Bestenu
Rafael_de_Wit

Rafael de Wit

Redacteur | Productexpert
Expertise Houtbewerking, meubelontwerp en klussen. , Creatief schrijven
Opleiding Hout en Meubileringscollege
button
button
button
button
hero illustration

Hoogtepunten

  • list plusRafael heeft verschillende meubelstukken op maat ontworpen en vervaardigd die zijn tentoongesteld in gerenommeerde meubelzaken.
  • list plusHij geniet van het restaureren van klassieke auto's en motoren en deze naar hun oorspronkelijke staat terugbrengen, wat zijn vaardigheden in automechanica aantoont.

 

Opleiding

Rafael heeft de opleiding creatief vakman gevolgd en heeft deze binnen vier jaar succesvol afgerond. 

 

Ervaring

Rafael had altijd al een passie voor ontwerpen en vakmanschap. Tijdens zijn stage bij een ontwerpbureau kreeg hij de kans om te werken aan diverse creatieve projecten en zijn ontwerpvakmanschap verder te ontwikkelen. Hij leerde de nieuwste technieken en werkte met verschillende materialen om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn eigen stijl te ontwikkelen.

Naast zijn stage besloot hij om als freelancer aan de slag te gaan voor verschillende klanten. Deze ervaring gaf hem de kans om op maat gemaakte ontwerpen te creëren en zijn klanten te helpen bij het realiseren van hun creatieve visie. Het werken als freelancer stelde hem ook in staat om zijn projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen en te leren omgaan met deadlines en budgetten.

Hij genoot van de samenwerking met andere creatieve professionals, zoals fotografen en stylisten, om multidisciplinaire projecten te realiseren. Deze samenwerkingen gaven hem nieuwe inzichten en inspiratie en verbeterden zijn vermogen om creatieve oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken.

hero illustration
Bestenu

Geschreven door Rafael de Wit

Bestenu
ambachtsman_die_zorgvuldig_een_stevige_beitel_hanteert-1.webpBeitel Afgebroken? Geen Paniek!

Gepubliceerd op:06 september, 2023

closeup_van_roestvrijstalen_plaat-1.webpBoren in Rvs: Zo Doe je Dat

Gepubliceerd op:06 september, 2023