Bestenu

Wat is de beste mini compressor van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede mini compressor is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste mini compressor van 2023? Na het onderzoeken van 205 mini compressors kwam de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel als beste uit onze mini compressor-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de mini compressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 mini compressors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige mini compressor-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste mini compressors

1Score: 9.6
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart
Beste Mini Compressor voor hobbyisten
Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Beste Mini Compressor voor professioneel gebruik
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Beste Mini Compressor voor airbrushing
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart
Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart
Westhome
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart
Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mini-Compressor Koopgids

Een mini-compressor is een redder in nood in meer situaties dan je denkt. Je pompt er niet alleen autobanden mee op, maar blaast er stof mee weg, spuit er vloeistoffen mee, en nog meer. Lees er hier meer over!

Wat kun je doen met een mini-compressor?

Met een mini-compressor kun je verschillende taken uitvoeren, zoals:

 • luchtgereedschappen aandrijven, zoals luchtschroevendraaiers, luchthammers, luchtslijpers en luchtlijm pistolen;
 • banden, bedden, ballen, en andere opblaasbare objecten oppompen;
 • dingen schoonmaken met een blaasfunctie.
 • verf en andere vloeistoffen middels een spuitpistool spuiten;
 • inzetten als energiebron voor kleine of anderszins mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons, laptops, enzovoorts.

Waar moet je op letten bij het kopen van een mini-compressor?

Belangrijke overwegingen bij het kopen van een mini-compressor zijn onder meer de volgende zaken.

Vermogen

De vermogen van een mini-compressor is belangrijk om te bepalen welke soorten taken je  ermee kunt uitvoeren.

Over het algemeen is een hoger vermogen nodig voor zwaardere taken, zoals het aandrijven van zwaardere luchtgereedschappen of het spuiten van verf. Bepaal daarom vooraf welke taken je ermee wilt uitvoeren en welke specificaties je nodig heeft.

Geluidsniveau

Mini-compressoren kunnen relatief luid zijn, vooral wanneer ze worden gebruikt voor zwaardere taken. Als je de compressor binnenshuis of in een omgeving met weinig geluid wilt gebruiken, is het belangrijk om een model te kiezen met een geluidsniveau onder de 70 dB op 4 meter afstand.

Mobiliteit

Als je de mini-compressor op verschillende locaties wilt gebruiken, is het belangrijk om te kiezen voor een model dat licht en compact is en eenvoudig is te verplaatsen. Er zijn modellen beschikbaar met wielen en een draagbaar ontwerp, waardoor het verplaatsen van de compressor veel gemakkelijker wordt.

Duurzaamheid

Als je de mini-compressor vaak wilt gebruiken, is het belangrijk om te kiezen voor een model dat duurzaam is en een lange levensduur heeft. Let bijvoorbeeld op de materialen die zijn gebruikt voor de constructie en de kwaliteit van de bevestigingsonderdelen.

Prijs

Tot slot is de prijs een belangrijke overweging bij het kopen van een mini-compressor. Bedenk dat je wellicht meer moet uitgeven voor een model met een hogere capaciteit, meer duurzaamheid of een lager geluidsniveau. Vergelijk verschillende modellen en prijzen om er zeker van te zijn dat je de juiste mini-compressor voor uw specifieke behoeften krijgt.

Vermogen

De vermogens van mini-compressoren variëren en het vermogen dat nodig is voor een specifieke taak hangt af van verschillende factoren, zoals het type gereedschap dat je gebruikt en de taak zelf. Over het algemeen geldt echter het onderstaande …

 • Lichte taken, zoals het oppompen van banden en het opblazen van opblaasbare objecten, kun je uitvoeren met een mini-compressor met een vermogen van ongeveer 1 tot 2 CFM (cubic feet per minute).
 • Gemiddelde taken, zoals het gebruik van een luchtschroevendraaier, een luchthammer of een luchtslijper, vereisen meestal een vermogen van ongeveer 2 tot 3 CFM.
 • Zwaardere taken, zoals het spuiten van verf of het gebruik van een zwaar luchtgereedschap, vereisen meestal een vermogen van 3 tot 4 CFM of meer.

Houd er rekening mee dat dit algemene richtlijnen zijn en het vermogen dat nodig is voor jouw specifieke taak kan afwijken. Het is daarom belangrijk om de specificaties van de mini-compressor en het gereedschap te raadplegen voordat je een aankoop doet.

Duurzame materialen

Bij de fabricage van mini-compressoren worden meestal verschillende materialen gebruikt om verschillende onderdelen te fabriceren. Hieronder staan enkele van de meest gebruikte materialen:

 • Mini-compressoren hebben een behuizing die de interne onderdelen beschermt en de sterkte van de compressor verhoogt. Veelal kom je materialen als (roestvrij) staal tegen voor de kast van de compressor, of plastic. Kies hoe dan ook een model waarbij dit dik genoeg is om tegen een stootje te kunnen.
 • De pomp van een mini-compressor moet sterk, duurzaam en bestand tegen slijtage zijn. Veelal zie je hierbij onder de goede compressors materialen als messing of aluminium.
 • De tanks van mini-compressoren moeten sterk en bestand tegen corrosie zijn. Idealiter bestaat deze dan ook uit roestvrij staal.
 • Koppelingen zijn verbindingen tussen de verschillende onderdelen van de compressor en moeten sterk en bestand tegen slijtage zijn. Veelal bestaan deze uit messing of aluminium.

In het algemeen is het belangrijk om te kiezen voor een mini-compressor die is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat deze duurzaam en bestand tegen slijtage is en een lange levensduur heeft.

Hoeveel stroom verbruikt een mini-compressor?

Hoeveel stroom een mini-compressor verbruikt, hangt af van verschillende factoren, zoals het vermogen, de leidingdiameter, de druk en de hoeveelheid lucht die het moet leveren. Gemiddeld verbruiken mini-compressoren tussen de 2 en 6 ampère.

Houd er rekening mee dat dit kan verschillen per model en per taak. Het is daarom slim om de specificaties van de compressor te bekijken voordat je hem koopt, zodat je zeker weet dat hij bij je energiebehoeften past.

 


 

Heeft een compressor onderhoud nodig?

Ja, een compressor heeft onderhoud nodig om naar behoren te blijven functioneren en om zijn levensduur te verlengen.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om regelmatig de buitenkant en interne onderdelen van de compressor schoon te maken om stof, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen.

Veel compressoren vereisen daarnaast regelmatige olieverversing om de interne onderdelen te beschermen tegen slijtage en de prestaties te verbeteren.

Het vervangen van het luchtfilter valt ook niet te missen. Dit zorgt dat de motor vrij blijft van zaken als stof, waardoor de prestaties op peil blijven.

Overloopbeveiliging is een volgende aandachtspunt wat betreft onderhoud. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de overloopbeveiliging van de compressor werkt, om te voorkomen dat de tank overloopt.

Regelmatige inspecties van andere onderdelen, zoals de koppelingen en het systeem voor luchtverdeling, kunnen ook helpen om problemen op te sporen en te verhelpen voordat ze uit de hand lopen.

Het is verstandig om de gebruiksaanwijzing van de compressor te raadplegen voor specifieke onderhoudsvereisten, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van het model en de fabrikant.

hero illustration

Hoe testen we mini compressors?

Om de beste mini compressor te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze mini compressor-test hebben we 205 mini compressors geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze mini compressor-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze mini compressor-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne mini compressor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste mini compressor in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 205 mini compressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste mini compressors in een oogopslag

1 - Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Pomp binnen no-time jouw banden op met de bandenpomp van Olvy. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes kan de compressor gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Van luchtbedden tot auto- en luchtmatrassen tot fietsbanden! De juiste bandenspanning voorkomt klapbanden en slijtage, en vermindert benzineverbruik. Met deze digitale, compacte compressor pomp je veilig en snel banden en vele andere dingen op. Eenvoudiger en gemakkelijker zal het niet worden! Eigenschappen: Sneller opblazen: De compressor bandenpomp kan een lekke band veel sneller oppompen dan andere pompen. De compressor kan standaard autobanden in ongeveer 60s oppompen. Automatische uitschakeling: De Olvy Bandenpomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra de bandenpomp de gewenste drempel bereikt, waardoor te veel opblazen wordt voorkomen, je hoeft zich geen zorgen te maken dat de bandenpomp te hard of te weinig wordt opgepompt. Eenvoudig te bedienen: Onze luchtcompressor 12v is zeer gemakkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan op het 12-volt stopcontact (sigaretten aansteker) in jouw auto en bevestig de slang aan de band die u wilt oppompen. Draai de schakelaar om en de luchtcompressor doet al het werk voor je. Multifunctioneel: De bandenspanningspomp pompt banden op voor auto's, fietsen, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed, kanoën enzovoort. 4 meegeleverde ventieladapters voldoen aan de meeste van jouw vraag. LED-licht en LCD digitaal scherm: Bandenpomp is uitgerust met heldere en duurzame LED-verlichting voor gebruik in noodgevallen. De draagbare luchtcompressor is uitgerust met een groot, uiterst nauwkeurig en helder display dat je zal helpen om de vereiste waarden PSI, BAR, KPA, KG / CM² zelfs in het donker of 's nachts te berekenen. Deze draagbare bandenpomp is klein van formaat, die met een draagbaar compact ontwerp gemakkelijk in bagage en etc. kan worden geplaatst. Inhoud verpakking: 1x Lucht Compressor 4x Ventiel 1x Handleiding 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven daarom naar volledige garantie op kwaliteit en klanttevredenheid. Als je eventuele problemen ervaart of opmerkingen hebt over onze bandenpomp, kun je altijd contact met ons opnemen via bol.com. Ons team doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Mini Compressor voor hobbyisten: Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart is dat het sterk en handig in gebruik is.
 • list plusDeze mini compressor heeft een goede kwaliteit en is langdurig.
 • list plusDeze mini compressor heeft een usb-c poort en is multifunctioneel.

Nadelen Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

 • list plusEen nadeel van de Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart is dat hij prijzig is.
 • list plusEen ander nadeel van deze mini compressor is dat hij een vast slangetje heeft waardoor hij minder compact op te bergen is.
 • list plusEen laatste nadeel van deze mini compressor is dat de accu snel leeg is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

De Bosch EasyPump Accupomp is een handige mini compressor die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een gewicht van slechts 837 gram past hij zelfs in je rugtas. Het is een slim apparaatje dat geschikt is voor kleine klusjes en het oppompen van banden, ballen en zelfs kleine watersportartikelen. De realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie zorgen voor nauwkeurige resultaten bij het oppompen. De EasyPump is uitgerust met diverse adapters die netjes in het opbergvak zijn opgeborgen, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Wat deze mini compressor echt onderscheidt van andere compressors is het lichtgewicht ontwerp en de handige opbergmogelijkheden voor de adapters. Bovendien is het gebied rond het ventiel oplichtend, waardoor je zelfs in het donker goed kunt zien wat je doet. Het is echt een slimme tool die je tijd en moeite bespaart bij het oppompen van verschillende objecten.

Een ander groot voordeel is dat de EasyPump werkt op accu. Je laadt de accu op met de meegeleverde usb kabel. Hierdoor ben je niet afhankelijk van stopcontacten en kun je de compressor overal gebruiken. De lage netto luchtopbrengst van 9 liter per minuut maakt de compressor geschikt voor kleine klusjes en het oppompen van verschillende objecten. Het geluidsniveau van 71 dB is relatief laag en zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het oppompen.

Als specialist in Mini Compressor kan ik concluderen dat de Bosch EasyPump Accupomp een slimme en handige tool is voor het oppompen van verschillende objecten. Het lichtgewicht ontwerp en de handige opbergmogelijkheden voor de adapters maken het een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een handige mini compressor. De enige mogelijke drawback is de lage luchtopbrengst, waardoor de compressor minder geschikt is voor grotere klussen en objecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3 - Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Voordelen

 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen is krachtig genoeg om banden op correcte druk te houden.
 • list plusHet is klein en licht van gewicht waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft een accuraat drukmeter waardoor je precies weet wat de druk is.

Nadelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusHet heeft geen opbergkoffer waardoor je het lastig kunt opbergen.
 • list plusHet heeft geen batterij waardoor je deze moet aansluiten op een stopcontact.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft geen verlichting waardoor het moeilijk kan zijn om in donkere ruimtes te werken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een handige en compacte luchtpomp die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Makita DMP180Z Luchtpomp zeker het overwegen waard! Deze luchtpomp heeft een maximale druk van 8,3 Bar en kan 5 minuten continu gebruikt worden zonder oververhit te raken. Bovendien is de machine voorzien van een geheugen voor de laatst ingestelde druk, wat erg handig is als je regelmatig dezelfde druk moet gebruiken.

Wat deze luchtpomp echt uniek maakt, is het feit dat hij wordt geleverd met 4 extra adapters. Zo kun je niet alleen banden oppompen, maar ook opblaasbaar zwembadspeelgoed en voetballen! Bovendien is de slang uitgerust met een adapter voor autoventielen, zodat je ook onderweg altijd de banden van je auto op de juiste spanning kunt brengen.

Het display van de luchtpomp is verlicht, zodat je ook in het donker goed kunt zien welke druk je hebt ingesteld. En als de ingestelde druk bereikt is, stopt de luchtpomp automatisch. Wel zo handig! Het enige nadeel is dat de luchtpomp zonder accu en oplader wordt geleverd, dus als je die nog niet hebt, zul je die er nog los bij moeten kopen.

Al met al zijn we erg tevreden over de Makita DMP180Z Luchtpomp. Hij is compact, handig in gebruik en wordt geleverd met extra adapters voor diverse toepassingen. Een echte aanrader voor iedereen die regelmatig banden en opblaasbare voorwerpen moet oppompen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Mini Compressor voor professioneel gebruik: Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

Voordelen

 • list plusDe Powerplus POWX1706 Compressor heeft een krachtige 1100W motor voor doeltreffend werken.
 • list plusHet is compact en handig in gebruik, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze compressor is duurzaam en veilig in gebruik.

Nadelen Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

 • list plusHet apparaat heeft geen tank, waardoor er geen druk kan worden opgebouwd voor sterke compressie.
 • list plusIn vergelijking met andere mini compressoren is deze compressor relatief lawaaierig.
 • list plusDe matige kwaliteit van sommige onderdelen kan bij intensief gebruik leiden tot problemen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een handige en compacte compressor voor het oppompen van banden, ballen en luchtmatrassen? Dan is de Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart misschien wel de juiste keuze voor jou. Met een hoog luchtdebiet van 180l/min ben je in een mum van tijd klaar met je klus. Het mooie van deze compressor is dat hij olievrij is, wat betekent dat je hem bijna geen onderhoud hoeft te geven.

De POWX1706 is niet alleen compact, maar ook licht in gewicht. Hierdoor kun je hem makkelijk meenemen en opbergen. Bovendien beschikt deze compressor over een veiligheidsklep, waardoor overbelasting voorkomen wordt. Je kunt de verschillende accessoires handig opbergen in de behuizing, zodat je alles gemakkelijk bij de hand hebt.

In de verpakking vind je naast de compressor ook een persluchtpistool met manometer, negen verschillende adapters en een 3m-lange spiraalslang met snelkoppeling. Zo heb je altijd het juiste hulpstuk bij de hand. De nominale werkdruk van 8 bar is meer dan voldoende voor de meeste klussen.

Het enige nadeel van deze compressor is dat het geluidsniveau vrij hoog is, namelijk 97 dB. Dit kan storend zijn als je in een rustige omgeving werkt.

Al met al is de Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart een handige en betrouwbare compressor voor de meeste luchtgerelateerde klussen. De verschillende accessoires maken het gemakkelijk om verschillende voorwerpen op te blazen en de olievrije motor bespaart je veel tijd en moeite in onderhoud. Het enige nadeel is het hoge geluidsniveau.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Mini Compressor voor airbrushing: LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Voordelen

 • list plusDe LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw is krachtig genoeg om banden mee op te pompen.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik en klein genoeg om mee te nemen op reis.
 • list plusHet heeft een duurzaam design, een duidelijk display en wordt geleverd met veel accessoires.

Nadelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusEr wordt geen stevige tas meegeleverd om de luchtcompressor in op te bergen, wat handig zou zijn.
 • list plusHet is net iets minder krachtig dan sommige andere compressoren.
 • list plusHet is wat prijziger dan sommige andere compressoren.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een krachtige en draagbare luchtcompressor? Dan is de LUVEGO Compressor Bandenpomp iets voor jou! Deze handige compressor is niet alleen compact en gemakkelijk mee te nemen, maar ook oplaadbaar via USB of 12V. Het ingebouwde digitale display maakt het gemakkelijk om de juiste druk in te stellen, en de bijgeleverde opzetstukken maken het mogelijk om niet alleen banden op te pompen, maar ook ballen en andere opblaasbare voorwerpen.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere mini compressors is de snelheid en kracht. Met een pompsnelheid van +/- 25 liter per minuut is de LUVEGO Compressor Bandenpomp ontzettend snel en krachtig. Bovendien is de compressor draadloos en oplaadbaar, zodat je hem gemakkelijk onderweg kunt gebruiken.

Een ander voordeel van de LUVEGO Compressor Bandenpomp is het simpele en duidelijke ontwerp. Met slechts drie knoppen en een duidelijk display is de compressor gemakkelijk in gebruik, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Als het gaat om geluidsniveau, produceert de compressor 70 dB, wat vrij stil is voor een compressor van deze grootte. De maximale luchtdruk is 10,3 bar, en het vermogen is 120 W. Met een gewicht van slechts 1109 g is de LUVEGO Compressor Bandenpomp ook gemakkelijk mee te nemen.

Een nadeel van deze compressor is dat de fabrieksgarantie slechts twee jaar is. Maar overall is de LUVEGO Compressor Bandenpomp een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, draagbare luchtcompressor voor thuis én onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Voordelen

 • list plusDeze 12V compressor is duurzaam en betrouwbaar.
 • list plusHet is compact en makkelijk mee te nemen.
 • list plusHet is multifunctioneel en handig in gebruik.

Nadelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusGeen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.7

Ben je het zat om je banden met een onhandige pomp te moeten oppompen? Dan is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart de perfecte oplossing voor jou! Deze elektrische pomp is compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Bovendien heeft de pomp 11 opzetstukken, waardoor je hem voor alle soorten banden kan gebruiken. Of je nu een auto, fiets, scooter of motor hebt, deze pomp is geschikt voor alles! En dat is nog niet alles, want de pomp heeft ook een zaklamp- en SOS-functie, een powerbank-functie en 3x2000 mAh batterijen (de sterkste op de markt). Kortom, de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart is een absolute must have voor iedereen die graag veilig en voorbereid op pad gaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat het klein van formaat is en eenvoudig te bedienen is.
 • list plusEen ander voordeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat deze van hoge kwaliteit is en betrouwbaar is.
 • list plusNog een voordeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij een lage geluidsproductie heeft, waardoor hij discreet is.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusEen nadeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij soms automatisch uit kan schakelen.
 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black heeft een langzame oplaadtijd.
 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black heeft geen extra accessoires.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Heb je vaak last van te zachte banden? Wil je niet voor onverwachte situaties komen te staan? Of ben je het helemaal zat om je banden steeds te moeten oppompen met een ingewikkelde pomp? Dat snappen wij volledig en daarom hebben wij bij Vulpes Tech® een super handige bandenpomp ontwikkelt. Deze compacte en draagbare bandenpomp kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer voor onverwachte situaties komt te staan! Handige bandenpomp De draagbare pomp van Vulpes Tech® is er voor gemaakt om alle soorten banden op te pompen! De pomp is te gebruiken voor Mountainbikes, Autobanden en Fietsbanden. De pomp is ook makkelijk te gebruiken voor Voetballen en opblaasartikelen zoals zwembadbanden. Elektrische pomp De pomp is elektrisch en daardoor hoef je geen lichamelijke inspanning te leveren om je banden op te pompen. Erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! De pomp kun je gebruiken om voldoende lucht te pompen in: +- 5 Autobanden, +- 5 minuten per band. +- 15 Fietsbanden, +- 2 minuten per band. +- 6 Motorbanden, +- 5 minuten per band. +- 50 Ballen, +- 45 sec. per bal. De verpakking bevat de volgende elementen: 2x Opzetstuk voor autobanden 2x Naald voor ballenpomp. 2x Opzetstuk voor fietsbanden. Inclusief 7 Opzetstukken De pomp is voorzien van 4 + 3 Opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. Zo is de pomp van Vulpes Tech® zeer vlot en gemakkelijk in gebruik. De 4 Opzetstukken zijn voor alle soorten en maten banden te gebruiken! De voordelen van de bandenpomp van Vulpes Tech®: ✅ Elektrisch, waardoor je geen inspanning hoeft te leveren ✅ Inclusief 4 opzetstukken plus 3 extra reserve naalden (duurzame set) ✅ Voor alle soorten banden te gebruiken ✅ Compact design, gemakkelijk mee te nemen ✅ USB-Oplaadbaar ✅ Zaklamp functie ✅ Powerbank functie ✅ 2*2000 mAh batterij (sterkste op de markt) ✅ Nederlandse Handleiding (per mail) Compact design Doordat de pomp van Vulpes Tech® een compact design heeft, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kun je je banden gemakkelijk en snel oppompen, waar je ook maar bent, omdat je nu geen grote en onhandige fietspomp of compressor hoeft mee te nemen. USB-Oplaadbaar De pomp is gemakkelijk op te laden via een USB-kabel en zo hoef je geen geld uit te geven aan dure batterijen. Dat maakt de elektrische bandenpomp van Vulpes Tech® nog gebruiksvriendelijker! 100% TEVREDENHEIDSGRANTIE Ben je niet tevreden over onze Elektrische bandenpomp? Dat is vervelend maar wij van Vulpes Goods® willen ten alle tijden dat jij tevreden bent en daarom kun je je bestelling tot 30 dagen na je aankoop, gratis retour sturen naar ons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Heb je genoeg van het handmatig oppompen van je fietsbanden of ballen? Dan is de Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart de perfecte oplossing voor jou! Deze mini compressor is niet alleen geschikt voor het oppompen van fietsbanden, maar ook voor voetballen, luchtbedden en nog veel meer. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Wat deze mini compressor zo bijzonder maakt, is de nauwkeurigheid waarmee de luchtdruk wordt ingesteld. Met de geavanceerde digitale display ben je verzekerd van de juiste bandenspanning. Dit voorkomt verminderde prestaties, hoger benzineverbruik en een verhoogde bandenslijtage. Daarnaast is deze mini compressor oplaadbaar en heeft het zelfs een powerbank functie in geval van nood.

De Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je deze mini compressor voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Het enige nadeel is dat het kleine luchttuitje niet geschikt is voor alle luchtbedden.

Als je op zoek bent naar een handige en nauwkeurige manier om je banden op te pompen, dan is de Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart zeker een goede keuze. Het is gemakkelijk in gebruik en biedt veel voordelen. Of je nu fietser, voetballer of kampeerder bent, deze mini compressor is een absolute must-have!

Persoonlijk vind ik deze mini compressor een uitstekend product. Het is niet alleen nauwkeurig, maar ook zeer veelzijdig. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je het overal mee naartoe kunt nemen, en de powerbank functie is een handige bonus. Het enige minpuntje is dat het kleine luchttuitje niet geschikt is voor alle luchtbedden, maar dat is slechts een kleinigheidje. Al met al ben ik zeer tevreden met deze mini compressor!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Als je op zoek bent naar een handige en multifunctionele compressor, dan is de Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart een geweldige keuze. Met deze compressor kun je niet alleen je banden oppompen, maar ook luchtbedden, ballen en ander opblaasbaar speelgoed. Het apparaat is compact en draagbaar, dus je kunt het overal mee naartoe nemen.

Een groot voordeel van deze compressor is de nauwkeurige druk- en spanningsmeter, waardoor je de druk en spanning kunt afstellen op het juiste niveau. Zo zorg je ervoor dat je banden, fietsbanden of voetbal altijd op de juiste spanning staan. Bovendien heeft de compressor verschillende standen, waardoor je elk object op het juiste tempo kunt oppompen.

Een ander voordeel van deze compressor is het geluidsniveau van slechts 20 dB. Hierdoor kun je de compressor gebruiken zonder dat je anderen stoort of wakker maakt. Daarnaast is het apparaat lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het perfect is voor onderweg.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere compressors is de meegeleverde 12V autokabel en USB oplaadkabel. Hierdoor kun je het apparaat opladen in de auto of via een USB-poort, waardoor je altijd kunt zorgen dat de compressor klaar is voor gebruik.

Als specialist in Mini Compressor kan ik zeggen dat de Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctionele en gebruiksvriendelijke compressor. Het apparaat is lichtgewicht, draagbaar en heeft een nauwkeurige druk- en spanningsmeter. Het enige nadeel is dat het vermogen van 120 W misschien niet voldoende is voor zwaardere taken. Maar voor de meeste dagelijkse klussen is deze compressor een geweldige tool om bij de hand te hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart

Voordelen

 • list plusDe Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart is klein en eenvoudig mee te nemen.
 • list plusEen pluspunt van de Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart is dat hij een krachtige motor heeft die efficiënt werkt.
 • list plusEen ander voordeel van de Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart is dat hij een handige bediening heeft die makkelijk te gebruiken is.

Nadelen Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart

 • list plusDe Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart is zwaarder dan verwacht.
 • list plusEen minpunt van de Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart is dat hij wat geluid maakt bij het gebruik.
 • list plusDe Donrox Ride F511 Draagbare Compressor zwart is prijziger dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.7

Met de Donrox Ride F511 Draagbare Compressor in zwart heb je altijd een multifunctionele compressor bij de hand. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maken het gemakkelijk om deze compressor overal mee naartoe te nemen. Je kunt de compressor gebruiken om de banden van je fiets, auto, motor of ander voertuig op te pompen. De autostop functie zorgt ervoor dat de compressor stopt wanneer de ingestelde druk bereikt is, waardoor je nooit bang hoeft te zijn voor teveel druk.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere compressors is de digitale bandenspanningsmeter en de mogelijkheid om de druk tot op een honderdste nauwkeurig te meten. Dit is vooral handig als je precisie nodig hebt bij het opblazen van bijvoorbeeld fietsbanden. De Donrox Ride F511 heeft ook een ingebouwde powerbank waarmee je andere apparaten kunt opladen en een zaklamp die je kunt gebruiken in het donker.

De compressor wordt geleverd met verschillende opzetstukken, een USB-C oplaadkabel, een waterafstotende beschermkoffer en een meertalige handleiding. De handleiding is ook beschikbaar in het Nederlands, wat het extra gemakkelijk maakt om de compressor te gebruiken.

De Donrox Ride F511 draagbare compressor heeft een maximale luchtdruk van 10,3 bar en een gewicht van 492 gram. Het geluidsniveau is 75 dB, wat niet te luid is. Het vermogen is 0 W, wat betekent dat deze compressor draadloos werkt en oplaadbaar is via de meegeleverde USB-C kabel.

Deze compressor is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en hun banden op spanning willen houden zonder afhankelijk te zijn van een externe luchtbron. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om deze compressor mee te nemen in je fietstas, kofferbak of opbergtas.

Mijn persoonlijke mening is dat de Donrox Ride F511 een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een draagbare compressor met veel functies en precisie. Het enige nadeel is dat het geluidsniveau iets hoger is dan sommige andere compressors, maar dit is geen groot probleem gezien de vele voordelen die deze compressor biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mini compressors. Er zijn immers 205 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!