Hoe komt deze geweldige Sleepkabel opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Sleepkabel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Sleepkabels, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Sleepkabels die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Sleepkabels het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Sleepkabels stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Sleepkabels in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Autosleepkabel van 4 meter met een trekcapaciteit van 2000KG

1. Sleepkabel auto 2000KG


Product informatiePlus or Show more

Sleepkabel in handige opbergtas. De sleepkabel is 4 meter lang en kan max 5000 kg trekken. De sleepkabel heeft 2 stalen sleepogen. Auto hulp/pech accessoires.

2. Sleepkabel in tas 4 meter


Product informatiePlus or Show more

Elastische sleepkabel met een trekkracht van 4000KG. De sleepkabel heeft 2 ijzeren sleepogen. Rekt uit van 3,5 tot 4,5 meter.

3. Sleepkabel Stretch 4000KG


Product informatiePlus or Show more

Sleepkabel belastbaar tot 3000kg - Controleer de kabel voor het gebruik op eventuele beschadigingen voor slijtage. - Plaats de sleepkabel alleen aan de hiervoor bestemde sleepogen van de auto's. - Nooit slepen met een auto waarvan mogelijk de remmen, de besturing en/of de verlichting het niet doen. - Bij auto's met een stuur- en rembekrachtiging dient bij een niet draaiende motor meer pedaal- en stuurkracht te worden verricht. - Schakel de alarmverlichting aan en plaats een gevarendriehoek achter de achterruit van de achterste auto. - Laat het contact aan van de weg te slepen auto (in verband met stuurslot). - Rij langzaam en bedachtzaam weg, afslaan op tijd aangeven. - De achterste auto moet er voor zorgen dat de kabel gedurende het slepen gespannen blijft. - Houd 30 km/h als maximumsnelheid aan.

4. Towing rope 3000kg


Product informatiePlus or Show more

Deze oersterke 4 meter sleepkabel mag niet ontbreken in je auto om in geval van nood snel bij een garage uit te komen. Deze kabel is sterk, licht en neemt niet veel plaats in beslag. De fluorescerende kleur valt goed op als het donker is en is hierdoor extra veilig. Geschikt voor auto's t/m 3000 kg. Je klikt de speciale veiligheidshaken vast aan de auto's en door de snelsluitingen zit deze meteen vast. De 4 meter kabel is vrijwel geschikt voor elke auto. Specificaties • Afmeting: 4 meter x 4.5 cm • Gewicht: 390 gr • Kleur: Oranje • Inclusief bevestigingshaken Inhoud bestelling 1 x sleepkabel 4 meter geschikt t/m 3000 kg

5. Professionele Sleepkabel 3000 kg - Sleeptouw auto - 4 meter


Product informatiePlus or Show more

Auto sleepkabel / sleeptouw, tot 5000 kg. Let op: bestudeer voor het slepen het instructieboekje van uw auto! - Controleer de kabel voor het gebruik op eventuele beschadigingen voor slijtage. - Plaats de sleepkabel alleen aan de hiervoor bestemde sleepogen van de auto's. - Nooit slepen met een auto waarvan mogelijk de remmen, de besturing en/of de verlichting het niet doen. - Bij auto's met een stuur- en rembekrachtiging dient bij een niet draaiende motor meer pedaal- en stuurkracht te worden verricht. - Schakel de alarmverlichting aan en plaats een gevarendriehoek achter de achterruit van de achterste auto. - Laat het contact aan van de weg te slepen auto (in verband met stuurslot). - Rij langzaam en bedachtzaam weg, afslaan op tijd aangeven. - De achterste auto moet er voor zorgen dat de kabel gedurende het slepen gespannen blijft. - Houd 30 km/h als maximumsnelheid aan.

6. Auto sleeptouw / sleepkabel tot 5000 kg - sleeptouwen - sleepkabels


Product informatiePlus or Show more

Sleepkabel 3000 kg van het merk Dunlop. Deze sleepkabel heeft een trekkracht van 3000 kg, heeft een lengte van 4 meter en een diameter van 14 mm.

7. Sleepkabel 3000 kg


Product informatiePlus or Show more

Elastische auto sleepkabel in tas. Deze sleepkabel kan tot 2800 kg trekken.

8. Elastische sleepkabel - 2800 kg - sleepkabels


Product informatiePlus or Show more

Deze sleepkabel 5000 kg is 4 meter lang en extra sterk. De kabel heeft speciale veiligheidshaken. Moet je auto weggesleept worden? Dan is deze sleepkabel de oplossing. Een goede sleepkabel heeft voldoende rek om de trekkracht opgang te brengen en de klap op te vangen.

9. Sleepkabel 5 ton


Product informatiePlus or Show more

Deze Sleepkabel 5000kg van het merk Accessoires met origineelnummer: wordt verpakt in .

10. Sleepkabel 5000kg


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Sleepkabels er zijn immers 54 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Sleepkabel kopen.