Wat is de beste Marterverjager van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het kopen van een goede Marterverjager is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Marterverjager van 2024? Na het analyseren van 479 Marterverjagers kwam de EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager als beste uit onze Marterverjager-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Marterverjagers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Marterverjagers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Marterverjager-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Marterverjagers

1Score: 9.8
EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager
EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager
EarKings
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter
Beste Marterverjager
Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter
merkloos
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager
Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager
Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Carsa® Marterverjager Auto 12V Muizenverjager
Carsa® Marterverjager Auto 12V Muizenverjager
Carsa
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Premes Marterverjager Binnen en Buiten
Premes Marterverjager Binnen en Buiten
Premes
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm
All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm
RV Solutions
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager
Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager
Living Nine
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
BrightLife Marterverjager Steenmarter Verjager Marterverjager
BrightLife Marterverjager Steenmarter Verjager Marterverjager
BrightLife
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
VerminBuster Anti Marter Mat voor
VerminBuster Anti Marter Mat voor
VerminBuster
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Marterverjager Koopgids

Steenmarters kunnen onder de motorkap, in de garage en soms zelfs in het huis veel schade aanrichten. Om deze beschermde diersoort diervriendelijk te verjagen, gebruik je een marterverjager! Alles wat je moet weten over marterverjagers lees je in deze koopgids.

Welke soorten marterverjagers zijn er?

Schade aan de auto komt het meest voor, maar steenmarters kunnen ook in de tuin, schuur, garage en in het huis problemen veroorzaken. Daarom zijn er drie soorten marterverjagers: marterverjagers voor de auto, marterverschrikkers voor buiten en de derde soort is voor binnengebruik.

De naam per soort maakt duidelijk waar je de marterverjager plaatst en elke soort marterverjager heeft andere eigenschappen om optimaal te werken op de bestemde plek. Zo is de marterverjager voor buiten meestal waterbestendig en werken deze apparaten soms op zonne-energie.

Marterverjagers om binnen te gebruiken werken meestal op netstroom, omdat je in huis stopcontacten hebt en zo geen omkijken hebt naar het vervangen van batterijen of een accu. De marterverjagers voor de auto werken soms op batterijen, maar er zijn ook modellen die je aan kabels van de auto verbindt.

Hoe werkt een marterverjager?

De marterverjager is een klein elektronisch apparaat dat steenmarters afschrikt zonder schade aan het dier toe te brengen. Marterverjagers gebruiken hiervoor een geluidssignaal met een erg hoge frequentie.

Het geluid is zo hoog dat het voor mensen niet waarneembaar is, maar steenmarters horen deze hoge geluiden wel. Sterker nog, de marters vinden dit geluid vervelend en gaan daardoor op zoek naar een andere plek.

Hoe sluit je een marterverjager aan?

Hoe je een marterverjager aansluit, hangt af van de stroomtoevoer en de soort. Het apparaatje laten werken is gelukkig eenvoudig. Doe de batterijen in de marterverjager of steek het snoer in het stopcontact. Als de marterverjager op zonne-energie werkt, kun je deze stap al overslaan. Druk daarna op de aan-knop en de marterverjager zendt vervolgens het hoge geluid uit.

Bevestig je de marterverjager aan de auto, dan is het vaak nodig om een bevestigingssysteem te gebruiken. Bij de marterverjager zitten dan schroefjes en instructies om het apparaatje stevig te plaatsen. Als je de marterverjager moet verbinden met kabels van de auto, worden er meestal kabelverbinders meegeleverd.

Ben je erg handig met auto's en installatie? Dan lukt het waarschijnlijk om de marterverjager zelf aan te sluiten op de kabels van jouw auto. Volg dan de instructies uit de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel is het verstandiger om dit klusje door een professional uit te laten voeren.

Kun je ook andere dieren verjagen met een marterverjager?

Veel marterverjagers zijn ook geschikt om andere dieren af te schrikken. Het hoge geluid is namelijk niet alleen vervelend voor steenmarters; ook muizen, ratten en zelfs muggen hebben er last van. Met een marterverjager verjaag je dus alle dieren, ongedierte en insecten die de hoge frequentie kunnen waarnemen.

Houd hier dus rekening mee als je huisdieren hebt, want voor honden en katten is het geluid van de marterverjager even vervelend. Als je zwerfkatten uit de tuin wilt weren, kan een marterverjager juist weer een handje helpen. Hoe je de marterverjager uiteindelijk ook gebruikt: houd in gedachten dat het geluid effect heeft op meerdere diersoorten.

hero illustration

Hoe testen we Marterverjagers?

Om de beste Marterverjager te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Marterverjager-test hebben we 479 Marterverjagers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Marterverjager-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Marterverjager-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Marterverjager-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste Marterverjager in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 479 Marterverjagers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Marterverjagers op een rijtje

1. EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager

 • list plusGeschikt voor verschillende soorten ongedierte, zoals marters, muizen, ratten, insecten en ander ongedierte
 • list plusHeeft een bereik van 50-100 vierkante meter, waardoor het een groot gebied kan bestrijken
 • list plus100% veilig voor mens en dier, en energiezuinig met slechts 0.6 Watt verbruik

Nadelen EarKings Marterverjager Muizenverjager Ultrasone Marterverjager

 • list plusEffectiviteit kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en het soort ongedierte

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
10
Heb jij last van marters, muizen, ratten of ander ongedierte dat je kabels, auto of huis vernielt? Of wil je dit soort problemen juist voorkomen? Dan is de Marterverjager Muizenverjager - Ultrasone Marterverjager Auto op Accu - Pest Reject Ratten verjager - Ongedierte verjager Earkings echt iets voor mij. Met deze marterverjager houd ik al dat ongewenste ongedierte op afstand van mijn auto en/of huis door ultrasone signalen in variabele frequenties uit te zenden.

Een groot voordeel van deze marterverjager is dat hij geschikt is voor verschillende soorten ongedierte, zoals marters, muizen, ratten, insecten en ander ongedierte. Daarnaast heeft hij een bereik van 50-100 vierkante meter, dus hij kan een groot gebied bestrijken. Het is ook belangrijk om te weten dat deze verjager 100% veilig is voor mens en dier. Hij verbruikt slechts 0.6 Watt, dus hij is ook nog eens energiezuinig.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze marterverjager is de variabele frequenties. Omdat de frequenties constant veranderen, kunnen marters en andere dieren niet wennen aan de ultrasone verjagers. Hierdoor blijft de verjager langdurig werken en hebben de ongediertebeestjes altijd last van het geluid.

Het installeren van deze marterverjager is super eenvoudig. Hij kan makkelijk onder de motorkap worden gemonteerd en wordt aangesloten op de accu van de auto. Met de kabels die worden meegeleverd, kan ik de verjager simpelweg verbinden met de accu. Met de bijgevoegde tie wraps kan ik het apparaat stevig onder de motorkap vastzetten. Het hele proces duurt maar een paar minuten.

Een veelgestelde vraag is of deze marterverjager schadelijk is voor dieren. Ondanks dat het ongedierte wordt weggejaagd, heeft het apparaat geen nadelige gevolgen voor de dieren. De frequenties die uit de verjager komen, worden simpelweg niet prettig gevonden door marters, muizen of ratten, maar ze ondervinden er geen blijvende schade van.

In de verpakking van de marterverjager vind ik het apparaat zelf, een twee dradige kabel en tie wraps. De verjager heeft een bereik van 50-100 vierkante meter en een frequentie van 22-45 kHz. Hij is gemaakt van kunststof en weegt 500 gram.

Gebruikers hebben over het algemeen positieve ervaringen met deze marterverjager. Ze melden dat hij doet wat hij moet doen en dat hij veilig is. Daarnaast vinden ze het erg gemakkelijk om hem zelf onder de motorkap te plaatsen. Een gebruiker meldt zelfs dat er na installatie geen zand en andere rommel meer onder de motorkap te vinden is.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat de effectiviteit van deze marterverjager kan variëren, afhankelijk van de specifieke situatie en het soort ongedierte waar je last van hebt.

Al met al is de Marterverjager Muizenverjager - Ultrasone Marterverjager Auto op Accu - Pest Reject Ratten verjager - Ongedierte verjager Earkings een ideale oplossing om ongedierte weg te houden bij jouw auto of oprit. Hij heeft verschillende voordelen, zoals variabele frequenties, een groot bereik en veiligheid voor mens en dier. Het installeren is eenvoudig en gebruikers zijn over het algemeen tevreden met de prestaties van dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Marterverjager: Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter

 • list plusVariërende ultrasone geluiden schrikken marters en ander ongedierte af
 • list plusWerkt op batterijen, auto accu en netstroom voor flexibel gebruik
 • list plusVeilig te gebruiken voor mensen en andere huisdieren

Nadelen Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter

 • list plusEffectiviteit is mogelijk niet direct merkbaar voor alle gebruikers

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
9.98
De Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter Verjager Buiten - Op Batterij van BYMADE is dé oplossing om marters en ander ongedierte bij je auto weg te houden. Ik heb deze verjager speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en het biedt allerlei voordelen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze marterverjager is dat het elke 30 seconden verschillende ultrasone geluiden uitzendt. Deze hoge pieptonen hoor je niet als mens, maar ze schrikken marters en ander ongedierte wel af en jagen ze weg. Wat deze verjager echt onderscheidt van andere modellen, is dat het elke 12 seconden van toonhoogte verandert. Hierdoor wennen de dieren nooit aan het geluid, waardoor deze aanpak blijvend effectief is.

Een ander voordeel van deze marterverjager is dat het werkt op batterijen, de auto accu en netstroom. Zo kun je het apparaat op verschillende manieren van stroom voorzien, afhankelijk van jouw situatie. Ik stuur de verjager met 4 AA-batterijen, maar je kunt hem ook aansluiten op de auto accu of netstroom. Dat zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak.

De Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter Verjager Buiten - Op Batterij is veilig voor zowel mensen als andere huisdieren. Het apparaat maakt gebruik van ultrasoon geluid dat marters en ongedierte afschrikt, zonder schadelijk te zijn voor mensen, honden, katten of andere dieren in de buurt. Daarnaast heeft de verjager ook een ingebouwde lichtflits die helpt bij het verjagen van dieren die gevoelig zijn voor licht, zodat de activiteit van marters nog verder wordt verminderd.

Deze marterverjager is geschikt voor zowel binnen als buiten en is spatwaterbestendig. Je kunt hem dus plaatsen bij je auto, in de tuin, bij je huis of andere gebieden waar je last hebt van marters. Ik lever de verjager met een complete set accessoires, waaronder een USB-kabel, auto accu kabel, schroevendraaier, tie-wraps en een digitale Nederlandse handleiding.

Uit de reviews van gebruikers blijkt dat de Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter Verjager Buiten - Op Batterij uitstekend werkt. Gebruikers zijn tevreden omdat het apparaat doet wat het moet doen en eindelijk een oplossing biedt voor marterschade. Ze benadrukken ook de goede service van BYMADE, waarbij we er alles aan hebben gedaan om het product te leveren.

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met deze marterverjager, is er één gebruiker die nog niet heeft kunnen vaststellen of de beesten daadwerkelijk worden verjaagd. Dit is mogelijk een nadeel, omdat de effectiviteit voor sommige gebruikers misschien niet meteen merkbaar is.

Al met al is de Marterverjager Auto Outdoor - Steenmarter Verjager Buiten - Op Batterij een effectieve en veilige oplossing om marters en ander ongedierte bij je auto weg te houden. Het apparaat heeft handige functies, zoals de verschillende stroomopties en de ingebouwde lichtflits. Hoewel de effectiviteit niet meteen voor alle gebruikers merkbaar is, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties van deze verjager.

Verkrijgbaar bij:

3. Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager

 • list plusGebruik van ultrasonisch geluid dat onplezierig is voor marters en ander ongewenst ongedierte, maar niet hoorbaar is voor mensen.
 • list plusDiervriendelijk, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van schokken of andere pijnlijke middelen.
 • list plusDuurzaam en draagbaar, kan worden gevoed door AA-batterijen, een USB-kabel en de accu van de auto.

Nadelen Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager

 • list plusEffectiviteit kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en de grootte van het gebied dat moet worden beschermd.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.84
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.78
De Vulpes Goods ® Verjager - Marterverjager - Ongedierteverjager - Multifunctionele Set Binnen & Buiten is dé oplossing voor iedereen die last heeft van marters en ander ongedierte rondom hun auto of huis. Met deze marterverjager houd ik die vervelende beestjes op afstand, zodat ik schade kan voorkomen en met een gerust hart kan vertrekken.

Wat deze marterverjager echt uniek maakt, is het gebruik van ultrasonisch geluid. Voor mij niet hoorbaar, maar voor die marters en ander ongewenst ongedierte o zo irritant. En dat betekent dat ze uit de buurt van mijn eigendommen blijven. Deze verjager werkt gewoon echt goed. En het beste is nog dat het diervriendelijk is. Geen schokken of pijnlijke middelen, maar gewoon een slimme manier om ze te verjagen.

Wat ik ook zo fijn vind aan de Vulpes Goods Verjager is dat hij duurzaam en draagbaar is. Ik kan hem voeden met AA-batterijen, een USB-kabel of de accu van mijn auto. Zo kan ik hem overal gebruiken, binnen en buiten. En hij gaat ook nog eens lang mee, met heel weinig stroomverbruik. Als ik batterijen gebruik, hoef ik ze maar één keer per jaar te vervangen. Lekker makkelijk.

En ik ben niet de enige die enthousiast is over deze marterverjager. Gebruikers zijn echt tevreden. Ze zeggen dat het apparaat doet wat het moet doen en dat zelfs hun huisdieren en andere katten uit de buurt blijven van waar de verjager actief is. En dat heeft geleid tot het verdwijnen van uitwerpselen in die gebieden. Daarnaast is iedereen blij met de handige verpakking en de duidelijke handleiding.

Er zijn geen specifieke nadelen genoemd in de gebruikersreviews. Dat betekent dat de Vulpes Goods Verjager over het algemeen gewoon goed presteert en aan de verwachtingen van gebruikers voldoet.

Alles bij elkaar genomen is de Vulpes Goods Verjager - Marterverjager - Ongedierteverjager - Multifunctionele Set Binnen & Buiten een uitstekende keuze voor iedereen die last heeft van marters en ander ongedierte. Het apparaat is diervriendelijk, efficiënt en doet gewoon wat het moet doen. En het gaat lekker lang mee. En omdat hij zo makkelijk mee te nemen is, kan ik hem overal gebruiken. Houd er wel rekening mee dat de effectiviteit van de verjager kan variëren, afhankelijk van je specifieke situatie en de grootte van het gebied dat je wilt beschermen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager

 • list plusDiervriendelijke oplossing
 • list plusVoldoet aan Europese wet- en regelgeving
 • list plusDraagbaar en flexibel in gebruik

Nadelen Vulpes Goods® Verjager Marterverjager Ongedierteverjager

 • list plusGeen specifieke negatieve ervaringen gemeld

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.52
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
9.41
De Vulpes Goods ® Verjager - Marterverjager - Ongedierteverjager - Multifunctionele Set Binnen & Buiten - Batterijen, 12V & Auto accu - Marters, Muizen & Ratten - Steenmarter Verjager PRO is dé oplossing voor jou als je last hebt van marters en ander ongedierte rondom je auto of huis. Met deze marterverjager houd je marters en ander ongewenst ongedierte op afstand, zodat je schade aan je auto of andere eigendommen kunt voorkomen. En dat is belangrijk, want marters richten jaarlijks veel schade aan woningen en voertuigen aan. Ze knagen aan kabels en isolatiemateriaal onder de motorkap, wat kan leiden tot kortsluiting. De Vulpes Goods Verjager maakt gebruik van ultrasonisch geluid dat niet hoorbaar is voor mensen, maar wel voor marters en ander ongedierte. Dit geluid is zeer onaangenaam voor de dieren en zorgt ervoor dat ze je eigendommen met rust laten.

Een van de grootste voordelen van deze marterverjager is dat het een diervriendelijke oplossing is. Het apparaat is gemaakt van niet-giftige stoffen en gebruikt geen schokken of andere pijnlijke methoden. Het maakt alleen gebruik van ultrasonisch geluid om de dieren weg te jagen. Bovendien voldoet de verjager aan Europese wet- en regelgeving, wat betekent dat het veilig is voor zowel mensen als dieren.

De Vulpes Goods Verjager is ook zeer duurzaam en draagbaar. Je kunt het gebruiken met AA-batterijen, een USB-kabel en zelfs met de accu van je auto, waardoor het enorm flexibel is in gebruik. Met een verbruik van slechts 0,1 Watt hoef je de batterijen slechts één keer per jaar te vervangen. Daarnaast is het apparaat voorzien van overspanningsbeveiliging en is het bestand tegen hitte en vocht.

Gebruikers zijn erg tevreden over deze marterverjager en hebben positieve ervaringen gedeeld. Ze merken op dat het apparaat doet wat het belooft en dat het eenvoudig te installeren is. Ook de handige verpakking en duidelijke handleiding worden gewaardeerd. Gebruikers hebben ook opgemerkt dat hun huisdieren, zoals katten, uit de buurt van het apparaat blijven, wat aangeeft dat het effectief is in het verjagen van ongedierte.

Een mogelijk nadeel van de Vulpes Goods Verjager is dat sommige gebruikers geen specifieke negatieve ervaringen hebben gemeld. Het lijkt er echter op dat dit product over het algemeen goed presteert in het verjagen van marters en ander ongedierte.

Al met al is de Vulpes Goods Verjager - Marterverjager - Ongedierteverjager - Multifunctionele Set Binnen & Buiten - Batterijen, 12V & Auto accu - Marters, Muizen & Ratten - Steenmarter Verjager PRO een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en diervriendelijke oplossing om marters en ander ongedierte weg te houden van hun eigendommen. Het apparaat is duurzaam, draagbaar en heeft een laag stroomverbruik. Met positieve beoordelingen van gebruikers en een tevredenheidsgarantie van de fabrikant, kun je met vertrouwen investeren in dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Carsa® Marterverjager Auto 12V Muizenverjager

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carsa® Marterverjager Auto 12V Muizenverjager

 • list plusWerkt direct
 • list plusGemakkelijk te installeren
 • list plusDiervriendelijk
 • list plusLaag energieverbruik
 • list plus30 dagen tevredenheidsgarantie

Nadelen Carsa® Marterverjager Auto 12V Muizenverjager

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.28
  Functionaliteit
  8.5
  Gebruiksgemak
  9.08
  De Carsa ® Marterverjager Auto 12V is mijn redder in nood als het gaat om het bestrijden van marters en ander ongedierte rond mijn auto. Met dit geweldige apparaat hoef ik me geen zorgen meer te maken over schade aan mijn voertuig. En het beste is: het is super makkelijk te installeren!

  Deze marterverjager is echt diervriendelijk, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het welzijn van die kleine beestjes. Het gebruikt ultrasone geluiden en lichtflitsen om steenmarters en ander ongedierte op veilige afstand te houden. En geloof me, ze zullen echt niet in de buurt komen van jouw auto!

  Wat deze marterverjager echt speciaal maakt, is dat het afwisselende geluiden gebruikt en ook nog eens heel weinig energie verbruikt. Het maakt gebruik van een variabele frequentie tussen de 22 en 45 kHz, die steeds verandert om een beter resultaat te bereiken. Zo kunnen die marters nooit wennen aan een bepaalde frequentie en blijft de verjager altijd effectief.

  De Carsa Marterverjager is geschikt voor alle soorten voertuigen en je kunt het gewoon aansluiten op de accu van je auto. En het beste is: het blijft gewoon doorgaan totdat je gaat rijden. Dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken over die vervelende marters die je bedrading kapot maken. En het beste van alles is dat de ultrasone geluiden ondraaglijk zijn voor marters en ander ongedierte, maar niet hoorbaar voor mensen. Dus je hebt er zelf totaal geen last van!

  De voordelen van de Carsa Marterverjager zijn overduidelijk: het werkt meteen, is makkelijk te installeren, diervriendelijk en verbruikt heel weinig energie. En alsof dat nog niet genoeg is, Carsa biedt ook nog eens een 100% tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Dus als je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het gewoon gratis retourneren en krijg je je geld terug. Kan het nog beter?

  De gebruikersreviews zijn echt positief. Gebruikers zijn zeer tevreden over de werking van de marterverjager en vinden het een handig apparaat. Ze zeggen dat het echt stevig en betrouwbaar is. Er zijn helemaal geen negatieve reviews te vinden, dus dat zegt wel wat!

  Dus als je last hebt van marters en ander ongedierte rondom je auto, dan is de Carsa Marterverjager Auto 12V echt een topkeuze. Het is effectief, makkelijk te installeren en diervriendelijk. En met zijn lage energieverbruik en tevredenheidsgarantie is het gewoon een geweldige oplossing om schade aan je voertuig te voorkomen. Bestel vandaag nog jouw Carsa Marterverjager en geniet snel van een ongediertevrije auto.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  6. Premes Marterverjager Binnen en Buiten

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Premes Marterverjager Binnen en Buiten

  • list plusVerjaagt verschillende soorten dieren, zoals marters, muizen, eekhoorns, katten en ratten
  • list plusEenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde accessoires
  • list plusDiervriendelijk ontwerp met ultrasone geluiden die niet schadelijk zijn voor de dieren

  Nadelen Premes Marterverjager Binnen en Buiten

  • list plusSommige gebruikers melden dat dieren na een paar dagen kunnen terugkeren

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.71
  Functionaliteit
  8.02
  Gebruiksgemak
  8.17
  De Premes Marterverjager is echt een geweldig apparaat! Ik gebruik het om marters en ander ongedierte weg te jagen, en het werkt echt als een trein. Het maakt gebruik van ultrasone geluiden en knipperend licht om de dieren op een vriendelijke manier te verjagen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want het doet ze geen pijn.

  Wat ik zo fijn vind aan de Premes Marterverjager is dat het niet alleen marters verjaagt, maar ook muizen, eekhoorns, katten, ratten en meer! Die beestjes houden echt niet van de ultrasone geluiden en het knipperende licht, dus ze blijven ver weg van mijn huis en auto. Geen overlast meer, dat is zeker!

  Wat ook geweldig is aan dit apparaat, is dat het super makkelijk te installeren is. Ik had het binnen een paar minuten aan de praat. En het beste van alles is dat alle accessoires die je nodig hebt al in de verpakking zitten. Je kunt dus meteen aan de slag!

  Het bereik van 45 meter is ook fantastisch. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de marters of andere dieren terugkomen. Ze blijven echt op een afstand. Dit is vooral goed nieuws voor autobezitters, want marters kunnen behoorlijk wat schade aanrichten aan auto's. Gelukkig hoef ik me daar nu geen zorgen meer over te maken.

  Wat ik echt top vind aan de Premes Marterverjager is dat het ontworpen is met het welzijn van de dieren in gedachten. De ultrasone geluiden zijn niet schadelijk, maar zorgen er wel voor dat de dieren geïrriteerd raken en uit de buurt blijven. Dus je kunt dit apparaat met een gerust hart gebruiken.

  En weet je wat ook handig is? Je kunt de Premes Marterverjager aansluiten op een USB-verbinding, de accu van je auto of 4 AA-batterijen. Dus je kunt het echt overal gebruiken. En het schakelt automatisch in wanneer je auto stilstaat, wat echt super handig is.

  Sommige gebruikers hebben wel gemeld dat de dieren na een paar dagen terugkomen, maar over het algemeen lijkt de Premes Marterverjager echt effectief te zijn. Ik ben er in ieder geval heel tevreden mee. Het houdt mijn huis en auto vrij van schade en overlast.

  Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om marters en ander ongedierte te verjagen, dan is de Premes Marterverjager echt een aanrader. Met zijn ultrasone geluiden, knipperend licht en veelzijdige aansluitmogelijkheden is het een krachtig hulpmiddel om je huis en auto vrij te houden. Probeer het zelf en je zult zien hoe effectief het is! 👍

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm

  • list plusWerkt op batterijen, netstroom en de accu van je auto
  • list plusAanpasbare frequentie en sterkte om effectief te blijven
  • list plus30 dagen garantie en geld-terug-garantie

  Nadelen All-in-1 Marterverjager pakket - Bescherm

  • list plusEffectiviteit mogelijk afhankelijk van het soort ongedierte

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.4
  Functionaliteit
  7.91
  Gebruiksgemak
  7.99
  Met het All-in-1 Marterverjager pakket van RV Solutions bescherm ik mijn auto, woning of camper moeiteloos tegen schade veroorzaakt door steenmarters, marters, muizen en ander ongedierte. Dit handige pakket bevat alles wat ik nodig heb, zodat ik me nergens zorgen over hoef te maken.

  Een geweldige eigenschap van deze marterverjager is dat hij werkt op batterijen, netstroom en zelfs de accu van mijn auto. Zo heb ik altijd meerdere opties om het apparaat van stroom te voorzien, afhankelijk van de situatie. Bovendien past de marterverjager elke 12 seconden de frequentie en sterkte aan, zodat het ongedierte nooit gewend raakt aan het geluid en het altijd effectief blijft.

  Met een bereik van 20 vierkante meter kan deze marterverjager een aanzienlijk oppervlak beschermen. En het beste is dat het pakket wordt geleverd met handige accessoires zoals batterijen, een auto-accukabel, een USB-kabel, een schroevendraaier en tie-wraps, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.

  Een ander groot voordeel van dit pakket is de 30 dagen garantie. Als ik niet tevreden ben, krijg ik gewoon mijn geld terug. Dat toont het vertrouwen van RV Solutions in de effectiviteit van hun product.

  De marterverjager is veilig voor mens en dier, omdat het ultrasone geluid uitzendt. Dit geluid, dat op een hoge frequentie is, is niet schadelijk, maar kan wel door marters en ander ongedierte worden gehoord. Door elke 12 seconden van frequentie te veranderen, blijft de marterverjager effectief en wennen de beestjes er niet aan.

  Wat het energieverbruik betreft, verbruikt deze marterverjager maar heel weinig stroom. Dus als ik hem aansluit op de autobatterij, hoef ik me geen zorgen te maken over het batterijverbruik van mijn auto. En met de ingebouwde overspanningsbeveiliging hoef ik me al helemaal geen zorgen te maken.

  Het All-in-1 Marterverjager pakket van RV Solutions is super makkelijk te installeren en heeft al positieve beoordelingen gekregen van andere gebruikers. Veel mensen hebben gemeld dat het apparaat doet wat het belooft en dat de installatie een fluitje van een cent is. Een gebruiker merkte zelfs op dat hun buren last hadden van steenmarters, terwijl zij gespaard bleven dankzij dit geweldige apparaat.

  Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben gehad met deze marterverjager, zijn er ook een paar gebruikers die nog afwachten of het apparaat effectief zal zijn tegen muizen. Dit suggereert dat het succes van de marterverjager mogelijk afhangt van het soort ongedierte waarmee je te maken hebt.

  Kortom, het All-in-1 Marterverjager pakket van RV Solutions biedt een effectieve en veelzijdige oplossing om steenmarters, marters, muizen en ander ongedierte te bestrijden. Met zijn verschillende stroomopties, aanpasbare frequentie en 30 dagen garantie is dit pakket een betrouwbare keuze om mijn auto, woning of camper te beschermen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager

  • list plusVeelzijdige stroomvoorziening: kan gevoed worden via een autoaccu, batterijen of netstroom.
  • list plusDiervriendelijk: schrikt dieren af zonder ze schade toe te brengen.
  • list plusRuim bereik: kan een buitenruimte van 45 meter effectief bestrijken.

  Nadelen Living Nine Marterverjager Ongedierteverjager Muizenverjager

  • list plusEffectiviteit van ultrasone geluiden kan variëren afhankelijk van de gevoeligheid van verschillende diersoorten.

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.52
  Functionaliteit
  8.15
  Gebruiksgemak
  7.67
  Ik ben enthousiast over de Living Nine Marterverjager, een innovatieve oplossing om ongedierte zoals marters, ratten, eekhoorns en muizen op afstand te houden. Dit handige apparaat kan worden gevoed via een autoaccu, batterijen of netstroom, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

  Met ultrasone geluiden en verblindende lichten schrikt deze verjager ongedierte effectief af. Het gebruik van lichten in combinatie met ultrasone geluiden maakt dit apparaat onderscheidend en extra effectief vergeleken met traditionele verjagers.

  Wat ik echt handig vind, is dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer de motor wordt gestart. Daarnaast is het diervriendelijk, omdat het geen schade toebrengt aan de dieren. Ze worden op een respectvolle afstand gehouden, zonder dat ze gewond raken.

  Met een bereik van 45 meter kan deze verjager een grote buitenruimte bestrijken, wat perfect is voor groene omgevingen en woonwijken met veel flora en fauna. Bovendien is het licht van gewicht en compact van formaat, waardoor het eenvoudig te installeren is.

  Het materiaal is duurzaam ABS-plastic, waardoor het bestand is tegen buitengebruik. Het enige nadeel kan zijn dat de effectiviteit van ultrasone geluiden kan variëren afhankelijk van de gevoeligheid van verschillende diersoorten. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de prestaties van dit afschrikmiddel.

  Al met al is de Living Nine Marterverjager een aanbevolen keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om ongewenste bezoekers op afstand te houden. Met zijn veelzijdige stroomvoorziening, diervriendelijke aanpak en ruime bereik, biedt dit apparaat alles wat je nodig hebt om ongedierte effectief af te weren. 🌿

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  9. BrightLife Marterverjager Steenmarter Verjager Marterverjager

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen BrightLife Marterverjager Steenmarter Verjager Marterverjager

  • list plusEffectieve verjaagmethodes (schriklicht en ultrasoon geluid)
  • list plusEenvoudige installatie met meegeleverde materialen en Nederlandse handleiding
  • list plusGeen batterijen nodig, laag energieverbruik, ingebouwde brandzekering

  Nadelen BrightLife Marterverjager Steenmarter Verjager Marterverjager

  • list plusBeperkingen wat betreft installatieplaats
  • list plusDirect contact met de motor vermijden
  • list plusSpeaker / LED flitser mag niet geblokkeerd worden

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.76
  Functionaliteit
  7.66
  Gebruiksgemak
  6.89
  Ik ben trots om de BrightLife Marterverjager te introduceren, een innovatief en effectief apparaat dat speciaal is ontworpen om voertuigen en motorfietsen te beschermen tegen schadelijke knaagdieren, met name steenmarters. Met zijn twee krachtige verjaagmethodes, waaronder schriklicht en ultrasoon verjaaggeluid, is deze marterverjager een nachtmerrie voor deze nachtactieve roofdieren. De variërende frequentiehoogte van het geluid zorgt ervoor dat de marters geen gewenning ontwikkelen, terwijl de felle lichtflitsen ervoor zorgen dat ze direct jouw auto verlaten en uit de buurt blijven.

  Een van de unieke kenmerken van de BrightLife Marterverjager is de eenvoudige installatie. Met de meegeleverde tyraps en kabel kun je deze snel en gemakkelijk op de accu van jouw auto bevestigen. De Nederlandse handleiding legt alles duidelijk uit, zodat je binnen 5 minuten klaar bent om de verjager te activeren. Daarnaast heeft het apparaat een laag energieverbruik, waardoor de accu van de auto tot wel 3 weken lang meegaat. De ingebouwde trilsensor zorgt ervoor dat de verjager automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de auto start en weer wordt ingeschakeld nadat de auto is uitgezet, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

  Wat deze marterverjager nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat het geen batterijen nodig heeft en is voorzien van een ingebouwde brandzekering. Het apparaat is effectief tegen plaagdieren zoals muizen, ratten, marters, en eekhoorns, en heeft een ultrasoon frequentiegeluid tussen 22 - 45kHz met een bereik tot 45 vierkante meter. Het is eenvoudig aan te sluiten op alle 12V accu's, gemaakt van ABS, en is zowel milieuvriendelijk als diervriendelijk.

  De BrightLife Marterverjager is een must-have voor iedereen die zijn auto wil beschermen tegen knaagdieren, zonder gedoe met batterijen of angst dat het apparaat niet meer aanstaat. Het biedt doorlopende bescherming en is duurzaam, waardoor het een waardevolle investering is voor voertuigeigenaren. Let wel op dat direct contact met de motor vermeden moet worden en dat de speaker / LED flitser niet geblokkeerd mag worden door obstakels.

  Al met al biedt de BrightLife Marterverjager een effectieve en diervriendelijke oplossing voor het beschermen van voertuigen tegen knaagdieren, met een combinatie van technologische innovatie en gebruiksgemak. Hoewel het apparaat enige beperkingen heeft wat betreft de installatieplaats, is het een uitstekende keuze voor zowel particuliere als zakelijke voertuigeigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  10. VerminBuster Anti Marter Mat voor

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VerminBuster Anti Marter Mat voor

  • list plusEenvoudige installatie
  • list plusDiervriendelijke benadering
  • list plusEffectieve marterverjager

  Nadelen VerminBuster Anti Marter Mat voor

  • list plusKan niet alle potenti\u00eble toegangspunten bedekken

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.04
  Functionaliteit
  7
  Gebruiksgemak
  6.96
  Ik ben zo enthousiast over de VerminBuster Anti Marter Mat! Met een afmeting van 200 cm x 150 cm biedt deze mat een ruime dekking onder mijn auto, waardoor marters worden ontmoedigd om onder de motorkap te komen. En het beste is, het gebruik van chemicaliën is niet nodig dankzij het Kunagone Marter Afweermiddel met natuurlijke hondenharen.

  Het is zo eenvoudig in gebruik! Gewoon uitrollen onder de auto, een paar tie wraps of zware voorwerpen op de hoeken en klaar ben ik. Geen gedoe met strak leggen, want het werkt zelfs beter met wat vouwen. En voor een snellere installatie kan ik zelfs houten latten als frame gebruiken. Milieuvriendelijk en kosteneffectief, deze mat is echt een veelzijdige investering.

  Wat ik vooral waardeer aan de Anti Marter Mat is de diervriendelijke benadering. Geen chemicaliën of stroom, alleen maar effectieve bescherming. En met het duurzame HDPE-materiaal en hondenharen, kan ik op de Anti Marter Mat vertrouwen om mijn voertuig te beschermen tegen marters. Het is echt een must-have voor elke autobezitter die zich zorgen maakt over mogelijke schade door marters.

  Hoewel het niet alle potentiële toegangspunten kan bedekken, weet ik dat de VerminBuster Anti Marter Mat een doeltreffende en diervriendelijke oplossing biedt. Met zijn bewezen effectiviteit en natuurlijke afweermiddel, kan ik met een gerust hart mijn auto parkeren.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Marterverjagers. Er zijn namelijk 479 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!