De Bestenu Klopboormachine Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/12/2020


Je bent op zoek naar een klopboormachine voor je volgende klus. In de onderstaande koopgids lees je waar je op let bij de aankoop van een klopboormachine.

Wat voor soorten klopboormachines zijn er?

Voor elke doe-het-zelver is er wel een klopboormachine te krijgen. Zo zijn er klopboormachines die op accu werken en daarmee snoerloos zijn, maar er zijn ook klopboormachines te koop die op netstroom werken. Het voordeel van een klopboormachine op netstroom is dat je je nooit zorgen maakt over de batterij die je op moet laden.

Daarnaast zijn er klopboormachines te koop met een uitgebreid assortiment aan accessoires zoals een goede borenset, maar er zijn ook klopboormachines die niet zoveel accessoires hebben. Er is ook nog verschil in de prijs. De klopboormachines van de bekendere merken zijn vaak duurder, maar daarmee ook duurzamer dan de goedkopere versies.

Wat kan een klopboormachine?

Een klopboormachine is een veelzijdige boormachine. Je gebruikt een klopboormachine om in meerdere materialen te boren. Denk aan verschillende houtsoorten, metalen, en zachte en harde soorten steen.

Je kunt echter niet schroeven met een klopboormachine, wat wel weer kan met een goede accuboormachine. Een klopboormachine is krachtiger dan een accuboormachine.

Wat is het verschil tussen een boorhamer en een klopboormachine?

Een boorhamer is bedoeld voor het echte zware werk. Wil je in beton boren, dan gebruik je hiervoor een boorhamer. Een goede boorhamer is krachtiger dan een klopboormachine, maar net als een boorhamer kun je er niet mee schroeven. Een boorhamer wordt ook wel een combihamer genoemd en is nóg veelzijdiger dan een klopboormachine.

Wat is de hamerfunctie?

Sommige klopboormachines zijn voorzien van een hamerfunctie. Deze zorgt ervoor dat de boor efficiënter in hardere materialen kan boren. Deze functie zorgt ervoor dat de boor krachtig heen en weer bewogen wordt. Dit gebeurt in de lengterichting van de boor. Dit zorgt ervoor dat het materiaal verpulverd wordt, terwijl bij het roteren het vuil wordt afgevoerd.

Hoe gebruik je een klophoormachine?

Het is niet moeilijk om een klopboormachine te gebruiken. Voordat je begint met boren, moet je weten in welk materiaal je gaat boren en de bijbehorende boor in de boormachine doen. Als je in hard materiaal gaat boren zoals harde steensoorten of metselwerk, dan gebruik je de klopfunctie.

Om te vermijden dat je boorgaten te groot of te onnauwkeurig worden, gebruik je de klopfunctie in zachtere materialen niet. Als je gaat boren in een betegelde muur, zet je de klopfunctie pas aan als je door de tegel heen bent, anders loop je het risico dat de tegel barst. Gebruik daarnaast altijd de tweede versnelling om te boren.

Het koppel bij een boormachine bepaalt de draaikracht waarmee de boormachine boort. Hoe hoger het koppel, hoe krachtiger, sneller en dieper je boort. Bij hardere materialen heb je meer draaikracht nodig dan bij zachtere materialen.

Waar staat RPM voor?

RPM staat voor het aantal omwentelingen per minuut (rotations per minute). Boor je door hardere materialen heen, dan heb je een hoger RPM nodig dan wanneer je door een zachter materiaal heen boort. Bij de meeste klopboormachines stel je dit zelf in. Hoe hoger het RPM, hoe meer kracht er gezet wordt.

Hoe komt deze handige Klopboormachine opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Klopboormachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Klopboormachines, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Klopboormachines die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Klopboormachines het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Klopboormachines stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Klopboormachines

De beste Klopboormachines op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de Makita HP457DWE klopboormachine schroef en boor je niet alleen in hout of metaal, maar ook in tegels en steen. Handig als je buitenlampen wil ophangen of een schroef in de muur wil voor een mooie hangplant. Dankzij zijn lichte gewicht van 1,7 kilogram werk je comfortabel door. Nog comfortabeler werk je met de ergonomische handgreep. De klopboormachine werkt op accu. Hierdoor hoef je geen verlengsnoer te gebruiken en werk je gewoon op plekken zonder stopcontact. Je boort met gemak gaten tot 36 millimeter in hout, waardoor de boormachine geschikt is voor gemiddelde tot zware boorklussen. Daarnaast heeft de HP457DWE een variabele toerentalregeling, zodat je de snelheid van de machine volledig afstelt op je klus.

1. Makita HP457DWE


Product informatiePlus or Show more

Door een bakstenen muur boren zonder dat je een grote, zware boormachine in bedwang moet houden? Daar heb je geen last van met de Bosch EasyImpact 550. Je boort met deze 550 watt klopboormachine gaten van 10 millimeter groot in steen, maar toch is hij compact en met 1,5 kilogram licht van gewicht. In hout maak je 25 millimeter gaten; genoeg voor de meest gangbare klussen in en om het huis. Dankzij de toerentalregeling verhoog of verlaag je heel gedoseerd de boorsnelheid, zodat je zowel in glad plaatmateriaal als in dikke houten planken mooie, rechte boorgaten krijgt. De meegeleverde dieptestop gebruik je om geen millimeter dieper te boren dan de bedoeling is en de 2e handgreep maakt dat je altijd volledige controle hebt over de EasyImpact 550. De klopboormachine wordt geleverd in een handige koffer.

2. Bosch EasyImpact 550


Product informatiePlus or Show more

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Een groot voordeel van een klopboor/schroef machine op accu is dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken zonder dat er snoeren in de weg zitten. Ideaal wanneer je een klus hebt waarbij je steeds op een verschillende locaties de boor nodig hebt. Daarnaast is deze machine veelzijdig. Je kunt hem gebruiken voor schroeven, boren en klopboren. Deze Makita boor/schroef machine is een zeer betrouwbare allround machine, geschikt voor zowel de professional als de hobby klusser Voordelen Makita HP457DWE10 klopboor-/schroefmachine Perfecte allround machine voor middelzware werkzaamheden Lange gebruiksduur- Twee accu’s - dus altijd genoeg stroom! Multifunctioneel - 2 functies: schroeven en boren Instelbaar - Variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk Duurzaam - Duurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving Extra's Ah accu's (2 st.) Bits en borenset Koffer Wat zit er in de verpakking? Makita 18 V Klopboor-/Schroefmachine Lader Koffer 2x accu Technische specificaties Cap. boren in steen: 13 mm Cap. boren in hout: 36 mm Cap. boren in metaal: 13 mm Boorkop: 1,5 - 13 mm Aandraaimomenten: 16 Spanning: 18 Volt Type motor: 2-polig Var. toerenregeling (schakelaar) Links- en rechtsomdraaiend Aantal mechanische toeren: 2 Toerental onbelast (stand 1): 0 - 400 min-1 Aantal slagen (stand 1): 0 - 6000 min-1 Toerental onbelast (stand 2): 0 - 1400 min-1 Aantal slagen (stand 2): 0 - 21000 min-1 Asblokkering Softgrip Afmetingen (L x B x H): 239 x 83 x 240 mm Geluidsdrukniveau (LpA): 81 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah boren in metaal: 2,5 m/s² Vibratie (K) boren in metaal: 1,5 m/s² Vibratie (K) klopboren in steen: 1,5 m/s² Gewicht: 1,7 kg Aandraaimomenten zacht / hard: 24 / 42 Nm Accubeveiliging Elektrische rem

3. Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V - Met 74-Delige accesoireset


Product informatiePlus or Show more

De Black en Decker BDCHD18BAFC-QW is een veelzijdige accuboormachine waarmee je niet alleen schroeft of in hout boort. De draadloze boormachine met klopfunctie maakt namelijk ook nog 21.000 slagen per minuut, zodat je met gemak in tegels of een bakstenen muurtje boort. De ingebouwde led-verlichting zorgt voor goed zicht tijdens het schroeven en boren en door de 11 koppelstanden schroef je altijd op de juiste snelheid. Met de BDCHD18BAFC-QW haal je een compleet pakket in huis: er wordt standaard een opbergkoffer, een 80-delige accessoireset, 2 18 volt 1,5 Ah Li-ion accu's en een oplader meegeleverd. Let op: de meegeleverde opbergkoffer is leeg en heeft geen speciale vakken om de accessoireset in op te bergen.

4. BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW


Product informatiePlus or Show more

Met deze compacte Powerplus-klopboormachine pak je zonder problemen alle kleinere boorklussen aan. Waarvoor is de klopboormachine geschikt? Ze is ideaal voor de klusser die boren met een klik van de schakelaar verandert in klopboren, om met nog meer kracht door harde materialen te boren. De POWC10100 boort tot een diameter van 6mm in staal, 10mm in beton en 13mm in hout. Voordelen: + Het toerental is instelbaar van 0 tot 3.000min-1 en stem je perfect af op de klus. + Kies je daarbij ook voor de klopboorfunctie? Dan krijg je er nog eens 41.000 extra slagen per minuut bij. + Met de dieptestop boor je de gaten nooit meer te diep. + Met de hulphandgreep werk je nog comfortabeler en veiliger. + Je plaatst moeiteloos boren tot 13mm. + De vergrendelknop zorgt ervoor dat je je kan focussen op de job. Specificaties: - Spanning: 230-240V - Vermogen: 500W - Boorhoudercapaciteit: Max. 13mm - Toerental onbelast: 0 – 3000min-1 - Capaciteit in beton: 10mm - Capaciteit in staal: 6mm - Capaciteit in hout: 13mm Wat zit er in de verpakking? 1 x klopboormachine 1 x diepteaanslag 1 x hulphandgreep 1 x boorkopsleutel 1 x gebruiksaanwijzing Hoeveel jaar garantie? Je krijg 2 jaar garantie op dit Powerplus-toestel.

5. Powerplus POWC10100 Klopboormachine - 500 W


Product informatiePlus or Show more

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Makita DHP482RTJ Accu Klop-/Schroefboormachine 18V 5.0Ah Li-ion in Mbox Leveringsomvang 1 stuks. Oplader DC18RC 195584-2 2 stuks. Accu BL1850 18V 5,0Ah Li-ion 1 stuks. Mbox nr.2 821550-0 1 stuks. Draaghaak 346317-0 Bijzondere kenmerken Uiterst duurzaam voor zware boor-/schroefklussen. 3 functies: boren, schroeven en klopboren. Is voorzien van een klopfunctie waardoor boren in steen mogelijk is. Hoog ergonomisch werkcomfort wegens uitstekende machine-accu balans en comfortabele softgrip. Dubbele LED-verlichting geïntegreerd voor eenvoudig werken op donkere plaatsen. Blijft tijdens werkbelasting constanter in zijn toeren: blijft op kracht. Ook bij zwaardere belasting. Technische gegevens Aandraaimoment zacht 36 Nm Aandraaimoment hard 62 Nm Aandraaimomenten 21 Aansluiting/Opname 13mm snelspanboorkop met asblokkering Boorkop 1,5 - 13mm Cap. boren in hout 38mm Cap. boren in metaal 13mm Cap. boren in steen 13mm Links-, rechtsom draaiend Ja Var. toerenregeling (Schakelaar) Ja Aantal mechanische toeren 2 Toerental onbelast (stand 1) 0-600 min Toerental onbelast (stand 2) 0-1900 min Aantal slagen (stand 1) 0-9000 min Aantal slagen (stand 2) 0-28500 min Volt: 18V Type motor 4-polig Softgrip Ja Ingebouwde verlichting Ja Accubeveiliging Ja Elektrische rem Ja Booras 1/2-20UNF Afm LxBxH 198x79x249mm Geluidsdrukniveau (LpA) 82dB(A) Makita DHP482RTJ Klop boor-schroefmachine 18V 5.0Ah Li-ion in Mbox

6. Makita DHP482RTJ Accu klopboormachine - 18V


Product informatiePlus or Show more

De Bosch Blauw GSB 18 V-55 Professional is een mega krachtige accu klopboormachine met een koolborstelloze motor. Deze kan ook gaten in baksteen boren, en beschikt met 55 Nm aandraaimoment over genoeg kracht. GEBRUIKERSVOORDELEN Duurzame allrounder in een compact formaat Duurzaam: minder slijtage door 13 mm massief metalen boorhouder Lange levensduur: minder risico op overbelasting van de motor en lange levensduur door Electronic Motor Protection (EMP) Ergonomisch: comfortabel hanteren door het compacte ontwerp TECHNISCHE GEGEVENS Draaimoment, max. (hard/zacht) 55 / 28 Nm Onbelast toerental (1e stand/2e stand) 0 – 450 / 0 – 1,750 tr/min Boorhouderspanbereik, min./max. 1.5 / 13 mm Schroefdraad booras 1/2" Accuspanning 18 V Gewicht excl. accu 1,2 kg Draaimomentstanden 20+1 Lengte 189 mm Hoogte 230 mm Accucapaciteit 4 Ah Boor-Ø hout, max. 35 mm Boor-Ø staal, max. 12 mm Schroef-Ø, max. 8 mm STANDAARD MEEGELEVERD 2 x 2,0 Ah Procore Li-Ion-accu Opbergkoffer (L-Boxx) Snellaadapparaat GAL 18 V-40

7. GSB 18V-55 Professional Accu schroef-klopboormachine | 2.0Ah Li-Ion


Product informatiePlus or Show more

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Ga elke boor en schroefklus te lijf met deze krachtige 20V accuboormachine van VONROC. Dankzij de sterke motor met een draaimoment van 40Nm boor je bijvoorbeeld gaten in hout en/of metaal of draai je zonder moeite schroeven muurvast. Je hebt de keuze uit 2 mechanische snelheden Op de schroefstand kan er gekozen worden uit 21 verschillende draaimoment standen Maak eenvoudig een keuze uit of de krachtige boorstand of de klopboorfunctie. Boren in metselwerk wordt een makkie Dankzij de klopstand van deze accuboormachine is het ook mogelijk om te boren in de wat hardere materialen zoals metselwerk, tegels en baksteen. De boorhouderspanwijdte is 13 mm en daarmee geschikt voor alle gangbare schroefbits en boren. Kortom, dé boormachine voor elke boor en/of schroefklus! Voor welke klussen kan ik deze accuboormachine gebruiken? Deze accuboormachine is te gebruiken voor boor, klopboor- en schroefwerkzaamheden in de meest uiteenlopende materialen. Je kunt veel verschillende klussen uitvoeren met deze accuboormachine. Denk bijvoorbeeld aan het: Bevestigen van regelwerk en plinten Plaatsen van gipsplaten, plafondplaten en stucplaten Bouwen van een terrasoverkapping of meubels Installeren van keukenkasten Installeren van lampen en rekken aan plafond of muur Ophangen van wanddecoratie Boren in metselwerk, tegels en baksteen Handig om te weten Heb jij al een 2.0Ah en/of 4.0Ah accu en een sneloplader in bezit van VONROC? Bekijk dan eens de losse CD505DC boormachine, welke wordt geleverd zonder accu en sneloplader. De meegeleverde accu en oplader zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het VONROC VPower 20V platform. Het VPower 20V platform van VONROC Deze accu klopboormachine wordt geleverd met accu en oplader welke onderdeel zijn van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen als je niet voldoende hebt aan de bijgeleverde 2.0Ah accu. Wanneer je de boormachine wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Handige extra’s zoals een LED-werklicht en softgrip handvat De CD505DC accuboormachine is voorzien van een felle LED-werkverlichting zodat je de machine ook op donkere werkstukken goed kunt gebruiken. Dit boorgereedschap heeft een compact design met softgrip en is altijd binnen handbereik dankzij de handige riemclip. Gebruik voor iedere klus de juiste accessoire door een speciale houtboor set (CD807AA), metaalboor set (CD808AA) of steenboor set (CD809AA) aan te schaffen. Maak je bestelling nog completer door de 31-delige schroefbitset (CD806AA) aan te schaffen. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x CD505DC Accuboormachine 1x VPower 20V 2.0Ah accu 1x Sneloplader 1x Schroefbit 50mm PH2 (S2 kwaliteit) 1x Schroefbit 50mm PZ2 (S2 kwaliteit) VONROC Toolbag VONROC Membercard Belangrijkste specificaties: Voltage: 20V Opname boorkop: 13mm Boorstanden: 3 (boren, klopboren, schroeven) Koppelinstellingen: 21 Onbelast toerental (1): 0-400/min Onbelast toerental (2): 0-1500/min Onbelaste slagfrequentie (1): 0-6400/min Onbelaste slagfrequentie (2): 0-24000/min Boorcapaciteit in hout: 26mm Boorcapaciteit in staal: 10mm Boorcapaciteit in metselwerk: 8mm Gewicht (excl. accu): 1.2 kg

8. VONROC Accu klopboormachine set – VPower 20V – Incl. 2.0Ah accu, oplader, 2 bits & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze krachtige, lichte en compacte klopboorschroevendraaier levert de ideale mix van vermogen en veelzijdigheid. Het slanke ergonomische ontwerp biedt comfortabel hanteren. Door 20 verschillende draaimomenttrappen en boor- en klopboorstand kan altijd de juiste hoeveelheid vermogen voor elke klus worden gebruikt. De planeetwielaandrijving met 2 standen en hoog prestatievermogen voldoet aan de eisen van elke toepassing. De UniversalImpact 18V is ontworpen voor boren en schroeven in hout en metaal evenals voor klopboren in metselwerk. De machine heeft een opnameschacht van 10 mm en een eenhulzige boorhouder voor gemakkelijk wisselen van schroefbits en boren. De belangrijkste specificaties van de accuboormachine: Gestroomlijnd, modern, ergonomisch ontwerp voor comfortabel hanteren Draaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden, boor- en klopboorstand Optimaal vermogen voor elke toepassing dankzij planeetwielaandrijving met 2 standen Schroeven en boren in hout en metaal, klopboren in metselwerk Opnameschacht van 10 mm en eenhulzige boorhouder voor gemakkelijk wisselen van schroefbits en boren Wat zit er in de verpakking? 1x lader (AL 1810 CV) 1x opberg SystemBox 2x 18 V Li-Ion accu's (1,5 Ah) Een 241-delige accessoire set

9. Bosch UniversalImpact 18 SystemBox Accuboormachine - Met 2 x LI-2 18 V accu's en lader - Incl. 241 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Makita DHP484Z Accu Klop-/Schroefboormachine 18V Losse Body Leveringsomvang 1 stuks Makita DHP484Z Accu Klop-/Schroefmachine 18V 1 stuks Draaghaak 1 stuks Schroefbit SI-PH2 Bijzondere kenmerken Robuuste en krachtige allround boorschroefmachine voor middelzware boor- en schroefwerkzaamheden, dank zij de klopboorfunctie ook geschikt voor plugboringen in steen. Onderhoudsvrije koolborstelloze motor met elektronische sturing levert meer koppel, behoudt de volle kracht bij linksom draaien en verzet meer werk met dezelfde accucapaciteit. Beveiligingselektronica schakelt de machine uit bij overbelasting om doorbranden van de motor of van de elektronische sturing te voorkomen. Volledig metalen overbrenging, inclusief metalen schakelring voor snelheidswissel, staat garant voor een uitstekende weerstand tegen tandwielslijtage. Diverse constructiedetails zoals een volledig waterdichte schakelaar en in hars gegoten elektronische circuits staan garant voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt. Uitgerust met solide enkelhulzige 13mm snelspanboorkop en automatische asblokkering voor een eenvoudige wissel van boren en bits. Precisie-koppelinstelling in 21 trappen + boorstand. Meer controle door de elektrische motorrem die de machine dadelijk stopt bij loslaten van de schakelaar. Tweede generatie ergonomische, naar onder versmallende handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers. Geïntegreerde LED voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen. De krachtige batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterij en zorgt voor een volledig opgeladen batterij (5.0Ah) in slechts 45 minuten. Geleverd met twee krachtige 5,0Ah Li-ion schuifbatterijen, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht. Geleverd in een stevige, stapelbare opbergkoffer in ABS met versterkingsribben, met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden. Technische gegevens BatterijchemieLi-ion Nominale accuspanning 18 V Batterijcapaciteit 5,0 Ah Gemiddelde oplaadtijd 45 min Toerental onbelast 10-500 t.p.m. Toerental onbelast max. 0-2000 t.p.m. Slagfreq 1e versnelling 0-7500 min-1 Slagfrequentie max. 0-30000 min-1 Blokkeerkoppel 60 Nm Max. koppel (zacht) 36 Nm Max. koppel (hard) 54 Nm Max. boordiameter staal 13 mm Max. boordiameter hout 38 mm Max. boordiameter steen 13 mm Spanwijdte boorkop 1,5 - 13 mm Motorrem Triax vibratie boren (ah) 2,5 m/s² Triax vibratie boren slag (ah) 8,0 m/s² Vibratie onzekerheidsfactor (K) 1.5 m/s² Geluidssterkte (LWA) 99 dB(A) Geluidsdrukniveau (LpA) 88 dB(A) Geluid onzekerheidsfactor (K) 3 dB(A) Afmetingen (L x B x H) 182 x 79 x 261 mm

10. MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)


Producten die vergelijkbaar zijn aan Klopboormachines


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Klopboormachines. Er zijn immers 274 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Klopboormachine kopen.