Hoe komt deze leuke Sleepkabel lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Sleepkabel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Sleepkabels, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Sleepkabels die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Sleepkabels het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Sleepkabels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Sleepkabels in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze handige Carpoint sleepkabel is geschikt voor het slepen van auto’s met een maximaal gewicht van 5000 KG. De sleepkabel heeft extra sterke veiligheidshaken om de sleepkabel snel en gemakkelijk te bevestigen. De sleepkabel wordt geleverd in een handige tas met rits om de sleepkabel in op te bergen. Specificaties: Maximaal trekvermogen 5000 kilogram Lengte 3 meter Diameter 18mm Tips: Bevestig beide uiteinden van de sleepkabel aan het daarvoor bestemde afsleeppunt van de auto en niet aan de bumper. Kijk eventueel in het instructieboekje van de auto wat de juiste bevestigingspunten zijn Sleep geen auto wanneer deze lichten, remmen en stuurinrichting defecten heeft De sleepkabel dient altijd strak te blijven, anders gaat het slepen heel moeizaam of breekt de sleepkabel. Ook kan de sleepkabel anders op de grond komen met de kans er overheen te rijden. Het trekkende voertuig altijd goed in de gaten houdt en tijdig inschatten wanneer er geremd moet worden

1. Carpoint Sleepkabel 5000KG


Product informatiePlus or Show more

Deze handige elastische Carpoint sleepkabel is geschikt voor het slepen van auto’s met een maximaal gewicht van 2800 KG. De stretch sleepkabel heeft extra sterke veiligheidshaken om de sleepkabel snel en gemakkelijk te bevestigen. De sleepkabel wordt geleverd in een handige tas met rits om de sleepkabel in op te bergen. Specificaties: Maximaal trekvermogen 2800 kilogram Lengte minimaal 1,5 meter (ontspannen toestand) Lengte maximaal 4 meter (gespannen toestand) Tips: Bevestig beide uiteinden van de sleepkabel aan het daarvoor bestemde afsleeppunt van de auto en niet aan de bumper. Kijk eventueel in het instructieboekje van de auto wat de juiste bevestigingspunten zijn Sleep geen auto wanneer deze lichten, remmen en stuurinrichting defecten heeft Het trekkende voertuig altijd goed in de gaten houdt en tijdig inschatten wanneer er geremd moet worden

2. Carpoint Sleepkabel Stretch 2800KG


Product informatiePlus or Show more

JUMBO sleepkabel is een elastische sleepkabel met een trekkracht van 3000KG. De sleepkabel rekt uit van 3,5 tot 4,5 meter. Ideaal voor het slepen van auto's als je met je voertuig vast komt te zitten in de sneeuw. Er wordt een rode vlag en opberg tasje meegeleverd. De rode vlag zorgt ervoor dat de sleepkabel goed in het vizier is en niemand eroverheen loopt op struikelt. Dit type kabel wordt ook bij verschillende auto's mee standaard geleverd als pech set. Fijn om in je auto te hebben liggen mocht het nodig zijn. Zo ben je altijd voorbereid bij nood. De sleepkabel heeft 2 ijzeren sleepogen. Deze zijn van blauwe zink en chromaatvrij. Door de veilige ogen bevestig je de sleepkabel gemakkelijk in het oog van het voertuig.

3. Sleepkabel Stretch 3000KG


Product informatiePlus or Show more

Let op : Onze levertijd is vaak veel sneller dan staat aangegeven. Alle artikelen gaan namelijk dezelfde dag bij ons de deur uit. Sleepkabel 4 ton Geleverd in de kleur oranje of geel. Lengte:4 meter Belasting: tot 4 ton. Deze sleepkabel is fluoriserent. De schokkende bewegingen tussen twee autos wordt sterk ge absorbeert. Bij de haken zit een veiligheidspal waardoor deze niet kunnen los schieten.

4. Sleepkabel. tot 4 ton. 4 mtr Lang. Makkelijk in de auto mee te nemen. Zeer veilig. Wordt dezelfde dag naar u verzonden.


Product informatiePlus or Show more

JUMBO sleepkabel 5000 KG, 2 haken met een lengte van 4m. Met pech aan de kant staan is het meest vervelende dat er is. Deze kabel helpt jou weer thuis komen. Met deze twee grote sterke haken kan je snel en gemakkelijk vastzetten aan de auto. Hiermee voorkom je dat je onnodig lang aan het vastzetten bent terwijl de auto's en vrachtwagens met hoge snelheid langs rijden. De kabel is rood zodat deze goed op valt (ook de kleur van gevaar). Daarnaast zit er ook een vlag bij welke makkelijk aan de sleepkabel vastgezet kan worden. Zo weet je zeker dat iedereen de kabel goed ziet. 2 haken 5000 KG met veiligheidsvlag in een bewaartas

5. JUMBO sleepkabel 5000 KG, 2 haken, 4m inclusief rode veiligheidsvlag


Product informatiePlus or Show more

JUMBO auto sleepkabel is 4 meter lang met een trekcapaciteit van 2000KG. Ideaal voor het slepen van auto's als je met je voertuig vast komt te zitten in de sneeuw. Er wordt een rode vlag en opberg tasje meegeleverd. De rode vlag zorgt ervoor dat de sleepkabel goed in het vizier is en niemand eroverheen loopt op struikelt. Dit type kabel wordt ook bij verschillende auto's mee standaard geleverd als pech set. Fijn om in je auto te hebben liggen mocht het nodig zijn. Zo ben je altijd voorbereid bij nood. De sleepkabel heeft 1 ijzeren sleepoog. Deze zijn van blauwe zink en chromaatvrij. Door het veilige oog bevestig je de sleepkabel gemakkelijk in het oog van het voertuig. Aan het andere uiteinde van de sleepkabel hangt een lus. Deze lus bevestig je aan het oog van het andere voeruig.

6. Sleepkabel auto 2000KG


Product informatiePlus or Show more

Deze handige Carpoint sleepkabel is geschikt voor het slepen van auto’s met een maximaal gewicht van 5000 KG. De sleepkabel heeft extra sterke veiligheidshaken om de sleepkabel snel en gemakkelijk te bevestigen. Specificaties: Maximaal trekvermogen 5000 kilogram Lengte 3 meter Diameter 18mm Tips: Bevestig beide uiteinden van de sleepkabel aan het daarvoor bestemde afsleeppunt van de auto en niet aan de bumper. Kijk eventueel in het instructieboekje van de auto wat de juiste bevestigingspunten zijn Sleep geen auto wanneer deze lichten, remmen en stuurinrichting defecten heeft De sleepkabel dient altijd strak te blijven, anders gaat het slepen heel moeizaam of breekt de sleepkabel. Ook kan de sleepkabel anders op de grond komen met de kans er overheen te rijden. Het trekkende voertuig altijd goed in de gaten houdt en tijdig inschatten wanneer er geremd moet worden.

7. Carpoint Sleepkabel 5000KG


Product informatiePlus or Show more

Sleepkabel 1800kg 4mtr met haak

8. Lifetime Cars Sleepkabel 1,8 Ton 4 Meter Geel


Product informatiePlus or Show more

Sleepkabel in een tas van het merk All Ride. De sleepkabel is 4 meter lang en kan max 3000 kg trekken. De sleepkabel heeft 2 stalen sleepogen.

9. Autopach sleepkabel in tas tot 3000 kilo - touw van 4 meter met 2 stalen ogen


Product informatiePlus or Show more

Deze sleepkabel van Dunlop hoort in iedere auto thuis. Bij pech is hij gemakkelijk aan te brengen met de haak. De elastische kabel is 3 meter lang en kan uitrekken tijdens het rijden tot 4 meter. Hij kan tot 3000 kg slepen.

10. Dunlop Sleepkabel 3000 kg 3/4 METER


Producten vergelijkbaar aan Sleepkabels


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Sleepkabels. Er zijn namelijk 54 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Sleepkabel kopen.