Hoe komt deze leuke Ontvetter Autolak ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Ontvetter Autolak ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Ontvetter Autolaks, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Ontvetter Autolaks die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Ontvetter Autolaks het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ontvetter Autolaks stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Ontvetter Autolaks

De beste Ontvetter Autolaks in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Avery Surface Cleaner is ontwikkeld voor het reinigen en ontvetten van bijna alle oppervlaktes en ondergronden. Door de kracht van de Avery surface cleaner (ontvetter) word uw ondergrond vuil- en vetvrij. Alle soorten verontreinigingen kunnen met één enkele handeling worden verwijderd. Bijvoorbeeld vuil, was, tectyl, siliconen, cockpit spray enz… De avery surface cleaner word vaak gebruikt tijdens de voorbereiding van het monteren van stickers en carwrap folie of spuiten en thuis kun je daarmee veel schoonmaken. Xwrap Groningen maakt zelf ook gebruik van de Avery surface cleaner. Wij raden u dan ook aan om de avery surface cleaner te gebruiken met een microvezel doek. Dit zorgt ervoor dat er geen stof onder de folie komt. – De avery suface cleaner is een zuining product waardoor het lang mee gaat. – Avery Surface Cleaner is een gebruiksvriendelijk schoonmaakmiddel dat geen alifatische oplosmiddelen bevat. Daarom is het minder schadelijk voor het milieu dan vergelijkbare producen op de markt.

1. Avery Surface Cleaner 1Liter


Product informatiePlus or Show more

Verwijdert grondig teer- en olievlekken en hardnekkige vervuilingen. Zelfs tectyleermiddel en druppels van smeerresten, evenals stickerresten worden snel en volledig verwijderd. Dit product bevat: - 300 ml Sonax Teerverwijderaar - Productcode: 334.200 - EAN: 4064700334250

2. Sonax Teerverwijderaar #334.200


Product informatiePlus or Show more

Klik Voor Vergroting Meer afbeeldingen Intensive Tar Remover Tijdens warm weer kan het wegdek smelten en landen er kleine druppeltjes teer op uw carrosserie. Deze vlekken zijn met name goed zichtbaar op licht gekleurde auto's en kunnen een anderszins perfecte lak verpesten. Intensive Tar Remover zal ook lijmresten en brandstofvlekken van de lak verwijderen en boomsap verzachten. Het kan in het interieur van uw auto gebruikt worden voor het verwijderen van inkt, kauwgom, lijmresten en olievlekken op stoelen, tapijten en harde oppervlakken. Pro tip: Gebruik om polijstmiddel en wasresten van rubber en plastic sierlijsten te verwijderen.

3. Autoglym Intensive Tar Remover 325ml


Product informatiePlus or Show more

Omvang van de levering: 10 stuks Reinigt en ontvet Kleur- en geurloos Verdampt snel en laat geen resten na 3M™ VHB™ Surface Cleaner is een hele zuivere oplossing van isopropyl alcohol in water. Onze oppervlaktereiniger is kleurloos, praktisch geurloos en verdampt snel zonder residu achter te laten. Gebruik 3M™ VHB™ Surface Cleaner voor een geur- en kleurloos oplosmiddel dat snel verdampt. Onze reiniger droogt snel en laat geen resten na. Dit product verwijdert de meeste kleine verontreinigingen (vet, vuil) efficiënt zonder de ondergrond aan te tasten. Het product reinigt en ontvet voor een optimale hechting van 3M VHB tapes vanwege de zuivere oplossing van isopropyl alcohol in water. Aanbevolen applicaties Wordt gebruikt om te reinigen en te ontvetten, laat geen resten achter Wordt gebruikt om een "glijvlakeffect" te scheppen voor een contact zonder slijtage Safety Data Sheets (zie handleiding) 10 stuks = 9,95 EUR 30 stuks = 28,35 EUR (Je bespaart 5%) 50 stuks = 46,25 EUR (Je bespaart 7%) 100 stuks = 89,60 EUR (Je bespaart 10%)

4. 3M™ VHB™ Surface Cleaner Oppervlaktereiniger Cleaning Tissues Reinigingsdoekjes ontvettingsdoekjes voor Automotive componenten & Spoilers


Product informatiePlus or Show more

OLIEVLEKKENVERWIJDERAAR wordt veelal gebruikt bij opritten, garages, showrooms, fabrieken, bushaltes, parkeerplaatsen, oliedepots, raffinaderijen, vliegvelden, spoorwegen, trottoirs, vloerenbedrijven, schoonmaakbedrijven, brandweer etc. en kan toegepast worden op: *Beton *Cement *Baksteen *Hout *Klinkers *Poreuze oppervlakken OLIEVLEKKENVERWIJDERAAR dient niet gebruikt te worden op geschilderde of kunststof oppervlakken.

5. Alco Olievlekken verwijderaar


Product informatiePlus or Show more

• Teer en lijmresten veilig verwijderen • Intensieve reiniging • Spray en whipe Carchimp De-tar is een glue & tar remover, deze is geschikt voor het verwijderen van lijmresten, rubber spatten en teer resten van wegenwerken, banden enz.. Teervlekken en lijmresten zijn echt erg hinderlijk op lak delen, maar het onvoorzichtig verwijderen kan tot lakschade leiden. Het gebruik van de juiste spullen is dus essentieel. De-Tar van Carchimp is specifiek ontwikkeld voor het veilig verwijderen van deze problemen. De intensieve teerverwijderaar kan direct op het te behandelen oppervlak gespoten worden. Doe dit met mate en zorg ervoor dat het niet kan uitlopen op kunststoffen onderdelen. Laat het enige tijd inwerken en spoel af. Voor sterkere verontreiniging kan u het product op een doek vernevelen en het oppervlak hiermee proper wrijven.

6. Carchimp De-Tar | Teer- en lijmresten verwijderaar - 500ml


Product informatiePlus or Show more

Waxximo Engine Cleaner reinigt en ontvet de motorruimte van uw auto, motor, boot en camper in een hand omdraai. De zeer krachtige formule is in staat om de meest vervuilde en vettige oppervlakken weer in nieuwstaat terug te krijgen. Ook zeer geschikt om de deursponningen / deur instappen weer schoon te krijgen. Met de gratis bijgeleverde trigger sprayt u het te behandelen oppervlak eenvoudig in. Inhoud: 500ml Waxximo Engine Cleaner is een gebruiksklaar product.

7. Waxximo Engine Cleaner - Olie & vet vlekken verwijderraar - Motorruimte motorcompartiment reiniger - ontvetten ontvetter- Auto wassen


Product informatiePlus or Show more

Deze Griffon Vet voor lagers -25 / +140 Gr CFS 1233250 van het merk Griffon met origineelnummer: 1233250 wordt verpakt in 1 Tube a 125 Gram.

8. Griffon kogellagervet - 125 gram


Product informatiePlus or Show more

Wiertz Bijenwas bruin

9. Wiertz Bijenwas bruin


Product informatiePlus or Show more

Omschrijving: Uitlaatgas recirculatie reiniger, voor het oplossen van vervuiling in EGR-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. Herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. EGR-Reiniger heeft een snelle werking en laat geen residu achter. MoTip EGR-Reiniger voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360° ventiel.

10. Motip Turbo & Egr Cleaner 500 ml


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ontvetter Autolaks. Er zijn namelijk 32 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Ontvetter Autolak kopen.