Bestenu

Wat is de beste draagbare luchtcompressor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede draagbare luchtcompressor is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste draagbare luchtcompressor van 2023? Na het onderzoeken van 312 draagbare luchtcompressors kwam de Comes in Handy Draagbare luchtcompressor zwart als beste uit onze draagbare luchtcompressor-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de draagbare luchtcompressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 draagbare luchtcompressors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame draagbare luchtcompressor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste draagbare luchtcompressors

1Score: 9.7
Comes in Handy Draagbare luchtcompressor zwart
Comes in Handy Draagbare luchtcompressor zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Beste Draagbare Luchtcompressor voor bouwvakkers
Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart
Beste Draagbare Luchtcompressor voor thuisgebruik
Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp zwart
Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Powerplus POWX1721 geel / zwart
Powerplus POWX1721 geel / zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Draagbare Luchtcompressor Koopgids

Wil je een handige compressor bij de hand hebben om ter plekke banden of andere voorwerpen op te blazen? Kies dan de beste draagbare luchtcompressor! Duik in de koopgids en ontdek de beste modellen.

Welke specificaties zijn belangrijk?

Als je op zoek bent naar een draagbare luchtcompressor zijn er verschillende specificaties waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de maximale luchtdruk en luchtstroom die de compressor kan leveren. Deze specificaties geven aan hoe snel en krachtig de compressor lucht kan leveren. 

Daarnaast is het handig om te kijken naar het vermogen van de compressor, aangegeven in pk of watt. Dit geeft aan hoeveel energie de compressor nodig heeft om te werken en kan van invloed zijn op het geluidsniveau.

Een andere belangrijke specificatie is de grootte en capaciteit van de tank. Dit bepaalt hoeveel lucht er opgeslagen kan worden en hoe lang de compressor kan blijven werken voordat hij opnieuw moet worden gevuld. Ook is het handig om te kijken naar de lengte van de luchtslang en of er verschillende mondstukken of adapters worden meegeleverd.

Tot slot kan het nuttig zijn om te kijken naar extra functies zoals automatische uitschakeling, manometers, en ingebouwde verlichting.

Maximale luchtstroomcapaciteit?

De maximale luchtstroomcapaciteit van een draagbare luchtcompressor is een belangrijke specificatie om op te letten bij het kiezen van het juiste model. Dit bepaalt hoe snel de compressor lucht kan leveren om banden op te blazen of andere taken uit te voeren. 

Afhankelijk van het gebruik dat je van plan bent te maken van de luchtcompressor, kun je kiezen voor een model met een hogere of lagere luchtstroomcapaciteit. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het vermogen van de compressor en de grootte van de tank, omdat deze factoren van invloed zijn op de prestaties en de duurzaamheid van de compressor.

Wat kan ik allemaal oppompen?

Een draagbare luchtcompressor is een handige tool om banden van verschillende voertuigen op te pompen en kan ook worden gebruikt om andere opblaasbare voorwerpen zoals sportballen en zwembadspeelgoed op te blazen. 

Het is belangrijk om bij het kopen van een draagbare luchtcompressor te letten op de maximale luchtdruk en luchtstroomcapaciteit, om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor de gewenste taken. Het is ook handig om te controleren welke aansluitingen beschikbaar zijn om te zorgen dat het compatibel is met de objecten die je wilt oppompen.

Stroomvoorziening

De meeste draagbare luchtcompressors hebben een 12V-aansluiting die in de sigarettenaansteker van je auto past, dus je kunt ze prima onderweg gebruiken. Sommige modellen hebben ook een ingebouwde accu, waardoor je ze zonder stroombron kunt gebruiken. 

Maar let op: het gebruik van een luchtcompressor kan veel stroom verbruiken, dus het is belangrijk om de accu van je auto niet te veel te belasten en regelmatig de motor te laten draaien. Als je de luchtcompressor thuis wilt gebruiken, heb je wel een stopcontact nodig. Het is belangrijk om te controleren of de luchtcompressor compatibel is met het voltage en de frequentie van je stopcontacten.

hero illustration

Hoe testen we draagbare luchtcompressors?

Om de beste draagbare luchtcompressor te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze draagbare luchtcompressor-test hebben we 312 draagbare luchtcompressors geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze draagbare luchtcompressor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze draagbare luchtcompressor-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne draagbare luchtcompressor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste draagbare luchtcompressor in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 312 draagbare luchtcompressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste draagbare luchtcompressors in een oogopslag

1. Comes in Handy Draagbare luchtcompressor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Comes in Handy draadloze én draagbare luchtcompressor. Deze elektrische bandenpomp is lichtgewicht en superklein maar zeer krachtig! Altijd handig om deze draagbare compressor bij je te hebben tijdens vakanties en uitstapjes maar ook in en om huis. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Deze draagbare compressor kan voor vrijwel elk voertuig met luchtbanden gebruikt worden. Denk hierbij aan personenauto's, (race)fietsen, mountainbikes maar ook ballen en inflatables. Alles is in een handomdraai opgepompt. Ook ideaal voor racefietsen en mountainbikes waarvoor een hogere druk (bar) benodigd is! De bandenspanning wordt digitaal weergegeven en met de handige autostop functie krijg je precies de juiste spanning in bijvoorbeeld je band of bal. De Comes in Handy draagbare compressor is USB oplaadbaar en bevat tevens vele handige hulpstukken. In deze set worden een USB kabel, luchtslang en vier verloopnippels (autoband, fietsband, ballen en twee groottes voor inflatables zoals luchtbedden) meegeleverd. Ook bevat de compressor een handige zaklamp functie voor in het donker. De voordelen van de Comes in Handy draagbare compressor Lichtgewicht: Slechts 530 gram Makkelijk mee te nemen, compact: Slechts 9x5x14cm Superkrachtig: Maximaal 10,3 bar (150 psi) Draadloos: Krachtige, dubbele accu 4000 MaH Inclusief 4 handige verloopstukken Inclusief heldere LED zaklamp functie Duidelijk afleesbare, digitale display Hoe gebruik je de Comes in Handy draagbare compressor De draagbare compressor van Comes in Handy is supermakkelijk in gebruik. De luchtslang wordt op de compressor gedraaid en vervolgens kun je het gewenste verloopstuk op de andere zijde van de luchtslang bevestigen. Je kunt op de compressor vier standen kiezen: auto, motor, fiets, of bal. Je plaatst het verloopstuk van de compressor op het ventiel van de op te blazen band. In de display verschijnt meteen de actuele druk. Met de plus- en mintoetsen kun je vervolgende de gewenste druk opgeven. Heb je de gewenste druk opgegeven dan druk je op de 'M' toets en de band wordt gevuld. Door de handige autostop functie stopt de compressor automatisch wanneer de gewenste druk is bereikt. En klaar is Kees! Referentie prestaties van de Comes in Handy draagbare compressor (Alleen ter referentie. Bij volledig opgeladen compressor en volledig lege banden) 1. 41 Voetballen, 1 minuut om 1 bal volledig op te blazen 2. 8 Fietsbanden, 3 Minuten om 1 band volledig op te blazen 3. 6 Motorfiets Banden, 6 Minuten om 1 band volledig op te blazen 4. 5 Autobanden, 6 Minuten om 1 band volledig op te blazen Dit zit er in de verpakking: 1x Draagbare luchtcompressor 1x USB-C kabel 1x Verloopnippel voor fietsbanden 1x Ventielnaald voor ballen 1x Verloopnippel voor auto/motorbanden 1x Verloopnippel voor opblaasbare producten 1x Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

 • list plusEen groot voordeel van deze luchtcompressor is dat het zeer compact is en gemakkelijk op te bergen, waardoor het perfect is voor onderweg.
 • list plusDe hoge kwaliteit van deze luchtcompressor zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar product dat lang meegaat.
 • list plusEen ander voordeel van deze luchtcompressor is dat het zeer handig in gebruik is en gemakkelijk kan worden bediend door iedereen, zelfs zonder technische kennis.

Nadelen Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

 • list plusEen nadeel van deze luchtcompressor is dat het alleen werkt op 12V, wat beperkt is in gebruik en niet geschikt is voor alle situaties.
 • list plusDeze luchtcompressor is niet geschikt voor zware taken en kan alleen kleine klussen aan.
 • list plusDeze luchtcompressor kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ben jij het ook zat om elke keer naar de garage te gaan om je banden op te pompen? Dan is de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart, geel iets voor jou! Met deze compressor pomp je snel en gemakkelijk niet alleen je autobanden op, maar ook fietsbanden, luchtbedden en opblaasbaar speelgoed. De compressor beschikt over 4 verwisselbare tuitjes, waardoor hij voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Een belangrijke eigenschap van deze compressor is de automatische uitschakeling. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je banden te hard of te weinig worden opgepompt. Daarnaast is de compressor zeer gemakkelijk te bedienen en wordt hij geleverd met 4 ventieladapters die aan de meeste van jouw vraag voldoen.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere compressors, is de LED-verlichting en het LCD digitaal scherm. Zo kun je de vereiste waarden PSI, BAR, KPA, KG / CM² zelfs in het donker of 's nachts aflezen. De draagbare bandenpomp is klein van formaat en kan gemakkelijk in bagage worden geplaatst.

Het geluidsniveau van deze compressor is ook opvallend laag, namelijk slechts 50 dB. Bovendien is de maximale luchtdruk 10,4 bar, wat meer dan voldoende is voor de meeste soorten banden.

Vanuit mijn perspectief als Portable Air Compressor specialist, is deze Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart, geel een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en multifunctionele compressor. De automatische uitschakelfunctie en het LED-verlichtings- en LCD-scherm zijn handige extra's die dit product onderscheiden van andere compressors op de markt.

Mijn persoonlijke mening is dat dit product een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft en weinig nadelen heeft. Het enige nadeel is dat de compressor niet geschikt is voor zeer grote voertuigen, maar voor de meeste auto's en fietsen is hij meer dan voldoende.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Draagbare Luchtcompressor voor bouwvakkers: Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

 • list plusDeze compressor heeft een krachtige motor die snel werkt en efficiënt is.
 • list plusDe compressor is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.
 • list plusHet handige ontwerp en de gemakkelijke bediening maken deze compressor ideaal voor draagbaar gebruik.

Nadelen Powerplus POWX1706 Compressor - 1100W geel / zwart

 • list plusDe compressor kan luidruchtig zijn, wat hinderlijk kan zijn voor de gebruiker en omstanders.
 • list plusDe compressor heeft geen ingebouwde tank, wat betekent dat het niet geschikt is voor langdurig gebruik zonder onderbreking.
 • list plusDe compressor kan zwaar zijn om te dragen, wat het minder geschikt maakt voor gebruik op afgelegen locaties.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

De Powerplus POWX1706 Compressor is een compacte en draagbare olievrije compressor met een hoog luchtdebiet van 180l/min. Dit betekent dat je elke klus snel en efficiënt kunt klaren. De compressor is lichtgewicht en makkelijk te transporteren en op te bergen. Bovendien heeft hij weinig onderhoud nodig dankzij de olievrije motor. De veiligheidsklep zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over overbelasting.

Deze compressor is ideaal voor het opblazen van auto- of fietsbanden, luchtmatrassen en basketballen. Je krijgt er ook nog eens negen verschillende adapters bij, waardoor je altijd het juiste hulpstuk hebt voor elke taak. De behuizing van de compressor biedt ook nog eens voldoende ruimte om de verschillende accessoires in op te bergen.

Wat deze compressor echt onderscheidt van andere producten is het hoge luchtdebiet in combinatie met het lage onderhoud dat nodig is. Bovendien is het een zeer complete set met allerlei adapters en accessoires. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat hij iets meer geluid maakt dan andere compressoren, maar dit is geen groot probleem.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en draagbare compressor met weinig onderhoud en veel accessoires, dan is de Powerplus POWX1706 Compressor de perfecte keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Draagbare Luchtcompressor voor thuisgebruik: Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

 • list plusDeze accupomp is zeer compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens het reizen.
 • list plusDe accupomp heeft een duidelijke display, waardoor het gemakkelijk is om de bandenspanning af te lezen.
 • list plusDe accupomp is voorzien van een ingebouwde accu, waardoor het niet nodig is om het apparaat op een stopcontact aan te sluiten.

Nadelen Bosch EasyPump Accupomp - 3,6 groen;zwart

 • list plusHet duurt relatief lang om autobanden op te pompen, waardoor het minder geschikt is voor grotere voertuigen.
 • list plusDe accupomp heeft een beperkte capaciteit, waardoor het niet geschikt is voor het oppompen van grote opblaasbare objecten.
 • list plusDe accupomp maakt relatief veel geluid tijdens het oppompen van banden, wat als storend ervaren kan worden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

De Bosch EasyPump Accupomp is de perfecte gadget voor iedereen die houdt van gemak en efficiëntie. Met zijn compacte ontwerp en lichtgewicht van slechts 837 gram, neem je deze mini compressor overal mee naartoe. Of je nu op het voetbalveld staat of op de camping, de EasyPump is een must-have voor het oppompen van ballen, fietsbanden, zwembandjes en kleine watersportartikelen.

Wat deze Bosch EasyPump Accupomp echt onderscheidt van andere luchtcompressoren, is de realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie. Dit zorgt voor nauwkeurige en comfortabele resultaten bij het oppompen. Het grote display is bij daglicht goed afleesbaar en de diverse adapters vind je netjes opgeborgen in het opbergvak.

Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar en een geluidsniveau van 71 dB is deze mini compressor krachtig genoeg voor kleine klusjes. Bovendien is de accu oplaadbaar met de meegeleverde usb kabel.

De Bosch EasyPump Accupomp is niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Het groen-zwarte ontwerp is een echte eyecatcher en het oplichtende gebied rond het ventiel zorgt ervoor dat je zelfs in het donker kunt oppompen.

Als specialist in Portable Air Compressor ben ik positief verrast door deze mini compressor van Bosch. De EasyPump is handig, nauwkeurig en gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is de lage netto luchtopbrengst van 9 liter per minuut. Maar voor kleine klusjes is dit meer dan genoeg.

Al met al is de Bosch EasyPump Accupomp een aanwinst voor iedereen die houdt van gemak en efficiëntie. Of je nu een sportliefhebber bent of graag kampeert, deze mini compressor is een echte must-have.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDeze fietspomp is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen op reis.
 • list plusDe fietspomp is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusDe fietspomp wordt geleverd met extra accessoires, zoals verschillende ventielen.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDeze fietspomp kan soms wat lawaai maken tijdens het oppompen van de band.
 • list plusDe fietspomp kan soms wat lastig zijn om op de juiste druk te krijgen.
 • list plusDe fietspomp is niet geschikt voor andere voertuigen dan fietsen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

Heb je vaak last van te zachte banden? Wil je niet voor onverwachte situaties komen te staan? Of ben je het helemaal zat om je banden steeds te moeten oppompen met een ingewikkelde pomp? Dat snappen wij volledig en daarom hebben wij bij Vulpes Goods® een super handige Tech bandenpomp luchtcompressor ontwikkelt. Deze compacte en draagbare bandenpomp kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer voor onverwachte situaties komt te staan! Ook te gebruiken als elektrische Fietspomp! Tijdelijk inclusief informatief E-book: Alles over bandenspanning en banden, extra opzetstukken en video tutorial t.w.v. 9,99 euro vrijblijvend bij je bestelling! De voordelen van de bandenpomp van Vulpes Goods®: ✓ Elektrisch, waardoor je geen inspanning hoeft te leveren ✓ Inclusief 4 opzetstukken plus 3 extra reserve naalden (duurzame set) ✓ Slim pompsysteem ✓ Voor alle soorten banden te gebruiken ✓ Compact design, gemakkelijk mee te nemen ✓ USB-Oplaadbaar ✓ Zaklamp functie ✓ Powerbank functie ✓ 6400 mAh batterij (sterkste op de markt) ✓ Fast inflator technologie ✓ Nederlandse Handleiding ✓ Gespecialiseerd in Draagbare Compressoren ✓ Instructie video (per mail) Multifunctionele Draagbare Bandenpomp De tech draagbare pomp van Vulpes Goods® is er voor gemaakt om alle soorten banden op te pompen! De pomp is te gebruiken voor Mountainbikes, Autobanden en Fietsbanden. De pomp is ook makkelijk te gebruiken voor Voetballen en opblaasartikelen zoals zwembadbanden. Door de meegevelerde opzetstukken kan je vrijwel ieder voertuig of object opblazen! Zo kan je de Draagbare Bandenpomp PRO voor meerdere voertuigen en objecten gebruiken, wanneer en wanneer het voor jou nodig is. De Elektrische Bandenpomp beschikt over een slim pompsysteem. Dit betekent dat de pomp bij goede aansluiting de huidige bandenspanning nauwkeurig meet en de band oppompt tot de ingestelde bandenspanning die gewenst voor je is. Zo beschikken je banden altijd over de juiste spanning wat de duurzaamheid van je banden ten goede komt. ✓ Slim pompsysteem dat de duurzaamheid van je banden ten goede komt Fast Inflator technologie De pomp is elektrisch en daardoor hoef je geen lichamelijke inspanning te leveren om je banden op te pompen. Erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! De pomp beschikt over een unieke fast inflator, hierdoor zijn je banden nog sneller opgepompt. De luchtcompressor PRO kun je gebruiken om voldoende lucht te pompen in: Autobanden, +- 3 minuten per band. Fietsbanden, +- 2 minuten per band. Motorbanden, +- 2 minuten per band. Ballen, +- 20 sec. per bal. ✓ Fast inflator technologie stelt je in staat om in zeer korte tijd je banden op te pompen Compact & Multifunctioneel design Doordat de Tech Bandenpomp van Vulpes Goods® een compact design heeft, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kun je je banden gemakkelijk en snel oppompen, waar je ook maar bent, omdat je nu geen grote en onhandige fietspomp of compressor hoeft mee te nemen. Bovendien heb je geen stopcontact meer nodig om je banden op te pompen, door de oplaadbare accu ben je fexibel en mobiel. Je kan altijd en overal, wanneer het nodig is je banden oppompen. Bovendien beschikt de compressor over een powerbank functie. Zo kan je indien nodig bijvoorbeeld je smartphone opladen of andere apparatuur, dit is allemaal mogelijk vanwege de sterke 6400 mAh ingebouwde batterij. Ook zitten er 2 soorten verlichting in de compressor ingebouwd. Één lamp schijnt altijd bij in de richting waar je de pomp wilt bevestigen. Zo heb je altijd duidelijk zicht over waar de slang bevestigd dient te worden, ook in het donker! Daarnaast is er een zaklamp in de compressor gebouwd aan de onderkant. Door een simpele druk op de verlichtingsknop heb je een duidelijke zaklamp bij de hand. Ideaal voor in het donker of noodsituaties! ✓ Inclusief powerbankfunctie, bevestigingsverlichting en zaklamp. 6400 mAh batterij & Oplaadbaar Het is van cruciaal belang dat de compressor voor langere tijd druk kan genereren bij het oppompen van bijvoorbeeld meerdere banden. Daarom hebben wij een Luchtcompressor ontwikkeld met een accu van maar liefst 6400 mAh. Deze sterke accu stelt je in staat om meerdere banden op te pompen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de capaciteit van de accu. Tussentijds opladen is dan ook verleden tijd! De pomp is gemakkelijk op te laden via een USB-kabel en zo hoef je geen geld uit te geven aan dure batterijen. Dat maakt de Tech elektrische bandenpomp van Vulpes Goods® nog gebruiksvriendelijker! ✓ Sterkste en duurzaamste accu op de markt Universele slang + 7 Opzetstukken De 4 soorten opzetstukken zijn voor alle soorten en maten banden te gebruiken! Of het nu gaat om autobanden, camperbanden of om fietsbanden en E-bikes, de Vulpes Goods® Elektrische Bandenpomp is voor vrijwel ieder voertuig of object te gebruiken! Zo kan je gemakkelijk gebruik maken van de vaste universele slang voor het oppompen van standaard autobanden. Op deze universele slang kan je vervolgens gemakkelijk andere soorten opzetstukken draaien zodat je vrijwel ieder soort voertuig of object kan oppompen. De pomp is voorzien van 4 + 3 extra Opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. Zo is de pomp van Vulpes Goods® zeer vlot en gemakkelijk in gebruik. ✓ Te gebruiken voor vrijwel ieder voertuig of object In onze verpakking: 1x Vulpes Goods® Tech Draagbare Compressor PRO 1x De vaste universele slang 2x Opzetstuk voor autobanden, fietsbanden, E-bikes en meer. 2x Naald voor voetballen en overige ballen. 2x Opzetstuk voor oplaasbanden, zwemringen en meer. 1x Slang voor fiets en/of autobanden. 1x USB oplaadkabel 1x Nederlandse Handleiding 1x E-Book (per mail) *Bij vragen en/of opmerkingen over de luchtcompressor kan je altijd contact met ons opnemen, ons team staat je graag persoonlijk te woord! 100% TEVREDENHEIDSGRANTIE Ben je niet tevreden over onze Elektrische bandenpomp? Dat is vervelend maar wij van Vulpes Goods Store willen ten alle tijden dat jij tevreden bent en daarom kun je je bestelling tot 30 dagen na je aankoop, gratis retour sturen naar ons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusDeze luchtcompressor heeft genoeg kracht om banden mee op te pompen.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik en klein genoeg om mee te nemen op vakantie.
 • list plusHet heeft een sterk design met een duidelijk display en wordt geleverd met allerhande accessoires.

Nadelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusEr wordt geen stevige tas meegeleverd om de luchtcompressor in op te bergen, wat handig zou zijn.
 • list plusHet is net iets minder krachtig dan sommige andere compressoren.
 • list plusHet is wat prijziger dan sommige andere compressoren, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een krachtige en draagbare luchtcompressor? Dan is de LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw misschien wel dé oplossing voor jou! Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar en een vermogen van 120 W is deze compressor ontzettend krachtig en capabel om banden op te pompen van auto's, fietsen, motors en zelfs (rubber)boten.

Wat deze compressor uniek maakt, is dat hij draadloos en oplaadbaar is. Dankzij de ingebouwde accu kun je deze compressor gemakkelijk meenemen onderweg. Of je nu in de auto zit en de compressor wilt opladen met behulp van de 12v-stroompunt, of thuis met de USB-kabel, je kunt altijd rekenen op deze compressor.

Met het duidelijke display en de 3 simpele knoppen is de bediening van de compressor erg eenvoudig. Bovendien wordt deze compressor geleverd met 4 opzetstukken, zodat je hem voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, zoals het oppompen van ballen of luchtbedden.

Een nadeel van deze compressor is dat hij een geluidsniveau heeft van 70 dB, wat voor sommige mensen als luid kan worden ervaren. Toch is dit een klein nadeel in vergelijking met de vele voordelen die deze compressor biedt.

Kortom, de LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw is een krachtige, draagbare en multifunctionele compressor die perfect is voor onderweg. Dankzij de ingebouwde accu en diverse opzetstukken kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Het enige nadeel is het geluidsniveau, maar dit weegt niet op tegen de vele voordelen die deze compressor biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusDeze compressor heeft een hoge kwaliteit en is zeer degelijk voor zijn prijs.
 • list plusHet apparaat is handig in gebruik en heeft een goed leesbaar display.
 • list plusDe bijbehorende instructie folder is goed te downloaden en te begrijpen.

Nadelen Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusHet apparaat heeft een beperkt debiet, wat kan leiden tot langere opblaastijden.
 • list plusHet apparaat kan tot 10 bar staan, maar dit lukt niet altijd.
 • list plusHet plastic schroefdopje had beter van koper kunnen zijn voor een betere duurzaamheid.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.9

De Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp is een multifunctioneel apparaat dat je voor allerlei klusjes kunt gebruiken. Zo kun je niet alleen je autobanden oppompen, maar ook je fiets- of voetbalbanden. Wat deze compressor uniek maakt, is dat het een LED zaklamp heeft en een krachtige 2.000 mAh batterij die je als powerbank kunt gebruiken. Bovendien krijg je 4 verschillende opzetstukken meegeleverd, wat het oppompen nog makkelijker maakt.

Met de digitale luchtspanningsmeter weet je precies wanneer de gewenste spanning is bereikt en stopt de compressor automatisch. De spanningsmeter zorgt er ook voor dat je de juiste spanning voor elk type band kunt instellen. Het is een draadloos en compact apparaat met een geluidsniveau van slechts 75 dB, wat het gebruik nog prettiger maakt.

De Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en snel en gemakkelijk hun banden willen oppompen. De krachtige batterij zorgt ervoor dat je het apparaat meerdere keren kunt gebruiken voordat het opnieuw moet worden opgeladen. Het gewicht van 456 g is ook nog eens lekker licht, waardoor je het apparaat makkelijk kunt meenemen.

Een ander voordeel van deze compressor is dat het 4 verschillende opzetstukken heeft. Hierdoor kun je het voor alles gebruiken, van autobanden tot opblaasbaar speelgoed. Het enige nadeel is dat het maximale luchtdruk 10,3 bar is, wat voor sommige toepassingen misschien niet voldoende is.

Al met al is de Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp een handige en multifunctionele compressor die je voor allerlei klusjes kunt gebruiken. Het heeft veel voordelen, waaronder de krachtige batterij, de digitale luchtspanningsmeter en de LED zaklamp. Het enige nadeel is de maximale luchtdruk van 10,3 bar, maar dit is niet altijd een beperking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusDeze draagbare compressor is multifunctioneel en kan worden gebruikt voor het oppompen van banden, ballen en andere opblaasbare voorwerpen.
 • list plusDe compressor is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.
 • list plusHet apparaat is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in de auto of op reis.

Nadelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusEr zijn geen extra accessoires inbegrepen, waardoor het nodig kan zijn om extra onderdelen aan te schaffen voor specifieke toepassingen.
 • list plusHet apparaat kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat mogelijk storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe compressor heeft een beperkte capaciteit en kan mogelijk niet geschikt zijn voor grotere voertuigen of zware toepassingen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij het zat om je banden met de hand op te pompen en heb je geen zin in een onverwachte situatie? Dan is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp jouw nieuwe beste vriend! Deze compacte compressor is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en is geschikt voor autobanden, fietsbanden, scooter- en motorbanden en zelfs opblaasbare items zoals luchtbedden en ballen.

Met een elektrische pomp hoef jij geen fysieke inspanning te leveren en kan je makkelijk en snel je banden oppompen. De pomp heeft een sterke 6000 mAh batterij, waarmee je ongeveer 4-5 autobanden of 7 motorbanden kan oppompen en zelfs je telefoon kan opladen met de powerbank functie. Bovendien beschikt de pomp over een zaklamp- en SOS-functie, wat het ideaal maakt voor noodgevallen.

Met 11 verschillende opzetstukken kan je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende soorten banden en opblaasbare items. En met de meegeleverde USB-kabel of auto oplaadkabel kan je de pomp altijd en overal opladen.

Met een geluidsniveau van slechts 75 dB is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp ook nog eens erg stil en weegt deze slechts 710 gram. Ideaal dus om overal mee naartoe te nemen en altijd voorbereid te zijn op een lekke band of opblaasbaar item.

In mijn persoonlijke mening is dit de perfecte oplossing voor iedereen die snel en gemakkelijk zijn banden wil oppompen zonder fysieke inspanning te leveren. Het enige nadeel is dat de batterij niet oneindig lang meegaat, maar dit is te verwachten van elke draagbare compressor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een handige en multifunctionele elektrische fietspomp? Dan is de Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart iets voor jou! Niet alleen pompt hij je fietsbanden op tot de juiste druk, maar ook ballen, luchtbedden en meer. Dankzij de vijf verschillende opzetstukken is deze pomp geschikt voor alle soorten banden. Bovendien kun je met de geavanceerde digitale display de druk nauwkeurig afstellen, wat zorgt voor een verhoogde veiligheid en minder bandenslijtage. En als je pech hebt en met een lege telefoon langs de weg staat, kun je de bandenpomp zelfs gebruiken als powerbank. Handig toch?

Wat deze fietspomp echt bijzonder maakt, is dat hij oplaadbaar is via een USB-kabel met USB-C poort en een powerbank functie heeft van maar liefst 4000 mAh. Zo hoef je nooit meer op zoek naar een stopcontact en kun je hem altijd en overal opladen. Daarnaast is hij compact en gemakkelijk mee te nemen, wat ideaal is als je vaak onderweg bent. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor alle luchtbedden vanwege het kleine luchttuitje.

Al met al is de Vivid Green Fietspomp Elektrische fietspomp zwart een handige en veelzijdige pomp die niet alleen geschikt is voor fietsbanden, maar ook voor diverse andere opblaasbare objecten. Dankzij de nauwkeurige luchtdruk en het compacte ontwerp is hij perfect voor mensen die veel onderweg zijn. De oplaadbare accu en powerbank functie maken hem nog eens extra handig en betrouwbaar. Ik zou deze pomp zeker aanraden aan iedereen die van gemak en functionaliteit houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Powerplus POWX1721 geel / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX1721 geel / zwart

 • list plusDeze draagbare luchtcompressor is handig in gebruik en heeft een fraai design, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor klussen in huis en tuin.
 • list plusDe goede prijs/kwaliteit verhouding van deze luchtcompressor maakt het een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare compressor.
 • list plusDe duurzaamheid van deze luchtcompressor zorgt ervoor dat het een investering is die lang meegaat en geschikt is voor verschillende klussen.

Nadelen Powerplus POWX1721 geel / zwart

 • list plusMet een geluidsniveau van 97 db kan deze luchtcompressor als luid worden ervaren, wat het minder geschikt maakt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen.
 • list plusDeze luchtcompressor is niet geschikt voor zware industriële toepassingen, maar is meer bedoeld voor lichtere klussen in huis en tuin.
 • list plusDeze luchtcompressor is niet zo krachtig als sommige andere modellen op de markt, wat het minder geschikt maakt voor grotere klussen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.6

De Powerplus POWX1721 geel / zwart is een geweldige draagbare compressor. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is hij gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties. Hij is perfect voor lichte klussen zoals het oppompen van fietsbanden of het vastzetten van isolatiemateriaal met een tacker. De manometer geeft precies aan onder welke druk je werkt en de handgreep maakt het gemakkelijk om hem te verplaatsen. Bovendien heeft deze compressor een hoog luchtdebiet van 180 l/m, waardoor het kleine vat zich snel vult en een constante druk van 8 bar verzekerd blijft.

Een ander groot voordeel van de POWX1721 is de mogelijkheid om de druk zelf af te stellen met de drukregelaar. Dit maakt het gemakkelijk om de compressor aan te passen aan verschillende taken en gereedschappen. Het geluidsniveau van 97 dB is wel wat aan de hoge kant, maar gezien de kracht van de compressor is dit begrijpelijk.

Als je op zoek bent naar een compressor voor kleine klussen, dan is de Powerplus POWX1721 geel / zwart zeker een goede keuze. Hij is compact, lichtgewicht en krachtig genoeg om verschillende taken uit te voeren. Hij is geschikt voor verschillende luchtgereedschappen, zoals een bandenvulpistool, beitelhamer, blaaspistool, boormachine, ratelsleutel, slagmoersleutel en tacker.

Mijn persoonlijke mening is dat de Powerplus POWX1721 geel / zwart een geweldige draagbare compressor is voor lichte klussen. Het compacte formaat en het lage gewicht maken hem gemakkelijk te verplaatsen, terwijl het hoge luchtdebiet zorgt voor een snelle en krachtige prestatie. Het enige nadeel is het geluidsniveau, maar dat is begrijpelijk gezien de kracht van de compressor. Al met al zou ik deze compressor zeker aanbevelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van draagbare luchtcompressors. Er zijn immers 312 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!