De Bestenu Multitool Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/21/2020


Er zijn ontzettend veel verschillende stukken gereedschap op de markt, maar met een multitool krijg je toegang tot een heel stel in één keer. Door de verschillende opzetstukken zijn de meeste klussen zo geklaard. Hoe kies je de beste multitool? Dat lees je in deze koopgids.

Wat kun je allemaal doen met een multitool?

hide product content

Voorop staat dat je met een multitool een breed scala aan klusjes kunt uitvoeren. Hoeveel en welke dat precies zijn, ligt aan de opzetstukken die bij de multitool zitten. Zo kunnen er opzetstukken zijn om mee te zagen, schuren, boren, graveren, slijpen, schroeven en zelfs polijsten.

Het is dus belangrijk om op te letten welke opzetstukken er worden meegeleverd en of je daar eventueel nog een uitbreiding op kunt kopen. Voor de meeste klusjes zijn opzetstukken te vinden in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende soorten zaagbladen en kunnen schuurbladen wisselende vormen, afmetingen en korrelgrootten hebben.

Wat voor soorten multitools zijn er?

hide product content

De stroomvoorziening van een multitool wisselt en kun je opdelen in twee categorieën: multitools op netstroom, en multitools die een accu hebben. Heb je een multitool die op een accu werkt, dan hoef je geen rekening te houden met een kabel, verlengsnoer of stopcontact in de buurt. Als je regelmatig op lastige plekken of in een schuur zonder stroom klust, is dat erg handig.

Het nadeel van een accu is dat die op den duur leeg raakt. Is de accu leeg, dan moet je een tweede bij de hand hebben of het apparaat opladen. Als je een multitool gebruikt die op netstroom werkt, heb je daar geen last van.

Of een multitool oscillerend of roterend is, maakt ook uit. Het verschil tussen de twee typen zit in de soort beweging waar de multitool mee werkt. Een oscillerende beweging is namelijk voor andere opzetstukken geschikt dan een roterende beweging. Schuren met een roterende beweging gaat bijvoorbeeld niet, en andersom kun je niet boren met een oscillerende beweging.

Wat is een oscillerende multitool?

hide product content

Een oscillatie is een soort trilling. De heen-en-weer-beweging van een oscillerende tool pakt in de praktijk erg anders uit dan het draaien van een roterende multitool. Door het type beweging is een oscillerende multitool dan ook geschikt voor klusjes zoals zagen, slijpen en schuren. Het is en blijft een multifunctionele tool, maar is door de oscillatie beperkt tot bepaalde klusjes.

Dat zie je dan ook terug aan de opzetstukken die bij de meeste oscillerende multitools worden meegeleverd. Dit zijn voornamelijk zaagbladen, schuurstukken en onderdelen om mee te slijpen. Het gaat meestal om klussen op een groter oppervlak, in tegenstelling tot de roterende multitool, waar je vaak gedetailleerd werk mee uitvoert.

Hoe onderhoud je een multitool?

hide product content

Een goed onderhouden apparaat gaat langer mee, en dat geldt ook voor de multitool. Gelukkig is het niet lastig om een multitool te verzorgen.

Bij een multitool zitten een hoop losse onderdelen, namelijk de verschillende opzetstukken. Het beste is om elk opzetstuk na gebruik schoon te maken door het af te nemen met een doek. Het is handig om ze vervolgens bij elkaar in de buurt te bewaren, maar leg ze niet op elkaar. Zo voorkom je dat de onderdelen elkaar beschadigen.

Je kunt het basisgedeelte van de multitool schoon houden door het af te nemen met een vochtige of droge doek, afhankelijk van het vuil dat er op de multitool is gekomen. Heb je een multitool met een accu? Laad deze dan het liefst alleen op wanneer de accu helemaal leeg is en laat een volle accu niet te lang aan de oplader hangen.

Welke multitool kan ik het beste kiezen?

hide product content

Wat de beste multitool voor jou is, hangt af van de klussen die je voornamelijk doet. Doe je veel detailwerk, zoals gaatjes boren, graveren en kleine oppervlakken bewerken, dan past de roterende multitool daar het beste bij. Voor groter werk zoals schuren en zagen is de oscillerende multitool het meest geschikt.

Een multitool met een accu kan erg handig zijn als je geen netstroom in jouw werkruimte hebt of op lastig bereikbare plekken werkt. Het nadeel is dan wel dat de accu uiteindelijk leeg raakt en je een tweede moet hebben of de accu weer op met laden.

Wil je helemaal niet afhankelijk zijn van een accu, dan is een multitool op netstroom de beste keuze. Om een grotere afstand tussen werkplek en stopcontact te overbruggen kun je altijd nog gebruik maken van een verlengsnoer of kabelhaspel.

Hoe komt deze geweldige Multitool opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Multitool ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Multitools, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Multitools die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Multitools het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Multitools stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Multitools

De beste Multitools in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Ontdek de multifunctionele multitool; perfect voor vele detailwerkzaamheden! In detail polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden, of schuren? Dan is deze multitool van VONROC de uitkomst! Gebruik deze multitool voor houtbewerking, glasgraveren, het maken van sieraden of het aanpassen van meubels. Deze multitool maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Via het traploze instelwiel kan je precies de juiste instelling kiezen die je nodig hebt voor jouw klus. Voorzien van een flexibele as en handige ophanghaak Deze multitool is een lichtgewicht (0.6 Kg) in zijn klasse en voorzien van een monteerbare flexibele as dat voor weinig trillingen in de hand zorgt. Hierdoor kan je langer en zeer precies werken. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. Hierdoor ben jij in staat om het beste eindresultaat te behalen! Meegeleverde accessoires bij de multitool Deze multitool van VONROC wordt geleverd inclusief een 40-delige accessoire set en twee hulpstukken. Denk bij de 40-delige accessoire set aan accessoires waarmee je kunt schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Deze accessoires hebben een grootte van 2.4 en 3.2 mm en passen universeel op het roterende Multi gereedschap. Voor de fanatieke gebruiker is het zelfs mogelijk om een nog uitgebreidere, 190-delige accessoire set aan te schaffen. Bekijk voor meer informatie de roterende multitool accessoire set. In het pakket vind je verder nog een bescherm kap, welke extra bescherming biedt bij het slijpen en snijden van metalen en een handig graveer/frees hulpstuk. Dit hulpstuk helpt jou om tijdens het frezen/graveren de machine recht op het te bewerken materiaal te houden. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x Combitool 160W – CT501AC 1x Flexibele as (lengte 107 cm) 1x Tafelstandaard met ophanghaak (verstelbaar van 26 tot 54 cm) 1x Transparante beschermkap 1x Graveer/frees hulpstuk 2x Gereedschapshouder (2.4 en 3.2mm) 40-delige accessoire set VONROC Toolbag VONROC Membercard

1. VONROC Multitool – Roterend – 160W – Incl. 40 accessoires, 2 opzetstukken, flexibele as en opbergtas


Product informatiePlus or Show more

De BLACK+DECKER MT300KA-QS Oscillerende Multitool met Superlok(TM) sleutelvrije accessoirewissel. Eenvoudiger dan elke vergelijkbare machine. Sneller klaar met uw klus en zonder gebruik van een inbussleutel. Robuuste body, ontworpen voor een lange levensduur en comfortabel gebruik. Slank ontwerp van de handgreep en voorzien van softgrip voor de perfecte balans tijdens langdurig gebruik. 10.000-22.000 t.p.m. variabele snelheid biedt de optimale controle tijdens elke klus. De schuuraccessoire heeft geïntegreerde stofafzuiging, voor een schonere werkomgeving. Inclusief handige opbergkoffer en verschillende accessoires. Gebruik: Ideaal voor het schuren van hout. Ook geschikt voor polijsten en het verwijderen van roest Ideaal voor een groot aantal klussen, zoals snijden, schuren, schrapen en slijpen Ideaal voor het zagen van hout, metaal, pleisterwerk, laminaatvloeren, kunststof/pvc en glasvezel Ideaal voor het middels schrapen verwijderen van linoleum-vloeren. Ook geschikt voor het verwijderen van lijmresten bij ceramische tegels, tapijttegels en voegwerk Voordelen: Sleutelvrij accessoires wisselen dankzij de Superlok(TM) Ontworpen voor een lange levensduur en comfortabel gebruik met een robuuste uitstraling Een handgreep voorzien van softgrip voor de perfecte balans tijdens langdurig gebruik 10.000-22.000 t.p.m. variabele snelheid voor de optimale controle tijdens elke klus Met geïntegreerde stofafzuiging, voor een schonere werkomgeving Inclusief handige opbergkoffer en verschillende accessoires Technische specificaties: Vermogen: 300 W Voltage: 230 V Snelheid: 10,000 - 22.000 tpm Snelheid: n/a tpm Gewicht: 1.58 kg Type schakelaar: Schuifschakelaar Continuschakelaar: Ja Configuratie: Softgrip Sleutelvrije accessoirebevestiging: Ja Softgrip: Ja Snoerlengte: 3 m Adapter voor Bosch accessoires: Ja Koffer: Ja Duurzaamheid (ABR Testing): 96 Uur Geluidsdruk: 90 dB(A) Geluidsvermogen: 101 dB(A) Vibratie: 10.3 m/s² Verpakkingsinhoud: BLACK+DECKER MT300KA-QS Multitool 1x Schuurvoet met geïntegreerde stofafzuiging 1x invalzaagblad 1x segmentzaagblad 1x stevige schraper 1x flexibele schraper 6x schuurvellen korrel 60, 80 & 120 Koffer Handleiding Garantie: Er zit 2 jaar garantie op BLACK+DECKER multitools.

2. BLACK+DECKER MT300KA-QS Multitool - oscillerend - 300W - incl. koffer en 11 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Ontdek de multifunctionele multitool; perfect voor vele detailwerkzaamheden! In detail polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden, of schuren? Dan is deze multitool van VONROC een uitkomst! Gebruik deze multitool voor houtbewerking, glasgraveren, het maken van sieraden of het aanpassen van meubels. Deze multitool maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Via het traploze instelwiel kan je precies de juiste instelling kiezen die je nodig bent voor jouw klus. Voorzien van een flexibele as en handige ophanghaak Deze multitool is een lichtgewicht (0.6 Kg) in zijn klasse en voorzien van een monteerbare flexibele as dat voor weinig trillingen in de hand zorgt. Hierdoor kan je langer en zeer precies werken. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. Hierdoor ben jij in staat om het beste eindresultaat te behalen! Uitgebreide 232-delige accessoire set Deze multitool van VONROC wordt geleverd inclusief maar liefst 232 accessoires en twee hulpstukken. Denk bij de 232-delige set aan accessoires waarmee je kunt schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Ga aan de slag waar en wanneer je wil, de accessoire set wordt namelijk geleverd in een handige opbergkoffer! Deze accessoires hebben een grootte van 2.4 en 3.2 mm en passen universeel op het roterende multigereedschap. In het pakket vind je verder nog een bescherm kap, welke extra bescherming biedt bij het slijpen en snijden van metalen en een handig graveer/frees hulpstuk. Dit hulpstuk helpt jou om tijdens het frezen/graveren de machine recht op het te bewerken materiaal te houden. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x CT501AC Combitool – 160W 1x Flexibele as (lengte 107 cm) 1x Tafelstandaard met ophanghaak (verstelbaar van 26 tot 54 cm) 1x Transparante beschermkap 1x Graveer/frees hulpstuk 2x Gereedschapshouder (2.4 en 3.2mm) 232-delige accessoire set in opbergkoffer VONROC Toolbag VONROC Membercard De complete 232-delige accessoire set bevat: 20x Met hars versterkte doorslijpschijven 32mm 1x Polijstpasta 30x Geharde doorslijpschijven 24mm 8x Geharde doorslijpschijven 22mm 63x Schuurschijven 20mm 17x Siliciumcarbide slijpstenen 3.2mm 2x Wetsteen 3x Nylon borstels 3.2mm (rond, komvormig en recht) 3x Staalborstels 3.2mm (rond, komvormig en recht) 3x HSS frezen 3.2mm 2x HSS boor 2mm 1x HSS boor 2.3mm 6x Diamant graveer punten 3.2mm 5x Opspandoorns 3.2mm voor schuur- en doorslijpschijven 2x Opspandoorn 3.2mm voor polijstschijven en polijstkoppen 2x Doorslijpschijf / -zaag 2x Schuurbandhouder met 3.2mm schacht voor schuurband 12.7mm x ⌀7mm 1x Schuurbandhouder met 3.2mm schacht voor schuurband 12.7mm x ⌀35mm 20x Schuurband 12.7mm x ⌀7mm 20x Schuurband 12.7mm x ⌀35mm 8x Vilten polijstschijf ⌀13 x 6mm 2x Vilten polijstschijf ⌀22 x 6mm 6x Vilten polijstschijf ⌀26 x 6mm 2x Vilten polijstkop ⌀10 x 20mm 1x Vergrendel sleutel voor gereedschapshouder flexibele as 1x Gereedschapshouder 2.3mm 1x Spansleutel

3. VONROC Multitool – Roterend – 160W – Flexibele as – Incl. 232-delige accessoire set & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Deze 20-delige accesoireset voor multitools bestaat uit: • 1x 10 mm HCS zaagblad (3/8”) (koolstofstaal) • 1x 20 mm HCS zaagblad (3/4”) • 1x 34 mm bimetalen zaagblad (1-1/4”) • 1x inox schraper (S304) • 1x 63,5 mm hardmetalen zaagblad (2-1/2”) • 1x 34 mm grofgetand zaagblad (1-1/4”) • 1x HSS halfrond zaagblad Ø88 mm (3-1/2”) (snelstaal) • 1x 45 mm bimetalen recht zaagblad met TiN (titanium nitride) • 6x rood schuurpapier (90 x 90 x 90 mm) • 6x wit schuurpapier (90 x 90 x 90 mm) Deze accessoires passen op de meest gangbare merken (behalve op de nieuwste modellen van Bosch).

4. Kreator KRT990050 Accessoireset multitool - Oscillerend -20 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Met deze 4 delige VONROC multitool accessoire-set heb je altijd de juiste accessoire in huis zodat je maximale functionaliteit uit je multitool kunt halen. Geschikt voor Vrijwel alle oscillerende multitools van VONROC, AEG, Bosch, Craftsman, Dremel, MultiMax, Einhell, Fein, FERM, Makita, Parkside, Powerplus en Topcraft. Let op: deze aansluiting past niet op de nieuwe modellen van Bosch en Fein met het Starlock / SDS systeem. Tips & Tricks Deze accessoireset is te koppelen als accessoire aan de VONROC producten: OT501DC, OT502AC Wat zit er in de verpakking? Oscillerende multitool accessoireset 4-delig. Bestaande uit: invalzaagblad (HCS), invalzaagblad (BIM), segmentzaagblad (HCS) en schraapmes RVS. Specificaties per accessoire: Invalzaagblad (HCS): Toepassing: voor hout, gipskarton en kunststof. Materiaal zaagblad: HCS Tandgrootte: 1,4 mm Aantal tpi: 18 Getande lengte: 35 mm Aansluiting: universeel Afmetingen: 35 x 35 x 92 mm Invalzaagblad (BIM): Toepassing: voor hout, kunststof en zacht metaal. Materiaal zaagblad: BIM (flexibel en lange levensduur) Tandgrootte: 1,1 mm Aantal tpi: 18 Getande lengte: 35 mm Aansluiting: universeel Afmetingen: 35 x 35 x 92 mm Segmentzaagblad (HCS): Toepassing: voor hout, gipskarton en kunststof. Materiaal zaagblad: HCS Tandgrootte: 1,3 mm Aantal tpi: 18 Getande lengte: 180 mm Aansluiting: universeel Afmetingen:¢88 mm Schraapmes: Toepassing: voor het verwijderen van tegellijm, (silicone) kit, mortel en verfresten. Materiaal zaagblad: RVS Breedte: 52 mm Aansluiting: universeel Afmetingen: 52 x 74.5 mm VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

5. VONROC Accessoireset voor oscillerende multitools – 4 stuks; hout, metaal, gipskarton & kunststof


Product informatiePlus or Show more

Het aantal verschillende klusjes dat je met deze compacte roterende multitool kan uitvoeren is indrukwekkend. Maak je keuze uit de 40 bijgeleverde opzetstukjes en begin met boren, frezen, graveren, polijsten, afkorten, slijpen of schuren. De 40 accessoires zitten mooi opgeborgen in een BMC-koffer, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar het juiste opzetstuk. De roterende multitool haalt een variabel toerental van 8000 tot 32500min-1, afhankelijk van de snelheid die je kiest. Zo kan je met een laag toerental ook zachte materialen als plastic bewerken. De flexibele slang zorgt voor een gemakkelijke bediening van het multifunctioneel gereedschap. Het laat je toe om precisiewerk uit te voeren op moeilijk bereikbare plekken. Je monteert de lichte multitool eenvoudig dankzij het telescopisch statief en de bijhorende tafelklem. Dit geeft het nodige comfort tijdens de klus. Met de asvergrendelingsknop wissel je de accessoires snel en gemakkelijk. Voordelen: + Elektronische snelheidsregeling: de multitool haalt een variabel toerental van 8000 tot 32500min-1, afhankelijk van de snelheid die je kiest. Zo kan je met een laag toerental ook zachte materialen als plastic bewerken. + BMC-koffer met 40 accessoires; met de 40 accessoires heb je alles bij de hand om de meest diverse klussen aan te pakken. Ze zitten mooi opgeborgen in een BMC-koffer, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar het juiste opzetstuk. + Asvergrendelingsknop: met de asvergrendelingsknop wissel je de accessoires snel en gemakkelijk. + Flexibele slang: de flexibele slang zorgt voor een gemakkelijke bediening van het multifunctioneel gereedschap. Het laat je toe om precisiewerk uit te voeren op moeilijk bereikbare plekken. + Telescopisch statief & klem: je monteert de lichte multitool eenvoudig dankzij het telescopisch statief en de bijhorende tafelklem. Dit geeft het nodige comfort tijdens de klus. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 230 V Vermogen: 180 min-1 Toerental: 8000 – 32500 min-1 Snoerlengte: 2 m Spantangdiameter: 2,4 – 3,2 mm Geluidsniveau: 74 dB Gewicht: 0,63 kg Zachte handgreep Wat zit er in de verpakking? 1 x Multitool 1 x Flexibele slang 1 x Tafelklem 1 x Statief 40 x accessoire in plastic doos (slijpsteentjes, graveerpunten, schuurwiel, schuursteen, polijstviltjes, doorslijpschijfje & vlakschuurschijfje) 1 x Opbergkoffer

6. Powerplus POWE80060 Multitool – Roterend – 135 W – Incl. 40 accessoires en opbergkoffer


Product informatiePlus or Show more

Deze complete VONROC multitool set wordt geleverd met maar liefst 61 accessoires, start dus direct met je project! Deze tool is het ideale hulpmiddel tijdens een verbouwing of renovatie en zeer geschikt voor klussen als zagen, schrapen en schuren, zowel in huis als tuin. Wat is de VONROC Multitool? Deze multitool van VONROC met een vermogen van 300W is een allround gereedschap. De multitool heeft verschillende snelheidsinstellingen en wordt geleverd met 2 schraapmessen, 3 verschillende invalzaagbladen, een segmentzaagblad, deltavormige schuurplaat met klittenbandbevestiging en 53 stuks deltaschuurpapier met klittenband. Dit multigereedschap maakt een oscillerende beweging (snel heen-en-weer-gaand). Met het snelspansysteem verwissel je gemakkelijk de verschillende accessoires. Belangrijkste voordelen Quick blad exchange systeem; voor het snel verwisselen van accessoires Inclusief 53 vellen schuurpapier; 5 verschillende korrels (11x K60, 11x K80, 10x K100, 11x K120, 10x K240), met klittenbandvestiging voor het snel en gemakkelijk verwisselen Accessoire set apart verkrijgbaar; de OT801AA bevat 2 invalzaagbladen, 1 segmentzaagblad en 1 schraapmes. De OT802AA bevat 50 stuks schuurpapier (10x K60, 10x K80, 10x K100, 10 K120 en 10x K240) Variabele snelheidsinstelling en softgrip handgreep; de machine is prettig in gebruik en ligt comfortabel in de hand Breid je bereik uit door de accessoires in een van de andere standen te zetten Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Vlakschuren van houten randen en hoeken Vloerbedekkingen en tegels los maken Ideaal om nette zaagsneden in laminaat te creëren. Houtverbindingen en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten in gips- of vezelplaten Tips & Tricks Gebruik de deltavormige schuurplaat voor het vlakschuren van houten randen en hoeken. Pak een schraapmes om gelijmde vloerbedekkingen of tegels los te maken en een invalzaag is ideaal om nette zaagsneden in laminaat te creëren. Houtverbindingen en het maken van uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten in gips- of vezelplaten is met een invalzaag een fluitje van een cent. De zaagbladen worden geleverd in twee materiaalsoorten. De HCS zaagbladen zijn geschikt voor hout, gipskarton en kunststof. Het BIM zaagblad is geschikt voor het doorzagen van hout, gipskarton en zacht metaal. . VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ De belangrijkste specificaties Vermogen: 300W Aansluitspanning: 220-240 V~ Frequentie: 50/60 Hz Onbelast toerental: 0-23.000/min. Oscillatiehoek: 3° Wat zit er in de verpakking? 1x OT502AC Oscillerende Multitool 1x RVS Schraapmes (52mm x 72mm) 1x RVS Schraapmes (52mm x 74,5mm) 1x HCS Invalzaagblad 24 tpi, getande lengte 32mm 1x HCS Invalzaagblad 18 tpi, getande lengte 35mm 1x BIM Invalzaagblad 18 tpi, getande lengte 35mm 1x HCS Segmentzaagblad 18 tpi, diameter 88mm 1x Deltavormige schuurplaat met klittenbandbevestiging (80x80x80mm) 53x Schuurpapier met klittenbandbevestiging (11x K60, 11x K80, 10x K100, 11x K120, 10x K240) 1x VONROC Toolbag

7. VONROC Oscillerende Multitool – 300W – snelwisselsysteem, variabele snelheid – Incl. 61 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Deze accessoire set (192 st.) is de ideale aanvulling voor je roterende multitool. Haal je deze set in huis dan kun je slijpen, polijsten, schuren, boren, graveren en nog veel meer. En dat allemaal verenigd in één set! Belangrijkste specificaties 192 delige accessoire set voor roterende multitool / combitool. Inclusief handige assortimentskoffer. Geschikt voor: slijpen, reinigen, polijsten, schuren, boren, graveren en veel meer. Universeel. O.a. geschikt voor de roterende multitools/combitools van: VONROC, Dremel, Black & Decker, Bosch, Einhell, Skil, Powerplus en Ferm. Geschikt voor VONROC CT501AC Wat zit er in de verpakking? 20x Met hars versterkte doorslijpschijven 32mm 1x Polijstpasta 30x Geharde doorlsijpschijven 24 mm 60x Schuurschijven 20mm 7x Siliciumcarbide slijpstenen 1/8” 1x Wetsteen 3x Nylon borstels 1/8” (rond, komvormig en recht) 3x Staalborstels 1/8” (rond, komvormig en recht) 3x HSS frezen 1/8” 1x HSS boor 1/8” 4x Diamant graveer punten 1/8” 4x Opspandoorns 1/8” voor schuur- en doorslijpschijven 1x Opspandoorn 1/8” voor polijstschijven en polijstkoppen 2x Doorslijpschijf / -zaag 1x Schuurbandhouder met 1/8” schacht voor schuurband 1/2" x 1/2" 1x Schuurbandhouder met 1/8” schacht voor schuurband 1/4" x 1/2" 16x Schuurband 1/2" x 1/2" 20x Schuurband 1/4" x 1/2" 6x Vilten polijstschijf ⌀13 x 6mm 6x Vilten polijstschijf ⌀26 x 6mm 2x Vilten polijstkop ⌀10 x 20mm VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

8. VONROC Roterende multitool – Accessoireset – 192 stuks – Universeel – voor roterende multitools


Product informatiePlus or Show more

DREMEL® 3000 (3000-15) Bijzondere kenmerken * Variabele snelheid - 10.000 - 33.000 omw/min: comfortabeler te hanteren en betere controle. * Spantangvergrendeling voor hulp bij het verwisselen van accessoires. * Innovatieve EZ-draaineuskap: geen sleutel nodig om accessoires om te wisselen. * Geïntegreerde ophanghaak: om het gereedschap aan de gereedschaphouder of dichtbij de klus te hangen. * Verwisselbare borstels. * 130 W-motor: voor optimale prestaties. * Softgrip: voor minder trillingen en een betere grip. * Nominaal opgenomen vermogen: 130 W * Spanning: 230 V * Gewicht: 0,55 kg * Snelheid onbelast: 10.000 - 33.000 t/min Standaard meegeleverd * Dremel 3000 * 15 superieure Dremel accessoires * DVD met inspirerende informatie * Handleiding * Zacht etui

9. Dremel 3000 Multitool - Roterend - 130 Watt - Inclusief 15 accessoires en zachte etui


Product informatiePlus or Show more

Met deze VONROC CT503DC haal je een lichte en compacte multitool in huis. Deze roterende multitool is geschikt voor lichte doe-het-zelf en creatieve klussen. Je hebt 3 verschillende snelheden tot je beschikking, kies de snelheid die bij jouw klus past. Gebruik deze multitool van VONROC om te boren, polijsten, graveren, snijden en slijpen. Deze multitool is zeer geschikt voor de fijnste werkzaamheden die vragen om precisie en detailbewerking. Waar is deze multitool voor geschikt? Een kleine greep uit de vele verschillende gebruiksmogelijkheden: Graveren van glas- en aardewerk, hout, leer, sieraden en metaal Gleuven of ornamenten frezen in een werkstuk of een bloempot Gedetailleerde schuurklussen voor modelbouw of het opschuren van hout, kunststof en leer Dof geworden sieraden en edelmetalen polijsten en reinigen Boren in houten strips of dunne platen De voordelen van de VONROC CT503DC Roterende multitool 4V 3 verschillende snelheden met licht indicator; hiermee weet je altijd in welke stand je werkt 31-delige accessoireset meegeleverd; zodat je direct kunt beginnen met je klus Voorzien van een universele accessoirehouder van 2.3mm; je multitool is geschikt voor het gebruik van veel verschillende accessoires met een as van 2.3mm Draadloos; complete bewegingsvrijheid met weinig gewicht Compact en ergonomisch design; licht van gewicht en handig in gebruik Tips & Tricks Ben je op zoek naar een combitool voor zwaardere werkzaamheden? Kijk dan eens bij de VONROC CT501AC (bedraad) en CT502DC (8V) multifunctioneel gereedschap. Wat zit er in de verpakking? 1x CT503DC Roterende multitool – 4V 1x Oplaad kabel 1x VONROC opbergtas 5x Siliciumcarbide slijpstenen 2.3mm 6x Diamant graveer punten 2.3mm 1x HSS frees rond 2.3mm 1x HSS frees driehoek 1x HSS boor 2.3mm 1x HSS boor 1mm 2x Vilten polijstkop 2.3mm 1x Nylon borstel 2.3mm 12x Schuurband 9mm x ⌀9mm 1x Schuurbandhouder met 2.3mm schacht voor schuurband 9mm x ⌀9mm Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC CT503DC Multitool 4V VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future! Wat zijn de technische kenmerken? Voedingstype : Accu 4V Accu/batterij technologie: Li-Ion Universele accessoirehouder 2.3mm

10. VONROC Roterende Multitool – 4V – Incl. 31-delige accessoire set & opbergtas


Producten die overeenkomstig zijn aan Multitools


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Multitools. Er zijn namelijk 13945 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Multitool kopen.