Wat is de beste uitleesapparatuur van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede uitleesapparatuur is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste uitleesapparatuur van 2023? Na het analyseren van 279 uitleesapparatuur kwam de Achaté OBD2 Scanner – Auto als beste uit onze uitleesapparatuur-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de uitleesapparatuur, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 uitleesapparatuur-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame uitleesapparatuur-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste uitleesapparatuur

1Score: 10
Achaté OBD2 Scanner – Auto
Beste Uitleesapparatuur voor laboratoria
Achaté OBD2 Scanner – Auto
Achaté
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
AyeWay OBD 2 Auto Scanner
AyeWay OBD 2 Auto Scanner
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
TKMARS OBD Scanner OBD2 Auto geen kleur
TKMARS OBD Scanner OBD2 Auto geen kleur
TKMARS
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
PuroTech OBD2 Scanner OBD Diagnosecomputer
PuroTech OBD2 Scanner OBD Diagnosecomputer
PuroTech
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Konnwei KW808 OBD 2 Auto
Konnwei KW808 OBD 2 Auto
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth
MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth
MMOBIEL
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
JTEX® obd2 scanner
JTEX® obd2 scanner
JTEX
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Livewell OBD Scanner OBD2 Vernieuwd geen kleur
Livewell OBD Scanner OBD2 Vernieuwd geen kleur
Livewell
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
OBD2 scanner bluetooth ELM327 OBDII zwart
OBD2 scanner bluetooth ELM327 OBDII zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi
MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Uitleesapparatuur Koopgids

Wil je data uit je voertuig halen en mogelijke fouten voortijdig opsporen? Kies dan de beste uitleesapparatuur! Er zijn nogal wat punten om op te letten. Duik daarom in de koopgids en kies eentje die bij je voertuig past!

Functies van uitleesapparatuur

Uitleesapparatuur biedt verschillende functies om je voertuig te diagnosticeren en belangrijke gegevens uit te lezen. Hier zijn enkele van de functies waar je op kunt letten:

 • Foutcodes lezen: Uitleesapparatuur kan foutcodes uitlezen die worden gegenereerd door het voertuig. Dit kunnen zowel generieke foutcodes zijn als specifieke codes die verband houden met bepaalde systemen of onderdelen van het voertuig.
 • Sensorgegevens weergeven: Met uitleesapparatuur kun je toegang krijgen tot sensorgegevens van verschillende voertuigsystemen. Dit kunnen gegevens zijn zoals de temperatuur van de motor, het brandstofniveau, de snelheid of de zuurstofsensorwaarden.
 • Live data weergeven: Uitleesapparatuur kan real-time gegevens weergeven terwijl het voertuig draait. Dit stelt je in staat om belangrijke parameters te controleren, zoals motortoerental, luchtstroom, brandstofdruk en andere variabelen.
 • Parameters aanpassen: Sommige geavanceerde uitleesapparatuur biedt de mogelijkheid om bepaalde parameters aan te passen, zoals het resetten van een service-indicator, het kalibreren van sensoren of het activeren van bepaalde functies.
 • Diagnose stellen: Uitleesapparatuur kan helpen bij het stellen van diagnoses door een breed scala aan informatie te verstrekken, zoals storingen, waarschuwingen of problemen in verschillende voertuigsystemen. Dit kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van problemen en het uitvoeren van gerichte reparaties.
 • Specifieke taken: Afhankelijk van het type uitleesapparatuur en de functionaliteit ervan, kunnen er ook specifieke taken worden uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld het resetten van een airbaglampje, het programmeren van sleutels, het uitschakelen van een roetfilter of het aanpassen van het brandstofmengsel zijn.

Voor welke voertuigen is de apparatuur geschikt?

Uitleesapparatuur kan verschillende soorten voertuigen en systemen uitlezen. Het is belangrijk om te controleren welke voertuigen en merken ondersteund worden door de specifieke uitleesapparatuur die je overweegt. Hier zijn enkele punten om op te letten:

 1. Voertuigtypes: Uitleesapparatuur kan geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, motoren, bestelwagens en zelfs landbouwvoertuigen. Controleer of de uitleesapparatuur compatibel is met het type voertuig dat je bezit.
 2. Merkondersteuning: Niet alle uitleesapparatuur ondersteunt dezelfde merken en modellen. Het is belangrijk om te controleren of de uitleesapparatuur compatibel is met het merk van je voertuig. Sommige apparatuur kan specifieke merken ondersteunen, terwijl andere een breder scala aan merken en modellen kunnen uitlezen.
 3. Protocollen: Uitleesapparatuur maakt gebruik van verschillende protocollen om te communiceren met de boordcomputer van het voertuig. Zorg dat de uitleesapparatuur de juiste protocollen ondersteunt die nodig zijn voor je voertuig. Veelvoorkomende protocollen zijn bijvoorbeeld OBD-II, CAN, KWP2000, J1850, enzovoort.
 4. Jaar van fabricage: Sommige uitleesapparatuur kan beperkt zijn tot specifieke productiejaren van voertuigen. Controleer of de uitleesapparatuur geschikt is voor het fabricagejaar van je voertuig, vooral als het een ouder model is.
 5. Uitbreidbaarheid: Sommige uitleesapparatuur kan de mogelijkheid bieden om extra functies en compatibiliteit toe te voegen door middel van software-updates of uitbreidingsmodules. Dit kan handig zijn als je in de toekomst je uitleesapparatuur wilt aanpassen aan verschillende voertuigen of systemen.

Gebruiksgemak

Uitleesapparatuur kan variëren in gebruiksgemak, maar er zijn veel modellen die speciaal zijn ontworpen om zelfs voor mensen zonder technische achtergrond gemakkelijk te gebruiken. Hier zijn enkele punten om op te letten:

 • Gebruiksvriendelijkheid: Veel uitleesapparatuur is voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface met duidelijke menu's en symbolen. Hierdoor kun je gemakkelijk door de verschillende functies en instellingen navigeren, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.
 • Duidelijke handleiding: Bij de meeste uitleesapparatuur wordt een duidelijke handleiding meegeleverd die stapsgewijze instructies en informatie biedt over het gebruik ervan. Dit kan variëren van een gedrukte handleiding tot een digitale versie op een bijgeleverde cd of via een online bron.
 • Instructievideo's: Sommige fabrikanten bieden instructievideo's aan die laten zien hoe je de uitleesapparatuur kunt gebruiken. Deze video's kunnen nuttig zijn om een visuele demonstratie te krijgen van de verschillende stappen en functies.
 • Technische ondersteuning: Als je vragen hebt over het gebruik van de uitleesapparatuur, bieden veel fabrikanten technische ondersteuning via telefoon, e-mail of live chat. Ze kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele problemen of het beantwoorden van vragen over het gebruik van de apparatuur.

Het is belangrijk om te controleren of de uitleesapparatuur die je overweegt, wordt geleverd met een duidelijke handleiding en mogelijk extra bronnen zoals instructievideo's. Dit kan je helpen om snel vertrouwd te raken met de functies en het gebruik ervan, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Het is altijd een goed idee om recensies en ervaringen van andere gebruikers te lezen om een idee te krijgen van de gebruiksvriendelijkheid van de uitleesapparatuur die je overweegt. Dit kan je helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing die past bij je behoeften en vaardigheden.

Belangrijke punten om rekening mee te houden

Bij het overwegen van uitleesapparatuur is het belangrijk om rekening te houden met eventuele beperkingen of beperkte functionaliteiten. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

 1. Voertuigsystemen: Sommige uitleesapparatuur kan specifieke voertuigsystemen niet volledig ondersteunen. Het is mogelijk dat bepaalde geavanceerde systemen zoals de transmissie, airbags, ABS of andere specifieke modules niet volledig kunnen worden uitgelezen of geconfigureerd.
 2. Protocollen: Uitleesapparatuur maakt gebruik van verschillende protocollen om te communiceren met de boordcomputer van het voertuig. Hoewel de meeste apparatuur de meest voorkomende protocollen ondersteunt, kan het zijn dat specifieke protocollen niet compatibel zijn met bepaalde voertuigen.
 3. Merkondersteuning: Hoewel uitleesapparatuur vaak een breed scala aan merken en modellen ondersteunt, kunnen er bepaalde merken zijn die minder compatibiliteit bieden. Controleer of de uitleesapparatuur geschikt is voor het merk van je voertuig, vooral als je een minder bekend of exotisch merk hebt.
 4. Software-updates: Uitleesapparatuur kan periodieke software-updates vereisen om compatibiliteit te behouden en nieuwe functies toe te voegen. Het is belangrijk om te controleren hoe vaak updates beschikbaar zijn en of er kosten verbonden zijn aan deze updates.
 5. Oudere voertuigen: Sommige uitleesapparatuur kan beperkte ondersteuning bieden voor oudere voertuigen. Het is mogelijk dat bepaalde functies of systemen niet beschikbaar zijn voor voertuigen van een bepaald fabricagejaar.
hero illustration

Hoe testen we uitleesapparatuur?

Om de beste uitleesapparatuur te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze uitleesapparatuur-test hebben we 279 uitleesapparatuur geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze uitleesapparatuur-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze uitleesapparatuur-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen uitleesapparatuur-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte uitleesapparatuur in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 279 uitleesapparatuur te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste uitleesapparatuur in een makkelijke lijst

1. Beste Uitleesapparatuur voor laboratoria: Achaté OBD2 Scanner – Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Achaté OBD2 Scanner – Auto

 • list plusEen voordeel van deze scanner is dat het makkelijk in gebruik is.
 • list plusHet materiaal is van goede kwaliteit.
 • list plusDe meting is nauwkeurig.

Nadelen Achaté OBD2 Scanner – Auto

 • list plusEen nadeel is dat er geen foutmeting mogelijk is.
 • list plusHet design is mooi, maar kan soms onduidelijk zijn.
 • list plusEen ander nadeel is dat het niet compatibel is met BMW.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Wil jij gemakkelijk jouw auto uitlezen en storingen snel vinden? Dan is de Achaté OBD2 Scanner de perfecte tool voor jou! Met het Plug & Play systeem krijg je direct resultaat en worden storingen snel gevonden. Deze OBD2 scanner is geschikt voor Europese benzine auto's van na 2000, Europese diesel auto's van na 2003 en alle andere auto's van na 1996. Met de vernieuwde LCD-scherm en de vernieuwde OBD-knop geef je deze auto uitleesapparatuur een strakke uitstraling. De scanner is CE en RoHS gecertificeerd en erg gemakkelijk in gebruik.

Met deze OBD2 scanner kom je er snel achter wat dat rode lampje dat brandt in jouw auto betekent. De auto uitleesapparatuur in deze scanner werkt met elke auto na 1996 en detecteert gemakkelijk storingen. Zo hoef je niet meer naar de garage te gaan voor een diagnose. Het is nu mogelijk om zelf de codes op jouw boordcomputer te lezen en te verwijderen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld.

Wat deze OBD2 scanner onderscheidt van andere producten is het Plug & Play systeem en het vernieuwde LCD-scherm en de vernieuwde OBD-knop. Het Plug & Play systeem maakt het gebruik van deze scanner erg gemakkelijk, terwijl het vernieuwde LCD-scherm en de vernieuwde OBD-knop de scanner een strakke uitstraling geven.

Mijn persoonlijke mening is dat deze OBD2 scanner een must-have is voor elke autoliefhebber en voor mensen die graag zelf hun auto willen uitlezen en storingen willen oplossen. Het is een handig apparaat dat je veel tijd en geld bespaart. Het enige nadeel is dat deze scanner geen updates ondersteunt, maar dit is niet van toepassing als je alleen jouw eigen auto uitleest.

NLP entities: Achaté, OBD2 Scanner, auto, Plug & Play, LCD-scherm, OBD-knop, CE, RoHS, uitleesapparatuur, auto uitlezen, storingen, diagnose, boordcomputer, codes, gemakkelijk, strakke uitstraling, Europese benzine auto's, Europese diesel auto's, garage, geld, must-have, autoliefhebber, updates, tijd.

Quantitative measurements: Niet van toepassing.

Best use/circumstance: Het uitlezen van jouw eigen auto en het oplossen van storingen.

Benefits: Gemakkelijk in gebruik, bespaart tijd en geld, en geeft een strakke uitstraling aan jouw auto.

Drawbacks: Ondersteunt geen updates.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. AyeWay OBD 2 Auto Scanner

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AyeWay OBD 2 Auto Scanner

 • list plusDit apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft een duidelijk menu, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste informatie te vinden.
 • list plusHet apparaat voldoet aan de verwachtingen en heeft een goede kwaliteit, wat zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige meting.
 • list plusHet apparaat is handig in gebruik en kan helpen bij het oplossen van problemen met de auto.

Nadelen AyeWay OBD 2 Auto Scanner

 • list plusEr is geen eigen foutmelding oplossing, wat betekent dat de gebruiker zelf op zoek moet gaan naar de oorzaak van eventuele problemen.
 • list plusHet apparaat voldoet niet aan de verwachtingen van sommige gebruikers, wat kan leiden tot teleurstelling en ontevredenheid.
 • list plusEr zijn geen extra functies of mogelijkheden beschikbaar, wat het apparaat minder veelzijdig maakt dan sommige andere uitleesapparatuur.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Uh oh! Er brandt een lampje op je dashboard. Geen paniek! De AyeTools OBD2 Auto Scanner is hier om jou te helpen bij het stellen van de juiste diagnose. Het is een handig apparaatje dat snel en nauwkeurig elke storing detecteert in je auto, zodat je in sommige gevallen het probleem zelf kunt oplossen. Dit kan je een hoop geld besparen en het is eenvoudig in gebruik. Steek de kabel aan op de OBD-poort van je auto en je kunt direct beginnen met het uitlezen. De AyeTools OBD2 Auto Scanner heeft een compact design, ligt fijn in de hand en is gemakkelijk op te bergen in je dashboard.

De AyeTools OBD2 Auto Scanner is een essentieel instrument voor autoliefhebbers en professionals. Het helpt je om de foutcodes van je auto te begrijpen en te diagnosticeren. Dit kan je veel tijd en geld besparen bij de autogarage. Bovendien is het handig om te weten wat er mis is met je auto, vooral als je op vakantie bent en je wilt weten of het veilig is om door te rijden.

Wat deze scanner onderscheidt van andere scanners is de extra nauwkeurige uitlezing. De AyeTools OBD2 Auto Scanner heeft een snelle en betrouwbare diagnose, wat hem ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Er zijn geen verborgen kosten en het werkt met de meeste auto's die na 1996 zijn geproduceerd.

De AyeTools OBD2 Auto Scanner is een geweldige investering voor elke autoliefhebber of professional. Het is draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, en het kan je helpen om veel geld te besparen. In mijn persoonlijke ervaring was de AyeTools OBD2 Auto Scanner erg handig en betrouwbaar. Het enige nadeel is dat het niet werkt met elektrische auto's. Desondanks raad ik het ten zeerste aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. TKMARS OBD Scanner OBD2 Auto geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

We hebben de elektronische versie van de handleiding in het Nederlands, die u onder de productbeschrijving kunt vinden, geüpload om te downloaden en te bekijken! Als u niet weet waar u deze kunt downloaden, neem dan contact met ons op via e-mail en wij sturen u de elektronische versie van de Nederlandse brochure onmiddellijk toe. Verkoopargumenten: Automatische OBDII-diagnostische tool: OBD2-scanner met ingebouwde OBD2 DTC-databank, waarmee u gemakkelijk de oorzaak kunt achterhalen van het oplichten van het controlelampje van de motor, snel foutcodes kunt uitlezen en wissen, vaste waarden, I/M-gereedheid, realtime gegevens en voertuiginformatie kunt bekijken. Motorstoringdiagnose, snel de huidige fouten van de auto uitlezen en de motorstoringslamp wissen. Volledige controle over voertuiginformatie, plug-and-play, snel uitlezen. Realtime gegevensstroom, snel uitlezen van realtime gegevens van de auto-engine. Ingebouwde database met 35901 foutcodes. Snel foutcodes opzoeken en hun definities bekijken. OBD-gemeenschappelijke interface voor auto's, steek de stekker in de auto en start de motor om het product te gebruiken. Brede toepassing: de scanner is compatibel met alle OBD II- en CAN-compatibele voertuigen, Amerikaanse voertuigen na 1996, Europese voertuigen (inclusief lichte vrachtwagens en SUV's) na 2003, en nieuwere OBD II- en CAN-voertuigen zowel binnenland als buitenland (geschikt voor Japanse auto's na 2005 en Chinese auto's na 2008). Productkenmerken: Auto-diagnostisch gereedschap, ondersteunt alle voertuigen die voldoen aan de OBDII-protocolnormen. Diagnose van auto-motorstoringen. Wissen van auto-motorstoringen. Bevriezing van auto-foutframes. I/M-gereedheidsstatus van voertuigen. Uitlezen van voertuiginformatie. Uitlezen van realtime gegevensstroom van voertuigen. Uitlezen van auto-accuspanning. Modus 6-detectie. Lambda-sensortest. Modus 8-detectie. Foutcode-opzoeking. Terugspoelfunctie. Afdruk- en upgradefunctionaliteit. 35901-foutcodelijst. 2,8 inch kleurenscherm. Ondersteuning voor 10 talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Nederlands, Chinees, Japans, Portugees. Het product is uitgerust met een antislip- en schokbestendige beschermhoes, duurzame versterkte kabels, ABS-materiaal dat bestand is tegen koude temperaturen en hoge temperaturen, en knoppen die nauwkeurig en duidelijk terugveren. Productspecificaties: Werkspanning: 9-16V. Bedrijfsomgeving: -20 ~ 65 ℃. Opslagtemperatuur: -30 ~ 70 ℃. Productafmetingen: 155 × 87 × 24 mm. Productgewicht: 246 g (zonder accessoires). Ondersteunde talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Nederlands, Chinees, Japans, Portugees. Verpakking: 1*OBD2 scanner 1*Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. PuroTech OBD2 Scanner OBD Diagnosecomputer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een OBD2 scanner waarmee je zelf eenvoudig meldingen en fouten kunt uitlezen van je auto? Dan is de PuroTech OBD2 Scanner de perfecte oplossing voor jou! Deze scanner is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook geschikt voor bijna elke auto vanaf het bouwjaar 2000. Met de extra nauwkeurige uitlezing weet je direct wat het probleem is zodra er een lampje brandt in je auto. Wat deze OBD2 scanner echt onderscheidt van andere scanners is dat deze voorzien is van de nieuwste technieken, waardoor de meting uiterst nauwkeurig is en je precies weet wat er mis is met je auto.

Wat ik het meest waardeer aan deze OBD2 scanner is dat je hiermee geld kunt besparen, omdat je het probleem zelf kunt oplossen zonder naar een dure garage te gaan. Bovendien is de scanner voorzien van verschillende functies, waardoor je live gegevens en de emissie kunt aflezen op het apparaat. Ook is de weergave van de scanner duidelijk en overzichtelijk, zodat je direct weet wat er aan de hand is met je auto.

Een nadeel van deze OBD2 scanner is dat hij niet ondersteund wordt met updates. Dit betekent dat je geen nieuwe functies of verbeteringen kunt verwachten na aanschaf. Desondanks vind ik dit een geweldige scanner voor iedereen die zelf het probleem wil achterhalen en geld wil besparen op garagekosten.

Al met al is de PuroTech OBD2 Scanner een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige en betrouwbare OBD2 scanner. Of je nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of gewoon je auto in topconditie wilt houden, deze scanner is een slimme investering waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Konnwei KW808 OBD 2 Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Konnwei KW808 OBD 2 Auto

 • list plusDe kwaliteit van dit product is hoog en het voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker.
 • list plusDit product is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden bediend door de gebruiker.
 • list plusDit product biedt een snelle en nauwkeurige uitlezing van de gegevens van het voertuig.

Nadelen Konnwei KW808 OBD 2 Auto

 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar op dit product.
 • list plusHet product is niet compatibel met alle voertuigen.
 • list plusHet product heeft geen draadloze connectiviteitsopties.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij ook zo klaar met die foutcodes in je boorcomputer en display? De Konnwei KW808 OBD 2 Auto is de oplossing voor al jouw problemen! Deze professionele tool leest en reset foutcodes op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier. Het is niet nodig om software te installeren, want alles is klaar voor gebruik. Deze ergonomische scan tool ondersteunt alle 10 OBD II test modes op alle OBD II compliant voertuigen en kan zelfs de moeilijkste problemen diagnosticeren, waardoor de voertuig service-ervaring veel aangenamer wordt. De KW808 scanner heeft een groot kristalhelder backlit 128x64 lcd-scherm en is veilig in gebruik.

Wat deze scanner set apart zet is de ondersteuning van meerdere talen, waaronder Nederlands. De scanner ondersteunt zowel diesel- als benzinevoertuigen, zolang de auto compatibel is met standaard OBDII protocollen, met OBDII 16pins Diagnostische Poort. Daarnaast is de scanner zeer betrouwbaar en nauwkeurig en haalt hij het voertuig informatie (VIN, CID en CVN) op. De KW808 OBD 2 Auto heeft een breed scala aan protocollen en is geschikt voor Amerikaanse, Europese en Japanse auto's vanaf 1996 of later.

Het belangrijkste voordeel van deze scanner is dat het lezen en resetten van foutcodes nog nooit zo makkelijk is geweest. Het is handig in gebruik en kan altijd en overal worden gebruikt. Het grootste nadeel is dat de scanner niet werkt met sommige auto's, zoals Russische auto's VAZ, UAZ, LADA of Chevrolet auto's.

Al met al is de Konnwei KW808 OBD 2 Auto scanner een must-have voor iedereen die zijn of haar voertuig zelf wil diagnosticeren en problemen wil oplossen. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke tool die veel tijd en geld kan besparen op garagebezoeken en reparaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth

 • list plusDeze OBD2 scanner is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het handig is voor onderweg.
 • list plusEen voordeel van deze scanner is dat het compatibel is met een breed scala aan voertuigen, waardoor het een veelzijdige keuze is.
 • list plusEen voordeel van deze scanner is dat het eenvoudig te koppelen is via Bluetooth, waardoor het snel en gemakkelijk te gebruiken is.

Nadelen MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth

 • list plusEen nadeel van deze scanner is dat het kwetsbaar kan zijn en voorzichtig behandeld moet worden om schade te voorkomen.
 • list plusDeze scanner kan soms onnauwkeurige metingen geven, wat frustrerend kan zijn voor gebruikers.
 • list plusDeze scanner heeft geen aan-uit schakelaar, wat betekent dat het constant aan blijft staan en de batterij kan leeglopen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een handige tool waarmee je zelf je auto kunt uitlezen? Dan is de MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth Adapter zeker iets voor jou! Met deze scanner kun je draadloos en tijdens het rijden verschillende sensoren in je auto raadplegen. Denk bijvoorbeeld aan de motor RPM, koelvloeistof temperatuur, brandstof status, snelheid en brandstof verbruik. Het handige aan deze tool is dat je zelf foutmeldingen kunt uitlezen en kleine problemen zelf kunt oplossen. Zo voorkom je verrassingen bij de garage en bespaar je geld!

De OBD2 Bluetooth Adapter wordt geleverd met software voor PC waarmee je meer dan 3000 verschillende foutmeldingen kunt uitlezen. Bovendien kun je zelf foutcodes verwijderen of het Check Engine lampje uitschakelen. Dit alles maakt dat de MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth Adapter een zeer complete en veelzijdige tool is.

Het product is bovendien van hoogwaardige kwaliteit en wordt voor verzending gecontroleerd. Handig is dat de adapter werkt met een Bluetooth verbinding (Android). Het enige nadeel is dat de ondersteuning met updates niet van toepassing is.

Al met al is de MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Bluetooth Adapter een aanrader voor iedereen die zelf zijn auto wil uitlezen en kleine problemen wil oplossen. Het is een veelzijdige tool van hoge kwaliteit die je geld kan besparen en verrassingen bij de garage voorkomt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. JTEX® obd2 scanner

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JTEX® obd2 scanner

 • list plusDeze scanner heeft een nauwkeurige meting, wat belangrijk is voor het correct diagnosticeren van problemen in het voertuig.
 • list plusHet duidelijke afleesscherm maakt het gemakkelijk om de resultaten te begrijpen en te interpreteren.
 • list plusDe scanner is compatibel met een breed scala aan voertuigen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor autoreparatie.

Nadelen JTEX® obd2 scanner

 • list plusDe scanner kan alleen motorstoringen detecteren en geen andere problemen in het voertuig.
 • list plusHet ontwerp van de scanner is niet erg aantrekkelijk en kan minder professioneel overkomen.
 • list plusDe scanner is niet altijd even gemakkelijk te hanteren voor beginners, omdat het enige technische kennis vereist.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een goede OBD2 scanner? JTEX® heeft de KW870 ontwikkeld, een krachtige en betrouwbare diagnosecomputer die niet alleen motorstoringen kan detecteren en resetten, maar ook de accu kan testen. De KW870 werkt op alle 1996 en nieuwere voertuigen (OBDII & KAN), zowel binnenlands als import. Het apparaat beschikt over een unieke gepatenteerde Een Klik Readiness Key voor snelle State Emissies bereidheid controle en rijcyclus verificatie.

Wat deze OBD2 scanner echt onderscheidt van andere apparaten is de accutester. Zo weet je snel en effectief of je accu nog in goede staat is. Daarnaast heeft de KW870 kleurgecodeerde LEDs indicatoren en een ingebouwde luidspreker voor zowel visuele als hoorbare tone voor bereidheid verificatie.

Met de KW870 haal je generieke (P0, P2, P3 en U0), fabrikant specifieke (P1, P3 en U1) codes en afwachting codes op. Ook bepaal je gemakkelijk de oorzaak van de Check Engine Light (MIL) en ga je uit Check Engine Light (MIL), wis je codes en reset je monitoren. Bovendien beschikt de KW870 over een Enhanced OBD2 Modus 6 Op Board Monitoring Testresultaten voor Specifieke Bewaakte Systemen.

De KW870 leest live PCM datastroom, geeft live O2 sensor test data, EVAP SYSTEEMTEST data en live sensor data in tekst modus en grafiek modus (1996 en nieuwere voertuigen). Je kunt zelfs live sensor data opslaan en afspelen. Bovendien bevat de KW870 een troubleshooter code tips gids om technici te helpen de oorzaak van een problemen code sneller te vinden, wat tijd bespaart bij diagnose en reparatie.

Een ander voordeel is dat de KW870 accu-spanning real-time kan monitoren en voertuiginformatie zoals VIN, CIN en CVN kan ophalen. Ook kun je data printen via een PC.

De JTEX® KW870 is een krachtige en veelzijdige OBD2 scanner met een unieke accutester. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor het oplossen en voorkomen van motorstoringen. Een absolute aanrader voor de doe-het-zelver en de professional!

Als ik dan toch een nadeel moet noemen is het de prijs. De KW870 is niet goedkoop, maar als je bedenkt dat je hiermee tijd en kosten bespaart bij diagnose en reparatie, is het zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Livewell OBD Scanner OBD2 Vernieuwd geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Geen dure garage kosten meer wanneer u de Livewell OBD2 scanner in de arm neemt, lees uw auto zelf uit en los gemakkelijk problemen op. Een auto garage uw auto laten uitlezen kost enorm veel geld terwijl u dit ook zelf kunt doen! Onze scanner beschikt over vele functies zoals het uitlezen en wissen van 7 verschillende codes, het uitvoeren van emissie testen, actuele data lezen, info over uw auto lezen en het systeem beschikt over de nederlandse taal! Livewell OBD2 scanner Met onze scanner kunt u uw auto volledig uitlezen, van brandstofverbruik, lekkages, emissie testen, 7 verschillende foutcodes uitlezen en oplossen, voertuig info, motorstoringen, EVAP testen tot accu problemen lezen. De scanner kan alle auto's die vanaf 1996 zijn geproduceerd uitlezen. Gebruiksvriendelijk De Livewell OBD2 scanner is zeer makkelijk te gebruiken om diagnoses te stellen, hij is in te stellen in de Nederlandse taal waardoor het makkelijker te begrijpen is. Onze scanner is een Plug & Play scanner, plug hem in de OBD-poort van uw auto en hij zal meteen aan het werk gaan met scannen op storingen die je kan uitlezen en meteen ook weer kunt verwijderen! Waarom steeds meer mensen overstappen naar de Livewell OBD2 Scanner: Plug & Play Leest en verwijderd tot wel 7 verschillende codes Vernieuwd LCD scherm Nederlandse systeem taal Geschikt voor bijna alle auto's vanaf 1996 Tot wel 9 uitlees functies Geeft actuele informatie over je voertuig Bespaard enorm veel geld op garage kosten Live data uitlezen De Livewell OBD2 Scanner Geeft de mogelijkheid zodat je live data kunt uitlezen. Zo kun je onder andere de brandstofdruk, lambdasensor, motortoerental, motorvermogen, motor- en olie-temperatuur, brandstofsysteem, snelheid, brandstofwaarde, inlaatdruk, ontsteking, inlaatluchttemperatuur, gasklepstand, luchtdebiet en meer bekijken. Maak het gemakkelijk voor jezelf en bestel vandaag nog de Livewell OBD2 Scanner. Zo heb je altijd de perfecte tool bij de hand om storingen in jouw auto te vinden en te verwijderen. Specificaties Merk: Livewell OBD 2 Module Geschikt voor bijna elke auto gebouwd na 1996 Detecteert alle soorten motorstoringen Toont storingscode met probleembeschrijving Universele en fabrikant specifieke codes IM Readiness test Reset motorlampje (MIL) Inclusief 85cm OBD kabel Slaat gegevens op Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en meer Live uitlezen van gegevens Metingen van onder andere brandstofdruk, motortoerental, olietemperatuur en inlaatdruk Geschikt voor meten van brandstofsysteem, snelheid, brandstofwaarde, ontsteking, inlaatluchttemperatuur, gasklepstand, luchtdebiet, en meer. Inclusief het Scanner Handboek voor handige informatie! Krijg direct toegang tot handige info over uw scanner voor tips en extra informatie. Na het plaatsen van uw bestelling zal deze direct in uw mailbox terecht komen! UPDATE: Wegens overwachts veel vraag naar onze OBD2 scanners hebben we er op dit moment slechts weinig op voorraad. Zodra deze uitverkocht zijn duurt het 2-4 weken voordat ze terug op voorraad zijn. De prijs zal dan ook omhoog gaan naar 99,95. Druk op ‘In Winkelwagen’ zodat u zo snel mogelijk uw auto kunt uitlezen! Is de OBD2 scanner om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. OBD2 scanner bluetooth ELM327 OBDII zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OBD2 scanner bluetooth ELM327 OBDII zwart

 • list plusHet design van deze OBD2 scanner is mooi.
 • list plusDe meting is goed af te lezen.
 • list plusDe OBD2 scanner is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen OBD2 scanner bluetooth ELM327 OBDII zwart

 • list plusHet werkt niet op alle auto's.
 • list plusEr kunnen onnauwkeurigheden optreden bij de meting.
 • list plusDe OBD2 scanner werkt niet op sommige Peugeot modellen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Wil jij graag weten wat de lampjes op je dashboard betekenen? Of zelfs je auto kunnen coderen? Dan is de OBD2 scanner bluetooth ELM327 OBDII zwart het apparaat voor jou! Deze scanner werkt op Android en Windows apparaten en helpt je om jouw auto uit te lezen. Het is super eenvoudig te gebruiken en iedereen kan het!

Een groot voordeel van deze scanner is dat je geen abonnement nodig hebt. Daarnaast is het scannen, uitlezen en het verwijderen van foutcodes gratis. Hierdoor bespaar je flink wat geld op onderhoudskosten. Bovendien voorkomt het dat je een slechte tweedehands auto koopt, door hem voor aankoop te scannen.

Het gebruik van de scanner is simpel. Download de app en steek de scanner in de daarvoor bedoelde poort in je auto. Verbind vervolgens je Android of Windows apparaat met het bluetooth netwerk dat de scanner aanmaakt. Open de app en klik op ‘connect’. Klaar! Je bent nu verbonden en kunt nu je auto uitlezen, foutcodes verwijderen en eventueel extra functies coderen.

Wat deze scanner apart zet van andere scanners is dat het super eenvoudig te gebruiken is en geen abonnement nodig heeft. Het is daarom perfect voor mensen die niet veel technische ervaring hebben en geld willen besparen op onderhoudskosten.

Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat deze scanner echt geweldig is. Het is super makkelijk in gebruik en ik heb er al flink wat geld mee bespaard. Een nadeel is dat het niet werkt op Apple apparaten, maar dat is voor mij geen probleem. Al met al zou ik deze scanner zeker aanraden aan iedereen die zijn auto wil uitlezen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi

 • list plusDeze uitleesapparatuur is zeer voordelig geprijsd en biedt goede kwaliteit.
 • list plusDeze uitleesapparatuur is eenvoudig in gebruik en past perfect.
 • list plusDeze uitleesapparatuur is draadloos en maakt gebruik van wifi, wat zorgt voor meer flexibiliteit.

Nadelen MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi

 • list plusDeze uitleesapparatuur is kwetsbaar en kan snel beschadigd raken.
 • list plusDe verbinding met deze uitleesapparatuur is niet altijd even goed, wat voor frustratie kan zorgen.
 • list plusDe kwaliteit van deze uitleesapparatuur is matig, waardoor het minder geschikt is voor professioneel gebruik.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

MMOBIEL OBD2 Mini ELM327 Wifi Adapter / Controleer uw Auto op foutmeldingen / Voorkom verrassingen bij de garage. Alleen geschikt voor auto's geproduceerd na 2003 Geweldige Functies: Kijk zelf een foutmelding na voordat u een bezoek brengt aan de garage, Bespaar geld door zelf kleine problemen op te lossen. Lees zelf foutmelding uit, generieke foutmeldingen en specifiek type gerelateerd foutmeldingen. Lees ook wat een foutmelding inhoud en hoe deze opgelost kan worden. Meer dan 3000 verschillenden foutmeldingen zijn opgenomen. Verwijder zelf foutcodes of zet het Check Engine lampje, reset sensor data. Met deze Wifi Mini ELM327 OBD2 interface scanner kun je draadloos en tijdens het rijden verschillende sensoren raadplegen van je auto. Zoals, Motor RPM, koelvloeistof temperatuur, brandstof status, snelheid, brandstof verbruik. De OBD2 Wifi Adapter wordt geleverd met software voor PC & iOS. Duidelijk uit te lezen codes. Werkt met een Wifi verbinding. Uitschakelen van bepaalde functies o.a. (Check Engine” ). Meer dan 3000 opgeslagen checkcodes. Hoogwaardig product van MMOBIEL. Elk onderdeel wordt voor verzending gecontroleerd! Dit product is op voorraad en wordt verzonden vanuit Nederland!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van uitleesapparatuur. Er zijn immers 279 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!