Bestenu

Over ons

Bestenu is dé consumentensite van Nederland.
Onze missie is consumenten zo goed mogelijk te ondersteunen in de aankoop van een product.
hero illustration

Datagestuurde assistent

We hebben een datagestuurde assistent ontwikkeld die altijd op zoek is naar de beste producten. Onze technologie onderzoekt daarom constant de grootste online winkels en verzamelt alle producten hiervan, inclusief recente prijzen, gebruikerservaringen en meer.

Met deze informatie zetten we door middel van kunstmatige intelligentie de beste producten op een rijtje.

Menselijke intelligentie

Naast kunstmatige intelligentie zetten we ook menselijke intelligentie in. Ons team schrijft handige koopgidsen in de productlijsten en aanvullende blogartikelen.

Deze artikelen en koopgidsen zijn bedoeld als achtergrondinformatie. Zo weet je zeker dat je een geïnformeerde keuze maakt!
hero illustration

Hoe en waarom is Bestenu begonnen?

avatar-contour

Bestenu is in 2019 ontstaan uit de frustratie over de huidige staat van recensiewebsites. We zagen dat veel sites niet eerlijk en transparant waren. Ze ontvangen bijvoorbeeld geld van merken om resultaten te manipuleren, en beoordelen vaak alleen de producten die de hoogste commissies opleveren bij aankoop.

Daar wilden we verandering in brengen. Ons doel is om jou, de consument, te helpen bij het vinden van de perfecte producten door betrouwbare, eerlijke en transparante en onafhankelijke informatie te bieden.
 

Onze ambities en doelen

avatar-contour

Onze missie is om jou te helpen het product te vinden waar je naar op zoek bent en precies de informatie te geven die je nodig hebt om de juiste aankoopbeslissing te nemen.

Hoe wordt Bestenu gefinancierd en hoe verdienen we geld?

avatar-contour

Bestenu wordt gefinancierd door middel van affiliate marketing. Wanneer je via onze website een product aanschaft, ontvangen we een kleine commissie van de verkoper, zonder dat dit invloed heeft op de prijs die jij betaalt. Zo kunnen we onze website en inhoud blijven aanbieden zonder gebruik te maken van opdringerige advertenties. Onze prioriteit ligt altijd bij het bieden van eerlijke en betrouwbare informatie.

Waarom je ons kunt vertrouwen

avatar-contour

Je kunt op ons vertrouwen, omdat we ons richten op transparantie en eerlijkheid in al onze beoordelingen en koopgidsen. We baseren onze aanbevelingen op gedegen onderzoek, onafhankelijke testresultaten en gebruikerservaringen. Daarnaast werken we samen met experts uit verschillende branches om te zorgen dat onze informatie altijd actueel en betrouwbaar is.

Ons redactieproces en productbeoordelingen

avatar-contour

Ons redactieproces begint met uitgebreid onderzoek, waarbij we onafhankelijke testresultaten, gebruikerservaringen en expertadviezen verzamelen. Vervolgens analyseren we deze gegevens en combineren ze met onze eigen inzichten en ervaringen. Op basis hiervan stellen we onze beoordelingen en koopgidsen op.

We zorgen er altijd voor dat onze informatie up-to-date en accuraat is. Lees hier meer over onze redactionele principes.

Wie zit er achter Bestenu?

avatar-contour

Bestenu bestaat uit een team van gepassioneerde en ervaren professionals die zich inzetten om je te voorzien van de betrouwbaarste en relevantste informatie. Ons team bestaat uit programmeurs, schrijvers en experts die samenwerken om eerlijke en transparante beoordelingen en koopgidsen te creëren. Bestenu is gemaakt door Thomas Dijkstra, en eigendom van White Citadel B.V.

Werken bij ons

avatar-contour

Bij Bestenu zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. Als je interesse hebt om deel uit te maken van ons team, stuur ons dan een bericht met je cv en motivatie. Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Awards en in de media

avatar-contour

To-do

Over onze organisatie

avatar-contour

Bestenu is een onderdeel van White Citadel B.V. Wij geloven dat veel plekken waar mensen informatie zoeken, media consumeren en aankoopbeslissingen nemen, onaantrekkelijk, incorrect, verouderd en saai zijn. De missie van White Citadel is om de manier waarop mensen aankoopbeslissingen nemen en informatie consumeren te veranderen, en al die punten aan te pakken.

Ons beleid

avatar-contour

Bij Bestenu hechten we veel waarde aan transparantie, privacy, toegankelijkheid en respect voor onze gebruikers. Daarom hanteren we strikte beleidslijnen omtrent het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens, en redactionele onafhankelijkheid

Bestenu

Contactgegevens

Bestenu

Algemene e-mailadres: [email protected]

Samenwerkingen: [email protected]

Pers en media: [email protected]

Telefoonnummer: 020 7820777

Adres: Prins Hendrikkade 21e 1012 TL,
Amsterdam

Wil je met ons contact opnemen of heb je vragen dan kan je ons op verschillende maniueren bereiken.
Wil je meer over ons te weten komen dan kan je meer informatie vinden op onze contact pagina.

hero illustration
Bestenu

Hoe werkt Bestenu?

Bestenu
Bestenu is de datagestuurde assistent voor al je online productonderzoek. Er is legio aan informatie beschikbaar op blogs, forums, filmpjes en reviews. Het kost superveel tijd om alles in je eentje te bestuderen en te vergelijken, en is vaak ook nog eens verwarrend!

Het doel achter Bestenu is om technologie te ontwikkelen die alle gegevens van een product voor je verzamelt, het daarna analyseert met kunstmatige intelligentie en het geheel dan ook nog daadwerkelijk 'snapt'.
We onderzoeken constant producten van alle grote online winkels van Nederland en blijven altijd op de hoogte van alle recente producten, prijzen en gebruikerservaringen.
Met deze informatie zetten we de beste producten op een rijtje, maar dit is nog niet genoeg om de beste koop te kunnen maken. Daarom schrijven onze redacteuren ook nog eens handige koopgidsen en behulpzame informatieve artikelen.
Op onze website vind je bovendien geen advertenties. We krijgen alleen een kleine commissie wanneer je via ons een product koopt. Wanneer je hem retourneert, gebeurt dit niet – des te meer reden om ons best te doen de beste technologie te ontwikkelen!