Wat is de beste autopoets producten van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede autopoets producten is een lastige opdracht. Wat is de beste autopoets producten van 2023? Na het onderzoeken van 2722 autopoets producten kwam de Turtle Wax 52871 GL Original geen kleur als beste getest uit onze autopoets producten-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de autopoets producten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 autopoets producten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame autopoets producten-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste autopoets producten

1Score: 9.7
Turtle Wax 52871 GL Original geen kleur
Turtle Wax 52871 GL Original geen kleur
Turtle Wax
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Turtle Wax 52854 Redline All geen kleur
Turtle Wax 52854 Redline All geen kleur
Turtle Wax
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs
Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs
Strex
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen Auto & Motor
RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen Auto & Motor
Rush
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! -D4
Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! -D4
Autostyle
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Turtle Wax 52708 Color Magic geen kleur
Turtle Wax 52708 Color Magic geen kleur
Turtle Wax
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant geen kleur
Beste Autopoets Producten voor leeronderhoud
Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant geen kleur
Turtle Wax
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Meguiars G7516 Gold Class Endurance
Meguiars G7516 Gold Class Endurance
Meguiars
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Pella schoonmaakdoeken microvezel streeploos lichtgrijs , roze , lichtblauw
Pella schoonmaakdoeken microvezel streeploos lichtgrijs , roze , li...
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Molat ultimate drying towel 40x60cm grijs , zwart
Molat ultimate drying towel 40x60cm grijs , zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Autopoets Producten Koopgids

Een schone en glimmende auto is een teken van trots en zorg, maar het krijgen en houden van zo'n uitstraling vereist soms wat extra hulp. Autopoets producten zijn daarvoor een uitkomst, ze bieden een snelle en eenvoudige manier om je auto te reinigen en te beschermen.

Wat kan ik gebruiken om de auto te wassen?

Om de auto grondig te wassen is het aanbevolen om de volgende materialen te gebruiken:

 • Auto shampoo: Dit is een specifiek product voor het reinigen van auto's en verwijdert vuil en vlekken zonder het oppervlak te beschadigen.
 • Microvezeldoeken: Deze zachte doekjes zijn perfect voor het verwijderen van vuil en stof zonder krassen te veroorzaken.
 • Wasserijsponzen: Deze zijn ideaal voor het schoonmaken van grotere oppervlakken en kunnen worden gebruikt in combinatie met de shampoo.
 • Droogdoeken: Dit zijn speciaal ontworpen doeken voor het drogen van de auto na het wassen, zonder krassen achter te laten.

Het is belangrijk om te onthouden om altijd een mild product te gebruiken en te werken van boven naar beneden, om strepen te voorkomen

Ook raad ik je aan om te werken in kleine secties en om het wassen van de auto regelmatig uit te voeren om een ​​optimale bescherming en uitstraling te garanderen.

Hoe was je je auto zonder krassen?

Om je auto zonder krassen te wassen, volg deze stappen:

 1. Verwijder grof vuil: gebruik een blaasbalg of stofzuiger om grof vuil en stof te verwijderen voordat je begint met wassen.
 2. Gebruik milde shampoo: Kies een zachte shampoo speciaal ontwikkeld voor auto's en vermijd producten met scherpe of abrasieve stoffen.
 3. Was in secties: Was de auto in kleine secties, van boven naar beneden, en spoel het regelmatig af om krassen te voorkomen.
 4. Gebruik zachte materialen: Gebruik zachte materialen zoals microvezeldoeken en wassponnen om vuil en stof te verwijderen, en vermijd schuurpapier of harde borstels.
 5. Droog de auto goed: Gebruik een speciaal ontworpen droogdoek om de auto grondig te drogen, van boven naar beneden en in kleine secties, om krassen te voorkomen.

Onthoud altijd dat voorkomen beter is dan genezen, dus het is belangrijk om regelmatig te wassen en te beschermen om krassen te voorkomen en de uitstraling van de auto te behouden.

Kan ik mijn auto wassen met afwasmiddel?

Het isniet aanbevolen om je auto te wassen met afwasmiddel omdat dit product niet specifiek is ontworpen voor het reinigen van auto's. Het bevat vaak agressieve chemicaliën die krassen, vervaagd of beschadigd oppervlakte kunnen veroorzaken.

Gebruik altijd een auto-specifieke shampoo die zacht is voor de lak en andere oppervlakken en zorgt voor een grondige reiniging zonder beschadiging. Het is belangrijk om de juiste materialen en producten te gebruiken om de uitstraling van de auto te behouden en beschadiging te voorkomen.

Hoe polier ik mijn auto?

Om je auto te polijsten, volg deze stappen:

 1. Maak de auto schoon: Maak de auto grondig schoon en verwijder eventuele grove stof- en vuilresten.
 2. Kies de juiste polish: Kies een polish die geschikt is voor je specifieke type auto en lak, en lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig.
 3. Aanbrengen met machine: Breng de polish aan met een polijstmachine, zoals een orbitale polijstmachine, en gebruik een zachte pad. Start op een laag vermogen en verhoog de snelheid geleidelijk.
 4. Polijsten in secties: Werk in kleine secties, bijvoorbeeld per deur of per kwart van de auto, en verwijder het product regelmatig met een droge microvezeldoek.
 5. Inspecteren en afwerken: Inspecteer het resultaat na elke sectie en werk door totdat het gewenste resultaat is bereikt. Als de auto schoon en droog is, kun je hem afwerken met een beschermende wax.

Onthoud altijd dat polijsten veel tijd en zorg vergt en dat het belangrijk is om het proces zorgvuldig en grondig uit te voeren om beschadiging aan de lak te voorkomen en een goed resultaat te bereiken.

Wat is het verschil tussen polish en wax?

Polish en wax zijn beide producten die worden gebruikt voor het beschermen en verbeteren van de uitstraling van de auto, maar ze hebben verschillende doelen en toepassingsmethoden.

 • Polish is een product dat wordt gebruikt om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen, zoals krassen en swirls, en het oppervlak glad te maken. Het bevat schurende componenten die helpen om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen en de glans van de lak te verbeteren.
 • Wax, aan de andere kant, is een beschermend product dat een laagje beschermend polymeer op het oppervlak van de auto legt. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden en vuil, en verbetert de glans en beschermt de lak.

In het algemeen wordt polish gebruikt om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen en wax om de lak te beschermen en de uitstraling te verbeteren. Het is belangrijk om beide producten op de juiste manier te gebruiken voor het beste resultaat en om de uitstraling van de auto te behouden.

Hoe krijg ik mijn auto weer glanzend?

Om je auto weer glanzend te maken, kun je de volgende stappen volgen:

 • Was de auto: Maak de auto schoon met een auto-specifieke shampoo en een zachte wasborstel of microvezeldoek. Verwijder grondig vuil en stof.
 • Verwijder krassen en swirls: Als er krassen of swirls zichtbaar zijn, kun je deze verwijderen door te polijsten met een speciaal polijstproduct en een polijstmachine.
 • Bescherm de lak: Behandel de lak met een beschermende wax of sealant om de uitstraling te verbeteren en de lak te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Verwijder resterende vlekken: Verwijder eventuele vlekken op het oppervlak met een speciaal product voor het verwijderen van vlekken, zoals insectenverwijderaar.
 • Inspecteer en afwerken: Inspecteer de auto na elke stap en voltooi het proces door de auto af te werken met een interieurreiniger, rubberverzegeling en andere producten voor het behoud van de uitstraling.

Met de juiste materialen en technieken kun je de uitstraling van je auto verbeteren en herstellen. Houd er rekening mee dat het regelmatig onderhouden en beschermen van de lak de beste manier is om de uitstraling te behouden.

hero illustration

Hoe testen we autopoets producten?

Om de beste autopoets producten te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze autopoets producten-test hebben we 2722 autopoets producten geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze autopoets producten-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze autopoets producten-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen autopoets producten-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte autopoets producten in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2722 autopoets producten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste autopoets producten op een rij

1. Turtle Wax 52871 GL Original geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

De Turtle Wax Origineel 500ml is een vloeibare wax die zorgt voor een glansharde bescherming van de autolak. De wax beschermt onder andere tegen weersinvloeden, uv-straling, pekel en corrosie. Bovendien blijft de wax lang zijn werking behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. Een unieke mix van reinigingsmiddelen en waxen verwijdert ingesleten vuil en lichte oxidatie. Verbetert de glans van het oppervlak en biedt langdurige bescherming tegen de elementen. Bevat geen agressieve schuurmiddelen; het reinigingsmiddel veroorzaakt geen krassen en wervelingen. Hoe wax ik mijn auto? Voordat je je auto gaat waxen is het raadzaam om hem eerst schoon te maken en vervolgens te polijsten. Zo creeër je een glanzend, effen oppervlak waar de wax zich goed aan hecht. Vervolgens onderneem je de volgende stappen: Breng de wax zo dun mogelijk aan met een zachte doek, als je te dik waxt kan de wax wit uitslaan op je auto. Laat de wax 15 – 30 minuten drogen, tenzij anders aangegeven. Poets de verharde wax weg met een zachte/microvezel doek. Als de wax nog vettig aanvoelt moet je het verder laten drogen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Turtle Wax 52854 Redline All geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

De Turtle Wax GL Red Line All Wheel Cleaner verwijdert in luttele seconden remstof, olie, teer en vuil. Uitermate geschikt voor alle lichtmetalen-, stalen velgen en plastic wieldoppen. De zuurvrije formule is veilig voor alle legeringen, stickers en wielmoeren en kan dus veel langer op het oppervlak worden achtergelaten dan agressieve zure of alkalische reinigingsmiddelen. De actieve natriumingrediënten worden rood terwijl ze remstof snel en veilig verwijderen. Spuit het product op het te reinigen oppervlak. Wacht op kleurverandering. Dan krachtig afspoelen om alle verontreinigingen te verwijderen. Hard borstelen of wrijven is niet nodig. Verwijdert in luttele seconden remstof, olie, teer en vuil De zuurvrije formule is veilig voor alle legeringen, stickers en wielmoeren De actieve natriumingrediënten worden rood terwijl ze remstof snel en veilig verwijderen

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Wil jij graag een voordeelset poetsdoekjes hebben waarmee je goed kan schoonmaken en waarmee je in een handomdraai alles ook weer kan drogen? Merk je dat je huidige doekjes het vuil gewoon verspreiden? Ga dan nu voor de kwaliteitsvolle microvezeldoeken van Strex die het stof opnemen in plaats van het rond te doen dwarrelen. De set bestaat uit 12 multifunctionele doeken en komt in de kleuren zwart en grijs. Handig poetsen met de Strex Microvezel Poetsdoekjes Met deze doekjes is het echt een plezier om te poetsen. Ze nemen makkelijk vocht en vuil op, waardoor jij je spullen makkelijk weer schoon en droog krijgt. De microvezels zorgen ervoor dat vuil en stof zich makkelijk vasthechten aan het doekje, waardoor je minder moeite moet doen om schoon te maken. Geen stof meer in de lucht, wel op je doekje Wanneer je stof wilt afnemen volstaat het om het microvezeldoekje droog te gebruiken. Doordat het elektrostatisch geladen is zal het doekje het stof aantrekken in plaats van het in de lucht te verspreiden. Wil je echt vuil verwijderen? Dan maak je gewoon het doekje nat en wring je het goed uit. Zo kan je het vuil opnemen en blijft je oppervlak droog achter. Hoogwaardige kwaliteit Deze poetsdoekjes hebben een stofdichtheid die hoger is dan het gemiddelde. Dit wil zeggen dat je er beter mee kan schoonmaken en er ook beter mee kan drogen. De Strex Microvezel doeken laten geen strepen achter na het poetsen! Jouw voordelen ✓ Uniek vermogen om vuil en stof snel op te nemen ✓ Elk oppervlak weer snel droog ✓ Voordeelverpakking van 12 stuks ✓ 300GSM doeken, beter dan de standaard doek ✓ Overal voor te gebruiken Multifunctioneel en een echte must De Strex Microvezel Poetsdoekjes zijn echt voor alles geschikt. Je kan er je keukenoppervlakken, je auto, je tafel en nog veel meer mee schoonmaken. Doordat je een set van 12 stuks hebt kan je voor verschillende zaken een ander doekje nemen. Je wilt immers niet voor je auto en je keuken hetzelfde doekje gebruiken. Je microvezeldoek raakt zelf ook makkelijk weer schoon Is je poetsdoekje vuil? Dan kan je het zonder problemen in de wasmachine wassen zonder dat het doekje zijn kwaliteit verliest. Je mag het doekje met andere kleding of handdoeken wassen, maar gebruik best geen wasverzachter of droger zodat de doekjes langer hun absorptiekracht blijven behouden. Ga aan de slag met de krachtige 300 GSM doekjes in een handig formaat van 30x30CM! Specificaties: Inhoud Verpakking: 6 zwarte doekjes en 6 grijze doekjes Microvezel : 80% polyester, 20% polyamide 300 GSM : hogere stofdichtheid dan het gemiddelde doekje Grootte: 30 cm x 30 cm Mag in de wasmachine

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen Auto & Motor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

RUSH Automicrovezeldoek 600GSM Je voertuig streeploos en zonder krassen drogen? Dit doe je met de microvezeldoeken van RUSH. Deze microvezel doek ontzorgt je volledig. Streef jij naar een frisse en representatieve auto? Bestel deze droogdoek. Geen kalk vlekken - Laat geen druppel water achter. Simpel en snel – Binnen vijf minuten is het voertuig droog. Krasvrij – Zonder krassen je voertuig drogen. Let op: RUSH - Life in the fast lane is de originele verkoper van dit product. Als het product niet is verpakt in originele RUSH verpakking, dan is het geen origineel exemplaar. Hoe gebruik jij effectief een microvezeldoek? Controleer vóór gebruik altijd of de droogdoek schoon en vrij van stof is. Pak de droogdoek vast bij twee hoeken en sleep deze eenvoudig over de contouren van je auto. Je hoeft de doek niet over de lak te wrijven, enkel slepen is voldoende. Professionele droogdoek voor de consument De dikte van een droogdoek wordt aangeduid in grammen per vierkante meter (GSM); hoe dikker, hoe beter. Dankzij de 600 gram/m² microvezel kan deze doek namelijk enorm veel water opnemen: tot wel 2 liter! Bovendien is deze doek extreem zacht en veilig in gebruik. Hoge kwaliteit microvezel De luxueuze droogdoek kun je na gebruik laten drogen, en hoeft dus niet te worden uitgewrongen. Dankzij de zorgvuldig gekozen componenten behoudt de droogdoek zijn premium kwaliteit met een lange levensduur. Desgewenst kun je de droogdoek wassen op maximaal 60 graden. Gebruik hierbij absoluut geen wasverzachter. Aanvullende informatie Vorm: Rechthoek - Afmetingen: 60 x 80 cm - Materiaal: Polyamide, polyester en microvezel - Wasvoorschrift: Wassen op 60 graden, géén wasverzachter gebruiken. Op werkdagen vóór 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! -D4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een krachtige en effectieve reiniger voor je aluminium velgen? Dan is Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger Groen 1000ml de perfecte keuze voor jou! Deze speciale reiniger is ontwikkeld om nieuwe hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen probleemloos schoon te maken en te beschermen tegen sterke vervuiling.

Wat deze reiniger zo bijzonder maakt, is de moleculaire beschermlaag die op de velg wordt gevormd. Deze laag voorkomt de opbouw van sterke vervuiling en beschermt tevens wielsier-ringen, hart verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest. Bovendien is Alu-Teufel Spezial zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast.

En het beste van alles? Deze speciale reiniger werkt snel en effectief, zelfs bij middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon. En omdat Alu-Teufel Spezial biologisch afbreekbaar is, hoef je je geen zorgen te maken over de impact op het milieu.

Gebruik deze reiniger bij de wekelijkse wasbeurt van je auto voor het beste resultaat. En als je te maken hebt met extreme vervuiling, raden wij Aluminium-Teufel aan. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor andere metalen dan aluminium, maar als je voornamelijk aluminium velgen hebt is dit geen probleem.

Kortom, Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger Groen 1000ml is een krachtige en effectieve reiniger die je aluminium velgen superschoon maakt en tegelijkertijd beschermt tegen sterke vervuiling. Een echte aanrader voor iedereen die trots is op zijn auto en zijn velgen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. Turtle Wax 52708 Color Magic geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

Turtle Wax Color Magic Jet Black Wax reinigt, geeft glans, herstelt en voegt kleur toe. Het is snel en gemakkelijk in gebruik, reinigt de lak op milde wijze en camoufleert krasjes en doffe plekken. Unieke polymeren en pigmenten zorgen samen voor een laag bescherming en een intense kleur, terwijl de carnauba- en montaanwas zorgen voor een ongelooflijke glans en een duurzame bescherming. Reinigt, geeft glans, herstelt en voegt kleur toe Werkt effectief op geoxideerde lak om de kleur van de lak weer tot leven te brengen Speciaal geselecteerde oplosmiddelen zorgen voor easy on easy off zonder hard polijsten Werkt effectief op geoxideerde lak om de kleur van de lak weer tot leven te brengen. Maskeert kleine krasjes en swirls terwijl de kleur wordt verrijkt. Speciaal geselecteerde oplosmiddelen zorgen voor easy on easy off zonder hard polijsten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Autopoets Producten voor leeronderhoud: Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige autowax die superieure bescherming biedt en een ongeëvenaarde waterafstotend effect heeft, dan is de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant de perfecte keuze voor jou. Met zijn eenvoudige spray en veeg methode, biedt dit product een langdurige bescherming van 6 tot 12 maanden. Het bevat glansmiddelen, waterafstotende additieven en functionele beschermende middelen die zich hechten aan de autolak voor een extreem sterke bescherming. Bovendien zorgt deze autowax ervoor dat je auto er langer nieuw en schoner uitziet, waardoor je geld bespaart op dure autoreparaties.

Wat deze autowax onderscheidt van andere producten op de markt is het feit dat het een hybride is van wax en sealant, waardoor het zowel de glans als de bescherming van je auto verbetert. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en vereist minimale inspanning. Het enige nadeel is dat het geen onmiddellijke resultaten oplevert en dat je het product regelmatig moet gebruiken om de volledige voordelen te ervaren.

Als je op zoek bent naar een product dat je auto een langdurige bescherming biedt tegen de elementen en ervoor zorgt dat je auto er als nieuw uitziet, dan is de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Meguiars G7516 Gold Class Endurance

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Protection Gel Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Protection Gel is de aller beste bandenzwart die er op de markt te koop is. Deze hoogglans bandengel wordt d.m.v. een applicator pad, of droge doek, aangebracht op de band. Direct na het aanbrengen laat de Meguiar's Bandenzwart een fantastische glans achter op het rubber van de autoband. De beste bandenzwart die er te koop is! Meguiar's Endurance High Glosse Tyre Gel is de beste bandenzwart voor het laten glimmen van doffe en verweerde autobanden. De Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Protection Gel kenmerkt zich in zijn glans en duurzaamheid. Week na week blijven de banden van je auto er als nieuw uitzien! Laat je autoband er als nieuw uitzien Dankzij de Meguiar's bandenzwart heeft een autoband er nog nooit zo lang goed uitgezien. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de banden van onze auto er niet roestkleurig uit gaan zien en houdt deze wekenlang mooi zwart in plaats. Hoe breng ik de Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Gel aan? De Meguiar's Endurance High Glosse Tyre Gel breng je makkelijk aan d.m.v. de Meguiar's Applicator Pad. Dit is een speciaal sponsje waarmee de bandengel op de autobanden aangebracht kan worden, zonder dat je handen vies worden. Kenmerken van de Meguiar's Tyre Protection Gel Banden blijven zwart met een diepe zwarte glans Geen spuitnevel, geen vlekken en een schone oprit Geld besparend, banden blijven langer zwart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Pella schoonmaakdoeken microvezel streeploos lichtgrijs , roze , lichtblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

Gebruiksaanwijzigen: De doeken eerst eenmalig 10 min weken in warm water. LET OP: niet in koken water. Daarna goed uitwringen en vochtig gebruiken. Niet strijken Niet in de droger Niet op hete oppervlakken leggen zoals verwarming Geen chloor Geen waspods Schoonmaakmiddel mag maar hoeft niet, probeer eerst zonder om het effect te zien. Wasbaar op 40 graden zonder pods en zonder wasverzachter met wasmiddel of waspoeder. Alleen voor gladde oppervlaktes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Molat ultimate drying towel 40x60cm grijs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.5

De ultimate droogdoek van Molat Is echt een musthave voor iedereen die de hoogste kwaliteit/prijs verhouding zoekt! Deze microvezel droogdoek met de ideale afmeting van 40x60cm neemt enorm veel vocht op en kan een auto in 1x afdrogen. ook te gebruiken voor alle andere doeleinden zoals ramen drogen of uw douchecabine in 1x afnemen zonder uit te wringen en zonder strepen achter te laten op het glas of chromewerk (kranen ect) Details: - afmeting: 40x60cm - Gewicht: 600gsm - Materiaal: 80% Polyester20 % Poyamide - Microvezel - kleur: grijs met zwarte zoom

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 september in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 augustus in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van autopoets producten. Er zijn namelijk 2722 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!