Bestenu

Veelgestelde vragen

Wie zijn wij?

We zijn een onafhankelijk team met echte mensen achter de schermen. Je zult echter eventueel zien dat we psuedoniemen gebruiken, omdat niet elke auteur zich wilt bekendmaken, of omdat we nog geen professional hebben gevonden voor een bepaald onderwerp.

We hebben maar één doel, en dat is de consument helpen met juiste keuzes maken door ons te onderscheiden met het gebruik van data. Waar sommige andere vergelijkers niet verder gaan dan een maken met populaire producten, nemen wij ook reviews mee, meerdere externe onafhankelijke testers, belangrijke productspecificaties en meer.

Wat is ons verdienmodel?

Bestenu neemt deel aan verschillende affiliate-programma’s van bijvoorbeeld Amazon.nl en Bol.com. Dit betekent dat we een commissie ontvangen als je een product koopt die wij aanbevelen. Voor meer informatie kun je onze affiliate disclaimer-pagina bekijken.

Kun je een plek in onze lijsten inkopen?

Nee, dit is niet mogelijk bij ons. We willen onze lijsten eerlijk houden.

Is het mogelijk om meegenomen te worden in onze lijsten?

We hebben zelf geen invloed op het algoritme en systeem dat we hebben gebouwd. Wanneer je product zodanig goed is en boven de rest uitsteekt, verschijnt deze automatisch in de lijst waar die thuishoort.

Hoe komen onze lijsten tot stand?

We hebben een datagestuurde assistent ontwikkeld, deze is altijd op zoek naar de beste producten. Onze technologie onderzoekt constant de grootste online winkels en verzamelt daarvan alle producten, recente prijzen, gebruikerservaringen en meer.

Met deze informatie zetten we door middel van kunstmatige intelligentie de beste producten op een rijtje.

Reviewen we producten op aanvraag?

Ja, hiervoor staan we open als we zelf inzien dat het onze tijd waard is. Aan het reviewen van producten kunnen kosten verbonden zijn.

Doen we aan samenwerkingen?

We horen graag ideeën of suggesties voor samenwerkingen waarin we elkaar kunnen helpen. Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Staan we open voor gastblogs?

We doen momenteel niet aan gastblogs.