Hoe komt deze handige Krasverwijderaar Auto lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Krasverwijderaar Auto ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Krasverwijderaar Autos, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Krasverwijderaar Autos die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Krasverwijderaar Autos het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Krasverwijderaar Autos stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Krasverwijderaar Autos

De beste Krasverwijderaar Autos in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Al meer dan 75 jaar staat Commandant aan de top als het gaat om de lak van de meest uiteenlopende soorten weer te laten glanzen. Commandant M5 Scratch Remover is een polijstpasta met een milde polijstende werking. Verwijdert oppervlakkige krasjes en geeft lichte doffe lak weer glans. De krasverwijderaar is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met poetsmachines, maar kan ook handmatig gebruikt worden. Commandant M5 is geschikt voor alle soorten lak en voor gladde polyester oppervlakten. Voor een langdurige glans kan de lak na gebruik van de Scratch Remover behandeld worden met een hoogwaardige wax zoals Commandant M7 Super Wax. Commandant CM 55 wordt geleverd in een blik met een inhoud van 500 gram.

1. Commandant nr 5 - tbv Poetsmachine


Product informatiePlus or Show more

Meguiar’s introduceert dé formule om snel krassen te verwijderen. Zorg dat u ScratchX 2.0 altijd bij de hand hebt voor een snelle verwijdering van lakproblemen wanneer deze zich voordoen. De formule met unieke diminishing abrasive™ technology is veiliger dan de meeste formules en maakt niet meer krasjes dan tevoren. Ook ‘bedekt’ het geen krassen zoals de meeste traditionele producten doen, ScratchX 2.0 zorgt ervoor dat als krassen weg zijn, ze weg blijven! Deze nieuwe formule kan handmatig aangebracht worden of met een Dual Action Machine. Voordelen van Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Veilig voor gebruik op blanke lak Snel krasjes en andere lichte beschadigingen in de lak verwijderen Eigenschappen van Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Herstelt helderheid van de lak Veilig voor alle lakken behalve matte lak Inhoud 1x Meguiars G10307 ScratchX 2.0 (207ml)

2. Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar - 207ml - Wit


Product informatiePlus or Show more

Krasverwijderaar voor je lak met spons.

3. Krasverwijderaar voor de auto met sponsje


Product informatiePlus or Show more

. Productbeschrijving De enige krasverwijderaar voor je die echt werkt! Deze krasverwijderaar is een hoogwaardige polish die geen verdere verfijning nodig heeft. Dankzij de "Powder Technology" worden lichte krasjes, swirls, watervlekken en oxidatie gemakkelijk in een mum van tijd verwijderd. Ongeacht of het lakwerk op metaal of kunststof is aangebracht, zelfs diepe krassen waarbij de lak niet doorgeschuurd is, kan onzichtbaar hersteld worden. Gebruik het product voor bijvoorbeeld op de lak van je auto, motor, scooter of boot. Geschikt voor vrijwel alle lakken, zelfs kraswerende lakken. Gebruiksaanwijzing: 1.Doe altijd vooraf een test op een onopvallende plaats om het resultaat te bekijken. 2.Reinig vooraf het te behandelen oppervlak. 3.Breng een kleine hoeveelheid product aan op de zwarte zijde van de meegeleverde foamapplicator. 4.Poets het te behandelen oppervlak in kleine delen met roterende bewegingen. 5.Daarna afnemen met de meegeleverde microvezeldoek 6.Herhaal de behandeling indien nodig. Dit product wordt geleverd met een krasverwijderaar (15g) GRATIS foamapplicator én GRATIS speciale microvezeldoek! U kunt dus direct aan de slag! Voor de handleiding en verdere productinformatie, kunt u de bovenstaande PDF file downloaden. *** Let op: Leveringen aan Belgie kunnen wegens drukte bij de pakketbezorger soms met 1/2 werkdagen langer duren. Productdetails Kleur Zwart | Wit | Grijs | Transparant | Blauw | Zilver | Metallic | Alle kleuren | Bruin | Groen | Geel | Oranje | Rood EAN EAN 6017421113169 Overige kenmerken Signaalwoord Niet van toepassing Type autolakherstel Krasverwijderaar Verpakking breedte 12 cm Verpakking hoogte 3 cm Verpakking lengte 12 cm Voorzorgsmaatregelen Vermijd contact met mond en ogen. * Bij inname, mond spoelen en huisarts raadplegen * Bij oogcontact, 15 minuten spoelen en huisarts raadplegen Waarschuwingen Vermijd contact met mond en ogen. * Bij inname, mond spoelen en huisarts raadplegen * Bij oogcontact, 15 minuten spoelen en huisarts raadplegen Je vindt dit artikel in Categorieën Krasverwijderaars Kleur Blauw, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Rood, Wit, Multi, Zwart, Transparant Snelle bezorgopties Gratis verzending

4. Auto + Motor Krasverwijderaar incl. Spons & Microvezel doek - Kras Verwijderen - Kraspen - Autolakstift - Krasverwijderaars


Product informatiePlus or Show more

Krassen en krasjes in de lak van je auto zijn vaak een schade die je zelf gemakkelijk kunt repareren. Turtle Wax Scratch Remover is de oplossing om zelf je krassen uit je lak te poetsen. Vaak zit de kras op de bumper of deur. En zoals vaak het geval is met parkeerschade is de kras niet eens uw schuld. De Turtle Wax Scratch remover kan worden gebruikt op alle soorten lak. Bij donkere lak kleuren wordt het gebruik van Turtle Wax Renew Polish aangeraden om als laatste stap na de Scratch Remover te gebruiken. Krassen waar uw nagel niet in blijft hangen zijn veelal uit de lak van uit auto te poetsen en polijsten met de krasverwijderaars van Turtle Wax. Voordelen van de Turtle Wax Scratch Remover Krasverwijderaar Herstelt kleine krasjes Eigenschappen van de Turtle Wax Scratch Remover Krasverwijderaar Geschikt voor elk type lak Inhoud 1x Turtle Wax Scratch Remover Krasverwijderaar (100ml) Gebruiksaanwijzing Was de auto met een krachtige autoshampoo of reinig en ontvet de kras en de lak daaromheen met Bug & Tar Remover. Breng een kleine hoeveelheid krasverwijderaar aan op een schone zachte doek op applicatie pad. Gebruik niet teveel product. Wrijf deze in op de plek waar u krassen heeft met een ronddraaiende beweging. Doe dit minimaal 1 minuut. Herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt. Poets de Scratch Remover weg met een niet-pluizende microvezeldoek. Voor het perfecte resultaat na behandelen met Liquid Shine.

5. Turtle Wax Scratch Remover Krasverwijderaar - 100ml


Product informatiePlus or Show more

Herstel kleur en helderheid op verwaarloosde en beschadigde lakoppervlakken op een veilige manier met Meguiars® Ultimate Compound. Dit product bevat een abrasive technology waarmee hardnekkige oxidatie, vlekken, vogelpoep en andere in de lak zittende defecten verwijderd kunnen worden terwijl het oppervlak gepolijst wordt en een spiegelachtige finish krijgt. Ultimate Compound bevat micro-abrasives waardoor deze veilig is op blanke lak. Na gebruik laat het een heldere finish achter die vrij is van krassen, nevel en swirls. Dit is een verschil met traditionele compounds die het oppervlak achteruit kunnen laten gaan. Voordelen van de Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar Werkt snel zonder krassen achter te laten Verwijdert veilig lakdefecten zoals oxidatie, krassen, kalkvlekken en lichte schaafplekken Laat verwaarloosde lak er weer als nieuw uit zien Eigenschappen van de Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar Handmatig gebruik en met een DA Polisher Machine of het nieuwe DA Power System Inhoud 1x Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar (450ml) Hoe gebruik ik dit product? Dit product brengt u aan met een Soft Foam Applicator Pad of Even Coat Applicator Pad Nadat het product droog is, verwijdert u het met een Supreme Shine Microfiber 1-pack of Supreme Shine Microfiber 3-pack.

6. Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar - 450ml


Product informatiePlus or Show more

Turtle Wax Green Line Renew Polish verwijdert krassen, strepen en wervelingen met gemak. Het herstelt kleur en vervaagde lak en is daardoor perfect voor oudere auto's.

7. Turtle Wax Renew Polish - 500ML - Polijsten Krassenverwijderaar / polijstmiddel


Product informatiePlus or Show more

Turtle Wax Scratch Repair & Renew met Heal & Seal is geformuleerd met precisie polijsttechnologie om lichte oxidatie, kleine krassen en wervelingen te verwijderen. Nieuwe precisie polijst ingrediënten verwijderen veel voorkomende oneffenheden en lichte wervelingen met de hand of machinaal. Door deze zelf richtende polijstingrediënten kan iedereen het product gebruiken. Poets met een micorvezeldoek alle krassen weg totdat het gewenste resultaat is bereikt. Geen zorgen over het beschadigen van de bestaande lak of het creëren van een ongelijk uiterlijk. Turtle Wax Scratch en Swirl Repair Heal & Seal mengt zich tijdens het herstellen met de bestaande lak. Deze formule is geen “cover-up”, krassen worden permanent verwijderd. De snelle polijstformule herstelt de lak en laat de auto er weer als nieuw uitzien door eenvoudig en veilig oneffenheden in het oppervlak te verwijderen en beschermt vervolgens het oppervlak met de geavanceerde coating. Turtle Wax Heal & Seal is ideaal voor alle auto’s met een harde of zachte verflaag, inclusief de heldere blanke lakafwerkingen van vandaag. Het polijstmiddel kan direct op krassen worden gebruikt, of worden gebruikt voor algemene reiniging en verwijdering van oxidatie. De ultrafijne, polijstende cellen elimineren lichte vlekken en laten een hoogglanzende, reflecterende glans achter. Met de hand of machinaal maakt de formule het lakoppervlakte glad tot een glasachtige glans en laat het een hoge beschermende langdurige glans achter. Gebruik Turtle Wax was om het resultaat te behouden. De formule biedt precisiereiniging die ook effectief om de helderheid te herstellen van harde kunststoffen. Dit is ook het perfecte product voor het verwijderen van vervaagde oxidatie van koplamp- en achterlichtlenzen.

8. Turtle Wax Scratch Repair & Renew - 207ml


Product informatiePlus or Show more

Al meer dan 75 jaar staat Commandant aan de top als het gaat om de lak van de meest uiteenlopende soorten weer te laten glanzen. Commandant 3 Rubbing Compound is een zeer krachtig en grof polijstmiddel met hoge polijstende werking. Rubbing Compound geeft nieuwe glans aan sterk verweerde lakken en verwijdert spuitnevel en aanslag. Commandant 3 is siliconenvrij en alleen geschikt voor handmatig gebruik. Commandant 3 is niet geschikt voor nieuwe of goed onderhouden nog glanzende lakken. Hiervoor is Commandant 5 of 7 geschikt. Commandant C 35 wordt geleverd in een blik met een inhoud van 500 gram.

9. Commandant C35 Rubbing Compound Nr3 500 Gr


Product informatiePlus or Show more

QUIXX Repair systeem verwijdert krassen, kleine schrammen en kleurresten snel en betrouwbaar uit alle lakken (ook metallic). Met twee verschillende speciale polishes kunnen (door een innovatief 2-staps systeem) lichte maar ook diepe krassen verwijderd worden. Gewoon de pasta opbrengen en polijsten. Door de superieure werking van QUIXX krijgt de lak een glans als nieuw. Dat betekent een echt waardebehoud voor uw auto, motorfiets, caravan of boot enz. U zult enthousiast zijn! 8-delige set bestaande uit 2 tubes krasverwijderaar, 2 polijstdoeken, 4 stroken speciaal schuurpapier.

10. Quixx System 0070 Scratch remover 1 Set


Producten gerelateerd aan Krasverwijderaar Autos


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Krasverwijderaar Autos. Er zijn namelijk 37 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Krasverwijderaar Auto kopen.