Bestenu

Over ons

Bestenu is dé consumentensite van Nederland.
Onze missie is consumenten zo goed mogelijk te ondersteunen in de aankoop van een product.
hero illustration

Datagestuurde assistent

We hebben een datagestuurde assistent ontwikkeld, deze is altijd opzoek naar de beste producten. Onze technologie onderzoekt constant de grootste online winkels en verzamelt alle producten, recente prijzen, gebruikerservaringen en meer.

Met deze informatie zetten wij doormiddel van kunstmatige intelligentie de beste producten op een rijtje.

Menselijke intelligentie

Naast kunstmatige intelligentie hebben we natuurlijk ook menselijke intelligentie. Ons team schrijft handige koopgidsen in de productlijsten en handige blogartikelen.

Deze artikelen en koopgidsen zijn bedoeld als achtergrondinformatie. Zo kun jij je nog beter informeren en bewust een koop maken!
hero illustration
Bestenu

Ons team

Bestenu
Dankzij deze toppers is Bestenu wat Bestenu is.
avatar-contour
author-image

Daan van Dijk

buttonbuttonbuttonbutton
Daan is 26 jaar en woont in het noorden van Nederland. Van jongs af aan heeft hij al interesse in schrijven en journalistiek. Naast schrijven voor Bestenu is hij regelmatig in een bar te vinden voor een speciaalbiertje en in de middag is hij niet vies van een goede kop koffie. De speciaalbiertjes sluiten dan ook goed aan op zijn liefde voor karaoke
avatar-contour

Emma van der Vink

Emma is afgestudeerd in informatica, maar besloot toch haar passie voor schrijven te volgen. In haar dagelijks leven is ze veel op het strand te vinden en woont daarom ook in Noord-Holland. Hier woont ze met haar man en schildert ze graag in haar vrije tijd.
avatar-contour
author-image
author-image
avatar-contour
author-image

Michael Kramer

Michael is 27 jaar oud en woont in het zuiden van het land. Micheal is afgestuurd in psychologie en schrijft heel graag in zijn vrije tijd. In zijn vrije tijd geniet hij van een potje Call of Duty en zijn sci-fi films helemaal zijn ding.
avatar-contour
hero illustration
Bestenu

Hoe werkt Bestenu?

Bestenu

Bestenu is de datagestuurde assistent voor al je online productonderzoek. Er is legio aan informatie beschikbaar op blogs, forums, filmpjes en reviews. Het kost superveel tijd om alles in je eentje te bestuderen en te vergelijken, en is vaak ook nog eens verwarrend!

Het doel achter Bestenu is om technologie te ontwikkelen die alle gegevens van een product voor je verzamelt, het daarna analyseert door middel van kunstmatige intelligentie en dan ook nog daadwerkelijk ‘snapt‘.
We onderzoeken constant in alle grote online winkels van Nederland en blijven altijd op de hoogte van alle recente producten, prijzen en gebruikerservaringen.
Met deze informatie zetten wij de beste producten op een rijtje, maar dit is nog niet genoeg om de beste koop te kunnen maken. Naast de beste producten schrijven onze redacteuren handige koopgidsen en behulpzame informatieve artikelen.
Op onze website vind je geen advertenties. We krijgen een kleine commissie wanneer jij via ons een product koopt. Wanneer je hem retourneert niet; Des te meer reden om ons best te doen de beste technologie te ontwikkelen!