Bestenu

Wat is de beste luchtcompressor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede luchtcompressor is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste luchtcompressor van 2023? Na het analyseren van 559 luchtcompressors kwam de Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart als beste uit onze luchtcompressor-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de luchtcompressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 luchtcompressors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame luchtcompressor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste luchtcompressors

1Score: 9.6
Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart
Beste Luchtcompressor voor mobiel gebruik
Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Beste Luchtcompressor voor thuisgebruik
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Beste Luchtcompressor voor professionele schilders
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Powerplus POWX1721 geel / zwart
Beste Luchtcompressor voor industriële toepassingen
Powerplus POWX1721 geel / zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel
TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luchtcompressor Koopgids

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige tool die je helpt bij verschillende taken, van het aandrijven van gereedschap tot het oppompen van banden? Dan is de aanschaf van de beste luchtcompressor een slimme keuze! Met zijn vermogen en efficiëntie is een goede luchtcompressor een onmisbare toevoeging aan elke werkplaats of huishouden.

Waarom gebruik je een luchtcompressor?

Een luchtcompressor is een apparaat dat lucht onder hoge druk samenperst en opslaat in een tank. Door deze samenpersing ontstaat perslucht die je gebruikt om verschillende taken uit te voeren.

Met een luchtcompressor drijf je gereedschap aan, pomp je banden op, blaas je oppervlakken schoon en verf je objecten. 

Luchtcompressoren zijn zeer veelzijdig en efficiënt en het gebruik is daarom geschikt voor verschillende gebruikers. Je ziet ze in industriële omgevingen, werkplaatsen en bouwplaatsen, maar ook thuis in de garage of de tuin.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een luchtcompressor?

Bij de aankoop van een luchtcompressor zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, waaronder:

 • Capaciteit: bepaal de maximale luchtstroom die je nodig hebt voor de taken die je uitvoert. Dit wordt meestal uitgedrukt in CFM (Cubic Feet per Minute).
 • Tankgrootte: overweeg de grootte van de tank en of deze voldoende capaciteit heeft om de taak uit te voeren zonder voortdurend te moeten bijvullen.
 • Vermogen: kies het juiste vermogen dat past bij de taken die je wilt uitvoeren. Voor lichtere taken, zoals het oppompen van banden, is een kleinere compressor met minder vermogen voldoende, terwijl zwaardere taken, zoals verfspuiten of pneumatische hamers, meer vermogen vereisen.
 • Olievrij of met olie: beslis of je een compressor wilt met of zonder olie. Olievrije compressoren zijn doorgaans gemakkelijker te onderhouden, terwijl compressoren met olie over het algemeen langer meegaan en stiller zijn.
 • Draagbaarheid: als je van plan bent om de compressor vaak te verplaatsen, zorg er dan voor dat deze licht van gewicht en draagbaar is.
 • Geluidsniveau: overweeg het geluidsniveau van de compressor als je deze binnen gebruikt. Sommige compressoren zijn stiller dan andere en hebben geluidsdempende functies.
 • Prijs: tot slot, houd rekening met je budget en vergelijk prijzen van verschillende compressoren om de beste waarde te vinden voor je behoeften.

Stroomverbruik

Het stroomverbruik van een luchtcompressor varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de compressor, de drukinstelling, de gebruikte motor en het type aandrijving (elektrisch, benzine of diesel).

Over het algemeen verbruiken kleine draagbare luchtcompressoren tussen de1,5 en 2,0 kW aan elektriciteit per uur, terwijl grotere industriële compressoren tot 15 kW of meer verbruiken.

Het is belangrijk om het stroomverbruik van de luchtcompressor te kennen om de juiste stroomvoorziening te kunnen kiezen en onverwachte kosten te voorkomen.

Raadpleeg altijd de specificaties van de compressor voor het juiste stroomverbruik en zorg ervoor dat je het apparaat op een stopcontact of circuit aansluit dat voldoende capaciteit heeft om de compressor te bedienen.

Geluid

Het aantal decibel (dB) dat een luchtcompressor produceert, is afhankelijk van het type compressor en het vermogen. Over het algemeen produceren kleinerecompressoren, zoals draagbare compressoren, minder dan 80 dB aan geluid, terwijl grotere industriële compressoren vaak meer dan 90 dB produceren.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gehoor van iedereen ander is en dat langdurige blootstelling aan geluidsniveaus van meer dan 85 dB mogelijk leidt tot gehoorverlies. Daarom is het belangrijk om bij het gebruik van een luchtcompressor gehoorbescherming te dragen, vooral bij langdurig gebruik.

Om het geluidsniveau van een luchtcompressor te verminderen, zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals geluidsdempers en isolatiemateriaal. Het is ook belangrijk om de compressor op een stabiele ondergrond te plaatsen en regelmatig onderhoud uit te voeren om onnodig lawaai te voorkomen. Raadpleeg altijd de specificaties van de compressor voor het juiste geluidsniveau en mogelijke opties om het geluid te verminderen.

Levensduur

De levensduur van een luchtcompressor hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het apparaat, het type gebruik en de frequentie van onderhoud.

Over het algemeen gaan luchtcompressoren van goede kwaliteit tussen de 10 en 15 jaar mee, maar sommige compressoren kunnen veel langer meegaan als je ze goed onderhoudt.

Regelmatigonderhoud is belangrijk om de levensduur van de compressor te verlengen en problemen te voorkomen. Door de compressor goed te onderhouden en de instructies van de fabrikant op te volgen, maximaliseer je de levensduur van de compressor en voorkom je onnodige reparatiekosten.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van een luchtcompressor te verlengen en om te zorgen dat deze efficiënt en veilig werkt. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van een luchtcompressor:

 1. Controleer regelmatig het oliepeil: luchtcompressoren met een motor op oliebasis hebben regelmatig olie nodig om goed te werken. Controleer het oliepeil en ververs de olie op basis van de instructies van de fabrikant.
 2. Controleer deluchtfilters: vervang de luchtfilters regelmatig om te voorkomen dat vuil en stof zich ophopen en de prestaties van de compressor beïnvloeden.
 3. Controleer de aandrijfriemen: controleer regelmatig of de aandrijfriemen niet zijn versleten of beschadigd. Vervang ze indien nodig.
 4. Controleer de tankdruk: controleer de druk in de tank regelmatig en stel deze af op de aanbevolen druk.
 5. Maak het apparaat schoon: houd het apparaat schoon en vrij van vuil en stof om te voorkomen dat deze in de motor en andere onderdelen terechtkomen.
 6. Controleer de veiligheidskleppen: zorg ervoor dat de veiligheidskleppen correct werken en niet zijn beschadigd.
 7. Voer regelmatig een grondige inspectie uit: controleer alle onderdelen van de compressor regelmatig op slijtage of beschadiging en repareer of vervang deze indien nodig.

Hoe lang mag een compressor draaien?

Er isgeen standaard tijdslimiet voor hoe lang een luchtcompressor mag draaien. Het hangt af van het type compressor, het vermogen, het gebruik en de omstandigheden waarin het apparaat wordt gebruikt. 

De meeste compressoren zijn ontworpen om langdurig te worden gebruikt, maar het is belangrijk om de compressorniet te overbelasten en oververhitting te voorkomen.

Oververhitting heeft meerdere mogelijke oorzaken, zoals te hoge omgevingstemperaturen, onvoldoende ventilatie of een te hoge belasting van de compressor. Het is belangrijk om de compressor te latenafkoelen na langdurig gebruik en om ervoor te zorgen dat het apparaat voldoende ventilatie krijgt.

Bij intensief gebruik kan het nodig zijn om de compressor uit te schakelen en te laten afkoelen om oververhitting te voorkomen. Raadpleeg altijd deinstructies van de fabrikant voor specifieke richtlijnen over het gebruik en de duur van de werking van de compressor.

Wat is beter: een luchtcompressor met of zonder olie?

Het hangt af van het specifieke gebruik en de voorkeur van de gebruiker, of een luchtcompressor met of zonder olie beter is.

Luchtcompressoren met olie hebben een interne smering die ervoor zorgt dat het apparaat soepel en stil werkt. Ze hebben over het algemeen een langere levensduur en zijn geschikt voor zwaardere en veeleisende toepassingen, zoals verfspuiten of pneumatische beitels.

Luchtcompressoren zonder olie zijn onderhoudsarm en hebben geen olie nodig om te functioneren. Ze zijn vaak kleiner, lichter en gemakkelijker te verplaatsen dan oliegesmeerde compressoren. 

Ze zijn geschikt voor lichtere toepassingen, zoals het oppompen van banden of het aandrijven van pneumatisch gereedschap in een thuiswerkplaats.

Hoewel olievrije compressoren minder onderhoud nodig hebben, produceren ze over het algemeenmeer geluid en hebben ze een kortere levensduur dan compressoren met olie. Het is belangrijk om de specificaties en het gebruik van de compressor te overwegen bij het kiezen van een compressor met of zonder olie.

hero illustration

Hoe testen we luchtcompressors?

Om de beste luchtcompressor te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze luchtcompressor-test hebben we 559 luchtcompressors geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze luchtcompressor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze luchtcompressor-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen luchtcompressor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste luchtcompressor in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 559 luchtcompressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste luchtcompressors op een rijtje

1. Beste Luchtcompressor voor mobiel gebruik: Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

 • list plusHet voordeel van de Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart is dat het krachtig en handig in gebruik is.
 • list plusDeze mini compressor heeft een goede kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusDeze mini compressor heeft een usb-c aansluiting en is multifunctioneel.

Nadelen Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

 • list plusDe Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart is duur.
 • list plusEen ander nadeel van deze mini compressor is dat hij een vast slangetje heeft waardoor hij minder compact op te bergen is.
 • list plusEen laatste nadeel van deze mini compressor is dat de accu relatief snel leeg is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

De Bosch EasyPump Accupomp is een fantastische gadget voor iedereen die snel en gemakkelijk banden, ballen en andere opblaasbare voorwerpen wil oppompen. Het compacte en lichte ontwerp maakt deze compressor bijzonder handig om overal mee naartoe te nemen, van het voetbalveld tot het strand. De realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie maken het oppompen van voorwerpen nog nauwkeuriger en comfortabeler.

Wat deze luchtcompressor echt onderscheidt van andere compressors is de lage netto luchtopbrengst van 9 liter per minuut. Dit maakt de compressor ideaal voor kleine klusjes en het oppompen van kleine voorwerpen zoals zwembandjes. De meegeleverde adapters, zoals de balnaald, ventiel- en ballonadapter, maken deze compressor veelzijdig en handig in gebruik.

Het gebied rond het ventiel licht op, waardoor je zelfs in het donker gemakkelijk kunt zien wat je doet. Het grote display is ook bij daglicht gemakkelijk afleesbaar. Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar is deze compressor krachtig genoeg voor de meeste toepassingen.

Het enige nadeel van de Bosch EasyPump Accupomp is de lage aanzuigvermogen van 0 l/min, waardoor het oppompen van grote voorwerpen langer kan duren. Maar voor kleine klusjes en opblaasbare voorwerpen is deze compressor echt een geweldige gadget.

Al met al is de Bosch EasyPump Accupomp een geweldige mini compressor voor iedereen die snel en gemakkelijk banden, ballen en andere opblaasbare voorwerpen wil oppompen. Het compacte en lichte ontwerp, de realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie maken deze compressor een must-have voor iedereen die graag in de buitenlucht actief is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

2. Beste Luchtcompressor voor thuisgebruik: Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

 • list plusDe Powerplus POWX1706 Compressor heeft een krachtige 1100W motor voor efficiënt werken.
 • list plusHet is compact en handig in gebruik, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze compressor is duurzaam en veilig in gebruik.

Nadelen Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

 • list plusHelaas heeft de Powerplus POWX1706 Compressor geen tank, waardoor er geen druk kan worden opgebouwd voor sterke compressie.
 • list plusIn vergelijking met andere mini compressoren is deze compressor relatief lawaaierig.
 • list plusDe matige kwaliteit van sommige onderdelen kan leiden tot problemen bij intensief gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Zoek je een handige en compacte compressor die je voor verschillende taken kunt gebruiken? Dan is de Powerplus POWX1706 Compressor een uitstekende keuze. Met een hoog luchtdebiet van 180l/min blaas je in een mum van tijd fietsbanden, luchtmatrassen en basketballen op. Bovendien is deze compressor voorzien van een olievrije motor, waardoor je weinig onderhoud hoeft te plegen.

Wat deze compressor extra handig maakt, is de behuizing waarin je alle accessoires kwijt kunt. Zo heb je altijd alles bij de hand. Naast het blaaspistool met manometer krijg je ook negen verschillende adapters, waarmee je altijd het geschikte hulpstuk vindt.

Een ander voordeel van deze compressor is dat hij compact en licht in gewicht is. Hierdoor is hij makkelijk te transporteren en op te bergen. Daarnaast is de veiligheidsklep een extra pluspunt, omdat dit overbelasting voorkomt.

Qua specificaties is deze compressor ook indrukwekkend. Zo heeft hij een nominale werkdruk van 8 bar en een opgenomen vermogen van 1100W. Het geluidsniveau van 97 dB is iets hoger dan bij sommige andere compressors, maar niet storend.

Al met al is de Powerplus POWX1706 Compressor een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige en veelzijdige compressor. Of je nu je banden wilt oppompen of een luchtbed wilt opblazen, deze compressor staat voor je klaar. Bovendien is hij makkelijk mee te nemen en heb je alle accessoires bij de hand.

Persoonlijk vind ik het jammer dat deze compressor geen ketelinhoud heeft. Hierdoor kun je niet langdurig werken zonder te stoppen. Maar als je op zoek bent naar een compressor voor kortere klusjes, dan is dit geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen is sterk genoeg om banden op juiste druk te houden.
 • list plusHet is klein en lichtgewicht waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet heeft een nauwkeurig drukmeter waardoor je precies weet wat de druk is.

Nadelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusHet heeft geen opbergzak waardoor je het lastig kunt opbergen.
 • list plusHet heeft geen accu waardoor je deze moet aansluiten op een stroombron.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft geen verlichtingselement waardoor het lastig kan zijn om in donkere ruimtes te werken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

De Makita DMP180Z Luchtpomp is een handige compacte luchtpomp die je kunt gebruiken voor het oppompen van banden en accessoires. Het apparaat wordt geleverd met 4 extra adapters, waaronder een adapter voor Frans (Presta) ventiel, adapter voor fiets (Dunlop) ventiel, conisch verloop voor ventielen van opblaasbaar speelgoed zoals zwemband of strandbal en naald voor o.a. voetbal. Zo kun je altijd de juiste adapter gebruiken voor het oppompen van verschillende objecten.

De luchtpomp is voorzien van een geheugen voor de laatst ingestelde druk, zodat je niet steeds opnieuw de druk hoeft in te stellen. Ook heeft het apparaat een verlicht display waarmee je de druk kunt instellen en aflezen. De slang is uitgevoerd met een adapter voor auto (Schräder) ventielen, wat het apparaat geschikt maakt voor het oppompen van autobanden.

Wat deze luchtpomp uniek maakt, is dat het onderdeel is van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dit zorgt voor extra gemak en flexibiliteit, omdat je dezelfde accu kunt gebruiken voor meerdere apparaten.

Een ander voordeel van de Makita DMP180Z Luchtpomp is dat het apparaat stopt automatisch als de ingestelde druk bereikt is. Zo voorkom je dat je teveel druk op een object zet en het daardoor beschadigt.

Hoewel het apparaat een maximale druk van 8,3 bar levert, heeft het een luchtverplaatsing van slechts 12 l/min. Dit betekent dat het apparaat niet geschikt is voor het snel oppompen van grote voorwerpen, zoals een luchtbed.

Al met al is de Makita DMP180Z Luchtpomp een handige en flexibele luchtpomp die geschikt is voor het oppompen van verschillende objecten. Het apparaat is voorzien van handige extra adapters en heeft een geheugen voor de laatst ingestelde druk. Het enige nadeel is dat het apparaat niet geschikt is voor het snel oppompen van grote voorwerpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black heeft een compact ontwerp en is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDeze mini compressor heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusDeze mini compressor heeft een lage geluidsproductie, waardoor hij discreet is.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black schakelt soms onverwacht uit.
 • list plusEen ander nadeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij een langzame oplaadtijd heeft.
 • list plusNog een nadeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij geen extra functies heeft.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

Heb je vaak last van te zachte banden? Wil je niet voor onverwachte situaties komen te staan? Of ben je het helemaal zat om je banden steeds te moeten oppompen met een ingewikkelde pomp? Dat snappen wij volledig en daarom hebben wij bij Vulpes Tech® een super handige bandenpomp ontwikkelt. Deze compacte en draagbare bandenpomp kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer voor onverwachte situaties komt te staan! Handige bandenpomp De draagbare pomp van Vulpes Tech® is er voor gemaakt om alle soorten banden op te pompen! De pomp is te gebruiken voor Mountainbikes, Autobanden en Fietsbanden. De pomp is ook makkelijk te gebruiken voor Voetballen en opblaasartikelen zoals zwembadbanden. Elektrische pomp De pomp is elektrisch en daardoor hoef je geen lichamelijke inspanning te leveren om je banden op te pompen. Erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! De pomp kun je gebruiken om voldoende lucht te pompen in: +- 5 Autobanden, +- 5 minuten per band. +- 15 Fietsbanden, +- 2 minuten per band. +- 6 Motorbanden, +- 5 minuten per band. +- 50 Ballen, +- 45 sec. per bal. De verpakking bevat de volgende elementen: 2x Opzetstuk voor autobanden 2x Naald voor ballenpomp. 2x Opzetstuk voor fietsbanden. Inclusief 7 Opzetstukken De pomp is voorzien van 4 + 3 Opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. Zo is de pomp van Vulpes Tech® zeer vlot en gemakkelijk in gebruik. De 4 Opzetstukken zijn voor alle soorten en maten banden te gebruiken! De voordelen van de bandenpomp van Vulpes Tech®: ✅ Elektrisch, waardoor je geen inspanning hoeft te leveren ✅ Inclusief 4 opzetstukken plus 3 extra reserve naalden (duurzame set) ✅ Voor alle soorten banden te gebruiken ✅ Compact design, gemakkelijk mee te nemen ✅ USB-Oplaadbaar ✅ Zaklamp functie ✅ Powerbank functie ✅ 2*2000 mAh batterij (sterkste op de markt) ✅ Nederlandse Handleiding (per mail) Compact design Doordat de pomp van Vulpes Tech® een compact design heeft, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kun je je banden gemakkelijk en snel oppompen, waar je ook maar bent, omdat je nu geen grote en onhandige fietspomp of compressor hoeft mee te nemen. USB-Oplaadbaar De pomp is gemakkelijk op te laden via een USB-kabel en zo hoef je geen geld uit te geven aan dure batterijen. Dat maakt de elektrische bandenpomp van Vulpes Tech® nog gebruiksvriendelijker! 100% TEVREDENHEIDSGRANTIE Ben je niet tevreden over onze Elektrische bandenpomp? Dat is vervelend maar wij van Vulpes Goods® willen ten alle tijden dat jij tevreden bent en daarom kun je je bestelling tot 30 dagen na je aankoop, gratis retour sturen naar ons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.5

Pomp binnen no-time jouw banden op met de bandenpomp van Olvy. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes kan de compressor gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Van luchtbedden tot auto- en luchtmatrassen tot fietsbanden! De juiste bandenspanning voorkomt klapbanden en slijtage, en vermindert benzineverbruik. Met deze digitale, compacte compressor pomp je veilig en snel banden en vele andere dingen op. Eenvoudiger en gemakkelijker zal het niet worden! Eigenschappen: Sneller opblazen: De compressor bandenpomp kan een lekke band veel sneller oppompen dan andere pompen. De compressor kan standaard autobanden in ongeveer 60s oppompen. Automatische uitschakeling: De Olvy Bandenpomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra de bandenpomp de gewenste drempel bereikt, waardoor te veel opblazen wordt voorkomen, je hoeft zich geen zorgen te maken dat de bandenpomp te hard of te weinig wordt opgepompt. Eenvoudig te bedienen: Onze luchtcompressor 12v is zeer gemakkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan op het 12-volt stopcontact (sigaretten aansteker) in jouw auto en bevestig de slang aan de band die u wilt oppompen. Draai de schakelaar om en de luchtcompressor doet al het werk voor je. Multifunctioneel: De bandenspanningspomp pompt banden op voor auto's, fietsen, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed, kanoën enzovoort. 4 meegeleverde ventieladapters voldoen aan de meeste van jouw vraag. LED-licht en LCD digitaal scherm: Bandenpomp is uitgerust met heldere en duurzame LED-verlichting voor gebruik in noodgevallen. De draagbare luchtcompressor is uitgerust met een groot, uiterst nauwkeurig en helder display dat je zal helpen om de vereiste waarden PSI, BAR, KPA, KG / CM² zelfs in het donker of 's nachts te berekenen. Deze draagbare bandenpomp is klein van formaat, die met een draagbaar compact ontwerp gemakkelijk in bagage en etc. kan worden geplaatst. Inhoud verpakking: 1x Lucht Compressor 4x Ventiel 1x Handleiding 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven daarom naar volledige garantie op kwaliteit en klanttevredenheid. Als je eventuele problemen ervaart of opmerkingen hebt over onze bandenpomp, kun je altijd contact met ons opnemen via bol.com. Ons team doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Luchtcompressor voor professionele schilders: LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusDeze luchtcompressor heeft genoeg kracht om autobanden mee op te pompen.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik en klein genoeg om mee te nemen op vakantie.
 • list plusHet heeft een sterk design, een duidelijk display en wordt geleverd met veel accessoires.

Nadelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusEr wordt geen stevige tas meegeleverd om de luchtcompressor in op te bergen.
 • list plusHet is net iets minder krachtig dan sommige andere compressoren.
 • list plusHet is wat prijziger dan sommige andere compressoren, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij op zoek naar een draagbare en krachtige luchtcompressor? Dan is de Luvego Compressor Bandenpomp echt iets voor jou! Dit compacte apparaat is niet alleen handig voor thuis, maar ook onderweg. De compressor is voorzien van een ingebouwde accu, die je kunt opladen via USB of 12V. Hierdoor kun je altijd en overal je banden oppompen, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

De Luvego compressor is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor het oppompen van banden van auto's, fietsen, motors en zelfs (rubber)boten. Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar en een aanzuigvermogen van 25 l/min is de compressor ontzettend krachtig en snel. Het digitale display maakt het instellen van de juiste druk erg makkelijk. Daarnaast wordt de compressor geleverd met 4 opzetstukken, zodat je ook ballen en andere opblaasbare objecten kunt oppompen.

Wat deze compressor echt uniek maakt is de ingebouwde accu, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Daarnaast is hij ontzettend compact en gemakkelijk mee te nemen. Het enige nadeel is dat de compressor wel wat geluid maakt met een geluidsniveau van 70 dB.

Kortom, de Luvego Compressor Bandenpomp is een handige en krachtige luchtcompressor die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze compressor kun je altijd en overal je banden oppompen.

Mijn persoonlijke mening is dat de Luvego compressor een erg handig apparaat is dat doet wat het belooft. Het ingebouwde accu is echt een pluspunt, maar het geluidsniveau had wel iets lager gemogen. Al met al is dit een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een draagbare en krachtige luchtcompressor!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusDeze 12V compressor is sterk en reliabel.
 • list plusHet is compact en makkelijk mee te nemen.
 • list plusEen ander voordeel van deze 12V compressor is dat het veelzijdig en handig in gebruik is.

Nadelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusGeen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Ben je het zat om je banden met een onhandige pomp te moeten oppompen? Dan is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart de perfecte oplossing voor jou! Deze elektrische pomp is compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Met de 11 opzetstukken kan je de pomp gebruiken voor alle soorten banden, zoals auto, fiets, scooter en motor. Daarnaast heeft de pomp ook een zaklamp- en SOS-functie, een powerbank-functie en 3x2000 mAh batterijen (de sterkste op de markt). Met een geluidsniveau van 75 dB, een aanzuigvermogen van 20 l/min, een maximaal toerental van 0 r/min, een ketelinhoud van 0 ml en een maximale luchtdruk van 10,3 bar is deze pomp een absolute must-have voor iedereen die veilig en voorbereid op pad wil gaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Luchtcompressor voor industriële toepassingen: Powerplus POWX1721 geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX1721 geel / zwart

 • list plusDeze compressor heeft een vermogen van 1700 watt.
 • list plusHet is een lichte en compacte compressor, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusHet heeft een stil werkingsgeluid van 97 dB, wat gunstig is voor het werken in rustige omgevingen.

Nadelen Powerplus POWX1721 geel / zwart

 • list plusHet ontbreekt aan een drukregelaar, waardoor het moeilijker is om de juiste druk te regelen.
 • list plusHet heeft geen automatische stopfunctie, waardoor je moet controleren of de compressor uitgeschakeld is als je klaar bent met werken.
 • list plusHet heeft geen drukcontrolelampje, waardoor je de druk niet visueel kunt controleren.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.2

Als je op zoek bent naar een krachtige en handige compressor voor kleinere klussen, dan is de Powerplus POWX1721 geel/zwart een uitstekende keuze. Deze draagbare compressor heeft een olievrij ontwerp, een kleine tank van 6 liter en een gewicht van minder dan 10 kilo, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is naar waar je hem nodig hebt. Hij is geschikt voor het oppompen van banden, ballen en matrassen, maar ook voor het vastnieten van isolatiemateriaal of het schoonblazen van je computerkast.

Met een maximale luchtdruk van 8 bar en een aanzuigvermogen van 180 l/min vult het kleine vat zich snel en blijft een constante druk verzekerd. De drukregelaar stelt je in staat om de druk nauwkeurig af te stellen, terwijl de manometer ervoor zorgt dat je altijd de exacte druk kunt aflezen.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere producten is zijn handzaamheid. Dankzij het lichte gewicht en compacte formaat is hij heel geschikt voor mobiel gebruik. Je kunt hem gemakkelijk meenemen naar elke klus op locatie, zonder dat je je rug overbelast.

Hoewel hij geschikt is voor kleine luchtklussen, is hij minder geschikt voor grotere en zwaardere klussen. Als je op zoek bent naar een compressor voor een grotere klus, zou je beter kunnen kijken naar een grotere variant.

Al met al is de Powerplus POWX1721 geel/zwart een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare compressor voor kleinere klussen. Hij is handzaam, krachtig en nauwkeurig, waardoor je snel en efficiënt kunt werken zonder te veel gedoe.

Persoonlijk vind ik deze compressor een geweldige aankoop voor klussen in en rondom het huis. Het enige nadeel is dat hij minder geschikt is voor grotere en zwaardere klussen, maar dat is natuurlijk te verwachten van een compressor van deze grootte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een handige en veelzijdige fietspomp? Dan is de Vivid Green elektrische fietspomp de perfecte keuze! Deze pomp is niet alleen geschikt voor het oppompen van fietsbanden, maar ook voor het oppompen van ballen, luchtbedden en zelfs autobanden. Een groot voordeel van deze fietspomp is dat je de banden op de juiste spanning kunt brengen met behulp van verschillende opzetstukken. Zo weet je zeker dat je altijd veilig en comfortabel op weg gaat.

Daarnaast is de Vivid Green elektrische fietspomp ook nog eens oplaadbaar, waardoor je nooit meer zonder lucht komt te zitten. Het compacte ontwerp maakt het bovendien gemakkelijk om de pomp overal mee naartoe te nemen. En als je ooit met pech langs de weg komt te staan met een lege telefoon, dan kun je de fietspomp zelfs gebruiken als powerbank. Hoe handig is dat?

Een ander groot voordeel van deze fietspomp is de digitale display, die de juiste bandenspanning weergeeft. Hierdoor kun je jouw banden tot op +2psi nauwkeurig afstellen. Een te hoge of te lage bandenspanning kan namelijk leiden tot verminderde prestaties, hoger benzineverbruik en een verhoogde bandenslijtage. Door regelmatig de bandenspanning te meten en aan te passen, kun je dus flink besparen op brandstofkosten en bandenvervangingen.

Het enige nadeel van deze fietspomp is dat het luchttuitje niet geschikt is voor alle soorten luchtbedden. Maar als je voornamelijk fietsbanden, ballen en luchtbedden van het juiste formaat wilt oppompen, dan is de Vivid Green elektrische fietspomp absoluut een aanrader!

Mijn persoonlijke mening is dat de Vivid Green elektrische fietspomp een geweldige aankoop is voor iedereen die op zoek is naar een handige en betrouwbare fietspomp. Met zijn veelzijdigheid en nauwkeurigheid is deze pomp een echte must-have voor elke fietsliefhebber. En hoewel het niet geschikt is voor alle soorten luchtbedden, is het nog steeds een fantastische keuze voor de meeste toepassingen. Kortom, ik kan deze fietspomp van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel

 • list plusDeze luchtcompressor is krachtig en efficiëntie genoeg om banden snel op te pompen.
 • list plusHet is klein en licht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusDaarnaast heeft het een hogere capaciteiten voor luchtverplaatsing, waardoor het snel kan werken.

Nadelen TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel

 • list plusHet maakt veel lawaai tijdens het gebruik.
 • list plusHet heeft een hogere energieverbruik.
 • list plusHet heeft een beperkte levensduur.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8

De Transnect compressor bandenpomp is draagbaar, eenvoudig te bedienen, snel op te pompen en 's nachts beschikbaar, waardoor het een betrouwbare metgezel voor uw reizen is! Deze bandenpomp met digitaal LED-display en LED-lampje hoeft u slechts enkele seconden te bedienen en 3 tot 5 minuten te wachten voordat de banden zijn opgepompt! Het product is compact en draagbaar en kan gemakkelijk in een hoek worden geplaatst wanneer het niet wordt gebruikt. Automatische uitschakeling van de bandenpomp Zodra de bandenpomp de vereiste druk heeft bereikt, wordt de luchtcompressor van de auto automatisch uitgeschakeld. Draagbaar en eenvoudig te bedienen De bandenpomp is zeer veilig en eenvoudig te bedienen, klik gewoon de adapter op de autoband. Opblaasbare buis kan na gebruik in een groef aan de achterkant worden opgeborgen. Het is lichtgewicht en past mooi in de hoek van de kofferbak, uit de weg. Snelle inflatie Na aansluiting op de voeding kan deze snel worden gestart en de banden van lucht voorzien. Digitale luchtpomp is uitgerust met een LED-lampje, waardoor het oppompen van banden in nood gemakkelijker en handiger is. Zodat u het ventiel kunt vinden van uw band bij weinig licht of in een donkere omgeving. Pomp tot 100 psi de autoband op van 0 tot 35 psi onder 4 min. Transnect compressor bandenpomp: Automatische uitschakeling van de bandenpomp Draagbaar en eenvoudig te bedienen Snelle inflatie Digitaal display voor eenvoudig nachtelijk gebruik Multifunctionele 3 mondstukadapters Verpakking + 1 x digitale luchtcompressor + 1 x vervangende zekering + 3 x mondstukadapters + 1 x Gebruikershandleiding Digitaal display voor eenvoudig nachtelijk gebruik Met het digitale LED-display van Kshineni kunt u de bandenspanningswaarde duidelijk en nauwkeurig instellen, u kunt de bandenspanning op elk moment in vijf eenheidswaarden (psi/bar/kPa/kg/cm²) controleren. Draagbare lucht pomp is uitgerust met een nood-LED-lampje. Zo kun je goed zien terwijl je 's nachts je band oppompt. Multifunctionele 3 mondstukadapters De draagbare Kshineni-luchtpomp voor banden wordt geleverd met 3 mondstukadapters. Naast het opblazen van autobanden, kan de inflator ook voetballen, basketbal, luchtkussens, opblaasbaar speelgoed, kajaks, enz. een belangrijk hulpmiddel tijdens uw autorit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over lekke banden. Transnect® draagt bij aan een schonere planeet met recyclebare verpakkingsmaterialen en digitale productinstructies. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luchtcompressors. Er zijn namelijk 559 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!