Bestenu

Affiliate Disclaimer

Inhoud

De informatie die beschikbaar is op Bestenu wordt uitsluitend verstrekt voor informatieve doeleinden op basis van “as is” en alleen op eigen risico van de gebruiker. Bestenu garandeert niet de nauwkeurigheid, kwaliteit of volledigheid van de informatie en kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden in de informatie. Fouten gedetecteerd? Laat het dan ons zo snel mogelijk weten op [email protected].

Het beeld- of tekstmateriaal van Bestenu mag alleen worden gebruikt met toestemming en met verwijzing naar Bestenu. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij doen enkel aanbevelingen, de gebruiker is altijd verantwoordelijk voor het verifiëren van de informatie en het kiezen en het gebruik van producten.

img
img

Ons verdienmodel

Bestenu maakt gebruik van verschillende affiliate programma’s, zoals het Bol.com, Amazon.nl en Coolblue partnerprogramma. Wanneer je op één van onze linkjes klikt, plaatst de webshop waar je op beland een cookie. Met deze cookie kan de webshop je aankopen herleiden aan Bestenu. Zie het als een soort prestatiecontract. Als wij je zo goed mogelijk te helpen met de aankoop van een nieuw product krijgen wij een kleine beloning. Stuur je het product terug? Dan niet meer.

Doordat we lid zijn van deze partnerprogramma’s kunnen we ons algoritme blijven verbeteren en behulpzame artikelen blijven schrijven. We streven ernaar om zo objectief en onpartijdig mogelijk advies te geven, zodat je de beste keuze kunt maken uit de door ons gekozen webshops.