De Bestenu Multitool Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 08/21/2020


Er zijn ontzettend veel verschillende stukken gereedschap op de markt, maar met een multitool krijg je toegang tot een heel stel in één keer. Door de verschillende opzetstukken zijn de meeste klussen zo geklaard. Hoe kies je de beste multitool? Dat lees je in deze koopgids.

Wat kun je allemaal doen met een multitool?

show product content

Voorop staat dat je met een multitool een breed scala aan klusjes kunt uitvoeren. Hoeveel en welke dat precies zijn, ligt aan de opzetstukken die bij de multitool zitten. Zo kunnen er opzetstukken zijn om mee te zagen, schuren, boren, graveren, slijpen, schroeven en zelfs polijsten.

Het is dus belangrijk om op te letten welke opzetstukken er worden meegeleverd en of je daar eventueel nog een uitbreiding op kunt kopen. Voor de meeste klusjes zijn opzetstukken te vinden in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende soorten zaagbladen en kunnen schuurbladen wisselende vormen, afmetingen en korrelgrootten hebben.

Wat voor soorten multitools zijn er?

show product content

De stroomvoorziening van een multitool wisselt en kun je opdelen in twee categorieën: multitools op netstroom, en multitools die een accu hebben. Heb je een multitool die op een accu werkt, dan hoef je geen rekening te houden met een kabel, verlengsnoer of stopcontact in de buurt. Als je regelmatig op lastige plekken of in een schuur zonder stroom klust, is dat erg handig.

Het nadeel van een accu is dat die op den duur leeg raakt. Is de accu leeg, dan moet je een tweede bij de hand hebben of het apparaat opladen. Als je een multitool gebruikt die op netstroom werkt, heb je daar geen last van.

Of een multitool oscillerend of roterend is, maakt ook uit. Het verschil tussen de twee typen zit in de soort beweging waar de multitool mee werkt. Een oscillerende beweging is namelijk voor andere opzetstukken geschikt dan een roterende beweging. Schuren met een roterende beweging gaat bijvoorbeeld niet, en andersom kun je niet boren met een oscillerende beweging.

Wat is een oscillerende multitool?

show product content

Een oscillatie is een soort trilling. De heen-en-weer-beweging van een oscillerende tool pakt in de praktijk erg anders uit dan het draaien van een roterende multitool. Door het type beweging is een oscillerende multitool dan ook geschikt voor klusjes zoals zagen, slijpen en schuren. Het is en blijft een multifunctionele tool, maar is door de oscillatie beperkt tot bepaalde klusjes.

Dat zie je dan ook terug aan de opzetstukken die bij de meeste oscillerende multitools worden meegeleverd. Dit zijn voornamelijk zaagbladen, schuurstukken en onderdelen om mee te slijpen. Het gaat meestal om klussen op een groter oppervlak, in tegenstelling tot de roterende multitool, waar je vaak gedetailleerd werk mee uitvoert.

Hoe onderhoud je een multitool?

show product content

Een goed onderhouden apparaat gaat langer mee, en dat geldt ook voor de multitool. Gelukkig is het niet lastig om een multitool te verzorgen.

Bij een multitool zitten een hoop losse onderdelen, namelijk de verschillende opzetstukken. Het beste is om elk opzetstuk na gebruik schoon te maken door het af te nemen met een doek. Het is handig om ze vervolgens bij elkaar in de buurt te bewaren, maar leg ze niet op elkaar. Zo voorkom je dat de onderdelen elkaar beschadigen.

Je kunt het basisgedeelte van de multitool schoon houden door het af te nemen met een vochtige of droge doek, afhankelijk van het vuil dat er op de multitool is gekomen. Heb je een multitool met een accu? Laad deze dan het liefst alleen op wanneer de accu helemaal leeg is en laat een volle accu niet te lang aan de oplader hangen.

Welke multitool kan ik het beste kiezen?

show product content

Wat de beste multitool voor jou is, hangt af van de klussen die je voornamelijk doet. Doe je veel detailwerk, zoals gaatjes boren, graveren en kleine oppervlakken bewerken, dan past de roterende multitool daar het beste bij. Voor groter werk zoals schuren en zagen is de oscillerende multitool het meest geschikt.

Een multitool met een accu kan erg handig zijn als je geen netstroom in jouw werkruimte hebt of op lastig bereikbare plekken werkt. Het nadeel is dan wel dat de accu uiteindelijk leeg raakt en je een tweede moet hebben of de accu weer op met laden.

Wil je helemaal niet afhankelijk zijn van een accu, dan is een multitool op netstroom de beste keuze. Om een grotere afstand tussen werkplek en stopcontact te overbruggen kun je altijd nog gebruik maken van een verlengsnoer of kabelhaspel.

Hoe komt deze super Multitool lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Multitool ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Multitools, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Multitools die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Multitools het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Multitools stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Multitools

De beste Multitools op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Multitool PMTS 10-230V De in serie ingebouwde zachte aanloop van de PMTS 10-230V verzekerd een start zonder schokken van de sterke 300-W-motor, die zelfs bij de moeilijkste klussen gelijkblijvende capaciteit toont. Een keer ingeschakeld oscilleert hij constant en betrouwbaar tot 21.000 keer per minuut - ten alle tijden trapsloos te reguleren voor een optimale afstemming op het desbetreffende materiaal en klus. Dankzij de motor met stekker van de PMTS 10-230V zijn tijdrovende renoveringsklussen geen probleem, er moet immers niet op de accu-capaciteit gelet worden. Of het nu gaat om laminaat zagen, voegen van tegels uitfrasen, mortelresten verwijderen of de meest verschillende oppervlaktes afslijpen - ook bij grote klussen in het eigen huis is het apparaat een onmisbare hulp. Daarbij biedt de centrale softgrip-inleg optimale houvast, terwijl de doordachte schakelaar-rangschikking een flexibel eenhand-gebruik met traploze aanpassing van het toerental mogelijk maakt. Moet het opzetstuk gewisseld worden, gaat dit bij de PMTS 10-230V per snelspansysteem aangenaam, snel en eenvoudig bewerkstelligen. Eenvoudig aan de stelhendel trekken, het opzetstuk zonder gereedschap wisselen en daarbij variabel in een van 12 mogelijke werkrichtingen positioneren. Of deltaslijper, hout- en metaalzaag, doorslijper, duikzaag of schaafmes - of gewoon PMTS 10-230V. Met dit veelzijdige multitool heeft u nog maar 1 een gereedschap nodig voor bijna alle klussen, want Trotec levert u het PMTS 10-230V helemaal compleet met omvangrijke accesoires en inclusief handig koffer. Voordelen in de praktijk: •Krachtige 300-W-motor met gelijkblijvend hoge capaciteit ook onder belasting •Profesionele oscillatietechniek voor het slijpen,schaven,zagen en scheiden •Traploze toerental-keuze met softstart •Snelspansysteem met het wisselen van accesoires zonder gereedschap en binnen seconden •Gereeschap variabel in 12 verschillende werkposities in te stellen •Extra handgreep voor precies en vibratiegedempt werken •Monteerbare stofafzuiging Technische gegevens •Stationaire toerental 1. versnelling: 15.000 - 21.000 min-1 •Oscillatiehoek: 3,2° •Netaansluiting: 230-240 V/50 Hz •Stroomverbruik: 300 W •Aansluitstekker: CEE 7/7 •Kabellengte: 2 m •Geluidsdrukniveau: 79,67 dB(A) / Onzekerheid K: 3 dB(A) •Trillingsemissiewaarde schroeven ah=in: 2,941 m/s² / Onzekerheid K: 1,5 m/s² •Beschermingsklasse: II •Afmetingen: 280 x 90 x 54 mm •Gewicht: 1,3 kg

1. Trotec Multitool PMTS 10-230V


Product informatiePlus or Show more

De Ferm OTM1005 is de opvolger van de OTM1004. Wil je voegen, tapijt of lijmresten verwijderen of laminaat of verwarmingsbuizen passend maken? Met de OTM1005 behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Het is dan ook met recht een multitool te noemen. Hij wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken: een HSS segmentzaagblad, een zaagblad E-cut, een schuurvoetplaat en een schraapmes. Deze opzetstukken verwissel je gemakkelijk met de standaard meegeleverde inbussleutel. Onbelast draait zijn motor maximaal 20.000 toeren per minuut. Dit resulteert in een oscillerende beweging van de gereedschapskop. Hierdoor zaagt, schuurt en schraapt de Ferm OTM1005 er elke keer lustig op los.

2. Ferm OTM1005 (OTM1004)


Product informatiePlus or Show more

Dat je echt niet altijd diep in de buidel hoeft te tasten voor een veelzijdige multitool bewijst Ferm met de CTM1010. Deze 160 watt combitool is namelijk bij vele klussen in te zetten. Zo gebruik je hem voor slijp-, boor- en schuurwerkzaamheden, maar is hij ook prima in te zetten bij het afbramen van metaal of graveerwerk. Het lichte en compacte design zorgt ervoor dat de Ferm CTM1010 prima in de hand ligt en de meegeleverde standaard zorgt er ook nog eens voor dat je stationair kunt werken met deze handige tool. De snelheid is uiteraard regelbaar zodat deze is aan te passen op de uit te voeren klus. Je kunt overigens meteen aan de slag: er worden maar liefst 40 accessoires en een handige opbergkoffer meegeleverd.

3. Ferm CTM1010


Product informatiePlus or Show more

De Powerplus POWX1341 is een oscillerende multitool, wat betekent dat je hem gebruikt voor grovere werkzaamheden als zagen en slijpen. Er worden 126 accessoires meegeleverd, waardoor je direct met je klus aan de slag gaat. Ook op donkere plekken klus je gemakkelijk door dankzij de ingebouwde verlichting. De sleutelvrije gereedschapswissel zorgt ervoor dat je zonder gereedschap van opzetstuk wisselt.

4. Powerplus POWX1341


Product informatiePlus or Show more

De Dremel 4000 is een kluspakket voor de veeleisende klusser. In deze speciale platinum editie zit namelijk niet alleen de Dremel 4000, het meest krachtige en precieze multigereedschap van Dremel, maar ook nog eens alle relevante opzetstukken en accessoires. Zo wordt er een flexibele as, detailhandgreep, bewerkingsplatvorm, haakse hulpstuk, freesopzetstuk en een lijn- en cirkelfrees meegeleverd. En dan natuurlijk ook nog 128 originele Dremel accessoires. Al dit moois zit verpakt in een aluminium koffer van hoge kwaliteit.

5. Dremel 4000 Platinum Editie


Product informatiePlus or Show more

Voor diverse schuur-, zaag-, slijp- en schraapklussen maak je gebruik van de Powerplus POWX1347MC. Deze oscillerende multitool wordt geleverd met 36 verschillende accessoires, waardoor je direct aan de slag kunt. Zo beschik je over zaag- en snijbladen, een schraper, een schaafijzer en een schuurbasis met schuurpapier. Je wisselt de opzetstukken geheel gereedschapsloos, wat wel zo gemakkelijk is. Met een vermogen van 300 watt ga je aan de slag. Na gebruik berg je de multitool op in de meegeleverde metalen box. Je houdt zo de POWX1347MC en alle accessoires netjes bij elkaar.

6. Powerplus POWX1347MC


Product informatiePlus or Show more

Met deze VONROC CT503DC haal je een lichte en compacte multitool in huis. Deze roterende multitool is geschikt voor lichte doe-het-zelf en creatieve klussen. Je hebt 3 verschillende snelheden tot je beschikking, kies de snelheid die bij jouw klus past. Gebruik deze multitool van VONROC om te boren, polijsten, graveren, snijden en slijpen. Deze multitool is zeer geschikt voor de fijnste werkzaamheden die vragen om precisie en detailbewerking. Waar is deze multitool voor geschikt? Een kleine greep uit de vele verschillende gebruiksmogelijkheden: Graveren van glas- en aardewerk, hout, leer, sieraden en metaal Gleuven of ornamenten frezen in een werkstuk of een bloempot Gedetailleerde schuurklussen voor modelbouw of het opschuren van hout, kunststof en leer Dof geworden sieraden en edelmetalen polijsten en reinigen Boren in houten strips of dunne platen De voordelen van de VONROC CT503DC Roterende multitool 4V 3 verschillende snelheden met licht indicator; hiermee weet je altijd in welke stand je werkt 31-delige accessoireset meegeleverd; zodat je direct kunt beginnen met je klus Voorzien van een universele accessoirehouder van 2.3mm; je multitool is geschikt voor het gebruik van veel verschillende accessoires met een as van 2.3mm Draadloos; complete bewegingsvrijheid met weinig gewicht Compact en ergonomisch design; licht van gewicht en handig in gebruik Tips & Tricks Ben je op zoek naar een combitool voor zwaardere werkzaamheden? Kijk dan eens bij de VONROC CT501AC (bedraad) en CT502DC (8V) multifunctioneel gereedschap. Wat zit er in de verpakking? 1x CT503DC Roterende multitool – 4V 1x Oplaad kabel 1x VONROC opbergtas 5x Siliciumcarbide slijpstenen 2.3mm 6x Diamant graveer punten 2.3mm 1x HSS frees rond 2.3mm 1x HSS frees driehoek 1x HSS boor 2.3mm 1x HSS boor 1mm 2x Vilten polijstkop 2.3mm 1x Nylon borstel 2.3mm 12x Schuurband 9mm x ⌀9mm 1x Schuurbandhouder met 2.3mm schacht voor schuurband 9mm x ⌀9mm Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC CT503DC Multitool 4V VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future! Wat zijn de technische kenmerken? Voedingstype : Accu 4V Accu/batterij technologie: Li-Ion Universele accessoirehouder 2.3mm

7. VONROC Roterende Multitool – 4V – Incl. 31-delige accessoire set & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Deze allround multitool is ideaal tijdens een verbouwing of renovatie. Ideaal voor zaag -, schraap -, of schuurklussen in huis en tuin Wat is het? Deze multitool van VONROC met een vermogen van 300W is een allround gereedschap. De multitool heeft verschillende snelheidsinstellingen en wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken. Dit multigereedschap maakt een oscillerende beweging (snel heen-en-weer-gaand. Met het snelspansysteem verwissel je gemakkelijk de verschillende accessoires. Belangrijkste voordelen Snel verschillende accessoires verwisselen met het Quick blad exchange systeem Maak je schuurset compleet met de 50 schuurblaadjes, bestaande uit 5 verschillende korrels: OT802AA Variabel snelheid instellingen Breid je bereik uit door de accessores in een van de andere standen te zetten. (LET OP! hij heeft 12 standen maar zou er maar 7 echt adviseren voor veilig werken. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Vlakschuren van houten randen en hoeken. Vloerbedekkingen en tegels los maken Ideaal om nette zaagsneden in laminaat te creëren. Houtverbindingen en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten in gips- of vezelplaten De belangrijkste specificaties Vermogen: 300W Aansluitspanning: 220-240 V~ Frequentie: 50/60 Hz Onbelast toerental: 0-23.000/min. Oscillatiehoek: 3° Tips & Tricks Gebruik de deltavormige schuurplaat voor het vlakschuren van houten randen en hoeken. Pak een schraapmes om gelijmde vloerbedekkingen of tegels los te maken en een invalzaag is ideaal om nette zaagsneden in laminaat te creëren. Houtverbindingen en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten in gips- of vezelplaten is met een invalzaag een fluitje van een cent. Milieuvriendelijke verpakking De OT502AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vindt je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren. Wat zit er in de verpakking? 1x OT502AC Oscillerende Multitool 1x Schraapmes (52mm x 72mm) 1x Universeel zaagblad 24T (geschikt voor invalzagen) 1x Deltavormige schuurplaat met klittenbandbevestiging (80 x 80 x 80mm) 3x Bijpassend schuurpapier met klittenbandbevestiging (korrelgrootte K60, K80 en K120 VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties •Mains voltage 230-240 V~ •Mains frequency 50 Hz •Power input 550 W •No-load speed 0-3.000/min

8. VONROC Multitool – Oscillerend – 300W – Incl. accessoires & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Deze VONROC complete Multitool set is een allround machine waarmee je gemakkelijk kunt polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden, of schuren. Wat is het? Deze multitool maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Via het traploze instelwiel kan je precies de juiste instelling kiezen die je nodig bent voor jouw klus. De VONROC CT501AC is een lichtgewicht (0.6 Kg) in zijn. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Belangrijkste voordelen Instelbaar - Instellingen kiezen met het traploze instelwiel Compact - Deze multitool is een lichtgewicht (0.6 kg.) Trilling reductie - Voorzien van een monteerbare flexibele as dat voor weinig trillingen in de hand zorgt. Bewegingsvrijheid – In hoogte verstelbaar en meebewegende ophanghaak zorgt voor optimale bewegingsvrijheid Extra’s De CT501AC multitool wordt geleverd met een uitgebreide 232-delige accessoire set in een handige opbergdoos. Denk hierbij aan accessoires waarmee je kan schuren, boren, snijden, polijsten, frezen en graveren. Deze accessoires hebben een grootte van 2.4 en 3.2mm en passen universeel op het roterende multigereedschap. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Het aantal verschillende klusjes dat je met deze combitool kan uitvoeren is indrukwekkend. Gebruik deze multitool bijvoorbeeld voor houtbewerking, glasgraveren of het maken van sieraden. Wat zit er in de verpakking? 1x CT501AC Multitool – 160W 1x Flexibele as (lengte 107 cm) 1x Tafelstandaard met ophanghaak (verstelbaar van 26 tot 54 cm) 1x Gereedschapshouder 3.2mm 232-delige accessoire set 1x VONROC Toolbag VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties Vermogen: 160W Aansluitspanning: 220-240V~ Frequentie: 50 H Onbelast toerental: 8.000-35.000/min Spindelgrootte: 2.4 en 3.2 mm Lengte flexibele as: 107 cm Hoogte statief: 26-54 cm Lengte stroomkabel: 1.8m De complete 232-delige accessoire set in opbergdoos bevat: 20x Met hars versterkte doorslijpschijven 32mm 1x Polijstpasta 30x Geharde doorslijpschijven 24mm 8x Geharde doorslijpschijven 22mm 63x Schuurschijven 20mm 17x Siliciumcarbide slijpstenen 3.2mm 2x Wetsteen 3x Nylon borstels 3.2mm (rond, komvormig en recht) 3x Staalborstels 3.2mm (rond, komvormig en recht) 3x HSS frezen 3.2mm 2x HSS boor 3.2mm 1x HSS boor 2.3mm 6x Diamant graveer punten 3.2mm 5x Opspandoorns 3.2mm voor schuur- en doorslijpschijven 2x Opspandoorn 3.2mm voor polijstschijven en polijstkoppen 2x Doorslijpschijf / -zaag 2x Schuurbandhouder met 3.2mm schacht voor schuurband 12.7mm x ⌀12.7mm 1x Schuurbandhouder met 3.2mm schacht voor schuurband 12.7mm x ⌀6.35mm 20x Schuurband 12.7mm x ⌀12.7mm 20x Schuurband 12.7mm x ⌀6.35mm 8x Vilten polijstschijf ⌀13 x 6mm 2x Vilten polijstschijf ⌀22 x 6mm 6x Vilten polijstschijf ⌀26 x 6mm 2x Vilten polijstkop ⌀10 x 20mm 1x Vergrendel sleutel voor gereedschapshouder flexibele as 1x Gereedschapshouder 2.3mm 1x Spansleutel

9. VONROC Multitool – Roterend – 160W – Flexibele as – Incl. 232-delige accessoire set & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Met deze VONROC roterende multitool haal jij een lichte en compacte tool in huis. Dankzij zijn zeer lichte gewicht van 0.26kg, het compacte design en de ingebouwde accu is de tool overal mee naar toe te nemen! Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Het aantal verschillende klussen dat je met deze multitool uit kan voeren is indrukwekkend. Gebruik de multitool voor houtbewerking, graveren, het maken van sieraden of het verwijderen van roest. Handige tip: voorkom dat je fiets wordt gestolen en grafeer je postcode in je fiets met deze handige VONROC tool. Belangrijkste voordelen: •Instelbaar in 5 verschillende snelheden, dankzij de handige LED-indicator zie jij altijd in welke stand je tool staat. •Donkere werplekken? Geen probleem, dankzij het ingebouwde LED-werklampje heb jij altijd en overal goed zicht op je werkstuk! •De accu is in slechts 2 tot 3 uur weer volledig opgeladen, dankzij de LED-indicator weet jij precies wanneer je weer aan de slag kunt. •Draadloos, dus complete bewegingsvrijheid! Geen onhandige stroomkabel die je werkstuk beschadigd of in de weg hangt tijdens je klus. •Compact, ergonomisch en licht van gewicht. Vele uren comfortabel klusplezier! •Universele gereedschapsopname van 3.2mm. Extra’s: Deze CT502DC VONROC multitool wordt geleverd met een 24-delige accessoire set, je kunt dus direct aan de slag! Denk hierbij aan accessoires waarmee je kan schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Dankzij de universele accessoire houder van 3.2mm is de roterende multitool met veel verschillende accessoires te gebruiken. Let wel op dat de accessoires een as van 3.2mm moeten hebben. Tips & Tricks: Breid je multitool uit met de 192-delige CT801AA roterende multitool accessoire set van VONROC! Wat zit er in de verpakking? •1x CT502DC Roterende Multitool – 8V •1x Gereedschapshouder (3.2mm) gemonteerd op de machine •1x Oplader •24-delige accessoire set •1x VONROC Toolbag VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

10. VONROC Accu Multitool – Roterend – 8V – Incl. 24 accessoires, oplader & opbergtas


Soortgelijke producten aan Multitools


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Multitools er zijn namelijk 13945 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Multitool kopen.