Wat is de beste Nekkussen van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Nekkussen is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Nekkussen van 2024? Na het testen van 883 Nekkussens kwam de Gooala®- Nekkussen Luxe Reiskussen Set als beste uit onze Nekkussen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Nekkussens, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Nekkussens-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Nekkussen-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Nekkussens

1Score: 9.9
Gooala®- Nekkussen Luxe Reiskussen Set
Gooala®- Nekkussen Luxe Reiskussen Set
Gooala
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
TRVLMORE Nekkussen Reiskussen voor Vliegtuig
TRVLMORE Nekkussen Reiskussen voor Vliegtuig
TRVLMORE
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
MIRI Nekkussen –【Luxe】Reiskussen Extreem comfortabel
MIRI Nekkussen –【Luxe】Reiskussen Extreem comfortabel
MIRI
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Travelsafe Nekkussen - Zwart
Travelsafe Nekkussen - Zwart
Travelsafe
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
GoGoods® Nekkussen Luxe Reiskussen Memory
GoGoods® Nekkussen Luxe Reiskussen Memory
GoGoods
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
UP&GR8® Nekkussen Vliegtuig & Auto
UP&GR8® Nekkussen Vliegtuig & Auto
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Nekkussen (reizen) Reiskussen Nekkussen voor
Nekkussen (reizen) Reiskussen Nekkussen voor
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Lucceti - Nekkussen Premium Reiskussen
Lucceti - Nekkussen Premium Reiskussen
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje
Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Opblaasbaar Nekkussen set 3 in
Opblaasbaar Nekkussen set 3 in
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Nekkussen Koopgids

Om een stijve nek te voorkomen, is een nekkussen een goed startpunt. Lig of zit jij ook graag comfortabel? Alles wat je moet weten om het beste nekkussen te kiezen, lees je in deze koopgids.

Waar en wanneer gebruik je een nekkussen?

Bij de meeste stoelen is er wel aan ondersteuning van de rug gedacht, maar dat geldt helaas niet voor de nek. Vooral als je wilt uitrusten en ontspannen is het fijn als de nek door een kussen wordt ondersteund, zodat je niet constant zelf je nek rechtop hoeft te houden.

Een nekkussen gebruik je meestal voor een rusthouding wanneer liggen niet mogelijk is. De nek blijft dan recht ten opzichte van de wervelkolom en het voorkomt dat je last van je nek krijgt. Het nekkussen wordt dan ook veruit het meest in het vliegtuig gebruikt: je wilt ontspannen of zelfs slapen, maar kunt niet liggen. Zittend zonder nekkussen slapen veroorzaakt vaak ook pijn in je nek.

Ook in andere voertuigen kun je tijdens het reizen lekker zitten en uitrusten met een nekkussen, zoals in de auto of de bus. Heb je een waterbestendige variant, dan kun je in bad, een zwembad of jacuzzi ook relaxen met een fijn nekkussen.

Waar let je op bij het kopen van een nekkussen?

Ten eerste let je op het formaat van het nekkussen. Iedereen heeft een ander lichaam, en het is belangrijk dat het nekkussen niet te strak zit of door de grootte niet fijn aansluit op de rest van je lichaam. Neem je het kussen mee op reis, dan doet het formaat er ook toe: een te groot nekkussen neemt veel bagageruimte in en is onhandig om mee te nemen.

Bedenk ook waar je het nekkussen voornamelijk gaat gebruiken en wat voor materiaal daar het beste bij past. Een opblaasbaar nekkussen is bijvoorbeeld handig in een bad of zwembad, omdat het door de lucht hierin blijft drijven. Je eigen voorkeur speelt ook mee: het materiaal van een nekkussen kan zacht of stevig zijn, en het ligt er dan maar net aan wat je zelf het fijnst vindt.

Kan een nekkussen gevaarlijk zijn?

Als je een nekkussen gebruikt zoals het hoort, is het in principe niet een gevaarlijk product. Het is fijn om uit te rusten met een nekkussen, maar bijvoorbeeld een dutje doen in een bad is onverstandig - of je nu wel of geen nekkussen gebruikt. Zet een nekkussen in het water dus niet in als reddingsvest; het is daar simpelweg niet voor gemaakt.

Verder is het belangrijk dat de vorm, hardheid en het formaat van een nekkussen bij jouw lichaam passen. Om te voorkomen dat je nekpijn of last op andere plekken krijgt, is het verstandig om goed te bekijken welk nekkussen het beste aansluit en geen klachten veroorzaakt.

Welke vorm is het beste voor een nekkussen?

De nekkussens in ronde U-vorm komen het meest voor, maar nekkussens kunnen ook andere vormen hebben. Een nekkussen voor in de auto is bijvoorbeeld rechthoekig en wordt in het midden wat smaller.

Dat is in de auto handig, want de platte achterkant van het nekkussen kan beter tegen de stoel aan leunen en verschuift het kussen zo ook minder. Het nadeel van deze vorm is daartegenover dat de nek alleen aan de achterkant en nauwelijks aan de zijkanten wordt ondersteund.

Er zijn ook nekkussens met een hoekige U-vorm. Deze hebben de voordelen van beide vormen die net zijn genoemd: de rechte achterkant sluit goed aan op een stoelkussen, terwijl de nek ook aan de zijkanten wordt ondersteund.

Ten slotte kunnen nekkussens ook in cilindervorm voorkomen; deze kussens worden ook wel een nekrol genoemd. Ze hebben meestal een zachte vulling, zodat het kussen zich een beetje om de nek heen kan vormen als je erop leunt.

De beste vorm is grotendeels een kwestie van voorkeur. Het ligt er maar net aan wat je fijner vindt aanvoelen, wat handiger is om mee te nemen en wat er in je bagage past.

Wat voor soort vullingen kunnen nekkussens hebben?

Een opblaasbaar nekkussen wordt gevuld met lucht, en de stevigheid is afhankelijk van de mate waarin het kussen gevuld is met lucht. Verder kunnen nekkussens een vulmateriaal hebben dat gemaakt is van microbeads, memory foam of gel.

Microbeads zijn bijvoorbeeld kleine bolletjes. Ze hebben een comfortabele stevigheid en kunnen zich binnen het kussen verplaatsen, waardoor het kussen zich naar jouw lichaam vormt wanneer je erop leunt. Memory foam werkt volgens hetzelfde principe, maar is een materiaal dat uit één deel bestaat. Het is een zachter materiaal dat mee veert en zich zo rond jouw nek aanpast.

Nekkussens die gevuld zijn met een type gel komen het minst vaak voor. Het is een wat zwaarder materiaal en lijkt zich in een staat te bevinden dat tussen vast en vloeibaar in zit; op die manier past de vorm zich in dit geval aan op de nek.

hero illustration

Hoe testen we Nekkussens?

Om de beste Nekkussen te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Nekkussen-test hebben we 883 Nekkussens vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Nekkussen-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Nekkussen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Nekkussen-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Nekkussen in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 883 Nekkussens te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Nekkussens op een rijtje

1. Gooala®- Nekkussen Luxe Reiskussen Set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gooala®- Nekkussen Luxe Reiskussen Set

 • list plusErgonomisch design en vorm naar de nek bieden optimale ondersteuning en voorkomen nekklachten tijdens lange reizen
 • list plusHuidvriendelijk materiaal zorgt voor een comfortabele ervaring
 • list plusComplete set met oordoppen en slaapmasker voor optimale rust en slaap tijdens het reizen

Nadelen Gooala®- Nekkussen Luxe Reiskussen Set

 • list plusGeen specifieke negatieve punten genoemd in de reviews

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
10
Ik ben dol op het Gooala ®- Nekkussen - Luxe Reiskussen Set - Traagschuim - Vliegtuig & Auto! Dit is het perfecte reiskussen voor elke avonturier zoals ik. Het ergonomische design en de pasvorm naar mijn nek bieden optimale ondersteuning en voorkomen nekklachten tijdens lange reizen. Het traagschuim is precies goed, niet te hard en niet te zacht, maar perfect om mijn hoofd en nek te ondersteunen.

Wat dit nekkussen echt uniek maakt, is het huidvriendelijke materiaal. Het is gemaakt van materialen die geen irritaties veroorzaken, dus ik kan echt genieten van mijn reis zonder me zorgen te maken over irritante stoffen die mijn huid kunnen irriteren.

De complete set voor reizen wordt geleverd met oordoppen en een slaapmasker, zodat ik optimaal kan genieten van rust en slaap. De oordoppen zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden mijn reiservaring niet verstoren, terwijl het slaapmasker ervoor zorgt dat mijn ogen volledig bedekt zijn, zodat ik dieper kan slapen.

Dit nekkussen is ontworpen om knikkenbollen te voorkomen, wat vaak gebeurt tijdens lange reizen. Met de voorsluiting biedt het kussen de perfecte ondersteuning, zodat mijn nek niet in een onnatuurlijke positie terechtkomt en ik comfortabel kan slapen.

En het beste van alles is dat het kussen wordt geleverd in een handige draagtas, zodat het veilig en schoon blijft tijdens het reizen. Geen vuil of beschadigingen voor mijn kussen! Met deze complete set kom ik uitgerust aan op mijn vakantiebestemming.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van dit reiskussen. Een gebruiker zegt zelfs dat het kussen perfect is voor kinderen, omdat het hun hoofdjes goed ondersteunt. Een andere gebruiker is blij met de service en vertelt hoe het kussen haar heeft geholpen om comfortabel te slapen tijdens een lange vlucht naar Thailand.

Al met al is het Gooala- Nekkussen - Luxe Reiskussen Set - Traagschuim - Vliegtuig & Auto een uitstekende keuze voor elke reiziger die comfort en een goede nachtrust belangrijk vindt. Met zijn ergonomische design, pasvorm naar de nek, huidvriendelijke materialen en complete set met oordoppen en slaapmasker, biedt dit kussen alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis. Ja, het kussen is misschien iets duurder, maar volgens gebruikers is het elke cent waard. Het enige nadeel is dat er geen specifieke negatieve punten worden genoemd in de reviews.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. TRVLMORE Nekkussen Reiskussen voor Vliegtuig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TRVLMORE Nekkussen Reiskussen voor Vliegtuig

 • list plusHet kussen is comfortabel en ondersteunend dankzij het gebruik van memory foam.
 • list plusHet kussen reguleert de lichaamstemperatuur door middel van Cool Gel-technologie en bamboe-injectie.
 • list plusHet kussen is gemakkelijk schoon te maken doordat de hoes afneembaar is.

Nadelen TRVLMORE Nekkussen Reiskussen voor Vliegtuig

 • list plusHet kussen is relatief zwaar.
 • list plusDe drukknoopsluiting voor bevestiging aan een tas is niet erg sterk.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9.52
Gebruiksgemak
9.8
Het TRVLMORE Nekkussen is mijn nieuwste ontdekking voor comfortabel reizen. Dit kussen van memory foam biedt niet alleen een zachte en fijne ervaring, maar geeft ook de juiste ondersteuning aan mijn nek, hoofd en schouders. En weet je wat het echt bijzonder maakt? De Cool Gel-technologie in combinatie met bamboe-injectie zorgt ervoor dat mijn lichaamstemperatuur perfect gereguleerd wordt. Nooit meer te warm of te koud tijdens mijn reis!

Wat ik echt geweldig vind aan het TRVLMORE Nekkussen is de superzachte pluche afwerking. Dat betekent dat ik kan genieten van optimaal comfort, zelfs als ik onderweg ben. En als ik per ongeluk knoei, hoef ik me geen zorgen te maken. De afneembare hoes kan namelijk gewoon in de wasmachine. Superhandig!

En weet je wat nog meer handig is? Het kussen heeft een handige drukknoopsluiting. Dat betekent dat ik het gemakkelijk kan bevestigen aan mijn tas. Geen gedoe meer met losse kussens die ik kwijtraak. Met het TRVLMORE Nekkussen heb ik altijd mijn comfort bij de hand.

Ik ben niet de enige die enthousiast is over het TRVLMORE Nekkussen. Andere gebruikers zijn ook dol op de stevigheid, zachtheid en het comfort van dit kussen. Ze vinden het zelfs een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Natuurlijk zijn er altijd een paar kleine minpuntjes. Sommige gebruikers merken op dat het kussen relatief zwaar is en dat de drukknoop niet erg sterk is. Een extra haak of een sterkere verbinding zou dit probleem kunnen oplossen.

Maar over het algemeen zijn de gebruikerservaringen positief. Ze vinden het kussen fijn, zacht en fluffy. Sommigen vinden het zelfs beter dan andere nekkussens die ze hebben geprobeerd. En er is zelfs iemand die het TRVLMORE Nekkussen aanbeveelt voor mensen met nekklachten. Dat zegt toch wel iets!

Dus als je comfortabel wilt reizen, kan ik het TRVLMORE Nekkussen zeker aanbevelen. Met zijn memory foam, Cool Gel-technologie en bamboe-injectie zorgt het voor optimale ondersteuning en temperatuurregulatie. En met de zachte pluche afwerking en de mogelijkheid om het kussen gemakkelijk schoon te maken, is comfort altijd binnen handbereik. Ja, het kussen is misschien iets zwaarder en de drukknoop kan sterker zijn, maar dat zijn kleine nadelen in vergelijking met alle voordelen en positieve ervaringen van gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. MIRI Nekkussen –【Luxe】Reiskussen Extreem comfortabel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MIRI Nekkussen –【Luxe】Reiskussen Extreem comfortabel

 • list plus360º ondersteuning aan de nek
 • list plusVerstelbare rits en klittenbandbevestiging voor optimale ondersteuning
 • list plusHoogwaardige materialen, zoals traagschuim en magnetisch textiel

Nadelen MIRI Nekkussen –【Luxe】Reiskussen Extreem comfortabel

 • list plusMogelijk niet voor iedereen geschikt vanwege persoonlijke voorkeuren en behoeften

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.48
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.44
Ik ben dol op het MIRI Nekkussen! Het is de perfecte oplossing voor comfortabel reizen, thuiswerken en het verlichten van nekklachten. Of ik nu lang achter de computer zit, wil slapen in het vliegtuig of in de auto, dit nekkussen biedt 360º ondersteuning aan mijn nek en vermindert klachten snel. Dankzij het unieke design met traagschuim vormt het kussen zich perfect naar mijn nek. Met de verstelbare rits en klittenbandbevestiging kan ik het nekkussen strak dragen voor optimale ondersteuning.

Het MIRI nekkussen is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het traagschuim (memory foam) zorgt voor de perfecte ondersteuning en vermindert nekklachten. Het magnetische textiel bevordert de bloedsomloop en helpt tegen pijntjes en klachten. De fluweelzachte hoes van 100% katoen zorgt voor een comfortabele ervaring.

Dit nekkussen is niet alleen geschikt voor reizen, maar ook voor thuiswerken. Het multifunctionele ontwerp maakt het mogelijk om het kussen te gebruiken in verschillende situaties, zoals tijdens autorijden, een dutje op de bank of gewoon thuis. Het wordt geleverd met een handig opbergzakje, zodat ik het gemakkelijk kan meenemen. De wasbare hoes zorgt ervoor dat ik geen last heb van nare geurtjes na een lange reis.

Wat het MIRI Nekkussen echt onderscheidt, is de combinatie van comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Het kussen is compact en van hoogstaande kwaliteit, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en lang meegaat. De gebruikersreviews bevestigen dit, met positieve opmerkingen over de zachte en compacte eigenschappen van het kussen.

Het MIRI Nekkussen wordt snel geleverd en wordt geleverd met een niet-tevreden-geld-terug-garantie. Dat toont het vertrouwen van de verkoper in de kwaliteit van het product. Bovendien is de verkoper altijd bereikbaar voor contact, wat een extra laag van betrouwbaarheid toevoegt.

Hoewel er geen nadelen genoemd worden in de gebruikersreviews, is het belangrijk om op te merken dat het nekkussen mogelijk niet voor iedereen geschikt is. Iedereen heeft verschillende voorkeuren en behoeften als het gaat om nekondersteuning. Daarom raad ik aan om de afmetingen en specificaties van het MIRI Nekkussen zorgvuldig te bekijken voordat je tot aankoop overgaat.

Al met al is het MIRI Nekkussen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en ondersteuning tijdens het reizen of thuiswerken. Met zijn unieke design, hoogwaardige materialen en positieve gebruikersreviews, biedt dit nekkussen een comfortabele ervaring en vermindert het nekklachten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Travelsafe Nekkussen - Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Travelsafe Nekkussen - Zwart

 • list plusUitstekend comfort en gemak tijdens lange reizen
 • list plusVulling zorgt voor maximaal comfort en ondersteuning
 • list plusHandige bevestigingsmogelijkheid aan rugzak

Nadelen Travelsafe Nekkussen - Zwart

 • list plusKan mogelijk te zacht of te stevig zijn voor sommige mensen
 • list plusHaakje aan de bovenkant kan mogelijk niet stevig genoeg zijn voor sommige rugzakken

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
9.18
Ik kan je vertellen, het Travelsafe Nekkussen is echt een topper voor reizigers zoals jij en ik die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens die lange reizen. Dit nekkussen is gewoon gemaakt om je nek te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je reiservaring heerlijk ontspannen is.

Een van de geweldige kenmerken van dit nekkussen is de vulling. Het zit namelijk vol met veerkrachtige, synthetische bolletjes die zorgen voor maximaal comfort. Dat betekent dus dat je hoofd perfect wordt ondersteund en dat je geen last krijgt van die vervelende nekpijn tijdens je reis.

En weet je wat ook zo handig is? Je kunt dit nekkussen gewoon aan je rugzak vastmaken. Ja, echt! Er zit een handig haakje aan de bovenkant van het kussen waarmee je 'm zo kunt meenemen. Zo heb je altijd die broodnodige ondersteuning binnen handbereik.

Maar wat dit nekkussen echt onderscheidt van andere modellen is de combinatie van materialen. De onderkant is namelijk gemaakt van heerlijk zachte fleece, waardoor je nek tijdens koude reizen lekker warm blijft. En de bovenkant? Die is gemaakt van een gladde stof, zodat je haar niet in de war raakt en je geen last krijgt van slaaprimpels. Zo blijf je er gewoon fris uitzien, zelfs na een lange vlucht!

En laten we niet vergeten te praten over de anatomische vorm van dit nekkussen. Het past gewoon perfect bij je nek, waardoor je extra comfort hebt en geen last krijgt van een stijve nek na je reis. Echt, het voelt alsof dit kussen gewoon voor jou gemaakt is.

En het beste van alles? Dit nekkussen ziet er gewoon neutraal uit, dus het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En het is ook nog eens duurzaam en van topkwaliteit, dus je kunt er echt lang van genieten en er vele reizen plezier van hebben.

Hoewel ik geen nadelen kan noemen in de reviews, is het natuurlijk altijd goed om te weten dat elk product zijn beperkingen heeft. Sommige mensen vinden het kussen misschien te zacht of juist te stevig, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. En het kan zijn dat het haakje aan de bovenkant van het kussen niet stevig genoeg is voor bepaalde rugzakken.

Maar al met al is het Travelsafe Nekkussen gewoon dé keuze voor reizigers zoals jij die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning tijdens die lange reizen. Met zijn heerlijke zachte en comfortabele vulling, handige bevestigingsmogelijkheid en duurzaamheid is dit nekkussen gewoon je ideale reismaatje. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak die reis zo comfortabel mogelijk met het Travelsafe Nekkussen! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. GoGoods® Nekkussen Luxe Reiskussen Memory

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GoGoods® Nekkussen Luxe Reiskussen Memory

 • list plusOptimaal comfort tijdens het reizen
 • list plusErgonomisch design en comfortabel traagschuim zorgen voor optimale ondersteuning
 • list plusInclusief slaapmasker en oordopjes voor een complete ontspanningservaring

Nadelen GoGoods® Nekkussen Luxe Reiskussen Memory

 • list plusPrijs is hoger dan sommige andere modellen

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.86
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.44
Het GoGoods ® Nekkussen - Luxe Reiskussen - Memory Foam - Vliegtuig - Auto is een absolute must-have voor comfortabel reizen. Ik zorg ervoor dat je optimaal kunt ontspannen tijdens je reis, of je nu in een vliegtuig, trein, bus of auto zit. Mijn ergonomische design biedt optimale ondersteuning dankzij het comfortabele traagschuim. Zelfs in een oncomfortabele houding kun je gemakkelijk in slaap vallen en voorkom ik pijn in je nek of schouders.

Wat mij onderscheidt van andere nekkussens is de complete set die ik meebreng. Naast mijzelf krijg je ook een slaapmasker en oordopjes, zodat je helemaal klaar bent om te ontspannen en van je reis te genieten. Mijn stijlvolle en moderne uitstraling wordt geleverd met een handig meeneemtasje.

Een van mijn voordelen is dat ik niet alleen geschikt ben voor reizen, maar ook voor andere situaties. Je kunt mij bijvoorbeeld gebruiken tijdens het werken of gamen. Dankzij mijn ergonomische design blijft je nek recht, terwijl het comfortabele traagschuim je de juiste ondersteuning biedt. Ik ben gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken, omdat mijn hoes afneembaar is en op 30 graden gewassen kan worden.

De gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit. Een gebruiker geeft aan dat ik comfortabel zit en dat hij tijdens het vliegen goed heeft kunnen slapen zonder nekpijn. Een andere gebruiker benadrukt mijn zachte en comfortabele eigenschappen en is blij met de meegeleverde oordopjes. Een derde gebruiker is vooral te spreken over mijn vorm, die perfect aansluit op het liggen en een pijnlijke nek voorkomt.

Hoewel mijn prijs hoger is dan sommige andere modellen, vinden gebruikers dat ik de prijs zeker waard ben. Mijn kwaliteit, comfort en duurzaamheid maken mij een goede investering. Bovendien zie ik er stijlvol uit en ben ik een geweldig cadeau voor reizigers.

Kortom, het GoGoods Nekkussen - Luxe Reiskussen - Memory Foam - Vliegtuig - Auto biedt optimaal comfort tijdens het reizen. Met mijn ergonomische design, comfortabele traagschuim en meegeleverde accessoires onderscheid ik mij van andere modellen. Ik ben geschikt voor verschillende situaties en bied de juiste ondersteuning om pijnlijke nekklachten te voorkomen. Hoewel mijn prijs iets hoger is, is mijn kwaliteit en duurzaamheid zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. UP&GR8® Nekkussen Vliegtuig & Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen UP&GR8® Nekkussen Vliegtuig & Auto

 • list plusHoogwaardig traagschuim biedt 360-graden ondersteuning voor verschillende slaaphoudingen.
 • list plusWasbare en ademende hoes, samen met magnetisch materiaal, zorgen voor een comfortabele en verkoelende slaapomgeving.
 • list plusCompact, draagbaar en inclusief handige accessoires zoals bagagelabel, oordopjes en slaapmasker.

Nadelen UP&GR8® Nekkussen Vliegtuig & Auto

 • list plusKlittenbandsluiting kan een lichte beperking vormen voor sommige gebruikers.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.13
Functionaliteit
8.03
Gebruiksgemak
8.89
Ik kan niet wachten om mijn UP&GR8 ® Nekkussen voor vliegtuig en auto mee te nemen op mijn volgende reis. Dit kussen biedt ultiem comfort dankzij het hoogwaardige traagschuim dat 360-graden ondersteuning biedt, waardoor ik ontspannen en comfortabel kan slapen, ongeacht mijn slaaphouding. De wasbare en ademende hoes, samen met het gebruik van magnetisch materiaal, zorgen voor een verkoelende slaapomgeving en bevorderen de bloedsomloop voor een gezonde nachtrust.

Dankzij het compacte en draagbare ontwerp kan ik het kussen gemakkelijk meenemen en opbergen, terwijl de handige accessoires, zoals het bagagelabel, oordopjes en slaapmasker, mijn reisset compleet maken. Of ik nu een lange vlucht of een autorit maak, dit nekkussen zorgt ervoor dat ik comfortabel en ontspannen kan reizen. En het is ook nog eens eenvoudig te reinigen, omdat de hoes verwijderbaar is en in de wasmachine kan worden gewassen.

UP&GR8 heeft echt aan alles gedacht om te zorgen voor ultiem comfort en ondersteuning tijdens het reizen. Het gebruik van hoogwaardig traagschuim, ademend materiaal en magnetische stimulatie zorgt voor een unieke slaapervaring die ik nergens anders kan vinden.

Hoewel de klittenbandsluiting voor sommige gebruikers misschien een lichte beperking vormt, vind ik de algehele kwaliteit, comfort en ondersteuning die dit nekkussen biedt, geweldig. Het is echt een topkeuze voor reizigers die comfort en ontspanning belangrijk vinden. Met zijn unieke eigenschappen, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, zorgt dit nekkussen ervoor dat ik uitgerust en energiek op mijn bestemming aankom. Ik kan niet wachten om het uit te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Nekkussen (reizen) Reiskussen Nekkussen voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nekkussen (reizen) Reiskussen Nekkussen voor

 • list plusBiedt comfortabele ondersteuning voor nek, hoofd en schouders
 • list plusCool Gel-technologie en bamboe-geïnjecteerd memory foam helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur
 • list plusSuperzachte pluche afwerking voor optimaal comfort

Nadelen Nekkussen (reizen) Reiskussen Nekkussen voor

 • list plusOntworpen met specifieke reisbehoeften in gedachten en kan beperkingen hebben in andere toepassingen

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
7.47
Gebruiksgemak
8.44
Hey daar! Ik wil je graag voorstellen aan het Nekkussen (reizen) - Reiskussen, jouw nieuwe reismaatje dat zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning tijdens al je reizen. Dankzij de combinatie van Cool Gel-technologie en bamboe-geïnjecteerd memory foam, biedt dit kussen een unieke ervaring. Het memory foam zorgt voor perfecte ondersteuning voor je nek, hoofd en schouders, terwijl de Cool Gel-technologie en bamboe-injectie helpen bij het reguleren van je lichaamstemperatuur, zodat het kussen nooit te warm of te koud aanvoelt. Ideaal voor reizen met het vliegtuig, auto, bus, trein of gewoon thuis ontspannen. 🌟

Een opvallend voordeel van dit nekkussen is de superzachte pluche afwerking. Deze hoogwaardige stof biedt optimaal comfort en is gemakkelijk af te ritsen om in de wasmachine te wassen. Zo blijft je kussen altijd fris en hygiënisch, klaar voor je volgende avontuur.

Technisch gezien is het kussen gemaakt van premium memory foam, wat betekent dat het super zacht en comfortabel aanvoelt, terwijl het toch de juiste ondersteuning biedt. Bovendien keert het langzaam terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor het duurzaam is en lang meegaat. De Cool Gel-technologie zorgt ervoor dat het kussen altijd de juiste temperatuur behoudt, zodat je altijd comfortabel blijft, ongeacht de omgevingstemperatuur.

Dit nekkussen is een revolutie op het gebied van reiskussens, omdat het niet alleen comfort en ondersteuning biedt, maar ook actief je lichaamstemperatuur reguleert. Hiermee onderscheidt het zich van eerdere modellen en standaard reiskussens op de markt. Het is de combinatie van comfort, ondersteuning en temperatuurregulatie die dit nekkussen tot een opmerkelijke keuze maakt voor reizigers.

Hoewel dit nekkussen uitblinkt tijdens reizen, kan het zijn beperkingen hebben in andere situaties, omdat het specifiek is ontworpen voor reisbehoeften. Desalniettemin, voor reizigers die op zoek zijn naar een hoog niveau van comfort en ondersteuning, in combinatie met temperatuurregulatie, kan dit nekkussen een gamechanger zijn.

Kortom biedt het Nekkussen (reizen) - Reiskussen een unieke combinatie van comfort, ondersteuning en temperatuurregulatie, waardoor het een uitstekende keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een hoogwaardig reiskussen. Met zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen onderscheidt dit kussen zich van de rest, waardoor het een must-have accessoire is voor onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Lucceti - Nekkussen Premium Reiskussen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lucceti - Nekkussen Premium Reiskussen

 • list plusUitzonderlijk comfortabel en ondersteunend, zowel tijdens reizen als thuiswerken
 • list plusInnovatief ontwerp en gebruik van traagschuim voor verlichting van pijn en ongemak
 • list plusHoogwaardige materialen, waaronder traagschuim, magnetisch textiel en 100% katoenen hoes

Nadelen Lucceti - Nekkussen Premium Reiskussen

 • list plusSommige gebruikers geven de voorkeur aan een steviger kussen

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.74
Functionaliteit
7.95
Gebruiksgemak
7.14
Ik ben dol op het Lucceti Nekkussen! Het biedt echt een ongelooflijk comfortabele ervaring, of ik nu onderweg ben of gewoon thuis aan het werk ben. Het traagschuim vormt zich perfect naar mijn nek, waardoor eventuele pijn en ongemak direct verdwijnen. Met 360-graden ondersteuning voorkomt dit kussen zelfs nekpijn na langdurig gebruik. En het beste van alles? Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals traagschuim dat ongemak elimineert en magnetisch textiel dat de bloedcirculatie stimuleert.

Het nekkussen heeft een 100% katoenen hoes die heerlijk zacht aanvoelt, waardoor het echt een luxe ervaring biedt. En het is super veelzijdig - ik kan het gebruiken tijdens het reizen, thuiswerken en zelfs tijdens het autorijden. Met de ergonomische vorm en aanpasbare sluitingen past het perfect en kan ik het overal mee naartoe nemen dankzij de handige opbergtas. En de wasbare hoes zorgt ervoor dat het altijd fris ruikt, zelfs na langdurig gebruik.

Wat betreft specificaties, het nekkussen meet 28 x 28 x 14 cm (L x B x H) en is gemaakt van hoogwaardig traagschuim aan de binnenkant en een katoenen tijk aan de buitenkant. En als kers op de taart biedt Lucceti efficiënte verzending en een geld-terug-garantie, dus ik kan met een gerust hart mijn aankoop doen. En nu bieden ze zelfs nieuwe en gratis bezorgopties, waaronder avondbezorging, voor nog meer gemak.

Hoewel sommige mensen de voorkeur geven aan een steviger kussen, ben ik echt verliefd geworden op het Lucceti Nekkussen. Het is de perfecte oplossing voor mijn nekpijn tijdens lange werkdagen en reizen. Met zijn ongeëvenaarde ondersteuning, hoogwaardige materialen en veelzijdigheid, is dit nekkussen echt een winnaar in mijn boek! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje

 • list plusLicht en draagbaar, past gemakkelijk in rugzak of bagage
 • list plusCompleet met oogmasker, oordopjes en draagtas
 • list plusErgonomisch ontwerp voor 360° ondersteuning aan hoofd en nek

Nadelen Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje

 • list plusOpblaasbaar ontwerp biedt mogelijk minder vormvastheid

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.25
Functionaliteit
7.54
Gebruiksgemak
7.56
Hey daar! Ben jij ook zo'n reiziger die altijd onderweg is? Dan is het Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje echt iets voor jou! Dit handige reiskussen is ontworpen om jouw reis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met een gewicht van slechts 106 g is het kussen super licht en makkelijk mee te nemen in je tas of koffer. Het wordt zelfs geleverd met een oogmasker, oordopjes en een handig opbergtasje, zodat je echt alles bij de hand hebt.

Het ergonomische ontwerp zorgt voor 360° ondersteuning aan je hoofd en nek, zodat je echt even kunt ontspannen tijdens je reis. En het beste van alles? Het is super makkelijk op te blazen en je kunt zelf de stevigheid aanpassen. Het zachte fluwelen materiaal en de wasbare hoes zorgen voor een luxe gevoel en maken het schoonmaken een makkie. En dankzij de 100% tevredenheidsgarantie kun je dit kussen risicoloos uitproberen.

Dus, waar wacht je nog op? Met het Traveltime Opblaasbaar Nekkussen met Opbergtasje heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis. Say goodbye tegen dat vervelende nekpijn en hello tegen ultiem comfort onderweg! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Opblaasbaar Nekkussen set 3 in

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Opblaasbaar Nekkussen set 3 in

 • list plusErgonomisch ontwerp voor optimale ondersteuning van de nek.
 • list plusLuxe fluwelen afwerking voor een comfortabele ervaring.
 • list plusCompleet met slaapmasker en oordoppen voor extra ontspanning.

Nadelen Opblaasbaar Nekkussen set 3 in

 • list plusMogelijk beperkt in ondersteuning voor mensen met specifieke nekproblemen.
 • list plusNiet geschikt voor alle nekproblemen.
 • list plusMogelijk beperkt in ondersteuning voor specifieke reisscenario's.

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
6.66
Gebruiksgemak
7.16
Hey daar, reiziger! Op zoek naar de ultieme comfortabele reiservaring? Dan is mijn opblaasbare nekkussen set 3 in 1 met opbergtasje precies wat je nodig hebt. Met een opblaasbaar nekkussen, slaapmasker en oordoppen, ben ik jouw ideale reisgenoot.

Mijn U-vormige kussen van zacht fluweel biedt optimale ondersteuning voor je nek, waardoor je makkelijk kunt rusten en in slaap kunt vallen tijdens lange vliegreizen, autoreizen of treinreizen. En het beste van alles? Mijn kussen neemt weinig ruimte in beslag wanneer het niet in gebruik is, en komt met een handig opbergtasje, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Met afmetingen van 28 x 28 x 12 cm en een gewicht van slechts 124 gram, past mijn kussen gemakkelijk in je handbagage en is het praktisch voor onderweg. En dankzij de wasbare fluwelen hoes en niet-giftige PVC-airbag, ben ik duurzaam, hygiënisch en betrouwbaar voor langdurig gebruik.

Mijn complete set, inclusief slaapmasker en oordoppen, maakt mij een veelzijdige en waardevolle aanwinst voor reizigers die op zoek zijn naar ultiem comfort onderweg. Dus als je van een ontspannen reis wilt genieten, dan ben ik de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Nekkussens. Er zijn namelijk 883 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!