Bestenu

Beste dakkoffers - nov. 2022

Met meer dan 12000 dakkoffers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste dakkoffers in een handige lijst
01Score: 9.9
ProPlus Dakdrager
ProPlus Dakdrager
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
FISCHER   2in1 Universeel  ProPlus Dakdrager
FISCHER 2in1 Universeel ProPlus Dakdrager
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.6
K39 King dakdrager alu 112cm gesloten dakrails
K39 King dakdrager alu 112cm gesloten dakrails
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails
Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Farad Dakdragers
Farad Dakdragers
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm Zwart
Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm Zwart
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008
Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails
Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Farad Dakdragers
Farad Dakdragers
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019
Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Dakkoffer Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je gaat op vakantie en neemt mee.... veel te veel! Daarom heb je een dakkoffer nodig. Waar je op let bij de aankoop van een dakkoffer, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten dakkoffers zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten dakkoffers: skiboxen, bagageboxen en opvouwbare dakkoffers. Een skibox is bedoeld om ski's mee te vervoeren. De meeste skiboxen hebben ruimte voor zes ski's, maar het is altijd verstandig dit te controleren voordat je de skibox koopt. Naast ski's, is er natuurlijk ook ruimte voor andere bagage.

Een bagagebox is bedoeld om, juist, bagage in te stoppen. Als je als gezin naar bijvoorbeeld Italië rijdt elke zomer, wil je dat je kinderen comfortabel zitten achterin. Het is bovendien onveilig om bagage tussen je kinderen in te leggen. Bij een eventueel ongeluk wordt bagage door de auto heen geslingerd met alle gevolgen van dien.

Een bagagebox biedt hiervoor de juiste oplossing. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Sommige bagageboxen (alsook skiboxen) open je aan beide kanten, sommige open je aan één kant en sommige dakkoffers hebben meer dan één opening.

De meeste dakkoffers zoals skiboxen en bagageboxen kunnen meer dan 50 kilo aan, maar er zijn ook kleinere systemen. Om een dakkoffer te gebruiken, heb je een dakdrager nodig. Soms zitten deze al standaard op je auto, en soms laat je deze er op zetten. In de specificaties van dakkoffers vind je de maximale breedte van de dakdrager waarop deze gemonteerd kan worden.

Er zijn ook opvouwbare dakkoffers te koop. Deze zijn heel klein op te vouwen als ze niet in gebruik zijn, maar het nadeel is dat ze veel minder stevig zijn dan de reguliere dakkoffers met een harde schaal.

Als je van plan bent je dakkoffer veel te gebruiken, dan is het een goed idee om te kijken naar hoe deze bevestigd wordt. Er zijn ook snelbevestigingen verkrijgbaar waardoor je zonder gereedschap je koffer snel op je dakdrager klikt.

Ook de inhoud verschilt per dakkoffer. De kleinste dakkoffers hebben een inhoud van ongeveer 300 liter, terwijl de grootste dakkoffers een inhoud kunnen hebben van ruim 650 liter. De grotere dakkoffers hebben vaak een maximaal laadvermogen van 75 kilo, terwijl de kleinere dakkoffers een laadvermogen hebben van ongeveer 50 kilo.

Ten slotte hebben niet alle dakkoffers dezelfde vergrendeling. Sommige dakkoffers sluit je af met een enkel slot, terwijl andere dakkoffers af te sluiten zijn met meerdere sloten. Dit zijn vaak sloten met een cijfercode, maar het kunnen ook sloten zijn waarvoor je een sleuteltje nodig hebt.

Wat is de inhoud van een dakkoffer?

Net als bij goede koffers, verschilt de inhoud per dakkoffer. Zo zijn er dakkoffers te krijgen met een inhoud van bijna 700 liter, maar er zijn ook kleinere dakkoffers te koop met bijvoorbeeld een inhoud van 300 liter. Welke het beste bij jou past hangt niet alleen van de hoeveelheid bagage af, maar ook van de maximaal toegestane dakbelasting van jouw auto.

Je leest hierover in het instructieboekje van je auto. Kijk hier goed naar, want als je de dakbelasting overschrijdt kun je hier een boete voor krijgen. Daarnaast is deze maximale dakbelasting er niet voor niets: het is niet veilig om een te zware dakkoffer mee te nemen.

Welke dakkoffer past op mijn auto?

Welke dakkoffer het beste op jouw auto past, hangt af van jouw auto. Een dakkoffer met een inhoud van 700 liter is vaak erg groot en is minder praktisch op een hele kleine auto. Hou er rekening mee dat een dakkoffer niet aan de voorkant uit mag steken, alleen aan de achterkant.

Echter: als een dakkoffer te ver uitsteekt aan de achterkant, dan kun je de kofferbak niet meer openen wat ook niet de bedoeling is. Koop daarom een dakkoffer die bij het formaat van je auto past.

Hoe bevestig ik een dakkoffer?

Om een dakkoffer te bevestigen, heb je dakdragers nodig. Soms zijn deze al standaard op de auto gemonteerd en soms moet je dit nog laten doen. Zorg ervoor dat de dakkoffer nauwkeurig in het midden van de dakdragers staat waardoor het gewicht goed wordt verdeeld.

Er zijn ook snelbevestigingen verkrijgbaar: hiermee klik je je dakkoffer heel snel en eenvoudig op de dakdrager waardoor je tijd bespaard. Bovendien heb je geen gereedschap nodig. Dit systeem is vooral handig als je je dakkoffer vaak gebruikt.

Hoe snel mag je rijden met een dakkoffer?

Er zijn geen speciale snelheidsregels voor het rijden met een dakkoffer. De maximale snelheid is hetzelfde als wanneer je zonder dakkoffer rijdt. Je dakkoffer heeft echter wel invloed op de rij-ervaring. Als je een bocht neemt zal de auto verder overhellen en als je de bocht te snel neemt, reageert de auto anders. Dit komt omdat het zwaartepunt richting het dak wordt verplaatst.

Bij voorkeur pak je alle zwaardere spullen in de kofferbak en de lichtere spullen in de dakkoffer, zodat het zwaarste punt niet op het dak van je auto is. Het is verstandig je snelheid aan te passen naar gelang van het gewicht van je dakkoffer.

Hoe lang mag een dakkoffer zijn?

Een dakkoffer mag nooit aan de voorkant uitsteken, maar wel aan de achterkant. Hij mag daarentegen wel een beetje 'oversteken' over de rand bij de vooruit. Dit is bij de meeste dakkoffers het geval.

Aan de achterkant mag de dakkoffer wel uitsteken, maar dit is erg onpraktisch: wanneer je dakkoffer uitsteekt is het vrijwel onmogelijk om je kofferbak te openen zonder deze te beschadigen. De koffer mag maximaal een meter uitsteken waardoor je een dakkoffer van 2,20 meter mag hebben.

hero illustration

Hoe komt deze super dakkoffer reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste dakkoffer ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over dakkoffers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle dakkoffers die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke dakkoffers het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van dakkoffers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen overeenkomstig aan dakkoffers

De beste dakkoffers op een rijtje

1 - ProPlus Dakdrager

Loading..
Ga naar laagste prjis

Handleiding Autolijst Eigenschappen: - TüV/GS gekeurd - Eenvoudige klembevestiging - Afsluitbaar met 2 sloten Merk: Menabo Materiaal: aluminium Keuring: TüV/GS gekeurd Lengte drager: 120 cm Maximale tussenliggende afstand dakrailing: 103 cm Maximale draagvermogen: 90 kg Minimale relinghoogte: 20 mm Minimale doorsnede van dakrailing: 25 mm Minimale tussenliggende afstand raildragers: 70 cm Geschikt voor: open dakrail

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - FISCHER 2in1 Universeel ProPlus Dakdrager

Loading..
Ga naar laagste prjis

FISCHER 2in1 Universeel ProPlus Dakdrager - Dakrails - Dakraildrager - 1,20 m Universeel - Open Dakrails - Zilver - Inclusief Sleutel - 75kg Laadvermogen - Aluminium Over dit item Fischer: het fietsmerk. Hoogwaardige basisdrager van aluminium. Geschikt voor open railsystemen. voorgemonteerd, snelle montage. Afsluitbaar met stofdicht slot. Incl. 2 sleutels. Ideaal als basisdrager voor fietsendrager, skihouder en dakkoffer. Bardikte 48 mm x 28 mm. Maximale 100 kg draagvermogen. Lengte 1,20 m TÜV/GS. Gemaakt in de Europese Unie. Productbeschrijving Fischer 18096railing beugel top l, lengte: 1.2m fischer de fietsmerk. Hoogwaardige basisbevestiging van aluminium. Geschikt voor open reling systemen - voorgemonteerd, snelle montage. Afsluitbaar met slot - inclusief 2 sleutels. Ideaal als basissteun voor fietsendragers, skihouder en dakkoffer - onvruchtbare dikte 45mm x 28mm. Max. 75 kg draagvermogen. lengte 1.2m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - K39 King dakdrager alu 112cm gesloten dakrails

Loading..
Ga naar laagste prjis

K39 King Universele dakdrager Alu 112cm Gesloten Dakrails De King dakdrager van het merk K39 is uitsluitend geschikt voor auto's met een gesloten dakrails. Deze dakdager bar is ovaal profiel uitgevoerd in het aluminium 52x28mm en worden geleverd in een set bestaande uit 2 bars. De maximale draagcapaciteit van deze K39 dakdrager is 100kg. De licht gewicht dakdragers zijn afsluitbaar met een slot en door zijn ovale vorm vormt deze minder windgeruis. De montage is eenvoudig en snel om op uw voertuig met gesloten dakrails. Specificaties King Dakdragerset: • Lengte: 112cm • Vorm: Ovaal 52x28mm • Maximaal draaggewicht: 100 kg • Kleur: Grijs • Materiaal; Aluminium • Afsluitbaar: Ja, voorzien van slot

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails - Farad Dakdragers van het merk Farad geschikt voor de Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails zijn voorzien van een specifieke bevestiging voor de geintegreerde dakrails. Deze Farad dakdragers hebben een perfecte pasvorm, daarnaast hebben deze dakdragers ook nog een mooi design. Kortom deze dakdragers bieden de beste combinatie van functionaliteit, pasvorm, kwaliteit en prijs! ▪ Merk: Farad ▪ Geschikt voor gesloten/geintegreerde dakrails ▪ Draagvermogen: (max) 100kg (controleer altijd de daklast van uw voertuig) ▪ Materiaal: Aluminium stangen met kunststof voet/klemmen ▪ Voorzien van T-profiel (mogelijheid tot monteren van producten met T-adapter) ▪ Afmeting stangen: 64 x 33 mm (bxh) ▪ Perfecte pasvorm ▪ TUV en city crashtest getest en gekeurd ▪ Afsluitbaar ▪ Garantie 3 jaar Klik hier om de montage instructie te downloaden Goede kwaliteit dakdragers en dakkoffers worden door het Italiaans bedrijf Farad geproduceert. De dakdragers hebben een mooie pasvorm en goede afwerking voor jarenlang plezier. De dakdrager mag meer dan gemiddeld belast worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Farad Dakdragers

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dakdragers van Farad samengesteld door de importeur Faradbox zodat ú als koper op Bol verzekerd bent van de juiste dakdragerset voor uw model auto. Wat is het? Dakdragers voor op een Renault Megane 4 Estate/Sporter vanaf 2016 voor het vervoeren van een dakkoffer of accessoires zoals een fietsdrager, skihouders, etc. Waar kan ik het voor gebruiken? Wintersport Zomervakantie naar bijvoorbeeld de camping Monteren van fietsdragers op de auto Monteren van een dakkoffer Vervoeren van een ladder voor een klus Vervoeren van grote producten van b.v. de Ikea, bouwmarkt, woonwinkel, etcVoordelen Eenvoudige montage Hoog laadvermogen van 100 kg Gepatenteerd slot Door gebruik materiaal aluminium licht van gewicht maar beresterk Afgeronde randen dus aerodynamisch Voorzien van rubberen strips dus extra stroef op raakvlak tussen drager en dakkoffer Laag op het dak voor extra aerodynamica, onderkant dakdrager +/- 3 cm boven de dakrail Wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doosNadelen Breedte drager is 6cm wat voor de meeste montage systemen van dakkoffers en accessoires geen enkel probleem is maar voor de vooral oudere dakkoffers met smalle beugels kan 6cm net te breed zijn. Oplossing is gebruik maken van de T-adapter die als accessoire bij te bestellen is. Specificaties Lengte ligger 120 cm Breedte ligger 6 cm Hoogte ligger 3 cm Hoogte voet 3 cm (is dus de afstand tussen onderkant ligger en bovenkant dakrail) Materiaal aluminium Laadcapaciteit 100kg T-adapter gleuf bovenzijde voor montage accessoires Eigen gewicht +/- 4,5 kgWat krijg ik? 2 liggers met 4 bevestigingsvoeten voor uw model auto 4 rubberen strips voor de boven en onderzijde 4 eindkapjes 1 inbussleutel voor het vastdraaien van de voeten aan de dakdragers 2 sleutels voor het vastdraaien van de dakdragers aan de auto Gebruikaanwijzing Garantiekaart 3 jaar garantieWat gebeurt er als het niet goed is? Indien er na ontvangst iets niet in orde is dan lossen wij dat op nadat u dit aan ons heeft gemeld. Indien er tijdens gebruik onder garantie iets defect raakt dan zorgen wij dat de fabrikant dit voor u oplost, wij zullen dan zorg dragen voor de afwikkeling. Voor wie zijn deze dakdragers geschikt? De Farad dakdragers zijn geschikt voor de autobezitters die er graag op uittrekken met de auto voor de vakantie naar een zonnige bestemming, de sneeuw in de wintersportgebieden of voor een weekendje weg. Ook de autobezitter die grote producten moet vervoeren zal veel profijt hebben van deze dakdragers. Merk Al ruim 45 jaar levert het Italiaanse merk Farad producten waaronder dakdragers en dakkoffers aan diverse automerken zoals Renault, Fiat, Nissan, lancia, Alfa, etc. Naast de autofabrikanten levert Farad ook aan de consument waarbij Farad een goede kwaliteit biedt voor een scherpe prijs. De producten van Farad zijn voorzien van certificaten zoals TUV en Citycraschtest maar ook doorstaan de producten continue de diverse extra eisen die de autofabrikanten stellen aan Farad. Dakdragers van Farad doen precies waarvoor ze gemaakt zijn, niks meer en niks minder. Een functioneel hulpmiddel voor vervoer van producten op het dak van een auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Menabo Dakdragerset type Tiger Zwart 120cm geschikt voor gesloten-dakrailsDit type dakdrager is geschikt voor bijna alle auto’s met een gesloten dakrails, deze universeel van toepassing is makkelijk en snel monteerbaar op uw voertuig.De Menabo Tiger 120cm heeft een bar dikte van 2,8 cm en breedte van 4,8 cm standaard uitgevoerd met T-slot van 21 mm breed en heeft een lengte van 135 cm.Deze Menabo Tiger staat na montage gemiddeld op 10 cm hoogte boven uw dak uit gemonteerd heeft een laadvermogen van maximaal 75 kg en is standaard uitgevoerd in zilver / zwart vervaardigd uit Aluminium.De Menabo Tiger is verkrijgbaar 2 varianten 120 cm en 135 cm ( Tiger XL ).Deze Menabo Tiger dakdragerset is ook leverbaar in een 'actie model' deze is leverbaar alleen in het zwart en heeft geen sloten.Vraagt u zich nu ook af of deze universele dakdrager geschikt is voor uw auto? Bekijk dan snel de toepassingslijst deze hebben wij geplaatst i.p.v. de handleiding in PDF vorm en in deze staat ook vermeld hoeveel kilogram u maximaal mag plaatsen als draag vermogen. • Dakdrager voor gesloten-dakrails • Aluminium dakdrager • TuV keuring • Snel Montage • Maximaal 75 kg draagvermogenVerpakkings Inhoud Menabo Tiger 120cm;2x Menabo Tiger 135cm Dakdakdrager Bar Aluminium2x Voetset Menabo Tiger zonder slot1x Inbus montage hulpstuk4x Afdekdop Menabo Tiger2x Menabo Afdekstip1x Handleiding NL,DU,EN,IT

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008 Veel stationwagons en SUV's hebben nog steeds een open dakrails. Deze dakrails zijn uitermate geschikt voor het monteren van een dakdrager. Deze dakdrager is speciaal geschikt voor deze open dakrails, hij komt van de Europese leverancier Picoya. Dit zijn dakdragers met een groot gebruiksgemak en een scherpe prijs! Waar zijn deze Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008 geschikt voor De Picoya dakdragers zijn specifiek voor auto's met een open dakrails en zijn zeer breed inzetbaar zo zijn ze zeer geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld een dakkoffer een fietsendrager of gewoon een lang en/of groot voorwerp zoals een ladder of een SUP. Ook hebben de dakdragers het voordeel dat deze voorzien zijn van een T-gleuf, hierdoor kunt u producten zoals fietsendragers en skidragers eenvoudig op de dakdragers monteren. Kortom geschikt voor bijna alle toepassingen! Voordelen van deze Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008 ✔ Dakdragers worden voorgemonteerd geleverd en zijn direct klaar voor montage ✔ Eenvoudige montage in slechts enkele minuten ✔ Standaard voorzien van sloten ✔ Duurzaam en hoogwaardige materialen ✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ✔ Voorzien van T-gleuf voor vele gebruiksmogelijkheden Inhoud van de verpakking Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008 ✔ 2x aluminium dragerstangen met voeten ✔ Afdichtrubbers voor bovenzijde ✔ Setje sleutels ✔ Benodigde montagematerialen en handleiding voor montage Specificaties Dakdragers Hyundai Trajet MPV 2000 t/m 2008 Bouwjaar tott/m hedenMaximaal draagvermogen (kg)90Afmetingen stangen (LxBxH) (mm)1200x51x27Geschikt voor gebruik T-adaptersMateriaal dakdragerstangenAluminiumFabrikantPicoyaTUV gekeurdVoldoet aan City CrashtestGarantie2 jaar Wilt u de dakdrager eerst komen bekijken? Dat kan in onze ruime winkel en showroom aan de Kasteleinenkampweg 10 in s-Hertogenbosch. Daar kunnen wij ook indien gewenst de dakdragers voor u monteren (tegen een meerprijs en op afspraak). Wat als u niet tevreden bent?- Neem dan contact op met de klantenservice, wellicht kunnen wij u helpen! - U heeft uiteraard het recht om de ongebruikte set binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terug te sturen en geld terug te ontvangen. Waarom bestellen bij Alleskanmee ✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ✔ Vakkundige klantenservice ✔ 100% veilig online shoppen ✔ Grote voorraad, snelle levering ✔ Juiste retourafhandeling

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Dakdragers Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dakdragers staal Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails - Farad Dakdragers van het merk Farad geschikt voor de Ford Focus SW vanaf 2019 met gesloten dakrails zijn voorzien van een specifieke bevestiging voor de geintegreerde dakrails. Hierdoor hebben ze een perfecte pasvorm, daarnaast hebben deze dakdragers ook nog een mooi design. Kortom deze dakdragers bieden de beste combinatie van functionaliteit, pasvorm, kwaliteit en prijs! ▪ Merk: Farad ▪ Geschikt voor gesloten/geintegreerde dakrails ▪ Set bestaat uit 2 dragerstangen en een BM kitset ▪ Draagvermogen: (max) 100kg (controleer altijd de daklast van uw voertuig) ▪ Materiaal: Stangen in staal met kunststof coating en kitset in kunststof ▪ Niet geschikt voor gebruik T-adapters ▪ Afmeting stangen: 64 x 33 mm (bxh) ▪ Perfecte pasvorm ▪ TUV en city crashtest getest en gekeurd ▪ Afsluitbaar ▪ Garantie 3 jaar Klik hier om de montage instructie te downloaden Goede kwaliteit dakdragers en dakkoffers worden door het Italiaans bedrijf Farad geproduceert. De dakdragers hebben een mooie pasvorm en goede afwerking voor jarenlang plezier. De dakdrager mag meer dan gemiddeld belast worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Farad Dakdragers

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dakdragers van Farad samengesteld door de importeur Faradbox zodat ú als koper op Bol verzekerd bent van de juiste dakdragerset voor uw model auto. Wat is het? Dakdragers voor op een Kia Niro vanaf 2016 voor het vervoeren van een dakkoffer of accessoires zoals een fietsdrager, skihouders, etc. Waar kan ik het voor gebruiken? Wintersport Zomervakantie naar bijvoorbeeld de camping Monteren van fietsdragers op de auto Monteren van een dakkoffer Vervoeren van een ladder voor een klus Vervoeren van grote producten van b.v. de Ikea, bouwmarkt, woonwinkel, etcVoordelen Eenvoudige montage Hoog laadvermogen van 100 kg Gepatenteerd slot Door gebruik materiaal aluminium licht van gewicht maar beresterk Afgeronde randen dus aerodynamisch Voorzien van rubberen strips dus extra stroef op raakvlak tussen drager en dakkoffer Laag op het dak voor extra aerodynamica, onderkant dakdrager +/- 3 cm boven de dakrail Wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doosNadelen Breedte drager is 6cm wat voor de meeste montage systemen van dakkoffers en accessoires geen enkel probleem is maar voor de vooral oudere dakkoffers met smalle beugels kan 6cm net te breed zijn. Oplossing is gebruik maken van de T-adapter die als accessoire bij te bestellen is. Specificaties Lengte ligger 120 cm Breedte ligger 6 cm Hoogte ligger 3 cm Hoogte voet 3 cm (is dus de afstand tussen onderkant ligger en bovenkant dakrail) Materiaal aluminium Laadcapaciteit 100kg T-adapter gleuf bovenzijde voor montage accessoires Eigen gewicht +/- 4,5 kgWat krijg ik? 2 liggers met 4 bevestigingsvoeten voor uw model auto 4 rubberen strips voor de boven en onderzijde 4 eindkapjes 1 inbussleutel voor het vastdraaien van de voeten aan de dakdragers 2 sleutels voor het vastdraaien van de dakdragers aan de auto Gebruikaanwijzing Garantiekaart 3 jaar garantieWat gebeurt er als het niet goed is? Indien er na ontvangst iets niet in orde is dan lossen wij dat op nadat u dit aan ons heeft gemeld. Indien er tijdens gebruik onder garantie iets defect raakt dan zorgen wij dat de fabrikant dit voor u oplost, wij zullen dan zorg dragen voor de afwikkeling. Voor wie zijn deze dakdragers geschikt? De Farad dakdragers zijn geschikt voor de autobezitters die er graag op uittrekken met de auto voor de vakantie naar een zonnige bestemming, de sneeuw in de wintersportgebieden of voor een weekendje weg. Ook de autobezitter die grote producten moet vervoeren zal veel profijt hebben van deze dakdragers. Merk Al ruim 45 jaar levert het Italiaanse merk Farad producten waaronder dakdragers en dakkoffers aan diverse automerken zoals Renault, Fiat, Nissan, lancia, Alfa, etc. Naast de autofabrikanten levert Farad ook aan de consument waarbij Farad een goede kwaliteit biedt voor een scherpe prijs. De producten van Farad zijn voorzien van certificaten zoals TUV en Citycraschtest maar ook doorstaan de producten continue de diverse extra eisen die de autofabrikanten stellen aan Farad. Dakdragers van Farad doen precies waarvoor ze gemaakt zijn, niks meer en niks minder. Een functioneel hulpmiddel voor vervoer van producten op het dak van een auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019 Deze dakdragers van het Tsjechisch bedrijf Hakr zijn van zeer goede kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren op uw Skoda Octavia met Open dakrail. Al meer dan 30 jaar produceert Hakr hoogwaardige kwaliteit dakdragers, dakkoffers, skidragers en fietsendragers voor de automotive sector. Tijdens het openen van de verpakking ziet u direct hoeveel aandacht de fabrikant heeft besteed aan dit product. De Hakr aluminium dakdragers zijn uitvoerig getest en zijn dan ook City Crashtest goedgekeurd! Waar zijn deze Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019 geschikt voor Deze complete set dakdragers van het Merk Hakr zijn uitgevoerd in aluminium en uitermate geschikt voor het monteren op de open dakrails op uw auto op deze dakdragers kunt u gemakkelijk een dakkoffer, fietsendrager of skidragers bevestigen. Ook zijn deze dakdrager geschikt voor het vervoeren van andere lange en grote objecten zoals ladders of surfplanken. Omdat deze set dakdragers voorzien is van een T-gleuf kunnen er accessoires gemonteerd worden die gebruik maken van T-adapters. Voordelen van deze Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019 ✔ Perfecte prijs/kwaliteit verhouding ✔ Eenvoudige montage ✔ Hoog draagvermogen van 100kg! ✔ Door het gebruik van aluminium licht van gewicht maar extra sterk ✔ Dakkoffers, skidragers, fietsendragers monteren is geen enkel probleem Inhoud van de verpakking Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019 2x aluminium dragerstangen ( met afdichtrubbers + 4 einddoppen ) 4x voetset geschikt voor open dakrail Setje sleutels Benodigde montagematerialen en handleiding voor montage Specificaties Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019 AutomerkSkodaAutomodelOctaviaCarrosserieStationwagonBouwjaar vanaf2013Bouwjaar tot2019Maximaal draagvermogen (kg)100Afmetingen stangen (LxBxH) (mm)120x48x28Geschikt voor gebruik T-adaptersDaktypeOpen dakrailMateriaal dakdragerstangenAluminiumFabrikantHakrAfsluitbaarSloten inbegrepenTUV gekeurdVoldoet aan City CrashtestGarantie2 jaar Wilt u de Dakdragers Skoda Octavia (MK III) Stationwagon 2013 t/m 2019 eerst komen bekijken? Dat kan in onze ruime winkel en showroom aan de Kasteleinenkampweg 10 in s-Hertogenbosch. Daar kunnen wij ook indien gewenst de dakdragers voor u monteren (tegen een meerprijs en op afspraak). Wat als u niet tevreden bent?- Neem dan contact op met de klantenservice, wellicht kunnen wij u helpen! - U heeft uiteraard het recht om de ongebruikte set binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terug te sturen en geld terug te ontvangen. Wat kun je verwachten van bestellen op Alleskanmee ✔ Topproducten tegen voordelige prijzen ✔ Ruim assortiment met snelle levering ✔ Vakkundig advies ✔ 14 dagen retourtermijn ✔ 15 jaar dé specialist

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dakkoffers. Er zijn immers 12000 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste