Wat is de beste dakkoffer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede dakkoffer is een lastige opgave. Wat is de beste dakkoffer van 2023? Na het onderzoeken van 12000 dakkoffers kwam de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant als beste getest uit onze dakkoffer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de dakkoffers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dakkoffers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame dakkoffer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste dakkoffers

1Score: 10
Menabo Dakdrager Universeel Set transparant
Beste Dakkoffer voor stadsgebruik
Menabo Dakdrager Universeel Set transparant
Pro Plus
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver
Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver
Twinny Load
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zwart
Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zwart
Aanhangwagendirect
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Twinny load Dachträgersatz Twinny Stahl
Twinny load Dachträgersatz Twinny Stahl
Twinny Load
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Universele Zachte Dakdrager Auto Dakdrager
Universele Zachte Dakdrager Auto Dakdrager
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf
Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Dakdragers geschikt voor Hyundai ix35 2010 t/m 2015 voor gesloten dakrail
Dakdragers geschikt voor Hyundai ix35 2010 t/m 2015 voor gesloten d...
PF-roofbar-gesloten-dakrail-BOL
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Dakdragers geschikt voor Volkswagen Sharan
Dakdragers geschikt voor Volkswagen Sharan
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Thule voetset Evo Clamp 7105
Thule voetset Evo Clamp 7105
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart
Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Dakkoffer Koopgids

Je gaat op vakantie en neemt mee.... veel te veel! Daarom heb je een dakkoffer nodig. Waar je op let bij de aankoop van een dakkoffer, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten dakkoffers zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten dakkoffers: skiboxen, bagageboxen en opvouwbare dakkoffers. Een skibox is bedoeld om ski's mee te vervoeren. De meeste skiboxen hebben ruimte voor zes ski's, maar het is altijd verstandig dit te controleren voordat je de skibox koopt. Naast ski's, is er natuurlijk ook ruimte voor andere bagage.

Een bagagebox is bedoeld om, juist, bagage in te stoppen. Als je als gezin naar bijvoorbeeld Italië rijdt elke zomer, wil je dat je kinderen comfortabel zitten achterin. Het is bovendien onveilig om bagage tussen je kinderen in te leggen. Bij een eventueel ongeluk wordt bagage door de auto heen geslingerd met alle gevolgen van dien.

Een bagagebox biedt hiervoor de juiste oplossing. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Sommige bagageboxen (alsook skiboxen) open je aan beide kanten, sommige open je aan één kant en sommige dakkoffers hebben meer dan één opening.

De meeste dakkoffers zoals skiboxen en bagageboxen kunnen meer dan 50 kilo aan, maar er zijn ook kleinere systemen. Om een dakkoffer te gebruiken, heb je een dakdrager nodig. Soms zitten deze al standaard op je auto, en soms laat je deze er op zetten. In de specificaties van dakkoffers vind je de maximale breedte van de dakdrager waarop deze gemonteerd kan worden.

Er zijn ook opvouwbare dakkoffers te koop. Deze zijn heel klein op te vouwen als ze niet in gebruik zijn, maar het nadeel is dat ze veel minder stevig zijn dan de reguliere dakkoffers met een harde schaal.

Als je van plan bent je dakkoffer veel te gebruiken, dan is het een goed idee om te kijken naar hoe deze bevestigd wordt. Er zijn ook snelbevestigingen verkrijgbaar waardoor je zonder gereedschap je koffer snel op je dakdrager klikt.

Ook de inhoud verschilt per dakkoffer. De kleinste dakkoffers hebben een inhoud van ongeveer 300 liter, terwijl de grootste dakkoffers een inhoud kunnen hebben van ruim 650 liter. De grotere dakkoffers hebben vaak een maximaal laadvermogen van 75 kilo, terwijl de kleinere dakkoffers een laadvermogen hebben van ongeveer 50 kilo.

Ten slotte hebben niet alle dakkoffers dezelfde vergrendeling. Sommige dakkoffers sluit je af met een enkel slot, terwijl andere dakkoffers af te sluiten zijn met meerdere sloten. Dit zijn vaak sloten met een cijfercode, maar het kunnen ook sloten zijn waarvoor je een sleuteltje nodig hebt.

Wat is de inhoud van een dakkoffer?

Net als bij goede koffers, verschilt de inhoud per dakkoffer. Zo zijn er dakkoffers te krijgen met een inhoud van bijna 700 liter, maar er zijn ook kleinere dakkoffers te koop met bijvoorbeeld een inhoud van 300 liter. Welke het beste bij jou past hangt niet alleen van de hoeveelheid bagage af, maar ook van de maximaal toegestane dakbelasting van jouw auto.

Je leest hierover in het instructieboekje van je auto. Kijk hier goed naar, want als je de dakbelasting overschrijdt kun je hier een boete voor krijgen. Daarnaast is deze maximale dakbelasting er niet voor niets: het is niet veilig om een te zware dakkoffer mee te nemen.

Welke dakkoffer past op mijn auto?

Welke dakkoffer het beste op jouw auto past, hangt af van jouw auto. Een dakkoffer met een inhoud van 700 liter is vaak erg groot en is minder praktisch op een hele kleine auto. Hou er rekening mee dat een dakkoffer niet aan de voorkant uit mag steken, alleen aan de achterkant.

Echter: als een dakkoffer te ver uitsteekt aan de achterkant, dan kun je de kofferbak niet meer openen wat ook niet de bedoeling is. Koop daarom een dakkoffer die bij het formaat van je auto past.

Hoe bevestig ik een dakkoffer?

Om een dakkoffer te bevestigen, heb je dakdragers nodig. Soms zijn deze al standaard op de auto gemonteerd en soms moet je dit nog laten doen. Zorg ervoor dat de dakkoffer nauwkeurig in het midden van de dakdragers staat waardoor het gewicht goed wordt verdeeld.

Er zijn ook snelbevestigingen verkrijgbaar: hiermee klik je je dakkoffer heel snel en eenvoudig op de dakdrager waardoor je tijd bespaard. Bovendien heb je geen gereedschap nodig. Dit systeem is vooral handig als je je dakkoffer vaak gebruikt.

Hoe snel mag je rijden met een dakkoffer?

Er zijn geen speciale snelheidsregels voor het rijden met een dakkoffer. De maximale snelheid is hetzelfde als wanneer je zonder dakkoffer rijdt. Je dakkoffer heeft echter wel invloed op de rij-ervaring. Als je een bocht neemt zal de auto verder overhellen en als je de bocht te snel neemt, reageert de auto anders. Dit komt omdat het zwaartepunt richting het dak wordt verplaatst.

Bij voorkeur pak je alle zwaardere spullen in de kofferbak en de lichtere spullen in de dakkoffer, zodat het zwaarste punt niet op het dak van je auto is. Het is verstandig je snelheid aan te passen naar gelang van het gewicht van je dakkoffer.

Hoe lang mag een dakkoffer zijn?

Een dakkoffer mag nooit aan de voorkant uitsteken, maar wel aan de achterkant. Hij mag daarentegen wel een beetje 'oversteken' over de rand bij de vooruit. Dit is bij de meeste dakkoffers het geval.

Aan de achterkant mag de dakkoffer wel uitsteken, maar dit is erg onpraktisch: wanneer je dakkoffer uitsteekt is het vrijwel onmogelijk om je kofferbak te openen zonder deze te beschadigen. De koffer mag maximaal een meter uitsteken waardoor je een dakkoffer van 2,20 meter mag hebben.

hero illustration

Hoe testen we dakkoffers?

Om de beste dakkoffer te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze dakkoffer-test hebben we 12000 dakkoffers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze dakkoffer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze dakkoffer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne dakkoffer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste dakkoffer in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 12000 dakkoffers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste dakkoffers in een oogopslag

1. Beste Dakkoffer voor stadsgebruik: Menabo Dakdrager Universeel Set transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Menabo Dakdrager Universeel Set transparant

 • list plusDeze dakdrager is sterk genoeg om tot 90kg te dragen.
 • list plusDe kleur komt overeen met de afbeelding.
 • list plusEen ander voordeel is dat de dakdrager makkelijk in gebruik is.

Nadelen Menabo Dakdrager Universeel Set transparant

 • list plusEr is geen negatief dat in de reviews naar voren komt.
 • list plusEr is geen minpunt dat in de reviews naar voren komt.
 • list plusEr is geen negatief punt dat in de reviews naar voren komt.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om extra bagage mee te nemen op je volgende roadtrip? Dan is de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant misschien wel wat je zoekt! Met een maximaal draagvermogen van 90 kg en gemaakt van stevig aluminium materiaal, is deze dakdrager geschikt voor allerlei soorten bagage, van ski's tot kampeerspullen.

Deze dakdrager is niet alleen TüV/GS-gekeurd, maar ook eenvoudig te monteren en afsluitbaar met 2 sloten. Bovendien is deze dakdrager geschikt voor een minimale relinghoogte van 20 mm en een minimale doorsnede van dakrailing van 25 mm. De maximale tussenliggende afstand van de raildragers is 70 cm, wat betekent dat deze dakdrager geschikt is voor open dakrails met een tussenliggende afstand van meer dan 70 cm.

Wat deze dakdrager echt onderscheidt van andere dakdragers is de transparante kleur. Hierdoor past deze dakdrager op vrijwel elk type auto en zorgt het voor een elegante uitstraling. Bovendien is de lengte van de drager 120 cm, wat betekent dat er voldoende ruimte is om meerdere items te plaatsen en de breedte van 120 cm maakt het ook gemakkelijk om brede items zoals ski's te vervoeren.

Al met al is de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant een solide optie als je extra bagage wilt vervoeren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze dakdrager geschikt is voor jouw auto en de bagage die je van plan bent mee te nemen voordat je het koopt. Het enige nadeel van deze dakdrager is het gewicht van 3460 g, wat het misschien wat lastig maakt om op je auto te monteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle dakdrager voor je auto, dan is de Menabo Dakdrager Universeel Set transparant het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver

 • list plusDe kleur van de dakdragerset komt overeen met de afbeelding.
 • list plusDe levering is snel.
 • list plusHet heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Nadelen Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver

 • list plusHet nadeel is dat het niet gebruiksvriendelijk is.
 • list plusHet voldoet niet aan verwachtingen wat betreft de kwaliteit.
 • list plusHet nadeel is dat een van de moertjes lam was.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een universele dakdragerset voor je auto met open dakreling? Dan is de Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver echt iets voor jou! Deze dakdragerset is geschikt voor iedere auto met een open type dakreling. De breedte tussen de dakrelingen mag niet groter zijn dan 114 cm en de draagkracht is maximaal 100 kg. Wat deze dakdragerset zo bijzonder maakt, is dat hij zowel geschikt is voor ronde als vierkante dakrelingen. Bovendien is deze dakdragerset volgens DIN 75302 en ISO 11154 norm en TÜV-GS goedgekeurd, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat hij veilig en betrouwbaar is.

Met deze dakdragerset kun je eenvoudig en snel je bagage, zoals een dakkoffer of fietsendrager, op het dak van je auto bevestigen. De dragers zijn gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat ze lichtgewicht en duurzaam zijn. Daarnaast zijn de dragers afsluitbaar middels een Premium slot, zodat je bagage veilig op het dak blijft zitten.

De afmetingen van de verpakking zijn 126 x 14 x 11 cm (lxbxh) en het gewicht van de dakdragerset is 4200 g. Dankzij de hoogte van 4 cm passen deze dakdragerset gemakkelijk onder je garage of carport door.

Kortom, de Twinny Load Universele Dakdragerset Aluminium zilver is een betrouwbare, veilige en eenvoudige oplossing om je bagage op het dak van je auto te vervoeren. Of je nu op vakantie gaat of een weekendje weg, deze dakdragerset is de ideale keuze voor jou!

Persoonlijk vind ik deze dakdragerset een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige oplossing voor het vervoeren van hun bagage op het dak van hun auto. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de breedte tussen de dakrelingen niet groter mag zijn dan 114 cm. Maar als je auto hieraan voldoet, dan is deze dakdragerset zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Menabo Tiger Dakdrager 120 Cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Menabo Dakdragerset type Tiger Zwart 120cm geschikt voor gesloten-dakrailsDit type dakdrager is geschikt voor bijna alle auto’s met een gesloten dakrails, deze universeel van toepassing is makkelijk en snel monteerbaar op uw voertuig.De Menabo Tiger 120cm heeft een bar dikte van 2,8 cm en breedte van 4,8 cm standaard uitgevoerd met T-slot van 21 mm breed en heeft een lengte van 135 cm.Deze Menabo Tiger staat na montage gemiddeld op 10 cm hoogte boven uw dak uit gemonteerd heeft een laadvermogen van maximaal 75 kg en is standaard uitgevoerd in zilver / zwart vervaardigd uit Aluminium.De Menabo Tiger is verkrijgbaar 2 varianten 120 cm en 135 cm ( Tiger XL ).Deze Menabo Tiger dakdragerset is ook leverbaar in een 'actie model' deze is leverbaar alleen in het zwart en heeft geen sloten.Vraagt u zich nu ook af of deze universele dakdrager geschikt is voor uw auto? Bekijk dan snel de toepassingslijst deze hebben wij geplaatst i.p.v. de handleiding in PDF vorm en in deze staat ook vermeld hoeveel kilogram u maximaal mag plaatsen als draag vermogen. • Dakdrager voor gesloten-dakrails • Aluminium dakdrager • TuV keuring • Snel Montage • Maximaal 75 kg draagvermogenVerpakkings Inhoud Menabo Tiger 120cm;2x Menabo Tiger 135cm Dakdakdrager Bar Aluminium2x Voetset Menabo Tiger zonder slot1x Inbus montage hulpstuk4x Afdekdop Menabo Tiger2x Menabo Afdekstip1x Handleiding NL,DU,EN,IT

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Twinny load Dachträgersatz Twinny Stahl

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Twinnyload Dakdragerset gemaakt van staal, TUV gekeurd, voor auto's met originele dichte/gesloten of kleine open dakreling. Zoek in de database op categorie dakdragers welke drager op uw auto past. Specificaties: - Pasklaar - op maat - voor uw auto - Dragers zijn gemaakt van staal - Voorzien van zwart kunststof ommanteling - Afsluitbaar middels Premium slot - Volgens DIN 75302 en ISO 11154 norm - TÜV-GS goedgekeurd - Snelle en eenvoudige montage - 2 Jaar Twinnyload Garantie

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Universele Zachte Dakdrager Auto Dakdrager

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Ben je op zoek naar een eenvoudige en betaalbare manier om je kajak, surfplank, SUP, kano, snowboard of paddleboard mee te nemen op je volgende avontuur? Dan is de Universele Zachte Dakdrager de perfecte oplossing voor jou! Met deze dakdrager hoef je geen dure en lastig te installeren dakdragers aan te schaffen.

Deze dakdrager is compatibel met de meeste auto's zonder dakdragers en is gemakkelijk te installeren zonder gereedschap. Met verstelbare en stevige spanbanden ben je verzekerd van een veilige en stabiele bevestiging van je uitrusting tijdens het rijden. Bovendien beschermt het zachte EVA-schuim je auto tegen krassen en trillingen.

Met een draagvermogen van 165 lbs en een breektestcapaciteit van 1200 lbs is deze dakdrager sterk en duurzaam. En als je hem niet gebruikt, kun je hem eenvoudig opvouwen en compact opbergen.

Het beste van alles is dat deze dakdrager geschikt is voor bijna elke soort auto, van Sedan tot SUV en minivan. Dus als je een avontuurlijke geest hebt en graag het buitenleven verkent, dan is de Universele Zachte Dakdrager een must-have voor jou!

Persoonlijk vind ik deze dakdrager een geweldige oplossing voor incidenteel gebruik. Het is gemakkelijk te installeren en op te bergen, en het bespaart je de kosten en moeite van het aanschaffen van vaste dakdragers. Het enige nadeel is dat het gemaakt is van zacht EVA-schuim, dus het is niet zo duurzaam als metalen dakdragers. Maar voor de prijs en het gemak is het een geweldige keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf 2020 Deze Farad dakdragers zijn specifiek voor de gesloten/geïntegreerde dakrails van uw auto. De dakdragers hebben een perfecte pasvorm en een hoogwaardige afwerking. Met het geïntegreerde slot zijn de dakdragers eenvoudig afsluitbaar. Deze BM-set van Farad is de ideale oplossing om een dakkoffer te vervoeren op het dak. Waar zijn deze Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf 2020 geschikt voor Deze Farad BM-dakdragers zijn door hun hoge draagvermogen (75kg) uiterst geschikt voor het vervoeren van dakkoffers. Deze dakdrager is niet voorzien van een t-gleuf. Voordelen van deze Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf 2020 De Farad dakdragers hebben de perfecte pasvorm voor uw Volkswagen Tiguan. De van stalen gemaakte dakdrager stangen zijn voorzien van stevige voeten, deze klemmen perfect om uw gesloten dakrails. De dakdragers zijn eenvoudig en snel te monteren op uw dak. Door de afmetingen van de dakdragers zijn deze geschikt voor bijna alle dakkoffers. Inhoud van de verpakking Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf 2020 ✓ 2x stalen dragerstangen met afdekdoppen ✓ 4x voeten ✓ Afdichtrubbers voor dragerstangen ✓ In elke doos de benodigde handleidingen en onderdelen voor montage Het bedrijf Farad(world) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de auto-industrie. De producten worden gemaakt in Italië, Farad heeft zich bewezen als partner en maakt producten voor verschillende autofabrikanten. Zo is Farad gespecialiseerd in dakkoffers en dakdragers. Farad positioneert zich om de hoogwaardige kwaliteit en herkenbaarheid van het product. Specificaties Dakdragers Volkswagen Tiguan SUV vanaf 2020 Automerk : Volkswagen Automodel : Tiguan Carrosserie : SUV Bouwjaar vanaf : 2020 t/m heden Daktype : Open dakrail Fabrikant : Farad TUV gekeurd : Ja Voldoet aan City Crashtest : Ja Afsluitbaar : Ja Sloten inbegrepen : Ja Max. draagvermogen (kg) : 75 Geschikt voor T-adapters : Nee Afm. stangen (LxBxH) (mm) : 120x60x26 Materiaal dakdragerstangen : Staal Garantie : 2 jaar Voordelen bij onze shop ✓ Al meer dan 10 jaar de specialist! ✓ Betrouwbare partner van Bol.com! ✓ Dakdragers, dakkoffers, fietsendragers en aanverwanten! ✓ Deskundige klantenservice!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Dakdragers geschikt voor Hyundai ix35 2010 t/m 2015 voor gesloten dakrail

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Met deze Dakdragers geschikt voor Hyundai ix35 2010 t/m 2015 voor gesloten dakrail kun je met gemak jouw dakkoffer, fietsendrager of andere voorwerpen vervoeren. Deze aluminium dakdragers zijn licht van gewicht en hebben een draagvermogen van maar liefst 90 kg. Bovendien zijn deze dakdragers voorzien van een slot zodat je zonder zorgen op reis kunt. Het fijne van deze dakdragers is dat vrijwel alle dakkoffers op de dragers passen door de fijne afmetingen van de stangen. Ook is het mogelijk om eenvoudig fietsendragers of skidragers op de dakdragers te monteren. Het feit dat de dakdragers van aluminium zijn, betekent dat je producten met T-adapters kunt monteren. Deze dakdragers zijn alleen geschikt voor voertuigen met een gesloten dakrail.

Wat deze Dakdragers geschikt voor Hyundai ix35 2010 t/m 2015 voor gesloten dakrail zo bijzonder maakt, is de moderne vormgeving en het feit dat ze TÜV-gekeurd zijn. Bovendien zijn ze van hoogwaardig materiaal gemaakt en gaan ze jarenlang mee. Het monteren van deze dakdragers is zeer eenvoudig en wordt geleverd met alle benodigdheden en handleidingen. Deze dakdragers zijn dan ook een uitstekende keuze voor iedereen die graag veilig en gemakkelijk spullen wil vervoeren op het dak van zijn auto.

Als specialist in Roof Box kan ik zeggen dat deze Dakdragers geschikt voor Hyundai ix35 2010 t/m 2015 voor gesloten dakrail de ideale keuze zijn voor mensen die graag spullen willen vervoeren op het dak van hun auto. Of je nu op vakantie gaat of gewoon een dagje weg, met deze dakdragers kun je gemakkelijk al je spullen meenemen. Het enige nadeel is dat ze alleen geschikt zijn voor voertuigen met een gesloten dakrail. Al met al zijn deze dakdragers een uitstekende keuze voor iedereen die graag veilig en gemakkelijk spullen wil vervoeren op het dak van zijn auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 juni in huis

Bekijk prijs

8. Dakdragers geschikt voor Volkswagen Sharan

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Ben je op zoek naar een geschikte dakdrager voor jouw Volkswagen Sharan SUV vanaf 2011? Dan zijn deze Farad dakdragers dé ideale oplossing! Deze dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zijn door hun hoge draagvermogen van 75kg uiterst geschikt voor het vervoeren van dakkoffers. Het geïntegreerde slot zorgt er bovendien voor dat de dakdragers eenvoudig afsluitbaar zijn.

De stalen dragerstangen van deze dakdragers zijn voorzien van stevige voeten, die perfect om je gesloten dakrails klemmen. Dit maakt de montage op je dak eenvoudig en snel. Bovendien zijn de dakdragers door de afmetingen geschikt voor bijna alle dakkoffers.

Wat deze dakdragers echt bijzonder maakt, is dat ze specifiek zijn ontworpen voor de gesloten/geïntegreerde dakrails van jouw auto. Hierdoor heb je altijd een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking. Daarnaast zijn deze dakdragers TUV gekeurd en voldoen ze aan City Crashtest, wat je extra veiligheid geeft op de weg.

Het enige nadeel van deze dakdragers is dat ze niet voorzien zijn van een T-gleuf. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige dakdrager voor jouw Volkswagen Sharan SUV vanaf 2011, dan zijn deze Farad dakdragers zeker een goede keuze!

*Gewicht en materiaal van het product worden niet vermeld in de beschrijving van de Dakdragers geschikt voor Volkswagen Sharan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Thule voetset Evo Clamp 7105

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een veilige en snelle manier om je spullen mee te nemen op je volgende roadtrip? Zoek niet verder dan de Thule voetset Evo Clamp 7105! Deze voetset kan gemakkelijk worden gemonteerd op voertuigen zonder bestaande bevestigingspunten voor dakdragers, dankzij de gepatenteerde klemtechnologie. En met de meegeleverde Thule One-Key-sloten kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig zijn tijdens het rijden.

Een van de belangrijkste voordelen van de Thule voetset Evo Clamp 7105 is de ergonomische draaimomentsleutel. Deze sleutel geeft aan wanneer het rek veilig en op de juiste manier is bevestigd aan je voertuig. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het rek dat losraakt tijdens het rijden, wat een gemoedsrust geeft tijdens de hele reis.

Een ander groot voordeel is de snelle montage en installatie. De montageklemmen kunnen worden vastgeklikt zonder extra gereedschap nodig te hebben. Dit betekent dat je geen uren kwijt bent aan het monteren van je dakdragersysteem, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je avonturen.

De Thule voetset Evo Clamp 7105 heeft een maximaal draagvermogen van 75 kg, waardoor je al je spullen veilig kunt meenemen. Of je nu op weg bent naar de bergen voor een skivakantie of naar het strand voor een dagje zon, deze voetset heeft je gedekt.

Hoewel de Thule voetset Evo Clamp 7105 geweldige voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen. Het is vrij duur in vergelijking met andere dakdragersystemen op de markt. Ook moet je ervoor zorgen dat de voetset goed is afgestemd op je voertuig om een ​​veilige en stabiele rit te garanderen.

Al met al is de Thule voetset Evo Clamp 7105 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig en snel dakdragersysteem. Het heeft enkele geweldige voordelen en enkele nadelen, maar het is zeker de investering waard als je vaak op reis gaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 mei in huis

Bekijk prijs

10. Farad Dakdragers Skoda Octavia Combi zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een dakdrager voor je Skoda Octavia Combi vanaf 2020? Dan zijn de Farad dakdragers de perfecte keuze voor jou! Deze dakdragers zijn speciaal samengesteld door de importeur Faradbox, waardoor je verzekerd bent van de juiste set voor jouw model auto. De dakdragers zijn geschikt voor het vervoeren van een dakkoffer of accessoires, zoals een fietsdrager of skihouders, en hebben een hoog laadvermogen van 75 kg.

Wat deze dakdragers uniek maakt, is het gepatenteerde slot en het gebruik van beresterk staal. Daarnaast zijn de afgeronde randen van de dakdragers aerodynamisch, wat zorgt voor een betere rijervaring. De dakdragers zijn voorzien van een kunststof hoes om de stalen ligger tegen corrosie te beschermen en worden geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos.

Het enige nadeel van deze dakdragers is dat de breedte van de drager 6 cm is, wat voor sommige oudere dakkoffers of accessoires met smalle beugels te breed kan zijn. In dat geval kun je beter kiezen voor smal staal of aluminium dakdragers van Farad.

De Farad dakdragers zijn perfect voor verschillende doeleinden, zoals wintersport, zomervakanties, het monteren van fietsdragers op de auto, het monteren van een dakkoffer, het vervoeren van een ladder voor een klus, of het vervoeren van grote producten van bijvoorbeeld de Ikea, bouwmarkt of woonwinkel.

Als specialist in dakdragers kan ik je vertellen dat de Farad dakdragers een goede keuze zijn voor jouw Skoda Octavia Combi vanaf 2020. De dakdragers zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog laadvermogen. Het enige nadeel is de breedte van de drager, maar dit kan eenvoudig worden opgelost door te kiezen voor smal staal of aluminium dakdragers van Farad. Kortom, de Farad dakdragers zijn een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dakdrager voor zijn of haar auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dakkoffers. Er zijn namelijk 12000 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!