Bestenu

Wat is de beste dakkoffer van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede dakkoffer is een moeilijke opgave. Wat is de beste dakkoffer van 2023? Na het testen van 12000 dakkoffers kwam de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant als beste getest uit onze dakkoffer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de dakkoffers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dakkoffers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame dakkoffer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste dakkoffers

1Score: 9.7
Menabo Dakdrager Universeel Set transparant
Beste Dakkoffer voor stadsgebruik
Menabo Dakdrager Universeel Set transparant
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver
Beste Dakkoffer voor avonturiers
FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver
Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Twinny load Universele Dakdragerset Twinny zwart
Twinny load Universele Dakdragerset Twinny zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zilver
Beste Dakkoffer voor gezinnen
Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zilver
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Modula aluminium dakdragers voor gesloten zwart of zilver
Beste Dakkoffer voor sporters
Modula aluminium dakdragers voor gesloten zwart of zilver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart
Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Thule Flush Rail Evo 7106 zwart
Thule Flush Rail Evo 7106 zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW zwart
Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Thule Rapid system 754 zwart
Thule Rapid system 754 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Dakkoffer Koopgids

Je gaat op vakantie en neemt mee.... veel te veel! Daarom heb je een dakkoffer nodig. Waar je op let bij de aankoop van een dakkoffer, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten dakkoffers zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten dakkoffers: skiboxen, bagageboxen en opvouwbare dakkoffers. Een skibox is bedoeld om ski's mee te vervoeren. De meeste skiboxen hebben ruimte voor zes ski's, maar het is altijd verstandig dit te controleren voordat je de skibox koopt. Naast ski's, is er natuurlijk ook ruimte voor andere bagage.

Een bagagebox is bedoeld om, juist, bagage in te stoppen. Als je als gezin naar bijvoorbeeld Italië rijdt elke zomer, wil je dat je kinderen comfortabel zitten achterin. Het is bovendien onveilig om bagage tussen je kinderen in te leggen. Bij een eventueel ongeluk wordt bagage door de auto heen geslingerd met alle gevolgen van dien.

Een bagagebox biedt hiervoor de juiste oplossing. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Sommige bagageboxen (alsook skiboxen) open je aan beide kanten, sommige open je aan één kant en sommige dakkoffers hebben meer dan één opening.

De meeste dakkoffers zoals skiboxen en bagageboxen kunnen meer dan 50 kilo aan, maar er zijn ook kleinere systemen. Om een dakkoffer te gebruiken, heb je een dakdrager nodig. Soms zitten deze al standaard op je auto, en soms laat je deze er op zetten. In de specificaties van dakkoffers vind je de maximale breedte van de dakdrager waarop deze gemonteerd kan worden.

Er zijn ook opvouwbare dakkoffers te koop. Deze zijn heel klein op te vouwen als ze niet in gebruik zijn, maar het nadeel is dat ze veel minder stevig zijn dan de reguliere dakkoffers met een harde schaal.

Als je van plan bent je dakkoffer veel te gebruiken, dan is het een goed idee om te kijken naar hoe deze bevestigd wordt. Er zijn ook snelbevestigingen verkrijgbaar waardoor je zonder gereedschap je koffer snel op je dakdrager klikt.

Ook de inhoud verschilt per dakkoffer. De kleinste dakkoffers hebben een inhoud van ongeveer 300 liter, terwijl de grootste dakkoffers een inhoud kunnen hebben van ruim 650 liter. De grotere dakkoffers hebben vaak een maximaal laadvermogen van 75 kilo, terwijl de kleinere dakkoffers een laadvermogen hebben van ongeveer 50 kilo.

Ten slotte hebben niet alle dakkoffers dezelfde vergrendeling. Sommige dakkoffers sluit je af met een enkel slot, terwijl andere dakkoffers af te sluiten zijn met meerdere sloten. Dit zijn vaak sloten met een cijfercode, maar het kunnen ook sloten zijn waarvoor je een sleuteltje nodig hebt.

Wat is de inhoud van een dakkoffer?

Net als bij goede koffers, verschilt de inhoud per dakkoffer. Zo zijn er dakkoffers te krijgen met een inhoud van bijna 700 liter, maar er zijn ook kleinere dakkoffers te koop met bijvoorbeeld een inhoud van 300 liter. Welke het beste bij jou past hangt niet alleen van de hoeveelheid bagage af, maar ook van de maximaal toegestane dakbelasting van jouw auto.

Je leest hierover in het instructieboekje van je auto. Kijk hier goed naar, want als je de dakbelasting overschrijdt kun je hier een boete voor krijgen. Daarnaast is deze maximale dakbelasting er niet voor niets: het is niet veilig om een te zware dakkoffer mee te nemen.

Welke dakkoffer past op mijn auto?

Welke dakkoffer het beste op jouw auto past, hangt af van jouw auto. Een dakkoffer met een inhoud van 700 liter is vaak erg groot en is minder praktisch op een hele kleine auto. Hou er rekening mee dat een dakkoffer niet aan de voorkant uit mag steken, alleen aan de achterkant.

Echter: als een dakkoffer te ver uitsteekt aan de achterkant, dan kun je de kofferbak niet meer openen wat ook niet de bedoeling is. Koop daarom een dakkoffer die bij het formaat van je auto past.

Hoe bevestig ik een dakkoffer?

Om een dakkoffer te bevestigen, heb je dakdragers nodig. Soms zijn deze al standaard op de auto gemonteerd en soms moet je dit nog laten doen. Zorg ervoor dat de dakkoffer nauwkeurig in het midden van de dakdragers staat waardoor het gewicht goed wordt verdeeld.

Er zijn ook snelbevestigingen verkrijgbaar: hiermee klik je je dakkoffer heel snel en eenvoudig op de dakdrager waardoor je tijd bespaard. Bovendien heb je geen gereedschap nodig. Dit systeem is vooral handig als je je dakkoffer vaak gebruikt.

Hoe snel mag je rijden met een dakkoffer?

Er zijn geen speciale snelheidsregels voor het rijden met een dakkoffer. De maximale snelheid is hetzelfde als wanneer je zonder dakkoffer rijdt. Je dakkoffer heeft echter wel invloed op de rij-ervaring. Als je een bocht neemt zal de auto verder overhellen en als je de bocht te snel neemt, reageert de auto anders. Dit komt omdat het zwaartepunt richting het dak wordt verplaatst.

Bij voorkeur pak je alle zwaardere spullen in de kofferbak en de lichtere spullen in de dakkoffer, zodat het zwaarste punt niet op het dak van je auto is. Het is verstandig je snelheid aan te passen naar gelang van het gewicht van je dakkoffer.

Hoe lang mag een dakkoffer zijn?

Een dakkoffer mag nooit aan de voorkant uitsteken, maar wel aan de achterkant. Hij mag daarentegen wel een beetje 'oversteken' over de rand bij de vooruit. Dit is bij de meeste dakkoffers het geval.

Aan de achterkant mag de dakkoffer wel uitsteken, maar dit is erg onpraktisch: wanneer je dakkoffer uitsteekt is het vrijwel onmogelijk om je kofferbak te openen zonder deze te beschadigen. De koffer mag maximaal een meter uitsteken waardoor je een dakkoffer van 2,20 meter mag hebben.

hero illustration

Hoe testen we dakkoffers?

Om de beste dakkoffer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze dakkoffer-test hebben we 12000 dakkoffers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze dakkoffer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze dakkoffer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne dakkoffer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste dakkoffer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 12000 dakkoffers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste dakkoffers in een handige lijst

1 - Menabo Dakdrager Universeel Set transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Dakkoffer voor stadsgebruik: Menabo Dakdrager Universeel Set transparant

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze dakdrager is dat hij stevig genoeg is om tot 90kg te dragen.
 • list plusDe kleur komt overeen met de afbeelding.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.

Nadelen Menabo Dakdrager Universeel Set transparant

 • list plusEr is geen negatief punt dat in de reviews naar voren komt.
 • list plusEr is geen minpunt dat in de reviews naar voren komt.
 • list plusEr is geen negatief punt dat in de reviews naar voren komt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om extra bagage mee te nemen op je volgende roadtrip? Dan is de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant misschien wel wat je zoekt! Met een maximaal draagvermogen van 90 kg en gemaakt van stevig aluminium materiaal, is deze dakdrager geschikt voor allerlei soorten bagage, van ski's tot kampeerspullen.

Deze dakdrager is niet alleen TüV/GS-gekeurd, maar ook eenvoudig te monteren en afsluitbaar met 2 sloten. Bovendien is deze dakdrager geschikt voor een minimale relinghoogte van 20 mm en een minimale doorsnede van dakrailing van 25 mm. De maximale tussenliggende afstand van de raildragers is 70 cm, wat betekent dat deze dakdrager geschikt is voor open dakrails met een tussenliggende afstand van meer dan 70 cm.

Wat deze dakdrager echt onderscheidt van andere dakdragers is de transparante kleur. Hierdoor past deze dakdrager op vrijwel elk type auto en zorgt het voor een elegante uitstraling. Bovendien is de lengte van de drager 120 cm, wat betekent dat er voldoende ruimte is om meerdere items te plaatsen en de breedte van 120 cm maakt het ook gemakkelijk om brede items zoals ski's te vervoeren.

Al met al is de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant een solide optie als je extra bagage wilt vervoeren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze dakdrager geschikt is voor jouw auto en de bagage die je van plan bent mee te nemen voordat je het koopt. Het enige nadeel van deze dakdrager is het gewicht van 3460 g, wat het misschien wat lastig maakt om op je auto te monteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle dakdrager voor je auto, dan is de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Dakkoffer voor avonturiers: FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar de perfecte dakdrager voor je auto? Zoek niet verder! De FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver is een hoogwaardige dakraildrager van aluminium en is geschikt voor open reling. Het is voorgemonteerd, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. De drager is vergrendelbaar met een stofdicht slot en wordt geleverd met twee sleutels. Het is ideaal als basisdrager voor fietsendragers, skidragers en dakkoffers.

Wat deze dakdrager zo bijzonder maakt, is de rubberen lip die voor geluidsminimalisatie zorgt. Zo kun je op een rustige manier genieten van je reis zonder vervelende windgeruis. De draaglast van maximaal 90 kg is indrukwekkend en biedt voldoende ruimte voor al je bagage. Bovendien is deze dakdrager gemaakt in de EU, wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

De afmetingen inclusief verpakking zijn 12 x 15 x 15 cm (lxbxh) en het gewicht is slechts 3,2 kg. Het maximaal draagvermogen is maar liefst 100 kg, terwijl de breedte 7,5 cm en de hoogte 14,5 cm zijn. Dit betekent dat je veel spullen kunt vervoeren zonder je zorgen te hoeven maken over het gewicht.

De FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, duurzame en betrouwbare dakdrager. Het is ideaal voor lange reizen en biedt voldoende ruimte voor al je bagage. De rubberen lip zorgt voor een rustige en comfortabele reis, terwijl de vergrendelbare functie extra veiligheid biedt. Het enige nadeel is dat het misschien iets duurder is dan andere dakdragers, maar het is het geld zeker waard.

Kortom, als je op zoek bent naar een premium dakdrager die aan al je eisen voldoet, dan is de FISCHER Dakraildrager Topline 1,20 m zilver de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver

Voordelen

 • list plusDe kleur van de dakdragerset komt overeen met de afbeelding.
 • list plusHet is een voordeel dat de levering snel is.
 • list plusDe prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Nadelen Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver

 • list plusHet is niet gebruiksvriendelijk.
 • list plusDe kwaliteit voldoet niet aan verwachtingen.
 • list plusHet nadeel is dat een van de moertjes lam was.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een universele dakdragerset voor je auto met open dakreling? Dan is de Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver echt iets voor jou! Deze dakdragerset is geschikt voor iedere auto met een open type dakreling. De breedte tussen de dakrelingen mag niet groter zijn dan 114 cm en de draagkracht is maximaal 100 kg. Wat deze dakdragerset zo bijzonder maakt, is dat hij zowel geschikt is voor ronde als vierkante dakrelingen. Bovendien is deze dakdragerset volgens DIN 75302 en ISO 11154 norm en TÜV-GS goedgekeurd, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat hij veilig en betrouwbaar is.

Met deze dakdragerset kun je eenvoudig en snel je bagage, zoals een dakkoffer of fietsendrager, op het dak van je auto bevestigen. De dragers zijn gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat ze lichtgewicht en duurzaam zijn. Daarnaast zijn de dragers afsluitbaar middels een Premium slot, zodat je bagage veilig op het dak blijft zitten.

De afmetingen van de verpakking zijn 126 x 14 x 11 cm (lxbxh) en het gewicht van de dakdragerset is 4200 g. Dankzij de hoogte van 4 cm passen deze dakdragerset gemakkelijk onder je garage of carport door.

Kortom, de Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver is een betrouwbare, veilige en eenvoudige oplossing om je bagage op het dak van je auto te vervoeren. Of je nu op vakantie gaat of een weekendje weg, deze dakdragerset is de ideale keuze voor jou!

Persoonlijk vind ik deze dakdragerset een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige oplossing voor het vervoeren van hun bagage op het dak van hun auto. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de breedte tussen de dakrelingen niet groter mag zijn dan 114 cm. Maar als je auto hieraan voldoet, dan is deze dakdragerset zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Twinny load Universele Dakdragerset Twinny zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Twinny load Universele Dakdragerset Twinny zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.4

Twinnyload universele Dakdrager 'Logico Key' max. 120 cm van zwart staal, TUV gekeurd, voor auto's met open dakreling De Twinnyload 'Logico Key' past op iedere auto uitgerust met dakreling. Draagkracht tot 75 kg. Diameter dwarsdragers 35x20mm Specificaties: - Passend voor open railingsysteem - Dragers zijn gemaakt van staal - Voorzien van zwart kunststof ommanteling - Afsluitbaar middels Premium slot - Volgens DIN 75302 en ISO 11154 norm - TÜV-GS goedgekeurd - Snelle en eenvoudige montage - 2 Jaar Twinnyload Garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Dakkoffer voor gezinnen: Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zilver

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een geschikte dakdrager voor jouw voertuig met een geïntegreerde dakrails? Dan is de Menabo Tiger dakdrager zeker het overwegen waard! Deze aluminium dakdrager heeft een lengte van 120 cm en kan een maximaal gewicht van 70 kg dragen. Dat betekent dat je zonder zorgen jouw spullen kunt vervoeren.

Wat deze dakdrager van Menabo uniek maakt, is dat hij geschikt is voor voertuigen met gesloten dakrails. Dit betekent dat je geen last hebt van vervelende openingen in jouw dak. Bovendien is de dakdrager gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor je hem alleen gebruikt wanneer je hem nodig hebt.

Een ander groot voordeel van de Menabo Tiger dakdrager is dat hij gemaakt is van aluminium. Dit materiaal is niet alleen lichtgewicht, maar ook zeer sterk en duurzaam. Bovendien is de dakdrager ook nog eens mooi afgewerkt in een zilveren kleur.

Als je op zoek bent naar een dakdrager die geschikt is voor het vervoeren van grote en zware spullen, dan is de Menabo Tiger dakdrager zeker een goede keuze. Het maximale draagvermogen van 70 kg is namelijk meer dan genoeg voor jouw spullen. Bovendien is de dakdrager geschikt voor voertuigen met gesloten dakrails, waardoor je geen last hebt van vervelende openingen in jouw dak.

Al met al is de Menabo Tiger dakdrager een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en praktische dakdrager. Het enige nadeel is dat de minimale montageafstand tussen de dragers 117 cm is, wat betekent dat je niet alle spullen kunt vervoeren. Maar als je op zoek bent naar een dakdrager die geschikt is voor dagelijks gebruik, dan is de Menabo Tiger dakdrager zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Modula aluminium dakdragers voor gesloten zwart of zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Dakkoffer voor sporters: Modula aluminium dakdragers voor gesloten zwart of zilver

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Op zoek naar de perfecte dakdrager? Kies dan voor de Modula aluminium dakdragers voor gesloten zwart of zilver. Deze dakdragers zijn niet alleen TÜV-gekeurd en hebben een laadvermogen van maar liefst 100 kilogram, maar zijn ook nog eens afstelbaar van 78 tot 130 centimeter. En dat is nog niet alles, want deze dakdragers zijn ook voorzien van een handig slot, zodat je je spullen veilig kunt vervoeren.

Het materiaal van deze dakdragers is gemaakt van aluminium, waardoor ze niet alleen licht van gewicht zijn, maar ook nog eens duurzaam en stevig. Bovendien zijn ze in Italië gemaakt, dus je weet dat je kwaliteit in huis haalt.

Wat deze dakdragers echt bijzonder maakt, is dat ze geschikt zijn voor een groot aantal automerken en modellen, waaronder Audi, BMW, Ford, en nog veel meer. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of de dakdragers wel passen op jouw auto.

Of je nu op vakantie gaat of gewoon wat extra bagage wilt meenemen, met de Modula aluminium dakdragers voor gesloten zwart of zilver heb je altijd genoeg ruimte. En het beste van alles? Je kunt ze gemakkelijk zelf installeren, dus je hoeft geen expert te zijn om deze dakdragers te gebruiken.

Persoonlijk vind ik deze dakdragers een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, duurzame en gemakkelijk te gebruiken dakdrager. Het enige nadeel is dat ze misschien niet de goedkoopste optie zijn, maar als je op zoek bent naar kwaliteit, dan zijn deze dakdragers zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

7 - Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een dakdrager voor je Skoda Octavia Combi vanaf 2020? Dan zijn de Farad dakdragers de perfecte keuze voor jou! Deze dakdragers zijn speciaal samengesteld door de importeur Faradbox, waardoor je verzekerd bent van de juiste set voor jouw model auto. De dakdragers zijn geschikt voor het vervoeren van een dakkoffer of accessoires, zoals een fietsdrager of skihouders, en hebben een hoog laadvermogen van 75 kg.

Wat deze dakdragers uniek maakt, is het gepatenteerde slot en het gebruik van beresterk staal. Daarnaast zijn de afgeronde randen van de dakdragers aerodynamisch, wat zorgt voor een betere rijervaring. De dakdragers zijn voorzien van een kunststof hoes om de stalen ligger tegen corrosie te beschermen en worden geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos.

Het enige nadeel van deze dakdragers is dat de breedte van de drager 6 cm is, wat voor sommige oudere dakkoffers of accessoires met smalle beugels te breed kan zijn. In dat geval kun je beter kiezen voor smal staal of aluminium dakdragers van Farad.

De Farad dakdragers zijn perfect voor verschillende doeleinden, zoals wintersport, zomervakanties, het monteren van fietsdragers op de auto, het monteren van een dakkoffer, het vervoeren van een ladder voor een klus, of het vervoeren van grote producten van bijvoorbeeld de Ikea, bouwmarkt of woonwinkel.

Als specialist in dakdragers kan ik je vertellen dat de Farad dakdragers een goede keuze zijn voor jouw Skoda Octavia Combi vanaf 2020. De dakdragers zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog laadvermogen. Het enige nadeel is de breedte van de drager, maar dit kan eenvoudig worden opgelost door te kiezen voor smal staal of aluminium dakdragers van Farad. Kortom, de Farad dakdragers zijn een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dakdrager voor zijn of haar auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Thule Flush Rail Evo 7106 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Thule Flush Rail Evo 7106 zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een dakdragersysteem waarmee je veilig en gemakkelijk extra bagage kunt vervoeren? Dan is de Thule Flush Rail Evo 7106 zwart een uitstekende keuze. Deze dakdragers zijn speciaal ontworpen voor voertuigen met geïntegreerde rails en zijn eenvoudig te monteren met behulp van een ergonomische draaimomentsleutel. Zo weet je zeker dat het rek veilig en op de juiste manier is bevestigd aan je auto.

Wat deze dakdragervoeten onderscheidt van andere systemen is het gebruik van Thule One-Key-sloten. Hiermee kun je het rek gemakkelijk en veilig aan je voertuig bevestigen. Ook het maximale draagvermogen van 75 kg is indrukwekkend en biedt voldoende ruimte voor al je bagage.

De afmetingen van de dakdragervoeten inclusief verpakking zijn 30 x 20 x 12 cm (lxbxh), wat betekent dat ze gemakkelijk op te bergen zijn wanneer je ze niet gebruikt. Bovendien zijn deze dakdragervoeten compatibel met andere Thule-stangen en kitsets, waardoor je een volledig aanpasbare oplossing hebt voor het vervoeren van je bagage.

Als specialist in Roof Box kan ik zeggen dat de Thule Flush Rail Evo 7106 zwart een uitstekende keuze is voor iedereen die veilig en gemakkelijk extra bagage wil vervoeren. Of je nu op vakantie gaat of gewoon boodschappen doet, deze dakdragervoeten bieden voldoende ruimte en een veilige bevestiging. Een klein nadeel is dat de dakdragervoeten apart worden verkocht van de stangen en kitset, wat betekent dat je deze extra moet aanschaffen. Maar al met al is dit een topkwaliteit dakdragersysteem dat je niet teleur zal stellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW zwart

Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW (B8) Stationwagon vanaf 2014 Deze set dakdragers van het merk Modula laten zien dat een goede set dakdragers met een goede pasvorm niet duur hoeft te zijn. De afgelopen jaren hebben duizenden sets van deze dragers hun weg weg naar tevreden klanten gevonden. Mede omdat er steeds meer auto's zijn met een Gesloten/dichte dakrail. Kortom zoekt u een goede betrouwbare set dakdragers voor uw auto voor een scherpe prijs dan kunnen wij u deze set van harte aanbevelen! Waar zijn deze Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW (B8) Stationwagon vanaf 2014 geschikt voor Deze Modula dakdragers voor gesloten/dichte dakrails zijn specifiek voor montage op de veelvoorkomende gesloten dakrails. Deze dakdragers zijn perfect geschikt voor het meenemen van uw dakkoffer op vakantie of een weekendje weg. Ook kunt u hier eenvoudig een fietsendrager of skidragers op monteren. Doordat deze dakdrager telescopisch is en dus geen uitstekende stang heeft, valt deze dakdrager vooral in de smaak bij mensen die ook op zoek zijn naar een mooie dakdrager die past bij de auto! Voordelen van deze Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW (B8) Stationwagon vanaf 2014 Moderne vormgeving Geen uitstekende delen Telescopisch instelbaar 100 kg Draagvermogen Met slot Inhoud van de verpakking Dakdragers Volkswagen Passat Variant SW (B8) Stationwagon vanaf 2014 Twee telescopisch instelbare dakdragers Twee inbussleutels tbv montage Alle andere benodigdheden tbv montage Handleidingen 4 Sloten Wilt u het product eerst komen bekijken? Dat kan in onze ruime winkel en showroom aan de Kasteleinenkampweg 10 in 's-Hertogenbosch. Daar kunnen wij ook indien gewenst de dakdragers voor u monteren (tegen een meerprijs en op afspraak). Natuurlijk heeft u het recht om het ongebruikte artikel binnen de geldende retourtermijn zonder opgaaf van reden terug te sturen en uw geld terug te krijgen. Voordelen bij Alleskanmee Al meer dan 10 jaar de specialist! Veilig en eenvoudig betalen! Deskundige klantenservice! Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Thule Rapid system 754 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Thule Rapid system 754 zwart

Voordelen

 • list plusDe Thule Rapid system 754 zwart is ruimtebesparend en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusDeze dakkoffer is weerbestendig en lichtgewicht.
 • list plusHet is ook makkelijk om deze dakkoffer te monteren en te demonteren.

Nadelen Thule Rapid system 754 zwart

 • list plusEen nadeel van deze dakkoffer is dat hij duurder is dan andere dakkoffers.
 • list plusDe Thule Rapid system 754 zwart heeft een kleine opslagcapaciteit.
 • list plusHet is moeilijk om deze dakkoffer te verplaatsen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

Thule Rapid System 754 Veilige dakdrager voor auto's zonder rails of bevestigingspunten. Een stevig te gebruiken dragervoet voor gemakkelijke montage. Gepatenteerd ontwerp, sterker dan gelijk welke andere klemvoet. Zachte coating om strepen en krassen te voorkomen. Een dakdragerssysteem op basis van een kit. City Crash-goedgekeurd Vergrendelbaar aan auto. Sloten zijn inbegrepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dakkoffers. Er zijn namelijk 12000 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!