Bestenu

Beste koffers - nov. 2022

Met meer dan 12000 koffers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste koffers op een rij
01Score: 10
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
TravelZ Impact Reiskoffer 68cm
TravelZ Impact Reiskoffer 68cm
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
Ga naar laagste prjis
06Score: 8
Enrico Benetti Louisville 39040 Handbagage koffer hardcase ABS
Enrico Benetti Louisville 39040 Handbagage koffer hardcase ABS
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.8
Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm
Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
TravelZ Horizon Handbagagekoffer
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Princess Traveller Barcelona
Princess Traveller Barcelona
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm
Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Koffer Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Je gaat op vakantie en neemt mee... een koffer! Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een goede koffer.

Wat is er beter: een harde of een zachte koffer?

Zowel een koffer met een harde schaal als een koffer met een zachte schaal, heeft voor- en nadelen. Een harde koffer zal altijd meer plaats in beslag nemen in bijvoorbeeld je auto: deze geeft niet mee. Een zachte koffer geeft wel mee waardoor ze vaak makkelijker op te stapelen zijn. Een harde koffer is echter beter bestand tegen regen of sneeuw.

Een harde koffer biedt ook meer bescherming voor breekbare spullen, maar de schaal van een harde koffer breekt daarentegen sneller wanneer er enorme druk op de koffer komt te staan. Een zachte koffer geeft in dat geval mee en zal niet zo snel breken.

Daarnaast zijn harde koffers vaak zwaarder en duurder dan zachte koffers.

Hoe groot mag een handbagage koffer zijn?

Over het algemeen mag je een goede handbagagekoffer niet groter zijn dan 56 cm hoog, 46 cm breed en 25 cm diep. Elke luchtvaartmaatschappij hanteert zijn eigen regels wat betreft de toegestane afmetingen van handbagage. Kijk hiervoor op de website van de luchtvaartmaatschappij of bel ze eventueel op. Is je handbagage te groot, dan kan dit behoorlijk hoge kosten tot gevolg hebben.

Hoe zwaar mag een koffer wegen?

De enige vaste regel betreffende het gewicht van koffers, is dat een koffer maximaal 32 kilo mag wegen. Dit is om te voorkomen dat het grondpersoneel rugklachten krijgt.

Hoeveel kilo je daadwerkelijk mee mag nemen, hangt volledig af van de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast hangt het toegestane gewicht ook mede af van de klas waarin je vliegt. Vaak is het zo dat iemand die eerste klas vliegt, meer gewicht mee mag nemen zonder hiervoor bij te hoeven betalen.

Controleer altijd het maximaal toegestane gewicht per koffer voordat je gaat vliegen. Als je koffer te zwaar is, is dit op zich geen probleem, maar de kosten die aan de extra kilo's verbonden zijn, zijn vaak erg hoog.

Wat is een tsa-slot voor op je koffer?

Een tsa-slot is een slot dat de douane eenvoudig open kan maken met een loper die ze hebben. Hierdoor raakt je koffer niet beschadigt. Als de douane vermoedt dat er iets in je koffer zit wat verboden is, denk aan verschillende etenswaren of souvenirs die gemaakt zijn van een bepaald materiaal, maar ook drugs en tabak, dan mag de douane je koffer inspecteren.

Als de douane je koffer openmaakt, kan dit het slot, of zelfs de koffer beschadigen. Heb je een koffer met een tsa-slot, dan wordt dit voorkomen.

Een koffer met een tsa-slot heeft wel een sleutelgat, maar geen bij behorend sleuteltje. Je wilt echter wel je koffer op slot kunnen doen. Daarom heeft een tsa-slot een cijferslot of een keycard-slot. De loper van de douane kan deze omzeilen, maar een kwaadwillend individueel zal met het cijfer- of de het keycard-slot moeten geconfronteerd worden.

Soms worden er ook sleuteltjes meegeleverd, maar er zijn in dat geval altijd twee sleutelgaten: eentje voor ons als eigenaar en een sleutelgat voor de loper van de douane.

Wat is de ideale inhoud van een koffer?

De ideale inhoud van je koffer hangt af van wat voor reiziger jij bent. Neem je altijd teveel mee, of neem je juist altijd te weinig mee? Hieronder vind je een aantal richtlijnen:

  • Koffers tot 20 liter: deze koffers zijn ideaal voor in de cabine en kunnen in de baggagerekken bovenin of onder de stoel voor je. De meeste koffers tot 20 liter neem je mee als handbagage.
  • Koffers van 20 tot 30 liter: deze zijn vaak ook nog toegestaan als handbagage, maar loop dit even na bij de luchtvaartmaatschappij. Dit kan per maatschappij namelijk verschillen.
  • Koffers van 30 tot 40 liter: soms nog steeds toegestaan als handbagage, maar meestal niet. Controleer dit wederom bij de luchtvaartmaatschappij. 20 tot 40 liter komt overeen met zo'n tien kilo aan bagage.
  • Koffers van 40 tot 60 liter: dit zijn vaak middelgrote koffers die in het ruim van het vliegtuig gaan. Ze zijn geschikt voor een weekendje weg of een korte vakantie.
  • Koffers van 60 tot 80 liter: een koffer van standaard formaat voor in het ruim van het vliegtuig. Deze zijn geschikt voor een vakantie van ongeveer twee tot drie weken, afhankelijk van wat je mee neemt.
  • Koffers van 80 tot 100 liter: extra grote koffer die geschikt is voor een vakantie van langer dan een maand. Let wel op dat je onder het toegestane gewicht blijft. Of je nu een grote of een kleine koffer hebt, het toegestane gewicht blijft hetzelfde.

Hoeveel wielen moet een koffer hebben?

Er zijn koffers met vier wielen en er zijn koffers met twee wielen. Een koffer met twee wielen heeft vaak een hendel waarmee je de koffer vooruit trekt. Een koffer met vier zwenkwielen beweegt elke kant op waardoor deze eenvoudiger met je mee 'rijdt'. Koffers met vier wielen zijn vaak duurder dan koffers met twee wielen.

Als je veel reist, is een koffer met vier wielen wellicht praktischer voor je. Ga je op vakantie en verblijf je op één plaats, dan maakt het aantal wielen niet zoveel uit, omdat je je koffer niet veel verplaatst.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige koffer lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste koffer ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over koffers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle koffers die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke koffers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van koffers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan koffers

De beste koffers op een rij

1 - TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TravelZ Horizon is een betrouwbare lichtgewicht koffer van slechts 2.5 kilo. Het materiaal (ABS) en de ribbelstructuur van de koffer maken de Horizon sterk en krasvast. Met vier 360-graden wielen, een prettig handvat én verstelbare trolleystang is de Horizon ook qua comfort een uitblinker. Het luxe interieur (afsluitbaar ritsvak + gekruiste spanbanden) en het veilige cijfercombinatieslot maken deze overcomplete lichtgewicht helemaal af. Comfortabel – Verstelbare trolleystang, vier soepele wielen, prettig handvat De vier soepele 360-graden wielen zorgen voor stille en makkelijke verplaatsing. Dankzij de verstelbare trolleystang is de koffer voor iedere geschikt, ook als u langer of kleiner bent. Het handvat ligt prima in de hand. TIP! De juiste maat - Mag mee met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld Let er bij het kopen van een handbagagekoffer op deze voldoet aan de IATA-norm, net zoals de Horizon. De Horizon wordt door 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld geaccepteerd als handbagagekoffer. Cijfercombinatieslot – Veilig op reis Om de veiligheid van de kofferinhoud te waarborgen is de koffer voorzien van een cijfercombinatieslot dat aan alle IATA-normen voldoet. / Luxe interieur – Perfecte organisatie van de reisbagage De voering is aan de ene kant van de koffer voorzien van een groot afsluitbaar ritsvak. De andere kant van de koffer is uitgerust met gekruiste spanbanden. Technische specificaties: - Afmetingen: 54 x 34 x 20 cm – 35 liter. - Gewicht: 2.5 kg. - Uitvoeringen: in 9 kleuren. - Garantie: 2 jaar. - Materiaal: ABS. Productspecificaties: - Een cijfercombinatieslot om de kofferinhoud te borgen. - Vier soepele stillere zwenkwielen voor meer rijcomfort. - Luxe voering met enerzijds een afsluitbaar ritsvak en anderzijds pakriemen. - Vier standen verstelbaar trolleysysteem. - Voldoet aan IATA-afmetingen. - Mag met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TravelZ Horizon is een betrouwbare lichtgewicht koffer van slechts 2.5 kilo. Het materiaal (ABS) en de ribbelstructuur van de koffer maken de Horizon sterk en krasvast. Met vier 360-graden wielen, een prettig handvat én verstelbare trolleystang is de Horizon ook qua comfort een uitblinker. Het luxe interieur (afsluitbaar ritsvak + gekruiste spanbanden) en het veilige cijfercombinatieslot maken deze overcomplete lichtgewicht helemaal af. Comfortabel – Verstelbare trolleystang, vier soepele wielen, prettig handvat De vier soepele 360-graden wielen zorgen voor stille en makkelijke verplaatsing. Dankzij de verstelbare trolleystang is de koffer voor iedere geschikt, ook als u langer of kleiner bent. Het handvat ligt prima in de hand. TIP! De juiste maat - Mag mee met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld Let er bij het kopen van een handbagagekoffer op deze voldoet aan de IATA-norm, net zoals de Horizon. De Horizon wordt door 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld geaccepteerd als handbagagekoffer. Cijfercombinatieslot – Veilig op reis Om de veiligheid van de kofferinhoud te waarborgen is de koffer voorzien van een cijfercombinatieslot dat aan alle IATA-normen voldoet. / Luxe interieur – Perfecte organisatie van de reisbagage De voering is aan de ene kant van de koffer voorzien van een groot afsluitbaar ritsvak. De andere kant van de koffer is uitgerust met gekruiste spanbanden. Technische specificaties: - Afmetingen: 54 x 34 x 20 cm – 35 liter. - Gewicht: 2.5 kg. - Uitvoeringen: in 9 kleuren. - Garantie: 2 jaar. - Materiaal: ABS. Productspecificaties: - Een cijfercombinatieslot om de kofferinhoud te borgen. - Vier soepele stillere zwenkwielen voor meer rijcomfort. - Luxe voering met enerzijds een afsluitbaar ritsvak en anderzijds pakriemen. - Vier standen verstelbaar trolleysysteem. - Voldoet aan IATA-afmetingen. - Mag met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TravelZ Horizon is een betrouwbare lichtgewicht koffer van slechts 2.5 kilo. Het materiaal (ABS) en de ribbelstructuur van de koffer maken de Horizon sterk en krasvast. Met vier 360-graden wielen, een prettig handvat én verstelbare trolleystang is de Horizon ook qua comfort een uitblinker. Het luxe interieur (afsluitbaar ritsvak + gekruiste spanbanden) en het veilige cijfercombinatieslot maken deze overcomplete lichtgewicht helemaal af. Comfortabel – Verstelbare trolleystang, vier soepele wielen, prettig handvat De vier soepele 360-graden wielen zorgen voor stille en makkelijke verplaatsing. Dankzij de verstelbare trolleystang is de koffer voor iedere geschikt, ook als u langer of kleiner bent. Het handvat ligt prima in de hand. TIP! De juiste maat - Mag mee met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld Let er bij het kopen van een handbagagekoffer op deze voldoet aan de IATA-norm, net zoals de Horizon. De Horizon wordt door 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld geaccepteerd als handbagagekoffer. Cijfercombinatieslot – Veilig op reis Om de veiligheid van de kofferinhoud te waarborgen is de koffer voorzien van een cijfercombinatieslot dat aan alle IATA-normen voldoet. / Luxe interieur – Perfecte organisatie van de reisbagage De voering is aan de ene kant van de koffer voorzien van een groot afsluitbaar ritsvak. De andere kant van de koffer is uitgerust met gekruiste spanbanden. Technische specificaties: - Afmetingen: 54 x 34 x 20 cm – 35 liter. - Gewicht: 2.5 kg. - Uitvoeringen: in 9 kleuren. - Garantie: 2 jaar. - Materiaal: ABS. Productspecificaties: - Een cijfercombinatieslot om de kofferinhoud te borgen. - Vier soepele stillere zwenkwielen voor meer rijcomfort. - Luxe voering met enerzijds een afsluitbaar ritsvak en anderzijds pakriemen. - Vier standen verstelbaar trolleysysteem. - Voldoet aan IATA-afmetingen. - Mag met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - TravelZ Impact Reiskoffer 68cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

" De TravelZ “Impact” is een hardschalen en veilige koffer voor jouw volgende internationale reis. Het 3-cijferige TSA-combinatieslot, de vier dubbele wielen en de praktische binneninrichting maken het de ideale keuze voor alle reislustige die naast een mooie koffer ook comfort belangrijk vinden. Kies voor het volgende weekendje weg een handbagage in één van de drie kleuren of voor een lange (wereld)reis de middenmaat of grote reiskoffer. 68 x 43 x 26cm | 3,3kg | 62 liter Internationaal TSA-cijfercombinatieslot Vervaardigd uit krasbestendig lichtgewicht ABS Vier soepele en dubbele 360° graden zwenkwielen Verstelbare trekstang voor zowel kleine als langere personen Hoekbeschermers voor een betere verdraagzaamheid van transportklappen Extra handvat aan de zijkant op de midden en grote maat Internationaal TSA-cijfercombinatieslot (Must Have): Het TSA-slot vergrendel je eenvoudig met een 3-cijferige combinatie. Reisbagage en waardevolle persoonlijke eigendommen worden veilig opgeborgen met dit type slot dat in ieder land ter wereld geaccepteerd is door de douane. Voor reizen naar de Verenigde Staten bijv. is TSA zelfs verplicht gesteld. Vervaardigd uit ABS-materiaal: Het hardschalen ABS staat bekend als meest krasbestendige materiaal in de kofferbranche. ABS is flexibel en buigzaam, waardoor deze sneller hun vorm terugkrijgen wanneer hier een “impact” op komt. Daarnaast maakt het de koffer een echte lichtgewicht in zijn productklasse. Soepele zwenkwielen: Een viertal dubbele en soepele 360° draaibare wielen zorgen voor veel wendbaarheid en rijcomfort op gladde oppervlaktes. Weinig kracht is nodig om de koffers te verplaatsen en kunnen het evenwicht van de koffer goed verdelen. Schokbestendige hoekbeschermers: Om koffers te beschermen tegen de impact van het transport gedurende een reis zijn de koffers voorzien van hoekbeschermers op de schouders. Praktische binneninrichting: Strak georganiseerd op reis met aan de linkerzijde een groot afsluitbaar ritsvak, met hierop nog eens een extra ‘mesh’ ritsvak. Aan de rechterzijde functionele spanbanden om reisbagage strak bij elkaar te houden. Over TravelZ TravelZ is al jaren een toonaangevend merk op de Nederlandse koffermarkt. Met de kennis en ervaring van de afgelopen 80 jaar streven wij naar het op de markt brengen van functionele artikelen tegen een perfecte prijs/kwaliteit. Wij volgen alles wat met reizen te maken heeft en proberen voor ieder type reis én reiziger een geschikt stuk bagage op de markt te brengen. "

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TravelZ Horizon is een betrouwbare lichtgewicht koffer van slechts 2.5 kilo. Het materiaal (ABS) en de ribbelstructuur van de koffer maken de Horizon sterk en krasvast. Met vier 360-graden wielen, een prettig handvat én verstelbare trolleystang is de Horizon ook qua comfort een uitblinker. Het luxe interieur (afsluitbaar ritsvak + gekruiste spanbanden) en het veilige cijfercombinatieslot maken deze overcomplete lichtgewicht helemaal af. Comfortabel – Verstelbare trolleystang, vier soepele wielen, prettig handvat De vier soepele 360-graden wielen zorgen voor stille en makkelijke verplaatsing. Dankzij de verstelbare trolleystang is de koffer voor iedere geschikt, ook als u langer of kleiner bent. Het handvat ligt prima in de hand. TIP! De juiste maat - Mag mee met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld Let er bij het kopen van een handbagagekoffer op deze voldoet aan de IATA-norm, net zoals de Horizon. De Horizon wordt door 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld geaccepteerd als handbagagekoffer. Cijfercombinatieslot – Veilig op reis Om de veiligheid van de kofferinhoud te waarborgen is de koffer voorzien van een cijfercombinatieslot dat aan alle IATA-normen voldoet. / Luxe interieur – Perfecte organisatie van de reisbagage De voering is aan de ene kant van de koffer voorzien van een groot afsluitbaar ritsvak. De andere kant van de koffer is uitgerust met gekruiste spanbanden. Technische specificaties: - Afmetingen: 54 x 34 x 20 cm – 35 liter. - Gewicht: 2.5 kg. - Uitvoeringen: in 9 kleuren. - Garantie: 2 jaar. - Materiaal: ABS. Productspecificaties: - Een cijfercombinatieslot om de kofferinhoud te borgen. - Vier soepele stillere zwenkwielen voor meer rijcomfort. - Luxe voering met enerzijds een afsluitbaar ritsvak en anderzijds pakriemen. - Vier standen verstelbaar trolleysysteem. - Voldoet aan IATA-afmetingen. - Mag met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Enrico Benetti Louisville 39040 Handbagage koffer hardcase ABS

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Louisville handbagagekoffer van Enrico Benetti is prachtig qua design en stevig in gebruik. Een ideale koffer voor een weekje of weekendje weg of als handbagage wanneer je een grotere reis gaat maken. Deze hardcase trolley is gemaakt van stevig ABS en door het geribbelde design heeft de koffer nog meer stevigheid, wat je kostbare bezittingen goed beschermt. De koffer heeft vier dubbele zwenkwielen en een uitschuifbare trekstang waardoor de koffer soepel met je mee rijdt ook door een smal gangpad in de trein of het vliegtuig. De koffer sluit met een tweeweg ritssluiting en heeft een geïntegreerd cijferslot. Aan de binnenkant heeft de koffer een tussenschot dat de twee helften van elkaar scheidt en een extra ritsvak voor kleine spulletjes. Met de elastische inpakbanden blijft de inhoud zorgvuldig op zijn plek. De handbagagekoffer heeft een handvat bovenop en ook een afneembaar ID label. Er is ook een driedelig kofferset verkrijgbaar van de Enrico Benetti Louisville. De eigenschappen van deze Louisville handbagagekoffer zijn: Handbagage formaat, ook los verkrijgbaar via bol.com Hardschalige koffer Tweeweg ritssluiting Volledig gevoerd Tussenschot met ritssluiting Extra ritsvak Elastische inpakbanden Cijferslot Handvat bovenop Uitschuifbare trekstang Met ID label Vier zwenkwielen Gewicht: 2,5 kg Inhoud: 30 liter Formaat: 35 x 20 x 54 cm (incl. wielen)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Stoffen handbagage koffer uit de Basic-Line serie van Decent. De koffer is voorzien van een rits rondom die op slot te zetten is middels een sleutelslotje. In de koffer zitten pakriemen en in de deksel zit een groot ritsvak dat handig is voor kleine essentials. Op de voorzijde van de koffer zitten twee ritsvakken. Op de bovenkant en zijkant van de koffer zit een handvat. De uitschuifbare stang en de 2 stevige wielen geven optimaal reiscomfort. Afmetingen: 53 cm hoogte x 35 cm breedte x 20 cm dikte. De hoogte afmeting van 53 cm is inclusief wielen. Kenmerken: stoffen handbagage koffer binnenin: pakriemen en groot ritsvak in de deksel 2 ritsvakken op voorzijde handvat op bovenkant en zijkant 2 wielen uitschuifbare, verstelbare trekstang sleutelslot

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TravelZ Horizon is een betrouwbare lichtgewicht koffer van slechts 2.5 kilo. Het materiaal (ABS) en de ribbelstructuur van de koffer maken de Horizon sterk en krasvast. Met vier 360-graden wielen, een prettig handvat én verstelbare trolleystang is de Horizon ook qua comfort een uitblinker. Het luxe interieur (afsluitbaar ritsvak + gekruiste spanbanden) en het veilige cijfercombinatieslot maken deze overcomplete lichtgewicht helemaal af. Comfortabel – Verstelbare trolleystang, vier soepele wielen, prettig handvat De vier soepele 360-graden wielen zorgen voor stille en makkelijke verplaatsing. Dankzij de verstelbare trolleystang is de koffer voor iedere geschikt, ook als u langer of kleiner bent. Het handvat ligt prima in de hand. TIP! De juiste maat - Mag mee met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld Let er bij het kopen van een handbagagekoffer op deze voldoet aan de IATA-norm, net zoals de Horizon. De Horizon wordt door 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld geaccepteerd als handbagagekoffer. Cijfercombinatieslot – Veilig op reis Om de veiligheid van de kofferinhoud te waarborgen is de koffer voorzien van een cijfercombinatieslot dat aan alle IATA-normen voldoet. / Luxe interieur – Perfecte organisatie van de reisbagage De voering is aan de ene kant van de koffer voorzien van een groot afsluitbaar ritsvak. De andere kant van de koffer is uitgerust met gekruiste spanbanden. Technische specificaties: - Afmetingen: 54 x 34 x 20 cm – 35 liter. - Gewicht: 2.5 kg. - Uitvoeringen: in 9 kleuren. - Garantie: 2 jaar. - Materiaal: ABS. Productspecificaties: - Een cijfercombinatieslot om de kofferinhoud te borgen. - Vier soepele stillere zwenkwielen voor meer rijcomfort. - Luxe voering met enerzijds een afsluitbaar ritsvak en anderzijds pakriemen. - Vier standen verstelbaar trolleysysteem. - Voldoet aan IATA-afmetingen. - Mag met 99% van alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Princess Traveller Barcelona

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Barcelona trolley is een ruimtelijke, sportieve, lichtgewicht koffer van topkwaliteit, vervaardigd uit 600 Denier polyester. De Barcelona trolley is uitgevoerd met een gevoerd interieur met kruisbanden en een geïntegreerd automatisch trolley systeem. Kenmerken: Materiaal trolley: 600 Denier polyester. Materiaal voering: 190T polyester. Zwart handvat en Princess Traveller logo op het voorvak. Afsluitbaar ritsvak binnen in het voorpaneel. 2 cutting corner skate wielen. Automatisch trolleysysteem. Extra zijbeschermers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Stoffen handbagage koffer uit de Basic-Line serie van Decent. De koffer is voorzien van een rits rondom die op slot te zetten is middels een sleutelslotje. In de koffer zitten pakriemen en in de deksel zit een groot ritsvak dat handig is voor kleine essentials. Op de voorzijde van de koffer zitten twee ritsvakken. Op de bovenkant en zijkant van de koffer zit een handvat. De uitschuifbare stang en de 2 stevige wielen geven optimaal reiscomfort. Afmetingen: 53 cm hoogte x 35 cm breedte x 20 cm dikte. De hoogte afmeting van 53 cm is inclusief wielen. Kenmerken: stoffen handbagage koffer binnenin: pakriemen en groot ritsvak in de deksel 2 ritsvakken op voorzijde handvat op bovenkant en zijkant 2 wielen uitschuifbare, verstelbare trekstang sleutelslot

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen vergelijkbaar aan koffers

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van koffers. Er zijn namelijk 12000 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste