De Bestenu Excentrische Schuurmachine Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 12/22/2020


Wil je snel veel oppervlak schuren met een verfijnde afwerking? Dan is de excentrische schuurmachine de hulp die je zoekt. Hoe een excentrische schuurmachine werkt en of dit de beste keuze voor jou is, ontdek je in deze koopgids.

Wat is het verschil tussen een normale en excentrische schuurmachine?

Met een normale schuurmachine wordt meestal de vlakschuurmachine bedoeld. De zool van een vlakschuurmachine is rechthoekig en heeft een enkel excentrisch mechanisme. Dat betekent dat de vlakschuurmachine met één excentrische beweging schuurt.

De excentrische schuurmachine heeft een ronde zool en maakt twee bewegingen: zowel een excentrische als ronddraaiende beweging. De combinatie van de ronddraaiende en excentrische bewegingen vormt een dubbele schuurwerking. Met die dubbele werking schuur je sneller meer materiaal weg.

De ronde zool van de excentrische schuurmachine laat daarnaast een stuk minder markeringen achter op het materiaal, met een strakke afwerking als resultaat.

De deltaschuurmachine komt ook veel voor en wordt net als de vlakschuurmachine beschouwd als normale schuurmachine. Deze twee types zijn bijna gelijk aan elkaar, met één verschil: de zool van de deltaschuurmachine heeft de vorm van een strijkijzer.

Welke soorten excentrische schuurmachines zijn er?

De dubbele beweging van de excentrische schuurmachine is uniek voor zijn soort, maar onder de excentrische schuurmachines zijn er ook verschillen.

De stroomvoorziening is bijvoorbeeld niet altijd hetzelfde. De ene excentrische schuurmachine heeft een accu, terwijl anderen op netstroom werken. Een schuurmachine op accu gebruik je overal en is erg wendbaar, maar je bent wel beperkt tot de accuduur. Een schuurmachine op netstroom hoef je nooit op te laden, maar je werkt wel altijd in de buurt van een stopcontact.

Een ander puntje dat per excentrische schuurmachine verschilt, is de schuursnelheid. Die kan normaal, snel of zeer snel zijn. Hoe hoog de schuursnelheid precies is, hangt af van de diameter van de zool en het aantal schuurbewegingen per minuut. Kies een schuursnelheid die bij de klus past. Meer schuursnelheid werkt sneller, maar teveel kan het oppervlak beschadigen.

Tijdens het schuren ontstaat er veel stof. Om te voorkomen dat al die deeltjes rondvliegen, hebben schuurmachines stofafzuiging. Soms is dat in de vorm van een opvangbak aan de machine, en andere schuurmachines hebben een aansluiting voor de stofzuiger. Met de aansluiting verbind je jouw eigen stofzuiger, die als opvangbak voor alle stof dient.

Ten slotte functioneren excentrische schuurmachines als handpalmschuurmachine. Dit is een eigenschap die je in combinatie met veel soorten schuurmachines vindt. Het houdt in dat je de schuurmachine makkelijk met één hand bedient en zo meer controle hebt tijdens het schuren.

Heeft het vermogen van de machine invloed op het schuren?

Het vermogen van een schuurmachine hangt af van de motor van het apparaat en het toerental van de zool. Beide factoren hebben invloed op het schuren: hoe hoger het toerental en vermogen van de motor, hoe sneller de schuurmachine werkt.

Het vermogen van een schuurmachine is niet het enige dat invloed heeft op het schuren. De vorm van de zool maakt ook verschil. Zoals je net las, zorgt een ronde zool bijvoorbeeld voor minder markeringen en een gladde afwerking. Het formaat van de zool telt ook mee: met een grotere zool schuur je meer oppervlak tegelijk en werk je sneller.

Zelfs het schuurpapier dat je aan de zool vastmaakt beïnvloedt het schuren, want de korrelgrootte en soort schuurpapier dragen ook bij aan het eindresultaat. Zo zorgt een fijne korrel voor een fijn resultaat, en schuur je met een grove korrelgrootte sneller verfresten weg.

Waarvoor is een excentrische schuurmachine geschikt?

De excentrische schuurmachine is uiteraard geschikt om oppervlakken mee te schuren. Om specifiek te zijn gebruik je een excentrische schuurmachine om snel grote oppervlakken mee te schuren en een verfijnde afwerking te bereiken.

De dubbele schuurwerking van de excentrische machine schuurt sneller door het materiaal heen dan een schuurmachine met enkel mechanisme. Daarom is deze soort fijn om grote oppervlakken te bewerken. Dat geldt al helemaal als je een gladde, verfijnde afwerking wilt. De ronde vorm laat minder markeringen achter en is dus perfect voor deze klus.

Excentrische schuurmachines staan ook bekend om het strakke resultaat en worden ingezet als hulpmiddel om te polijsten. Ga je een materiaal polijsten? Let dan op het type schuurpapier dat je gebruikt: dit moet geschikt zijn voor de klus en een zeer fijne korrelgrootte hebben.

De ronde vorm heeft ook een nadeel: hoekjes bereik je er heel moeilijk mee. Voor het grootste deel van het oppervlak kun je alsnog de excentrische schuurmachine gebruiken, maar om de hoekjes te schuren heb je een vierkante of rechthoekige zool nodig.

Wat voor accessoires gebruik je bij een excentrische schuurmachine?

Voor je aan het werk gaat heb je een paar accessoires nodig. Ten eerste is het belangrijk om schuurpapier te hebben. Let bij schuurpapier altijd op de maat, want het moet op de zool van jouw schuurmachine passen. Kies ook een korrelgrootte die past bij de afwerking die je voor ogen hebt.

Heeft jouw excentrische schuurmachine geen eigen stofopvang, maar een aansluiting voor de stofzuiger? Pak dan jouw stofzuiger erbij. Gebruik de aansluiting om de stofzuiger te koppelen zodat tijdens het werken alle stof regelrecht in de stofzuigerzak verdwijnt.

Hoe komt deze fantastische Excentrische schuurmachine reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Excentrische schuurmachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Excentrische schuurmachines, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Excentrische schuurmachines die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Excentrische schuurmachines het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Excentrische schuurmachines stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Excentrische schuurmachines

De beste Excentrische schuurmachines op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Voordelen * Eerste excenter schuurmachine op accu * Laat zeer goede schuurresultaten zien dankzij zijn oscillerende én roterende beweging. * Uitgerust met variabele toerenregeling voor meer machinecontrole en betere afwerking. * Heeft een laag zwaartepunt en compact design wat zorgt voor meer wendbaarheid en comfort * Ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor eenvoudig éénhandsbediening * Uitwisselbaar met andere (in gebruik zijnde) 18V Lithium-Ion 3.0Ah accu’sMakita DBO180Z 18 V Excenter schuurmachine Deze schuurmachine wordt zonder accu en oplader meegeleverd. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 18V Accutype: Li-ion Toerental: 14.000/19.000/22.000 min-1 Schuuroppervlak: Ø125mm Geluidsniveau: 77dB Wat zit er in de verpakking? 1x DBO180Z schuurmachine body 1x stofzak (hard plastic) 1x schuurvel 1x Makita doos

1. Makita DBO180Z 18 V Excenter schuurmachine - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PEX 400 AE excenterschuurmachine is voorzien van Bosch Electronic. Dit zorgt ervoor dat je het toerental traploos kunt instellen, zodat je op het materiaal afgestemd kunt werken. Het milcrofiltersysteem zorgt ervoor dat de stofontwikkeling tijdens het sturen sterk wordt verminderd. Het stof wordt opgevangen in een transparante stofbox met aanduiding van inhoud. De geoptimaliseerde ergonomie met extra handgreep zorgt voor een perfecte bediening en rustige geleiding. Door de aluminium behuizing is de PEX 400 AE zeer duurzaam en heb je er jarenlang plezier van.

2. Bosch PEX 400 AE


Product informatiePlus or Show more

Met deze VONROC excentrische schuurmachine schuur jij met gemak sneller grotere oppervlakten! De machine maakt een ronddraaiende schuurbeweging en is daarom ideaal voor muren en plafonds. De belangrijkste voordelen van de excentrische schuurmachine: Wordt geleverd met complete stofafzuigingset, bestaande uit slang en stofopvangzak (met draagband voor extra werkcomfort) Dankzij de sofstart electronics start de machine rustig op. Hierdoor wordt ‘schokschade’ (je machine vliegt ongecontroleerd over het werkstuk) vermeden Door de constant speed electronics blijft ook tijdens zwaar werk de snelheid constant Dankzij het afneembare kapje kun je ook vlak langs randen (moeilijk bereikbare plekken schuren) De machine heeft een extra lange kabel van 4 meter voor alle bewegingsruimte Werk altijd met de juiste snelheid dankzij de variabel instelbare snelheid (afhankelijk van het te bewerken materiaal) Ergonomisch ontwerp met zijhandvat voor optimale controle en werkcomfort Geschikt voor allerhande grote oppervlakken, maar vooral ideaal voor muren en plafonds Verwissel gemakkelijk en snel schuurpapier dankzij het klittenbandsysteem Regelbare afzuiging: stel de zuigsterkte in van het ingebouwde stofafzuigingsysteem Tips & Tricks Schuurpapier nodig? Bestel dan nu onze DS801AA schuurpapier set. Deze set bevat 25 stuks schuurvellen met 5 verschillende korrels: K60, K120, K180, K240 en K400. Wat zit er in de verpakking? 1x DS501AC Excentrische Schuurmachine 1x Slang voor stofafzuiging 1x Stofopvangzak 1x Handvat voor zijkant 1x Inbussleutel voor verwisselen schuurpad 8x Schuurpapier Ø180mm: 2x60 grit, 2x120 grit, 2x240 grit, 2x 400 grit Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC DS501AC VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

3. VONROC Excentrische Schuurmachine – 750W – Ø180MM – Plafond & Muur – Incl. slang & stofopvangzak


Product informatiePlus or Show more

Een Excentrische schuurmachine zoals de Makita BO5041 kan gebruikt worden voor (1) het snelle en groffe schuurwerk (2) en al je polijstklussen De MAKITA Excentrische Schuurmachine BO5041 is voorzien van een ronde zool die zowel rond draait, als excentrisch beweegt. Hierdoor draait het schuurblad niet alleen om z’n eigen as rond, maar beweegt het middelpunt zich als het ware ook in het rond. Hierdoor wordt er een dubbele schuurwerking gecreëerd zodat het schuren en/of het materiaal weghalen extra snel en efficiënt gebeurt. Ondanks deze tweedelige schuurbeweging bevordert deze schuurmachine ook een zeer strakke finisch. De snelheid gaat dus niet ten koste van de kwaliteit. Een excenter schuurmachine is dan ook erg geschikt voor het schuren van grote rechte of gebogen oppervlakten. Deze excenterschuurmachine is door de ronde vorm van de zool niet geschikt voor schuuropdrachten met hoeken, omdat de machine daar niet bij kan komen. De voordelen van dit product 2-voudige handgreep, waarvan de greep aan de voorzijde 300 graden te draaien is. Lichte handzame 125 mm excenter schuurmachine. Variabele elektrische toerenregeling voor het schuren van diverse materialen. Zeer goede schuurresultaten door dual action (roteren en oscilleren). De leveringstoebehoren 1x Stofbox 1x Papieren stofzak 1x Schuurschijf De specificaties Opgenomen vermogen : 300 Watt Afgegeven vermogen : nb Watt Onbelaste schuursnelheid : 8.000 - 24.000 opm Schuurcirkel : 2,8 mm Schuurpapier : 125 mm diam. Zoolafmeting : 123 mm diam. Klittenband (Velcro) : ja Variabele elektr. toerenregeling : ja Voorbereiding stofafzuiging : ja Kabellengte : 2,0 m Vibratie : 4,0 m/s² Geluidsdrukniveau : 76 dB Gewicht : 1400 gram Lengte : 288 mm Breedte : 123 mm Hoogte : 147 mm

4. MAKITA BO5041 Excentrische Schuurmachine - 300 W


Product informatiePlus or Show more

De POWE40030 schuurmachine heeft een roterend schuurvlak waardoor het schuren bijzonder snel gaat. Waar is dit artikel voor geschikt? Dit artikel is geschikt voor af en toe een kleine schuurklus. Deze schuurmachine is geschikt voor snel en grof schuurwerk van massieve houten oppervlakken zoals een trap en een parketvloer. Maar ook voor oppervlakken die rond aflopen, zoals bijvoorbeeld de onderkant van een kleine boot. Voordelen: Dankzij de verstelbare handgreep heb je altijd de controle. Doordat je de aan-schakelaar kan vastzetten, hoef je deze niet continu in te drukken tijdens gebruik. Je verwisselt het schuurpapier eenvoudig dankzij het klittenbandsysteem. De snelheid waarmee je schuurt is instelbaar. Je kan een toerental tot 13000 min-1 instellen. De stofzak vangt al het stof netjes op, zodat je geen schuurstof inademt. Wat zijn de technische kenmerken? • Spanning: 230 V • Vermogen: 450 W • Toerental: 6000-13000 min-1 • Schijfdiameter: Ø125 mm • Oscillatiesnelheid: 12000-26000 min-1 • Snoerlengte: 2 m • Geluidsniveau: 91 dB Wat zit er in de verpakking? 1 x excentrische schuurmachine 5 x schuurpapier (2 x K80; 2x K120; 1x K240) 1 x stofzak 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie is er? 2 jaar garantie Een excentrische schuurmachine nodig voor een grotere klus? De POWE40030 is geschikt voor een kleine schuurklus. De POWX0470 en de POWX0478 zijn geschikt voor respectievelijk een middelgrote en grote schuurklus. De POWE40030 heeft een vermogen van 450 W, een schijfdiameter van Ø125 mm en is geschikt voor een kleine schuurklus. De POWX0470 heeft een vermogen van 450 W, een schijfdiameter van Ø125 mm en een stofdoos met microfilterstysteem. Deze schuurmachine is daarom geschikt voor een middelgrote schuurklus. De POWX0479 heeft een vermogen van 1220 W, een schijfdiameter van Ø225 en is geschikt voor een grote schuurklus.

5. Powerplus POWE40030 Excentrische schuurmachine - 480 W - Ø 125 mm - incl. 5 schuurpapieren


Product informatiePlus or Show more

Deze excentrische schuurmachine, maakt in tegenstelling tot andere soorten schuurmachines zowel een ronddraaiende als een excentrische schuurbeweging. Hierdoor kun je extra snel grote oppervlakken ontdoen van oude verf- of laklagen. Excentrische schuurmachine met groots voordeel Het grootste voordeel van deze excenter schuurmachine is misschien wel dat je dankzij de dubbele werking minder snel cirkelvormige markeringen ziet op het geschuurde oppervlak. Dit maakt het makkelijker te bewerken en geeft een veel mooier eindresultaat. Waarvoor gebruik je deze schuurmachine met excentrische beweging? Dankzij het vermogen van 300W en het hoge toerental tot een max. van 13.000 rotaties per minuut, neemt deze schuurmachine snel veel materiaal weg! De snelheid is variabel instelbaar, daardoor kies jij zelf heel gemakkelijk de juiste schuurkracht voor het materiaal dat je schuurt. Hierdoor is hij geschikt voor de volgende klussen: Grof schuurwerk: bijvoorbeeld het kaal schuren van grote oppervlakten zoals deuren en deurposten Ronde & gebogen oppervlaktes: door de roterende schijf kun je ook ronde oppervlakken schuren, zoals bijvoorbeeld de onderkant van een boot Verschillende materialen: deze schuurmachine excentrisch is niet alleen geschikt voor het schuren van hout, maar ook voor o.a. metaal en plastic Overige oppervlakken: bijvoorbeeld het schuren van meubels met gebogen oppervlakken of het verwijderen van krassen uit kunststof kozijnen Comfortabel gebruik & meer voordelen: Deze excentrische schuurmachine heeft een zeer compact en lichtgewicht design en is daardoor gemakkelijk met één hand te gebruiken. Dit in combinatie met de soft grip handgreep zorgt ervoor dat de schuurmachine tijdens het schuren comfortabel in de hand ligt. De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze gemakkelijk te bedienen is, maar niet té makkelijk (denk aan: per ongeluk in/uitschakelen). Daarnaast hoef je de schakelaar niet constant in te drukken, zodat je ook bij langdurig gebruik comfortabel kunt blijven werken. Tijdens het klussen heb je minder last van ronddwarrelend stof dankzij de stofzuigaansluiting en meegeleverde stofopvangbox (met filter). Ook geniet je van veel bewegingsvrijheid door de lange kabel van maar liefst 3 meter. Verwissel gemakkelijk en snel het schuurpapier dankzij de klittenbandbevestiging. Na levering kun jij direct aan de slag, de machine wordt namelijk geleverd inclusief 12 vellen schuurpapier, met verschillende korrels. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x Excentrische schuurmachine 300W 1x Stofopvangbox (met filter) 12x Schuurpapier (3x K60, 3x K80, 3x K120, 3x K240) Belangrijkste specificaties: Vermogen: 300W Onbelast toerental: 6000-13000/min Max. toerental: 13000/min Diameter draaicirkel: 125mm Variabele snelheid: ja Stofafzuiging: ja Vorm zool: rond Snoerlengte: 3m Gewicht: 1.4 kg

6. VONROC Excentrische schuurmachine – 300W - Ø125mm – Met stofopvangbox & 12 stuks schuurpapier


Product informatiePlus or Show more

Metabo SXE3150 excentrische schuurmachine - 150mm - 310W Standaard meegeleverd: 1x Multigat-steunschijf met klithechting 1x Inbussleutel 1x Stofzak van textiel Bijzondere kenmerken: Lichte, handzame slijper met perfecte ergonomie Greep met antislip softgrip-oppervlak Vario (V)-elektronica voor het werken met toerentallen aangepast aan het materiaal Robuust lagerhuis van aluminium persgietwerk Trillingsarm werken door zeer rustige loop Schuurzool met multiperforatie voor effectieve afzuiging en langere levensduur van het schuurmiddel Makkelijk te ledigen textielen stofzak om te werken zonder zuiger Afzuigmogelijkheid door aansluiting van een alleszuiger Specificaties: Diameter van de steunschijf 150 mm Nullasttoerental 4.000 - 12.000 /min Nominaal opnamevermogen 310 W Afgegeven vermogen 140 W Schuurcirkel 3 mm Gewicht 1,6 kg Kabellengte 4 m

7. Metabo SXE3150 Excentrische Schuurmachine - 150mm - 310W


Product informatiePlus or Show more

Na levering direct aan de slag met jouw klus of project? Dat kan met deze complete 20V accu schuurmachine set van VONROC. De set wordt geleverd inclusief een 20V excentrische schuurmachine, een 2.0Ah accu, sneloplader en 12 vellen schuurpapier. Dit excentrieke typetje van VONROC, maakt in tegenstelling tot andere soorten schuurmachines zowel een ronddraaiende als een excentrische schuurbeweging. Door deze bewegingen kun jij extra snel grote oppervlakken ontdoen van oude verf- of laklagen. Maar het grootste voordeel van deze accu schuurmachine is misschien wel dat je dankzij de dubbele werking minder snel cirkelvormige markeringen ziet op het geschuurde oppervlak. Dankzij het hoge toerental en aantal bewegingen per minuut, neemt deze schuurmachine snel veel materiaal weg! Waarvoor gebruik je deze schuurmachine met excentrische beweging? Dankzij het hoge toerental tot een max. van 10.000 rotaties per minuut, neemt deze schuurmachine snel veel materiaal weg! De snelheid is variabel instelbaar, daardoor kies jij zelf heel gemakkelijk de juiste schuurkracht voor het materiaal dat je schuurt. Hierdoor is hij geschikt voor de volgende klussen: Grof schuurwerk: bijvoorbeeld het kaal schuren van grote oppervlakten zoals deuren en deurposten Ronde & gebogen oppervlaktes: door de roterende schijf kun je ook ronde oppervlakken schuren, zoals bijvoorbeeld de onderkant van een boot Verschillende materialen: deze schuurmachine excentrisch is niet alleen geschikt voor het schuren van hout, maar ook voor o.a. metaal en plastic Overige oppervlakken: bijvoorbeeld het schuren van meubels met gebogen oppervlakken of het verwijderen van krassen uit kunststof kozijnen VONROC Power 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je schuurmachine? Heb jij al een 2.0Ah en/of 4.0Ah accu en een sneloplader in bezit? Bekijk dan eens de losse OS503DC excentrische schuurmachine, welke wordt geleverd zonder accu en sneloplader. Wanneer je de schuurmachine wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs. Belangrijkste voordelen van de 20V accu schuurmachine: Onderdeel van het VONROC VPower 20V accuplatform, accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het VONROC VPower 20V Platform. Deze excentrische schuurmachine heeft een zeer compact en lichtgewicht design en is daardoor gemakkelijk met één hand te gebruiken. Dit in combinatie met de soft grip handgreep zorgt ervoor dat de schuurmachine tijdens het schuren comfortabel in de hand ligt. De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze gemakkelijk te bedienen is, maar niet té makkelijk (denk aan: per ongeluk in/uitschakelen). Daarnaast hoef je de schakelaar niet constant in te drukken, zodat je ook bij langdurig gebruik comfortabel kunt blijven werken. Tijdens het klussen heb je minder last van ronddwarrelend stof dankzij de stofzuigaansluiting en meegeleverde stofzak. Verwissel gemakkelijk en snel het schuurpapier dankzij de klittenbandbevestiging. Na levering kun jij direct aan de slag, de machine wordt namelijk geleverd inclusief 12 vellen schuurpapier, met verschillende korrels. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x Excentrische schuurmachine 20V 1x VPower 20V 2.0Ah accu 1x Sneloplader 1x Stofzak 12x Schuurpapier (3x K60, 3x K80, 3x K120, 3x K240) 1x Toolbag Belangrijkste specificaties: Voltage: 20V Onbelast toerental: 5000-10000/min toerental: 10000/min Diameter draaicirkel: 125mm Variabele snelheid: ja Stofafzuiging: ja Vorm zool: rond Gewicht: 1.2 kg

8. VONROC Excentrische schuurmachine – VPower 20V - Incl. 2.0Ah accu & oplader - Ø125mm - Met stofzak & 12 stuks schuurpapier


Product informatiePlus or Show more

Standaard meegeleverd: 1x Stofbox papieren stofzak 1x Schuurzool 1x Koffer Bijzondere kenmerken: Door ergonomische vorm meer controle en gevoel. Zeer goede schuurresultaten door dual action (roteren en oscilleren). Variabele elektrische toerenregeling. Lichtste 125 mm excenter schuurmachine. Eenhandsbediening. Directe stilstand van de schuurzool bij het uitschakelen van de motor. Onderdeel van het door TNO-gecertificeerde stofvrij werken aanbod. Erkend door Inspectie SZW. Specificaties: Softgrip: ja Diameter schuurbeweging: 2,8 mm Gewicht (EPTA): 1,3 kg Kabellengte: 2,0 m Diameter schuurschijf: 125 mm Aantal schuurbewegingen: 8000 - 24000 1/min Var. toerenregeling (draaiknop): ja Opgenomen vermogen: 300 W Afm. lxbxh: 153x123x153 mm Toerental onbelast: 4000 - 12000 1/min Machine voltage: 230 V Klittenband (Velcro): ja Geluidsdrukniveau (LpA): 80 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah metaal schuren: 4,5 m/s² Vibratie (K) metaal schuren: 1,5 m/s² Stuks per verpakking: 1 st

9. Makita BO5031K Excentrische schuurmachine in koffer - 300W - 125mm - variabel


Product informatiePlus or Show more

Krachtige 20V excentrische schuurmachine. Dankzij het hoge toerental en aantal bewegingen per minuut, neemt hij snel veel materiaal weg! Dit excentrieke typetje van VONROC, maakt in tegenstelling tot andere soorten schuurmachines zowel een ronddraaiende als een excentrische schuurbeweging. Door deze bewegingen kun jij extra snel grote oppervlakken ontdoen van oude verf- of laklagen. Maar het grootste voordeel van deze accu schuurmachine is misschien wel dat je dankzij de dubbele werking minder snel cirkelvormige markeringen ziet op het geschuurde oppervlak. Waarvoor gebruik je deze schuurmachine met excentrische beweging? Dankzij het hoge toerental tot een max. van 10.000 rotaties per minuut, neemt deze schuurmachine snel veel materiaal weg! De snelheid is variabel instelbaar, daardoor kies jij zelf heel gemakkelijk de juiste schuurkracht voor het materiaal dat je schuurt. Hierdoor is hij geschikt voor de volgende klussen: Grof schuurwerk: bijvoorbeeld het kaal schuren van grote oppervlakten zoals deuren en deurposten Ronde & gebogen oppervlaktes: door de roterende schijf kun je ook ronde oppervlakken schuren, zoals bijvoorbeeld de onderkant van een boot Verschillende materialen: deze schuurmachine excentrisch is niet alleen geschikt voor het schuren van hout, maar ook voor o.a. metaal en plastic Overige oppervlakken: bijvoorbeeld het schuren van meubels met gebogen oppervlakken of het verwijderen van krassen uit kunststof kozijnen VONROC Power 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je schuurmachine? Deze accu schuurmachine wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen. Wanneer je de schuurmachine wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Goed om te weten Liever een complete set inclusief accu en oplader? Bekijk dan eens onze S_OS503DC, deze set bevat een 2.0Ah accu en sneloplader. Belangrijkste voordelen van de 20V accu schuurmachine: Onderdeel van het VONROC VPower 20V accuplatform, kies zelf voor een 2.0Ah of 4.0Ah accu. Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het VONROC VPower 20V Platform. Deze excentrische schuurmachine heeft een zeer compact en lichtgewicht design en is daardoor gemakkelijk met één hand te gebruiken. Dit in combinatie met de soft grip handgreep zorgt ervoor dat de schuurmachine tijdens het schuren comfortabel in de hand ligt. De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze gemakkelijk te bedienen is, maar niet té makkelijk (denk aan: per ongeluk in/uitschakelen). Daarnaast hoef je de schakelaar niet constant in te drukken, zodat je ook bij langdurig gebruik comfortabel kunt blijven werken. Tijdens het klussen heb je minder last van ronddwarrelend stof dankzij de stofzuigaansluiting en meegeleverde stofzak. Verwissel gemakkelijk en snel het schuurpapier dankzij de klittenbandbevestiging. Na levering kun jij direct aan de slag, de machine wordt namelijk geleverd inclusief 12 vellen schuurpapier, met verschillende korrels. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x Excentrische schuurmachine 20V (LET OP: VPower accu en oplader niet inbegrepen) 1x Stofzak 12x Schuurpapier (3x K60, 3x K80, 3x K120, 3x K240) 1x VONROC Toolbag Belangrijkste specificaties: Voltage: 20V Onbelast toerental: 5000-10000/min toerental: 10000/min Diameter draaicirkel: 125mm Variabele snelheid: ja Stofafzuiging: ja Vorm zool: rond Gewicht: 1.2 kg

10. VONROC Excentrische schuurmachine – VPower 20V (Excl. accu & oplader) - Ø125mm - Met stofzak & 12 stuks schuurpapier


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Excentrische schuurmachines


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Excentrische schuurmachines. Er zijn namelijk 79 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Excentrische schuurmachine kopen.