Hoe komt deze leuke Krik reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Krik ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Kriks, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Kriks die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Kriks het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kriks stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Kriks op een rij

Product informatiePlus or Show more

Complete set met een Carpoint hydraulische garagekrik en inklapbare assteunen. De Carpoint hydraulische garagekrik om snel en makkelijk een auto op te krikken. De hefhoogte van de werkplaatskrik is van 135-330mm. Eenvoudig met de pompstang onder iedere auto te rijden door de twee wielen aan de voorkant en de twee 360° draaibare zwenkwielen aan de achterkant van de krik. Voorzien van nokken op de steunplaat voor optimale ondersteuning van de carrosserie en ontluchtingsventiel om de krik te laten zakken. De Carpoint inklapbare assteunen zijn ontworpen om de auto te ondersteunen en zo vormgegeven dat deze stabiel en stevig staan. De assteunen zijn in 3 verschillende hoogtes instelbaar en te blokkeren met de borgpen op een hoogte van 277mm, 322mm of 366mm. Geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond, voor uw eigen veiligheid altijd 2 assteunen gebruiken. De steun is inklapbaar en hierdoor compact. De assteun is niet om het voertuig te liften, dit doet u met de garagekrik. De garagekrik en assteunen zijn maximaal belastbaar tot 2000 kilogram, met een CE-markering en TüV/GS product certificering.

1. Carpoint Verrijdbare Garagekrik & Assteunen 2000KG


Product informatiePlus or Show more

Ideale autokrik voor het heffen van voertuigen tot 2000 kg. Compacte autokrik met een maximaal hefvermogen tot 2000 kilogram. Dit draagvermogen is ruim voldoende voor het gecontroleerd heffen en laten zaken van motorvoertuigen. Deze garagekrik is geschikt voor het verwisselen van banden of het controleren van remschijven. Belangrijkste voordelen van de autokrik De krik is voorzien van twee zwenkwielen met kogellagers en daardoor gemakkelijk manoeuvreerbaar. Het hefbereik van minimaal 135mm en maximaal 330mm biedt genoeg ruimte voor het verwisselen van banden. Geïntegreerd veiligheidsventiel om overbelasting te voorkomen. Lange hef handel voor het comfortabel omhoog krikken van het voertuig. Zeer scherpe prijs in deze klasse autokrikken. Belangrijkste specificaties van de autokrik: belasting: 2000 kg werkhoogte: 135mm werkhoogte: 330mm Gewicht: 8.8 kg Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x VONROC autokrik/garagekrik

2. VONROC Autokrik – Garagekrik – 2 ton – Max. 33 cm. – Incl. lange hef hendel


Product informatiePlus or Show more

De Carpoint hydraulische potkrik geschikt voor het liften van auto’s, caravan of aanhangwagen. De krik is maximaal belastbaar tot 5000 kilogram. Deze robuuste en stabiele potkrik heeft een hefbereik van 200-405mm. Minimum hoogte: 200mm Hefhoogte: 125mm Maximale hoogte: 405mm De hydraulische Carpoint potkrik is gevuld met olie en is door middel van de dubbele pompstang makkelijk te bedienen. Het overdrukventiel zorgt ervoor dat de potkrik niet wordt overbelast. Plaats de krik altijd op een vlakke stevige ondergrond. Gebruik de potkrik alleen om een voertuig te liften en gebruik assteunen om het voertuig te ondersteunen. De Carpoint potkrik heeft een CE-markering en TüV/GS product certificering.

3. Carpoint Hydraulische Potkrik 5000KG


Product informatiePlus or Show more

Deze TJM1008 FERM garagekrik is perfect voor het gecontroleerd heffen en laten zaken van o.a. voertuigen. Met een max. hefvermogen van 2000 kg. zijn veel objecten geen probleem voor deze krik. Om overbelasting te voorkomen is de robuuste constructie uitgerust met een geintegreerd veiligheidsventiel. Waar is het artikel voor geschikt? Deze TJM1008 autokrik is een ideaal hulpmiddel voor het opkrikken van o.a. Voertuigen. Door het innovatieve design kun je zeer gemakkelijk en gecontroleerd heffen en zakken. De voordelen van het FERM gereedschap: • Geïntegreerd veiligheidsventiel om overbelasting te voorkomen. • Zwenkwielen met kogellagers maken de krik flexibel in gebruik. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Max. Hefvermogen: 2000kg • Min. Schotelhoogte: 135mm • Max. Schotelhoogte: 356mm Wat zit er in de verpakking? • FERM TJM1008 Garagekrik Stevige opbergkoffer Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

4. FERM Garagekrik – Autokrik


Product informatiePlus or Show more

Een lekke band krijgen met je auto is natuurlijk nooit leuk. Dan kun je maar beter de nodige voorzorgen nemen. Zonder een goede reserveband en een krik zou je eigenlijk niet de weg op moeten gaan. Je weet namelijk nooit wat er kan gebeuren. Leg deze schaarkrik van Dunlop in je auto en je bent op alles voorbereid. Deze krik kan een maximaal gewicht van 1500 kilo dragen. Je kunt hem 26 tot 38 centimeter opkrikken. Zo heb je altijd genoeg ruimte om een band te verwisselen. Specificaties Maximaal gewicht: 1500 kilo Minimale lifthoogte: 26 centimeter Maximale lifthoogte: 38 centimeter Certificaat: TÜV Rheinland / GS

5. Dunlop Schaarkrik - 1500 kg - 26-38 cm - in Hoogte Verstelbaar


Product informatiePlus or Show more

Een lekke band krijgen met je auto is natuurlijk nooit leuk. Dan kun je maar beter de nodige voorzorgen nemen. Zonder een goede reserveband en een krik zou je eigenlijk niet de weg op moeten gaan. Je weet namelijk nooit wat er kan gebeuren. Leg deze schaarkrik van Champion in je auto en je bent op alles voorbereid. Deze krik kan een maximaal gewicht van 2200 kg dragen. Je kunt hem 12.5 tot 41 cm opkrikken. Zo heb je altijd genoeg ruimte om een band te verwisselen. Specificaties: Maximaal gewicht: 2200kg. Minimale lifthoogte: 12.5cm. Maximale lifthoogte: 41cm. Gewicht krik : 2.6 kg Afmetingen krik : 445 x 130 x 90 mm Over Onex Onex Germany is een Duits kwaliteitsmerk. Onex biedt elk type klusser het gepaste gereedschap voor doe-het-zelfklussen en de tuin. Onex zorgt voor systeem- en individuele oplossingen voor alle werkzaamheden. Onex gereedschap is dan ook bestemd voor uiteenlopende toepassingen in o.a.de bouw, metaal- en tuinindustrie.

6. Onex Stevige Schaarkrik - tot 2 ton - 125 t/m 410 mm


Product informatiePlus or Show more

De Carpoint hydraulische garagekrik om snel en makkelijk een auto op te krikken. De hefhoogte van de werkplaatskrik is van 130-330mm. De krik is maximaal belastbaar tot 2000 kilogram. Eenvoudig met de pompstang onder iedere auto te rijden door de twee wielen aan de voorkant en de twee 360° draaibare zwenkwielen aan de achterkant van de krik. Voorzien van nokken op de steunplaat voor optimale ondersteuning van de carrosserie en ontluchtingsventiel om de krik te laten zakken. Daarnaast is de autokrik gemakkelijk te tillen door het handige handvat. Gebruik de krik altijd in combinatie met assteunen. De verrijdbare krik heeft een CE-markering en TüV/GS product certificering.

7. Carpoint Verrijdbare Garagekrik 2000KG


Product informatiePlus or Show more

Deze professionele, hydraulische krik met een compact design is ideaal geschikt voor gebruik in een garage tot onderweg. De krik van het mer Boxer heeft een hefvermogen van maar liefst 2500 Kg. Wat ruim voldoende is voor de meeste auto's, aanhangers en zelfs lichtere caravans. Met een hefbereik van 80mm tot 365mm heb je genoeg ruimte om een band van een verlaagde sportauto tot een hoge bestelbus of caravan te vervangen. De krik staat ondanks het compacte design stevig op de grond en heeft door de kogellagers in de wielen een grote bewegingsvrijheid. Hiermee vervang je snel en gemakkelijk een band. Het ingebouwde veiligheidssysteem gaat overbelasting tegen en zorgt voor veilig en verantwoord gebruik. Kort gezegd, de krik van Boxer is de ideale krik om in huis te halen wanneer je eenmalig tot elke dag een bandje moet vervangen. Waar is het artikel voor geschikt? De Boxer autokrik is een ideaal hulpmiddel voor het opkrikken van o.a. auto's, aanhangers en lichtere caravans. Door het innovatieve design kun je zeer gemakkelijk en gecontroleerd heffen en zakken. De voordelen van het Boxer krik: • Geïntegreerd veiligheidsventiel om overbelasting te voorkomen. • Zwenkwielen met kogellagers maken de krik flexibel in gebruik. De belangrijkste specificaties van de krik : • Max. Hefvermogen: 2500kg • Min. Schotelhoogte: 80mm • Max. Schotelhoogte: 365mm Over Boxer Tools Boxer Tools maakt gereedschap van uitstekende kwaliteit. Met een uitgebreid assortimeten variërend tussen kleinere huishoudelijke dingen zoals verlengkabels naar grote professionele boormachines is Boxer een merk waar elke klusser zich thuis zal vinden. Boxer Tools levert producten die langdurig meegaan en duurzaam worden gemaakt. Met een speciale S-line series levert Boxer Tools ook zwaar geschut voor de echt moeilijke klussen.

8. Boxer Garagekrik - Autokrik - Max. Hefvermogen 2500 kg - 80-365 mm Hefhoogte


Product informatiePlus or Show more

De Güde assteunen zijn van een zeer hoge kwaliteit en gaan dan ook voor een lange tijd mee. De stevige stalen constructie kan een gewicht van maximaal 2 ton omhoog houden. De assteunen zijn in de hoogte verstelbaar wat het makkelijk maakt om zelf de gewenste werkhoogte in te stellen. De assteunen zijn inklapbaar wat ze ideaal maakt om gemakkelijk op te bergen. Technische specificaties: Max. gewicht: 2000kg Hoogte verstelling 3 standen: 275 / 320 / 365 mm Product afmetingen ingeklapt: 240 x 240 x 250 mm Netto gewicht: 3,2kg

9. Güde assteunen 2 stuks 3 ton


Product informatiePlus or Show more

Paar (2 stuks) assteunen van hoge kwaliteit met een capaciteit van 3 ton • Hoogteniveau kan snel en eenvoudig worden ingesteld met behulp van een hendel en een borgpen. • Perfect voor reparatiewerkzaamheden en doe-het-zelvers • Borgmechanisme voor fijnafstelling met dubbele vergrendelingsbeveiliging. • Robuust stalen handvat. Zelfborgend mechanisme • Vervaardigd van robuust staal Capaciteit:3 Ton Maximale hoogte:425mm Minimum hoogte:305mm Stroke:120mm Afmetingen (LxBxH):195 x 180 x 345mm Netto gewicht:5kg Bruto gewicht:5.5kg

10. Paar assteunen as steun assteunset parkeerstandaard - jack stand - 3 Ton


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kriks. Er zijn namelijk 198 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Krik kopen.