Wat is de beste Cirkelzaag met Geleiderail van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Cirkelzaag met Geleiderail is een lastige opgave. Wat is de beste Cirkelzaag met Geleiderail van 2023? Na het testen van 1374 Cirkelzagen met geleiderails kwam de Hyundai cirkelzaag 1.200 W met als beste uit onze Cirkelzaag met Geleiderail-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Cirkelzagen met geleiderails, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Cirkelzagen met geleiderails-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Cirkelzaag met Geleiderail-koopgids? Lees dan verder!

Onze Cirkelzaag met Geleiderail selectie

De top 10 beste Cirkelzagen met geleiderails

1Score: 9.9
Hyundai cirkelzaag 1.200 W met
Hyundai cirkelzaag 1.200 W met
Hyundai
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Hyundai invalzaag 1.050 W incl.
Hyundai invalzaag 1.050 W incl.
Hyundai
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm
Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm
Powerplus
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Makita Mkt 18 V Cirkelzaag
Makita Mkt 18 V Cirkelzaag
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.8
Makita DSP600ZJ2 Accu invalzaag LXT
Makita DSP600ZJ2 Accu invalzaag LXT
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
VONROC TOOLS VONROC Mini cirkelzaag
VONROC TOOLS VONROC Mini cirkelzaag
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Bosch PKS 18 LI 1
Bosch PKS 18 LI 1
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
FERM Precisie invalzaag/mini-cirkelzaag 500W
FERM Precisie invalzaag/mini-cirkelzaag 500W
FERM
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Hyundai mini cirkelzaag 600W Handcirkelzaag
Hyundai mini cirkelzaag 600W Handcirkelzaag
Hyundai
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Powerplus POWX1365MB Invalzaag 600W Ø89mm
Powerplus POWX1365MB Invalzaag 600W Ø89mm
Powerplus
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Cirkelzaag met Geleiderail Koopgids

Een cirkelzaag met geleiderail biedt de perfecte combinatie van nauwkeurigheid en gemak, waardoor je in staat bent om professioneel ogende sneden te maken met gemak en precisie. Kies voor de beste cirkelzaag met geleiderail om het beste uit je zaagwerk te halen!

Hoe werkt een cirkelzaag met geleiderail?

Een cirkelzaag met geleiderail werkt door het bevestigen van de geleiderail op het werkstuk, waardoor eenrechte lijn ontstaatwaarlangs je de cirkelzaag geleid. De geleiderail heeft een rechte metalen strip die aan de onderkant van de rail zit en over het werkstuk glijdt, terwijl de cirkelzaag zich langs de rail beweegt.

Om de zaag te gebruiken, plaats je derail op de gewenste positie en zet je deze vast. Vervolgens bevestig je de cirkelzaag aan de rail met behulp van klemmen die aan de onderkant van de zaag zijn bevestigd. Schakel de zaag in en geleid deze nu langs de rail. Hierbij snijdt het zaagblad in een rechte lijn in het werkstuk.

De geleiderail helpt om de zaag in een vaste positie te houden, zodat de zaagsnede recht en precies blijft. Bovendien zorgt de geleiderail ervoor dat de zaag zich niet zijwaarts kan bewegen, wat leidt tot onnauwkeurige en ongelijke sneden. 

Al met al is een cirkelzaag met geleiderail een handig hulpmiddel voor elke klus waarbij nauwkeurig en recht zagen vereist is.

Voordelen van een cirkelzaag met geleiderail

Een cirkelzaag met een geleiderail is de ideale combinatie voorprecisiewerk en efficiëntie. Dankzij de geleiderail geleid je de zaag nauwkeurig en recht door het werkstuk, wat resulteert in perfect rechte sneden en professioneel ogende afwerkingen. 

Bovendien vermindert het gebruik van een geleiderail de kans op het maken van fouten, waardoor je het werk sneller en gemakkelijker uitvoert. Het is een populaire keuze onder zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar precisie, gemak en consistentie in hun zaagwerk.

Hoe kies je een cirkelzaag met geleiderail?

Bij het kiezen van een cirkelzaag met geleiderail zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele overwegingen om te maken:

  • Zaagblad diameter: kies de diameter van het zaagblad dat het beste past bij het type werk dat je gaat doen. Grotere zaagbladen werken sneller en maken grotere zaagsneden, terwijl kleinere zaagbladen beter geschikt zijn voor fijner en preciezer werk.
  • Vermogen: het vermogen van de cirkelzaag bepaalt hoe gemakkelijk het is om door verschillende soorten materialen te zagen. Als je van plan bent om dik hout, metaal of andere harde materialen te zagen, kies dan voor een zaag met een hoger vermogen.
  • Handgrepen: controleer of de cirkelzaag comfortabele handgrepen heeft die gemakkelijk vast te houden zijn en de gebruiker voldoende controle en stabiliteit geven tijdens het zagen.
  • Veiligheidsfuncties: controleer of de cirkelzaag is uitgerust met veiligheidsfuncties zoals een beschermkap en veiligheidsschakelaar om ongelukken te voorkomen.
  • Gewicht en grootte: kies een cirkelzaag die gemakkelijk te hanteren is en past bij de grootte van het werk dat je gaat doen. Als je van plan bent om de zaag voor langere tijd te gebruiken, is het belangrijk dat deze niet te zwaar is en goed in de hand ligt.
  • Merk en prijs: kies een betrouwbaar merk met een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, en overweeg de prijs ten opzichte van het beschikbare budget.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een cirkelzaag met geleiderail kiezen die perfect past bij je behoeften en budget.

Tanden op het zaagblad

Het aantal tanden dat je nodig hebt op een cirkelzaaghangt af van het type zaagklus dat je gaat uitvoeren. Over het algemeen geldt dat cirkelzagen met meer tanden beter geschikt zijn voor fijner werk, terwijl zagen met minder tanden beter zijn voor grof en snel werk.

Als vuistregel kun je stellen dat een zaagblad met minder dan 24 tanden ideaal is voor grof werk zoals het zagen van hout met de nerf mee, terwijl een zaagblad met 24-40 tanden beter geschikt is voor algemeen gebruik zoals het zagen van plaatmateriaal en het zagen van hout dwars op de nerf.

Een zaagblad metmeer dan 40 tanden is geschikter voor fijnere zaagklussen, zoals het zagen van hardhout, fineer en andere materialen waar precisie belangrijk is. 

Houd er wel rekening mee dat een zaagblad met meer tanden vaak langzamer werkt dan een zaagblad met minder tanden, omdat de tanden meer materiaal moeten wegsnijden.

Het is belangrijk om het juiste aantal tanden voor je specifieke klus te kiezen om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt.

Zaagdiepte

De zaagdiepte van een cirkelzaag wordt bepaald door de diameter van het zaagblad. Over het algemeen geldt dat hoe groter het zaagblad, hoe dieper de zaagsnede. De zaagdiepte is belangrijk om te weten, zodat je weet welk type werk je met de cirkelzaag kunt uitvoeren.

Om de zaagdiepte te meten, plaats je het zaagblad op de hoogste stand en meet je de afstand van de onderkant van het zaagblad tot de zool van de zaag. Dit is de maximale diepte waarop de cirkelzaag in het materiaal kan zagen. De meeste cirkelzagen hebben een zaagdiepte van ongeveer 50-70 millimeter.

Houd er rekening mee dat de zaagdiepte mogelijk wordt beperkt door de dikte van het materiaal dat je zaagt. Als je bijvoorbeeld een zaagdiepte van 70 millimeter hebt en een stuk hout van 50 millimeter dik zaagt, snijdt de zaag slechts 20 millimeter in het materiaal.

Het is belangrijk om de zaagdiepte in gedachten te houden bij het kiezen van het juiste zaagblad en het plannen van je zaagwerk, om ervoor te zorgen dat je de zaag op de juiste manier gebruikt en de beste resultaten krijgt.

Wat kost een goede cirkelzaag met geleiderail?

De kosten van een goede cirkelzaag met geleiderail variëren sterk, afhankelijk van het merk, de kwaliteit, het vermogen en de functies van het gereedschap. Over het algemeen dien je rekening te houden met een prijs van€150 tot €500 voor een kwalitatief hoogwaardige cirkelzaag met geleiderail.

Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, zijn er ook enkele budgetvriendelijke cirkelzagen met geleiderail beschikbaar die rond de €100 kosten. Houd er wel rekening mee dat deze zagen mogelijk niet zo duurzaam zijn en over minder functies beschikken dan duurdere modellen.

Als je op zoek bent naar een professionele cirkelzaag met geleiderail, houd dan rekening met prijzen van meer dan €500. Deze zagen hebben vaak meer vermogen, geavanceerde functies en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ze geschikt maken voor intensief en langdurig gebruik.

Het is belangrijk om je budget en behoeften in overweging te nemen bij het kiezen van een cirkelzaag met geleiderail, en ervoor te zorgen dat je investeert in een kwalitatief hoogwaardig gereedschap dat voldoet aan je eisen en lang meegaat. 

Levensduur

Hoe lang een cirkelzaag met geleiderail meegaat, hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het gereedschap, de frequentie van gebruik en de manier waarop het gereedschap wordt onderhouden.

Een kwalitatief hoogwaardige cirkelzaag met geleiderail gaat jarenlang mee als je hem op de juiste manier gebruikt en onderhoudt. Regelmatig onderhoud, zoals het smeren van de zaag en het vervangen van versleten onderdelen, zorgt ervoor dat de zaag in topconditie blijft en zijn levensduur verlengt.

Houd er rekening mee dat intensief gebruik, ruwe behandeling en gebrek aan onderhoud de levensduur van de cirkelzaag verkorten. Het is daarom belangrijk om het gereedschap op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden, en het indien nodig te laten repareren door een professional.

Als vuistregel kun je stellen dat een cirkelzaag met geleiderail van een gerenommeerd merk dat goed wordt onderhouden, ongeveer 5 tot 10 jaar meegaat. 

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de levensduur van het gereedschap varieert afhankelijk van verschillende factoren, en dat regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik essentieel zijn om de levensduur van de zaag te verlengen.

Hoelang gaat een cirkelzaagblad mee?

Hoe lang een cirkelzaagblad meegaat, hangt af van verschillende factoren, zoals het type materiaal dat wordt gezaagd, de kwaliteit van het zaagblad, de frequentie van gebruik en de manier waarop het gereedschap wordt gebruikt.

Een kwalitatief hoogwaardig cirkelzaagblad van een gerenommeerd merk gaat jarenlang mee als je het op de juiste manier gebruikt en onderhoudt.

Regelmatig onderhoud, zoals het slijpen van het zaagblad en het vervangen van versleten of beschadigde tanden, kan ervoor zorgen dat het zaagblad in topconditie blijft en zijn levensduur verlengt.

Houd er rekening mee dat de levensduur van een zaagblad varieert afhankelijk van het materiaal dat je ermee zaagt. Als je het zaagblad gebruikt om hardhout, metaal of andere harde materialen te zagen, slijt het sneller dan wanneer je het gebruikt om zachtere materialen zoals kunststof of spaanplaat te zagen.

Over het algemeen kan een cirkelzaagblad ongeveer 100-300 zaagsneden maken voordat je het dient te vervangen. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of het zaagblad nog scherp is en niet beschadigd is om ervoor te zorgen dat je veilig en efficiënt werkt.

Als het zaagblad bot is of beschadigd is, vervang het dan onmiddellijk om te voorkomen dat het vastloopt of breekt tijdens het zagen. 

hero illustration

Hoe testen we Cirkelzagen met geleiderails?

Om de beste Cirkelzaag met Geleiderail te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Cirkelzaag met Geleiderail-test hebben we 1374 Cirkelzagen met geleiderails geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Cirkelzaag met Geleiderail-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Cirkelzaag met Geleiderail-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Cirkelzaag met Geleiderail-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Cirkelzaag met Geleiderail in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1374 Cirkelzagen met geleiderails te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Cirkelzagen met geleiderails in een oogopslag

1. Hyundai cirkelzaag 1.200 W met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.85
Gebruiksgemak
10
Ontdek de nauwkeurige Hyundai cirkelzaag, jouw ultieme zaagpartner voor elke klus! • Met een krachtige 1200 W motor biedt deze cirkelzaag de prestaties die je nodig hebt voor het moeiteloos zagen van hout en plaatmateriaal, zowel thuis als op de werkplaats. Maar dat is nog niet alles! De Hyundai cirkelzaag is uitgerust met een revolutionaire laserfunctie die je helpt om kaarsrechte zaagsneden te maken. De laser projecteert een duidelijke snijlijn op het werkstuk, waardoor je zelfverzekerd en precies kunt zagen. • Dankzij het meegeleverde zaagblad met een maximale diameter van 185 mm en een asgat van 20 mm, ben je klaar om elke zaagtaak aan te pakken. En het beste is dat je de zaagdiepte en zaaghoek traploos kunt instellen zonder gereedschap, dankzij de handige instelbare voetplaat met parallelgeleider. Hiermee ben je in staat om elke zaagklus nauwkeurig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. • Maak je geen zorgen over het verwisselen van zaagbladen - het is een fluitje van een cent! Met de bijgeleverde sleutel kun je het zaagblad eenvoudig verwisselen, waardoor je kostbare tijd bespaart en zonder vertraging weer verder kunt met je project. • Of je nu een enthousiaste doe-het-zelver bent of een professionele vakman, de Hyundai cirkelzaag is de perfecte metgezel voor al jouw zaagbehoeften. Of je nu planken op maat wilt zagen voor een doe-het-zelfproject of professioneel plaatmateriaal moet bewerken, deze zaagmachine levert altijd uitstekende resultaten. • Waar wacht je nog op? Verhoog je zaagprecisie en werk efficiënter met de Hyundai cirkelzaag. Voeg deze krachtige machine vandaag nog toe aan je gereedschapscollectie en ervaar het gemak en de kwaliteit van Hyundai gereedschap. Unieke productvoordelen; • Stofzuigeraansluiting • Traploos instelbare verstekhoek • Inclusief 185 mm zaagblad voor hout Unieke productkenmerken; - Model: 56212 - EAN: 8718502562125 - Gewicht: 3,5 kg - Netspanning: 230-240 V - Netfrequentie: 50 Hz - Vermogen: 1200 W - Snoerlengte: 2 m - Toerental: 5.800 min-1 - Diameter zaagblad: 185 mm - Max. dikte zaagblad: 1,6 mm - Min. tanddikte: 2,4 mm - Asgat: 20 mm - Max. zaagdiepte 90 graden: 65 mm - Max. zaagdiepte 45 graden: 46 mm - Verstekhoek 0-45o Laserunit; - Spanning: 3 V - Golflengte: 650 nm - Laserklasse: 2 - Beschermingsklasse: ||| Hoeveel jaar garantie?; Bij de Hyundai cirkelzaag 1200 W zit 2 jaar garantie. HYUNDAI POWER PRODUCTS Uitstekend gereedschap van topkwaliteit voor een voordelige prijs? Absoluut! Hyundai Power Products: Bouw aan jouw toekomst!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Hyundai invalzaag 1.050 W incl.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.36
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
10
• Ontdek de veelzijdigheid en precisie van de Hyundai 1.050 W invalzaag. Deze zaagmachine is perfect voor het maken van zuivere zaagsneden en biedt fijnafstelling van het zaagspoor en een handige diepteschaal. • De machine is voorzien van een stevige basis van gegoten aluminium, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. De softgrip handvatten zorgen voor een comfortabele en stevige grip tijdens het gebruik. Daarnaast heeft de invalzaag een bladbescherming en een stofafvoerpoort, waardoor je veilig en schoon kunt werken. • Bij de zaag wordt ook nog eens 3 x 330 mm geleiderail (lineaal) meegeleverd. Deze geleiderails hebben geëxtrudeerde sporen en een antislipbasis, waardoor je nauwkeurige zaagsnedes kunt maken. • De Hyundai invalzaag is geschikt voor het zagen van diverse houtsoorten en vergelijkbare materialen, maar ook voor gips, vezelplaten, kunststof en zelfs aluminium. Met een maximale zaagdiepte van 28 mm voor hout, 8 mm voor keramiek en 5 mm voor aluminium, kun je verschillende materialen met gemak bewerken. • Dankzij de gemakkelijk toegankelijke asvergrendeling kun je snel en eenvoudig zaagbladen vervangen. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken. • Ervaar de precisie en veelzijdigheid van de Hyundai 1.050 W invalzaag. Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden van deze hoogwaardige zaagmachine voor al je zaagklussen. Unieke productvoordelen; • Inclusief 4 bladen Ø 110 mm (hout, steen/tegels en metaal) • Koppelbare aluminium geleiderail 3 dlg Unieke productkenmerken; - Model 56341 - EAN: 8718502563412 - Vermogen: 1.050 W - Aansluitspanning: 230 V - Zaagblad Ø: 110 mm - Zaagblad: 48 tanden - Asgat Ø: 22,2 mm - Zaagdiepte Hout: 28 mm - Steen/tegels: 8 mm - Aluminium: 5 mm - Toerental: 12.000 min-1 - Geleiderail: 3 delen van 330 mm inclusief verbinder en 2 klemmen - Stofafzuigaansluiting: Ja - Kabellengte: 2 m - Gewicht: 4,5 kg Hoeveel jaar garantie?; Bij de Hyundai invalzaag 1050 W zit 2 jaar garantie. HYUNDAI POWER PRODUCTS Uitstekend gereedschap van topkwaliteit voor een voordelige prijs? Absoluut! Hyundai Power Products: Bouw aan jouw toekomst!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.74
Functionaliteit
9.61
Gebruiksgemak
8.87
Met deze 1200W invalzaag van Powerplus snijd je heel nauwkeurig stukken uit grote panelen. Zo maak je bijvoorbeeld een gat in een deurpaneel of gebruik je de invalzaag als cirkelzaag om stukken af te korten. Waarvoor is deze invalzaag van Powerplus geschikt? De invalzaag is bestemd voor het zagen van hout en gelijkaardige materialen, gipsplaat, cementgebonden vezelplaten en plastic. Met speciale, compatibele zaagbladen kan de invalzaag ook gebruikt worden om aluminium te zagen. Wat zijn de voordelen? De geleiderail zorgt keer op keer voor rechte en perfect nauwkeurige zaagsneden. Daarnaast stel je zeer precies zelf de zaaghoek en diepte in met de schaal en diepte-indicatoren. Met het Ø165mm-zaagblad snijd je tot maximum 56mm diep. Je kan de invalzaag ook kantelen om schuine sneden te maken. M.b.v. de vergrendelingshendel vervang je eenvoudig het zaagblad. De adapter sluit je aan op een stofafzuiging. Zo ben je verlost van hinderlijk zaagsel, waardoor je een duidelijk zicht op de zaaglijn behoudt. De POWX0562 wordt geleverd met 4 geleiderails, 2 klemmen en 2 zeskantsleutels. De Powerplus geleiderails POWX0562X zijn compatibel met deze invalzaag. Specificaties: Spanning/frequentie: 230-240V / 50Hz Opgenomen vermogen: 1200W Toerental onbelast: 5.200min-1 Zaagblad: Ø 165 x Ø 20 x 2,6 mm – 24T Max. zaagdiepte: 56 mm (90°) – 42 mm (45°) Verstekhoek: 0 – 45° Geleiderails: 39,5 cm Wat zit er in de verpakking? 1 x invalzaag 1 x zaagblad 2 x inbussleutels 4 x geleiderails 6 x verbindingsstukken om de geleiderails met elkaar te verbinden 2 x klemmen

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Makita Mkt 18 V Cirkelzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.54
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
8.76
Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Makita DSS501ZJ Cirkelzaag Ø136mm 18V Losse Body in Mbox Leveringsomvang: 1 stuks Zaagb hout 136x20x1,5 16T 20g 1 stuks Breedtegeleider 1 stuks Afzuigadapter 1 stuks Inbussleutel 5,0 mm 1 stuks Mbox nr.3 Bijzondere kenmerken: Door het lichte gewicht en goed gebalanceerde compacte ontwerp ideaal voor verticaal en bovenhands gebruik. Zaagdiepte-indicatie op de beschermkap. Daardoor snel en gemakkelijk op juiste diepte in te stellen. Uitgevoerd met een robuuste RVS zool voor een langere levensduur. Luchtstroom blaast zaagsel weg van de machine. Technische gegevens: Max. zaagcap. (hoogte) 0° 51 mm Max. zaagcap. (hoogte) 45° 35 mm Volt (spanning) 18 V Type motor 2-polig Afm. lxbxh 364x183x201 mm Diameter zaagblad 136 mm Toerental onbelast 3600 min-1 Ingebouwde verlichting ja Asblokkering ja Geluidsdrukniveau (LpA) 76 dB(A) Geluidsdrukniveau (K) 3 dB(A) Vibratie ah hout zagen 2,5 m/s² Vibratie (K) hout zagen 1,5 m/s² Accubeveiliging ja Asgat zaagblad 20 mm Elektrische rem ja Kantelen L/R 0 - 45 º Materiaal beschermkap Aluminium Materiaal zool RVS Softgrip ja Zaaghoogte 51 mm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Makita DSP600ZJ2 Accu invalzaag LXT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.89
Functionaliteit
8.54
Gebruiksgemak
8.85
Accu platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Makita DSP600ZJ2 Accu invalzaag LXT 2x18V met geleiderail en tas | Zonder accu's en lader Bijzondere kenmerken Compleet snoerloos en voorzien van soft start techniek is deze invalzaag comfortabel in gebruik. Ideaal voor het nauwkeurig op maat zagen van plaatmaterialen, massieve houten panelen en voor het uitzagen van rechte uitsparingen. Beschikt over Automatic torque Drive Technology (ADT): de machine past bij weerstand elektronisch de zaagsnelheid en het koppel aan voor behoud van kracht. Snel en eenvoudig splintervrij zagen dankzij de voorritsfunctie. Snel en zuiver zagen door constant instelbaar toerental dankzij BL-motor. De zaagsnelheid kan ook handmatig geregeld worden via een draaiknop. Geschikt voor het zagen van diverse materialen dankzij de variabele toerenregeling. De motor is voorzien van een elektronische rem waardoor het zaagblad onmiddelijk stilstaat. De maximale zaagdiepte bij 0° is 56 mm. Let op: de maximale zaagcapaciteit neemt met 4 mm af zodra de machine op de geleiderail staat. Kantelbaar van -1° tot 48° met precieze aanslagen op 0°, 22,5° en 45°. Altijd dezelfde zaaglijn, onder elke ingestelde hoek. Dankzij de ingebouwde vergrendeling kantelt de zaag niet van de rail als deze onder een hoek van 45° gebruikt wordt. Dicht op de muur zagen: 18 mm minimaal. Technische gegevens Diameter zaagblad 160 - 165 mm Max. zaagcap. (hoogte) 0° 56 mm Max. zaagcap. (hoogte) 45° 40 mm Max. zaagcap. 48° 38 mm Kantelen L/R -1 / 48 º Zaaghoogte 56 mm Asgat zaagblad 20 mm Standblad dikte 1,0 - 1,8 mm Var. toerenregeling (draaiknop) ja Toerental onbelast 2500 - 6300 min-1 Asblokkering ja Afm. lxbxh 346x241x272 mm Volt (spanning) 36 V Type motor BL-motor Constant toerental ja Softstart ja Softgrip ja Elektrische rem ja Accubeveiliging ja Materiaal beschermkap Aluminium Materiaal zool Magnesium Geluidsdrukniveau (LpA) 92 dB(A) Geluidsdrukniveau (K) 3 dB(A) Vibratie ah hout zagen 2,5 m/s² Vibratie (K) hout zagen 1,5 m/s² Vibratie ah aluminium zagen 2,5 m/s² Vibratie (K) aluminium zagen 1,5 m/s² Gewicht met BL1815N accu 4,4 kg Gewicht met BL1820 accu 4,4 kg Gewicht met BL1820B accu 4,4 kg Gewicht met BL1830 accu 5,1 kg Gewicht met BL1830B accu 5,1 kg Gewicht met BL1840 accu 5,1 kg Gewicht met BL1840B accu 5,1 kg Gewicht met BL1850 accu 5,1 kg Gewicht met BL1850B accu 5,1 kg Leveringsomvang Mbox nr.4 821552-6 Zaagb MDF 165x20x2,2 55T 5g B-57059 Inbussleutel 5,0 mm 783203-8 Geleiderail 1500mm 199141-8 Draagtas voor geleiderail tot 1500mm B-57613 Kofferinzet 839290-6

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. VONROC TOOLS VONROC Mini cirkelzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.45
Functionaliteit
7.96
Gebruiksgemak
8.55
VONROC Mini cirkelzaag / invalzaag voor de kleinere, precieze zaagklussen voor het op maat zagen van verschillende materialen Met deze mini cirkelzaag van VONROC is geen precisie klus je meer te gek. De machine wordt geleverd inclusief een 2-delige set geleiderails met een totale lengte van 100cm. Zo zaag jij de meest exacte en kaarsrechte zaagsneden. Met de drie meegeleverde zaagbladen kun je een grote verscheidenheid aan materiaal zagen zoals, hout, aluminium, kunststof & steen. Daarnaast is deze machine in te zetten als invalzaag voor het maken van uitsparingen voor stopcontacten of een uitsparing in het werkblad voor een spoelbak. Waarvoor is deze mini cirkelzaag / invalzaag zoal geschikt? Kleinere, precieze zaagklussen, zoals het op maat zagen van kozijnen en plinten. Precieze zaagsneden door plaatmateriaal van hout, aluminium, laminaat en kunststof. Als invalzaag, bijvoorbeeld uitsparingen zagen voor stopcontacten of een uitsparing in het werkblad voor een spoelbak. Zagen van steen en tegels met het diamant zaagblad. Belangrijkste voordelen van de cirkelzaag met geleiderail Exacte, kaarsrechte zaagsneden middels het meegeleverde geleiderail systeem. Met de drie meegeleverde zaagbladen kun je in een grote verscheidenheid aan materiaal zagen zoals, hout, aluminium, kunststof & steen. Doordat de rotatiesnelheid variabel instelbaar is kun je de snelheid perfect aanpassen op het te bewerken materiaal. Dankzij de meegeleverde stofafzuiging met adapter kun je stofvrij aan het werk. Door het compacte ontwerp ligt de zaag licht en comfortabel in de hand en is de zaag met één hand te bedienen. Je kunt de geleiderail eenvoudig uitbreiden. Eén of meerdere extra lengtes zijn als accessoire bij te bestellen (CS809AA – geleiderail set voor mini cirkelzaag / invalzaag 2x500mm). Dankzij de drie meter lange rubberen kabel geniet je van optimaal gebruiksgemak en alle bewegingsvrijheid. De machine beschikt over een extra zijhandvat voor betere controle en precies werken. Goed om te weten Extra of nieuwe zaagbladen nodig? Dat kan, bekijk en bestel de volgende zaagbladen welke geschikt zijn voor deze VONROC handcirkelzaag. CS806AA: 2 stuks diamantzaagbladen 85x15mm voor steen en keramiek. CS807AA: 2 stuks TCT zaagbladen 85x15mm voor verschillende houtsoorten, laminaat en kunststof. CS808AA: 2 stuks HSS zaagbladen 85x15mm voor verschillende houtsoorten, laminaat en non-ferro metalen. Technische specificaties Vermogen: 500W Onbelaste snelheid: 3500/6500 s/min Afmetingen zaagblad: Ø85 / Ø15 mm Zaagcapaciteit 0°: 22mm Gewicht (excl. geleiderail): 1.7kg Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De S_CS503AC cirkelzaag wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x VONROC mini cirkelzaag / invalzaag 500W – 85mm – CS503AC 1x Diamant zaagblad (voor droog zagen) 1x TCT zaagblad 24 tands 1x HSS zaagblad 44 tands 1x Parallelgeleider 1x Adapter voor stofafzuiging 1x Inbussleutel 1x Geleiderail 100cm (2-delig) 2x Klemmen 1x Koppelstuk 1x Geleide rail adapter voor montage op CS503AC

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Bosch PKS 18 LI 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.78
Draadloze kracht: dat is de Bosch PKS 18 LI 1. Deze cirkelzaag werkt namelijk op een Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu. In deze uitvoering wordt de accu niet standaard meegeleverd, maar als je al een Bosch Power For All 18 volt accu thuis hebt liggen, dan gebruik je gewoon deze accu voor de cirkelzaag. Zo zijn een onbelast toerental van 3800 toeren per minuut en een zaagcapaciteit tot 48 millimeter gegarandeerd. Wil je schuin zagen, dan doe je dat op 45 graden tot een diepte van 36 millimeter. Uiteraard kan dit alles zo stofvrij mogelijk door de stofzuigeradapter aan de achterzijde. Daarbij zaag je kaarsrecht met behulp van de aluminium voetplaat en ervaar je een minimale belasting door zijn geringe gewicht van slechts 2,6 kilogram.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. FERM Precisie invalzaag/mini-cirkelzaag 500W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
7.64
Gebruiksgemak
7.68
Met deze krachtige en compacte FERM 500W precisie cirkelzaag is geen klus te gek! De machine wordt geleverd met een set van twee geleiderails met een totale lengte van 700mm. Zaag door vrijwel ieder materiaal met de drie meegeleverde zaagbladen met een diameter van 85mm en de variabel instelbare snelheid. De zaagdiepte van de machine is eenvoudig instelbaar tot 22mm. Dankzij de meegeleverde stofafzuiging met adapter kun je stofvrij aan het werk. De cirkelzaag beschikt over een parallelgeleider waarmee je langere en nauwkeurige zaagsneden kunt maken. Dankzij de drie meter lange rubberen kabel geniet je van optimaal gebruiksgemak en alle bewegingsvrijheid. Daarnaast beschikt de machine over een extra zijhandvat voor betere controle en precies werken. Wat zit er in de verpakking? 1x Precisie cirkelzaag 1x TCT zaagblad T24 1x HSS zaagblad T44 Diamant zaagblad Stofzuigadapter Inbussleutel Parallelgeleider Zijhandgreep 2x Geleiderail 2x Klemmen 1x Koppeling incl. bevestigingsmoeren 1x Houder voor montage Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Hyundai mini cirkelzaag 600W Handcirkelzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.74
Gebruiksgemak
7.2
Deze Hyundai mini cirkelzaag is een multifunctionele handcirkelzaag en te gebruiken als invalzaag en afkortzaag. Zeer nauwkeurige zaagwerkzaamheden? Deze precisie cirkelzaag zaagt zeer exact door aluminium, laminaat, kunststof en tegels met behulp van het juiste, meegeleverde zaagblad. Door het compacte formaat van deze cirkelzaag kun je hem eenvoudig bedienen met één hand. Door de bijgeleverde stofafzuiging met adapter kun je stofvrij aan het werk. De zaagmachine beschikt over een parallelgeleider. Een geleider is een ijzeren liniaal die wordt bevestigd aan de onderkant van de cirkelzaag. Hiermee kun je langere en nauwkeuriger zaagsneden maken. Inhoud; - Hyundai mini cirkelzaag 600W - Ø85mm. - Hyundai diamant snijschijf Ø85mm. -> Voor het snijden van steengoed of tegels. - Hyundai HM zaagblad 30T Ø85mm. -> Voor snel en zuiver snijden van ruwe of gelamelleerde spaanplaten of hardhout. - Hyundai HSS zaagblad 36T Ø85mm. -> Voor het snijden van non-ferrometalen, kunststoffen of zacht hout. - Inbussleutel. - Spanschroef met spanflens. - Parallelgeleider. - Hyundai gebruiksaanwijzing en garantievoorschriften (meertalig). Unieke productvoordelen; - Te gebruiken als cirkelzaag, invalzaag én afkortzaag. - Geschikt voor zeer nauwkeurige zaagwerkzaamheden. - Zeer compact en lichtgewicht; met slechts één hand te bedienen. - Geleverd met 3 verschillende Ø85mm zaagbladen voor hout, metaal, kunststof en steen. - Uitgevoerd met parrellelgeleider. - Traploos instelbare zaagdiepte. Unieke productkenmerken; - Merk; Hyundai Power Products. - Vermogen; 600W. - Spanning; 220-240V / 50Hz. - Toerental; 7.400 per minuut. - Diameter zaagblad; Ø85mm. - Boring; Ø10mm. - Max. zaagdiepte hout; 25mm. - Max. zaagdiepte keramiek; 10mm. - Max. zaagdiepte aluminium; 3mm. - Kabellengte; 2 meter. - Gewicht (in gebruik); 2100 gram. - Geluidsvermogen; 100dB (A) 7m. - Garantie; 2 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

10. Powerplus POWX1365MB Invalzaag 600W Ø89mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.64
Functionaliteit
7.63
Gebruiksgemak
6.73
Nauwkeurig recht zagen, zowel dwars als in de lengte, inval of verstek zagen, het is allemaal mogelijk met deze multifunctionele cirkelzaag. Waar is deze invalzaag voor geschikt? Deze cirkelzaag leent zich perfect voor de kleinere en gedetailleerde zaagklussen. Zoals het op maat zagen van kozijnen, laminaat en plinten. Maar je kunt hem ook gebruiken als invalzaag, bijvoorbeeld om een uitsparing te zagen voor een stopcontact. De voordelen van de cirkelzaag: Door het compacte formaat van deze cirkelzaag kun je hem eenvoudig bedienen met één hand. De maximale zaagdiepte is 28,5 mm maar je kan zelf eenvoudig instellen hoe diep je wil zagen. Deze cirkelzaag levert telkens opnieuw een perfecte zaagsnede dankzij de ingebouwde laser. De veiligheidsknop en vergrendeling zorgen voor de nodige veiligheid. De cirkelzaag wordt geleverd met 3 verschillende zaagbladen zodat je snel en precies door verschillende soorten materialen kan zagen zoals door houten planken, aluminium buizen en keramische tegels. Je kan de cirkelzaag ook aansluiten op een stofzuiger zodat je goed zicht houdt op de zaaglijn en zorgt voor een propere werkomgeving zonder zaagsel. De cirkelzaag wordt geleverd met verstekbak, geleiderail en drie verschillende zaagbladen. Zo kan je meteen aan de slag en ook doorheen verschillende materialen zagen. Wat zit er in de verpakking? • 1 x Cirkelzaag • 1 x Verstekbak (om onder een bepaalde hoek te zagen) • 1 x Geleiderail (om zuiver en recht te zagen) • 1 x TCT-zaagblad (hout) • 1 x Universeel zaagblad HSS ( zacht metaal, kunststof, aluminium) • 1 x Diamantzaagblad (keramiek, steen) • 1 x Inbussleutel (voor het snel wisselen van zaagblad) • 1 x Slang voor stofafzuiging (42 mm) Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning - Frequentie: 220-240 V~ - 50 Hz • Vermogen: 600 W • Toerental: 5500 min-1 • Max. zaagdiepte (hout): 28,5 mm • Max. zaagdiepte ( keramiek): 8 mm • Max. zaagdiepte ( aluminium): 3 mm • Kabellengte: 3 meter • Afmetingen zaagblad: Ø89xØ10x1,0 mm Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op de POWX1365MB invalzaag. Zaagblad aan vervanging toe? • Universeel zaagblad HSS voor zacht metaal, kunststof en aluminium: Kreator KRT023150. • Zaagblad voor hout: Kreator KRT020050. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. 1. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie 2. Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie 3. Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Cirkelzagen met geleiderails. Er zijn immers 1374 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!