Beste Uitleesapparatuur - May. 2021

61 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

Hoe komt deze geweldige Uitleesapparatuur ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Uitleesapparatuur ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Uitleesapparatuurs, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Uitleesapparatuurs die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Uitleesapparatuurs het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Uitleesapparatuurs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Uitleesapparatuurs

De beste Uitleesapparatuurs in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth Adapter / Controleer uw Auto op foutmeldingen / Voorkom verrassingen bij de garage. Geweldige Functies: Kijk zelf een foutmelding na voordat u een bezoek brengt aan de garage, Bespaar geld door zelf kleine problemen op te lossen. Lees zelf foutmelding uit, generieke foutmeldingen en specifiek type gerelateerd foutmeldingen. Lees ook wat een foutmelding inhoud en hoe deze opgelost kan worden. Meer dan 3000 verschillenden foutmeldingen zijn opgenomen. Verwijder zelf foutcodes of zet het Check Engine lampje, reset sensor data. Met deze Bluetooth Mini ELM327 OBD2 interface scanner kun je draadloos en tijdens het rijden verschillende sensoren raadplegen van je auto. Zoals, Motor RPM, koelvloeistof temperatuur, brandstof status, snelheid, brandstof verbruik. Ook geavanceerde sensor zoals luchtinlaat e.d. zijn in te lezen, mits ondersteund door de auto en/of OBD-interface. De OBD2 Bluetooth Adapter wordt geleverd met software voor PC. Duidelijk uit te lezen codes. Werkt met een Bluetooth verbinding (Android). Uitschakelen van bepaalde functies o.a. (Check Engine” ). Meer dan 3000 opgeslagen checkcodes. Gebruik de app Car Scanner ELM OBD2. Hoogwaardig product van MMOBIEL. Elk onderdeel wordt voor verzending gecontroleerd! Dit product is op voorraad en wordt verzonden vanuit Nederland!

1. MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth V2.1 Adapter - Diagnose Auto Interface - Controleer uw Auto op Foutmeldingen - Android, Windows - inclusief Software


Product informatiePlus or Show more

(NIET GESCHIKT VOOR IPHONE/ IOS SYSTEMEN) Eenvoudig te gebruiken op telefoon, tablet, computer of multimedia radio en geschikt voor alle auto’s met OBD2 aansluiting. Met deze snelle bluetooth OBD2 scanner kunt u eenvoudig de computer van uw auto uitlezen en de data grafisch weergeven met o.a. de gratis app “Torque”. Ook is het mogelijk om foutcodes uit te lezen en eventueel te verwijderen. Nadat u de OBD2 scanner heeft aangesloten maakt u een bluetooth verbinding tussen de OBD2 scanner en bijvoorbeeld uw telefoon. Download en installeer de app “Torque” en maak een profiel aan. In de app kunt u nu uw eigen dashboard maken met de data die u wilt zien.

2. OBD2 scanner bluetooth | ELM327 | OBDII | auto computer uitlezen | Car reader | Diagnose


Product informatiePlus or Show more

Strex OBD scanner voor het uitlezen van auto’s Features ▶ Gebruikersvriendelijk: Geschikt voor zowel de professional als thuisgebruiker. Het simpele plug & play systeem maakt het voor iedereen mogelijk hun auto snel en makkelijk uit te lezen. ▶ Motorstoring oplossen: Eenvoudig de motorstoring uitlezen, het probleem achterhalen en repareren. Motorstoringen worden aangegeven met foutcode en beschrijving van het probleem. Tevens is het mogelijk het motorlampje (MIL) te resetten. ▶ Werkt met elke auto: Werkt met nagenoeg elke auto gebouwd na 1996 ▶ Meer data: Naast het uitlezen van motorstoringen kan je met deze OBDII scanner live data inzien, framenummers bekijken, voertuig informatie opvragen, emissie status test doen (I/M Readiness) en meer. ▶ Modern compact design: Robuuste Nederlandstalige scanner met Lcd-scherm (128 x 64 pixels), witte achtergrondverlichting en contrastaanpassing. Geen batterijen of oplader nodig. De Strex OBD 2 Scanner is een geweldige tool voor het uitlezen van je auto. De belangrijkste functie van de scanner is het detecteren van fouten in het motorsysteem. Als het motor storing lampje in je auto brand, kun je de Strex auto uitlezer gebruiken om de foutcode te lezen, te achterhalen wat het probleem is en het te repareren. Ook is het mogelijk om het motorlampje (MIL) uit te schakelen. Naast het uitlezen van fouten in het motorsysteem kan de scanner ook gebruikt worden voor het uitlezen van live data, voertuig informatie, framenummers en emissie status (I/M Readiness). Door het gebruik van het handige plug & play systeem is voor het gebruik van deze scanner is geen verdere configuratie nodig. Je hoeft hem alleen aan te sluiten op je OBD poort en je bent klaar om je auto uit te lezen. De gevonden storingen worden direct getoond met zowel foutcode als beschrijving. Specificaties OBD 2 Module Geschikt voor nagenoeg elke auto gebouwd na 1996 Alle soorten motorstoringen Toont storing code met beschrijving van het probleem Universele codes & fabrikant specifieke Readiness test (IM Readiness test) Motorlampje resetten (MIL) 80CM OBD kabel inbegrepen Data onthouden In het Nederlands, Engels, Duits, Frans en meer Live data uitlezen Brandstofdruk Lambdasensor Motortoerental Motorvermogen Motor & olie temperatuur Brandstofsysteem Snelheid Brandstof waarde Inlaatdruk Ontsteking Inlaatlucht temperatuur Gasklepstand Luchtdebiet En meer

3. OBD Scanner - OBD2 - Auto uitlezen - Auto scanner - Diagnose apparatuur voor auto's - Motorstoring


Product informatiePlus or Show more

Brandt er een vreemd lampje in je auto en wil je graag weten wat er aan de hand is? Dan is de Achaté OBD2 Scanner de perfecte tool om hier achter te komen. Door de OBD2 Scanner op je auto aan te sluiten kan je binnen enkele seconden de boordcomputer van de auto uitlezen. Zo kom je makkelijk en snel achter het probleem en kan je in sommige gevallen het probleem gewoon zelf oplossen. Jouw voordelen ✓ De perfecte tool ✓ Makkelijk je auto uitlezen ✓ Detecteert storingen ✓ Plug & Play systeem ✓ Direct resultaat ✓ Leest en verwijdert codes ✓ Licht & compact design ✓ Vernieuwd LCD-scherm ✓ Vernieuwd OBD-kop ✓ Premium kwaliteit Plug & Play Dit handige apparaat is voorzien van een Plug & Play systeem. Je hoeft simpelweg alleen de scanner aan te sluiten op de OBD-poort en je kan direct beginnen met het uitlezen van de auto. Direct resultaat Zodra de scanner is verbonden met de boordcomputer laat hij direct de aangetroffen storingen zien met een beschrijving. Met deze OBD2 scanner heb je de mogelijkheid het lampje van de storing uit te schakelen en de auto zelf te repareren. De nieuwste technologie De OBD2 scanner beschikt over de nieuwste technologie. Het vernieuwde LCD-scherm zorgt voor een duidelijk beeld. De OBD-kop is ook vernieuwd, waardoor het uitlezen van de auto een stuk sneller gaat dan de oudere versie. De perfecte tool De Achaté OBD2 Scanner is de ideale tool voor het uitlezen van je auto. Naast het detecteren van storingen en de mogelijkheid om het lampje van de storing uit te schakelen heeft deze scanner ook andere mogelijkheden. Zo kan je het apparaat ook gebruiken voor het uitlezen van live data, voertuig informatie, framenummers en emissie status (I/M Readiness). Let op! Deze scanner werkt met alle auto’s vanaf het bouwjaar 1996. Productspecificaties • Strak en simpel menu: OBD/EOBD, kant en klare test, DTC lookup, zwenktest, oplaad test, setup • Krachtige functies: Leest duidelijke foutcodes, verwijdert codes, live data, freeze frame, auto informatie, I/M bereidheid, zet Mil uit, meertalig, OBDII auto’s, led-indicator, kleurenscherm • Afmetingen apparaat: 85 mm breedte, 130 mm lengte, 25 mm dikte| • Beschikbare talen: Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Nederlands, Pools, Zweeds Koop nu jouw Achaté OBD2 Scanner en los eenvoudig en snel de storingen op in jouw auto! Achaté Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over het product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij ons profiteer je standaard van: ✔1 Jaar garantie ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!

4. OBD Scanner - OBD2 - Auto uitlezen - Storing verwijderen - Uitleesapparaat - Diagnose apparatuur auto


Product informatiePlus or Show more

(NIET GESCHIKT VOOR IPHONE/ IOS SYSTEMEN) Eenvoudig te gebruiken op telefoon, tablet, computer of multimedia radio en geschikt voor alle auto’s met OBD2 aansluiting. Met deze snelle bluetooth OBD2 scanner kunt u eenvoudig de computer van uw auto uitlezen en de data grafisch weergeven met o.a. de gratis app “Torque”. Ook is het mogelijk om foutcodes uit te lezen en eventueel te verwijderen. Nadat u de OBD2 scanner heeft aangesloten maakt u een bluetooth verbinding tussen de OBD2 scanner en bijvoorbeeld uw telefoon. Download en installeer de app “Torque” en maak een profiel aan. In de app kunt u nu uw eigen dashboard maken met de data die u wilt zien.

5. OBD2 scanner bluetooth | ELM327 | OBDII | auto computer uitlezen | Car reader


Product informatiePlus or Show more

De Autophix OM126 is een handig universeel OBD2 apparaat, waarmee u gemakkelijk uw motormanagement kunt uitlezen en de foutcodes kunt wissen. Het toestel is geschikt voor alle OBD2/EOBD uitgevoerde auto's, dus alle merken vanaf +-2000 (benzine) en 2004 (diesel) tot en met heden. Ook de nieuwste canbus auto's. Op het scherm worden de storingscode's weergegeven, welke u dan kunt opzoeken. Ook biedt het toestel de mogelijkheid de storing direct te wissen. Supertool dus voor de handige klusser! Dit betreft een origineel Autophix toestel van de Nederlandse importeur met 5 jaar garantie - niet vergelijkbaar met clones uit china die onder andere merken worden aangeboden. Het toestel werkt op alle automerken, vanaf bj. 2000 voor benzine auto's, en diesels vanaf 2004, tot en met heden. Kenmerken: -Leest en wist generieke (P0, P2, P3 en U0) en fabrikant-specifieke (P1, P3, en U1) diagnostische foutcodes (DTC's) en zet de MIL indicatie uit. - Live data waardes en grafieken (Rpm, map, luchtmassa, etc etc.) -Makkelijk af te lezen, verlicht TFT-kleurenscherm toont de foutcode met omschrijving. -Geeft de voertuig identificatie-nummer (VIN, CIN,CVN) weer. -Freeze frame data en emissie status (beschikt over een I/M Readiness toets) -Volledig Nederlandstalig -Zeer betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en nauwkeurig. -Ondersteunt alle OBD2 protocollen -Gratus updates via het internet -Lezen en wissen van storingen in motormanagement Ondersteunt alle protocollen: -SAE J1850 PWM -SAE J1850 VPW -ISO 9141-2 -KWP2000 -ISO 15.765-4 / SAE J2480 - Controller Area Network (CAN) Inhoud verpakking: - Nederlandstalige OM126 handscanner (OBD-Partner NL uitvoering) -USB kabel voor het updaten -Handleiding Let op! U koopt bij OBD-Partner, al meer dan 10 jaar de nummer 1 specialist in Auto diagnose apparatuur. Wij zijn sinds 2011 dealer van het merk Autophix en kunnen uit uitstekend helpen bij vragen.

6. Autophix OBD2 / EOBD Diagnose computer - Uitleesapparaat OM126 - Storing wissen - Nederlandstalig


Product informatiePlus or Show more

Niet geschikt voor iPhones/iPads (Apple producten) Als uw auto gebruik maakt van de ECU verbinding met het J1850 protocol, dan is uw auto niet geschikt voor deze adapter ELM327 Auto Scanner OBD2 CAN BUS Adapter Bluetooth Function - Motorstoringen uitlezen met een OBD2 scanner - Zelf storingen uitlezen en verwijderen Motorstoringen uitlezen met een OBD2 scanner Wie heeft het niet een keer meegemaakt, het storingslampje van de auto gaat branden. Met een rood lampje is het verstandig om te stoppen, maar met een geel lampje kunt u doorrijden naar de garage om het na te laten kijken. Ongeveer €50,- verder bij de garage, komt u erachter dat het een onschadelijke storing is door bijvoorbeeld een bevuilde sensor. Dit kan wel eens vaker voorkomen… Zonde van uw geld maar het moet toch uitgelezen worden. Toch kunt u hier geld mee besparen door zelf een OBD2 scanner aan te schaffen. Het is namelijk erg eenvoudig deze fouten zelf op te lossen! En uiteraard mag een OBD2 scanner niet ontbreken in uw gereedschapskist! Kenmerken: -geschikt voor alle OBD-II voertuigen -wireless (Bluetooth) 5 ~ 10m. -software digitaal te verkrijgen, geschikt voor 99% van alle smartphones. Meer dan 3000 generieke code definities) -ondersteuning van OBD-II protocollen: ISO15765-4 (CAN), ISO14230-4 (KWP2000), ISO9141-2 Weergaven: Display current sensor data, including: Calculated Load Value Coolant Temperature Fuel System Status Vehicle Speed Short Term Fuel Trim Long Term Fuel Trim Intake Manifold Pressure Timing Advance Intake Air Temperature Air Flow Rate Absolute Throttle Position Oxygen sensor voltages/associated short term fuel trims Fuel System status Fuel Pressure Ondersteuning de volgende multi protocollen: ISO 9141-2 (5 baud init, 10,4 kBaud) ISO 14230-4 KWP (5 baud init, 10,4 kBaud) ISO 14230-4 KWP (snel init, 10,4 kBaud) ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 500 kBaud) ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 500 kBaud) ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 250 kBaud) ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 250 kBaud) SAE J1850 PWM (41,6 kBaud) SAE J1850 VPW (10,4 kBaud) Ondersteuning van de volgende software: Torque (kan worden gedownload van Android Market) Scantool_net113win (Full Version) EasyOBDII V2.2 (volledige versie) OBD2Spy (Demo Version) ScanMaster-ELM (Demo Version) wOBDCRAZY (Demo Version) Geschikt voor 99 procent van de voertuigen gebouwd na het jaar 1996. Opmerking:

7. ELM327 Auto Scanner OBD2 - Zelf storingen uitlezen en verwijderen - (NIET GESCHIKT VOOR IPHONE/ IOS


Product informatiePlus or Show more

OBD Uitlees apparaat | Zelf je auto uitlezen op foutmelding | Motorstoringen | Auto diagnose via de telefoon Features ▶ Snel foutcodes uitlezen en wissen: Ontdek zelf waarom het motorlampje brand, schakel deze uit, bekijk real-time sensormetingen, statistieken en meer. ▶ Uitstekende compatibiliteit: Werkt op nagenoeg alle auto’s vanaf bouwjaar 1996. ▶ Gemakkelijk in gebruik: Geschikt voor zowel Android als IOS. Gratis apps beschikbaar via de Appstore zoals Car Scanner ELM OBD2. Compact, betrouwbaar en makkelijk mee te nemen. ▶ Werkt via WiFi verbinding ▶ Nieuwste PIC18F25K80 chip: In tegenstelling tot goedkope varianten beschikt deze OBD scanner over de nieuwe PIC18F25K80 chip. Met deze Strex WiFi OBD 2 adapter kun je draadloos nagenoeg elke auto uitlezen via je smartphone. Bespaar jezelf de diagnose kosten van de garage, met dit apparaat zie je zelf wat er mankeert aan je auto. De adapter leest o.a. diagnostische foutcodes van je auto uit en toont hun betekenis. Hij werkt met Wifi en is geschikt voor zowel IOS als Android. Het enige wat je nodig hebt is de gratis app, beschikbaar via de appstore. Specificaties 12V Plug & Play systeem Werkt op Wifi Gewicht: 50 Gram Afmetingen: 4.8 x 2.5 x 3.5 CM Leest de volgende gegevens uit: realtime-uitlezing van motorgegevens - RPM, berekende laadwaarde, koelmiddeltemperatuur, brandstofsysteemstatus, voertuigsnelheid, brandstofversnelling voor kort / langdurig brandstofverbruik, druk in inlaatspruitstuk, voorinstelmoment, inlaatluchttemperatuur, luchtstroomsnelheid, gaspedaal Positie, zuurstofsensorspanningen / bijbehorende kortstondige brandstofafwerkingen, brandstofsysteemstatus, brandstofdruk en veel meer ECU-gegevens.

8. Strex OBD2 Auto scanner met WiFi - OBD - Android & IOS - Auto Uitlezen - Auto Diagnose via telefoon - Auto motorlampje uitlezen - Bluetooth alternatief


Product informatiePlus or Show more

MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi Adapter / Controleer uw Auto op foutmeldingen / Voorkom verrassingen bij de garage. Geweldige Functies: Kijk zelf een foutmelding na voordat u een bezoek brengt aan de garage, Bespaar geld door zelf kleine problemen op te lossen. Lees zelf foutmelding uit, generieke foutmeldingen en specifiek type gerelateerd foutmeldingen. Lees ook wat een foutmelding inhoud en hoe deze opgelost kan worden. Meer dan 3000 verschillenden foutmeldingen zijn opgenomen. Verwijder zelf foutcodes of zet het Check Engine lampje, reset sensor data. Met deze Wifi Mini ELM327 OBD2 interface scanner kun je draadloos en tijdens het rijden verschillende sensoren raadplegen van je auto. Zoals, Motor RPM, koelvloeistof temperatuur, brandstof status, snelheid, brandstof verbruik. De OBD2 Wifi Adapter wordt geleverd met software voor PC & iOS. Duidelijk uit te lezen codes. Werkt met een Wifi verbinding. Uitschakelen van bepaalde functies o.a. (Check Engine” ). Meer dan 3000 opgeslagen checkcodes. Hoogwaardig product van MMOBIEL. Elk onderdeel wordt voor verzending gecontroleerd! Dit product is op voorraad en wordt verzonden vanuit Nederland!

9. MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi - Auto Foutcode Lezer - inclusief Software - Android - iOS - Windows PC


Product informatiePlus or Show more

OBD2 + EOBD+ Canbus Diagnosecomputer OM580 - Origineel en Nederlandstalig Met deze Autophix OM580 bent u in staat om een snelle, tot aan de meest geavanceerde diagnose te stellen aan een auto. Prima geschikt voor de professional, maar zeker ook de hobbyist die zelf een storing wil resetten, en zo de dure garage rekeningen wil uitsparen. 1 a 2 keer gebruiken en u heeft de kosten terugverdient! Deze zeer gebruiksvriendelijke scanner werkt met alle negen OBD test modes. Het toestel is geschikt voor EOBD en OBD2 compatibele Amerikaanse, Aziatische en Europese voertuigen. (Benzine vanaf +- 2000, diesel vanaf +- 2004) Veruit de beste Diagnosecomputer die voor deze prijs te krijgen is! Enkele eigenschappen: - Brandstofanalyse functie - opname van live data - Resetten van Storingen en foutcodes - Weergave van Freeze Frame Data - Geeft foutcodes weer met Nederlandse omschrijving - GRATIS Updates via onze website - 5 jaar garantie! Overige kenmerken: Resetten van Storingen en foutcodes in motormanagement Uitlezen van Live data (waarde + grafiek) Brandstofanalyse functie / data opname Reset OBD2 monitor status Leest I/M Readiness status Leest universele codes (P0, p2, p3, U0) en fabrikant specifieke codes (P1, P3, and U1) Hoogste voertuigdekking met CAN-protocol ondersteuning Ondersteund alle 9 OBD2 / EOBD modes Freeze Frame data Geeft foutcodes weer in Nederlandse tekst Geen externe voeding nodig, gewoon aansluiten op uw auto Ondersteunt ISO, VPW en PWM-bus-systemen alsmede CAN BUS-systemen Live data gegevens: Motortoerental Motortemperatuur Olietemperatuur Berekend motorvermogen Brandstofsysteem status Voertuigsnelheid Brandstof correctie waarde Brandstofdruk Ontstekingsvervroeging Inlaatluchttemperatuur Luchtmassa / debiet Gasklepstand Lambdasensor waarde Inlaatdruk Geschikt voor o.a. de volgende automerken: Alfa Romeo Audi Bentley Bmw Chevrolet Chrysler Citroen Corvette Dacia Daewoo Daihatsu Daimler Dodge Fiat Ford Ferrari Honda Hyundai IVECO Jaguar Jeep Kia Lancia Land Rover Lexus Lotus Maserati Mazda Mercedes-Benz MG Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Rover Saab Seat Skoda Smart Ssangyong Subaru Suzuki Toyota Volkswagen Volvo Volledig gebruiksklaar geleverd met: Diagnosecomputer Autophix OM580 Universele OBD2 / EOBD aansluitkabel USB-kabel Stevige nylon draagtas Gratis software updates via onze website Handleiding Met meer dan 10 jaar evaring bent u bij OBD partner aan het juiste adres!

10. OBD2 / EOBD / CANBUS Diagnosecomputer Autophix OM580 | Diagnoseapparatuur | OBD Scanner Volledig origineel en Nederlandstalig!


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Uitleesapparatuurs


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Uitleesapparatuurs. Er zijn immers 61 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Uitleesapparatuur kopen.