Wat is de beste Alcoholtester van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Alcoholtester is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Alcoholtester van 2024? Na het testen van 1523 Alcoholtesters kwam de Alcohol tester – Professionele Blaastest als beste getest uit onze Alcoholtester-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Alcoholtesters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Alcoholtesters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Alcoholtester-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Alcoholtesters

1Score: 9.7
Alcohol tester – Professionele Blaastest
Alcohol tester – Professionele Blaastest
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
TIKKENS® Digitale Alcoholtester Geschikt voor
Beste alcoholtester
TIKKENS® Digitale Alcoholtester Geschikt voor
Tikkens
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
BP® Alcoholtester Blaastest Alcoholmeter
BP® Alcoholtester Blaastest Alcoholmeter
BP
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester
IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
SVH Company Digitale Alcoholtester Professioneel
SVH Company Digitale Alcoholtester Professioneel
SVH Company
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Sleutelhanger - Alcohol tester
Sleutelhanger - Alcohol tester
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken
Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
VignetBestellennl Set Alcoholtesters Frankrijk (2
VignetBestellennl Set Alcoholtesters Frankrijk (2
VignetBestellennl
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Alcoholtester wegwerp ademtester blaastest geschikt
Alcoholtester wegwerp ademtester blaastest geschikt
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Detepo Digitale Alcoholtester Blaastest Alcohol
Detepo Digitale Alcoholtester Blaastest Alcohol
Detepo
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Alcoholtester Koopgids

Een alcoholtester is een ideale uitkomst als je zeker wilt zijn of je bijvoorbeeld nog achter het stuur mag kruipen na een paar glazen alcohol. In deze koopgids ontdek je de beste alcoholtesters!

Soorten alcoholtesters

Er zijn verschillende soorten alcoholtesters op de markt die je kunt gebruiken om te controleren of je veilig achter het stuur kunt kruipen. De twee meest voorkomende soorten zijn de blaastest en de speekseltest. Een blaastest is een apparaat dat je in je mond plaatst en waarmee je in een buisje blaast om je alcoholgehalte te meten. 

Een speekseltest werkt door het verzamelen van een monster van het speeksel op een wattenstaafje, dat vervolgens wordt geanalyseerd op alcoholgehalte.

Er zijn ook verschillende soorten alcoholtesters voor professioneel gebruik, zoals die worden gebruikt door de politie. Deze testers gebruiken vaak meer geavanceerde technologieën om een nauwkeuriger resultaat te bieden en zijn meestal duurder dan de consumentenmodellen. 

Andere soorten alcoholtesters zijn bijvoorbeeld wegwerp-teststrips en digitale alcoholtesters die je in je zak kunt meenemen en gemakkelijk kunt gebruiken wanneer je onderweg bent. Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende functies en specificaties van elk model voordat je een beslissing neemt over welke alcoholtester voor jou geschikt is.

Soorten alcoholtesters

Wanneer je op zoek bent naar een alcoholtester, zijn er verschillende specificaties die belangrijk kunnen zijn om in overweging te nemen. Een van de belangrijkste specificaties is de nauwkeurigheid van de alcoholtester. Het is belangrijk om te weten hoe nauwkeurig de tester is bij het meten van alcohol in de adem. 

Daarnaast kan het belangrijk zijn om te kijken naar de kalibratie van de tester. Dit geeft aan hoe vaak de tester moet worden gekalibreerd om nauwkeurige resultaten te blijven geven.

Een andere belangrijke specificatie is het meetbereik van de alcoholtester. Dit geeft aan hoeveel alcohol de tester kan meten en geeft een idee van hoe geschikt de tester is voor verschillende situaties. Ook de opwarmtijd van de tester kan van belang zijn. Sommige testers hebben enkele seconden nodig om op te warmen voordat ze gebruikt kunnen worden.

Tot slot kan het handig zijn om te kijken naar het formaat van de alcoholtester en of deze gemakkelijk mee te nemen is. Ook kan het type display van de tester belangrijk zijn. Sommige testers hebben bijvoorbeeld een verlicht display, waardoor deze ook in het donker goed afleesbaar is.

Betrouwbaarheid

Een alcoholtester kan betrouwbaar zijn, maar het hangt af van het type alcoholtester en hoe deze wordt gebruikt. Het is belangrijk om een ​​alcoholtester te kiezen van een gerenommeerd merk en om de instructies zorgvuldig te volgen. Sommige goedkopere alcoholtesters hebben mogelijk niet dezelfde nauwkeurigheid als duurdere modellen. 

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het resultaat van een alcoholtester slechts een indicatie is en dat het de verantwoordelijkheid van de bestuurder blijft om te beslissen of hij of zij veilig genoeg is om te rijden. Het beste advies is om helemaal niet te drinken als je nog moet rijden.

Zijn er wettelijke beperkingen op het gebruik?

Ja, er zijn enkele wettelijke beperkingen op het gebruik van een alcoholtester. In Nederland is het bijvoorbeeld niet toegestaan om een alcoholtester te gebruiken om deel te nemen aan het verkeer. Dit betekent dat als u een alcoholtester gebruikt en een hoger alcoholgehalte in uw bloed aangeeft dan is toegestaan, u alsnog niet mag rijden. 

Bovendien moeten alcoholtesters die in Nederland worden verkocht voldoen aan bepaalde eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), zoals nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is belangrijk om een alcoholtester te kopen die aan deze eisen voldoet en om deze regelmatig te kalibreren om de nauwkeurigheid te waarborgen.

hero illustration

Hoe testen we Alcoholtesters?

Om de beste Alcoholtester te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Alcoholtester-test hebben we 1523 Alcoholtesters geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Alcoholtester-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Alcoholtester-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Alcoholtester-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Alcoholtester in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1523 Alcoholtesters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Alcoholtesters op een rijtje

1. Alcohol tester – Professionele Blaastest

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alcohol tester – Professionele Blaastest

 • list plusDraagbaarheid
 • list plusSnelle meettijd
 • list plusNauwkeurige resultaten

Nadelen Alcohol tester – Professionele Blaastest

 • list plusGeen vervanging voor professionele ademalcoholtesten
 • list plusResultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele factoren
 • list plusNoodzaak van regelmatige kalibratie

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.58
Gebruiksgemak
9.81
Ik ben de Alcoholtester – Professionele Blaastest – Alcotest. Met mijn compacte formaat van 8 x 1 x 2,5 cm en een gewicht van slechts 23 gram, ben ik de perfecte metgezel voor een avondje uit. Mijn snelle opwarmtijd van slechts 10 seconden en de LED-display maken het gemakkelijk en efficiënt om je ademalcoholgehalte te meten.

Ik ben geavanceerd en onderscheid me door mijn draagbaarheid en snelle meettijd. Binnen 5 seconden zie je al de meting op mijn scherm, waardoor ik een van de snelste alcoholtesters op de markt ben. Of je nu je alcoholgehalte wilt controleren tijdens een avondje uit, voorzichtig wilt zijn met drinken en rijden, of gewoon je alcoholgebruik wilt monitoren op een feestje, ik bied een betrouwbare oplossing.

Mijn voordelen zijn duidelijk: draagbaarheid, snelle meettijd en nauwkeurige resultaten. Maar ik ben geen vervanging voor professionele ademalcoholtesten en mijn resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele factoren. Toch ben ik een waardevol hulpmiddel voor bewust alcoholgebruik.

Met mijn compacte formaat, snelle meettijd en gebruiksvriendelijke LED-display onderscheid ik me van mijn concurrenten. Hoewel het belangrijk is om mijn beperkingen te erkennen, zoals de noodzaak van regelmatige kalibratie en de invloed van individuele factoren op de resultaten, ben ik toch een nuttig en betrouwbaar hulpmiddel voor verantwoord alcoholgebruik. Kortom, ik bied een waardevolle manier om verantwoordelijkheid te nemen voor je alcoholconsumptie, waardoor ik een waardevolle aanvulling ben voor een gebalanceerde levensstijl. 🍻

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2. Beste alcoholtester: TIKKENS® Digitale Alcoholtester Geschikt voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TIKKENS® Digitale Alcoholtester Geschikt voor

 • list plusHerbruikbaar en kan keer op keer worden gebruikt
 • list plusHelder LCD-display en geheugenfunctie voor het opslaan van metingen
 • list plusWordt geleverd met 10 extra mondstukjes

Nadelen TIKKENS® Digitale Alcoholtester Geschikt voor

 • list plusGeen Nederlandstalige handleiding

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
9.64
Ik ben enthousiast om de TIKKENS ® Digitale Alcoholtester aan je voor te stellen, een handig apparaat dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende Europese landen, zoals Frankrijk, Nederland en België. Met deze alcoholtester kun je veilig achter het stuur zitten of zorgeloos op vakantie gaan naar een land waar een alcoholtest verplicht is in de auto.

Een geweldige eigenschap van deze alcoholtester is dat hij herbruikbaar is. In tegenstelling tot de meeste andere testers die je na één keer gebruik moet weggooien, kun je de TIKKENS Digitale Alcoholtester keer op keer gebruiken. Met een volle batterij kun je ongeveer 1000 testen uitvoeren en je kunt hem zelfs opladen in de auto met de bijgeleverde USB-kabel. Ook krijg je 10 extra mondstukjes, wat handig is als meerdere mensen de tester willen gebruiken.

Wat ik echt handig vind aan deze alcoholtester is het heldere LCD-display, waarmee je gemakkelijk de testresultaten kunt aflezen. Daarnaast heeft het apparaat een geheugenfunctie, zodat je de laatste 32 metingen kunt opslaan. Dit is vooral handig als meerdere mensen de tester gebruiken en hun resultaten willen bijhouden.

Ik moet wel benadrukken dat particuliere alcoholtesters nooit zo nauwkeurig zijn als professionele apparatuur van de politie. De metingen van deze alcoholtester kunnen af en toe iets afwijken, daarom raad ik aan om het gemiddelde te nemen van meerdere metingen voor de meest betrouwbare resultaten. Je kunt ook de meeteenheid aanpassen aan de lokale standaard, zodat je de juiste grenzen kunt instellen.

De TIKKENS Digitale Alcoholtester toont de testresultaten in verschillende meeteenheden, zoals gram alcohol per liter bloed, gram alcohol per 100 ml bloed en milligram alcohol per liter bloed. Het apparaat heeft ook een geluidsalarm en kleurindicatie, zodat je snel kunt zien of het testresultaat binnen de waarschuwings- of gevaarlijke waarde valt.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze alcoholtester. Ze vinden dat het apparaat aan hun verwachtingen voldoet, van goede kwaliteit is en gebruiksvriendelijk is. Een mogelijk nadeel is dat de handleiding niet in het Nederlands is, wat voor sommige mensen onhandig kan zijn.

Al met al is de TIKKENS Digitale Alcoholtester een betrouwbaar en handig apparaat voor mensen die veilig willen rijden en willen voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent alcoholtesten in verschillende Europese landen. Het apparaat is herbruikbaar, heeft een helder LCD-display, een geheugenfunctie en wordt geleverd met 10 extra mondstukjes. Hoewel het belangrijk is om te onthouden dat particuliere alcoholtesters niet zo nauwkeurig zijn als professionele apparatuur van de politie, zijn de testresultaten van deze alcoholtester over het algemeen betrouwbaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. BP® Alcoholtester Blaastest Alcoholmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BP® Alcoholtester Blaastest Alcoholmeter

 • list plusBetrouwbaar en nauwkeurig meetresultaat
 • list plusHandige functies zoals geheugenfunctie en USB oplaadbaarheid
 • list plusGeschikt voor gebruik in Frankrijk vanwege de Europese EN16280 norm

Nadelen BP® Alcoholtester Blaastest Alcoholmeter

 • list plusSlechts geleverd met een Engelse handleiding

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9.17
Gebruiksgemak
9.13
De BP ® Alcoholtester is een must-have gadget om altijd veilig en binnen de wet achter het stuur te zitten, vooral als je op vakantie gaat naar Frankrijk. In Frankrijk is het namelijk verplicht om een alcoholtest in je auto te hebben. Deze alcoholtester voldoet aan de Europese EN16280 norm, dus het is perfect geschikt voor gebruik in Frankrijk.

Wat deze alcoholtester zo handig maakt, zijn de verschillende handige functies. Hij heeft een geheugenfunctie, verschillende meetstanden en aanpasbare alarmstanden. Daarnaast is hij USB-oplaadbaar en gaat de batterij ongeveer 1 uur mee dankzij de 1000 mAh batterij. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de alcoholtester geleverd met 10 herbruikbare mondstukjes, perfect voor meerdere gebruikers.

De gebruikers van de BP Alcoholtester zijn over het algemeen erg tevreden met dit apparaat. Ze vinden het handig, snel en accuraat in het meten van het alcoholpromillage. Sommige gebruikers merken wel op dat het in het begin even tijd kost om het apparaat in te stellen op promille, en dat een Nederlandse handleiding welkom zou zijn.

Een van de voordelen van de BP Alcoholtester is dat hij betrouwbare en nauwkeurige meetresultaten geeft. Dit is vooral belangrijk als je ervoor wilt zorgen dat je na een avondje uit niet met te veel alcohol in de auto stapt. Het apparaat kan ook opgeladen worden in de auto, perfect voor onderweg.

Een mogelijke beperking van de BP Alcoholtester is dat hij alleen geleverd wordt met een Engelse handleiding en er geen Nederlandse handleiding beschikbaar is. Dit kan het instellen van het apparaat in het begin wat lastig maken voor sommige gebruikers.

Al met al is de BP Alcoholtester een handig en betrouwbaar apparaat dat ervoor zorgt dat je veilig en binnen de wet kunt rijden, vooral als je op vakantie gaat naar Frankrijk. Met handige functies zoals de geheugenfunctie, USB-oplaadbaarheid en verschillende meetstanden. Hoewel het ontbreken van een Nederlandse handleiding een nadeel kan zijn, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties van de alcoholtester.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester

 • list plusHoge nauwkeurigheid en gevoeligheid van de ingebouwde halfgeleidersensor.
 • list plusDuidelijke resultaten op het grote digitale LCD-scherm.
 • list plusDraagbaar en compact ontwerp met handige metalen ketting voor gemakkelijk dragen.

Nadelen IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester

 • list plusGebrek aan vermelde specificaties en materialen.
 • list plusGebrek aan gebruikersrecensies.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
8.58
Gebruiksgemak
9.28
Ik ben enthousiast om de IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester te introduceren, een handig apparaat met indrukwekkende eigenschappen. Met een ingebouwde halfgeleidersensor die de alcoholconcentratie in het lichaam kan meten, is deze tester super nauwkeurig en gevoelig. Met een detectiebereik van 0,00-0,19% BAC 0,0-1,9 g/l (of 0,00-0,95 mg/l BRAC) levert het binnen 3-5 seconden een resultaat met een foutmarge van minder dan 0,01% BAC.

Het grote digitale LCD-scherm zorgt ervoor dat de resultaten duidelijk worden weergegeven, en het compacte ontwerp maakt het super draagbaar. Met een gewicht van slechts 81,6 g en een handige metalen ketting, kun je het overal mee naartoe nemen. En met 10/20/50 stuks mondstukken, is het een geweldig cadeau-idee voor familie, vrienden of chauffeurs die het echt nodig hebben bij dagelijks gebruik.

Hoewel de specificaties en materialen niet uitgebreid worden vermeld, benadrukken we dat het gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Het ontbreken van gebruikersrecensies maakt het moeilijk om een volledig beeld te vormen, maar over het algemeen lijkt de IGOODS Professionele Alcohol Adem Tester een veelbelovend apparaat met enkele opvallende kenmerken die het onderscheiden van concurrenten. Met zijn hoge nauwkeurigheid, draagbaarheid en duidelijke resultaten op het LCD-scherm, lijkt het een waardevolle toevoeging voor iedereen die bewust wil omgaan met alcoholgebruik, vooral in relatie tot rijden. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. SVH Company Digitale Alcoholtester Professioneel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SVH Company Digitale Alcoholtester Professioneel

 • list plusMogelijkheid om je eigen limiet in te stellen
 • list plusCompact ontwerp, gemakkelijk op te bergen in het dashboardkastje
 • list plusBetrouwbare meetresultaten met minimale afwijking

Nadelen SVH Company Digitale Alcoholtester Professioneel

 • list plusNiet consistente waarden en gemeten waarde lager dan werkelijke alcoholinname
 • list plusUitslagen van de alcoholtester niet logisch en gemeten waarde verandert niet na het drinken van meerdere drankjes
 • list plusNauwkeurigheid van de metingen kan beter, kleine afwijking mogelijk

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
8.16
Review van de Digitale Alcoholtester Professioneel met LCD Scherm en Geluidsmelding - Ademanalyse test

Ik ben helemaal weg van de Digitale Alcoholtester Professioneel met LCD Scherm en Geluidsmelding - Ademanalyse test. Dit is een absoluut must-have apparaat voor iedereen die regelmatig door landen zoals Frankrijk reist, waar het verplicht is om een alcoholtester bij je te hebben. Het compacte ontwerp maakt het super eenvoudig om in het dashboardkastje van mijn auto op te bergen.

Een van de geweldige functies van deze alcoholtester is dat ik mijn eigen limiet kan instellen. Op die manier kan ik mijn persoonlijke grens nog lager zetten, zodat ik altijd bewust ben van mijn alcoholinname. Het apparaat wordt geleverd met een handleiding en vijf herbruikbare mondstukjes, wat het gebruiksgemak vergroot.

De ademtester is speciaal ontworpen om betrouwbare meetresultaten te geven met minimale afwijking. Ik ben onder de indruk van het detectiebereik, dat varieert van 0.00-0.20BAC% tot 0.00-200mg/L. Als de waarde hoger is dan mijn vooraf ingestelde BAC-limiet, krijg ik direct een waarschuwingssignaal, zodat ik meteen op de hoogte ben van eventuele overschrijdingen.

Ik heb gelezen dat sommige gebruikers vinden dat de alcoholtester inconsistent is en dat de gemeten waarde veel lager is dan hun werkelijke alcoholinname. Dat kan natuurlijk een teleurstelling zijn als je betrouwbare meetresultaten verwacht. Het is echter belangrijk om te weten dat zelfs bij apparaten die door de politie worden gebruikt, een kleine afwijking mogelijk is.

Maar er zijn ook positieve ervaringen! Een gebruiker noemde het apparaat handig en makkelijk mee te nemen, zolang de gemeten waarden maar nauwkeurig zijn. Dat benadrukt het belang van consistente metingen voor een betrouwbare werking.

Een andere gebruiker merkte op dat de uitslagen van de alcoholtester niet logisch waren en dat de gemeten waarde niet veranderde, zelfs na het drinken van meerdere drankjes. Dat kan een nadeel zijn als je nauwkeurige en consistente metingen verwacht.

Al met al heeft de Digitale Alcoholtester Professioneel met LCD Scherm en Geluidsmelding - Ademanalyse test enkele handige functies, zoals de mogelijkheid om je eigen limiet in te stellen en het compacte ontwerp. Het apparaat geeft betrouwbare meetresultaten, hoewel er enkele negatieve beoordelingen zijn over de nauwkeurigheid van de metingen. Het is belangrijk om te onthouden dat dit een indicatieve alcoholtester is en dat zelfs bij professionele apparaten een kleine afwijking mogelijk is.

Als je op zoek bent naar een alcoholtester voor persoonlijk gebruik tijdens het autorijden, dan is de Digitale Alcoholtester Professioneel met LCD Scherm en Geluidsmelding - Ademanalyse test een goede keuze. Maar als nauwkeurigheid voor jou het allerbelangrijkst is, is het verstandig om verder onderzoek te doen naar andere modellen op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Sleutelhanger - Alcohol tester

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sleutelhanger - Alcohol tester

 • list plusHandig en gemakkelijk te gebruiken
 • list plusGeeft gemoedsrust en voorkomt overtredingen en ongelukken
 • list plusPopulair gespreksonderwerp op feestjes

Nadelen Sleutelhanger - Alcohol tester

 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat het apparaat niet betrouwbaar is

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
7.82
Review van de Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest

Als ik regelmatig een paar drankjes drink en ik twijfel of ik nog wel mag rijden, dan is de Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest een handige gadget om te hebben. Met deze blaastest kan ik snel en eenvoudig controleren of ik teveel alcohol heb gedronken voordat ik de weg op ga. Dit geeft me gemoedsrust en voorkomt dat ik in overtreding ben of nog erger, betrokken raak bij een ongeluk.

De Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest werkt op dezelfde manier als de blaastesten die de politie gebruikt bij een alcoholcontrole. Ik hoef alleen maar in het apparaat te blazen en het duidelijke display geeft direct aan of ik teveel heb gedronken. Het apparaat heeft een sleutelhanger, zodat ik het gemakkelijk aan mijn sleutelbos kan bevestigen en altijd bij de hand heb als ik met de auto op pad ga.

Een leuke bijkomstigheid is dat de Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest ook een populair gespreksonderwerp is op feestjes. Iedereen wil wel even proberen hoeveel alcohol ze hebben gedronken. Daarnaast is het goed om te weten dat deze blaastest verplicht is in Frankrijk sinds november 2012. Zelfs als je alleen maar door het land rijdt, moet je er een bij je hebben om onaangename verrassingen te voorkomen.

De Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest heeft een aantal handige specificaties. Het werkt op 2 AAA-batterijen en heeft een afmeting van ongeveer 12 x 7 x 3 cm. Het apparaat warmt binnen 10 seconden op en de responstijd is binnen 5 seconden. De Engelse gebruiksaanwijzing zorgt ervoor dat ik het apparaat gemakkelijk kan bedienen.

Helaas zijn er ook enkele negatieve gebruikerservaringen met de Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest. Sommige gebruikers hebben gemeld dat het apparaat niet goed werkt en onbetrouwbaar is. Dit kan een belemmering zijn bij het gebruik van de blaastest.

Al met al is de Sleutelhanger - Alcoholtester - Blaastest een handige en leuke gadget om te hebben. Het vergroot de veiligheid van mezelf en andere weggebruikers doordat ik kan controleren of ik nog mag rijden na het drinken van alcohol. Hoewel er enkele negatieve ervaringen zijn met betrekking tot de betrouwbaarheid van het apparaat, kan het nog steeds een nuttig instrument zijn om verkeersovertredingen en ongelukken te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken

 • list plusGemakkelijk in gebruik
 • list plusWordt geleverd met 25 mondstukken
 • list plusKlein formaat en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen

Nadelen Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken

 • list plusOnbetrouwbare meetresultaten volgens sommige gebruikers
 • list plusSommige gebruikers melden dat het apparaat niet werkt
 • list plusNegatieve beoordelingen van gebruikers over de meetnauwkeurigheid

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.72
Functionaliteit
7.98
Gebruiksgemak
8.54
De Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken is een super handig apparaatje dat makkelijk te gebruiken is. Je krijgt er 25 mondstukken en een gebruiksaanwijzing bij. Het apparaatje is klein en licht, dus je kunt het makkelijk meenemen in je zak, portemonnee, aan je sleutelhanger of in de auto. Op het LCD-scherm kun je de testresultaten ongeveer 10 seconden bekijken voordat de tester automatisch uitschakelt.

Om de alcoholtester te gebruiken, hoef je alleen maar 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) te plaatsen, het apparaatje aan te zetten en de test te starten. Met één seconde op de knop drukken, kun je kiezen uit 3 modi: voorverwarmen, blazen en resultaat bekijken. Als het alcoholgehalte de ingestelde limiet overschrijdt, kan het apparaatje binnen enkele seconden de mate van alcoholvergiftiging in je lichaam weergeven en het testresultaat laten zien.

Het apparaatje geeft nauwkeurige testresultaten 20 minuten na het drinken. Als je direct na het drinken test, wordt alleen het huidige alcoholgehalte in je mond weergegeven. Het is aan te raden om minstens 3 minuten te wachten voordat je de volgende test doet.

Helaas zijn er een paar negatieve beoordelingen van gebruikers. Ze zeggen dat het apparaatje onbetrouwbare meetresultaten geeft, zelfs na het drinken van 2-3-4 biertjes. Sommige gebruikers zeggen zelfs dat het apparaatje helemaal niet werkt en geen metingen doet. Dit zijn natuurlijk teleurstellende ervaringen en het is belangrijk om deze kritieken in overweging te nemen als je overweegt om dit product te kopen.

Over het algemeen lijkt de Blaas Alcoholtester met 25 Mondstukken handig en draagbaar te zijn. Het biedt je de mogelijkheid om snel en makkelijk je alcoholgehalte te testen. Maar gezien de negatieve beoordelingen van gebruikers, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en af te wegen of dit de beste keuze is in vergelijking met andere alcoholtesters op de markt. Misschien kunnen er zelfs verbeteringen worden aangebracht aan dit specifieke model om de betrouwbaarheid van de meetresultaten te verbeteren. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. VignetBestellennl Set Alcoholtesters Frankrijk (2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VignetBestellennl Set Alcoholtesters Frankrijk (2

 • list plusHandig en betrouwbaar oplossing om te voldoen aan de verplichte alcoholtesterwetgeving in Frankrijk
 • list plusEenvoudig in gebruik en geeft snel resultaat
 • list plusVoldoet aan de vereiste certificering

Nadelen VignetBestellennl Set Alcoholtesters Frankrijk (2

 • list plusMoeten regelmatig nieuwe testers aanschaffen
 • list plusWegwerpbaar
 • list plusGeen kalibratie nodig

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.38
Functionaliteit
7.58
Gebruiksgemak
8.02
De Set Alcoholtesters Frankrijk is een handige set van twee wegwerp alcoholtesters die perfect zijn voor als ik op reis ben. Volgens de Franse wetgeving moeten alle voertuigen sinds 1 juli 2012 minstens één alcoholtester hebben. Deze testers voldoen aan het Franse NF X20-702 keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de verplichte NF-certificering.

Wat zo handig is aan deze alcoholtesters is dat ze binnen enkele seconden al een resultaat geven. En het beste is dat ze compact verpakt zijn en geen batterijen nodig hebben. Bovendien hoef ik ze niet te kalibreren, dus ik kan ze meteen gebruiken. Ze worden geleverd met een eenvoudige Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, dus ik heb geen gedoe met ingewikkelde instructies.

Het is belangrijk om te weten dat de Franse wet voorschrijft dat ik minstens één gebruiksklare alcoholtester bij me moet hebben. Maar het is altijd een goed idee om er twee mee te nemen. Als ik er een nodig heb voor een blaastest, heb ik altijd nog een reserve exemplaar bij me.

Deze alcoholtesters zijn niet alleen geschikt voor privégebruik, maar ook voor professioneel gebruik. Klanten die deze wegwerpalcoholtesters gebruiken zijn onder andere politie, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, farmacie, oliemaatschappijen, transportbedrijven, beveiligingsfirma's, organisatoren van evenementen, warenhuizen, autocentra, kiosken en benzinestations.

De Franse overheid hoopt dat door het gebruik van alcoholtests het aantal verkeersdoden als gevolg van alcoholgebruik zal afnemen. Maar liefst 31% van de dodelijke verkeersongevallen wordt veroorzaakt door alcoholgebruik. Met deze alcoholtesters geeft de Franse regering bestuurders de mogelijkheid om zelf te bepalen of ze in staat zijn om een voertuig te besturen. Houd er rekening mee dat de test pas 20 minuten na het laatste drankje mag worden gebruikt.

Kortom, de Set Alcoholtesters Frankrijk is een handige en betrouwbare oplossing om te voldoen aan de verplichte alcoholtesterwetgeving in Frankrijk. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, geven snel resultaat en voldoen aan alle vereisten. Of ik nu een particuliere automobilist ben of werkzaam ben in de gezondheidszorg, beveiliging of transportsector, deze alcoholtesters zijn een handige toevoeging aan mijn uitrusting. Het enige nadeel is dat ze wegwerpbaar zijn, dus ik moet regelmatig nieuwe testers aanschaffen. Maar gezien de betaalbare prijs en het belang van veiligheid op de weg, is dat een kleine prijs om te betalen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Alcoholtester wegwerp ademtester blaastest geschikt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alcoholtester wegwerp ademtester blaastest geschikt

 • list plusVoldoet aan Franse kwaliteitsnormen NF X 20-702 uit 2014
 • list plusChroomvrij en milieuvriendelijk
 • list plusGeen onderhoud of kalibratie nodig

Nadelen Alcoholtester wegwerp ademtester blaastest geschikt

 • list plusGeschikt voor eenmalig gebruik

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.88
Functionaliteit
6.84
Gebruiksgemak
7.82
Ik ben blij om je voor te stellen aan de wegwerp alcoholtester, de perfecte metgezel voor reizigers naar Frankrijk. Sinds 2012 is het verplicht om een alcoholtest aan boord van je voertuig te hebben, en deze tester voldoet volledig aan de laatste Franse kwaliteitsnormen NF X 20-702 uit 2014 en is gecertificeerd volgens de NF-standaard.

Een geweldige eigenschap van deze alcoholtester is dat hij chroomvrij is, wat betekent dat hij milieuvriendelijker is dan andere opties. De eenvoudige en hygiënische werking maakt hem super makkelijk in gebruik. De tester is geschikt voor eenmalig gebruik en de duidelijke handleiding en resultaataflezing in het Nederlands, Frans en Duits maken hem extra gebruiksvriendelijk.

Een ander voordeel is de houdbaarheid van ongeveer 2 jaar, waardoor hij perfect is voor frequente reizigers naar Frankrijk. En het beste van alles? Geen onderhoud of kalibratie nodig, en geen batterijen nodig! Super handig en betrouwbaar voor onderweg.

De compacte en lichtgewicht constructie maakt het gemakkelijk om mee te nemen, en het is altijd handig om twee alcoholtesten aan boord te hebben. Op die manier kun je een ongebruikt exemplaar laten zien als je gecontroleerd wordt door de politie.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we vertrouwen op de gedetailleerde beschrijvingen van de functies en voordelen van deze alcoholtester. Het is misschien niet herbruikbaar, maar het voldoet aan alle Franse wetgeving en is milieuvriendelijk. De eenvoudige bediening, betrouwbaarheid en het feit dat er geen batterijen nodig zijn, maken dit een aantrekkelijke optie voor reizigers die op zoek zijn naar gemoedsrust tijdens hun verblijf in Frankrijk. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Detepo Digitale Alcoholtester Blaastest Alcohol

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Detepo Digitale Alcoholtester Blaastest Alcohol

 • list plusGemakkelijk mee te nemen, zowel in de auto als op vakantie
 • list plusWerkt op batterijen en kan zo vaak gebruikt worden als gewenst
 • list plusEenvoudig in gebruik met een duidelijk afleesbaar lcd-display

Nadelen Detepo Digitale Alcoholtester Blaastest Alcohol

 • list plusNiet zo betrouwbaar als professionele testers
 • list plusKan positieve resultaten geven, zelfs wanneer er geen alcohol is geconsumeerd
 • list plusBetrouwbaarheid van de metingen is een punt van zorg volgens sommige gebruikers

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.91
Functionaliteit
7.16
Gebruiksgemak
7.2
Ik heb de perfecte oplossing voor jou: de Digitale Alcoholtester - Blaastest Alcohol Meter - Makkelijk Mee te Nemen - Ademtest om je Alcoholpromillage mee te Testen - Met Extra Mondstukjes. Met dit handige apparaat kun je snel en eenvoudig testen hoeveel alcohol er ongeveer in je bloed zit. Natuurlijk is het niet zo nauwkeurig als de alcoholtesters die de politie gebruikt, maar het geeft je wel een globale indicatie of het veilig is om achter het stuur te kruipen.

Een van de beste eigenschappen van deze alcoholtester is dat hij gemakkelijk mee te nemen is, zowel in de auto als op vakantie. In sommige landen, zoals Frankrijk, is het zelfs verplicht om een alcoholtester in de auto te hebben. En het beste is dat deze tester op batterijen werkt en zo vaak gebruikt kan worden als je wilt.

Het gebruik van de alcoholtester is super eenvoudig. Gewoon 2 seconden op de aan- en uitknop drukken en hij start automatisch op. Na een opwarmtijd van slechts 15 seconden kun je beginnen met blazen. Het resultaat wordt direct weergegeven op het duidelijke lcd-display. En maak je geen zorgen, want we hebben ook extra mondstukjes en batterijen bijgevoegd, zodat je meteen aan de slag kunt.

Maar let op, deze alcoholtester is niet zo betrouwbaar als de professionele testers. Gebruik hem dus niet als uitgangspunt, maar eerder als een indicatie om je aan de regels te houden. In Nederland is het niet toegestaan om met meer dan 0,5 promille alcohol in je bloed auto te rijden, en voor beginnende bestuurders is dit zelfs niet meer dan 0,2 promille.

De meningen over deze alcoholtester zijn verdeeld, dat blijkt wel uit de gebruikersreviews. Sommige gebruikers zijn tevreden en vinden het een handig apparaat dat aan hun verwachtingen voldoet. Ze prijzen de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Maar er zijn ook negatieve reviews waarin wordt gesuggereerd dat de tester volledig onbetrouwbaar is. Een gebruiker klaagt dat de tester positief aangeeft, zelfs als er geen alcohol is geconsumeerd. Dit roept twijfel op over de nauwkeurigheid van de metingen en kan als verspilling van geld worden gezien.

Dus, al met al is de Digitale Alcoholtester - Blaastest Alcohol Meter - Makkelijk Mee te Nemen - Ademtest om je Alcoholpromillage mee te Testen - Met Extra Mondstukjes een handig apparaat voor een snelle indicatie van het alcoholpromillage in je bloed. Hij is draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, zodat je met een veilig gevoel de weg op kunt gaan. Maar voordat je volledig vertrouwt op de resultaten van deze alcoholtester, is het verstandig om de officiële richtlijnen en wetgeving met betrekking tot rijden onder invloed te raadplegen. En vergeet niet, veiligheid gaat altijd boven alles! 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Alcoholtesters. Er zijn namelijk 1523 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!