Wat is de beste marterverjager van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede marterverjager is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste marterverjager van 2023? Na het testen van 79 marterverjagers kwam de Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager premium zwart als beste getest uit onze marterverjager-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de marterverjagers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 marterverjagers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame marterverjager-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste marterverjagers

1Score: 9.7
Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager premium zwart
Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager premium zwart
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Carsa Marterverjager Auto 12V Muizenverjager zwart
Carsa Marterverjager Auto 12V Muizenverjager zwart
Carsa
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager zwart
Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager zwart
Living Nine
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
BYMADE verjager Marterverjager Auto Outdoor premium zwart
BYMADE verjager Marterverjager Auto Outdoor premium zwart
BYMADE verjager
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
HGX spray tegen bladluizen 14592N wit
HGX spray tegen bladluizen 14592N wit
HG
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager zwart
Beste Martenverjager voor huisdieren
EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager zwart
EarKings
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Premes Marterverjager Binnen en Buiten geen kleur
Premes Marterverjager Binnen en Buiten geen kleur
Premes
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Westhome Marterverjager Muizenverjager zwart
Westhome Marterverjager Muizenverjager zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Altho Marterverjager Ongedierteverjager Marterverjager auto zwart
Altho Marterverjager Ongedierteverjager Marterverjager auto zwart
Altho
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm zwart
All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm zwart
RV Solutions
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Marterverjager Koopgids

Steenmarters kunnen onder de motorkap, in de garage en soms zelfs in het huis veel schade aanrichten. Om deze beschermde diersoort diervriendelijk te verjagen, gebruik je een marterverjager! Alles wat je moet weten over marterverjagers lees je in deze koopgids.

Welke soorten marterverjagers zijn er?

Schade aan de auto komt het meest voor, maar steenmarters kunnen ook in de tuin, schuur, garage en in het huis problemen veroorzaken. Daarom zijn er drie soorten marterverjagers: marterverjagers voor de auto, marterverschrikkers voor buiten en de derde soort is voor binnengebruik.

De naam per soort maakt duidelijk waar je de marterverjager plaatst en elke soort marterverjager heeft andere eigenschappen om optimaal te werken op de bestemde plek. Zo is de marterverjager voor buiten meestal waterbestendig en werken deze apparaten soms op zonne-energie.

Marterverjagers om binnen te gebruiken werken meestal op netstroom, omdat je in huis stopcontacten hebt en zo geen omkijken hebt naar het vervangen van batterijen of een accu. De marterverjagers voor de auto werken soms op batterijen, maar er zijn ook modellen die je aan kabels van de auto verbindt.

Hoe werkt een marterverjager?

De marterverjager is een klein elektronisch apparaat dat steenmarters afschrikt zonder schade aan het dier toe te brengen. Marterverjagers gebruiken hiervoor een geluidssignaal met een erg hoge frequentie.

Het geluid is zo hoog dat het voor mensen niet waarneembaar is, maar steenmarters horen deze hoge geluiden wel. Sterker nog, de marters vinden dit geluid vervelend en gaan daardoor op zoek naar een andere plek.

Hoe sluit je een marterverjager aan?

Hoe je een marterverjager aansluit, hangt af van de stroomtoevoer en de soort. Het apparaatje laten werken is gelukkig eenvoudig. Doe de batterijen in de marterverjager of steek het snoer in het stopcontact. Als de marterverjager op zonne-energie werkt, kun je deze stap al overslaan. Druk daarna op de aan-knop en de marterverjager zendt vervolgens het hoge geluid uit.

Bevestig je de marterverjager aan de auto, dan is het vaak nodig om een bevestigingssysteem te gebruiken. Bij de marterverjager zitten dan schroefjes en instructies om het apparaatje stevig te plaatsen. Als je de marterverjager moet verbinden met kabels van de auto, worden er meestal kabelverbinders meegeleverd.

Ben je erg handig met auto's en installatie? Dan lukt het waarschijnlijk om de marterverjager zelf aan te sluiten op de kabels van jouw auto. Volg dan de instructies uit de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel is het verstandiger om dit klusje door een professional uit te laten voeren.

Kun je ook andere dieren verjagen met een marterverjager?

Veel marterverjagers zijn ook geschikt om andere dieren af te schrikken. Het hoge geluid is namelijk niet alleen vervelend voor steenmarters; ook muizen, ratten en zelfs muggen hebben er last van. Met een marterverjager verjaag je dus alle dieren, ongedierte en insecten die de hoge frequentie kunnen waarnemen.

Houd hier dus rekening mee als je huisdieren hebt, want voor honden en katten is het geluid van de marterverjager even vervelend. Als je zwerfkatten uit de tuin wilt weren, kan een marterverjager juist weer een handje helpen. Hoe je de marterverjager uiteindelijk ook gebruikt: houd in gedachten dat het geluid effect heeft op meerdere diersoorten.

hero illustration

Hoe testen we marterverjagers?

Om de beste marterverjager te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze marterverjager-test hebben we 79 marterverjagers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze marterverjager-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze marterverjager-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen marterverjager-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste marterverjager in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 79 marterverjagers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste marterverjagers in een oogopslag

1. Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager premium zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

NIEUW 2023 - Heb je veel last van Marters en ander ongedierte rondom je auto of huis? Heb je schade en/of wil je in het vervolg je woning, auto of camper hier tegen beschermen? Dan is de Ultrasone Marterverjager de ideale oplossing voor jou! De marterverjager zorgt ervoor dat marters en ander ongedierte ver weg van je eigendommen blijven. Voorkom ongewenste schade aan je auto of andere eigendommen en ga met een gerust hart er tussenuit! Geen Marters meer of ander ongewenst ongedierte Marters richten ieder jaar zeer veel schade toe aan zowel woningen als wagens. Ze bijten ze kabels en isoleermateriaal door onder de motorkap waardoor er grote kans is op kortsluitingen. De marterverjager van Vulpes Goods® zorgt er dankzij ultrasonisch geluid voor dat deze vervelende dieren er niet aan denken om in de buurt van je woning of auto te komen. Dit geluid is voor mensen niet te horen, maar voor martens en andere ongewenste dieren is dit geen fijn geluid en zullen ze dan ook van je eigendommen afblijven! Voorkom duizenden euro’s aan schade Diervriendelijk en efficiënt De marter- en ongedierteverjager van Vulpes Goods® Verjager is gemaakt van niet giftige stoffen en is gekeurd volgens Europese Wet- en Regelgeving. De diervriendelijke verjager maakt gebruik van ultrasonisch geluid dat niet hoorbaar is voor mensen, maar wel voor marters, muizen, wezels en overig ongedierte. Dankzij deze sterke frequentie worden deze dieren weggejaagd en zullen ze niet wennen aan de toonhoogte. Hierdoor blijft de marterverjager zeer efficiënt en effectief in zijn werking. Er wordt geen gebruik gemaakt van schokken of andere pijnlijke middelen. Zo kun je de ongewenste komst van deze dieren dus diervriendelijk oplossen! Martens en andere ongewenste dieren worden per direct (diervriendelijk) verjaagd Duurzaam en draagbaar De Marterverjager is gemakkelijk en multifunctioneel te gebruiken. Zo kan het toestel opereren op AA batterijen, usb-kabel en op de accu van je auto. Hierdoor is deze verjager zeer mobiel en flexibel in gebruik, ook wanneer je je auto verplaatst. Je bent ten alle tijden vrij van martens en ongedierte! Zeer efficiënt, zowel binnen- als buitenshuis Langdurige werking Het verbruik van het toestel is 0,1 Watt (!) waardoor bij gebruik van batterijen je het toestel maar liefst 1x per jaar hoeft te vervangen. Wanneer je de marterverjager aansluit op de accu van je auto zal dit geen effect hebben op het batterijverbruik van je wagen. Bijkomend is het toestel 100% veilig en zit er een overspanningsbeveiliging op de Marterverjager. Het toestel is zelfs hitte- en vochtbestendig Vrijwel geen stroomverbruik en 100% veilig De voordelen van onze marterverjager op een rijtje: Per direct geen marters en overige dieren meer in je eigendommen of tuin Diervriendelijk door Ultrasone geluid 100% Veilig! Overspanningsbeveiliging, hitte- en vochtbestendig Gekeurd en getest volgens Europese Wet- en Regelgeving Geen vervelende en hoogoplopende schadekosten Vrijwel geen stroomverbruik Zowel binnen- als buitenshuis (of auto) te gebruiken Nederlandse handleiding Handig E-Book met feitjes en weetjes! Vrijwel 24/7 bereikbaar voor de beste persoonlijke service 100% TEVREDENHEIDSGRANTIE Ben je niet tevreden over onze Marterverjager? Dat is vervelend maar wij van Vulpes Goods Store willen ten alle tijden dat jij tevreden bent en daarom kun je de marterverjager tot 30 dagen na je aankoop gratis retour sturen naar ons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Carsa Marterverjager Auto 12V Muizenverjager zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carsa Marterverjager Auto 12V Muizenverjager zwart

 • list plusHet voordeel van deze marterverjager is dat het veilig is en functioneert goed.
 • list plusHet is eenvoudig te gebruiken dankzij de Tieweaps.
 • list plusDeze marterverjager heeft handige instructies en een handige verpakking.

Nadelen Carsa Marterverjager Auto 12V Muizenverjager zwart

 • list plusHet nadeel van deze marterverjager is dat het hoorbaar is voor mensen.
 • list plusEr zijn geen andere problemen met deze marterverjager.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een effectieve manier om die vervelende marters uit jouw auto te houden? Dan is de Carsa Marterverjager Auto 12V Muizenverjager de oplossing die je nodig hebt! Dit handige apparaatje werkt met ultrasone geluiden die ondraaglijk zijn voor marters en andere ongedierte, maar volledig onhoorbaar zijn voor mensen. Het beste van alles is dat het zeer eenvoudig te installeren is en geschikt is voor alle soorten motorvoertuigen.

Wat dit product onderscheidt van andere marterverjagers is de variabele frequentie tussen 22 en 45khz die een beter resultaat oplevert. En als extra bescherming wisselt de frequentie elke 20 seconden om te voorkomen dat marters eraan wennen en het apparaat niet meer werkt. Het is ook zeer zuinig qua energieverbruik, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het leeglopen van je accu.

De installatie van de verjager is heel eenvoudig. Je sluit hem gewoon aan op de accu van je voertuig en hij blijft continu werken totdat het voertuig in beweging komt. Bovendien is de Carsa Marterverjager diervriendelijk en wordt er geen schade toegebracht aan de marters en andere dieren die je wilt verjagen.

De verpakking is compact en heeft een gewicht van slechts 125 g. Hierdoor kun je hem gemakkelijk meenemen en opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Het heeft ook geen e-waste, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het milieu.

De enige mogelijke downside is dat sommige marters resistent kunnen worden tegen de frequentie na verloop van tijd. Maar dit wordt door de veranderende frequentie om de 20 seconden tot een minimum beperkt.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop van de Carsa Marterverjager. Het heeft me veel geld bespaard aan reparaties en heeft me gemoedsrust gegeven dat mijn voertuig nu veilig is voor de schade die marters kunnen veroorzaken. Het is een slimme investering voor elke voertuigeigenaar die de schade door marters wil vermijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Woon jij in een groene omgeving en wil jij je auto beschermen? Heb je last van ongedierte op de oprit en wil je voorkomen dat die je motor beschadigen? Bescherm je nieuwe auto tegen marters, ratten, eekhoorns en muizen met de nieuwe ongedierteverjager van Living Nine! De marterverjager is makkelijk onder de motorkap te monteren en verjaagt door middel van verblindende lichten en ultrasone geluiden ongedierte rond je auto. De verjager heeft twee modussen: een die automatisch uitgaat bij het starten van de motor, en een stand die gedurende dag aan staat. Ook kan je de verjager gebruiken voor andere ruimtes zoals in een schuur of een garagebox. Je kunt het apparaat op wel drie manieren voorzien voor stroom. Dit zorgt ervoor dat hij gebruikt kan worden in elke situatie. Productvoordelen Effectieve werkwijze: Omdat de verjager in tegenstelling tot andere verjagers naast ultrasone geluiden ook lichten gebruikt, schrikken dieren, en zijn ze geneigd eerder weg te blijven. Werkt overal: De verjager kan door de accu van je auto, via een USB-aansluiting of batterijen voorzien worden van stroom. Dit zorgt er voor dat het apparaat nooit uit zal vallen en in elke ruimte gebruikt kan worden. Verschillende modussen: Wanneer de verjager geplaatst wordt in de auto kun je kiezen uit twee modussen. Laat het apparaat de hele dag werken of wanneer de motor uitgeschakeld wordt. De tweede modus zal er voor zorgen dat je stroom bespaart. Verjaagt meerdere dieren: De verjager verjaagt naast marters ook ratten, eekhoorns en muizen. Dus zelfs in de meest dichtgegroeide omgeving blijft jouw oprit schoon van ongedierte. Diervriendelijk: De verjager gaat niet ten koste van het dierenwelzijn. Omdat dieren niet gelokt worden met gif, maar alleen afgeschrikt worden, zullen dieren op een veilige manier wegblijven uit jouw omgeving. Grote radius: Het geluid en licht van de verjager kan tot wel 45 meter dieren verjagen. Bestel jouw marterverjager voor 23:59, en ontvang hem morgen al in huis! Verpakkingsinhoud: 1x marterverjager 1x USB kabel 1x Gebruiksaanwijzing Product specificaties: Gewicht: ~ 0,5 kg Frequentie: 18 - 36 KHz Stroomvoorziening: vier AA batterijen, USB, DV5-12V accu Bereik: 45 meter Materiaal: ABS - plastic Afmetingen: 13 x 7,5 x 3,4 cm Afmetingen verpakking: 10,5 x 3,5 x 13,3 cm Geluidsdruk: 110 dB Outdoor

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. BYMADE verjager Marterverjager Auto Outdoor premium zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een effectieve manier om steenmarters en ongedierte weg te houden van je auto of woning? Installeer eenvoudig onze diervriendelijke marterverjager en voorkom schade en overlast door deze dieren. De Bymade marterverjager is speciaal ontwikkeld voor het verjagen van marters en ongedierte. Het ultrasone geluid en de afschrikkende lichtflitsen van deze verjager, zorgen ervoor dat steenmarters wegblijven. Voorkom schade en zeg vaarwel tegen marters en ongedierte! Bescherm je voertuig en woning. Marters verzoorzaken jaarlijks voor duizenden euros schade aan autos, huizen, motoren en tuinen. Auto`s, huizen en zelfs boten zijn een aantrekkelijke schuilplaats voor marters, omdat ze warmte en beschutting bieden. Marters zijn dol op de geur van isolatie en rubber. Ze knagen bekabeling stuk met alle gevolgen van dien. Net als bij muizen, groeien de tanden van steenmarters voortdurend. Marters knagen aan objecten om hun tanden te slijpen en op beheersbare lengte te houden. Gelukkig bieden onze marterverjagers een diervriendelijk en effectieve manier om schade en overlast door marters en ongedierte te voorkomen. Alle voordelen op een rijtje Elke 12 seconden aangepaste geluidsgolven Gemakkelijk & veilig in gebruik Houdt marterts en ongedierte op afstand Werkt op batterijen, auto accu en netstroom Afschrikkende felle flits Geniet van een martervrije omgeving Hoe werkt onze marterverjager? Onze marterverjager werkt op batterijen, de auto accu en netstroom. De verjager zend elke 12 seconden variërende ultrasone geluiden uit. Dit zijn hoge pieptonen die niet hoorbaar zijn voor mensen. Marters en ongedierte zullen dit geluid horen en hierdoor verjaagd worden. Onze slimme verjager wisselt elke 12 seconden van toonhoogte. Dit zorgt ervoor dat de dieren niet kunnen wennen aan het geluid en daardoor is deze aanpak blijvend effectief. Veelgestelde vragen over de marterverjager van Bymade 1. Werkt deze marterverjager echt? Ja, de marterverjager van BYMADE is ontworpen om effectief martergevaar te weerstaan. Het apparaat verspreidt ultrasone geluidsgolven die marterachtigen afschrikken en voorkomt zo schade aan je auto, woning of tuin. 2. Is de marterverjager veilig voor andere dieren of mensen? Ja, de marterverjager is veilig voor zowel mensen als andere huisdieren. Het apparaat maakt gebruik van ultrasoon geluid dat marters en ongedierte afschrikt zonder schadelijk te zijn voor mensen, honden, katten of andere dieren in de buurt. 3. Kan ik de marterverjager zowel binnen als buiten gebruiken? Ja, de marterverjager kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het apparaat is spatwaterbestendig en kan worden geplaatst in de buurt van je auto, tuin, huis of andere gebieden waar je overlast hebt van marters. 4. Heeft de marterverjager nog andere functies? Naast het afschrikken van marters, heeft de Bymade marterverjager ook een ingebouwde lichtflits die helpt bij het verjagen van dieren die gevoelig zijn voor licht. Dit kan helpen om de activiteit van marters nog verder te verminderen. 100% trevredenheisgarantie Je krijgt 2 jaar garantie op onze producten. Bovendien heb je 30 dagen de tijd om te ervaren of onze steenmarterverjager de juiste keuze voor je is. Ben je niet tevreden? Geen probleem, je krijgt gewoon je geld terug. Bestel direct jou Bymade marterverjager en geniet morgen nog van een voertuig zonder marters en ongedierte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. HGX spray tegen bladluizen 14592N wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.3

HGX spray tegen bladluizen voor effectieve bestrijding van bladluis HGX spray tegen bladluizen is een uniek middel voor de bestrijding van bladluis. Het is een snelwerkende anti-bladluisspray voor het bestrijden van bladluizen op kamer- en kuipplanten. HGX spray tegen bladluizen bevat een stof die luizen zelf afgegeven als er gevaar dreigt. Door dit op planten te spuiten, slaan ze op de vlucht en waarschuwen elkaar. Het toegevoegde plantaardige Pyrenthrum-extract, een natuurlijk ingrediënt van de bloem Chrysant, doodt de bladluizen die op plant blijven zitten. Zeer effectief bestrijdingsmiddel Werkt zeer snel Gebruik HGX spray tegen bladluizen Schud het middel tegen bladluis goed voor gebruik. Spuit op ongeveer 35cm afstand HGX spray tegen bladluis gelijkmatig op de gehele plant. Vermijd het bespuiten van geopende bloemen. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. HG Doet wat het belooft! HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 1 tot 3 maanden

Bekijk prijs

6. Beste Martenverjager voor huisdieren: EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager zwart

 • list plusDeze marterverjager is effectief tegen marters.
 • list plusHet is makkelijk te plaatsen.
 • list plusHet is veilig voor huisdieren en kinderen.

Nadelen EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager zwart

 • list plusEen nadeel van deze marterverjager is dat het niet waterdicht is.
 • list plusHet heeft geen inschakel/uitschakel knop.
 • list plusHet heeft geen LED-indicatoren.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Heb je last van marters, muizen, ratten of ander ongedierte die voor schade zorgen aan je auto of huis? Dan is de EarKings Marterverjager Muizenverjager de oplossing voor jou! Deze ultrasone marterverjager zendt variabele frequenties uit die ongedierte op een veilige manier op afstand houden. Met een bereik van 50-100 vierkante meter is het perfect geschikt voor gebruik in en rondom je auto of huis. Het verbruikt slechts 0.6 Watt en is geleverd inclusief montageset.

Wat deze marterverjager onderscheidt van andere producten is dat het niet alleen effectief is tegen marters, maar ook tegen muizen, ratten, insecten en ander ongedierte. Daarnaast zijn de variabele frequenties een slimme toevoeging, omdat deze voorkomen dat de dieren gewend raken aan het geluid en langdurig worden verjaagd. Het is 100% veilig voor mens en dier en het gebruik is niet schadelijk voor de dieren.

De EarKings Marterverjager Muizenverjager is gemakkelijk te installeren en het werkt op een natuurlijke manier. Door de ultrasone en infrageluid signalen worden de dieren verstoord en willen ze niet in de buurt komen van het geluid. Het is handig om te weten dat het verbruik van de marterverjager zeer laag is, wat betekent dat het geen extra kosten met zich meebrengt.

Als specialist in Marten repeller kan ik zeggen dat de EarKings Marterverjager Muizenverjager een uitstekend product is dat doet wat het belooft. Het heeft een groot bereik en is effectief tegen verschillende soorten ongedierte. Het is gemakkelijk te installeren en het verbruik is laag. Het enige nadeel is dat het niet werkt als je de verjager niet installeert en dus niet aanstaat. Maar zolang je het apparaat gebruikt, kun je rekenen op een ongedierte-vrije omgeving.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Premes Marterverjager Binnen en Buiten geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Heb je last van marters of ander ongedierte in of rondom je huis? Dan heb je de Innovaland Ongedierte Verjager nodig. Deze werkt door middel van ultrasone (niet door mensen te horen) geluiden en knipperend licht, waardoor marters en ander ongedierte op een diervriendelijke manier weggejaagd worden. De verjager kan aangesloten worden op de accu van de auto, op een USB aansluiting of op 4 AA batterijen. Dankzij het bereik van 45 meter zal je geen last hebben van marters, ratten, muizen en meer. Marters uit de auto houden Ieder jaar veroorzaken marters honderdduizenden euro’s aan schade in auto’s. Dit komt doordat ze aangetrokken worden tot verschillende stoffen in en om de auto, waar ze vervolgens kabels en bekledingen kapotmaken. De Innovaland marterverjager kan je eenvoudig aansluiten aan de accu en plaatsen onder de motorkap, waardoor je schade compleet voorkomt. Diervriendelijke bestrijding De verjager werkt door middel van ultrasone geluiden (18-36KHz), die voor mensen niet te horen zijn maar die ongedierte flink irriteren. Daarnaast zorgt het knipperende, witte licht voor een afschrikking die dieren niet kunnen missen. Hierdoor zullen dieren niet in de buurt willen komen, terwijl het mensen niet beïnvloed. Deze manier van afschrikken is niet schadelijk voor de dieren, alleen een sterke irritatie waarvan ze zullen wegblijven. Kenmerken: ✔ Diervriendelijk ✔ Effectief ✔ Ultrasoon geluid ✔ Knipperend licht ✔ Overal te plaatsen Verjaagd meer dan marters Niet alleen marters zullen worden tegengehouden door de verjager. Ook muizen, eekhoorns, katten, ratten en meer zullen de geluiden en het knipperende licht niet fijn vinden. Hierdoor blijven ze uit de buurt, waardoor je geen overlast meer zal hebben. Aansluitingen Dankzij een slimme, multifunctionele indeling is de Innovaland verjager op verschillende manieren te gebruiken. Zo kan je het aansluiten aan een USB verbinding, op de accu in de auto en met 4 AA batterijen. Op deze manier weet je zeker dat je het kan plaatsen waar je zelf wilt. Wanneer de marterverjager onder de motorkap gemonteerd wordt, zal deze automatisch aan gaan wanneer de auto stil staat. Specificaties: ✔Gewicht: 500 gr ✔Materiaal: ABS, plastic ✔Stroomvoorziening: 4x AA batterij, USB, DV5-12V accu ✔Afmeting: 13 x 7,5 x 3,4 cm ✔Frequentie geluid: 18-36 KHz ✔Bereik: 45 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Westhome Marterverjager Muizenverjager zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Last van marters, muizen, ratten of andere ongedierte in of rondom je huis en auto? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Onze marterverjager zorgt ervoor dat marters en andere ongedierte uit de omgeving wegblijven. Voorkom schade of een plaag met de 2 pack, waarmee je de marters en andere ongedierte op meerdere plekken tegelijk kan verjagen. Ongedierte verjagen Ongedierte in huis of in de auto is nooit fijn, ze brengen mogelijk schade aan en veroorzaken overlast. Door de slimme functies waarvan de Westhome marterverjager is voorzien blijft het ongedierte op afstand. Zend ultrageluiden door de woning of auto wat de martens en andere ongedierte afschrikt. De marterverjager zend verschillende klanken uit om de martens en andere ongedierte continu te verjagen. Zend verblindend licht door de woning of auto wat de martens en andere ongedierte afschrikt De martverjager heeft een bereik van 45 m2. De marterverjager stopt met zenden zodra de auto aan gaat, en gaat weer aan zodra de auto uit staat. Doordat de Westhome marterverjager uit een 2 pack bestaat is het mogelijk om de ongedierte op meerdere plekken tegelijk te verjagen. Diervriendelijk De verschillende ultrageluiden die de marterverjager uitzend zijn onhoorbaar voor mensen of die van je eigen huisdieren. Alleen voor de martens, muizen, ratten en andere kleine ongedierte zijn de ultrageluiden afschrikkend. Door de verschillende geluiden wennen de ongediertes er ook niet aan, waardoor deze ook op afstand blijven. Eenvoudig te installeren & duurzaam Het is mogelijk om de marterverjager op drie verschillende manieren aan te sluiten. De marterverjager doet zijn werk nadat je de aanknop hebt ingedrukt. Het lampje gaat aan, en de marterverjager doet zijn werk. Op de accu van de auto (bedrading inclusief bevestigingsmateriaal + schroevendraaier inclusief) Op 4 AA batterijen (niet inclusief) Op stroom (inclsief USB kabel) Het verbruik van de marterverjager is 0,1 Watt, waardoor je de batterijen maar eens in het halfjaar hoeft te vervangen. Wanneer je de marterverjager op je auto aansluit heeft dit op de accu nauwelijks tot geen effect. Veilig in gebruik De marterverjager heeft een waterdichte behuizing waardoor deze zowel binnen als buiten te gebruiken is. Daarbij stopt de marterverjager automatisch zodra de auto wordt gestart om eventuele complicaties te voorkomen. De marterverjager geeft geen schrokken af waardoor deze ook veilig is voor huisdieren of kinderen. Voordelen 2 pack met schroevendraaier + bedrading en bevestigingsmateriaal inclusief Bereik van 45 m2 Duurzaam in gebruik Zend voor de mens onhoorbare geluiden Op drie verschillende manieren aan te sluiten Diervriendelijk Zowel binnen- als buiten te gebruiken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Altho Marterverjager Ongedierteverjager Marterverjager auto zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Altho Marterverjager Ongedierteverjager Marterverjager auto zwart

 • list plusHet is snel om deze marterverjager te installeren dankzij de handige verpakking.
 • list plusHet is een betrouwbare marterverjager die doet wat het moet doen.
 • list plusDankzij de veiligheid van deze marterverjager kun je gerust zijn dat je huis beschermd is tegen marters.

Nadelen Altho Marterverjager Ongedierteverjager Marterverjager auto zwart

 • list plusDeze marterverjager wordt niet geleverd met batterijen.
 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar.
 • list plusDeze marterverjager is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij ook helemaal klaar met die vervelende marter die jouw auto als zijn persoonlijke knaagparadijs ziet? Dan is de Altho Marterverjager Ongedierteverjager dé oplossing voor jou! Deze verjager maakt gebruik van ultrasone geluiden waar jij geen last van hebt, maar waarvan de marter wel schrikt en uit de buurt blijft. Handig toch? Bovendien is deze verjager veelzijdig te gebruiken: zowel binnen als buiten, in verschillende ruimtes en op verschillende stroombronnen. Dus of je nou jouw auto of jouw schuur wilt beschermen, deze verjager doet het allemaal.

Wat deze verjager echt onderscheidt van andere producten is de accu-optie. Hierdoor kun je de verjager ook in jouw auto gebruiken zonder dat je hem aan hoeft te sluiten op het stopcontact. Ideaal voor als je jouw auto een paar dagen niet gebruikt en deze toch wilt beschermen tegen die vervelende marters.

En wat betreft de kwantitatieve metingen: deze verjager heeft een gewicht van 158 g en de verpakking heeft de volgende afmetingen: 77 mm x 74 mm x 131 mm. Het is dus een compact apparaatje dat makkelijk op te bergen is.

Het fijne aan deze verjager is dat je geen last meer hebt van schade die marters kunnen aanrichten. Je hoeft niet meer bang te zijn dat ze jouw kabels doorknagen of jouw interieur beschadigen. Maar zoals bij elk product zijn er ook een paar nadelen. Zo kan het zijn dat de verjager niet werkt bij alle soorten ongedierte en dat het soms even kan duren voordat je resultaat ziet. Maar al met al is de Altho Marterverjager Ongedierteverjager een handig en effectief middel om jouw auto en andere plekken te beschermen tegen schade van marters.

Persoonlijk denk ik dat dit een goede investering is voor mensen die veel last hebben van marters. Het is een makkelijke oplossing die je veel gedoe kan besparen. Dus waar wacht je nog op? Schaf die verjager aan en zeg vaarwel tegen die vervelende marters!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Gloednieuw model - Ben je moe van steenmarters, marters of muizen die schade aanbrengen in je auto? RV Solutions heeft de oplossing voor jou. Onze all-in-1 marterverjager zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van ongedierte rondom je auto, woning of camper. We leveren alle benodigdheden mee, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Het all-in-1 pakket marterverjager van RV Solutions Onze marterverjager werkt op batterijen, netstroom en de accu van je auto en heeft een frequentie en sterkte die elke 12 seconden wordt aangepast. Het beschermt een gebied van 20 vierkante meter en heeft een 30 dagen garantie. Als je niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug. Voordelen van ons pakket Werkt op batterijen, netstroom en de accu van je auto Elke 12 seconden aangepaste frequentie en sterkte Ongedierte vrij oppervlakte van 20 vierkante meter Door de meegeleverde accessoires makkelijk in gebruik 30 dagen garantie. Niet tevreden? Geld terug! Inhoud verpakking (all-in-1) 1x Marterverjager 12 seconden interval 4x Batterij (VARTA) 1x Auto accu kabel 1x USB-kabel 1x Schroevendraaier 2x Tie-Wraps 1x Handleiding in het Engels en Duits Let op: Er wordt geen adapter meegeleverd voor de netstroom aansluiting. Hoe werkt het? De marterverjager is veilig voor mens en dier. De marterverjager zendt namelijk ultrasone uit. Simpel gezegd: geluid op een hele hoge frequentie. Deze hoge frequentie is niet schadelijk. Marters en ander ongedierte kunnen deze hoge frequentie horen, maar het brengt geen schade aan. Omdat de marterverjager van RV Solutions elke 12 seconden een andere frequentie aanneemt, went het ongedierte niet aan de frequentie en blijft hij effectief. Gemakkelijk in gebruik Sluit de marterverjager aan via de gewenste voeding die meegeleverd is (USB/batterijen/autobatterij) Druk op de aan- knop op de marterverjager Zet de marterverjager vast door gebruik te maken van de Schroevendraaier of de Tie-Wraps Je auto of woning is marter-, ongedierte en insectvrij in een oppervlakte van 20 vierkante meter Laag in verbruik De marterverjager verbruikt een minimale hoeveelheid stroom. De gemiddelde capaciteit van een autoaccu is 45-60 Ampere. Het verbruik van deze marterverjager is 10-35 Milliampere per uur. Dit betekent dat wanneer je het aansluit op de autobatterij dit toestel geen enkel effect zal hebben op het batterijverbruik van de auto. Er zit ook een overspanningsbeveiling op de marterverjager. Niks om je zorgen over te maken dus. Technische specificaties Voltage: DC6V~12V Verbruik: ≤3W Materiaal: Polycarbonate Ultrasoon frequentie: 20-65KHZ Bestel nu ons all-in-1 marterverjager pakket en voel je veilig in je auto, woning of camper. Geen last meer van ongedierte en geen zorgen over schade. Met onze 30 dagen garantie hoef je je geen zorgen te maken als je niet tevreden bent. Bestel nu en voel je gerust in je auto, woning of camper.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van marterverjagers. Er zijn namelijk 79 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!