Bestenu

Beste Lijmpistool - Jan. 2022

Met meer dan 362 lijmpistolen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste lijmpistolen op een rij
01Score: 9.9
LifeGoods Lijmpistool
LifeGoods Lijmpistool
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.6
Bosch PKP 18 E Lijmpistool
Bosch PKP 18 E Lijmpistool
Ga naar laagste prijs
03Score: 8.6
LOUZIR 100 Stuks Glue Sticks Lijmpatronen Set 7 mm Ø
LOUZIR 100 Stuks Glue Sticks Lijmpatronen Set 7 mm Ø
Ga naar laagste prijs
04Score: 8.5
Lijmpatronen
Lijmpatronen
Ga naar laagste prijs
05Score: 7.9
Lijmpistool
Lijmpistool
Ga naar laagste prijs
06Score: 7.7
LijmPistool
LijmPistool
Ga naar laagste prijs
07Score: 7.1
VONROC Lijmpistool – 70W – Ø11,2MM – anti-druip functie – Incl. 56 lijmpatronen
VONROC Lijmpistool – 70W – Ø11,2MM – anti-druip functie – Incl. 56 lijmpatronen
Ga naar laagste prijs
08Score: 7
VONROC Lijmpatronen – Ø11,2 x 150MM – 60 stuks – Universeel
VONROC Lijmpatronen – Ø11,2 x 150MM – 60 stuks – Universeel
Ga naar laagste prijs
09Score: 6.9
50 universele transparante lijmpatronen 10 cm voor lijmpistool Ø 11mm
50 universele transparante lijmpatronen 10 cm voor lijmpistool Ø 11mm
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.7
Vivid Green Lijmpistool
Vivid Green Lijmpistool
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Lijmpistool Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 22, 2021


Als je aan de slag gaat met kleine reparaties en knutselwerk, kan een lijmpistool erg van pas komen. Alles wat je moet weten over een lijmpistool en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe gebruik je een lijmpistool?

Omdat je met hitte werkt, is het verstandig om van tevoren het lijmpistool te controleren. Check of het lijmpistool geen beschadigingen heeft en of het patroon goed in het pistool zit. Is alles in orde, zet het lijmpistool dan aan en wacht tot het is opgewarmd. Let op: leg een warm lijmpistool nooit op oppervlakken die snel beschadigen of smelten, of in de buurt van licht ontvlambare spullen.

Als het lijmpistool opgewarmd is, kun je aan de slag. Richt het apparaat tijdens gebruik altijd van je af. Wanneer je klaar bent, schakel je het apparaat uit en laat je het afkoelen. Is de lijm afgekoeld maar nog niet uitgehard, dan kun je voorzichtig met een doek lijmresten weghalen.

Wat is de opwarmtijd van een lijmpistool?

De opwarmtijd van een lijmpistool verschilt per model, maar is gemiddeld ongeveer 15 seconden. Houd er daarom rekening mee dat lijmpistolen erg snel heet worden, vooral de betere en snellere varianten. Pas met name op bij de spuitmond: dit gedeelte wordt het heetst.

Nadat het lijmpistool is opgewarmd, duurt het nog een paar minuten voordat de lijm daadwerkelijk gesmolten en klaar voor gebruik is. Wacht ongeveer 5 minuten voordat je aan het werk gaat met de lijm.

Welke temperatuur kan een lijmpistool bereiken?

Lijmpistolen kunnen een temperatuur van wel 200 °C bereiken! In uitzonderlijke gevallen ligt de temperatuur zelfs iets hoger. Hoe heet het lijmpistool precies wordt, verschilt per model. De temperaturen beginnen ongeveer bij 100 °C en lopen verder op tot de bovengenoemde ± 200 °C.

Veel lijmpistolen hebben een instelbare temperatuur: je kunt dan zelf bepalen hoe heet het pistool wordt met de regelknop. Met hogere temperaturen werk je sneller omdat de lijm makkelijker smelt. Voor simpeler knutselwerk heb je daarom meestal niet het heetste lijmpistool nodig. Als je reparaties verricht, kunnen hoge temperaturen echter wel veel waardevolle tijd besparen.

Welke lijmpatronen moet ik kopen?

Lijmpistolen hebben verschillende afmetingen die bepalend zijn voor het lijmpatroon dat je nodig hebt. Om een lijmpatroon te vinden dat in jouw lijmpistool past, let je op twee gegevens: de diameter en de lengte van het lijmpatroon. De diameter ligt doorgaans tussen de 7 en 11 millimeter.

Lijmpatronen zijn cilindervormige staafjes; de diameter vertelt dus hoe dik de staafjes zijn. De lengte van het patroon moet ook overeenkomen met de ruimte in de houder van het lijmpistool. Wanneer je een lijmpistool aanschaft, zitten daar vaak lijmpatronen bij. Je kunt dus een lijmpatroon apart houden voor wanneer je nieuwe patronen aan wilt schaffen zodat je deze met je opties kunt vergelijken.

Het is daarnaast ook handig om de verpakking en/of gebruiksaanwijzing te bewaren. Zo kun je altijd de gegevens en de afmetingen van het apparaat en de lijmpatronen terugvinden. Ben je deze informatie kwijt? Zoek dan op naam, model en typenummer van het lijmpistool om online de gebruiksaanwijzing en afmetingen terug te vinden.

Werkt een lijmpistool op netstroom of batterijen?

Lijmpistolen zijn in beide varianten verkrijgbaar: zowel op netstroom als op batterijen. Een lijmpistool op batterijen heeft geen snoer, waardoor het wendbaarder is. Het nadeel is wel dat je in de gaten moet houden wanneer de batterijen leeg raken, en het is dan ook handig om reservebatterijen in huis te hebben.

Een lijmpistool op netstroom heeft geen maximale batterijduur, maar je moet wel rekening houden met de kabel. Je moet dan in de buurt van een stopcontact werken of een verlengsnoer gebruiken. Pas ook op dat je niet per ongeluk hete lijm op het snoer knoeit: dit kan leiden tot beschadigingen.

Hoe maak je een lijmpistool schoon?

Wacht altijd tot het lijmpistool uitgeschakeld en volledig afgekoeld is voordat je het schoonmaakt, zodat je jezelf niet brandt. Is de lijm nog niet uitgehard, dan is een doekje voldoende om de lijmresten te verwijderen. Als de lijm wel uitgehard is, wordt poetsen een lastige taak en schraap je lijmresten voorzichtig weg met een schaar of bot mesje.

Heb je op andere oppervlakken lijm geknoeid en is het helemaal uitgehard? Als je geen mesje wilt gebruiken om beschadiging te voorkomen, kun je met een föhn de lijm opwarmen. De lijm wordt dan wat zachter en daardoor makkelijker om te verwijderen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige lijmpistool ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste lijmpistool ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over lijmpistolen, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle lijmpistolen die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke lijmpistolen het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van lijmpistolen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Artikelen die soortgelijk zijn aan lijmpistolen

De beste lijmpistolen op een rijtje

1 - LifeGoods Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prijs

Een knutsel- of reparatie project is een stuk leuker als je het juiste gereedschap bij de hand hebt. Het LifeGoods Lijmpistool is ideaal voor hobbyisten en knutselaars en wordt geleverd met 50 lijmsticks. Van keramiek tot elektronica, met dit lijmpistool kun je werkelijk alles lijmen. Geen gedoe met accu’s of batterijen. Steek het snoer (1,5m) in het stopcontact en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan jouw project beginnen. Het verbruik is slechts 20W dus erg energiezuinig. 50 Lijmsticks Naast het pistool krijg je 50 lijmsticks meegeleverd in de verpakking! Zo kun gelijk beginnen en heb je ook meer dan 36 uur aan knutselplezier tot je beschikking. De lijm is milieuvriendelijk en veel sterker dan een plakstift en veel andere soorten lijm. Steek de lijmstick aan de achterkant in het pistool en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan de slag. ℹ Haal de lijmstick niet aan de achterkant uit het pistool en doe pas een nieuwe lijmstick in het pistool als de huidige volledig op is. Geschikt voor elk project Dit lijmpistool is op bijna elk materiaal te gebruiken. Gebruik het lijmpistool onder andere voor: papier, hout, elektronica, schoenen, karton, steen, metaal, glas, baksteen, stof, keramiek of plastic. De lijm komt uit een klein puntje (2mm) waardoor je heel precies te werk kan gaan. Dankzij de handige standaard kun je het pistool op een veilige manier even opzij leggen. Dankzij een zekering heeft het pistool een automatische beveiliging die zorgt dat het pistool niet oververhit raakt. LifeGoods Lijmpistool ▶ Inclusief 50 lijmsticks ▶ Binnen 3 tot 5 min klaar voor gebruik ▶ Beveiligd tegen oververhitten ▶ Milieuvriendelijke lijm ▶ Geschikt voor bijna ieder materiaal ▶ Lang snoer, geen gedoe met batterijen ▶ Energiezuinig (20W) ▶ Verwijderbare standaard ▶ Ergonomische greep Ergonomisch ontwerp Dankzij de rondingen in de ergonomische greep kun je niet alleen rechte lijnen lijm leggen, maar zijn ook bochten geen probleem. De trekker vraagt niet veel kracht waardoor het pistool super makkelijk is om te gebruiken en erg comfortabel in de hand ligt. Specificaties: ✔ Inhoud Verpakking: 1 x lijmpistool, 50 x lijmsticks, 1 x gebruiksaanwijzing ✔ Materiaal: Plastic & aluminium ✔ Kleur: Blauw ✔ Afmetingen: 13 cm x 11 cm ✔ Gewicht: 153 gram ✔ Lengte stekker: 1,5m ✔ Aantal lijmsticks: 50 stuks ✔ Kleur lijmsticks: Transparant ✔ Diameter lijmsticks: 7mm ✔ Lengte lijmsticks: 100mm ✔ Smelttemperatuur: 80 °C ✔ Voltage: 100V-240V ✔ Wattage: 20W ✔ Certificaten: CE & ROHS ✔ Tip: Het pistool is beveiligd tegen oververhitting. Stopt het lijmpistool na 15 minuten, haal dan de stekker uit het stopcontact en ga later weer verder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Bosch PKP 18 E Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prijs

Het Bosch PKP 18 E Lijmpistool is een elektrisch lijmpistool waarmee je gemakkelijk en snel nette resultaten realiseert. Het lijmpistool is geschikt voor het snel lijmen van schone, droge en vetvrije materialen met hete smeltlijm. Alle materialen met absorberende of poreuze oppervlakken die hittebestendig kunnen zijn, kunnen met het hetelijmpistool gelijmd worden. Typische materialen zijn hout, houtmaterialen, steenmaterialen en vezelmaterialen, zoals textiel, leer, karton en papier. Elektronische verwarmingselementen voor snel opwarmen en een stabiele temperatuur Mechanische voeding voor een nauwkeurige controle en vlot en gericht aanbrengen Werkt op karton, glas, tegels, hout, steen, textiel, kurk, kunststof en meer Wat zit er in de verpakking? Bosch PKP 18 E Lijmpistool 1 extra lang mondstuk (1 609 202 428) 1 stick smeltlijm Nederlandstalige gebruiksaanwijzing Tips & tricks De lijmplaatsen moeten schoon, droog en vetvrij zijn. Maak gladde oppervlakken voor het lijmen ruw. Trek de stekker uit het stopcontact als je de werkzaamheden voor langere tijd onderbreekt. Onderhoud Trek altijd voor werkzaamheden aan het lijmpistool de netstekker uit het stopcontact. Houd het lijmpistool schoon om goed en veilig te werken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - LOUZIR 100 Stuks Glue Sticks Lijmpatronen Set 7 mm Ø

Loading..
Ga naar laagste prijs

Universele transparant siliconen staaf uit eigen productie. 7mm dikte geschikt voor alle modellen pistolen. Diameter lijmpatroon is 7 mm Lengte lijmpatroon is 10 cm Productvoordelen: Snelle hechting Millieuvriendelijk Hoge bindingskracht Geurloos Uitstekende hechting voor langere periodes en perfecte istolatie Waar kan ik het voor gebruiken? Plastic, Glas, Boom, Seramic, Marmer, Metaal, Stof, Leder. en je kunt het ook gebruiken gewoon voor om iets te dempen of vulmiddel in hobby werken of proffesionele gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Lijmpatronen

Loading..
Ga naar laagste prijs

Set van 150 lijmpatronen welke passen in vrijwel elk lijmpistool met een diameter van 7 mm. Geschikt voor het lijmen van veel soorten materialen zoals hout, plastic, glas en metaal. Het patroon heeft een diameter van 7 mm en een lengte van 110 mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prijs

Een knutsel- of reparatie project is een stuk leuker als je het juiste gereedschap bij de hand hebt. Het LifeGoods Lijmpistool is ideaal voor hobbyisten en knutselaars en wordt geleverd met 50 lijmsticks. Van keramiek tot elektronica, met dit lijmpistool kun je werkelijk alles lijmen. Geen gedoe met accu’s of batterijen. Steek het snoer (1,5m) in het stopcontact en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan jouw project beginnen. Het verbruik is slechts 20W dus erg energiezuinig. 30 Lijmsticks Naast het pistool krijg je 30 lijmsticks meegeleverd in de verpakking! Zo kun gelijk beginnen en heb je ook meer dan 36 uur aan knutselplezier tot je beschikking. De lijm is milieuvriendelijk en veel sterker dan een plakstift en veel andere soorten lijm. Steek de lijmstick aan de achterkant in het pistool en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan de slag. ℹ Haal de lijmstick niet aan de achterkant uit het pistool en doe pas een nieuwe lijmstick in het pistool als de huidige volledig op is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - LijmPistool

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met dit lijmpistool kan er van alles geknutseld worden. Bijna alle materialen kunnen verlijmd worden, zoals: hout, metaal, kunststof en plastic. Dit product wordt geleverd met 2 lijmpatronen. Lijmstiftdiameter 11 mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - VONROC Lijmpistool – 70W – Ø11,2MM – anti-druip functie – Incl. 56 lijmpatronen

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deze lijmpistool set van VONROC wordt geleverd inclusief 56 lijmpatronen (48x extra lange 150mm en 8x 100mm lijmpatronen) en is de ideale hulp voor al jouw hobbyklussen! Naast creatieve hobbyklussen zoals scrapbooking en het maken van decoraties is het lijmpistool ook zeer geschikt voor lichte doe-het-zelfklussen in- en rondom huis. Denk aan het lijmen van bijvoorbeeld keramiek, hout, kunststof, glas, vloerbedekking, leer, metaal en zelfs elektronica! Een groot voordeel van dit lijmpistool is dat hij beschikt over een anti-druipfunctie. Als je de knop los laat houdt de lijm op met stromen, je zult dus nooit meer te veel of te weinig lijm smeren en dus vooral niet meer knoeien! Met dit lijmpistool verdeel je de lijm dus perfect over het te lijmen oppervlak. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Het (ver)lijmen van houten meubels Losgeraakte tapijtprofielen lijmen Kleine spiegels moeiteloos bevestigen in bijvoorbeeld badkamer Het repareren van sierpotten en afgebroken porseleindelen Rubberafdichtingen bij deuren kun je met het lijmpistool snel en eenvoudig monteren Belangrijkste voordelen van het lijmpistool: Anti-druipfunctie; het lijmpistool stopt met het laten lopen/stromen van lijm. Geen geknoei! Hoog 70W vermogen; dankzij dit hoge vermogen is de machine binnen 3-5 minuten opgewarmd. Snel aan de slag met je klus! Dosering mechanisch regelbaar; voor precies en gericht werken. De trekker is gemakkelijk in te drukken, er is dus weinig kracht nodig om de trekker te bedienen voor een constante lijmstroom. Hoge capaciteit (lijmafgifte) van 8-12g/min; indien nodig kun jij vlot doorwerken. Slim ontwerp; het slimme ontwerp van de behuizing voorkomt dat de warme behuizingsdelen de tafel raken. In combinatie met de neerzetbeugel en een stabiel voetstuk kun je het lijmpistool daarnaast veilig en stabiel neerzetten. Geïsoleerd mondstuk; voor extra veiligheid. Ergonomisch ontwerp; het lijmpistool ligt lekker en comfortabel in de hand, voor uren klusplezier! Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op het VONROC GG501AC lijmpistool. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? De S_GG501AC Lijmpistool set wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x GG501AC Lijmpistool 8x Lijmpatronen ⌀11,2mmx100mm 48x Lijmpatronen ⌀11,2mmx150mm 1x VONROC Toolbag 1x VONROC Membercard VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties: Voltage: 220-240V Vermogen: 70W Diameter lijmstick: 11.2mm Opwarmtijd: 3-5 minuten Snoerlengte: 1.5m Gewicht: 0.24kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - VONROC Lijmpatronen – Ø11,2 x 150MM – 60 stuks – Universeel

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met deze 60-delige universele lijmpatronen set zit je niet snel meer zonder lijm tijdens je klus. Dit lijmpatroon van VONROC lijmt een grote variatie materialen zoals hout, kunststof, keramiek, karton, textiel en meer. Zelfs elektronica kun je er mee vastlijmen. Ook voor het uitvoeren van creatieve hobbyklussen als scrapbooking en het maken van decoraties zijn deze lijmsticks geschikt. De voordelen van de VONROC lijmpatronen Ideaal voor hobby en kleine klusjes waarbij je iets moet vastlijmen. Met deze set van 60 stuks zit je niet snel zonder lijm. De lijmpatronen zijn universeel, en daarmee geschikt voor andere merken lijmpistolen. Lengte: met een lengte van 150mm zijn de VONROC lijmpatronen langer dan de lijmstick van vele andere merken. Zodoende kun je lekker lang doorwerken en hoef je de sticks minder snel te vervangen. Universeel: de lijmpatronen zijn niet alleen geschikt voor jouw VONROC GG501AC lijmpistool maar ook voor andere merken lijmpistolen. Het is wel belangrijk dat je lijmpistool geschikt is voor lijmsticks Ø11,2 x 150mm. Wat zit er in de verpakking? 60 x GG801AA lijmpatronen Ø11,2 x 150mm VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - 50 universele transparante lijmpatronen 10 cm voor lijmpistool Ø 11mm

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deze hoogwaardige, transparante Ø 11mm lijmpatronen zijn geschikt voor onder andere het verbinden van hout, schuim, leer, stof/textiel, glas, plastic, karton, keramiek en textiel. Deze patronen zijn te gebruiken voor de meest gangbare merken lijmpistolen met een hoge temperatuur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Vivid Green Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prijs

Ben jij een echte crea-bea of doe-het-zelf klusser? Maak dan al je knutselsessies en reparatieklusjes een stuk eenvoudig met dit lijmpistool. Het lijmpistool is perfect voor hobbyisten en een echte alleslijmer. Van hout tot rubber: bijna alle materialen zijn binnen een mum van tijd vastgelijmd. Verder is het geen probleem als geduld niet je sterkste kwaliteit is, binnen 2 tot 3 minuten is het lijmpistool opgewarmd en kan je aan de slag. Het Lijmpistool is o.a. door de ergonomische handgreep comfortabel en eenvoudig in gebruik. Je komt gemakkelijk in alle hoeken en gaatjes zonder je eerst in lastige bochten te hoeven wringen. Daarnaast is het apparaatje, door de veiligheidsstandaard en beveiliging tegen oververhitting, ook veilig te gebruiken en wordt het lijmpistool geleverd met 60 lijmsticks zodat je projecten niet langer meer hoeven te wachten. Voordelen Lijmpistool ✅Voor al je knutselwerkjes en doe-het-zelf klussen ✅Multifunctioneel: een echte alleslijmer! ✅Perfect voor hobbyisten ✅Snel opgewarmd & klaar voor gebruik ✅Ergonomische handgreep ✅Veilig & eenvoudig in gebruik: inclusief veiligheidsstandaard ✅Inclusief 60 lijmsticks Waarom een Lijmpistool Een stukje van je vaas afgebroken, aan het DIY-en of even snel iets vastplakken: met dit compacte lijmpistool heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. Je hoeft het apparaatje alleen maar in het stopcontact te pluggen en binnen 3 minuten zal het lijmpistool opgewarmd en klaar voor gebruik zijn. Tussen het lijmen door kan je het lijmapparaat netjes in de veiligheidsstandaard plaatsen. Zo voorkom je ongelukjes. Het lijmpistool is multifunctioneel en een echte toevoeging aan jouw knutsel- of gereedschapskist: perfect voor elke hobbyist! Specificaties ✔ Kleur: blauw, oranje ✔ Opwarmtijd: 2 tot 3 minuten ✔ Beveiliging tegen oververhitting: ja ✔ Vermogen warmte-element: 100W ✔ Geschikt voor: hout, keramiek, papier, rubber, leer, elektronica Dit is wat je krijgt ➜ 1 x Lijmpistool ➜ 60 x Transparante lijmsticks Het Vivid Green® Keurmerk Vivid Green® draagt bij aan een schonere planeet door een nieuwe standaard aan recyclebaar verpakkingsmateriaal, en digitale handleidingen te introduceren. Je herkent onze producten door hun 100% afbreekbare luchtvrije bruine verpakkingsdozen, materiaal besparende digitale handleidingen & een enkele iconische Vivid Green® sealsticker. Een nieuwe milieuvriendelijke standaard binnen e-commerce.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lijmpistolen. Er zijn namelijk 362 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste lijmpistool kopen.