Bestenu

Wat is de beste autopoets producten van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede autopoets producten is een lastige opgave. Wat is de beste autopoets producten van 2023? Na het analyseren van 2716 autopoets producten kwam de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant als beste getest uit onze autopoets producten-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de autopoets producten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 autopoets producten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame autopoets producten-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste autopoets producten

1Score: 9.6
Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant
Beste Autopoets Producten voor leeronderhoud
Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Turtle Wax 52871 GL Original
Turtle Wax 52871 GL Original
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs
Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Turtle Wax 52708 Color Magic
Turtle Wax 52708 Color Magic
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Bivera NIEUWE KLEUREN Roze, lichtblauw roze , licht grijs , licht blauw
Bivera NIEUWE KLEUREN Roze, lichtblauw roze , licht grijs , licht b...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
1 Stuk Anti-condens doek Condens blauw
1 Stuk Anti-condens doek Condens blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
PELLA WONDERDOEKEN schoonmaakdoeken roze , lichtblauw , lichtgrijs
PELLA WONDERDOEKEN schoonmaakdoeken roze , lichtblauw , lichtgrijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen grijs
RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
SEA Schoonmaakdoeken Kerst groen , geel , roze
SEA Schoonmaakdoeken Kerst groen , geel , roze
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken groen, geel, paars, oranje , .
Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken groen, geel, paars, oranje...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Autopoets Producten Koopgids

Een schone en glimmende auto is een teken van trots en zorg, maar het krijgen en houden van zo'n uitstraling vereist soms wat extra hulp. Autopoets producten zijn daarvoor een uitkomst, ze bieden een snelle en eenvoudige manier om je auto te reinigen en te beschermen.

Wat kan ik gebruiken om de auto te wassen?

Om de auto grondig te wassen is het aanbevolen om de volgende materialen te gebruiken:

 • Auto shampoo: Dit is een specifiek product voor het reinigen van auto's en verwijdert vuil en vlekken zonder het oppervlak te beschadigen.
 • Microvezeldoeken: Deze zachte doekjes zijn perfect voor het verwijderen van vuil en stof zonder krassen te veroorzaken.
 • Wasserijsponzen: Deze zijn ideaal voor het schoonmaken van grotere oppervlakken en kunnen worden gebruikt in combinatie met de shampoo.
 • Droogdoeken: Dit zijn speciaal ontworpen doeken voor het drogen van de auto na het wassen, zonder krassen achter te laten.

Het is belangrijk om te onthouden om altijd een mild product te gebruiken en te werken van boven naar beneden, om strepen te voorkomen

Ook raad ik je aan om te werken in kleine secties en om het wassen van de auto regelmatig uit te voeren om een ​​optimale bescherming en uitstraling te garanderen.

Hoe was je je auto zonder krassen?

Om je auto zonder krassen te wassen, volg deze stappen:

 1. Verwijder grof vuil: gebruik een blaasbalg of stofzuiger om grof vuil en stof te verwijderen voordat je begint met wassen.
 2. Gebruik milde shampoo: Kies een zachte shampoo speciaal ontwikkeld voor auto's en vermijd producten met scherpe of abrasieve stoffen.
 3. Was in secties: Was de auto in kleine secties, van boven naar beneden, en spoel het regelmatig af om krassen te voorkomen.
 4. Gebruik zachte materialen: Gebruik zachte materialen zoals microvezeldoeken en wassponnen om vuil en stof te verwijderen, en vermijd schuurpapier of harde borstels.
 5. Droog de auto goed: Gebruik een speciaal ontworpen droogdoek om de auto grondig te drogen, van boven naar beneden en in kleine secties, om krassen te voorkomen.

Onthoud altijd dat voorkomen beter is dan genezen, dus het is belangrijk om regelmatig te wassen en te beschermen om krassen te voorkomen en de uitstraling van de auto te behouden.

Kan ik mijn auto wassen met afwasmiddel?

Het isniet aanbevolen om je auto te wassen met afwasmiddel omdat dit product niet specifiek is ontworpen voor het reinigen van auto's. Het bevat vaak agressieve chemicaliën die krassen, vervaagd of beschadigd oppervlakte kunnen veroorzaken.

Gebruik altijd een auto-specifieke shampoo die zacht is voor de lak en andere oppervlakken en zorgt voor een grondige reiniging zonder beschadiging. Het is belangrijk om de juiste materialen en producten te gebruiken om de uitstraling van de auto te behouden en beschadiging te voorkomen.

Hoe polier ik mijn auto?

Om je auto te polijsten, volg deze stappen:

 1. Maak de auto schoon: Maak de auto grondig schoon en verwijder eventuele grove stof- en vuilresten.
 2. Kies de juiste polish: Kies een polish die geschikt is voor je specifieke type auto en lak, en lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig.
 3. Aanbrengen met machine: Breng de polish aan met een polijstmachine, zoals een orbitale polijstmachine, en gebruik een zachte pad. Start op een laag vermogen en verhoog de snelheid geleidelijk.
 4. Polijsten in secties: Werk in kleine secties, bijvoorbeeld per deur of per kwart van de auto, en verwijder het product regelmatig met een droge microvezeldoek.
 5. Inspecteren en afwerken: Inspecteer het resultaat na elke sectie en werk door totdat het gewenste resultaat is bereikt. Als de auto schoon en droog is, kun je hem afwerken met een beschermende wax.

Onthoud altijd dat polijsten veel tijd en zorg vergt en dat het belangrijk is om het proces zorgvuldig en grondig uit te voeren om beschadiging aan de lak te voorkomen en een goed resultaat te bereiken.

Wat is het verschil tussen polish en wax?

Polish en wax zijn beide producten die worden gebruikt voor het beschermen en verbeteren van de uitstraling van de auto, maar ze hebben verschillende doelen en toepassingsmethoden.

 • Polish is een product dat wordt gebruikt om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen, zoals krassen en swirls, en het oppervlak glad te maken. Het bevat schurende componenten die helpen om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen en de glans van de lak te verbeteren.
 • Wax, aan de andere kant, is een beschermend product dat een laagje beschermend polymeer op het oppervlak van de auto legt. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden en vuil, en verbetert de glans en beschermt de lak.

In het algemeen wordt polish gebruikt om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen en wax om de lak te beschermen en de uitstraling te verbeteren. Het is belangrijk om beide producten op de juiste manier te gebruiken voor het beste resultaat en om de uitstraling van de auto te behouden.

Hoe krijg ik mijn auto weer glanzend?

Om je auto weer glanzend te maken, kun je de volgende stappen volgen:

 • Was de auto: Maak de auto schoon met een auto-specifieke shampoo en een zachte wasborstel of microvezeldoek. Verwijder grondig vuil en stof.
 • Verwijder krassen en swirls: Als er krassen of swirls zichtbaar zijn, kun je deze verwijderen door te polijsten met een speciaal polijstproduct en een polijstmachine.
 • Bescherm de lak: Behandel de lak met een beschermende wax of sealant om de uitstraling te verbeteren en de lak te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Verwijder resterende vlekken: Verwijder eventuele vlekken op het oppervlak met een speciaal product voor het verwijderen van vlekken, zoals insectenverwijderaar.
 • Inspecteer en afwerken: Inspecteer de auto na elke stap en voltooi het proces door de auto af te werken met een interieurreiniger, rubberverzegeling en andere producten voor het behoud van de uitstraling.

Met de juiste materialen en technieken kun je de uitstraling van je auto verbeteren en herstellen. Houd er rekening mee dat het regelmatig onderhouden en beschermen van de lak de beste manier is om de uitstraling te behouden.

hero illustration

Hoe testen we autopoets producten?

Om de beste autopoets producten te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze autopoets producten-test hebben we 2716 autopoets producten vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze autopoets producten-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze autopoets producten-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen autopoets producten-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste autopoets producten in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2716 autopoets producten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste autopoets producten in een makkelijke lijst

1. Beste Autopoets Producten voor leeronderhoud: Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant

 • list plusDe Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant is licht aan te brengen en gaat zeer lang mee.
 • list plusDeze autowax laat geen residu achter.
 • list plusDe Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant heeft een heerlijke geur.

Nadelen Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant

 • list plusVoor donkere lak heeft de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant wat stevige boenen nodig.
 • list plusDe Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant heeft een kortere werking dan sommige andere producten.
 • list plusEr kunnen vegen of strepen achterblijven na het gebruik van de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige autowax die superieure bescherming biedt en een ongeëvenaarde waterafstotend effect heeft, dan is de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant de perfecte keuze voor jou. Met zijn eenvoudige spray en veeg methode, biedt dit product een langdurige bescherming van 6 tot 12 maanden. Het bevat glansmiddelen, waterafstotende additieven en functionele beschermende middelen die zich hechten aan de autolak voor een extreem sterke bescherming. Bovendien zorgt deze autowax ervoor dat je auto er langer nieuw en schoner uitziet, waardoor je geld bespaart op dure autoreparaties.

Wat deze autowax onderscheidt van andere producten op de markt is het feit dat het een hybride is van wax en sealant, waardoor het zowel de glans als de bescherming van je auto verbetert. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en vereist minimale inspanning. Het enige nadeel is dat het geen onmiddellijke resultaten oplevert en dat je het product regelmatig moet gebruiken om de volledige voordelen te ervaren.

Als je op zoek bent naar een product dat je auto een langdurige bescherming biedt tegen de elementen en ervoor zorgt dat je auto er als nieuw uitziet, dan is de Turtle Wax 53162 Hybrid Sealant de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Turtle Wax 52871 GL Original

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Turtle Wax 52871 GL Original

 • list plusDe Turtle Wax 52871 GL Original is lang houdbaar.
 • list plusEen ander voordeel is dat het product een hoge kwaliteit heeft.
 • list plusDaarnaast is het product handig in gebruik.

Nadelen Turtle Wax 52871 GL Original

 • list plusHet enige nadeel aan dit product is dat er geen bekende nadelen zijn.
 • list plusGeen nadelen.
 • list plusGeen bekende nadelen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.2

De Turtle Wax Origineel 500ml is een vloeibare wax die zorgt voor een glansharde bescherming van de autolak. De wax beschermt onder andere tegen weersinvloeden, uv-straling, pekel en corrosie. Bovendien blijft de wax lang zijn werking behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. Een unieke mix van reinigingsmiddelen en waxen verwijdert ingesleten vuil en lichte oxidatie. Verbetert de glans van het oppervlak en biedt langdurige bescherming tegen de elementen. Bevat geen agressieve schuurmiddelen; het reinigingsmiddel veroorzaakt geen krassen en wervelingen. Hoe wax ik mijn auto? Voordat je je auto gaat waxen is het raadzaam om hem eerst schoon te maken en vervolgens te polijsten. Zo creeër je een glanzend, effen oppervlak waar de wax zich goed aan hecht. Vervolgens onderneem je de volgende stappen: Breng de wax zo dun mogelijk aan met een zachte doek, als je te dik waxt kan de wax wit uitslaan op je auto. Laat de wax 15 – 30 minuten drogen, tenzij anders aangegeven. Poets de verharde wax weg met een zachte/microvezel doek. Als de wax nog vettig aanvoelt moet je het verder laten drogen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs

 • list plusDeze microvezeldoekjes zijn nuttig voor het reinigen van auto's.
 • list plusZe zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen die duurzaam zijn.
 • list plusZe hebben een handig formaat van 30x30 cm.

Nadelen Strex Microvezeldoekjes 12 Stuks 30 zwart , grijs

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze microvezeldoekjes.
 • list plusEr is geen pluisje aan deze microvezeldoekjes.
 • list plusZe drogen snel na gebruik.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.1

Wil jij jouw auto weer laten stralen als nieuw? Dan zijn de Strex Microvezeldoekjes onmisbaar! Deze set van 12 multifunctionele doeken in zwart en grijs zijn perfect voor het schoonmaken en drogen van jouw auto. Dankzij de hoge stofdichtheid van deze doekjes, nemen ze makkelijk vocht en vuil op en laten ze geen strepen achter na het poetsen. Bovendien zijn ze elektrostatisch geladen, waardoor ze stof aantrekken in plaats van het in de lucht te verspreiden.

Wat deze doekjes echt onderscheidt van andere poetsdoeken is hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige microvezels die ervoor zorgen dat vuil en stof zich makkelijk vasthechten aan het doekje, waardoor je minder moeite hoeft te doen om schoon te maken. Ook zijn ze wasbaar in de machine en gaan ze lang mee.

Het beste gebruik voor deze microvezeldoekjes is tijdens het schoonmaken van je auto, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor andere huishoudelijke taken, zoals het afstoffen van meubels of het schoonmaken van ramen.

Als Car Polish Products specialist kan ik je vertellen dat deze doekjes echt een aanwinst zijn voor jouw autoverzorging. Ze zijn niet alleen effectief, maar ook nog eens betaalbaar en milieuvriendelijk. Het enige nadeel is dat ze niet geschikt zijn voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en krassen. Maar overall, zijn deze doekjes een must-have voor elke autoliefhebber die zijn auto er weer als nieuw uit wil laten zien!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Turtle Wax 52708 Color Magic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Turtle Wax 52708 Color Magic

 • list plusDe Turtle Wax 52708 Color Magic is duurzaam en geschikt voor diverse weersomstandigheden.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen en verwijdert deuken uit diverse oppervlakken.
 • list plusHet heeft een goede kwaliteit en verzorgt de auto tegen vlekken.

Nadelen Turtle Wax 52708 Color Magic

 • list plusHet is relatief duur in vergelijking met andere autowaxen.
 • list plusHet is moeilijk te verwijderen als het eenmaal is aangebracht.
 • list plusHet kan beschadiging veroorzaken aan lichte kleuren als het niet goed wordt verwerkt.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Turtle Wax Color Magic Jet Black Wax is een must-have voor iedereen die zijn auto wil beschermen en de kleur wil versterken. Met 500 ml aan inhoud heb je genoeg om je auto te reinigen, glans te geven, kleur te herstellen en te verrijken. De unieke polymeren en pigmenten zorgen voor een laag bescherming en een intense kleur, terwijl de carnauba- en montaanwas zorgen voor een ongelooflijke glans en een duurzame bescherming. Bovendien maskeert het kleine krasjes en swirls terwijl de kleur wordt verrijkt. De speciale oplosmiddelen zorgen voor een easy on easy off zonder hard polijsten. Kortom, Turtle Wax Color Magic Jet Black Wax is een must-have voor iedereen die zijn auto wil beschermen en de kleur wil versterken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Bivera NIEUWE KLEUREN Roze, lichtblauw roze , licht grijs , licht blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een car polish product dat echt indruk maakt? Dan moet je de Bivera NIEUWE KLEUREN Roze, lichtblauw roze, lichtgrijs, lichtblauw zeker eens proberen. Deze car polish producten zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken en laten geen strepen of vlekken achter. Ideaal voor het schoonmaken van je auto, maar ook voor het poetsen van je ramen, spiegels en andere oppervlakken.

De Bivera NIEUWE KLEUREN Roze, lichtblauw roze, lichtgrijs, lichtblauw zijn microvezeldoeken die zorgen voor een snelle en streeploze reiniging. Het bijzondere aan deze doeken is dat ze verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt onderscheiden en gebruiken voor specifieke taken. Zo gebruik je bijvoorbeeld de roze doekjes voor het schoonmaken van je ramen en de blauwe doekjes voor het poetsen van je auto.

De doeken hebben een antibacteriële werking en zijn geurloos, waardoor ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Daarnaast hoef je geen schoonmaakmiddel te gebruiken om een optimaal resultaat te behalen. En als je de doeken voor het eerst gebruikt, was ze dan op maximaal 40 graden zonder toevoeging van wasverzachter.

Al met al vinden wij de Bivera NIEUWE KLEUREN Roze, lichtblauw roze, lichtgrijs, lichtblauw een echte aanrader voor wie op zoek is naar een effectieve en gemakkelijke manier om zijn auto te poetsen. De doeken zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, maar kunnen wel een beetje prijzig zijn. Daar staat tegenover dat je geen schoonmaakmiddel nodig hebt, wat het gebruik weer milieuvriendelijker maakt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat je auto weer stralen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. 1 Stuk Anti-condens doek Condens blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.5

Beschrijving Met deze handige anti-condensdoek is je voorruit in een paar seconden schoon en heb je goed zicht op andere weggebruikers. Verbetert het zicht Herbruikbaar Premium kwaliteit Specificaties Kleur: Blauw of zwart Afmetingen: lxb = 22 x 31.5 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. PELLA WONDERDOEKEN schoonmaakdoeken roze , lichtblauw , lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je auto te reinigen? Dan zijn de PELLA WONDERDOEKEN schoonmaakdoeken echt iets voor jou! Deze microvezeldoeken zijn speciaal ontworpen om alle gladde en glanzende oppervlakken te laten stralen. Ideaal voor zowel binnen- als buitenonderhoud van je auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over krassen, vlekken of pluisjes.

Wat deze schoonmaakdoeken zo bijzonder maakt, is dat je ze alleen met water hoeft te gebruiken. Geen schoonmaakmiddelen nodig! Dat betekent dat ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens geld besparen. En ook niet onbelangrijk: ze zijn herbruikbaar en wasbaar op 40°C.

De PELLA WONDERDOEKEN schoonmaakdoeken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: roze, lichtblauw en lichtgrijs. Handig voor het onderscheid tussen verschillende oppervlakken. De doeken zijn ca. 40 x 60 cm groot en worden geleverd in een set van drie.

Wat mij persoonlijk opviel aan deze schoonmaakdoeken is hoe makkelijk en snel ze te gebruiken zijn. Even in water dompelen, goed uitwringen en aan de slag. En het resultaat mag er zijn! Streepvrij en glanzend. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ze wellicht niet geschikt zijn voor hardnekkige vlekken of ingedroogd vuil, maar voor een snelle onderhoudsbeurt zijn ze perfect.

Al met al kan ik de PELLA WONDERDOEKEN schoonmaakdoeken van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier om zijn auto te reinigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.4

Wil je jouw auto drogen zonder krassen achter te laten? Dan is de RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen grijs een absolute must-have! Deze droogdoek is namelijk de best verkochte in het assortiment van RUSH en kan tot wel 4 liter water opnemen dankzij de 1200 gram/m² microvezel. Bovendien is de doek veilig voor alle soorten lak door de zachte microvezels en satijnachtige zoom.

Wat deze droogdoek van andere onderscheidt, is de combinatie van de nieuwste technieken voor het optimaal opnemen van vocht en het beschermen van de lak. Daarnaast is de doek extreem zacht en veilig in gebruik.

Om optimaal gebruik te maken van deze droogdoek, is het belangrijk om deze vóór gebruik schoon en vrij van stof te maken. Vervolgens hoef je de doek alleen maar over de contouren van je auto te slepen. Het is niet nodig om de doek over de lak te wrijven, slepen is voldoende.

De RUSH Microvezeldoek Droogdoek Auto Wassen grijs is de perfecte oplossing voor het streeploos en krasvrij drogen van jouw auto. Het is dan ook niet voor niets de nummer 1 droogdoek van Nederland en België!

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat deze droogdoek echt doet wat hij belooft. Hij neemt veel vocht op en laat geen krassen achter op de lak. Het enige nadeel is dat de doek vrij groot is, waardoor hij soms wat onhandig is in gebruik. Maar dat weegt zeker niet op tegen de voordelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. SEA Schoonmaakdoeken Kerst groen , geel , roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.3

PRODUCTBESCHRIJVING: Met de microvezeldoeken van SEA reinigt u snel, effectief, eenvoudig en diep. Keukenkastjes, badkamertegels, auto's of ramen met de microvezeldoeken van SEA maakt u in zeer korte tijd alles schoon zonder sporen na te laten. Microvezeldoeken zijn gemaakt van een mengsel van polyester en polyamide en dankzij deze speciale structuur hecht al het vuil zich aan de doeken en reinig je glasoppervlakken zonder sporen na te laten.In tegenstelling tot andere doeken kunnen ze zonder reinigingsmiddel op stoffige, vuile of olieachtige oppervlakken worden gebruikt. Opmerking! Het gebruik van zeep en wasmiddel (inclusief wasmachine) verzwakt de effectiviteit van de doekjes. Maak de doek eenvoudig nat met warm water. Niet strijken en we kunnen het niet wassen met heet water boven de 40 graden, anders gaat de microvezel eigenschap verloren. WAAROM MOETEN WE SEALEDING GEBRUIKEN? Het trekt stof aan als een magneet en zorgt voor een perfecte reiniging. Nat en droog, vlekkeloze reiniging Krast geen kwetsbare oppervlakken Duurzaamheid Super zuigkracht Algemene schoonmaak Gen vingerafdrukken en vlekken Mag in de wasmachine Antibacterieel Directe reiniging met normaal warm water zonder chemicaliën max.40°C. INHOUD VAN JOUW BESTELLING: 3 microvezeldoekjes in een prachtige kleurencombinatie: 1 x Geel 1 x Groen 1 x Roze SPECIFICATIES: Materiaal: Polyester (80%) + Polyamide (20%) Kleur: Geel / Groen / Roze Afmetingen: 60 x 40 cm Product vierkante meter gewicht : 230gr Product gewicht: 60gr/stuk Geschikt om te wassen: Ja (40 graden Max.), anders verliest het zijn microvezeleigenschap. Geschikt om te strijken: Nee, anders verliest de microvezel zijn eigenschappen Metaaldeeltjes: Nee TEVREDENHEIDSGARANTIE : Is er iets mis met je product of heb je gewoon een vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag. Product retour sturen? Je krijgt van ons gewoon het volledige bedrag terug. Zo waarborgen wij altijd tevreden klanten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken groen, geel, paars, oranje , .

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken groen, geel, paars, oranje , .

 • list plusDe Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken zijn gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDe doeken zijn sterk.
 • list plusDe Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken hebben een hoge kwaliteit.

Nadelen Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken groen, geel, paars, oranje , .

 • list plusEen nadeel van de Ilbays Schoonmaakdoeken Microvezeldoeken is dat de prijs wat aan de hoge kant is.
 • list plusDe doeken zijn af en toe iets te groot.
 • list plusGeen.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.7

BEKIJK ONZE VERNIEUWDE 5st. SET DOEKEN! 4+1 GRATIS!! Nooit meer veel tijd besteden aan schoonmaken! Ilbay's schoonmaak doeken besparen je kostbare tijd en energie! Met deze geweldige doeken ben je nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen/spiegels/tegels/afzuigkap! Met de Ilbay's doeken maak je alle glanzende en gladde oppervlakten in een handomdraai schoon. De hoogwaardige doeken zijn ideaal voor streepvrije glasreiniging, ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter. Ervaar het zelf navegen met een andere doek of nadrogen is met deze doeken verleden tijd! Deze geweldige set bestaat uit 4 doeken. Je kan hiermee moeiteloos en streepvrij schoonmaken! Maak de doek nat met water of een sopje, wring hem goed uit en ga over de oppervlakte die je wilt schoonmaken heen. Je zult verrast zijn van het resultaat! Nooit meer met een trekker en spons aan de slag voor je ramen. Met Ilbay's doeken maak je je ramen en spiegels zelfs tegels schoon zonder iets anders te gebruiken! Maak de doek nat en wring hem goed uit, ga daarna je ramen schoonmaken en je bent klaar! Je kunt deze prachtige doeken wassen in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter. Bij het versturen van uw bestelling sturen wij gebruiksaanwijzingen mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van autopoets producten. Er zijn namelijk 2716 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!