Hoe komt deze handige Breekhamer opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Breekhamer ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Breekhamers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Breekhamers die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Breekhamers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Breekhamers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Breekhamers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de professionele FERM HDM1040P sloop je zonder moeite vloeren, boor je eenvoudig door beton en verwijder je met gemak voegen en tegels van muren. Deze krachtige breekhamer heeft een vermogen van maar liefst 1200 Watt, 12 aanpasbare beitelstanden en een slagkracht van 14 joule en is hiermee een zeer krachtige power tool! De extra zij-handgreep en de extreem lange rubber stroomkabel van maar liefst 5 meter zorgen voor ultiem gebruikerscomfort: meer grip, stabiliteit en bewegingsvrijheid. De HDM1040P professionele sloophamer wordt standaard geleverd in een robuuste opbergkoffer met een SDS-max puntbeitel en een 25mm SDS-max platbeitel. De FERM HDM1040P : Een echte krachtpatser! De sloophamer heeft een zeer krachtige motor met een vermogen van maar liefst 1200 Watt die jou als ervaren professional helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende sloop- en beitelwerkzaamheden. Professioneel gebruikerscomfort Voor optimale grip is de machine voorzien van een trilling dempende achter-handgreep en wordt er een extra verstelbare zij-handgreep meegeleverd. De 5 meter lange rubber stroomkabel zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en comfort. Ready, Set: Sloop! De sloophamer van FERM wordt geleverd met puntbeitel en een platbeitel en hierdoor ben je na aankoop meteen klaar om te gaan slopen! Na het klussen berg je de machine gemakkelijk op in de compacte en robuuste opbergkoffer. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Vermogen: 1200W Voltage: 220-240V Frequentie: 50Hz Slagkracht: 14 Joule Aantal slagen per minuut: 3100/min Lengte rubber stroomkabel: 5 meter Gewicht: 6 Kg Hoeveel jaar garantie? Er zit 1 jaar garantie op de FERM HDM1040P breekhamer. Wat zit er in de verpakking? FERM HDM1040P Professionele Breekhamer 1200W Softgrip Zij-handgreep SDS-max puntbeitel SDS-max platbeitel BMC-Opbergkoffer Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

1. FERM Industrial – Breekhamer – 1200W – 6kg – 12 beitelstanden – Incl. SDS-max Puntbeitel


Product informatiePlus or Show more

Ga je de badkamer of keuken verbouwen, dan gebruik je de Powerplus POWX11831 om het breekwerk mee uit te voeren. De breekhamer heeft een slagkracht van 18 joule en is goed onder controle te houden dankzij de extra handgreep. Er wordt een puntbeitel en een platte beitel meegeleverd, zodat je meteen een complete set in huis hebt voor je breekwerkzaamheden. De SDS-Max aansluiting tot slot, zorgt ervoor dat de beitels stevig blijven zitten en je ze gemakkelijk verwisselt. De 1300 watt breekhamer is heel geschikt voor de klusser die niet dagelijks met gereedschap in de weer is, maar voor sporadisch gebruik niet bij die handige buurman hoeft aan te bellen.

2. Powerplus POWX11831


Product informatiePlus or Show more

Met de Einhell TC-DH 43 heb je binnen een mum van tijd alle oude tegels en kleine muren eruit gesloopt. Deze krachtige breekhamer heeft een slagkracht van 43 joule, waardoor hij al jouw sloopklussen aankan. Met de 2 meegeleverde beitels ga je gelijk aan de slag. De flexibele handgreep is 180 graden verstelbaar, zodat je efficiënt werkt. En dat niet alleen: na het klussen berg je alles op in de handige transportkoffer, die je gemakkelijk verplaatst met de wielen aan de onderkant. De TE-DH 12 werkt op netstroom, heeft een kabellengte van 3 meter en een vermogen van 1.600 watt.

3. Einhell TC-DH 43


Product informatiePlus or Show more

Met een slagkracht van 48 joule is de Powerplus POWX1186 een grote jongen onder de breekhamers. De 1600 watt motor geeft de POWX1186 het vermogen om beton, steen of ander hard gesteenten weg te hakken, te schaven of in te graven. Zo breek je bijvoorbeeld gemakkelijk de vloer open om leidingen of kabels aan te leggen of sloop je een betonnen muurtje. De extra handgreep is met zoveel power wel nodig: hierdoor heb je meer grip en stabiliteit tijdens het klussen. De breekhamer wordt geleverd in een koffer met 2 bijpassende beitels.

4. Powerplus POWX1186


Product informatiePlus or Show more

· In koffer · Voorzien van instelbare slagkracht voor breken. · Duurzame machine met uitstekende prestaties. · Werkt sneller door elektronica voor een constant toerental. · Uitgerust met automatisch uitschakelende koolborstels die 8 uur vooraf aangeven dat ze vervangen dienen te worden. · Laag trillingsniveau door actieve Anti Vibratie Technologie (3 uur en 7 minuten werken zonder grenswaarde overschrijding). · 'Soft no load'; comfortabeler en duurzamer door lager stationair toerental. Gewicht (EPTA): 5,6kg Softstart: ja Kabellengte: 5m Var. toerenregeling (draaiknop): ja Aantal instelbare beitelstanden: 12 Aansluiting/opname: SDS-MAX Opgenomen vermogen: 1110W Afm. lxbxh: 466x116x230mm Slagkracht (EPTA): 8,1joule Schuifschakelaar: ja Geluidsdrukniveau (LpA): 86dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3dB(A) Vibratie (K) beitelen met zijhandgreep: 2m/s² Vibratie ah beitelen met zijhandgreep: 8m/s² Aantal slagen (stand 1): 1100 - 2650min-1

5. Makita Breekhamer HM0871C SDS-MAX 1.110W


Product informatiePlus or Show more

Scheppach AB1900 sloophamer heavy duty. De sloophamer is marktleider qua prestatie en duurzaamheid voor consistente resultaten in metselwerk en beton. Met maarliefst 60 joules zijn zelfs de dikke muren geen enkel probleem. Deze breekhamer is voorzien van een comfortabele handvat wat het gebruik makkelijk maakt. Kenmerken: Wordt geleverd met 2 beitels, punt en vlakbeitel Inclusief stevige kunststof koffer Impact kracht van maar liefst 60 joules Beitels verwisselen gaat snel en gemakkelijk Comfortabele grip dankzij het Soft-grip D-handvat Compact, gestroomlijnd design voor moeilijk bereikbare plekken Technische specificaties: Bruto gewicht (kg): 21.895 Netto gewicht (kg): 16,45 Hoogte: 27 cm Lengte: 68 cm Breedte: 14,5 cm Lengte van de beitel: 390 mm Diameter van de beitel as: 30 mm Slagkracht: 60 joule Aantal slagen: 2000 p/min Opnamevermogen: 1900 W Voltage: 230-240V / 50 Hz Leveringsomvang: Sloophamer AB1900 Kunststof koffer Oliefles Punt en vlakbeitel Handleiding

6. Scheppach AB1900 Breekhamer - 60J - Incl. 2 beitels + koffer


Product informatiePlus or Show more

· Wordt geleverd met 2 beitels. · Inclusief solide stalen koffer. · Impact kracht van maar liefst 45 joules. · Snel en makkelijk beitels wisselen. · Comfortabele grip dankzij het Soft-grip D-handvat. · Compact, gestroomlijnd design voor moeilijk bereikbare plekken. Technische gegevens van de HBM 1600 Watt Sloophamer Lengte 652 mm ( zonder beitel ) Breedte 120 mm Hoogte 220 mm Kracht 45 joules Vermogen 1600 Watt Netto gewicht 24 Kg

7. HBM 1600 Watt Sloophamer


Product informatiePlus or Show more

De kracht van de Bosch Professional GSH 5 CE breekhamer is niet te kloppen. Deze breekhamer met SDS-max heeft een slagsterkte van 8,3 joule, waarmee hij beschikt over een hoog afnamevermogen. Dankzij de toepassing van Vibration-Control trillingsdemping is het aantal trillingen sterk gereduceerd, zodat je ook bij langdurig gebruik aangenamer werkt. Onder de breekhamers met SDS-max is dit een van de krachtigste machines. Waar is het artikel voor geschikt? Deze breekhamer is geschikt voor hakwerkzaamheden in beton, baksteen, steen en asfalt en met het desbetreffende toebehoren ook voor indrijven en verdichten. De belangrijkste voordelen van de Bosch Professional GSH 5 CE Breekhamer • 8,3 joule slagsterkte voor hoog afnamevermogen • Trillingsdemping Vibration-Control zorgt voor aangenamer werken, ook bij langdurige toepassingen • Lange levensduur ook bij de zwaarste toepassingen door robuuste metalen behuizing • Stelwiel voor variabele instelling van het aantal slagen voor optimale prestaties • Automatische schakelvergrendeling voor uitstekend bedieningscomfort bij langdurende beiteltoepassingen • Vario-Lock: 12-voudige verstelling van de beitelpositie voor aangenaam werken • Constant-Electronic, servicedisplay en stand-by-indicatie voor hoogste werkcomfort • Kogelmof voor grote bewegingsradius en ter vermijding van kabelbreuken De belangrijkste specificaties • Nominaal opgenomen vermogen: 1.150 W • Slagenergie, max.: 8,3 J • Aantal slagen bij nominaal toerental: 1.300 – 2.900 min-1 • Gewicht: 6,2 kg • Lengte: 480 mm • Breedte: 105 mm • Hoogte: 235 mm • Gereedschapsopname: SDS-max • Constant Electronic • Electronic Wat zit er in de verpakking? • Bosch Professional GSH 5 CE breekhamer • Extra handgreep • Machinedoek • Opbergkoffer • Puntbeitel 400 mm • Vettube Waarom de Bosch Professional GSH 5 CE Breekhamer De boor- & breekhamers van Bosch Professional overtuigen door hun sterke afnamecapaciteit, lange levensduur en krachtige motoren. De GSR 14,4-2-LI is door de robuuste metalen behuizing geschikt voor de zwaarste toepassingen. Onderhoud Houd de machine en de ventilatieopeningen altijd schoon zodat je goed en veilig kunt werken. Als de koolborstels versleten zijn, gaat er een indicator branden. Na 8 uren schakelt de machine zichzelf uit. Tips & Tricks De breekhamer is uitgerust met een extra handgreep die je naar wens kunt draaien in een werkbare en veilige stand. Desgewenst kun je de handgreep ook andersom monteren zodat je in alle omstandigheden kunt werken. De in de hoofdhandgreep en op het slagmechanisme geïntegreerde trillingsdemping beperkt optredende trillingen. Extra inzet gereedschap is separaat verkrijgbaar. Garantie Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie. Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires. Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

8. Bosch professional GSH5-CE Breekhamer - 1100watt - 6kg - SDS


Product informatiePlus or Show more

Ga je je huis verbouwen? Verwijder oude badkamer- of vloertegels met de Einhell TE-DH 12. Deze breekhamer haalt maar liefst 4.100 slagen per minuut . Daarnaast heeft de hamer een vermogen van 1.050 watt en een slagkracht van 12 joule . Je gaat gelijk aan de slag met de 2 meegeleverde beitels. De zijhandgreep verstel je naar jouw gewenste positie, zodat je effectief aan de slag gaat. Dankzij de softgrip ligt deze breekhamer fijn in je hand. Na afloop stop je de breekhamer en beitels in de meegeleverde koffer, zodat je alles netjes opruimt en eenvoudig meeneemt. De TE-DH 12 werkt op netstroom en heeft een kabellengte van 4 meter .

9. Einhell TE-DH 12


Product informatiePlus or Show more

Kraftmuller KM1500 breekhamer heavy duty. Deze sloophamer is marktleider qua duurzaamheid en prestatie voor consistente resultaten in metselwerk en beton. Wordt geleverd met 2 beitels. Impact kracht van maar liefst 40 joules. Inclusief solide stalen koffer. Snel en makkelijk beitels wisselen. Compact, gestroomlijnd design voor moeilijk bereikbare plekken. Comfortabele grip dankzij het Soft-grip D-handvat.

10. Swiss kraft Kraftmuller Sloophamer KM1500 - Incl. 2 beitels - 1500W - 40J - In stalen koffer -


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Breekhamers er zijn namelijk 105 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Breekhamer kopen.