Hoe komt deze fantastische Hevelpomp lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Hevelpomp ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Hevelpomps, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Hevelpomps die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Hevelpomps het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hevelpomps stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Hevelpomps in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Handmatige hevelpomp voor het eenvoudig vullen van het brandstofreservoir van de oliekachel. Ook toe te passen voor allerlei andere vloeistoffen.

1. Hevelpomp handmatig - Vloeistofpomp Handpomp voor vloeistoffen en brandstoffen


Product informatiePlus or Show more

Elektrische hevelpomp / vloeistofpomp welke werkt op batterijen. Deze vloeistofpomp is geschikt voor het overhevelen van verschillende vloeistoffen zoals brandstof, olie en water. Ideaal voor het overpompen van vloeistoffen zonder te knoeien. Dankzij de slanke aanzuigbuis is deze hevelpomp ook zo goed als geschikt voor elke jerrycan. Deze hevelpomp wordt veelal gebruikt voor het aftanken van een auto, motor, bromfiets en/of grasmaaier. Deze elektrische hevelpomp is ook zeer goed geschikt voor het leegpompen van een aquarium. Lengte aanzuigbuis: 40 cm Lengte flexibele aanzuigbuis: 60 cm. Werkt op 2 stuks R20 (D) batterijen. (de batterijen worden niet meegeleverd) Let op! Zorg ervoor bij de montage van de slang dat de meegeleverde afdichtring tussen de zuigopening van de hevelomp en de slang geplaatst wordt. Dit voorkomt lekkage.

2. Elektrische hevelpomp voor vloeistoffen (water) en brandstoffen (olie, benzine) - Werkt op batterijen


Product informatiePlus or Show more

Eurom Elektrische hevelpomp + Autosatop | Voor petroleumkachels Met de elektrische hevelpomp maak je het overhevelen van vloeistoffen van een kan naar een kachel nog eenvoudiger. Deze handmatige hevelpomp van Qlima is geschikt voor bijvoorbeeld het vullen van het brandstofreservoir van de oliekachel. Met deze hevelpomp hevel je heel gemakkelijk de olie vanuit de tank in de kachel. Door de bovenkant in te duwen wordt de pomp in werking gezet. Een handig hulpmiddel dat niet mag ontbreken bij de oliekachel. Kan uiteraard gebruikt worden voor het overhevelen van allerlei vloeistoffen van het ene naar het andere vat oid. De pomp slaat automatisch af wanneer het tankje gevuld is.

3. Eurom Elektrische hevelpomp + Autostop | Voor petroleumkachels | Vloeistoffen overhevelen


Product informatiePlus or Show more

Voor het eenvoudig overhevelen van allerlei soorten vloeistof. Gebruikt twee R20 (D) batterijen, niet inbegrepen.

4. Siphon pomp, electrisch


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving : Voor het overpompen van vloeistoffen zonder te knoeien. Door de slanke aanzuig buis bijna geschikt voor elke jerrycan. Deze elektrische hevelpomp is geschikt voor het overbrengen van allerlei soorten vloeistof zoals benzine, kerosine, diesel, stookolie, water en vele andere niet bijtende vloeistoffen. In een paar snelle stappen kun je jouw voertuig klaarmaken voor de winterstalling of vloeistoffen overhevelen van machine naar machine. Werkt op 2 x R20 (D) batterijen. Technische gegevens : Materiaal: Kunststof Kleur: Blauw / Zwart Afmetingen handpomp: 630 x 60 mm Spanning: 1,5 Volt Capaciteit: 560 liter/uur Batterijtype: R20P 1,5 Volt Capaciteit op 1 set batterijen: 3600 Liter Overige Specificaties Geleverd inclusief batterijen. ( 2 x R20P 1,5 Volt. ) Aan / Uit knop voor makkelijk bediening Makkelijk om te bedienen Kan voor bijna iedere vloeistof gebruikt worden Mag niet worden gebruikt voor drinkwater en bijtende vloeistoffen Voorzien van ophang oog

5. Elektrische Vloeistofpomp, Hevelpomp Inclusief Batterijen


Product informatiePlus or Show more

Totale hoogte: 114 cm. Maximale insteekdiepte: 85 cm. Lengte van de slang: 137 cm. Diameter van de buis: 22 mm. De HBM Professionele Hevelpomp is van hoge kwaliteit en beschikt derhalve over een goede weerstand tegen chemicaliën. Geschikt voor plastic vaten van: 25, 30 en 60 liter (maar werkt ook prima in 200 litervaten)

6. HBM - Professionele Hevelpomp - Geschikt voor vaten van 25, 30 en 60 liter


Product informatiePlus or Show more

Handmatige hevelpomp - Toolland Handmatige kunststof hevelpomp van Toolland Met de handige knijppomp van toolland word het over hevelen van vloeistoffen een stuk eenvoudiger. De pomp is voorzien van 2 slangen en een knijppomp. De pomp bedient u eenvoudig doormiddel van knijpbewegingen waardoor de vloeistof door de slangen van de ene kant naar de andere kant overhevelt. specificaties •Lengte aanzuigpijp: 32cm •Binnendiameter aanzuigpijp: Diam. 6mm •Lengte uitlaatpijp: 125cm •Binnendiameter uitlaatpijp: Diam. 6mm •Materiaal: PE •Gewicht: 107g

7. Handmatige hevelpomp - Toolland


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Deze vloeistofpomp kan onder andere gebruikt worden voor het eenvoudig overhevelen van vloeistoffen zoals diesel, olie en water. Hij is niet niet gebruiken voor licht ontvlambare stoffen zoals benzine en kerosine. Je sluit hem heel gemakkelijk aan op de accu door middel van de twee accuklemmen. Technische Gegevens Vloeistofpomp 40 Watt. Diameter van de pomp 38 mm. Materiaal van de pomp RVS. Materiaal van de motor Koper gewikkeld. Voltage 12 en 24 Volt. Vermogen 40 Watt. Amperage 2A Diameter van de slang aansluiting 16 mm. Toerental 8500 O/Min. Capaciteit 20 liter/min Lengte van de stroomkabel 3 Meter. Overige Gegevens Voorzien van aan / uit schakelaar. Geleverd inclusief slangenklem. Voorzien van filter. Self-priming.

8. Mini RVS Hevelpomp 40 Watt, Vloeistofpompen 12 / 24 Volt


Product informatiePlus or Show more

Pomp Los 1 stuk Pomp Los - Dosering: 15 ml (2,5 ltr Jerrycans)<

9. Pomp 30ml - voor 5 en 10 ltr. - Jerry Can


Product informatiePlus or Show more

ACCELERO MOTORS Elektrische hevelpomp Ontwikkeld voor de motorsport. Bewezen kwaliteit, optimale functionaliteit met constante prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Van een ACCELERO MOTORS product kan je op aan! en voldoen aan de hoogste eisen. Snel en gemakkelijk bijvullen van vloeistoffen zoals benzine, diesel, water & olie vanuit vaten en jerrycans, eenvoudig en zonder te knoeien. In een paar stappen je crossmotor bijtanken of leeghalen met onze elektrische hevelpomp! Snel en gemakkelijk vloeistof verpompen zoals benzine, diesel, water, olie en andere vloeistoffen Pompt 9.3 liter vloeistof per minuut Afmetingen hevelpomp 640 x 45 mm Lengte flexibele slang 595 mm Lengte zuigslang 390 mm Geleverd exclusief batterijen 2 x D 1.5V

10. Accelero Motors | Elektrische hevelpomp voor vloeistoffen en brandstoffen (benzine, diesel, water & olie)


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hevelpomps. Er zijn namelijk 19 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Hevelpomp kopen.