Wat is de beste Cirkelzaag van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Cirkelzaag is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Cirkelzaag van 2024? Na het analyseren van 1153 Cirkelzagen kwam de BLACKDECKER BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W als beste uit onze Cirkelzaag-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Cirkelzagen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Cirkelzagen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Cirkelzaag-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Cirkelzaag selectie

De top 10 beste Cirkelzagen

1Score: 9.6
BLACKDECKER BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W
BLACKDECKER BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W
BLACKDECKER
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.2
Makita HS6601
Beste cirkelzaag
Makita HS6601
Makita
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Hyundai invalzaag 1.050 W incl.
Hyundai invalzaag 1.050 W incl.
Hyundai
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm
Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm
Powerplus
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Hyundai cirkelzaag 1.200 W met
Hyundai cirkelzaag 1.200 W met
Hyundai
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine
Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Bosch PKS 55 A Cirkelzaag
Bosch PKS 55 A Cirkelzaag
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Makita HS7611J cirkelzaagmachine in M-box
Makita HS7611J cirkelzaagmachine in M-box
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Makita SP6000J Invalzaag in Mbox
Makita SP6000J Invalzaag in Mbox
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
DeWalt DCS391N accu cirkelzaag
DeWalt DCS391N accu cirkelzaag
DeWalt
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Cirkelzaag Koopgids

Voor grote hoeveelheden zaagwerk is een cirkelzaag een grote aanwinst. Hoe kies je de beste cirkelzaag? Dat alsook een aantal belangrijke zaken om in gedachten te houden, lees je terug in deze koopgids.

Wanneer gebruik je een cirkelzaag?

Als je dikkere materialen nauwkeurig en recht door wilt zagen, kom je meestal uit op een cirkelzaag. De cirkelzaag wordt veel gebruikt om verschillende soorten hout te snijden. Daarnaast is een cirkelzaag ook geschikt om materialen van kunststof te zagen.

Voor materialen als metaal en steen zijn er speciale cirkelzagen, die voornamelijk voor industrieel gebruik zijn. Cirkelzagen die voor consumenten beschikbaar zijn, kun je dus niet gebruiken om metaalsoorten, steen en hardere materialen te zagen.

Als je de veiligheidsvoorschriften volgt, kun je met een cirkelzaag erg stabiel en efficiënt te werk gaan. Daar zijn ook hulpmiddelen voor die niet alleen de veiligheid bevorderen, maar er ook voor zorgen dat je erg netjes en recht zaagt.

Hoe zaag je recht met een cirkelzaag?

Je kunt met potlood en liniaal een rechte lijn tekenen om tijdens het zagen te volgen, maar uit de losse hand recht zagen blijft ook met een cirkelzaag erg lastig. Gelukkig zijn er hulpmiddelen om recht te werken met een cirkelzaag. Dit zijn geleiders, die in verschillende vormen voorkomen.

Sommige geleiders laten een rechte lijn op het materiaal zien, zonder het zagen daadwerkelijk fysiek te begeleiden. Dit kun je zien als de vervanging van een lijn die met potlood is gezet. Zo zijn er lasergeleiders die met laserlicht een lijn op het vlak schijnen en schaduwlijnen die licht gebruiken om met de schaduw aan te geven waar de zaagsnede terecht komt.

Het voordeel van dit type geleiders vergeleken met een potloodstreep is dat ze zich aanpassen op beweging. De lijn die je met een potlood zet blijft zo staan, ook al draai je de plank bijvoorbeeld een stukje. Laser- en schaduwlijnen komen vanuit de cirkelzaag en laten zien waar je zaagblad daadwerkelijk terechtkomt, en niet alleen welke lijn je wilt volgen.

Dan zijn er de geleiderails. Ze vormen een kaarsrechte baan en hebben over de hele lengte een inham waar het zaagblad in valt. Zoals treinwielen op de rails blijven, blijft de cirkelzaag binnen de rechte baan van de geleiderails. Met dit hulpmiddel heb je dus geen vaste hand nodig om recht te zagen.

Wat is het verschil tussen een cirkelzaag en een invalzaag?

De cirkelzaag en invalzaag lijken erg veel op elkaar. Ze vallen allebei onder de cirkelzagen, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. De invalzaag heeft namelijk een verend geleidingssysteem, die bij de gewone cirkelzaag ontbreekt. Hierdoor kan de invalzaag in het midden van een oppervlak beginnen met zagen, terwijl je met een cirkelzaag altijd vanaf het begin van een oppervlak zaagt.

Ook is de invalzaag standaard uitgerust met een geleidingssysteem. Hierdoor kun je een stuk nauwkeuriger zagen. Een cirkelzaag kun je uitbreiden met een geleider, maar dit is niet standaard inbegrepen of ingebouwd.

Welke materialen kun je bewerken met een cirkelzaag?

Zoals eerder benoemd hangt het materiaal dat je ermee kunt bewerken af van de soort cirkelzaag. Omdat de gemiddelde cirkelzaag die een consument koopt niet geschikt is voor erg harde materialen, houden we het in deze koopgids op materialen die je met de cirkelzagen voor consumenten kunt bewerken.

Hout is wordt het meest bewerkt door cirkelzagen. Denk dan aan simpele planken, stukken laminaat en houten platen, zoals spaanplaat en triplex. Gaat het om hardhout soorten, dan zijn hier wel geschikte cirkelzagen voor, maar dat zijn dan vooral sterkere modellen. Je hebt geen industriële cirkelzaag nodig, maar let wel op of jouw cirkelzaag geschikt is.

Daarnaast kun je met een cirkelzaag middelhard kunststof zagen als deze de vorm van een plaat heeft. Je kunt in dit geval het beste een speciaal cirkelzaagblad voor kunststof gebruiken, die geschikte vertanding voor het materiaal heeft.

Wat betekenen de afmetingen van cirkelzagen?

Wanneer je cirkelzagen bestudeert, kom je veel eigenschappen tegen, waaronder de diameter van het zaagblad en de diameter van het asgat. Deze afmetingen hebben allebei te maken met de maat van een zaagblad.

De diameter van het zaagblad zelf geeft aan hoe groot het blad is. Omdat een zaagblad rond is, wordt dat uitgedrukt in diameter. Hoe groter de diameter van het zaagblad, des te dieper je kunt zagen. Met een groter zaagblad kun je dus door dikkere materialen heen snijden.

In het midden van elk zaagblad zit een rond gat. Dit is het asgat, en de diameter daarvan moet even groot zijn als de diameter van de aanhechting op de cirkelzaag. Elke cirkelzaag heeft namelijk een onderdeel waar je de cirkelzaag aan bevestigd, en die heeft altijd een vaste maat.

Ben je op zoek naar nieuwe zaagbladen? Zorg er dan voor dat je weet welke maat je moet hebben voor de diameter van het asgat.

hero illustration

Hoe testen we Cirkelzagen?

Om de beste Cirkelzaag te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Cirkelzaag-test hebben we 1153 Cirkelzagen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Cirkelzaag-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Cirkelzaag-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Cirkelzaag-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Cirkelzaag in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1153 Cirkelzagen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Cirkelzagen op een rij

1. BLACKDECKER BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACKDECKER BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W

 • list plusVeelzijdigheid voor zowel rechte als versteksnedes.
 • list plusGeïntegreerde laser en gemakkelijk instelbare diepte-instelling voor precisie.
 • list plusStofafzuigaansluiting voor een schonere werkomgeving.

Nadelen BLACKDECKER BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W

 • list plusHet gewicht kan enigszins aan de zware kant zijn voor langdurig gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
10
Ik ben enthousiast om de BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag te introduceren, met een krachtige 1250W motor voor nauwkeurige snedes en veelzijdigheid. Met een gemakkelijk instelbare diepte-instelling tot 66 mm, een afschuinmogelijkheid van 0-45° en een geïntegreerde laser, is deze cirkelzaag ideaal voor zowel recht zagen als verstekzagen. Met de meegeleverde langsgeleider en stofafzuigaansluiting kun je nauwkeurig en schoon werken.

Met een onbelast toerental van 5300 tpm en een zaagdiepte van 66 mm bij 90° en 50 mm bij 45°, biedt deze cirkelzaag efficiënte prestaties. De veiligheidsschakelaar voorkomt onbedoeld inschakelen, waardoor je extra beveiligd bent tijdens het gebruik. De verpakkingsinhoud bevat de CS1250L-QS cirkelzaag, een stalen cirkelzaagblad, langsgeleider en sleutel.

De BLACK+DECKER CS1250L-QS is een stap voorwaarts in cirkelzaagtechnologie, met een geïntegreerde laser voor nauwkeurige snedes, een veiligheidsschakelaar voor extra bescherming en een stofafzuigaansluiting voor een schoner werkgebied. Deze cirkelzaag biedt een uitstekende combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers.

Een belangrijk voordeel van deze cirkelzaag is de veelzijdigheid, met de mogelijkheid om zowel rechte als versteksnedes te maken, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan zaagtoepassingen. De geïntegreerde laser en gemakkelijk instelbare diepte-instelling dragen bij aan de precisie van de zaagsneden, waardoor fouten worden geminimaliseerd. Bovendien zorgt de stofafzuigaansluiting voor een schonere werkomgeving, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Hoewel de BLACK+DECKER CS1250L-QS indrukwekkende prestaties en functies biedt, kan het gewicht enigszins aan de zware kant zijn voor langdurig gebruik, vooral voor gebruikers die gewend zijn aan lichtere modellen. Desalniettemin, de voordelen van de krachtige motor, geïntegreerde laser, en veelzijdige zaagmogelijkheden maken deze cirkelzaag een waardevolle aanwinst voor elke klus. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste cirkelzaag: Makita HS6601

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HS6601

 • list plusCompacte en goed hanteerbare zaagmachine met een vermogen van 1050 watt.
 • list plusKan zowel in een rechte hoek als in verstek zagen, waardoor het veelzijdig is voor verschillende projecten.
 • list plusGeschikt voor zowel rechtshandig als linkshandig gebruik, waardoor het door iedereen kan worden gebruikt.

Nadelen Makita HS6601

 • list plusMoeilijk om de zaagsnede perfect haaks in te stellen.
 • list plusGeen koffer meegeleverd.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.97
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
9.22
De Makita HS6601 cirkelzaag is dé zaagmachine voor klussers zoals ik. Met een vermogen van 1050 watt en een lichtgewicht ontwerp kan ik moeiteloos alles zagen wat ik wil. De softgrip handgreep zorgt ervoor dat ik comfortabel kan werken, zelfs tijdens lange klussen. Of ik nu houtverbindingen maak of meubels in elkaar zet, deze zaagmachine kan het allemaal. Met een maximale zaagdiepte van 54,5 millimeter in hout kan ik verschillende projecten aan, en ik kan de zaagdiepte zelfs aanpassen als dat nodig is.

Een handige functie van de Makita HS6601 is dat ik een stofzuiger kan aansluiten, zodat mijn werkplek altijd schoon blijft. Vooral als ik intensief aan het werk ben, is dit een geweldige toevoeging.

Wat deze cirkelzaag echt onderscheidt van andere modellen, is dat hij geschikt is voor zowel rechtshandig als linkshandig gebruik. Dat maakt hem super veelzijdig en voor iedereen te gebruiken. Daarnaast heeft de HS6601 een koolborstelloze motor met elektronische sturing, waardoor hij bijna net zo krachtig is als een bedraad model. De automatische snelheidscontrole zorgt ervoor dat de zaagmachine altijd de juiste kracht behoudt, zelfs bij zware belasting.

Deze zaagmachine is ergonomisch ontworpen met een smalle handgreep, zodat ik altijd een goede grip heb en volledige controle over mijn zaagwerk. De dubbele led-verlichting verlicht niet alleen het zaagblad, maar ook de snijlijn, zodat ik zelfs in het donker kan zagen.

Met een zaagblad van 165 mm en een verstekinstelling tot 50 graden kan ik elke klus aan. Het tandwielhuis, de zool en de beschermkap zijn gemaakt van gegoten magnesium, waardoor de zaagmachine extra licht is. Externe stofafzuiging is mogelijk en hij heeft een extra brede draaghaak die perfect om een standaard steigerpijp of ladder past.

Ik heb positieve ervaringen gehoord van andere gebruikers van de HS6601. Ze zeggen dat de zaag moeiteloos door hardhout gaat en heel soepel loopt. Hij wordt ook beschreven als duurzaam, van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik. Een klein minpuntje is dat het soms lastig kan zijn om de zaagsnede perfect haaks in te stellen en dat er geen koffer wordt meegeleverd.

Al met al is de Makita HS6601 een geweldige cirkelzaag, zowel voor professionals als voor thuisgebruik. Hij geeft me veel controle en prestaties, met handige functies zoals de mogelijkheid om een stofzuiger aan te sluiten. Het lichte gewicht en de ergonomische handgreep maken hem super comfortabel om mee te werken. Hoewel er een paar kleine minpuntjes zijn, zijn de positieve ervaringen van andere gebruikers een teken van de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze zaagmachine. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Hyundai invalzaag 1.050 W incl.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai invalzaag 1.050 W incl.

 • list plusVeelzijdige zaagmachine die uitblinkt in precisie.
 • list plusStevige basis van gegoten aluminium zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.
 • list plusMeegeleverde 3 x 330 mm geleiderail zorgt voor nauwkeurige zaagsnedes.

Nadelen Hyundai invalzaag 1.050 W incl.

 • list plusKwaliteit van de invalzaag kan matig zijn.
 • list plusLastig om door bepaalde materialen te zagen, zoals trespa plaat.
 • list plusGeleiderail kan niet altijd perfect recht zijn als de rails aan elkaar worden gezet.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
8.85
De Hyundai invalzaag 1.050 W is echt een beest als het op precisie aankomt. Met deze zaagmachine maak ik moeiteloos zuivere zaagsneden, dankzij de fijnafstelling van het zaagspoor en de handige diepteschaal. De stevige basis van gegoten aluminium zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de softgrip handvatten ervoor zorgen dat ik comfortabel en stevig kan werken. Met de bladbescherming en stofafvoerpoort kan ik veilig en schoon aan de slag. 🔪

Wat deze invalzaag echt onderscheidt van de concurrentie, is de meegeleverde 3 x 330 mm geleiderail. Deze geleiderails hebben geëxtrudeerde sporen en een antislipbasis, waardoor ik super nauwkeurige zaagsnedes kan maken, vooral bij het zagen van lange stukken materiaal. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de zaag ook geleverd met 4 bladen met verschillende diameters, ideaal voor het zagen van hout, steen/tegels en metaal. Deze invalzaag is dus echt een multitasker die geschikt is voor allerlei materialen en klussen.

Met een krachtig vermogen van 1.050 W en een toerental van 12.000 min-1 is de Hyundai invalzaag een echte krachtpatser. En met een maximale zaagdiepte van 28 mm voor hout, 8 mm voor steen/tegels en 5 mm voor aluminium, is geen materiaal te moeilijk voor deze zaag. De zaagbladen hebben 48 tanden en een asgat van 22,2 mm, waardoor ik altijd strakke zaagsnedes kan maken.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met de Hyundai invalzaag. Ze prijzen de duurzaamheid, kracht en gebruiksvriendelijkheid van de machine. Vooral de meegeleverde geleiderail wordt gezien als een groot pluspunt, omdat het zorgt voor super nauwkeurige zaagsnedes. Sommige gebruikers merken echter op dat de kwaliteit van de invalzaag matig is en dat het lastig kan zijn om door bepaalde materialen, zoals trespa plaat, te zagen. Ook wordt opgemerkt dat de geleiderail niet altijd perfect recht is als de rails aan elkaar worden gezet.

Al met al is de Hyundai invalzaag 1.050 W een geweldige keuze voor klussers die op zoek zijn naar een veelzijdige zaagmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze machine kan met gemak verschillende materialen aan en biedt dankzij de meegeleverde geleiderail super nauwkeurige zaagsnedes. Hoewel sommige gebruikers kritiek hebben op de kwaliteit en het vermogen van de zaagmachine, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en functionaliteit ervan. Dus waar wacht je nog op? Tijd om aan de slag te gaan met die zaagklussen!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm

 • list plusKrachtige en nauwkeurige zaagmachine
 • list plusIdeaal voor het zagen van verschillende materialen
 • list plusGeleiderail zorgt voor rechte en nauwkeurige zaagsneden
 • list plusStofafzuigingaansluiting houdt de werkplek schoon

Nadelen Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm

 • list plusHoogteverschil in de geleiderail bij koppeling
 • list plusSlechte en buigbare klemmen meegeleverd
 • list plusEnkele kritiekpunten

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
8.87
Gebruiksgemak
8.56
Ik stel je graag voor aan de Powerplus POWX0562 Invalzaag, een krachtige en nauwkeurige zaagmachine die het snijden van grote panelen een eitje maakt. Met deze invalzaag kun je moeiteloos hout, gipsplaat, cementvezelplaten en plastic zagen. En als je speciale zaagbladen gebruikt, kun je zelfs aluminium zagen. 😊

Eén van de geweldige kenmerken van deze invalzaag is de geleiderail. Deze zorgt ervoor dat je altijd rechte en precieze zaagsneden maakt. Met behulp van de schaal en de diepte-indicatoren kun je de zaaghoek en zaagdiepte uiterst nauwkeurig instellen. Het Ø165mm zaagblad heeft een maximale zaagdiepte van 56mm, wat meer dan genoeg is voor de meeste klussen. En alsof dat nog niet genoeg is, kan de invalzaag ook nog eens gekanteld worden voor schuine sneden.

Wat deze invalzaag nog beter maakt, is de stofafzuigingaansluiting. Hierdoor wordt al het zaagsel weggezogen, waardoor je altijd een duidelijk zicht op de zaaglijn hebt en je werkplek schoon blijft. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de POWX0562 geleverd met 4 geleiderails, 2 klemmen en 2 zeskantsleutels, zodat je meteen aan de slag kunt.

De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Mensen zijn lovend over de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van de zaag. Hij doet gewoon wat 'ie moet doen en is gemakkelijk te bedienen. Ook de precisie van de zaagsneden wordt als een groot pluspunt genoemd.

Een punt van kritiek dat genoemd wordt, is het hoogteverschil in de geleiderail wanneer je deze aan elkaar koppelt. Maar gelukkig is dit gemakkelijk op te lossen door bijvoorbeeld een kartonnetje onder de geleiderail te leggen. Daarnaast vinden sommige gebruikers de meegeleverde klemmen niet zo geweldig en buigbaar. Het advies is dan ook om liever een lijmtang te gebruiken in plaats van de meegeleverde klemmen.

Al met al is de Powerplus POWX0562 Invalzaag een uitstekende keuze voor hobbyisten en klussers die op zoek zijn naar een krachtige en precieze zaagmachine. De geleiderail zorgt voor rechte zaagsneden en met de stofafzuigingaansluiting blijft je werkplek schoon. Hoewel er enkele kritiekpunten zijn, zijn de meeste gebruikers tevreden over de prestaties en het gebruiksgemak van deze invalzaag. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en zaag erop los!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 11 tot 12 dagen

Bekijk prijs

5. Hyundai cirkelzaag 1.200 W met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai cirkelzaag 1.200 W met

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusLaserindicatie is handig

Nadelen Hyundai cirkelzaag 1.200 W met

 • list plusNiet geschikt voor dikke eiken planken
 • list plusSnel bot
 • list plusBeperkte duurzaamheid

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.28
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
8.78
De Hyundai cirkelzaag 1.200 W - met laser - Inclusief zaagblad 185 mm voor hout - Traploos instelbaar is dé zaag die je nodig hebt voor elke klus. Met zijn krachtige 1200 W motor zaagt deze cirkelzaag moeiteloos door hout en plaatmateriaal, thuis en op de werkplaats. Maar wat deze zaag echt onderscheidt, is de baanbrekende laserfunctie. De laser projecteert een duidelijke snijlijn op het werkstuk, zodat je met vertrouwen en precisie kunt zagen.

Deze cirkelzaag wordt geleverd met een zaagblad van 185 mm en een asgat van 20 mm, waarmee je elke zaagklus kunt aanpakken. Wat deze zaag echt handig maakt, is de mogelijkheid om de zaagdiepte en zaaghoek traploos in te stellen zonder gereedschap. Dankzij de handige instelbare voetplaat met parallelgeleider kun je elke zaagklus nauwkeurig afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Het wisselen van zaagbladen is een fluitje van een cent met de meegeleverde sleutel, waardoor je kostbare tijd bespaart en direct verder kunt met je project. Of je nu een fanatieke klusser bent of een professionele vakman, de Hyundai cirkelzaag is je perfecte metgezel voor al je zaagbehoeften. Of je nu planken op maat wilt zagen voor een doe-het-zelf project of professioneel plaatmateriaal moet bewerken, deze zaagmachine levert altijd uitstekende resultaten.

Volgens gebruikersreviews is deze cirkelzaag gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. De laserfunctie wordt als ontzettend handig ervaren. Met een gewicht van 3,5 kg is de zaag niet te zwaar en gemakkelijk te hanteren. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de zaag niet stijf genoeg is om dikke eiken planken perfect recht te zagen. Desondanks wordt de zaag als uitstekend beschouwd voor normaal plaatwerk.

Een andere gebruiker merkte op dat deze zaag zeer handig is voor klussen en dat hij er een houten terras van 24 m2 mee heeft aangelegd. Hoewel de zaag snel bot wordt, wordt dit gezien de prijs als acceptabel beschouwd.

Kortom, de Hyundai cirkelzaag 1.200 W - met laser - Inclusief zaagblad 185 mm voor hout - Traploos instelbaar is een handige zaag voor zowel klussers als professionals. De laserfunctie en de traploos instelbare zaagblad maken deze zaag veelzijdig en nauwkeurig. Hoewel sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de zaag niet geschikt is voor zwaarder werk, levert hij goede prestaties voor normaal plaatwerk. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als acceptabel beschouwd, met enkele beperkingen op het gebied van duurzaamheid. Al met al is deze cirkelzaag een betrouwbare metgezel voor verschillende zaagklussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine

 • list plusDraagbaar ontwerp

Nadelen Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine

 • list plusWordt geleverd als losse body zonder accu en oplader
 • list plusMogelijke extra kosten voor aanschaf van accu en oplader

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
7.79
Gebruiksgemak
8.15
Ik ben dol op de draagbaarheid en handige functies van de Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan mijn gereedschapscollectie. Het wordt geleverd als losse body, zonder accu en oplader, maar past op alle apparaten van hetzelfde platform, wat super handig is.

Met een onbelast toerental van 3700 tpm en een maximale snijdiepte van 57 mm bij 90° en 40 mm bij 45°, is deze zaagmachine krachtig en nauwkeurig voor diverse zaagtoepassingen. De zachte handgreep en aluminium basis zorgen voor comfort en stabiliteit tijdens langdurig gebruik.

Ik ben vooral fan van de verbeterde ergonomie en prestatievermogen van dit model. De zachte handgreep zorgt voor een stevige grip en de aluminium basis is duurzaam en stabiel. De toegevoegde bladafdekkap draagt bij aan de veiligheid tijdens het gebruik.

Dit draagbare ontwerp is ideaal voor toepassingen waar mobiliteit en flexibiliteit vereist zijn, en de compatibiliteit met het uitwisselbare accu platform maakt het kosteneffectief en praktisch. Hoewel het als losse body wordt geleverd, is het voor mij geen probleem omdat ik al over het accu platform beschik.

Al met al biedt de Makita DSS611z 18V Li-ion Cirkelzaagmachine een uitgebalanceerde combinatie van kracht, precisie en mobiliteit. Het is perfect voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een draagbare cirkelzaag met verbeterde ergonomie en uitwisselbare accu-functionaliteit. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Bosch PKS 55 A Cirkelzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PKS 55 A Cirkelzaag

 • list plusKrachtig en nauwkeurig zagen in hout
 • list plusGeïntegreerde parallelgeleider en klemhendels voor eenvoudige instelling van zaagdiepte en -hoek
 • list plusCleanSystem Box voor het effectief opvangen van spanen tijdens het zagen

Nadelen Bosch PKS 55 A Cirkelzaag

 • list plusHet gewicht van 3,9 kg kan als nadeel worden beschouwd, vooral bij langdurig gebruik

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.55
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.48
Hoi, ik ben de Bosch PKS 55 A cirkelzaag! Ik ben ontworpen om krachtig en nauwkeurig recht te zagen in hout. Met mijn 1.200 W vermogen en zaagdiepte tot 55 mm bij 90°, ben ik klaar voor allerlei zaagklussen. Mijn geïntegreerde parallelgeleider en klemhendels maken het makkelijk om de zaagdiepte en -hoek in te stellen voor precieze en rechte zaagsnedes. En met mijn zaaglijnvizier CutControl, volg je afgetekende lijnen zonder fouten te maken.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn CleanSystem Box, die spanen opvangt tijdens het zagen voor een schone werkomgeving. Mijn groef in de voetplaat past in het geleidingsrailsysteem, waardoor je nog meer precisie en controle ervaart. En niet te vergeten, ik kom met een extra Bosch cirkelzaagblad, zodat je meteen aan de slag kunt!

Met mijn 3,9 kg gewicht en softgrip-handgreep, bied ik comfortabele bediening. En dankzij de blokkering van de uitgaande as, kan je makkelijk van zaagbladen wisselen en efficiënt werken. Mijn aluminium beschermkap en speedline zaagblad zorgen voor duurzaamheid en prestaties.

Ik ben perfect voor vakmensen en doe-het-zelvers die waarde hechten aan precisie, controle en efficiëntie bij hun zaagklussen. En met mijn innovatieve functies en betrouwbare prestaties, bied ik een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en ik kom met een garantie van 2 jaar.

Hoewel ik misschien wat zwaar kan zijn bij langdurig gebruik, zijn mijn voordelen echt de moeite waard. Dus, als je op zoek bent naar een krachtige en nauwkeurige zaag, ben ik hier voor je! 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

8. Makita HS7611J cirkelzaagmachine in M-box

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HS7611J cirkelzaagmachine in M-box

 • list plusStil in geluid
 • list plusLicht in gewicht
 • list plusSterk voor het werk

Nadelen Makita HS7611J cirkelzaagmachine in M-box

 • list plusGeen specifieke nadelen genoemd in gebruikersreviews

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.95
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
7.46
Ik ben de Makita HS7611J cirkelzaagmachine in M-box en ik ben de perfecte metgezel voor de regelmatige klusser. Met mijn stille geluid, lichte gewicht en krachtige prestaties maak ik elk project een stuk gemakkelijker.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn universele stofafzuigaansluiting. Hierdoor kun je moeiteloos stof afzuigen tijdens het zagen, waardoor het werkgebied schoon en netjes blijft. En met mijn comfortabele formaat voel ik me perfect in jouw handen.

Ik werk het beste in combinatie met een geleiderail en adapter voor nauwkeurig en veilig zagen. Hiermee zorg ik voor perfecte zaagnauwkeurigheid. Met mijn krachtige 1600 Watt motor en een toerental van 5500 min-1 kan ik moeiteloos door verschillende materialen zagen, zoals hout, aluminium, koper, kunststof en nog veel meer.

Mijn zaaghoogte is 65 mm en mijn maximale zaagcapaciteit is 65 mm bij een zaaghoek van 0° en 45 mm bij een zaaghoek van 45°. Hierdoor ben ik veelzijdig en geschikt voor verschillende klussen. En dankzij mijn comfortabele softgrip handvat ben ik gemakkelijk te bedienen.

Gebruikers zijn dolenthousiast over mij, de Makita HS7611J cirkelzaagmachine. Ze waarderen mijn hoge kwaliteit, handigheid en zaagnauwkeurigheid. Ze noemen me betrouwbaar, krachtig en veilig in gebruik. Het lijkt erop dat ik geen enkel minpunt heb!

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige zaagmachine van hoge kwaliteit, dan ben ik de perfecte keuze voor jou. Met mijn handige functies en comfortabele bediening zal ik een waardevolle aanvulling zijn op jouw gereedschapscollectie. Laten we samen aan de slag gaan en elk klusje klaren! 💪️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Makita SP6000J Invalzaag in Mbox

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita SP6000J Invalzaag in Mbox

 • list plusAltijd splintervrij zagen en behoud van dezelfde zaaglijn onder verschillende hoeken.
 • list plusGoede stofafzuiging voor een schone werkomgeving.
 • list plusEenvoudige diepte-instelling en scribe functionaliteit voor gebruiksgemak.

Nadelen Makita SP6000J Invalzaag in Mbox

 • list plusWordt geleverd zonder geleiderail, wat apart aangeschaft moet worden.
 • list plusGeen spouwmes aanwezig, wat een gemis kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.13
Functionaliteit
7.44
Gebruiksgemak
7.78
De Makita SP6000J Invalzaag in Mbox is echt een topzaag, hoor! Met een vermogen van 1300 Watt kan deze invalcirkelzaag echt wel wat aan. En weet je wat zo handig is? Dankzij de voorzaagfunctie zaag je altijd zonder splinters en behoud je altijd die perfecte zaaglijn, zelfs als je onder een hoek zaagt. Je kunt de zaaglijn instellen tussen -1° en +48° en het snijpunt blijft altijd op hetzelfde punt. Echt superhandig, toch? Zelfs als je de machine onder een hoek van 45° gebruikt, kantelt de zaag niet van de optionele geleiderail. En het wisselen van het zaagblad is echt een fluitje van een cent. Oh, en het handvat heeft van die fijne rubberen pads, dus een goede grip en comfortabel werken is gegarandeerd. Let wel op: deze invalzaag wordt zonder geleiderail geleverd.

De reviews van andere gebruikers zijn ook echt lovend over de Makita SP6000J Invalzaag in Mbox. Een gebruiker noemt het zelfs een "pracht machien" en vindt het echt perfect voor thuis schrijnwerkerij. Vooral het gebruiksgemak en de zuivere zaagsnede worden benadrukt. Een andere gebruiker noemt het gewoon een "top-product" en is echt te spreken over de rechte en gave zaagsnedes en de goede stofafzuiging. Ook wordt de eenvoudige diepte-instelling en de scribe functionaliteit genoemd als grote pluspunten. Deze gebruiker geeft zelfs aan dat deze invalzaag een verademing is in vergelijking met een eerdere Makita cirkelzaag-geleiderailadapter-combinatie.

Wat deze Makita SP6000J Invalzaag in Mbox echt bijzonder maakt, is dat je altijd splintervrij kunt zagen en altijd diezelfde zaaglijn behoudt, zelfs onder verschillende hoeken. Dat zorgt echt voor precisie en nauwkeurigheid bij het zagen. En weet je wat ook zo fijn is? De zaag heeft supergoede stofafzuiging, dus je werkomgeving blijft lekker schoon. En het werken met deze invalzaag is echt een eitje dankzij de eenvoudige diepte-instelling en de scribe functionaliteit.

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat deze invalzaag zonder geleiderail wordt geleverd. Dus die moet je apart aanschaffen om optimaal gebruik te kunnen maken van de zaag. En een van de reviews noemt ook dat er geen spouwmes aanwezig is, wat voor sommige gebruikers wel een gemis kan zijn.

Maar al met al is de Makita SP6000J Invalzaag in Mbox echt een geweldige keuze, of je nou thuis aan het klussen bent of een professional in de schrijnwerkerij. Je krijgt nauwkeurige zaagsnedes, goede stofafzuiging en gebruiksgemak. Ja, het ontbreken van een geleiderail en een spouwmes kan misschien een nadeel zijn, maar de voordelen van deze invalzaag zijn echt de moeite waard. Echt waar! 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. DeWalt DCS391N accu cirkelzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCS391N accu cirkelzaag

 • list plusKrachtige prestaties

Nadelen DeWalt DCS391N accu cirkelzaag

 • list plusNiet compatibel met DeWalt geleiderails

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.24
Functionaliteit
6.86
Gebruiksgemak
7.2
Ik ben enthousiast om de DeWalt DCS391N accu cirkelzaag te introduceren, een krachtige toevoeging aan mijn gereedschapscollectie. Deze zaag, zonder accu's en oplader, maakt deel uit van het slimme XR Li-Ion platform van DeWalt, wat staat voor efficiëntie en snelheid. Met een waaiergekoelde motor en een zaagsnelheid tot 3700 rotaties per minuut, levert deze zaag indrukwekkende prestaties.

Het aluminium-magnesium zool zorgt voor maximale precisie bij herhaalde zaagsneden, terwijl de sleutelvrije instelling van de diepte en afschuinpositie maximale veelzijdigheid biedt. De slimme schakelaar beveiligt de machine en regelt het toerental progressief voor optimale controle bij elke toepassing.

Met een diameter van 165 mm en een 24-tands HM zaagblad, levert deze cirkelzaag een snelle en zuivere afwerking, terwijl het de acculading spaart. De ergonomische rubberen handgreep zorgt voor optimaal comfort tijdens langdurig gebruik, terwijl de spindelblokkering bijdraagt aan een snelle en makkelijke zaagbladwissel. De veiligheidsschakelaar en elektronische motorrem dragen bij aan meer controle en veiligheid tijdens het gebruik.

Met een maximaal zaagdiepte van 55 mm bij 90° en 42.1 mm bij 45°, biedt de DCS391N voldoende capaciteit voor diverse zaagklussen. Bovendien is deze cirkelzaag slechts 3.8 kg, waardoor het een draagbaar en handig gereedschap is voor professionals die behoefte hebben aan mobiliteit op de werkplek.

Een potentieel nadeel van deze cirkelzaag is dat het niet compatibel is met DeWalt geleiderails, wat een beperking kan vormen voor gebruikers die afhankelijk zijn van deze accessoires voor specifieke zaagtoepassingen.

In vergelijking met andere cirkelzagen in de markt, onderscheidt de DeWalt DCS391N zich door zijn krachtige prestaties, gebruiksvriendelijke ontwerp en precisie. Hoewel de beperking met de geleiderails een overweging is, biedt deze cirkelzaag aanzienlijke waarde voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige zaagmachine voor diverse snijtoepassingen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Cirkelzagen. Er zijn namelijk 1153 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!