Wat is de beste Jumpstarter van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Jumpstarter is een lastige opgave. Wat is de beste Jumpstarter van 2024? Na het testen van 795 Jumpstarters kwam de Gooloo GP4000 Portable Jump Starter als beste getest uit onze Jumpstarter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Jumpstarters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Jumpstarters-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Jumpstarter-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Jumpstarters

1Score: 9.9
Gooloo GP4000 Portable Jump Starter
Beste Jumpstarter
Gooloo GP4000 Portable Jump Starter
Gooloo
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Halfords Advanced Lithium Jump Starter
Compact met compromisloze kracht
Halfords Advanced Lithium Jump Starter
Halfords
3Score: 9.5
HULKMAN Alpha85S
Hoge prestaties met een uitgebreide accessoireset
HULKMAN Alpha85S
HULKMAN
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
GOOLOO 1200A Peak
Lichtgewicht, gestroomlijnd, met uitgebreide veiligheidsfuncties
GOOLOO 1200A Peak
GOOLOO
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
Avapow A07 Portable Jump Starter
Avapow A07 Portable Jump Starter
Avapow
6Score: 8.8
Dewalt DXAEJ14
Dewalt DXAEJ14
Dewalt
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.7
Artech 600A Peak Car Jump
Artech 600A Peak Car Jump
Artech
8Score: 8.6
Clore Automotive Jump-N-Carry
Clore Automotive Jump-N-Carry
Clore Automotive
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.4
NOCO Boost Plus GB40
NOCO Boost Plus GB40
NOCO
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.1
Ring 13000mAh Jump Starter
Ring 13000mAh Jump Starter
Ring
hero illustration

De Bestenu Jumpstarter Koopgids

Oh, nee, je accu is leeg en er is geen andere auto in de buurt?! Dan is een jumpstarter de beste oplossing. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een jumpstarter.

Wat voor soorten jumpstarters zijn er?

Een jumpstarter wordt ook wel een accubooster genoemd en is een draagbare accu met ingebouwde startkabels. Deze is ideaal als je stil komt te staan op een plaats waar weinig auto's komen waardoor je de startkabels of acculader van hun niet kunt gebruiken.

Sommige jumpstarters hebben meerdere functies. Sommige jumpstarters hebben een of meerdere Usb-poorten waarmee je je mobiele telefoon oplaadt. Andere jumpstarters hebben een ingebouwde LED-lamp die je gebruikt als zaklampje. Weer andere jumpstarters hebben zelfs een ingebouwde SOS-stroboscope.

Kortom: een jumpstarter is erg handig om in je auto te hebben liggen. Sommige modellen zijn compact genoeg om in je dashbordkastje te leggen, andere leg je in de achterbak. Vergeet je jumpstarter niet binnen te leggen als het gaat vriezen: een jumpstarter is niet bestand tegen temperaturen onder het vriespunt.

Kan ik elke jumpstarter gebruiken voor mijn auto?

In principe zijn alle jumpstarters in staat om de batterij van een personenauto op te laden tot ze bruikbaar zijn. Heb je een auto met een snellere motor, denk bijvoorbeeld aan een Porsche, kijk dan wel naar het vermogen van de jumpstarter. Jumpstarters van 350 Ampère zijn vaak voldoende, maar wil je een krachtige jumpstarter, kies dan voor een jumpstarter met 500 Ampère.

Bij welke temperaturen gebruik ik een jumpstarter?

Een jumpstarter is te gebruiken tot temperaturen van 60 °C. Als het vriest, leg je de jumpstarter het liefst binnen. De jumpstarter kan beschadigd raken door temperaturen onder het vriespunt.

Waarom is mijn accu leeg?

De meest voorkomende reden van een lege accu is natuurlijk het vergeten uit te zetten van de lichten. Ook het aan laten staan van de radio komt vaak voor. Een andere reden is simpelweg slijtage. Een accu gaat vier tot zes jaar mee. Als de capaciteit minder dan 80% is, moet deze worden vervangen. Een versleten accu opladen heeft weinig zin.

Je batterij raakt ook sneller leeg als je auto te lang stil staat of als er worden alleen korte ritjes mee worden gemaakt. Een accu van een auto wordt opgeladen tijdens het rijden: als je alleen korte stukjes rijdt, laadt de batterij niet volledig op.

Als er iets mis is met de dynamo, kan de accu soms ook niet goed opladen. Hetzelfde geldt voor extreme temperaturen. Zowel hoge als lage temperaturen hebben invloed op de accu. Als het koud is, neemt de capaciteit af, terwijl bij hogere temperaturen de accu beter presteert. Bij warm weer wordt daarentegen de levensduur van de batterij wel verkort.

hero illustration

Hoe testen we Jumpstarters?

Om de beste Jumpstarter te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Jumpstarter-test hebben we 795 Jumpstarters vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Jumpstarter-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Jumpstarter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Jumpstarter-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Jumpstarter in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 795 Jumpstarters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Jumpstarters op een rij

1. Beste Jumpstarter: Gooloo GP4000 Portable Jump Starter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gooloo GP4000 Portable Jump Starter

 • list plusUitstekende prestaties bij het starten van dieselmotoren
 • list plusVeelzijdige en betrouwbare stroombron voor voertuigen en apparaten
 • list plusBetaalbaar en lichtgewicht ontwerp met USB-oplaadpoorten en LED-zaklamp

Nadelen Gooloo GP4000 Portable Jump Starter

 • list plusEnkele compromissen in de bouwkwaliteit in vergelijking met duurdere merken

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
10
De GOOLOO GP4000 Draagbare Jump Starter is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare power pack voor hun voertuig en andere apparaten. Volgens de review van CheapRVLiving werd de GP4000 geprezen om zijn uitstekende prestaties, vooral bij het starten van een diesel motor, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met grotere motoren. Een gebruiker merkte zelfs op dat het anderen in nood kon helpen, wat zijn betrouwbaarheid in uitdagende situaties benadrukte. De review benadrukte ook het potentieel van het product om een diesel motor te starten, waarmee het zijn robuuste capaciteiten toont. Daarnaast toonde de gebruikerscommentaar interesse in de aanschaf van de GP4000, wat zijn aantrekkingskracht op potentiële kopers aantoont.

Het opvallende kenmerk van de GP4000 is zijn standvastige vermogensprestaties, waardoor het een uitstekend budgetproduct is voor mensen met grotere motoren of die op zoek zijn naar een betrouwbare draagbare power pack. Het lichtgewicht ontwerp, de betaalbaarheid, de USB-laadpoorten en de kleine LED-zaklamp maken het een veelzijdige keuze voor verschillende gebruikers. Zoals vermeld in de TechGearLab-review, werd de GOOLOO 1200A Peak, een voorganger van de GP4000, erkend als de beste koop vanwege zijn betrouwbare vermogensprestaties, lichtgewicht ontwerp en betaalbaarheid. Hoewel het misschien wat bouwkwaliteit mist in vergelijking met duurdere merken, levert het nog steeds capabele en ruimtebesparende prestaties.

In vergelijking met andere jump starters, maken de veelzijdigheid en robuuste prestaties van de GP4000 het een uitstekende keuze. Zo werd bijvoorbeeld de HULKMAN Alpha85S, beoordeeld als de beste algemene jump starter, geprezen om zijn indrukwekkende vermogen en lange batterijduur. Echter, de betaalbaarheid en betrouwbare prestaties van de GP4000, vooral voor grotere motoren, geven het een voorsprong in situaties waar een robuuste maar budgetvriendelijke optie wordt gezocht.

De primaire gebruiksscenario's van de GP4000 variëren van het starten van grotere motoren tot het dienen als een draagbare power pack voor verschillende apparaten. De voordelen zijn betrouwbare vermogensprestaties, betaalbaarheid en een lichtgewicht ontwerp, waardoor het een veelzijdig en waardevol hulpmiddel is voor voertuigeigenaren en buitenliefhebbers. Mogelijke beperkingen, zoals vermeld in de TechGearLab-review, kunnen enkele compromissen in bouwkwaliteit omvatten in vergelijking met duurdere opties.

Samenvattend is de GOOLOO GP4000 Draagbare Jump Starter een betrouwbare en veelzijdige optie, vooral voor mensen met grotere motoren of die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke maar robuuste jump starter. Zijn vermogen om standvaste vermogensprestaties te leveren, samen met zijn betaalbaarheid en extra functies, maken het een overtuigende keuze voor een breed scala aan gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Compact met compromisloze kracht: Halfords Advanced Lithium Jump Starter

Loading ...

Voordelen Halfords Advanced Lithium Jump Starter

 • list plusCompact en draagbaar ontwerp voor eenvoudige opslag en snelle toegang tijdens noodsituaties.
 • list plusSolide kunststof constructie en gebruiksvriendelijke interface met veiligheidsmaatregelen voor betrouwbaar en efficiënt gebruik.
 • list plusInclusief USB-A poort voor het opladen van apparaten en LED-zaklamp met verschillende verlichtingsmodi, waardoor het voldoet aan diverse behoeften tijdens noodsituaties.

Nadelen Halfords Advanced Lithium Jump Starter

 • list plusBeperkte capaciteit en piekstroom in vergelijking met sommige concurrenten.
 • list plusBatterij moet volledig opgeladen zijn voor gebruik, wat voorafgaande planning voor noodsituaties kan vereisen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
10
Gebruiksgemak
9.74
Ik ben de Halfords Advanced Lithium Jump Starter, een compacte en krachtige draagbare powerbank die is ontworpen voor noodgevallen bij het starten en opladen van apparaten. Met een capaciteit van 6.000 mAh en een piekstroom van 300 ampère, ben ik gemaakt voor eenvoudige opslag in het dashboardkastje, waardoor ik een handige oplossing ben voor noodsituaties op de weg. Mijn solide plastic ontwerp, micro USB-poort voor opladen en USB-A-poort voor het voeden van apparaten benadrukken mijn compromisloze kracht in een compacte vorm. Mijn veiligheidsmaatregelen om vonkvorming te voorkomen, controle-eenheid met indicatorlampjes en een alarm en lampen voor verkeerde bevestiging maken mij een gebruiksvriendelijke en betrouwbare keuze. Zoals T3 opmerkt: "De jump starter is gemakkelijk te gebruiken en kan in moeilijke situaties van pas komen."

Ik heb ook een USB-A-poort voor het opladen van apparaten en een LED-zaklamp met verschillende verlichtingsmodi, die voldoen aan diverse behoeften tijdens noodgevallen. De oplaadtijd van twee uur voor een volledige lading van leeg zorgt ervoor dat ik klaar ben voor gebruik wanneer dat nodig is. Het is echter belangrijk om op te merken dat de batterij volledig opgeladen moet zijn voordat ik gebruikt kan worden, zoals vermeld in de review van T3. Ondanks dit blijft de Halfords Advanced Lithium Jump Starter een betrouwbare en efficiënte oplossing voor voertuigopslag.

In vergelijking met andere draagbare jump starters, zoals de Gooloo GP4000 die wordt erkend als de beste algehele keuze, valt de Halfords Advanced Lithium Jump Starter op door zijn compacte ontwerp en solide plastic constructie. Hoewel de Gooloo GP4000 misschien een grotere capaciteit en piekstroom biedt, maken mijn draagbaarheid en compromisloze kracht mij tot een opvallende keuze voor eenvoudige opslag en snelle toegang tijdens noodsituaties. In de wereld van jump starters, waar de HULKMAN Alpha85S wordt erkend voor hoge prestaties en de GOOLOO 1200A Peak wordt geprezen vanwege de betaalbaarheid, vindt de Halfords Advanced Lithium Jump Starter zijn niche als een compacte en krachtige oplossing, die tegemoetkomt aan de behoeften van degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte jump-start- en oplaadoplossing in draagbare vorm.

Mijn belangrijkste kenmerken, waaronder mijn compacte ontwerp, aanzienlijke vermogensuitvoer en gebruiksvriendelijke interface, positioneren mij als de ideale oplossing voor degenen die mobiliteit vooropstellen zonder in te leveren op prestaties. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met mijn beperkte capaciteit en piekstroom in vergelijking met sommige concurrenten. Desondanks bewijs ik voor degenen die op zoek zijn naar een compacte jump starter met compromisloze kracht een efficiënte en betrouwbare keuze te zijn.

Verkrijgbaar bij:

3. Hoge prestaties met een uitgebreide accessoireset: HULKMAN Alpha85S

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HULKMAN Alpha85S

 • list plusRobuuste krachtige output
 • list plusLangdurige batterijduur
 • list plusUitgebreide accessoire set

Nadelen HULKMAN Alpha85S

 • list plusOmvangrijk
 • list plusPrijsy
 • list plusOntbreekt een koffer

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.44
De HULKMAN Alpha85S Jumpstarter onderscheidt zich als een krachtige krachtpatser met een uitgebreide set accessoires, waarmee het de titel "Best Overall Jump Starter" verdient van TechGearLab. Geprezen om zijn indrukwekkende vermogen, lange batterijduur, snelle opladen en digitaal batterijdisplay, laat dit model de nieuwste technologie zien. Het is echter opgemerkt dat het omvangrijk is, prijzig en geen hoes heeft. Daarentegen biedt de GOOLOO 1200A Peak, gelabeld als de "Best Bang for the Buck," betaalbaarheid, standvastige prestaties en een lichtgewicht ontwerp, waardoor het een aantrekkelijk alternatief is. Beide modellen worden belicht vanwege hun mogelijkheden, waarbij de HULKMAN Alpha85S wordt aanbevolen vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en geavanceerde functies, terwijl de GOOLOO 1200A Peak wordt geprezen vanwege zijn betaalbaarheid en compacte formaat.

De HULKMAN Alpha85S beschikt over een krachtige vermogensoutput en een langdurige batterij, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan scenario's. Volgens TechGearLab "blinkt de HULKMAN Alpha85S uit in het leveren van krachtige jump-startmogelijkheden en veelzijdige functionaliteit." Het vermogen van deze jumpstarter om hoge prestaties te leveren sluit aan bij zijn positionering als de "Best Overall Jump Starter."

In een markt verzadigd met opties, concurreert de HULKMAN Alpha85S met de NOCO Genius Boost GB150, bekend om zijn krachtige jump-startmogelijkheden voor grotere dieselmotoren, en de GOOLOO 1200A Peak, die een aantrekkelijke balans biedt tussen betaalbaarheid en prestaties. Echter, de HULKMAN Alpha85S onderscheidt zich door zijn uitgebreide set accessoires en hoge prestaties, waardoor het een topkeuze is voor degenen die een betrouwbare en veelzijdige jumpstarter zoeken.

Hoewel de HULKMAN Alpha85S uitzonderlijke kracht en functionaliteit biedt, kunnen de omvang, hogere prijs en het ontbreken van een hoes beperkingen vormen voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacter of budgetvriendelijker alternatief. In vergelijking daarmee is de GOOLOO 1200A Peak, met zijn betaalbaarheid en lichtgewicht ontwerp, gericht op degenen die portabiliteit en kostenefficiëntie prioriteren. Als je dus waarde hecht aan hoge prestaties met een uitgebreide set accessoires, is de HULKMAN Alpha85S een topkandidaat, maar als budget en draagbaarheid de belangrijkste zorgen zijn, is de GOOLOO 1200A Peak wellicht een meer geschikte keuze.

Concluderend, positioneert de HULKMAN Alpha85S Jumpstarter door zijn hoge prestaties en uitgebreide set accessoires zich als een eersteklas optie voor gebruikers die een krachtige en veelzijdige jumpstarter zoeken. Ondanks het omvangrijke ontwerp en hogere prijs, maken zijn uitzonderlijke vermogen en geavanceerde functies het een aantrekkelijke keuze voor degenen die prestaties en functionaliteit prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Lichtgewicht, gestroomlijnd, met uitgebreide veiligheidsfuncties: GOOLOO 1200A Peak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GOOLOO 1200A Peak

 • list plusStabiele krachtige prestaties
 • list plusLichtgewicht ontwerp
 • list plusMeerdere oplaadpoorten

Nadelen GOOLOO 1200A Peak

 • list plusKleinere klemmen
 • list plusSnelle batterijdepletie

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
9.7
Met de GOOLOO 1200A Peak Jumpstarter heb ik een betrouwbare en betaalbare keuze in handen in de drukke markt van draagbare jump starters. Geprezen als "de beste prijs-kwaliteitverhouding," biedt het standvastige krachtprestaties, een lichtgewicht ontwerp en meerdere oplaadpoorten, waardoor het een veelzijdige metgezel is voor verschillende situaties. Volgens TechGearLab imponeert het met zijn vermogen om grotere motoren te starten, compacte formaat en betaalbaarheid, waardoor het aantrekkelijk is voor prijsbewuste consumenten. Het is echter vermeldenswaardig dat de kleinere klemmen en snelle batterijdepletie mogelijke nadelen zijn.

In vergelijking met de HULKMAN Alpha85S, die werd beoordeeld als de beste algehele jump starter, schittert de GOOLOO 1200A Peak als een kosteneffectief alternatief. Hoewel het HULKMAN-model indrukwekkende vermogensoutput en een lange batterijduur heeft, maken het compacte formaat en de betaalbaarheid van de GOOLOO jump starter het een overtuigende optie voor gebruikers die draagbaarheid en waarde prioriteren. Zoals Popular Mechanics benadrukt, zijn de belangrijkste factoren voor het vergelijken van jump starters batterijcapaciteit, piekstroom en aanvullende functies. In dit opzicht levert de GOOLOO 1200A Peak robuuste prestaties en veelzijdigheid tegen een concurrerende prijs, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor veel gebruikers.

De Amazon-zoekresultaten van het product tonen een breed scala aan gerelateerde producten, waaronder accessoires zoals EVA-beschermhoesjes en snelle wandladers. Dit geeft aan dat het merk zich inzet om een ​​uitgebreide oplossing te bieden voor gebruikers, waardoor de algehele waardepropositie van de GOOLOO 1200A Peak wordt verbeterd.

Hoewel de GOOLOO 1200A Peak Jumpstarter enkele beperkingen kan hebben, zoals snelle batterijdepletie, maken de uitstekende krachtprestaties, compacte ontwerp en betaalbaarheid het een aantrekkelijke keuze voor degenen die een betrouwbare jump starter zoeken zonder de bank te breken. Zijn vermogen om grotere motoren te starten en meerdere oplaadpoorten versterken verder zijn positie als een veelzijdige en budgetvriendelijke optie op de markt voor draagbare jump starters. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare jump starter, is de GOOLOO 1200A Peak zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Avapow A07 Portable Jump Starter

Loading ...

Voordelen Avapow A07 Portable Jump Starter

 • list plusIndrukwekkende batterijcapaciteit
 • list plusHoge piekstroomsterkte
 • list plusMeerdere interfacepoorten
 • list plusWaterbestendig
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp

Nadelen Avapow A07 Portable Jump Starter

 • list plusMogelijk geen extreme vermogensuitvoer voor zware diesel motoren
 • list plusNiet geschikt voor zware diesel motorbehoeften

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
8.78
Gebruiksgemak
9.64
De Avapow A07 Draagbare Jump Starter is dé topper in de wereld van draagbare jump starters voor 2024, zoals erkend door Popular Mechanics. De Avapow A07 wordt gevierd om zijn indrukwekkende batterijcapaciteit, piekstroom en meerdere interface poorten, waardoor het een veelzijdige en betrouwbare keuze is voor voertuigeigenaars. Zoals aangegeven in de recensie, "De Avapow A07 Draagbare Jump Starter valt op door zijn uitzonderlijke piekstroom en duidelijk display, waardoor het een topkeuze is voor degenen die op zoek zijn naar een krachtig en gebruiksvriendelijk apparaat."

Een van de onderscheidende kenmerken van de Avapow A07 is zijn waterbestendigheid, wat een extra laag van duurzaamheid en betrouwbaarheid toevoegt, vooral in slechte weersomstandigheden. Dit onderscheidt het van veel concurrenten en verhoogt zijn aantrekkingskracht voor gebruikers die op zoek zijn naar een robuuste en betrouwbare jump starter.

In vergelijking met andere opties, concurreert de Avapow A07 gunstig met zijn robuuste capaciteit en gebruiksvriendelijk ontwerp. Terwijl de Gooloo GP4000, Noco Boost Plus en AstroAI 8-In-1 ook topkandidaten zijn, onderscheidt de Avapow A07 zich met zijn waterbestendigheid en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een overtuigende keuze is voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.

De Avapow A07 Draagbare Jump Starter biedt tal van voordelen, waaronder zijn hoge piekstroom, duidelijk display en waterbestendigheid, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan voertuigen en weersomstandigheden. Potentiële gebruikers moeten echter opmerken dat hoewel het uitblinkt op vele gebieden, het mogelijk niet de extreme kracht heeft voor zware dieselmotoren, een specialiteit die wordt gepromoot door andere modellen zoals de NOCO Genius Boost GB150 en de Noco GB500. Zoals de recensie suggereert, "Voor degenen met zware dieselmotorbehoeften, zou de Noco GB500 misschien beter passen, zij het tegen een hogere prijs."

Tot slot, de Avapow A07 Draagbare Jump Starter komt naar voren als een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en waterbestendige jump starter. Zijn uitzonderlijke piekstroom, duidelijk display en duurzaamheid maken het een overtuigende optie voor de meeste voertuigeigenaars, terwijl diegenen met specifieke behoeften voor zware dieselmotoren mogelijk betere alternatieven op de markt vinden.

Verkrijgbaar bij:

6. Dewalt DXAEJ14

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dewalt DXAEJ14

 • list plusHoge piekamps voor het starten van de motor en geïntegreerde luchtcompressor

Nadelen Dewalt DXAEJ14

 • list plusNiet de meest draagbare optie vanwege het gewicht en de omvang
 • list plusGebrek aan een stekker om het toestel op te laden

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.08
De DEWALT DXAEJ14 Jump Starter is een veelzijdig en betrouwbaar gereedschap, waardoor het een ideale keuze is voor stationair gebruik met zijn hoge piekampères en geïntegreerde luchtcompressor. Met 1600 piekampères en 750 directe ampères voor het starten van voertuigen, een dynamocontrolefunctie en een bandenpomp met een SureFit mondstuk, is deze jump starter een uitgebreide oplossing voor pechhulp onderweg. Daarnaast dient het ook als powerbank, met vier USB-poorten en twee 120V stopcontacten voor kleine apparaten. De moderne SLA-batterijtechnologie zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid in noodsituaties, waardoor het een multifunctioneel en handig gereedschap is. In de woorden van Pro Tool Reviews is het "een veelzijdig gereedschap dat pechhulp biedt met meerdere functies."

Gebruikers hebben de DEWALT DXAEJ14 geprezen vanwege zijn compactheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij het starten van voertuigen en oppompen van banden. Ook is de mogelijkheid om de lading goed vast te houden en de praktische bruikbaarheid voor roadtrips benadrukt. Volgens Amazon-recensies is de luchtpomp effectief voor het oppompen van banden, maar wellicht minder veelzijdig voor andere toepassingen. Sommige gebruikers hebben echter hun zorgen geuit over het ontbreken van een stekker om het toestel op te laden, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met andere jump starters onderscheidt de DEWALT DXAEJ14 zich door zijn uitgebreide functies, waaronder de geïntegreerde luchtcompressor en de meerdere USB-poorten en stopcontacten. Hoewel het uitblinkt als een stationair gereedschap voor noodgevallen en pechhulp onderweg, is het misschien niet de meest draagbare optie voor gebruik onderweg vanwege het gewicht en formaat. In situaties waar een draagbare jump starter nodig is, kunnen lichtere en compactere opties een voorsprong hebben. Voor wie echter een multifunctioneel gereedschap zoekt voor stationair gebruik met hoge piekampères en een geïntegreerde luchtcompressor, is de DEWALT DXAEJ14 een topkandidaat.

Al met al is de DEWALT DXAEJ14 Jump Starter een waardevol en praktisch gereedschap voor noodsituaties, met een uitgebreide set functies voor pechhulp onderweg en stroomvoorzieningsbehoeften. Zijn hoge piekampères, geïntegreerde luchtcompressor en powerbankmogelijkheden maken het een ideale keuze voor stationair gebruik, met betrouwbare ondersteuning in verschillende noodsituaties. Ondanks zorgen over draagbaarheid en oplaadmogelijkheden, maken zijn multifunctionaliteit en betrouwbaarheid het tot een opvallende optie in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Artech 600A Peak Car Jump

Loading ...

Voordelen Artech 600A Peak Car Jump

 • list plusIndrukwekkende combinatie van kracht en draagbaarheid.
 • list plusTwee USB-poorten voor het opladen van apparaten.
 • list plusHeldere LED-zaklamp en diverse veiligheidsvoorzieningen.

Nadelen Artech 600A Peak Car Jump

 • list plusConcurreert met andere modellen met een hogere capaciteit en piekvermogen.
 • list plusHeeft mogelijk niet de hoogste capaciteit of piekvermogen.
 • list plusIn een veld dat wordt gedomineerd door verschillende opties.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.47
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
8.44
De Artech 600A Peak Car Jump Starter is een krachtige en compacte jump starter die de aandacht heeft weten te trekken op de markt. Met een capaciteit van 18.000mAh kan hij tot wel 20 keer voertuigen starten per lading. Deze jump starter biedt twee USB-poorten voor het opladen van apparaten, een heldere LED-zaklamp en verschillende veiligheidsfuncties. Car and Driver merkt op: "Artech 600A Peak Car Jump Starter is een krachtige en compacte jump starter met een capaciteit van 18.000mAh." Dit maakt hem geschikt voor een breed scala aan voertuigen, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid.

In een veld gedomineerd door verschillende opties, valt de Artech 600A op door zijn indrukwekkende combinatie van kracht en draagbaarheid. Zijn capaciteit van 18.000mAh is concurrentiegericht, en het vermogen om tot 20 keer per lading voertuigen te starten, biedt een betrouwbare oplossing in noodsituaties. T3 benadrukt zijn "krachtige" constructie, waardoor het een robuuste keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een duurzame en langdurige jump starter.

In vergelijking met andere modellen onderscheidt de Artech 600A zich door de aanwezigheid van twee USB-poorten voor het opladen van apparaten, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die veel waarde hechten aan functionaliteit voor meerdere apparaten. Deze functie, samen met de heldere LED-zaklamp en veiligheidsmaatregelen, verbetert zijn aantrekkingskracht voor individuen die op zoek zijn naar een veelzijdige en complete oplossing. Popular Mechanics benadrukt het belang van dergelijke extra functies en benadrukt het belang van interfacepoorten en oplaadmogelijkheden voor apparaten in het selectieproces.

In een markt waar veelzijdigheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn, biedt de Artech 600A Peak Car Jump Starter een overtuigende balans tussen kracht, draagbaarheid en aanvullende functies. Desondanks concurreert hij met andere zwaargewichten zoals de Gooloo GP4000, die een hogere capaciteit van 19.800 mAh en een piekstroom van 4.000 heeft. Hoewel de Artech 600A uitblinkt in het bieden van een robuuste en multifunctionele oplossing voor het starten van voertuigen, heeft de Gooloo GP4000 misschien een voorsprong op het gebied van ruwe kracht en totale capaciteit.

Ondanks deze concurrentie blijft de Artech 600A een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een krachtige jump starter met extra functies voor het opladen van apparaten en veiligheid. Zijn vermogen om een breed scala aan voertuigen te bedienen, in combinatie met zijn robuuste constructie, maakt hem tot een betrouwbare metgezel voor het omgaan met onverwachte batterijproblemen onderweg. Hoewel hij misschien niet de hoogste capaciteit of piekstroom heeft, maakt zijn balans van functies hem tot een sterke concurrent in het landschap van draagbare jump starters.

Verkrijgbaar bij:

8. Clore Automotive Jump-N-Carry

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Clore Automotive Jump-N-Carry

 • list plusGespecialiseerd ontwerp voor het starten van voertuigen

Nadelen Clore Automotive Jump-N-Carry

 • list plusGewicht en omvang

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.1
Ik ben de Clore Automotive Jump-N-Carry JNC660 1700 Peak Amp Jump Starter, een draagbare krachtbron van professionele kwaliteit die is ontworpen voor het starten van voertuigen. Ik lever 1700 piekamps en 425 koppelingsamps, met een kabelbereik van 46 inch dat geschikt is voor de meeste voertuigen. Mijn Clore PROFORMER-batterij is speciaal ontworpen voor het starten van voertuigen en beschikt over een automatisch oplaadcircuit, waardoor ik permanent op AC-stroom kan blijven aangesloten zonder nadelige effecten. Mijn lange kabels en ingebouwde automatische oplaadfunctie maken het gemakkelijk om voertuigen te starten, en ik ondersteun ook opladen met een draagbaar zonnepaneel. Mijn batterij is duurzaam en gaat lang mee, en mijn productafmetingen zijn 16,3 x 14,1 x 5,1 inch, met een gewicht van 18 pond.

Volgens Jumpstartercentral is mijn Clore PROFORMER-batterij specifiek ontworpen voor het starten van voertuigen en beschikt deze over een automatisch oplaadcircuit. Dit benadrukt mijn gespecialiseerde ontwerp voor het starten van voertuigen, waardoor ik me onderscheid als een betrouwbare en efficiënte oplossing voor noodgevallen.

Het Motor1 Reviews Team beveelt de NOCO Boost X Series aan als de beste startboosters, waarbij modellen als de GBX55 en GBX155 worden benadrukt vanwege hun compactheid, duurzaamheid en goed gemaakte krokodillenklemmen. Echter, de review erkent ook de Clore Jump-N-Carry als een van de beste startboosters, wat de competitieve positie in de markt illustreert. De nadruk op professioneel gebruik, hoog vermogen-gewichtsverhouding en het gebruik van duurzame Clore PERFORMER-batterijen onderscheidt de Jump-N-Carry-lijn, waardoor deze aansluit bij de behoeften van professionele gebruikers in werkplaatsen.

Op Amazon uitten klanten tevredenheid over de Clore Automotive JNC325 Jump-N-Carry 12 Volt Lithium Jump Starter, waarbij ze de gebruiksvriendelijkheid, het gemak en de effectiviteit prezen bij het starten van voertuigen zonder dat er een ander voertuig in de buurt hoefde te zijn. Gebruikers waardeerden de snelle, veilige en betrouwbare prestaties, waarbij ze het compacte en handige ontwerp en de bijgeleverde hulpstukken benadrukten.

In vergelijking met de NOCO Boost X Series valt de Clore Automotive Jump-N-Carry JNC660 op door de nadruk op professioneel gebruik, de hoge vermogen-gewichtsverhouding en het gebruik van duurzame Clore PERFORMER-batterijen. Terwijl de NOCO Boost X Series wordt aanbevolen vanwege de compactheid en duurzaamheid, is de Jump-N-Carry JNC660 op maat gemaakt voor professioneel gebruik met de focus op vermogensoutput, verlengde koppelingskracht en een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare keuze is voor werkplaatsen en professionele gebruikers.

De Clore Automotive Jump-N-Carry JNC660 1700 Peak Amp Jump Starter schittert als een krachtige en duurzame oplossing voor professionele startbehoeften, met een gespecialiseerd ontwerp en nadruk op vermogen, waardoor het een topkeuze is voor professionele gebruikers, ondanks dat het gewicht en de omvang mogelijke beperkingen zijn voor sommige gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. NOCO Boost Plus GB40

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen NOCO Boost Plus GB40

 • list plusCompact maar robuust ontwerp, weegt slechts 1,1 kilo
 • list plusUSB-oplaadmogelijkheid en een ingebouwde LED-zaklamp van 100 lumen
 • list plusKan benzinemotoren tot 6 liter en dieselmotoren tot 3 liter starten, biedt tot 20 starts per oplaadbeurt

Nadelen NOCO Boost Plus GB40

 • list plusIs mogelijk niet de allerbeste qua pure prestaties of prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met sommige concurrenten

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.05
Functionaliteit
7.98
Gebruiksgemak
8.88
Als ik denk aan draagbare jumpstarters, dan komt de NOCO Boost Plus GB40 Jump Starter meteen in me op. Het compacte en robuuste ontwerp weegt slechts 2,4 pond, maar biedt toch uitzonderlijke functionaliteit die verder gaat dan alleen het starten van voertuigen. Met USB-oplaadmogelijkheden, een ingebouwde LED-zaklamp met 100 lumen en een garantie van één jaar, is het een echt pareltje. Zoals T3 opmerkt: "Het heeft een robuust en compact ontwerp, weegt 2,4 pond, met duidelijke indicatoren en ergonomische krokodillenbek-verbindingen." De GB40 is geschikt voor het starten van benzine motoren tot 6 liter en diesel motoren tot 3 liter, en kan tot 20 keer starten per lading, waardoor het niet alleen betrouwbaar maar ook veelzijdig is.

In vergelijking met andere topconcurrenten in de categorie, staat de NOCO Boost Plus GB40 stevig overeind dankzij een overtuigende combinatie van kracht, draagbaarheid en functies. Terwijl de HULKMAN Alpha85S indruk maakt met zijn hoge prestaties en duurzame batterij, en de GOOLOO 1200A Peak uitblinkt in betaalbaarheid en compact ontwerp, slaat de GB40 een balans door een robuuste krachtoutput, lichtgewicht draagbaarheid en essentiële functies te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Dit wordt het best benadrukt door zijn vermogen om voertuigen met motoren tot 6 liter voor benzine modellen en 3 liter voor diesel varianten te starten, en tot 20 keer te starten per lading.

De evolutie van draagbare jumpstarters heeft zich gericht op niet alleen piekstroom en batterijcapaciteit, maar ook op extra functies zoals USB-opladen, LED-zaklampen en compacte ontwerpen. In dit opzicht springt de NOCO Boost Plus GB40 eruit als een allround oplossing die voldoet aan de behoeften van de moderne gebruiker. Zoals Popular Mechanics benadrukt: "Het selectieproces hield rekening met factoren als totale capaciteit, piekstroom, duidelijkheid van het digitale display, waterbestendigheid en het aantal poorten." De GB40 excelleert op deze gebieden en biedt een uitgebreid pakket dat verder gaat dan alleen het starten van voertuigen.

Uiteindelijk verdient de NOCO Boost Plus GB40 Jump Starter zijn titel als de beste jump starter door moeiteloos kracht, draagbaarheid en veelzijdigheid te combineren. Zijn vermogen om een breed scala aan motoren te bedienen, meerdere keren te starten per lading en te dienen als betrouwbare apparaatlader, maakt het tot een topkeuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en multifunctionele oplossing. Echter, terwijl het op veel gebieden uitblinkt, moeten potentiële kopers overwegen dat het misschien niet de allerbeste is op het gebied van pure prestaties of betaalbaarheid, zoals benadrukt door de sterke punten van zijn concurrenten. Desalniettemin, voor degenen die op zoek zijn naar een allround draagbare jumpstarter, blijkt de GB40 een overtuigende keuze te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Ring 13000mAh Jump Starter

Loading ...

Voordelen Ring 13000mAh Jump Starter

 • list plusRobuuste capaciteit van 13.000 mAh voor aanzienlijke stroom in noodsituaties.
 • list plusVeelzijdige keuze voor het omgaan met verschillende voertuigbatterijformaten.
 • list plusCompact ontwerp en lithium-ion batterij voldoen aan de aanbevelingen van experts voor een betrouwbare jumpstarter.

Nadelen Ring 13000mAh Jump Starter

 • list plusEnige concurrentie van modellen met hogere capaciteiten en amperage zoals de Gooloo GP4000 en de Noco Boost Plus.
 • list plusBiedt mogelijk niet het maximale vermogensniveau dat nodig is voor gebruikers met specifieke behoeften.
 • list plusNiet de hoogste capaciteitsoptie op de markt, waardoor het een solide keuze in het middensegment is.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.91
Functionaliteit
8.21
Gebruiksgemak
8.21
# MIJN RING 13000mAh JUMP STARTER

Met mijn Ring 13000mAh Jump Starter heb ik altijd een betrouwbare krachtoppepper voor mijn voertuig en andere elektronische apparaten bij de hand. Met zijn stevige capaciteit van 13.000mAh kan ik zelfs in noodsituaties rekenen op voldoende vermogen. De Ring 13000mAh Jump Starter is een veelzijdige keuze dankzij zijn vermogen om verschillende voertuigbatterijen aan te kunnen, waardoor het geschikt is voor diverse voertuigen.

Ondanks de felle concurrentie in de wereld van draagbare jump starters, zoals de Gooloo GP4000 en de Noco Boost Plus, weet mijn Ring 13000mAh zijn mannetje te staan als een solide optie in het middensegment. Met een goede balans tussen kracht en draagbaarheid, is het mijn ideale metgezel voor noodgevallen.

De Ring 13000mAh Jump Starter valt op door zijn uitzonderlijke capaciteit en betrouwbaarheid, wat het een ideale keuze maakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een stabiele stroombron voor hun voertuigen en apparaten. Dankzij zijn stevige bouw en ruime capaciteit ben ik altijd voorbereid op onverwachte situaties.

Hoewel mijn Ring 13000mAh Jump Starter uitblinkt in het leveren van aanzienlijke kracht, bieden zijn concurrenten hogere capaciteiten en ampères voor gebruikers met specifieke behoeften. Toch blijft mijn Ring 13000mAh een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die een balans zoeken tussen kracht en draagbaarheid, met zijn solide combinatie van capaciteit en gemak.

Kortom, mijn Ring 13000mAh Jump Starter is een geduchte concurrent in de markt voor draagbare jump starters, met zijn hoge capaciteit, betrouwbaarheid en compacte ontwerp. Het mag dan niet de hoogste capaciteit hebben, maar zijn balans tussen kracht en draagbaarheid maakt het een sterke optie in het middensegment die voldoet aan een breed scala van gebruikersbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Jumpstarters. Er zijn namelijk 795 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!