De Bestenu Decoupeerzaag Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/12/2020


Je bent op zoek naar een decoupeerzaag, maar weet niet goed waar je op moet letten. In de onderstaande koopgids geef ik je handige informatie over decoupeerzagen.

Wat voor soorten decoupeerzagen zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende decoupeerzagen te krijgen. Er zijn decoupeerzagen met een accu die je oplaadt en zijn zodoende snoerloos. Er zijn ook decoupeerzagen te krijgen die op netstroom werken. Bij deze decoupeerzagen maak je je geen zorgen over een accu die leeg kan raken, maar het nadeel is wel dat je altijd vast zit aan een snoer.

Er zijn daarnaast decoupeerzagen met een laag vermogen en een hoger vermogen. Hoe meer vermogen de decoupeerzaag heeft, hoe krachtiger deze is. Wil je bijvoorbeeld hardhout doorzagen, dan heb je een decoupeerzaag van 600 watt of meer nodig. Voor de meeste klussen is 400 watt voldoende.

Bovendien zijn er decoupeerzagen die je extra gebruiksgemak bieden. Denk bijvoorbeeld aan een klemsysteem. Deze zorgt ervoor dat je de zaagjes zonder gereedschap wisselt. Bij het zagen komt er verder altijd stof en zaagsel vrij. Als je decoupeerzaag een blaasfunctie heeft, dan wordt al het stof en zaagsel van de zaaglijn geblazen. Hierdoor zie je beter waar je zaagt.

Er zijn zelfs decoupeerzagen waar je een goede stofzuiger op aansluit. Hierdoor wordt je zaagsel meteen opgeruimd. Ingebouwde LED-verlichting helpt je ook bij het beter zien van de zaaglijn. Een softgrip handvat zorgt ervoor dat de zaag fijn in de hand ligt en voorkomt dat je blaren op je handen krijgt.

Kun je hardhout zagen met een decoupeerzaag?

hide product content

Het is mogelijk om hardhout te zagen met een decoupeerzaag, maar let er wel op dat deze genoeg vermogen heeft. Om hardhout te zagen moet je decoupeerzaag minimaal een vermogen van 600 watt hebben. Probeer je hardhout te zagen met een minder krachtige decoupeerzaag, dan loop je het risico dat je zaag oververhit raakt met alle gevolgen van dien.

Hoe kun je recht zagen met een decoupeerzaag?

hide product content

Als je rechte stukken wilt zagen met een decoupeerzaag, denk bijvoorbeeld aan laminaat, dan gebruik je hiervoor een geleider. Zonder geleider is het erg lastig om recht te zagen. Een geleider kan simpelweg een stuk hout zijn, maar ze zijn ook te koop in de winkel.

Wat is pendelstand met een decoupeerzaag?

hide product content

Als een decoupeerzaag een pendelinstelling heeft, dan zorgt de machine ervoor dat je sneller rechte lijnen kunt volgen omdat het blad een cirkelbeweging volgt. Hierdoor zaag je sneller, maar als je de pendelstanden niet gebruikt, dan is de zaagsnede nauwkeuriger.

Met welke snelheid zaagt een decoupeerzaag?

hide product content

De snelheid van een decoupeerzaag wordt uitgedrukt in slagen per minuut. De meeste decoupeerzagen gebruiken een variabele snelheid: hierbij hou je zelf de controle over de snelheid. Hoe langzamer je zaagt, hoe meer controle je hebt over de zaag en hoe nauwkeuriger je werkt. Begin altijd langzaam; je voert de snelheid pas op als je op de zaaglijn bent.

Welke zaagbladen heb ik nodig?

hide product content

Welke zaagbladen je nodig hebt, hang er vanaf wat je wilt zagen. Hoe meer tanden het zaagblad heeft, hoe fijner de afwerking is. Als je vooral harde materialen zaagt, kies je het beste een zaagblad met veel tanden. In zachtere materialen krijg je het beste resultaat met een zaagblad met minder tanden.

Vaak vind je op de verpakking van het zaagblad voor welke houtsoorten deze geschikt is. Met sommige zaagbladen zaag je ook in verschillende materialen, zoals hout, metaal, plastic en kunststof. Zaagbladen met fijnere tanden gebruik je voor kunstof of plastic.

Hoe komt deze geweldige Decoupeerzaag reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Decoupeerzaag ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Decoupeerzaags, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Decoupeerzaags die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Decoupeerzaags het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Decoupeerzaags stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Decoupeerzaags

De beste Decoupeerzaags in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Zagen is eenvoudig met deze gemakkelijk te hanteren, lichte en compacte decoupeerzaag. Zaag vol vertrouwen recht en in bochten dankzij minimale trillingen voor maximale controle bij elke klus. De PST 650 zaagt tot maximaal 65 mm diep in hout en zaagt ook aluminium, laminaat, parket, spaanplaat en een groot aantal verschillende soorten kunststof. Uitgerust met een SDS-systeem kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk worden gewisseld. De decoupeerzaag is bestemd voor het zagen van uitsparingen in hout, kunststof, metaal, keramiekplaten en rubber. De machine is geschikt voor de kleinere zaagklussen zoals het zagen van decor- en profielwerk. De voordelen van het gereedschap: Licht en compact formaat voor eenvoudig hanteren Minimale trillingen zorgen voor controle en gemak tijdens het zagen Zaagdieptes tot maximaal 65 mm in verschillende materialen Met SDS kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk zonder sleutel worden gewisseld voor efficiënt werken De belangrijkste specificaties van het gereedschap: Nominaal ingangsvermogen: 500 W Afgiftecapaciteit: 300 W Aantal zaagbewegingen onbelast: 3.100 min-1 Voetplaat: Staal Machinegewicht: 1,6 kg Zaagdiepte in hout: 65 mm Zaagdiepte in staal: 4 mm Bosch SDS Bosch Low Vibration Blaasluchtinstelling Softgrip Wat zit er in de verpakking? Bosch PST 650 Decoupeerzaag Kunststof koffer 1 decoupeerzaagblad voor hout (T 144 D) Tips & tricks Gebruik bij het bewerken van kleine of dunne werkstukken altijd een stabiele ondergrond of een zaagstation zoals de Bosch PLS 300.

1. Bosch PST 650 Decoupeerzaag - 500 W - Met kunststof koffer en 1 decoupeerzaagblad voor hout


Product informatiePlus or Show more

Met de VONROC 550W decoupeerzaag zaag je gemakkelijk precieze hoeken en vormen in hout. Deze decoupeerzaag is ideaal voor gedetailleerde houtbewerking. Wat is het? Snel en precies hout doorzagen doe je met de JS502AC Decoupeerzaag van VONROC. De bodemplaat is met behulp van de bijgeleverde inbussleutel kantelbaar in een hoek van -45° tot 45°. Daarnaast is de bodemplaat ook verstelbaar naar voren en naar achteren. Hiermee kan je bijvoorbeeld plinten verstek zagen en lastige hoeken beter bereiken. Doordat de aan/uit knop vast te zetten is met een vergrendeling is de VONROC decoupeerzaag geschikt voor langdurig gebruik. Belangrijkste voordelen Verstelbare bodemplaat - Door de verstelbare bodem plaat is het makkelijk lastige hoeken te zagen en hout mooi op elkaar aan te laten sluiten Instelbaar – Via het instelwiel is de snelheid te handmatig in te stellen. Handig voor verschillende typen klussen Werkcomfort – Compact en licht design zorgt voor optimale wendbaarheid Stofreductie – Sluit de decoupeerzaag gemakkelijk aan op een stofzuiger zodat je in een stofvrije omgeving kan werken Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Gebruik de JS502AC decoupeerzaag voor het zagen van hout met het bijgeleverde zaagblad. Deze compacte decoupeerzaag is ideaal voor het zagen van rondingen en korte rechte stukken in bijvoorbeeld plaatmateriaal. Tips & Tricks Deze decoupeerzaag is volledig aan te passen op je zaagklus. Kies via het instelwiel de snelheid en bepaal of de klus er om vraagt om traag en precies te zagen, of dat het wat sneller en krachtiger mag. Sluit de decoupeerzaag aan op een stofzuiger om het stof op te vangen. Zo behoud je een vrij zicht op de zaaglijn, werk je in een schone omgeving en adem je zelf geen zaagstof in. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x JS502AC Decoupeerzaag – 550W 1x Zaagblad geschikt voor het decoupeerzagen van hout 1x Inbussleutel waarmee je de basisplaat kan verstellen 1x Stofzuigeraansluiting (universeel) 1x VONROC Toolbag VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties Vermogen: 550W Aansluitspanning: 230-240V~ Frequentie: 50Hz Onbelast toerental: 0-3.000/min Zaagcapaciteit hout: 65mm Verstelbare basisplaat: -45° tot 45°

2. VONROC Decoupeerzaag – 550W – snelwisselsysteem – Incl. accessoires & opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Deze handige koffer bevat naast een 650W decoupeerzaag ook nog 20 accessoires (zaagbladen). De compacte decoupeerzaag is erg flexibel, je kan er zeer nauwkeurig krappe bochten en gebogen lijnen mee zagen en dankzij de zijgeleider kun je ook kaarsrecht op maat zagen. Waarvoor is hij geschikt? Je kan deze decoupeerzaag met bijgeleverde zaagbladen gebruiken voor het doorzagen van allerlei materialen: hout, hardhout, metaal, keramiek, plastiek, enzovoorts. En dit in 4 pendelstanden en met 6 snelheden. De hoek van de voet is tot 45° verstelbaar, maar ook recht zagen is met de zijgeleider kinderspel. Je werkplek blijft schoon dankzij de aansluiting voor de stofzuiger. De voordelen van de set met haakse slijper: In de praktische koffer berg je zowel de decoupeerzaag als de accessoires georganiseerd op. De 20 meegeleverde zaagbladen wissel je heel eenvoudig met het snelwisselsysteem. Je gebruikt ze om hout, metaal, hardhout of keramiek te zagen. Met de zijgeleider hou je steeds dezelfde afstand tot de kant. Dat maakt recht zagen eenvoudig. De metalen voet kan je tot 45° kantelen, zodat ook schuine zaagsnedes van plinten géén probleem vormen. De vier pendelstanden geven je de kracht om zelfs door harder materiaal te zagen. Zo zaagt de decoupeerzaag tot 65 mm in hout en 8 mm in staal. Je kiest zelf via een draaiwieltje de snelheid, jij bepaalt of de klus er om vraagt om traag en precies te zagen, of dat het wat sneller en krachtiger mag. Je sluit de decoupeerzaag makkelijk aan op een stofzuiger om het stof op te vangen. Zo behoud je een vrij zicht op de zaaglijn, werk je in een schone werkomgeving en adem je zelf ook geen zaagstof in. Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning: 230-240 V~ - 50 Hz • Vermogen: 710 W • Toerental: 0-2800 min-1 • Zaagdiepte: 65 mm (hout) – 8 mm (staal) • Aantal pendelstanden: 4 • Connectietype: T-schacht • Materiaal voetplaat: ijzer • Snoerlengte: 2 meter Wat zit er in de verpakking? • 1 x Decoupeerzaag • 1 x Koffer • 1 x Zijgeleider • 5 x HCS houtbladen 100 x 4 mm 6 TPI • 3 x HCS houtbladen 100 x 2,5 mm 10 TPI • 1 x BIM zaagblad voor hardhout 100 x 2,5 mm 10 TPI • 3 x BIM zaagblad voor hardhout 100 x 4 mm 6 TPI • 3 x BIM zaagblad voor laminaat 100 x 2,5 mm 10 TPI • 3 x HSS metaalblad 75 x 2 mm 10 TPI • 1 x HSS aluminiumblad 100 x 3 mm 8 TPI • 1 x HM keramiekblad korrel 30 x 75 mm • 1 x Handleiding Hoeveel jaar garantie is er? Je krijgt 2 jaar garantie op de POWESET3 decoupeerzaag.

3. Powerplus POWESET3 Decoupeerzaag - 710 W - incl. 20 accessoires


Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Makita DJV180Z Decoupeerzaag 18V Li-ion Losse Body Leveringsomvang 1 stuks Anti-splinterplaat 1 stuks Glijplaat 1 stuks Afzuigadapter 22x19mm 1 stuks Decoupeerzaag B10 1 stuks Decoupeerzaagblad BR13 1 stuks Inbussleutel 4,0mm Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! Bijzondere kenmerken Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap. Schone zaaglijn door gepatenteerde koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen. Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait. Anti Vibratie Technologie: trillingen worden geabsorbeerd door contragewicht in de aandrijving. 18V Lithium-ion decoupeerzaag, afgeleid van de zeer populaire 230V versie 4350FCT. Technische gegevens Var. toerenregeling (schakelaar): ja Softgrip: ja Vibratie ah zagen van hout: 8,0 m/s² Aluminium zool: ja Type motor: 2-polig K Vibratie ah zagen van hout: 1,5 m/s² Max. zaagcap. metaal 90°: 10 mm Voorbereiding stofafzuiging: ja Pendelstanden: 3 Accutype: Li-ion Zaagbladwissel z. gereedschap: ja Max. zaagcap. aluminium 90°: 20 mm Zaagbladopname universeel: ja Geschikt voor BL1830 accu: ja Max. zaagcap. hout 90°: 135 mm Afm. lxbxh: 257x73x208 mm Ingebouwde verlichting: ja Slaglengte: 26 mm Geluidsdrukniveau: 84 dB(A) Aantal slagen: 0 - 2600 1/min Machine voltage: 18 V K Geluidsdrukniveau: 3 dB(A) Gewicht met BL1830 accu (EPTA): 2,9 kg K Vibratie ah zagen van metaal: 1,5 m/s² Vibratie ah zagen van metaal: 3,5 m/s²

4. Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V Li-ion Accu - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)


Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Omarm snoerloze vrijheid en krachtige prestaties met de decoupeerzaag PST 18 LI. Het compacte formaat en lage gewicht bieden fantastisch hanteren en extra mobiliteit bij de klus. Minder trillingen vergroten de controle voor gebruiksgemak, terwijl het Bosch zaaglijnvizier CutControl eenvoudig volgen van de zaaglijn mogelijk maakt voor nauwkeurige resultaten. Uitgerust met pendelwerking laat de zaag het werk snel verlopen. De machine zaagt in een groot aantal materialen zoals aluminium, laminaat, parket, spaanplaat en diverse kunststoffen en buizen; en in hoeken van 0°-45° of diep in hout tot maximaal 80 mm. Uitgerust met een SDS-systeem kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk worden gewisseld. Waar is het artikel voor geschikt? De decoupeerzaag is bestemd voor het zagen van uitsparingen in hout, kunststof, metaal, keramiekplaten en rubber. De machine is geschikt voor de grotere zaagklussen zoals precies en universeel recht zagen en zagen van bochten. De voordelen van het gereedschap: Zagen met minder trillingen voor een gecontroleerd en comfortabel gebruik Volg de zaaglijn nauwkeurig met het Bosch zaaglijnvizier CutControl voor recht zagen Pendelwerking zorgt voor een snellere zaagprogressie Zaagdieptes tot maximaal 80 mm voor veel verschillende materialen Syneon-chip regelt energiegebruik voor optimale efficiëntie en langere looptijd De voordelen van de Syneon chip: Dit Bosch gereedschap is voorzien van een intelligente Syneon chip. De Syneon chip zorgt voor de perfecte interactie tussen de smart Li-Ion accu, de sterke motor en de robuuste versnelling. De Syneon chip controleert op een intelligente manier de energie die het gereedschap nodig heeft voor de beste prestaties bij elke toepassing. Hierdoor heeft het Bosch gereedschap een maximaal uithoudingsvermogen en een optimale kracht. Bekijk alle Bosch gereedschappen met een Syneon chip door op de bovenstaande afbeelding of de blauwe tekst in deze zin te klikken. Wat zit er in de verpakking? Bosch PST 18 LI Accu Decoupeerzaag CutControl (2 609 256 981) Zaagbladdepot (ET-nr. 2 608 040 231) Antisplinterplaatje (2 607 010 079)** Transparante beschermkap (ET-nr. 2 609 003 453) 1 zaagblad T 144 D (2 608 630 040)** Tips & tricks: Gebruik bij het bewerken van kleine of dunne werkstukken altijd een stabiele ondergrond of een zaagstation zoals de Bosch PLS 300. Onderhoud: Houd het elektrisch gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken.

5. Bosch PST 18 LI Decoupeerzaag - Met 1 zaagblad - Losse Body (geleverd zonder 18 V accu en lader)


Product informatiePlus or Show more

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze BLACK+DECKER 18V Pendeldecoupeerzaag is de ideale oplossing voor elke zaagklus. Met zijn 18V aan kracht en 2500 slagen per minuut, zaag je snel en eenvoudig door hout (tot 55mm), metaal (tot 8mm) of aluminium (tot 20mm). Kies één van de verschillende pendelstanden voor een kwalitatieve afwerking van elk project. Kantel het zaagblad 22.5 of 45° voor het maken van versteksneden. Het compacte en ergonomische design zorgt voor een uitstekend gebruikerscomfort, waarbij je steeds een optimaal zicht hebt op het zaagblad tijdens het werken, voor het meest nauwkeurige resultaat. Verwissel eenvoudig en sleutelvrij alle zaagbladen met een T- of U- aansluiting. Zo kan je sneller verder werken. Deze 18V Pendeldecoupeerzaag maakt deel uit van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT Accusysteem. Deze machine wordt geleverd zonder accu of lader. Voordelen: Zaagblad bescherming voor de veiligheid Sleutelvrije wisselen van zaagblad, zowel T als U zaagbladen passen Draadloos gemak. Maakt deel uit van het B+D 18V Lithium Ion systeem Duidelijk zicht op de zaaglijn voor nauwkeurig zagen Compact en licht voor meer gebruikscomfort en betere controle Blokeerschakelaar voor meer comfort bij langdurig zagen Kantel posities op 0°, 22.5° en 45° Pendelfunctie voor sneller zagen Specificaties: Accu spanning: 18 V Accu type: Lithium-Ion Zaagbewegingen: 2500 /min Afschuining: 0, 22,5 of 45° Zaagdiepte hout: 55 mm Zaagdiepte metaal: 8 mm Zaagdiepte Aluminium: 20 mm Stofafzuiging: Nee Accu meegeleverd: Nee Lader meegeleverd: Nee Geluidsvermogen: 95,5 dB(A) Verpakkingsinhoud: BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag 1 zaagblad voor hout Handleiding Garantie: Er zit 2 jaar garantie op BLACK+DECKER decoupeerzagen.

6. BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Pendeldecoupeerzaag - 18V - Losse Body (geleverd zonder accu en lader)


Product informatiePlus or Show more

Bosch decoupeerzaag PST 670 * Veilig en comfortabel zagen in vele materialen * Bosch-SDS zorgt voor een moeiteloze, veilige en razendsnelle zaagbladwissel – zonder hulpgereedschap * Krachtige motor van 500 watt en 65 mm zaagdiepte in hout * Minimale trillingen en veilig en comfortabel werken door Bosch-Low Vibration met lineaire massacompensatie en ergonomische softgrip * Inschakelbare blaasluchtfunctie zorgt altijd voor goed zicht op de zaaglijn * Aansluiting voor stofafzuiging – om stofvrij te kunnen werken * Verstelling van de voetplaat voor verstekzaagsneden tot 45° Technische gegevens * Nominaal ingangsvermogen 500 W * Afgiftecapaciteit 270 W * Aantal zaagbewegingen onbelast 3.100 min-1 * Voetplaat Staal * Machinegewicht 1,9 kg * Snijdiepte * Zaagdiepte in hout 65 mm * Zaagdiepte in staal 3 mm Leveromvang * 1 decoupeerzaagblad voor hout (T 144 D) (2 608 630 560) * Kunststof opbergkoffer (2 605 438 647)

7. PST 670 decoupeerzaag | 500w | + 4 zaagbladen


Product informatiePlus or Show more

Comfortabel en soepel van begin tot eind, deze decoupeerzaag zaagt met gemak recht en in bochten. De Bosch Electronic toerentalfunctie zorgt bij elke klus voor een soepele start, terwijl de instelbare zaagsnelheid wordt afgestemd op de eisen van elk materiaal, zelfs als het zagen lastig wordt bij knoesten in hout. Minimale trillingen zorgen voor extra controle en het lage gewicht en compacte formaat bieden een uitstekende hantering. De PST 700 E zaagt tot maximaal 70 mm in hoeken van 45°- 90° in een groot aantal materialen, waaronder hout, laminaat, aluminium en kunststof. Uitgerust met een SDS-systeem kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk worden gewisseld. De voordelen van het gereedschap: Bosch Electronic voor continue zaagprogressie en variabele toerentallen Minimale trillingen zorgen voor gecontroleerd en comfortabel werken Laag gewicht en compact formaat zorgen voor eenvoudig hanteren Zaagt tot maximaal 70 mm vanuit hoeken van 45°-90° in veel materialen Met SDS kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk zonder sleutel worden gewisseld voor efficiënt werken Wat zit er in de verpakking? Bosch PST 700 E Decoupeerzaag 1 zaagblad T 144 D (2 608 630 040) Kunststof koffer Tips & tricks: Gebruik bij het bewerken van kleine of dunne werkstukken altijd een stabiele ondergrond of een zaagstation zoals de Bosch PLS 300. Onderhoud: Houd het elektrisch gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken.

8. Bosch PST 700 E Decoupeerzaag - 500 W - Met kunststof koffer en een zaagblad


Product informatiePlus or Show more

Ideaal voor het regelmatig zagen in hout, kunststof en metaal in een vrije lijn. Lichtgewicht zaag met drie pendelstanden: voor fijne tot grove afwerking. Eigenschappen Geschikt voor 230 Volt wisselstroom Dubbel geïsoleerd Instelbare pendelslag om dik materiaal snel te zagen Slanke vormgeving met beugelhandgreep Aansluiting voor externe stofafzuiging mogelijk Transparante beschermkap en/of beugel tegen ongewild aanraken van de zaag Aluminium zool Naar beide zijden kantelbaar onder 45° Rubberen aansluitsnoer Makita en universele zaagbladopname voor alle in de markt gangbare zaagbladen Contragewicht in de aandrijving vermindert de trilling en verhoogt de slagkracht Compleet met decoupeerzaagblad en inbussleutel In koffer Garantie 12 maanden

9. Makita 4329K Decoupeerzaag - 450 Watt


Product informatiePlus or Show more

Deze complete set bevat een accu decoupeerzaag, twee 20V 2.0Ah VPower accu’s, een sneloplader, 1 zaagblad voor hout, 1 zaagblad voor metaal, een parallelgeleider en een handige opbergtas. De 20V accu decoupeerzaag is onderdeel uit het VONROC VPower 20V accuplatform. Wat is het VPower 20V platform? Het VPower accuplatform van VONROC bestaat uit een veelzijdig assortiment powertools met een uitwisselbare accu en universele sneloplader. Heb je de VPower 20V oplader en accu al eens aangeschaft? Dan hoef je alleen nog maar de ontbrekende machine te kopen. Op deze manier heb je een complete set powertools tot je beschikking voor een voordelige prijs! Waar is deze accu decoupeerzaag voor geschikt? Deze accu decoupeerzaag is niet alleen geschikt voor het zagen van laminaat, maar ook voor het maken van vormen in hout, metaal, plaatwerk en/of kunststof. De voordelen van de accu decoupeerzaag set: Accu’s zijn onderling uitwisselbaar tussen de machines van het VONROC VPower 20V Platform 3+1 pendelposities en een traploze toerentalregeling Maak rechte zaagsneden met de parallelgeleider Een geïntegreerde laser toont nauwkeurig de zaagrichting Veiligheidsschakelaar om ongewenst inschakelen te voorkomen Zaaghoek kan traploos worden ingesteld van 0° tot 45° Een zachte handgreep verhoogt je werkcomfort Decoupeerzaagbladen zijn zonder gereedschap te verwisselen LED-werklicht voor verlichting van de zaagsnede op donkere werkplekken Extra zaagbladen? Bekijk dan de bijbehorende decoupeerzaagbladen set JS801AA Wat zijn de technische kenmerken? Machinespanning: 20V Accucapaciteit: 2Ah of 4Ah (2x 2.0Ah meegeleverd) Oplaadtijd: 60 minuten Onbelast toerental: 0-2.500/min Instelbare zaaghoek: 0-45° Zaagcapaciteit bij 0°, hout: 50mm Zaagcapaciteit bij 0°, metaal: 8mm Zaagcapaciteit bij 0°, plastic: 20mm Afneembare kunststof bodemplaat Wat zit er in de verpakking? 1x Decoupeerzaag JS501DC 2x VPower 20V Accu – 2.0Ah 1x Sneloplader 1x HCS Zaagblad voor hout, lengte 115mm, 6 TPI 1x HSS Zaagblad voor metaal, lengte 76mm, 25 TPI 1x Parallelgeleider 1x Inbussleutel 1x Opbergtas Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC JS501DC VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de scherpste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf dat producten rechtstreeks vanaf de fabriek aan de klant levert. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

10. VONROC Accu Decoupeerzaag – VPower 20V – Incl. 2x 2.0Ah accu, lader, parallelgeleider & 2 zaagbladen


Producten die soortgelijk zijn aan Decoupeerzaags


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Decoupeerzaags. Er zijn namelijk 238 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Decoupeerzaag kopen.