Wat is de beste 12v compressor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede 12v compressor is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste 12v compressor van 2023? Na het testen van 149 12v compressors kwam de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel als beste getest uit onze 12v compressor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 12v compressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 12v compressors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame 12v compressor-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste 12v compressors

1Score: 9.8
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp
Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp
Samillion
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Beste 12V Compressor voor professioneel gebruik
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel
HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel
Homble
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Homelost Draagbare Compressor Bandenpomp Luchtcompressor zwart
Homelost Draagbare Compressor Bandenpomp Luchtcompressor zwart
Homelost
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart
Beste 12V Compressor voor fietsen
Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart
Westhome
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart
EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu 12V Compressor Koopgids

Op zoek naar een goede 12V compressor voor al je persluchtbehoeften? De beste 12V compressor is draagbaar, gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar: van het opblazen van autobanden tot luchtbedden en nog veel meer, altijd en overal. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wat is een 12V compressor?

Een 12V compressor is een apparaat dat lucht comprimeert en opslaat, en heeft een voedingsbron van 12 volt, meestal een autobatterij. Het apparaat gebruikt men vaak in auto's om banden op te pompen en andere persluchttoepassingen uit te voeren. 

12V compressoren zijn ook handig vooroutdoor-activiteiten zoals kamperen en off-road avonturen, waar een stroombron mogelijk niet direct beschikbaar is. 

Het gebruik van een 12V compressor kan bijdragen aan het onderhoud van voertuigen en andere apparatuur die perslucht nodig hebben. 

De compressoren worden geleverd met verschillende accessoires zoals mondstukken en slangen voor verschillende toepassingen.

Aankoopcriteria

Bij het kiezen van een 12V compressor zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de maximale werkdruk van de compressor en ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor de toepassing waarvoor je hem wilt gebruiken. 

Daarnaast is het handig om te letten op het luchtdebiet van de compressor, aangezien dit de hoeveelheid lucht bepaalt die de compressor per minuut kan leveren. Het is ook belangrijk om te letten op degrootte en het gewicht van de compressor, vooral als je van plan bent hem mee te nemen op reis.

Verder is het handig om te kijken naar de accessoires die bij de compressor worden geleverd, zoals verschillende mondstukken en slangen. Ten slotte is het de moeite waard om te kijken naar de beoordelingen en recensies van andere gebruikers, om een idee te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van de compressor. 

Door rekening te houden met deze factoren zorg je ervoor dat je een 12V compressor kiest die aan je behoeften voldoet en betrouwbaar is in gebruik.

Geluid

Het geluidsniveau van een 12V compressor varieert, afhankelijk van het specifieke model en de fabrikant. Over het algemeen produceren 12V compressoren minder geluid dan hun grotere tegenhangers, zoals luchtcompressoren die op 120V of 240V werken.

De meeste 12V compressoren zijn ontworpen om relatief stil te werken, met een geluidsniveau van ongeveer 70-80 decibel (dB) op volle kracht. Sommige modellen hebben een hoger geluidsniveau. Daarom is het altijd verstandig om de specificaties van het specifieke model te controleren voordat je er een koopt.

Als je op zoek bent naar een stille 12V compressor, overweeg dan om een model te kiezen dat speciaal is ontworpen voor stille werking. Deze modellen hebben vaak een geïsoleerde behuizing en geluidsabsorberendematerialen om het geluidsniveau tot een minimum te beperken. 

Over het algemeen is een 12V compressor een relatief stille optie in vergelijking met andere soorten compressoren en pneumatische gereedschappen.

Levensduur

De levensduur van een 12V compressor hangt af van verschillende factoren, zoals het merk, het model, de kwaliteit van de materialen, het gebruik en de mate van onderhoud. Over het algemeen gaan 12V compressoren lang mee en kunnen ze meerdere jaren meegaan als ze goed worden onderhouden.

Als je je 12V compressor goed onderhoudt, zoals het regelmatig reinigen van de filter en het zorgen voor voldoende smering van de bewegende onderdelen, kan het de levensduurverlengen

Het is ook belangrijk om de compressor niet te overbelasten en ervoor te zorgen dat de maximale werkdruk niet wordt overschreden, aangezien dit de levensduur van de compressor kan verkorten.

Over het algemeen kan een 12V compressor meerdere jaren meegaan bij normaal gebruik en goed onderhoud. 

Het is altijd verstandig om de specificaties van het specifieke model te controleren en eventuele beoordelingen en recensies van andere gebruikers te lezen om een idee te krijgen van deprestaties en betrouwbaarheid van de compressor op lange termijn.

Heeft een 12V compressor onderhoud nodig?

Een 12V compressor heeft onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren en om de levensduur te verlengen

Net als andere apparatuur en machines heeft een compressor slijtageonderdelen en bewegende delen die regelmatig onderhoud vereisen om te blijven werken zoals bedoeld.

Een van de belangrijkste onderhoudstaken voor een 12V compressor is het regelmatig reinigen van de filter. De filter zorgt ervoor dat stof en vuil niet in de compressor terechtkomen en deze beschadigen. Daarom is het belangrijk om de filter regelmatig te controleren en te reinigen of te vervangen als dat nodig is.

Daarnaast is het belangrijk om de compressor voldoende te smeren om wrijving en slijtage van de bewegende onderdelen te verminderen. Dit kan je doen met behulp van smeermiddelen die speciaal zijn ontworpen voor compressoren.

Ten slotte is het belangrijk om de compressor niet te overbelasten en ervoor te zorgen dat je de maximale werkdruk niet overschrijdt, aangezien dit de levensduur van de compressor kan verkorten.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de compressor op de juiste manier te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je 12V compressor optimaal blijft werken en een lange levensduur heeft.

Hoelang mag een 12V compressor draaien?

De tijd dat een 12V compressor mag draaien hangt af van verschillende factoren, zoals het specifieke model, de omgevingstemperatuur en de belasting. 

Over het algemeen draaien 12V compressoren gedurende korte perioden continu, bijvoorbeeld gedurende enkele minuten, om een taak uit te voeren zoals het opblazen van een band.

Als je een 12V compressor continu gebruikt gedurendelangere perioden, kan dit leiden tot oververhitting en beschadiging van de motor of andere onderdelen van de compressor. 

Om oververhitting te voorkomen, is het daarom belangrijk om de compressor regelmatig te laten rustenen afkoelen tussen gebruik, vooral als deze gedurende langere tijd wordt gebruikt.

Over het algemeen is het verstandig om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen met betrekking tot de gebruiksduur en rusttijden van de compressor. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je de compressor op de juiste manier gebruikt en zorgt voor een langere levensduur.

hero illustration

Hoe testen we 12v compressors?

Om de beste 12v compressor te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 12v compressor-test hebben we 149 12v compressors vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze 12v compressor-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 12v compressor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 12v compressor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste 12v compressor in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 149 12v compressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste 12v compressors op een rij

1. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

 • list plusDeze luchtcompressor is zeer compact en gemakkelijk op te bergen, waardoor het perfect is voor onderweg.
 • list plusDe hoge kwaliteit van deze luchtcompressor zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar product dat lang meegaat.
 • list plusEen ander voordeel van deze luchtcompressor is dat het zeer handig in gebruik is en gemakkelijk kan worden bediend door iedereen, zelfs zonder technische kennis.

Nadelen Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

 • list plusDeze luchtcompressor werkt alleen op 12V, wat beperkt is in gebruik.
 • list plusEen ander nadeel van deze luchtcompressor is dat het niet geschikt is voor zware taken en alleen kleine klussen kan aanpakken.
 • list plusDeze luchtcompressor kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

Heb jij weleens met een lekke band gestaan en urenlang moeten wachten op hulp? Met de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart, geel is dat verleden tijd! Deze luchtcompressor is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor auto's, fietsen, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed en nog veel meer. Dankzij de 4 meegeleverde ventieladapters is hij geschikt voor bijna alle oppomptaken. Het geluidsniveau van slechts 50 dB zorgt ervoor dat je zonder oorbescherming kunt werken en de automatische uitschakeling voorkomt te veel opblazen.

Wat deze compressor echt uniek maakt, is het heldere en nauwkeurige LCD-display en de duurzame LED-verlichting voor noodgevallen. Je kunt de bandenspanning nauwkeurig aflezen in PSI, BAR, KPA en KG / CM², zelfs in het donker of 's nachts. De Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart, geel is compact en licht, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen in de auto of in een tas.

Een ander groot voordeel is de snelheid waarmee deze compressor banden oppompt. Standaard autobanden zijn in ongeveer 60 seconden volledig opgepompt. Dit is handig als je snel weer verder wilt rijden.

Het enige nadeel dat we konden vinden, is dat de compressor niet geschikt is voor zware taken. Voor de meeste huishoudelijke klussen is hij echter meer dan voldoende.

Al met al is de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart, geel een zeer handige tool om in de auto te hebben. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken en veelzijdig. Wij raden dit product dan ook zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusDeze draagbare compressor is multifunctioneel en kan worden gebruikt voor het oppompen van banden, ballen en andere opblaasbare voorwerpen.
 • list plusDe compressor is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.
 • list plusHet apparaat is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in de auto of op reis.

Nadelen Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp zwart

 • list plusEr zijn geen extra accessoires inbegrepen, waardoor het nodig kan zijn om extra onderdelen aan te schaffen voor specifieke toepassingen.
 • list plusHet apparaat kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat mogelijk storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe compressor heeft een beperkte capaciteit en kan mogelijk niet geschikt zijn voor grotere voertuigen of zware toepassingen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een multifunctionele en draagbare bandenpomp die jou nooit in de steek laat? Dan is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp in het zwart echt iets voor jou! Met deze elektrische pomp hoef je nooit meer fysieke inspanning te leveren tijdens het oppompen van jouw banden. Bovendien is deze pomp een echte alleskunner, want je kan niet alleen autobanden, maar ook fietsbanden, scooterbanden en motorbanden oppompen.

Wat deze compressor nog beter maakt dan andere compressors is dat hij ook te gebruiken is voor verschillende soorten ballen en opblaasartikelen zoals luchtbedden en zwembanden. Daarnaast is de pomp ook nog eens compact en lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Handig voor onderweg dus!

Een ander groot voordeel is dat deze compressor inclusief 11 opzetstukken komt, zodat je altijd het juiste opzetstuk voor jouw band of opblaasartikel kan vinden. Ook heeft de pomp een zaklamp functie en SOS functie, zodat je in het donker altijd goed zichtbaar bent en in noodgevallen hulp kan inschakelen. En met de powerbank functie kan je zelfs onderweg jouw telefoon opladen.

Het enige nadeel is dat de geluidsniveau van de compressor 75 dB is, wat best luid kan zijn. Maar het feit dat je met deze compressor altijd goed voorbereid op pad gaat en nooit meer voor onverwachte situaties komt te staan, maakt dat helemaal goed.

Al met al is de Samillion 5-1 Draagbare Compressor Bandenpomp in het zwart een echte aanrader voor iedereen die veilig en voorbereid op pad wil gaan en niet voor verrassingen wil komen te staan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusHet voordeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat het klein van formaat is en eenvoudig te bedienen is.
 • list plusDeze mini compressor heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusNog een voordeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij een lage geluidsproductie heeft, waardoor hij stil is.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black schakelt soms automatisch uit.
 • list plusEen ander nadeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij een traag oplaadtijd heeft.
 • list plusNog een nadeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij geen extra functies heeft.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij een fanatieke fietser en wil je niet langer afhankelijk zijn van ingewikkelde pompen of onverwachte situaties met te zachte banden? Dan is de Vulpes Tech® Fietspomp premium black echt iets voor jou! Deze compacte en draagbare bandenpomp is niet alleen geschikt voor fietsbanden, maar ook voor autobanden, motorbanden, voetballen en opblaasartikelen. De Elektrische Bandenpomp beschikt over een slim pompsysteem en fast inflator technologie, waardoor je banden binnen enkele minuten op de juiste spanning zijn. Bovendien is de pomp gemakkelijk mee te nemen en beschikt hij over een zaklamp en powerbank functie.

Wat deze draagbare compressor van Vulpes Goods® zo bijzonder maakt, is de sterke 6400 mAh batterij, die ervoor zorgt dat je meerdere banden achter elkaar kan oppompen zonder tussentijds op te laden. Het compacte en multifunctionele design zorgt ervoor dat je de compressor gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Daarnaast beschikt de pomp over een universele slang en 7 opzetstukken, waardoor hij voor vrijwel ieder voertuig of object te gebruiken is.

Het geluidsniveau van deze compressor is 70 dB en het product weegt slechts 537 gram. Het vermogen van de Vulpes Tech® Fietspomp premium black is 14.8 W en de hoogte van het product is 12.4 cm, terwijl de breedte 7 cm bedraagt. Vanwege het compacte design en de verschillende opzetstukken is deze 12V Compressor ideaal voor onderweg, op vakantie of tijdens een dagje uit.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Vulpes Tech® Fietspomp premium black. Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen is. De verschillende opzetstukken maken hem geschikt voor vrijwel ieder voertuig of object, terwijl de sterke accu ervoor zorgt dat je meerdere banden achter elkaar kan oppompen zonder tussentijds op te laden. Het enige mogelijke nadeel zou kunnen zijn dat de prijs iets hoger ligt dan bij andere draagbare compressoren, maar naar mijn mening is dit het zeker waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Samillion 6-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.6

Heb je ooit gewenst dat je onderweg altijd een betrouwbare luchtbron had om je banden op te pompen? Met deze nieuwe elektrische compressor wordt dit scenario werkelijkheid. Deze draagbare en gebruiksvriendelijke bandenpomp is speciaal ontworpen om snel en efficiënt lucht in je banden te pompen, waar je ook bent. Zeg vaarwel tegen de zorgen over lage bandenspanning en geniet van een soepele en zorgeloze rit! Voordelen van de Samillion Compressor - Krachtige 6000mAh batterij - Multifunctioneel inzetbaar - Nauwkeurige spanningsmeting - Inclusief powerbank- en zaklampfunctie - Stopt automatisch bij ingestelde spanning - Maximale spanning van 10.3 bar / 150 psi - Opzetstukken voor auto, fiets, boot, luchtbed,etc De bandenpomp beschikt over een krachtige batterij Met een krachtige 6000mAh batterij is deze elektrische compressor het perfecte accessoire voor onderweg. De compressor biedt een multifunctionele inzetbaarheid, waardoor je niet alleen je banden kunt oppompen, maar ook luchtbedden en andere opblaasbare items kunt opblazen. Daarnaast beschikt hij over een nauwkeurige spanningsmeting, zodat je altijd de juiste bandenspanning kunt behouden. De compressor is tevens voorzien van handige extra functies, zoals een powerbank- en zaklampfunctie. Kortom, deze veelzijdige en betrouwbare compressor is de ideale oplossing voor al je luchtbehoeften onderweg. Veelzijdiger dan de meeste compressoren op de markt Deze elektrische compressor maakt jouw leven eenvoudiger met zijn handige functies. Hij stopt automatisch zodra de gewenste spanning is bereikt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Met een maximale spanning van 10,3 bar / 150 psi kan deze compressor aan al jouw oppompbehoeften voldoen. Dankzij de meegeleverde opzetstukken voor auto's, fietsen, boten, luchtbedden en meer is hij veelzijdig inzetbaar. Deze compressor is de perfecte metgezel voor onderweg en thuis, en biedt een betrouwbare oplossing voor al je oppomp behoeften. Inhoud verpakking - 1x Luchtcompressor - 1x Opzetstuk autoband - 2x Opzetstuk fietsband - 2x Opzetstuk bal - 2x Opzetstuk zwemband - 2 Opzetstuk luchtbed/boot - 2x Opzetstuk veiligheidshamer - 1x Usb oplaadkabel - 1x Auto oplaadkabel 100% Geld terug garantie Ben je niet helemaal tevreden over de compressor, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Heb je een vraag over de elektrische pomp, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wacht niet langer en ervaar het gemak van moeiteloos oppompen - haal vandaag nog jouw Samillion elektrische compressor in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5. Beste 12V Compressor voor professioneel gebruik: Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusMet de Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen is het mogelijk om bandjes op correcte druk te houden.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen is compact en licht van gewicht waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet heeft een nauwkeurig drukmeter waardoor je precies weet wat de druk is.

Nadelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusHet heeft geen opbergkoffer waardoor je het lastig kunt opbergen.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft geen batterij waardoor je deze moet aansluiten op een stopcontact.
 • list plusHet heeft geen verlichtingselement waardoor het lastig kan zijn om in donkere ruimtes te werken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een handige en compacte luchtpomp om je banden en accessoires mee op te pompen? Dan is de Makita DMP180Z Luchtpomp echt iets voor jou! Deze luchtpomp is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform, wat betekent dat je geen losse accu en oplader hoeft aan te schaffen als je deze al hebt.

De Makita DMP180Z Luchtpomp levert een maximale druk van 8,3 Bar en heeft een geheugen voor de laatst ingestelde druk. Het verlichte display maakt het gemakkelijk om de druk in te stellen en af te lezen. Bovendien stopt de luchtpomp automatisch wanneer de ingestelde druk bereikt is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over overbelasting.

Deze luchtpomp is geschikt voor verschillende soorten ventielen, dankzij de vier extra adapters die worden meegeleverd. Bovendien is de slang uitgevoerd met een adapter voor auto ventielen, wat betekent dat je hem ook kunt gebruiken voor het oppompen van autobanden. De luchtpomp kan vijf minuten continu gebruikt worden en is beveiligd tegen oververhitting.

Een ander handig kenmerk van de Makita DMP180Z Luchtpomp is de geïntegreerde LED-verlichting, waarmee je ook op slecht verlichte plaatsen comfortabel kunt werken. Het geluidsniveau van 70dB is relatief laag, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je de hele buurt wakker maakt als je 's ochtends vroeg je banden oppompt.

Al met al is de Makita DMP180Z Luchtpomp een handige en gebruiksvriendelijke luchtpomp waarmee je snel en gemakkelijk je banden en accessoires kunt oppompen. Het enige nadeel is dat de luchtpomp geleverd wordt als losse body, dus zonder accu en oplader. Maar als je al een accu hebt, hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel

 • list plusDe HOMBLE Compressor heeft een heldere display waardoor het gebruiksvriendelijk is.
 • list plusHet voordeel van de HOMBLE Compressor is dat het compact en eenvoudig te vervoeren is.
 • list plusDe HOMBLE Compressor is van uitstekende kwaliteit en presteert sterk.

Nadelen HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel

 • list plusHoewel de HOMBLE Compressor duurzaam is, heeft het een korte levensduur.
 • list plusHoewel de HOMBLE Compressor een redelijk lange draad heeft, kan deze beperkt zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe HOMBLE Compressor heeft geen extra functies die het gebruik ervan verbeteren..

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een handige en betrouwbare luchtcompressor voor het oppompen van je (auto)banden en andere opblaasbare spullen? Dan is de HOMBLE 12V Compressor de oplossing voor jou! Met een vermogen van 120 W en 4 verschillende opzetstukken is deze compressor ontzettend veelzijdig in gebruik. Het compacte en draagbare formaat maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen.

Wat deze compressor echt speciaal maakt, is het feit dat hij voorzien is van een geijkte, digitale display. Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste druk instellen en de cijfers en meetwaardes aflezen. Ook het ingebouwde LED-lampje is ontzettend handig, vooral als je in het donker je banden moet oppompen. Met een geluidsniveau van slechts 50 dB is deze compressor bovendien verrassend stil in gebruik.

Een ander groot voordeel van de HOMBLE compressor is dat hij automatisch stopt bij de aangegeven druk. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk te veel lucht in je banden pompt en voorkom je klapbanden, slijtage en vermindert benzineverbruik.

Het enige nadeel van deze compressor is het gewicht van 848 g, wat hem iets minder geschikt maakt om mee te nemen tijdens lange wandelingen of andere activiteiten waarbij je hem langdurig moet dragen.

Al met al is de HOMBLE 12V Compressor een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige luchtcompressor. Of je nu je autobanden moet oppompen, je luchtbed wilt opblazen of je strandballen wilt vullen, deze compressor kan het allemaal met gemak aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Homelost Draagbare Compressor Bandenpomp Luchtcompressor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.2

Maak kennis met de Homelost draagbare bandenpomp, jouw ultieme metgezel voor zorgeloos oppompen, waar je ook bent! Of je nu je autobanden, fietsbanden, sportballen of opblaasbare pool accessoires moet oppompen, deze krachtpatser doet het met gemak. Met zijn innovatieve ontwerp en gebruiksvriendelijke design is deze draagbare compressor een ware game-changer. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je moeiteloos je banden op de perfecte spanning brengen. Sta nooit meer in de veel te lange wachtrijen bij tankstations en geniet van het gemak en de onafhankelijkheid van onze multifunctionele elektrische pomp! Dankzij de krachtige oplaadbare batterij hoef je je geen zorgen te maken over warrige kabels en het zoeken naar stopcontacten. Daarnaast is deze draagbare bandenpomp ook nog eens uitgerust met een handige powerbank-functie waarmee je onderweg al je mobiele apparaten onbezorgd kunt opladen. Of je nu een lange fietstocht maakt of een dag op het strand doorbrengt, je hebt altijd een betrouwbare stroomvoorziening binnen handbereik. Het compacte ontwerp en de meegeleverde opzetstukken voor verschillende ventielen maken deze elektrische fietspomp zo ontzettend veelzijdig. Of het nu een autoband is die wat extra lucht nodig heeft, een voetbal die weer mooi rond moet zijn of een opblaasbaar luchtbed voor de waterratten onder ons - met de Homelost Draagbare Compressor Bandenpomp ben je altijd goed voorbereid. En laten we het niet vergeten - de ingebouwde zaklamp voegt nog een extra laag van bruikbaarheid toe. Of je nu na het stappen nog je banden moet oppompen of gewoon wat licht nodig hebt in het donker, een handige zaklamp heb je vanaf nu altijd bij de hand. Deze draagbare luchtcompressor straalt efficiëntie, innovatie en duurzaamheid uit. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het gebruik een fluitje van een cent, en met de handige extra functies komt deze bandenpomp altijd wel te pas, ook als je geen banden hebt om op te pompen. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het gemak van onze compressor vandaag nog - snel oppompen, in je zak steken én tussendoor altijd je mobiel kunnen opladen, allemaal samengebracht in één compact en krachtig apparaat. Waarom steeds meer mensen kiezen voor onze compacte elektrische pomp: Compact en draagbaar Multifunctioneel als powerbank en zaklamp Gemakkelijk in gebruik Incl. handige opzetstukken Krachtig en efficiënt Tijd Autobanden, +- 2 minuten per band. Fietsbanden, +- 1 minuten per band. Motorbanden, +- 1 minuten per band. Ballen, +- 25 sec. per bal. In onze verpakking 1x Homelost Draagbare Compressor 1x De vaste universele slang 2x Opzetstuk voor autobanden, fietsbanden, E-bikes en meer. 2x Naald voor voetballen en overige ballen. 1x USB oplaadkabel 1x Autoaansteker oplader #Bij vragen en/of opmerkingen over de luchtcompressor kan je altijd contact met ons opnemen, We staan je graag te hulp!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste 12V Compressor voor fietsen: Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Als je op zoek bent naar een handige en compacte compressor voor het oppompen van verschillende objecten, dan is de Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart echt iets voor jou. Met deze compressor kun je niet alleen snel en gemakkelijk je banden oppompen, maar ook luchtbedden, ballen en speelgoed voor waterpret. Dankzij de 5 extra opzetstukken kun je deze compressor gebruiken als bandenpomp voor je auto, motor of elektrische fiets. Zelfs een voetbal kan eenvoudig worden opgepompt met deze compressor.

Wat deze compressor zo bijzonder maakt, is de drukmeter en spanningsmeter waarmee je de druk en spanning nauwkeurig kunt afstellen. Dit zorgt ervoor dat je banden, fietsbanden of voetbal altijd op de juiste spanning staan. Bovendien heeft de compressor verschillende standen, waardoor je elk object op het juiste tempo kunt oppompen.

Het geluidsniveau van deze compressor is slechts 20 dB, wat betekent dat je zonder enige overlast je objecten kunt oppompen. Bovendien is de compressor erg licht en compact, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Het enige nadeel van deze compressor is dat hij een vermogen heeft van 120 W, wat misschien niet genoeg is voor zwaardere objecten. Maar voor het oppompen van banden en licht speelgoed is deze compressor perfect.

Als je op zoek bent naar een handige en multifunctionele compressor, dan is de Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas

 • list plusDe fietspomp wordt geleverd met een stevige reistas, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is op reis.
 • list plusDe fietspomp is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDe fietspomp is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden opgeborgen.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas

 • list plusEr is geen informatie beschikbaar over de maximale druk die de fietspomp kan leveren.
 • list plusEr is geen informatie beschikbaar over de lengte van de kabel die bij de fietspomp wordt geleverd.
 • list plusEr is geen informatie beschikbaar over de garantie die bij de fietspomp wordt geleverd.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.1

Heb jij ook zo'n hekel aan het oppompen van je banden met een ouderwetse pomp? Dan hebben wij de oplossing voor je! De Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas is een compacte en draagbare 12V Compressor die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu je autobanden, fietsbanden of opblaasbare zwembanden wilt oppompen, deze compressor kan het allemaal!

Deze compressor is niet alleen snel en gemakkelijk in gebruik, maar beschikt ook over een slim pompsysteem dat de huidige bandenspanning nauwkeurig meet. Zo weet je zeker dat je banden altijd de juiste spanning hebben en gaat de levensduur van je banden omhoog. Bovendien is deze 12V Compressor elektrisch, waardoor je geen lichamelijke inspanning hoeft te leveren om je banden op te pompen. Ideaal!

Wat deze 12V Compressor zo speciaal maakt, is dat hij wordt geleverd met een reistas en extra opzetstukken voor verschillende soorten banden en opblaasbare objecten. Daarnaast beschikt hij over een zaklampfunctie en een powerbankfunctie, waardoor je zelfs in het donker je banden kunt oppompen én je mobiele apparaten kunt opladen. Ideaal voor op reis!

Met zijn compacte afmetingen van 12.4 x 7 cm en een gewicht van slechts 400 gram is deze 12V Compressor gemakkelijk mee te nemen in de bijgeleverde reistas. Bovendien is hij USB-oplaadbaar en beschikt hij over een sterke 6400 mAh batterij, waarmee je meerdere banden kunt oppompen zonder tussentijds op te laden.

Al met al is de Vulpes Tech® Fietspomp premium black + reistas een zeer handige en gebruiksvriendelijke 12V Compressor die geschikt is voor verschillende soorten banden en opblaasbare objecten. Of je nu op reis gaat of gewoon thuis je banden wilt oppompen, deze compressor is een geweldige keuze.

Mijn persoonlijke mening is dat deze 12V Compressor een geweldige investering is voor iedereen die graag snel en gemakkelijk zijn banden op wil pompen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat hij misschien wat duurder is dan sommige andere 12V Compressoren op de markt. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige compressor die lang meegaat, dan is dit absoluut de juiste keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart

 • list plusDeze compressor is handig voor het oppompen van ballen en matrassen, naast autobanden.
 • list plusDe compressor is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, wat zorgt voor een goede investering.
 • list plusHet compacte formaat van de compressor maakt het gemakkelijk om mee te nemen.

Nadelen EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart

 • list plusDe handleiding is onduidelijk en er ontbreekt een label op het apparaat, wat het lastig maakt om te gebruiken.
 • list plusDe kwaliteit van de compressor is matig, wat het minder geschikt maakt voor intensief gebruik.
 • list plusHet apparaat is lastig in gebruik, wat kan zorgen voor frustratie bij de gebruiker.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Je wilt zorgeloos op weg kunnen met uw voortuig, maar je bent het zat dat uw band telkens leeg loopt. En je hebt geen zin meer om met tegenzin naar het tankstation te gaan? Hoe zorg je er voor dat u zorgen loos kunt reizen met uw auto of lekker kunt fietsten zonder dat u hoeft te stressen dat uw band weer leeg loopt? De EnDrie® Luchtcompressor zal dit probleem voor je oplossen! Super gemakkelijk te gebruiken! Oké, laten we samen kijken hoe je de luchtcompressor kunt gebruiken. Zoals u kunt lezen is dit super eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen is de lucht slang aan de compressor te draaien en een gepaste ventiel te kiezen om uw band op te kunnen pompen, wanneer je de compressor aan zet kunt u een juiste modes kiezen waar onder bal, auto, fiets en motor of je kunt zelf handmatig de PSI, BAR of kPA veranderen naar uw gewenste stand. Belangrijk om te weten is dat het belangrijk om uw compressor altijd weer op te laden want je wil natuurlijk voorkomen dat je band leeg loopt en dat de compressor leeg is! En u krijgt 2 soorten opladers bij geleverd dus je kunt de compressor oplader via sigaretten aansteker in de auto of via een USB-C kabel die is aangesloten op een powerbank of een op een adapter in het stopcontact! Duurzaam nu je weet hoe je straks fluitend uw band makkelijk kunt op pompen wordt het tijd dat we gaan kijken naar de duurzaamheid van het product de compressor van EnDrie® is een compressor van hoogwaardig materiaal er zit een sterke pomp in die zorgt dat de banden gemakkelijk worden opgepompt zo dat u niet meer naar het tankstation hoeft en dat bespaart u heel wat geld! de compressor bevat ook meerdere extra snufjes om het nog duurzamer te maken! Er zit een krachtige powerbank in verwerkt met een kracht van 6000MAH waar mee je gemakkelijk je telefoon kunt opladen, ook blijkt uit onderzoek dat de compressor van EnDrie® meest krachtig batterij op de markt heeft. De compressor beschikt ook over een zaklamp die gemakkelijk in het donker tot je dienst is het is een sterke zaklamp waardoor u makkelijk alles kunt zien in het donker! Kortom, het scheelt je een hoop centjes met een rit naar het tankstation en je bent ook nog eens veel milieubewuster bezig. Hierdoor ben je geen geld meer kwijt aan benzine kosten of kosten voor uw banden op te pompen en bespaar je veel tijd, geld en stres in 1 klap. Waar wacht je nog op? Bestel luchtcompressor van EnDrie® vandaag nog en voorkom dat je onnodig ritje naar het tank station of een lekker band tijdens je reis! Multifunctioneel Er is nog één ding die je moet weten om aan de slag te gaan met de compressor. Wist je dat je de compressor voor bijna alles kunt gebruiken door de gratis mee geleverde ventielen? Je kunt het namelijk gemakkelijk gebruiken voor een auto, fiets, motor, bal, luchtbed en een opblaasbare strandballen dus je hebt niet zomaar een simpele compressor in huis maar een zeer multifunctionele en duurzaam product. Waarom de compressor van EnDrie® Duurzaam Digitale display Multifunctioneel Duitse kwaliteit Eenvoudig in gebruik Ingebouwde zaklamp functie Makkelijk banden op pompen Energiezuinig/milieuvriendelijk gratis bij geleverde accessoires Compact en dus gemakkelijk om mee te nemen LET OP! Let op bij waterdichtheid bij opslag, transport en gebruik om waterschade te voor komen wand u wilt natuurlijk niet dat het apparaat kapot gaat! Risicoloos bestellen bij EnDrie® Ja, je leest het goed. Wanneer jij je bestelling plaatst, heb je automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel, het is mogelijk om het product 30 dagen uit te proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn? Niks aan de hand. Je kunt de AP500 luchtcompressor kosteloos retourneren en dan zullen wij je terugbetalen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 12v compressors. Er zijn immers 149 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!