Wat is de beste Achteruitrijcamera van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het kopen van een goede Achteruitrijcamera is een lastige uitdaging. Wat is de beste Achteruitrijcamera van 2023? Na het analyseren van 2022 Achteruitrijcameras kwam de eRapta ERT01 Car Rear View als beste getest uit onze Achteruitrijcamera-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Achteruitrijcameras, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Achteruitrijcameras-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Achteruitrijcamera-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Achteruitrijcameras

1Score: 9.9
eRapta ERT01 Car Rear View
Beste achteruitrijcamera
eRapta ERT01 Car Rear View
eRapta
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
WOLFBOX G840S Mirror Backup Camera
WOLFBOX G840S Mirror Backup Camera
WOLFBOX
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
AUTO-VOX CS-2 Wireless Backup Camera
AUTO-VOX CS-2 Wireless Backup Camera
AUTO-VOX
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
LeeKooLuu Backup Camera Plug and
LeeKooLuu Backup Camera Plug and
LeeKooLuu
5Score: 9.2
Rear View Safety Backup Camera
Geoptimaliseerd voor campers
Rear View Safety Backup Camera
Rear View Safety
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.8
EWAY WiFi Magnetic Hitch Wireless
EWAY WiFi Magnetic Hitch Wireless
EWAY
7Score: 8.6
Pyle Backup Car Camera Rear
Ideaal voor auto's
Pyle Backup Car Camera Rear
Pyle
8Score: 8.5
Garmin BC 40 Wireless Backup
Garmin BC 40 Wireless Backup
Garmin
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.3
Pixelman 1080P Waterproof Rear View
Pixelman 1080P Waterproof Rear View
Pixelman
10Score: 8.1
eRapta Backup Camera 2.0
Perfect voor vrachtwagens
eRapta Backup Camera 2.0
eRapta
hero illustration

De Bestenu Achteruitrijcamera Koopgids

Moderne auto's hebben tegenwoordig meestal een ingebouwde achteruitrijcamera, maar je hoeft niet het nieuwste model te hebben om er een te kunnen gebruiken. Je plaatst namelijk ook zelf een achteruitrijcamera! Hoe dat allemaal werkt, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een systeem dat uit twee delen bestaat: de camera en een monitor. De camera bevestig je aan de achterkant van de auto en de monitor plaats je in het zicht van de bestuurder. Vervolgens registreert de camera beelden die op de monitor voor de bestuurder te zien zijn.

Een achteruitrijcamera werkt dus een beetje zoals een webcam, alleen gaat het in dit geval om een camera waarmee je veiliger de weg op gaat en bijvoorbeeld kunt inparkeren.

Waar plaats je een achteruitrijcamera?

Je plaatst de achteruitrijcamera aan de achterkant van de auto en monteert het apparaat vast aan de buitenkant. Het liefst plaats je de camera zo hoog mogelijk, zodat er een groter gebied zichtbaar is op de monitor.

Waar je een achteruitrijcamera precies plaatst, hangt ook af van het doel. Als met een achteruitrijcamera beter wilt inparkeren, kun je camera het beste in het midden aan de achterkant van je auto bevestigen. Wil je beter zicht krijgen op dode hoeken, test dan voordat je de camera monteert in welke positie je het beste zicht krijgt op de dode hoek.

Hoe sluit je een achteruitrijcamera aan?

Hoe je een achteruitrijcamera aansluit verschilt per soort en model. Als het gaat om een inbouw-achteruitrijcamera, dan heb je te maken met bekabeling van de auto en kun je deze ingewikkelde klus meestal beter aan een professional overlaten.

Gelukkig zijn er ook opties die eenvoudig te installeren zijn. Dit zijn voornamelijk de draadloze achteruitrijcamera's. Deze werken meestal op een accu, waardoor gedoe met kabeltjes je bespaard blijft. In sommige gevallen kun je zelfs een losse achteruitrijcamera kopen en met je smartphone verbinden, zodat je geen monitor nodig hebt. De beelden zijn dan op je telefoon te zien.

Wat is de maximale beeldhoek van een achteruitrijcamera?

De maximale beeldhoek van een camera wordt uitgedrukt in een aantal graden en vertelt hoeveel oppervlak er op beeld te zien is. Dat werkt als volgt: een volledige cirkel is 360 graden. Als we het over een 360 graden camera hebben, kan de camera dus vanuit alle hoeken om zich heen beeld registreren.

Een achteruitrijcamera met een beeldhoek van 180 graden kan de helft van die complete cirkel registreren. Als je je armen recht naar de zijkanten uitstrekt, heb je een concreet idee van hoe breed dat is. De vuistregel voor maximale beeldhoek is dan ook: hoe groter de maximale beeldhoek, des te meer je kunt zien.

Waar let je op als je een achteruitrijcamera koopt?

Je las net over de maximale beeldhoek van een achteruitrijcamera. Hoe groter de beeldhoek, des te minder je te maken hebt met een dode hoek. De beeldresolutie is ook van belang. Het is niet nodig om extreem scherp te kunnen zien, maar onduidelijk beeld kan verwarring en onhandige situaties veroorzaken.

Rijd je regelmatig in het donker, dan is een nachtvisie functie belangrijk om goed zicht te houden. In parkeergarages kan het ook overdag erg donker zijn, dus nachtvisie is altijd wel mooi meegenomen. Omdat het wel eens regent is een waterbestendige achteruitrijcamera ook een verstandige keuze.

Let ten slotte op de manier van installatie die bij de achteruitrijcamera hoort ook bij jouw auto past. Zo zijn er achteruitrijcamera sets die specifiek voor een bepaald automerk gemaakt zijn. Vind je het moeilijk om een achteruitrijcamera te installeren, ga dan voor een makkelijk te monteren draadloze optie of laat het uitvoeren door een monteur.

hero illustration

Hoe testen we Achteruitrijcameras?

Om de beste Achteruitrijcamera te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Achteruitrijcamera-test hebben we 2022 Achteruitrijcameras vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Achteruitrijcamera-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Achteruitrijcamera-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Achteruitrijcamera-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Achteruitrijcamera in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2022 Achteruitrijcameras te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Achteruitrijcameras in een handige lijst

1. Beste achteruitrijcamera: eRapta ERT01 Car Rear View

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen eRapta ERT01 Car Rear View

 • list plusVriendelijk voor je portemonnee
 • list plusSterke en stabiele bekabelde verbinding
 • list plusEenvoudige installatie

Nadelen eRapta ERT01 Car Rear View

 • list plusDe beeldkwaliteit is mogelijk niet zo scherp of high-definition als duurdere opties

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.98
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
10
De eRapta ERT01 Car Rear View Backup Camera is een budgetvriendelijke optie die betrouwbare prestaties en essentiële functies biedt. Met een bedrade verbinding zorgt het voor een sterke en stabiele connectie, waardoor een helder en consistent beeld wordt gegarandeerd. Deze camera is speciaal ontworpen voor auto's en is een uitstekende keuze voor mensen met een beperkt budget.

Een van de opvallende kenmerken van de eRapta ERT01 is hoe gemakkelijk het te installeren is. Het kan eenvoudig worden gemonteerd aan de achterkant van het voertuig en worden aangesloten op het beeldscherm van de auto of een after-market monitor. Het biedt ook een breed gezichtsveld, waardoor dode hoeken worden geëlimineerd en een uitgebreid beeld van de omgeving wordt geboden.

Volgens een recensie van CNET staat de eRapta ERT01 vermeld als een van de beste achteruitrijcamera's voor auto's in 2022, waarbij de budgetvriendelijke prijs en bedrade verbinding worden benadrukt. De recensie vermeldt: "Met een budgetvriendelijke prijs van $26 is deze bedrade camera een geweldige optie voor mensen met een beperkt budget."

Een ander belangrijk aspect van een achteruitrijcamera is de mogelijkheid om 's nachts te kunnen zien. De eRapta ERT01 beschikt over nachtzichttechnologie, waardoor er zelfs in situaties met weinig licht duidelijk zicht is. Dit is een cruciale functie bij het parkeren of achteruitrijden op slecht verlichte plaatsen.

Wat betreft nadelen hebben sommige gebruikers gemeld dat de beeldkwaliteit van de eRapta ERT01 mogelijk niet zo scherp of high-definition is als bij duurdere opties. Echter, gezien de betaalbaarheid is dit een redelijke afweging.

Bij het vergelijken van de eRapta ERT01 met zijn concurrenten blinkt het uit door zijn budgetvriendelijke prijs en betrouwbare bedrade verbinding. Het concurreert met andere opties zoals de Auto-Vox CS-2 draadloze backup-camera kit en de Pyle Backup Car Camera Rear View Mirror Screen. Hoewel draadloze opties gemakkelijker te installeren zijn, biedt de eRapta ERT01 een sterkere en stabielere verbinding.

Al met al is de eRapta ERT01 Car Rear View Backup Camera een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en betrouwbare backup-camera. Het biedt essentiële functies zoals een breed gezichtsveld, nachtzichtmogelijkheden en eenvoudige installatie. Hoewel het misschien niet de hoogste beeldkwaliteit heeft in vergelijking met duurdere opties, biedt het uitstekende waarde voor de prijs. Zoals CNET zegt: "Met een budgetvriendelijke prijs van $26 is deze bedrade camera een geweldige optie voor mensen met een beperkt budget."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. WOLFBOX G840S Mirror Backup Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WOLFBOX G840S Mirror Backup Camera

 • list plusStunning 4K UHD resolutie voor voorste beelden en 1080p resolutie voor achterste beelden
 • list plus12" groter scherm met een 170° voorlens en een 140° achterlens, waardoor een breed zicht wordt geboden en blinde hoeken worden geminimaliseerd
 • list plusHeldere beeldkwaliteit en verbeterd nachtzicht dankzij hoogwaardige chip en reflectiearme LCD

Nadelen WOLFBOX G840S Mirror Backup Camera

 • list plusScherm dat vanzelf aangaat terwijl de auto geparkeerd staat, waardoor de batterij wordt leeggetrokken
 • list plusOnbetrouwbare GPS-functie

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
9.57
Gebruiksgemak
9.86
De WOLFBOX G840S Spiegel Achteruitrijcamera is een zeer aanbevolen achteruitkijkspiegelcamera met verbluffende 4K UHD-resolutie voor de beelden aan de voorkant en 1080p-resolutie voor de beelden aan de achterkant. Hij beschikt over een groter 12" scherm met een 170° lens aan de voorkant en een 140° lens aan de achterkant, waardoor je een breed zicht hebt en blinde vlekken worden geminimaliseerd. De spiegelcamera heeft ook een heldere beeldkwaliteit en verbeterd nachtzicht, dankzij zijn hoogwaardige chip en weinig reflecterend LCD-scherm. Met behulp van WDR&HDR-technologie, een starvis-sensor en een 6-glaslens kan hij zelfs bij uitdagende verlichtingssituaties hoogwaardige beelden vastleggen.

Een van de opvallende kenmerken van de G840S Mirror Camera is zijn GPS-tracking, waarmee je GPS-informatie op het scherm kunt bekijken en GPS-metriek kunt traceren. Hij wordt ook geleverd met een 24-uurs nauwkeurige parkeerbewaking en ondersteunt verschillende slimme functies zoals streaming media achteruitkijkspiegel, G-sensor, loop-opname en verstelbare kijkhoek van het scherm. De camera is geüpgraded naar een USB C-voeding voor stabiliteit en wordt geleverd met een gratis 32GB-kaart en GPS.

Volgens auto-experts is de WOLFBOX G840S Mirror Achteruitrijcamera een van de beste achteruitrijcamera's op de markt. Car and Driver heeft verschillende camera's getest en geïnstalleerd, en de G840S viel op door zijn eenvoudige installatie, camerakwaliteit en effectiviteit bij het voorkomen van ongevallen. Bij het winkelen voor een achteruitrijcamera zijn factoren zoals beelden met hoge resolutie, een breed gezichtsveld, nachtzichtmogelijkheden en connectiviteit belangrijk om te overwegen.

De G840S Mirror Dash Cam wordt sterk aanbevolen vanwege de verschillende functies die de rijervaring verbeteren. Zijn 12-inch brede spiegel biedt een ultrabreed zicht en minimaliseert blinde vlekken, terwijl de slimme scherm-splitsfunctie je in staat stelt om tegelijkertijd het display van de dubbele lenzen te observeren. De spiegelcamera integreert naadloos met je bestaande spiegel vanwege zijn OEM-look.

De G840S bevat ook een geüpgradede achteruitrijcamera die een achteruitrijweergave van de auto op het spiegeldisplay toont, met aanvullende menu's om het achteruitrijbeeld verticaal of horizontaal aan te passen. Het is handig voor installatie op pick-up trucks, campers of zelfs het dak.

Al met al biedt de WOLFBOX G840S Mirror Achteruitrijcamera een scala aan voordelen, waaronder het elimineren van blinde vlekken, het vastleggen van belangrijke details tijdens het rijden of achteruitrijden, verbeterd nachtzicht, GPS-tracking en een 24-uurs parkeerbewaking. Er zijn echter enkele gerapporteerde problemen met het apparaat, zoals het automatisch inschakelen van het scherm terwijl het voertuig geparkeerd staat, wat de batterij leegmaakt. Ook wordt gemeld dat de GPS-functie onbetrouwbaar is.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de WOLFBOX G840S op door zijn beelden met hoge resolutie, brede gezichtsveld en nachtzichtmogelijkheden. Hij biedt een uitgebreide set functies en biedt waar voor zijn geld.

Tot slot is de WOLFBOX G840S Mirror Achteruitrijcamera een topkeuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en functierijke achteruitkijkspiegelcamera. Zijn 4K UHD-resolutie, brede zicht en verbeterd nachtzicht maken het een opvallende optie op de markt. Hoewel er enkele gerapporteerde problemen zijn geweest, tonen de over het algemeen positieve recensies en beoordelingen de effectiviteit en waarde voor het geld aan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. AUTO-VOX CS-2 Wireless Backup Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AUTO-VOX CS-2 Wireless Backup Camera

 • list plusStabiele draadloze overdracht
 • list plusGeweldige prestaties bij weinig licht
 • list plusWeerbestendig en duurzaam

Nadelen AUTO-VOX CS-2 Wireless Backup Camera

 • list plusUitdagende installatie met off-center kentekenplaten
 • list plusBeperkte videokwaliteit (720p)

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.43
De Auto-Vox CS-2 Draadloze Achteruitrijcamera Kit is een zeer gewaardeerde achteruitrijcamera kit die gemak en eenvoudige installatie biedt. Het wordt geleverd met een monitor die aan de voorruit of het dashboard kan worden bevestigd, en een camera die op de kentekenplaathouder wordt gemonteerd. De camera heeft een ingebouwde behuizing en videozender, waardoor de noodzaak voor een aparte zender komt te vervallen. Het wordt gevoed door de achteruitrijlichten van de auto en schakelt automatisch in wanneer de auto in de achteruit wordt gezet.

Volgens Nerd Techy heeft de CS-2 een stabiele draadloze overdracht en uitstekende prestaties bij weinig licht. Het heeft ook zes overlays voor achteruitrijbanen. De camera is weerbestendig en kan een breed temperatuurbereik aan, van -4°F tot 149°F. Het heeft een waterbestendigheidsclassificatie van IP68, wat zorgt voor duurzaamheid bij verschillende weersomstandigheden.

De monitor van de CS-2 wordt aangesloten op de 12-volt voedingsaansluiting van de auto en heeft zelfs een ingebouwde USB-poort om andere apparaten op te laden. De installatie wordt eenvoudiger gemaakt met de meegeleverde tie-wraps en klemmen, evenals een instructievideo en 24/7 klantenservice. Het kan echter lastig zijn om te installeren als uw kentekenplaat niet in het midden zit. Daarnaast is de videokwaliteit beperkt tot 720p.

De AUTO-VOX CS-2 Draadloze Achteruitrijcamera is ontworpen voor verschillende voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, campers, aanhangwagens, campers en bestelwagens. Het heeft een zendbereik van maximaal 100 meter in een open gebied en werkt binnen een temperatuurbereik van -20℃ tot +65℃. De camera heeft een breedbeeldweergave van 110° en is uitgerust met een 1/3 inch kleuren-CMOS-sensor. Het heeft een waterdichtheidsclassificatie van IP68 en beschikt over nachtzichtmogelijkheden.

De CS-2 wordt geprezen als een van de beste achteruitrijcamera kits die beschikbaar zijn. Het wordt zeer gewaardeerd om zijn draadloze systeem, dat eenvoudig in elke auto kan worden geïnstalleerd. De installatiehandleidingen in de doos en de instructievideo's die beschikbaar zijn op YouTube bieden verdere ondersteuning bij het instellen van de camera.

Kortom, de Auto-Vox CS-2 Draadloze Achteruitrijcamera Kit biedt een handige en betrouwbare oplossing voor het verbeteren van het zicht achteruit. De belangrijkste kenmerken zijn stabiele draadloze overdracht, uitstekende prestaties bij weinig licht, weerbestendigheid en eenvoudige installatie. Hoewel het beperkingen kan hebben, zoals moeilijkheden met kentekenplaten die niet in het midden zitten en beperkte videokwaliteit, wordt het nog steeds beschouwd als een van de beste achteruitrijcamera kits op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. LeeKooLuu Backup Camera Plug and

Loading ...

Voordelen LeeKooLuu Backup Camera Plug and

 • list plusEenvoudige installatie met plug-and-play functionaliteit
 • list plusHoogwaardige beeldkwaliteit en breed gezichtsveld
 • list plusNachtkijkermogelijkheden voor verbeterd zicht

Nadelen LeeKooLuu Backup Camera Plug and

 • list plusLichte vertraging in de overdracht vanwege draadloze connectiviteit
 • list plusMogelijk niet bestand tegen extreme weersomstandigheden

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.48
Functionaliteit
9.68
Gebruiksgemak
8.8
De LeeKooLuu Backup Camera Plug and Play is een zeer gewaardeerde optie voor mensen die een betrouwbare en betaalbare achteruitrijcamera nodig hebben. Met zijn plug and play installatie, hoge resolutie beeldkwaliteit, brede kijkhoek, nachtzichtmogelijkheden en minimale vertraging, biedt deze camera uitstekende waarde voor de prijs. Het wordt geprezen als de "Beste Waarde Backup Camera" door auto-experts bij Car and Driver.

Volgens beoordelingen levert de LeeKooLuu Backup Camera een helder beeld met doe-het-zelf richtlijnen, nachtzicht en HD 1080P resolutie. Het is gemakkelijk te installeren, waardoor het een handige keuze is voor gebruikers. De camera is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder opties voor campers, trailers en installatie op achteruitkijkspiegel.

Een van de opvallende kenmerken van de LeeKooLuu-camera is de draadloze connectiviteit. Het biedt een stabiel digitaal signaal en een transmissiebereik van maximaal 30 ft, waardoor het geschikt is voor observatie tijdens het rijden met hoge snelheid. De camera kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder enige bedrade verbindingen in slechts 20-30 minuten. Bovendien heeft het systeem een ​​verbeterd splitscherm, waarmee extra backup-camera's kunnen worden toegevoegd.

De LeeKooLuu Backup Camera is ontworpen om extreme weersomstandigheden en extreme temperaturen te weerstaan. Het is IP69K waterdicht en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid in verschillende omgevingen worden gegarandeerd.

Gebruikers waarderen de superieure nachtzichtmogelijkheden en HD 1080P beeldkwaliteit die de camera biedt. De brede kijkhoek van 150° verbetert de zichtbaarheid en helpt gebruikers veilig te navigeren.

Hoewel de LeeKooLuu Backup Camera uitstekende functies en prestaties biedt, is het belangrijk op te merken dat draadloze camera's mogelijk een lichte vertraging hebben in de transmissie in vergelijking met bedrade camera's. De gemak en eenvoud van installatie maken dit kleine nadeel echter goed.

In vergelijking met andere backup-camera's op de markt, springt de LeeKooLuu Backup Camera eruit als een budgetvriendelijke optie zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. Het biedt vergelijkbare functies als duurdere modellen, zoals hoge resolutie beeldkwaliteit, brede kijkhoek en nachtzichtmogelijkheden.

Al met al is de LeeKooLuu Backup Camera Plug and Play een betrouwbare en betaalbare keuze voor mensen die een achteruitrijcamera nodig hebben. De eenvoudige installatie, draadloze connectiviteit, hoge resolutie beeldkwaliteit en nachtzichtmogelijkheden maken het een opvallende optie op de markt. Of je nu op zoek bent naar een backup-camera voor je auto, camper of trailer, de LeeKooLuu Backup Camera is een solide keuze die uitstekende waarde biedt voor de prijs.

Verkrijgbaar bij:

5. Geoptimaliseerd voor campers: Rear View Safety Backup Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rear View Safety Backup Camera

 • list plusBetrouwbare prestaties tegen een redelijke prijs.
 • list plusGeoptimaliseerde functies voor grotere voertuigen.
 • list plusCompatibiliteit met verschillende branches en voertuigen.

Nadelen Rear View Safety Backup Camera

 • list plusConcurrentie van draadloze camerasystemen wat betreft installatiegemak.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.95
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
9.28
Het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety is dé keuze voor campers en caravans en biedt betrouwbare prestaties voor een redelijke prijs van €75. Dit bedrade camerasysteem is geoptimaliseerd voor grotere voertuigen en biedt een duidelijk zicht op de achterkant om te helpen bij het parkeren en manoeuvreren. Volgens CNET is het een van de beste achteruitrijcamera's voor auto's in 2022 in zijn categorie.

Een van de opvallende kenmerken van het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety is de compatibiliteit met verschillende industrieën en voertuigen, zoals benadrukt op de website van Rear View Safety. Hun focus op veiligheid en toewijding aan klanttevredenheid is duidelijk zichtbaar in hun assortiment veiligheidsoplossingen, waaronder achteruitrijcamera systemen, parkeersensoren en meer. Met meer dan 6.000 vijfsterrenbeoordelingen streeft Rear View Safety ernaar om hun klanten een VIP-behandeling te geven en de totale kosten van veiligheid te verlagen.

Wat betreft de soorten achteruitrijcamera systemen die beschikbaar zijn, valt het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety onder de bedrade categorie. Bedrade camerasystemen bieden een sterkere verbinding en kunnen worden aangepast met extra functies zoals mobiele DVR's en sensoren. Dit zorgt ervoor dat gebruikers de flexibiliteit hebben om hun systeem te verbeteren op basis van hun specifieke behoeften.

Het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety is een betrouwbare keuze voor eigenaren van campers en caravans vanwege de geoptimaliseerde functies voor grotere voertuigen. Zoals een tevreden klant op de website van Rear View Safety zegt: "De installatie was eenvoudig en het beeld is erg duidelijk." Dit benadrukt de gebruiksvriendelijkheid van het systeem en de hoge beeldkwaliteit die het biedt.

Hoewel het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety een prijzenswaardige keuze is voor campers en caravans, is het belangrijk om ook andere factoren in overweging te nemen bij het kiezen van een achteruitrijcamera systeem. Factoren zoals bedrade versus draadloze systemen, gezichtsveld, nachtzicht en schermgrootte moeten in overweging worden genomen. Echter, de betrouwbaarheid en geschiktheid van het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety voor grotere voertuigen maken het tot een sterke concurrent op de markt.

Kortom, het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety is een betrouwbare en redelijk geprijsde keuze voor campers en caravans. De geoptimaliseerde functies voor grotere voertuigen, compatibiliteit met verschillende industrieën en toewijding aan klanttevredenheid onderscheiden het van de concurrentie. Hoewel het kan concurreren met draadloze camerasystemen wat betreft installatiegemak, zorgt de bedrade verbinding van het Achteruitrijcamera Systeem van Rear View Safety voor een sterke en consistente prestatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

6. EWAY WiFi Magnetic Hitch Wireless

Loading ...

Voordelen EWAY WiFi Magnetic Hitch Wireless

 • list plusSterke en stabiele verbinding met een breed bereik van transmissie
 • list plusVeelzijdig en handig met magnetische basis en oplaadbare batterij
 • list plusWaterdicht met infrarood nachtzichtmogelijkheden

Nadelen EWAY WiFi Magnetic Hitch Wireless

 • list plusNiet compatibel met Google Pixel-telefoons

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
8.72
De EWAY WiFi Magnetische Trekhaak Draadloze Achteruitrijcamera is een veelzijdige en handige camera die je rijervaring verbetert. Met een sterke magnetische basis kan hij eenvoudig aan elk metalen oppervlak worden bevestigd, waardoor installatie een fluitje van een cent is. Dankzij de oplaadbare batterij kun je hem gebruiken zonder je zorgen te maken over de stroom, en de USB-oplaadkabel maakt opladen moeiteloos. De camera is waterdicht en heeft infrarood nachtzicht, zodat je hem kunt gebruiken in verschillende weersomstandigheden en zelfs in het donker.

De indrukwekkende draadloze transmissieafstand van 100ft zorgt voor een sterke en stabiele verbinding tussen de camera en je smartphone of tablet. De 'RV Camera' app fungeert als monitor en biedt een duidelijk beeld van de camerabeelden. Klanten hebben de prestaties van de camera geprezen, waarbij één reviewer opmerkte: "Het beeld is erg duidelijk en de verbinding is geweldig."

Deze camera is geschikt voor gebruik met vrachtwagens, campers, caravans, trailers en reiswagens, en biedt een waardevol hulpmiddel voor het manoeuvreren en achteruitrijden op krappe plekken. Het is echter belangrijk om op te merken dat hij niet compatibel is met Google Pixel-telefoons.

Vergeleken met eerdere modellen is de EWAY WiFi Magnetische Trekhaak Draadloze Achteruitrijcamera uniek door zijn draadloze en draagbare ontwerp. De magnetische basis en oplaadbare batterij maken hem ongelooflijk handig in gebruik, zonder dat je gaten hoeft te boren voor installatie of afhankelijk bent van externe stroombronnen. De brede transmissieafstand van de camera en de compatibiliteit met smartphones of tablets als monitor verbeteren de bruikbaarheid verder.

Wat betreft concurrentie, kan de EWAY WiFi Magnetische Trekhaak Draadloze Achteruitrijcamera zich meten met zijn indrukwekkende functies en positieve klantbeoordelingen. Hoewel er andere achteruitrijcamera's beschikbaar kunnen zijn, biedt dit model een sterke magnetische basis, een brede transmissieafstand en eenvoudige connectiviteit met mobiele apparaten. Het is ook vermeldenswaard dat de camera wordt geleverd met een garantie van 3 jaar, wat klanten gemoedsrust geeft.

Kortom, de EWAY WiFi Magnetische Trekhaak Draadloze Achteruitrijcamera is een betrouwbare en handige camera die de veiligheid en het gemak tijdens het rijden verbetert. Het draagbare ontwerp, de magnetische basis en de oplaadbare batterij maken hem eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met zijn brede transmissieafstand en compatibiliteit met smartphones of tablets als monitor is hij geschikt voor verschillende voertuigen en scenario's. Hoewel hij misschien niet compatibel is met Google Pixel-telefoons, maken de algehele prestaties van de camera en de positieve klantbeoordelingen het een waardevolle investering voor degenen die een betrouwbare achteruitrijcamera nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

7. Ideaal voor auto's: Pyle Backup Car Camera Rear

Loading ...

Voordelen Pyle Backup Car Camera Rear

 • list plusBeeldkwaliteit is scherp
 • list plusGroothoeklens biedt een breed zicht
 • list plusIngebouwde afstandsschaallijnen voor nauwkeurig manoeuvreren

Nadelen Pyle Backup Car Camera Rear

 • list plusVeld van zicht is smaller dan verwacht
 • list plusSommige duurzaamheidsproblemen gemeld
 • list plusAndere modellen bieden mogelijk extra functies of betere duurzaamheid

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.43
Functionaliteit
9.05
Gebruiksgemak
8.41
Volgens een beoordeling op Amazon biedt de camera een "scherpe beeldkwaliteit" en zorgt de "groothoeklens voor een breed zicht". Dit is essentieel om een ​​uitgebreid beeld van de omgeving te garanderen tijdens het parkeren of achteruitrijden. Een andere gebruiker op Walmart prijst het "heldere en heldere display" van de camera, waardoor het gemakkelijk is om de camerabeelden te zien, zelfs bij verschillende lichtomstandigheden.

Vergeleken met eerdere modellen of edities valt deze Pyle-camera op met zijn ingebouwde afstandsschaallijnen. Deze lijnen helpen bestuurders om de afstand tussen hun auto en objecten in het gezichtsveld van de camera te schatten, wat zorgt voor nauwkeurig manoeuvreren. Een videobeoordeling op YouTube benadrukt dit kenmerk en stelt dat de afstandsschaallijnen "nauwkeurig" zijn en "handig zijn bij het parkeren op krappe plekken".

Wat betreft de belangrijkste gebruikersscenario's is deze achteruitrijcamera ideaal voor auto's van alle groottes. Of je nu een compacte auto of een SUV hebt, de groothoeklens van de camera zorgt voor een uitgebreid zicht. Bovendien verbeteren de toevoeging van parkeer- en achteruitrijveiligheid afstandsschaallijnen de veiligheid en precisie tijdens het parkeren of manoeuvreren op krappe plekken.

Hoewel de Pyle Backup Auto Camera Achteruitkijkspiegel Scherm positieve feedback heeft ontvangen, zijn er enkele mogelijke beperkingen om rekening mee te houden. Een gebruiker op Amazon merkt op dat het gezichtsveld van de camera iets smaller is dan verwacht, wat de zichtbaarheid in bepaalde situaties kan beperken. Bovendien hebben sommige gebruikers gemeld dat de duurzaamheid van de camera in de loop van de tijd afneemt. Deze beperkingen lijken echter geïsoleerde incidenten te zijn in plaats van wijdverspreide problemen.

In vergelijking met andere achteruitrijcamera's op de markt, valt de Pyle Backup Auto Camera op met zijn ingebouwde afstandsschaallijnen en het gemak van montage op de achteruitkijkspiegel. Er zijn echter andere modellen beschikbaar die mogelijk extra functies of een betere duurzaamheid bieden. Als draadloze connectiviteit bijvoorbeeld een prioriteit is, kan een draadloze achteruitrijcamera een betere keuze zijn.

Over het algemeen is de Pyle Backup Auto Camera Achteruitkijkspiegel Scherm Met Parkeer- en Achteruitrijveiligheid Afstandsschaallijnen een betrouwbare en handige optie om een ​​achteruitrijcamera aan je auto toe te voegen. De afstandsschaallijnen en groothoeklens zorgen voor veiligheid en precisie tijdens het parkeren of achteruitrijden. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met het gezichtsveld en de duurzaamheid van de camera voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Verkrijgbaar bij:

8. Garmin BC 40 Wireless Backup

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin BC 40 Wireless Backup

 • list plusElimineert de noodzaak voor complexe bedrading
 • list plusCompact en discreet ontwerp dat het zicht niet belemmert
 • list plusDuurzaam en weerbestendig, bestand tegen uitdagende weersomstandigheden

Nadelen Garmin BC 40 Wireless Backup

 • list plusAfhankelijk van een compatibele Garmin-navigator voor volledige functionaliteit
 • list plusVideokwaliteit kan worden verbeterd, vooral bij weinig licht

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
8.86
Gebruiksgemak
8.47
De Garmin BC 40 Draadloze Achteruitrijcamera is een betrouwbare en handige oplossing om een achteruitrijcamera aan je voertuig toe te voegen. Deze draadloze camera maakt het mogelijk om hem te verbinden met je compatibele Garmin navigator en live beelden van de camera te bekijken, zodat je een duidelijk zicht hebt op wat er achter je voertuig gebeurt.

Een van de opvallende kenmerken van de BC 40 is de draadloze connectiviteit, waardoor complexe bedrading niet nodig is. Zoals een recensie benadrukt: "Ik vind het geweldig dat het draadloos is en gemakkelijk te koppelen is met mijn Garmin GPS." Dit maakt het installatieproces veel eenvoudiger en zorgt ervoor dat je de camera indien nodig gemakkelijk kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren.

De camera zelf is compact en discreet, zodat hij je achteruitkijkspiegel niet belemmert. Hij biedt een breedhoekzicht op het gebied achter je voertuig, zodat je eventuele obstakels of gevaren kunt zien. Zoals een andere recensie vermeldt: "Het breedhoekzicht is uitstekend en geeft een duidelijk beeld van wat er achter me is."

Wat betreft de prestaties levert de BC 40 betrouwbare videokwaliteit met een resolutie van 720p. Hij heeft ook een duurzaam ontwerp dat weerbestendig is en bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Dit zorgt ervoor dat de camera functioneel blijft en een duidelijk zicht biedt, zelfs onder moeilijke weersomstandigheden.

Vergeleken met eerdere modellen of andere concurrerende achteruitrijcamera's valt de BC 40 op door zijn draadloze connectiviteit en naadloze integratie met Garmin navigators. Zoals een recensie zegt: "Het feit dat het draadloos verbinding maakt met mijn Garmin navigator is een game changer." Deze integratie zorgt voor een gestroomlijnde gebruikerservaring en garandeert consistente prestaties.

Hoewel de BC 40 een geweldige toevoeging is aan elk voertuig, heeft hij wel enkele beperkingen. Een potentieel nadeel is dat hij afhankelijk is van een compatibele Garmin navigator voor volledige functionaliteit. Als je nog geen compatibel apparaat hebt, moet je er mogelijk een aanschaffen om de BC 40 te kunnen gebruiken. Bovendien hebben sommige gebruikers opgemerkt dat de videokwaliteit van de camera verbeterd zou kunnen worden, vooral bij weinig licht.

Al met al is de Garmin BC 40 Draadloze Achteruitrijcamera een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om een achteruitrijcamera aan je voertuig toe te voegen. De draadloze connectiviteit, het breedhoekzicht en de naadloze integratie met Garmin navigators maken het een uitstekende keuze op de markt. Hoewel het enkele beperkingen heeft, zoals de noodzaak van een compatibele Garmin navigator, maken de algehele prestaties en het gemak ervan het een topkeuze voor degenen die de veiligheid en zichtbaarheid van hun voertuig willen verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Pixelman 1080P Waterproof Rear View

Loading ...

Voordelen Pixelman 1080P Waterproof Rear View

 • list plusVerbeterde beeldkwaliteit met verbeterde kleurverzadiging en helderheid
 • list plusUitzonderlijke nachtzichtmogelijkheden, zelfs in volledige duisternis
 • list plusSignaalstabiliteit en levenslange waterdichtheid voor betrouwbare prestaties in extreme weersomstandigheden

Nadelen Pixelman 1080P Waterproof Rear View

 • list plusOntbreekt geavanceerde functies die te vinden zijn in duurdere modellen

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.91
Functionaliteit
8.24
Gebruiksgemak
8.84
De Pixelman 1080P Waterdichte Achteruitrijcamera is een opvallende optie in de wereld van achteruitrijcamera's en biedt indrukwekkende waarde en prestaties. Deze camera heeft belangrijke functies die het een betrouwbare keuze maken voor het verbeteren van de veiligheid en het gemak van uw voertuig.

Een opmerkelijke functie van de Pixelman-camera is de verbeterde beeldkwaliteit. Uitgerust met een Japanse 1/2.7-inch chip levert het verbeterde kleurverzadiging en helderheid, zodat u een duidelijk en scherp beeld van de omgeving heeft. Zoals een recensent op Amazon zegt: "De beeldkwaliteit is geweldig, vooral overdag."

Een andere opvallende functie is de uitzonderlijke nachtzichtmogelijkheden. Met de Pixelman-camera kunt u gemakkelijk navigeren bij weinig licht of in het donker. Volgens een recensie op Amazon is "het nachtzicht geweldig, zelfs in volledige duisternis."

De Pixelman-camera blinkt ook uit in signaalstabiliteit en waterdichtheid. Hij is gebouwd met een solide behuizing van legering en maakt gebruik van Nano waterdichte lijm, waardoor hij levenslang waterdicht is. Dit zorgt ervoor dat de camera zelfs onder zware weersomstandigheden functioneel blijft. Zoals een tevreden klant op Amazon vermeldt: "Hij heeft wat zware regen meegemaakt en werkt nog steeds perfect."

Qua ontwerp is de Pixelman-camera slank en onopvallend. Door zijn mini-formaat en ronde uitstraling, samen met zijn hoogwaardige afwerking, integreert hij naadloos met uw voertuig. Wanneer hij is geïnstalleerd, is de camera alleen zichtbaar tijdens het achteruitrijden, waardoor de esthetiek van uw auto behouden blijft.

Vergeleken met andere achteruitrijcamera's op de markt, biedt de Pixelman-camera een uitzonderlijke waarde. Met een prijs van $35,98 biedt hij indrukwekkende prestaties zonder uw portemonnee te breken. Zoals een recensent op Amazon het verwoordt: "Deze camera is een geweldige deal voor de prijs."

Hoewel de Pixelman-camera positieve feedback heeft gekregen voor zijn prestaties en betaalbaarheid, is het vermeldenswaard dat hij sommige geavanceerde functies mist die te vinden zijn in duurdere modellen. Voor degenen die op zoek zijn naar extra functionaliteiten zoals draadloze connectiviteit of ingebouwde schermen, zijn er misschien andere opties die meer geschikt zijn.

Tot slot is de Pixelman 1080P Waterdichte Achteruitrijcamera een betrouwbare en betaalbare keuze om de veiligheid en het gemak van uw voertuig te verbeteren. Met zijn verbeterde beeldkwaliteit, uitzonderlijk nachtzicht, signaalstabiliteit en waterdichtheid biedt hij uitstekende waarde voor uw geld. Of u nu een achteruitrijcamera nodig heeft voor uw auto, vrachtwagen of camper, de Pixelman-camera is een waardige concurrent op de markt.

Verkrijgbaar bij:

10. Perfect voor vrachtwagens: eRapta Backup Camera 2.0

Loading ...

Voordelen eRapta Backup Camera 2.0

 • list plusGespecialiseerd ontwerp voor vrachtwagens
 • list plusSterke en betrouwbare bekabelde verbinding
 • list plusVerbeterde veiligheid en gemak voor vrachtwagenbezitters

Nadelen eRapta Backup Camera 2.0

 • list plusHogere prijs in vergelijking met sommige andere opties

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.37
Functionaliteit
7.94
Gebruiksgemak
7.87
De eRapta Backup Camera 2.0 is een achteruitrijcamera die speciaal is ontworpen voor vrachtwagens. Volgens een recensie op CNET staat het vermeld als een van de beste opties voor auto-achteruitrijcamera's in 2022. Met een prijs van $195 biedt het een bedrade verbinding voor een sterke en betrouwbare connectie.

Een opvallende eigenschap van de eRapta 2.0 is dat hij geschikt is voor vrachtwagens. Zoals vermeld in de recensie: "Ontworpen voor vrachtwagens, is deze bedrade camera beschikbaar voor $195." Dit gespecialiseerde ontwerp maakt het een perfecte keuze voor vrachtwagenbezitters die veiligheid tijdens het achteruitrijden of parkeren van hun voertuigen belangrijk vinden.

Wat betreft technische specificaties geeft de recensie geen specifieke details over de eRapta 2.0. Wel wordt vermeld dat bij het kiezen van een achteruitrijcamera het belangrijk is om functies zoals het gezichtsveld, nachtzichtmogelijkheden en de mogelijkheid om beeldmateriaal op te nemen in overweging te nemen. Deze factoren spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de algehele prestaties en bruikbaarheid van een achteruitrijcamera.

Hoewel er andere opties op de markt zijn, valt de eRapta 2.0 op vanwege de focus op vrachtwagens. De recensie op CNET geeft verschillende andere achteruitrijcamera's weer, zowel bedraad als draadloos, die geschikt zijn voor verschillende voertuigtypen en budgetten. Voor vrachtwagenbezitters biedt de eRapta 2.0 echter een gespecialiseerde oplossing die specifiek is afgestemd op hun behoeften.

Tot slot is de eRapta Backup Camera 2.0 een betrouwbare keuze voor vrachtwagenbezitters die op zoek zijn naar een hoogwaardige achteruitrijcamera. Met zijn bedrade verbinding en gespecialiseerd ontwerp zorgt hij voor een sterke en consistente connectie, wat gemoedsrust biedt tijdens achteruitrij- en parkeermanoeuvres. Hoewel hij misschien duurder is in vergelijking met sommige andere opties op de markt, maakt de focus op vrachtwagens het een waardevolle investering voor vrachtwagenbezitters die streven naar verbeterde veiligheid en gemak.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Achteruitrijcameras. Er zijn immers 2022 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!