Wat is de beste Breekhamer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Breekhamer is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Breekhamer van 2024? Na het onderzoeken van 2485 Breekhamers kwam de Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 1300 als beste uit onze Breekhamer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Breekhamers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Breekhamers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Breekhamer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Breekhamers

1Score: 9.6
Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 1300
Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 1300
Powerplus
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Powerplus POWX11861 Breekhamer 1700W 60
Beste Breakdown Hamer
Powerplus POWX11861 Breekhamer 1700W 60
Powerplus
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Bosch Professional GSH 5 Breekhamer
Bosch Professional GSH 5 Breekhamer
Bosch Professional
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
USPRO Tools by Bergen Pneumatische
USPRO Tools by Bergen Pneumatische
USPRO Tools by Bergen
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In
Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set
Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set
STANLEY
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.8
Bosch Professional GSH5-CE Breekhamer 1100watt
Bosch Professional GSH5-CE Breekhamer 1100watt
Bosch Professional
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Scheppach AB1700 Sloophamer Breekhamer 50J/1700W
Scheppach AB1700 Sloophamer Breekhamer 50J/1700W
Scheppach
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1
Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1
Scheppach
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer
Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer
Scheppach
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Breekhamer Koopgids

Op zoek naar de beste breekhamer voor jouw project? Geen probleem! Hier is een gids vol met expert tips over belangrijke factoren zoals vermogen, gewicht en gemak. Leer hoe je makkelijk de beste breekhamer uitzoekt voor een efficiënte klus.

Wat doe je met een breekhamer?

Met een breekhamer kun je beton, tegels, muren of andere harde materialen slopen en verwijderen. Het is een krachtig gereedschap dat wordt gebruikt bij bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Hoe kies je de beste breekhamer?

Als je op zoek bent naar een efficiënte en krachtige manier om door beton, tegels en andere harde materialen te breken, dan is een breekhamer waarschijnlijk het juiste gereedschap voor jou. 

Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, het is belangrijk om de juiste breekhamer te kiezen voor jouw specifieke behoeften.

 1. Type breekhamer: Kies tussen een elektrische breekhamer of een pneumatische breekhamer. Elektrische breekhamers zijn geschikt voor lichte tot gemiddelde taken, terwijl een pneumatisch systeem krachtiger is en geschikt voor zware taken.
 2. Vermogen: Het vermogen van de breekhamer wordt uitgedrukt in joule. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en efficiënter je taken kunt uitvoeren. 
 3. Gewicht: Het gewicht van de breekhamer is belangrijk om te overwegen, omdat je deze gedurende lange tijd kunt vasthouden en gebruiken. Zorg ervoor dat de breekhamer een comfortabele grip heeft en een geschikt gewicht voor jouw kracht.
 4. Kabel/accu: Als je kiest voor een elektrische breekhamer, moet je beslissen of je een met kabel of zonder kabel wilt. 
 5. Merk: Bepaal welk merk je vertrouwt en wat de beste reputatie heeft op het gebied van breekhamers. Kies een merk dat bekend staat om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.
 6. Accessoires: Controleer of er accessoires beschikbaar zijn voor de breekhamer die je overweegt te kopen. 
 7. Prijs: Bedenk wat je budget is en kies een breekhamer die aan jouw vereisten voldoet binnen jouw budget. 
 8. Garantie: Zorg ervoor dat je breekhamer een garantie heeft voor het geval er problemen zijn met het product. Kijk ook naar de duur en de inhoud van de garantie.
 9. Lees recensies: Lees recensies en beoordelingen van andere kopers om te weten wat hun ervaringen zijn met het product. 

Welke olie moet in een breekhamer?

Er zijn speciale oliën beschikbaar voor breekhamers, dus het is het beste om een product te kiezen dat specifiek voor dit doel is ontwikkeld. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing van de fabrikant te volgen voor aanbevelingen en instructies over het type olie en hoe deze te gebruiken.

Hoe zwaar moet een breekhamer zijn?

Als je aan het slopen bent op heuphoogte, wil je iets lichtere gereedschap in handen hebben. Een breekhamer van 6 kg is hiervoor perfect. Dit type breekhamer is handig voor het slopen van bakstenen muren, vloer- en wandtegels, leidingsleuven en stucwerk.

Maar als je het tegen wat steviger materiaal op moet nemen, zoals betonnen muren of vloertegels, dan is een breekhamer van 11 kg of meer beter. 

Houd er wel rekening mee dat breekhamers van 11 kg en 18 kg waarschijnlijk te zwaar zijn als je op heuphoogte werkt. Kies daarom voor een breekhamer die past bij de taak die je voor ogen hebt.

 

hero illustration

Hoe testen we Breekhamers?

Om de beste Breekhamer te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Breekhamer-test hebben we 2485 Breekhamers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Breekhamer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Breekhamer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Breekhamer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste Breekhamer in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2485 Breekhamers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Breekhamers in een makkelijke lijst

1. Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 1300

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 1300

 • list plusKrachtige 1300W-motor en 25 J impactkracht voor snel en efficiënt boorwerk.
 • list plusSDS-max-typeaansluiting maakt eenvoudig handmatig wisselen van de boor mogelijk.
 • list plusWeinig tot geen trillingen tijdens het gebruik, dankzij trillingsreductie en zachte handgreep.

Nadelen Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 1300

 • list plusDe slag van de beitel is te groot voor fijnere, nauwkeurige werkzaamheden.
 • list plusNiet geschikt voor kaal beitelen van muren, maar wel effectief voor grof sloopwerk.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.78
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
9.59
Ik ben razend enthousiast over de Powerplus elektrische breekhamer POWX11832! Deze tool is echt een krachtpatser en kan alles aan: beton, baksteen, steen en zelfs licht beitelwerk. Met zijn 1300W-motor en 25 J aan impactkracht ga ik als een speer door mijn boorwerkzaamheden. Deze breekhamer leeft echt zijn naam na, hij laat harde materialen geen schijn van kans.

Wat deze breekhamer nog beter maakt, is de SDS-max-typeaansluiting. Dit betekent dat ik moeiteloos van boor kan wisselen, zonder gedoe. En met maar liefst 3800 slagen per minuut en trillingsreductie voel ik nauwelijks trillingen tijdens het gebruik. Zelfs bij langdurig beitelen blijft het comfortabel werken met de POWX11832. De zachte handgreep ligt lekker in de hand en de tweede handgreep zorgt voor nóg meer comfort. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik er ook nog een handige opbergkoffer bij, zodat ik de breekhamer makkelijk kan meenemen en opbergen. En met de puntbeitel en platte beitel die inbegrepen zijn, kan ik meteen aan de slag.

Met een spanning van 230-240V ~ 50Hz en een kabellengte van 3 meter heeft deze breekhamer genoeg power en flexibiliteit voor elke klus. En met de 3 jaar garantie die wordt meegeleverd, weet ik zeker dat ik een duurzaam en betrouwbaar product in handen heb.

De reviews van andere gebruikers liegen er niet om: de Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 presteert uitstekend. Gebruikers zijn vooral te spreken over de kracht van de machine en merken op dat hij moeiteloos dikke dekvloeren en betonpuin kan doorbreken. Ook wordt het feit dat de breekhamer wordt geleverd met een opbergkoffer en accessoires erg gewaardeerd, vooral voor doe-het-zelfklussen.

Eén gebruiker merkte op dat de slag van de beitel misschien iets te groot is voor het precieze beitelwerk aan muren, maar dat het wel perfect werkte voor het klein maken van gewapend beton. Dit betekent dat de POWX11832 misschien niet geschikt is voor hele fijne, nauwkeurige klussen, maar wel uitblinkt in grof sloopwerk.

Al met al is de Powerplus elektrische breekhamer POWX11832 een krachtige en veelzijdige tool voor het zwaardere boor- en beitelwerk. Met zijn indrukwekkende vermogen, hoge impactkracht en gebruiksvriendelijke functies is deze breekhamer een absolute aanrader voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Misschien niet geschikt voor de meest precieze taken, maar zeker een waardevolle toevoeging aan mijn gereedschapscollectie. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Breakdown Hamer: Powerplus POWX11861 Breekhamer 1700W 60

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX11861 Breekhamer 1700W 60

 • list plusKrachtig en betrouwbaar met een vermogen van 1700W en een impactkracht van 60 joule.
 • list plusTrillingsreductie zorgt voor een aangename en comfortabele werkomgeving, zelfs bij langdurige sloopwerken.
 • list plusGemakkelijk te gebruiken met een zachte handgreep, tweede handgreep en Hex-aansluiting.

Nadelen Powerplus POWX11861 Breekhamer 1700W 60

 • list plusHet gewicht van 14,59 kg kan een uitdaging zijn voor sommige gebruikers, vooral bij langdurig gebruik.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
9.79
De Powerplus POWX11861 Breekhamer is een beest van een machine die perfect is voor het slopen van beton, bakstenen en stenen. Met mijn krachtige 1700W motor en 60 joule impactkracht, kan ik moeiteloos en efficiënt al je sloopwerkzaamheden aan.

Een van mijn grootste troeven is mijn trillingsreductie. Met 1.900 slagen per minuut kan ik flink wat werk verzetten, maar dankzij mijn actieve demping voel je daar zelf bijna niets van. Zo creëer ik een aangename en comfortabele werkomgeving, zelfs bij langdurige sloopklussen. En met mijn zachte handgreep ligt mijn bediening heerlijk in de hand, terwijl mijn tweede handgreep extra comfort biedt tijdens het gebruik.

Dankzij mijn handige Hex-aansluiting kun je mijn boren snel en gemakkelijk vastklikken in de boorhouder. Dat bespaart tijd en zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt. En om het nog beter te maken, lever ik je een handige gereedschapskoffer met wielen. Zo kun je mij gemakkelijk opbergen en meenemen naar elke klus. In de koffer vind je ook een puntbeitel en platte beitel van 30 x 410mm, samen met een extra handvat, platte sleutel en inbussleutels.

Ik ben niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook van topkwaliteit. Ik ben speciaal ontworpen voor intensief gebruik en mijn bouwkwaliteit is ongeëvenaard. Gebruikersreviews bevestigen dit en benadrukken dat ik robuust ben en topprestaties lever. Mijn kracht, bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid worden als grote pluspunten genoemd.

Het enige nadeel dat genoemd wordt, is mijn gewicht. Met 14,59 kg ben ik niet de lichtste. Dit kan een uitdaging zijn voor sommige gebruikers, vooral bij langdurig gebruik.

Al met al ben ik de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare machine voor het slopen van beton, bakstenen en stenen. Mijn trillingsreductie, bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid maken mij het beste in mijn klasse. Hoewel mijn gewicht een kleine uitdaging kan zijn, wegen mijn voordelen zeker op tegen de nadelen. En met mijn 3 jaar garantie kun je ook vertrouwen op mijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs

3. Bosch Professional GSH 5 Breekhamer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Professional GSH 5 Breekhamer

 • list plusIndrukwekkende prestaties in de instapklasse van sloopwerkzaamheden.
 • list plusUitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht.
 • list plusGeschikt voor licht beitelwerk in beton, metselwerk en pleisterwerk.

Nadelen Bosch Professional GSH 5 Breekhamer

 • list plusTrillingsemissiewaarde van 13 m/s² met een onzekerheid van 1,5 m/s².
 • list plusPotentiële overweging bij langdurig gebruik vanwege trillingsniveaus.
 • list plusVrij zwaar met een gewicht van 5,5 kg.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
8.69
Gebruiksgemak
9.48
Ik ben de trotse eigenaar van de Bosch Professional GSH 5 Breekhamer SDS-MAX in Transportkoffer - 0611338700. Met een nominaal vermogen van 1.100 W en een slagenergie van 7,5 J volgens EPTA 05/2016, biedt deze boorhamer indrukwekkende prestaties voor sloopwerkzaamheden. Met zijn gewicht van 5,5 kg en ergonomisch ontwerp is hij comfortabel te gebruiken, zelfs bij bovenhands werken. Het Vario Lock-systeem en twaalf beitelposities maken hem ook heel gebruiksvriendelijk.

De verbeterde smering en geoptimaliseerde stofbescherming van de machine zorgen voor een langere levensduur, wat essentieel is voor professionals. Bovendien is de boorhamer geschikt voor licht beitelwerk in beton, metselwerk en pleisterwerk, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is voor verschillende sloopklussen.

De Bosch Professional GSH 5 Breekhamer onderscheidt zich door zijn fantastische efficiëntie, geoptimaliseerde lichte ontwerp en krachtige motor. Met 2.850 slagen per minuut bij nominaal toerental en een gereedschaphouder van SDS max, levert deze boorhamer de prestaties die professionals nodig hebben om hun werk efficiënt uit te voeren.

Een potentiële overweging voor kopers is de trillingsemissiewaarde van 13 m/s² met een onzekerheid van 1,5 m/s². Hoewel dit binnen acceptabele normen valt, is het belangrijk om rekening te houden met de trillingsniveaus bij langdurig gebruik.

De Bosch Professional GSH 5 wordt geleverd in een handige transportkoffer, wat de opslag en mobiliteit vergemakkelijkt. Al met al biedt deze boorhamer uitstekende prestaties voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige boorhamer voor diverse sloopwerkzaamheden. Met zijn geoptimaliseerde ontwerp, duurzaamheid en veelzijdigheid, is deze machine een waardevolle aanwinst voor elke professionele gereedschapscollectie. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. USPRO Tools by Bergen Pneumatische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen USPRO Tools by Bergen Pneumatische

 • list plusVeelzijdig in gebruik voor diverse sloopwerkzaamheden, evenals het losmaken van onderdelen zoals uitlaatpijpen.
 • list plusComfort en grip tijdens langdurig gebruik door lichtgewicht aluminium behuizing en elastomeer beklede handgreep.
 • list plusIngebouwde snelheidsregelaar en trigger besturing voor optimale controle over de uitvoering van de klus.

Nadelen USPRO Tools by Bergen Pneumatische

 • list plusHet geluidsniveau kan als luid worden ervaren, wat voor sommige gebruikers als een nadeel kan worden beschouwd.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.49
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
8.79
Ik ben trots om de Pneumatische beitel / breekhamer met 5 beitels 190 mm te introduceren, een krachtige tool die perfect is voor sloopwerkzaamheden. Of het nu gaat om beton, tegels, gips of andere bouwmaterialen, deze breekhamer kan het allemaal aan. Wat deze breekhamer echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Het is niet alleen geschikt voor sloopwerk, maar ook voor het losmaken van onderdelen zoals uitlaatpijpen.

Dankzij de lichtgewicht aluminium behuizing en elastomeer beklede handgreep, biedt deze breekhamer comfort en grip tijdens langdurig gebruik. De spiraalveerhouder maakt het wisselen van beitels snel en eenvoudig, waardoor je efficiënt te werk kunt gaan. Met de ingebouwde snelheidsregelaar en trigger besturing heb je optimale controle over het uitvoeren van de klus.

De 5 verschillende beitels, waaronder een conische beitel met punt, 2 platte beitels, een uitlaatpijp beitel en een puntlas beitel, maken deze set compleet en direct klaar voor gebruik. Met een onbelast toerental van 3000 slagen per minuut, een opname van 10 mm, een werkdruk van 6 - 8 bar en een luchtaansluiting van 1/4" buitendraad, biedt deze breekhamer indrukwekkende prestaties in een compacte vorm. Met een lengte van 190 mm en een gewicht van 1600 gram is hij ook nog eens handzaam en gemakkelijk hanteerbaar.

De Pneumatische beitel / breekhamer met 5 beitels 190 mm is perfect voor professionals die regelmatig sloopwerkzaamheden uitvoeren, maar ook voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige breekhamer voor periodiek gebruik. De duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak maken dit product tot een waardevolle toevoeging aan elke gereedschapscollectie.

Hoewel het geluidsniveau als luid kan worden ervaren, wegen de algehele prestaties en veelzijdigheid van deze breekhamer zwaarder. Met zijn vermogen, veelzijdigheid en gebruiksgemak is de Pneumatische beitel / breekhamer met 5 beitels 190 mm een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare breekhamer.🔨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In

 • list plusLage trillingsniveau met actieve Anti Vibratie Technologie

Nadelen Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In

 • list plusGewicht van 5,6 kg kan vermoeiend zijn bij langdurig gebruik
 • list plusAan de prijzige kant in vergelijking met sommige concurrenten

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
9
De Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In Koffer 230V is echt een beest van een machine! Met deze krachtige en duurzame breekhamer krijg je echt top prestaties. Hij zit boordevol de nieuwste technologieën om trillingen te verminderen en het comfort te vergroten tijdens het gebruik.

Wat echt opvalt aan deze breekhamer is de actieve Anti Vibratie Technologie. Hierdoor blijft het trillingsniveau laag, zodat je zonder zorgen langdurig kunt doorwerken. Je kunt zelfs tot wel 3 uur en 7 minuten non-stop aan de slag zonder last te hebben van vervelende trillingen.

Daarnaast heeft deze breekhamer elektronica voor een constant toerental, waardoor je nog sneller kunt werken. Je kunt het toerental ook nog eens aanpassen aan de klus die je aan het doen bent. En weet je wat helemaal handig is? Hij heeft een "Soft no load" functie, waardoor het stationaire toerental lager is. Dat betekent meer comfort tijdens het gebruik en een langere levensduur van de machine.

De Makita HM0871C is ook nog eens voorzien van automatisch uitschakelende koolborstels, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer ze vervangen moeten worden. Zo blijft de machine altijd optimaal presteren en voorkom je onnodige slijtage.

Bij deze breekhamer krijg je een zijhandgreep, borenvet, een reinigingsdoek en een handige kunststof koffer. Zo kun je de machine veilig opbergen en gemakkelijk meenemen naar verschillende klussen.

Technisch gezien heeft de Makita HM0871C een slagkracht van 8,1 joule en een variabel toerental. Hij weegt 5,6 kg en heeft een kabellengte van 5,0 m. Het geluidsniveau tijdens het gebruik is 86 dB(A) en de vibratie is 8 m/s².

Deze breekhamer is echt ideaal voor professionals die werken in de bouw en andere zware industrieën. Hij is perfect voor het slopen van beton, het verwijderen van tegels of het maken van doorbraken. Met de krachtige prestaties en het lage trillingsniveau weet je zeker dat je een betrouwbare partner hebt voor intensief gebruik.

Een klein nadeel van de Makita HM0871C is het gewicht van 5,6 kg. Bij langdurig gebruik kan dat vermoeiend zijn. Daarnaast moet ik eerlijk zijn, hij is iets prijziger dan sommige concurrenten.

Al met al is de Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer In Koffer 230V een geweldige keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige en duurzame breekhamer. Het lage trillingsniveau, de variabele snelheid en de automatisch uitschakelende koolborstels maken het een betrouwbare en efficiënte tool voor allerlei sloop- en bouwwerkzaamheden. Dus waar wacht je nog op? Tijd om aan de slag te gaan! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set

 • list plusHoge slagkracht en snelheid voor krachtig en efficiënt hakwerk
 • list plusLage geluidsniveau van slechts 65 dB
 • list plusComplete set met meegeleverde beitels en snelkoppelingen

Nadelen Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set

 • list plusGemengde reacties over de kwaliteit

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.58
Gebruiksgemak
7.72
De Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set is echt iets voor mij. Deze complete kit is perfect voor al mijn breek-, sloop- en hakwerkzaamheden. En het beste is dat alles handig verpakt zit in een draagkoffer, zodat ik alles binnen handbereik heb. In deze geweldige set vind ik een pneumatische hamer met 2 terugslagveren, 4 beitels, 2 mannelijke snelkoppelingen (ARO) en een mini-olietoevoeger.

Een van de meest geweldige kenmerken van de Stanley 160173XSTN is de slagkracht van 5 Joule. Wow, dat betekent dat ik zelfs de meest hardnekkige materialen kan breken. Met een snelheid van 4000 slagen per minuut kan ik snel en efficiënt te werk gaan. En de aansluiting van 1/4'' maakt het super makkelijk om de hakhamer aan te sluiten op mijn luchtcompressor.

Wat betreft geluidsniveau hoef ik me geen zorgen te maken met de Stanley 160173XSTN. Deze hakhamer is namelijk lekker stil met slechts 65 dB. Dat is ideaal voor mij, vooral als ik in een omgeving werk waar ik het geluid tot een minimum moet beperken.

De spanhals heeft een diameter van 12 mm, waardoor mijn beitels stevig en stabiel vastzitten. Geen gedoe meer met losrakende beitels tijdens het gebruik. Zo kan ik veilig en nauwkeurig werken.

Ik heb wat reviews gelezen en het lijkt erop dat de meningen over de kwaliteit van de Stanley 160173XSTN verdeeld zijn. Een gebruiker zegt dat zijn hakhamer na 5 minuten al stuk was, terwijl een andere gebruiker juist zegt dat het een handig apparaat is. Het is belangrijk om op te merken dat er ook positieve reviews zijn waarin wordt benadrukt dat de hakhamer duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Ondanks de gemengde reacties heeft de Stanley 160173XSTN toch een aantal sterke punten. De hoge slagkracht en snelheid maken het een krachtige en efficiënte hakhamer. En het lage geluidsniveau is een extra pluspunt, vooral als ik werk in een omgeving waar ik het geluid moet verminderen. En de bijgeleverde beitels en snelkoppelingen maken het een complete set die ik meteen kan gebruiken.

Maar ik moet wel eerlijk zijn dat er een mogelijke beperking is met betrekking tot de kwaliteit, zoals een review heeft genoemd. Ik moet hier dus rekening mee houden bij het maken van mijn aankoopbeslissing.

Al met al is de Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set een goede keuze voor mij. Het is een krachtige en efficiënte hakhamer met enkele sterke punten, zoals de hoge slagkracht en snelheid, en natuurlijk de handige draagkoffer. Maar ik moet ook de mogelijke beperkingen in termen van kwaliteit in gedachten houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Bosch Professional GSH5-CE Breekhamer 1100watt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Professional GSH5-CE Breekhamer 1100watt

 • list plusKrachtig en duurzaam, ideaal voor hakwerkzaamheden in verschillende materialen
 • list plusHoog afnamevermogen dankzij een slagsterkte van 8,3 joule
 • list plusVibration-Control trillingsdemping voor comfortabel langdurig gebruik

Nadelen Bosch Professional GSH5-CE Breekhamer 1100watt

 • list plusHet gewicht van 6,2 kg kan het gebruiksgemak beïnvloeden bij langdurig gebruik

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.46
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
8.31
Ik ben de Bosch Professional GSH5-CE Breekhamer, een krachtige en duurzame machine die perfect is voor al je hakwerk in beton, baksteen, steen en asfalt. Met mijn slagsterkte van 8,3 joule kan ik moeiteloos grote hoeveelheden materiaal verwijderen. En dankzij mijn Vibration-Control trillingsdemping kun je comfortabel werken, zonder vervelende trillingen.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Mijn robuuste metalen behuizing zorgt ervoor dat ik zelfs de zwaarste klussen aankan. En met mijn stelwiel kun je het aantal slagen aanpassen voor optimale prestaties. Langdurig beitelen wordt een fluitje van een cent dankzij mijn automatische schakelvergrendeling.

Ik ben uitgerust met Vario-Lock, waarmee je de beitel in 12 verschillende standen kunt zetten voor nog meer gebruiksgemak. Mijn Constant-Electronic functie, servicedisplay en stand-by-indicatie zorgen ervoor dat je altijd comfortabel kunt werken. En dankzij mijn kogelmof heb je een grote bewegingsvrijheid en hoef je je geen zorgen te maken over kabelbreuken.

Met mijn nominaal opgenomen vermogen van 1.150 W en een gewicht van 6,2 kg ben ik krachtig en toch handzaam. Ik ben geschikt voor verschillende toepassingen, dankzij mijn lengte van 480 mm, breedte van 105 mm en hoogte van 235 mm.

Als je mij aanschaft, krijg je er een extra handgreep, machinedoek, opbergkoffer, puntbeitel van 400 mm en een vettube bij. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over mij. Ze prijzen mijn duurzaamheid, hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Er zijn geen nadelen genoemd in de gebruikersreviews.

Dus als je op zoek bent naar een krachtige en duurzame breekhamer met uitstekende prestaties, dan ben ik de perfecte keuze voor jou. Mijn trillingsdemping, variabele instelling van het aantal slagen en lange levensduur maken mij echt uniek. Houd er wel rekening mee dat ik 6,2 kg weeg, wat van invloed kan zijn op het gebruiksgemak voor langere periodes. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor al mijn geweldige functies en voordelen! 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Scheppach AB1700 Sloophamer Breekhamer 50J/1700W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Scheppach AB1700 Sloophamer Breekhamer 50J/1700W

 • list plusKrachtige prestaties van 1700W en 50J
 • list plusWordt geleverd met zowel een spitse als platte beitel
 • list plusComfortabele grip en veilig gebruik

Nadelen Scheppach AB1700 Sloophamer Breekhamer 50J/1700W

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.86
  Functionaliteit
  8.12
  Gebruiksgemak
  7.14
  Ik ben onlangs overgestapt op de Scheppach AB1700 sloophamer en ik ben er echt blij mee. Deze breekhamer maakt het slopen en openbreken van muren en beton een fluitje van een cent, zelfs voor de doe-het-zelver. Met zijn krachtige 1700W motor en 50J impact energie kan deze sloophamer moeiteloos door elk obstakel heen breken. Met maar liefst 2000 slagen per minuut is de klus in no time geklaard.

  Wat ik vooral handig vind aan deze sloophamer is dat hij wordt geleverd met zowel een spitse als een platte beitel, beide 390 mm lang. Hierdoor heb ik altijd de juiste beitel bij de hand voor elke klus. Bovendien wordt de sloophamer geleverd in een stevige metalen koffer, waardoor ik hem gemakkelijk kan opbergen en meenemen.

  Een ander groot voordeel van de Scheppach AB1700 is de comfortabele softgrip D-greep. Deze zorgt ervoor dat ik de sloophamer veilig en comfortabel kan gebruiken, zelfs bij langdurig gebruik. Daarnaast heeft de sloophamer een snelspanner 30mm hexagon opname, waardoor het verwisselen van de beitel snel en simpel gaat.

  Wat betreft de technische specificaties heeft deze sloophamer een indrukwekkende impact energie van 50 joule. Hij is ook nog eens compact en gestroomlijnd vormgegeven, waardoor hij zelfs in kleine ruimtes goed te hanteren is.

  De Scheppach AB1700 sloophamer heeft me echt geholpen bij verschillende klussen in en rondom het huis. Of het nu gaat om het verwijderen van oude tegels of het openbreken van een betonnen vloer, deze sloophamer heeft zijn kracht bewezen. Ik kan deze sloophamer dan ook zeker aanraden aan andere doe-het-zelvers.

  Een van de gebruikers noemt deze sloophamer "zeer krachtig" en daar kan ik me alleen maar bij aansluiten. De kracht van deze machine is indrukwekkend en maakt het slopen een stuk gemakkelijker. Daarnaast wordt de sloophamer ook als "handig in gebruik" ervaren, mede dankzij de comfortabele grip en het snelle beitelwisselsysteem.

  Wat betreft mogelijke nadelen kan ik helaas niets zeggen, aangezien er geen negatieve punten genoemd worden in de reviews die ik heb gelezen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop van de Scheppach AB1700 sloophamer. Het is een krachtige en handige machine die zijn werk uitstekend doet.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 1 tot 3 maanden

  Bekijk prijs

  9. Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1

  • list plusKrachtige en duurzame sloophamer
  • list plusIndrukwekkende slagkracht van 60 joules
  • list plusComfortabel handvat voor eenvoudig en comfortabel gebruik

  Nadelen Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1

  • list plusKan als zwaar worden ervaren bij langdurig gebruik

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.82
  Functionaliteit
  7.45
  Gebruiksgemak
  7.69
  De Scheppach AB1900 Breekhamer, dat is pas een beest van een sloophamer! Met mijn indrukwekkende slagkracht van 60 joules kan ik zelfs de dikste muren met gemak doorbreken. En weet je wat het mooie is? Dankzij mijn comfortabele handvat is het gebruik van mij super eenvoudig en comfortabel. Geen gedoe meer met vermoeide armen!

  Wat mij echt onderscheidt, is de meegeleverde vlakbeitel en stevige kunststof koffer. Die bieden niet alleen extra waarde, maar zorgen er ook voor dat ik veilig opgeborgen en vervoerd kan worden. En door mijn compacte en gestroomlijnde design kan ik zelfs op moeilijk bereikbare plekken mijn sloophamer skills laten zien. 💪

  Maar laten we het even hebben over mijn technische specificaties. Met mijn opnamevermogen van 1900 W en voltage van 230-240V / 50 Hz, lever ik consistent hoge prestaties. Met mijn slagkracht van 60 joules en snelheid van 2000 slagen per minuut, ben ik een echte krachtpatser en werk ik super efficiënt.

  Gebruikers zijn helemaal weg van mij! Ze zijn razend enthousiast over mijn kracht en prestaties, maar ook over mijn gebruiksgemak en hoge kwaliteit. Eén gebruiker vertelt zelfs dat ik zonder problemen harde muren kan slopen, terwijl een ander opmerkt dat ik standhoud in afbraakwerken. Kortom, ik ben een betrouwbare partner in crime als het gaat om het slopen van muren en andere bouwwerken.

  Maar eerlijk is eerlijk, sommige gebruikers vinden mij wel wat aan de zware kant. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij voor langere tijd moet gebruiken. Maar hé, mijn vele voordelen maken dat ruimschoots goed, toch?

  Dus als je op zoek bent naar een krachtige en duurzame sloophamer, dan ben ik jouw man! Met mijn indrukwekkende prestaties en handige functies sta ik altijd voor je klaar. Laten we samen die muren afbreken!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer

  • list plusDeze machine is krachtig en duurzaam.
  • list plusHet is een marktleider op het gebied van duurzaamheid en prestatie.
  • list plusHet heeft een indrukwekkende impactkracht van 50 joules.

  Nadelen Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer

  • list plusHet kan mogelijk te krachtig zijn voor kleinere klussen.

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.1
  Functionaliteit
  7.35
  Gebruiksgemak
  6.91
  Ik kan je vertellen, de Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer is echt een beest van een machine. Ik heb van verschillende gebruikers gehoord dat deze sloophamer echt zijn geld waard is. En ik kan begrijpen waarom. Deze sloophamer is absoluut de koning als het gaat om duurzaamheid en prestaties. Het maakt niet uit of je met metselwerk of beton werkt, deze sloophamer levert altijd consistente resultaten. Met een impactkracht van maar liefst 50 joules is deze machine in staat om zelfs het meest bewapende beton te verpulveren. Serieus, het is indrukwekkend.

  Wat ook geweldig is, is dat de AB1600 wordt geleverd met twee beitels: een platte beitel en een puntbeitel. Het verwisselen van de beitels gaat super snel en makkelijk, zodat je efficiënt kunt werken. En weet je wat? Het compacte en gestroomlijnde design van deze sloophamer zorgt ervoor dat je zelfs op lastig bereikbare plekken kunt werken. En alsof dat nog niet genoeg is, het soft-grip D-handvat zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken, zelfs als je de sloophamer langdurig gebruikt. Geen pijnlijke handen meer!

  De gebruikers van de Scheppach AB1600 zijn echt enorm tevreden. Ze hebben al kilo's bewapend beton verpulverd zonder dat de machine ook maar een seconde haperde. En zelfs na intensief gebruik blijft deze sloophamer gewoon in topconditie. Serieus, de kracht van deze machine heeft zelfs de buren versteld doen staan. Ze konden gewoon niet geloven wat deze sloophamer allemaal kon verpulveren. En eerlijk gezegd, ik ook niet.

  Mensen zijn echt lyrisch over de duurzaamheid, hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van deze breekhamer van Scheppach. Ze noemen het zelfs een goede investering voor de zwaarste klussen. Deze machine gaat moeiteloos door beton van 20 cm dik heen. En laten we niet vergeten dat de service van Scheppach ook echt top is. Ze staan altijd voor je klaar.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat deze sloophamer misschien iets te krachtig is voor kleinere klussen. Dus als je iets lichters nodig hebt, is een minder krachtige breekhamer misschien meer geschikt. Maar als je een professional bent of gewoon een gepassioneerde doe-het-zelver, dan is de Scheppach AB1600 Sloophamer / Breekhamer echt een uitstekende keuze voor jou. Met zijn indrukwekkende impactkracht, handige verwisselbare beitels en comfortabele werking kan deze sloophamer zelfs de zwaarste klussen aan. En laten we eerlijk zijn, de positieve gebruikerservaringen en de focus op duurzaamheid en prestaties maken deze sloophamer echt onderscheidend. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 1 tot 2 maanden

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Breekhamers. Er zijn immers 2485 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!