Bestenu

Wat is de beste 12v compressor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede 12v compressor is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste 12v compressor van 2023? Na het onderzoeken van 143 12v compressors kwam de Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel als beste uit onze 12v compressor-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de 12v compressors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 12v compressors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige 12v compressor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste 12v compressors

1Score: 9.8
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel
TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Beste 12V Compressor voor professioneel gebruik
Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw
Beste 12V Compressor voor luchtbedden
LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel
DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel
DEKKO TOOLS
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel
HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel
Homble
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart
EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart
Beste 12V Compressor voor fietsen
Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart
Westhome
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu 12V Compressor Koopgids

Op zoek naar een goede 12V compressor voor al je persluchtbehoeften? De beste 12V compressor is draagbaar, gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar: van het opblazen van autobanden tot luchtbedden en nog veel meer, altijd en overal. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wat is een 12V compressor?

Een 12V compressor is een apparaat dat lucht comprimeert en opslaat, en heeft een voedingsbron van 12 volt, meestal een autobatterij. Het apparaat gebruikt men vaak in auto's om banden op te pompen en andere persluchttoepassingen uit te voeren. 

12V compressoren zijn ook handig vooroutdoor-activiteiten zoals kamperen en off-road avonturen, waar een stroombron mogelijk niet direct beschikbaar is. 

Het gebruik van een 12V compressor kan bijdragen aan het onderhoud van voertuigen en andere apparatuur die perslucht nodig hebben. 

De compressoren worden geleverd met verschillende accessoires zoals mondstukken en slangen voor verschillende toepassingen.

Aankoopcriteria

Bij het kiezen van een 12V compressor zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de maximale werkdruk van de compressor en ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor de toepassing waarvoor je hem wilt gebruiken. 

Daarnaast is het handig om te letten op het luchtdebiet van de compressor, aangezien dit de hoeveelheid lucht bepaalt die de compressor per minuut kan leveren. Het is ook belangrijk om te letten op degrootte en het gewicht van de compressor, vooral als je van plan bent hem mee te nemen op reis.

Verder is het handig om te kijken naar de accessoires die bij de compressor worden geleverd, zoals verschillende mondstukken en slangen. Ten slotte is het de moeite waard om te kijken naar de beoordelingen en recensies van andere gebruikers, om een idee te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van de compressor. 

Door rekening te houden met deze factoren zorg je ervoor dat je een 12V compressor kiest die aan je behoeften voldoet en betrouwbaar is in gebruik.

Geluid

Het geluidsniveau van een 12V compressor varieert, afhankelijk van het specifieke model en de fabrikant. Over het algemeen produceren 12V compressoren minder geluid dan hun grotere tegenhangers, zoals luchtcompressoren die op 120V of 240V werken.

De meeste 12V compressoren zijn ontworpen om relatief stil te werken, met een geluidsniveau van ongeveer 70-80 decibel (dB) op volle kracht. Sommige modellen hebben een hoger geluidsniveau. Daarom is het altijd verstandig om de specificaties van het specifieke model te controleren voordat je er een koopt.

Als je op zoek bent naar een stille 12V compressor, overweeg dan om een model te kiezen dat speciaal is ontworpen voor stille werking. Deze modellen hebben vaak een geïsoleerde behuizing en geluidsabsorberendematerialen om het geluidsniveau tot een minimum te beperken. 

Over het algemeen is een 12V compressor een relatief stille optie in vergelijking met andere soorten compressoren en pneumatische gereedschappen.

Levensduur

De levensduur van een 12V compressor hangt af van verschillende factoren, zoals het merk, het model, de kwaliteit van de materialen, het gebruik en de mate van onderhoud. Over het algemeen gaan 12V compressoren lang mee en kunnen ze meerdere jaren meegaan als ze goed worden onderhouden.

Als je je 12V compressor goed onderhoudt, zoals het regelmatig reinigen van de filter en het zorgen voor voldoende smering van de bewegende onderdelen, kan het de levensduurverlengen

Het is ook belangrijk om de compressor niet te overbelasten en ervoor te zorgen dat de maximale werkdruk niet wordt overschreden, aangezien dit de levensduur van de compressor kan verkorten.

Over het algemeen kan een 12V compressor meerdere jaren meegaan bij normaal gebruik en goed onderhoud. 

Het is altijd verstandig om de specificaties van het specifieke model te controleren en eventuele beoordelingen en recensies van andere gebruikers te lezen om een idee te krijgen van deprestaties en betrouwbaarheid van de compressor op lange termijn.

Heeft een 12V compressor onderhoud nodig?

Een 12V compressor heeft onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren en om de levensduur te verlengen

Net als andere apparatuur en machines heeft een compressor slijtageonderdelen en bewegende delen die regelmatig onderhoud vereisen om te blijven werken zoals bedoeld.

Een van de belangrijkste onderhoudstaken voor een 12V compressor is het regelmatig reinigen van de filter. De filter zorgt ervoor dat stof en vuil niet in de compressor terechtkomen en deze beschadigen. Daarom is het belangrijk om de filter regelmatig te controleren en te reinigen of te vervangen als dat nodig is.

Daarnaast is het belangrijk om de compressor voldoende te smeren om wrijving en slijtage van de bewegende onderdelen te verminderen. Dit kan je doen met behulp van smeermiddelen die speciaal zijn ontworpen voor compressoren.

Ten slotte is het belangrijk om de compressor niet te overbelasten en ervoor te zorgen dat je de maximale werkdruk niet overschrijdt, aangezien dit de levensduur van de compressor kan verkorten.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de compressor op de juiste manier te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je 12V compressor optimaal blijft werken en een lange levensduur heeft.

Hoelang mag een 12V compressor draaien?

De tijd dat een 12V compressor mag draaien hangt af van verschillende factoren, zoals het specifieke model, de omgevingstemperatuur en de belasting. 

Over het algemeen draaien 12V compressoren gedurende korte perioden continu, bijvoorbeeld gedurende enkele minuten, om een taak uit te voeren zoals het opblazen van een band.

Als je een 12V compressor continu gebruikt gedurendelangere perioden, kan dit leiden tot oververhitting en beschadiging van de motor of andere onderdelen van de compressor. 

Om oververhitting te voorkomen, is het daarom belangrijk om de compressor regelmatig te laten rustenen afkoelen tussen gebruik, vooral als deze gedurende langere tijd wordt gebruikt.

Over het algemeen is het verstandig om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen met betrekking tot de gebruiksduur en rusttijden van de compressor. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je de compressor op de juiste manier gebruikt en zorgt voor een langere levensduur.

hero illustration

Hoe testen we 12v compressors?

Om de beste 12v compressor te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 12v compressor-test hebben we 143 12v compressors geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze 12v compressor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 12v compressor-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 12v compressor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte 12v compressor in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 143 12v compressors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste 12v compressors op een rij

1. Olvy Elektrische Bandenpomp Luchtcompressor 12V zwart , geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Pomp binnen no-time jouw banden op met de bandenpomp van Olvy. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes kan de compressor gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Van luchtbedden tot auto- en luchtmatrassen tot fietsbanden! De juiste bandenspanning voorkomt klapbanden en slijtage, en vermindert benzineverbruik. Met deze digitale, compacte compressor pomp je veilig en snel banden en vele andere dingen op. Eenvoudiger en gemakkelijker zal het niet worden! Eigenschappen: Sneller opblazen: De compressor bandenpomp kan een lekke band veel sneller oppompen dan andere pompen. De compressor kan standaard autobanden in ongeveer 60s oppompen. Automatische uitschakeling: De Olvy Bandenpomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra de bandenpomp de gewenste drempel bereikt, waardoor te veel opblazen wordt voorkomen, je hoeft zich geen zorgen te maken dat de bandenpomp te hard of te weinig wordt opgepompt. Eenvoudig te bedienen: Onze luchtcompressor 12v is zeer gemakkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan op het 12-volt stopcontact (sigaretten aansteker) in jouw auto en bevestig de slang aan de band die u wilt oppompen. Draai de schakelaar om en de luchtcompressor doet al het werk voor je. Multifunctioneel: De bandenspanningspomp pompt banden op voor auto's, fietsen, basketballen, voetballen, opblaasbaar speelgoed, kanoën enzovoort. 4 meegeleverde ventieladapters voldoen aan de meeste van jouw vraag. LED-licht en LCD digitaal scherm: Bandenpomp is uitgerust met heldere en duurzame LED-verlichting voor gebruik in noodgevallen. De draagbare luchtcompressor is uitgerust met een groot, uiterst nauwkeurig en helder display dat je zal helpen om de vereiste waarden PSI, BAR, KPA, KG / CM² zelfs in het donker of 's nachts te berekenen. Deze draagbare bandenpomp is klein van formaat, die met een draagbaar compact ontwerp gemakkelijk in bagage en etc. kan worden geplaatst. Inhoud verpakking: 1x Lucht Compressor 4x Ventiel 1x Handleiding 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven daarom naar volledige garantie op kwaliteit en klanttevredenheid. Als je eventuele problemen ervaart of opmerkingen hebt over onze bandenpomp, kun je altijd contact met ons opnemen via bol.com. Ons team doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusDe LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw is krachtig genoeg om banden mee op te pompen.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik en klein genoeg om mee te nemen op reis.
 • list plusHet heeft een duurzaam design, een duidelijk display en wordt geleverd met veel accessoires.

Nadelen LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw

 • list plusEr wordt geen stevige tas meegeleverd om de luchtcompressor in op te bergen, wat handig zou zijn.
 • list plusHet is net iets minder krachtig dan sommige andere compressoren.
 • list plusHet is wat prijziger dan sommige andere compressoren.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een handige en compacte compressor voor onderweg? Dan is de LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw de ideale keuze! Deze multifunctionele compressor is geschikt voor het oppompen van banden van auto's, fietsen, motors, boten en nog veel meer. Met een vermogen van 120 W en een pompcapaciteit van zo'n 25 liter per minuut, is deze compressor ontzettend krachtig en snel.

Wat deze compressor nog handiger maakt, is dat hij draadloos en oplaadbaar is. Hij heeft een ingebouwde accu die je kunt opladen met een USB-kabel of een 12V stroompunt uit je auto. Zo kun je hem overal gebruiken, ook als je geen stopcontact in de buurt hebt. Het digitale display maakt het bovendien heel simpel om de compressor in te stellen op de gewenste druk.

Maar wat deze compressor echt onderscheidt van andere compressors, zijn de diverse opzetstukken die bijgeleverd worden. Zo kun je niet alleen banden oppompen, maar ook ballen, luchtbedden en nog veel meer. Daarnaast is hij lekker compact en gemakkelijk mee te nemen.

Er zijn natuurlijk ook enkele nadelen aan deze compressor. Zo maakt hij met een geluidsniveau van 70 dB behoorlijk wat lawaai. En hoewel hij draadloos is, moet je er wel aan denken om hem op tijd op te laden.

Al met al is de LUVEGO Compressor Bandenpomp Draagbare luchtcompressor blauw een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en compacte compressor voor onderweg. Met zijn krachtige vermogen, diverse opzetstukken en draadloze ontwerp, is hij bijzonder praktisch in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel

 • list plusHet voordeel van deze luchtcompressor is dat het krachtig en efficiënt genoeg is om autobanden snel op te pompen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het klein en licht is, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusDaarnaast heeft het een hoge capaciteiten voor luchtverplaatsing, waardoor het snel kan werken.

Nadelen TRANSNECT Compressor Bandenpomp – Luchtcompressor zwart-geel

 • list plusHet maakt een hoop lawaai tijdens het gebruik.
 • list plusHet heeft een hoge energieverbruik.
 • list plusHet heeft een beperkte levensduur.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

De Transnect compressor bandenpomp is draagbaar, eenvoudig te bedienen, snel op te pompen en 's nachts beschikbaar, waardoor het een betrouwbare metgezel voor uw reizen is! Deze bandenpomp met digitaal LED-display en LED-lampje hoeft u slechts enkele seconden te bedienen en 3 tot 5 minuten te wachten voordat de banden zijn opgepompt! Het product is compact en draagbaar en kan gemakkelijk in een hoek worden geplaatst wanneer het niet wordt gebruikt. Automatische uitschakeling van de bandenpomp Zodra de bandenpomp de vereiste druk heeft bereikt, wordt de luchtcompressor van de auto automatisch uitgeschakeld. Draagbaar en eenvoudig te bedienen De bandenpomp is zeer veilig en eenvoudig te bedienen, klik gewoon de adapter op de autoband. Opblaasbare buis kan na gebruik in een groef aan de achterkant worden opgeborgen. Het is lichtgewicht en past mooi in de hoek van de kofferbak, uit de weg. Snelle inflatie Na aansluiting op de voeding kan deze snel worden gestart en de banden van lucht voorzien. Digitale luchtpomp is uitgerust met een LED-lampje, waardoor het oppompen van banden in nood gemakkelijker en handiger is. Zodat u het ventiel kunt vinden van uw band bij weinig licht of in een donkere omgeving. Pomp tot 100 psi de autoband op van 0 tot 35 psi onder 4 min. Transnect compressor bandenpomp: Automatische uitschakeling van de bandenpomp Draagbaar en eenvoudig te bedienen Snelle inflatie Digitaal display voor eenvoudig nachtelijk gebruik Multifunctionele 3 mondstukadapters Verpakking + 1 x digitale luchtcompressor + 1 x vervangende zekering + 3 x mondstukadapters + 1 x Gebruikershandleiding Digitaal display voor eenvoudig nachtelijk gebruik Met het digitale LED-display van Kshineni kunt u de bandenspanningswaarde duidelijk en nauwkeurig instellen, u kunt de bandenspanning op elk moment in vijf eenheidswaarden (psi/bar/kPa/kg/cm²) controleren. Draagbare lucht pomp is uitgerust met een nood-LED-lampje. Zo kun je goed zien terwijl je 's nachts je band oppompt. Multifunctionele 3 mondstukadapters De draagbare Kshineni-luchtpomp voor banden wordt geleverd met 3 mondstukadapters. Naast het opblazen van autobanden, kan de inflator ook voetballen, basketbal, luchtkussens, opblaasbaar speelgoed, kajaks, enz. een belangrijk hulpmiddel tijdens uw autorit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over lekke banden. Transnect® draagt bij aan een schonere planeet met recyclebare verpakkingsmaterialen en digitale productinstructies. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black heeft een compact ontwerp en is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDeze mini compressor heeft een sterke kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusNog een voordeel van de Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black is dat hij een lage geluidsproductie heeft, waardoor hij stil is.

Nadelen Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black

 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black schakelt soms onverwacht uit.
 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black heeft een traag oplaadtijd.
 • list plusDe Vulpes goods Vulpes Tech® Fietspomp premium black heeft geen extra accessoires.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Heb je vaak last van te zachte banden? Wil je niet voor onverwachte situaties komen te staan? Of ben je het helemaal zat om je banden steeds te moeten oppompen met een ingewikkelde pomp? Dat snappen wij volledig en daarom hebben wij bij Vulpes Tech® een super handige bandenpomp ontwikkelt. Deze compacte en draagbare bandenpomp kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer voor onverwachte situaties komt te staan! Handige bandenpomp De draagbare pomp van Vulpes Tech® is er voor gemaakt om alle soorten banden op te pompen! De pomp is te gebruiken voor Mountainbikes, Autobanden en Fietsbanden. De pomp is ook makkelijk te gebruiken voor Voetballen en opblaasartikelen zoals zwembadbanden. Elektrische pomp De pomp is elektrisch en daardoor hoef je geen lichamelijke inspanning te leveren om je banden op te pompen. Erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! De pomp kun je gebruiken om voldoende lucht te pompen in: +- 5 Autobanden, +- 5 minuten per band. +- 15 Fietsbanden, +- 2 minuten per band. +- 6 Motorbanden, +- 5 minuten per band. +- 50 Ballen, +- 45 sec. per bal. De verpakking bevat de volgende elementen: 2x Opzetstuk voor autobanden 2x Naald voor ballenpomp. 2x Opzetstuk voor fietsbanden. Inclusief 7 Opzetstukken De pomp is voorzien van 4 + 3 Opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. Zo is de pomp van Vulpes Tech® zeer vlot en gemakkelijk in gebruik. De 4 Opzetstukken zijn voor alle soorten en maten banden te gebruiken! De voordelen van de bandenpomp van Vulpes Tech®: ✅ Elektrisch, waardoor je geen inspanning hoeft te leveren ✅ Inclusief 4 opzetstukken plus 3 extra reserve naalden (duurzame set) ✅ Voor alle soorten banden te gebruiken ✅ Compact design, gemakkelijk mee te nemen ✅ USB-Oplaadbaar ✅ Zaklamp functie ✅ Powerbank functie ✅ 2*2000 mAh batterij (sterkste op de markt) ✅ Nederlandse Handleiding (per mail) Compact design Doordat de pomp van Vulpes Tech® een compact design heeft, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kun je je banden gemakkelijk en snel oppompen, waar je ook maar bent, omdat je nu geen grote en onhandige fietspomp of compressor hoeft mee te nemen. USB-Oplaadbaar De pomp is gemakkelijk op te laden via een USB-kabel en zo hoef je geen geld uit te geven aan dure batterijen. Dat maakt de elektrische bandenpomp van Vulpes Tech® nog gebruiksvriendelijker! 100% TEVREDENHEIDSGRANTIE Ben je niet tevreden over onze Elektrische bandenpomp? Dat is vervelend maar wij van Vulpes Goods® willen ten alle tijden dat jij tevreden bent en daarom kun je je bestelling tot 30 dagen na je aankoop, gratis retour sturen naar ons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste 12V Compressor voor professioneel gebruik: Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusMet de Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen is het mogelijk om bandjes op correcte druk te houden.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen is compact en licht van gewicht waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusHet heeft een nauwkeurig drukmeter waardoor je precies weet wat de druk is.

Nadelen Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen

 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft geen opbergkoffer waardoor je het lastig kunt opbergen.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft geen batterij waardoor je deze moet aansluiten op een stroombron.
 • list plusDe Makita DMP180Z Luchtpomp - 18V groen heeft geen verlichtingselement waardoor het moeilijk kan zijn om in donkere ruimtes te werken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij op zoek naar een handige en compacte luchtpomp om je banden en accessoires mee op te pompen? Dan is de Makita DMP180Z Luchtpomp echt iets voor jou! Deze luchtpomp is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform, wat betekent dat je geen losse accu en oplader hoeft aan te schaffen als je deze al hebt.

De Makita DMP180Z Luchtpomp levert een maximale druk van 8,3 Bar en heeft een geheugen voor de laatst ingestelde druk. Het verlichte display maakt het gemakkelijk om de druk in te stellen en af te lezen. Bovendien stopt de luchtpomp automatisch wanneer de ingestelde druk bereikt is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over overbelasting.

Deze luchtpomp is geschikt voor verschillende soorten ventielen, dankzij de vier extra adapters die worden meegeleverd. Bovendien is de slang uitgevoerd met een adapter voor auto ventielen, wat betekent dat je hem ook kunt gebruiken voor het oppompen van autobanden. De luchtpomp kan vijf minuten continu gebruikt worden en is beveiligd tegen oververhitting.

Een ander handig kenmerk van de Makita DMP180Z Luchtpomp is de geïntegreerde LED-verlichting, waarmee je ook op slecht verlichte plaatsen comfortabel kunt werken. Het geluidsniveau van 70dB is relatief laag, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je de hele buurt wakker maakt als je 's ochtends vroeg je banden oppompt.

Al met al is de Makita DMP180Z Luchtpomp een handige en gebruiksvriendelijke luchtpomp waarmee je snel en gemakkelijk je banden en accessoires kunt oppompen. Het enige nadeel is dat de luchtpomp geleverd wordt als losse body, dus zonder accu en oplader. Maar als je al een accu hebt, hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste 12V Compressor voor luchtbedden: LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw

 • list plusMet deze 12v compressor kun je banden van auto's krachtig oppompen.
 • list plusDeze 12v compressor is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet is veilig in gebruik.

Nadelen LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw

 • list plusEr is geen adapter voor fietsen bijgeleverd.
 • list plusDeze 12v compressor kan geluid produceren.
 • list plusHet is niet mogelijk om de spanning aan te passen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een handige en veelzijdige elektrische compressor en bandenpomp voor thuisgebruik? Dan is de LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw misschien wel iets voor jou! Deze compacte compressor is geschikt voor het oppompen van autobanden, fietsbanden, luchtbedden, ballen en nog veel meer. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes is de compressor ontzettend veelzijdig in gebruik!

Het belang van de juiste bandenspanning mag niet worden onderschat. Het voorkomt klapbanden, slijtage en vermindert het benzineverbruik. Met deze geijkte, digitale compressor pomp je veilig en snel banden op. De compressor slaat automatisch af en is voorzien van een PSI, KPA, BAR en KG-aanduiding. De extra lange luchtslang en luxe opbergtas maken het geheel compleet.

Deze compressor werkt op 12V via een sigarettenplug en is daarom ideaal voor gebruik onderweg. Let op: Voor gebruik binnenshuis is een AC-DC adapter nodig. Het geluidsniveau van de compressor is slechts 50 dB, waardoor je hem ook probleemloos in de avonduren kunt gebruiken zonder de buren te storen.

Een voordeel van deze compressor is dat hij niet alleen geschikt is voor autobanden, maar ook voor fietsbanden, motor- en scooterbanden, kinderwagens en zelfs rolstoelen. Je pompt de gemiddelde autoband binnen drie tot vijf minuten op. Het enige nadeel is dat de pomp niet geschikt is voor trucks, LT- en HT-banden.

Tenslotte is deze compressor ook ideaal voor het opblazen van luchtbedden, ballen, tenten en nog veel meer. Er is altijd wel iets waarbij de pomp van pas komt! Door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is de LifeGoods Elektrische Compressor en Bandenpomp blauw een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en betrouwbare compressor.

Persoonlijk ben ik erg tevreden met deze compressor. Hij is compact, licht van gewicht en zeer gebruiksvriendelijk. Het enige nadeel is dat de pomp niet geschikt is voor trucks, LT- en HT-banden, maar dat is voor mij geen probleem. Ik kan deze compressor dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een handige en veelzijdige compressor voor thuisgebruik!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel

 • list plusHet voordeel van de DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel is dat het sterk genoeg is om kleine banden te inblazen.
 • list plusHet is compact en licht, waardoor het gemakkelijk kan worden meegenomen en opgeslagen.
 • list plusHet is veilig en efficiënt in gebruik.

Nadelen DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel

 • list plusEen nadeel van de DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel is dat het geen digitale drukmeter heeft, dus je moet handmatig controleren of de banden op de juiste druk staan.
 • list plusHet heeft geen LED-verlichting, waardoor het moeilijker is om het apparaat in het donker te gebruiken.
 • list plusHet heeft geen snelkoppelingen, waardoor je meer tijd kwijt bent met het aansluiten van het apparaat.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

Met de DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel heb je altijd de mogelijkheid om je autobanden, fietsbanden, luchtbedden en ballen op de gewenste druk te brengen. Het formaat van de compressor is zeer handig en past gemakkelijk in je kofferbak of schuur. Het apparaat wordt geleverd met drie verschillende ventielen, waardoor het veelzijdig inzetbaar is en je nooit meer langs een tankstation hoeft voor het oppompen van je spullen.

Wat deze compressor nog beter maakt dan andere op de markt, is de ingebouwde verlichting. Hierdoor kun je zelfs in het donker eenvoudig gebruikmaken van de compressor. Daarnaast heeft het apparaat een automatische afslag, waardoor je nooit teveel lucht in je banden of ander materiaal pompt.

Het geluidsniveau van slechts 50 dB is zeer laag, waardoor je geen last hebt van een vervelend geluid tijdens het oppompen van je spullen. De DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp is CE goedgekeurd, wat zorgt voor maximale veiligheid tijdens het gebruik.

Als je op zoek bent naar een handige, veelzijdige en veilige compressor om je spullen op te pompen, dan is de DEKKO TOOLS Compressor bandenpomp 12V zwart/geel zeker een aanrader. Het enige nadeel is dat het vermogen van de compressor op 0 W ligt, wat betekent dat je een stopcontact nodig hebt om de compressor te gebruiken.

Al met al ben ik zeer tevreden over dit product en zou ik het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een handige en veilige compressor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel

 • list plusDe HOMBLE Compressor heeft een heldere display waardoor het gebruiksvriendelijk is.
 • list plusHet voordeel van de HOMBLE Compressor is dat het compact en eenvoudig te vervoeren is.
 • list plusDe HOMBLE Compressor is van uitstekende kwaliteit en presteert sterk.

Nadelen HOMBLE Compressor 12V Luchtcompressor Bandenpomp zwart/geel

 • list plusHoewel de HOMBLE Compressor duurzaam is, heeft het een korte levensduur.
 • list plusHoewel de HOMBLE Compressor een redelijk lange draad heeft, kan deze beperkt zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe HOMBLE Compressor heeft geen extra functies die het gebruik ervan verbeteren..

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een handige en betrouwbare luchtcompressor voor het oppompen van je (auto)banden en andere opblaasbare spullen? Dan is de HOMBLE 12V Compressor de oplossing voor jou! Met een vermogen van 120 W en 4 verschillende opzetstukken is deze compressor ontzettend veelzijdig in gebruik. Het compacte en draagbare formaat maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen.

Wat deze compressor echt speciaal maakt, is het feit dat hij voorzien is van een geijkte, digitale display. Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste druk instellen en de cijfers en meetwaardes aflezen. Ook het ingebouwde LED-lampje is ontzettend handig, vooral als je in het donker je banden moet oppompen. Met een geluidsniveau van slechts 50 dB is deze compressor bovendien verrassend stil in gebruik.

Een ander groot voordeel van de HOMBLE compressor is dat hij automatisch stopt bij de aangegeven druk. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk te veel lucht in je banden pompt en voorkom je klapbanden, slijtage en vermindert benzineverbruik.

Het enige nadeel van deze compressor is het gewicht van 848 g, wat hem iets minder geschikt maakt om mee te nemen tijdens lange wandelingen of andere activiteiten waarbij je hem langdurig moet dragen.

Al met al is de HOMBLE 12V Compressor een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige luchtcompressor. Of je nu je autobanden moet oppompen, je luchtbed wilt opblazen of je strandballen wilt vullen, deze compressor kan het allemaal met gemak aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. EnDrie® luchtcompressor ballen pomp mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Je wilt zorgeloos op weg kunnen met uw voortuig, maar je bent het zat dat uw band telkens leeg loopt. En je hebt geen zin meer om met tegenzin naar het tankstation te gaan? Hoe zorg je er voor dat u zorgen loos kunt reizen met uw auto of lekker kunt fietsten zonder dat u hoeft te stressen dat uw band weer leeg loopt? De EnDrie® Luchtcompressor zal dit probleem voor je oplossen! Super gemakkelijk te gebruiken! Oké, laten we samen kijken hoe je de luchtcompressor kunt gebruiken. Zoals u kunt lezen is dit super eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen is de lucht slang aan de compressor te draaien en een gepaste ventiel te kiezen om uw band op te kunnen pompen, wanneer je de compressor aan zet kunt u een juiste modes kiezen waar onder bal, auto, fiets en motor of je kunt zelf handmatig de PSI, BAR of kPA veranderen naar uw gewenste stand. Belangrijk om te weten is dat het belangrijk om uw compressor altijd weer op te laden want je wil natuurlijk voorkomen dat je band leeg loopt en dat de compressor leeg is! En u krijgt 2 soorten opladers bij geleverd dus je kunt de compressor oplader via sigaretten aansteker in de auto of via een USB-C kabel die is aangesloten op een powerbank of een op een adapter in het stopcontact! Duurzaam nu je weet hoe je straks fluitend uw band makkelijk kunt op pompen wordt het tijd dat we gaan kijken naar de duurzaamheid van het product de compressor van EnDrie® is een compressor van hoogwaardig materiaal er zit een sterke pomp in die zorgt dat de banden gemakkelijk worden opgepompt zo dat u niet meer naar het tankstation hoeft en dat bespaart u heel wat geld! de compressor bevat ook meerdere extra snufjes om het nog duurzamer te maken! Er zit een krachtige powerbank in verwerkt met een kracht van 6000MAH waar mee je gemakkelijk je telefoon kunt opladen, ook blijkt uit onderzoek dat de compressor van EnDrie® meest krachtig batterij op de markt heeft. De compressor beschikt ook over een zaklamp die gemakkelijk in het donker tot je dienst is het is een sterke zaklamp waardoor u makkelijk alles kunt zien in het donker! Kortom, het scheelt je een hoop centjes met een rit naar het tankstation en je bent ook nog eens veel milieubewuster bezig. Hierdoor ben je geen geld meer kwijt aan benzine kosten of kosten voor uw banden op te pompen en bespaar je veel tijd, geld en stres in 1 klap. Waar wacht je nog op? Bestel luchtcompressor van EnDrie® vandaag nog en voorkom dat je onnodig ritje naar het tank station of een lekker band tijdens je reis! Multifunctioneel Er is nog één ding die je moet weten om aan de slag te gaan met de compressor. Wist je dat je de compressor voor bijna alles kunt gebruiken door de gratis mee geleverde ventielen? Je kunt het namelijk gemakkelijk gebruiken voor een auto, fiets, motor, bal, luchtbed en een opblaasbare strandballen dus je hebt niet zomaar een simpele compressor in huis maar een zeer multifunctionele en duurzaam product. Waarom de compressor van EnDrie® Duurzaam Digitale display Multifunctioneel Duitse kwaliteit Eenvoudig in gebruik Ingebouwde zaklamp functie Makkelijk banden op pompen Energiezuinig/milieuvriendelijk gratis bij geleverde accessoires Compact en dus gemakkelijk om mee te nemen LET OP! Let op bij waterdichtheid bij opslag, transport en gebruik om waterschade te voor komen wand u wilt natuurlijk niet dat het apparaat kapot gaat! Risicoloos bestellen bij EnDrie® Ja, je leest het goed. Wanneer jij je bestelling plaatst, heb je automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel, het is mogelijk om het product 30 dagen uit te proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn? Niks aan de hand. Je kunt de AP500 luchtcompressor kosteloos retourneren en dan zullen wij je terugbetalen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste 12V Compressor voor fietsen: Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Als je op zoek bent naar een handige en compacte compressor voor het oppompen van verschillende objecten, dan is de Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart echt iets voor jou. Met deze compressor kun je niet alleen snel en gemakkelijk je banden oppompen, maar ook luchtbedden, ballen en speelgoed voor waterpret. Dankzij de 5 extra opzetstukken kun je deze compressor gebruiken als bandenpomp voor je auto, motor of elektrische fiets. Zelfs een voetbal kan eenvoudig worden opgepompt met deze compressor.

Wat deze compressor zo bijzonder maakt, is de drukmeter en spanningsmeter waarmee je de druk en spanning nauwkeurig kunt afstellen. Dit zorgt ervoor dat je banden, fietsbanden of voetbal altijd op de juiste spanning staan. Bovendien heeft de compressor verschillende standen, waardoor je elk object op het juiste tempo kunt oppompen.

Het geluidsniveau van deze compressor is slechts 20 dB, wat betekent dat je zonder enige overlast je objecten kunt oppompen. Bovendien is de compressor erg licht en compact, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Het enige nadeel van deze compressor is dat hij een vermogen heeft van 120 W, wat misschien niet genoeg is voor zwaardere objecten. Maar voor het oppompen van banden en licht speelgoed is deze compressor perfect.

Als je op zoek bent naar een handige en multifunctionele compressor, dan is de Westhome Compressor Bandenpomp Fietspomp Compressor zwart zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 12v compressors. Er zijn immers 143 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!