De Bestenu Cirkelzaag Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 08/28/2020


Voor grote hoeveelheden zaagwerk is een cirkelzaag een grote aanwinst. Hoe kies je de beste cirkelzaag? Dat alsook een aantal belangrijke zaken om in gedachten te houden, lees je terug in deze koopgids.

Wanneer gebruik je een cirkelzaag?

show product content

Als je dikkere materialen nauwkeurig en recht door wilt zagen, kom je meestal uit op een cirkelzaag. De cirkelzaag wordt veel gebruikt om verschillende soorten hout te snijden. Daarnaast is een cirkelzaag ook geschikt om materialen van kunststof te zagen.

Voor materialen als metaal en steen zijn er speciale cirkelzagen, die voornamelijk voor industrieel gebruik zijn. Cirkelzagen die voor consumenten beschikbaar zijn, kun je dus niet gebruiken om metaalsoorten, steen en hardere materialen te zagen.

Als je de veiligheidsvoorschriften volgt, kun je met een cirkelzaag erg stabiel en efficiënt te werk gaan. Daar zijn ook hulpmiddelen voor die niet alleen de veiligheid bevorderen, maar er ook voor zorgen dat je erg netjes en recht zaagt.

Hoe zaag je recht met een cirkelzaag?

show product content

Je kunt met potlood en liniaal een rechte lijn tekenen om tijdens het zagen te volgen, maar uit de losse hand recht zagen blijft ook met een cirkelzaag erg lastig. Gelukkig zijn er hulpmiddelen om recht te werken met een cirkelzaag. Dit zijn geleiders, die in verschillende vormen voorkomen.

Sommige geleiders laten een rechte lijn op het materiaal zien, zonder het zagen daadwerkelijk fysiek te begeleiden. Dit kun je zien als de vervanging van een lijn die met potlood is gezet. Zo zijn er lasergeleiders die met laserlicht een lijn op het vlak schijnen en schaduwlijnen die licht gebruiken om met de schaduw aan te geven waar de zaagsnede terecht komt.

Het voordeel van dit type geleiders vergeleken met een potloodstreep is dat ze zich aanpassen op beweging. De lijn die je met een potlood zet blijft zo staan, ook al draai je de plank bijvoorbeeld een stukje. Laser- en schaduwlijnen komen vanuit de cirkelzaag en laten zien waar je zaagblad daadwerkelijk terechtkomt, en niet alleen welke lijn je wilt volgen.

Dan zijn er de geleiderails. Ze vormen een kaarsrechte baan en hebben over de hele lengte een inham waar het zaagblad in valt. Zoals treinwielen op de rails blijven, blijft de cirkelzaag binnen de rechte baan van de geleiderails. Met dit hulpmiddel heb je dus geen vaste hand nodig om recht te zagen.

Wat is het verschil tussen een cirkelzaag en een invalzaag?

show product content

De cirkelzaag en invalzaag lijken erg veel op elkaar. Ze vallen allebei onder de cirkelzagen, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. De invalzaag heeft namelijk een verend geleidingssysteem, die bij de gewone cirkelzaag ontbreekt. Hierdoor kan de invalzaag in het midden van een oppervlak beginnen met zagen, terwijl je met een cirkelzaag altijd vanaf het begin van een oppervlak zaagt.

Ook is de invalzaag standaard uitgerust met een geleidingssysteem. Hierdoor kun je een stuk nauwkeuriger zagen. Een cirkelzaag kun je uitbreiden met een geleider, maar dit is niet standaard inbegrepen of ingebouwd.

Welke materialen kun je bewerken met een cirkelzaag?

show product content

Zoals eerder benoemd hangt het materiaal dat je ermee kunt bewerken af van de soort cirkelzaag. Omdat de gemiddelde cirkelzaag die een consument koopt niet geschikt is voor erg harde materialen, houden we het in deze koopgids op materialen die je met de cirkelzagen voor consumenten kunt bewerken.

Hout is wordt het meest bewerkt door cirkelzagen. Denk dan aan simpele planken, stukken laminaat en houten platen, zoals spaanplaat en triplex. Gaat het om hardhout soorten, dan zijn hier wel geschikte cirkelzagen voor, maar dat zijn dan vooral sterkere modellen. Je hebt geen industriële cirkelzaag nodig, maar let wel op of jouw cirkelzaag geschikt is.

Daarnaast kun je met een cirkelzaag middelhard kunststof zagen als deze de vorm van een plaat heeft. Je kunt in dit geval het beste een speciaal cirkelzaagblad voor kunststof gebruiken, die geschikte vertanding voor het materiaal heeft.

Wat betekenen de afmetingen van cirkelzagen?

show product content

Wanneer je cirkelzagen bestudeert, kom je veel eigenschappen tegen, waaronder de diameter van het zaagblad en de diameter van het asgat. Deze afmetingen hebben allebei te maken met de maat van een zaagblad.

De diameter van het zaagblad zelf geeft aan hoe groot het blad is. Omdat een zaagblad rond is, wordt dat uitgedrukt in diameter. Hoe groter de diameter van het zaagblad, des te dieper je kunt zagen. Met een groter zaagblad kun je dus door dikkere materialen heen snijden.

In het midden van elk zaagblad zit een rond gat. Dit is het asgat, en de diameter daarvan moet even groot zijn als de diameter van de aanhechting op de cirkelzaag. Elke cirkelzaag heeft namelijk een onderdeel waar je de cirkelzaag aan bevestigd, en die heeft altijd een vaste maat.

Ben je op zoek naar nieuwe zaagbladen? Zorg er dan voor dat je weet welke maat je moet hebben voor de diameter van het asgat.

Hoe komt deze handige Cirkelzaag opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Cirkelzaag ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Cirkelzaags, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Cirkelzaags die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Cirkelzaags het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Cirkelzaags stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Cirkelzaags

De beste Cirkelzaags in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Powerplus POWX0562 cirkelzaag heb je voor een vriendelijke prijs een stoere jongen in huis. Dankzij de standaard meegeleverde geleiderail ben je verzekerd van rechte sneden en een eindresultaat om trots op te zijn. Je zaagt met de 1.200 watt POWX0562 ook invallend. Dit betekent dat je midden in je werkstuk begint met zagen. Handig voor als je een gat in het aanrecht gaat zagen voor een kookplaat. Deze cirkelzaag zaagt maar liefst 56 millimeter diep in dikke, houten balken of MDF-platen. Gebruik de versteksnede om hoeken tot 42 millimeter diep te zagen. Met de aansluiting voor een stofzuiger ruim je het ergste afval alvast op tijdens het zagen.

1. Powerplus POWX0562


Product informatiePlus or Show more

Met deze krachtige en compacte FERM 500W precisie cirkelzaag is geen klus te gek! De machine wordt geleverd met een set van twee geleiderails met een totale lengte van 700mm. Zaag door vrijwel ieder materiaal met de drie meegeleverde zaagbladen met een diameter van 85mm en de variabel instelbare snelheid. De zaagdiepte van de machine is eenvoudig instelbaar tot 22mm. Dankzij de meegeleverde stofafzuiging met adapter kun je stofvrij aan het werk. De cirkelzaag beschikt over een parallelgeleider waarmee je langere en nauwkeurige zaagsneden kunt maken. Dankzij de drie meter lange rubberen kabel geniet je van optimaal gebruiksgemak en alle bewegingsvrijheid. Daarnaast beschikt de machine over een extra zijhandvat voor betere controle en precies werken. Wat zit er in de verpakking? 1x Precisie cirkelzaag 1x TCT zaagblad T24 1x HSS zaagblad T44 Diamant zaagblad Stofzuigadapter Inbussleutel Parallelgeleider Zijhandgreep 2x Geleiderail 2x Klemmen 1x Koppeling incl. bevestigingsmoeren 1x Houder voor montage

2. FERM Precisie cirkelzaag – 500W – Variabele Snelheden – Incl. 3 zaagbladen – Geleiderail & koffer


Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige en compacte FERM CSM1043 Precisie cirkelzaag is de enige precisie zaag in zijn klasse met variabele snelheid. Deze multifunctionele zaag is onder andere te gebruiken als afkortzaag maar ook als invalzaag. De CSM1043 is geschikt voor vele zaagklussen. Denk hierbij aan: Het bewerken van gipsplaten Vlak langs muren zagen Met een diamantzaagblad is het mogelijk om steen en sanitair tegels te zagen De machine heeft een vermogen van 500W en is geschikt voor zaagbladen met een diameter van 85mm. De zaagdiepte van de machine is eenvoudig instelbaar tot 22mm. Door de bijgeleverde stofafzuiging met adapter kun je stofvrij aan het werk. Deze cirkelzaag beschikt over een parallelgeleider. Een geleider is een ijzeren liniaal die wordt bevestigd aan de onderkant van de cirkelzaag. Hiermee kun je langere en nauwkeuriger zaagsneden maken. Optimaal gebruikersgemak dankzij het 3 meter lange rubberen stroomkabel. Daarnaast beschikt de CSM1043 over een extra zijhandvat voor betere controle en precies werken. De FERM CSM1043 wordt geleverd inclusief 3 zaagbladen, stofafzuiging adapter, inbussleutel, parallelgeleider en handvat zodat je meteen van start kan gaan met uiteenlopende klussen! TIP: Optionele accessoires beschikbaar: FERM CSA1049 – 700mm voor snelle en nauwkeurige zaagsneden. Waar is het artikel voor geschikt? Deze FERM cirkelzaag is geschikt voor zaagwerkzaamheden in diverse soorten materialen, zoals bijvoorbeeld aluminium, laminaat, kunststof en tegels. Complete machine met 3 zaagbladen en opbergkoffer De FERM CSM1043 wordt geleverd met 3 verschillende zaagbladen, waarmee je na aankoop snel en nauwkeurig door vrijwel alle materialen kunt zagen. De machine wordt geleverd in een robuuste opbergkoffer waarin je alles na het klussen veilig op kunt bergen en vervoeren. Instelbare zaagdiepte De zaagdiepte is traploos in te stellen tot een maximale diepte van 22 mm. De machine kun je hierdoor gemakkelijk instellen op het te bewerken materiaal. Ergonomisch design met soft grip voor optimaal comfort De machine is voorzien van een ergonomisch design met een slim vormgegeven handgreep, waardoor je veilig en comfortabel kunt werken met de CSM1043 van FERM. Het 3 meter lange snoer op de machine zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Stofzuigaansluiting voor schoon en hygiënisch werken Door de cirkelzaag aan te sluiten aan een stofzuiger kun je stof arm aan het werk met de precisie handcirkelzaag. Hierdoor is het zicht op de zaaglijn altijd goed en blijft je werkomgeving schoon. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 500W Aansluitspanning: Frequentie: 50Hz Onbelast toerental: 3500-6500/min Zaagcapaciteit: 0-22mm Diameter zaagblad: 85mm Machinegewicht: 1.7kg Wat zit er in de verpakking? 1 FERM CSM1043 Precisie cirkelzaag 1 TCT zaagblad (24 tands) 1 HSS zaagblad (44 tands) 1 Diamant zaagblad (droogzaag) 1 Stofzuiging adapter 1 Inbussleutel 1 Parallelgeleider 1 Handvat

3. FERM Invalzaag – 500W – Variabele snelheden – Incl. 3 zaagbladen & opbergkoffer


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag is een krachtige en precieze handcirkelzaag voor rechte snedes. De Bosch cirkelzaag wordt geleverd met een geleiderail. De cirkelzaag is geschikt voor het zagen van lange, precieze verstek- en rechte zaagsneden, voornamelijk in hout. Voorbeelden van zaagklussen met een cirkelzaag zijn: houten plinten en planken zagen deuren pas zagen keukenbladen inpassen balken voor dakuitbouw op maat zagen De voordelen van de Bosch PKS66AF Cirkelzaag: Krachtige motor van 1.600 watt en 66 millimeter zaagdiepte in hout Compacte geleidingsrail voor bijzonder rechte snedes CleanSystem Box om schoon te werken CutControl voor gecontroleerde sneden met de vrije hand Ergonomisch design met comfortabele softgrip en optimaal gewicht voor een perfecte geleiding van de zaag Exacte zaagdiepteverstelling en nauwkeurige instelling voor verstekzaagsneden via snelspanner Makkelijk en snel wisselen van het zaagblad door geïntegreerde spilvergrendeling Veiligheidsschakelaar met dubbelzijdig bedienbare inschakelblokkering – verhindert het per ongeluk inschakelen van de machine Uitgerust met hoogwaardig Speedline Wood-zaagblad – het snelste blad op de markt De belangrijkste specificaties van de cirkelzaag: Nominaal ingangsvermogen: 1.600 W Cirkelzaagblad nom.-Ø: 190 mm Cirkelzaagblad boorgat-Ø: 30 mm Onbelast toerental: 5.000 min-1 Geleidingsplaat: 160 x 327 mm Beschermkap: Aluminium Machinegewicht: 5,4 kg Zaagdieptebereik bij 90°: 0 – 66 mm Zaagdieptebereik bij 45 °: 0 – 48 mm Blokkering van de uitgaande as Speedline zaagblad Stof-/spanenbox Bosch CutControl Softgrip Groef in voetplaat voor geleidingsrailsysteem Geleiderailsysteem Tips & tricks Gebruik een geleiderail om perfecte rechte lijnen te zagen. Een geschikte geleiderail is te vinden naast dit artikel bij bijpassende artikelen. Om een optimaal zaagresultaat te behalen, laat je de cirkelzaag het werk doen. Als je te veel voorwaartse druk uitoefent, zal de snelheid van het zaagblad afnemen, zodat je werktempo afneemt. Onderhoud Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Wat zit er in de verpakking? Bosch PKS 66 AF cirkelzaag Geleiderail (2 609 255 732) CleanSystem box (2 609 255 731) Hardmetalen zaagblad Speedline Wood (2 608 640 800) Parallelgeleider (2 608 005 018)

4. Bosch PKS 66 AF Cirkelzaag - incl. Geleiderrail - 1.600W - Ø 190 mm


Product informatiePlus or Show more

Deze goed uitgebalanceerde invalzaag van 600 W is zo ontworpen dat hij erg compact en licht in de hand ligt en toch zeer krachtig kan zagen. Dit lichtgewicht met ‘smart grip’ bedien je heel gemakkelijk met één hand. Waarvoor is de invalzaag geschikt? Deze invalzaag is geschikt voor het zagen, dwars en in de lengte, van hout, laminaat, spaanplaat, multiplex, aluminium, lichte metalen, kunststof, tegels en steen. Het bijgevoegde zaagblad is enkel voor hout bedoeld. De voordelen van de invalzaag Je bepaalt zelf hoe diep en onder welke hoek je wilt zagen. Wil je perfect recht zagen? Met de hulp van de zijgeleider is het resultaat steevast een scherpe en kaarsrechte zaagsnede. De ergonomische ‘smart grip’ geeft je een sterke, comfortabele greep. De invalzaag is mooi in balans en jij kan veilig aan het werk. De metalen voet geeft extra stevigheid. Je kan met de stofafzuigslang je stofzuiger verbinden. Doordat het stof wordt opgezogen, blijf je een helder zicht op de zaaglijn behouden. Je werkt in een propere, werkomgeving met een minimum aan rondvliegend stof. Met de drie bijgeleverde TCT-zaagbladen van Ø89 mm kan je meteen aan de slag. Wat zijn de technische kenmerken? • Spanning-Frequentie: 220-240 V-50 Hz • Vermogen: 600 W • Toerental: 6000 min-1 • Zaagbladdiameter: Ø89 mm • Max. zaagdiepte: 28,5 mm • Diameter boorring: 10 mm • Afmetingen zaagblad: 89 x 10 mm • Kabellengte: 3 m • Gewicht: 2,38 kg • Geluidsniveau: 100 dB Wat zit er in de koffer? • 1 x elektrische invalzaag • 1 x TCT-zaagblad (voor hout, gipsplaat en gelijkaardige materialen) • 1 x diamantzaagblad (voor keramische tegels, leien, enzovoort) • 1 x HSS-zaagblad (voor zachte metaalplaten zoals koper en aluminium) • 1 x stofafzuigslang • 1 x zijgeleider • 1 x inbussleutel • 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie? Er zit 3 jaar garantie op de POWX1425 invalzaag. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. 1. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie 2. Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie 3. Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

5. Powerplus POWX1425 Invalzaag - Incl. 3 zaagbladen - Ø89 mm - 600 W


Product informatiePlus or Show more

De Scheppach PL55 invalzaag wordt geleverd met een kantelbeveiliger, 2x 700mm geleiderail en railconnector. Met deze invalzaag kan veel preciezer gewerkt worden dan met een traditionele cirkelzaag. Daarnaast is deze invalzaag uitgerust met een krachtige 1200 Watt motor. Kenmerken van de Scheppach PL55 invalzaag: Uitgerust met een zaagblad met 24 tanden, wat een fijne en accurate afwerking geeft met erg weinig afbraak van laminaat Parallelle inval zorgt er voor dat er glad gezaagd kan worden met een constante handpositie tijdens het zagen Het ingebouwde veiligheidssysteem geeft de mogelijkheid om 90% van het stof af te zuigen. In een hoek van 45° kan de zaag tot 45mm diep zagen. Rechtop kan de zaag tot 55mm diep zagen. Ideaal om bijvoorbeeld deuren mee te zagen. Geschikt voor plaatwerk en massief hout. De afstand tussen de muur en de zaag is slechts 16mm. Mogelijkheid om een stofafzuigsysteem aan te sluiten. De inlaat hiervoor is 35 mm breed en de uitlaat 38 mm. Specificaties van de invalzaag: Afmetingen (lxbxh): 340 x 260 x 235 mm Netto gewicht (kg): 7,4 Afmeting breedte: 260 mm Afmeting hoogte: 235 mm Afmeting lengte: 340 mm Draaihoek: 0 - 45 ° Afzuigdiameter (mm): 35 / 38 mm As diameter: 20 mm Zaag afmeting: Ø 160 mm Motorvermogen: 230 - 240 Volt Vermogen: 1200 W Toerental: 5500 tr/min Zaagcapaciteit 45°: 45 mm Zaagcapaciteit 90°: 55 mm

6. Scheppach Invalzaag 160mm PL55


Product informatiePlus or Show more

Deze cirkelzaag helpt je om heel eenvoudig lange rechte stukken in hout te zagen. Ook verstek zagen behoort tot de mogelijkheden van deze veelzijdige cirkelzaag. Waarvoor is hij geschikt? Je kan de cirkelzaag gebruiken voor het zagen in hout en plastic. Je kan er hoofdzakelijk lange rechte zaagsneden mee maken. Zowel in grote platen als in dikke planken tot 65 mm. Je zaagt er ook makkelijk hoeken tot 45 graden mee (verstek zagen). De voordelen van de cirkelzaag: Het grote zaagblad van Ø185 mm zorgt er samen met het hoge toerental voor dat je erg snel kan zagen, zonder in te boeten op precisie. De cirkelzaag zaagt tot 65 mm diep, waardoor ook dikke planken geen probleem vormen. Je stelt zelf de zaaghoogte eenvoudig in, zodat je nooit te diep zaagt. Met de zijgeleider kan je tot 10 cm parallel aan een rand perfect zuiver zagen. Dankzij de extra handgreep stuur je deze cirkelzaag nog beter aan. Bovendien verhoogt het je comfort aanzienlijk, zeker als je lange tijd blijft werken. Je sluit de cirkelzaag makkelijk aan op een stofzuiger om het meeste stof op te vangen. Zo houd je de werkplaats proper, adem je geen stof in en behoud je een perfect zicht op de zaaglijn. Wat zit er in de verpakking? • Cirkelzaag • Zaagblad voor hout (Ø185 x 20 mm - 24T) • Zijgeleider • Steeksleutel • Handleiding Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning: 220-240 V • Vermogen: 1200 W • Max. toerental: 5500 min-1 • Instelbare hoek: 0-45° • Max. zaagdiepte: 65 mm (90°) – 42 mm (45°) • Afmetingen zaagblad: Ø185 x 20 mm – 24T • Kabellengte: 2 meter • Geluidsniveau: 93 dB • Gewicht: 3,61 kg • Zachte handgreep • Veiligheidskap Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 2 jaar garantie op de POWE30050 cirkelzaag. Een set nodig of een cirkelzaag voor intensief gebruik? De POWE30050 is geschikt voor regelmatig gebruik, je kunt deze ook verkrijgen als set. Ben je op zoek naar een cirkelzaag voor intensief gebruik, kies dan voor de POWX0520. De POWE30050 is geschikt voor regelmatig gebruik en heeft een vermogen van 1200W en een cirkzelzaagblad van Ø185mm. Dit is dezelfde cirkelzaag, alleen geleverd als set. Naast de cirkelzaag ontvang je een koffer en vier zaagbladen. De POWX0520 is geschikt voor intensief gebruik en heeft een vermogen van 1500W en een cirkelzaagblad van Ø185 mm.

7. Powerplus POWE30050 Cirkelzaag - 1200 W - Ø 185 mm - Incl. zaagblad hout


Product informatiePlus or Show more

Houten balken afkorten doe je graag met de Makita HS7601J 190 mm. Deze cirkelzaag voert zaagwerk relatief stil uit en doet dit met een krachtig vermogen van 1200 watt. Met het zaagblad van 190 millimeter zaag je in een hoek van 45 graden langere stukken door. Daarnaast werk je extra nauwkeurig en veilig met de cirkelzaag wanneer je de breedtegeleider aansluit. De asblokkering werkt mee aan de veiligheid van het apparaat. Ben je regelmatig in de schuur te vinden voor diverse klussen? Dan is de HS7601J een goede toevoeging op je gereedschapsassortiment.

8. Makita HS7601J


Product informatiePlus or Show more

Deze 800W-minicirkelzaag van Powerplus heeft een zaagblad met 140mm diameter, 18 tanden en een instelbare hoek om altijd even nauwkeurig rechte zaagsneden te maken in hout. Waarvoor is de cirkelzaag geschikt? Met dit Powerplus-toestel kan je maximum tot 45mm diep in hout zagen en je kan er zelfs mee in verstek zagen. Voordelen: + Dankzij de instelbare hoek, maak je zeer nauwkeurige rechte zaagsneden. + Een solide ijzeren basis met geleider ondersteunt je hier zelfs nog extra in. + Je werkzaamheden zullen vlot vooruitgaan dankzij de bijgeleverde sleutel waarmee je het zaagblad eenvoudig verwisselt. + Je krijgt er ook nog één zaagblad voor hout bij. Kortom: de ideale machine om zelf hout en platen te verwerken. Specificaties: - Nominale spanning: 220-240V - Opgenomen vermogen: 800W - Toerental: 4500min-1 - Zaagbladdiameter: 140mm - Snoerlengte: 2m - Max. zaagdiepte: 45mm - Max. zaagdiepte onder 45°: 30mm - Koolborstelmotor: ja - Diameter boring: 16mm - Instelbare hoek: ja - Aantal tanden: 18 - Veiligheidskap: ja - Type tweede handgreep: geleidingshandgreep Wat zit er in de verpakking? 1 x cirkelzaag 1 x geleide rail 1 x zeskantsleutel 1 x zaagblad 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie? Je krijgt 2 jaar garantie op dit Powerplus-toestel.

9. Powerplus POWC2020 Cirkelzaag - 800 W - 140 mm


Product informatiePlus or Show more

De Festool TS 55 REBQ-Plus-FS invalzaag is onder andere uitermate geschikt voor het perfect pas zagen van interieurdeuren. Kenmerken van de invalzaag: - Hoogste flexibiliteit door vlakke behuizing voor minimale wandafstand - Nog preciezer door hoekinstelling met vergrendelpunten en ondersnijding (-1° of 47°) - Geleidenok voor veilig werken en eenvoudig aanzetten in een bestaande voeg - Goed zicht op aftekenlijn en zaagblad door het nieuwe vlakke en verschuifbare zichtvenster - Nog betere afzuiging door de nieuwe vorm van het spanenkanaal - Nog eenvoudiger in de bediening door dubbele zaagdiepte-schaal (met/zonder FS) Deze invalzaag is uitgerust met onder andere: - Splinterbescherming - FastFix - Spelingsinstelling zonder gereedschap - Snelrem Waar is deze invalzaag voor geschikt? - Precieze invalzaagsnedes tot een materiaaldikte van 55 mm - Perfect pas zagen van interieurdeuren - geleiderail met invalcirkelzaag - Dilitatievoegen in parketvloeren en schaduwvoegen maken - Zagen van plaatmateriaal - Zagen en bewerken van gipsvezelplaten Specificaties: - Opgenomen vermogen 1200 W - Onbelast toerental 2000-5200 min-1 - Diameter zaagblad 160 mm - Verstek 0-45 ° - Zaagdiepte 0-55 mm - Zaagdiepte bij 45° 0-43 mm - Zaagdiepte bij 45°/90° 0-43/0-55 mm - Aansluiting stofafzuiging Ø 27/36 mm - Gewicht 4,5 kg Wat zit er in de verpakking? - HW fijngetand zaagblad W48 - Geleiderail FS 1400/2 - Splinterbeveiliging - Kijkvenster - Bedieningsgereedschap - In SYSTAINER SYS 4 T-LOC

10. Festool TS 55 REBQ-Plus-FS Invalzaag - incl. geleiderail


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Cirkelzaags er zijn immers 309 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Cirkelzaag kopen.