Wat is de beste Accu Decoupeerzaag van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het kopen van een goede Accu Decoupeerzaag is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Accu Decoupeerzaag van 2024? Na het testen van 1198 Accu decoupeeraagen kwam de Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V als beste getest uit onze Accu Decoupeerzaag-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accu decoupeeraagen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accu decoupeeraagen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Accu Decoupeerzaag-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Accu decoupeeraagen

1Score: 9.9
Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V
Beste decoupeerzaag zonder snoer
Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ 18 V
MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu)
Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu)
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
BLACKDECKER BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag
BLACKDECKER BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag
BLACKDECKER
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V
Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep
Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V
DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V
DeWalt
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
DeWalt DCS334N-XJ (zonder accu)
DeWalt DCS334N-XJ (zonder accu)
DeWalt
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag
DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag
DeWalt
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Makita DJV185Z Accu Decoupeerzaag T-Greep
Makita DJV185Z Accu Decoupeerzaag T-Greep
Makita
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accudecoupeerzaag Koopgids

Hout, metaal en plastic zagen? Dan heb je wellicht nog een goede decoupeerzaag nodig. Als je geen zin hebt in gedoe met kabels om wat voor reden dan ook, moet je vooral bij de accudecoupeerzaag zijn. Lees er hier meer over!

Wat kun je doen met een decoupeerzaag?

Met een decoupeerzaag kun je hout, metaal, plastic en andere materialen snijden en bewerken. Het is een veelzijdig gereedschap dat gebruikt wordt voor zaagsneden, bochten en verstekzagen. Het is daarmee ideaal voor houtbewerkingsprojecten, renovaties en andere bouw- en constructietaken.

Een decoupeerzaag is geschikt voor zowel kleinere als grotere zaagklussen. Het hangt af van het formaat en het vermogen van de decoupeerzaag dat je gebruikt.

Kleinere decoupeerzagen zijn geschikt voor precisiewerk en het bewerken van kleinere stukken materiaal, terwijl grotere decoupeerzagen geschikt zijn voor grotere, meer veeleisende klussen. Bovendien zijn er speciale decoupeerzagen beschikbaar voor specifieke materialen en toepassingen, zoals metaalbewerking of betegelen.


 

Waar moet je op letten bij het kopen van een decoupeerzaag?

Vermogen

Het vermogen van een decoupeerzaag bepaalt hoe snel en hoe gemakkelijk het materiaal kan worden gesneden.

Het vermogen drukken we uit in watt. Hoe hoger het vermogen, hoe groter de zaagcapaciteit. Als je veel grove klussen hebt, is het belangrijk om te kiezen voor een decoupeerzaag met voldoende vermogen.

Slaglengte

De slaglengte bepaalt de diepte van de zaagsnede en hoe ver de zaag in het materiaal kan snijden. Het is belangrijk om de slaglengte af te stemmen op het materiaal en de dikte ervan, zodat je precies kunt snijden waar je wilt.

Zaagblad

Er zijn verschillende soorten zaagbladen beschikbaar, afhankelijk van het materiaal dat je wilt snijden. Zorg ervoor dat je het juiste blad kiest voor je klus, anders zal de decoupeerzaag waarschijnlijk minder goed presteren en zal de levensduur van het blad verminderen.

Bedieningsgemak

Het is belangrijk dat de decoupeerzaag comfortabel in de hand ligt en makkelijk te hanteren is. Probeer verschillende modellen en houd rekening met het gewicht en de grootte, zodat je zeker weet dat je een decoupeerzaag hebt die aan jouw eisen voldoet.

Accessoires

Sommige decoupeerzagen worden geleverd met accessoires, zoals verlengstukken, hulpstukken en beschermhoezen. Bedenk of je deze nodig hebt en of ze bijdragen aan de functionaliteit van de decoupeerzaag.

Prijs

Decoupeerzagen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Bedenk je budget en kijk of je een decoupeerzaag kunt vinden die aan al je eisen voldoet, inclusief vermogen, slaglengte, zaagblad, bedieningsgemak en accessoires.

Houd er rekening mee dat een hogere prijs niet altijd gelijk staat aan een betere decoupeerzaag, dus let op de specificaties en lees recensies voordat je een aankoop doet.

Hoeveel watt moet een decoupeerzaag hebben?

Het vermogen van een decoupeerzaag is afhankelijk van de grootte van de klussen die je wilt uitvoeren.

 • Onder kleinere zaagtaken vallen doorgaans precisieklussen, zoals het zagen van dunne platen, houten staven, plastic of kunststof, en het snijden van precieze hoeken en vormen. Hierbij worden decoupeerzagen met een lagere vermogen, tussen de 500 en 700 watt, meestal voldoende gevonden.
 • Onder grotere zaagtaken vallen doorgaans zware klussen, zoals het zagen van hardere materialen, zoals multiplex, chipboard, en dikker hout, het snijden van grote oppervlakken, of het uitvoeren van langere en diepere zaagsneden. Hierbij worden decoupeerzagen met een hoger vermogen, tussen de 900 watt en meer, meestal aanbevolen, aangezien dit zorgt voor een snellere en krachtigere zaagprestatie.

Houd er rekening mee dat het vermogen alleen één aspect is van de decoupeerzaag en dat andere factoren, zoals de slaglengte en het zaagblad, even belangrijk zijn voor een goede prestatie.
 

Welk zaagblad heb je nodig voor een decoupeerzaag?

Het zaagblad dat je nodig hebt voor een decoupeerzaag is afhankelijk van het materiaal dat je wilt zagen en de dikte ervan. Hieronder vind je enkele veelvoorkomende materialen en de bijbehorende zaagbladen:

 • Voor metaal moet je een speciaal metalen zaagblad gebruiken, omdat een houtzaagblad snel bot wordt bij het zagen van metaal.
 • Voor het zagen van hout kun je een houtzaagblad gebruiken, die speciaal ontworpen is voor het zagen van hout. Er zijn verschillende types houtzaagbladen, afhankelijk van de soort hout dat je wilt zagen en de dikte ervan.
 • Voor kunststof en plastic kun je een speciaal kunststofzaagblad gebruiken, of een zaagblad met fijne tanden voor precisieklussen.
 • Voor het zagen van tegel en steen moet je een speciaal tegel- en steenzaagblad gebruiken, omdat dit soort materialen harder zijn dan hout of kunststof.

Houd er rekening mee dat de juiste keuze van het zaagblad belangrijk is voor de prestatie en de levensduur van je decoupeerzaag, en vraag gerust advies aan een specialist als je niet zeker bent.

Zaagdiepte (slaglengte) van een decoupeerzaag

De diepte waarmee je kunt zagen met een decoupeerzaag is afhankelijk van de grootte van het zaagblad en de kracht van de motor. Als standaardregel kun je zeggen dat een standaard decoupeerzaag een zaagsnede van ongeveer 55 mm diep kan maken.

Sommige decoupeerzagen hebben een verstelbare zaaggeleider waarmee je de zaagsnede dieper kunt maken. Het is belangrijk om altijd de specifieke productinformatie van de decoupeerzaag te raadplegen voor de juiste informatie over de diepte van de zaagsnede.

hero illustration

Hoe testen we Accu decoupeeraagen?

Om de beste Accu Decoupeerzaag te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accu Decoupeerzaag-test hebben we 1198 Accu decoupeeraagen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Accu Decoupeerzaag-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Accu Decoupeerzaag-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Accu Decoupeerzaag-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Accu Decoupeerzaag in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1198 Accu decoupeeraagen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Accu decoupeeraagen op een rijtje

1. Beste decoupeerzaag zonder snoer: Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V

 • list plusZeer goede machine die perfect werkt in combinatie met de accu's van andere Makita apparaten.
 • list plusDuurzame en hoogwaardige decoupeerzaag met veel mogelijkheden.
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen Makita DJV180Z Decoupeerzaag - 18V

 • list plusAccu en oplader niet inbegrepen bij de losse body.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.93
Functionaliteit
9.88
Gebruiksgemak
9.74
Ik ben de Makita DJV180Z Decoupeerzaag, en ik ben een geweldige machine die perfect werkt met de accu's van andere Makita apparaten. Met mij heb je een duurzame en hoogwaardige decoupeerzaag met veel mogelijkheden en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een van mijn belangrijkste kenmerken is de snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap. Hierdoor kun je efficiënt werken en snel van zaagblad wisselen. Dankzij mijn gepatenteerde koelluchtkanalen systeem blijft de zaaglijn schoon door het wegblazen van zaagsel. Zo krijg je altijd een precies zaagresultaat. En mijn unieke vierkante zaagas zorgt ervoor dat de zaag niet draait, wat zorgt voor nóg meer precisie.

Daarnaast heb ik de Anti Vibratie Technologie. Trillingen worden geabsorbeerd door het contragewicht in mijn aandrijving, waardoor je comfortabeler kunt werken en vermoeidheid wordt verminderd.

Ik ben afgeleid van de zeer populaire 230V versie 4350FCT. Dat betekent dat je met mij dezelfde kwaliteit en prestaties kunt verwachten als met een bekabelde versie.

Ik heb verschillende technische specificaties die aangeven hoe goed ik presteer. Zo heb ik een variabele toerenregeling, een softgrip voor extra comfort, en verschillende pendelstanden. Mijn zaagcapaciteit is indrukwekkend, met 135 mm voor hout en 20 mm voor aluminium. En ik heb ingebouwde verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je werkstuk.

Gebruikers zijn zeer tevreden over mij. Ze prijzen mijn duurzaamheid, hoge kwaliteit en het gemak in gebruik. Ook mijn goede prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak genoemd. Een gebruiker merkt op dat hij al veel met mij heeft gewerkt en mij een aanrader vindt.

Een ander voordeel is dat je mij als losse body kunt kopen, zonder accu en oplader. Dat maakt mij ideaal voor mensen die al accu's hebben van andere Makita apparaten. Je kunt dus geld besparen door alleen mij aan te schaffen.

Al met al ben ik de Makita DJV180Z Decoupeerzaag, en ik ben een uitstekende keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame decoupeerzaag. Ik bied veel mogelijkheden en presteer goed in verschillende materialen. Mijn prijs-kwaliteitverhouding is ook zeer goed, dus ik ben een verstandige investering. 💪️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ 18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ 18 V

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusZaagnauwkeurigheid
 • list plusDuurzaam, krachtig en van hoge kwaliteit

Nadelen MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ 18 V

 • list plusZwaar in gewicht

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.32
Functionaliteit
9.98
Gebruiksgemak
9.5
De MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ is mijn krachtige partner voor intensief zaagwerk. Met zijn 18V Lithium-ion technologie, geïnspireerd door de populaire 230V versie 4350FCT, levert deze zaagmachine altijd het gewenste resultaat. Wat deze zaag echt onderscheidt, is zijn unieke vierkante zaagas. Geen gedoe met draaiende zagen hier, alleen precies snijwerk. En alsof dat nog niet genoeg is, houden de gepatenteerde koelluchtkanalen mijn zaaglijn schoon en mijn zicht optimaal door het zaagsel weg te blazen.

Maar er is meer! De MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ is ook uitgerust met Anti Vibratie Technologie. Geen last meer van vervelende trillingen, want die worden gewoon geabsorbeerd. Zo werk ik comfortabel en zonder zorgen. En het beste van alles? Het wisselen van zaagjes is een fluitje van een cent, zonder gereedschap. Dat bespaart me tijd en moeite tijdens het klussen.

Laten we het even hebben over de specificaties. Deze zaagmachine is indrukwekkend! Hij zaagt moeiteloos door hout tot wel 135 mm, metaal tot 10 mm en aluminium tot 20 mm. Met een slaglengte van 26 mm en 3 pendelstanden ben ik altijd flexibel. En dankzij de variabele toerenregeling en ingebouwde verlichting heb ik altijd een perfect zicht op mijn project. Oh, en laten we het zachte handvat niet vergeten. Comfortabel zagen is een feit!

Maar wat vinden andere gebruikers van de MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ? Nou, ze zijn razend enthousiast! Ze prijzen de gebruiksvriendelijkheid en de precisie van deze zaagmachine. En niet te vergeten, zijn duurzaamheid en kracht. Nu, eerlijk is eerlijk, sommigen vinden hem een beetje aan de zware kant. Maar over het algemeen is de prijs-kwaliteitverhouding van deze zaagmachine top!

In vergelijking met andere zaagmachines steekt de MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ er met kop en schouders bovenuit. Zijn unieke vierkante zaagas zorgt voor nauwkeurig zaagwerk. En de koelluchtkanalen houden mijn zaaglijn schoon. Dankzij de Anti Vibratie Technologie werk ik comfortabel en zonder trillingen. En het feit dat ik zaagjes kan wisselen zonder gereedschap is gewoon geweldig.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige decoupeerzaag, dan is de MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ jouw match! Hij biedt precisie, kracht en duurzaamheid voor elke klus. Ja, hij kan een beetje aan de zware kant zijn, maar over het algemeen zijn gebruikers dolenthousiast. Aarzel niet en kies voor de MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu)

 • list plusKrachtige prestaties

Nadelen Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu)

 • list plusKan niet rechtop blijven staan
 • list plusOntbreken van opbergkoffer

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
9.62
De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) is mijn ideale decoupeerzaag voor klussen in en rondom het huis. Met zijn lichte gewicht van slechts 1,3 kilogram voorkomt hij vermoeide armen tijdens het klussen. Met één druk op de knop is mijn zaag klaar voor gebruik. Dankzij de softstart functie begint hij niet direct op volle toeren te draaien, wat zorgt voor nauwkeurig werk.

Deze decoupeerzaag biedt verschillende snelheidsstanden, zodat ik eenvoudig de gewenste snelheid voor mijn klus kan selecteren. Ik kan tot 70 millimeter in hout zagen en tot 6 millimeter in metaal. De zaagcapaciteit is dus voldoende voor al mijn klussen.

Wat deze decoupeerzaag echt speciaal maakt, is dat hij onderdeel is van het Bosch accu platform. Dat betekent dat ik dezelfde accu kan gebruiken voor andere apparaten van hetzelfde platform. Super handig en flexibel!

De gebruikersreviews bevestigen de kracht en duurzaamheid van de Bosch EasySaw 18V-70. Gebruikers zijn enthousiast over de zaagkracht, zelfs bij het zagen van dikke panelen. Ze waarderen ook de lange batterijduur en het feit dat de batterijen uitwisselbaar zijn met andere Bosch gereedschappen.

Een minpuntje dat genoemd wordt, is dat de zaag niet uit zichzelf rechtop kan blijven staan. Soms een beetje onhandig tijdens het klussen. Ook het gewicht van de zaag wordt als een nadeel ervaren.

Maar het verwisselen van het zaagblad gaat gemakkelijk en snel, wat dan wel weer positief is. Sommige gebruikers hadden graag een opbergkoffer bij de decoupeerzaag gehad, zoals bij andere Bosch machines gebruikelijk is.

Al met al vind ik de Bosch EasySaw 18V-70 een geweldige aankoop met kwaliteit. Het is een krachtige decoupeerzaag met een goede batterijduur. Hij biedt veelzijdige zaagmogelijkheden en het verwisselen van het zaagblad is een fluitje van een cent. Hoewel er een paar nadelen zijn, zoals het feit dat de zaag niet rechtop kan blijven staan en het gewicht, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen. Het is een betrouwbaar en handig gereedschap voor mijn doe-het-zelfklussen en creatieve projecten. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. BLACKDECKER BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACKDECKER BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag

 • list plusKrachtige en veelzijdige zaagmachine.
 • list plusCompact en ergonomisch ontwerp voor gebruikscomfort.
 • list plusOnderdeel van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT Accusysteem.

Nadelen BLACKDECKER BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag

 • list plusWordt geleverd zonder accu en lader.
 • list plusKorte handleiding.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.36
Functionaliteit
9.52
Gebruiksgemak
8.54
Ik ben de BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag, een krachtige en veelzijdige zaagmachine die perfect is voor allerlei zaagklussen. Met mijn 18V vermogen en 2500 slagen per minuut, zaag ik moeiteloos door hout (tot 55mm), metaal (tot 8mm) en aluminium (tot 20mm). Met mijn verschillende pendelstanden, kan ik zorgen voor een hoogwaardige afwerking voor elk project. En alsof dat nog niet genoeg is, kan ik mijn zaagblad ook nog eens eenvoudig kantelen op 22.5 of 45° voor het maken van versteksneden.

Wat mij echt bijzonder maakt, is mijn compacte en ergonomische ontwerp waardoor ik super comfortabel in gebruik ben. Je hebt altijd een perfect zicht op mijn zaagblad tijdens het werken, zodat je nauwkeurige resultaten kunt behalen. Bovendien is het verwisselen van zaagbladen een fluitje van een cent dankzij mijn sleutelvrije systeem. Ik kan zowel T- als U-zaagbladen gebruiken, zodat je snel weer verder kunt met je klus.

Wat mij onderscheidt van mijn concurrenten is dat ik deel uitmaak van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT Accusysteem. Met dit systeem kun je één uitwisselbare accu gebruiken voor al je apparaten. Dat bespaart kosten en zorgt ervoor dat je altijd een accu hebt, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Mijn draadloze gemak is ideaal voor situaties waarin je geen stopcontact in de buurt hebt.

Ik word geleverd zonder accu en lader, dus je moet deze apart aanschaffen als je er nog geen hebt. Maar wees gerust, mijn zaagbladbescherming zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik en ik heb zelfs een blokkeerschakelaar voor meer comfort bij langdurig zagen. Met mijn kantelposities op 0°, 22.5° en 45° heb je ook nog eens meer flexibiliteit bij het zagen.

Gebruikers zijn erg tevreden over mij, de BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag, omdat ik zeer gebruiksvriendelijk ben en het zagen zonder snoer een groot voordeel is. Mijn compacte en lichte ontwerp zorgt voor meer comfort en betere controle. Ook wordt mijn zaagnauwkeurigheid gewaardeerd door gebruikers. Een mogelijke verbetering zou de handleiding kunnen zijn, die volgens een van de gebruikers erg kort is.

Al met al ben ik, de BLACK+DECKER BDCJS18N-XJ Decoupeerzaag, een uitstekende keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met mijn krachtige prestaties, draadloze gemak en gebruiksvriendelijke functies bied ik de veelzijdigheid en precisie die je nodig hebt voor verschillende zaagklussen. Hoewel je een accu en lader apart moet aanschaffen, wordt dit gecompenseerd door het feit dat de accu uitwisselbaar is met andere apparaten van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT Accusysteem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V

 • list plusUitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid
 • list plusVariabele toerenregeling voor nauwkeurige zaagsneden
 • list plusEnergiezuinige koolborstelloze motor voor langere levensduur

Nadelen Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V

 • list plusWordt geleverd zonder accu en lader

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.15
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
8.68
Ik ben helemaal fan van de Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag! Als professional wil ik efficiënt werken en deze zaag maakt dat mogelijk in hout, metaal, kunststof en rubber. Wat ik vooral handig vind, is dat deze decoupeerzaag onderdeel is van een accu-platform, waardoor ik één accu kan gebruiken op al mijn Makita apparaten. Let op: deze zaag wordt geleverd zonder accu en lader, dus dat moet je apart aanschaffen.

Een van de beste eigenschappen van de DJV182Z is de variabele toerenregeling. Hiermee kan ik het zaagtempo precies aanpassen aan het materiaal dat ik bewerk. Dit wordt mogelijk gemaakt door de constante elektronica, wat resulteert in een mooie zaagsnede.

Deze decoupeerzaag heeft ook een energiezuinige koolborstelloze motor, waardoor hij langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Daarnaast heeft de DJV182Z een verbeterde, duurzame stofafzuiging die direct kan worden aangesloten op alle Makita stofzuigers.

Dankzij de soft start functie kan ik nauwkeurig starten op de zaaglijn, terwijl de soft no load functie ervoor zorgt dat de toeren toenemen zodra de zaag in contact komt met het materiaal. Dit zorgt voor een optimale zaagervaring.

De machinebalans, het lichte gewicht en de ergonomische handgreep zorgen voor een hoog werkcomfort. Bovendien heeft de DJV182Z pendelstanden voor fijne tot grove afwerking en een Lock On / Lock Off knop voor continu en extra veilig werken.

Technische specificaties:
- Voltage: 18V
- Max. zaagcapaciteit hout 0°: 135 mm
- Max. zaagcapaciteit metaal 0°: 10 mm
- Max. zaagcapaciteit aluminium 0°: 20 mm
- Type motor: BL-motor
- Afmetingen (L x B x H): 266x77x208 mm
- Slaglengte: 26 mm
- Pendelstanden: 3
- Var. toerenregeling (draaiknop): Ja
- Ingebouwde verlichting: Ja
- Softgrip: Ja
- Zaagbladwissel zonder gereedschap: Ja
- Gewicht met BL1830 accu: 2,6 kg

Gebruikers prijzen de Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid. Professionals gebruiken deze zaag al jaren op hun werk en zijn zeer tevreden over de prestaties.

Een gebruiker merkt op dat de zaag erg stil is en gemakkelijk te hanteren. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving en nauwkeurige zaagsneden. Daarnaast wordt de decoupeerzaag als handig in gebruik beschouwd.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat deze zaag zonder accu en lader wordt geleverd. Je moet deze dus apart aanschaffen als je ze nog niet hebt.

Al met al is de Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een kwalitatieve en betrouwbare zaag. Met zijn handige functies en technische specificaties zoals de variabele toerenregeling en de energiezuinige motor, is deze decoupeerzaag een waardevolle toevoeging aan elke gereedschapscollectie. 👌

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep

 • list plusLichte en sterke decoupeerzaag met D-greep
 • list plusVariabel instelbaar toerental voor aanpassing aan het te zagen materiaal
 • list plusRechthoekige zaagas voorkomt dat de zaag draait, wat zorgt voor een precies zaagresultaat

Nadelen Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep

 • list plusVolgens een gebruiker is het kinderslot irritant
 • list plusVolgens een gebruiker kan de zool gemakkelijk losraken

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
8.63
De Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep 18V Basic Body is mijn favoriete lichtgewicht en krachtige decoupeerzaag voor allerlei zaagklussen. Met een variabel instelbaar toerental kan ik de zaagsnelheid perfect afstemmen op elk materiaal dat ik wil zagen. De schakelaar zorgt voor een rustige en zuivere start van de zaagsnede. En het beste van alles is dat de zaag ook onder belasting op volle toeren blijft draaien dankzij het constant toerental.

Met de rechthoekige zaagas krijg ik altijd een nauwkeurig zaagresultaat, zonder dat de zaag gaat draaien. En dankzij de pendelstanden kan ik kiezen tussen fijne of grove afwerking, afhankelijk van mijn behoeften. Met het Soft no-load systeem kan ik de zaaglijn nauwkeurig volgen en het kan gemakkelijk worden in- of uitgeschakeld. En het gereedschapsloze zaagwisselsysteem maakt het verwisselen van zaagbladen super eenvoudig, met slechts één vingerbeweging.

Een geweldige eigenschap van deze decoupeerzaag is de elektronische rem, waardoor het zaagblad direct stopt. Dit zorgt voor extra veiligheid en stelt me in staat om snel van zaagblad te wisselen zonder te hoeven wachten.

De beoordelingen van andere gebruikers laten zien dat ze over het algemeen tevreden zijn met de prestaties van de Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep 18V Basic Body. Sommige gebruikers vinden het kinderslot echter een beetje vervelend, dus dat is iets om in gedachten te houden. En een andere gebruiker merkt op dat de zool van de decoupeerzaag met een klein boutje is bevestigd en gemakkelijk los kan raken, vooral bij intensief gebruik.

Over het algemeen zijn de zaagprestaties van de Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep 18V Basic Body uitstekend. Maar het is belangrijk om rekening te houden met de mogelijke beperkingen, zoals het kinderslot en de bevestiging van de zool. Als deze punten geen probleem voor je zijn, dan biedt deze decoupeerzaag zoveel handige functies, zoals het variabele toerental, de rechthoekige zaagas en de pendelstanden. En de elektronische rem voegt nog een extra laag veiligheid toe. Kortom, de Makita DJV184Z Accu Decoupeerzaag D-greep 18V Basic Body is de perfecte keuze voor zowel enthousiaste doe-het-zelvers als professionele vakmensen die op zoek zijn naar een betrouwbare decoupeerzaag. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V

 • list plusHoge zaagsnelheid met tot 3000 zaagbewegingen per minuut
 • list plusVariabel toerental, veiligheidsschakelaar en elektronische motorrem voor snelle en gecontroleerde zaagsneden
 • list plusGeoptimaliseerde 3-traps pendelzaagslag voor snel en precies zagen

Nadelen DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V

 • list plusDe zaag wordt geleverd zonder accu en oplader, deze moeten apart worden aangeschaft

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
7.64
De DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V XR - Losse Body is een geweldige machine van topkwaliteit. Ik ben er dol op! Het is een draadloze decoupeerzaag die wordt geleverd zonder accu en oplader. Dus als je er nog geen hebt, moet je die apart aanschaffen. Maar maak je geen zorgen, want deze zaag maakt deel uit van het XR Lithium Ion Technologie platform, wat betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken op al je DeWALT apparaten.

Wat deze zaag echt speciaal maakt, is de krachtige waaiergekoelde motor met vervangbare koolborstels en variabel toerental. Hierdoor kan ik zagen met een snelheid tot wel 3000 zaagbewegingen per minuut. En met de 3-traps pendelzaagslag en variabel toerental kan ik snel en precies zagen. Veiligheid staat voorop, dus de zaag heeft een veiligheidsschakelaar en een elektronische motorrem voor snelle en gecontroleerde zaagsneden.

Ik ben ook erg blij met de sleutelvrij verstelbare zool en de anti-kras opzetzool. Hiermee kan ik de zaag tot wel 45 graden kantelen, zodat ik gemakkelijk in verschillende hoeken kan zagen. En het sleutelvrije zaagbladwisselsysteem is superhandig! Ik hoef geen gereedschap te gebruiken om het zaagblad te verwisselen, dus ik kan snel aan de slag.

De DeWALT DCS331N heeft ook een geweldig anti-vibratie mechanisme en rubberen grepen. Dit zorgt ervoor dat ik comfortabel kan werken, zelfs tijdens lange klussen. En dankzij de blaasinrichting blijft de zaaglijn stofvrij, wat het zicht verbetert en ervoor zorgt dat ik nauwkeuriger kan zagen. Het onderhoud is ook een eitje, dankzij de modulaire componentenbouw.

Technisch gezien blinkt deze zaag ook uit. Hij kan maximaal 135 millimeter hout zagen en 10 millimeter metaal. Met een zaagslaglengte van 26 millimeter en een afschuincapaciteit van 45 graden kan ik allerlei klussen aan. En met een lengte van 285 millimeter, hoogte van 213 millimeter en gewicht van 3.1 kilogram is deze zaag perfect gebalanceerd en gemakkelijk te hanteren. Hij werkt op 18 volt en heeft een vermogen van 400 watt.

Ik ben niet de enige die dol is op deze zaag. De gebruikersreviews zijn over het algemeen zeer positief. Mensen zijn onder de indruk van de kwaliteit en het gebruiksgemak. Het draadloze ontwerp en het snelle zaagbladwisselsysteem worden ook gewaardeerd. En de goede prijs-kwaliteitverhouding is een groot pluspunt. Er zijn geen negatieve punten genoemd in de reviews, dus dat zegt wel iets!

Kortom, de DeWALT DCS331N Accu Decoupeerzaag 18V XR - Losse Body is een topper. Het is een betrouwbare en duurzame zaag die zijn geld meer dan waard is. Of je nu een professional bent of een enthousiaste klusser, deze zaag zal je niet teleurstellen. Met zijn draadloze functie, hoge zaagsnelheid en uitstekende prestaties is hij perfect voor allerlei zaagklussen. Aarzel niet en ga voor de DeWALT DCS331N! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. DeWalt DCS334N-XJ (zonder accu)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCS334N-XJ (zonder accu)

 • list plusMaximale zaagcapaciteit van 135mm in hout en 10mm in metaal
 • list plusAansluiting voor stofzuiger voor directe afvoer van stof en zaagsel
 • list plusMogelijkheid om de snelheid aan te passen aan de klus

Nadelen DeWalt DCS334N-XJ (zonder accu)

 • list plusPrijs aan de hogere kant

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.35
Functionaliteit
7.37
Gebruiksgemak
8.31
De DeWalt DCS334N-XJ (zonder accu) is dé decoupeerzaag die je nodig hebt voor al je klussen. Met een zaagcapaciteit van 135 millimeter in hout en 10 millimeter in metaal, kan deze zaag alles aan. Wat deze zaag echt speciaal maakt, is de aansluiting voor een stofzuiger. Geen gedoe meer met stof en zaagsel, want alles wordt direct opgezogen. Zo houd je je werkplek lekker schoon en netjes.

En er is nog meer! Met de DeWalt DCS334N-XJ kun je de snelheid aanpassen aan je klus. Zo krijg je altijd een perfect zaagresultaat. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze zaag ook ingebouwde verlichting. Dus zelfs in de donkerste hoekjes heb je goed zicht op wat je aan het zagen bent.

Deze zaag maakt deel uit van het DeWalt XR 18V accu platform. Dus als je al een accu hebt van dit platform, kun je die gewoon gebruiken voor deze zaag. Super handig als je al andere DeWalt gereedschappen hebt die op dezelfde accu werken.

En wat vinden andere gebruikers ervan? Nou, die zijn helemaal weg van deze zaag. Ze zeggen dat het een prachtig apparaat is dat super makkelijk in gebruik is. En de instelmogelijkheden zijn echt top, je kunt alle kanten op. Iemand anders noemt de regelbare snelheid en het feit dat je zaagjes zo makkelijk kunt verwisselen. Plus, deze zaag is geschikt voor zowel links- als rechtshandige mensen, dus iedereen kan ermee aan de slag.

Maar er is één dingetje waar je rekening mee moet houden: de prijs. Gebruikers zeggen dat deze zaag aan de prijzige kant is. Maar ze vinden wel dat de kwaliteit en functionaliteit van de zaag dit helemaal waard maken.

Conclusie: de DeWalt DCS334N-XJ is een geweldige decoupeerzaag met allerlei handige functies. Met zijn zaagcapaciteit, stofafzuiging, regelbare snelheid en verlichting is deze zaag perfect voor elke klus. Ja, de prijs is wat hoger, maar gebruikers zijn erg tevreden over de kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke decoupeerzaag, dan is de DeWalt DCS334N-XJ zeker een goede keuze. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag

 • list plusGoede prestaties
 • list plusGemakkelijk in gebruik
 • list plusVariabel toerental

Nadelen DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag

 • list plusAfhankelijk van apart aan te schaffen accu's
 • list plusPrestaties zijn afhankelijk van de accu
 • list plusBeperkte werktijd van de accu

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.38
Functionaliteit
7.74
Gebruiksgemak
7.32
De DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag is echt een handig gereedschap. Hij presteert geweldig en is supergemakkelijk in gebruik. Met variabel toerental, veiligheidsschakelaar en elektronische motorrem, zorgt deze decoupeerzaag voor snelle en gecontroleerde zaagsneden. Veiligheid is dus gegarandeerd! Wat deze zaag echt onderscheidt, is de geweldige 3-traps pendelzaagslaginstelling. Hiermee kan ik zelf bepalen hoe agressief ik wil zagen.

De verstelbare zool van de DCS334NT-XJ kan ik moeiteloos tot 45° kantelen naar beide kanten. Zo kan ik superprecieze zaagsneden maken onder verschillende hoeken. En met het gepatenteerde sleutelvrije zaagbladwisselsysteem, is het een fluitje van een cent om snel van zaagblad te wisselen tijdens het klussen.

Met een zaagslaglengte van 26 mm en een variabel toerental van 0-3200 slagen per minuut, heb ik alle kracht en flexibiliteit die ik nodig heb voor allerlei zaagklussen. Ik kan moeiteloos hout zagen tot 135 mm en staal tot 10 mm dik. En met een gewicht van slechts 2.1 kg, is deze decoupeerzaag ook nog eens lekker licht en makkelijk te hanteren.

Over het algemeen zijn gebruikers echt enthousiast over de DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag. Ze zijn vooral te spreken over het gebruiksgemak, de bouwkwaliteit en de precisie van het gereedschap. En niet te vergeten, de razendsnelle levering!

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd door gebruikers, is het belangrijk om te weten dat dit een accu-model is. Dit betekent dat de prestaties en werktijd afhankelijk zijn van de accu's die je apart moet aanschaffen. Om het beste uit deze decoupeerzaag te halen, is het dus belangrijk om te investeren in kwaliteitsaccu's.

Al met al is de DeWalt DCS334NT-XJ accu-decoupeerzaag echt een betrouwbare en handige tool. Ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met zijn variabele toerental, pendelzaagslaginstelling en zaagbladwisselsysteem biedt hij geweldige zaagprestaties en gebruiksgemak. En onthoud, de prestaties zijn afhankelijk van de accu's, dus investeer in goede accu's voor het beste resultaat! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Makita DJV185Z Accu Decoupeerzaag T-Greep

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DJV185Z Accu Decoupeerzaag T-Greep

 • list plusKrachtig en licht, perfect voor verschillende materialen
 • list plusPrecies en rechtlijnig zaagresultaat met rechthoekige zaagas
 • list plusGereedschapsloos wisselen van zaagbladen voor extra gemak

Nadelen Makita DJV185Z Accu Decoupeerzaag T-Greep

 • list plusGeen accu-indicator voor de accuduur

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.02
Functionaliteit
6.85
Gebruiksgemak
7.72
Ik ben trots om de Makita DJV185Z Accu Decoupeerzaag T-Greep 18V Basic Body aan te bieden, een krachtige en lichte decoupeerzaag die onderdeel uitmaakt van het LXT 18 V-platform. Met een variabel instelbaar toerental bied ik de mogelijkheid om verschillende materialen met precisie te zagen. Mijn rechthoekige zaagas zorgt voor een nauwkeurig en rechtlijnig zaagresultaat, zonder gedoe. Met mijn pendelstand kun je de gewenste afwerkingsgraad kiezen, van fijn tot grof.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn soft no-load functie, waarmee je nauwkeuriger kunt starten aan de zaaglijn. Ik maak het gereedschapsloos wisselen van zaagbladen super makkelijk en ben uitgerust met een elektronische rem voor directe stop van het zaagblad. Mijn aansluiting voor stofafzuiging zorgt voor een opgeruimde werkplek, en mijn geïntegreerde LED-verlichting biedt goed zicht tijdens het werken.

Technisch gezien ben ik voorzien van een duurzame, energiezuinige en onderhoudsvrije koolborstelloze motor met elektronische sturing, wat bijdraagt aan mijn efficiëntie en lange levensduur. Met een geluidsdrukniveau van 84 dB(A) en een gewicht van 2,0 kg (EPTA), bied ik een goede balans tussen prestatie en draagbaarheid. Mijn vibratie- en geluidsniveaus zijn binnen acceptabele marges, wat jouw comfort en gebruiksgemak versterkt.

Ik ben ideaal voor zowel professioneel gebruik als voor de doe-het-zelver. Ik ben geschikt voor diverse zaagtoepassingen in hout, metaal en aluminium. Mijn accu-indicator ontbreekt, maar gezien mijn uitstekende reputatie, kun je vertrouwen op mijn betrouwbare accuduur.

Ik onderscheid me door mijn precisie, kracht en gebruiksgemak. Ik ben een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige decoupeerzaag die voldoet aan hoge standaarden van kwaliteit en prestatie. Hoewel ik mogelijk niet de meest geavanceerde functies bied in vergelijking met sommige concurrenten, overtreft ik zeker de verwachtingen op het gebied van duurzaamheid, nauwkeurigheid en algemene prestaties. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accu decoupeeraagen. Er zijn namelijk 1198 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!