Wat is de beste accu decoupeerzaag van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 september, 2023

Het kopen van een goede accu decoupeerzaag is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste accu decoupeerzaag van 2023? Na het testen van 120 accu decoupeeraagen kwam de BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag als beste uit onze accu decoupeerzaag-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de accu decoupeeraagen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 accu decoupeeraagen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige accu decoupeerzaag-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste accu decoupeeraagen

1Score: 9.9
BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag
Beste Accu Decoupeerzaag voor precisiewerk
BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag
Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag
Makita
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool
Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V
Beste Accu Decoupeerzaag voor zware klussen
Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Makita Djv184z 18 V Decoupeerzaag
Makita Djv184z 18 V Decoupeerzaag
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Makita DJV182z
Makita DJV182z
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Bosch Zonder accu en lader
Beste Accu Decoupeerzaag voor doe-het-zelvers
Bosch Zonder accu en lader
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Makita DJV180ZJ
Makita DJV180ZJ
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 20V zonder accu
PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 20V zonder accu
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Bosch EasySaw 18V-70 baretool
Beste Accu Decoupeerzaag voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken
Bosch EasySaw 18V-70 baretool
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accudecoupeerzaag Koopgids

Hout, metaal en plastic zagen? Dan heb je wellicht nog een goede decoupeerzaag nodig. Als je geen zin hebt in gedoe met kabels om wat voor reden dan ook, moet je vooral bij de accudecoupeerzaag zijn. Lees er hier meer over!

Wat kun je doen met een decoupeerzaag?

Met een decoupeerzaag kun je hout, metaal, plastic en andere materialen snijden en bewerken. Het is een veelzijdig gereedschap dat gebruikt wordt voor zaagsneden, bochten en verstekzagen. Het is daarmee ideaal voor houtbewerkingsprojecten, renovaties en andere bouw- en constructietaken.

Een decoupeerzaag is geschikt voor zowel kleinere als grotere zaagklussen. Het hangt af van het formaat en het vermogen van de decoupeerzaag dat je gebruikt.

Kleinere decoupeerzagen zijn geschikt voor precisiewerk en het bewerken van kleinere stukken materiaal, terwijl grotere decoupeerzagen geschikt zijn voor grotere, meer veeleisende klussen. Bovendien zijn er speciale decoupeerzagen beschikbaar voor specifieke materialen en toepassingen, zoals metaalbewerking of betegelen.


 

Waar moet je op letten bij het kopen van een decoupeerzaag?

Vermogen

Het vermogen van een decoupeerzaag bepaalt hoe snel en hoe gemakkelijk het materiaal kan worden gesneden.

Het vermogen drukken we uit in watt. Hoe hoger het vermogen, hoe groter de zaagcapaciteit. Als je veel grove klussen hebt, is het belangrijk om te kiezen voor een decoupeerzaag met voldoende vermogen.

Slaglengte

De slaglengte bepaalt de diepte van de zaagsnede en hoe ver de zaag in het materiaal kan snijden. Het is belangrijk om de slaglengte af te stemmen op het materiaal en de dikte ervan, zodat je precies kunt snijden waar je wilt.

Zaagblad

Er zijn verschillende soorten zaagbladen beschikbaar, afhankelijk van het materiaal dat je wilt snijden. Zorg ervoor dat je het juiste blad kiest voor je klus, anders zal de decoupeerzaag waarschijnlijk minder goed presteren en zal de levensduur van het blad verminderen.

Bedieningsgemak

Het is belangrijk dat de decoupeerzaag comfortabel in de hand ligt en makkelijk te hanteren is. Probeer verschillende modellen en houd rekening met het gewicht en de grootte, zodat je zeker weet dat je een decoupeerzaag hebt die aan jouw eisen voldoet.

Accessoires

Sommige decoupeerzagen worden geleverd met accessoires, zoals verlengstukken, hulpstukken en beschermhoezen. Bedenk of je deze nodig hebt en of ze bijdragen aan de functionaliteit van de decoupeerzaag.

Prijs

Decoupeerzagen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Bedenk je budget en kijk of je een decoupeerzaag kunt vinden die aan al je eisen voldoet, inclusief vermogen, slaglengte, zaagblad, bedieningsgemak en accessoires.

Houd er rekening mee dat een hogere prijs niet altijd gelijk staat aan een betere decoupeerzaag, dus let op de specificaties en lees recensies voordat je een aankoop doet.

Hoeveel watt moet een decoupeerzaag hebben?

Het vermogen van een decoupeerzaag is afhankelijk van de grootte van de klussen die je wilt uitvoeren.

 • Onder kleinere zaagtaken vallen doorgaans precisieklussen, zoals het zagen van dunne platen, houten staven, plastic of kunststof, en het snijden van precieze hoeken en vormen. Hierbij worden decoupeerzagen met een lagere vermogen, tussen de 500 en 700 watt, meestal voldoende gevonden.
 • Onder grotere zaagtaken vallen doorgaans zware klussen, zoals het zagen van hardere materialen, zoals multiplex, chipboard, en dikker hout, het snijden van grote oppervlakken, of het uitvoeren van langere en diepere zaagsneden. Hierbij worden decoupeerzagen met een hoger vermogen, tussen de 900 watt en meer, meestal aanbevolen, aangezien dit zorgt voor een snellere en krachtigere zaagprestatie.

Houd er rekening mee dat het vermogen alleen één aspect is van de decoupeerzaag en dat andere factoren, zoals de slaglengte en het zaagblad, even belangrijk zijn voor een goede prestatie.
 

Welk zaagblad heb je nodig voor een decoupeerzaag?

Het zaagblad dat je nodig hebt voor een decoupeerzaag is afhankelijk van het materiaal dat je wilt zagen en de dikte ervan. Hieronder vind je enkele veelvoorkomende materialen en de bijbehorende zaagbladen:

 • Voor metaal moet je een speciaal metalen zaagblad gebruiken, omdat een houtzaagblad snel bot wordt bij het zagen van metaal.
 • Voor het zagen van hout kun je een houtzaagblad gebruiken, die speciaal ontworpen is voor het zagen van hout. Er zijn verschillende types houtzaagbladen, afhankelijk van de soort hout dat je wilt zagen en de dikte ervan.
 • Voor kunststof en plastic kun je een speciaal kunststofzaagblad gebruiken, of een zaagblad met fijne tanden voor precisieklussen.
 • Voor het zagen van tegel en steen moet je een speciaal tegel- en steenzaagblad gebruiken, omdat dit soort materialen harder zijn dan hout of kunststof.

Houd er rekening mee dat de juiste keuze van het zaagblad belangrijk is voor de prestatie en de levensduur van je decoupeerzaag, en vraag gerust advies aan een specialist als je niet zeker bent.

Zaagdiepte (slaglengte) van een decoupeerzaag

De diepte waarmee je kunt zagen met een decoupeerzaag is afhankelijk van de grootte van het zaagblad en de kracht van de motor. Als standaardregel kun je zeggen dat een standaard decoupeerzaag een zaagsnede van ongeveer 55 mm diep kan maken.

Sommige decoupeerzagen hebben een verstelbare zaaggeleider waarmee je de zaagsnede dieper kunt maken. Het is belangrijk om altijd de specifieke productinformatie van de decoupeerzaag te raadplegen voor de juiste informatie over de diepte van de zaagsnede.

hero illustration

Hoe testen we accu decoupeeraagen?

Om de beste accu decoupeerzaag te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze accu decoupeerzaag-test hebben we 120 accu decoupeeraagen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze accu decoupeerzaag-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze accu decoupeerzaag-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen accu decoupeerzaag-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte accu decoupeerzaag in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 120 accu decoupeeraagen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste accu decoupeeraagen in een makkelijke lijst

1. Beste Accu Decoupeerzaag voor precisiewerk: BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag

 • list plusEen voordeel van de BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag is dat het krachtig en betrouwbaar is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze decoupeerzaag gemakkelijk in gebruik is en ligt goed in de hand.
 • list plusEen laatste voordeel is dat het draadloos is, waardoor je flexibiliteit hebt bij het zagen.

Nadelen BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag

 • list plusDe BLACK+DECKER Pendeldecoupeerzaag is redelijk zwaar van gewicht.
 • list plusHet is lastig om de zaagjes te vervangen.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de zaagnauwkeurigheid gemiddeld is.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige Pendeldecoupeerzaag? Dan is de BLACK+DECKER 18V Pendeldecoupeerzaag precies wat je nodig hebt! Met zijn 18V aan kracht en 2500 slagen per minuut, zaag je snel en eenvoudig door hout, metaal of aluminium. En dankzij de verschillende pendelstanden krijg je een kwalitatieve afwerking van elk project.

Wat deze Pendeldecoupeerzaag echt onderscheidt van andere zagen is het sleutelvrije wisselen van zaagbladen, waardoor je snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen T- en U-aansluitingen. En met de zaagbladbescherming hoef je je geen zorgen te maken over je eigen veiligheid.

Een ander voordeel van deze zaag is het ergonomische ontwerp waardoor je steeds een optimaal zicht hebt op het zaagblad. Zo kan je nauwkeurig werken en krijg je het beste resultaat. Bovendien maakt deze machine deel uit van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT Accusysteem.

Het enige nadeel is dat deze zaag zonder accu en lader wordt geleverd, maar als je al een accu hebt van hetzelfde platform, dan is dat geen probleem.

Kortom, deze Pendeldecoupeerzaag van BLACK+DECKER is de ideale oplossing voor elke klusser die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken zaag.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag

 • list plusMet een krachtige motor zorgt deze decoupeerzaag voor snelle en efficiënte zaagsnedes.
 • list plusDeze decoupeerzaag is draadloos en daardoor zeer handig in gebruik op locaties zonder stopcontact.
 • list plusMet een hoge zaagnauwkeurigheid is het mogelijk om precieze zaagsnedes te maken.

Nadelen Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag

 • list plusHet relatief zware gewicht van deze decoupeerzaag maakt het minder geschikt voor langdurig gebruik.
 • list plusDe beperkte zaagdiepte van deze decoupeerzaag maakt het minder geschikt voor het zagen van dikke materialen.
 • list plusDeze decoupeerzaag heeft een hogere prijsklasse dan vergelijkbare modellen, waardoor het minder toegankelijk is voor budgetgebruikers.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige decoupeerzaag zonder last te hebben van kabels en stopcontacten? Dan is de Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag iets voor jou! Dit apparaat is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Zo hoef je niet voor elk apparaat een nieuwe accu aan te schaffen. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook ruimte in je gereedschapskist!

Met een zaagdiepte van 65 mm in hout, kunststof, metaal en rubber is deze decoupeerzaag geschikt voor veel verschillende toepassingen. Dankzij de variabele toerenregeling kun je efficiënt werken en met de constante elektronica zaag je makkelijker en krijg je een mooiere zaagsnede. Bovendien is de decoupeerzaag door zijn ontwerp zeer manoeuvreerbaar, wat fijn is bij het fijnere afwerkwerk. Ook is hij uiterst geschikt om op zijn kop te werken.

Wat deze decoupeerzaag echt uniek maakt, is de energiezuinige koolborstelloze motor en de unieke vierkante zaagas. Hierdoor krijg je een precies zaagresultaat en draait de zaag niet. De verbeterde, duurzame stofafzuiging is direct aansluitbaar op alle Makita stofzuigers en de koelluchtkanalen blazen zaagsel weg voor een optimaal zicht en schone zaaglijn.

Met een gewicht van 1879 g en de ergonomische handgreep ligt de decoupeerzaag lekker in de hand en is het werkcomfort hoog. Ook is de eenhandszaagwissel makkelijk dankzij het kliksysteem zonder gereedschap. Let wel op dat de decoupeerzaag alleen geschikt is voor BL1811G, BL1813G en BL1815G accu's.

Al met al is de Makita JV183DZ Accu 18v decoupeerzaag een krachtige, manoeuvreerbare en energiezuinige decoupeerzaag die geschikt is voor veel verschillende toepassingen. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader er los bij moet kopen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool

 • list plusDe Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool is krachtig en stil.
 • list plusHet is draadloos en heeft veel zaagmogelijkheden.
 • list plusDe meegeleverde accessoires zijn erg handig en het zaagblad is gemakkelijk te vervangen.

Nadelen Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool

 • list plusHet apparaat blijft niet recht staan en is zwaar.
 • list plusEr wordt slechts één zaagblad meegeleverd.
 • list plusHet voetstuk is moeilijk te verstellen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een veelzijdige decoupeerzaag voor al jouw zaagklussen? Dan is de Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool zeker een goede keuze! Met een zaagdiepte van 100 mm in hout en maximaal 8 mm in staal, kun je met deze decoupeerzaag vrijwel alles aanpakken. Dankzij het 4-traps pendelmechanisme duwt het zaagblad zichzelf moeiteloos door de hardste materialen heen.

Een van de grote voordelen van deze decoupeerzaag is dat je kaarsrecht kunt werken zonder splintervorming aan de bovenkant van je werkstuk. Dit komt door de meegeleverde CutControl en antisplinterstrip. Bovendien is het apparaat slechts 1,6 kilogram en eenvoudig te bedienen, waardoor het ook geschikt is voor beginners.

Wanneer er veel stof vrijkomt tijdens het zagen, is er geen reden tot paniek. De geïntegreerde blaasfunctie blaast het stof tijdens het zagen weg, waardoor je altijd een goed overzicht houdt op je werkplek en nauwkeurig kunt blijven werken.

Let wel op: Dit artikel wordt geleverd als losse body, zonder accu en oplader. Als je deze nog niet hebt, dien je deze er dus nog los bij te kopen. Maar het voordeel van dit apparaat is dat het onderdeel is van een accu platform, waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

Al met al is de Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool een uitstekende keuze voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Het is een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke decoupeerzaag die vrijwel elke zaagklus aankan.

Persoonlijk vind ik wel dat het gewicht van 2185 g iets aan de zware kant is, maar dit wordt gecompenseerd door de kracht en prestaties van de zaag. Als je op zoek bent naar een krachtige decoupeerzaag die elke klus kan klaren, dan is de Bosch UniversalSaw 18V-100 baretool zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Accu Decoupeerzaag voor zware klussen: Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V

 • list plusHet voordeel van de Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V is dat deze een krachtige motor heeft die snel werkt.
 • list plusDeze zaagmachine heeft een grote levensduur en is duurzaam.
 • list plusDe Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V is handig in gebruik, wat een groot voordeel is.

Nadelen Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V

 • list plusDe Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V is aan de prijzige kant.
 • list plusEen ander nadeel van de Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V is dat deze een beperkte zaagnauwkeurigheid heeft.
 • list plusDe Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V is niet geschikt voor zware taken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een fijne decoupeerzaag die je overal kunt gebruiken en waarbij je niet afhankelijk bent van een stopcontact? Dan is de Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V de perfecte keuze voor jou! Deze zaag is een onderdeel van een accu platform waardoor één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dat betekent dat je niet alleen geld bespaart op meerdere accu’s, maar ook opbergruimte bespaart.

De decoupeerzaag is ontworpen met gepatenteerde koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen en zo zorgen voor een schone zaaglijn. Bovendien heeft deze zaag een unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait en je altijd een precies zaagresultaat hebt. De anti vibratie technologie zorgt ervoor dat trillingen worden geabsorbeerd door het contragewicht in de aandrijving. Hierdoor heb je minder last van vermoeide handen en kun je langer doorwerken.

Met deze zaag kun je gemakkelijk en snel zagen zonder gereedschap te gebruiken. Je hebt de keuze uit drie pendelstanden en de zaagbladwissel is universeel. De zaagdiepte in hout is indrukwekkend: maar liefst 135 mm! En als je wilt, kun je de stofafzuiging gebruiken zodat je werkruimte schoon blijft.

Het enige nadeel van deze decoupeerzaag is dat hij zonder accu en oplader geleverd wordt. Maar als je al een accu hebt van dezelfde lijn, dan is dat geen probleem. Mocht je nog geen accu hebben, dan moet je deze er los bij kopen. Maar dat is het zeker waard! Deze decoupeerzaag is een uitstekende keuze voor de professionele klusser die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare Cordless jigsaw.

Overall ben ik ontzettend tevreden met de Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V. Het is een krachtige zaag met veel handige functies en een goede zaagdiepte. Het enige nadeel is dat de accu en oplader los verkrijgbaar zijn, maar als je al een accu hebt dan is dat geen probleem. Ik raad deze Cordless jigsaw zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een goede kwaliteit decoupeerzaag!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Makita Djv184z 18 V Decoupeerzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige decoupeerzaag die je gemakkelijk kan gebruiken voor verschillende materialen? Dan is de Makita Djv184z 18 V Decoupeerzaag de perfecte keuze voor jou! Met een variabel instelbaar toerental kan je rustig en zuiver starten met zagen. Dankzij de pendelstanden is het mogelijk om fijne tot grove afwerkingen te realiseren en met de elektronische rem stopt het zaagblad onmiddellijk. Bovendien is de zaag voorzien van een Soft no-load functie waarmee je nauwkeuriger kan starten aan de zaaglijn.

Wat deze decoupeerzaag echt uniek maakt, is de gereedschapsloze zaagwissel: middels kliksysteem is een zaagblad met één vingerbeweging te verwisselen. Daarnaast is de zaag uitgerust met een constant toerental, waardoor de machine ook onder belasting op toeren blijft. Met een gewicht van slechts 2166 g kan je deze decoupeerzaag gemakkelijk en langdurig gebruiken zonder last te krijgen van je armen.

De Makita Djv184z 18 V Decoupeerzaag is ideaal voor zowel professionele klussers als hobbyisten. Met een zaagdiepte van 135 mm in hout kan je gemakkelijk grote stukken hout zagen. En dankzij de stofafzuiging blijft je werkplek altijd schoon.

Als Cordless jigsaw specialist kan ik met zekerheid zeggen dat de Makita Djv184z 18 V Decoupeerzaag een uitstekende keuze is. Hij is krachtig, gemakkelijk te gebruiken en heeft een gereedschapsloze zaagwissel. Het enige nadeel is dat de zaag niet draait door de rechthoekige zaagas, maar dit kan ook als voordeel worden gezien omdat je een preciezer zaagresultaat krijgt. Al met al krijgt deze decoupeerzaag van mij een dikke duim omhoog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Makita DJV182z

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DJV182z

 • list plusDe Makita DJV182z heeft een krachtige 18 Volt Li-ion accu voor lange gebruik.
 • list plusDe Makita DJV182z heeft een snelle zaagsnelheid van 2.400 SPM voor efficiëntere werkzaamheden.
 • list plusDaarnaast heeft de Makita DJV182z een kleine en lichtere constructie voor gemakkelijker transport.

Nadelen Makita DJV182z

 • list plusEen nadeel van de Makita DJV182z is dat het geen laser heeft voor nauwkeurige zaagsneden.
 • list plusDe Makita DJV182z heeft geen variabele snelheid voor verschillende soorten materialen.
 • list plusTot slot heeft de Makita DJV182z geen elektronische spanningregeling voor betrouwbare prestaties.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een krachtige en efficiënte decoupeerzaag? Dan is de Makita DJV182Z Decoupeerzaag 18V Basic Body een uitstekende keuze. Deze zaag is ideaal voor hout, metaal, kunststof en rubber dankzij de variabele toerenregeling en constante elektronica. De zaag is voorzien van een unieke vierkante zaagas die voorkomt dat de zaag draait, waardoor je altijd een precies zaagresultaat krijgt.

De energiezuinige koolborstelloze motor zorgt voor efficiënt werken en de soft start zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurig aan de zaaglijn begint. De zaag is gemakkelijk in gebruik dankzij de uitstekende machinebalans, het lichte gewicht en de ergonomische handgreep.

Met de Makita DJV182Z Decoupeerzaag 18V Basic Body heb je optimaal zicht en een schone zaaglijn dankzij de koelluchtkanalen die het zaagsel wegblazen. De zaag is voorzien van pendelstanden voor fijne tot grove afwerking en heeft een Lock On / Lock Off knop voor extra veiligheid tijdens het werken.

Deze decoupeerzaag is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Houd er wel rekening mee dat deze zaag als losse body wordt geleverd, dus zonder accu en oplader. Maar als je al beschikt over de accu en bijbehorende oplader, dan is de Makita DJV182Z Decoupeerzaag 18V Basic Body een uitstekende aanvulling op je gereedschapscollectie.

Persoonlijk vind ik het een geweldige decoupeerzaag, hoewel het vervelend kan zijn dat de accu en oplader apart moeten worden aangeschaft. Ook is de zaag aan de zwaardere kant, maar dit wordt gecompenseerd door de krachtige prestaties en uitstekende machinebalans. Al met al raad ik deze zaag zeker aan als je op zoek bent naar een krachtige en efficiënte decoupeerzaag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. Beste Accu Decoupeerzaag voor doe-het-zelvers: Bosch Zonder accu en lader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Zonder accu en lader

 • list plusDeze decoupeerzaag is krachtig en handig in gebruik.
 • list plusHet design van deze decoupeerzaag is modern.
 • list plusDe prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Nadelen Bosch Zonder accu en lader

 • list plusHet is moeilijk om een losse stofzak ervoor te vinden.
 • list plusEr zijn sommige extra functies die een beetje in de weg zitten.
 • list plusHet is klunzig om de zaagbladen op te slaan.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een handige en krachtige decoupeerzaag? Dan is de Bosch PST 18 LI een uitstekende keuze. Dit apparaat is onderdeel van een accu platform, wat betekent dat je één accu kunt gebruiken voor alle apparaten van hetzelfde platform. Zo bespaar je kosten en ruimte in je gereedschapskist.

Met een zaagdiepte van 80 mm en pendelwerking is deze decoupeerzaag geschikt voor het zagen van verschillende materialen, zoals hout, kunststof, metaal, keramiekplaten en rubber. Het compacte formaat en lage gewicht maken het gemakkelijk om de zaag te hanteren en te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken.

Wat deze decoupeerzaag uniek maakt, is het Bosch zaaglijnvizier CutControl. Dit systeem maakt het mogelijk om de zaaglijn eenvoudig te volgen voor nauwkeurige resultaten. Ook is de zaag uitgerust met een SDS-systeem voor het snel en gemakkelijk wisselen van zaagbladen.

Een nadeel van deze decoupeerzaag is dat er geen toerentalinstelling is en dat de accu en lader niet zijn inbegrepen. Dit betekent dat je deze er nog apart bij moet kopen. Maar als je al een accu en lader hebt van hetzelfde platform, dan is dat geen probleem.

Al met al is de Bosch PST 18 LI een handige en krachtige decoupeerzaag die geschikt is voor verschillende zaagklussen. Door het compacte formaat en de lage gewicht is het gemakkelijk om de zaag te hanteren en te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken. En met het Bosch zaaglijnvizier CutControl is nauwkeurig zagen geen probleem.

Mijn persoonlijke mening is dat de Bosch PST 18 LI een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een handige en krachtige decoupeerzaag. Het enige nadeel is dat de accu en lader niet zijn inbegrepen, maar als je al een accu en lader hebt van hetzelfde platform, dan is dat geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Makita DJV180ZJ

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait. Optimaal zicht en schone zaaglijn door koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen. Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap. Voor dagelijks intensief zagen. De voordelen van dit product 18v Lithium-ion decoupeerzaag, afgeleid van de zeer populaire 230V versie 4350FCT Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait Schone zaaglijn door gepatenteerde koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen Anti Vibratie Technologie: trillingen worden geabsobeerd. Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap De specificaties Max. zaagcap. hout 0°: 135 mm Max. zaagcap. metaal 0°: 10 mm Max. zaagcap. aluminium 0°: 20 mm Volt (spanning): 18 V Type motor: 2-polig Afm. lxbxh: 257x73x208 mm Slaglengte: 26 mm Pendelstanden: 3 Var. toerenregeling (schakelaar): ja Ingebouwde verlichting: ja Softgrip: ja Zaagbladwissel z. gereedschap: ja Gewicht met BL1830 accu: 2,9 kg Vibratie ah hout zagen: 7,0 m/s² Vibratie (K) hout zagen: 1,5 m/s² Vibratie ah metaal zagen: 3,5 m/s² Vibratie (K) metaal zagen: 1,5 m/s² Geluidsdrukniveau (LpA): 84 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Aantal slagen: 0 - 2600 min-1 Accubeveiliging: ja Gewicht met BL1815N accu: 2,6 kg Gewicht met BL1820 accu: 2,6 kg Gewicht met BL1820B accu: 2,6 kg Gewicht met BL1840 accu: 2,9 kg Gewicht met BL1840B accu: 2,9 kg Gewicht met BL1850 accu: 2,9 kg Gewicht met BL1850B accu: 2,9 kg Kantelen L/R: 45 / 45 º Lengte zaagblad: 76 - 180 mm Materiaal zool: Aluminium De leveringstoebehoren Mbox nr.2 821550-0 Anti-splinterplaat 192557-6 Beschermzool 417852-6 Stofafzuigadapter 22x19mm 417853-4 Decoupeerzgb hout 70mm BR13 A-85793

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. PARKSIDE® Accu-decoupeerzaag 20V zonder accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.9

Max. zaagdiepte hout: 80 mm Max. zaagdiepte metaal: 5 mm Pendelbeweging: 3 pendelstanden Met geïntegreerde LED-werklamp Productbeschrijving De decoupeerzaag heeft een snelle voortgang en kan soepel bochten zagen door de in 3 standen instelbare pendelslag De zaag heeft ook een fijnzaaginstelling zonder pendelslag De dubbelzijdige zaaghoek is naar keuze in te stellen van 0°, 15°, 30° of 45° Dankzij de geïntegreerde LED-werklamp werk je extra nauwkeurig Aansluiting op externe stofafzuigvoorziening is mogelijk, voor zaagsel- en splintervrije zaaglijnen Door middel van de snelwisselhouder ‘Saw Lock’ voor gemakkelijke wisseling van zaagbladen Met transparante zaagbescherming, splinterbeveiliging en ergonomische greep Het apparaat is geschikt voor de 20V accu uit de Parkside® 20V familie Technische specificaties Stationair toerental: 0–2700 min-1 Maximale zaagcapaciteit: 25 mm in hout, 10 mm in staal Zaaghoudercapaciteit: Ø maximaal 10 mm Maximale zaagdiepte: 80 mm in hout / 5 mm in metaal / 12 mm in aluminium Aansluiting(en) Parkside® 20V accu (niet meegeleverd) Toebehoren Inclusief 2 zaagjes voor hout en 1 voor metaal, parallelaanslag, inbussleutel, adapter voor externe stofafzuiging en transportkoffer Afmetingen 23,7 x 7,3 x 19,7 cm (l x b x h) (zonder accu) Gewicht 1,7 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Accu Decoupeerzaag voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken: Bosch EasySaw 18V-70 baretool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een lichte en precieze decoupeerzaag voor klussen in en om het huis? Dan is de Bosch EasySaw 18V-70 baretool een uitstekende keuze. Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram ligt deze zaag lekker in de hand en krijg je geen vermoeide armen tijdens het klussen. De softstart zorgt ervoor dat de machine niet gelijk op volle toeren begint te draaien, waardoor je erg precies te werk kunt gaan. Daarnaast kun je eenvoudig de gewenste snelheid selecteren, waardoor je altijd de juiste snelheid voor jouw klus hebt.

Het feit dat deze zaag zonder accu en oplader wordt geleverd, kan voor sommige mensen een nadeel zijn. Maar als je al over een accu en oplader beschikt of bereid bent om deze erbij te kopen, dan is het zeker de moeite waard om voor dit model te kiezen. De zaagdiepte van maximaal 70 mm in hout en 6 mm in metaal is meer dan voldoende voor de meeste klussen in en om het huis. En dankzij de toerentalschakelaar kun je de machine gemakkelijk aanpassen aan de klus die je op dat moment aan het uitvoeren bent.

Kortom, de Bosch EasySaw 18V-70 baretool is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke decoupeerzaag die geschikt is voor de meeste klussen in en om het huis. Het enige nadeel is dat je nog wel een accu en oplader erbij moet kopen als je deze nog niet hebt. Maar als je al over een accu en oplader beschikt, dan is dit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accu decoupeeraagen. Er zijn namelijk 120 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!