Wat is de beste Aggregaat van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede Aggregaat is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Aggregaat van 2024? Na het analyseren van 170 Aggregaten kwam de Powertech® PT8500WE Benzine Generator Aggregaat als beste getest uit onze Aggregaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Aggregaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Aggregaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Aggregaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Aggregaten

1Score: 9.6
Powertech® PT8500WE Benzine Generator Aggregaat
Powertech® PT8500WE Benzine Generator Aggregaat
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Royalty line Powertech PT2000 Aggregaat
Beste aggregaat
Royalty line Powertech PT2000 Aggregaat
Royalty line
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
YSONIC YS2250i 2000Watt aggregaat 230V
YSONIC YS2250i 2000Watt aggregaat 230V
YSONIC
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Stroomgenerator benzine noodstroomgenerator Stroomgenerator KW8500
Stroomgenerator benzine noodstroomgenerator Stroomgenerator KW8500
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
YSONIC YS4000i Inverter generator 3.3KW
YSONIC YS4000i Inverter generator 3.3KW
YSONIC
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW
YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW
YSONIC
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator
YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator
YSONIC
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
METALLO AGGREGAAT OP BENZINE-8500W 38KG
METALLO AGGREGAAT OP BENZINE-8500W 38KG
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen
Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Stanley Generator 2400 W 4-takt
Stanley Generator 2400 W 4-takt
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Aggregaat Koopgids

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare stroomvoorziening op afgelegen locaties, tijdens stroomuitval of als back-up voor je bedrijf, is een aggregaat de ideale oplossing. Met het beste aggregaat heb je altijd de zekerheid van voldoende stroom, ongeacht de omstandigheden.

De werking van een aggregaat

Een aggregaat is een machine die mechanische energie omzet in elektrische energie. De werking van een aggregaat is gebaseerd op het principe van elektromagnetische inductie, waarbij een magnetisch veld wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken.

Een typisch aggregaat bestaat uit een motor die is aangedreven door een brandstof zoals benzine, diesel of gas. Deze motor drijft een generator aan die op zijn beurt elektriciteit opwekt. 

De generator bestaat uit een stator (een stationair deel) en een rotor (een draaiend deel). Wanneer de rotor draait, creëert deze een magnetisch veld dat de stator doorkruist. Dit op zijn beurt wekt spanning op in de spoelen van de stator en genereert elektriciteit.

Het gegenereerde vermogen wordt via uitgangen (stopcontacten) naar de gewenste apparaten geleid. 

Moderne aggregaten zijn uitgerust met een regelaar die het vermogen automatisch aanpast aan de vraag van de aangesloten apparaten. Een aggregaat is te starten met een elektrische starter of handmatig met een trekkoord.

Om de levensduur van het aggregaat te verlengen, is periodiek onderhoud en controle van de olieniveaus en de brandstoffilters vereist. Dit verzekert dat het aggregaat optimaal blijft presteren.

Waarom zou je een aggregaat kopen?

Er zijn verschillende situaties waarin een aggregaat handig is. Het dient bijvoorbeeld als back-up stroomvoorziening in geval van stroomuitval of andere noodsituaties. 

Op afgelegen locaties waar geen vaste stroomvoorziening beschikbaar is, is een aggregaat een onmisbaar hulpmiddel voor het aandrijven van machines en gereedschappen.

Ook voor kampeer- of outdoor-activiteiten kan een draagbaar aggregaat een handige oplossing zijn om elektriciteit te leveren voor verlichting, elektronica en kooktoestellen. 

Voor bouwbedrijven iseen aggregaat te gebruiken voor het leveren van stroom aan bouwmachines en gereedschappen, zelfs op locaties waar nog geen vaste stroomvoorziening aanwezig is. 

Bij buitenevenementen kan een aggregaat nodig zijn om stroom te leveren voor verlichting, muziek en andere benodigdheden. 

Al met al is een aggregaat al snel een onmisbaar hulpmiddel in diverse situaties waarbij een betrouwbare stroomvoorziening nodig is, en kan het dienen als handige back-up optie bij stroomuitval of andere noodsituaties.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een aggregaat zijn er verschillende factoren waar je op dient te letten om ervoor te zorgen dat je het juiste model kiest dat voldoet aan je specifieke behoeften. Hier zijn enkele belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden:

 • Vermogen: het vermogen van een aggregaat wordt gemeten in watt en bepaalt welke apparaten of machines het aggregaat kan aandrijven. Het is belangrijk om te weten hoeveel wattage je nodig hebt voor de apparaten die je van plan bent aan te sluiten op het aggregaat.
 • Brandstof: aggregaten zijn verkrijgbaar in verschillende brandstoftypes, zoals benzine, diesel, propaan of gas. Het is belangrijk om te weten welk type brandstof je wilt gebruiken en wat de beschikbaarheid en kosten daarvan zijn.
 • Geluid: aggregaten maken al snel veel geluid, daarom is het belangrijk om te letten op het geluidsniveau van het model dat je overweegt en of het voldoet aan de geluidsnormen in je buurt.
 • Draagbaarheid: als je van plan bent het aggregaat mee te nemen naar verschillende locaties, is het belangrijk om te letten op het gewicht en de afmetingen van het model en of het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: aggregaten zijn investeringen die lang mee moeten gaan. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit van het model dat je overweegt en of het gemaakt is van duurzame materialen die bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en verschillende weersomstandigheden.
 • Functies en extra's: sommige aggregaten zijn uitgerust met extra functies, zoals een elektrische starter, automatische uitschakeling en indicatoren voor olie- en brandstofniveaus. Het is belangrijk om te bepalen welke extra functies belangrijk zijn voor je specifieke behoeften.

Door rekening te houden met deze factoren en je behoeften goed te kennen, maak je een weloverwogen keuze bij het kopen van een aggregaat dat past bij je specifieke eisen en omstandigheden.

Het juiste kVA vermogen

Het kiezen van het juiste kVA (kilovoltampère) vermogen voor een aggregaat hangt af van de stroomvereisten van de apparaten en machines die je van plan bent om aan te drijven. 

Het kVA-vermogen dat nodig is,bereken je door de som van de wattages van de apparaten die je op het aggregaat wilt aansluiten uit te rekenen en dit getal te delen door 1000 om het vermogen in kVA te krijgen.

Een voorbeeld:als je een aggregaat nodig hebt om een koelkast van 200 watt, een televisie van 100 watt en een verlichtingssysteem van 50 watt van stroom te voorzien, dan is het totale vermogen 350 watt. Dit gedeeld door 1000 geeft een kVA-vermogen van 0,35 kVA.

Als vuistregel geldt dat een1 kVA aggregaat geschikt is voor het aandrijven van kleine huishoudelijke apparaten en verlichtingssystemen, terwijl een 5 kVA aggregaat voldoende vermogen kan leveren voor het aandrijven van een groot huis of kantoor.

Het is belangrijk om te onthouden dat het aggregaat dat je kiest het vermogen dient te leveren dat nodig is om alle aangesloten apparaten en machines betrouwbaar van stroom te voorzien, zonderoverbelasting van het aggregaat te veroorzaken.

Daarom is het altijd beter om een aggregaat te kiezen met iets meer vermogen dan je denkt nodig te hebben, om eventuele piekvragen of onverwachte apparaten te kunnen opvangen.

Hoeveel stroom levert een aggregaat?

De hoeveelheid stroom die een aggregaat kan leveren, hangt af van het vermogen van het aggregaat, en wordt gemeten in watt of kilowatt (kW). Het vermogen van een aggregaat hangt af de grootte en het aantal aangesloten generatoren en de snelheid van de motor die het aggregaat aandrijft.

Een typisch draagbaar aggregaat voor huishoudelijk gebruik varieert van ongeveer 1.000 watt tot 10.000 watt, terwijl grote commerciële aggregaten al snel meer dan 10.000 watt leveren.

Het is belangrijk om te weten dat het vermogen van het aggregaat niet gelijk is aan het vermogen dat wordt geleverd aan de aangesloten apparaten. Dit komt doordat een deel van het vermogen verloren gaat in de overdracht van de generator naar de aangesloten apparaten.

Het daadwerkelijk geleverde vermogen aan de aangesloten apparaten is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de stroomkabels, de efficiëntie van de transformator, het type aangesloten apparaten en de stroomvereisten van de aangesloten apparaten.

Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van een aggregaat niet alleen te kijken naar het vermogen, maar ook naar de stroomvereisten van de apparaten die je wilt aandrijven, om ervoor te zorgen dat het aggregaat voldoende stroom levert voor betrouwbare werking.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van een aggregaat varieert afhankelijk van het type en de grootte van het aggregaat. Over het algemeen geldt dat hoe groter het aggregaat, hoe meer geluid het produceert.

Kleine draagbare aggregaten voor huishoudelijk gebruik hebben doorgaans een geluidsniveau van 50 tot 90 decibel (dB), terwijlgrote commerciële aggregaten al snelmeer dan 100 dB produceren.

Om een idee te krijgen van hoe luid een aggregaat is, hier zijn enkele vergelijkingspunten:

 • Normaal gesprek op 1 meter afstand: ongeveer 60 dB
 • Stofzuiger: ongeveer 70 dB
 • Grasmaaier: ongeveer 90 dB
 • Luidruchtige rockmuziek: ongeveer110 dB


Het is belangrijk om te weten dat aanhoudende blootstelling aan geluidsniveaus boven 85 dB gehoorbeschadiging kan veroorzaken. Daarom is het belangrijk om te letten op het geluidsniveau van het aggregaat en om gehoorbescherming te dragen als je het aggregaat gedurende lange tijd gebruikt.

Er zijn verschillende manieren om het geluidsniveau van een aggregaat te verminderen, zoals het plaatsen van het aggregaat op een rubberen mat, het plaatsen van het aggregaat op een afstand van de gebruikers, en het gebruik van een omkasting of geluidsdichte behuizing.

Hoelang gaat een aggregaat mee?

De levensduur van een aggregaat hangt af van verschillende factoren, zoals het type aggregaat, de kwaliteit van de materialen en componenten, en de frequentie en omstandigheden van het gebruik. 

Over het algemeen gaan aggregaten van goede kwaliteitjaren mee bij regelmatig onderhoud en correct gebruik.

Een draagbaar aggregaat voorhuishoudelijk gebruik heeft bijvoorbeeld een levensduur van ongeveer 2.000 tot 3.000 gebruiksuren, terwijl een commercieel aggregaat, dat men gebruikt voor zwaardere taken, een levensduur kan hebben van meer dan 10.000 uur.

Om de levensduur van een aggregaat te verlengen, is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Dit omvat het regelmatig vervangen van olie en filters, het controleren van de bougies en brandstofleidingen, en het controleren van de generator op tekenen van slijtage.

Het is ook belangrijk om het aggregaat te gebruiken in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant, zoals het niet overbelasten van het aggregaat en het vermijden van langdurig gebruik op volledige belasting.

Door het aggregaat op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden, verleng je de levensduur en werkt het aggregaat betrouwbaar voor vele jaren.

Wat is het verschil tussen een aggregaat en generator?

Het verschil tussen een aggregaat en een generator is subtiel en wordt vaak door elkaar gebruikt. Echter, in technische termen is er wel degelijk een verschil.

Een generator is een apparaat dat elektriciteit opwekt uit een brandstofbron, zoals benzine, diesel of gas. Een generator bestaat uit een motor die is aangedreven door de brandstofbron en een generator die de opgewekte bewegingsenergie omzet in elektrische energie. 

Generatoren gebruikt men meestal omstroom te leveren op locaties waar geen vaste stroomvoorziening beschikbaar is, zoals op bouwplaatsen, campings of tijdens stroomuitval.

Een aggregaat, daarentegen, is een systeem dat bestaat uit een generator en andere onderdelen, zoals een brandstoftank, een omhulsel en regelsystemen. Een aggregaat is te beschouwen als een complete stroomopwekkingseenheid die geschikt is voor langdurig gebruik. 

Het aggregaat heeft vaak extra functies, zoals automatische uitschakeling, afstandsbediening en geluidsdemping, die het gebruiksgemak en de efficiëntie verhogen.

Kortom, een generator is een apparaat dat alleen elektriciteit opwekt, terwijl een aggregaat een compleet systeem is dat bestaat uit een generator en extra componenten om betrouwbare stroomvoorziening te leveren voor een langere periode.

hero illustration

Hoe testen we Aggregaten?

Om de beste Aggregaat te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Aggregaat-test hebben we 170 Aggregaten geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Aggregaat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Aggregaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Aggregaat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste Aggregaat in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 170 Aggregaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Aggregaten in een handige lijst

1. Powertech® PT8500WE Benzine Generator Aggregaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powertech® PT8500WE Benzine Generator Aggregaat

 • list plusStille werking dankzij geluiddemper
 • list plusIntelligent Throttle-technologie voor lager brandstofverbruik
 • list plusAVR-systeem voor bescherming van gevoelige elektronische apparaten

Nadelen Powertech® PT8500WE Benzine Generator Aggregaat

 • list plusHandmatige start kan minder handig zijn voor sommige gebruikers
 • list plusGewicht en omvang kunnen draagbaarheid beperken

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.29
Functionaliteit
9.17
Gebruiksgemak
10
Ik presenteer de Powertech ® PT8500WE Benzine Generator, een krachtige toevoeging aan het assortiment aggregaten met zijn verbeterde vermogen en efficiëntie. Het opvallende geluiddempende kenmerk maakt het bijzonder geschikt voor residentiële omgevingen, en met een 4-takt motor die zowel op 220V als 380V kan werken, is het ideaal voor diverse toepassingen.

Een van de meest opvallende verbeteringen van de Powertech PT8500WE is de Intelligent Throttle-technologie, die het brandstofverbruik vermindert en de levensduur van de motor verlengt. Met een AVR-systeem en een nominaal generatorvermogen van 2700W, is het een betrouwbare stroombron voor zowel thuisgebruik als industrieel gebruik.

Technisch gezien biedt de Powertech PT8500WE een maximaal dynamovermogen van 3,8kVA, handmatige start en brandstofpeilindicator voor gemakkelijke controle. Met een brandstoftankinhoud van 15L en koperen wikkeling van de motor, biedt het een betere warmteafvoer en langere levensduur.

Hoewel de handmatige start en het gewicht mogelijke beperkingen zijn, biedt de Powertech PT8500WE Benzine Generator een combinatie van kracht, efficiëntie en betrouwbaarheid voor diverse behoeften. Met geavanceerde technologieën onderscheidt dit model zich van zijn concurrenten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste aggregaat: Royalty line Powertech PT2000 Aggregaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royalty line Powertech PT2000 Aggregaat

 • list plusLichtgewicht ontwerp, gemakkelijk te verplaatsen
 • list plusStille werking, geschikt voor thuisgebruik
 • list plusVeilig voor elektronica, lage harmonische vervorming

Nadelen Royalty line Powertech PT2000 Aggregaat

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.04
  Functionaliteit
  9.21
  Gebruiksgemak
  9.8
  Ik stel je graag voor aan de Powertech PT2000 Aggregaat, een compacte, lichtgewicht en draagbare benzine generator met een krachtig vermogen van 1200 Watt. Deze generator is de perfecte metgezel voor kampeerders die op zoek zijn naar een zuinige, duurzame en betrouwbare stroombron.

  Wat de PT2000 echt onderscheidt, is zijn gewicht. Met slechts 18 kilogram is deze generator een fluitje van een cent om van de ene naar de andere plek te verplaatsen. En weet je wat? Hij is ook nog eens fluisterstil! Daarom kun je hem zonder problemen thuis, in de tuin of op markten gebruiken.

  Maar dat is nog niet alles. De PT2000 is ook veilig voor je elektronica. Hij levert schone en betrouwbare stroom, met een minimale harmonische vervorming van minder dan 0,3% bij nullast en minder dan 1,2% bij vollast. Hierdoor kun je zonder zorgen je laptop, mobiele telefoon, tablet en andere kwetsbare apparaten op deze generator aansluiten.

  En laten we het brandstofverbruik niet vergeten! Met zijn 4,1 liter tank kan de PT2000 ongeveer 15 uur lang draaien. Met een piekvermogen van 1200 Watt en een nominaal vermogen van 1800 Watt kan deze generator voldoen aan al je elektrische behoeften tijdens het kamperen.

  De Powertech PT2000 wordt geleverd met een handige handleiding in het Engels en heeft een 1-cilinder 2-takt motor. Hij werkt op benzine en is economisch in gebruik dankzij zijn laag brandstofverbruik.

  En wat vinden andere gebruikers ervan? Nou, die zijn over het algemeen meer dan tevreden! Ze prijzen de PT2000 als een betrouwbaar en degelijk apparaat dat doet wat het belooft. De eenvoudige bediening en snelle levering worden ook positief benoemd. En weet je wat het mooiste is? Er zijn geen specifieke nadelen genoemd in de reviews.

  Als we de PT2000 vergelijken met andere aggregaten in zijn klasse, valt hij op door zijn lichtgewicht ontwerp en stille werking. Dit maakt hem de ideale keuze voor kampeerders die een draagbare en geluidsarme generator nodig hebben. Bovendien is de PT2000 veilig voor je elektronica, dus je kunt zonder zorgen je kostbare apparaten aansluiten.

  Kortom, de Powertech PT2000 Aggregaat is een betrouwbare en efficiënte generator die perfect is voor kampeerders. Met zijn lichtgewicht ontwerp, stille werking en veiligheid voor je elektronica, biedt deze generator alle essentiële functies die je nodig hebt voor een comfortabele kampeerervaring. 🏕️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  3. YSONIC YS2250i 2000Watt aggregaat 230V

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen YSONIC YS2250i 2000Watt aggregaat 230V

  • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
  • list plusZeer laag geluidsniveau, ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen.
  • list plusBeschermd tegen overbelasting en heeft oliebescherming, wat zorgt voor een langere levensduur.

  Nadelen YSONIC YS2250i 2000Watt aggregaat 230V

  • list plusContinue vermogen kan door sommige gebruikers als klein worden beschouwd.

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.82
  Functionaliteit
  8.93
  Gebruiksgemak
  9.49
  De YS2250i 2000Watt aggregaat is echt een topper als het gaat om noodstroomgeneratoren met inverter technologie. Met een vermogen van 2000 watt kan ik echt een krachtige stroombron leveren, vergelijkbaar met merken zoals Kipor. Maar wat mij echt onderscheidt, is mijn compacte en lichte ontwerp, waardoor ik super gemakkelijk te dragen ben. En het beste is dat ik niet teveel geluid maak, dankzij mijn gesloten kunststof behuizing. Dat maakt mij ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen, weet je wel? 😊

  Ik heb ook een aantal coole functies die je zeker handig zult vinden. Ik ben beschermd tegen overbelasting en heb een oliebeveiliging, zodat mijn motor automatisch wordt uitgeschakeld als mijn oliepeil te laag is. Dat houdt mij in topconditie en zorgt ervoor dat ik je lang van stroom kan voorzien. En ik heb ook een olie-alarm, zodat je altijd op de hoogte bent van je oliepeil. Geen verrassingen voor jou!

  Met mijn 6 liter tank kan ik zelfs tot 7,5 uur draaien op een volle tank bij 50% belasting. Dat is echt geweldig voor noodgevallen of op plaatsen zonder elektriciteit. En als kers op de taart heb ik ook een DC 12V-aansluiting, zodat je zelfs apparaten kunt opladen die werken op 12V. Hoe handig is dat?

  Wat betreft mijn prestaties, ben ik echt een stille jongen met een geluidsniveau van slechts 62 dB. Dat betekent dat je me kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over teveel lawaai. En mijn brandstofverbruik is ook super zuinig, wat betekent dat je op de lange termijn geld kunt besparen. Wie wil dat nou niet?

  En weet je wat? Mijn gebruikersreviews zijn echt geweldig. Mensen vinden me geweldig vanwege mijn draagbaarheid, stille werking en zuinigheid. Ze vinden ook dat ik een goede prijs-kwaliteitverhouding heb, hoewel sommigen denken dat mijn continue vermogen misschien een beetje aan de kleine kant is. Maar over het algemeen ben ik echt populair en betrouwbaar.

  Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige noodstroomgenerator met een heleboel handige functies, dan ben ik jouw man! Ik ben gemakkelijk te dragen, stil in gebruik en super zuinig qua brandstofverbruik. Dus waar wacht je nog op? Kies voor mij, de YS2250i 2000Watt aggregaat, en je zult er geen spijt van krijgen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  4. Stroomgenerator benzine noodstroomgenerator Stroomgenerator KW8500

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Stroomgenerator benzine noodstroomgenerator Stroomgenerator KW8500

  • list plusRobuust en betrouwbaar vermogen voor diverse toepassingen
  • list plusMeerdere uitgangen en flexibiliteit voor elektrische apparaten en gereedschappen
  • list plusGebruiksvriendelijke functies zoals voltmeter, automatische voltcorrectie en waarschuwing bij laag oliepeil

  Nadelen Stroomgenerator benzine noodstroomgenerator Stroomgenerator KW8500

  • list plusGeluidsniveau kan als storend worden ervaren in rustige omgevingen
  • list plusExtra brandstofkosten in vergelijking met elektrische stroomvoorziening

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.45
  Functionaliteit
  8.43
  Gebruiksgemak
  9.19
  Ik ben blij om de Kraftworld KW8500 aan te kondigen, een robuuste stroomgenerator die perfect is voor allerlei gebruik, of je nu aan het werk bent op een bouwplaats of geniet van een kampeertrip. Met zijn 4-takt benzinemotor biedt deze stroomgenerator betrouwbaar vermogen, zodat je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Met meerdere uitgangen, waaronder 230V, 380V en 12V, en een continu vermogen van 2000 Watt, is de KW8500 ideaal voor elke klus, waar je ook bent.

  De KW8500 is uitgerust met een krachtige 6,5 PK-motor die werkt op normale loodvrije benzine. Met een tankinhoud van 15 liter en een verbruik van ongeveer 1.15 liter per uur kan de generator tot wel 13 uur continu werken op een volle tank. Bovendien is het geluidsniveau met 68 dB op 7 meter afstand relatief laag, wat de KW8500 geschikt maakt voor gebruik op verschillende locaties.

  Met een output van 3x220 Volt, 1x380 Volt 50Hz en 1x12 Volt, biedt deze stroomgenerator voldoende flexibiliteit voor diverse elektrische apparaten en gereedschappen. De toevoeging van een voltmeter, automatische voltcorrectie, waarschuwing bij laag oliepeil, benzinemeter en circuitbreaker maken de KW8500 een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze.

  De afmetingen van 60,5 x 43,0 x 42,0 cm en het gewicht van 38 kg maken de generator draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij ideaal is voor zowel professioneel als recreatief gebruik. Of je nu stroom nodig hebt op een afgelegen locatie of tijdens een stroomstoring, de KW8500 staat paraat.

  Hoewel de KW8500 veel voordelen biedt, zijn er enkele overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden. Het geluidsniveau, hoewel redelijk, kan voor sommige gebruikers nog steeds als storend worden ervaren, vooral in rustige omgevingen. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat de KW8500 op benzine werkt, wat extra brandstofkosten met zich meebrengt in vergelijking met elektrische stroomvoorziening.

  Over het algemeen is de Kraftworld KW8500 een krachtige en betrouwbare stroomgenerator die voldoet aan de behoeften van zowel professionele gebruikers als avonturiers. Met zijn indrukwekkende vermogen, veelzijdige uitgangen en handige functies is de KW8500 een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een draagbare stroombron.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 22 april in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  5. YSONIC YS4000i Inverter generator 3.3KW

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen YSONIC YS4000i Inverter generator 3.3KW

  • list plusVolledig uitgeruste generator met een vermogen van 3,3 kW.
  • list plusUitgerust met omvormertechnologie, waardoor het veilig is om gevoelige elektronische apparaten van stroom te voorzien.
  • list plusFluisterstille werking met een geluidsniveau van slechts 62 dB.

  Nadelen YSONIC YS4000i Inverter generator 3.3KW

  • list plusVereist brandstof om te werken, wat een beperking kan zijn in situaties waar brandstof moeilijk te verkrijgen is.

  Beoordeling

  8.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.95
  Functionaliteit
  8.72
  Gebruiksgemak
  8.59
  De YSONIC YS4000i Inverter generator, dat ben ik! Ik ben een full-option generator die je van alle gemakken voorziet. Met mijn vermogen van 3.3KW kan ik stroom leveren op plekken waar dat niet zo makkelijk is. En weet je wat het mooie is? Ik ben uitgerust met een lage olie uitschakeling sensor, dus ik ben ontworpen voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud.

  Een van de dingen waar ik echt goed in ben, is het veilig voorzien van stroom aan gevoelige elektronische apparaten. Dankzij mijn inverter technologie hoef jij je geen zorgen te maken als je je telefoon, tablet of laptop wilt opladen, zelfs in afgelegen gebieden. Ik heb een 230V aansluiting, twee USB-poorten, een 12V auto-aanstekerplug én een Parallel aansluiting om meerdere exemplaren te kunnen koppelen.

  Maar dat is nog niet alles! Ik ben ook fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 62 dB. Daardoor ben ik ideaal voor gebruik op campings, tijdens buitenactiviteiten of zelfs in woonwijken waar geluidsbeperkingen gelden. En weet je wat nog beter is? Ik ben draagbaar en weeg slechts 21,5 kg, dus je kunt me gemakkelijk verplaatsen.

  Ik heb een vermogen van 3kW (met een piekvermogen van 3.3kW) en lever een stabiele spanning van 230V met een frequentie van 50HZ. Dankzij mijn digitale inverter voor voltage regulatie, kun je altijd rekenen op een constante stroomtoevoer.

  Mijn gebruikers zijn ontzettend tevreden over mijn kwaliteit en vermogen. Ze zijn vooral blij met mijn stille werking en de vele aansluitmogelijkheden, waardoor ze meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen gebruiken. En het beste van alles is dat ik een handig display heb, waardoor je me gemakkelijk kunt bedienen.

  Hoewel niemand negatieve punten noemt in de reviews, is het belangrijk om te weten dat ik een benzinegenerator ben en dus brandstof nodig heb om te kunnen werken. Dit kan een beperking zijn in situaties waarin brandstof moeilijk verkrijgbaar is.

  Al met al ben ik de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige generator met een stille werking en veel aansluitmogelijkheden. Ik ben de perfecte oplossing voor stroomvoorziening op afgelegen locaties of tijdens stroomuitval. Dus waar wacht je nog op? Kies voor mij, de YSONIC YS4000i Inverter generator, en je zult er geen spijt van krijgen! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  6. YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW

  • list plusFull option generator met 230V aansluiting, USB-poort, 12V auto-aanstekerplug en parallelle aansluiting
  • list plusInverter technologie zorgt voor veilige stroomvoorziening van gevoelige elektronische apparaten
  • list plusKrachtige prestaties met een vermogen van 1,6 kW (nominaal) en 2 kW (piek)

  Nadelen YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW

  • list plusBenzine-aangedreven generator, vereist altijd brandstof

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.27
  Functionaliteit
  7.79
  Gebruiksgemak
  8.78
  De YSONIC YS2300i Inverter generator is echt een beest! Met alle toeters en bellen die je je maar kunt wensen, is deze generator perfect voor elke situatie waar je geen directe stroomvoorziening hebt of waar continuïteit van stroom essentieel is, zelfs bij stroomuitval.

  Een van de coolste dingen aan de YS2300i is de inverter technologie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je gevoelige elektronische apparaten beschadigd raken. En met de lage olie uitschakeling sensor en de OHV motor, kun je erop vertrouwen dat deze generator een lange levensduur heeft en eenvoudig te onderhouden is.

  Met een cilinderinhoud van 79,7 cc en een vermogen van 1,6 kW (nominaal) en 2 kW (piek), blaast de YS2300i de concurrentie weg. Plus, met een brandstoftank van 4,3 liter en een geluidsniveau van slechts 68 dB, kun je genieten van stille prestaties. Perfect voor campings, bouwplaatsen en andere situaties waar stilte belangrijk is. 🌳️

  De gebruikersreviews liegen er niet om - de YS2300i krijgt een staande ovatie! Mensen zijn dolenthousiast over zijn prestaties en hoe gemakkelijk hij te starten is. En het beste van alles? Deze generator is superlicht, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen. Het feit dat je zowel 12 Volt als USB-apparaten kunt aansluiten, is ook een groot pluspunt.

  Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, moet je er wel rekening mee houden dat de YS2300i op benzine werkt. Dat betekent dat je altijd brandstof bij de hand moet hebben om hem te kunnen gebruiken. Dat kan een beetje lastig zijn als je je in een situatie bevindt waar brandstof niet zo gemakkelijk verkrijgbaar is.

  Over het algemeen is de YSONIC YS2300i Inverter generator een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige generator. Met zijn fantastische functies, krachtige prestaties en fluisterstille werking, biedt deze generator echt waar voor je geld. Of je nu stroom nodig hebt op een afgelegen plek of een back-upoplossing wilt voor stroomuitval, de YS2300i heeft het allemaal voor je.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  7. YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator

  • list plusSterk en duurzaam stalen frame voor ruwe behandeling tijdens transport
  • list plus100% koperen wikkeling voor langere levensduur en betere prestaties
  • list plusRelatief stil geluidsniveau van 67 dB op 7 meter afstand

  Nadelen YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator

  • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.66
  Functionaliteit
  7.88
  Gebruiksgemak
  8.37
  De YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator is mijn betrouwbare en professionele metgezel wanneer het aankomt op stroomvoorziening. Of het nu gaat om noodsituaties of als backup, deze generator levert altijd. Dankzij het sterke en duurzame stalen frame kan hij tegen een stootje tijdens het transport.

  Met een totaal vermogen van 2800 Watt en een nominaal vermogen van 2500 Watt kan deze krachtpatser meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. Met twee 230V stopcontacten en een 12V DC uitgang kunt u al uw apparaten gemakkelijk aansluiten.

  Wat deze generator echt onderscheidt van de rest is de koperen wikkeling. In tegenstelling tot borstelmotoren, die gevoelig zijn voor slijtage, heeft deze generator een 100% koperen wikkeling. Dit betekent dat hij een langere levensduur heeft en betere prestaties levert.

  Een ander voordeel van de YSONIC BS3500 is het geluidsniveau. Met slechts 67 dB op 7 meter afstand is hij een stuk stiller dan andere modellen op de markt. Perfect als u de generator in een rustige omgeving wilt gebruiken.

  Met een brandstoftank van 15 liter kan deze generator ongeveer 11 uur werken onder 2/3 belasting. En u hoeft zich geen zorgen te maken over het brandstofniveau, want de tank heeft een handige tankweergave. Daarnaast heeft de generator een ingebouwde overbelastingsbeveiliging, een spanningsmeter en een oliepeilmeter om ervoor te zorgen dat hij altijd veilig en efficiënt werkt.

  Bij aankoop van de YSONIC BS3500 wordt er ook 1 liter 10W30 SEA olie meegeleverd, zodat u meteen aan de slag kunt. En als kers op de taart wordt de generator gratis bij u thuisbezorgd via onze eigen bezorgservice, snel en zonder beschadigingen.

  Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, spreken de technische specificaties en functies voor zich. De koperen wikkeling, het geluidsniveau en de lange werktijd maken deze generator ideaal voor verschillende situaties, zoals kamperen, stroomuitval of op bouwplaatsen.

  Al met al is de YSONIC BS3500 2.8KW Benzine generator een betrouwbare en krachtige keuze. Hij biedt alle essentiële functies die u nodig heeft voor een goede stroomvoorziening en onderscheidt zich van de concurrentie door de koperen wikkeling. Hoewel er geen gebruikersrecensies zijn, zijn de specificaties en kenmerken veelbelovend genoeg om deze generator serieus te overwegen. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  8. METALLO AGGREGAAT OP BENZINE-8500W 38KG

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen METALLO AGGREGAAT OP BENZINE-8500W 38KG

  • list plusKrachtig en betrouwbaar met een maximaal vermogen van 8500W en 7 pk.
  • list plusVeelzijdig met een indrukwekkende reeks stopcontacten, waaronder 3x 230V, 1x 380V en 1x 12V.
  • list plusGeoptimaliseerd voor gebruiksgemak en mobiliteit met een nettogewicht van 38 kg.

  Nadelen METALLO AGGREGAAT OP BENZINE-8500W 38KG

  • list plusWordt geleverd zonder smeerolie, wat een extra aanschaf en voorbereiding vereist.

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.35
  Functionaliteit
  7.59
  Gebruiksgemak
  7.8
  Mijn Metallo benzinegenerator is een krachtige en betrouwbare 4-takt benzinegenerator die ideaal is voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met een maximaal vermogen van 8500W en 7 pk levert deze generator voldoende vermogen om meerdere elektrische apparaten en gereedschappen van stroom te voorzien. Met 3x 230V, 1x 380V en 1x 12V stopcontacten is deze generator veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen.

  Een opvallend kenmerk van mijn Metallo benzinegenerator is de AVR-functie, die zorgt voor een stabiel uitgangsvermogen. Dit is essentieel om schommelingen in de stroomvoorziening te minimaliseren, waardoor gevoelige elektronische apparaten veilig kunnen worden gebruikt. Bovendien is het uitgerust met handige functies zoals een voltmeter en anti-wiebelpootjes, waardoor het gebruiksgemak en de stabiliteit worden verbeterd.

  Met een tankinhoud van 15 liter en een laag brandstofverbruik van ongeveer 1,3 liter per uur, kan mijn generator gedurende lange perioden continu vermogen leveren. Dit maakt het ideaal voor noodsituaties of als stroombron op afgelegen locaties waar elektriciteit mogelijk niet direct beschikbaar is.

  Het ontwerp van mijn Metallo benzinegenerator is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en mobiliteit, met een nettogewicht van 38 kg. De toevoeging van een trekstart maakt het opstarten eenvoudig en betrouwbaar. Bovendien is het ontworpen in Nederland, wat kwaliteit en vakmanschap garandeert.

  Hoewel mijn Metallo benzinegenerator indrukwekkende kenmerken en prestaties biedt, is het belangrijk op te merken dat het wordt geleverd zonder smeerolie, wat een extra aanschaf en voorbereiding vereist voordat het in gebruik kan worden genomen.

  Al met al is mijn Metallo benzinegenerator een krachtige en veelzijdige stroomoplossing met indrukwekkende prestaties en handige functies. Of het nu gaat om werkzaamheden op locatie, noodsituaties of gewoon als back-upstroomvoorziening, deze generator biedt betrouwbaar vermogen wanneer het het meest nodig is. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 23 april in huis

  Bekijk prijs

  9. Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen

  • list plusVeelzijdig apparaat voor buitenactiviteiten en noodsituaties
  • list plusBiedt stroomvoorziening, verlichting en entertainment in \ \u00e9\u00e9n apparaat
  • list plusKan worden opgeladen via zonnepaneel of USB, altijd stroom bij de hand

  Nadelen Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen

  • list plusLaadsnelheid via zonnepaneel kan afhankelijk zijn van de weersomstandigheden

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.19
  Functionaliteit
  7.79
  Gebruiksgemak
  6.92
  Ik ben super enthousiast om de Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen zonnepaneel, radio en luidspreker, 10000mAh zwart/oranje aan te kondigen! Dit veelzijdige apparaat is perfect voor buitenactiviteiten en noodsituaties, met een ingebouwde FM-radio, luidspreker, zaklamp en drie mobiele LED-lampjes. Het kan worden opgeladen via het zonnepaneel of via USB, zodat je altijd stroom hebt, waar je ook bent. Met zijn eigen zonnepaneel en krachtige 10.000 mAh Li-Ion batterij is dit apparaat ontworpen om mobiele telefoons en andere elektrische apparaten op te laden, zelfs in afgelegen gebieden.

  De 10.000 mAh batterij biedt voldoende vermogen om meerdere keren mobiele telefoons op te laden voordat het apparaat zelf opnieuw moet worden opgeladen. Het zonnepaneel heeft een vermogen van 6V/2W, wat efficiënte oplaadmogelijkheden biedt, vooral in zonovergoten omgevingen. De drie mobiele LED-lampjes met een kabel van ongeveer 170 cm zorgen voor voldoende verlichting, terwijl de afmetingen van ongeveer 17,2 x 7 x 22,5 cm het apparaat draagbaar maken voor verschillende situaties.

  Dit is de perfecte metgezel voor allerlei vrijetijdsactiviteiten, zoals wandelen, kamperen, fietsen en zelfs bij autopech. Het biedt ook gemoedsrust in noodsituaties en kan van onschatbare waarde zijn bij stroomuitval of natuurrampen. De combinatie van stroomvoorziening, verlichting en entertainment in één apparaat maakt het een handige metgezel voor avonturiers en buitenliefhebbers.

  Wat dit product echt onderscheidt, is de integratie van verschillende essentiële functies in een compact en draagbaar ontwerp. Dit maakt het echt uniek in vergelijking met andere draagbare zonne-energie-oplossingen. De toevoeging van een geïntegreerde FM-radio en luidspreker voegt een entertainmentelement toe, waardoor dit product aantrekkelijk is voor een breder publiek.

  Hoewel de laadsnelheid via het zonnepaneel afhankelijk kan zijn van de weersomstandigheden, overtreft de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van dit apparaat zijn mogelijke beperkingen. Kortom, de Easymaxx Zonnegenerator kit met eigen zonnepaneel, radio en luidspreker, 10000mAh zwart/oranje biedt een indrukwekkende combinatie van draagbaar vermogen, verlichting en entertainment. Het is een slimme investering voor iedereen die graag buiten is of zich wil voorbereiden op noodsituaties. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en betrouwbare prestaties is dit apparaat een waardevolle metgezel voor avonturiers en huishoudens.🌞

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 22 april in huis

  Bekijk prijs

  10. Stanley Generator 2400 W 4-takt

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Stanley Generator 2400 W 4-takt

  • list plusKrachtige 2400 W vermogen voor diverse elektrische apparaten.
  • list plusGebruiksgemak met handmatige start en twee 230 V stopcontacten.
  • list plusDraagbaar en lichtgewicht, ideaal voor transport en opslag.

  Nadelen Stanley Generator 2400 W 4-takt

  • list plusGeluidsniveau van 96 dBA kan als luid worden ervaren.

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.19
  Functionaliteit
  7.31
  Gebruiksgemak
  6.59
  Ik ben de trotse eigenaar van de Stanley Generator 2400 W, een betrouwbare krachtpatser die zowel voor professioneel als thuisgebruik perfect is. Met een 4-takt motor van 6,5 pk en een vermogen van 2400 W kan ik moeiteloos al mijn elektrische apparaten aandrijven. Dankzij de spanningsregelaar AVR geniet ik van een stabiele stroomtoevoer, wat mijn gevoelige elektronica beschermt.

  Wat deze generator echt onderscheidt, is het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid. Met handmatige start en twee 230 V stopcontacten is hij super makkelijk te bedienen en biedt hij genoeg aansluitmogelijkheden. Met een brandstoftank van 15 liter en een oliecapaciteit van 0,6 liter kan ik tot wel 10,2 uur onafgebroken gebruik maken van deze krachtpatser. Perfect voor noodsituaties of op bouwplaatsen.

  Wat mij echt opviel, is dat deze generator een optimale vermogen-gewichtsverhouding heeft. Met slechts 37 kg is hij relatief licht en draagbaar, wat super handig is voor transport en opslag. Hierdoor kan ik hem overal gebruiken, wat vooral handig is voor professionals die draagbare stroom nodig hebben.

  Deze generator is perfect voor het aandrijven van elektrisch gereedschap, verlichting, koelapparatuur en zelfs huishoudelijke apparaten tijdens stroomuitval. Dankzij de AVR-technologie kan ik zelfs gevoelige elektronica aansluiten, waardoor hij ook perfect is voor gebruik in thuiskantoren of als noodstroomvoorziening.

  Een potentieel nadeel is het geluidsniveau van 96 dBA. Hoewel dit binnen acceptabele grenzen ligt, kan het voor sommige gebruikers als luid worden ervaren, vooral in geluidsgevoelige omgevingen.

  Al met al is de Stanley Generator 2400 W een krachtige en veelzijdige stroombron met indrukwekkende prestaties en gebruiksgemak. Zijn draagbaarheid, vermogen en betrouwbaarheid maken hem tot een waardevolle investering voor zowel professioneel als thuisgebruik.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Aggregaten. Er zijn immers 170 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!