Bestenu

Beste acculaders - nov. 2022

Met meer dan 537 acculaders op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste acculaders op een rij
01Score: 9.9
Strex Acculader
Strex Acculader
Ga naar laagste prjis
02Score: 9
VERTREX Acculader
VERTREX Acculader
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
Acculader
Acculader
Ga naar laagste prjis
04Score: 7.8
Madine Professionele Acculader
Madine Professionele Acculader
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.6
LifeGoods 12V Acculader
LifeGoods 12V Acculader
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.4
Tecmate Optimate 4 Druppellader 0,8A
Tecmate Optimate 4 Druppellader 0,8A
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.3
CTEK MXS 5.0 Acculader
CTEK MXS 5.0 Acculader
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
CHARGE-IT Acculader en Druppellader
CHARGE-IT Acculader en Druppellader
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.8
Acculader 12V/24V
Acculader 12V/24V
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
FERM
FERM
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Acculader Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je bent op zoek naar een acculader voor in de auto, maar je weet niet zo goed waar je op moet letten. Geen zorgen: je bent niet de enige. In de onderstaande koopgids lees je over waarop je let bij de aankoop van een nieuwe acculader.

Wat voor soorten acculaders zijn er allemaal?

Er zijn een aantal verschillende acculaders op de markt. Welke jij nodig hebt, hangt af van je auto, of van wat je op wilt laden. Zo zijn er acculaders met spanningen en kracht van 6 V, 12 V en 24 V. De meest gangbare zijn acculaders van 12 V. Met de meeste acculaders laad je zowel een auto als een scooter op.

Sommige acculaders van tegenwoordig hebben ook een usb-aansluiting waarmee je bijvoorbeeld je mobiele telefoon of laptop onderweg oplaadt. Daarnaast hebben veel modellen ook een ingebouwde zaklamp. Deze zijn erg handig als je ergens in het donker stil komt te staan.

Wat voor acculader heb ik nodig?

Over het algemeen hebben de meeste mensen een 12 V-acculader nodig. Voor boten, caravans en andere voer- en vaartuigen wordt er soms een 24 V-acculader gebruikt. Als je een oldtimer hebt, heb je een 6 V-acculader nodig.

Kijk daarna ook naar de capaciteit van de accu en het type accu wat er opgeladen moet worden. Zo zijn er standaardaccu's, calciumaccu's, gel-accu's en AGM-accu's. Elke soort accu heeft andere eisen. Als je niet zeker bent van wat voor acculader je nodig hebt, is het altijd een goed idee om de instructies van je accu te raadplegen.

Welke pool sluit ik eerst aan bij een acculader?

Je sluit altijd eerst de pluspool aan. Dit doe je om kortsluiting te voorkomen: dit kan gebeuren als je eerst de minpool aansluit en je vervolgens per ongeluk met de pluspool het chassis van de auto aanraakt.

Wat is het verschil tussen een druppellader en een acculader?

Een druppellader zorgt ervoor dat je accu niet leeg raakt: deze 'voedt' drupsgewijs continue je accu. Druppelladers zijn ideaal voor periodes wanneer je je auto niet veel gebruikt. Door het lange stilstaan kan de accu van je auto leegraken. Een druppellader voorkomt dit.

Behalve druppelladers en acculaders zijn er ook nog jumpstarters. Deze sluit je aan op de accu van een andere auto waardoor je je auto kunt starten. Vervolgens moet je een stuk gaan rijden om de accu volledig op te laden.

Hoe lang duurt het opladen van een accu met een acculader?

Hoe lang het duurt om je accu op te laden met een acculader hangt af van de verhouding tussen de batterij en de lader. Ook het type batterij en het stroomverbruik beïnvloeden de oplaadtijd. Er zijn bijvoorbeeld snelladers verkrijgbaar, welke een accu sneller opladen dan een gewone lader.

Dit geldt ook voor andere soorten accu's. Om een nauwkeurig antwoord te vinden op deze vraag, kijk je in de instructies van je acculader. Deze vind je vaak ergens op de lader, soms op een sticker. Kun je de sticker niet vinden? Dan is het de moeite om dit op te zoeken via het internet of om contact op te nemen met de fabrikant.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische acculader reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste acculader ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over acculaders, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle acculaders die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke acculaders het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van acculaders stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste acculaders in een oogopslag

1 - Strex Acculader

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Strex SP186 is een geavanceerde en slimme acculader. Met de acculader kan je alle 12 en 24 volt AGM, GEL en loodzuur accu's opladen. Ideaal dus om je lege auto of boot accu weer tot leven te brengen. Met het moderne LCD-scherm kom je snel achter de status van de aangesloten accu. Opladen gaat snel en eenvoudig, je hoeft alleen de lader aan de accu koppelen en de stekker in het stopcontact te steken. Hierna begint het opladen al automatisch. Geschikt voor de meeste accu’s Met de Strex acculader laad jij haast alle accu types weer op. De lader is geschikt voor o.a. calcium, gel, AGM en natte accu’s van 12/24V. Kies zelf of je de accu met 4A, 6A of 8A weer oplaadt. Ideaal voor bijvoorbeeld auto’s, motors, vrachtwagens, boten, landbouwvoertuigen en meer. Accu helemaal leeg? Geen probleem! Ook nu kan je de Strex acculader gebruiken. Multibescherming Jouw nieuwe acculader is veilig in gebruik dankzij verschillende veiligheidsmaatregelen. Zo beschikt hij over bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, verkeerde polariteit, over ontlading en is hij bestendig tegen een te hoog of laag voltage. Ook heeft de lader een speciale vlambestendige behuizing. Compact design Geen gesjouw met een groot onhandig apparaat. De Strex Acculader is met zijn 17 x 8 CM net iets groter dan je hand en daarom ideaal om mee te nemen en makkelijk op te bergen. Met zijn moderne design en handige LCD display is de acculader naast functioneel ook een aanwinst voor je gereedschap collectie. Jouw voordelen ✓ Meervoudige beveiliging ✓ Geschikt voor 12/24V accu’s ✓ 3 Traps laad programma ✓ LCD display met handige data ✓ Simpel, compact en praktisch Intelligent LCD-display Met het handige LCD scherm ben je snel op de hoogte van de status van je accu. Op het scherm lees je met 1 blik de laadspanning, stroom, batterij type en batterij capaciteit af. Accu vol? Dan schakelt de acculader het laadproces automatisch uit. Batterijonderhoud Ingebouwde batterij reparatie mode om oude en lang niet gebruikt accu’s te herstellen en de levensduur te verlengen. Middels hoog-laag frequentie puls technologie wordt je accu weer zo goed als mogelijk is hersteld. Specificaties 17 x 8.8 x 6 CM 450 Gram 12/24V 4A/6A/8A Kabellengte klemmen: 60CM Snoerlengte: 100CM Ingebouwde koeler Winter & zomer modus 3 Traps oplaad programma Geschikt voor: Gel, AGM, calcium, EFB en natte lood accu’s tussen de 4AH-100AH Let op! Niet geschikt voor lithium accu’s

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - VERTREX Acculader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verleng direct de levensduur van de accu van jouw auto, motor, scooter of boot. Neem de slimme druppellader van VERTREX en voorkom dat jouw accu diep ontladen raakt en daarmee stuk gaat. Zo bespaar jij aanzienlijk op vroegtijdige vervanging van de accu en help jij daarmee jouw portemonnee, en ook niet geheel onbelangrijk: het milieu. Voordelen: ✔️ Zomer- en wintermodus ✔️ Automatische druppelladingstand ✔️ Bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, overladen en omgekeerde polariteit ✔️ Reparatiemodus voor oude en gesolvateerde accu’s Slimme veiligheidsfuncties Maak je geen zorgen over oververhitting, kortsluiting, overladen en omgekeerde polariteit. De VERTREX druppellader is uitgerust met een thermische beveiligingsfunctie die het opladen stopt als de temperatuur hoger wordt dan het ingestelde limiet. Is het LED lichtje uit? Dan is de druppellader gestopt met laden en wordt het laden weer hervat als de accu is afgekoeld. Naast oververhitting kent de druppellader ook ingebouwde veiligheidssystemen voor kortsluiting en overladen. Zo kan jij de lader gerust aan jouw accu koppelen. Ideaal voor onder andere: Motors & scooters Auto’s Vrachtwagen Landbouwvoertuigen Campers Boten 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze druppellader hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Druk voor 23.59 op de ‘gele knop’ en ontvang morgen al jouw druppellader in huis. Wacht niet langer en geef jouw accu de juiste onderhoud.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Acculader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je de accu van je auto, boot, scooter of andere motor herladen en goed onderhouden? Zorg dan voor een goede kwaliteit acculader! Met de Charge-it accu lader helpen we je graag een handje en maken we het herladen van je accu's makkelijk, veilig en overzichtelijk. Voordelen: ✔ Bescherming tegen oververhitting ✔ Bescherming tegen kortsluiting ✔ Bescherming tegen overladen ✔ Geschikt voor diverse grote en kleine accu's 12v ✔ Reparatie modus voor oude/gesulfateerde accu’s ✔ Winter en zomer modus ✔ Helder LCD display ✔ LED licht indicatie voor status accu ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Compact en lichtgewicht ✔ Automatische druppellading stand Ingebouwde veiligheidsfunctie De Charge-it acculader heeft een ingebouwde thermische beveiligingsfunctie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken voor oververhitting. Het opladen van de accu wordt uitgeschakeld zodra de temperatuur van je accu tijdens het opladen hoger wordt dan het ingestelde limiet, een indicatie dat de accu is uitgeschakeld is dat het LED lichtje ook uit is. Is de accu weer afgekoeld dan zal het opladen weer vervolgen en het LED lichtje weer aangaan (groen of rood, afhankelijk van hoever de accu is geladen). Naast dat je accu beschermt is tegen oververhitting bevat het ingebouwde veiligheidssysteem ook kortsluitingsbeveiliging en is je accu beschermt tegen overladen. Hoe werkt de acculader? Het opladen van je accu is in principe een eenvoudig proces, wat we hieronder kort toelichten, wil je meer uitgebreide informatie dan kun je deze uiteraard terugvinden in de bijbehorende Nederlandse handleiding. Stap 1: Controleer of de accu gereed is voor het opladen. Stap 2: Sluit de oplader aan op de accu met de startkabels. Stap 3: Sluit de oplader aan op de stroom, de accu zal automatisch laden. Stap 4: Zodra de accu volledig is opgeladen, koppel de oplader los van de accu. Geavanceerde accu herstelmodus Oude, beschadigde of gesulfateerde accu’s herstellen? De Charge-it acculader bevat een pulse reparatie modus zodat je je oude accu’s een nieuw leven kan geven door de volgende stappen uit te voeren: Stap 1: Verbind de accu met de acculader en met de stroombron en druk op Repair. Stap 2: Kies de voorgestelde reparatietijd (5 uur = motor accu, 8 uur = auto accu), de langst mogelijke reparatietijd is 24 uur daarna schakelt de modus om naar normaal laden van de accu. Stap 3: Controleer of de accu volledig is opgeladen. Ideaal voor: 12v loodzuur batterijen Auto Scooter of motor Boot Truck/vrachtauto RV/SUV/ATV Boerderij apparatuur of grasmaaier Goed om te weten! Met het handige LCD display heb je altijd een duidelijk overzicht van wat je aan het doen bent, zo ook als er iets mis is. Zodra ‘FLT’ verschijnt op het scherm kan dit 3 verschillende oorzaken hebben: Verkeerde polariteit, wijzig de aansluiting van de startkabels. De accu is defect, laat de accu testen door een monteur of professioneel en vervang indien nodig de accu. De verbinding is slecht, controleer de verbinding tussen de oplader en de accu. Waarom wordt het lampje geel? Zodra het LED lichtje geel kleurt, betekent dit dat je accu niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu en plaats deze opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Ik heb de batterij in de lader geplaatst maar het lampje wordt niet rood? Dit is een indicatie dat de batterij niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu en plaats deze opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Het lampje wordt groen maar het vermogen is te laag? Dit is een indicatie dat de batterij niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu, maak de contacten schoon met een zachte schone doek en plaats de accu opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Wat krijg je? Acculader 1x Startkabels 1x Nederlandse handleiding Specificaties: Afmetingen: 162 x 100 x 55 mm Gewicht: 400 g Materiaal: ABS Kleur: Geel met zwart Output power: 120W Output: 12V 6A Input: 100-240VAC 50/60Hz Lengte DC oplaadkabel: 65 cm Lengte input kabel: 110 cm Bescherming: Kortsluitbeveiliging, OVP, OTP, OCP, SCP DC connector: krokodillenklem Goed onderhouden van je accu’s is belangrijk, we helpen je graag met onze 100% tevredenheidsgarantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Madine Professionele Acculader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Nooit meer met een lege accu willen staan? Dan is de geavanceerde en intelligente acculader van Madine precies wat u zoekt! Alle 12 volt AGM, GEL en loodaccu's kunnen met de acculader worden opgeladen. Een oude accu die gerepareerd moet worden? Sluit ook dan de acculader aan, met stroompulsen zal de accu weer tot leven worden gebracht. U bespaart veel geld op het vervangen van accu's als u het op deze manier doet. Multibescherming De veiligheid van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. De belangrijkste beveiligingsfunctie in de M12.6 acculader is een ingebouwde thermische beveiligingsfunctie waardoor de accu nooit oververhit kan raken. Naast het ingebouwde veiligheidssysteem om oververhitting van de batterij te voorkomen is de acculader ook beschermd tegen kortsluiting, overladen, laagspanning, omgekeerde polariteit en overspanning. Geschikt voor meeste 12V accu’s De acculader kan worden gebruikt voor de meeste 12V accu's. De lader is geschikt voor calcium, AGM, GEL, EFB, droge/natte accu's en nog veel meer. Is de accu helemaal leeg? Geen zorgen! Ook dan kan de accu met de Madine M12.6 weer tot leven worden gebracht. Auto's, motoren, vrachtwagens, boten, landbouwvoertuigen hebben allemaal baat bij dit product. Jouw voordelen ✓ Geavanceerd Beveiligingssysteem ✓ Geschikt voor de meeste 12V accu’s ✓ LCD display met handige data ✓ 4 Standen: Normaal, Pulse Repair, Winter en Zomer modus ✓ Reparatiemodus voor oude en gesolvateerde accu’s ✓ Compact, eenvoudig en praktisch Pulse Repair De ingebouwde batterijherstelmodus herstelt en verlengt de levensduur van verouderde batterijen en batterijen die voor een lange tijd niet zijn gebruikt. Uw batterij wordt hersteld tot haar volledige potentieel met behulp van pulserende technologie met een hoge, lage frequentie. Lcd-Display Met het handige en heldere LCD scherm kun je alle belangrijke data tijdens jouw oplaad sessie zien; de batterij type, stroom, laadspanning en batterij capaciteit. Ook in het donker is deze data af te lezen door de handige achtergrondverlichting. Is de accu vol? Dan stopt de acculader direct met het opladen. Verpakkingsinhoud 1x Madine Acculader 1x Startkabel Rood 1x Startkabel Zwart 1x Handleiding (Nederlands)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - LifeGoods 12V Acculader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij de lege accu van je auto, motor, scooter, boot of camper weer vol laden? De 12V acculader van LifeGoods is wat je zoekt! De acculader is geschikt voor de meeste 12 volt accu’s (lithium accu’s uitgezonderd). Het gebruik van de acculader is zeer eenvoudig en veilig. In drie eenvoudige stappen begin je met opladen! Daarnaast is de acculader beveiligd tegen oververhitting, kortsluiting, overladen, laagspanning, omgekeerde polariteit en overspanning. Het intelligente systeem kiest automatisch de juiste stand om jouw accu op te laden, super makkelijk! Jouw voordelen ✔ 3 standen: Winter/Zomer, Normaal, Pulse Repair ✔ Reparatie modus voor oude/gesulfateerde accu’s ✔ Geschikt voor de meeste 12V accu’s ✔ Geïntegreerd koelsysteem ✔ Meervoudige beveiliging ✔ Eenvoudig te gebruiken ✔ Helder LCD scherm Auto, motor, scooter, boot, camper Omdat de acculader op de meeste loodzuuraccu’s werkt kun je hem voor veel verschillende voertuigen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan auto’s, motoren, grasmaaiers, scooters, campers of boten. De oplaadtijd verschilt per Ah capaciteit maar over het algemeen zijn auto’s binnen 8 uur opgeladen en motoren binnen 5 uur. Geschikt voor meeste 12V accu’s Je kunt de acculader van LifeGoods voor de meeste 12 volt (loodzuur)accu’s van 12V gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan calcium accu’s, GEL, AGM, droge/natte accu’s, EFB en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Let op: je kunt de acculader niet gebruiken voor lithium accu’s. Eenvoudig te gebruiken De acculader is zeer gemakkelijk te gebruiken. In drie stappen begin je met opladen, druppelladen of accureparatie! Stap 1: Sluit de rode klem aan op het positieve accupool (+) en de zwarte klem op het negatieve accupool (-). Stap 2: Sluit vervolgens stekker van de de acculader aan op de stroom. De acculader kiest automatisch de juiste stand en laadt de accu op. Op het LCD-scherm wordt (ook tijdens het opladen) alle benodigde informatie weergegeven, zoals de status van het laden en het voltage van de accu. Stap 3: Koppel de acculader los wanneer de acculader aangeeft dat de accu volgeladen is. 3 standen: Winter/Zomer, Normaal, Pulse Repair De acculader beschikt over drie standen om accu’s in op te laden. Het intelligente systeem herkent automatisch welke stand er nodig is. De winterstand, zomerstand of normale stand wordt gekozen op basis van de binnentemperatuur van het apparaat: Winterstand: <12°C Normale stand: 12°C - 30°C Zomerstand: >30°C De pulse repair stand kun je gebruiken om oude accu’s een nieuw leven te geven. Helder LCD-scherm De acculader van LifeGoods is voorzien van een helder en duidelijk LCD-scherm. Op dit scherm krijg je alle relevante informatie te zien van jouw oplaadsessie. Het LCD-scherm is voorzien van achtergrondverlichting waardoor je het scherm zelfs in het donker kunt aflezen. Meervoudige beveiliging Om een veilig gebruik rondom elektriciteit te garanderen is de acculader van LifeGoods meervoudig beveiligd. De acculader is beveiligd tegen oververhitting, kortsluiting, overladen, laagspanning, omgekeerde polariteit en overspanning. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken dat je gevaar loopt tijdens het gebruik van de acculader! In de bijgevoegde handleiding staat ook tot in de puntjes beschreven hoe je de acculader veilig kunt gebruiken. Effectief koelsysteem Het gevaar van werken met polariteit en elektriciteit is natuurlijk hitte. Vooral bij het opladen van oude accu’s komt veel hitte kijken. Om een veilig gebruik te garanderen is de acculader van LifeGoods voorzien van een geïntegreerd koelsysteem. De 16 dunne laagjes aluminium en de ingebouwde ventilatoren verzekeren jou ervan dat de acculader nooit zal oververhitten! Verpakkingsinhoud Acculader (1x) Startkabel Rood (1x) Startkabel Zwart (1x) Manual (1x) Specificaties: ▶ Merk: LifeGoods ▶ Garantie: 2 jaar ▶ Materiaal: ABS kunststof ▶ Kleur: Oranje ▶ Afmetingen: 15 x 8,5 x 6 cm ▶ Gewicht: 380 gr ▶ Snoerlengte: 60 cm ▶ Input: 100-240V AC ▶ Output: 12V DC, 5-6A Max ▶ Voltage: 12V ▶ Wattage: 75 Watt ▶ Frequentie: 50-60Hz ▶ Veiligheidsklasse van de stekker: 2 ▶ Lengte startkabels: 55 cm ▶ Oplaadtijd motor: ±5 uur ▶ Oplaadtijd auto: ± 8 uur ▶ Werktemperatuur: - 15 t/m + 40 graden ▶ Tijd nodig voor opladen: 12Ah = 2 uur / 20Ah = 4 uur / 40Ah = 8 uur / 60Ah = 12 uur / 100 Ah = 20 uur ▶ Binnen / Buitengebruik: Binnen en buiten ▶ Beveiligd tegen: oververhitting, kortsluiting, overladen, laagspanning, omgekeerde polariteit en overspanning ▶ Koelsysteem: Ventilator ▶ Reparatiestand: Ja ℹ - Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen naar: service@lifegoods.nl.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Tecmate Optimate 4 Druppellader 0,8A

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Tecmate Optimate 4 druppellader met 0,8A laadstroom is een lader die in 9 stappen uw accu onderhoud, test en optimaliseerd. Dit voor een langere levensduur van uw accu. Plus- en minpunten ✔️ Laadstroom van 0,8A ✔️ Geschikt voor alle loodzuur accu's ✔️ Start met een lage spanning het laden ✔️ IP54 classificatie ❌ Bijgeleverde laadkabel is slechts 2 meter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - CTEK MXS 5.0 Acculader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze CTEK MXS 5.0 is een acculader met vele opties voor de veeleisende gebruikers. Hij biedt programma's voor het herstellen, het laden en het onderhouden van uw accu. Plus- en minpunten ✔️ FLOAT/PULSE-onderhoudsladen ✔️ Desulfateringsstap en reconditioneringsfunctie ✔️ Automatische temperatuurcompensatie ✔️ Voor alle 12V loodzuuraccu's ❌ Bijgeleverde laadkabel is slechts 1,3 meter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - CHARGE-IT Acculader en Druppellader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je de accu van je auto, boot, scooter of andere motor herladen en goed onderhouden? Zorg dan voor een goede kwaliteit acculader! Met de Charge-it accu lader helpen we je graag een handje en maken we het herladen van je accu's makkelijk, veilig en overzichtelijk. Voordelen: ✔ Bescherming tegen oververhitting ✔ Bescherming tegen kortsluiting ✔ Bescherming tegen overladen ✔ Geschikt voor diverse grote en kleine accu's 12v ✔ Reparatie modus voor oude/gesulfateerde accu’s ✔ Winter en zomer modus ✔ Helder LCD display ✔ LED licht indicatie voor status accu ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Compact en lichtgewicht ✔ Automatische druppellading stand Ingebouwde veiligheidsfunctie De Charge-it acculader heeft een ingebouwde thermische beveiligingsfunctie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken voor oververhitting. Het opladen van de accu wordt uitgeschakeld zodra de temperatuur van je accu tijdens het opladen hoger wordt dan het ingestelde limiet, een indicatie dat de accu is uitgeschakeld is dat het LED lichtje ook uit is. Is de accu weer afgekoeld dan zal het opladen weer vervolgen en het LED lichtje weer aangaan (groen of rood, afhankelijk van hoever de accu is geladen). Naast dat je accu beschermt is tegen oververhitting bevat het ingebouwde veiligheidssysteem ook kortsluitingsbeveiliging en is je accu beschermt tegen overladen. Hoe werkt de acculader? Het opladen van je accu is in principe een eenvoudig proces, wat we hieronder kort toelichten, wil je meer uitgebreide informatie dan kun je deze uiteraard terugvinden in de bijbehorende Nederlandse handleiding. Stap 1: Controleer of de accu gereed is voor het opladen. Stap 2: Sluit de oplader aan op de accu met de startkabels. Stap 3: Sluit de oplader aan op de stroom, de accu zal automatisch laden. Stap 4: Zodra de accu volledig is opgeladen, koppel de oplader los van de accu. Geavanceerde accu herstelmodus Oude, beschadigde of gesulfateerde accu’s herstellen? De Charge-it acculader bevat een pulse reparatie modus zodat je je oude accu’s een nieuw leven kan geven door de volgende stappen uit te voeren: Stap 1: Verbind de accu met de acculader en met de stroombron en druk op Repair. Stap 2: Kies de voorgestelde reparatietijd (5 uur = motor accu, 8 uur = auto accu), de langst mogelijke reparatietijd is 24 uur daarna schakelt de modus om naar normaal laden van de accu. Stap 3: Controleer of de accu volledig is opgeladen. Ideaal voor: 12v loodzuur batterijen Auto Scooter of motor Boot Truck/vrachtauto RV/SUV/ATV Boerderij apparatuur of grasmaaier Goed om te weten! Met het handige LCD display heb je altijd een duidelijk overzicht van wat je aan het doen bent, zo ook als er iets mis is. Zodra ‘FLT’ verschijnt op het scherm kan dit 3 verschillende oorzaken hebben: Verkeerde polariteit, wijzig de aansluiting van de startkabels. De accu is defect, laat de accu testen door een monteur of professioneel en vervang indien nodig de accu. De verbinding is slecht, controleer de verbinding tussen de oplader en de accu. Waarom wordt het lampje geel? Zodra het LED lichtje geel kleurt, betekent dit dat je accu niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu en plaats deze opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Ik heb de batterij in de lader geplaatst maar het lampje wordt niet rood? Dit is een indicatie dat de batterij niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu en plaats deze opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Het lampje wordt groen maar het vermogen is te laag? Dit is een indicatie dat de batterij niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu, maak de contacten schoon met een zachte schone doek en plaats de accu opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Wat krijg je? Acculader 1x Startkabels 1x Nederlandse handleiding Specificaties: Afmetingen: 162 x 100 x 55 mm Gewicht: 400 g Materiaal: ABS Kleur: Blauw met zwart Output power: 120W Output: 12V 6A Input: 100-240VAC 50/60Hz Lengte DC oplaadkabel: 65 cm Lengte input kabel: 110 cm Bescherming: Kortsluitbeveiliging, OVP, OTP, OCP, SCP DC connector: krokodillenklem Goed onderhouden van je accu’s is belangrijk, we helpen je graag met onze 100% tevredenheidsgarantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Acculader 12V/24V

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je de accu van je auto, boot, scooter of andere motor herladen en goed onderhouden? Zorg dan voor een goede kwaliteit acculader! Met de acculader 12V/24V van Media Evolution helpen we je graag een handje en maken we het herladen van je accu's makkelijk, veilig en overzichtelijk. Voordelen: ✔ Bescherming tegen oververhitting ✔ Bescherming tegen kortsluiting ✔ Bescherming tegen overladen ✔ Geschikt voor diverse grote en kleine accu's 12v/24v ✔ Reparatie modus voor oude/gesulfateerde accu’s ✔ Winter en zomer modus ✔ Helder LCD display ✔ LED licht indicatie voor status accu ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Compact en lichtgewicht Ingebouwde veiligheidsfunctie De Charge-it acculader heeft een ingebouwde thermische beveiligingsfunctie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken voor oververhitting. Het opladen van de accu wordt uitgeschakeld zodra de temperatuur van je accu tijdens het opladen hoger wordt dan het ingestelde limiet, een indicatie dat de accu is uitgeschakeld is dat het LED lichtje ook uit is. Is de accu weer afgekoeld dan zal het opladen weer vervolgen en het LED lichtje weer aangaan (groen of rood, afhankelijk van hoever de accu is geladen). Naast dat je accu beschermt is tegen oververhitting bevat het ingebouwde veiligheidssysteem ook kortsluitingsbeveiliging en is je accu beschermt tegen overladen. Hoe werkt de acculader? Het opladen van je accu is in principe een eenvoudig proces, wat we hieronder kort toelichten, wil je meer uitgebreide informatie dan kun je deze uiteraard terugvinden in de bijbehorende Nederlandse handleiding. Stap 1: Controleer of de accu gereed is voor het opladen. Stap 2: Sluit de oplader aan op de accu met de startkabels. Stap 3: Sluit de oplader aan op de stroom, de accu zal automatisch laden. Stap 4: Zodra de accu volledig is opgeladen, koppel de oplader los van de accu. Geavanceerde accu herstelmodus Oude, beschadigde of gesulfateerde accu’s herstellen? De Charge-it acculader bevat een pulse reparatie modus zodat je je oude accu’s een nieuw leven kan geven door de volgende stappen uit te voeren: Stap 1: Verbind de accu met de acculader en met de stroombron en druk op Repair. Stap 2: Kies de voorgestelde reparatietijd (5 uur = motor accu, 8 uur = auto accu), de langst mogelijke reparatietijd is 24 uur daarna schakelt de modus om naar normaal laden van de accu. Stap 3: Controleer of de accu volledig is opgeladen. Ideaal voor: 12v/24v loodzuur batterijen Auto Scooter of motor Boot Truck/vrachtauto RV/SUV/ATV Boerderij apparatuur of grasmaaier Goed om te weten! Met het handige LCD display heb je altijd een duidelijk overzicht van wat je aan het doen bent, zo ook als er iets mis is. Zodra ‘FLT’ verschijnt op het scherm kan dit 3 verschillende oorzaken hebben: Verkeerde polariteit, wijzig de aansluiting van de startkabels. De accu is defect, laat de accu testen door een monteur of professioneel en vervang indien nodig de accu. De verbinding is slecht, controleer de verbinding tussen de oplader en de accu. Waarom wordt het lampje geel? Zodra het LED lichtje geel kleurt, betekent dit dat je accu niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu en plaats deze opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Ik heb de batterij in de lader geplaatst maar het lampje wordt niet rood? Dit is een indicatie dat de batterij niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu en plaats deze opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Het lampje wordt groen maar het vermogen is te laag? Dit is een indicatie dat de batterij niet goed wordt opgeladen. Verwijder de accu, maak de contacten schoon met een zachte schone doek en plaats de accu opnieuw in de lader. Gebeurd dit vaker, dan is dit een indicatie dat de batterij leeg/dood is of de lader niet goed meer werkt. Wat krijg je? Acculader 1x Startkabels 1x Nederlandse handleiding Specificaties: Afmetingen: 162 x 100 x 55 mm Gewicht: 650 g Materiaal: ABS Kleur: Geel met zwart Output power: 120W Output: 12V 8A/ 24V 4A Input: 100-240VAC 50/60Hz Lengte DC oplaadkabel: 65 cm Lengte input kabel: 110 cm Bescherming: Kortsluitbeveiliging, OVP, OTP, OCP, SCP en vuurbestendige hoes DC connector: krokodillenklem Goed onderhouden van je accu’s is belangrijk, we helpen je graag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - FERM

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze praktische FERM BCM1021 acculader helpt je zo weer op weg. De machine heeft een 6 en 12 volt acculader met automatische beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en verkeerd aansluiten. De ampèremeter toont hoeveel stroom de batterij ontvangt. De FERM BCM1021 is daardoor erg veilig in gebruik. Waar is het artikel voor geschikt? Deze handige en compacte acculader van FERM helpt elke auto of motor binnen no-time weer de weg op. De voordelen van het FERM gereedschap: Inclusief een set accuklemkabels Handige ampèremeter die toont hoeveel stroom de batterij ontvangt Automatische beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en verkeerd aansluiten De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Accu capaciteiten: Min. 20 Ah, Max. 75Ah Output: DC 6/12 V Opladen: 5 A Aansluitspanning: 230 V Frequentie: 50 Hz Automatische beveiliging Wat zit er in de verpakking? FERM BCM1021 Acculader Set accuklemkabels Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van acculaders. Er zijn namelijk 537 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste