De Bestenu Ijskrabber Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/03/2020


Het is winter, dus je moet eerder uit bed omdat je voor je vertrek het ijs van je autoruiten af moet krabben! Als je een goede ijskrabber hebt, kan je echter wat langer in bed blijven liggen. Lees in de onderstaande koopgids waar je op let bij aankoop van een goede ijskrabber.

Wat voor soorten ijskrabbers zijn er?

hide product content

Er zijn ijskrabbers in allerlei soorten en maten. De meest bekende zijn misschien wel de krabbers met de handschoen waardoor je geen koude handen krijgt tijdens het krabben. Er zijn tegenwoordig ook ijskrabbers in een kegelvorm en zelfs elektrische ijskrabbers.

De laatste bieden veel voordelen: je krijg geen natte handen en hoeft geen kracht te zetten. Het apparaatje doet alles voor je. Hij is helaas wel iets groter dan de standaard ijskrabber, maar daarvoor is het wel de meest gebruiksvriendelijke optie.

Kun je elke ijskrabber op elke auto gebruiken?

hide product content

Ja, elke ijskrabber is geschikt voor elke autoruit. Vlakke autoruiten zijn gemakkelijker schoon te maken. Zijn je ruiten meer gebogen, dan is het een goed idee om een scherpere ijskrabber te gebruiken.

Welke ijskrabber maakt het minste krassen?

hide product content

Geen enkele ijskrabber maakt krassen. Het is het aanwezige vuil wat krassen maakt. Als je gaat krabben, hoeft er maar één korreltje zand onder je krabber te zitten om krassen te maken. Als dit korreltje zand daarnaast ook nog erg scherp is, krijg je ook nog diepe krassen. Zet daarom nooit te veel druk als je ijs krabt.

Zoals bij alles is voorkomen beter dan genezen. Als je een deken of een stuk karton over je autoruiten heen legt, hoef je in de ochtend helemaal niet te krabben. Heb je geen deken of karton en heb je onverhoopt toch wat krasjes gemaakt, dan haal je deze gemakkelijk weg met een goede krasverwijderaar.

Hoe kun je ijs op je ruiten voorkomen?

hide product content

Je voorkomt ijs op je ruiten door een speciale deken over de auto heen te leggen. Er zijn ook speciale hoezen te koop waarmee je je auto als het ware in pakt. Houd je het liever simpel? Gebruik dan een groot stuk karton, dit werkt ook prima. Zorg wel dat je ruiten schoon en droog zijn, anders kom je alsnog aan het krabben!

Waar voldoet een goede ijskrabber aan?

hide product content

Elke ijskrabber heeft een blad. Dit is het gedeelte waar je mee krabt. Dit moet relatief scherp en stevig zijn. Een ijskrabber hoeft geen tien jaar mee te gaan, maar wel langer dan een week. Je gebruikt best wat kracht als je je ruiten krabt, dus een robuuste ijskrabber is een must.

Het handvat moet daarnaast comfortabel zijn. Het liefst zijn deze gemaakt van bijvoorbeeld neopreen. Dit geeft je veel grip en voelt zacht aan. Daarnaast hebben sommige ijskrabbers een handschoen. Deze houdt je had warm zonder dat je je je eigen handschoenen tevoorschijn moet halen.

Hoe komt deze geweldige Ijskrabber lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Ijskrabber ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Ijskrabbers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Ijskrabbers die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Ijskrabbers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ijskrabbers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Ijskrabbers

De beste Ijskrabbers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze professionele stevige ijskrabber heeft een lengte van 21 cm. De extra brede ijskrabber van het krabgedeelte is 9 cm. De auto ijskrabber is gemaakt van kunststof.

1. Professionele ijskrabber - Kunststof - 21 cm


Product informatiePlus or Show more

Ijs krabben is al naar genoeg. Dus als we het moeten doen willen we het natuurlijk zo snel mogelijk gedaan hebben en het liefst met zo min mogelijk gedoe. Onze simpele ronde ijskrabber maakt het mogelijk je ruit ijsvrij te maken met roterende bewegingen. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter grootte oppervlakken van de autoramen te krabben. Door het vernieuwde ontwerp word elke hoek goed ijsvrij gemaakt en is de curve van het autoruit gemakkelijk te volgen. Aan de achterkant van de kegel zitten kleine spikes die voorzichtig het ijs breken waarna dit gemakkelijk weg te schrapen is met het krap oppervlak!

2. 360º sneeuw/ijs krabber auto - ijsbreker - trechter


Product informatiePlus or Show more

Vroeg in de ochtend gaat je wekker af en je hebt haast. Je stapt jouw warme bed uit, maakt jezelf klaar en loopt naar de auto. Helaas heeft het gevroren en je moet het ijs er af zien te krabben terwijl je al haast hebt. Met moeite en koude- en rooie handen ben je eindelijk klaar. Je kijkt op de klok en je bent nu te laat voor je afspraak. Dit probleem is nu voorgoed voorbij! Deze magische ronde ijskrabber is de nieuwe oplossing! Met deze ijskrabber verwijder je gemakkelijk de laag ijs van jouw autoruit en kun je deze ronde magische ijskrabber als trechter gebruiken voor bijvoorbeeld de ruitenvloeistof bij te vullen. IDEAAL! Doordat deze ijskrabber een ronde vorm heeft en gemakkelijk te hanteren is kan de ijslaag op de autoruit gemakkelijk en snel verwijderd worden. Als er een wat dikkere laag ijs op de autoruit zit, kan dit ijs kapot worden gemaakt met de punt zijde van de ijskrabber die speciale ribbels heeft om hardnekkig ijs gemakkelijk te verwijderen! Deze ijskrabber is krasvrij en nu te bekijken op de video van deze pagina! Kortom: Wil je super snel ijs verwijderen en geen koude- en rooie handen oplopen? Bestel dan SNEL, want voor 23:59 besteld is morgen al in huis! ( Dat bespaard je al heel snel tijd en koude handen )

3. PREMIUM 360º Ronde Sneeuw / ijs krabber - Auto Trechter - ROOD


Product informatiePlus or Show more

Een handige ijskrabber met handschoen zodat je geen kou vat tijdens het krabben van de ramen.

4. Ijskrabber grijs met handschoen van JY&K - auto sneeuwkrabbers - krabber - raamkrabber


Product informatiePlus or Show more

Maak uw ruiten zonder krassen weer helemaal ijsvrij, zodat u veilig op weg kunt. Autorijden met bevroren ruiten is ontzettend gevaarlijk. Het is bovendien verboden. Er staat dan ook een fikse boete op. Zorg dus dat u goed voorbereid op weg gaat en maak je ruiten ijsvrij met de beste ijskrabber. Uw ruiten snel ijsvrij met deze compacte en handzame ijskrabber. De luxe ijskrabber is voorzien van een ergonomische greep voor maximale grip in de hand. Bestel ijskrabber luxe direct online.

5. ijskrabber auto


Product informatiePlus or Show more

Zorg dat uw ramen weer ijsvrij zijn met de Ruitenkrabber van Kraul. Een simpele en handige ijskrabber die u in elk weersomstandigheid kunt gebruiken! Er zit een beschermende folie om het metalen stukje om deze te beschermen, deze kunt u eraf trekken.

6. Medicca - Premium - Ijskrabber - Ruitenkrabber - Anti-Vries - Luxe Auto Ruit Krabber - Raamkrabber - Krabber - Ijs - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Kenmerken vermijd koude handen dankzij deze want met ijskrabber makkelijk aan te trekken dankzij elastiek Specificaties afmetingen: want: 30 cm lengte ijskrabber: 23.3 cm breedte ijskrabber: 11 cm gewicht: want: 90 g ijskrabber: 60 g kleur: zwart

7. Want met ijskrabber


Product informatiePlus or Show more

Heb je ook zo’n hekel aan eerder opstaan, omdat je weet dat je autoruiten bevroren zijn en je moet krabben? Het kost toch al snel 10 minuten om je autoruiten ijsvrij te maken en die tijd heb je ‘s ochtend vaak niet. Een kwalitatieve ijskrabber is hiervoor dé oplossing. Zorg dat je snel en veilig de weg op kunt met ijsvrije autoruiten. Snel ijsvrij en sneeuwvrij Niemand heeft zin om veel tijd kwijt te zijn aan autoruiten krabben in het koude Hollandse weer. Een goede ijskrabber is daarom ook onmisbaar. Deze ijskrabber ligt goed in de hand en zorgt ervoor dat je met weinig kracht maximaal resultaat behaald. Zo zorg je voor ijsvrije autoruiten in een mum van tijd. Daarnaast krast de krabber niet in tegenstelling tot veel andere krabbers. Ga veilig de weg op Rondrijden in een auto waarbij enkele ramen nog bevroren zijn is niet alleen gevaarlijk, maar ook strafbaar. Je moet door alle autoruiten kunnen kijken en volledig zicht hebben op wat er om je heen gebeurd. Zorg er dus voor dat alle autoruiten ijsvrij zijn, zodat je optimaal zicht hebt op de weg. Met deze ijskrabber zorg je er binnen enkele minuten voor dat jouw autoruiten ijsvrij zijn. Voordelige kenmerken van de ijskrabber ✔ Breek gemakkelijk het ijs op je autoruiten ✔ Uitstekende kwaliteit ✔ Laat geen krassen achter ✔ Ligt fijn in de hand ✔ Bespaart ‘s ochtends tijd Specificaties: ✔ Materiaal: Hoogwaardig kunststof ✔ Kleur: Multicolor ✔ Wat je krijgt: 1x ijskrabber Zorg dat je voorbereid bent op vorst en plaats je bestelling vandaag nog!

8. Ijskrabber auto - Premium variant - Pless®


Product informatiePlus or Show more

''merkloos'

9. Ronde Sneeuw/Ijskrabber - 360 Graden Ruiten Krabber + Trechter - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Carpoint ijskrabber Maak jouw ruiten snel ijsvrij met deze ijskrabber van Carpoint. De ijskrabber heeft een schaafbreedte van 11 cm. Specificaties: Kleur: grijs Materiaal: kunststof Totale lengte: 22 cm Schaafbreedte: 11 cm

10. Carpoint Ijskrabber - Grijs - 22 Cm


Producten die soortgelijk zijn aan Ijskrabbers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ijskrabbers. Er zijn namelijk 295 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Ijskrabber kopen.