Hoe komt deze leuke Sleepkabel reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Sleepkabel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Sleepkabels, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Sleepkabels die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Sleepkabels het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Sleepkabels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Sleepkabels

De beste Sleepkabels in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Deze sterke JUMBO sleepkabel wordt ook door verschillende pechhulpdiensten zowel in Nederland als buitenland gebruikt! Elastische sleepkabel met een trekkracht van 4000KG is met de hand gemaakt. De sleepkabel rekt uit van 3,5 tot 4,5 meter. Ideaal voor het slepen van auto's als je met je voertuig vast komt te zitten in de sneeuw. Er wordt een rode vlag en opberg tasje meegeleverd. De rode vlag zorgt ervoor dat de sleepkabel goed in het vizier is en niemand eroverheen loopt op struikelt. De sleepkabel heeft 2 ijzeren sleepogen. Deze zijn van blauwe zink en chromaatvrij. Door de veilige ogen bevestig je de sleepkabel gemakkelijk in het oog van de voertuig. Voorkom ongelukken op de weg en gebruik de JUMBO sleepkabel voor het veilig afslepen van auto's! Let op! De bestuurder van auto dient ervoor te zorgen dat de sleepkabel altijd op spanning staat.

1. Sleepkabel Stretch 4000KG


Product informatiePlus or Show more

Deze Sleepkabel 5000kg van het merk Accessoires met origineelnummer: wordt verpakt in .

2. Sleepkabel 5000kg


Product informatiePlus or Show more

Deze sleepkabel 5000 kg is 4 meter lang en extra sterk. De kabel heeft speciale veiligheidshaken. Moet je auto weggesleept worden? Dan is deze sleepkabel de oplossing. Een goede sleepkabel heeft voldoende rek om de trekkracht opgang te brengen en de klap op te vangen.

3. Sleepkabel 5 ton


Product informatiePlus or Show more

Deze handige Carpoint sleepkabel is geschikt voor het slepen van auto’s met een maximaal gewicht van 5000 KG. De sleepkabel heeft extra sterke veiligheidshaken om de sleepkabel snel en gemakkelijk te bevestigen. Specificaties: Maximaal trekvermogen 5000 kilogram Lengte 3 meter Diameter 18mm Tips: Bevestig beide uiteinden van de sleepkabel aan het daarvoor bestemde afsleeppunt van de auto en niet aan de bumper. Kijk eventueel in het instructieboekje van de auto wat de juiste bevestigingspunten zijn Sleep geen auto wanneer deze lichten, remmen en stuurinrichting defecten heeft De sleepkabel dient altijd strak te blijven, anders gaat het slepen heel moeizaam of breekt de sleepkabel. Ook kan de sleepkabel anders op de grond komen met de kans er overheen te rijden. Het trekkende voertuig altijd goed in de gaten houdt en tijdig inschatten wanneer er geremd moet worden.

4. Sleepkabel 18mm - 3 Meter - tot 5000kg


Product informatiePlus or Show more

Sleepkabel Blauw Geschikt voor Auto's t/m 1450 KG Tuv Gekeurd

5. Sleepkabel blauw 3 meter geschikt voor Auto's t/m 1450 KG


Product informatiePlus or Show more

JUMBO auto sleepkabel is 4 meter lang met een trekcapaciteit van 2000KG. Ideaal voor het slepen van auto's als je met je voertuig vast komt te zitten in de sneeuw. Er wordt een rode vlag en opberg tasje meegeleverd. De rode vlag zorgt ervoor dat de sleepkabel goed in het vizier is en niemand eroverheen loopt op struikelt. Dit type kabel wordt ook bij verschillende auto's mee standaard geleverd als pech set. Fijn om in je auto te hebben liggen mocht het nodig zijn. Zo ben je altijd voorbereid bij nood. De sleepkabel heeft 1 ijzeren sleepoog. Deze zijn van blauwe zink en chromaatvrij. Door het veilige oog bevestig je de sleepkabel gemakkelijk in het oog van het voertuig. Aan het andere uiteinde van de sleepkabel hangt een lus. Deze lus bevestig je aan het oog van het andere voeruig.

6. Sleepkabel auto 2000KG


Product informatiePlus or Show more

JUMBO sleepkabel 5000 KG, 2 haken met een lengte van 4m. Met pech aan de kant staan is het meest vervelende dat er is. Deze kabel helpt jou weer thuis komen. Met deze twee grote sterke haken kan je snel en gemakkelijk vastzetten aan de auto. Hiermee voorkom je dat je onnodig lang aan het vastzetten bent terwijl de auto's en vrachtwagens met hoge snelheid langs rijden. De kabel is rood zodat deze goed op valt (ook de kleur van gevaar). Daarnaast zit er ook een vlag bij welke makkelijk aan de sleepkabel vastgezet kan worden. Zo weet je zeker dat iedereen de kabel goed ziet. 2 haken 5000 KG met veiligheidsvlag in een bewaartas

7. JUMBO sleepkabel 5000 KG, 2 haken, 4m inclusief rode veiligheidsvlag


Product informatiePlus or Show more

Je hoopt een sleepkabel natuurlijk nooit nodig te hebben, maar voor de zekerheid is deze deze betrouwbare, heavy duty 3 ton sleepkabel een extra verzekering voor achterin de auto. De kabel is fluoriserend oranje voor de veiligheid en zichtbaarheid in de avond. Daarnaast is de kabel voorzien van twee snelsluitingen door middel van extra verstevigde karabijnhaken die zijnuitgerust met ratchet locks die beschermen tegen onbedoelde ontgrendeling. De kabel is zodanig verwerkt dat hij eventuele klappen kan opvangen en vibraties minimaliseert. Ideaal voor het slepen van auto's, boten, motoren, quads etc. Specifiaties Lengte van het touw: 4meter Maximale trek: 3 ton Kabelbreedte: 4,5cm Kleur: fluoriserend oranje

8. Heavy Duty Sleepkabel - Auto Sleeptouw 3 Ton - 3000 kg - 4 Meter


Product informatiePlus or Show more

JUMBO sleepkabel is een elastische sleepkabel met een trekkracht van 3000KG. De sleepkabel rekt uit van 3,5 tot 4,5 meter. Ideaal voor het slepen van auto's als je met je voertuig vast komt te zitten in de sneeuw. Er wordt een rode vlag en opberg tasje meegeleverd. De rode vlag zorgt ervoor dat de sleepkabel goed in het vizier is en niemand eroverheen loopt op struikelt. Dit type kabel wordt ook bij verschillende auto's mee standaard geleverd als pech set. Fijn om in je auto te hebben liggen mocht het nodig zijn. Zo ben je altijd voorbereid bij nood. De sleepkabel heeft 2 ijzeren sleepogen. Deze zijn van blauwe zink en chromaatvrij. Door de veilige ogen bevestig je de sleepkabel gemakkelijk in het oog van het voertuig.

9. Sleepkabel Stretch 3000KG


Product informatiePlus or Show more

Let op : Onze levertijd is vaak veel sneller dan staat aangegeven. Alle artikelen gaan namelijk dezelfde dag bij ons de deur uit. Sleepkabel 4 ton Geleverd in de kleur oranje of geel. Lengte:4 meter Belasting: tot 4 ton. Deze sleepkabel is fluoriserent. De schokkende bewegingen tussen twee autos wordt sterk ge absorbeert. Bij de haken zit een veiligheidspal waardoor deze niet kunnen los schieten.

10. Sleepkabel. tot 4 ton. 4 mtr Lang. Makkelijk in de auto mee te nemen. Zeer veilig. Wordt dezelfde dag naar u verzonden.


Producten die vergelijkbaar zijn aan Sleepkabels


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Sleepkabels. Er zijn namelijk 54 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Sleepkabel kopen.