De Bestenu Afkortzaag Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/28/2020


Wil je planken en balken inkorten? Dat doe je met een afkortzaag. In een hoek, verstek of dubbel verstek: de beste afkortzaag maakt het allemaal mogelijk! Alles wat je wilt weten over afkortzagen, lees je in deze koopgids.

Kan ik alles zagen met een afkortzaag?

hide product content

Afkortzagen zijn gemaakt om voornamelijk plaatmateriaal mee in te korten. Je kunt dus niet alle materialen doorzagen, maar houten platen, planken en balken zijn voor de afkortzaag geschikt. Denk dan aan bijvoorbeeld aan spaanplaten, laminaat, plinten, enzovoorts.

Bepaalde kunststof materialen kunnen ook worden ingekort met dit type zaag, mits ze niet te hard en zijn en het om plaatmateriaal gaat. Let er wel op dat je een geschikt zaagblad gebruikt, zodat de afwerking uiteindelijk wordt zoals je in gedachten hebt. Harde materialen zoals steen en metaal kunnen niet worden gesneden met een afkortzaag.

Welk zaagblad heeft een afkortzaag nodig?

hide product content

Elke afkortzaag heeft een bepaalde maat. Alleen zaagbladen in die maat passen op het apparaat. Wil je een andere maat zaagbladen kunnen gebruiken, dan heb je een andere afkortzaag nodig. Omdat het formaat van het zaagblad bepaalt hoe diep je kunt zagen, is het een goed idee om eerst hiernaar te kijken voordat je een afkortzaag aanschaft.

In tegenstelling tot verschillende formaten is het wél mogelijk om zaagbladen met verschillende vertandingen te gebruiken. De vertandingen variëren van erg fijn tot erg grof en bepalen hoe de afwerking van het zaagwerk uitpakt. Een fijne vertanding zorg voor een egale afwerking; met een grove vertanding eindig je met een ruwere afwerking.

Wat is een radiaal afkortzaag?

hide product content

Een radiaal afkortzaag is een ander type onder de afkortzagen en wordt bijna alleen maar industrieel gebruikt. Deze soort afkortzaag heeft namelijk veel ruimte nodig en is stukken duurder dan een gewone afkortzaag. Aan de andere kant biedt de radiaal afkortzaag allerlei extra voordelen, wat het apparaat zelfs geschikt maakt voor industrieel gebruik.

Radiaal afkortzagen zijn erg prijzig, maar ook gemaakt om heel lang mee te gaan. Hij is uitermate duurzaam en dat is precies wat je nodig hebt als je op grote schaal materialen afkort. Nog een voordeel van de radiaal afkortzaag is alle opties die het apparaat je biedt: je kunt namelijk vanuit meer en andere hoeken zagen dan met een gewone afkortzaag.

Wat is de trekfunctie bij een afkortzaag?

hide product content

Met de trekfunctie van een afkortzaag kun je de zaag ook van voren naar achteren trekken. Op die manier heb je meer werkruimte en wordt het bereik van de zaag groter. Dat is handig om dikkere planken of ander materiaal door te zagen.

Hoewel de meesten het wel hebben, zijn niet alle afkortzagen van een trekfunctie voorzien. Vind je dit een belangrijke eigenschap, let dan goed op of de afkortzaag die je op het oog hebt daadwerkelijk een trekfunctie heeft.

Wat voor stroomvoorziening heeft een afkortzaag?

hide product content

Afkortzagen komen wat de stroomvoorziening betreft in twee soorten voor: de afkortzaag met een snoer op netstroom en de afkortzaag die op een accu werkt. Heb je veel vermogen nodig, dan is het verstandig om de versie op netstroom te kiezen. Hoe meer energie je verbruikt, des te sneller een variant met accu namelijk leegraakt.

Met een accu ben je anderzijds wel een stuk wendbaarder en niet afhankelijk van een stopcontact of verlengsnoer. Wil je daarom toch liever een afkortzaag met een accu, dan kun je altijd een reserve accu aanschaffen om te gebruiken wanneer de eerste accu leegraakt. Kies je toch een afkortzaag op netstroom, let er ten slotte natuurlijk op dat je niet het snoer per ongeluk afkort!

Heb ik voor mijn afkortzaag een onderstel nodig?

hide product content

Een onderstel is een hulpmiddel voor de afkortzaag om stabieler te staan. Heb je een onderstel, dan werk je ook direct op een prettige werkhoogte. Je kunt het zien als een soort standaard voor de afkortzaag. Een onderstel is niet per sé nodig, maar het maakt het zagen wel makkelijker, vooral als je veel materiaal hebt om af te korten en/of vaak zaagt.

Helaas wordt een onderstel niet bij alle afkortzagen meegeleverd. Sterker nog, dit is maar zelden het geval. Je kunt een onderstel wel altijd apart kopen voor een prettigere en stabielere zaagervaring.

Hoe komt deze leuke Afkortzaag opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Afkortzaag ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Afkortzaags, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Afkortzaags die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Afkortzaags het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Afkortzaags stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Afkortzaags

De beste Afkortzaags op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze professionele compacte afkortzaag van Metabo weegt 9,4 kg en kun je met één hand meenemen. Je zaagt met een vermogen van 1350 W zowel loodrecht als onder een hoek van 45 graden. Deze tafelzaag wordt geleverd met een stof zak, afkortgeleider, een 40-tands hardmetalen zaagblad en geïntegreerde tafelverbredingen. Waar is het artikel voor geschikt? Wat je ook zaagt, de laserindicator geeft de zaaglijn perfect aan. Je toerental bij belasting is 3450 toeren per minuut en je zaagsnelheid 57 m/s. De zaaghoek stel je snel en eenvoudig in, zodat je echt productie kunt maken. Voordelen van de Metabo KS 216 M Lasercut afkortzaag De KS 216 M Lasercut heeft een laserindicator zodat je op de millimeter precies je zaaglijn kunt volgen. De laser werkt op netspanning, dus je hebt geen last van batterijen met onvoldoende vermogen. Met de traploos uittrekbare tafelverbredingen kort je ook grote objecten gemakkelijk en stabiel ondersteund af. Heb je ze niet nodig, dan haal je de tafelverbredingen eenvoudig eraf. Door zijn asvergrendeling wissel je gemakkelijk en snel van zaagblad zonder je pendelbeschermkap te verwijderen. Hierdoor werk je veilig en snel. Belangrijkste specificaties Afmetingen: 475 x 465 x 285 mm Max. zaagbreedte 90°/45°: 120 / 80 mm Max. zaagdiepte 90°/45°: 60 / 45 mm Zaagvermogen 90°/90°: 120 x 60 mm Zaagvermogen 45°/45°: 80 x 45 mm Draaischijfinstelling links/rechts: 47 / 47 ° Zaagbladhelling links/rechts 47 / 2 ° Zaagblad: 216 x 30 mm Opgenomen vermogen S1 100% 1100 W Opgenomen vermogen S6 20% 1350 W Nullasttoerental: 5000 /min Toerental bij belasting: 3450 /min Zaagsnelheid: 57 m/s Gewicht: 9.4 kg Kabellengte: 2 m Wat zit er in de verpakking? Metabo KS 216 M Lasercut - Afkortzaag Hardmetalen zaagblad (40-tands) 2 geïntegreerde tafelverbredingen Afkortgeleider Materiaalklem Gereedschap voor het wisselen van zaagblad Spaanopvangzak Tips & Tricks Kijk in het assortiment naar passende hardmetalen zaagbladen van Metabo. Onderhoud Hou je zaagbladen en bewegende onderdelen altijd brandschoon en check je zaagbladen regelmatig op beschadigingen en bramen.

1. Metabo KS216M Afkortzaag - 1350 W - Ø 216 mm


Product informatiePlus or Show more

Deze MS502AC VONROC afkortzaag is een echte krachtpatser met een vermogen van 2200W en met maar liefst 4500 omwentelingen per minuut! Een uitstekende afkortzaag voorzien van alle belangrijke specificaties en features die je in een afkortzaag zoekt. Veel zaagkracht met degelijkheid en precisie. De machine is eenvoudig te vervoeren dankzij zijn 14.2 kilo aan gewicht, handvat en speciale transportmodus. Waar is deze afkortzaag voor geschikt? Deze VONROC afkortzaag is ontworpen voor het zagen van hard- en zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Zaag bijvoorbeeld laminaat en parket op maat. Deze afkortzaag is ook zeer geschikt voor het zagen van dikke balken, bijvoorbeeld bij het bouwen overkapping of schuur. Let op: niet geschikt voor het zagen van brandhout! Belangrijkste voordelen: Laser: voordat het zaagblad het werkstuk raakt zie je waar het zaagblad terechtkomt. Zo zaag jij precies en accuraat en ben je dus verzekerd van goed zicht op je zaaglijn. De laser werkt niet op onhandige batterijen, maar gewoon op stroom. LED-werkverlichting: ook in mindere lichtomstandigheden goed zicht op je werkstuk (bijvoorbeeld een donker hoekje in je werkplaats of garage). De verlichting werkt op stroom dus je bent geen batterijen meer nodig! Verstelbare tafelverbreders; jouw zaagwerk loopt voortaan op rolletjes. Het grote voordeel van de verstelbare tafelverbreders is dat je ook lange werkstukken veilig en netjes op maat kunt zagen. Dankzij de grote zaagcapaciteit kun je hout zagen van wel 90 x 340mm (Verstek 0° - Schuin 0°). Deze capaciteit wordt behaald door de extra lange trekfunctionaliteit. Dankzij de dubbele gelagerde geleide armen kun je namelijk makkelijk en accuraat brede planken zagen. Verstekzaagsneden: maak verstekzaagsneden van -45° tot +45° en schuine zaagsneden van -0° tot +45°. Dubbelverstekzaagsneden maken is ook mogelijk met deze afkortzaag. Direct aan de slag: de zaag wordt geleverd inclusief een 254mm, 60-tands zaagblad. Je kunt dus direct aan de slag met je klus! Precies en robuust in één; keer op keer, plank na plank en balk na balk, steeds weer dezelfde uitstekende precisie. Jij wilt vertrouwen op je gereedschap. Dat kan met deze afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid. Gemakkelijk en accuraat brede planken zagen: het is mogelijk dankzij de trekfunctie en de dubbel gelagerde armen. Je kunt dus zeggen dat de glij/trekbeweging op rolletjes loopt, dus uiterst licht en soepel. Ook zonder af te tekenen planken op dezelfde lengte en diepte afzagen; dankzij de aanwezige lengtestop zaag je met gemak planken op de zelfde lengte af en de diepteregeling zorgt ervoor dat je werkstukken op dezelfde diepte inzaagt. Handig als je bijvoorbeeld een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Veiligheid boven alles dankzij de aanwezige beschermkap een extra hulpmiddel om jouw veiligheid te waarborgen. De werkstukklem kan ter ondersteuning aan de linker- en aan de rechterkant worden geplaatst. Het werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Standaard wordt er een stofzak meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de zaag aan te sluiten op een (bouw) stofzuiger. Dit geeft beter zicht op je zaaglijn, minder rommel en een veiligere werkplek. Snel en eenvoudig instellen van zaaghoeken; alle hoeken die je wilt zagen kunnen zonder extra gereedschap traploos worden ingesteld. Maar je kunt ook gebruik maken van de vooraf-ingestelde verstekhoeken op de zaagtafel. Hoeken van 0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° kan je hiermee snel en nauwkeurig instellen. De zaagbladen zijn ook gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij de as vergrendeling. Wat zit er in de verpakking? De MS502AC wordt geleverd in een bruine kartonnen doos zonder full colour opdruk. 1x MS502AC Afkortzaag 1x Zaagblad TCT/HW, 60 tands ( Ø 254 x 30 x 2.8/1.6mm) (Gemonteerd op de machine) 1x Stofopvangzak 1x Inbussleutel (voor verwisselen zaagblad) 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine) 1x Werkstukklem Technische specificaties De belangrijkste specificaties: Vermogen: 2000W Max. vermogen: 2200W Diameter asgat: 30mm Diameter zaagblad: 254mm • Onbelast toerental: 4500/min Snoerlengte: 2m Gewicht: 14.2kg

2. VONROC Afkortzaag – 2200W – Ø254MM – 60 tands zaagblad – Kap-en verstekzaag – Incl. laser & LED


Product informatiePlus or Show more

Deze professionele KGS 216 M afkortzaag van Metabo weegt 13,5 kg en is met één hand te vervoeren. Loodrechte sneden of sneden onder een hoek van 45 graden maak je eenvoudig met zijn 1500 W vermogen, zijn zaagsnelheid van 57 m/s en zijn toerental van 3750 toeren per minuut. Waar is het artikel voor geschikt? Zagen van diverse materialen, zowel korte als lange objecten. De laserindicator, werkend op netvoeding geeft je zaagsnede exact aan waardoor secuur werken eenvoudig is. Voor veeleisend en zwaar werk heeft deze tafelzaag een robuuste constructie van geperst en gegoten aluminium. Voordelen van de Metabo KGS 216 M afkortzaag De spaanafzuiging is goed en doeltreffend door de geïntegreerde spaanopvangtrechter, zodat stof vrij werken zoveel mogelijk wordt bevorderd. De tafelverbredingen zijn afneembaar en traploos uittrekbaar, zodat ook werken aan lange en brede materialen snel en efficiënt kan. De zaagkop is naar links kantelbaar en heeft een extra hoekbereik voor het maken van verdekte zaagsneden. Belangrijkste specificaties Afmetingen: 760 x 475 x 340 mm Max. zaagbreedte 90°/45°: 305 / 205 mm Max. zaagdiepte 90°/45°: 65 / 36 mm Zaagvermogen 90°/90°: 305 x 65 mm Zaagvermogen 45°/45°: 205 x 36 mm Draaischijfinstelling links/rechts: 47 / 47 ° Zaagbladhelling links/rechts: 47 / 2 ° Zaagblad: 216 x 30 mm Opgenomen vermogen S1 100%: 1200 W Opgenomen vermogen S6 20%: 1500 W Nullasttoerental: 5000 /min Toerental bij belasting: 3750 /min Zaagsnelheid: 57 m/s Gewicht: 13.5 kg Kabellengte: 2 m Wat zit er in de verpakking? Metabo KGS 216 M - Afkortzaag - 1500 Watt Hardmetalen zaagblad (40-tands) 2 geïntegreerde tafelverbredingen Afkortgeleider Materiaalklem Gereedschap voor het wisselen van zaagblad Kabelopwikkeling Spaanopvangzak Tips & Tricks Check voorafgaand aan je werk de afsluiting van je stof zak. Kijk in het assortiment van Metabo naar diverse typen zaagbladen. Onderhoud Controleer de zaagbladen op beschadigingen, scheurtjes en bramen. Houd alle bewegende onderdelen van je tafelzaag stof vrij en brandschoon.

3. Metabo KGS Afkortzaag - 1500 W- Ø 216 mm


Product informatiePlus or Show more

De Metabo KGS 254 M Afkortzaag heeft een hard metalen 48-tands zaagblad. Het is een compact, lichtgewicht model en is daarom makkelijk te vervoeren. De professionele zaag komt met veel handige accessoires zoals een spaanopvangzak, een kabelopwikkeling en materiaalklem. Waar is het artikel voor geschikt? De zaag is geschikt voor diverse houten materialen zoals mdf en houtpanelen. Verder kun je door de trekfunctie ook dikkere balken zagen tot maximaal 305 mm breed en 65 tot 90 mm hoogte. De zaag heeft een ergonomische handgreep. De diepte aanslag is voor het maken van groeven. Ook met verstek zagen kan tot aan 47 graden aan beide zijden. Met het LED licht is je werkblad goed verlicht. Voordelen van de Metabo KGS 254 M Afkortzaag Het verwisselen van het cirkelzaagblad gaat eenvoudig, hiervoor is gereedschap bijgeleverd. De zaagkop is links kantelbaar, met extra hoekbereik voor verdekte zaagsneden.De laser is voor de exacte weergave van de zaaglijn, zodat je die niet kwijtraakt. Voor gangbare hoeken kun je de zaag precies instellen met vergrendelpunten. Nadelen van de Metabo KGS 254 M Afkortzaag Er is maar een enkel zaagblad meegeleverd. Andere variaties kunnen worden bij besteld. Belangrijkste specificaties Afmetingen: 790 x 515 x 515 mm Max. zaagbreedte 90°/45°: 305 / 205 mm Max. zaagdiepte 90°/45°: 92 / 47 mm Zaagvermogen 90°/90°: 305 x 92 mm Zaagvermogen 45°/45°: 205 x 47 mm Draaischijfinstelling links/rechts: 47 / 47 ° Zaagbladhelling links/rechts: 47 / 2 ° Zaagblad: 254 x 30 mm Opgenomen vermogen S1 100%: 1450 W Opgenomen vermogen S6 20%: 1800 W Nullasttoerental: 4500 /min Toerental bij belasting: 3150 /min Zaagsnelheid: 60 m/s Gewicht: 16.3 kg Kabellengte: 2 m Wat zit er in de verpakking? Metabo KGS 254 M - Afkortzaag - 1800 Watt Hardmetalen zaagblad (48-tands) 2 geïntegreerde tafelverbredingen Afkortgeleider Materiaalklem Gereedschap voor het wisselen van zaagblad Kabelopwikkeling Spaanopvangzak Tips & Tricks Voor een stabiele werplek voor je zaag, gebruik je het bijbehorende onderstel. De tafel is compleet inklapbaar en heeft een verstelbare standvoet zodat de tafel altijd stevig staat. Onderhoud Bewaar gereedschap op een droge, koele plek en berg het schoon en stof vrij op. De zaagbladen kunnen schoongemaakt worden met een schoonmaak- en verzorgingsmiddel voor zaagbladen. XXL-Garantie van Metabo Na registratie op de website wordt de normale garantie verlengd tot 3 jaar. Voorwaarde is de aankoopbon in combinatie met het XXL-garantiecertificaat, dat je na de registratie van de machine kunt downloaden. Registratie is alleen in de eerste 4 weken na aankoop mogelijk. Registreer de machine op www.metabo-service.com

4. METABO Afkortzaag KGS254M - 1800 W - Ø 254 mm


Product informatiePlus or Show more

Deze VONROC afkortzaag is een krachtige kap- en verstekzaag, welke zeer geschikt is voor de kleinere zaagklussen in huis, in de werkplaats of in de garage. Gebruik de zaag voor het maken van afkort- en verstekzaagsneden in hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Bijvoorbeeld voor het op maat zagen van laminaat, parket, latten, plinten en balken. Dankzij de diepteregeling zaag jij je werkstukken gemakkelijk op dezelfde diepte in. Handig wanneer je een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Dankzij het meegeleverde Ø216mm 40-tands zaagblad kun je direct aan de slag. Dit zaagblad is het optimum tussen snel en netjes zagen. Belangrijkste voordelen van de VONROC afkortzaag 1700W POWER: hoog vermogen van 1700W en een hoog onbelast toerental van maar liefst 4900 omwentelingen per minuut. Snel en netjes zagen: dankzij het meegeleverde Ø216mm 40-tands zaagblad. Je kunt direct aan de slag met je zaagklus. Dit zaagblad is het optimum tussen snel en netjes zagen. Flexibel instelbaar: maak verstekzaagsneden van -45° tot +45° of schuine zaagsneden van -0° tot +45°. Dubbele verstekzaagsneden maken is ook mogelijk. De zaagsneden zijn traploos in te stellen. Tevens kun je ook met vooraf-ingestelde verstekhoeken op de zaagtafel op 0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° snel en nauwkeurig veelgebruikte verstekhoeken instellen. Grote zaagcapaciteit: zaag hout van maar liefst 60 x 115 mm (Verstek 0° - Schuin 0°). Voorzien van laser: zie waar het zaagblad terechtkomt voor het zaagblad het werkstuk raakt. Het helpt je met het precies en accuraat zagen. Je bent dus verzekerd van goed zicht op je zaaglijn. De laser werkt op stroom en niet op batterijen. Tafelverbreders: hierdoor is het mogelijk om ook lange werkstukken veilig en netjes op maat te zagen. Werkstukklem: kan zowel aan de linker als aan de rechterkant worden geplaatst. Je werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Diepteregeling: zaag gemakkelijk werkstukken op dezelfde diepte in. Handig voor het maken van een inkeping voor een houtverbinding. Elektrische motorrem: dit biedt extra veiligheid. Het zaagblad staat snel stil wanneer de aan/uit knop wordt losgelaten. Dit is naast de aanwezige beschermkap een extra hulpmiddel om jouw veiligheid te waarborgen. Stofzak: dankzij de meegeleverde stofzak heb je een beter zicht op je zaaglijn en minder rommel op je werkplek. Het is ook mogelijk om een (bouw-)stofzuiger aan te sluiten. Asvergrendeling: voor het snel en gemakkelijk verwisselen van het zaagblad. Eenvoudig te vervoeren: dankzij het handvat en de speciale transportmodus. Dankzij het gewicht van 6,9kg hoef jij dus ook geen Arnold Schwarzenegger te zijn om de zaag mee te nemen of op te bergen. Robuuste aluminium constructie: staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid. Technische specificaties: Vermogen: 1700W Spanning: 220-240V~ Onbelast toerental: 4900/min Hoek voor verstekzagen: 45° <> +45° Hoek voor afschuinen: -45° <> 0° (alleen links) Zaagdiepte: 115mm Max zaagcapaciteit (hoogte x breedte): Verstek 0° - Schuin 0°: 60 x 115mm Verstek 0° - Schuin 45°: 25 x 115mm Verstek 45° - Schuin 0°: 60 x 80mm Verstek 45° - Schuin 45°: 25 x 80mm Zaagbladspecificaties: Diameter: Ø216mm Bladdikte: 1,6mm Zaagbreedte: 2,8mm Asgatdiameter: Ø30mm Aantal tanden: 40 Minimale werkstukafmetingen: 3 x 10mm Gewicht: 6,9kg Tips & Tricks: Zoek jij een afkortzaag met meer vermogen? Bekijk dan eens onze afkortzaag 2000W met een Ø216mm 40-tands zaagblad (artikelnummer: MS501AC). Of bekijk onze afkortzaag 2200W met een Ø54mm 60-tands zaagblad (artikelnummer: MS502AC). Wat zit er in de verpakking? 1x VONROC Afkortzaag 1700W – MS503AC 1x Zaagblad TCT/HW Ø216 x 30 x 2.8/1.6mm - 40T (gemonteerd op de machine) 1x Stofopvangzak 1x Inbussleutel (voor verwisselen zaagblad) 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine) 1x Werkstukklem

5. VONROC Afkortzaag – 1700W – Ø216MM – 40 tands zaagblad – Kap-en verstekzaag – met laser


Product informatiePlus or Show more

De POWX075700 afkort- en verstekzaag levert je de nodige zaagkracht met haar 1500W motor en onbelast toerental van 5000min-1. Dankzij de draaibare tafel en 45° kantelbare kop kan je elke dagdagelijkse taak aan. Waarvoor is deze afkort- en verstekzaag geschikt? Hard- of zachthout: deze afkort- en verstekzaag kan elke houtsoort aan. Ze is ideaal om planken en plinten op maat of in verstek te zagen. Dankzij de uittrekbare zijsteunen is de zaag ook geschikt voor langere werkstukken. De voordelen van de Powerplus POWX075700 afkort- en verstekzaag: Met de draaitafel en de 45° kantelbare kop breng je alle zaagklussen tot een goed einde. De 1500W motor en het toerental van 5000min-1 leveren de nodige zaagkracht voor zowel zacht- als hardhout. Het toestel heeft een zaagcapaciteit van 55x120mm bij rechte sneden en 30x120mm bij 45° schuine versteksneden, genoeg voor al je dagdagelijkse klussen. De ingebouwde precisielaser toont je de exacte zaaglijn. Zo weet je altijd perfect waar het zaagblad neerkomt. Dankzij de dubbele veiligheidsschakelaar ga je altijd veilig aan de slag. Daarmee open je de beschermkap enkel wanneer je de zaagkop naar beneden trekt. Beperk het rondvliegende stof met de meegeleverde stofzak en de stofzuigeraansluiting. De belangrijkste technische kenmerken: Vermogen: 1500W Maximaal toerental: 5000min-1 Diameter zaagblad: Ø210mm Diameter asgat: Ø30mm Aantal zaagtanden: 24 Snoerlengte: 2m Wat zit er in de verpakking? 1 x Powerplus POWX075700 afkort- en verstekzaag met gemonteerd zaagblad 1 x houtklem 1 x inbussleutel 6mm 2 x uittrekbare zijsteunen 1 x stofzak 1 x stofzuigeradapter 1 x handleiding

6. Powerplus POWX075700 Afkort- en verstekzaag – 1500W – Ø210mm 24 tands zaagblad


Product informatiePlus or Show more

De Scheppach HM216 afkortzaag en verstekzaag is perfect voor algemene kluswerkzaamheden en doe-het-zelf-gebruik. Deze samengestelde verstekzaag van Scheppach is ideaal voor verstek- en afkortsnedes is hardhout, zachthout, spaanplaat, kunststof en vezelplaat. • Lichtgewicht gegoten aluminium ontwerp voor gemakkelijk transport • Krachtige motor van 2000 W biedt verschillende snijtoepassingen • Het compacte tafelbladontwerp past gemakkelijk in kleine werkplaatsen • Gegoten aluminium tafel voor langdurige duurzaamheid • Het 24-tands hardmetalen zaagblad blijft scherp en maakt zuivere sneden • Standaardlaser biedt hoge zichtbaarheid voor nauwkeurig snijden • Dwars zaagbreedte tot 340 mm • Volledig omsloten beschermkap voor de veiligheid van de gebruiker • Inclusief een 24T en een 48T zaagblad Technische specificaties • Zaagcapaciteit 45°: 240x65 mm • Zaagcapaciteit 90°: 340x65 mm • Geschikt voor: Hout & Kunststof • Met lasergeleider • 12 kg • Afmetingen (LxBxH): 745x585x335 mm

7. Scheppach HM216 Afkortzaag / Verstekzaag - Met Laser - 2000W - Ø216mm


Product informatiePlus or Show more

De 1100 watt Hyundai kap en verstek-zaagmachine voor zaagwerkzaamheden in huis, garage of werkplaats. De zaagmachine is geschikt voor het afkorten en zagen in verstek van hout, laminaat en plastic en is in hoek verstelbaar, zodat het zaagblad zonder moeite in verschillende posities kan worden gebracht (0 tot 45 graden kantelbaar naar links) Hoewel de machine licht in gewicht is zorgt de aluminium werktafel/onderstel voor een stevige en stabiele ondergrond. Voor het transport is de machine voorzien van een transportvergrendeling-functie.Een hardmetalen TCT zaagblad voor hout (48 tanden, diameter van 210 millimeter) wordt met de kap en verstek-zaagmachine meegeleverd. Het vrijgekomen zaagsel-stof wordt opgevangen de opvangzak. Specificaties: Model 56251 EAN code 8718502 562514 Netto gewicht 7,7 kg Netspanning 230/240 V Netfrequentie 50 Hz Vermogen 1.100 W Snoerlengte 2 m Toerental 5.500 min-1 Diameter zaagblad 210 mm Asgat 30 mm Max. zaagdiepte 120×60 mm Verstek l/r 0-45° Afschuining 0-45° In de verpakking • Hyundai afkortzaag met laser • Zaagblad: TCT Ø210 x Ø30mm – 48T voor hout • Stofopvangzak • Gebruiksaanwijzing

8. Hyundai Afkortzaag met laserfunctie 1100W Ø210 x Ø30mm max. 120×60 mm


Product informatiePlus or Show more

Met de Einhell Radiaal-, Kap- en Verstekzaag TE-SM 254 Dual ben je goed voorbereid op zaagwerkzaamheden die zich voordoen in huis, werkplaats of garage. Met een krachtige 2.100W motor en 4800 t/min gaat het zaagblad (Ø254x30/60T) soepel door het te zagen materiaal. De max. zaaghoogte is 85 mm en de max. zaagbreedte 305 mm. De stabiel staande zaag heeft een soepele sleepfunctie voor brede werkstukken. Voor de zwenkfunctie en voor het verstellen van de zaagkop in verstek zijn extra hoogwaardige lagers gebruikt om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. De precieze hoekinstelling op de draaitafel vergemakkelijkt succesvolle schuine zaagsneden. Voor de meest voorkomende hoeken, zijn in de draaitafel reeds vergrendelingsposities voorzien om de hoeken snel en veilig aan te passen, wat ook de slimme, snelle aanpassing mogelijk maakt. De schaalverdeling voor hoeken en breedtes zijn eenvoudig af te lezen. De zaagkop kan naar links en rechts worden gekanteld voor versteksneden, maar ook hier is de slimme, snelle aanpassing dankzij een knop aan de voorkant van de machine prettig voor de gebruiker. De duidelijk zichtbare geïntegreerde snijlijnlaser vergemakkelijkt het werk enorm. Links en rechts zijn er werkstuksteunen voor langere werkstukken. De werkstukken kunnen worden vastgezet dankzij een praktische werkstukklem. Het hoogwaardige hardmetalen zaagblad zorgt voor een perfecte zaagsnede. De spilvergrendeling en de gemakkelijk toegankelijke zaagbladschroef vergemakkelijken het wisselen van het zaagblad. Voor een betere afzuiging van het zaagsel bevindt zich een stofafscheider achter het zaagblad. De afzuigadapter heeft een diameter van Ø36 mm, waarbij als alternatief kan worden gekozen voor de gesloten stofzak.

9. EINHELL TE-SM 254 Dual Radiaal Afkort- en Verstekzaag - 2100 W - Ø254 mm


Product informatiePlus or Show more

Paneelzaag GCM 8 SJL Professional: Verbeterd stofmanagement bij grotere horizontale zaagcapaciteit De voordelen van het artikel: • Verbeterd stofmanagement voor gezond en zuiver werken • 312 mm horizontale zaagcapaciteit voor een hele reeks toepassingen • Gering gewicht van 17 kg voor maximale mobiliteit • Geïntegreerde laser voor doelgericht zagen • Geïntegreerde zijdelingse materiaaluittrekplanken • Intuïtieve zijdelingse hellingsvergrendeling • Diepteaanslag voor groefsnedes • 2-puntsstofafzuiging • Geïntegreerde handgreep voor makkelijk transport De belangrijkste specificaties van het artikel: • Zaagcapaciteit 0 Graden : 70 x 312 mm • Zaagcapaciteit 45 Graden verstek: 70 x 214 mm • Zaagcapaciteit 45 Graden helling: 48 x 312 mm • Verstekinstelling: 52 Graden L / 60 Graden R • Hellingsinstelling: 47 Graden L / 2 Graden R • Diepte x lengte x hoogte: 91 x 46 x 41 cm • Onbelast toerental: 5.500 min-1 • Zaagbladdiameter: 216 mm • Zaagbladborings-diameter : 30 mm • Gewicht: 17,3 kg • Nominaal opgenomen vermogen: 1.600 W Wat zit er in de verpakking? • 3601M19100 • Cirkelzaagblad 216 x 30 mm • Klem (1 609 B04 224) • 230 – 240 • Garantie Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie. Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires. Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

10. Bosch Professional GCM 8 SJL Afkortzaag - 1600 Watt - Ø 216 mm


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Afkortzaags. Er zijn immers 198 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Afkortzaag kopen.