Bestenu

Beste decoupeerzagen - dec. 2022

Met meer dan 277 decoupeerzagen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste decoupeerzagen op een rij
01Score: 9.7
Bosch PST 650
Bosch PST 650
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag
Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
BLACK+DECKER KS801SEK-QS
BLACK+DECKER KS801SEK-QS
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
Makita DJV180Z Decoupeerzaag
Makita DJV180Z Decoupeerzaag
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Powerplus POWC20100 Decoupeerzaag
Powerplus POWC20100 Decoupeerzaag
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ
MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Bosch PST 900 PEL
Bosch PST 900 PEL
Ga naar laagste prjis
08Score: 7
VONROC Decoupeerzaag – 550W – snelwisselsysteem – Incl. accessoires & opbergtas
VONROC Decoupeerzaag – 550W – snelwisselsysteem – Incl. accessoires & opbergtas
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Makita 4329K Decoupeerzaag
Makita 4329K Decoupeerzaag
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ (zonder accu)
BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ (zonder accu)
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Decoupeerzaag Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Je bent op zoek naar een decoupeerzaag, maar weet niet goed waar je op moet letten. In de onderstaande koopgids geef ik je handige informatie over decoupeerzagen.

Wat voor soorten decoupeerzagen zijn er?

Er zijn verschillende decoupeerzagen te krijgen. Er zijn decoupeerzagen met een accu die je oplaadt en zijn zodoende snoerloos. Er zijn ook decoupeerzagen te krijgen die op netstroom werken. Bij deze decoupeerzagen maak je je geen zorgen over een accu die leeg kan raken, maar het nadeel is wel dat je altijd vast zit aan een snoer.

Er zijn daarnaast decoupeerzagen met een laag vermogen en een hoger vermogen. Hoe meer vermogen de decoupeerzaag heeft, hoe krachtiger deze is. Wil je bijvoorbeeld hardhout doorzagen, dan heb je een decoupeerzaag van 600 watt of meer nodig. Voor de meeste klussen is 400 watt voldoende.

Bovendien zijn er decoupeerzagen die je extra gebruiksgemak bieden. Denk bijvoorbeeld aan een klemsysteem. Deze zorgt ervoor dat je de zaagjes zonder gereedschap wisselt. Bij het zagen komt er verder altijd stof en zaagsel vrij. Als je decoupeerzaag een blaasfunctie heeft, dan wordt al het stof en zaagsel van de zaaglijn geblazen. Hierdoor zie je beter waar je zaagt.

Er zijn zelfs decoupeerzagen waar je een goede stofzuiger op aansluit. Hierdoor wordt je zaagsel meteen opgeruimd. Ingebouwde LED-verlichting helpt je ook bij het beter zien van de zaaglijn. Een softgrip handvat zorgt ervoor dat de zaag fijn in de hand ligt en voorkomt dat je blaren op je handen krijgt.

Kun je hardhout zagen met een decoupeerzaag?

Het is mogelijk om hardhout te zagen met een decoupeerzaag, maar let er wel op dat deze genoeg vermogen heeft. Om hardhout te zagen moet je decoupeerzaagminimaal een vermogen van 600 watt hebben. Probeer je hardhout te zagen met een minder krachtige decoupeerzaag, dan loop je het risico dat je zaag oververhit raakt met alle gevolgen van dien.

Hoe kun je recht zagen met een decoupeerzaag?

Als je rechte stukken wilt zagen met een decoupeerzaag, denk bijvoorbeeld aan laminaat, dan gebruik je hiervoor een geleider. Zonder geleider is het erg lastig om recht te zagen. Een geleider kan simpelweg een stuk hout zijn, maar ze zijn ook te koop in de winkel.

Wat is pendelstand met een decoupeerzaag?

Als een decoupeerzaag een pendelinstelling heeft, dan zorgt de machine ervoor dat je sneller rechte lijnen kunt volgen omdat het blad een cirkelbeweging volgt. Hierdoor zaag je sneller, maar als je de pendelstanden niet gebruikt, dan is de zaagsnede nauwkeuriger.

Met welke snelheid zaagt een decoupeerzaag?

De snelheid van een decoupeerzaag wordt uitgedrukt in slagen per minuut. De meeste decoupeerzagen gebruiken een variabele snelheid: hierbij hou je zelf de controle over de snelheid. Hoe langzamer je zaagt, hoe meer controle je hebt over de zaag en hoenauwkeuriger je werkt. Begin altijd langzaam; je voert de snelheid pas op als je op de zaaglijn bent.

Welke zaagbladen heb ik nodig?

Welke zaagbladen je nodig hebt, hang er vanaf wat je wilt zagen. Hoe meer tanden het zaagblad heeft, hoe fijner de afwerking is. Als je vooral harde materialen zaagt, kies je het beste een zaagblad met veel tanden. In zachtere materialen krijg je het beste resultaat met een zaagblad met minder tanden.

Vaak vind je op de verpakking van het zaagblad voor welke houtsoorten deze geschikt is. Met sommige zaagbladen zaag je ook in verschillende materialen, zoals hout, metaal, plastic en kunststof. Zaagbladen met fijnere tanden gebruik je voor kunstof of plastic.

hero illustration

Hoe komt deze handige decoupeerzaag opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste decoupeerzaag ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over decoupeerzagen, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle decoupeerzagen die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke decoupeerzagen het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van decoupeerzagen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste decoupeerzagen in een oogopslag

1 - Bosch PST 650

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij een gewicht van slechts 1,6 kilogram en de compacte vormen is de PST 650 een decoupeerzaag waarmee je met groot gemak en precisie werkt. Ook als de klus langer duurt dan verwacht. Door de verstelbare blaasfunctie blijft een goed zicht op de zaaglijnen gegarandeerd en met 500 watt vermogen kan de zaag tot 65 millimeter dikke planken zagen. Zo zaag je niet alleen gemakkelijk dun laminaat, maar ook hout om kleine meubels te maken. Middels SDS-systeem wissel je snel van zaagblad. De metalen voetplaat zorgt voor een stabiele en veilige bediening terwijl de mogelijkheid tot verstelling van deze plaat je versteksnedes tot 45 graden geeft.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze decoupeerzaag zorgt voor comfortabel zagen in universele materialen. De pendelwerking zorgt voor een hoge bewerkingssnelheid en zo voor snelle resultaten bij elke klus met minimale trillingen voor extra controle. Het lage gewicht en compacte formaat van de decoupeerzaag maken het hanteren van de machine een koud kunstje. De machine zaagt recht en in bochten in aluminium, laminaat, parket, vloerplanken, spaanplaat, diverse soorten kunststof en pijpen; en zaagt tot een diepte van 80 mm in hout. Het zaaglijnvizier CutControl biedt extra nauwkeurigheid bij het volgen van de zaaglijn en een antisplinterplaatje wordt meegeleverd voor zuiverder zagen met minder splintervorming. Pendelwerking zorgt voor snelle resultaten Minimale trillingen, laag gewicht en compact formaat voor uitstekend hanteren Voor recht zagen en zagen in bochten tot maximaal 80 mm in veel materialen Zaaglijnvizier CutControl en antisplinterplaatje voor nauwkeurig en zuiver zagen Opbergmogelijkheid voor 6 zaagbladen op de machine en SDS-systeem voor gemakkelijk wisselen van het zaagblad Extra voordeel: bij de decoupeerzaag krijg je een gratis Promoline zaagbladenset De belangrijkste specificaties van het gereedschap: Nominaal ingangsvermogen: 530 W Afgiftecapaciteit: 290 W Aantal zaagbewegingen onbelast: 500 – 3.000 min-1 Voetplaat: Staal Machinegewicht: 2,0 kg Zaagdiepte in hout: 80 mm Zaagdiepte in staal: 5 mm Bosch SDS Bosch Low Vibration Bosch Electronic Pendeling Bosch CutControl Blaasluchtinstelling Gereedschapsbox Softgrip Wat zit er in de verpakking? Bosch pendeldecoupeerzaag PST 800 PEL, 1 zaagblad T 144 D (2 608 630 040) CutControl (2 609 256 981) Zaagbladdepot (ET-nr. 2 608 040 231) Antisplinterplaatje (2 607 010 079) Transparante beschermkap (ET-nr. 2 609 003 453), Kunststof koffer gratis Promoline zaagbladenset

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - BLACK+DECKER KS801SEK-QS

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ga je voor de Black en Decker KS801SEK-QS, dan ga je op meerdere fronten voor flexibiliteit. Zo is deze 550 watt pendeldecoupeerzaag voorzien van een handige AutoSelect-instelling voor de snelheid van de pendelzaagslag. Daarnaast werkt je stofvrij indien je dat wenst en heb je altijd nieuwe zaagjes bij de hand doordat deze opgeborgen worden in het apparaat zelf. De continu-schakelaar geeft je extra comfort bij langdurig gebruik en het anti-splinterplaatje zorgt voor een zo strak mogelijke zaagsnede in je laminaat, plinten of andere werkstukken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Makita DJV180Z Decoupeerzaag

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Makita DJV180Z Decoupeerzaag 18V Li-ion Losse Body Leveringsomvang 1 stuks Anti-splinterplaat 1 stuks Glijplaat 1 stuks Afzuigadapter 22x19mm 1 stuks Decoupeerzaag B10 1 stuks Decoupeerzaagblad BR13 1 stuks Inbussleutel 4,0mm Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! Bijzondere kenmerken Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap. Schone zaaglijn door gepatenteerde koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen. Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait. Anti Vibratie Technologie: trillingen worden geabsorbeerd door contragewicht in de aandrijving. 18V Lithium-ion decoupeerzaag, afgeleid van de zeer populaire 230V versie 4350FCT. Technische gegevens Var. toerenregeling (schakelaar): ja Softgrip: ja Vibratie ah zagen van hout: 8,0 m/s² Aluminium zool: ja Type motor: 2-polig K Vibratie ah zagen van hout: 1,5 m/s² Max. zaagcap. metaal 90°: 10 mm Voorbereiding stofafzuiging: ja Pendelstanden: 3 Accutype: Li-ion Zaagbladwissel z. gereedschap: ja Max. zaagcap. aluminium 90°: 20 mm Zaagbladopname universeel: ja Geschikt voor BL1830 accu: ja Max. zaagcap. hout 90°: 135 mm Afm. lxbxh: 257x73x208 mm Ingebouwde verlichting: ja Slaglengte: 26 mm Geluidsdrukniveau: 84 dB(A) Aantal slagen: 0 - 2600 1/min Machine voltage: 18 V K Geluidsdrukniveau: 3 dB(A) Gewicht met BL1830 accu (EPTA): 2,9 kg K Vibratie ah zagen van metaal: 1,5 m/s² Vibratie ah zagen van metaal: 3,5 m/s²

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Powerplus POWC20100 Decoupeerzaag

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je zowel recht als in bochten kunnen zagen? Wil je kleinere zaagklussen efficiënt aanpakken en zelf nauwkeurig interieurelementen uitwerken? Neem dan snel een kijkje naar deze compacte 350W-decoupeerzaag van Powerplus. Je kan ermee tot 6mm in staal en maar liefst 45mm in hout zagen. Waarvoor is de decoupeerzaag geschikt? Het apparaat dient om hout, metaal en kunststof te zagen. Voordelen: + De verstelbare voetplaat kan 45° naar links en rechts kantelen, dus ook onder een schuine hoek zagen, is geen probleem. Zo sluiten je plinten mooi aan. + De vergrendelknop laat je continu doorwerken, zodat je geen tijd verliest. + De handige geleiderol zorgt er dan weer voor dat je ook heel precies recht en op maat kan zagen, bijvoorbeeld bij fijn zaagwerk. + Sluit de stofafzuiging aan op een stofzuiger, voor een minimum aan zaagstof. + Het toestel beschikt over een universele aansluiting, dus een ander zaagblad bevestigen, gaat moeiteloos. Specificaties: - Nominale spanning: 230-240V - Opgenomen vermogen: 350W - Zaagdiepte in hout: 45mm - Zaagdiepte in staal: 6mm - Zaagdiepte in plastiek: 10mm - Versteksnede: tot 45° (links en rechts) - Type aansluiting: universeel Wat zit er in de verpakking? 1 x decoupeerzaag 1 x aansluiting voor de stofafzuiging 1 x inbussleutel 2 x zaagblad 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie? Je krijgt 2 jaar garantie op dit Powerplus-toestel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait. Optimaal zicht en schone zaaglijn door koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen. Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap. Voor dagelijks intensief zagen. De voordelen van dit product 18v Lithium-ion decoupeerzaag, afgeleid van de zeer populaire 230V versie 4350FCT Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait Schone zaaglijn door gepatenteerde koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen Anti Vibratie Technologie: trillingen worden geabsobeerd. Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap De specificaties Max. zaagcap. hout 0°: 135 mm Max. zaagcap. metaal 0°: 10 mm Max. zaagcap. aluminium 0°: 20 mm Volt (spanning): 18 V Type motor: 2-polig Afm. lxbxh: 257x73x208 mm Slaglengte: 26 mm Pendelstanden: 3 Var. toerenregeling (schakelaar): ja Ingebouwde verlichting: ja Softgrip: ja Zaagbladwissel z. gereedschap: ja Gewicht met BL1830 accu: 2,9 kg Vibratie ah hout zagen: 7,0 m/s² Vibratie (K) hout zagen: 1,5 m/s² Vibratie ah metaal zagen: 3,5 m/s² Vibratie (K) metaal zagen: 1,5 m/s² Geluidsdrukniveau (LpA): 84 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Aantal slagen: 0 - 2600 min-1 Accubeveiliging: ja Gewicht met BL1815N accu: 2,6 kg Gewicht met BL1820 accu: 2,6 kg Gewicht met BL1820B accu: 2,6 kg Gewicht met BL1840 accu: 2,9 kg Gewicht met BL1840B accu: 2,9 kg Gewicht met BL1850 accu: 2,9 kg Gewicht met BL1850B accu: 2,9 kg Kantelen L/R: 45 / 45 º Lengte zaagblad: 76 - 180 mm Materiaal zool: Aluminium De leveringstoebehoren Mbox nr.2 821550-0 Anti-splinterplaat 192557-6 Beschermzool 417852-6 Stofafzuigadapter 22x19mm 417853-4 Decoupeerzgb hout 70mm BR13 A-85793

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Bosch PST 900 PEL

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Bosch PST 900 PEL zaag je soepel door hout (90 millimeter) en metaal (10 millimeter) heen. De zaagsnelheid is variabel, waardoor je dit precies afstemt op het materiaal waarmee je werkt. Wil je zeker weten dat je zaagsneden écht recht zijn? Deze decoupeerzaag heeft een paar handige functies voor beter zicht op je werk. Met CutControl zie je altijd een duidelijke zaaglijn op je werkstuk, waardoor je je materialen precies positioneert. Daarnaast heeft de machine ingebouwde verlichting, zodat je ook in minder verlichte plekken precies ziet wat je doet. Tijdens het klussen blaast de PST 900 PEL vrijgekomen zaagsel en stof weg. Handig, want zo blijft je werkplek netjes en overzichtelijk.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - VONROC Decoupeerzaag – 550W – snelwisselsysteem – Incl. accessoires & opbergtas

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de VONROC 550W decoupeerzaag zaag je gemakkelijk precieze hoeken en vormen in hout. Deze decoupeerzaag is ideaal voor gedetailleerde houtbewerking. Wat is het? Snel en precies hout doorzagen doe je met de JS502AC Decoupeerzaag van VONROC. De bodemplaat is met behulp van de bijgeleverde inbussleutel kantelbaar in een hoek van -45° tot 45°. Daarnaast is de bodemplaat ook verstelbaar naar voren en naar achteren. Hiermee kan je bijvoorbeeld plinten verstek zagen en lastige hoeken beter bereiken. Doordat de aan/uit knop vast te zetten is met een vergrendeling is de VONROC decoupeerzaag geschikt voor langdurig gebruik. Belangrijkste voordelen Verstelbare bodemplaat - Door de verstelbare bodem plaat is het makkelijk lastige hoeken te zagen en hout mooi op elkaar aan te laten sluiten Instelbaar – Via het instelwiel is de snelheid te handmatig in te stellen. Handig voor verschillende typen klussen Werkcomfort – Compact en licht design zorgt voor optimale wendbaarheid Stofreductie – Sluit de decoupeerzaag gemakkelijk aan op een stofzuiger zodat je in een stofvrije omgeving kan werken Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Gebruik de JS502AC decoupeerzaag voor het zagen van hout met het bijgeleverde zaagblad. Deze compacte decoupeerzaag is ideaal voor het zagen van rondingen en korte rechte stukken in bijvoorbeeld plaatmateriaal. Tips & Tricks Deze decoupeerzaag is volledig aan te passen op je zaagklus. Kies via het instelwiel de snelheid en bepaal of de klus er om vraagt om traag en precies te zagen, of dat het wat sneller en krachtiger mag. Sluit de decoupeerzaag aan op een stofzuiger om het stof op te vangen. Zo behoud je een vrij zicht op de zaaglijn, werk je in een schone omgeving en adem je zelf geen zaagstof in. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x JS502AC Decoupeerzaag – 550W 1x Zaagblad geschikt voor het decoupeerzagen van hout 1x Inbussleutel waarmee je de basisplaat kan verstellen 1x Stofzuigeraansluiting (universeel) 1x VONROC Toolbag Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC JS502AC decoupeerzaag. VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties Vermogen: 550W Aansluitspanning: 230-240V~ Frequentie: 50Hz Onbelast toerental: 0-3.000/min Zaagcapaciteit hout: 65mm Verstelbare basisplaat: -45° tot 45°

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Makita 4329K Decoupeerzaag

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ideaal voor het regelmatig zagen in hout, kunststof en metaal in een vrije lijn. Lichtgewicht zaag met drie pendelstanden: voor fijne tot grove afwerking. Eigenschappen Geschikt voor 230 Volt wisselstroom Dubbel geïsoleerd Instelbare pendelslag om dik materiaal snel te zagen Slanke vormgeving met beugelhandgreep Aansluiting voor externe stofafzuiging mogelijk Transparante beschermkap en/of beugel tegen ongewild aanraken van de zaag Aluminium zool Naar beide zijden kantelbaar onder 45° Rubberen aansluitsnoer Makita en universele zaagbladopname voor alle in de markt gangbare zaagbladen Contragewicht in de aandrijving vermindert de trilling en verhoogt de slagkracht Compleet met decoupeerzaagblad en inbussleutel In koffer Garantie 12 maanden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ (zonder accu)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ (zonder accu) decoupeerzaag zaag je eenvoudig in verschillende materialen. Zo zaag je tot 55 millimeter in hout, 8 millimeter in metaal en 20 millimeter in aluminium. Dankzij de pendelstanden zaag je gemakkelijk en snel door het werkstuk heen, wat handig is bij het maken van bochten. Moet je met precisie werken? Zet dan de pendelfunctie uit. In verstek zaken is geen probleem, kantel gewoon het zaagblad 22,5 of 45 graden. Je verwisselt zaagbladen eenvoudig zonder sleutel. Zo werk je snel weer door. De decoupeerzaag werkt op een BLACK+DECKER 18V Powerconnect accu, waardoor je geen stopcontact in de buurt nodig hebt om aan de slag te gaan. Je krijgt de benodigde accu bij deze BDCJS18N-XJ niet meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van decoupeerzagen. Er zijn namelijk 277 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste