De Bestenu Multitool Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/21/2020


Er zijn ontzettend veel verschillende stukken gereedschap op de markt, maar met een multitool krijg je toegang tot een heel stel in één keer. Door de verschillende opzetstukken zijn de meeste klussen zo geklaard. Hoe kies je de beste multitool? Dat lees je in deze koopgids.

Wat kun je allemaal doen met een multitool?

Voorop staat dat je met een multitool een breed scala aan klusjes kunt uitvoeren. Hoeveel en welke dat precies zijn, ligt aan de opzetstukken die bij de multitool zitten. Zo kunnen er opzetstukken zijn om mee te zagen, schuren, boren, graveren, slijpen, schroeven en zelfs polijsten.

Het is dus belangrijk om op te letten welke opzetstukken er worden meegeleverd en of je daar eventueel nog een uitbreiding op kunt kopen. Voor de meeste klusjes zijn opzetstukken te vinden in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende soorten zaagbladen en kunnen schuurbladen wisselende vormen, afmetingen en korrelgrootten hebben.

Wat voor soorten multitools zijn er?

De stroomvoorziening van een multitool wisselt en kun je opdelen in twee categorieën: multitools op netstroom, en multitools die een accu hebben. Heb je een multitool die op een accu werkt, dan hoef je geen rekening te houden met een kabel, verlengsnoer of stopcontact in de buurt. Als je regelmatig op lastige plekken of in een schuur zonder stroom klust, is dat erg handig.

Het nadeel van een accu is dat die op den duur leeg raakt. Is de accu leeg, dan moet je een tweede bij de hand hebben of het apparaat opladen. Als je een multitool gebruikt die op netstroom werkt, heb je daar geen last van.

Of een multitool oscillerend of roterend is, maakt ook uit. Het verschil tussen de twee typen zit in de soort beweging waar de multitool mee werkt. Een oscillerende beweging is namelijk voor andere opzetstukken geschikt dan een roterende beweging. Schuren met een roterende beweging gaat bijvoorbeeld niet, en andersom kun je niet boren met een oscillerende beweging.

Wat is een oscillerende multitool?

Een oscillatie is een soort trilling. De heen-en-weer-beweging van een oscillerende tool pakt in de praktijk erg anders uit dan het draaien van een roterende multitool. Door het type beweging is een oscillerende multitool dan ook geschikt voor klusjes zoals zagen, slijpen en schuren. Het is en blijft een multifunctionele tool, maar is door de oscillatie beperkt tot bepaalde klusjes.

Dat zie je dan ook terug aan de opzetstukken die bij de meeste oscillerende multitools worden meegeleverd. Dit zijn voornamelijk zaagbladen, schuurstukken en onderdelen om mee te slijpen. Het gaat meestal om klussen op een groter oppervlak, in tegenstelling tot de roterende multitool, waar je vaak gedetailleerd werk mee uitvoert.

Hoe onderhoud je een multitool?

Een goed onderhouden apparaat gaat langer mee, en dat geldt ook voor de multitool. Gelukkig is het niet lastig om een multitool te verzorgen.

Bij een multitool zitten een hoop losse onderdelen, namelijk de verschillende opzetstukken. Het beste is om elk opzetstuk na gebruik schoon te maken door het af te nemen met een doek. Het is handig om ze vervolgens bij elkaar in de buurt te bewaren, maar leg ze niet op elkaar. Zo voorkom je dat de onderdelen elkaar beschadigen.

Je kunt het basisgedeelte van de multitool schoon houden door het af te nemen met een vochtige of droge doek, afhankelijk van het vuil dat er op de multitool is gekomen. Heb je een multitool met een accu? Laad deze dan het liefst alleen op wanneer de accu helemaal leeg is en laat een volle accu niet te lang aan de oplader hangen.

Welke multitool kan ik het beste kiezen?

Wat de beste multitool voor jou is, hangt af van de klussen die je voornamelijk doet. Doe je veel detailwerk, zoals gaatjes boren, graveren en kleine oppervlakken bewerken, dan past de roterende multitool daar het beste bij. Voor groter werk zoals schuren en zagen is de oscillerende multitool het meest geschikt.

Een multitool met een accu kan erg handig zijn als je geen netstroom in jouw werkruimte hebt of op lastig bereikbare plekken werkt. Het nadeel is dan wel dat de accu uiteindelijk leeg raakt en je een tweede moet hebben of de accu weer op met laden.

Wil je helemaal niet afhankelijk zijn van een accu, dan is een multitool op netstroom de beste keuze. Om een grotere afstand tussen werkplek en stopcontact te overbruggen kun je altijd nog gebruik maken van een verlengsnoer of kabelhaspel.

Hoe komt deze handige Multitool ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Multitool ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Multitools, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Multitools die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Multitools het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Multitools stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Multitools

De beste Multitools in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de oscillerende multitool van Black en Decker klaar je menig klus moeiteloos. De MT300KA-QS is door de vele meegeleverde accessoires zeer veelzijdig inzetbaar. Zo worden onder andere 4 zaagbladen, een schuurzool en 6 schuurvellen meegeleverd, en dat allemaal in een handige koffer. Door het robuuste ontwerp gaat de MT300KA-QS jarenlang mee en de slanke body met softgrip zorgt ervoor dat het erg prettig werken is met deze multitool. De snelheid van de multitool is variabel instelbaar tussen de 10.000 en 22.000 toeren per minuut, zodat je meer controle hebt bij verschillende werkzaamheden.

1. BLACK+DECKER MT300KA-QS


Product informatiePlus or Show more

De VONROC Multitool is een allround machine waarmee je gemakkelijk kunt polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden, of schuren. Wat is het? Deze multitool maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Via het traploze instelwiel kan je precies de juiste instelling kiezen die je nodig bent voor jouw klus. De VONROC CT501AC is een lichtgewicht (0.6 Kg) in zijn. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Belangrijkste voordelen •Instelbaar - Instellingen kiezen met het traploze instelwiel •Compact - Deze multitool is een lichtgewicht (0.6 Kg) •Trilling reductie - Voorzien van een monteerbare flexibele as dat voor weinig trillingen in de hand zorgt. •Bewegingsvrijheid – In hoogte verstelbaar en meebewegende ophanghaak zorgt voor optimale bewegingsvrijheid Extra’s De CT501AC multitool wordt geleverd met een uitgebreide 40-delige accessoire set. Denk hierbij aan accessoires waarmee je kan schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Deze accessoires hebben een grootte van 2.4 en 3.2 mm en passen universeel op het roterende multigereedschap. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Het aantal verschillende klusjes dat je met deze combitool kan uitvoeren is indrukwekkend. Gebruik deze multitool bijvoorbeeld voor houtbewerking, glasgraveren of het maken van sieraden. Wat zit er in de verpakking? •1x CT501AC Multitool – 160W •1x Flexibele as (lengte 107 cm) •1x Tafelstandaard met ophanghaak (verstelbaar van 26 tot 54 cm) •2x Gereedschapshouder (2.4 en 3.2mm) •40-delige accessoire set •1x VONROC Toolbag VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties •Vermogen: 160W •Aansluitspanning: 220-240V~ •Frequentie: 50 H •Onbelast toerental: 8.000-35.000/min •Spindelgrootte: 2.4 en 3.2 mm •Lengte flexibele as: 107 cm •Hoogte statief: 26-54 cm •Lengte stroomkabel: 1.8m

2. VONROC Multitool – Roterend – 160W – Incl. opbergtas met 40 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Ontdek de multifunctionele multitool; perfect voor vele detailwerkzaamheden! In detail polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden, of schuren? Dan is deze multitool van VONROC een uitkomst! Gebruik deze multitool voor houtbewerking, glasgraveren, het maken van sieraden of het aanpassen van meubels. Deze multitool maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Via het traploze instelwiel kan je precies de juiste instelling kiezen die je nodig bent voor jouw klus. Voorzien van een flexibele as en handige ophanghaak Deze multitool is een lichtgewicht (0.6 Kg) in zijn klasse en voorzien van een monteerbare flexibele as dat voor weinig trillingen in de hand zorgt. Hierdoor kan je langer en zeer precies werken. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. Hierdoor ben jij in staat om het beste eindresultaat te behalen! Uitgebreide 232-delige accessoire set Deze multitool van VONROC wordt geleverd inclusief maar liefst 232 accessoires en twee hulpstukken. Denk bij de 232-delige set aan accessoires waarmee je kunt schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Ga aan de slag waar en wanneer je wil, de accessoire set wordt namelijk geleverd in een handige opbergkoffer! Deze accessoires hebben een grootte van 2.4 en 3.2 mm en passen universeel op het roterende multigereedschap. In het pakket vind je verder nog een bescherm kap, welke extra bescherming biedt bij het slijpen en snijden van metalen en een handig graveer/frees hulpstuk. Dit hulpstuk helpt jou om tijdens het frezen/graveren de machine recht op het te bewerken materiaal te houden. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x CT501AC Combitool – 160W 1x Flexibele as (lengte 107 cm) 1x Tafelstandaard met ophanghaak (verstelbaar van 26 tot 54 cm) 1x Transparante beschermkap 1x Graveer/frees hulpstuk 2x Gereedschapshouder (2.4 en 3.2mm) 232-delige accessoire set in opbergkoffer VONROC Toolbag VONROC Membercard De complete 232-delige accessoire set bevat: 20x Met hars versterkte doorslijpschijven 32mm 1x Polijstpasta 30x Geharde doorslijpschijven 24mm 8x Geharde doorslijpschijven 22mm 63x Schuurschijven 20mm 17x Siliciumcarbide slijpstenen 3.2mm 2x Wetsteen 3x Nylon borstels 3.2mm (rond, komvormig en recht) 3x Staalborstels 3.2mm (rond, komvormig en recht) 3x HSS frezen 3.2mm 2x HSS boor 2mm 1x HSS boor 2.3mm 6x Diamant graveer punten 3.2mm 5x Opspandoorns 3.2mm voor schuur- en doorslijpschijven 2x Opspandoorn 3.2mm voor polijstschijven en polijstkoppen 2x Doorslijpschijf / -zaag 2x Schuurbandhouder met 3.2mm schacht voor schuurband 12.7mm x ⌀7mm 1x Schuurbandhouder met 3.2mm schacht voor schuurband 12.7mm x ⌀35mm 20x Schuurband 12.7mm x ⌀7mm 20x Schuurband 12.7mm x ⌀35mm 8x Vilten polijstschijf ⌀13 x 6mm 2x Vilten polijstschijf ⌀22 x 6mm 6x Vilten polijstschijf ⌀26 x 6mm 2x Vilten polijstkop ⌀10 x 20mm 1x Vergrendel sleutel voor gereedschapshouder flexibele as 1x Gereedschapshouder 2.3mm 1x Spansleutel

3. VONROC Multitool – Roterend – 160W – Flexibele as – Incl. 232-delige accessoire set & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Het aantal verschillende klusjes dat je met deze compacte roterende multitool kan uitvoeren is indrukwekkend. Maak je keuze uit de 40 bijgeleverde opzetstukjes en begin met boren, frezen, graveren, polijsten, afkorten, slijpen of schuren. De 40 accessoires zitten mooi opgeborgen in een BMC-koffer, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar het juiste opzetstuk. De roterende multitool haalt een variabel toerental van 8000 tot 32500min-1, afhankelijk van de snelheid die je kiest. Zo kan je met een laag toerental ook zachte materialen als plastic bewerken. De flexibele slang zorgt voor een gemakkelijke bediening van het multifunctioneel gereedschap. Het laat je toe om precisiewerk uit te voeren op moeilijk bereikbare plekken. Je monteert de lichte multitool eenvoudig dankzij het telescopisch statief en de bijhorende tafelklem. Dit geeft het nodige comfort tijdens de klus. Met de asvergrendelingsknop wissel je de accessoires snel en gemakkelijk. Voordelen: + Elektronische snelheidsregeling: de multitool haalt een variabel toerental van 8000 tot 32500min-1, afhankelijk van de snelheid die je kiest. Zo kan je met een laag toerental ook zachte materialen als plastic bewerken. + BMC-koffer met 40 accessoires; met de 40 accessoires heb je alles bij de hand om de meest diverse klussen aan te pakken. Ze zitten mooi opgeborgen in een BMC-koffer, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar het juiste opzetstuk. + Asvergrendelingsknop: met de asvergrendelingsknop wissel je de accessoires snel en gemakkelijk. + Flexibele slang: de flexibele slang zorgt voor een gemakkelijke bediening van het multifunctioneel gereedschap. Het laat je toe om precisiewerk uit te voeren op moeilijk bereikbare plekken. + Telescopisch statief & klem: je monteert de lichte multitool eenvoudig dankzij het telescopisch statief en de bijhorende tafelklem. Dit geeft het nodige comfort tijdens de klus. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 230 V Vermogen: 180 min-1 Toerental: 8000 – 32500 min-1 Snoerlengte: 2 m Spantangdiameter: 2,4 – 3,2 mm Geluidsniveau: 74 dB Gewicht: 0,63 kg Zachte handgreep Wat zit er in de verpakking? 1 x Multitool 1 x Flexibele slang 1 x Tafelklem 1 x Statief 40 x accessoire in plastic doos (slijpsteentjes, graveerpunten, schuurwiel, schuursteen, polijstviltjes, doorslijpschijfje & vlakschuurschijfje) 1 x Opbergkoffer

4. Powerplus POWE80060 Multitool – Roterend – 135 W – Incl. 40 accessoires en opbergkoffer


Product informatiePlus or Show more

Schuren, graveren, polijsten, slijpen en nog veel meer. Dat kan allemaal met de FERM CTM1010 combitool van FERM. Dit multifunctionele gereedschap is uitgerust met een flexibele as, wat je in staat stelt nog beter en preciezer te werk te gaan en de standaard voor meer werkcomfort. Daarnaast beschikt de machine over een spindelvergrendeling die er voor zorgt dat je alle 40 accessoires gemakkelijk kunt verwisselen. Ook is de snelheid zelf te regelen zodat hij universeel gebruikt kan worden. Waar is het artikel voor geschikt? De CTM1010 is de geschikte machine voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Denk hierbij o.a. aan: • uitsnijden • graveren • slijpen • snijden • schuren • polijsten / reinigen • boren De voordelen van het FERM gereedschap: • Compacte en eenvoudig te bedienen machine met 3 meter lang snoer voor optimaal werkgemak • Dankzij de variabele snelheidsregeling is de tool voor universeel gebruik • De 40 meegeleverde accessoires zijn snel en eenvoudig te wisselen via de spindelvergrendeling • Het geheel wordt geleverd in een opbergkoffer, zodat machine en accessoires stevig opgeborgen kunnen worden. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Opgenomen vermogen: 160 W • Aansluitspanning 230 V • Frequentie: 50 Hz • Onbelast toerental: 15.000 – 35.000 / min • Capaciteit spantangen: 3,2 + 2,4 mm • Machinegewicht: 2,2 kg Wat zit er in de verpakking? • FERM CTM1010 Combitool • Flexibele as • Standaard spansleutel • 2 spantangen • 40-delige accessoireset • Opbergkoffer Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

5. FERM Multitool – Roterend – 160W – Incl. koffer & 40 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Hofftech Multitool Vroeger, toen gereedschappen nog maar één functie hadden, zat uw schuur binnen de kortste keren vol met klusmaterieel. Voor elke klus kon u weer een rib uit uw lijf trekken en eenmaal klaar met de klus lag het apparaat in kwestie stof te verzamelen. Lang leve multitools en dan vooral deze van Hofftech. Met het geleverde pakket kunt u meteen aan de slag. De benodigde tools worden namelijk gewoon meegeleverd, namelijk: Een driehoekige adapter voor schuurpapier Twee stuks schuurpapier Een stalen schraper Een universeel zaagblad voor hout, kunststof en soepel metaal Een schroef met ring en een inbussleutel Specificaties Vermogen: 180 Watt No Load Speed: 21000 opm. 230 Volt 50Hz

6. MULTI-TOOL Hofftech - Oscillerend - 220V - incl. 7 accessoires


Product informatiePlus or Show more

De Dremel 3000 is het allround multigereedschap voor gebruikers die nauwkeurige werkzaamheden, zoals snijden, schuren en graveren, willen uitvoeren. De multitool wordt geleverd met flexibele as en een 25-delige Dremel-accessoireset in een stevige opbergkoffer. De innovatie EZ-draaineuskap van de 3000 maakt het mogelijk om accessoires te wisselen zonder hiervoor een sleutel nodig te hebben. Doordat hij zeer licht is en is voorzien van een softgrip-handgreep is het bovendien zeer prettig werken met de Dremel 3000.

7. Dremel 3000 + 25-delige accessoireset


Product informatiePlus or Show more

Deze accessoire set (192 st.) is de ideale aanvulling voor je roterende multitool. Haal je deze set in huis dan kun je slijpen, polijsten, schuren, boren, graveren en nog veel meer. En dat allemaal verenigd in één set! Belangrijkste specificaties 192 delige accessoire set voor roterende multitool / combitool. Inclusief handige assortimentskoffer. Geschikt voor: slijpen, reinigen, polijsten, schuren, boren, graveren en veel meer. Universeel. O.a. geschikt voor de roterende multitools/combitools van: VONROC, Dremel, Black & Decker, Bosch, Einhell, Skil, Powerplus en Ferm. Geschikt voor VONROC CT501AC Wat zit er in de verpakking? 20x Met hars versterkte doorslijpschijven 32mm 1x Polijstpasta 30x Geharde doorlsijpschijven 24 mm 60x Schuurschijven 20mm 7x Siliciumcarbide slijpstenen 1/8” 1x Wetsteen 3x Nylon borstels 1/8” (rond, komvormig en recht) 3x Staalborstels 1/8” (rond, komvormig en recht) 3x HSS frezen 1/8” 1x HSS boor 1/8” 4x Diamant graveer punten 1/8” 4x Opspandoorns 1/8” voor schuur- en doorslijpschijven 1x Opspandoorn 1/8” voor polijstschijven en polijstkoppen 2x Doorslijpschijf / -zaag 1x Schuurbandhouder met 1/8” schacht voor schuurband 1/2" x 1/2" 1x Schuurbandhouder met 1/8” schacht voor schuurband 1/4" x 1/2" 16x Schuurband 1/2" x 1/2" 20x Schuurband 1/4" x 1/2" 6x Vilten polijstschijf ⌀13 x 6mm 6x Vilten polijstschijf ⌀26 x 6mm 2x Vilten polijstkop ⌀10 x 20mm VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

8. VONROC Roterende multitool – Accessoireset – 192 stuks – Universeel – voor roterende multitools


Product informatiePlus or Show more

Bij deze oscillerende multitool krijg je maar liefst 36 accessoires, allemaal mooi opgeborgen in een stevige metalen opbergdoos. Waarvoor is deze multitool geschikt? Deze multitool is een echte allrounder. Met de vele opzetstukken kan je enorm veel klusjes in en rondom het huis uitvoeren, zoals schuren, zagen, ruimen, polieren, ruwen, snijden, afkorten, graveren enzovoort. Voordelen: + Dankzij de snelle ontgrendeling van de klem kan je de accessoires snel en eenvoudig verwisselen. Je hebt geen extra sleutel nodig en je hoeft je werk nauwelijks te onderbreken. + De multitool kent zes verschillende snelheden, zelf gemakkelijk te regelen door aan het wieltje te draaien. Zo kies je voor elke klus altijd de juiste snelheid (tussen 15000 tot 22000 min-1). + Een extra zijwaartse handgreep geeft je meer greep en verhoogt ook je comfort. Dit betekent tegelijk ook meer nauwkeurigheid tijdens het werken. + Dankzij de stofafzuiging kan je via een stofzuiger het stof en zaagsel opvangen. Je behoudt op die manier een goed zicht op de klus, wat op zijn beurt de veiligheid vergroot. + De aan-schakelaar kun je voorwaarts vast zetten, zodat je deze niet continu in hoeft te drukken en je je kan concentreren op de klus. + Ook Bosch multitool accessoires passen op deze POWX1347MC Multitool. Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning - Frequentie: 220 - 240V~ 50 Hz • Vermogen: 300 W • Variabel toerental: 15000-22000 min-1 • Aantal snelheden: 6 • Kabellengte: 2 meter • Geluidsniveau: 92 dB • Gewicht: 1,52 kg Wat zit er in de metalen doos? • 1 multitool • 1 schuurplaat • 1 schuurvinger • 12 schuurpapieren 3” (4 x K120 / 4 x K140 / 4 x K180) • 12 schuurpapieren 2” (4 x K120 / 4 x K140 / 4 x K180) • 4 zaagbladen (1,0 cm / 2,0 cm / 3,2 cm / 6,5 cm) • 1 hardmetalen zaagblad (9,3 cm) • 1 segmentzaagblad hout (8,5 cm) • 1 hardmetalen blad (3,2 cm) • 1 schraper (3,2 cm) • 1 stofafvoerpijp • 1 stofafzuigadapter • 1 zijwaartse handgreep Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op de POWX1347MC multitool.

9. Powerplus POWX1347MC Multitool - Oscillerend - 300 W – Incl. 36 accessoires in metalen opbergdoos


Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Heb je vaak een klus? Of bezig met een grote klus? Met deze Makita 18V Multitool los je met gemak verschillende klussen op. Van schuren en schrapen tot snijden en zagen, het is mogelijk met de Makita 18V Multitool. Het handige van deze multitool set is dat de set word geleverd met verschillende accessoires. Deze Multitool set is uitermate geschikt voor renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. Het is namelijk een extra veelzijdige machine door het brede verbruiksartikelen assortiment voor diverse bewerkingen. Deze set wordt geleverd in handige koffer zodat je alle gereedschap functies makkelijk overal mee naar toe kan nemen en altijd geordend kunt bewaren. De voordelen van de Makita DTM51ZJX3 Multitool Oscillerende Multitool dat kan: schuren, schrapen, snijden en zagen. Extra veelzijdige machine vanwege het brede verbruiksartikelen assortiment voor diverse bewerkingen. Ideale machine voor renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. Mogelijkheid de bladen te plaatsen in 12 verschillende hoeken om met gemak en eenvoud te werken in de kleinste hoekjes en ruimten. Uitgerust met een soft start: wat zorgt voor een rustige start zodat de machine niet schokt bij het inschakelen. Voorzien van herstartbeveiliging: om na stroomstoring ongewild starten te voorkomen. Tip: gebruik voor het schuren een laag toerental voor optimale werking Hoog werkcomfort dankzij optimale ergonomische handgreep. Middels een draaiknop zelf het toerental regelen om onbedoelde vervormingen van zachtere materialen of verbrandingen van hardere materialen te voorkomen. Voor metaalbewerking met name geschikt voor dun plaatmateriaal. Uitgerust met een stofafzuiging dat stofvrij werken mogelijk maakt. Handige acculading indicator die heropladen vroegtijdig aangeeft. LET OP: dit product wordt standaard geleverd zonder accu's en lader. Wat zijn de leveringstoebehoren TMA009 I28 BiM H+M GZ. TMA010 I32 BiM HH GZ TMA012 I32 HCS H GZ. TMA016 I20 BiM M GZ. TMA017 I10 BiM M GZ. TMA006 C85 BiM H+M GZ. TMA007 C85 HCS H GZ. Mbox nr.3. TMA019 T52 HCS S F GZ. TMA023 C85 HM VO GZ. TMA024 C65 HM VO GZ. TMA027 V93 SZ VL. Schuurvel 3-k K60 Red V. Schuurvel 3-k K100 Red V. Schuurvel 3-k K150 Red V. Stofafzuiging BTM40/50. Specificaties Afm. lxbxh: 324x80x122 mm. Diepontladingsbeveiliging: ja. Elektrische rem: ja. Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A). Geluidsdrukniveau (LpA): 81 dB(A). Gewicht met BL1815 accu (EPTA): 1,8 kg. Gewicht met BL1815N accu (EPTA): 1,8 kg. Gewicht met BL1830 accu (EPTA): 2,0 kg. Gewicht met BL1840 accu (EPTA): 2,0 kg. Heropstartbeveiliging: ja. Machine voltage: 18 V. Oscillatiehoek links/rechts: 1,6°. Oscillerende bewegingen: 6000 - 20000 opm. Overbelastingsbeveiliging: ja. Overbelastingsindicatie: ja. Softgrip: ja. Softstart: ja. Stofafzuiging: ja. Type motor: 2-polig. Var. toerenregeling (draaiknop): ja. Vibratie (K) hout zagen: 1,5 m/s². Vibratie (K) metaal schuren: 1,5 m/s². Vibratie ah hout zagen: 7,0 m/s². Vibratie ah metaal schuren: 3,0 m/s². Zaagbladwissel z. gereedschap: ja. EAN: 0088381667494. Extra voordelen Handige acculading indicator die heropladen vroegtijdig aangeeft. Met snelspansysteem: zonder gereedschap accessoires wisselen. Tips & Tricks Gebruik voor het schuren een laag toerental voor optimale werking.

10. Makita DTM51ZJX3 Multitool - Oscillerend - 18 V - Incl. koffer en 16 accessoires - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)


Producten die soortgelijk zijn aan Multitools


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Multitools. Er zijn namelijk 13945 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Multitool kopen.