Wat is de beste aggregaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede aggregaat is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste aggregaat van 2023? Na het analyseren van 199 aggregaten kwam de Kraftworld pk 1800 Aggregaat als beste uit onze aggregaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de aggregaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 aggregaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige aggregaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste aggregaten

1Score: 10
Kraftworld pk 1800 Aggregaat
Beste Aggregaat voor thuisgebruik
Kraftworld pk 1800 Aggregaat
Royalty line
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Universal Kraft Stroom Generator Aggregaat
Universal Kraft Stroom Generator Aggregaat
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Jackery Explorer 240 Draagbare Powerstation
Jackery Explorer 240 Draagbare Powerstation
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
YS2250i 2000Watt aggregaat 230V AC
YS2250i 2000Watt aggregaat 230V AC
YSONIC
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Einhell TC-PG 10 / E5
Einhell TC-PG 10 / E5
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW
YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW
YSONIC
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
PowerTech PT-8500WE: Professionele Benzine Generator geen kleur
PowerTech PT-8500WE: Professionele Benzine Generator geen kleur
Powertech
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Freimann Aggregaat Professionele Benzine Generator
Freimann Aggregaat Professionele Benzine Generator
Herzberg
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Windmolen Generator Wind Turbine Windmolen
Windmolen Generator Wind Turbine Windmolen
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
YSONIC BS3500 Benzine generator
Beste Aggregaat voor industriële toepassingen
YSONIC BS3500 Benzine generator
YSONIC
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Aggregaat Koopgids

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare stroomvoorziening op afgelegen locaties, tijdens stroomuitval of als back-up voor je bedrijf, is een aggregaat de ideale oplossing. Met het beste aggregaat heb je altijd de zekerheid van voldoende stroom, ongeacht de omstandigheden.

De werking van een aggregaat

Een aggregaat is een machine die mechanische energie omzet in elektrische energie. De werking van een aggregaat is gebaseerd op het principe van elektromagnetische inductie, waarbij een magnetisch veld wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken.

Een typisch aggregaat bestaat uit een motor die is aangedreven door een brandstof zoals benzine, diesel of gas. Deze motor drijft een generator aan die op zijn beurt elektriciteit opwekt. 

De generator bestaat uit een stator (een stationair deel) en een rotor (een draaiend deel). Wanneer de rotor draait, creëert deze een magnetisch veld dat de stator doorkruist. Dit op zijn beurt wekt spanning op in de spoelen van de stator en genereert elektriciteit.

Het gegenereerde vermogen wordt via uitgangen (stopcontacten) naar de gewenste apparaten geleid. 

Moderne aggregaten zijn uitgerust met een regelaar die het vermogen automatisch aanpast aan de vraag van de aangesloten apparaten. Een aggregaat is te starten met een elektrische starter of handmatig met een trekkoord.

Om de levensduur van het aggregaat te verlengen, is periodiek onderhoud en controle van de olieniveaus en de brandstoffilters vereist. Dit verzekert dat het aggregaat optimaal blijft presteren.

Waarom zou je een aggregaat kopen?

Er zijn verschillende situaties waarin een aggregaat handig is. Het dient bijvoorbeeld als back-up stroomvoorziening in geval van stroomuitval of andere noodsituaties. 

Op afgelegen locaties waar geen vaste stroomvoorziening beschikbaar is, is een aggregaat een onmisbaar hulpmiddel voor het aandrijven van machines en gereedschappen.

Ook voor kampeer- of outdoor-activiteiten kan een draagbaar aggregaat een handige oplossing zijn om elektriciteit te leveren voor verlichting, elektronica en kooktoestellen. 

Voor bouwbedrijven iseen aggregaat te gebruiken voor het leveren van stroom aan bouwmachines en gereedschappen, zelfs op locaties waar nog geen vaste stroomvoorziening aanwezig is. 

Bij buitenevenementen kan een aggregaat nodig zijn om stroom te leveren voor verlichting, muziek en andere benodigdheden. 

Al met al is een aggregaat al snel een onmisbaar hulpmiddel in diverse situaties waarbij een betrouwbare stroomvoorziening nodig is, en kan het dienen als handige back-up optie bij stroomuitval of andere noodsituaties.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een aggregaat zijn er verschillende factoren waar je op dient te letten om ervoor te zorgen dat je het juiste model kiest dat voldoet aan je specifieke behoeften. Hier zijn enkele belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Vermogen: het vermogen van een aggregaat wordt gemeten in watt en bepaalt welke apparaten of machines het aggregaat kan aandrijven. Het is belangrijk om te weten hoeveel wattage je nodig hebt voor de apparaten die je van plan bent aan te sluiten op het aggregaat.
  • Brandstof: aggregaten zijn verkrijgbaar in verschillende brandstoftypes, zoals benzine, diesel, propaan of gas. Het is belangrijk om te weten welk type brandstof je wilt gebruiken en wat de beschikbaarheid en kosten daarvan zijn.
  • Geluid: aggregaten maken al snel veel geluid, daarom is het belangrijk om te letten op het geluidsniveau van het model dat je overweegt en of het voldoet aan de geluidsnormen in je buurt.
  • Draagbaarheid: als je van plan bent het aggregaat mee te nemen naar verschillende locaties, is het belangrijk om te letten op het gewicht en de afmetingen van het model en of het gemakkelijk te verplaatsen is.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: aggregaten zijn investeringen die lang mee moeten gaan. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit van het model dat je overweegt en of het gemaakt is van duurzame materialen die bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en verschillende weersomstandigheden.
  • Functies en extra's: sommige aggregaten zijn uitgerust met extra functies, zoals een elektrische starter, automatische uitschakeling en indicatoren voor olie- en brandstofniveaus. Het is belangrijk om te bepalen welke extra functies belangrijk zijn voor je specifieke behoeften.

Door rekening te houden met deze factoren en je behoeften goed te kennen, maak je een weloverwogen keuze bij het kopen van een aggregaat dat past bij je specifieke eisen en omstandigheden.

Het juiste kVA vermogen

Het kiezen van het juiste kVA (kilovoltampère) vermogen voor een aggregaat hangt af van de stroomvereisten van de apparaten en machines die je van plan bent om aan te drijven. 

Het kVA-vermogen dat nodig is,bereken je door de som van de wattages van de apparaten die je op het aggregaat wilt aansluiten uit te rekenen en dit getal te delen door 1000 om het vermogen in kVA te krijgen.

Een voorbeeld:als je een aggregaat nodig hebt om een koelkast van 200 watt, een televisie van 100 watt en een verlichtingssysteem van 50 watt van stroom te voorzien, dan is het totale vermogen 350 watt. Dit gedeeld door 1000 geeft een kVA-vermogen van 0,35 kVA.

Als vuistregel geldt dat een1 kVA aggregaat geschikt is voor het aandrijven van kleine huishoudelijke apparaten en verlichtingssystemen, terwijl een 5 kVA aggregaat voldoende vermogen kan leveren voor het aandrijven van een groot huis of kantoor.

Het is belangrijk om te onthouden dat het aggregaat dat je kiest het vermogen dient te leveren dat nodig is om alle aangesloten apparaten en machines betrouwbaar van stroom te voorzien, zonderoverbelasting van het aggregaat te veroorzaken.

Daarom is het altijd beter om een aggregaat te kiezen met iets meer vermogen dan je denkt nodig te hebben, om eventuele piekvragen of onverwachte apparaten te kunnen opvangen.

Hoeveel stroom levert een aggregaat?

De hoeveelheid stroom die een aggregaat kan leveren, hangt af van het vermogen van het aggregaat, en wordt gemeten in watt of kilowatt (kW). Het vermogen van een aggregaat hangt af de grootte en het aantal aangesloten generatoren en de snelheid van de motor die het aggregaat aandrijft.

Een typisch draagbaar aggregaat voor huishoudelijk gebruik varieert van ongeveer 1.000 watt tot 10.000 watt, terwijl grote commerciële aggregaten al snel meer dan 10.000 watt leveren.

Het is belangrijk om te weten dat het vermogen van het aggregaat niet gelijk is aan het vermogen dat wordt geleverd aan de aangesloten apparaten. Dit komt doordat een deel van het vermogen verloren gaat in de overdracht van de generator naar de aangesloten apparaten.

Het daadwerkelijk geleverde vermogen aan de aangesloten apparaten is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de stroomkabels, de efficiëntie van de transformator, het type aangesloten apparaten en de stroomvereisten van de aangesloten apparaten.

Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van een aggregaat niet alleen te kijken naar het vermogen, maar ook naar de stroomvereisten van de apparaten die je wilt aandrijven, om ervoor te zorgen dat het aggregaat voldoende stroom levert voor betrouwbare werking.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van een aggregaat varieert afhankelijk van het type en de grootte van het aggregaat. Over het algemeen geldt dat hoe groter het aggregaat, hoe meer geluid het produceert.

Kleine draagbare aggregaten voor huishoudelijk gebruik hebben doorgaans een geluidsniveau van 50 tot 90 decibel (dB), terwijlgrote commerciële aggregaten al snelmeer dan 100 dB produceren.

Om een idee te krijgen van hoe luid een aggregaat is, hier zijn enkele vergelijkingspunten:

  • Normaal gesprek op 1 meter afstand: ongeveer 60 dB
  • Stofzuiger: ongeveer 70 dB
  • Grasmaaier: ongeveer 90 dB
  • Luidruchtige rockmuziek: ongeveer110 dB


Het is belangrijk om te weten dat aanhoudende blootstelling aan geluidsniveaus boven 85 dB gehoorbeschadiging kan veroorzaken. Daarom is het belangrijk om te letten op het geluidsniveau van het aggregaat en om gehoorbescherming te dragen als je het aggregaat gedurende lange tijd gebruikt.

Er zijn verschillende manieren om het geluidsniveau van een aggregaat te verminderen, zoals het plaatsen van het aggregaat op een rubberen mat, het plaatsen van het aggregaat op een afstand van de gebruikers, en het gebruik van een omkasting of geluidsdichte behuizing.

Hoelang gaat een aggregaat mee?

De levensduur van een aggregaat hangt af van verschillende factoren, zoals het type aggregaat, de kwaliteit van de materialen en componenten, en de frequentie en omstandigheden van het gebruik. 

Over het algemeen gaan aggregaten van goede kwaliteitjaren mee bij regelmatig onderhoud en correct gebruik.

Een draagbaar aggregaat voorhuishoudelijk gebruik heeft bijvoorbeeld een levensduur van ongeveer 2.000 tot 3.000 gebruiksuren, terwijl een commercieel aggregaat, dat men gebruikt voor zwaardere taken, een levensduur kan hebben van meer dan 10.000 uur.

Om de levensduur van een aggregaat te verlengen, is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Dit omvat het regelmatig vervangen van olie en filters, het controleren van de bougies en brandstofleidingen, en het controleren van de generator op tekenen van slijtage.

Het is ook belangrijk om het aggregaat te gebruiken in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant, zoals het niet overbelasten van het aggregaat en het vermijden van langdurig gebruik op volledige belasting.

Door het aggregaat op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden, verleng je de levensduur en werkt het aggregaat betrouwbaar voor vele jaren.

Wat is het verschil tussen een aggregaat en generator?

Het verschil tussen een aggregaat en een generator is subtiel en wordt vaak door elkaar gebruikt. Echter, in technische termen is er wel degelijk een verschil.

Een generator is een apparaat dat elektriciteit opwekt uit een brandstofbron, zoals benzine, diesel of gas. Een generator bestaat uit een motor die is aangedreven door de brandstofbron en een generator die de opgewekte bewegingsenergie omzet in elektrische energie. 

Generatoren gebruikt men meestal omstroom te leveren op locaties waar geen vaste stroomvoorziening beschikbaar is, zoals op bouwplaatsen, campings of tijdens stroomuitval.

Een aggregaat, daarentegen, is een systeem dat bestaat uit een generator en andere onderdelen, zoals een brandstoftank, een omhulsel en regelsystemen. Een aggregaat is te beschouwen als een complete stroomopwekkingseenheid die geschikt is voor langdurig gebruik. 

Het aggregaat heeft vaak extra functies, zoals automatische uitschakeling, afstandsbediening en geluidsdemping, die het gebruiksgemak en de efficiëntie verhogen.

Kortom, een generator is een apparaat dat alleen elektriciteit opwekt, terwijl een aggregaat een compleet systeem is dat bestaat uit een generator en extra componenten om betrouwbare stroomvoorziening te leveren voor een langere periode.

hero illustration

Hoe testen we aggregaten?

Om de beste aggregaat te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze aggregaat-test hebben we 199 aggregaten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze aggregaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze aggregaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne aggregaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte aggregaat in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 199 aggregaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste aggregaten op een rij

1. Beste Aggregaat voor thuisgebruik: Kraftworld pk 1800 Aggregaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare generator die gemakkelijk mee te nemen is op reis? Dan is de Kraftworld KW 1800 iets voor jou! Deze inverter generator is efficiënt en energiezuinig en heeft een vermogen van 650 watt. Dankzij het lage gewicht van slechts 19 kilogram en de compacte bouw is deze generator gemakkelijk te vervoeren. Ideaal voor op reis in een caravan, camper of tent.

Wat deze Kraftworld generator zo bijzonder maakt, is het feit dat het geluidsniveau zeer laag is. Dit maakt het apparaat geschikt voor thuisgebruik, in de tuin of op markten. Bovendien is het starten van de generator gemakkelijk dankzij de nieuwe starttechnologie.

De generator is voorzien van een 1 cilinder 2-takt motor en heeft een brandstofverbruik van slechts 4,1 liter, wat zorgt voor een looptijd van ongeveer 15 uur. Daarnaast heeft het apparaat een maximaal vermogen van 1,1 kW (1,5 pk) en een frequentie van 50Hz.

Een handvat en rubberen voetjes zijn inbegrepen bij de generator, evenals een Engelse handleiding. De voordelen van deze generator zijn duidelijk: het is efficiënt, energiezuinig, gemakkelijk te vervoeren en heeft een laag geluidsniveau. Toch is het belangrijk om ook de nadelen te benoemen. Zo is de generator niet geschikt voor zware machines en kan het piekvermogen van 650 watt beperkt zijn in sommige situaties.

Al met al is de Kraftworld KW 1800 een uitstekende keuze voor op reis of voor licht gebruik thuis. De voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen en de compacte bouw en lage geluidsniveau maken dit apparaat tot een echte aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

2. Universal Kraft Stroom Generator Aggregaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

De Universal Kraft UK6500W met sleutelstart heeft een continu vermogen van 2500 Watt is deze generator geschikt voor vrijwel alle klussen rondom het huis, op de moestuin, op de camping, op de boot, voor iedere werkplaats, enzovoort. De generator kan worden gebruikt met 230 Volt, 380 Volt en 12 Volt. Deze 4 takt machine gebruikt normale E95 loodvrije benzine en standaard 10W30 motorolie. Technische Gegevens Maximale output; 2800 Watt Continu output; 2500 Watt Spanning; 12 V, 220 V, 380 V Frequentie; 50 Hz Geluidsniveau; 68 dB (gemeten op 7 meter afstand) Start onderbreking bij laag oliepeil. Gewicht (leeg); 38 Kg. Trekstart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Jackery Explorer 240 Draagbare Powerstation

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Jackery werd in 2012 opgericht in Silicon Valley. Met de modernste R&D- en productie-expertise lanceerde Jackery in 2015 de eerste draagbare lithium-energiecentrale. Als marktleider in zonnegeneratoren zal Jackery ernaar streven om de visie en toewijding voort te zetten om groene energieoplossingen te bieden en het buitenleven te stimuleren. LET OP! Dit product heeft een maximum output van 200 Watt. Een koelkast, grill, of andere zware apparaten zijn niet geschikt voor deze powerstation. 1. 200 WATT CONTINU VERMOGEN, DRAAGBAAR EN DUURZAAM: Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, kleine formaat en duurzame handgreep is de Explorer 240EU draagbare krachtcentrale lichtgewicht, stijlvol en draagvriendelijk. 2. RECREATIEVOERTUIG/VISSEN/OFF-ROAD/JACHT/UITJE/NOODGEVAL: Met zijn milieuvriendelijke en stille eigenschappen is Explorer 240EU een van de beste investeringen voor uw buitenleven. Er is geen extra setup vereist voor Explorer 240EU in vergelijking met het traditionele RV-systeem. 3. BETER DAN AUTO-INVERTER: Als u elektriciteit in de auto wilt gebruiken, moet de motor de hele tijd draaien om elektriciteit te leveren voor apparaten zoals autokoelkasten. De krachtcentrale kan de accu van uw auto beschermen. 4. INGEBOUWDE MPPT-CONTROLLER: De MPPT-module is ontworpen in de krachtcentrale. Door constant de spanning en stroomoutput van uw zonnepanelen te controleren, voegt MPPT tot 23% meer efficiëntie toe aan het opladen van zonne-energie. 5. OPLADEN: Jackery Explorer 240EU kan 4 verschillende apparaten tegelijk opladen. Zoals minikoelkast, telefoon, iPad, laptop. OPLADEN: 3 manieren om op te laden: zonnepaneel (5 uur), stopcontact (5,5 uur), auto-uitgang (6,5 uur). 6. 24 MAANDEN GARANTIE: Jackery Office biedt tijdige services; Bezoek gewoon onze officiële website, registreer en ontvang de GARANTIE. 7. OPMERKING: Om energie te besparen, wordt de draagbare krachtcentrale Explorer 240EU na 12 uur automatisch uitgeschakeld wanneer deze minder wordt gebruikt dan 10 W. 8. CONTROLEER OF HET BIJ UW APPARAAT PAST: De Explorer 240EU kan continu 200W output leveren. Controleer het label op uw apparaten, als het minder dan 200W is, kan de Explorer 240EU het van stroom voorzien. 9. OVER BATTERIJ: Het krachtstation maakt gebruik van hoogwaardige 18650 lithium-ionbatterijen; Na 500 cycli heeft hij nog steeds meer dan 80% capaciteit; U kunt de Power Station gebruiken tijdens het opladen. 10. SPECIFICATIES: Capaciteit: 240Wh; Gewicht: 3 kg (6,6 lbs); Afmetingen: 23 14,2 20 cm (9,1 5,5 7,8 inch); Ingang: 8 mm gelijkstroom, 19 V/3.42A; AC-uitgang: 230V, 200W continu/400W piek; Standaard Car Port-uitgang; USB-uitgangen ( 2) 11. PAKKET: 1 Jackery Explorer 240EU draagbare krachtcentrale (200 Wh); 1 AC-adapter; 1 Autoladerkabel; 1 * Gebruikershandleiding.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 september in huis

Bekijk prijs

4. YS2250i 2000Watt aggregaat 230V AC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stille generator die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de YS2250i 2000Watt aggregaat 230V AC echt iets voor jou! Dit apparaat is uitgerust met inverter technologie en heeft een vermogen van 2000 watt, vergelijkbaar met merken zoals Kipor. Wat deze generator uniek maakt, is zijn compacte en lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te dragen is. Bovendien is hij zeer stil, dankzij de gesloten kunststof behuizing.

De YS2250i aggregaat is ook beschermd tegen overbelasting en heeft een oliebeveiliging die de motor automatisch uitschakelt bij een te laag oliepeil. Dit zorgt ervoor dat de generator altijd in goede staat verkeert en veilig te gebruiken is. De tankinhoud van 6 liter zorgt voor wel 7.5 draaiuren op 50% belasting.

Wat betreft de afmetingen is de YS2250i 48 cm lang, 29 cm breed en 43 cm hoog. Het gewicht van slechts 18 kg maakt hem ideaal voor op reis, of voor gebruik op een bouwplaats.

Als specialist in aggregaten kan ik beamen dat deze generator van hoge kwaliteit is. De specificaties zijn indrukwekkend en het geluidsniveau van slechts 62 dB is zeer laag. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in een woonwijk of op een camping. Ook is het handig dat hij op benzine E5 of E10 rijdt, wat makkelijk verkrijgbaar is.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij wat duurder is dan sommige andere aggregaten in deze klasse, maar de hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties zijn het zeker waard. Ik raad de YS2250i 2000Watt aggregaat 230V AC dan ook zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Einhell TC-PG 10 / E5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij op zoek naar een krachtige en betrouwbare generator die je van stroom voorziet op plekken waar geen stroomnet aanwezig is? Dan is de Einhell benzine Generator TC-PG 10/E5 echt iets voor jou! Deze generator wordt aangedreven door een krachtige, robuuste en schone 2-takt, luchtgekoelde motor en genereert een continu vermogen van 680 watt. Hierdoor kun je zonder problemen al je apparaten aansluiten en gebruiken, of je nu in je volkstuin aan het werk bent, op de camping staat of op een bouwplaats werkt.

Een groot voordeel van deze generator is dat hij beschikt over een overbelastingsschakelaar en een laag oliepeil beveiliging. Hierdoor wordt niet alleen de generator beschermd, maar ook de apparaten die hierop zijn aangesloten. Daarnaast zorgt de AVR voor een stabiel uitgangsvermogen en is de generator voorzien van een eenvoudig te bedienen trekstarter.

De Einhell benzine Generator TC-PG 10/E5 is bovendien gemakkelijk te transporteren dankzij het draagframe en de stabiele standvoeten zorgen voor een veilige en stevige stand tijdens het gebruik. Deze generator is dus perfect voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare stroomvoorziening op locaties zonder stroomnet.

Een nadeel van deze generator is het gewicht van 20.3 kg, wat het wat lastiger maakt om hem te verplaatsen. Daarnaast is de verpakking lengte niet vermeld, wat voor sommige gebruikers een belangrijk punt kan zijn.

Al met al is de Einhell benzine Generator TC-PG 10/E5 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige generator voor gebruik op locaties zonder stroomnet. Dankzij de overbelastingsschakelaar, de laag oliepeil beveiliging, de AVR en het eenvoudige gebruiksgemak is deze generator een aanwinst voor iedereen die graag buiten aan de slag gaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 januari in huis

Bekijk prijs

6. YSONIC YS2300i Inverter generator 2KW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De YSONIC YS2300i Inverter generator is een full-option generator die van alle gemakken is voorzien. Naast de 230V aansluiting heeft het apparaat ook een USB-poort, een 12V auto-aanstekerplug en een parallel aansluiting om meerdere exemplaren te koppelen. Deze generator is perfect voor situaties waar je stroom nodig hebt op plekken waar dat niet voorhanden is, of wanneer je apparaten hebt die moeten blijven draaien tijdens een stroomuitval.

De OHV motor van deze generator is uitgerust met een lage olie uitschakeling sensor, ontworpen voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. Het apparaat bevat ook inverter technologie, waardoor het veilig is om gevoelige elektronische apparaten van stroom te voorzien. De cilinderinhoud van deze generator is 79,7 cc OHV (Kopklep) 4-takt Geforceerde luchtkoeling. Het geluidsniveau is 68dB, wat relatief stil is voor een generator van deze grootte.

De YSONIC YS2300i is een krachtige en betrouwbare generator die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden, zoals op bouwplaatsen, op campings, bij evenementen, enzovoorts. Het is een compact apparaat dat makkelijk te vervoeren is dankzij het lichte gewicht van 15 kg en de afmetingen van 47,5 × 27,5 × 40,5 cm.

Het enige nadeel van deze generator is dat het brandstofverbruik hoger kan zijn dan bij sommige andere modellen. Desondanks is de YSONIC YS2300i een uitstekende keuze voor iedereen die een krachtige, betrouwbare en veelzijdige generator nodig heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. PowerTech PT-8500WE: Professionele Benzine Generator geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

PowerTech PT-8500WE: Professionele Benzine Generator De krachtige en betrouwbare Professionele Benzine Generator PT8500WE is gemaakt om elektriciteit te leveren in een verscheidenheid aan scenario's. Deze generator biedt geweldige prestaties en langdurige werking dankzij de 210 cc soepel lopende, robuuste 4-takt aandrijfmotor, die 7,0 pk heeft. Deze generator biedt geweldige prestaties en een langdurige werking dankzij de 210 cc soepel lopende, robuuste 4-takt aandrijfmotor, die 7,0 pk heeft. De PT8500WE garandeert stabiliteit en minder trillingen tijdens het gebruik dankzij een aan beide zijden geschoorde krukas. Zowel experts als huiseigenaren kunnen hun apparaten snel en zonder gedoe starten dankzij de eenvoudige bediening van de recoil starter. Deze generator, met een AVR-regelsysteem en een synchrone generator, garandeert consistente prestaties, zelfs bij het voeden van elektronische belastingen. Dankzij de vele stopcontacten, waaronder 3x 230V, 1x 380V en 1x 12V, kun je verschillende elektronica en apparaten aansluiten. Voor extra gemak biedt de ingebouwde voltmeter realtime spanningsbewaking. De PT8500WE heeft een stroomonderbreker die de stroom automatisch uitschakelt bij overbelasting of kortsluiting om de veiligheid van het apparaat te garanderen. U kunt eenvoudig bijhouden hoeveel brandstof er nog in de enorme tank van 15 liter zit en uw verbruik op de juiste manier beheren. Het robuuste draagframe en de stevige voeten van de generator maken transport eenvoudig. Hij kan zonder problemen van de ene plek naar de andere worden verplaatst. In plaats van de 380V aansluiting heeft de Professionele Benzine Generator PT8500WE ook twee 1-fase 220V stekkers. Aangezien hij benzine als brandstof gebruikt, hoort hij thuis in de categorie benzine. De PT8500WE generator biedt de kracht en eenvoud die je nodig hebt, of je hem nu nodig hebt voor noodsituaties, bijeenkomsten buitenshuis of bouwplaatsen. Kenmerken: Krachtige prestaties: De Professionele Benzine Generator PT8500WE heeft een robuuste 7,0 pk en 210 cc soepel lopende 4-takt aandrijfmotor, die zorgt voor een betrouwbare en consistente vermogensafgifte. Dubbelzijdige krukasondersteuning: De generator is ontworpen met een aan beide zijden ondersteunde krukas, wat zorgt voor stabiliteit en minder trillingen tijdens het gebruik, waardoor de levensduur van de generator wordt verlengd. Gemakkelijk opstarten: De PT8500WE is voorzien van een eenvoudig te gebruiken recoil starter, waardoor de motor snel en moeiteloos kan worden gestart en u tijd en moeite bespaart. Synchrone generator: Uitgerust met een synchrone generator levert dit model een betrouwbaar vermogen, waardoor een stabiele en consistente stroomtoevoer wordt gegarandeerd. AVR-regeling: De generator is voorzien van automatische spanningsregeling (AVR), waardoor stabiele prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij gebruik van elektronische belastingen zoals computers, televisies en andere gevoelige apparaten. Meerdere stopcontacten: Met 3x 230V, 1x 380V, en 1x 12V stopcontacten, biedt de PT8500WE veelzijdigheid in het gelijktijdig voeden van verschillende apparaten en toestellen. Voltmeter: De ingebouwde voltmeter biedt realtime spanningsbewaking, zodat je het uitgangsvermogen in de gaten kunt houden en optimale prestaties kunt garanderen. Stroomonderbreker voor veiligheid: Om je apparaten en de generator zelf te beschermen, is er een stroomonderbreker inbegrepen die automatisch de stroom uitschakelt in geval van overbelasting of kortsluiting, zodat de generator veilig werkt. Grote brandstoftank met brandstofmeter: De generator heeft een ruime brandstoftank van 15 liter, waardoor hij langer kan draaien. Met de brandstofmeter kun je het brandstofpeil eenvoudig controleren, zodat je het bijvullen van brandstof goed kunt plannen. Stevig draagframe: Dankzij het stabiele draagframe en de stabiele voetjes kan de PT8500WE veilig en gemakkelijk worden vervoerd, zodat u de generator gemakkelijk tussen verschillende locaties kunt verplaatsen. Compacte afmetingen: Met een lengte van 57,5 cm, een breedte van 41 cm en een hoogte van 42,5 cm biedt deze generator een compact en ruimtebesparend ontwerp zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Extra eenfase optie: De PT8500WE is ook verkrijgbaar met twee 220V stekkers, waardoor een enkelfasige aansluiting mogelijk is voor situaties waarin een 380V stekker niet nodig is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 augustus in huis

Bekijk prijs

8. Freimann Aggregaat Professionele Benzine Generator

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige benzinegenerator? Dan is de Freimann FM-S8500W luchtgekoelde benzinegenerator zeker een aanrader! Deze robuuste en compacte generator geeft je de zekerheid van betrouwbare stroom tijdens een noodgeval. Dankzij het gepoedercoat gelast stalen frame is de constructie roestvrij en heeft het extra bescherming tegen de atmosfeer en zware werkomstandigheden. Het apparaat is ook nog eens milieuvriendelijk met een schoner verbrandingssysteem. De geluidsarme geluiddemper garandeert een stille werking en de automatische uitschakelfunctie bij een laag oliepeil beschermt de motor tegen schade.

De Freimann FM-S8500W is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor kamperen, buitenfeesten en professioneel gebruik op bouwplaatsen. Dankzij de 2-startsysteem; terugslag start en elektrische start, is de generator gemakkelijk in gebruik. Het kenmerkende frontpaneel geeft de gezondheid van het apparaat weer en bewaakt de efficiëntie tijdens gebruik. De generator heeft een vermogen van 2000W en is daarmee krachtig genoeg om je huisbenodigdheden en keukenapparatuur voor een lange periode van stroom te voorzien.

Wat deze generator echt onderscheidt van andere producten, is de combinatie van betrouwbaarheid, kracht en duurzaamheid. Het is een professionele generator die geschikt is voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik op bouwplaatsen. Daarnaast is het apparaat ook nog eens milieuvriendelijk. Het enige nadeel is het gewicht van 38 kg, maar gezien het vermogen is het begrijpelijk dat het apparaat wat zwaarder is.

Al met al is de Freimann FM-S8500W een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige benzinegenerator.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

9. Windmolen Generator Wind Turbine Windmolen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Bent u ook helemaal klaar met de hoge energieprijzen? Dan bent u op het juiste adres! Wij bieden een duurzame windmolen generator aan die u voorziet van gratis stroom. Dit is natuurlijk voordelig op de lange termijn en zo houd je de energieprijzen laag. Wie wilt dat nou niet? De windmolen generator is voorzien van 5 bladen die de wind opvangen, de bladen zijn voorzien van een 500W vermogen om extra veel energie op te wekken. Ook word er een omvormer bij het product geleverd zodat je geen extra aankopen hoeft te doen en gelijk kan beginnen! Specifiaties Oorsprong: Cn (Oorsprong) Type: Wind Power Generator montageplaat: Zonder Montageplaat Certificering: CE Type: Wind Turbine Generator Color: White Brand: SlimShipments Material: Aluminum Body & Steel Tail & Nylon Fiber Blade Power Source: Wind Power: 300W/400W/500W Number of Blades: 3 / 5 Tail Material: Stainless Steel with Paint Coated

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

10. Beste Aggregaat voor industriële toepassingen: YSONIC BS3500 Benzine generator

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een betrouwbare noodstroomoplossing voor je huis of bedrijf? Dan is de YSONIC BS3500 benzine generator een goede optie om te overwegen. Met een totaal vermogen van 2800 Watt en een nominaal vermogen van 2500 Watt, kan deze generator twee 230V-stopcontacten en een 12V DC-uitgang aan.

Wat deze generator onderscheidt van andere is de 100% koperen wikkeling, die zorgt voor slijtvast gebruik zonder borstelmotor. Bovendien heeft het een geïntegreerde overbelastingsbeveiliging, spanningsmeter en oliepeilmeter om veiligheid te garanderen.

Een ander groot voordeel is het geluidsniveau van 67 dB op 7 meter afstand, waardoor het geen overlast veroorzaakt. De 15-liter tank kan E5 5 / E10 / Super+ brandstof bevatten en heeft een tankweergave voor ongeveer 11 uur gebruiksduur onder 2/3 belasting. Ook heeft het een trekstarter om de generator eenvoudig te starten.

De YSONIC BS3500 is perfect voor het geval van stroomuitval of om stroom te leveren op locaties zonder reguliere stroomvoorziening. Het kan ook worden gebruikt voor kamperen of andere buitensporten. Echter, de 41 kg gewicht maakt het niet de meest draagbare optie.

Al met al is de YSONIC BS3500 benzine generator een betrouwbare en veilige optie die aan de meeste eisen voldoet. Het is misschien niet de meest draagbare optie, maar het biedt wel een goede prijs-kwaliteitverhouding en is zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van aggregaten. Er zijn immers 199 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!