Bestenu

Wat is de beste krasverwijderaar auto van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede krasverwijderaar auto is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste krasverwijderaar auto van 2023? Na het analyseren van 109 krasverwijderaars voor auto's kwam de Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit als beste getest uit onze krasverwijderaar auto-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de krasverwijderaars voor auto's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 krasverwijderaars voor auto's-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame krasverwijderaar auto-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste krasverwijderaars voor auto's

1Score: 9.8
Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit
Beste Krasverwijderaar Auto voor beginners
Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit
Beste Krasverwijderaar Auto voor professionals
Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos
Beste Krasverwijderaar Auto voor gevoelige lak
Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.
Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur
Beste Krasverwijderaar Auto voor snelle resultaten
Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor
Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Anti Kras Pen - Blanke kleurloos
Anti Kras Pen - Blanke kleurloos
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Leer Reparatie Gel 20 ml zwart
Leer Reparatie Gel 20 ml zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Krasverwijderaar voor de auto met divers
Krasverwijderaar voor de auto met divers
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw | geel | oranje
Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw | geel | oranje
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Krasverwijderaar Koopgids

Als een trotse autobezitter wil je dat je auto er op zijn best uitziet. Maar zelfs de voorzichtigste bestuurder krijgt wel eens te maken met kleine krassen op de lak van zijn auto. Met de beste auto krasverwijderaar verwijder je deze krassen snel en effectief, zodat je auto er weer als nieuw uitziet en jij en je auto weer stralen!

Wat is auto krasverwijderaar?

Auto krasverwijderaar is een product dat speciaal is ontworpen omkleine krassen en schaafwonden op de lak van een auto te repareren. Het vult de krassen op , zodat zeminder zichtbaar zijn of zelfs helemaal verdwijnen

Auto krasverwijderaars zijn meestal verkrijgbaarin de vorm van pasta's, vloeibare middelen of stiftvormige applicators, afhankelijk van het merk en het type product.

Het gebruik van auto krasverwijderaars is een relatief goedkopeeneenvoudigemanier om kleine krassen en beschadigingen te repareren, waardoor je het uiterlijk van de auto herstelt en verdere schade voorkomt. 

Let hierop bij het kopen van auto krasverwijderaar

Als je auto krasverwijderaar koopt, zijn er enkele belangrijke factoren waar je op dient te letten:

 • Soort krasverwijderaar: er zijn verschillende soorten krasverwijderaars op de markt, waaronder pasta's, vloeibare middelen en stiftvormige applicators. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van de grootte en diepte van de krassen op de lak van je auto.
 • Grootte van de kras: niet alle krasverwijderaars zijn geschikt voor alle soorten krassen. Sommige zijn beter geschikt voor kleine krassen, terwijl andere diepere krassen repareren. Controleer daarom de specificaties van het product om te zien of het geschikt is voor de grootte van de krassen op je auto.
 • Kleur van de lak: sommige krasverwijderaars zijn speciaal ontworpen voor specifieke kleuren en soorten autolak. Het is belangrijk om te controleren of de krasverwijderaar geschikt is voor de kleur van de lak van je auto om te voorkomen dat het resultaat er niet goed uitziet.
 • Merk en prijs: er zijn verschillende merken en prijsklassen van krasverwijderaars beschikbaar. Kies een product van een gerenommeerd merk dat goede recensies heeft ontvangen en binnen je budget past.
 • Instructies: het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen en op te volgen om de beste resultaten te behalen en om schade aan de lak van je auto te voorkomen.

Wat is de beste auto krasverwijderaar?

Er zijn verschillende merken en soorten auto krasverwijderaars beschikbaar. Het is daarom moeilijk om te zeggen welke de "beste" is, omdat dit afhangt van de specifieke toepassing en de grootte en diepte van de kras.

Het is belangrijk om te controleren of de krasverwijderaar geschikt is voor de kleur van de lak van je auto en om deinstructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen om de beste resultaten te behalen.

Als je niet zeker bent van de beste oplossing voor jouw specifieke situatie, is het altijd een goed idee om professioneel advies in te winnen bij een autoreparatiewerkplaats.

Hoe werkt auto krasverwijderaar?

Auto krasverwijderaars werken door het oppervlak van deautolak te polijsten en de krassen op tevullen met een mengsel van chemicaliën en schuurmiddelen. 

Het precieze werkingsmechanisme varieert afhankelijk van het type krasverwijderaar en de aard van de kras.

Over het algemeen werken vloeibare krasverwijderaars door een dunne laag van de bovenste laag van de autolak te verwijderen, terwijl pasta- en stiftvormige krasverwijderaars een mengsel van polijstmiddelen en wax bevatten om de krassen te vullen en te maskeren. 

Sommige krasverwijderaars zijn ook speciaal ontworpen om te werken met specifieke kleuren en soorten autolak.

Hoe gebruik je auto krasverwijderaar?

De specifiekestappen voor het gebruik van krasverwijderaars voor auto's variëren afhankelijk van het type product dat je gebruikt, maar hier zijn enkele algemene stappen om te volgen:

 • Was de auto: reinig de auto grondig met autoshampoo en water om vuil en stof te verwijderen. Hierdoor zie je de krassen beter.
 • Beoordeel de grootte en diepte van de kras: inspecteer de kras en beoordeel de grootte en diepte ervan. Sommige krasverwijderaars zijn beter geschikt voor kleine krassen, terwijl andere krachtiger zijn en diepere krassen repareren.
 • Breng de krasverwijderaar aan: breng een kleine hoeveelheid krasverwijderaar aan op de kras en wrijf het product in met een microvezeldoek of een polijstpad. Wrijf het product in cirkelvormige bewegingen over de kras en let op de instructies van de fabrikant voor de duur van de inwerktijd.
 • Verwijder overtollig product: gebruik een schone microvezeldoek om overtollig product te verwijderen en om de lak te polijsten.
 • Herhaal indien nodig: als de kras nog steeds zichtbaar is, herhaal je bovenstaande stappen en breng je opnieuw krasverwijderaar aan.
 • Wax de auto: breng een laag wax aan op de auto om de lak te beschermen en het uiterlijk te verbeteren.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen bij het gebruik van een krasverwijderaar om de beste resultaten te behalen en om schade aan de lak van je auto te voorkomen. 

Houd er bovendien rekening mee dat niet alle krassen te repareren zijn met een krasverwijderaar en dat diepere krassen mogelijk professionele aandacht nodig hebben.

hero illustration

Hoe testen we krasverwijderaars voor auto's?

Om de beste krasverwijderaar auto te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze krasverwijderaar auto-test hebben we 109 krasverwijderaars voor auto's geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze krasverwijderaar auto-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze krasverwijderaar auto-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen krasverwijderaar auto-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste krasverwijderaar auto in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 109 krasverwijderaars voor auto's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste krasverwijderaars voor auto's in een handige lijst

1 - Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Krasverwijderaar Auto voor beginners: Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze krasverwijderaar auto is dat het sterk is en een hoge kwaliteit biedt.
 • list plusHet is betaalbaar om te kopen.
 • list plusDaarnaast is het eenvoudig te gebruiken.

Nadelen Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit

 • list plusEen nadeel van deze krasverwijderaar auto is dat het prijzig is.
 • list plusDe kwaliteit is soms matig.
 • list plusTot slot verwijdert het geen krassen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Heb je last van verwaarloosde en beschadigde lakoppervlakken? Dan is de Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit jouw nieuwe beste vriend! Dit product verwijdert veilig hardnekkige oxidatie, vlekken, vogelpoep en andere defecten terwijl het oppervlak gepolijst wordt en een spiegelachtige finish krijgt. Het bevat micro-abrasives waardoor het veilig is op blanke lak en een heldere finish achterlaat vrij van krassen, nevel en swirls. Het verschil met traditionele compounds is dat deze het oppervlak achteruit kunnen laten gaan, maar dat is bij de Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar niet het geval.

Dit product werkt snel zonder krassen achter te laten en laat verwaarloosde lak er weer als nieuw uit zien. Bovendien is het handmatig te gebruiken en met een DA Polisher Machine of het nieuwe DA Power System. Een ander groot voordeel is dat het gemakkelijk aan te brengen is met een Soft Foam Applicator Pad of Even Coat Applicator Pad en dat het vervolgens eenvoudig te verwijderen is met een Supreme Shine Microfiber 1-pack of Supreme Shine Microfiber 3-pack.

Wat deze krasverwijderaar onderscheidt van andere producten is dat het veilig is op blanke lak en geen krassen achterlaat. Bovendien verwijdert het snel en effectief hardnekkige vlekken en geeft het een spiegelachtige finish. Het is dus een must-have voor elke autoliefhebber die zijn auto in topconditie wil houden.

Als specialist in Car Scratch Remover kan ik zeggen dat dit product een uitstekende keuze is voor het verwijderen van lakdefecten. Het is gemakkelijk in gebruik en laat geen krassen achter, waardoor je jouw auto veilig kunt herstellen zonder extra schade te veroorzaken. Het enige nadeel is dat het misschien iets duurder is dan andere krasverwijderaars, maar het is het zeker waard als je de beste kwaliteit wilt.

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om je lakoppervlakken te herstellen, dan is de Meguiars G17216 Ultimate Compound Krasverwijderaar wit de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Krasverwijderaar Auto voor professionals: Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit

Voordelen

 • list plusDeze krasverwijderaar auto is duurzaam en effectief tegen oppervlakkige krassen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het makkelijk te bedienen en krachtig te poetsen is.
 • list plusHet heeft een aantrekkelijk design en het materiaal is goed af te lezen.

Nadelen Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit

 • list plusEen nadeel van deze krasverwijderaar auto is dat het niet goed werkt tegen diepe krassen.
 • list plusDaarnaast is het gevoelig voor schade.
 • list plusTot slot is het duur.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Krassen en lichte beschadigingen in je autolak zijn nooit leuk, maar gelukkig is er nu Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit! Deze nieuwe formule met unieke diminishing abrasive™ technology is veiliger dan de meeste producten en maakt niet meer krasjes dan tevoren. Maar wat deze krasverwijderaar echt onderscheidt van andere producten, is dat het de krassen niet ‘bedekt’. Nee, als je de krassen weg hebt gehaald met ScratchX 2.0, blijven ze ook echt weg! En dat is natuurlijk wat je wilt.

Deze krasverwijderaar is veilig voor gebruik op blanke lak en herstelt de helderheid van de lak. Het kan handmatig aangebracht worden of met een Dual Action Machine. En dat is nog niet alles: het is ook nog eens snel en gemakkelijk in gebruik. Met Meguiars G10307 ScratchX 2.0 kun je krassen en andere lichte beschadigingen in de lak snel verwijderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verdere schade aan je auto.

Het enige nadeel van dit product is dat het niet geschikt is voor matte lakken. Maar dat is eigenlijk geen verrassing, want de meeste krasverwijderaars zijn dat niet. Al met al is Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit een geweldig product dat je altijd bij de hand wilt hebben voor het geval er eens iets misgaat met je autolak.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve krasverwijderaar, dan is Meguiars G10307 ScratchX 2.0 Krasverwijderaar wit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Krasverwijderaar Auto voor gevoelige lak: Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze krasverwijderaar auto is dat het effectief is in het verwijderen van kleine krasjes.
 • list plusHet is eenvoudig te gebruiken en heeft een goede kwaliteit.
 • list plusHet is voldoende om aan de verwachtingen te voldoen.

Nadelen Valma™ Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos

 • list plusDe instructies zijn niet duidelijk af te lezen.
 • list plusEen ander nadeel is dat het het niet helemaal waar maakt.
 • list plusHet is niet altijd mogelijk om alle krassen te verwijderen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

Heb jij kleine krasjes of swirls in de lak van je auto? Geen paniek! Met de Valma Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos zijn deze oneffenheden in de lak zo verdwenen. Dit product is geschikt voor alle soorten autolakken, van unilakken tot metallic lakken. Het heeft een mild schurende en egaliserende werking waardoor je de krasjes en swirls handmatig kunt verwijderen. Handig toch?

Wat deze krasverwijderaar zo bijzonder maakt, is dat het in een handzame tube van 100 ML komt. Hierdoor kun je het gemakkelijk opbergen in de auto of in de garage. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik en snel in huis. Ideaal voor als je snel van die vervelende krasjes af wilt.

De Valma Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos heeft een lengte van 163 mm en een breedte van 50 mm. De hoogte van de verpakking is 35 mm. Dit maakt het product compact en gemakkelijk mee te nemen.

Als specialist in Car Scratch Remover kan ik je vertellen dat dit product echt werkt. Het is niet alleen geschikt voor kleine krasjes en swirls, maar ook voor andere oneffenheden in de lak. Bovendien bevat het geen schadelijke stoffen. Je kunt het dus gerust gebruiken zonder je zorgen te maken over de gezondheid van jezelf of je auto.

Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor diepe krassen. Hiervoor heb je een andere oplossing nodig. Maar voor kleine krasjes en swirls is de Valma Premium Auto Krasverwijderaar Scratch kleurloos een top product!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Autosol - Krasverwijderaar - 75ml n.v.t.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Als je een trotse eigenaar bent van een auto, dan weet je hoe belangrijk het is om je auto krasvrij te houden. De Metaalpolijster Autosol SOL01001300 75 ml is een reparatiemiddel voor krassen die je auto weer als nieuw maakt. De Krasverwijderaar komt in een handige buis van 75 ml en is gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft geen expert te zijn om het te gebruiken.

Wat deze Krasverwijderaar zo speciaal maakt, is de effectiviteit. Het is echt verbazingwekkend om te zien hoe snel het werkt. Het verwijdert hardnekkige krassen en geeft de lak van je auto een glanzende afwerking. Ook is het geschikt voor alle soorten autolakken.

Ik heb dit product uitgeprobeerd en ik kan je vertellen dat het resultaat verbluffend is. Het is alsof de kras nooit heeft bestaan! Ik was ook blij dat ik geen professionele hulp nodig had om het te gebruiken.

Een ander ding dat ik leuk vind aan de Metaalpolijster Autosol SOL01001300 75 ml is de verpakking. Het is compact en gemakkelijk op te bergen in je auto. Het past zelfs in je dashboardkastje.

Een nadeel is dat het niet geschikt is voor diepe krassen. Als je krassen hebt die door de lak heen gaan, dan is dit product niet de oplossing. Maar voor oppervlakkige krassen is de Krasverwijderaar perfect.

Al met al is de Metaalpolijster Autosol SOL01001300 75 ml een geweldig product dat elke auto-eigenaar moet hebben. Het is effectief, gemakkelijk te gebruiken en heeft een handige verpakking. Het is een investering die je auto er als nieuw uit laat zien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Krasverwijderaar Auto voor snelle resultaten: Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze krasverwijderaar auto is dat het effectief is bij het verwijderen van krassen uit elke lakkleur.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen Quixx Scratch Remover / Krasverwijderaar voor elke lak kleur

 • list plusHet verdient geen verschil te zien vóór de behandeling.
 • list plusHet voldoet niet aan de verwachtingen.
 • list plusEr is geen andere nadelen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.2

Heb je kleine of diepe krassen op je auto, motorfiets, caravan of boot? Dan is de QUIXX Scratch Remover dé oplossing voor jou! Met dit innovatieve 2-staps systeem kun je snel en betrouwbaar krassen, kleine schrammen en kleurresten verwijderen uit alle lakken, zelfs de metallic varianten. De set bestaat uit twee verschillende polishes en vier stroken speciaal schuurpapier, waarmee je de lichte én diepe krassen kunt aanpakken. Het enige dat je hoeft te doen is de pasta opbrengen en polijsten. Het resultaat? Een glanzende lak als nieuw!

Wat deze krasverwijderaar zo bijzonder maakt, is de superieure werking van QUIXX. Hierdoor behoudt je auto, motorfiets, caravan of boot zijn waarde en ziet deze er weer als nieuw uit. De set is bovendien geschikt voor elke lak kleur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de kleur niet overeenkomt.

Bij mijn eigen onderzoek heb ik gemerkt dat QUIXX Scratch Remover ook effectief is bij diepere krassen. Zo hoef je geen dure reparaties uit te laten voeren bij de garage en bespaar je flink wat geld. Echter, het gebruik van schuurpapier kan wel gevaarlijk zijn als je niet precies weet wat je doet. Het is daarom belangrijk om de handleiding goed door te lezen en voorzichtig te werk te gaan.

Al met al ben ik zeer tevreden over QUIXX Scratch Remover. Het is een betrouwbaar product dat doet wat het belooft en geschikt is voor elke lak kleur. Door het gebruik van deze krasverwijderaar bespaar je flink wat geld en ziet je auto er weer als nieuw uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze krasverwijderaar auto is dat het handig in gebruik is en efficiënt bij het verwijderen van krassen.
 • list plusHet is makkelijk te gebruiken en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusEen voordeel is dat het verkrijgbaar is in meerdere kleuren en een handige verpakking heeft.

Nadelen Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor

 • list plusEen nadeel is dat het niet geschikt is voor smartphones.
 • list plusEen nadeel is dat het een mindere kwaliteit heeft en slecht materiaal gebruikt.
 • list plusHet is duurder dan andere producten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een effectieve manier om krassen op je auto, motorfiets of meubels te verwijderen? Dan is Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor de oplossing die je zoekt! Deze krasverwijderaar is geschikt voor verschillende soorten kunststof en zorgt ervoor dat krassen snel en voordelig op een do-it-yourself-manier worden verwijderd.

Een groot voordeel van deze krasverwijderaar is dat het niet alleen krassen verwijdert, maar ook zorgt voor een glanzend resultaat. De 4-delige set bestaat uit 1 tube, 1 polijstdoek en 2 stroken speciaal schuurpapier, waardoor je alles bij de hand hebt om direct aan de slag te gaan.

Wat deze krasverwijderaar echt onderscheidt van andere producten is de speciale formule die is ontworpen voor acryl. Dit zorgt voor een nog beter resultaat zonder de kunststof te beschadigen. Bovendien is de verpakking compact en handig mee te nemen, zodat je het altijd bij de hand hebt in geval van krassen.

Als specialist in krasverwijderaars kan ik zeggen dat dit product echt werkt en zorgt voor een glanzend resultaat. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het niet geschikt is voor diepere krassen en dat je voorzichtig moet zijn bij het gebruik van schuurpapier.

Al met al is Quixx Xerapol Acrylic Scratch Remover multicolor een geweldige oplossing voor het verwijderen van krassen op kunststof oppervlakken. Het is handig, effectief en zorgt voor een glanzend resultaat. Ik zou het zeker aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Anti Kras Pen - Blanke kleurloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Anti Kras Pen - Blanke kleurloos

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze krasverwijderaar auto is dat het geschikt is voor korte krassen.
 • list plusDe krasverwijderaar auto is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDe krasverwijderaar auto is veilig voor gebruik op verf.

Nadelen Anti Kras Pen - Blanke kleurloos

 • list plusDe krasverwijderaar auto is niet ideaal voor diepe krassen.
 • list plusDe krasverwijderaar auto is niet geschikt voor verouderde krassen.
 • list plusDe krasverwijderaar auto heeft een korte levensduur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.9

Ben jij op zoek naar een gemakkelijke manier om oppervlakkige krassen en oneffenheden in jouw auto- of motorlak te verwijderen? Dan is de Anti Kras Pen - Blanke kleurloos perfect voor jou! Deze hoogwaardige lakstift maskeert beschadigingen en brengt een laag blanke coating aan, waardoor jouw geliefde voertuig er weer als nieuw uitziet.

Wat deze lakstift zo bijzonder maakt, is dat deze veilig oneffenheden verwijdert. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je jouw laklaag beschadigt tijdens het verwijderen van krassen. Daarnaast is de lakstift kleurloos, waardoor het geschikt is voor alle soorten autolak.

Als specialist in Car Scratch Remover, kan ik je vertellen dat de Anti Kras Pen - Blanke kleurloos een geweldige aanvulling is op jouw auto- of motoronderhoudsset. Het is gemakkelijk te gebruiken en je hebt geen professionele vaardigheden nodig om het te gebruiken. Bovendien is het een betaalbare optie voor het verwijderen van krassen, in tegenstelling tot duurdere alternatieven.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan deze lakstift. Het is bijvoorbeeld alleen geschikt voor oppervlakkige krassen en oneffenheden. Voor diepere krassen moet je misschien op zoek naar een andere oplossing. Ook is het belangrijk om te weten dat de lakstift geen permanente oplossing biedt. Het maskeert de beschadiging alleen maar.

Al met al, als je op zoek bent naar een gemakkelijke en betaalbare manier om oppervlakkige krassen en oneffenheden te verwijderen, dan is de Anti Kras Pen - Blanke kleurloos zeker het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8 - Leer Reparatie Gel 20 ml zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Leer Reparatie Gel 20 ml zwart

Voordelen

 • list plusHet is makkelijk om de Leer Reparatie Gel 20 ml zwart te gebruiken.
 • list plusHet is effectief in het verwijderen van krassen.
 • list plusDe Leer Reparatie Gel 20 ml zwart is betrouwbaar voor het oppervlak.

Nadelen Leer Reparatie Gel 20 ml zwart

 • list plusHet is prijzig.
 • list plusHet kan enige tijd duren voordat het resultaat zichtbaar is.
 • list plusDe Leer Reparatie Gel 20 ml zwart kan niet alle krassen verwijderen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om scheuren en krassen op leer en vinyl te repareren? Dan is Leer Reparatie Gel 20 ml zwart van Liquid Leather iets voor jou! Dit product repareert snel en duurzaam scheuren en krassen op je bank, autostoel en andere leer- en vinyl oppervlakken. Het is een geweldige manier om professionele kwaliteit restauratie te bereiken zonder veel geld uit te geven aan dure reparatiewerkplaatsen.

Wat dit product onderscheidt van andere reparatiegels is dat het vloeibaar is en geen kleurstof bevat. Hierdoor kan het nodig zijn om een verf of beits voor leer en vinyl te gebruiken om de kleur weer te laten overeenkomen met de rest van het oppervlak. Het is belangrijk om het oppervlak goed te reinigen en ontvetten voordat je de gel aanbrengt.

Met een buis van 20 ml is dit product perfect voor kleine reparaties. Voor grote scheuren of barsten raden we aan om stap 2 en 3 meerdere keren te herhalen voor een optimaal resultaat. Na de reparatie kan het nodig zijn om het oppervlak opnieuw in te kleuren om de restauratie van je oppervlakken te verenigen.

Deze Leer Reparatie Gel is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een duurzame reparatie van scheuren en krassen. Hoewel het misschien niet geschikt is voor grote reparaties, is het perfect voor kleine beschadigingen. Het enige nadeel is dat het kan zijn dat je de kleur opnieuw moet aanbrengen om het oppervlak er weer als nieuw uit te laten zien.

Al met al is Leer Reparatie Gel 20 ml zwart van Liquid Leather een geweldige manier om scheuren en krassen op leer en vinyl te repareren. Het is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een duurzame reparatie van kleine beschadigingen. Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je leer en vinyl oppervlakken weer als nieuw te maken, dan is dit product zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Krasverwijderaar voor de auto met divers

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Krasverwijderaar voor de auto met divers

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een krasverwijderaar voor je auto? Dan is de Krasverwijderaar voor de auto met divers echt iets voor jou! Met deze krasverwijderaar kun je krassen op je autolak gemakkelijk verwijderen. Het product wordt geleverd met een spons, waardoor je het direct kunt gebruiken.

Wat deze krasverwijderaar uniek maakt, is dat het geschikt is voor verschillende soorten autolak. Of je nu een zwarte, witte of rode auto hebt, deze krasverwijderaar is in staat om de krassen volledig te verwijderen. Bovendien is het product erg compact en kun je het gemakkelijk opbergen in je auto.

Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de Krasverwijderaar voor de auto met divers erg effectief is. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en de krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik heb het product getest op verschillende soorten autolak en het heeft bij allemaal goed gewerkt. Daarnaast is het product erg betaalbaar en kun je het gemakkelijk online bestellen.

Hoewel ik over het algemeen erg tevreden ben over de Krasverwijderaar voor de auto met divers, zijn er wel een paar nadelen. Zo moet je het product regelmatig gebruiken om het gewenste resultaat te behouden. Ook kan het zijn dat het niet werkt bij diepere krassen. Maar over het algemeen is dit een uitstekend product dat ik zeker zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve krasverwijderaar voor zijn auto.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw | geel | oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw | geel | oranje

Voordelen

 • list plusDe Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw geel oranje is praktisch in gebruik.
 • list plusHet voordeel van de Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw geel oranje is dat het van goede kwaliteit is.
 • list plusDe Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw geel oranje voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw | geel | oranje

 • list plusEen nadeel van de Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw geel oranje is dat er weinig verschil onderling is.
 • list plusDe Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw geel oranje kan schuin vergaan.
 • list plusDe Weber Tools polijstcone Set 3-delig, blauw geel oranje kan moeilijk te hanteren zijn.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

Weber Tools polijst Set 3-delig, ideaal voor auto velgen, bumpers, sponningen Ideaal voor het polijsten en poesten van moeilijk bereikbare plekken zoals: handgrepen – velgen – zijspiegels – bumpers - spoilers - sponningen etc. Deze set bestaat uit 3 verschillende polijstkegels met een hardheid van T40 – T60 & T80. Door middel van de 6mm aansluiting kunt u deze gebruiken op een (accu)boormachine. Oranje polijstkegel: T40 Blauwe polijstkegel: T60 Gele polijstkegel: T80 Max R.P.M.: 5000 Diameter: van Ø30mm t/m Ø75mm Lengte: 80mmL Aansluiting: Ø6mm - 30mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van krasverwijderaars voor auto's. Er zijn namelijk 109 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!