Wat is de beste luchtcompressor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het kopen van een goede luchtcompressor is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste luchtcompressor van 2023? Na het onderzoeken van 586 luchtcompressors kwam de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel als beste getest uit onze luchtcompressor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de luchtcompressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 luchtcompressors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame luchtcompressor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste luchtcompressors

1Score: 9.9
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 groen;zwart
Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 groen;zwart
Bosch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Powerplus
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
QLT Draadloze Luchtcompressor Elektrische pomp zwart
QLT Draadloze Luchtcompressor Elektrische pomp zwart
QLT
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Beste Luchtcompressor voor professionele schilders
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
LUVEGO
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Powerplus POWX1731 Compressor Luchtcompressor 1100W zwart
Powerplus POWX1731 Compressor Luchtcompressor 1100W zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luchtcompressor Koopgids

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige tool die je helpt bij verschillende taken, van het aandrijven van gereedschap tot het oppompen van banden? Dan is de aanschaf van de beste luchtcompressor een slimme keuze! Met zijn vermogen en efficiëntie is een goede luchtcompressor een onmisbare toevoeging aan elke werkplaats of huishouden.

Waarom gebruik je een luchtcompressor?

Een luchtcompressor is een apparaat dat lucht onder hoge druk samenperst en opslaat in een tank. Door deze samenpersing ontstaat perslucht die je gebruikt om verschillende taken uit te voeren.

Met een luchtcompressor drijf je gereedschap aan, pomp je banden op, blaas je oppervlakken schoon en verf je objecten. 

Luchtcompressoren zijn zeer veelzijdig en efficiënt en het gebruik is daarom geschikt voor verschillende gebruikers. Je ziet ze in industriële omgevingen, werkplaatsen en bouwplaatsen, maar ook thuis in de garage of de tuin.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een luchtcompressor?

Bij de aankoop van een luchtcompressor zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, waaronder:

 • Capaciteit: bepaal de maximale luchtstroom die je nodig hebt voor de taken die je uitvoert. Dit wordt meestal uitgedrukt in CFM (Cubic Feet per Minute).
 • Tankgrootte: overweeg de grootte van de tank en of deze voldoende capaciteit heeft om de taak uit te voeren zonder voortdurend te moeten bijvullen.
 • Vermogen: kies het juiste vermogen dat past bij de taken die je wilt uitvoeren. Voor lichtere taken, zoals het oppompen van banden, is een kleinere compressor met minder vermogen voldoende, terwijl zwaardere taken, zoals verfspuiten of pneumatische hamers, meer vermogen vereisen.
 • Olievrij of met olie: beslis of je een compressor wilt met of zonder olie. Olievrije compressoren zijn doorgaans gemakkelijker te onderhouden, terwijl compressoren met olie over het algemeen langer meegaan en stiller zijn.
 • Draagbaarheid: als je van plan bent om de compressor vaak te verplaatsen, zorg er dan voor dat deze licht van gewicht en draagbaar is.
 • Geluidsniveau: overweeg het geluidsniveau van de compressor als je deze binnen gebruikt. Sommige compressoren zijn stiller dan andere en hebben geluidsdempende functies.
 • Prijs: tot slot, houd rekening met je budget en vergelijk prijzen van verschillende compressoren om de beste waarde te vinden voor je behoeften.

Stroomverbruik

Het stroomverbruik van een luchtcompressor varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de compressor, de drukinstelling, de gebruikte motor en het type aandrijving (elektrisch, benzine of diesel).

Over het algemeen verbruiken kleine draagbare luchtcompressoren tussen de1,5 en 2,0 kW aan elektriciteit per uur, terwijl grotere industriële compressoren tot 15 kW of meer verbruiken.

Het is belangrijk om het stroomverbruik van de luchtcompressor te kennen om de juiste stroomvoorziening te kunnen kiezen en onverwachte kosten te voorkomen.

Raadpleeg altijd de specificaties van de compressor voor het juiste stroomverbruik en zorg ervoor dat je het apparaat op een stopcontact of circuit aansluit dat voldoende capaciteit heeft om de compressor te bedienen.

Geluid

Het aantal decibel (dB) dat een luchtcompressor produceert, is afhankelijk van het type compressor en het vermogen. Over het algemeen produceren kleinerecompressoren, zoals draagbare compressoren, minder dan 80 dB aan geluid, terwijl grotere industriële compressoren vaak meer dan 90 dB produceren.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gehoor van iedereen ander is en dat langdurige blootstelling aan geluidsniveaus van meer dan 85 dB mogelijk leidt tot gehoorverlies. Daarom is het belangrijk om bij het gebruik van een luchtcompressor gehoorbescherming te dragen, vooral bij langdurig gebruik.

Om het geluidsniveau van een luchtcompressor te verminderen, zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals geluidsdempers en isolatiemateriaal. Het is ook belangrijk om de compressor op een stabiele ondergrond te plaatsen en regelmatig onderhoud uit te voeren om onnodig lawaai te voorkomen. Raadpleeg altijd de specificaties van de compressor voor het juiste geluidsniveau en mogelijke opties om het geluid te verminderen.

Levensduur

De levensduur van een luchtcompressor hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het apparaat, het type gebruik en de frequentie van onderhoud.

Over het algemeen gaan luchtcompressoren van goede kwaliteit tussen de 10 en 15 jaar mee, maar sommige compressoren kunnen veel langer meegaan als je ze goed onderhoudt.

Regelmatigonderhoud is belangrijk om de levensduur van de compressor te verlengen en problemen te voorkomen. Door de compressor goed te onderhouden en de instructies van de fabrikant op te volgen, maximaliseer je de levensduur van de compressor en voorkom je onnodige reparatiekosten.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van een luchtcompressor te verlengen en om te zorgen dat deze efficiënt en veilig werkt. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van een luchtcompressor:

 1. Controleer regelmatig het oliepeil: luchtcompressoren met een motor op oliebasis hebben regelmatig olie nodig om goed te werken. Controleer het oliepeil en ververs de olie op basis van de instructies van de fabrikant.
 2. Controleer deluchtfilters: vervang de luchtfilters regelmatig om te voorkomen dat vuil en stof zich ophopen en de prestaties van de compressor beïnvloeden.
 3. Controleer de aandrijfriemen: controleer regelmatig of de aandrijfriemen niet zijn versleten of beschadigd. Vervang ze indien nodig.
 4. Controleer de tankdruk: controleer de druk in de tank regelmatig en stel deze af op de aanbevolen druk.
 5. Maak het apparaat schoon: houd het apparaat schoon en vrij van vuil en stof om te voorkomen dat deze in de motor en andere onderdelen terechtkomen.
 6. Controleer de veiligheidskleppen: zorg ervoor dat de veiligheidskleppen correct werken en niet zijn beschadigd.
 7. Voer regelmatig een grondige inspectie uit: controleer alle onderdelen van de compressor regelmatig op slijtage of beschadiging en repareer of vervang deze indien nodig.

Hoe lang mag een compressor draaien?

Er isgeen standaard tijdslimiet voor hoe lang een luchtcompressor mag draaien. Het hangt af van het type compressor, het vermogen, het gebruik en de omstandigheden waarin het apparaat wordt gebruikt. 

De meeste compressoren zijn ontworpen om langdurig te worden gebruikt, maar het is belangrijk om de compressorniet te overbelasten en oververhitting te voorkomen.

Oververhitting heeft meerdere mogelijke oorzaken, zoals te hoge omgevingstemperaturen, onvoldoende ventilatie of een te hoge belasting van de compressor. Het is belangrijk om de compressor te latenafkoelen na langdurig gebruik en om ervoor te zorgen dat het apparaat voldoende ventilatie krijgt.

Bij intensief gebruik kan het nodig zijn om de compressor uit te schakelen en te laten afkoelen om oververhitting te voorkomen. Raadpleeg altijd deinstructies van de fabrikant voor specifieke richtlijnen over het gebruik en de duur van de werking van de compressor.

Wat is beter: een luchtcompressor met of zonder olie?

Het hangt af van het specifieke gebruik en de voorkeur van de gebruiker, of een luchtcompressor met of zonder olie beter is.

Luchtcompressoren met olie hebben een interne smering die ervoor zorgt dat het apparaat soepel en stil werkt. Ze hebben over het algemeen een langere levensduur en zijn geschikt voor zwaardere en veeleisende toepassingen, zoals verfspuiten of pneumatische beitels.

Luchtcompressoren zonder olie zijn onderhoudsarm en hebben geen olie nodig om te functioneren. Ze zijn vaak kleiner, lichter en gemakkelijker te verplaatsen dan oliegesmeerde compressoren. 

Ze zijn geschikt voor lichtere toepassingen, zoals het oppompen van banden of het aandrijven van pneumatisch gereedschap in een thuiswerkplaats.

Hoewel olievrije compressoren minder onderhoud nodig hebben, produceren ze over het algemeenmeer geluid en hebben ze een kortere levensduur dan compressoren met olie. Het is belangrijk om de specificaties en het gebruik van de compressor te overwegen bij het kiezen van een compressor met of zonder olie.

hero illustration

Hoe testen we luchtcompressors?

Om de beste luchtcompressor te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze luchtcompressor-test hebben we 586 luchtcompressors geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze luchtcompressor-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze luchtcompressor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne luchtcompressor-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste luchtcompressor in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 586 luchtcompressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste luchtcompressors op een rijtje

1. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Pomp binnen no-time jouw banden op met de bandenpomp van Olvy. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes kan de compressor gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Van luchtbedden tot auto- en luchtmatrassen tot fietsbanden! De juiste bandenspanning voorkomt klapbanden en slijtage, en vermindert benzineverbruik. Met deze digitale, compacte compressor pomp je veilig en snel banden en vele andere dingen op. Eenvoudiger en gemakkelijker zal het niet worden! Let op: de bandenpomp is alleen compatibel met een 12V aansluiting (sigaretten aansteker). Eigenschappen: Sneller opblazen: De compressor bandenpomp kan een lekke band veel sneller oppompen dan andere pompen. De compressor kan standaard autobanden in ongeveer 60s oppompen. Automatische uitschakeling: De Olvy Bandenpomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra de bandenpomp de gewenste drempel bereikt, waardoor te veel opblazen wordt voorkomen, je hoeft zich geen zorgen te maken dat de bandenpomp te hard of te weinig wordt opgepompt. Eenvoudig te bedienen: Onze luchtcompressor 12v is zeer gemakkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan op het 12-volt stopcontact (sigaretten aansteker) in jouw auto en bevestig de slang aan de band die u wilt oppompen. Draai de schakelaar om en de luchtcompressor doet al het werk voor je. Multifunctioneel: De bandenspanningspomp pompt banden op voor auto's, fietsen, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed, kanoën enzovoort. 4 meegeleverde ventieladapters voldoen aan de meeste van jouw vraag. LED-licht en LCD digitaal scherm: Bandenpomp is uitgerust met heldere en duurzame LED-verlichting voor gebruik in noodgevallen. De draagbare luchtcompressor is uitgerust met een groot, uiterst nauwkeurig en helder display dat je zal helpen om de vereiste waarden PSI, BAR, KPA, KG / CM² zelfs in het donker of 's nachts te berekenen. Deze draagbare bandenpomp is klein van formaat, die met een draagbaar compact ontwerp gemakkelijk in bagage en etc. kan worden geplaatst. Inhoud verpakking: 1x Lucht Compressor 4x Ventiel 1x Handleiding 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven daarom naar volledige garantie op kwaliteit en klanttevredenheid. Als je eventuele problemen ervaart of opmerkingen hebt over onze bandenpomp, kun je altijd contact met ons opnemen via bol.com. Ons team doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Bosch EasyPump Accupomp - 3.6 groen;zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

De Bosch EasyPump accupomp; een klein gereedschap, grote prestatie. De EasyPump is de intuïtieve drukpomp van Bosch voor alle toepassingen tot max. 10,3 bar. De realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie ondersteunen comfortabele en nauwkeurige resultaten bij het oppompen. De pomp heeft een duidelijke gebruikersinterface met een groot display dat bij daglicht afleesbaar is. Het compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de pomp ideaal kan worden meegenomen. Uitgerust met diverse adapters, die netjes in het opbergvak zijn opgeborgen, kan de EasyPump allerlei soorten banden (bijv. van auto, fiets), ballen (bijv. voetballen) en zelfs kleine watersportartikelen oppompen. Opblazen was nog nooit zo gemakkelijk. Oppompen tot max. 10,3 bar met realtime meting en voorkeuzefunctie Ideaal voor het oppompen van banden (auto, motor, fiets), ballen en kleinere watersportartikelen Alles netjes bij de hand: diverse adapters zijn opgeborgen in de handgreep van het gereedschap Intuïtief en praktisch: gebruikersvriendelijk, ergonomisch en klein ontwerp met groot display Geïntegreerde accu en USB-C®-oplaadfunctie, helder verlicht door LED-licht Wat zit er in de doos? Bosch EasyPump Accupomp Frans ventiel Balnaald Volume-adapter USB-oplaadkabel Textiel zak

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Deze compacte compressor van Powerplus bied je een hoog luchtdebiet van 180l/min. Daarmee blaas je elk voorwerp in een oogwenk op. Hij heeft een olievrije motor, dus je verliest geen tijd met onderhoud. Waarvoor is de compressor geschikt? Deze draagbare olievrije compressor van Powerplus is ideaal om auto- of fietsbanden, luchtmatrassen en basketballen op te blazen. Wat zijn de voordelen? - Door het hoge luchtdebiet van 180 l/m gaat je taak vooruit. - De compressor is compact en licht in gewicht en bijgevolg makkelijk te transporteren en op te bergen. - Je hoeft de olievrije compressor niet te smeren waardoor hij weinig onderhoud nodig heeft. - De veiligheidsklep voorkomt bovendien overbelasting. - De POWX1706 beschikt over een behuizing waarin je de verschillende accessoires kwijt kunt. - Naast het blaaspistool met manometer krijg je ook negen adapters, waartussen je altijd het geschikte hulpstuk vindt, en een 3m-lange spiraalslang met snelkoppeling. Specificaties Nominale spanning: 220-240V Frequentie: 50Hz Opgenomen vermogen: 1100W – 1,5Pk Toerental: 3.750min-1 Nominale werkdruk: 8 bar Luchtdebiet (capaciteit): 180l/minWat zit er in de verpakking? 1 compressor 1 persluchtpistool (met manometer) 1 balnaald 1 ventieladapter 1 universele adapter 1 rubberen adapter 1 aflaatadapter 1 schroefadapter 1 bijkomende adapter 1 montagestuk voor adapters 1 verlengadapter blaaspistool 1 handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. QLT Draadloze Luchtcompressor Elektrische pomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

Heb overal en altijd lucht bij de hand met de handige QLT Draadloze Luchtcompressor. De elektrische pomp is ideaal voor (fiets)banden, zwembadjes, luchtbedden en andere opblaasvoorwerpen. De draagbare luchtcompressor is lichtgewicht en compact. Een handige elektrische pomp voor thuis en onderweg! Alle voordelen van de draagbare luchtcompressor Draadloos met automatische werking Ideaal voor alles wat lucht nodig heeft, zoals banden, zwembadjes en luchtbedden Dankzij lichtgewicht en compact design gemakkelijk mee te nemen Beschikt over 4 bijgeleverde opzetstukken en handige verlichting Duidelijk digitaal display en eenvoudig op te laden via USB Tot 10.3 bar of 150 PSI druk Multifunctionele pomp met opzetstukken De QLT draadloze luchtcompressor wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken en is daardoor multi-inzetbaar. De elektrische pomp is ideaal voor alles wat lucht nodig heeft, zoals een luchtbed die je normaliter met de mond of voetpomp moet opblazen. Bovendien duurt het oppompen op die manier ontzettend lang. Niet meer met deze luchtcompressor, die in een handomdraai klaar is! De draadloze luchtcompressor komt ook goed van pas onderweg, tijdens fietstochten. Zo staat u nooit met een lege band. Gebruiksgemak van de draadloze luchtcompressor Dankzij de spanningsmeter kan je via het heldere lcd-scherm op de elektrische pomp eenvoudig aflezen wat de huidige spanning is. Je kan zelf instellen welke eenheid je wil gebruiken, dit doe je gemakkelijk door PSI, BAR, KPA of Kg/cm² te selecteren op het scherm. Via de knoppen kan worden ingesteld tot welke spanning je wil pompen, de maximale spanning is 150PSI. Daarnaast is de draadloze luchtcompressor beschermd tegen oververhitting en overbelasting en dus volledig veilig om te gebruiken. USB-oplaadbaar De draadloze luchtcompressor is voorzien van een hoogwaardige batterij die kan worden opgeladen door middel van de meegeleverde USB-kabel. Dankzij de krachtige batterij en een lange gebruiksduur hoef jij je nergens zorgen over te maken; met een volledig opgeladen batterij kan de pomp tot wel 45 minuten worden gebruikt. Ontwerp met ledverlichting Ondanks zijn compacte design en lichtgewicht is de elektrische pomp ontzettend krachtig. Een band of ander voorwerp oppompen, hoe groot dan ook, is zo gepiept! Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de compressor ook eenvoudig en veilig te gebruiken tijdens een nachtelijke autorit of fietstocht. Unieke eigenschappen van de elektrische pomp Draadloos en automatische werking Eenvoudig via USB op te laden Tot 10.3 bar of 150 PSI druk Duidelijke afleesbare digitale display Handig voor onderweg, vakantie of camping Licht in gewicht, zeer compact en duurzaam Met handige ledverlichting Inclusief 4 verschillende opzetstukken Ideaal voor alles wat lucht nodig heeft Wat zit er in de verpakking? QLT-luchtcompressor Opbergzakje USB-oplaadkabel 4 verschillende opzetstukken Gebruiksaanwijzing Alle specificaties Maximale stroomsterkte: 5A Luchtstroom:15 L/min Maximale bandenspanning: 10,3 Bar Lengte luchtslang: 13 cm Product afmetingen: 5,5 x 4,5 x 19,8 cm Verpakking afmetingen: 25 x 5,6 x 4,7 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Gebruikersvoordelen: Levert een maximale druk van 8,3 Bar Geheugen voor de laatst ingestelde druk Machine kan 5 minuten continu gebruikt worden, beveiligd tegen oververhitting Handige compacte luchtpomp voor het oppompen van banden en accessoires Wordt geleverd met de volgende 4 extra adapters: adapter voor Frans (Presta) ventiel, adapter voor fiets (Dunlop) ventiel, conisch verloop voor ventielen van opblaasbaar speelgoed zoals zwemband of strandbal en naald voor o.a. voetbal Geïntegreerde LED-verlichting voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen Verlicht display om druk in te stellen en bereikte druk af te lezen Stopt automatisch als de ingestelde druk bereikt is De slang is uitgevoerd met een adapter voor auto (Schräder) ventielen Technische gegevens: Spanning: 18 V Afmetingen (L x B x H): 246 x 80 x 174 mm Softgrip: ja Ingebouwde verlichting: ja Overbelastingsbeveiliging: ja Luchtverplaatsing: 12 l/min Display verlichting: ja Slanglengte: 0,65 m Gewicht met lage LXT 18 V accu: 1,4 kg Gewicht met hoge LXT 18 V accu: 1,7 kg Max. luchtdruk: 8,3 bar Platform: LXT 18 V Afmetingen (L x B x H): 185 x 112 x 270 mm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Binnen 1-2 dagen klaar voor verzending

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Beste Luchtcompressor voor professionele schilders: LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij op zoek naar een draagbare en krachtige luchtcompressor? Dan is de Luvego Compressor Bandenpomp echt iets voor jou! Dit compacte apparaat is niet alleen handig voor thuis, maar ook onderweg. De compressor is voorzien van een ingebouwde accu, die je kunt opladen via USB of 12V. Hierdoor kun je altijd en overal je banden oppompen, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

De Luvego compressor is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor het oppompen van banden van auto's, fietsen, motors en zelfs (rubber)boten. Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar en een aanzuigvermogen van 25 l/min is de compressor ontzettend krachtig en snel. Het digitale display maakt het instellen van de juiste druk erg makkelijk. Daarnaast wordt de compressor geleverd met 4 opzetstukken, zodat je ook ballen en andere opblaasbare objecten kunt oppompen.

Wat deze compressor echt uniek maakt is de ingebouwde accu, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Daarnaast is hij ontzettend compact en gemakkelijk mee te nemen. Het enige nadeel is dat de compressor wel wat geluid maakt met een geluidsniveau van 70 dB.

Kortom, de Luvego Compressor Bandenpomp is een handige en krachtige luchtcompressor die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze compressor kun je altijd en overal je banden oppompen.

Mijn persoonlijke mening is dat de Luvego compressor een erg handig apparaat is dat doet wat het belooft. Het ingebouwde accu is echt een pluspunt, maar het geluidsniveau had wel iets lager gemogen. Al met al is dit een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een draagbare en krachtige luchtcompressor!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
7.9

Heb je ooit gewenst dat je onderweg altijd een betrouwbare luchtbron had om je banden op te pompen? Met deze nieuwe elektrische compressor wordt dit scenario werkelijkheid. Deze draagbare en gebruiksvriendelijke bandenpomp is speciaal ontworpen om snel en efficiënt lucht in je banden te pompen, waar je ook bent. Zeg vaarwel tegen de zorgen over lage bandenspanning en geniet van een soepele en zorgeloze rit! Voordelen van de Samillion Compressor - Krachtige 6000mAh batterij - Multifunctioneel inzetbaar - Nauwkeurige spanningsmeting - Inclusief powerbank- en zaklampfunctie - Stopt automatisch bij ingestelde spanning - Maximale spanning van 10.3 bar / 150 psi - Opzetstukken voor auto, fiets, boot, luchtbed,etc De bandenpomp beschikt over een krachtige batterij Met een krachtige 6000mAh batterij is deze elektrische compressor het perfecte accessoire voor onderweg. De compressor biedt een multifunctionele inzetbaarheid, waardoor je niet alleen je banden kunt oppompen, maar ook luchtbedden en andere opblaasbare items kunt opblazen. Daarnaast beschikt hij over een nauwkeurige spanningsmeting, zodat je altijd de juiste bandenspanning kunt behouden. De compressor is tevens voorzien van handige extra functies, zoals een powerbank- en zaklampfunctie. Kortom, deze veelzijdige en betrouwbare compressor is de ideale oplossing voor al je luchtbehoeften onderweg. Veelzijdiger dan de meeste compressoren op de markt Deze elektrische compressor maakt jouw leven eenvoudiger met zijn handige functies. Hij stopt automatisch zodra de gewenste spanning is bereikt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Met een maximale spanning van 10,3 bar / 150 psi kan deze compressor aan al jouw oppompbehoeften voldoen. Dankzij de meegeleverde opzetstukken voor auto's, fietsen, boten, luchtbedden en meer is hij veelzijdig inzetbaar. Deze compressor is de perfecte metgezel voor onderweg en thuis, en biedt een betrouwbare oplossing voor al je oppomp behoeften. Inhoud verpakking - 1x Luchtcompressor - 1x Opzetstuk autoband - 2x Opzetstuk fietsband - 2x Opzetstuk bal - 2x Opzetstuk zwemband - 2 Opzetstuk luchtbed/boot - 2x Opzetstuk veiligheidshamer - 1x Usb oplaadkabel - 1x Auto oplaadkabel 100% Geld terug garantie Ben je niet helemaal tevreden over de compressor, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Heb je een vraag over de elektrische pomp, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wacht niet langer en ervaar het gemak van moeiteloos oppompen - haal vandaag nog jouw Samillion elektrische compressor in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusDeze draagbare compressor is multifunctioneel en kan worden gebruikt voor het oppompen van banden, ballen en andere opblaasbare voorwerpen.
 • list plusDe compressor is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.
 • list plusHet apparaat is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in de auto of op reis.

Nadelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusEr zijn geen extra accessoires inbegrepen, waardoor het nodig kan zijn om extra onderdelen aan te schaffen voor specifieke toepassingen.
 • list plusHet apparaat kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat mogelijk storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe compressor heeft een beperkte capaciteit en kan mogelijk niet geschikt zijn voor grotere voertuigen of zware toepassingen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.6

Ben jij op zoek naar een draagbare compressor die je overal mee naartoe kan nemen? Dan is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart echt iets voor jou! Deze compacte compressor is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor alle soorten banden: auto, fiets, scooter en motor. Maar ook voor ballen en opblaasartikelen is deze compressor ideaal.

Met een elektrische pomp hoef je geen fysieke inspanning te leveren tijdens het oppompen van jouw banden. De sterke 6000 mAh batterij (sterkste op de markt) zorgt ervoor dat je +- 4-5 autobanden, +- 7 motorbanden of +- 8-10 fietsbanden kunt oppompen op één lading. Bovendien beschikt deze compressor over een powerbank functie, waarmee je jouw telefoon kunt opladen.

Wat deze compressor echt bijzonder maakt, zijn de verschillende opzetstukken die zijn meegeleverd. Hiermee kan je makkelijk verschillende soorten banden oppompen en heb je altijd het juiste opzetstuk bij de hand. Ook kan je de compressor gemakkelijk opladen met de meegeleverde USB-kabel of de auto oplaadkabel.

Het geluidsniveau van deze compressor is 75 dB, wat redelijk stil is voor een compressor. Het aanzuigvermogen is 20 l/min en de maximale luchtdruk is 10,3 bar. Het vermogen van deze compressor is 60 W.

De Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart is onmisbaar voor iedereen die veilig en voorbereid op pad wilt gaan. Of je nu op de fiets, op de scooter of in de auto zit, met deze compressor kan je altijd jouw banden oppompen en ben je nooit meer onverwachts gestrand.

Persoonlijk vind ik dit een geweldige compressor die doet wat het belooft. Het is compact, lichtgewicht en multifunctioneel. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het opladen van de batterijen enige tijd in beslag kan nemen. Maar dat is voor mij geen reden om deze compressor niet aan te bevelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een handige en veelzijdige fietspomp? Dan is de Vivid Green elektrische fietspomp de perfecte keuze! Deze pomp is niet alleen geschikt voor het oppompen van fietsbanden, maar ook voor het oppompen van ballen, luchtbedden en zelfs autobanden. Een groot voordeel van deze fietspomp is dat je de banden op de juiste spanning kunt brengen met behulp van verschillende opzetstukken. Zo weet je zeker dat je altijd veilig en comfortabel op weg gaat.

Daarnaast is de Vivid Green elektrische fietspomp ook nog eens oplaadbaar, waardoor je nooit meer zonder lucht komt te zitten. Het compacte ontwerp maakt het bovendien gemakkelijk om de pomp overal mee naartoe te nemen. En als je ooit met pech langs de weg komt te staan met een lege telefoon, dan kun je de fietspomp zelfs gebruiken als powerbank. Hoe handig is dat?

Een ander groot voordeel van deze fietspomp is de digitale display, die de juiste bandenspanning weergeeft. Hierdoor kun je jouw banden tot op +2psi nauwkeurig afstellen. Een te hoge of te lage bandenspanning kan namelijk leiden tot verminderde prestaties, hoger benzineverbruik en een verhoogde bandenslijtage. Door regelmatig de bandenspanning te meten en aan te passen, kun je dus flink besparen op brandstofkosten en bandenvervangingen.

Het enige nadeel van deze fietspomp is dat het luchttuitje niet geschikt is voor alle soorten luchtbedden. Maar als je voornamelijk fietsbanden, ballen en luchtbedden van het juiste formaat wilt oppompen, dan is de Vivid Green elektrische fietspomp absoluut een aanrader!

Mijn persoonlijke mening is dat de Vivid Green elektrische fietspomp een geweldige aankoop is voor iedereen die op zoek is naar een handige en betrouwbare fietspomp. Met zijn veelzijdigheid en nauwkeurigheid is deze pomp een echte must-have voor elke fietsliefhebber. En hoewel het niet geschikt is voor alle soorten luchtbedden, is het nog steeds een fantastische keuze voor de meeste toepassingen. Kortom, ik kan deze fietspomp van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Powerplus POWX1731 Compressor Luchtcompressor 1100W zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Deze verticale Powerplus compressor met een tankinhoud van 24l heeft een vermogen van 1100W. De werkdruk van deze olievrije machine bedraagt 8 bar. De veelzijdige POWX1731 wordt geleverd met een reeks accessoires. Het aanzuigvermogen van 180l/min begeleidt je in je verschillende karweien. Alles wordt eenvoudig op het toestel aangesloten dankzij de universele koppeling. Je kan zelf de druk regelen naargelang de job die je uitvoert, waarbij de manometer precies aangeeft onder welke druk je werkt. Het praktische handvat maakt het apparaat vlot verplaatsbaar. Bovendien heeft een rechtopstaande compressor niet veel bergruimte nodig. Wat zijn de voordelen? Je kan zelf de druk regelen, waarbij de manometer precies aangeeft onder welke druk je werkt. Een olievrije compressor heeft geen onderhoud nodig. Je kan het apparaat makkelijk verplaatsen met het handvat. Voor een rechtopstaande compressor heb je weinig bergruimte nodig. Dankzij de verschillende bijgeleverde accessoires kan je meteen aan de slag. Je sluit ze allemaal aan op de compressor met de universele koppeling. Wat zijn de technische specificaties? • Spanning: 230V~ • Maximale werkdruk: 8 bar • Vermogen: 1100W • Tankinhoud: 24l • Aanzuigvermogen: 180l/min • Olievrij • Universele koppeling Wat zit er in de verpakking? 1 x compressor 1 x persluchtpistool met manometer 1 x bandenvulpistool 3 x mondstukken 1 x blaasmondstuk 1 x 5m spiraalslang 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie zit erop? Er zit 3 jaar garantie op de POWX1731 compressor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 juni in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luchtcompressors. Er zijn immers 586 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!