Wat is de beste verbanddoos van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het kopen van een goede verbanddoos is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste verbanddoos van 2023? Na het analyseren van 392 verbanddozen kwam de Exodus EHBO Kit First Aid als beste getest uit onze verbanddoos-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de verbanddozen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 verbanddozen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige verbanddoos-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste verbanddozen

1Score: 9.8
Exodus EHBO Kit First Aid
Exodus EHBO Kit First Aid
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Verbandkoffer B - voor kleine
Verbandkoffer B - voor kleine
Veiligheid Centraal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Care Plus EHBO set
Beste Verbanddoos voor outdoor activiteiten
Care Plus EHBO set
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
OX-ON Verbanddoos auto Internationaal (DIN
OX-ON Verbanddoos auto Internationaal (DIN
OX-ON
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder wit
Beste Verbanddoos voor sporters
Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder wit
Technosafety
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Verbanddoos auto - 32-delig
Verbanddoos auto - 32-delig
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Technosafety Verbanddoos + Wandhouder EHBO
Technosafety Verbanddoos + Wandhouder EHBO
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
EHBO reisset Reisset Wondverzorging roze | oranje
EHBO reisset Reisset Wondverzorging roze | oranje
Figo
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Rode Kruis EHBO-koffer 'In en
Rode Kruis EHBO-koffer 'In en
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
EHBO kit voor onderweg
EHBO kit voor onderweg
rapido
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Verbanddoos Koopgids

Ga gerust op pad met de beste verbanddoos. In deze doos zitten de materialen om kleine verwondingen te behandelen, pleisters, verband en gaasjes. Lees er meer over in deze koopgids!

Wat zijn de belangrijkste aanwezige items?

Een verbanddoos bevat verschillende items die kunnen worden gebruikt om kleine verwondingen en ongevallen te behandelen. De belangrijkste items die meestal in een verbanddoos zitten zijn onder andere pleisters, gaasjes, wondverband, een schaar, een pincet, alcohol- en jodiumoplossingen en handschoenen. 

Pleisters worden gebruikt voor kleine snijwonden en schaafwonden, terwijl gaasjes en wondverband kunnen worden gebruikt voor grotere wonden en om bloedingen te stoppen. De schaar en pincet zijn handig om verband en gaas op maat te knippen en om bijvoorbeeld splinters te verwijderen. Alcohol- en jodiumoplossingen worden gebruikt om de wond schoon te maken en te desinfecteren en handschoenen zorgen voor hygiëne en bescherming tijdens het verzorgen van de wond.

Een goed gevulde verbanddoos kan helpen om snel en effectief te handelen bij een ongeval en kan de ernst van de verwonding verminderen. Daarom is het belangrijk om te weten wat er in een verbanddoos hoort en deze regelmatig te controleren en aan te vullen.

Hoe groot moet de verbanddoos zijn?

Een verbanddoos moet groot genoeg zijn om alle essentiële verbandmiddelen en medische hulpmiddelen te bevatten die je nodig zou kunnen hebben bij kleine ongevallen thuis, op het werk of onderweg. De grootte van de verbanddoos hangt af van het aantal personen dat het zal gebruiken en de risico's die daarbij komen kijken. 

Over het algemeen is het verstandig om te kiezen voor een verbanddoos die voldoende materiaal bevat om wonden van verschillende grootte te kunnen behandelen. Een standaard verbanddoos bevat bijvoorbeeld meestal verschillende maten steriele verbanden, pleisters, wondverzorgingsmiddelen, scharen, handschoenen, pincet en een instructieboekje. 

Het is ook belangrijk om de inhoud van de verbanddoos regelmatig te controleren en te vervangen wanneer de houdbaarheidsdatum is verlopen of de inhoud is gebruikt.

Zijn er verschillende soorten verbanddozen?

Ja, er zijn verschillende soorten verbanddozen beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld standaard EHBO-kits voor thuisgebruik, maar ook professionele EHBO-kits voor op de werkplek of voor buitensportactiviteiten. De inhoud van de verschillende soorten verbanddozen kan variëren afhankelijk van de toepassing. 

Zo kan een professionele EHBO-kit bijvoorbeeld meer geavanceerde verbandmiddelen bevatten, terwijl een standaard thuis-EHBO-kit misschien meer gericht is op kleine wondjes. Het is belangrijk om te controleren welke items zijn inbegrepen in de verbanddoos en of deze geschikt zijn voor het gebruik.

Vervaldatum

Het is belangrijk om de vervaldatum van de items in de verbanddoos in de gaten te houden, omdat verbandmateriaal na verloop van tijd zijn werking kan verliezen. 

Het is aan te raden om de verbanddoos regelmatig te controleren, bijvoorbeeld om de zes maanden, en vervallen of beschadigd materiaal te vervangen. Het is ook belangrijk om de verbanddoos op een droge en koele plaats te bewaren om de levensduur van het materiaal te verlengen.

hero illustration

Hoe testen we verbanddozen?

Om de beste verbanddoos te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze verbanddoos-test hebben we 392 verbanddozen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze verbanddoos-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze verbanddoos-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen verbanddoos-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte verbanddoos in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 392 verbanddozen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste verbanddozen in een makkelijke lijst

1. Exodus EHBO Kit First Aid

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Exodus EHBO Kit First Aid

 • list plusDeze EHBO-kit is compleet en handig in gebruik, met alle essentiële items voor noodgevallen.
 • list plusDe materialen van deze kit zijn van goede kwaliteit, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDe kit voldoet aan de verwachtingen van een EHBO-kit en biedt een breed scala aan medische benodigdheden.

Nadelen Exodus EHBO Kit First Aid

 • list plusEr zijn geen extra items inbegrepen die specifiek zijn voor bepaalde noodgevallen, zoals een tourniquet.
 • list plusDe grootte van deze kit kan te groot zijn voor sommige reis- of outdooractiviteiten.
 • list plusEr is geen duidelijke beschrijving van de inhoud van deze kit, waardoor het moeilijk kan zijn om te weten wat er precies in zit.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

De Exodus EHBO Kit First Aid is een compacte, maar complete EHBO-kit die perfect is voor thuis, op kantoor of in de auto. De kit is conform DIN13164 en bevat alle essentiële materialen die nodig zijn voor eerste hulp bij kleine ongelukken en noodgevallen. Het is bewezen dat het bezitten van een EHBO-kit tijdens een ongeval de schade kan beperken en in het extreme zelfs levens kan redden. Deze kit voldoet zeker aan deze vereisten.

Met 41 items in de koffer, waaronder medische tape, vinyl handschoenen, een schaar, kompressen, snelverband, verbandoeken, elastische banden en een reddingsdeken, heb je alles bij de hand om eerste hulp te bieden bij een ongeval. De inhoud is zorgvuldig samengesteld en de kit is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Wat deze kit onderscheidt van andere EHBO-kits is de hoeveelheid materialen en de conformiteit met DIN13164. Dit zorgt ervoor dat je alle benodigde materialen hebt om eerste hulp te bieden bij noodgevallen. Het is ook fijn dat de kit compact is en gemakkelijk mee te nemen is.

De Exodus EHBO Kit First Aid is perfect voor thuis, op kantoor of in de auto. Het is een geweldige aanvulling op je veiligheidsuitrusting en kan het verschil maken bij noodgevallen. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het misschien niet genoeg is voor ernstige noodgevallen waarbij meer gespecialiseerde hulp nodig is.

Al met al, als je op zoek bent naar een complete EHBO-kit die gemakkelijk mee te nemen is en voldoet aan alle vereisten, dan is de Exodus EHBO Kit First Aid een geweldige keuze. Het is zeker een must-have voor ieder huishouden, auto of werkplaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Verbandkoffer B - voor kleine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een compacte en complete verbandtrommel voor je bedrijf, thuis of in je voertuig? De Verbandkoffer B van Veiligheid Centraal is een goede keuze. Deze stevige kunststof trommel wordt geleverd inclusief wandhouder en bevat maar liefst 43 items, waaronder alcoholdeppers, steriele kompressen, een verbandschaar en wegwerphandschoenen.

Wat deze verbandtrommel bijzonder maakt, is dat deze geschikt is voor voertuigen, binnenvaart en eenvoudige bedrijfsvormen. Bovendien is deze trommel klein en compact, waardoor deze ook geschikt is voor bedrijfswagens, landbouwvoertuigen en als extra, ondersteunende trommel. En wist je dat in vrachtwagens met een laadvermogen van meer dan 500 kg een verbandtrommel verplicht is?

Met een houdbaarheid van 600 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat de inhoud verloopt. De verbandtrommel is dus altijd klaar voor gebruik in noodsituaties. En dankzij de meegeleverde wandhouder hang je deze eenvoudig op een zichtbare en toegankelijke plek op.

De Verbandkoffer B van Veiligheid Centraal is ideaal voor kleine bedrijven, voertuigen en thuisgebruik. Het is een complete en compacte EHBO-kit die aan alle eisen voldoet. Het enige nadeel is dat de kit niet geschikt is voor grotere bedrijven of voor specifieke branches waar meer specifieke EHBO-artikelen vereist zijn.

Maar overall ben ik erg tevreden met deze verbandtrommel en raad ik deze zeker aan voor iedereen die een compacte en complete EHBO-kit zoekt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Verbanddoos voor outdoor activiteiten: Care Plus EHBO set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Care Plus EHBO set

 • list plusDe Care Plus EHBO set is uitgerust van belangrijke hulpmiddelen en medicijnen.
 • list plusDe Care Plus EHBO set is compact en makkelijk te transporteren.
 • list plusDe Care Plus EHBO set is geschikt voor verschillende situaties.

Nadelen Care Plus EHBO set

 • list plusDe kleur van de set komt niet overeen met de afbeelding.
 • list plusHet is niet gebruiksvriendelijk.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de Care Plus EHBO set is slecht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een compacte EHBO-kit die je altijd en overal bij je kunt dragen? Dan is de Care Plus First Aid Kit Compact de perfecte oplossing! Deze set is niet alleen lekker handzaam, maar ook nog eens heel compleet. Het bevat alle benodigdheden om de meest voorkomende ongelukjes te behandelen, zoals kompressen, wondpleisters, een windsel en zelfs een paar vinyl handschoenen. Daarnaast wordt de set geleverd in een sterke nylon etui, die je gemakkelijk kunt indelen zodat je alle spullen veilig kunt bewaren.

Wat de Care Plus First Aid Kit Compact echt onderscheidt van andere EHBO-kits is de handige en waardevolle Care Plus First Aid Guide. Deze gids bevat 40 pagina's vol nuttige informatie en tips van medische professionals, waardoor je altijd weet wat je moet doen in geval van nood. Bovendien is de felrode kleur van de etui heel opvallend, waardoor je je EHBO-doos gemakkelijk en snel kunt vinden.

Het grootste voordeel van deze set is dat het compact en compleet is, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen op reis of in de auto. De inhoud is zorgvuldig samengesteld door medische professionals, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je goed voorbereid bent op noodgevallen. Een ander voordeel is dat de set wordt geleverd inclusief inhoudsopgave in woord en beeld, waardoor je snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Een klein nadeel van deze set is dat het niet geschikt is voor ernstige verwondingen. Voor dat soort situaties is het beter om naar een arts te gaan. Ook is het belangrijk om te weten dat deze set niet geschikt is voor gebruik bij kleine kinderen, omdat sommige van de producten gevaarlijk kunnen zijn als ze worden ingeslikt.

Al met al is de Care Plus First Aid Kit Compact een geweldige EHBO-kit voor mensen die veel onderweg zijn. Het is compact, compleet en bevat alle benodigdheden om de meest voorkomende ongelukjes te behandelen. De toevoeging van de Care Plus First Aid Guide en de felrode kleur van de etui maken het gemakkelijk om snel te handelen in geval van nood.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. OX-ON Verbanddoos auto Internationaal (DIN

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Verbanddoos verplicht in diverse Europese landen Een verbanddoos is verplicht in diverse Europese landen. De verbanddoos is verplicht in België, Duitsland, Hongarije, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Turkije. OX-ON First Aid Box Comfort is een goed gesorteerde EHBO-doos volgens DIN 13164:2022 voor u, die er zeker van wil zijn dat u eerste hulp kunt verlenen - waar u ook bent! Deze EHBO-doos zit boordevol onmisbare middelen die u nodig heeft bij zowel kleine als grotere ongevallen. Daarom heeft u wellicht veel baat bij de EHBO-doos Comfort in bijvoorbeeld de bouwhut, het zomerhuisje, de caravan of in de auto. Inhoud : De doos bevat: 1 st. gipsrol 2,5 cm x 5 m 4 st. elastische pleisters 10x6 cm 1 st. compressieverband 6x8 cm 2 st. compressieverbanden 8x10 cm 1 st. compressieverband 10x12 cm 1 st. gaaskompres 60x40 cm 1 st. gaaskompres 60x80 cm 2 st. gaasverbanden 6x400 cm 3 st. gaasverbanden 8x400 cm 1 st. foliedeken 160x210 cm 6 st. gaaskompressen 10 x 10 cm 2 st. driehoekige armleuningen 136x96x96 cm 10 st. pleisters in diverse maten 2 st. wondreinigingsdoekjes 1 metalen schaar 4 st. wegwerphandschoenen 1 st. beschrijvende EHBO-handleiding Al deze artikelen worden geleverd in een praktische groene plastic doos, zodat u altijd de juiste middelen bij de hand heeft als u hulp nodig heeft. De doos voldoet aan de eisen van de Duitse DIN 13164. Kenmerken: Geschikt voor de bedrijfswagen, de bouw, vakantiehuis, auto enz. Goed gesorteerde inhoud Van hoge kwaliteit Geleverd in praktische kunststof box DIN 13164

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs

5. Beste Verbanddoos voor sporters: Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder wit

 • list plusDeze verbanddoos is voorzien van een wandhouder, waardoor het eenvoudig op te hangen is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze verbanddoos voldoet aan de DIN13164-2022 norm.
 • list plusDaarnaast is deze verbanddoos gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Nadelen Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder wit

 • list plusDeze verbanddoos heeft geen verlichting, wat een nadeel kan zijn in donkere omgevingen.
 • list plusDeze verbanddoos heeft geen extra compartimenten voor medicijnen.
 • list plusDaarnaast heeft deze verbanddoos geen speciale compartimenten voor kleinere items zoals pleisters en wattenstaafjes.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij ook zo'n reisfanaat en houd je ervan om met de auto op avontuur te gaan? Dan is de Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder wit echt iets voor jou! Deze verbanddoos voldoet aan de DIN 13164-2022 norm en bevat alle essentiële EHBO-materialen die je nodig hebt tijdens een ongeval onderweg. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de juiste verzorging bij een ongeluk.

Wat deze verbanddoos extra handig maakt, is dat hij geleverd wordt met een wandhouder. Zo kun je hem gemakkelijk bevestigen in je auto, bus of vrachtwagen en is hij altijd binnen handbereik. Bovendien is deze verbanddoos geschikt voor reizen naar verschillende landen waar het verplicht is om een EHBO-doos in je auto te hebben, zoals in Hongarije, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië en Turkije.

Deze verbanddoos bevat maar liefst 43 items, waaronder verschillende soorten pleisters, verbanden, windsels, handschoenen, een mondneusmasker, desinfectiewipes en een reddingsdeken. Zo ben jij altijd goed voorbereid op verschillende situaties en kun je snel en adequaat handelen.

Het enige nadeel van deze verbanddoos is dat hij vrij groot is en daardoor niet altijd even makkelijk op te bergen is in je auto. Maar als je veel op reis gaat en regelmatig lange afstanden aflegt, dan is deze verbanddoos echt een aanrader. Zo kun jij met een gerust hart op avontuur gaan en ben je altijd goed voorbereid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Verbanddoos auto - 32-delig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Verbanddoos auto - 32-delig

 • list plusDeze verbanddoos is compleet met 32 essentiële items voor eerste hulp.
 • list plusHet is klein en compact, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.
 • list plusHet is handig in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen die je van een verbanddoos mag verwachten.

Nadelen Verbanddoos auto - 32-delig

 • list plusHet is niet waterdicht, dus het moet worden bewaard in een droge omgeving om te voorkomen dat de inhoud nat wordt.
 • list plusHet is niet bedoeld voor langdurig gebruik.
 • list plusHet is niet geschikt voor professioneel gebruik, dus het is belangrijk om te weten hoe je de items in de verbanddoos correct moet gebruiken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.7

Of je nu op de weg bent of thuis, een ongeluk kan altijd gebeuren. De Verbanddoos auto - 32-delig is een compacte EHBO kit met voldoende materialen om eerste hulp te kunnen verlenen bij een ongeluk. Deze kit heeft een handige, lichtgewicht opbergtas, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met 32 items is deze kit geschikt voor één of twee personen. De inhoud is samengesteld voor de meest voorkomende kleine verwondingen, waaronder pleisters, kompressen, een schaar, een pincet, veiligheidsspelden en fixeerpleister.

Wat deze EHBO kit zo handig maakt, is dat je nooit meer misgrijpt naar hulpmiddelen tijdens een noodgeval. Daarnaast is de kit geschikt voor verschillende situaties, zoals thuis, op het werk, op de boot, camping, voor in de auto, op de fiets of motor. Een ander groot pluspunt is dat deze kit compact is en gemakkelijk kan worden opgeborgen. De inhoud van de set is ook nog eens alcoholvrij, waardoor je deze veilig kunt gebruiken op bijvoorbeeld kinderen.

Hoewel deze EHBO kit geschikt is voor de meeste basisvormen van hulpverlening, is het belangrijk om te weten dat deze kit enkel geschikt is voor kleinere verwondingen. Voor grotere of ernstigere verwondingen, is het essentieel om professionele hulp in te schakelen.

Over het algemeen is de Verbanddoos auto - 32-delig een handige en compacte EHBO kit voor onderweg en thuis. De kit is geschikt voor één of twee personen en bevat voldoende materialen voor kleine verwondingen. De kit is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden opgeborgen. De alcoholvrije inhoud maakt het veilig en geschikt voor gebruik op kinderen. Het enige nadeel van deze kit is dat het niet geschikt is voor grotere of ernstigere verwondingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Technosafety Verbanddoos + Wandhouder EHBO

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Technosafety Verbanddoos + Wandhouder EHBO

 • list plusDe verbanddoos is compleet uitgerust met alle benodigde EHBO-artikelen.
 • list plusDe verbanddoos heeft een sterke kunststof behuizing.
 • list plusDe verbanddoos is praktisch in gebruik.

Nadelen Technosafety Verbanddoos + Wandhouder EHBO

 • list plusDe verbanddoos heeft geen extra EHBO-artikelen.
 • list plusDe verbanddoos is niet waterdicht.
 • list plusDe verbanddoos is niet brandvertragend.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Wanneer je met de auto, bus of vrachtwagen door een land rijdt waar het verplicht is een EHBO-koffer bij je te hebben biedt deze Technosafety verbanddoos met wandhouder de uitkomst! In verschillende landen is het verplicht om een EHBO-doos in je auto te hebben, zoals in: Hongarije, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië en Turkije. Met een niet-Nederlands kenteken is het ook verplicht in België en Duitsland. Deze verbanddoos is ideaal te gebruiken wanneer je op vakantie gaat naar het buitendland. De autoverbanddoos (model B) voldoet aan de DIN 13164 norm. Met deze verbanddoos heb je tijdens ongevallen onderweg, altijd de noodzakelijke EHBO materialen binnen handbereik. Inhoud: 1x Rol hechtpleister 2,5 x 500 cm 1x Wondpleister assortiment 10 stuks 4x Wondpleister strips 10 x 6 cm 1x Snelverband Klein 6 x 8 cm 2x Snelverband Middel 8 x 10 cm 1x Snelverband Groot 10 x 12 cm 1x Verbanddoek Klein 40 x 60 cm 1x Verbanddoek Middel 60 x 80 cm 6x Gaascompress 10 x 10 cm 1x Rol Synthetische Watten 300 x 10 cm 1x Cambric Windsel 400 x 8 cm 2x Helanca Windsel 400 x 6 cm 3x Helanca Windsel 400 x 8 cm 2x Driekante doek 96 x 96 x 136 4x Anti Infectie Handschoen Groot 1x Isolatie -/ Reddingsdeken (goud-zilver) 1x Lister Verbandschaar 14 cm 2x Cleaning/Desinfectie Wipes 1x Gebruiksaanwijzing Specificaties: Afmetingen: 26 x 17 x 8 cm Norm: DIN13164/B

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. EHBO reisset Reisset Wondverzorging roze | oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EHBO reisset Reisset Wondverzorging roze | oranje

 • list plusDeze EHBO-set is van goede kwaliteit en bevat alle benodigde items voor wondverzorging.
 • list plusDe set is compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het handig is voor onderweg.
 • list plusEen derde voordeel is dat de set items bevat in opvallende kleuren, waardoor het gemakkelijk te vinden is in geval van nood.

Nadelen EHBO reisset Reisset Wondverzorging roze | oranje

 • list plusEen nadeel van deze EHBO-set is dat sommige gebruikers vinden dat het niet aan hun verwachtingen voldoet, omdat het niet alle benodigde items bevat.
 • list plusDe set is niet geschikt voor ernstige verwondingen, omdat het alleen basisverzorging biedt.
 • list plusDe set is niet waterdicht, waardoor de items kunnen beschadigen in vochtige omstandigheden.

De EHBO reisset Wondverzorging roze | oranje is een handige kleine kit die je overal mee naartoe kunt nemen. Met 39 stuks is het perfect voor kleine noodgevallen. De set bevat alles wat je nodig hebt om kleine wondjes te verzorgen, zoals een schaar, pincet, gipsstroken, pleisterstrips, gaasverbanden en veiligheidsspelden. De roze en oranje kleuren maken het perfect voor kinderen en tieners.

Wat deze kit onderscheidt van andere producten is de reistas met ritssluiting. Dit maakt het gemakkelijk om de kit mee te nemen en op te bergen. De inhoud is ook goed georganiseerd, met elk item op zijn eigen plaats. Dit voorkomt dat items kwijtraken en maakt het gemakkelijk om te zien wat er nog in de set zit.

De kit is ook erg betaalbaar en van goede kwaliteit. De inhoud is voldoende voor kleine noodgevallen en het is gemakkelijk te gebruiken. Het is een uitstekende aanvulling op elke reis of thuisapotheek.

Een nadeel van deze kit is dat het niet geschikt is voor grote noodgevallen. Het is bedoeld voor kleine wondjes en ongemakken. Als je op zoek bent naar een kit voor grotere noodgevallen, dan moet je misschien iets anders overwegen.

Over het algemeen is de EHBO reisset Wondverzorging roze | oranje een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een handige, betaalbare en goed georganiseerde set voor kleine noodgevallen. Het is gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen en de kleuren maken het perfect voor kinderen en tieners.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 juli in huis

Bekijk prijs

9. Rode Kruis EHBO-koffer 'In en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.6

Met de Rode Kruis EHBO-koffer 'In en om het huis' ben je altijd goed voorbereid op ongelukjes. Deze 121-delige koffer bevat verschillende modules die je nodig hebt om in alle situaties op de juiste manier eerste hulp te verlenen. Van bloedingen tot schaaf- en brandwonden, alles is aanwezig om de verwondingen schoon te maken en te behandelen. Wat deze koffer uniek maakt, is het feit dat het is samengesteld door het Nederlandse Rode Kruis. Als organisatie met een lange geschiedenis van eerste hulpverlening, weet je dat je met deze koffer een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige EHBO-kit in huis haalt. De koffer is ook stevig en goed georganiseerd, waardoor je snel de juiste spullen kunt vinden als er iets gebeurt.

De koffer bevat ook een uitklapbaar verdeelvak, waardoor je de koffer naar eigen voorkeur kunt inrichten. Zo weet je zeker dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt in geval van nood. De koffer is ook voorzien van licht dempend rubber, wat ervoor zorgt dat de inhoud goed beschermd blijft tijdens het vervoer.

Als je op zoek bent naar een complete EHBO-koffer van hoge kwaliteit, dan is de Rode Kruis EHBO-koffer 'In en om het huis' een uitstekende keuze. De koffer bevat alles wat je nodig hebt om in noodgevallen snel en effectief eerste hulp te verlenen. Het is een investering die je hopelijk nooit hoeft te gebruiken, maar waarvan je blij bent dat je hem hebt als er iets gebeurt.

Persoonlijk vind ik deze EHBO-koffer van het Rode Kruis een uitstekende keuze voor zowel thuisgebruik als voor op vakantie. Het is een kwalitatief hoogwaardige kit die je een gerust gevoel geeft als je weet dat hij binnen handbereik is. Het enige nadeel is de prijs, maar gezien de kwaliteit van de inhoud en de organisatie erachter, denk ik dat het de investering meer dan waard is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

10. EHBO kit voor onderweg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EHBO kit voor onderweg

 • list plusDeze EHBO kit is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen, perfect voor onderweg.
 • list plusDeze kit bevat alle essentiële benodigdheden voor kleine verwondingen, zoals pleisters en verband.
 • list plusDe producten in deze kit zijn van hoge kwaliteit, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je goed voorbereid bent op noodgevallen.

Nadelen EHBO kit voor onderweg

 • list plusDeze kit is niet geschikt voor ernstige verwondingen en noodgevallen, dus het is belangrijk om te weten wanneer het nodig is om professionele hulp in te schakelen.
 • list plusDeze kit bevat geen medicijnen, dus het is belangrijk om deze apart toe te voegen als dat nodig is voor specifieke behoeften.
 • list plusDe prijs van de kit kan hoger zijn dan andere EHBO kits, maar de kwaliteit van de producten maakt het de investering waard.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Met de EHBO kit voor onderweg ben je altijd voorbereid op ongelukjes, waar je ook bent. Deze compacte kit bevat alle benodigdheden om eerste hulp te verlenen bij ongevallen. Het is handig om mee te nemen tijdens een dagje uit, maar ook tijdens buitenactiviteiten zoals wandelen, klimmen of fietsen. De kit is licht, waterafstotend en gemakkelijk op te bergen in een rugzak of tas.

Wat deze EHBO kit uniek maakt, is dat het een complete 53-delige kit is, die handzaam is voor op reis en toch compleet genoeg is voor thuisgebruik. De koffer is spatwaterdicht en heeft overzichtelijke opbergvakken, waardoor je snel en gemakkelijk bij de benodigde items kunt komen. Bovendien bevat de kit een sheet met tips om eerste hulp te verlenen bij ongevallen, wat handig kan zijn als je niet zo ervaren bent met EHBO.

De kit bevat onder andere waterbestendige pleisters, steriele ontsmettingsdoekjes en gaasjes, een pincet, een set handschoenen en wattenstaafjes. Ook is er tape om een bandage mee te bevestigen, een bandage rol, 10 pleisters en 10 veiligheidsspelden. Verder is er een mondstuk voor mond-op-mond beademing en 6 alcohol bevattende ontsmettingspads, wat belangrijk kan zijn bij het verlenen van eerste hulp bij een ongeval.

Als specialist in First aid kit, vind ik dat dit een uitstekend product is. Het is handig en compact, maar toch compleet genoeg voor thuisgebruik. De kit is ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. De enige mogelijke drawback is dat de kit niet geschikt is voor ernstige ongevallen waarbij meer geavanceerde medische hulp nodig is. In het algemeen kan deze EHBO kit voor onderweg echter van onschatbare waarde zijn bij kleine ongelukjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van verbanddozen. Er zijn namelijk 392 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!