Bestenu
Emma_van_der_Vink_9ddc7dd558.jpg

Emma van der Vink

Redacteur | Productexpert
Expertise Creatief schrijven en contentcreatie.
Opleiding Universiteit Utrecht
button
button
button
button
hero illustration

Hoogtepunten

  • list plusEmma's keuze om haar passie voor schrijven te volgen na haar informatica-opleiding was een belangrijk moment in haar leven, waardoor ze haar creatieve kant kon ontwikkelen en een carrière kon nastreven die bij haar interesses past.
  • list plusHet verder ontwikkelen van haar schrijfvaardigheden en succesvol bij kunnen dragen aan de publicatie van boeken, tijdschriftartikelen en websites.
  • list plusZe heeft successen geboekt met haar schilderwerk, door enkele schilderijen tentoon te kunnen stellen in lokale galerieën en commissies te ontvangen van bewonderaars van haar werk.

 

Opleiding

Emma heeft informatica gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en deze succesvol in drie jaar afgerond. 

 

Ervaring

Emma was altijd al gefascineerd door de wereld van programmeren en technologie. Tijdens haar opleiding werkte ze aan diverse programmeerprojecten, waarbij ze ervaring opdeed met verschillende programmeertalen, zoals Python, Java en C++.

Haar passie voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen leidde haar naar een groepsproject waarbij ze samen met haar medestudenten een webapplicatie ontwikkelde. Tijdens dit project leerde ze zowel front-end- als back-end-technologieën kennen en ontdekte ze hoe ze deze kon combineren om functionele en gebruiksvriendelijke applicaties te bouwen.

Om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden, liep Emma stage bij een toonaangevend technologiebedrijf. Daar kreeg ze de kans om haar programmeervaardigheden in een professionele omgeving toe te passen, waar ze betrokken was bij softwareontwikkeling en -testen. Emma's stage-ervaring stelde haar in staat om haar technische expertise te verbeteren en inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen die de IT-industrie te bieden heeft.

Emma's nieuwsgierigheid dreef haar om zich te verdiepen in de wereld van kunstmatige intelligentie. Ze voltooide een uitdagend onderzoeksproject waarin ze algoritmen voor kunstmatige intelligentie ontwikkelde en evalueerde. Haar werk leverde waardevolle inzichten op en zette haar op het pad naar een veelbelovende carrière in de wereld van technologie.

Na het behalen van haar informatica-diploma, kwam Emma tot een besef: hoewel ze gefascineerd was door de wereld van programmeren en technologie, was er een andere interesse wat haar altijd al enorm aantrok: schrijven. Emma besloot haar hart te volgen en een carrière na te streven die haar creatieve kant kon voeden en beter aansloot bij haar interesses. Hier heeft ze tot de dag van vandaag nooit spijt van gehad.