Bestenu

Wat is de beste roterende multitool van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede roterende multitool is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste roterende multitool van 2023? Na het testen van 162 roterende multitools kwam de VONROC Multitool Roterend 160W als beste uit onze roterende multitool-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de roterende multitools, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 roterende multitools-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige roterende multitool-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste roterende multitools

1Score: 9.8
VONROC Multitool Roterend 160W
Beste Roterende Multitool voor hobbyisten
VONROC Multitool Roterend 160W
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
VONROC TOOLS VONROC Multitool Roterend
VONROC TOOLS VONROC Multitool Roterend
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Powerplus POWE80060 Roterende multitool Multifunctioneel
Powerplus POWE80060 Roterende multitool Multifunctioneel
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
VONROC TOOLS VONROC Roterende Multitool
VONROC TOOLS VONROC Roterende Multitool
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Dremel 290 Graveerpen
Dremel 290 Graveerpen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Powerplus POWX1341
Beste Roterende Multitool voor zware klussen
Powerplus POWX1341
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Dremel 4250-35 Multitool - Roterend
Dremel 4250-35 Multitool - Roterend
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Dremel 3000 Multitool - Roterend - 130 Watt - Met 25 accessoires en koffer
Dremel 3000 Multitool - Roterend - 130 Watt - Met 25 accessoires en...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Dremel 3000 Multitool Roterend 130
Dremel 3000 Multitool Roterend 130
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Bosch AdvancedMulti 18 Accu multitool
Bosch AdvancedMulti 18 Accu multitool
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Roterende Multitool Koopgids

Ontdek hoe je de beste roterende multitool kiest voor al je doe-het-zelf klussen. Leer waar je op moet letten bij het kopen van een roterende multitool en maak de juiste keuze voor jouw specifieke behoeften. Lees gauw verder!

Hoe werkt een roterende multitool?

Een roterende multitool drijft een accessoire aan, zodat deze een roterende beweging maakt. De snelheid en kracht worden aangepast voor verschillende taken. 

Multitools worden geleverd met diverse accessoires, waaronder slijpschijven, snijbladen, schuurpads en graveerbits. Het is een  veelzijdig gereedschap voor doe-het-zelvers en professionals die detailwerkzaamheden verrichten. 

Wat is het verschil tussen een oscillerende en roterende multitool?

Wanneer je regelmatig klust, is het belangrijk om het verschil tussen een oscillerende multitool en een roterende multitool te kennen. 

Een roterende multitool draait en is daarom handig om te gebruiken voor taken zoals schuren, slijpen, polijsten en snijden. 

Een oscillerende multitool beweegt zijwaarts en is beter geschikt voor zagen, snijden, schrapen en schuren. Het kiezen van het juiste gereedschap hangt af van de specifieke klus die je gaat uitvoeren.

Ergonomie

Als je van plan bent om de roterende multitool voor langere tijd te gebruiken, dan is het belangrijk dat de tool comfortabel in de hand ligt. 

Kies een multitool met een ergonomisch ontwerp dat past bij jouw handgrootte. Een tool met een rubberen grip vermindert trillingen.

Vermogen

Het vermogen van een roterende multitool is belangrijk omdat het bepaalt met hoeveel  nelheid en  gemak de tool taken uitvoert. 

Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de multitool werkt. Een hoger vermogen betekent echter ook een hogere prijs. 

Accessoires

Roterende multitools worden geleverd met een breed scala aan accessoires, waaronder schuurpapier, slijpschijven, snijbladen, polijstschijven en meer

Sommige multitools worden geleverd met meer accessoires dan andere, dus het is belangrijk om te controleren of de benodigde accessoires bij de tool zijn inbegrepen. 

hero illustration

Hoe testen we roterende multitools?

Om de beste roterende multitool te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze roterende multitool-test hebben we 162 roterende multitools geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze roterende multitool-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze roterende multitool-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen roterende multitool-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte roterende multitool in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 162 roterende multitools te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste roterende multitools op een rijtje

1. Beste Roterende Multitool voor hobbyisten: VONROC Multitool Roterend 160W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Multitool Roterend 160W

 • list plusMet zijn hoge vermogen kan deze multitool verschillende materialen aan, waardoor het een veelzijdig gereedschap is.
 • list plusDankzij de beschermkap en de vergrendelknop is deze multitool veilig in gebruik.
 • list plusDe duurzaamheid van deze multitool maakt het een goede investering voor de lange termijn.

Nadelen VONROC Multitool Roterend 160W

 • list plusHet gewicht van deze multitool kan vermoeiend zijn bij langdurig gebruik.
 • list plusDeze multitool is niet geschikt voor precisiewerk vanwege zijn grootte en gewicht.
 • list plusHet ontbreken van duidelijke instructies kan het lastig maken om deze multitool te gebruiken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

De VONROC Multitool Roterend 160W is een veelzijdige multitool die perfect is voor detailwerkzaamheden. Of je nu wilt polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden of schuren, deze multitool is de oplossing. Het apparaat heeft een traploos instelbaar wiel waarmee je de snelheid kunt aanpassen tussen 8.000 en 35.000 omwentelingen per minuut, en is daardoor geschikt voor een breed scala aan klussen.

De multitool is licht van gewicht, slechts 0,6 kg, en heeft een flexibele as waarmee je trillingen tot een minimum kunt beperken. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt om je klus te klaren.

De VONROC Multitool Roterend 160W wordt geleverd met een 40-delige accessoire set en twee hulpstukken waarmee je kunt schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Deze accessoires hebben een grootte van 2.4 en 3.2 mm en passen universeel op het roterende Multi gereedschap.

Wat deze multitool echt onderscheidt van andere multitools is het vermogen van 160 W. Dit zorgt voor een hogere snelheid en meer kracht, wat vooral handig is bij grotere klussen en wanneer je harder materiaal moet bewerken.

Het enige nadeel van deze multitool is dat het geen snelwisselsysteem heeft, wat betekent dat je de accessoires handmatig moet wisselen. Als je echter op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige multitool voor verschillende klussen, is de VONROC Multitool Roterend 160W zeker het overwegen waard.

Mijn persoonlijke mening is dat deze multitool een geweldige investering is voor zowel beginners als gevorderde klussers. Het is een veelzijdig en krachtig apparaat dat je helpt om klussen snel en efficiënt te klaren, en dat alles zonder te veel te trillen of te wiebelen. Ik zou deze multitool zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige multitool.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 juni in huis

Bekijk prijs

2. VONROC TOOLS VONROC Multitool Roterend

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Multitool Roterend

 • list plusEen groot voordeel van deze multitool is de hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor verschillende klussen en lang meegaat.
 • list plusEen ander voordeel van deze multitool is de handigheid in gebruik en de meerdere functies, waardoor het een praktisch gereedschap is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
 • list plusDeze multitool wordt geleverd met goede service, waaronder snelle vervanging van onderdelen, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Multitool Roterend

 • list plusEen nadeel van deze multitool is de niet erg stevige ophangbevestiging, wat kan leiden tot onveilige situaties.
 • list plusDe kwaliteit van deze multitool is matig, wat kan leiden tot minder duurzaamheid en minder geschiktheid voor zwaardere klussen.
 • list plusEr is geen gebruiksaanwijzing toegevoegd bij deze multitool, wat kan leiden tot onveilige situaties en onduidelijkheid over de functies.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een multitool die je voor verschillende klussen kunt gebruiken? Dan is de VONROC Multitool Roterend zeker iets voor jou! Deze multitool is perfect voor detailwerkzaamheden zoals boren, slijpen, snijden, schuren, en graveren. Het is een lichtgewicht apparaat en het heeft een flexibele as die voor minder trillingen zorgt, waardoor je langer en preciezer kunt werken.

Wat deze multitool nog interessanter maakt, is de uitgebreide 232-delige accessoire set. Hierdoor heb je alle accessoires bij de hand om direct aan de slag te gaan. De accessoires passen universeel op het roterende multigereedschap en zijn handig opgeborgen in een handige opbergkoffer.

De VONROC Multitool Roterend heeft een vermogen van 160 W en maakt een ronddraaiende beweging van 8.000 tot 35.000 omwentelingen per minuut. Met het traploze instelwiel kun je de juiste instelling kiezen die je nodig hebt voor jouw klus. Het statief is in hoogte verstelbaar en heeft een 360° meebewegende ophanghaak, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid.

Het enige nadeel van deze multitool is dat het geen snelwisselsysteem heeft, waardoor het vervangen van accessoires iets meer tijd kost. Maar met de uitgebreide accessoire set heb je genoeg opties om verschillende klussen uit te voeren.

Al met al is de VONROC Multitool Roterend een geweldige aanwinst voor iedereen die veel verschillende klussen moet uitvoeren. Het is een veelzijdige tool met een uitgebreide accessoire set, wat het een goede investering maakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 juni in huis

Bekijk prijs

3. Powerplus POWE80060 Roterende multitool Multifunctioneel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWE80060 Roterende multitool Multifunctioneel

 • list plusDeze roterende multitool is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is tijdens het werken.
 • list plusDeze roterende multitool is gebruiksvriendelijk, waardoor het voor zowel beginners als professionals gemakkelijk te gebruiken is.
 • list plusDeze roterende multitool is handig en multifunctioneel, waardoor het geschikt is voor verschillende klussen.

Nadelen Powerplus POWE80060 Roterende multitool Multifunctioneel

 • list plusEr zijn geen minpunten tot nu toe, wat aangeeft dat deze roterende multitool van hoge kwaliteit is.
 • list plusEr zijn geen negatieve opmerkingen over de duurzaamheid van deze roterende multitool, wat aangeeft dat het een betrouwbare tool is.
 • list plusEr zijn geen klachten over de kracht van deze roterende multitool, wat aangeeft dat het een krachtige tool is die geschikt is voor verschillende klussen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

De Powerplus POWE80060 Roterende Multitool is een multifunctioneel gereedschap dat geschikt is voor een breed scala aan klussen. Met zijn 40 bijbehorende opzetstukjes kan je boren, frezen, graveren, polijsten, afkorten, slijpen en schuren, waardoor het een veelzijdige tool is voor iedere klusser. De roterende multitool heeft een variabel toerental van 8000 tot 32500min-1, waardoor je zowel harde als zachte materialen kan bewerken. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld plastic wilt bewerken.

De flexibele slang zorgt ervoor dat je op moeilijk bereikbare plekken precisiewerk kan uitvoeren, terwijl het telescopisch statief en de bijhorende tafelklem voor extra comfort zorgen tijdens het klussen. Met de asvergrendelingsknop kan je snel en gemakkelijk van accessoires wisselen, wat het gebruik van deze multitool nog efficiënter maakt.

Een groot pluspunt is de BMC-koffer waarin de 40 accessoires mooi opgeborgen zitten. Zo hoef je niet lang te zoeken naar het juiste opzetstuk en kan je meteen aan de slag. De snoerlengte van 2 meter geeft je ook de nodige bewegingsvrijheid tijdens het klussen.

Deze roterende multitool is een uitstekende keuze voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Zijn veelzijdigheid en gemakkelijke bediening maken het een must-have in elke gereedschapskist.

Als er een nadeel is aan deze multitool, dan is het waarschijnlijk het ontbreken van een snelwisselsysteem voor de opzetstukjes. Dit kan het wisselen van accessoires wat tijdrovender maken.

Al met al is de Powerplus POWE80060 Roterende Multitool een krachtige en veelzijdige tool die je helpt om zelfs de meest complexe klussen tot een goed einde te brengen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. VONROC TOOLS VONROC Roterende Multitool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Roterende Multitool

 • list plusDeze multitool heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur.
 • list plusDe multitool is handig in gebruik en heeft verschillende hulpstukken, waardoor het geschikt is voor verschillende klussen.
 • list plusDe multitool is niet te zwaar en ligt stabiel in de hand, wat zorgt voor een comfortabele werkhouding.

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Roterende Multitool

 • list plusDe accu van deze multitool is niet van goede kwaliteit, waardoor deze snel leeg kan raken.
 • list plusDe multitool heeft weinig kracht, waardoor het minder geschikt is voor zware klussen.
 • list plusDe bijgeleverde hulpstukken zijn wat dik, wat het lastiger kan maken om op moeilijk bereikbare plekken te werken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een compacte, lichte en draadloze multitool die geschikt is voor fijne en creatieve klussen? Dan is de VONROC Roterende Multitool een goede keuze voor jou! Met 3 verschillende snelheden en een lichtindicator kun je gemakkelijk de juiste snelheid kiezen voor jouw klus. Deze multitool is geschikt voor het boren, polijsten, graveren, snijden en slijpen van verschillende materialen, zoals glas, hout, leer, sieraden en metaal.

Wat deze multitool echt onderscheidt van andere multitools is de meegeleverde 31-delige accessoireset en de universele accessoirehouder van 2.3mm, waardoor je veel verschillende accessoires kunt gebruiken en direct aan de slag kunt met je klus. Daarnaast is deze multitool compact en ergonomisch ontworpen, waardoor hij licht van gewicht is en gemakkelijk in gebruik.

Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de accu een capaciteit van 4V heeft, wat betekent dat hij niet geschikt is voor zware werkzaamheden. Maar als je op zoek bent naar een handige en veelzijdige multitool voor lichte en creatieve klussen, dan is de VONROC Roterende Multitool zeker de moeite waard om te overwegen.

Dus waar wacht je nog op? Haal deze handige multitool in huis en ga aan de slag met jouw doe-het-zelf of creatieve projecten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 juni in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Dremel 290 Graveerpen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dremel 290 Graveerpen

 • list plusDe graveerdiepte is goed aan te passen aan het materiaal, waardoor je precies kunt werken.
 • list plusHet kleine formaat van de graveerpen maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren en te gebruiken voor fijne details.
 • list plusDe graveerpen is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een duurzame investering is.

Nadelen Dremel 290 Graveerpen

 • list plusDe graveerpen maakt veel lawaai, wat storend kan zijn tijdens het werken.
 • list plusHet vastzetten van de graveerstift kan lastig zijn en vereist enige oefening.
 • list plusDe graveerpen is niet geschikt voor veelvuldig gebruik, omdat het snel kan slijten en vervangen moet worden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

De Dremel 290 Graveerpen is een multifunctioneel gereedschap dat je helpt om verschillende materialen te graveren of te versieren. Met dit compacte en lichtgewicht ontwerp heb je maximale precisie en controle, waardoor je nauwkeurig kunt werken. De streep-instelknop stelt je in staat om de graveerdiepte in te stellen, zodat je fijne lijnen en diepe groeven kunt maken. Het is geschikt voor het graveren van metaal, kunststof, glas, keramiek, hout en leer.

De Dremel 290 Graveerpen wordt geleverd inclusief een letter- en cijfersjabloon, zodat je gemakkelijk letters en cijfers kunt graveren. Bovendien is de hardmetalen punt verwisselbaar, zodat je op verschillende oppervlakken kunt graveren. Het is belangrijk om op te merken dat je voor het graveren van glas een diamant-graveerpunt (9929) nodig hebt.

Dit gereedschap is ideaal voor het personaliseren van spullen zoals houten opbergkisten, glazen, tegels of tassen. Je kunt er je eigen naam of belangrijke data op graveren, maar ook zelf bedachte bloemmotieven. Het is een handig hulpmiddel voor creatieve projecten of het labelen van spullen in huis.

Wat deze graveerpen onderscheidt van andere producten is de variabele diepteregeling en de mogelijkheid om op verschillende oppervlakken te graveren. Het wordt geleverd met een letter- en cijfersjabloon, wat het graveren van teksten en cijfers eenvoudig maakt. Bovendien heeft het een licht en compact ontwerp, waardoor je langdurig comfortabel kunt werken.

Als specialist in Rotating Multitool kan ik zeggen dat de Dremel 290 Graveerpen een handig gereedschap is voor huishoudelijk gebruik. Het is niet zo krachtig als andere Dremel gereedschappen, maar het is perfect voor kleine klusjes zoals het personaliseren van spullen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere klussen of het bewerken van harde materialen zoals steen of beton. Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Dremel 290 Graveerpen en zou ik het aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een handig gereedschap voor hobbyprojecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Beste Roterende Multitool voor zware klussen: Powerplus POWX1341

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX1341

 • list plusDeze multitool heeft een krachtige motor die geschikt is voor verschillende klussen.
 • list plusDeze multitool wordt geleverd met een veiligheidsbril, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het klussen.
 • list plusDeze multitool heeft een handige opbergkoffer, waardoor je de tool gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Nadelen Powerplus POWX1341

 • list plusDe kwaliteit van de accessoires is matig, waardoor ze sneller slijten dan bij andere multitools.
 • list plusDe handleiding is niet duidelijk genoeg, waardoor het lastig kan zijn om de multitool goed te gebruiken.
 • list plusDeze multitool is niet geschikt voor zware klussen, waardoor je voor sommige klussen een andere tool nodig hebt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.3

Met de Powerplus POWX1341 haal je een oscillerende multitool in huis die perfect is voor grovere werkzaamheden als zagen en slijpen. Dankzij het snelwisselsysteem wissel je zonder gereedschap van opzetstuk en kan je snel aan je klus beginnen. Wat deze multitool extra speciaal maakt, is het feit dat hij roteert. Hierdoor kan je naast zagen en slijpen ook boren, frezen, graveren, polijsten en schuren. Met de 126 bijgeleverde accessoires kan je zo goed als alles aanpakken. Het digitale LED-display geeft je een duidelijk beeld van de snelheid, die je traploos kan instellen.

Wat deze multitool bijzonder handig maakt, zijn de 2 ingebouwde LED-lampjes. Deze zorgen voor extra verlichting op donkere plekken en stellen je in staat om nog nauwkeuriger te werken. Ook het telescopisch statief met klem is een groot pluspunt. Zo kan je de multitool eenvoudig monteren en heb je je handen vrij voor preciezer werk. De flexibele slang en extra handgreep zorgen voor nog meer gemak en maken het mogelijk om ook op moeilijk bereikbare plekken te werken.

Het vermogen van 200 W is ruim voldoende om de klus te klaren en de snoerlengte van 3 meter geeft je voldoende bewegingsvrijheid. Het enige nadeel kan zijn dat de multitool vrij zwaar is, maar met de extra handgreep is dit geen probleem.

Al met al is de Powerplus POWX1341 een krachtige en veelzijdige multitool die voor vrijwel elke klus geschikt is. De vele accessoires, het snelwisselsysteem en de roterende functie maken deze multitool een echte aanrader voor zowel de professional als de doe-het-zelver.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Dremel 4250-35 Multitool - Roterend

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dremel 4250-35 Multitool - Roterend

 • list plusMet een krachtige motor is deze multitool efficiënt en snel bij het klussen.
 • list plusDeze multitool wordt geleverd met een grote diversiteit aan accessoires, waardoor het voor verschillende klussen gebruikt kan worden.
 • list plusHet lichte en handige ontwerp van deze multitool maakt het lang vasthouden geen probleem.

Nadelen Dremel 4250-35 Multitool - Roterend

 • list plusHet ontbreken van een batterij kan een nadeel zijn voor mensen die de multitool op locatie willen gebruiken.
 • list plusIn het begin kan het installeren van de kleine tools wat prutswerk zijn.
 • list plusVoor het hele kleine werk is deze multitool te groot.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.7

Ben jij een doe-het-zelver die houdt van precisie en kracht? Dan is de Dremel 4250-35 Multitool - Roterend perfect voor jou! Met 175 W aan vermogen en snelwisselsysteem, kan je gemakkelijk en snel schuren, slijpen, graveren, polijsten en nog veel meer. Deze multitool wordt geleverd met 35 accessoires en een stoffen tas, waardoor je alles netjes bij elkaar houdt.

Een groot voordeel van de Dremel 4250-35 is de compatibiliteit met alle Dremel accessoires, die je dankzij het EZ Twist-neuskap zonder extra gereedschap kan verwisselen. De intuïtief geplaatste knoppen en rubber softgrip zorgen voor volledige controle over je veeleisende klussen. Het snoer van deze multitool zorgt voor ononderbroken vermogen, waardoor je je zware klussen zonder onderbreking kan uitvoeren.

De Dremel 4250-35 is ideaal voor de startende hobbyist die op zoek is naar een krachtige multitool die precisie en controle biedt. Of je nu bezig bent met modelbouwen, graveren of andere creatieve klussen, deze multitool kan het allemaal aan. Met een toerental dat varieert van 5000 tot 35000 toeren per minuut, kan je de snelheid aanpassen aan je klus.

Hoewel de Dremel 4250-35 een geweldige multitool is, zijn er ook enkele nadelen. Het snoer kan soms in de weg zitten en de multitool kan soms wat luidruchtig zijn. Ook is het niet de meest betaalbare optie op de markt.

Over het algemeen is de Dremel 4250-35 Multitool - Roterend een uitstekende keuze voor de doe-het-zelver die houdt van precisie en kracht. Het is compatibel met alle Dremel-accessoires, heeft een vermogen van 175 W en wordt geleverd met 35 accessoires en een stoffen tas. Hoewel het niet de meest betaalbare optie is en het snoer soms in de weg kan zitten, wegen de voordelen op tegen de nadelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 juni in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Dremel 3000 Multitool - Roterend - 130 Watt - Met 25 accessoires en koffer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dremel 3000 Multitool - Roterend - 130 Watt - Met 25 accessoires en koffer

 • list plusMet een krachtige motor van 130 watt is deze multitool geschikt voor diverse klussen.
 • list plusDe multitool wordt geleverd met 25 accessoires en een koffer, waardoor het een complete set is voor de doe-het-zelver.
 • list plusDe multitool is voorzien van een ergonomisch ontwerp, waardoor het comfortabel in de hand ligt en langdurig gebruikt kan worden.

Nadelen Dremel 3000 Multitool - Roterend - 130 Watt - Met 25 accessoires en koffer

 • list plusDe multitool is niet draadloos, waardoor het minder flexibel is in gebruik.
 • list plusEen nadeel van deze multitool is dat de gebruiksaanwijzing beter kan, waardoor het voor sommige gebruikers lastig kan zijn om de multitool optimaal te benutten.
 • list plusEen nadeel van deze multitool is dat het niet geschikt is voor zware klussen, waardoor het beperkt is in gebruik.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.1

De Dremel 3000 Roterend Multitool is een fantastisch allround gereedschap voor degenen die precisiewerkzaamheden willen uitvoeren, zoals snijden, schuren en graveren. Het wordt geleverd met een flexibele as en een 25-delige accessoireset in een stevige opbergkoffer, waardoor het gemakkelijk is om georganiseerd te blijven. Maar wat deze multitool echt onderscheidt van andere gereedschappen is de innovatieve EZ-draaineuskap, waarmee je accessoires kunt verwisselen zonder een sleutel nodig te hebben. Dit maakt het werk veel efficiënter en minder frustrerend.

De Dremel 3000 is ook licht van gewicht en heeft een comfortabele softgrip-handgreep, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is om te werken, zelfs gedurende langere tijd. Het is perfect voor decoratieve klussen zoals het graveren van potten, het maken van sieraden, en het aanpassen van meubels en houtbewerking. En het beste van alles is dat het betaalbaar is, maar toch hoge kwaliteit biedt.

Met een vermogen van 130 W en variabele snelheid tot 33 kan de Dremel 3000 multitool veel verschillende klussen aan. Het is gemakkelijk te gebruiken en het snelwisselsysteem maakt het nog eenvoudiger om accessoires te verwisselen. Een ander voordeel is dat het geleverd wordt met een opbergkoffer, waardoor het gemakkelijk is om het gereedschap en de accessoires op te bergen wanneer je ze niet gebruikt.

Over het algemeen is de Dremel 3000 Roterend Multitool een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk gereedschap voor precisiewerkzaamheden. Het is betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een multitool die je voor verschillende taken kunt gebruiken, is dit de perfecte keuze.

Persoonlijke mening: De Dremel 3000 is een geweldig gereedschap dat ik graag gebruik voor allerlei klussen. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. Het enige nadeel is dat het misschien niet krachtig genoeg is voor zwaardere klussen, maar voor de meeste huishoudelijke taken is het perfect.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Dremel 3000 Multitool Roterend 130

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dremel 3000 Multitool Roterend 130

 • list plusMet een krachtige motor zorgt deze multitool voor snelle en efficiënte resultaten.
 • list plusDeze multitool is compatibel met een breed scala aan accessoires, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • list plusDeze multitool heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig gebruik.

Nadelen Dremel 3000 Multitool Roterend 130

 • list plusDeze multitool kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat kan leiden tot ongemak.
 • list plusHet gewicht van deze multitool kan tijdens gebruik zwaar aanvoelen, wat vermoeiend kan zijn voor de gebruiker.
 • list plusDeze multitool kan duur zijn in vergelijking met andere roterende multitools op de markt.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.8

De Dremel 3000 Multitool Roterend 130 is een veelzijdig en handig gereedschap voor doe-het-zelvers en professionals. Het heeft een innovatieve EZ-draaineuskap waarmee je accessoires zonder sleutel kunt wisselen. Dit maakt het gebruik van de multitool veel gemakkelijker en sneller dan andere multitools op de markt. Ook wordt deze multitool geleverd met 15 hoogwaardige accessoires, waardoor je direct aan de slag kunt gaan met verschillende klussen. Het zachte etui zorgt ervoor dat je de multitool gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan de Dremel 3000 is de lichte en ergonomische vormgeving. Met een gewicht van minder dan een kilo en een softgrip-handgreep kun je langdurig werken zonder vermoeid te raken. De snelheidsinstelling is variabel en gaat van 10.000 tot 33.000 t/min, wat zorgt voor een precieze en nauwkeurige werking. Ook is het snoer twee meter lang, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt.

De Dremel 3000 is geschikt voor verschillende klussen, zoals snijden, schuren en graveren. Het is een handige multitool voor het bewerken van materialen zoals hout, metaal en kunststof. Het is ideaal voor het maken van kleine reparaties en het uitvoeren van precisiewerk.

Als nadeel zou ik kunnen noemen dat de multitool een luid geluid maakt. Dit kan storend zijn voor sommige gebruikers. Al met al is de Dremel 3000 Multitool Roterend 130 een handig en veelzijdig gereedschap dat een goede aanvulling is op je gereedschapskist.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. Bosch AdvancedMulti 18 Accu multitool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch AdvancedMulti 18 Accu multitool

 • list plusDeze multitool is erg krachtig en kan gebruikt worden voor detailwerk.
 • list plusDe accu van deze multitool is bruikbaar voor andere Bosch toestellen, wat handig is voor mensen die al andere Bosch gereedschappen hebben.
 • list plusDe ergonomie van deze multitool is goed, waardoor het comfortabel is om te gebruiken.

Nadelen Bosch AdvancedMulti 18 Accu multitool

 • list plusEr worden weinig accessoires meegeleverd, wat jammer is voor mensen die veel verschillende klussen willen uitvoeren.
 • list plusDeze multitool is vrij duur in vergelijking met andere opties op de markt.
 • list plusDe batterijduur van deze multitool is niet erg lang, wat vervelend kan zijn voor mensen die langere tijd willen werken zonder op te laden.

De Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu) is een multitool die werkt op een 18 volt accu (niet meegeleverd). Dat is handig als je ergens aan de slag gaat waar je geen stroomvoorziening hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid een extra handvat te monteren voor meer grip en controle. Dit handvat dempt de trillingen, wat wel zo prettig werkt. Je krijgt alvast 3 opzetstukken meegeleverd. Zo heb je een invalzaagblad voor het uitzagen van vormen, een segmentzaagblad voor diverse zaagwerkzaamheden en schuurplateau met schuurbladen voor het schuurwerkzaamheden. De diepteaanslag voorkomt dat je bij het zagen te diep in het materiaal gaat. Met de AdvancedMulti 18 klaar jij dus diverse klussen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van roterende multitools. Er zijn namelijk 162 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!