Wat is de beste Autowax van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 mei, 2024

Het kopen van een goede Autowax is een lastige uitdaging. Wat is de beste Autowax van 2024? Na het onderzoeken van 451 Autowax kwam de Chemical Guys Butter Wet Wax als beste uit onze Autowax-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Autowax, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Autowax-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Autowax-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Autowax

1Score: 9.8
Chemical Guys Butter Wet Wax
Beste autowas
Chemical Guys Butter Wet Wax
Chemical Guys
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax
Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax
Meguiar's
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Griot's Garage Premium Carnauba Paste
Griot's Garage Premium Carnauba Paste
Griot's Garage
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Chemical Guys Lava Luminous Glow
Chemical Guys Lava Luminous Glow
Chemical Guys
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Liquid Glass Ultimate Auto Polish
Liquid Glass Ultimate Auto Polish
Liquid Glass
6Score: 9.1
Meguiar's Ultimate Liquid Wax
Meguiar's Ultimate Liquid Wax
Meguiar's
7Score: 9
Turtle Wax Ice Synthetic Spray
Turtle Wax Ice Synthetic Spray
Turtle Wax
8Score: 9
Bilt Hamber Double Speed Car/Motorbike
Biedt een duurzame glans met speciale toepassing
Bilt Hamber Double Speed Car/Motorbike
Bilt Hamber
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.7
Gtechniq 0.5 C2 Liquid Crystal
Moeiteloos op te sprayen voor een snelle glans
Gtechniq 0.5 C2 Liquid Crystal
Gtechniq
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.6
Adam's Detail Spray
Adam's Detail Spray
Adam's
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Autowax Koopgids

Met autowax breng je een mooi beschermlaagje aan op de auto. Hoe je de beste autowax kiest en gebruikt voor een optimaal resultaat lees je in deze koopgids!

Welke soorten autowax zijn er?

Als je op zoek gaat naar autowax, kom je al snel een breed scala aan varianten tegen. Ten eerste is autowax in verschillende texturen beschikbaar. Zo zijn er dikke tot erg dunne waxen, zoals pasta en gel, maar ook vloeibare wax en zelfs spray.

Net zoals shampoos voor het haar leveren autowaxen verschillende afwerkingen op. Zo kan de ene autowax gemaakt zijn voor een diepere kleur van de lak, terwijl een andere juist de focus legt op een prachtige glans. Op de verpakking en in de productomschrijving wordt meestal duidelijk met de afwerking en het resultaat geadverteerd. Zo vind je makkelijk een wax die bij jouw wensen past.

Kan ik elke wax op mijn auto gebruiken?

In principe is elke autowax veilig om op de lak van je auto te gebruiken. Autowax is gemaakt om de laklaag te beschermen en zal de auto dus niet beschadigen. Welke autowax het beste is, hangt dan ook grotendeels af van jouw wensen. Er zijn wel specifieke waxen voor bepaalde merken en soorten lak, maar dat betekent niet dat je alleen dat type autowax kunt gebruiken.

Even belangrijk voor het resultaat is de manier waarop je de wax gebruikt. Breng je de wax verkeerd of te dik aan, dan kan er bijvoorbeeld een witte waas ontstaan. Er is in dit geval niet een verkeerd product gebruikt, maar het resultaat is ook niet naar wens. Lees je daarom vooraf goed in over het type autowax en hoe je die het beste aanbrengt.

Is pasta, spray of vloeibare wax beter?

De textuur van een autowax is niet gekoppeld aan een bepaald eindresultaat, maar heeft wel invloed op de manier waarop je de wax aanbrengt. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat een dikke pasta anders uitsmeert dan een spray. De beste keuze is dan ook een autowax die je zelf het fijnst vindt werken.

Hoe vaak moet je een auto waxen?

De richtlijn is om een auto ongeveer elke 4 à 6 weken een waxbeurt te geven, maar dit kan verschillen per auto en waxmiddel. Een wax die gemaakt is voor langdurig resultaat kan bijvoorbeeld langer mooi blijven, terwijl het resultaat van een ander middel wat sneller slijt.

Houd dus ook zelf in de gaten wanneer het effect van de wax vermindert en pas hier de frequentie van waxbeurten op aan. Wax de auto in ieder geval niet te vaak: voer dit klusje écht alleen uit wanneer je glans ziet afnemen en het laagje wax verdwijnt.

Hoe kun je autowax het beste aanbrengen?

De uitspraak "less is more" is ook van toepassing bij het waxen van de auto. Het beste is om een dun laagje aan te brengen en die vervolgens goed uit te poetsen. Gebruik een applicator pad om een dunne laag wax aan te brengen en poets de wax vervolgens uit met een microvezeldoek.

Om de wax zo goed mogelijk uit te poetsen, is het belangrijk om systematisch te werk te gaan. Werk het liefst in kleine delen van het auto oppervlak. Op deze manier weet je zeker dat je geen plekje overslaat en lukt het beter om de autowax gelijkmatig aan te brengen.

Hoe lang moet autowax drogen?

Hoe lang autowax moet drogen, verschilt erg per product. De ene wax kan na een paar minuten al opgedroogd zijn, terwijl sommige soorten tot wel 24 uur nodig hebben om goed op te drogen. Neem de productinformatie op het etiket dus goed door voordat je begint met het waxen van de auto.

Houd daarnaast ook rekening met de weersomstandigheden. Erg koud of juist warm weer heeft namelijk invloed op de opdroogtijd. Als de temperaturen boven de 25 graden uitkomen, kan het zelfs zo zijn dat de wax sneller opdroogt dan dat je het grondig uit kunt wrijven.

hero illustration

Hoe testen we Autowax?

Om de beste Autowax te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Autowax-test hebben we 451 Autowax geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Autowax-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Autowax-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Autowax-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Autowax in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 451 Autowax te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Autowax op een rij

1. Beste autowas: Chemical Guys Butter Wet Wax

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Chemical Guys Butter Wet Wax

 • list plusVerbluffende glans en glans

Nadelen Chemical Guys Butter Wet Wax

 • list plusGemiddelde duurzaamheid en hydrofobiciteit
 • list plusSterke bananengeur

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
9.97
Gebruiksgemak
9.81
Ik ben de Chemical Guys Butter Wet Wax, een natuurlijke vloeibare wax met carnauba die een verbluffende glans en glans biedt, terwijl ik ook een gebruiksvriendelijk aanbrengproces heb. Volgens The Drive bied ik een "net gewaxte look met gebruiksvriendelijke toepassing," waardoor ik een sterke concurrent ben in het segment van vloeibare wax. Gebruikers waarderen mijn vergevingsgezinde en makkelijk te verwijderen karakter, maar ik vereis mogelijk vaker opnieuw aanbrengen in vergelijking met hybride waxes vanwege mijn gemiddelde duurzaamheid. Hoewel ik een diepe, glanzende glans bied, kan ik mogelijk geen langdurige bescherming bieden tegen vuil en heb ik misschien maandelijkse herapplicatie nodig. Ik word geprezen om mijn mix van natuurlijke carnauba, polymeren en harsen, die bescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen. Maar het valt op dat de sterke bananengeur niet bij iedereen in de smaak valt. 😉

In vergelijking met andere best beoordeelde autowassen, val ik op door mijn mix van natuurlijke carnauba, polymeren en harsen, die bescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen. Echter, ik concurreer met andere producten met verschillende voor- en nadelen. Bijvoorbeeld, Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax blinkt uit in veelzijdigheid en weerstand tegen chemicaliën, elementen en UV-stralen, terwijl Adam's Spray Wax wordt geprezen om zijn veiligheid op alle exterieurdelen van de auto en geschiktheid voor een glans na het wassen en snelle schoonmaak.

De review van Prep My Car benadrukt mijn glanzende afwerking en gemak van aanbrengen, wat me hoge scores oplevert voor esthetiek en aanbrenggemak. Ik kom echter tekort in hydrofobiciteit en duurzaamheid, en scoor lager op die gebieden. Ik word geprezen om het tijdelijk opvullen van krasjes, maar mijn ondergemiddelde waterafstoting en gebrek aan duurzaamheid worden genoemd als nadelen.

Kortom, ik ben een solide keuze voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke vloeibare wax met carnauba die een verbluffende glans biedt en gemakkelijk aan te brengen is. Mijn mix van natuurlijke carnauba, polymeren en harsen biedt bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, waardoor ik een aantrekkelijke optie ben in het segment van vloeibare wax. Echter, mijn gemiddelde duurzaamheid en hydrofobiciteit voldoen mogelijk niet aan de verwachtingen van sommige gebruikers, met name degenen die op zoek zijn naar langdurige bescherming. Daarom, terwijl ik uitblink in het leveren van een net gewaxte look met gemakkelijke toepassing, is het misschien de moeite waard om alternatieve producten te overwegen voor verbeterde duurzaamheid en waterafstoting.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax

 • list plusBetaalbare optie voor regelmatig waxen
 • list plusGebruiksvriendelijk met snelle en gemakkelijke toepassing
 • list plusGeschikt voor regelmatig waxen

Nadelen Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax

 • list plusBiedt mogelijk geen langdurige bescherming, vooral in uitdagende weersomstandigheden

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
9.77
Gebruiksgemak
9.75
Ik ben dol op Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax! Het is een betaalbare en gebruiksvriendelijke optie voor regelmatig waxen, met snelle en gemakkelijke toepassing en bevredigende resultaten. Volgens een recensie van RallyWays wordt de wax geprezen vanwege zijn gebruiksgemak, betaalbaarheid en geschiktheid voor regelmatig waxen. De auteur benadrukt de kosteneffectiviteit voor frequente toepassing, en zegt: "Het is snel en gemakkelijk aan te brengen, en je kunt de hele auto in no time klaar hebben." Het is echter opgemerkt dat de wax mogelijk geen langdurige bescherming biedt, vooral niet in uitdagende weersomstandigheden. Ondanks deze beperking wordt de wax aanbevolen voor degenen die betaalbaarheid en regelmatig waxen prioriteren.

In vergelijking met andere Meguiar's producten, zoals de NXT Generation Tech Wax 2.0, biedt de Deep Crystal Carnauba Wax een meer budgetvriendelijk alternatief, met de nadruk op gemakkelijke toepassing en betaalbaarheid. De NXT Generation Tech Wax 2.0 is ontworpen voor moderne verf en blanke lak, biedt maximale bescherming en een diepe glansafwerking. Het heeft hydrofobe polymeertechnologie voor superieure waterbescherming en heeft een hoge beoordeling op Amazon ontvangen. Echter, de Deep Crystal Carnauba Wax valt op vanwege zijn kosteneffectiviteit en eenvoudige toepassing, waardoor het een voorkeurskeuze is voor degenen die een meer economische optie zoeken.

Daarnaast introduceert de recensie van RallyWays Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax als concurrent, waarbij de auteur de voorkeur geeft aan deze wax boven de Deep Crystal Carnauba Wax. De Gold Class Carnauba Wax wordt geprezen vanwege zijn diepe, zijdeachtige afwerking die vuil afstoot en een glad oppervlak biedt, waardoor het een voorkeurskeuze is voor geparkeerde auto's. Hoewel iets duurder dan de Deep Crystal Carnauba Wax, wordt de Gold Class Carnauba Wax beschouwd als de extra kosten waard vanwege zijn superieure prestaties en esthetische uitstraling. De auteur raadt aan om het in een fles van 16 oz bij Amazon te kopen, waarbij de efficiëntie en visuele impact worden benadrukt.

Kortom, Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax is een uitstekende en betaalbare optie voor regelmatig waxen, met een snel en gemakkelijk aanbrengproces. Hoewel het mogelijk geen langdurige bescherming biedt in uitdagende klimaten, maken de kosteneffectiviteit en eenvoud het een gunstige keuze voor degenen die regelmatig onderhoud prioriteren. Voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzamer en visueel impactvol alternatief, presenteert de Gold Class Carnauba Wax zich als superieur.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Griot's Garage Premium Carnauba Paste

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Griot's Garage Premium Carnauba Paste

 • list plusSnelle droogtijd
 • list plusHydrofobe technologie voor waterafstotendheid en voorkoming van waterdruppelafzettingen
 • list plusHoge glans en diepe afwerking op elke verf

Nadelen Griot's Garage Premium Carnauba Paste

 • list plusVerlangen naar een meer definitieve duur voor effectiviteit

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.97
Gebruiksgemak
9.06
Ik ben enthousiast over de Griot's Garage Premium Carnauba Paste Wax van 12 ounces. Met een opmerkelijke gemiddelde beoordeling van 4,9 van de 5 sterren uit meer dan 140 beoordelingen, is deze premium wax ontworpen om een briljante glans, gladde lak en uitzonderlijke bescherming te bieden. Het onderscheidt zich door hydrofobe technologie die een "niet-natbaar" oppervlak creëert, water afstoot en watervlekken voorkomt. De snelle droogtijd maakt het aanbrengen en poetsen moeiteloos, waardoor het gebruiksvriendelijk is. Enthousiastelingen prijzen de hydrofobe technologie die water afstoot en watervlekken voorkomt.

De veelzijdigheid van dit product komt tot uiting doordat het met de hand of met een machine kan worden aangebracht en aanbevolen wordt om te poetsen met specifieke waxverwijderingsdoeken, wat zorgt voor een naadloze gebruikservaring. Klanten waarderen ook de handige blikverpakking, waardoor het aanbrengen eenvoudig is. Daarnaast biedt Griot's Garage gerelateerde items aan, zoals PFM® Dual Weave Wax Removal Towels en andere auto-onderhoudsproducten, waardoor de algehele auto-onderhoudservaring wordt verbeterd.

In vergelijking met andere autowassen onderscheidt de Griot's Garage Premium Carnauba Paste Wax zich door zijn snelle droogtijd, hydrofobe technologie en de hoge glans en diepe afwerking die het biedt op elke lak. Gebruikers over de hele Verenigde Staten en daarbuiten hebben zijn langdurige en duurzame bescherming geprezen, waardoor het wereldwijd een topkeuze is voor autoliefhebbers. "Klanten waarderen de hoge glans en diepe afwerking die het biedt op elke lak, samen met zijn langdurige en duurzame bescherming," echoot een tevreden gebruiker.

In de bredere context van autowasproducten blinkt de Griot's Garage Premium Carnauba Paste Wax uit in het bieden van een balans tussen gebruiksgemak, duurzaamheid en bescherming. Terwijl de markt verschillende soorten autowassen biedt, waaronder vloeibare, pasta- en spuitwassen, onderscheidt de Griot's Garage Premium Carnauba Paste Wax zich door zijn hydrofobe technologie en gebruiksvriendelijke toepassing. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers, en biedt een hoogwaardige afwerking zonder veel moeite. Bovendien versterkt de concurrerende prijsstelling zijn positie als een topconcurrent in de autowaswereld.

Echter, sommige gebruikers uiten een verlangen naar een meer definitieve duurzaamheid, op zoek naar geruststelling over de levensduur. Ondanks dit blijft de Griot's Garage Premium Carnauba Paste Wax een topkeuze voor degenen die een betrouwbare, hoogwaardige autowas zoeken. Of je nu een casual autoliefhebber bent of een toegewijde autoverzorgingsliefhebber, deze premium wax biedt een overtuigende combinatie van kwaliteit, gebruiksgemak en langdurige bescherming, waardoor het een waardevolle investering is voor het behoud van de glans en bescherming van je voertuig.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Chemical Guys Lava Luminous Glow

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Chemical Guys Lava Luminous Glow

 • list plusVerbetert de kleur van de verf.

Nadelen Chemical Guys Lava Luminous Glow

 • list plusVragen over de compatibiliteit met verschillende materialen en verftypes.
 • list plusVragen over de hoeveelheid was in de container.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
8.92
Ik ben enthousiast om de Chemical Guys Lava Luminous Glow Infusion Autowas te introduceren! Voor $69.99 is dit een premium product dat ontwikkeld is om de kleur van autolak te verbeteren, te beschermen tegen UV-stralen en water en vervuiling af te weren. Met innovatieve kleurverbeteringstechnologie brengt deze was de ware essentie van voertuigkleuren naar boven, voor een epische glans en ultieme duurzaamheid. Gebruikers zijn lovend over hoe makkelijk het aan te brengen is, en velen zijn van plan om opnieuw aan te schaffen vanwege de uitstekende resultaten die het oplevert. Er zijn echter vragen over de compatibiliteit met verschillende materialen, zoals plastic, rubberen afwerking en carbonfiber, en of het geschikt is voor lichtblauwe parellak. Ook de hoeveelheid was in de verpakking is onderwerp van onderzoek.

Volgens de autowas aanbevelingen van CNET voor 2022, is de Chemical Guys Lava Luminous Glow Infusion Autowas een geduchte concurrent voor andere toonaangevende producten op de markt. Het onderscheidt zich met innovatieve kleurverbeteringstechnologie en het vermogen om de ware essentie van voertuigkleuren naar boven te brengen, waardoor het een sterke kanshebber is in de autowas categorie. Het moet concurreren met andere populaire wassen zoals Chemical Guys Butter Wet Wax, bekend om zijn makkelijke applicatie en betaalbare prijs, en Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax, die eenvoud en een gladde afwerking biedt.

Een recensent op Amazon merkte op: "Het product is ontworpen om de autolak te verbeteren, te beschermen tegen UV-stralen en water en vervuiling af te weren. Het is makkelijk aan te brengen en te verwijderen, voor een gladde afwerking." Dit benadrukt de belangrijkste kenmerken van het product en zijn gebruiksvriendelijke aard. Bovendien onderstreept de recensie van de website van Chemical Guys, waarin het product een beoordeling van 4,7 van de 5 sterren krijgt op basis van 54 beoordelingen, zijn hoge prestaties en gebruiksgemak, en bevestigt daarmee zijn reputatie op de markt.

Het primaire gebruiksscenario voor de Chemical Guys Lava Luminous Glow Infusion Autowas is voor liefhebbers en professionals die hun autolak willen beschermen en tegelijkertijd de kleur willen verbeteren. De voordelen liggen in het vermogen om een epische glans, ultieme duurzaamheid en bescherming tegen UV-stralen en vervuiling te bieden. Mogelijke beperkingen zijn onder meer vragen over de compatibiliteit met verschillende autovlakken en materialen, en de hoeveelheid was in de verpakking, wat voor sommige gebruikers zorgen kan opleveren.

Kortom, de Chemical Guys Lava Luminous Glow Infusion Autowas is een eersteklas product in zijn categorie, met innovatieve kleurverbeteringstechnologie en uitzonderlijke bescherming voor autolak. Hoewel het concurreert met andere populaire wassen op de markt, maakt zijn vermogen om de ware essentie van voertuigkleuren naar boven te brengen en een gladde afwerking te bieden, het tot een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige autowas. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Liquid Glass Ultimate Auto Polish

Loading ...

Voordelen Liquid Glass Ultimate Auto Polish

 • list plusLangdurige glans en bescherming

Nadelen Liquid Glass Ultimate Auto Polish

 • list plusNiet beschikbaarheid van het originele product

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.12
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.66
Als autoliefhebber wil ik mijn auto altijd laten stralen, en daarom ben ik zo blij met de Liquid Glass Ultimate Auto Polish! Dit is geen gewone autowas, maar een speciale formule die zorgt voor een langdurige, glanzende bescherming van de lak van mijn auto. Het is echt moeiteloos aan te brengen en ik hoef het niet vaak opnieuw aan te brengen, wat het echt onderscheidt van gewone autowassen. Het is gewoonweg fantastisch!

Wat de Liquid Glass echt onderscheidt, is de langdurige glans en bescherming die het biedt, dankzij de unieke formule. Het is echt anders dan traditionele autowassen en polijstmiddelen, en dat maakt het perfect voor mij als ik op zoek ben naar een duurzame oplossing die weinig onderhoud vergt. De beoordeling van Family Handyman benadrukt dit nog eens, en dat maakt deze autopolish echt onweerstaanbaar voor mij.

In vergelijking met andere top autowassen en polijstmiddelen, zoals de 3D Speed Polish die wordt aanbevolen door het Motor1 Reviews Team, valt de Liquid Glass Ultimate Auto Polish echt op vanwege zijn unieke formule en focus op langdurige resultaten. Het is gewoon anders, en daarom past het perfect bij mij als ik duurzaamheid en minimaal onderhoud belangrijk vind.

Maar het is wel jammer dat de originele Liquid Glass niet altijd beschikbaar is. Hoewel er alternatieven zijn, zoals MPT Classic Polish/Finish, RejeX en Finish First, is het toch jammer dat ik niet altijd mijn favoriete product kan krijgen. Dat benadrukt echt het belang van beschikbaarheid en gemak, want ik wil toch echt het liefst mijn vertrouwde Liquid Glass.

Kortom, de Liquid Glass Ultimate Auto Polish is echt een unieke keuze in de wereld van autopolish. De focus op langdurige glans en bescherming maakt het perfect voor mij, maar ik hoop wel dat het altijd beschikbaar zal zijn.

Verkrijgbaar bij:

6. Meguiar's Ultimate Liquid Wax

Loading ...

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9

Verkrijgbaar bij:

7. Turtle Wax Ice Synthetic Spray

Loading ...

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.39
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
8.73

Verkrijgbaar bij:

8. Biedt een duurzame glans met speciale toepassing: Bilt Hamber Double Speed Car/Motorbike

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.78
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
9.51
Bilt Hamber Double Speed Wax Kit

Bilt Hamber Double Speed Wax Kit is een hoogwaardige T1 carnauba paste wax die maar liefst twee keer is verkozen tot beste autowax in het Auto Express magazine. Paste wax auto is zeer zuinig in gebruik en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Hoe wordt de autowax geleverd?

 1. Bilt Hamber Double Speed Wax 250ml
 2. Bilt Hamber Wax Applicator Pad
 3. Bilt Hamber Microvezeldoek

Professionele carnauba wax

Double Speed Wax van Bilt Hamber is een professionele carnauba wax dat zorgt voor een briljante glans en wetlook effect. Doordat deze paste wax een hoog T1 Carnauba gehalte heeft, creëer je een geweldige lakverzegeling. Dankzij speciale additieven wordt de auto wax verzacht zodat deze smelt op je applicator pad en je deze makkelijk kan aanbrengen op iedere autolak.

Hoe gebruik ik de beste autowax van Bilt Hamber?

 1. Was de auto met Bilt Hamber autoshampoo.
 2. Neem een kleine hoeveelheid Double Speed Wax op een wax pad.
 3. Verdeel een dunne, gelijkmatige laag over het oppervlak.
 4. Laat de wax 5-10 minuten inwerken.
 5. Wrijf uit met een hoogwaardige microvezeldoek.

Kenmerken Bilt Hamber Double Speed Wax Kit

 • Auto Express Beste Autowax 2018
 • Carnauba wax
 • Diepe, rijke glans
 • Zeer hydrofoob
 • Zuinig in gebruik
 • Bevat geen schuurmiddelen
 • Duurzame bescherming

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Moeiteloos op te sprayen voor een snelle glans: Gtechniq 0.5 C2 Liquid Crystal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.58
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.96
De Gtechniq Crystal Serum Light is een zeer hoogwaardige keramische coating die hardheid, duurzaamheid en water- en vuilafstotendheid biedt. Door de hardheid van de coating wordt de kwaliteit van de lak langer beschermd. Deze beschermende laag heeft een duurzaamheid van 3 tot 5 jaar en geeft een diep, glanzend resultaat.De Gtechniq Crystal Serum Light is de consumentenversie van de Crystal Serum Ultra voor Gtechniq-certified professionals. Crystal Serum Light is een zeer hoogwaardige keramische bescherming maar kan, indien niet correct aangebracht, van het oppervlak worden verwijderd met een polijstmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

10. Adam's Detail Spray

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.89
Functionaliteit
8.47
Gebruiksgemak
8.53

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Autowax. Er zijn immers 451 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!