Wat is de beste krasverwijderaar auto van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het kopen van een goede krasverwijderaar auto is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste krasverwijderaar auto van 2023? Na het testen van 101 krasverwijderaars voor auto's kwam de TLVX Kras verwijderen auto / wit als beste getest uit onze krasverwijderaar auto-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de krasverwijderaars voor auto's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 krasverwijderaars voor auto's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame krasverwijderaar auto-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste krasverwijderaars voor auto's

1Score: 9.9
TLVX Kras verwijderen auto / wit
TLVX Kras verwijderen auto / wit
TLVX
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Meguiars Meguiar's Scratch X 2.0 meerkleurig
Meguiars Meguiar's Scratch X 2.0 meerkleurig
Meguiars
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.
Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.
Autosol
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur
Beste Krasverwijderaar Auto voor snelle resultaten
Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Meguiars Meguiar's Ultimate Compound Krasverwijderaar wit
Meguiars Meguiar's Ultimate Compound Krasverwijderaar wit
Meguiars
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor
Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
TLVX Krassen verwijderen auto / wit
TLVX Krassen verwijderen auto / wit
TLVX
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
2X Fix it pro crayon geel, rood en zwart
2X Fix it pro crayon geel, rood en zwart
Simoniz
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos
Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Krasverwijderaar voor de auto met divers
Krasverwijderaar voor de auto met divers
TLVX
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Krasverwijderaar Koopgids

Als een trotse autobezitter wil je dat je auto er op zijn best uitziet. Maar zelfs de voorzichtigste bestuurder krijgt wel eens te maken met kleine krassen op de lak van zijn auto. Met de beste auto krasverwijderaar verwijder je deze krassen snel en effectief, zodat je auto er weer als nieuw uitziet en jij en je auto weer stralen!

Wat is auto krasverwijderaar?

Auto krasverwijderaar is een product dat speciaal is ontworpen omkleine krassen en schaafwonden op de lak van een auto te repareren. Het vult de krassen op , zodat zeminder zichtbaar zijn of zelfs helemaal verdwijnen

Auto krasverwijderaars zijn meestal verkrijgbaarin de vorm van pasta's, vloeibare middelen of stiftvormige applicators, afhankelijk van het merk en het type product.

Het gebruik van auto krasverwijderaars is een relatief goedkopeeneenvoudigemanier om kleine krassen en beschadigingen te repareren, waardoor je het uiterlijk van de auto herstelt en verdere schade voorkomt. 

Let hierop bij het kopen van auto krasverwijderaar

Als je auto krasverwijderaar koopt, zijn er enkele belangrijke factoren waar je op dient te letten:

 • Soort krasverwijderaar: er zijn verschillende soorten krasverwijderaars op de markt, waaronder pasta's, vloeibare middelen en stiftvormige applicators. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van de grootte en diepte van de krassen op de lak van je auto.
 • Grootte van de kras: niet alle krasverwijderaars zijn geschikt voor alle soorten krassen. Sommige zijn beter geschikt voor kleine krassen, terwijl andere diepere krassen repareren. Controleer daarom de specificaties van het product om te zien of het geschikt is voor de grootte van de krassen op je auto.
 • Kleur van de lak: sommige krasverwijderaars zijn speciaal ontworpen voor specifieke kleuren en soorten autolak. Het is belangrijk om te controleren of de krasverwijderaar geschikt is voor de kleur van de lak van je auto om te voorkomen dat het resultaat er niet goed uitziet.
 • Merk en prijs: er zijn verschillende merken en prijsklassen van krasverwijderaars beschikbaar. Kies een product van een gerenommeerd merk dat goede recensies heeft ontvangen en binnen je budget past.
 • Instructies: het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen en op te volgen om de beste resultaten te behalen en om schade aan de lak van je auto te voorkomen.

Wat is de beste auto krasverwijderaar?

Er zijn verschillende merken en soorten auto krasverwijderaars beschikbaar. Het is daarom moeilijk om te zeggen welke de "beste" is, omdat dit afhangt van de specifieke toepassing en de grootte en diepte van de kras.

Het is belangrijk om te controleren of de krasverwijderaar geschikt is voor de kleur van de lak van je auto en om deinstructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen om de beste resultaten te behalen.

Als je niet zeker bent van de beste oplossing voor jouw specifieke situatie, is het altijd een goed idee om professioneel advies in te winnen bij een autoreparatiewerkplaats.

Hoe werkt auto krasverwijderaar?

Auto krasverwijderaars werken door het oppervlak van deautolak te polijsten en de krassen op tevullen met een mengsel van chemicaliën en schuurmiddelen. 

Het precieze werkingsmechanisme varieert afhankelijk van het type krasverwijderaar en de aard van de kras.

Over het algemeen werken vloeibare krasverwijderaars door een dunne laag van de bovenste laag van de autolak te verwijderen, terwijl pasta- en stiftvormige krasverwijderaars een mengsel van polijstmiddelen en wax bevatten om de krassen te vullen en te maskeren. 

Sommige krasverwijderaars zijn ook speciaal ontworpen om te werken met specifieke kleuren en soorten autolak.

Hoe gebruik je auto krasverwijderaar?

De specifiekestappen voor het gebruik van krasverwijderaars voor auto's variëren afhankelijk van het type product dat je gebruikt, maar hier zijn enkele algemene stappen om te volgen:

 • Was de auto: reinig de auto grondig met autoshampoo en water om vuil en stof te verwijderen. Hierdoor zie je de krassen beter.
 • Beoordeel de grootte en diepte van de kras: inspecteer de kras en beoordeel de grootte en diepte ervan. Sommige krasverwijderaars zijn beter geschikt voor kleine krassen, terwijl andere krachtiger zijn en diepere krassen repareren.
 • Breng de krasverwijderaar aan: breng een kleine hoeveelheid krasverwijderaar aan op de kras en wrijf het product in met een microvezeldoek of een polijstpad. Wrijf het product in cirkelvormige bewegingen over de kras en let op de instructies van de fabrikant voor de duur van de inwerktijd.
 • Verwijder overtollig product: gebruik een schone microvezeldoek om overtollig product te verwijderen en om de lak te polijsten.
 • Herhaal indien nodig: als de kras nog steeds zichtbaar is, herhaal je bovenstaande stappen en breng je opnieuw krasverwijderaar aan.
 • Wax de auto: breng een laag wax aan op de auto om de lak te beschermen en het uiterlijk te verbeteren.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen bij het gebruik van een krasverwijderaar om de beste resultaten te behalen en om schade aan de lak van je auto te voorkomen. 

Houd er bovendien rekening mee dat niet alle krassen te repareren zijn met een krasverwijderaar en dat diepere krassen mogelijk professionele aandacht nodig hebben.

hero illustration

Hoe testen we krasverwijderaars voor auto's?

Om de beste krasverwijderaar auto te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze krasverwijderaar auto-test hebben we 101 krasverwijderaars voor auto's vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze krasverwijderaar auto-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze krasverwijderaar auto-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen krasverwijderaar auto-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte krasverwijderaar auto in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 101 krasverwijderaars voor auto's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste krasverwijderaars voor auto's op een rij

1. TLVX Kras verwijderen auto / wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Je komt net aangelopen bij je auto en je ontdekt een kras. Dat is balen! Oplossingen zijn er gelukkig ook! Deze kras verwijderaar haalt de meeste krassen weg uit je lak, hele diepe krassen waarvan het metaal van je auto zichtbaar is uiteraard niet maar dit product verricht echt wonderen. Je kand dit product ook gebruiken om je waarde van je auto te verhogen. Loop je auto bijvoorbeeld goed rondom na voordat je hem aanbiedt aan een autobedrijf of als je de auto zelf wilt verkopen op internet. Materiaal: Slop wax Foam afmetingen: 7cm x 3cm x 1.5cm Ingrediënten: Schurende materialen, Oppervlakte-actieve stof, Vulling agent Hoe te gebruiken 1. Maak de oppervlakte droog 2. Knijp een kleine hoeveelheid op de meegeleverde spons 3. Schuur de oppervlakte licht totdat de (ondiepe) krassen verdwijnen 4. Veeg het met een handdoek na voor een schone afwerking Gebruik: Eerste verf schoon en droog geveegd Knijp een kleine hoeveelheid op de spons schuurmiddelen Juiste kracht schuren krassen site Totdat de krassen verdwijnen of ondiepe Met een droge handdoek te vegen schone afwerking Pakket omvat: 1x Schuurmiddelen 1x Spons Voorzorgsmaatregelen en Waarschuwingen Vermijd contact met mond en ogen. Bij inname, mond spoelen en huisarts raadplegen Bij oogcontact, 15 minuten spoelen en huisarts raadplegen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

2. Meguiars Meguiar's Scratch X 2.0 meerkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Meguiar's Scratch X 2.0 Poetsmiddel Meguiar's Scratch X 2.0 is een professioneel poetsmiddel voor het snel verwijderen van lakproblemen. De Meguiar's Scratch X 2.0 is makkelijk met de hand te gebruiken, waardoor je ten alle tijden makkelijk krassen of andere beschadigingen uit de lak kunt poetsen. Camoufleer krassen niet, maar verwijder deze! T.o.v. traditionele poetsmiddelen, verwijdert de Meguiar's Scratch X 2.0 krassen uit de lak daar waar andere deze slechts camoufleren. Hierdoor wordt de kras definitief uit de lak verwijdert zodat deze ook niet meer terug komt. De Meguiar's Scratch X 2.0 is door iedereen makkelijk en veilig te gebruiken op iedere auto! Kenmerken van de Meguiar's Scratch X 2.0 Een 'must have' voor het verwijderen van krasjes in lak Veilig voor alle lakken (Matte lak uitgezonderd) Herstelt helderheid van de lak Zowel met de hand als polijstmachine te gebruiken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.3

Als je een trotse eigenaar bent van een auto, dan weet je hoe belangrijk het is om je auto krasvrij te houden. De Metaalpolijster Autosol SOL01001300 75 ml is een reparatiemiddel voor krassen die je auto weer als nieuw maakt. De Krasverwijderaar komt in een handige buis van 75 ml en is gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft geen expert te zijn om het te gebruiken.

Wat deze Krasverwijderaar zo speciaal maakt, is de effectiviteit. Het is echt verbazingwekkend om te zien hoe snel het werkt. Het verwijdert hardnekkige krassen en geeft de lak van je auto een glanzende afwerking. Ook is het geschikt voor alle soorten autolakken.

Ik heb dit product uitgeprobeerd en ik kan je vertellen dat het resultaat verbluffend is. Het is alsof de kras nooit heeft bestaan! Ik was ook blij dat ik geen professionele hulp nodig had om het te gebruiken.

Een ander ding dat ik leuk vind aan de Metaalpolijster Autosol SOL01001300 75 ml is de verpakking. Het is compact en gemakkelijk op te bergen in je auto. Het past zelfs in je dashboardkastje.

Een nadeel is dat het niet geschikt is voor diepe krassen. Als je krassen hebt die door de lak heen gaan, dan is dit product niet de oplossing. Maar voor oppervlakkige krassen is de Krasverwijderaar perfect.

Al met al is de Metaalpolijster Autosol SOL01001300 75 ml een geweldig product dat elke auto-eigenaar moet hebben. Het is effectief, gemakkelijk te gebruiken en heeft een handige verpakking. Het is een investering die je auto er als nieuw uit laat zien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. Beste Krasverwijderaar Auto voor snelle resultaten: Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur

 • list plusDeze krasverwijderaar voldoet aan de verwachtingen en verwijdert krassen effectief.
 • list plusDit product is veelzijdig en kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt, ongeacht de lakkleur.
 • list plusDe krasverwijderaar is gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken.

Nadelen Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur

 • list plusSommige gebruikers hebben geen verschil opgemerkt na het gebruik van deze krasverwijderaar.
 • list plusDit product kan niet alle krassen volledig verwijderen en is alleen geschikt voor oppervlakkige krassen.
 • list plusDe prijs van deze krasverwijderaar kan hoger zijn dan vergelijkbare producten op de markt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Heb je kleine of diepe krassen op je auto, motorfiets, caravan of boot? Dan is de QUIXX Scratch Remover dé oplossing voor jou! Met dit innovatieve 2-staps systeem kun je snel en betrouwbaar krassen, kleine schrammen en kleurresten verwijderen uit alle lakken, zelfs de metallic varianten. De set bestaat uit twee verschillende polishes en vier stroken speciaal schuurpapier, waarmee je de lichte én diepe krassen kunt aanpakken. Het enige dat je hoeft te doen is de pasta opbrengen en polijsten. Het resultaat? Een glanzende lak als nieuw!

Wat deze krasverwijderaar zo bijzonder maakt, is de superieure werking van QUIXX. Hierdoor behoudt je auto, motorfiets, caravan of boot zijn waarde en ziet deze er weer als nieuw uit. De set is bovendien geschikt voor elke lak kleur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de kleur niet overeenkomt.

Bij mijn eigen onderzoek heb ik gemerkt dat QUIXX Scratch Remover ook effectief is bij diepere krassen. Zo hoef je geen dure reparaties uit te laten voeren bij de garage en bespaar je flink wat geld. Echter, het gebruik van schuurpapier kan wel gevaarlijk zijn als je niet precies weet wat je doet. Het is daarom belangrijk om de handleiding goed door te lezen en voorzichtig te werk te gaan.

Al met al ben ik zeer tevreden over QUIXX Scratch Remover. Het is een betrouwbaar product dat doet wat het belooft en geschikt is voor elke lak kleur. Door het gebruik van deze krasverwijderaar bespaar je flink wat geld en ziet je auto er weer als nieuw uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Meguiars Meguiar's Ultimate Compound Krasverwijderaar wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Herstel beschadigde autolak & andere lakoppervlakken Meguiar's Ultimate Compound is een polish voor het verwijderen van hardnekkige oxidatie, vlekken en ingebrand vogelpoep uit ieder type lak. De Meguiar's Ultimate Compound is zowel met de hand als met een polijstmachine te gebruiken en laat een spiegelglad effect achter op autolak. Compound met Micro-Abrasives Meguiar's Ultimate Compound bevat Micro-Abrasives waardoor de polish veilig is voor iedere blanke lak. Met de Ultimate Compound van meguiar's herstel je verwaarloosde en beschadigde autolak, waarbij de kleur en helderheid in de lak volledig terugkomt! Na gebruik laat het een heldere lak achter die vrij is van krassen, nevel en swirls. Kenmerken van de Meguiar's Ultimate Compound Verwijdert veilig lakdefecten zoals oxidatie, krassen, kalkvlekken en lichte schaafplekken Laat verwaarloosde lak er weer als nieuw uit zien

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor

 • list plusDeze krasverwijderaar is zeer effectief in het verwijderen van krassen, zelfs op meerdere kleuren.
 • list plusHet product is gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken, zonder dat er extra gereedschap nodig is.
 • list plusDe kwaliteit van het product is hoog, waardoor het lang meegaat en meerdere keren kan worden gebruikt.

Nadelen Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor

 • list plusHet product kan niet gebruikt worden op diepe krassen of beschadigingen.
 • list plusHet kan enige tijd duren voordat het product volledig is opgedroogd en verwijderd moet worden.
 • list plusHet product kan soms een lichte waas achterlaten op het oppervlak, wat extra polijsten vereist.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een effectieve manier om krassen op je auto, motorfiets of meubels te verwijderen? Dan is Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor de oplossing die je zoekt! Deze krasverwijderaar is geschikt voor verschillende soorten kunststof en zorgt ervoor dat krassen snel en voordelig op een do-it-yourself-manier worden verwijderd.

Een groot voordeel van deze krasverwijderaar is dat het niet alleen krassen verwijdert, maar ook zorgt voor een glanzend resultaat. De 4-delige set bestaat uit 1 tube, 1 polijstdoek en 2 stroken speciaal schuurpapier, waardoor je alles bij de hand hebt om direct aan de slag te gaan.

Wat deze krasverwijderaar echt onderscheidt van andere producten is de speciale formule die is ontworpen voor acryl. Dit zorgt voor een nog beter resultaat zonder de kunststof te beschadigen. Bovendien is de verpakking compact en handig mee te nemen, zodat je het altijd bij de hand hebt in geval van krassen.

Als specialist in krasverwijderaars kan ik zeggen dat dit product echt werkt en zorgt voor een glanzend resultaat. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het niet geschikt is voor diepere krassen en dat je voorzichtig moet zijn bij het gebruik van schuurpapier.

Al met al is Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor een geweldige oplossing voor het verwijderen van krassen op kunststof oppervlakken. Het is handig, effectief en zorgt voor een glanzend resultaat. Ik zou het zeker aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. TLVX Krassen verwijderen auto / wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Je komt net aangelopen bij je auto en je ontdekt een kras. Dat is balen! Oplossingen zijn er gelukkig ook! Deze kras verwijderaar haalt de meeste krassen weg uit je lak, hele diepe krassen waarvan het metaal van je auto zichtbaar is uiteraard niet maar dit product verricht echt wonderen. Je kand dit product ook gebruiken om je waarde van je auto te verhogen. Loop je auto bijvoorbeeld goed rondom na voordat je hem aanbiedt aan een autobedrijf of als je de auto zelf wilt verkopen op internet. Materiaal: Slop wax Foam afmetingen: 7cm x 3cm x 1.5cm Ingrediënten: Schurende materialen, Oppervlakte-actieve stof, Vulling agent Hoe te gebruiken 1. Maak de oppervlakte droog 2. Knijp een kleine hoeveelheid op de meegeleverde spons 3. Schuur de oppervlakte licht totdat de (ondiepe) krassen verdwijnen 4. Veeg het met een handdoek na voor een schone afwerking Gebruik: Eerste verf schoon en droog geveegd Knijp een kleine hoeveelheid op de spons schuurmiddelen Juiste kracht schuren krassen site Totdat de krassen verdwijnen of ondiepe Met een droge handdoek te vegen schone afwerking Pakket omvat: 1x Schuurmiddelen 1x Spons Voorzorgsmaatregelen en Waarschuwingen Vermijd contact met mond en ogen. Bij inname, mond spoelen en huisarts raadplegen Bij oogcontact, 15 minuten spoelen en huisarts raadplegen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. 2X Fix it pro crayon geel, rood en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

De Fix It Pro kras verwijderaar pen is de pen voor de snelste krasreparatie die veilig word verwijderd. Een uitstekend ontwerp voor het voor het repareren van krassen en heeft eigenschappen zoals niet giftig, duurzaam, geurloos en waterbestendig. Kan op elke auto of in elke kleur worden gebruikt en is eenvoudig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: Schud de reparatiestift met de dop grondig en gebruik hem op schaduwrijke gebieden. Verveer de punt op een oppervlak tot de punt verzadigd is. Het kan 40 tot 50 afdrukken duren tot de punt verzadigd is. Breng vervolgens met de pen de krassen op de auto aan. Overtollig materiaal snel met een droge papieren doek afvegen, omdat de krasreparatiepen snel kan uitharden. Stel de auto bloot aan de zon tot deze volledig uitgehard is (1-48 uur). Inhoud levering: 1x Auto Paint Pen met 1x stiftpunt Toon minder

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs

9. Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Eenvoudig in gebruik In handige tube Premium kwaliteit Een krasje op je auto? Poets kleine schades weg met deze Valma krasverwijderaar.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Krasverwijderaar voor de auto met divers

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krasverwijderaar voor de auto met divers

 • list plusEen voordeel van deze krasverwijderaar is dat het krassen efficiënt en volledig verwijdert.
 • list plusEen ander voordeel van deze krasverwijderaar is dat het onschadelijk is voor de lak van de auto.
 • list plusEen derde voordeel van deze krasverwijderaar is dat het bruikbaar is voor verschillende soorten krassen.

Nadelen Krasverwijderaar voor de auto met divers

 • list plusHet product kan niet gebruikt worden op diepe krassen.
 • list plusHet kan enige tijd duren voordat de kras volledig is verwijderd.
 • list plusEen derde nadeel van deze krasverwijderaar is dat het prijselijk kan zijn in vergelijking met andere krasverwijderaars.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar een krasverwijderaar voor je auto? Dan is de Krasverwijderaar voor de auto met divers echt iets voor jou! Met deze krasverwijderaar kun je krassen op je autolak gemakkelijk verwijderen. Het product wordt geleverd met een spons, waardoor je het direct kunt gebruiken.

Wat deze krasverwijderaar uniek maakt, is dat het geschikt is voor verschillende soorten autolak. Of je nu een zwarte, witte of rode auto hebt, deze krasverwijderaar is in staat om de krassen volledig te verwijderen. Bovendien is het product erg compact en kun je het gemakkelijk opbergen in je auto.

Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de Krasverwijderaar voor de auto met divers erg effectief is. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en de krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik heb het product getest op verschillende soorten autolak en het heeft bij allemaal goed gewerkt. Daarnaast is het product erg betaalbaar en kun je het gemakkelijk online bestellen.

Hoewel ik over het algemeen erg tevreden ben over de Krasverwijderaar voor de auto met divers, zijn er wel een paar nadelen. Zo moet je het product regelmatig gebruiken om het gewenste resultaat te behouden. Ook kan het zijn dat het niet werkt bij diepere krassen. Maar over het algemeen is dit een uitstekend product dat ik zeker zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve krasverwijderaar voor zijn auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 juli in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van krasverwijderaars voor auto's. Er zijn namelijk 101 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!