Bestenu

Beste autostoeltjes - dec. 2022

Met meer dan 1190 autostoeltjes op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste autostoeltjes in een handige lijst
01Score: 9.6
Maxi-Cosi Rodifix AirProtect® Autostoeltje
Maxi-Cosi Rodifix AirProtect® Autostoeltje
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Maxi-Cosi Rodi AirProtect® Autostoeltje
Maxi-Cosi Rodi AirProtect® Autostoeltje
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Safety 1st Ever Safe Plus Autostoeltje
Safety 1st Ever Safe Plus Autostoeltje
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Authentic Graphite
Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Authentic Graphite
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Titaniumbaby iSafety! Booster Zitverhoger
Titaniumbaby iSafety! Booster Zitverhoger
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Maxi-Cosi Kore I-Size Authentic Black
Maxi-Cosi Kore I-Size Authentic Black
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Maxi-Cosi CabrioFix Autostoeltje
Maxi-Cosi CabrioFix Autostoeltje
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Babyauto Biro D FIX Black
Babyauto Biro D FIX Black
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Nania
Nania
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
X Adventure Quickfix Meegroei Autostoel Groep 0/1/2/3
X Adventure Quickfix Meegroei Autostoel Groep 0/1/2/3
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Autostoeltje Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Wist je dat er nog steeds veel onnodig letsel wordt opgelopen bij onjuist gebruik van een autostoeltje? Lees daarom hieronder waar je op let bij de aankoop van een autostoel!

Wat is het verschil tussen een i-Size autostoel en een stoel met ECE-R44 normen? Welke is beter?

Er zijn verschillende soorten autostoeltjes verkrijgbaar. Je verdeelt de kinderstoeltjes onder in twee groepen: de nieuwe i-Size autostoelen en de stoeltjes die voldoen aan de oudere ECE-R44 normen.

De keuringskenmerken van autostoeltjes veranderen continue. Zonder daar teveel op in te gaan, is het grootste verschil tussen deze twee autostoelen dat de i-Size autostoelen beter beschermen tegen buikletsel en tegen botsingen van opzij. i-Size vallen onder de nieuwe regelgeving die in 2013 is ingevoerd.

Vanaf 2019 worden er geen autostoeltjes volgens de ECE-R44 normen meer gemaakt. Deze oudere autostoelen zullen langzaam verdwijnen. Dit betekent echter niet dat deze autostoeltjes onveilig zijn; ze voldoen alleen niet meer aan de meest strenge eisen van nu. i-Size autostoelen zijn simpelweg veiliger. Deze hebben meer testen ondergaan.

Misschien denk je: "Ik zat vroeger niet eens in een autostoel." Hoe cliché het ook klinkt: vroeger was alles anders. Tegenwoordig wordt er meer onderzoek gedaan en worden er betere testen uitgevoerd, maar dat is niet alles. De wegen veranderen, de infrastructuur verandert en de auto's worden sneller. Er komt steeds meer verkeer op de wegen.

De kans op een ongeluk wordt daarmee groter. Al blijft deze kans erg klein, mocht je betrokken raken bij een ongeval, dan wil je dat je kinderen goed beschermd zijn en niet gewond raken. Je kinderen beschermen in de auto doe je ten eerste door de juiste autostoel te kopen.

De beste, meest veilige autostoelen zijn i-Size autostoeltjes. Deze autostoeltjes worden ingedeeld volgens de lengte van een kind, niet op het gewicht. Daarnaast moeten kinderen tot 15 maanden achterwaarts vervoerd worden, het liefst nog langer. i-Size stoelen hebben bovendien allemaal isofix. Er zijn geen i-Size stoelen verkrijgbaar die je alleen vast zet met de autogordel.

Een i-Size autostoel is hierdoor eenvoudiger te installeren: je hoeft niet te rommelen met gordels. Hierdoor maak je geen fouten bij de installatie waardoor de autostoel eventueel minder veilig wordt. Er zijn overigens wel i-Size autostoelen verkrijgbaar die je ook vast kunt zetten met een gordel, maar deze hebben daarnaast ook allemaal een isofixbevestiging.

Wat is isofix?

Isofix is een internationaal gestandaardiseerd autostoelmontagesysteem. Dit vergrendelt je autostoeltje - of de basis van je autostoel - automatisch met twee metalen clips (Isofix-bevestigingspunten) aan het carrosserie van de auto.

Vanaf november 2012 worden alle nieuwe automodellen met Isofix- en een Top Tether-bevestigingspunt uitgerust. Vanaf november 2014 mogen er geen nieuwe auto's meer verkocht worden zonder Isofix- en Top Tether-bevestigingspunten.

Hoe groot moet mijn kindje zijn voor een autostoel?

De nieuwe i-Size autostoeltjes zijn ingedeeld op lengte, en niet meer op gewicht zoals bij de oudere ECE-R44 normen. Babystoeltjes zijn voor baby's met een lengte van ongeveer 40 cm tot 75 cm. Baby's van deze lengtes krijgen groep 0 en groep 0+ autostoelen onder de ECE-R44 normen.

Baby- en peuterstoeltjes zijn voor kindjes van ongeveer 40 cm tot 75 cm. Onder de ECE-R44 normen zijn dit groep 0/1 en groep 0/1 stoeltjes. De peuterstoeltjes zijn voor kindjes vanaf ongeveer 60 cm tot 105 cm. Deze stoeltjes vallen in de groep 1 autostoelen onder de ECE-R44 normen.

Kinderstoeltjes zijn voor kleuters en oudere kinderen vanaf 100 cm tot 135 cm. Onder de oude normen vallen deze autostoelen in groep 2/3.

Is een autostoeltje verplicht in het buitenland?

Autostoeltjes zijn in heel Europa verplicht, maar de regels kunnen onderling iets afwijken. In Duitsland bijvoorbeeld moet een kind in een autostoeltje zitten tot ze 1,50 meter zijn. In andere landen mogen kinderstoelen niet voorin gezet worden, terwijl dit in Nederland wel mag. Als je de autostoel voorin zet, zet dan altijd de airbag uit.

Ga je binnenkort met de auto op vakantie, check dan de regels per land op de website van de ANWB.

Wanneer van Maxi Cosi naar autostoel?

Een Maxi Cosi is een autostoeltje voor baby's tot ongeveer één jaar oud, of totdat het hoofdje van je kindje boven de rand van het stoeltje uitsteekt. Deze zet je op de achterbank met een isofix-base of je bevestigt deze met de gordel. Je kindje wordt in de Maxi Cosi achterwaarts vervoerd.

De meeste ongelukken zijn frontaal en de krachten op het nekje bij een frontale botsing zijn tot vijf keer zo laag als je kindje achterwaarts vervoerd wordt. Je kindje heeft een veel grotere overlevingskans als hij of zij op deze manier vervoert. Hoe langer je dit volhoudt, hoe veiliger je kindje in de auto is.

Wissel pas van autostoeltje als dit echt nodig is. Dit is als je kindje te lang is en zijn of haar hoofdje steekt boven het zitje uit, of als je kindje te zwaar is. Het maximale gewicht is verschillend per autostoel en staat meestal op de sticker die je op de autostoel vind.

Heb je een i-Size babystoel? Dan kan je kindje langer achterwaarts vervoerd worden. Deze stoeltjes zijn ruimer dan een standaard Maxi Cosi. In een i-Size autostoel vervoer je je kindje achterwaarts tot ze minimaal 15 maanden oud zijn. Bij sommige autostoelen kan dit zelfs langer.

Wanneer hoeft mijn kind niet in een autostoeltje?

Jouw kindje is pas veilig in een normale autostoel als de schoudergordel niet het gezicht of de nek van jouw kindje raakt. Dit lukt vaak als je kind de lengte van 1,35 meter heeft bereikt. De bijbehorende leeftijd verschilt per kind; meestal ligt dit rond een jaar of 8 à 9.

Er zijn een aantal uitzonderingen voor waarbij een kindje niet in een autostoeltje hoeft te zitten. Als je achterin al twee autostoelen hebt en geen plaats hebt voor een derde autostoel, mag je kind vanaf drie jaar op de achterbank zitten. Het kind moet dan wel de gordel gebruiken. Dit is echter zeer onveilig en ten zeerste af te raden.

Ook mogen kinderen die ouder dan drie jaar zijn, die incidenteel met iemand meerijden die geen autostoel heeft, los op de achterbank zitten. Wel moet het kind de gordel aan. Dit is eenmalig, dus niet voor een wekelijks tripje met opa en oma.

Hele oude auto's die voor 1971 zijn gebouwd hebben geen autogordels. In deze auto's hoeft volgens de wet geen autostoel te worden gebruikt. Kinderen onder de drie jaar mogen echter niet worden vervoerd in een auto zonder autogordels.

Als je een taxi neemt en deze geen autostoeltjes heeft, dan mag een kind toch mee in de auto. Is er wel een autostoel beschikbaar, dan moet hiervan gebruik worden gemaakt. In een bus van het openbaar vervoer moeten kinderen vanaf drie jaar gebruik maken van de gordels, indien deze aanwezig zijn.

Dan zijn er ook nog medische uitzonderingen. Als je kindje bijvoorbeeld een gipsbroek draagt, dan vraag je hiervoor een uitzondering aan en hoeft je kindje niet in een autostoel vervoerd te worden.

Waar let ik nog meer op bij het vervoeren van mijn kindje in een autostoel?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het gebruik van een autostoel. Als eerste zorg je ervoor dat de stoel goed geïnstalleerd is. Is deze niet op de correcte manier geïnstalleerd, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de veiligheid van je kindje. Volg daarom altijd de instructies of kijk een instructievideo op YouTube.

Zorg er daarnaast voor dat er geen losse spullen in de auto liggen. Een los slingerend boek kan bijvoorbeeld door G-krachten tijdens een ongeval je kindje met de impact van een baksteen raken. Knuffels en dergelijke zijn acceptabel, maar zorg ervoor dat alle bagage zoals koffers in de achterbak onder de hoedenplank zijn opgeborgen.

Wil je je kindje een filmpje laten kijken onderweg, geef hem of haar dan nooit een losse tablet. Bevestig deze met een goede tablethouder voor in de auto. Er zijn tegenwoordig ook leuke organizers voor in de auto verkrijgbaar. Deze hang je vaak over de passagiersstoel en bevestig je met clips.

Doe ook altijd de jas van je kindje uit wanneer deze in een autostoel zit. Door een dikke jas ontstaat er ruimte tussen de gordels van een autostoel waardoor je kindje eronderuit kan glijden tijdens een ongeval.

Zorg er verder voor dat de gordels altijd correct zitten. De gordel mag nooit over de buik van je kindje heen; hierdoor ontstaat ernstig buikletsel bij een ongeval. De schoudergordel moet over de schouder, maar mag niet het gezicht van je kindje aanraken. Hierdoor ontstaat bij een ongeval het zogenaamde 'submarining process'.

Wissel ten slotte niet te vroeg van autostoel: achteruit kijken is de meest veilige vervoermethode. Een zitverhoger wordt niet meer aangeraden omdat deze geen steun biedt bij een eventuele zijdelingse botsing. Ook is de kans groter dat je kindje onderuit zakt en daardoor niet meer goed in de gordel zit, groter.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische autostoeltje lijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste autostoeltje ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over autostoeltjes, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle autostoeltjes die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke autostoeltjes het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van autostoeltjes stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste autostoeltjes op een rijtje

1 - Maxi-Cosi Rodifix AirProtect® Autostoeltje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ouders willen dat hun kinderen worden beschermd tijdens een autorit. Met zijn gepatenteerde AirProtect®-technologie om je kindje ten allen tijde veilig te houden biedt onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® extra zijdelingse hoofdsteunbescherming voor maximale veiligheid. Installatie Het maakt niet uit met welke auto je rijdt, onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® past als je auto het ISOFIX-systeem heeft. Voor een veilige installatie wordt het kinderzitje gemonteerd met de autogordel en ISOFIX. Om te installeren plaats je de RodiFix AirProtect® op de achterbank van je auto, sluit je het kinderzitje aan op de ISOFIX-verbindingspunten van je auto en maak je de gordel vast. Klaar is kees! De installatie is voltooid. Wist je dat de ISOFIX-verbinding het kinderzitje stabieler maakt? Ook wanneer je kindje niet in het kinderzitje zit wordt het kinderzitje stabieler. Omdat veel auto's tegenwoordig ISOFIX hebben zal dit waarschijnlijk ook het geval zijn voor jouw auto. Veiligheid Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze grootste prioriteit. Van baby-autostoeltjes voor pasgeboren baby's tot autostoeltjes voor 12-jarigen, we zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden. Externe crashtestcentra zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoeltjes op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. Toen ADAC ons RodiFix AirProtect®-autostoeltje testte, kreeg het een goede score op veiligheid. Het kinderzitje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem om je kindje te beschermen in geval van een botsing. Naast het zijdelings beschermingssysteem bevat ons kinderzitje unieke AirProtect®-technologie. In geval van een zijwaartse botsing biedt deze technologie het hoofd van je kind extra bescherming voor maximale veiligheid. Innovatieve AirProtect®-technologie RodiFix AirProtect®'s gepatenteerde AirProtect®-technologie vermindert het risico op hoofdletsels met maar liefst 20%! Bij een botsing leidt AirProtect® de kracht van de botsing af van het hoofd van je kindje en absorbeert die in de hoofdsteun. Dit vermindert onmiddellijk het risico op hoofdletsels en beschermt je kind. Wanneer je kindje groeit blijft onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® comfortabel. Pas de hoogte van de hoofdsteun aan naargelang de groei van je kindje, tot hij of zij 12 jaar oud is! Afneembare hoes Op de weg kan je kindje autoziek worden. Wat er ook gebeurt, wij hebben de oplossing! De autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd. GEBRUIKSGEMAK Gebruik de ISOFIX-verbindingspunten van de auto en de veiligheidsgordel om het RodiFix AirProtect® kinderzitje te installeren Gebruik de ISOFIX-verbindingspunten van de auto om de RodiFix AirProtect® te installeren Unieke gordelsysteem voor snel en gemakkelijk vastzetten Hoes kan worden verwijderd Hoes kan in de wasmachine worden gewassen COMFORT Verstelbare hoofdsteun voor groeiend kind VEILIGHEID Zijdelings beveiligingssysteem om het kind te beschermen tegen zijwaartse botsingen Gepatenteerde AirProtect®-technologie voor extra hoofdbescherming

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Maxi-Cosi Rodi AirProtect® Autostoeltje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Als ouder wil je dat je kindje veilig is onderweg. Met de gepatenteerde AirProtect®-technologie biedt de Maxi-Cosi Rodi AirProtect® extra zijdelingse bescherming in de hoofdsteun om je kind extra veilig te houden onderweg. Installatie Onze Maxi-Cosi Rodi AirProtect® past hoogswaarschijnlijk, ongeacht het type auto. Om de stoel te installeren gebruik je enkel de veiligheidsgordel van je auto. Het is heel eenvoudig. Plaats de Rodi AirProtect® op de achterbank van je auto en gebruik de veiligheidsgordel om alles vast te maken. Klaar is kees! De installatie is voltooid. Veiligheid Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze hoogste prioriteit. Van baby-autostoeltjes voor pasgeboren baby's tot autostoeltjes voor 12-jarigen, we zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden. Externe crashtestcentra zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoeltjes op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. ADAC gaf onze Rodi AirProtect®-autostoel een goede beoordeling bij alle veiligheidstests. Het kinderzitje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem om je kindje te beschermen in geval van een botsing. Naast het zijdelings beschermingssysteem bevat ons kinderzitje unieke AirProtect®-technologie. In geval van een zijdelingse botsing biedt deze technologie extra bescherming aan het hoofd van je kindje. Innovatieve AirProtect®-technologie Rodi AirProtect®'s gepatenteerde AirProtect®-technologie vermindert het risico op hoofdletsel met maar liefst 20%! AirProtect® vermindert onmiddellijk de impact van een botsing vooral rond het hoofd van het kind, door de kracht van de impact van het kind af te leiden en in de hoofdsteun op te nemen. Maxi-Cosi Rodi AirProtect® blijft comfortabel ook als je kindje opgroeit. De hoogte van de hoofdsteun kan worden aangepast volgens de groei van je kind tot hij of zij 12 jaar oud is! Afneembare hoes Wat er ook onderweg ook gebeurt, je kinderzitje kan vuil worden. Daarom is de hoes van de autostoel van Maxi-Cosi afneembaar en kan deze in de wasmachine worden gewassen. GEBRUIKSGEMAK Gebruik de autogordel om het Rodi AirProtect® kinderzitje te installeren Hoes kan verwijderd worden Hoes kan in de wasmachine worden gewassen COMFORT Verstelbare hoofdsteun dat meegroeit met je kind VEILIGHEID Zijdelings beveiligingssysteem om het kind te beschermen tegen schadelijke zijwaartse botsingen Gepatenteerde AirProtect®-technologie voor extra hoofdbescherming

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Safety 1st Ever Safe Plus Autostoeltje

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Safety 1st Ever Safe+ is een evolutief autostoeltje dat meegroeit met het kind van ongeveer 9 maanden tot 12 jaar (9kg tot 36kg). Het Safety 1st Ever Safe + kinderautostoeltje met zijn in 6 standen verstelbare hoofdsteun en afneembaar harnas zorgt voor de perfecte pasvorm voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Het zitcomfort is verzekerd dankzij een gewatteerde zitting en uitneembaar comfortkussen. Ever Safe+ is ook handig in gebruik dankzij het eenhandige verstelsysteem. 2-in-1 autostoel : Gr. 1 met tuigje voor peuter (9-18kg) en Gr. 2/3 zonder harnas voor kind (15-36kg) Groeit mee met je kind dankzij de in 6 standen verstelbare hoofdsteun Het met één hand verstelbare harnassysteem maakt het autostoeltje gemakkelijk te gebruiken De hoes is wasbaar op 30°C

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Authentic Graphite

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de AirProtect technologie biedt de Maxi-Cosi Rodifix AirProtect extra bescherming aan het hoofd van je kindje. De hoofdsteun pas je gemakkelijk aan, zodat het stoeltje altijd aansluit op de lengte van je kind. Hierdoor is het stoeltje geschikt voor kleintjes van 4 tot en met 12 jaar. Ook als je kindje wat breder is, sluit het stoeltje perfect aan. De rugleuning van de Rodifix verstel je namelijk ook in de breedte. Je bevestigt het stoeltje met isofix, waarna je jouw kind vastzet met de autogordel. Dankzij de speciale gordelgeleiders is dit een fluitje van een cent. Is je kindje wagenziek? Geen zorgen. Na een ongelukje was je de hoes gemakkelijk in de wasmachine.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Titaniumbaby iSafety! Booster Zitverhoger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze unieke Titaniumbaby Booster is een veilige zitverhoger met ISOFIX aansluiting. De zitverhoger is geschikt is voor kinderen van 22-36 kg. De Boosterseat is gemakkelijk via ISOFIX in de auto te bevestigen. Bevestiging met de ISOFIX haken aan de achterkant van het zitje is sneller, eenvoudiger en veiliger dan reguliere bevestiging met de autogordel. De ISOFIX haken van de booster kunnen eenvoudig naar binnen worden geklapt, waardoor de booster ook in auto's zonder ISOFIX bevestigingspunten geinstalleerd worden. De Titaniumbaby booster heeft een lekkere zachte bekleding en armleuningen zodat je kleintje niet alleen veilig, maar ook comfortabel in de auto zit. De bekleding is makkelijk afneembaar en wasbaar. De Booster is ECE R44/04 gekeurd en voldoet daarmee aan alle wettelijke eisen zodat je zeker weet dat je een veilige autostoel aanschaft. Kenmerken van de Booster Tano Titaniumbaby autostoel Eenvoudige montage door geintegreerd Isofix systeem Geschikt voor kinderen van 22 tot 36 kg Met cupholder welke zowel links als rechts te bevestigen is Comfortabele armsteunen Hoog zitcomfort Duurzaam kunststof frame met ergonomische vorm Bekleding is afneembaar voor eenvoudige reiniging Getest en goedgekeurd volgens de Europese 44/04 norm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Maxi-Cosi Kore I-Size Authentic Black

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik de Maxi-Cosi Kore I-size autostoel om je kindje van 3 tot 12 jaar mee te nemen in de auto. Dankzij de verstelbare rugsteun groeit de stoel mee met je kleintje van 100 centimeter tot 150 centimeter en houdt hij een maximaal gewicht van 36 kilogram. Zet de stoel vast met het Isofix- of gordelsysteem en gebruik de 3-puntsgordel om je kind veilig in de stoel te zetten. De Kore autostoel voldoet aan de i-Size normen en heeft een speciale zijwaardse bescherming verwerkt in de stoel. Dit zorgt ervoor dat je kind beter beschermd wordt bij zijwaartse botsingen. Neem na een lange rit de bekleding van de stoel af zodat je het gemakkelijk schoonmaakt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Maxi-Cosi CabrioFix Autostoeltje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Maxi-Cosi CabrioFix autostoeltje is licht en kan snel en gemakkelijk vanuit de auto worden overgezet op iedere Maxi-Cosi of Quinny kinderwagen. Extra voering en een verkleiner voor pasgeboren baby’s bieden nog meer comfort, terwijl het Side Protection System de algehele veiligheid verbetert. De CabrioFix kan bovendien worden vastgezet zowel met de autogordel als met de Maxi-Cosi FamilyFix of EasyFix base. Installatie Het maakt gewoon niet uit of je kindje continue in meerdere auto's meereist, bijvoorbeeld wanneer familieleden je kind meenemen voor een ritje in hun auto, want onze Maxi-Cosi CabrioFix past in elke auto! Dit baby-autozitje kan met een veiligheidsgordel of met ISOFIX-verankeringspunten aan een autostoeltje worden bevestigd. Onze gebruikershandleiding legt de verschillende stappen uit voor een veilige installatie. Voor ISOFIX-installatie heb je de juiste basis nodig. Sluit de basis aan op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto en laat die in de auto staan. Telkens wanneer je in en uit de auto moet stappen, klikt ons CabrioFix autostoeltje met een eenvoudige "klik" rechtstreeks op de basis. Visuele indicatoren geven aan wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje correct is bevestigd en je klaar bent om te “vertrekken”. CabrioFix kan worden geïnstalleerd met de EasyFix- of FamilyFix-basis. Omdat we voor jou willen klaarstaan, hebben we onze veiligste reistips verzameld zodat je zeker weet dat je kindje veilig is bevestigd. Veiligheid Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Externe crashtestcentra, zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen en keuren onze Maxi-Cosi autostoeltjes en onderstellen voortdurend goed op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. Toen de ADAC zowel onze Maxi-Cosi CabrioFix als Maxi-Cosi FamilyFix testte, ontvingen we een bovengemiddelde score op veiligheid. Ons veilig en comfortabel CabrioFix autostoeltje heeft een zijdelings beschermingssysteem dat het risico op letsel vermindert door de kracht van harde zijwaartse botsingen te absorberen. Op die manier is je kindje altijd extra beschermd. Naast zijn veiligheid wordt onze CabrioFix ook erg gewaardeerd voor zijn gebruiksgemak, dankzij het eenvoudig te gebruiken Click & Go-systeem in combinatie met een ISOFIX-basis. Bij Maxi-Cosi raden we aan de FamilyFix-basis te gebruiken omdat dit het risico op een onjuiste installatie vermindert. Statistieken tonen aan dat de meeste nieuwe ouders ons baby-autozitje correct installeren in combinatie met de ISOFIX-basis. Veilig, comfortabel baby-autostoeltje We willen dat je je goed voelt bij de keuzes die je maakt, daarom is onze Maxi-Cosi CabrioFix ontworpen om comfort, veiligheid en gemak te bieden voor zowel jezelf als je baby. De stoel heeft extra vulling, inclusief een comfortabele hoofdsteun, waardoor je baby een betere ligpositie krijgt. Naast het feit dat die comfortabel is voor je baby, is onze CabrioFix ook lekker licht voor jou. Je zal zien, het heen en weer dragen tussen thuis en je auto zal plotseling zo veel makkelijker zijn. Afneembare hoes Onze CabrioFix wordt na dagelijks gebruik waarschijnlijk vies. Je kleintje kan op een dag autoziek worden. Wat er ook gebeurt, de bekleding van de autostoel van Maxi-Cosi kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen in de wasmachine. Reissysteem Wil je even stoppen in de supermarkt, een kort bezoek brengen aan de grootouders van je baby of een frisse wandeling maken buiten? Gebruik onze comfortabele autostoel in combinatie met een kinderwagen door de CabrioFix eraan te bevestigen. Combineer onze autostoel met een Maxi-Cosi-kinderwagen om de perfecte match te creëren en geniet van een volledig en praktisch reissysteem. Je kunt onze Maxi-Cosi CabrioFix meenemen in het vliegtuig (TUV-certificering) en op vakantie. GEBRUIKSGEMAK Gebruik de autogordel om het CabrioFix baby-autozitje te installeren Gebruik de ISOFIX-bevestigingspunten van de auto om de CabrioFix te installeren in combinatie met de ISOFIX-basiseenheid Lichtgewicht autostoeltje met ergonomische handgreep om makkelijk te dragen De hoes kan worden verwijderd zonder het harnas te verwijderen Hoes kan in de wasmachine worden gewassen CabrioFix is ​​goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (TUV-certificering) COMFORT Comfortabel zitje voor baby, met extra vulling Extra hoofdsteun voor meer comfort Geïntegreerde zonnekap voor bescherming tegen de zon ndien gebruikt met FamilyFix-basis, heeft CabrioFix 5 ligstandenVEILIGHEID Zijdelings beschermingssysteem om de baby te beschermen bij zijwaartse botsingen 3-punts veiligheidsharnas om stevig en veilig vast te zittenALGEMEEN Indien gebruikt met een FamilyFix-basis is de basis herbruikbaar met een Pearl-autostoeltje voor peuters

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Babyauto Biro D FIX Black

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Babyauto Biro D FIX autostoel leg jij je kindje zonder gedoe veilig in de auto. De autostoel is 360 graden te draaien. Je trekt aan de hendel aan de voorkant van de stoel waardoor je het zitje een kwartslag draait. Hierdoor staat de autostoel nu richting de deuropening en heb jij alle ruimte om je kindje in de stoel te plaatsen. Zit de kleine stevig vast? Dan draai je de autostoel weer terug. Wanneer je kindje groeit, haal je het verkleinkussen uit de autostoel en verstel je de hoofdsteun. Zo zit je kindje altijd veilig in de auto en gebruik je de Biro D FIX jarenlang. Je bevestigt de autostoel met de autogordel of aan het Isofix-systeem van je auto.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Nania

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Nania Befix Autostoel Groep 2/3 is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar). De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun zodat de gordel op schouderhoogte van uw kindje ingesteld kan worden. Bij een zijwaartse aanrijding bied de rugleuning van deze autostoel bescherming voor uw kindje. De autostoel is gemakkelijk te bevestigen met de 3-punts autogordel. Daarnaast is de rugleuning makkelijk te verwijderen zodat er alleen een zitverhoger overblijft. De autostoel dient u met de rijrichting mee te plaatsen. De bekleding is gemakkelijk eraf te halen zodat deze gewasen kan worden in de wasmachine. Eigenschappen - Geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) - Installatie m.b.v. 3-punts autogordel - Verstelbare hoofdsteun - Gordelgeleider houdt gordel op de juiste plek - Ook als losse zitverhoger te gebruiken - Verwijderbare bekleding - Uitwasbare bekleding (30°C) - Gewicht: 4,11 kg - Afmetingen: Lengte 49 cm, Breedte: 43 cm, Hoogte: 68,5 cm - Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - X Adventure Quickfix Meegroei Autostoel Groep 0/1/2/3

Loading..
Ga naar laagste prjis

Eigenschappen: - Groep 0+/1/2/3 autostoel (0-36 kg, 0 tot ongeveer 12 jaar) - Geschikt vanaf de geboorte tot 12 jaar - Zitting kan draaien voor eenvoudig in- en uitstappen - 360° draaibaar zitje - 4 verschillende zit- en ligposities - In de groep 0 fase plaats je de autostoel tegen de rijrichting in - In de groep 1/2/3 fase plaats je de autostoel met de rijrichting mee - Montage met Isofix systeem en Toptether of veiligheidsgordel auto (indien bevestigd met de autogordel kan de 360° draaifunctie niet gebruikt worden) - Optimale zijwaartse bescherming - 5-punts veiligheidsgordel - Verstelbare hoofdsteun - Comfortabele gordelkussens - Inclusief comfortabel verkleinkussen, te gebruiken vanaf de geboorte - Goedgekeurd volgens de ECE R44/04 norm - Bekleding: 100% Polyester - Bekleding afneembaar en wasbaar op 30°C - Afmetingen (LxBxH): 47 x 46 x 61 cm - Gewicht: 8,0 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van autostoeltjes. Er zijn namelijk 1190 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste