Bestenu

Beste achteruitrijcameras - dec. 2022

Met meer dan 462 achteruitrijcameras op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste achteruitrijcameras in een handige lijst
01Score: 9.8
Nince ARC1 Draadloze Achteruitrijcamera Draadloos 2022 Model
Nince ARC1 Draadloze Achteruitrijcamera Draadloos 2022 Model
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Strex Achteruitrijcamera Set Draadloos
Strex Achteruitrijcamera Set Draadloos
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
iBello HD Achteruitrijcamera Universeel, night vision met 8 LEDs.  Parkeer Camera
iBello HD Achteruitrijcamera Universeel, night vision met 8 LEDs. Parkeer Camera
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Strex Achteruitrijcamera
Strex Achteruitrijcamera
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Achteruitrijcamera Set
Achteruitrijcamera Set
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
WRPC Draadloze Achteruitrijcamera Draadloos 2022 Model
WRPC Draadloze Achteruitrijcamera Draadloos 2022 Model
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.8
Draadloze Achteruitrijcamera & Vooruitcamera Hoge Kwaliteit 2022 Model
Draadloze Achteruitrijcamera & Vooruitcamera Hoge Kwaliteit 2022 Model
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
IP66 Waterdichte nachtzicht Mini WiFi achteruitrijcamera, nachtzicht Afstand: 5-10m
IP66 Waterdichte nachtzicht Mini WiFi achteruitrijcamera, nachtzicht Afstand: 5-10m
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
3,5" inch LCD scherm tbv achteruit-rij camera
3,5" inch LCD scherm tbv achteruit-rij camera
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
AyeCam Achteruitrijcamera
AyeCam Achteruitrijcamera
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Achteruitrijcamera Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Moderne auto's hebben tegenwoordig meestal een ingebouwde achteruitrijcamera, maar je hoeft niet het nieuwste model te hebben om er een te kunnen gebruiken. Je plaatst namelijk ook zelf een achteruitrijcamera! Hoe dat allemaal werkt, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een systeem dat uit twee delen bestaat: de camera en een monitor. De camera bevestig je aan de achterkant van de auto en de monitor plaats je in het zicht van de bestuurder. Vervolgens registreert de camera beelden die op de monitor voor de bestuurder te zien zijn.

Een achteruitrijcamera werkt dus een beetje zoals een webcam, alleen gaat het in dit geval om een camera waarmee je veiliger de weg op gaat en bijvoorbeeld kunt inparkeren.

Waar plaats je een achteruitrijcamera?

Je plaatst de achteruitrijcamera aan de achterkant van de auto en monteert het apparaat vast aan de buitenkant. Het liefst plaats je de camera zo hoog mogelijk, zodat er een groter gebied zichtbaar is op de monitor.

Waar je een achteruitrijcamera precies plaatst, hangt ook af van het doel. Als met een achteruitrijcamera beter wilt inparkeren, kun je camera het beste in het midden aan de achterkant van je auto bevestigen. Wil je beter zicht krijgen op dode hoeken, test dan voordat je de camera monteert in welke positie je het beste zicht krijgt op de dode hoek.

Hoe sluit je een achteruitrijcamera aan?

Hoe je een achteruitrijcamera aansluit verschilt per soort en model. Als het gaat om een inbouw-achteruitrijcamera, dan heb je te maken met bekabeling van de auto en kun je deze ingewikkelde klus meestal beter aan een professional overlaten.

Gelukkig zijn er ook opties die eenvoudig te installeren zijn. Dit zijn voornamelijk de draadloze achteruitrijcamera's. Deze werken meestal op een accu, waardoor gedoe met kabeltjes je bespaard blijft. In sommige gevallen kun je zelfs een losse achteruitrijcamera kopen en met je smartphone verbinden, zodat je geen monitor nodig hebt. De beelden zijn dan op je telefoon te zien.

Wat is de maximale beeldhoek van een achteruitrijcamera?

De maximale beeldhoek van een camera wordt uitgedrukt in een aantal graden en vertelt hoeveel oppervlak er op beeld te zien is. Dat werkt als volgt: een volledige cirkel is 360 graden. Als we het over een 360 graden camera hebben, kan de camera dus vanuit alle hoeken om zich heen beeld registreren.

Een achteruitrijcamera met een beeldhoek van 180 graden kan de helft van die complete cirkel registreren. Als je je armen recht naar de zijkanten uitstrekt, heb je een concreet idee van hoe breed dat is. De vuistregel voor maximale beeldhoek is dan ook: hoe groter de maximale beeldhoek, des te meer je kunt zien.

Waar let je op als je een achteruitrijcamera koopt?

Je las net over de maximale beeldhoek van een achteruitrijcamera. Hoe groter de beeldhoek, des te minder je te maken hebt met een dode hoek. De beeldresolutie is ook van belang. Het is niet nodig om extreem scherp te kunnen zien, maar onduidelijk beeld kan verwarring en onhandige situaties veroorzaken.

Rijd je regelmatig in het donker, dan is een nachtvisie functie belangrijk om goed zicht te houden. In parkeergarages kan het ook overdag erg donker zijn, dus nachtvisie is altijd wel mooi meegenomen. Omdat het wel eens regent is een waterbestendige achteruitrijcamera ook een verstandige keuze.

Let ten slotte op de manier van installatie die bij de achteruitrijcamera hoort ook bij jouw auto past. Zo zijn er achteruitrijcamera sets die specifiek voor een bepaald automerk gemaakt zijn. Vind je het moeilijk om een achteruitrijcamera te installeren, ga dan voor een makkelijk te monteren draadloze optie of laat het uitvoeren door een monteur.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige achteruitrijcamera opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste achteruitrijcamera ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over achteruitrijcameras, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle achteruitrijcameras die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke achteruitrijcameras het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van achteruitrijcameras stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste achteruitrijcameras in een handige lijst

1 - Nince ARC1 Draadloze Achteruitrijcamera Draadloos 2022 Model

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij opzoek naar een betrouwbare achteruitrijcamera die eenvoudig te installeren is? De Nince draadloze achteruitrijcamera zorgt ervoor dat jij in een handomdraai veilig de weg op kunt. Geen gedoe met allerlij draden, een eenvoudige installatie en een stabiele digitale verbinding tussen de camera en het scherm voor optimaal gebruik. Stabiele digitale verbinding de Nince ARC1 maakt gebruik van een digitaal draadloos signaal, dit signaal is zeer betrouwbaar zodat je er zeker van bent dat je veilig met je voertuig kunt rijden. Het draadloze bereik (10m) zorgt ervoor dat deze achteruitrijcamera voor ieder voertuig geschikt is. De voordelen van de achteruitrijcamera: ✔ FULL HD ✔ Groot scherm 5" Inch ✔ Gebruiksvriendelijk ✔ Eenvoudig te installeren ✔ Draadloos ✔ Mogelijkheid tot splitscreen / 2e camera toe te voegen. 5" Inch LCD scherm Het 5 inch LCD-scherm heeft voldoende details, contrast en kleurnauwkeurigheid om objecten nauwkeurig te onderscheiden, waardoor kleine details altijd zichtbaar zijn. De beelden op het scherm zijn duidelijk en leesbaar, zodat je weet dat je veilig achteruit rijd. Tevens is het mogelijk om een tweede camera toe tevoegen en deze zijn beide eenvoudig split screen op het scherm af te lezen. Eenvoudig te installeren de Nince ARC1 maakt gebruik van een digitale draadloze technologie om het signaal tussen de monitor en de camera te verzenden. Kabels trekken is verleden tijd, bespaar uren inbouw installatie en ervaar het genot van deze nieuwste digitale draadloze verbinding. Specificaties: ✔ Merk: Nince ✔ Materialen: ABS ✔ Gewicht: 124 Gram ✔ LCD: 5 Inch ✔ Draadloos: Ja ✔ Aantal kanalen: 2 ✔ Aantal camera's: 1 Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Strex Achteruitrijcamera Set Draadloos

Loading..
Ga naar laagste prjis

Draadloze Achteruitrijcamera Set | 7” Scherm | Nachtzicht 18LED 15m | Draadloos 50m | IP67 Waterdicht | 120° kijkhoek | Afstandsbediening | Auto - Camper - Caravan - Vrachtwagen - Landbouw - Boot - Tractor Problemen tijdens het inparkeren of achteruitrijden zijn verleden tijd met deze draadloze achteruitrijcamera set. Deze achteruitrijcamera set kan gebruikt worden in alle soorten voortuigen. Ook kan deze cameraset voor andere toepassingen worden gebruikt. Er is enkel een 12/24V DC stroomaansluiting nodig. Naast de draadloze ontvanger beschikt het displayscherm ook over 2 video inputs waardoor deze ook gebruikt kan worden voor DVD / VCD / TV / Navigatie. De resolutie van 800x480 pixels zorgt ervoor dat de beelden kwalitatief goed en scherp zullen worden weergegeven. Dankzij de zeer snelle responsetijd zijn alle beelden real-time zonder vertraging. Doordat deze set draadloos is met een bereik tot wel 50 meter hoeven er geen kabels door het hele voertuig getrokken worden. Er is enkel een stroomaansluiting nodig welke op meerdere punten in het voortuig kan worden afgetakt zoals bij de verlichting. Zowel het 7” displayscherm en de achteruitrijcamera werken beide op 12/24V DC. Features ▶ Problemen tijdens het inparkeren of achteruitrijden behoren tot het verleden! ▶ Ook in het donker! Uitstekend nachtzicht tot wel 15 meter dankzij de 16 infrarood LEDs. ▶ IP67 waterdicht en dus zeer goed beschermd tegen weersinvloeden. ▶ Stevige bevestigingsbeugel waardoor het displayscherm bijvoorbeeld op het dashboard bevestigd kan worden. ▶ Een uitstekende kijkhoek dankzij de 120° lens. ▶ Tot wel 50 meter bereik dankzij het draadloze 2.4Ghz signaal. Specificaties Monitor ▪ Frequentie: 2400-2483.5 Mhz (2.4GHz) ▪ Draadloos bereik: 50 meter ▪ Compressieformaat: MPEG 4 video ▪ Zendfrequentie 18 dBm ▪ Zendsnelheid: 12 Mbps ▪ FHSS: Frequency Hopping Spread Spectrum ▪ Hopsnelheid 1200 / S ▪ Schermgrootte : 7 inch 16:9 ▪ Resolutie: 800x480 RGB ▪ TV-systeem: PAL / NTSC ▪ Spanning: 12V / 24V DC ▪ Vermogen: ≤8.64W ▪ Bedrijfstemperatuur: -10 °C tot +65 °C Specificaties Draadloze Camera ▪ Standaard NTSC: 510 x 492 pixels ▪ Standaard PAL: 5120x 582 pixels ▪ Resolutie: 420 pixels ▪ Lens: 2.5mm ▪ Minimale belichting: 0LUX (LED aan) ▪ Infrarood LED: 18 stuks ▪ Nachtzichtafstand: 15 meter ▪ Waterdicht: IP67 ▪ Kijkhoek: 120° ▪ Spanning: 12V / 24V DC ▪ Bedrijfstemperatuur: -20 °C tot +70 °C ▪ Materiaal behuizing: Aluminium ▪ Materiaal bevestigingsbeugel: Metaal Verpakkingsinhoud 1x 7” Monitor (draadloos) 1x Achteruitrijcamera 12LED nachtzicht (draadloos) 2x Antenne 2x Stroomkabel 1x Afstandsbediening 1x Bevestigingsbeugel 1x Gebruiksaanwijzing (Engels)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - iBello HD Achteruitrijcamera Universeel, night vision met 8 LEDs. Parkeer Camera

Loading..
Ga naar laagste prjis

Waterproof universele achteruit rij camera van iBello met nachtzicht. De camera heeft 8 leds waardoor het zicht in het donker ook goed is! 170 graden zicht. Wordt geleverd inclusief bekabeling (6 meter).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Strex Achteruitrijcamera

Loading..
Ga naar laagste prjis

Strex Achteruitrijcamera | Universeel | 12 LED | Nachtzicht | Ultrawide | Waterproof | Losse Achteruitrijcamera Auto Features ▶ Scherp beeld: Met verbeterde lens voor een superscherp beeld. De HD-camera zorgt voor een duidelijk beeld voor de bestuurder, zowel overdag als s ‘nachts. ▶ Robuust: Stevig gebouwde camera die tegen een stootje kan. IP68 Waterdicht, dus ook geschikt tijdens de regen of het autowassen. ▶ Verbeterd nachtzicht: 12 Superheldere LED’s verlichten de camera zodat je ook s ’nachts een optimaal zicht hebt. De camera schakelt automatisch over naar nachtzicht wanneer nodig. ▶ 140° Kijkhoek: De Strex achteruitrijcamera displayt een 140° beeldhoek die ongelukjes met dode hoeken voorkomt. Met ingebouwde hulplijnen die je geleiden tijdens het achteruit rijden. ▶ Simpel te installeren: Snel en simpel te installeren. Komt met 6 meter kabel en alle benodigde accessoires om de achteruitrij camera te installeren. De achteruitrijcamera helpt bestuurders bij het voorkomen van incidenten en ongelukken. De 140° beeldhoek HD CMOS achteruitrijcamera met nachtzicht biedt bestuurders directe en duidelijke assistentie. Dode hoeken zijn verleden tijd. Het waterdichte en schokbestendige design maken de achteruitrijcamera ook geschikt voor ruigere omgevingen. De parkeerhulpcamera kan worden gebruikt met bijvoorbeeld een LCD-monitor of autoradio en is toepasbaar op verschillende voertuigen zoals een auto, vrachtwagen, camper, etc. Specificaties IP68 Waterdicht en stofbestendig 720P Resolutie 140° Kijkhoek Met hulplijnen voor parkeren 6 Meter kabel DC12V

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Achteruitrijcamera Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Korte Introductie: - Nooit meer problemen tijdens het inparkeren of achteruitrijden! - Eenvoudige montage (binnen enkele minuten)! - Lenshoek van 120 graden! - Kwalitatieve beelden - ook in het donker dankzij de 7 IR LEDs! - Inclusief roteerbaar 4,3 inch LCD display - IP67 Gecertificeerd & water- weer- en shockproof! - Laag stroomverbruik! Nooit meer problemen tijdens het inparkeren of achteruitrijden van uw voertuig. Met deze kwalitatieve achteruitrij camera inclusief 4,3 inch LCD display behoren deze euvels voorgoed tot de verleden tijd! De camera wordt standaard geleverd met een video verlengkabel met tulp aansluiting om aan het display in de auto aan te sluiten, monteerschroefjes en een DC adapter kabeltje. De camera en het display werken beide op 12V DC. Het LCD display voor de auto beschikt over een stevige standhouder met zelfklevende tape, waardoor het scherm eenvoudig en stevig kan worden bevestigd op bijvoorbeeld het dashboard. De resolutie van 420 pixels zorgt ervoor dat de beelden van de camera kwalitatief zullen zijn en goed worden weergegeven op het comfortabele 5 inch LCD scherm met een response tijd van slechts 30 ms. De wijde lenshoek van liefst 120 graden zal ervoor zorgen dat een zo ruim mogelijke kijkhoek in beeld wordt gebracht. En dankzij de 7 ingebouwde infrarood LEDs zullen ook de beelden in het donker van goede kwaliteit zijn! Niet voor niets is deze achteruitrijcamera dan ook een wereldwijde bestseller! Specificaties: LCD 4,3 Inch Display: Voltage: DC 12V Schermresolutie: 480 x 234 Pixels Display Rate: 4:3 / 16:9 Responstijd: 30ms Video Input: 2 ways Werktemperatuur: Tussen minus 20 tot plus 60 graden Celcius Kleur: Zwart Achteruitrijcamera: Beeld Sensor: PC7070 TV Systeem: NTSC / PAL Effectieve Pixels:648 x 488 pixels Resolutie: 420 pixels Lenshoek: 1.8mm / 120 graden Waterproof: IP67 Wit Balans: Auto Stroomverbruik: 80mA Stroombron: DC 12V achteruitrijcamera achteruitrij camera parkeersensoren achteruitrijcamera draadloos auto camera parkeersensoren inbouwen draadloze achteruitrijcamera achteruitrijcamera auto beveiligingscamera set parkeersensor

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - WRPC Draadloze Achteruitrijcamera Draadloos 2022 Model

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij opzoek naar een betrouwbare achteruitrijcamera die makkelijk te installeren is? De WRPC draadloze achteruitrijcamera zorgt ervoor dat jij in een snel tempo veilig de weg op kunt. De voordelen van de achteruitrijcamera: ✔ FULL HD ✔ Groot scherm 3" Inch ✔ Gebruiksvriendelijk ✔ Eenvoudig te installeren ✔ Draadloos 3" Inch LCD scherm Het 3 inch LCD-scherm heeft voldoende details, contrast en kleurnauwkeurigheid om objecten nauwkeurig te onderscheiden, waardoor kleine details altijd zichtbaar zijn. De beelden op het scherm zijn duidelijk en leesbaar, zodat je weet dat je veilig achteruit rijd. Eenvoudig te installeren de WRPC maakt gebruik van een snelle verbinding om het signaal tussen de monitor en de camera te koppelen. Specificaties: ✔ Merk: WRPC ✔ Materialen: ABS ✔ Gewicht: 110 Gram ✔ LCD: 3 Inch ✔ Draadloos: Ja ✔ Aantal camera's: 1 Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op via mail of via het contactformulier. Reactie binnen 8 uur op werkdagen. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor veilig online shoppen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Draadloze Achteruitrijcamera & Vooruitcamera Hoge Kwaliteit 2022 Model

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij opzoek naar een betrouwbare achteruitrijcamera en vooruitrijcamera die eenvoudig te installeren is en voor een lage prijs? Onze draadloze achteruitrijcamera en vooruitrijcamera. Zorgt ervoor dat jij in een heel snel veilig de weg op kunt. Geen gedoe met allerlij draden, een eenvoudige installatie en een stabiele digitale verbinding tussen de camera en het scherm voor optimaal gebruik. De recorder ondersteunt populaire micro SD-geheugenkaarten, tot een maximale capaciteit van 32 GB. Een kaart van 1 GB, opnemen in de laagste resolutie duurt ongeveer 15 minuten, en in de laagste resolutie - meer dan een uur. Bij problemen kan je 7/7 onze klantenservice contacteren. De camera neemt video's op in Full HD 1080p resolutie. Opgenomen video's kunnen direct op de camera worden afgespeeld en op het display worden bekeken. Het monteren van de recorder in de auto is heel eenvoudig - dat wil zeggen, met behulp van de handgrepen die in de set voor de originele achteruitkijkspiegel zitten Functionaliteit en gemak: Camerarecorder - hiermee kunt u opnemen wat er voor de auto gebeurt. U kunt tijdens het opnemen een voorbeeld op het scherm bekijken. Achtercamera - hiermee kunt u opnemen wat er achter de auto gebeurt. Tijdens het opnemen is het mogelijk om een voorbeeld te bekijken op het display aan de linkerkant van de spiegel. De camera heeft ingebouwde 4 IR LED's Camera tot 3Mpx – maak foto's van uitstekende kwaliteit dankzij onder andere beeldstabilisatie Ingebouwde 4,3-inch monitor - hiermee kunt u live-opnames bekijken en opgenomen films en foto's afspelen Achteruitkijkspiegel – hiermee kunt u de situatie achter de auto op de weg en op de achterbank volgen Specificatie: LCD-scherm: 4.3 inch Camera aan de voorkant Opgenomen videoresolutie: FULL HD - 1920 * 1080P Kijkhoek: 170 ° Bewegingsdetectie: Ja Automatische opname: Ja Filmopname met of zonder geluid: Ja Cyclische of continue opname: Ja Schoksensor: Ja Nachtopname: Ja STOP MODE-programma: op de parkeerplaats, wanneer beweging wordt gedetecteerd, begint de camera met opnemen G-sensor: Ja Klok: Ja Automatische uitschakeling: na 1 of 3 minuten Automatisch scherm uit tijdens opnemen: Ja, na 10, 30, 60 seconden USB-poort: mini-USB Ingebouwde luidspreker: Ja Ingebouwde microfoon: Ja Belichtingsinstelling – helderheid van het beeld Kaartsleuf: Micro SD Automatisch aan en uit: Ja Opladen: sigarettenaansteker in de auto of USB-poort vanaf een computer Bijzonderheden: Loop recording, G-sensor, achteruitkijkspiegel Afmetingen: 30,5 cm x 8,3 cm x 4,00 cm Oplaadbare USB-aansteker voor in de auto SET BEVAT: 1x auto vooruitcamera – videorecorder 1x achteruitrijcamera 12V autolader bedrading voor montage twee rubberen grepen originele verpakking

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - IP66 Waterdichte nachtzicht Mini WiFi achteruitrijcamera, nachtzicht Afstand: 5-10m

Loading..
Ga naar laagste prjis

Draadloze Wifi Achteruitrijcamera APP. - Draadloze Wifi Achteruitrijcamera APP die u verbind met uw telefoon/radio/tablet/pc via een app. - De achteruitrijcamera zend zijn eigen wifi netwerk uit, er is dus geen internet nodig. - Ook te gebruiken als camera aan de voor of zijkant(en). - Waterdicht (IP67). - In de app (voor Android en IOS) kunt u foto’s nemen van het beeld van de camera, of video’s opnemen. Specificaties Resolutie: 1280x720 Transmissie: digitale draadloze signaal Video compressie: H.264 Antenne specificaties: Divergentie Sensor: CMOS Kijkhoek: 170 ° groothoeklens Voeding: DC 9-12V Nachtzicht opname afstand: 5-10 M Waterdicht: IP67 Aanpasbare kijkhoek: 130 ° -150 ° Kleur: Zwart Installatie locatie: In de buurt van het kenteken Compatibele mobiele OS: voor iOS, Android Inhoud van de verpakking - Draadloze Wifi Achteruitrijcamera APP - Handleiding - Installatiemateriaal Opmerkingen: - Het product dient aangesloten te worden op een (9-12V) voedingsbron, en beschikt niet over een interne batterij o.i.d. - De camera heeft geen internet nodig. - Doordat de camera gebruik maakt van de wifi techniek van uw telefoon/radio/tablet/pc, kunt u geen gebruik maken (op dat moment) van andere (internet) wifi-netwerken. Uw telefoon/radio/tablet/pc kan immers maar met één wifi-punt tegelijkertijd verbinding maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - 3,5" inch LCD scherm tbv achteruit-rij camera

Loading..
Ga naar laagste prjis

Handig 3,5 inch LCD scherm ten behoeve van achteruit-rij camera's. Het scherm is voorzien van een mooie sierrand en strak design. Wordt geleverd inclusief audio/video/voeding aansluitingen, los DC adapter kabeltje en een gebruiksaanwijzing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - AyeCam Achteruitrijcamera

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je moeite met inparkeren of achteruitrijden? Dan kan de AyeCam Achteruitrijcamera jou hiermee geruststellen. Met deze camera houd je alles goed in de gaten wanneer je bezig bent met een bijzondere verrichting in het verkeer. Nu met Nederlandse handleiding! Of je nu met een kleine auto, SUV of grote vrachtwagen aan het inparkeren bent: de AyeCam Achteruitrijcamera kan je hier perfect bij ondersteunen. Het wordt ineens een stuk makkelijker om auto te rijden doordat je een extra oog op de weg hebt. Jouw voordelen: ✔ Voorkom ongelukken – Doordat je extra zicht hebt in het verkeer voorkom jij ongelukken in het verkeer. ✔ Voel je veiliger in het verkeer – Heb jij wel eens extra hulp nodig met inparkeren? De AyeCam Achteruitrijcamera geeft je genoeg vertrouwen dat je dit ook alleen aan kan. ✔ Altijd alles scherp in beeld – Of het nu licht of donker buiten is: de AyeCam Achteruitrijcamera geeft jou ten alle tijden scherp HD-beeldmateriaal. Hoogwaardige beeldkwaliteit De AyeCam Achteruitrijcamera beschikt over vele functies waardoor je verzekerd bent op scherp beeldmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan de 170º groothoeklens waardoor je zicht hebt op al je blinde hoeken. De HD-nachtvisie optie geeft je zelfs in het donker de beste beeldkwaliteit. En wanneer je klaar bent om in te parkeren kun je gebruik maken van de digitale parkeerhulpen. Veilig de weg op Ga je op pad met een grote wagen? Of heb je stiekem best veel moeite met bijzondere verrichtingen? Gun jezelf wat meer rust en voel jezelf meer veilig tijdens het autorijden. Een ongeluk is snel gemaakt, maar met een achteruitrijcamera is de kans hiervan al een stuk minder. Gebruikersvriendelijk Ben je redelijk technisch aangelegd of heb je verstand van auto’s? Dan is het installeren van de AyeCam Achteruitrijcamera voor jou geen probleem. Met de simpele meegeleverde handleiding heb jij binnen enkele minuten je nieuwe camera gemonteerd. Wanneer je hier wat minder verstand van hebt raden wij je aan om de camera te laten installeren door een garagemonteur. Zodra de camera volledig is geïnstalleerd kun je hier direct gebruik maken. De camera is te gebruiken met alle voertuigen met een DC 9v-24v stroomuitgang. Vermijd het gebruik van het toestel in voertuigen met een hoger voltage (DC 36v) of met spanning buiten dit bereik om te voorkomen het apparaat niet oververhit raakt Eigenschappen van de AyeCam Achteruitrijcamera ➡ Geen beeldvertraging ➡ Waterproof IP68 ➡ HD-nachtvisie ➡ Geschikt voor elk voertuig ➡ Eigenschappen Productveiligheid Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-marketing en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik. 100% Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met je aankoop? We kijken graag samen naar een gepaste oplossing. Is de achteruitrijcamera, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor je? Dan is retourneren helemaal gratis. Bestel vandaag nog de AyeCam Achteruitrijcamera en voel je veilig in het verkeer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van achteruitrijcameras. Er zijn namelijk 462 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste