Wat is de beste mini compressor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede mini compressor is een moeilijke opgave. Wat is de beste mini compressor van 2023? Na het testen van 220 mini compressors kwam de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel als beste getest uit onze mini compressor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de mini compressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 mini compressors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame mini compressor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste mini compressors

1Score: 9.9
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 groen;zwart
Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 groen;zwart
Bosch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Powerplus
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Beste Mini Compressor voor airbrushing
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
LUVEGO
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp premium black
Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp premium black
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Bosch UniversalPump 18V Compressor donkergroen
Beste Mini Compressor voor opblaasbare objecten
Bosch UniversalPump 18V Compressor donkergroen
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mini-Compressor Koopgids

Een mini-compressor is een redder in nood in meer situaties dan je denkt. Je pompt er niet alleen autobanden mee op, maar blaast er stof mee weg, spuit er vloeistoffen mee, en nog meer. Lees er hier meer over!

Wat kun je doen met een mini-compressor?

Met een mini-compressor kun je verschillende taken uitvoeren, zoals:

 • luchtgereedschappen aandrijven, zoals luchtschroevendraaiers, luchthammers, luchtslijpers en luchtlijm pistolen;
 • banden, bedden, ballen, en andere opblaasbare objecten oppompen;
 • dingen schoonmaken met een blaasfunctie.
 • verf en andere vloeistoffen middels een spuitpistool spuiten;
 • inzetten als energiebron voor kleine of anderszins mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons, laptops, enzovoorts.

Waar moet je op letten bij het kopen van een mini-compressor?

Belangrijke overwegingen bij het kopen van een mini-compressor zijn onder meer de volgende zaken.

Vermogen

De vermogen van een mini-compressor is belangrijk om te bepalen welke soorten taken je  ermee kunt uitvoeren.

Over het algemeen is een hoger vermogen nodig voor zwaardere taken, zoals het aandrijven van zwaardere luchtgereedschappen of het spuiten van verf. Bepaal daarom vooraf welke taken je ermee wilt uitvoeren en welke specificaties je nodig heeft.

Geluidsniveau

Mini-compressoren kunnen relatief luid zijn, vooral wanneer ze worden gebruikt voor zwaardere taken. Als je de compressor binnenshuis of in een omgeving met weinig geluid wilt gebruiken, is het belangrijk om een model te kiezen met een geluidsniveau onder de 70 dB op 4 meter afstand.

Mobiliteit

Als je de mini-compressor op verschillende locaties wilt gebruiken, is het belangrijk om te kiezen voor een model dat licht en compact is en eenvoudig is te verplaatsen. Er zijn modellen beschikbaar met wielen en een draagbaar ontwerp, waardoor het verplaatsen van de compressor veel gemakkelijker wordt.

Duurzaamheid

Als je de mini-compressor vaak wilt gebruiken, is het belangrijk om te kiezen voor een model dat duurzaam is en een lange levensduur heeft. Let bijvoorbeeld op de materialen die zijn gebruikt voor de constructie en de kwaliteit van de bevestigingsonderdelen.

Prijs

Tot slot is de prijs een belangrijke overweging bij het kopen van een mini-compressor. Bedenk dat je wellicht meer moet uitgeven voor een model met een hogere capaciteit, meer duurzaamheid of een lager geluidsniveau. Vergelijk verschillende modellen en prijzen om er zeker van te zijn dat je de juiste mini-compressor voor uw specifieke behoeften krijgt.

Vermogen

De vermogens van mini-compressoren variëren en het vermogen dat nodig is voor een specifieke taak hangt af van verschillende factoren, zoals het type gereedschap dat je gebruikt en de taak zelf. Over het algemeen geldt echter het onderstaande …

 • Lichte taken, zoals het oppompen van banden en het opblazen van opblaasbare objecten, kun je uitvoeren met een mini-compressor met een vermogen van ongeveer 1 tot 2 CFM (cubic feet per minute).
 • Gemiddelde taken, zoals het gebruik van een luchtschroevendraaier, een luchthammer of een luchtslijper, vereisen meestal een vermogen van ongeveer 2 tot 3 CFM.
 • Zwaardere taken, zoals het spuiten van verf of het gebruik van een zwaar luchtgereedschap, vereisen meestal een vermogen van 3 tot 4 CFM of meer.

Houd er rekening mee dat dit algemene richtlijnen zijn en het vermogen dat nodig is voor jouw specifieke taak kan afwijken. Het is daarom belangrijk om de specificaties van de mini-compressor en het gereedschap te raadplegen voordat je een aankoop doet.

Duurzame materialen

Bij de fabricage van mini-compressoren worden meestal verschillende materialen gebruikt om verschillende onderdelen te fabriceren. Hieronder staan enkele van de meest gebruikte materialen:

 • Mini-compressoren hebben een behuizing die de interne onderdelen beschermt en de sterkte van de compressor verhoogt. Veelal kom je materialen als (roestvrij) staal tegen voor de kast van de compressor, of plastic. Kies hoe dan ook een model waarbij dit dik genoeg is om tegen een stootje te kunnen.
 • De pomp van een mini-compressor moet sterk, duurzaam en bestand tegen slijtage zijn. Veelal zie je hierbij onder de goede compressors materialen als messing of aluminium.
 • De tanks van mini-compressoren moeten sterk en bestand tegen corrosie zijn. Idealiter bestaat deze dan ook uit roestvrij staal.
 • Koppelingen zijn verbindingen tussen de verschillende onderdelen van de compressor en moeten sterk en bestand tegen slijtage zijn. Veelal bestaan deze uit messing of aluminium.

In het algemeen is het belangrijk om te kiezen voor een mini-compressor die is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat deze duurzaam en bestand tegen slijtage is en een lange levensduur heeft.

Hoeveel stroom verbruikt een mini-compressor?

Hoeveel stroom een mini-compressor verbruikt, hangt af van verschillende factoren, zoals het vermogen, de leidingdiameter, de druk en de hoeveelheid lucht die het moet leveren. Gemiddeld verbruiken mini-compressoren tussen de 2 en 6 ampère.

Houd er rekening mee dat dit kan verschillen per model en per taak. Het is daarom slim om de specificaties van de compressor te bekijken voordat je hem koopt, zodat je zeker weet dat hij bij je energiebehoeften past.

 


 

Heeft een compressor onderhoud nodig?

Ja, een compressor heeft onderhoud nodig om naar behoren te blijven functioneren en om zijn levensduur te verlengen.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om regelmatig de buitenkant en interne onderdelen van de compressor schoon te maken om stof, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen.

Veel compressoren vereisen daarnaast regelmatige olieverversing om de interne onderdelen te beschermen tegen slijtage en de prestaties te verbeteren.

Het vervangen van het luchtfilter valt ook niet te missen. Dit zorgt dat de motor vrij blijft van zaken als stof, waardoor de prestaties op peil blijven.

Overloopbeveiliging is een volgende aandachtspunt wat betreft onderhoud. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de overloopbeveiliging van de compressor werkt, om te voorkomen dat de tank overloopt.

Regelmatige inspecties van andere onderdelen, zoals de koppelingen en het systeem voor luchtverdeling, kunnen ook helpen om problemen op te sporen en te verhelpen voordat ze uit de hand lopen.

Het is verstandig om de gebruiksaanwijzing van de compressor te raadplegen voor specifieke onderhoudsvereisten, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van het model en de fabrikant.

hero illustration

Hoe testen we mini compressors?

Om de beste mini compressor te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze mini compressor-test hebben we 220 mini compressors geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze mini compressor-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze mini compressor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne mini compressor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste mini compressor in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 220 mini compressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste mini compressors in een oogopslag

1. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Pomp binnen no-time jouw banden op met de bandenpomp van Olvy. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes kan de compressor gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Van luchtbedden tot auto- en luchtmatrassen tot fietsbanden! De juiste bandenspanning voorkomt klapbanden en slijtage, en vermindert benzineverbruik. Met deze digitale, compacte compressor pomp je veilig en snel banden en vele andere dingen op. Eenvoudiger en gemakkelijker zal het niet worden! Let op: de bandenpomp is alleen compatibel met een 12V aansluiting (sigaretten aansteker). Eigenschappen: Sneller opblazen: De compressor bandenpomp kan een lekke band veel sneller oppompen dan andere pompen. De compressor kan standaard autobanden in ongeveer 60s oppompen. Automatische uitschakeling: De Olvy Bandenpomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra de bandenpomp de gewenste drempel bereikt, waardoor te veel opblazen wordt voorkomen, je hoeft zich geen zorgen te maken dat de bandenpomp te hard of te weinig wordt opgepompt. Eenvoudig te bedienen: Onze luchtcompressor 12v is zeer gemakkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan op het 12-volt stopcontact (sigaretten aansteker) in jouw auto en bevestig de slang aan de band die u wilt oppompen. Draai de schakelaar om en de luchtcompressor doet al het werk voor je. Multifunctioneel: De bandenspanningspomp pompt banden op voor auto's, fietsen, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed, kanoën enzovoort. 4 meegeleverde ventieladapters voldoen aan de meeste van jouw vraag. LED-licht en LCD digitaal scherm: Bandenpomp is uitgerust met heldere en duurzame LED-verlichting voor gebruik in noodgevallen. De draagbare luchtcompressor is uitgerust met een groot, uiterst nauwkeurig en helder display dat je zal helpen om de vereiste waarden PSI, BAR, KPA, KG / CM² zelfs in het donker of 's nachts te berekenen. Deze draagbare bandenpomp is klein van formaat, die met een draagbaar compact ontwerp gemakkelijk in bagage en etc. kan worden geplaatst. Inhoud verpakking: 1x Lucht Compressor 4x Ventiel 1x Handleiding 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven daarom naar volledige garantie op kwaliteit en klanttevredenheid. Als je eventuele problemen ervaart of opmerkingen hebt over onze bandenpomp, kun je altijd contact met ons opnemen via bol.com. Ons team doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 groen;zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.2

De Bosch EasyPump accupomp; een klein gereedschap, grote prestatie. De EasyPump is de intuïtieve drukpomp van Bosch voor alle toepassingen tot max. 10,3 bar. De realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie ondersteunen comfortabele en nauwkeurige resultaten bij het oppompen. De pomp heeft een duidelijke gebruikersinterface met een groot display dat bij daglicht afleesbaar is. Het compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de pomp ideaal kan worden meegenomen. Uitgerust met diverse adapters, die netjes in het opbergvak zijn opgeborgen, kan de EasyPump allerlei soorten banden (bijv. van auto, fiets), ballen (bijv. voetballen) en zelfs kleine watersportartikelen oppompen. Opblazen was nog nooit zo gemakkelijk. Oppompen tot max. 10,3 bar met realtime meting en voorkeuzefunctie Ideaal voor het oppompen van banden (auto, motor, fiets), ballen en kleinere watersportartikelen Alles netjes bij de hand: diverse adapters zijn opgeborgen in de handgreep van het gereedschap Intuïtief en praktisch: gebruikersvriendelijk, ergonomisch en klein ontwerp met groot display Geïntegreerde accu en USB-C®-oplaadfunctie, helder verlicht door LED-licht Wat zit er in de doos? Bosch EasyPump Accupomp Frans ventiel Balnaald Volume-adapter USB-oplaadkabel Textiel zak

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.9

Deze compacte compressor van Powerplus bied je een hoog luchtdebiet van 180l/min. Daarmee blaas je elk voorwerp in een oogwenk op. Hij heeft een olievrije motor, dus je verliest geen tijd met onderhoud. Waarvoor is de compressor geschikt? Deze draagbare olievrije compressor van Powerplus is ideaal om auto- of fietsbanden, luchtmatrassen en basketballen op te blazen. Wat zijn de voordelen? - Door het hoge luchtdebiet van 180 l/m gaat je taak vooruit. - De compressor is compact en licht in gewicht en bijgevolg makkelijk te transporteren en op te bergen. - Je hoeft de olievrije compressor niet te smeren waardoor hij weinig onderhoud nodig heeft. - De veiligheidsklep voorkomt bovendien overbelasting. - De POWX1706 beschikt over een behuizing waarin je de verschillende accessoires kwijt kunt. - Naast het blaaspistool met manometer krijg je ook negen adapters, waartussen je altijd het geschikte hulpstuk vindt, en een 3m-lange spiraalslang met snelkoppeling. Specificaties Nominale spanning: 220-240V Frequentie: 50Hz Opgenomen vermogen: 1100W – 1,5Pk Toerental: 3.750min-1 Nominale werkdruk: 8 bar Luchtdebiet (capaciteit): 180l/minWat zit er in de verpakking? 1 compressor 1 persluchtpistool (met manometer) 1 balnaald 1 ventieladapter 1 universele adapter 1 rubberen adapter 1 aflaatadapter 1 schroefadapter 1 bijkomende adapter 1 montagestuk voor adapters 1 verlengadapter blaaspistool 1 handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.5

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Gebruikersvoordelen: Levert een maximale druk van 8,3 Bar Geheugen voor de laatst ingestelde druk Machine kan 5 minuten continu gebruikt worden, beveiligd tegen oververhitting Handige compacte luchtpomp voor het oppompen van banden en accessoires Wordt geleverd met de volgende 4 extra adapters: adapter voor Frans (Presta) ventiel, adapter voor fiets (Dunlop) ventiel, conisch verloop voor ventielen van opblaasbaar speelgoed zoals zwemband of strandbal en naald voor o.a. voetbal Geïntegreerde LED-verlichting voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen Verlicht display om druk in te stellen en bereikte druk af te lezen Stopt automatisch als de ingestelde druk bereikt is De slang is uitgevoerd met een adapter voor auto (Schräder) ventielen Technische gegevens: Spanning: 18 V Afmetingen (L x B x H): 246 x 80 x 174 mm Softgrip: ja Ingebouwde verlichting: ja Overbelastingsbeveiliging: ja Luchtverplaatsing: 12 l/min Display verlichting: ja Slanglengte: 0,65 m Gewicht met lage LXT 18 V accu: 1,4 kg Gewicht met hoge LXT 18 V accu: 1,7 kg Max. luchtdruk: 8,3 bar Platform: LXT 18 V Afmetingen (L x B x H): 185 x 112 x 270 mm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Binnen 1-2 dagen klaar voor verzending

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Beste Mini Compressor voor airbrushing: LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een krachtige en draagbare luchtcompressor? Dan is de LUVEGO Compressor Bandenpomp iets voor jou! Deze handige compressor is niet alleen compact en gemakkelijk mee te nemen, maar ook oplaadbaar via USB of 12V. Het ingebouwde digitale display maakt het gemakkelijk om de juiste druk in te stellen, en de bijgeleverde opzetstukken maken het mogelijk om niet alleen banden op te pompen, maar ook ballen en andere opblaasbare voorwerpen.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere mini compressors is de snelheid en kracht. Met een pompsnelheid van +/- 25 liter per minuut is de LUVEGO Compressor Bandenpomp ontzettend snel en krachtig. Bovendien is de compressor draadloos en oplaadbaar, zodat je hem gemakkelijk onderweg kunt gebruiken.

Een ander voordeel van de LUVEGO Compressor Bandenpomp is het simpele en duidelijke ontwerp. Met slechts drie knoppen en een duidelijk display is de compressor gemakkelijk in gebruik, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Als het gaat om geluidsniveau, produceert de compressor 70 dB, wat vrij stil is voor een compressor van deze grootte. De maximale luchtdruk is 10,3 bar, en het vermogen is 120 W. Met een gewicht van slechts 1109 g is de LUVEGO Compressor Bandenpomp ook gemakkelijk mee te nemen.

Een nadeel van deze compressor is dat de fabrieksgarantie slechts twee jaar is. Maar overall is de LUVEGO Compressor Bandenpomp een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, draagbare luchtcompressor voor thuis én onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.4

Heb je ooit gewenst dat je onderweg altijd een betrouwbare luchtbron had om je banden op te pompen? Met deze nieuwe elektrische compressor wordt dit scenario werkelijkheid. Deze draagbare en gebruiksvriendelijke bandenpomp is speciaal ontworpen om snel en efficiënt lucht in je banden te pompen, waar je ook bent. Zeg vaarwel tegen de zorgen over lage bandenspanning en geniet van een soepele en zorgeloze rit! Voordelen van de Samillion Compressor - Krachtige 6000mAh batterij - Multifunctioneel inzetbaar - Nauwkeurige spanningsmeting - Inclusief powerbank- en zaklampfunctie - Stopt automatisch bij ingestelde spanning - Maximale spanning van 10.3 bar / 150 psi - Opzetstukken voor auto, fiets, boot, luchtbed,etc De bandenpomp beschikt over een krachtige batterij Met een krachtige 6000mAh batterij is deze elektrische compressor het perfecte accessoire voor onderweg. De compressor biedt een multifunctionele inzetbaarheid, waardoor je niet alleen je banden kunt oppompen, maar ook luchtbedden en andere opblaasbare items kunt opblazen. Daarnaast beschikt hij over een nauwkeurige spanningsmeting, zodat je altijd de juiste bandenspanning kunt behouden. De compressor is tevens voorzien van handige extra functies, zoals een powerbank- en zaklampfunctie. Kortom, deze veelzijdige en betrouwbare compressor is de ideale oplossing voor al je luchtbehoeften onderweg. Veelzijdiger dan de meeste compressoren op de markt Deze elektrische compressor maakt jouw leven eenvoudiger met zijn handige functies. Hij stopt automatisch zodra de gewenste spanning is bereikt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Met een maximale spanning van 10,3 bar / 150 psi kan deze compressor aan al jouw oppompbehoeften voldoen. Dankzij de meegeleverde opzetstukken voor auto's, fietsen, boten, luchtbedden en meer is hij veelzijdig inzetbaar. Deze compressor is de perfecte metgezel voor onderweg en thuis, en biedt een betrouwbare oplossing voor al je oppomp behoeften. Inhoud verpakking - 1x Luchtcompressor - 1x Opzetstuk autoband - 2x Opzetstuk fietsband - 2x Opzetstuk bal - 2x Opzetstuk zwemband - 2 Opzetstuk luchtbed/boot - 2x Opzetstuk veiligheidshamer - 1x Usb oplaadkabel - 1x Auto oplaadkabel 100% Geld terug garantie Ben je niet helemaal tevreden over de compressor, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Heb je een vraag over de elektrische pomp, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wacht niet langer en ervaar het gemak van moeiteloos oppompen - haal vandaag nog jouw Samillion elektrische compressor in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusDeze draagbare compressor is multifunctioneel en kan worden gebruikt voor het oppompen van banden, ballen en andere opblaasbare voorwerpen.
 • list plusDe compressor is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.
 • list plusHet apparaat is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in de auto of op reis.

Nadelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusEr zijn geen extra accessoires inbegrepen, waardoor het nodig kan zijn om extra onderdelen aan te schaffen voor specifieke toepassingen.
 • list plusHet apparaat kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat mogelijk storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe compressor heeft een beperkte capaciteit en kan mogelijk niet geschikt zijn voor grotere voertuigen of zware toepassingen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.8

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je banden zacht zijn en ben je bang om voor een onverwachte situatie te komen staan? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp in het zwart! Deze compacte en draagbare bandenpomp is jouw redder in nood en zorgt ervoor dat je nooit meer voor verrassingen komt te staan.

De Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp is de ideale pomp voor onderweg. Het apparaat is USB-oplaadbaar en wordt geleverd met een auto oplaadkabel, zodat je het altijd en overal kunt gebruiken. Bovendien is de pomp lichtgewicht en compact, zodat je hem gemakkelijk in je auto of tas kunt meenemen.

De elektrische pomp werkt super eenvoudig en je hoeft geen fysieke inspanning te leveren tijdens het oppompen van jouw banden. De pomp is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor alle soorten banden, zoals autobanden, motorbanden, scooterbanden en fietsbanden. Maar ook voor verschillende soorten ballen en opblaasartikelen zoals luchtbedden en zwembanden.

De Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp beschikt over een sterke 6000 mAh batterij (3x2000mAh), de sterkste op de markt! Hierdoor kan je tot wel 4-5 autobanden oppompen, 7 motorbanden, 8-10 fietsbanden en ongeveer 55 ballen. Ook beschikt de compressor over een powerbank functie, zodat je nooit meer zonder een lege batterij komt te staan.

Wat deze compressor extra bijzonder maakt is de SOS-functie en zaklamp functie. Hierdoor ben je niet alleen voorbereid op lege banden, maar ook op noodsituaties in het donker. De compressor wordt geleverd met 11 opzetstukken, zodat je altijd het juiste opzetstuk bij de hand hebt.

Als klap op de vuurpijl biedt Samillion 100% risicoloos bestellen. Ben je niet 100% tevreden? Dan mag je het apparaat kosteloos retourneren binnen 30 dagen na aankoop.

Kortom, de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp is een absolute must-have voor iedereen die veilig en voorbereid op pad wil gaan. Het apparaat is lichtgewicht, compact, multifunctioneel, en beschikt over een sterke batterij. De SOS-functie en zaklamp functie maken dit apparaat extra bijzonder.

Persoonlijk vind ik dit apparaat een aanrader, omdat het zo multifunctioneel is en je het gemakkelijk bij je kunt dragen. Het enige nadeel is dat de batterij niet oneindig werkt, maar dat lijkt me logisch.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Heb je genoeg van het handmatig oppompen van je fietsbanden of ballen? Dan is de Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart de perfecte oplossing voor jou! Deze mini compressor is niet alleen geschikt voor het oppompen van fietsbanden, maar ook voor voetballen, luchtbedden en nog veel meer. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Wat deze mini compressor zo bijzonder maakt, is de nauwkeurigheid waarmee de luchtdruk wordt ingesteld. Met de geavanceerde digitale display ben je verzekerd van de juiste bandenspanning. Dit voorkomt verminderde prestaties, hoger benzineverbruik en een verhoogde bandenslijtage. Daarnaast is deze mini compressor oplaadbaar en heeft het zelfs een powerbank functie in geval van nood.

De Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je deze mini compressor voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Het enige nadeel is dat het kleine luchttuitje niet geschikt is voor alle luchtbedden.

Als je op zoek bent naar een handige en nauwkeurige manier om je banden op te pompen, dan is de Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart zeker een goede keuze. Het is gemakkelijk in gebruik en biedt veel voordelen. Of je nu fietser, voetballer of kampeerder bent, deze mini compressor is een absolute must-have!

Persoonlijk vind ik deze mini compressor een uitstekend product. Het is niet alleen nauwkeurig, maar ook zeer veelzijdig. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je het overal mee naartoe kunt nemen, en de powerbank functie is een handige bonus. Het enige minpuntje is dat het kleine luchttuitje niet geschikt is voor alle luchtbedden, maar dat is slechts een kleinigheidje. Al met al ben ik zeer tevreden met deze mini compressor!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp premium black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.1

Heb je vaak last van te zachte banden? Wil je niet voor onverwachte situaties komen te staan? Of ben je het helemaal zat om je banden steeds te moeten oppompen met een ingewikkelde pomp? Dat snappen wij volledig en daarom hebben wij bij Vulpes Goods® een super handige Tech bandenpomp luchtcompressor ontwikkelt. Deze compacte en draagbare bandenpomp kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer voor onverwachte situaties komt te staan! Ook te gebruiken als elektrische Fietspomp! Tijdelijk inclusief informatief E-book: Alles over bandenspanning en banden, extra opzetstukken en video tutorial t.w.v. 9,99 euro vrijblijvend bij je bestelling! De voordelen van de bandenpomp van Vulpes Goods®: ✓ Elektrisch, waardoor je geen inspanning hoeft te leveren ✓ Inclusief 4 opzetstukken plus 3 extra reserve naalden (duurzame set) ✓ Slim pompsysteem ✓ Voor alle soorten banden te gebruiken ✓ Compact design, gemakkelijk mee te nemen ✓ USB-Oplaadbaar ✓ Zaklamp functie ✓ Powerbank functie ✓ 6400 mAh batterij (sterkste op de markt) ✓ Fast inflator technologie ✓ Nederlandse Handleiding ✓ Gespecialiseerd in Draagbare Compressoren ✓ Instructie video (per mail) Multifunctionele Draagbare Bandenpomp De tech draagbare pomp van Vulpes Goods® is er voor gemaakt om alle soorten banden op te pompen! De pomp is te gebruiken voor Mountainbikes, Autobanden en Fietsbanden. De pomp is ook makkelijk te gebruiken voor Voetballen en opblaasartikelen zoals zwembadbanden. Door de meegevelerde opzetstukken kan je vrijwel ieder voertuig of object opblazen! Zo kan je de Draagbare Bandenpomp PRO voor meerdere voertuigen en objecten gebruiken, wanneer en wanneer het voor jou nodig is. De Elektrische Bandenpomp beschikt over een slim pompsysteem. Dit betekent dat de pomp bij goede aansluiting de huidige bandenspanning nauwkeurig meet en de band oppompt tot de ingestelde bandenspanning die gewenst voor je is. Zo beschikken je banden altijd over de juiste spanning wat de duurzaamheid van je banden ten goede komt. ✓ Slim pompsysteem dat de duurzaamheid van je banden ten goede komt Fast Inflator technologie De pomp is elektrisch en daardoor hoef je geen lichamelijke inspanning te leveren om je banden op te pompen. Erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! De pomp beschikt over een unieke fast inflator, hierdoor zijn je banden nog sneller opgepompt. De luchtcompressor PRO kun je gebruiken om voldoende lucht te pompen in: Autobanden, +- 3 minuten per band. Fietsbanden, +- 2 minuten per band. Motorbanden, +- 2 minuten per band. Ballen, +- 20 sec. per bal. ✓ Fast inflator technologie stelt je in staat om in zeer korte tijd je banden op te pompen Compact & Multifunctioneel design Doordat de Tech Bandenpomp van Vulpes Goods® een compact design heeft, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kun je je banden gemakkelijk en snel oppompen, waar je ook maar bent, omdat je nu geen grote en onhandige fietspomp of compressor hoeft mee te nemen. Bovendien heb je geen stopcontact meer nodig om je banden op te pompen, door de oplaadbare accu ben je fexibel en mobiel. Je kan altijd en overal, wanneer het nodig is je banden oppompen. Bovendien beschikt de compressor over een powerbank functie. Zo kan je indien nodig bijvoorbeeld je smartphone opladen of andere apparatuur, dit is allemaal mogelijk vanwege de sterke 6400 mAh ingebouwde batterij. Ook zitten er 2 soorten verlichting in de compressor ingebouwd. Één lamp schijnt altijd bij in de richting waar je de pomp wilt bevestigen. Zo heb je altijd duidelijk zicht over waar de slang bevestigd dient te worden, ook in het donker! Daarnaast is er een zaklamp in de compressor gebouwd aan de onderkant. Door een simpele druk op de verlichtingsknop heb je een duidelijke zaklamp bij de hand. Ideaal voor in het donker of noodsituaties! ✓ Inclusief powerbankfunctie, bevestigingsverlichting en zaklamp. 6400 mAh batterij & Oplaadbaar Het is van cruciaal belang dat de compressor voor langere tijd druk kan genereren bij het oppompen van bijvoorbeeld meerdere banden. Daarom hebben wij een Luchtcompressor ontwikkeld met een accu van maar liefst 6400 mAh. Deze sterke accu stelt je in staat om meerdere banden op te pompen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de capaciteit van de accu. Tussentijds opladen is dan ook verleden tijd! De pomp is gemakkelijk op te laden via een USB-kabel en zo hoef je geen geld uit te geven aan dure batterijen. Dat maakt de Tech elektrische bandenpomp van Vulpes Goods® nog gebruiksvriendelijker! ✓ Sterkste en duurzaamste accu op de markt Universele slang + 7 Opzetstukken De 4 soorten opzetstukken zijn voor alle soorten en maten banden te gebruiken! Of het nu gaat om autobanden, camperbanden of om fietsbanden en E-bikes, de Vulpes Goods® Elektrische Bandenpomp is voor vrijwel ieder voertuig of object te gebruiken! Zo kan je gemakkelijk gebruik maken van de vaste universele slang voor het oppompen van standaard autobanden. Op deze universele slang kan je vervolgens gemakkelijk andere soorten opzetstukken draaien zodat je vrijwel ieder soort voertuig of object kan oppompen. De pomp is voorzien van 4 + 3 extra Opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. Zo is de pomp van Vulpes Goods® zeer vlot en gemakkelijk in gebruik. ✓ Te gebruiken voor vrijwel ieder voertuig of object In onze verpakking: 1x Vulpes Goods® Tech Draagbare Compressor PRO 1x De vaste universele slang 2x Opzetstuk voor autobanden, fietsbanden, E-bikes en meer. 2x Naald voor voetballen en overige ballen. 2x Opzetstuk voor oplaasbanden, zwemringen en meer. 1x Slang voor fiets en/of autobanden. 1x USB oplaadkabel 1x Nederlandse Handleiding 1x E-Book (per mail) *Bij vragen en/of opmerkingen over de luchtcompressor kan je altijd contact met ons opnemen, ons team staat je graag persoonlijk te woord! 100% TEVREDENHEIDSGRANTIE Ben je niet tevreden over onze Elektrische bandenpomp? Dat is vervelend maar wij van Vulpes Goods Store willen ten alle tijden dat jij tevreden bent en daarom kun je je bestelling tot 30 dagen na je aankoop, gratis retour sturen naar ons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Mini Compressor voor opblaasbare objecten: Bosch UniversalPump 18V Compressor donkergroen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.7

Ben jij op zoek naar een handige en compacte luchtpomp? Dan is de Bosch UniversalPump 18V (zonder accu) wellicht iets voor jou! Deze mini compressor is ideaal om ballen, autobanden, zwembadjes en luchtbedden mee op te blazen. Met een netto luchtopbrengst van 30 liter per minuut is het klusje zo geklaard. Het fijne aan deze luchtpomp is dat je de bandenspanning 's nachts kunt aflezen dankzij de verlichte manometer. En als je aankomt op de camping, blaas je er direct de luchtbedden en zwembandjes mee op.

Een ander groot voordeel van de Bosch UniversalPump 18V is dat hij werkt op een Bosch POWER FOR ALL 18V accu (niet meegeleverd). Heb je al elektrisch gereedschap van Bosch met dit accuplatform thuis liggen? Dan kun je die accu ook voor deze luchtpomp gebruiken. Dat scheelt weer in de kosten!

Deze mini compressor wordt geleverd met een balnaald, Franse ventieladapter en ballonadapter, waardoor je direct aan de slag kunt. De maximale luchtdruk is 10 bar, dus ook je autobanden voorzie je in een handomdraai van de juiste spanning. Bovendien is de UniversalPump 18V erg intuïtief in gebruik en werkt hij snel met een eenvoudige vingerbediening dankzij een snelheidsschakelaar.

Een klein nadeel van deze mini compressor is dat hij wordt geleverd als losse body, dus zonder accu en oplader. Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijbehorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen.

Al met al is de Bosch UniversalPump 18V een handige en compacte luchtpomp die je overal mee naartoe kunt nemen. Perfect voor op de camping of onderweg naar Spanje! Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar en een netto luchtopbrengst van 30 liter per minuut is deze mini compressor een echte aanwinst voor iedereen die snel en gemakkelijk iets wil opblazen.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben erg tevreden over de Bosch UniversalPump 18V. Het is een handige en compacte luchtpomp die doet wat hij moet doen. Het feit dat je de accu van je andere Bosch gereedschap kunt gebruiken, is een groot pluspunt. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader er los bij moet kopen, maar dat is bij de meeste accu gereedschappen het geval. Al met al raad ik deze mini compressor zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mini compressors. Er zijn immers 220 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!