Bestenu

Beste lijmpistolen - dec. 2022

Met meer dan 384 lijmpistolen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste lijmpistolen in een handige lijst
01Score: 9.7
LifeGoods Lijmpistool
LifeGoods Lijmpistool
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Dremel 930 Lijmpistool
Dremel 930 Lijmpistool
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Bosch PKP 18 E Lijmpistool
Bosch PKP 18 E Lijmpistool
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
50X XL Lijmpatronen voor Lijmpistool 11mm – Universeel Lijm
50X XL Lijmpatronen voor Lijmpistool 11mm – Universeel Lijm
Ga naar laagste prjis
05Score: 9.1
Lijmpistool
Lijmpistool
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.9
LOUZIR 100 Stuks Glue Sticks Lijmpatronen Set 7 mm Ø
LOUZIR 100 Stuks Glue Sticks Lijmpatronen Set 7 mm Ø
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
VONROC Lijmpatronen Ø7 x 100mm – 90 stuks | Voor GG502DC
VONROC Lijmpatronen Ø7 x 100mm – 90 stuks | Voor GG502DC
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Lijmpatronen
Lijmpatronen
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
VONROC accu lijmpistool 4V – 1.5Ah – Incl. 80 lijmpatronen Ø7x100mm
VONROC accu lijmpistool 4V – 1.5Ah – Incl. 80 lijmpatronen Ø7x100mm
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
CoolGoods Professioneel Lijmpistool met 30x Lijmsticks en 20x gekleurde Lijmsticks
CoolGoods Professioneel Lijmpistool met 30x Lijmsticks en 20x gekleurde Lijmsticks
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Lijmpistool Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 22, 2021


Als je aan de slag gaat met kleine reparaties en knutselwerk, kan een lijmpistool erg van pas komen. Alles wat je moet weten over een lijmpistool en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Hoe gebruik je een lijmpistool?

Omdat je met hitte werkt, is het verstandig om van tevoren het lijmpistool te controleren. Check of het lijmpistool geen beschadigingen heeft en of het patroon goed in het pistool zit. Is alles in orde, zet het lijmpistool dan aan en wacht tot het is opgewarmd. Let op: leg een warm lijmpistool nooit op oppervlakken die snel beschadigen of smelten, of in de buurt van licht ontvlambare spullen.

Als het lijmpistool opgewarmd is, kun je aan de slag. Richt het apparaat tijdens gebruik altijd van je af. Wanneer je klaar bent, schakel je het apparaat uit en laat je het afkoelen. Is de lijm afgekoeld maar nog niet uitgehard, dan kun je voorzichtig met een doek lijmresten weghalen.

Wat is de opwarmtijd van een lijmpistool?

De opwarmtijd van een lijmpistool verschilt per model, maar is gemiddeld ongeveer 15 seconden. Houd er daarom rekening mee dat lijmpistolen erg snel heet worden, vooral de betere en snellere varianten. Pas met name op bij de spuitmond: dit gedeelte wordt het heetst.

Nadat het lijmpistool is opgewarmd, duurt het nog een paar minuten voordat de lijm daadwerkelijk gesmolten en klaar voor gebruik is. Wacht ongeveer 5 minuten voordat je aan het werk gaat met de lijm.

Welke temperatuur kan een lijmpistool bereiken?

Lijmpistolen kunnen een temperatuur van wel 200 °C bereiken! In uitzonderlijke gevallen ligt de temperatuur zelfs iets hoger. Hoe heet het lijmpistool precies wordt, verschilt per model. De temperaturen beginnen ongeveer bij 100 °C en lopen verder op tot de bovengenoemde ± 200 °C.

Veel lijmpistolen hebben een instelbare temperatuur: je kunt dan zelf bepalen hoe heet het pistool wordt met de regelknop. Met hogere temperaturen werk je sneller omdat de lijm makkelijker smelt. Voor simpeler knutselwerk heb je daarom meestal niet het heetste lijmpistool nodig. Als je reparaties verricht, kunnen hoge temperaturen echter wel veel waardevolle tijd besparen.

Welke lijmpatronen moet ik kopen?

Lijmpistolen hebben verschillende afmetingen die bepalend zijn voor het lijmpatroon dat je nodig hebt. Om een lijmpatroon te vinden dat in jouw lijmpistool past, let je op twee gegevens: de diameter en de lengte van het lijmpatroon. De diameter ligt doorgaans tussen de 7 en 11 millimeter.

Lijmpatronen zijn cilindervormige staafjes; de diameter vertelt dus hoe dik de staafjes zijn. De lengte van het patroon moet ook overeenkomen met de ruimte in de houder van het lijmpistool. Wanneer je een lijmpistool aanschaft, zitten daar vaak lijmpatronen bij. Je kunt dus een lijmpatroon apart houden voor wanneer je nieuwe patronen aan wilt schaffen zodat je deze met je opties kunt vergelijken.

Het is daarnaast ook handig om de verpakking en/of gebruiksaanwijzing te bewaren. Zo kun je altijd de gegevens en de afmetingen van het apparaat en de lijmpatronen terugvinden. Ben je deze informatie kwijt? Zoek dan op naam, model en typenummer van het lijmpistool om online de gebruiksaanwijzing en afmetingen terug te vinden.

Werkt een lijmpistool op netstroom of batterijen?

Lijmpistolen zijn in beide varianten verkrijgbaar: zowel op netstroom als op batterijen. Een lijmpistool op batterijen heeft geen snoer, waardoor het wendbaarder is. Het nadeel is wel dat je in de gaten moet houden wanneer de batterijen leeg raken, en het is dan ook handig om reservebatterijen in huis te hebben.

Een lijmpistool op netstroom heeft geen maximale batterijduur, maar je moet wel rekening houden met de kabel. Je moet dan in de buurt van een stopcontact werken of een verlengsnoer gebruiken. Pas ook op dat je niet per ongeluk hete lijm op het snoer knoeit: dit kan leiden tot beschadigingen.

Hoe maak je een lijmpistool schoon?

Wacht altijd tot het lijmpistool uitgeschakeld en volledig afgekoeld is voordat je het schoonmaakt, zodat je jezelf niet brandt. Is de lijm nog niet uitgehard, dan is een doekje voldoende om de lijmresten te verwijderen. Als de lijm wel uitgehard is, wordt poetsen een lastige taak en schraap je lijmresten voorzichtig weg met een schaar of bot mesje.

Heb je op andere oppervlakken lijm geknoeid en is het helemaal uitgehard? Als je geen mesje wilt gebruiken om beschadiging te voorkomen, kun je met een föhn de lijm opwarmen. De lijm wordt dan wat zachter en daardoor makkelijker om te verwijderen.

hero illustration

Hoe komt deze super lijmpistool lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste lijmpistool ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over lijmpistolen, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle lijmpistolen die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke lijmpistolen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van lijmpistolen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan lijmpistolen

De beste lijmpistolen in een oogopslag

1 - LifeGoods Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een knutsel- of reparatie project is een stuk leuker als je het juiste gereedschap bij de hand hebt. Het LifeGoods Lijmpistool is ideaal voor hobbyisten en knutselaars en wordt geleverd met 50 lijmsticks. Van keramiek tot elektronica, met dit lijmpistool kun je werkelijk alles lijmen. Geen gedoe met accu’s of batterijen. Steek het snoer (1,5m) in het stopcontact en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan jouw project beginnen. Het verbruik is slechts 20W dus erg energiezuinig. 50 Lijmsticks Naast het pistool krijg je 50 lijmsticks meegeleverd in de verpakking! Zo kun gelijk beginnen en heb je ook meer dan 36 uur aan knutselplezier tot je beschikking. De lijm is milieuvriendelijk en veel sterker dan een plakstift en veel andere soorten lijm. Steek de lijmstick aan de achterkant in het pistool en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan de slag. ℹ Haal de lijmstick niet aan de achterkant uit het pistool en doe pas een nieuwe lijmstick in het pistool als de huidige volledig op is. Geschikt voor elk project Dit lijmpistool is op bijna elk materiaal te gebruiken. Gebruik het lijmpistool onder andere voor: papier, hout, elektronica, schoenen, karton, steen, metaal, glas, baksteen, stof, keramiek of plastic. De lijm komt uit een klein puntje (2mm) waardoor je heel precies te werk kan gaan. Dankzij de handige standaard kun je het pistool op een veilige manier even opzij leggen. Dankzij een zekering heeft het pistool een automatische beveiliging die zorgt dat het pistool niet oververhit raakt. LifeGoods Lijmpistool ▶ Inclusief 50 lijmsticks ▶ Binnen 3 tot 5 min klaar voor gebruik ▶ Beveiligd tegen oververhitten ▶ Milieuvriendelijke lijm ▶ Geschikt voor bijna ieder materiaal ▶ Lang snoer, geen gedoe met batterijen ▶ Energiezuinig (20W) ▶ Verwijderbare standaard ▶ Ergonomische greep Ergonomisch ontwerp Dankzij de rondingen in de ergonomische greep kun je niet alleen rechte lijnen lijm leggen, maar zijn ook bochten geen probleem. De trekker vraagt niet veel kracht waardoor het pistool super makkelijk is om te gebruiken en erg comfortabel in de hand ligt. Specificaties: ✔ Inhoud Verpakking: 1 x lijmpistool, 50 x lijmsticks, 1 x gebruiksaanwijzing ✔ Materiaal: Plastic & aluminium ✔ Kleur: Blauw ✔ Afmetingen: 13 cm x 11 cm ✔ Gewicht: 153 gram ✔ Lengte stekker: 1,5m ✔ Aantal lijmsticks: 50 stuks ✔ Kleur lijmsticks: Transparant ✔ Diameter lijmsticks: 7mm ✔ Lengte lijmsticks: 100mm ✔ Smelttemperatuur: 80 °C ✔ Voltage: 100V-240V ✔ Wattage: 20W ✔ Certificaten: CE & ROHS ✔ Tip: Het pistool is beveiligd tegen oververhitting. Stopt het lijmpistool na 15 minuten, haal dan de stekker uit het stopcontact en ga later weer verder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Dremel 930 Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Dremel 930 is een lijmpistool met twee temperatuurstanden dat speciaal geschikt is voor gedetailleerd lijmen. In de lage temperatuurstand is het gereedschap ideaal voor een groot aantal creatieve hobbyklussen zoals scrapbooking, versiering, kleur lijmen op glas enz. Samen met de meegeleverde 7 mm kleurensticks kunt u prachtige versieringen maken. Voor lichte doe-het-zelf-klussen rond het huis zoals het lijmen van keramiek, hout, kunststof, glas, gebruikt u de hoge temperatuurstand. Dankzij zijn precisietip met anti-druipvoorziening morst u geen lijm op uw werkstuk. Waar is het artikel voor geschikt? De Dremel 930 lijmpistool is geschikt voor creatieve hobbyklussen (lage temperatuurstand) en voor licht doe-het-zelf klussen (hoge temperatuurstand). In de lage temperatuurstand is het gereedschap ideaal voor een groot aantal creatieve hobbyklussen zoals scrapbooking, versiering, kleur lijmen op glas enz. Voor lichte doe-het-zelf-klussen rond het huis zoals het lijmen van keramiek, hout, kunststof, glas, gebruikt u de hoge temperatuurstand. De voordelen van het Dremel gereedschap: Anti-druipvoorziening: om te voorkomen dat lijm op het werkstuk druipt Twee temperatuurstanden: maakt het mogelijk om hittegevoelige materialen te lijmen plus hoge-temperatuur smeltlijm te gebruiken Precisietip: voor ingewikkeld lijmen Silicone mondstukhulzen: ter voorkoming van brandwonden Uitklapbare kunststof standbeugel: zo kan het lijmpistool stabiel worden neergezet Lijmafgifte 5 g/min Geschikt voor lijmsticks van 7 mm Opwarmtijd van 5 minuten: zo kunt u snel beginnen met het werk Ergonomische T-handgreep: een goede balans van het gereedschap zorgt ervoor dat het eenvoudig en comfortabel te hanteren is Stabiel voetstuk: voorkomt dat het gereedschap omvalt Gemakkelijk in te drukken trekker: er is weinig kracht nodig om op de trekker te bedienen voor een constante lijmstroom De belangrijkste specificaties van het Dremel gereedschap: Spanning: 100 - 240 V Gewicht: 0,20 kg Lengte: 14 cm Twee temperatuurstanden: 105 / 165 °C Lijmstickdiameter: 7 mm Wat zit er in de verpakking? Dremel 930 lijmpistool 3x Dremel 7 mm multifunctionele lijmsticks voor lage temp. 3x Dremel 7 mm multifunctionele lijmsticks voor hoge temp. 12 x Dremel 7 mm kleurensticks Handleiding Tip: De Dremel lijmpistool 930 is een lijmpistool voor lage (105 °C) en hoge temperaturen (165 °C). Gebruik daarom hoge terperatuur (165 °C) lijmsticks als je het lijmpistool in de hoge temperatuurstand hebt staan. Wanneer je een lage temperatuur kleur of glitter lijmstick gebruikt, dan kan de lijm haar kleurpigmenten verliezen. Ook zal de hoge temperatuur de lage temperatuur lijm te vloeibaar maken wat zal resulteren in een druipend lijmpistool.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Bosch PKP 18 E Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Bosch PKP 18 E Lijmpistool is een elektrisch lijmpistool waarmee je gemakkelijk en snel nette resultaten realiseert. Het lijmpistool is geschikt voor het snel lijmen van schone, droge en vetvrije materialen met hete smeltlijm. Alle materialen met absorberende of poreuze oppervlakken die hittebestendig kunnen zijn, kunnen met het hetelijmpistool gelijmd worden. Typische materialen zijn hout, houtmaterialen, steenmaterialen en vezelmaterialen, zoals textiel, leer, karton en papier. Elektronische verwarmingselementen voor snel opwarmen en een stabiele temperatuur Mechanische voeding voor een nauwkeurige controle en vlot en gericht aanbrengen Werkt op karton, glas, tegels, hout, steen, textiel, kurk, kunststof en meer Wat zit er in de verpakking? Bosch PKP 18 E Lijmpistool 1 extra lang mondstuk (1 609 202 428) 1 stick smeltlijm Nederlandstalige gebruiksaanwijzing Tips & tricks De lijmplaatsen moeten schoon, droog en vetvrij zijn. Maak gladde oppervlakken voor het lijmen ruw. Trek de stekker uit het stopcontact als je de werkzaamheden voor langere tijd onderbreekt. Onderhoud Trek altijd voor werkzaamheden aan het lijmpistool de netstekker uit het stopcontact. Houd het lijmpistool schoon om goed en veilig te werken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - 50X XL Lijmpatronen voor Lijmpistool 11mm – Universeel Lijm

Loading..
Ga naar laagste prjis

50 stuks U N I V E R S E L E patronen voor lijmpistolen (11 MM diameter) Deze extra lange transparante lijmsticks zijn geschikt voor alle lijmpistolen die gebruik maken van 11 millimeter patronen, warmen snel op en gaan lang mee Afmetingen De afmetingen bedragen 11mm x 185mm Voordelen Extra lang, dus minder vaak wisselen Korte opwarmtijd Eenvoudig in gebruik Kleur: transparant Totaal gewicht: 1 kg lijm De patronen zijn handig verpakt in een stevige, hersluitbare zak. Perfect voor klusjes rond het huis, creatieve bezigheden, reparaties, kunst, kaarten en collages en nog veel mee. Ook geschikt voor o.a.: papier, plastic, hout, keramiek en sommige metalen Grote voorraad: 50 Stuks extra lange lijmsticks.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Lijmpistool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een knutsel- of reparatie project is een stuk leuker als je het juiste gereedschap bij de hand hebt. Het LifeGoods Lijmpistool is ideaal voor hobbyisten en knutselaars en wordt geleverd met 50 lijmsticks. Van keramiek tot elektronica, met dit lijmpistool kun je werkelijk alles lijmen. Geen gedoe met accu’s of batterijen. Steek het snoer (1,5m) in het stopcontact en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan jouw project beginnen. Het verbruik is slechts 20W dus erg energiezuinig. 30 Lijmsticks Naast het pistool krijg je 30 lijmsticks meegeleverd in de verpakking! Zo kun gelijk beginnen en heb je ook meer dan 36 uur aan knutselplezier tot je beschikking. De lijm is milieuvriendelijk en veel sterker dan een plakstift en veel andere soorten lijm. Steek de lijmstick aan de achterkant in het pistool en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan de slag. ℹ Haal de lijmstick niet aan de achterkant uit het pistool en doe pas een nieuwe lijmstick in het pistool als de huidige volledig op is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - LOUZIR 100 Stuks Glue Sticks Lijmpatronen Set 7 mm Ø

Loading..
Ga naar laagste prjis

Universele transparant siliconen staaf uit eigen productie. 7mm dikte geschikt voor alle modellen pistolen. Diameter lijmpatroon is 7 mm Lengte lijmpatroon is 10 cm Productvoordelen: Snelle hechting Millieuvriendelijk Hoge bindingskracht Geurloos Uitstekende hechting voor langere periodes en perfecte istolatie Waar kan ik het voor gebruiken? Plastic, Glas, Boom, Seramic, Marmer, Metaal, Stof, Leder. en je kunt het ook gebruiken gewoon voor om iets te dempen of vulmiddel in hobby werken of proffesionele gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - VONROC Lijmpatronen Ø7 x 100mm – 90 stuks | Voor GG502DC

Loading..
Ga naar laagste prjis

Lijm met gemak vele materialen vast De S_GG802AA 90-delige lijmpatronen set van VONROC helpt jou om in combinatie met je lijmpistool verschillende materialen vast te lijmen. Denk hierbij aan het vastlijmen van materialen als keramiek, hout, kunststof, glas, vloerbedekking, leer, metaal en zelfs het lijmen van elektronica is mogelijk. Ook voor het uitvoeren van creatieve hobbyklussen als scrapbooking en het maken van decoraties zijn deze lijmsticks geschikt. Universele set Deze lijmpatronen zijn de perfecte aanvulling voor jouw VONROC GG502DC lijmpistool, maar de lijmpatronen zijn ook geschikt voor andere merken lijmpistolen. Wil jij een minder uitgebreide set lijmpatronen? Geen probleem, bekijk en bestel de VONROC GG802AA, deze set bevat 18 lijmpatronen. *Let hierbij goed op de afmetingen van jouw lijmpistool. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 90x lijmpatronen Ø7 x 100mm – S_GG802AA

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Lijmpatronen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Transparante lijmpatronen voor maxi lijmpistool - geschikt voor zowel hoge als lage temperatuur lijmpistolen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - VONROC accu lijmpistool 4V – 1.5Ah – Incl. 80 lijmpatronen Ø7x100mm

Loading..
Ga naar laagste prjis

VONROC lijmpistool op accu voor onder andere: hout, kunststof, keramiek, metaal, glas en meer Dit lijmpistool van VONROC is ideaal voor hobbyklussen en kleine reparaties. Het lijmpistool heeft een opwarmtijd van ongeveer 25 seconden en is daardoor in een handomdraai klaar voor gebruik. Dankzij het ergonomische design, het lichte gewicht en de softgrip handgreep werk je snel, precies en comfortabel. Na levering kun je direct aan de slag met je klus. Het lijmpistool wordt namelijk geleverd inclusief maar liefst 80 lijmpatronen. Belangrijkste voordelen van de 4V VONROC lijmpistool Opwarmtijd van ± 25 seconden. Ergonomisch design, licht gewicht en softgrip voor een snelle, precieze en comfortabele voortgang tijdens het klussen. Met een smelt temperatuur tot 170 graden is repareren, bevestigen en modelleren een fluitje van een cent. Automatische uitschakeling nadat het lijmpistool langer dan 5 minuten niet wordt gebruikt. Inclusief een handige steun om het lijmpistool tussen het klussen weg te kunnen zetten, zonder dat de warme behuizingsdelen de tafel raken. De steun is voorzien van een druipschaaltje waardoor je een nette werkplek behoudt. Ook kan het lijmpistool tussentijds opgeladen worden, wanneer je de oplaadkabel aangesloten hebt. Goed om te weten Nieuwe lijmpatronen nodig? Geen probleem, de lijmpatronen zijn gemakkelijk bij te bestellen. Bestel zelf de GG802AA, lijmpatronen voor lijmpistool Ø7x100mm – 18 stuks of de S_GG802AA, lijmpatronen voor lijmpistool Ø7x100mm – 90 stuks. Wil jij toch liever een lijmpistool met minder lijmpatronen? Ook dit is mogelijk bij VONROC. Bekijk en bestel onze GG502DC, accu lijmpistool 4V – 1.5Ah, inclusief 8 lijmpatronen Ø7x100mm. Technische specificaties van het accu lijmpistool Voltage: 4V Batterij: 1.5Ah Opwarmtijd: ±25 seconden Temperatuur: max. 170°C Lijmstick Ø: 7mm Lijmstick lengte: 100mm Automatische uitschakeling na 5 seconden Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x Accu lijmpistool 4V 1x Oplaadkabel (USB naar Micro USB) 80x Lijmpatroon Ø7x100mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - CoolGoods Professioneel Lijmpistool met 30x Lijmsticks en 20x gekleurde Lijmsticks

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het CoolGoods Lijmpistool is ideaal voor hobbyisten en knutselaars en wordt geleverd met 30 lijmsticks en 20 gekleurde Lijmsticks. Van keramiek tot elektronica, met dit lijmpistool kun je werkelijk alles lijmen. Steek het snoer (1,5m) in het stopcontact en binnen 3 tot 5 minuten kun je aan jouw project beginnen. Het verbruik is slechts 20W dus erg energiezuinig. CoolGoods Lijmpistool ✅ Inclusief 30 lijmsticks en 20 gekleurde Lijmsticks ✅ Binnen 3 tot 5 min klaar voor gebruik ✅ Beveiligd tegen oververhitten ✅ Milieuvriendelijke lijm ✅ Geschikt voor bijna ieder materiaal ✅ Lang snoer, geen gedoe met batterijen ✅ Energiezuinig (20W) ✅ Verwijderbare standaard ✅ Ergonomische greep Specificaties: ✔ Inhoud Verpakking: 1 x lijmpistool, 30 x lijmsticks, 20 x gekleurde lijmsticks ✔ Materiaal: Plastic & aluminium ✔ Kleur: Blauw ✔ Afmetingen: 13 cm x 11 cm ✔ Gewicht: 153 gram ✔ Lengte stekker: 1,5m ✔ Kleur lijmsticks: 30 Transparant and 12 gekleurde ✔ Diameter lijmsticks: 7,2mm ✔ Lengte lijmsticks: 100mm ✔ Voltage: 100V-240V ✔ Wattage: 20W ✔ Certificaten: CE ✔ Tip: Het pistool is beveiligd tegen oververhitting. Stopt het lijmpistool na 15 minuten, haal dan de stekker uit het stopcontact en ga later weer verder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lijmpistolen. Er zijn immers 384 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste