Wat is de beste Luchtcompressor van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het kopen van een goede Luchtcompressor is een lastige uitdaging. Wat is de beste Luchtcompressor van 2024? Na het onderzoeken van 1201 Luchtcompressors kwam de Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 als beste uit onze Luchtcompressor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Luchtcompressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Luchtcompressors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Luchtcompressor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Luchtcompressors

1Score: 9.7
Bosch EasyPump Accupomp - 3.6
Bosch EasyPump Accupomp - 3.6
Bosch
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Hyundai Power Products Hyundai compressor
Beste luchtcompressor
Hyundai Power Products Hyundai compressor
Hyundai Power Products
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V
Olvy
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6
STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6
STANLEY
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp
MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp
MEVON
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
MEVON Mini Compressor Bandenpomp
MEVON Mini Compressor Bandenpomp
MEVON
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
MEVON Mini Compressor Bandenpomp
MEVON Mini Compressor Bandenpomp
MEVON
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp
Samillion
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp
Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luchtcompressor Koopgids

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige tool die je helpt bij verschillende taken, van het aandrijven van gereedschap tot het oppompen van banden? Dan is de aanschaf van de beste luchtcompressor een slimme keuze! Met zijn vermogen en efficiëntie is een goede luchtcompressor een onmisbare toevoeging aan elke werkplaats of huishouden.

Waarom gebruik je een luchtcompressor?

Een luchtcompressor is een apparaat dat lucht onder hoge druk samenperst en opslaat in een tank. Door deze samenpersing ontstaat perslucht die je gebruikt om verschillende taken uit te voeren.

Met een luchtcompressor drijf je gereedschap aan, pomp je banden op, blaas je oppervlakken schoon en verf je objecten. 

Luchtcompressoren zijn zeer veelzijdig en efficiënt en het gebruik is daarom geschikt voor verschillende gebruikers. Je ziet ze in industriële omgevingen, werkplaatsen en bouwplaatsen, maar ook thuis in de garage of de tuin.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een luchtcompressor?

Bij de aankoop van een luchtcompressor zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, waaronder:

 • Capaciteit: bepaal de maximale luchtstroom die je nodig hebt voor de taken die je uitvoert. Dit wordt meestal uitgedrukt in CFM (Cubic Feet per Minute).
 • Tankgrootte: overweeg de grootte van de tank en of deze voldoende capaciteit heeft om de taak uit te voeren zonder voortdurend te moeten bijvullen.
 • Vermogen: kies het juiste vermogen dat past bij de taken die je wilt uitvoeren. Voor lichtere taken, zoals het oppompen van banden, is een kleinere compressor met minder vermogen voldoende, terwijl zwaardere taken, zoals verfspuiten of pneumatische hamers, meer vermogen vereisen.
 • Olievrij of met olie: beslis of je een compressor wilt met of zonder olie. Olievrije compressoren zijn doorgaans gemakkelijker te onderhouden, terwijl compressoren met olie over het algemeen langer meegaan en stiller zijn.
 • Draagbaarheid: als je van plan bent om de compressor vaak te verplaatsen, zorg er dan voor dat deze licht van gewicht en draagbaar is.
 • Geluidsniveau: overweeg het geluidsniveau van de compressor als je deze binnen gebruikt. Sommige compressoren zijn stiller dan andere en hebben geluidsdempende functies.
 • Prijs: tot slot, houd rekening met je budget en vergelijk prijzen van verschillende compressoren om de beste waarde te vinden voor je behoeften.

Stroomverbruik

Het stroomverbruik van een luchtcompressor varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de compressor, de drukinstelling, de gebruikte motor en het type aandrijving (elektrisch, benzine of diesel).

Over het algemeen verbruiken kleine draagbare luchtcompressoren tussen de1,5 en 2,0 kW aan elektriciteit per uur, terwijl grotere industriële compressoren tot 15 kW of meer verbruiken.

Het is belangrijk om het stroomverbruik van de luchtcompressor te kennen om de juiste stroomvoorziening te kunnen kiezen en onverwachte kosten te voorkomen.

Raadpleeg altijd de specificaties van de compressor voor het juiste stroomverbruik en zorg ervoor dat je het apparaat op een stopcontact of circuit aansluit dat voldoende capaciteit heeft om de compressor te bedienen.

Geluid

Het aantal decibel (dB) dat een luchtcompressor produceert, is afhankelijk van het type compressor en het vermogen. Over het algemeen produceren kleinerecompressoren, zoals draagbare compressoren, minder dan 80 dB aan geluid, terwijl grotere industriële compressoren vaak meer dan 90 dB produceren.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gehoor van iedereen ander is en dat langdurige blootstelling aan geluidsniveaus van meer dan 85 dB mogelijk leidt tot gehoorverlies. Daarom is het belangrijk om bij het gebruik van een luchtcompressor gehoorbescherming te dragen, vooral bij langdurig gebruik.

Om het geluidsniveau van een luchtcompressor te verminderen, zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals geluidsdempers en isolatiemateriaal. Het is ook belangrijk om de compressor op een stabiele ondergrond te plaatsen en regelmatig onderhoud uit te voeren om onnodig lawaai te voorkomen. Raadpleeg altijd de specificaties van de compressor voor het juiste geluidsniveau en mogelijke opties om het geluid te verminderen.

Levensduur

De levensduur van een luchtcompressor hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het apparaat, het type gebruik en de frequentie van onderhoud.

Over het algemeen gaan luchtcompressoren van goede kwaliteit tussen de 10 en 15 jaar mee, maar sommige compressoren kunnen veel langer meegaan als je ze goed onderhoudt.

Regelmatigonderhoud is belangrijk om de levensduur van de compressor te verlengen en problemen te voorkomen. Door de compressor goed te onderhouden en de instructies van de fabrikant op te volgen, maximaliseer je de levensduur van de compressor en voorkom je onnodige reparatiekosten.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van een luchtcompressor te verlengen en om te zorgen dat deze efficiënt en veilig werkt. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van een luchtcompressor:

 1. Controleer regelmatig het oliepeil: luchtcompressoren met een motor op oliebasis hebben regelmatig olie nodig om goed te werken. Controleer het oliepeil en ververs de olie op basis van de instructies van de fabrikant.
 2. Controleer deluchtfilters: vervang de luchtfilters regelmatig om te voorkomen dat vuil en stof zich ophopen en de prestaties van de compressor beïnvloeden.
 3. Controleer de aandrijfriemen: controleer regelmatig of de aandrijfriemen niet zijn versleten of beschadigd. Vervang ze indien nodig.
 4. Controleer de tankdruk: controleer de druk in de tank regelmatig en stel deze af op de aanbevolen druk.
 5. Maak het apparaat schoon: houd het apparaat schoon en vrij van vuil en stof om te voorkomen dat deze in de motor en andere onderdelen terechtkomen.
 6. Controleer de veiligheidskleppen: zorg ervoor dat de veiligheidskleppen correct werken en niet zijn beschadigd.
 7. Voer regelmatig een grondige inspectie uit: controleer alle onderdelen van de compressor regelmatig op slijtage of beschadiging en repareer of vervang deze indien nodig.

Hoe lang mag een compressor draaien?

Er isgeen standaard tijdslimiet voor hoe lang een luchtcompressor mag draaien. Het hangt af van het type compressor, het vermogen, het gebruik en de omstandigheden waarin het apparaat wordt gebruikt. 

De meeste compressoren zijn ontworpen om langdurig te worden gebruikt, maar het is belangrijk om de compressorniet te overbelasten en oververhitting te voorkomen.

Oververhitting heeft meerdere mogelijke oorzaken, zoals te hoge omgevingstemperaturen, onvoldoende ventilatie of een te hoge belasting van de compressor. Het is belangrijk om de compressor te latenafkoelen na langdurig gebruik en om ervoor te zorgen dat het apparaat voldoende ventilatie krijgt.

Bij intensief gebruik kan het nodig zijn om de compressor uit te schakelen en te laten afkoelen om oververhitting te voorkomen. Raadpleeg altijd deinstructies van de fabrikant voor specifieke richtlijnen over het gebruik en de duur van de werking van de compressor.

Wat is beter: een luchtcompressor met of zonder olie?

Het hangt af van het specifieke gebruik en de voorkeur van de gebruiker, of een luchtcompressor met of zonder olie beter is.

Luchtcompressoren met olie hebben een interne smering die ervoor zorgt dat het apparaat soepel en stil werkt. Ze hebben over het algemeen een langere levensduur en zijn geschikt voor zwaardere en veeleisende toepassingen, zoals verfspuiten of pneumatische beitels.

Luchtcompressoren zonder olie zijn onderhoudsarm en hebben geen olie nodig om te functioneren. Ze zijn vaak kleiner, lichter en gemakkelijker te verplaatsen dan oliegesmeerde compressoren. 

Ze zijn geschikt voor lichtere toepassingen, zoals het oppompen van banden of het aandrijven van pneumatisch gereedschap in een thuiswerkplaats.

Hoewel olievrije compressoren minder onderhoud nodig hebben, produceren ze over het algemeenmeer geluid en hebben ze een kortere levensduur dan compressoren met olie. Het is belangrijk om de specificaties en het gebruik van de compressor te overwegen bij het kiezen van een compressor met of zonder olie.

hero illustration

Hoe testen we Luchtcompressors?

Om de beste Luchtcompressor te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Luchtcompressor-test hebben we 1201 Luchtcompressors vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Luchtcompressor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Luchtcompressor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Luchtcompressor-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Luchtcompressor in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1201 Luchtcompressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Luchtcompressors in een handige lijst

1. Bosch EasyPump Accupomp - 3.6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyPump Accupomp - 3.6

 • list plusIndrukwekkende prestaties met een maximaal bereik van 10,3 bar.
 • list plusCompact en licht ontwerp, gemakkelijk mee te nemen.
 • list plusGeïntegreerde accu en USB-C oplaadfunctie voor eenvoudig opladen.

Nadelen Bosch EasyPump Accupomp - 3.6

 • list plusHinderlijke vaste slang bij het opbergen van de pomp.
 • list plusGeluidsniveau kan storend zijn, vooral in de buurt van kinderen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
10
Productbeschrijving:

Ik presenteer de Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 V Li-Ion, een indrukwekkend gereedschap dat uitblinkt in prestaties. Met een maximaal bereik van 10,3 bar is deze pomp perfect voor allerlei toepassingen. Dankzij de realtime meting en voorkeuzefunctie kan ik nauwkeurige resultaten behalen bij het oppompen. Het grote en goed afleesbare display maakt het gebruik van deze pomp intuïtief en praktisch.

Een van de meest opvallende eigenschappen van de EasyPump is het compacte en lichte ontwerp. Hierdoor kan ik de pomp gemakkelijk overal mee naartoe nemen, of het nu gaat om het oppompen van autowielen, fietsbanden, ballen of zelfs kleine watersportartikelen. Met de diverse adapters die netjes in het opbergvak zijn opgeborgen, is de EasyPump geschikt voor verschillende soorten opblaasbare items.

De gebruikersreviews bevestigen de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de EasyPump. Deze pomp is krachtig en handig in gebruik, waardoor ik banden moeiteloos kan oppompen. Ik heb zelfs gemerkt dat ik met een volle batterij meerdere fietsen kan oppompen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook een reis naar het tankstation.

Een ander voordeel van de EasyPump is de geïntegreerde accu en de handige USB-C oplaadfunctie. Hierdoor kan ik de pomp eenvoudig en gemakkelijk opladen. Bovendien is de pomp voorzien van een helder LED-licht, waardoor ik de pomp zelfs in het donker kan gebruiken.

Hoewel de EasyPump veel positieve eigenschappen heeft, zijn er ook enkele punten waar ik op moet letten. Zo kan de vaste slang hinderlijk zijn bij het opbergen van de pomp, zoals een gebruiker opmerkte. Daarnaast is het geluidsniveau van de pomp iets om rekening mee te houden, vooral in de buurt van kinderen.

Al met al is de Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 V Li-Ion een uitstekend gereedschap dat aan mijn verwachtingen voldoet. Het is krachtig, handig in gebruik en van hoge kwaliteit. Het compacte ontwerp en de geïntegreerde accu maken het gemakkelijk om de pomp overal mee naartoe te nemen. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals de vaste slang en het geluidsniveau, wegen de voordelen van de EasyPump hier ruimschoots tegenop. Het is een betrouwbare en veelzijdige elektrische pomp die absoluut zijn prijs waard is. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste luchtcompressor: Hyundai Power Products Hyundai compressor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai Power Products Hyundai compressor

 • list plusCompact formaat en handige koffer voor het opbergen van accessoires
 • list plusVermogen van 1100W en werkdruk van 8 bar zijn voldoende voor het oppompen van banden
 • list plusMeegeleverde accessoires maken het mogelijk om de compressor voor verschillende toepassingen te gebruiken

Nadelen Hyundai Power Products Hyundai compressor

 • list plusMaakt een zeer luid geluid
 • list plusWeinig kracht om iets schoon te blazen
 • list plusDruk valt snel weg na enkele minuten gebruik

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.42
Functionaliteit
9.82
Gebruiksgemak
9.32
Ik heb de perfecte oplossing gevonden voor het oppompen van autobanden, fietsbanden, ballen en luchtbedden: de Hyundai compressor compact - 8 BAR - 1100W - 180 L/M - inclusief accessoires. Deze compressor is compact en krachtig, waardoor hij ideaal is voor zowel recreatief gebruik op de camping als professioneel gebruik in een werkplaats.

Wat deze compressor echt bijzonder maakt, is het feit dat hij wordt geleverd in een handige koffervorm. Dit betekent dat alle accessoires netjes bij elkaar zitten, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Met een werkdruk van maximaal 8 bar en een vermogen van 1100W is deze compressor in staat om snel en efficiënt banden op te pompen. De luchtuitstroom van 180 liter per minuut zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten.

En laten we niet vergeten dat deze compressor wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een luchtpistool, verloopstukken, een luchtslang en naalden. Hierdoor kun je de compressor voor verschillende toepassingen gebruiken.

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat deze compressor niet echt geschikt is om dingen schoon te blazen. Maar als het gaat om het oppompen van banden, is deze compressor absoluut een winnaar.

De Hyundai compressor compact heeft veel voordelen, zoals het compacte formaat en de handige koffer waarin alle accessoires zitten. Het vermogen van 1100W en de werkdruk van 8 bar maken het oppompen van banden een fluitje van een cent.

Maar zoals bij elk product zijn er ook enkele uitdagingen waar je rekening mee moet houden. Sommige gebruikers hebben geklaagd over het luide geluid van de compressor en het gebrek aan kracht om dingen schoon te blazen. Ook lijkt de druk snel weg te vallen na enkele minuten gebruik.

Over het algemeen is de Hyundai compressor compact een handige en krachtige compressor voor het oppompen van banden. Het compacte formaat en de meegeleverde accessoires maken het gemakkelijk om deze compressor mee te nemen en voor verschillende toepassingen te gebruiken. Maar wees je bewust van de beperkingen wat betreft de kracht en het geluidsniveau.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V

 • list plusGebruiksgemak en snelheid bij het oppompen van banden
 • list plusVeelzijdigheid, kan worden gebruikt voor verschillende oppomptaken

Nadelen Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V

 • list plusAlleen compatibel met een 12V aansluiting

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
8.69
De Olvy Elektrische Bandenpomp is echt een topper als het gaat om het oppompen van banden. Met de 4 meegeleverde opzetstukken kan ik deze handige en compacte compressor gebruiken voor allerlei klusjes, zoals het oppompen van luchtbedden, auto- en luchtmatrassen, fietsbanden en nog veel meer. 🚗

Wat deze bandenpomp echt onderscheidt, is zijn snelheid en efficiëntie. Hij blaast standaard autobanden op in ongeveer 60 seconden, wat echt supersnel is vergeleken met andere pompen op de markt. En het beste is dat de pomp automatisch uitschakelt zodra de gewenste druk is bereikt, zodat ik me nooit zorgen hoef te maken over te veel of te weinig oppompen.

Het gebruiksgemak van de Olvy Elektrische Bandenpomp is ook echt top. Ik hoef alleen maar de pomp aan te sluiten op de 12V sigarettenaansteker in mijn auto en de slang aan te sluiten op de band die ik wil oppompen. Met een simpele draai aan de schakelaar doet de compressor al het werk voor me. En om het nog beter te maken, heeft de pomp ook nog heldere LED-verlichting en een groot LCD-scherm, zodat ik zelfs in het donker of 's nachts de juiste waarden kan aflezen.

Deze bandenpomp is echt super veelzijdig. Naast autobanden kan ik hem ook gebruiken voor het oppompen van fietsbanden, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed en nog veel meer. Met de 4 meegeleverde ventieladapters kan ik aan bijna al mijn oppompbehoeften voldoen.

De reviews van gebruikers zijn echt overwegend positief. Ze zijn echt te spreken over het gebruiksgemak en de snelheid waarmee de banden worden opgepompt. Ook benadrukken ze de duurzaamheid en hoge kwaliteit van het product. Gebruikers waarderen het ook dat ze nu thuis de bandendruk kunnen controleren, wat zowel het brandstofverbruik als de veiligheid ten goede komt.

Dus, de Olvy Elektrische Bandenpomp blinkt echt uit in gebruiksgemak en snelheid. En laten we de veelzijdigheid niet vergeten. Het is echt een geweldige keuze voor het oppompen van banden en andere klusjes. Het enige nadeel is dat je een 12V aansluiting nodig hebt, dus zorg ervoor dat je een sigarettenaansteker hebt om hem te kunnen gebruiken. Maar al met al is deze bandenpomp betrouwbaar en handig, precies wat ik nodig heb!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6

 • list plusOlievrije werking voor minimaal onderhoud en schone lucht
 • list plusGeluidsreductie met een geluidsniveau van slechts 59 dB(A)
 • list plusKrachtige prestaties met een aanzuigvermogen van 105 L/min en maximale druk van 8 bar

Nadelen STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6

 • list plusBeperkte tankinhoud van 6 liter voor sommige taken

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.53
Ik ben trots om de STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6 - Olievrij aan te bieden, een geweldige keuze voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stille compressor. Met een tankinhoud van 6 liter en een krachtige 1 HP-motor, levert deze compressor indrukwekkende prestaties. Een van zijn sterke punten is het ontbreken van oliesmering, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt en de lucht die wordt geproduceerd schoon blijft.

Wat deze compressor echt onderscheidt, is de aandacht voor geluidsreductie. Met een geluidsniveau van slechts 59 dB(A) tijdens gebruik is het ideaal voor gebruik in situaties waar lawaai tot een minimum beperkt moet worden, zoals in woonwijken of binnen werkruimtes. Met een aanzuigvermogen van 105 L/min en een maximale druk van 8 bar, is deze compressor in staat om moeiteloos aan de eisen van diverse persluchttoepassingen te voldoen.

Een ander voordeel van dit model is de olievrije werking, waardoor het niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook geschikt voor toepassingen waar schone lucht cruciaal is, zoals bij het gebruik van verfspuiten. De 1450 RPM motor zorgt voor een efficiënte werking en een langere levensduur van de compressor.

De STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6 - Olievrij blinkt uit in zijn vermogen om krachtige prestaties te leveren met een minimaal geluidsniveau, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor zowel professioneel als thuisgebruik. Van banden oppompen tot pneumatisch gereedschap aandrijven, deze compressor biedt veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Een mogelijke beperking van dit model kan de tankinhoud van 6 liter zijn, wat voor sommige taken mogelijk te beperkt is. Voor situaties waar een grotere persluchtvoorraad nodig is, kan een compressor met een grotere tankinhoud nodig zijn.

In conclusie biedt de STANLEY Silent Compressor DST 100/8/6 - Olievrij een uitstekende combinatie van prestaties, geluidsreductie en onderhoudsgemak. Met zijn olievrije werking en stille prestaties is het een waardevolle toevoeging aan elke werkplaats of garage, waar het betrouwbaarheid en gebruiksgemak biedt. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V

 • list plusMaximale druk van 8,3 Bar zorgt voor snel en efficiënt oppompen
 • list plusGeheugenfunctie voor de laatst ingestelde druk bespaart tijd en maakt herhaalde taken gemakkelijk
 • list plusDuurzaam, krachtig en van hoge kwaliteit

Nadelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V

 • list plusWordt geleverd zonder batterij en lader
 • list plusAfhankelijk van een accu, wat een beperking kan zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.31
Functionaliteit
8.51
Gebruiksgemak
9.01
De Makita DMP180Z Luchtpomp is echt een handige en compacte luchtpomp die perfect is voor het oppompen van banden en accessoires. Met 4 extra adapters, waaronder adapters voor verschillende soorten ventielen, een conisch verloop voor opblaasbaar speelgoed en een naald voor bijvoorbeeld voetballen, kan ik alles oppompen wat ik maar wil. Hoe handig is dat?

Een van de beste dingen aan de Makita DMP180Z is de maximale druk van 8,3 Bar. Hiermee kan ik snel en efficiënt banden en andere dingen oppompen. En het heeft zelfs een geheugenfunctie, dus ik hoef niet steeds opnieuw de druk in te stellen. Dat bespaart me tijd en maakt mijn leven een stuk makkelijker.

Wat anderen betreft, zijn ze echt enthousiast over de prestaties en functionaliteit van de Makita DMP180Z. Ze zeggen dat het duurzaam, krachtig en van hoge kwaliteit is. En ze vinden het ook nog eens super handig in gebruik. Ik bedoel, wie wil er nou niet een luchtpomp die automatisch stopt als de gewenste druk is bereikt? Dat is toch geweldig?

Sommige mensen vinden het jammer dat de luchtpomp zonder batterij en lader wordt geleverd, maar dat lijkt niet echt een groot probleem te zijn. En anderen prijzen de draagbaarheid van de pomp en zeggen dat het perfect is voor op reis. Het is klein en makkelijk mee te nemen, dus ik kan het overal naartoe brengen.

En weet je wat? De Makita DMP180Z past zelfs tussen de spaken van een motor. Hoe cool is dat? En het is ook nog eens handig voor het oppompen van fietsen en luchtbedden. Ik bedoel, ik heb het een hele maand lang gebruikt op één accu. Dat bewijst wel hoe efficiënt het is in energieverbruik.

Het enige nadeel is dat je niet aan een voedingskabel vastzit, dus je hebt wel een accu nodig. Maar eerlijk gezegd, als je eenmaal de voordelen van deze luchtpomp hebt ervaren, weet ik zeker dat je het het waard vindt. Dus waar wacht je nog op? De Makita DMP180Z Luchtpomp is de perfecte keuze voor al je oppompbehoeften. Het biedt een maximale druk van 8,3 Bar, heeft handige functies zoals geheugen voor de laatst ingestelde druk en stopt automatisch bij de gewenste druk. Het is duurzaam, krachtig en super makkelijk in gebruik. Dus ga ervoor en pomp alles op wat je maar wilt. Je zult er geen spijt van krijgen! 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp

 • list plusUiterst veelzijdig en handig voor thuis en onderweg
 • list plusImpressieve batterijcapaciteit van 6000 mAh
 • list plusIngebouwde powerbankfunctie en zaklamp

Nadelen MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp

 • list plusEerste gebruik vereist opladen zonder snellader

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.8
Ik ben dol op de MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp! Met zijn compacte ontwerp en krachtige 6000 mAh batterij is deze luchtcompressor echt een gamechanger. Ik kan mijn autobanden, fietsbanden, ballen en zelfs klein opblaasbaar speelgoed oppompen met gemak. Met 4 handige standen en instelbare drukopties is het aanpassen aan verschillende situaties een fluitje van een cent. En het beste van alles is dat de compressor mijn aangepaste instellingen onthoudt voor toekomstig gebruik, waardoor het proces nog sneller en efficiënter wordt.

Wat deze compressor echt onderscheidt, is de ingebouwde powerbankfunctie en zaklamp. Het is niet alleen een bandenpomp, maar ook een handige metgezel voor noodsituaties of avontuurlijke uitstapjes. En met een geluidsniveau van minder dan 70 dB is de compressor relatief stil, wat het gebruik nog aangenamer maakt.

De nauwkeurige meting van de bandenspanning met een minimale afwijking van slechts ± 0,01 bar is een cruciale eigenschap om de veiligheid op de weg te waarborgen. Bovendien stopt de compressor automatisch wanneer de gewenste druk is bereikt, wat het risico op overmatig oppompen minimaliseert.

Het enige mogelijke nadeel is dat voor het eerste gebruik de compressor moet worden opgeladen om te activeren, zonder gebruik van een snellader. Maar gezien de veelzijdigheid en prestaties van de compressor, lijkt dit een verwaarloosbaar punt.

Al met al is de MEVON Draagbare Compressor Bandenpomp een betrouwbare metgezel voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid, gemak en efficiëntie. Met zijn uitzonderlijke batterijcapaciteit, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijke ontwerp, is deze luchtcompressor een absolute aanwinst voor elk huishouden en onderweg. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. MEVON Mini Compressor Bandenpomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MEVON Mini Compressor Bandenpomp

 • list plusVeelzijdigheid voor auto-, motor- en fietsbanden, ballen, rolstoelbanden en klein opblaasbaar speelgoed
 • list plusIndrukwekkende batterijcapaciteit van 6000 mAh en snelle oplaadtijd van 4 uur met bijgeleverde USB-C kabel
 • list plusNauwkeurige meting met een afwijking van slechts ± 0,01 bar

Nadelen MEVON Mini Compressor Bandenpomp

 • list plusEerste gebruik vereist opladen om te activeren, zonder gebruik van een snellader
 • list plusGeluidsniveau van <70 dB is iets hoger dan sommige andere compressoren op de markt
 • list plusGeen verdere cons bekend

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.29
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
8.03
Hey daar! Ik ben de MEVON Mini Compressor Bandenpomp, en ik ben hier om je te helpen met het oppompen van je banden, waar je ook bent! Met mijn compacte ontwerp en handige opzetstukken, kun je moeiteloos je auto-, fiets- en motorbanden oppompen zonder gedoe. En met mijn lichtgewicht en ergonomische ontwerp, kost het oppompen van banden bijna geen moeite.

Wat me echt onderscheidt, is mijn veelzijdigheid. Met 4 standen (auto, motor, fiets en bal) en bijgeleverde opzetstukken, kun je niet alleen banden van verschillende voertuigen oppompen, maar ook ballen, rolstoelbanden en klein opblaasbaar speelgoed. En het beste is, ik stop automatisch zodra de juiste luchtdruk is bereikt, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Maar wacht, er is meer! Met mijn indrukwekkende batterijcapaciteit van 6000 mAh ben ik een van de krachtigste compressoren op de markt. En met mijn powerbank functie en ingebouwde zaklamp, ben ik echt multifunctioneel. En mijn nauwkeurige meting van slechts ± 0,01 bar zorgt ervoor dat je altijd de juiste bandenspanning hebt.

Veiligheid staat voorop, en ik help je daarbij. Door regelmatig de bandenspanning te controleren, zorg ik ervoor dat je altijd veilig op pad gaat. Dus waar wacht je nog op? Ik ben jouw betrouwbare metgezel voor onderweg.

Oh, en voordat ik het vergeet, voor het eerste gebruik moet ik worden opgeladen en gebruik alsjeblieft geen snellader. En mijn geluidsniveau is <70 dB, dus hou daar rekening mee.

Kortom, ik ben er om je te helpen, waar je ook bent. Met mijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid en veiligheid, ben ik een waardevolle toevoeging voor automobilisten, fietsers en iedereen die behoefte heeft aan een draagbare luchtcompressor. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. MEVON Mini Compressor Bandenpomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MEVON Mini Compressor Bandenpomp

 • list plusKrachtige prestatie met 8000mAh batterijcapaciteit
 • list plusVeelzijdigheid met verschillende standen voor auto, motor, fiets en bal
 • list plusHandige extra's zoals LED-zaklamp, SOS-licht en powerbank

Nadelen MEVON Mini Compressor Bandenpomp

 • list plusGeluidsniveau van <70 dB kan als luid worden ervaren
 • list plusVereist opladen voor eerste gebruik

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.76
Functionaliteit
7.36
Gebruiksgemak
7.92
Ik ben erg enthousiast om de MEVON Mini Compressor Bandenpomp te introduceren! Deze veelzijdige en draagbare luchtcompressor is perfect voor het oppompen van auto-, fiets- en motorbanden, zowel thuis als onderweg. Met een krachtige batterijcapaciteit van 8000mAh is deze compressor sterker dan de meeste op de markt. De nauwkeurige meting en duidelijke LED-display maken het oppompen van banden gemakkelijk en betrouwbaar.

Wat deze compressor echt onderscheidt, is de mogelijkheid om verschillende standen te selecteren, zoals auto, motor, fiets en bal. Het apparaat onthoudt zelfs aangepaste instellingen voor een snelle start de volgende keer. Met vijf meegeleverde opzetstukken is het mogelijk om een breed scala aan items op te pompen, van autobanden tot ballen en klein opblaasbaar speelgoed.

Naast het oppompen van banden, beschikt de compressor over extra functies zoals een LED-zaklamp, SOS-licht en een powerbank. De ingebouwde systemen voor warmteafvoer en temperatuurregeling zorgen voor veilig gebruik en voorkomen oververhitting. Bovendien stopt de compressor automatisch wanneer de gewenste druk is bereikt, waardoor overmatig oppompen wordt voorkomen.

Met eenvoudige bediening, geheugenfunctie en een extra lange universele luchtslang van 30 cm, is de MEVON Mini Compressor super handig in gebruik. Hoewel het geluidsniveau voor sommige gebruikers als luid kan worden ervaren, biedt deze compressor indrukwekkende voordelen in een compact en draagbaar formaat.

Al met al onderscheidt de MEVON Mini Compressor Bandenpomp zich met zijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid en handige extra's. Met deze compressor kunnen gebruikers zorgeloos onderweg gaan, wetende dat ze altijd de juiste bandenspanning bij de hand hebben. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

 • list plusMultifunctioneel: kan worden gebruikt om banden, luchtbedden en andere opblaasbare items op te blazen
 • list plusAutomatische stopfunctie om over- of onderopgepompte banden te voorkomen
 • list plusWordt geleverd met 11 opzetstukken en oplaadkabels voor veelzijdigheid en gemak

Nadelen Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

 • list plusIets duurder dan andere compressoren op de markt

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.19
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
7.52
De Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp is echt een geweldige toevoeging aan mijn auto- of fietsuitrusting, hoor! Ik bedoel, deze draagbare luchtcompressor is speciaal ontworpen om snel en efficiënt lucht in mijn banden te pompen, waar ik ook ben. Met zijn krachtige 6000mAh batterij is deze compressor echt betrouwbaar en veelzijdig. Geweldig toch?

Een van de coolste eigenschappen van deze compressor is dat hij multifunctioneel is. Naast het oppompen van banden, kan ik deze compressor ook gebruiken om luchtbedden en andere opblaasbare dingen op te blazen. Dus als ik op kampeertrip ga of andere buitenactiviteiten heb, is deze compressor echt een handige accessoire om bij me te hebben. En weet je wat? Hij heeft ook een nauwkeurige spanningsmeting, zodat ik altijd de juiste bandenspanning kan hebben. Hoe handig is dat?

Wat deze compressor echt onderscheidt van de rest, is de automatische stopfunctie. Zodra ik de gewenste spanning heb bereikt, stopt de compressor automatisch. Dat bespaart niet alleen tijd en gedoe, maar zorgt er ook voor dat mijn banden niet te hard of te zacht worden opgepompt. Met een maximale spanning van 10,3 bar / 150 psi, kan deze compressor echt aan al mijn oppompbehoeften voldoen. Superhandig!

De Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp wordt geleverd met 11 opzetstukken, zoals opzetstukken voor auto's, fietsen, boten, luchtbedden en nog veel meer. Dus hij is veelzijdiger dan de meeste compressoren die je op de markt vindt. En je weet wat echt cool is? Hij wordt geleverd met een USB-oplaadkabel en een auto-oplaadkabel, zodat ik hem altijd en overal kan opladen. Dat is toch geweldig?

Deze compressor is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Mensen zijn echt tevreden over de prestaties en het gemak van deze compressor. Hij is zo makkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een volledig opgeladen batterij. En weet je wat? De batterij gaat echt lang mee en kan meerdere banden oppompen voordat hij weer moet worden opgeladen. Hoe handig is dat?

Oké, ik moet toegeven dat de Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp iets duurder is dan andere compressoren op de markt. Maar weet je wat? De kwaliteit en prestaties rechtvaardigen zeker de prijs. Het is gewoon een betrouwbare en veelzijdige compressor die aan al mijn oppompbehoeften kan voldoen. Dat is het zeker waard!

Al met al is de Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp echt een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig zijn banden moet oppompen. Of je nu onderweg bent of thuis, deze compressor biedt gewoon een betrouwbare en handige oplossing. Met zijn krachtige batterij, automatische stopfunctie en veelzijdige opzetstukken verslaat hij gewoon de concurrentie. Het is gewoon een geweldige compressor die zijn prijs waard is. Ik ben er echt blij mee! 😄

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp

 • list plusGeen inspanning nodig, omdat het een elektrisch apparaat is.
 • list plusWordt geleverd met 4 opzetstukken en 3 extra reserve naalden.
 • list plusHeeft fast inflator technologie, waardoor het snel opblaast.

Nadelen Vulpes Goods® Tech Compressor Bandenpomp

 • list plusDe pomp schakelt snel automatisch uit.

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.35
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.04
De Vulpes Goods ® Tech - Compressor Bandenpomp is echt een geweldige gadget! Ik bedoel, wie houdt er nu van gedoe met ingewikkelde pompen? Met deze handige en draagbare luchtcompressor hoef je je daar nooit meer zorgen over te maken.

Het beste van deze bandenpomp is dat het een elektrisch apparaat is, wat betekent dat je geen spierkracht nodig hebt om je banden op te pompen. Hoe handig is dat?! En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de pomp geleverd met 4 opzetstukken en 3 extra reserve naalden, zodat je vrijwel alles kunt oppompen. Geen gedoe met verschillende pompen voor verschillende voertuigen meer!

Wat deze bandenpomp echt onderscheidt, is de fast inflator technologie. Hiermee worden je banden in no time opgepompt, zodat je snel weer de weg op kunt. Of het nu gaat om autobanden, fietsbanden of zelfs motorbanden, deze pomp kan het aan. En als kers op de taart kun je hem zelfs gebruiken om ballen op te pompen. Hallo, potentiële voetbalheld!

En het beste van alles? Deze bandenpomp is supercompact en multifunctioneel. Geen gedoe meer met grote en onhandige pompen. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en hij is oplaadbaar via een USB-kabel. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij zelfs een powerbank functie, zodat je ook je smartphone kunt opladen. En er is zelfs een ingebouwde zaklamp voor als je in het donker vastzit. Geweldig, toch?

De batterij van deze bandenpomp is de sterkste en duurzaamste op de markt, met een capaciteit van 6400 mAh. Je kunt dus meerdere banden oppompen zonder je zorgen te hoeven maken over de accu. En met de universele slang en 7 opzetstukken kun je vrijwel alles oppompen wat je maar wilt. Geen gedoe met verschillende pompen en adapters meer!

De reviews van gebruikers zijn superpositief. Het apparaat wordt snel geleverd en laadt snel op. En met slechts 2 streepjes accu kan het maar liefst 4 autobanden bijvullen. Het geluidsniveau is acceptabel en het apparaat is echt gebruiksvriendelijk. Het enige nadeel is dat de pomp snel uitschakelt, maar dat is een kleinigheidje in vergelijking met alle voordelen die deze bandenpomp te bieden heeft.

Kortom, de Vulpes Goods Tech - Compressor Bandenpomp is een absolute aanrader voor iedereen die regelmatig zijn banden wil oppompen. Met zijn slimme pompsysteem, fast inflator technologie en powerbank functie is dit echt een handig en gebruiksvriendelijk apparaat. Dus waar wacht je nog op? Haal die bandenpomp in huis en maak je leven een stuk makkelijker!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luchtcompressors. Er zijn namelijk 1201 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!