De Bestenu Ruitenwisservloeistof Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/30/2020


In Nederland loop je de kans op een bekeuring als je geen ruitenwisservloeistof hebt. Zorg er daarom altijd voor dat je reservoir gevuld is. Waar je op let bij aankoop van ruitenwisservloeistof, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat zit er in ruitenwisservloeistof?

hide product content

Ruitenwisservloeistof bestaat uit water en glasreiniger. De glasreiniger kan methanol of andere chemische middelen bevatten. Deze zorgen ervoor dat je ramen streeploos schoon worden. Er wordt daarnaast ook kleurstof toegevoegd zodat je onderscheid maakt tussen ruitenwisservloeistof voor de zomer en de winter.

Waar vul je de ruitenwisservloeistof bij?

hide product content

Het reservoir voor de ruitenwisservloeistof vind je onder de motorkap. De precieze plaats wordt aangegeven in het instructieboekje. Je herkent het reservoir ook aan een logo met een watersproeier. Open de dop en giet de vloeistof er voorzichtig in. Vergeet niet de dop er naderhand op te draaien!

Zorg ervoor dat je altijd, net als een goede motorolie, ook een fles ruitenwisservloeistof bij je hebt. Beide zijn belangrijk om bij je te hebben waardoor je ze altijd bij kunt vullen mocht het nodig. Vul deze dan ook meteen bij als je merkt dat het niveau zich onder 'minimaal' begeeft.

Waarom heeft ruitenwisservloeistof een kleur?

hide product content

Er zijn twee kleuren ruitenwisservloeistof: roze en blauw. Dit is om onderscheid te maken tussen de twee varianten ruitenwisservloeistof die er zijn. De roze (of soms gele) variant is voor gebruik in de zomer en de blauwe variant is voor gebruik in de winter. Aan deze ruitenwisservloeistof is antivries toegevoegd waardoor je ruiten en de vloeistof niet kunnen bevriezen.

Wat is het verschil tussen zomer en normale ruitenwisservloeistof?

hide product content

In de ruitenwisservloeistof voor in de winter is antivries toegevoegd, waardoor hij vriesbestendig is. Deze kan daardoor niet bevriezen en is altijd bruikbaar. Dit voorkomt overigens niet alleen bevriezing in het reservoir, maar ook dat je ruiten bevriezen als je deze ruitenwisservloeistof in de winter gebruikt.

Hoe komt deze fantastische Ruitenwisservloeistof opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Ruitenwisservloeistof ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Ruitenwisservloeistofs, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Ruitenwisservloeistofs die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Ruitenwisservloeistofs het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ruitenwisservloeistofs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Ruitenwisservloeistofs

De beste Ruitenwisservloeistofs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Ruitensproeiervloeistof Winter 5 liter Min 15 graden 5 liter Kant en klaar.

1. Mullrose Ruitensproeiervloeistof Winter 5 liter


Product informatiePlus or Show more

Hg Ruitenontdooier 500 ml Toepassing: Verwijdert snel, eenvoudig en effectief sneeuw en ijs van bevroren autoruiten Speciaal ontwikkeld zodat het niet schadelijk is voor rubbers, chroom of lak van de auto De spray zorgt ervoor dat het krabben van de ruiten niet meer nodig is Daarnaast zorgt de spray ervoor dat de snelle herbevriezing van de behandelde ruiten voorkomen wordt Verwijder voor gebruik eerst dikke pakken sneeuw met een borstel en sproei vervolgens de ontdooier gelijkmatig op de bevroren autoruit Voorkom schade aan de ruitenwisserbladen door de ruitenwissers ook goed in te spuiten

2. HG ruitenontdooier


Product informatiePlus or Show more

Mullrose ruitenvloeistof winter reinigt en beschermt autoruiten bij temperaturen tot -20 graden Celsius. De anti-vries in de vloeistof zorgt ervoor dat de ruitensproeiervloeistof zelf niet bevriest. Dit product is verpakt in een stevige fles met een inhoud van 5 liter.

3. Ruitenwisservloeistof winter -20 graden celcius


Product informatiePlus or Show more

MPM milieuvriendelijke ruitensproeierantivries kant en klaar -22C voorkomt bevriezing tot -22C. Deze ruitensproeier antievries voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. Deze ruitensproeiervloeistof kant en klaar voor gebruik tot -22C is veilig voor poly carbonaat, ruiten, rubber en lakken. Deze ruitensproeiervloeistof laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is deze ruitensproeier antivries niet corrosief niet schadelijk of irriterend waardoor het veilig toegepast kan worden.

4. Winter ruitensproeiervloeistof -22 graden kant en klaar - 2 liter


Product informatiePlus or Show more

Deze ruitenwisser vloeistof van MPM is geconcentreerd en kan met water worden aangemaakt. De screenwash kan de volgende temperaturen aan: Bij 25% oplossing - 10 C Bij 33% oplossing - 15 C Bij 50% oplossing - 20 C Reinig uw ramen en bescherm uw systeem met deze ruitensproeier vloeistof speciaal voor de winter van.

5. Winter ruitensproeiervloeistof concentraat - 1 Liter


Product informatiePlus or Show more

Deze milieuvriendelijke kant & klare ruitensproeierantivries -14°C voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. MPM Screenwash Ready to Use -14°C is veilig voor poly-carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is het product niet corrosief, niet schadelijk of irriterend, waardoor het veilig toegepast kan worden.

6. Winter ruitensproeiervloeistof -14 graden kant en klaar - 5 liter


Product informatiePlus or Show more

Mullrose ruitenvloeistof winter reinigt en beschermt autoruiten bij temperaturen tot -20 graden Celsius. De anti-vries in de vloeistof zorgt ervoor dat de vloeistof zelf niet bevriest. Dit product is verpakt in een stevige fles met een inhoud van 5 liter.

7. Ruitensproeiervloeistof winter -20 graden celcius


Product informatiePlus or Show more

Mullrose ruitensproeiervloeitsof, 5 liter, verwijdert insecten, vlekken en stof van uw ruiten

8. Mullrose ruitensproeiervloeistof zomer 5 ltr


Product informatiePlus or Show more

Screen Wash Concentrated is een krachtige antivriestoevoeging op basis van Ethanol als aanvulling op het ruitensproeierwater. Het product reinigt de voorruit van straatvuil en insecten. Door toevoeging van speciale additieven voorkomt het opnieuw bevriezen van de voorruit en dichtvriezen van de sproeiers. Toepassing Screen Wash Concentrated kan worden toegevoegd aan het water in de ruitensproeiertank. Door het in verschillende verhoudingen toe te voegen wordt een hoge beschermingsgraad tegen bevriezen bereikt. Het product is minder schadelijk voor het milieu dan ruitensproeiervloeistoffen op basis van Methanol of IPA en minder schadelijk bij aanraking met de huid. Verdunningsadvies: Deel Screen Wash Concentrated - Deel water geeft bescherming tot: Puur -50°C 1 : 1 -20°C 1 : 2 -10°C 1 : 5 Zomer

9. Kroon ruitensproeier antivries vloeistof geconcentreerd


Product informatiePlus or Show more

Ruitenwisser / ruitensproeier vloeistof. Reinigt streeploos schoon en geeft een vorstbeveiliging tot min 20 graden. Product bevat hulpstoffen ter voorkoming van roest en kalkvorming. Veilig zicht gedurende het hele jaar!

10. Ruitenwisservloeistof - Can 5L


Artikelen vergelijkbaar aan Ruitenwisservloeistofs


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ruitenwisservloeistofs. Er zijn namelijk 24 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Ruitenwisservloeistof kopen.