De Bestenu Cirkelzaag Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/28/2020


Voor grote hoeveelheden zaagwerk is een cirkelzaag een grote aanwinst. Hoe kies je de beste cirkelzaag? Dat alsook een aantal belangrijke zaken om in gedachten te houden, lees je terug in deze koopgids.

Wanneer gebruik je een cirkelzaag?

hide product content

Als je dikkere materialen nauwkeurig en recht door wilt zagen, kom je meestal uit op een cirkelzaag. De cirkelzaag wordt veel gebruikt om verschillende soorten hout te snijden. Daarnaast is een cirkelzaag ook geschikt om materialen van kunststof te zagen.

Voor materialen als metaal en steen zijn er speciale cirkelzagen, die voornamelijk voor industrieel gebruik zijn. Cirkelzagen die voor consumenten beschikbaar zijn, kun je dus niet gebruiken om metaalsoorten, steen en hardere materialen te zagen.

Als je de veiligheidsvoorschriften volgt, kun je met een cirkelzaag erg stabiel en efficiënt te werk gaan. Daar zijn ook hulpmiddelen voor die niet alleen de veiligheid bevorderen, maar er ook voor zorgen dat je erg netjes en recht zaagt.

Hoe zaag je recht met een cirkelzaag?

hide product content

Je kunt met potlood en liniaal een rechte lijn tekenen om tijdens het zagen te volgen, maar uit de losse hand recht zagen blijft ook met een cirkelzaag erg lastig. Gelukkig zijn er hulpmiddelen om recht te werken met een cirkelzaag. Dit zijn geleiders, die in verschillende vormen voorkomen.

Sommige geleiders laten een rechte lijn op het materiaal zien, zonder het zagen daadwerkelijk fysiek te begeleiden. Dit kun je zien als de vervanging van een lijn die met potlood is gezet. Zo zijn er lasergeleiders die met laserlicht een lijn op het vlak schijnen en schaduwlijnen die licht gebruiken om met de schaduw aan te geven waar de zaagsnede terecht komt.

Het voordeel van dit type geleiders vergeleken met een potloodstreep is dat ze zich aanpassen op beweging. De lijn die je met een potlood zet blijft zo staan, ook al draai je de plank bijvoorbeeld een stukje. Laser- en schaduwlijnen komen vanuit de cirkelzaag en laten zien waar je zaagblad daadwerkelijk terechtkomt, en niet alleen welke lijn je wilt volgen.

Dan zijn er de geleiderails. Ze vormen een kaarsrechte baan en hebben over de hele lengte een inham waar het zaagblad in valt. Zoals treinwielen op de rails blijven, blijft de cirkelzaag binnen de rechte baan van de geleiderails. Met dit hulpmiddel heb je dus geen vaste hand nodig om recht te zagen.

Wat is het verschil tussen een cirkelzaag en een invalzaag?

hide product content

De cirkelzaag en invalzaag lijken erg veel op elkaar. Ze vallen allebei onder de cirkelzagen, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. De invalzaag heeft namelijk een verend geleidingssysteem, die bij de gewone cirkelzaag ontbreekt. Hierdoor kan de invalzaag in het midden van een oppervlak beginnen met zagen, terwijl je met een cirkelzaag altijd vanaf het begin van een oppervlak zaagt.

Ook is de invalzaag standaard uitgerust met een geleidingssysteem. Hierdoor kun je een stuk nauwkeuriger zagen. Een cirkelzaag kun je uitbreiden met een geleider, maar dit is niet standaard inbegrepen of ingebouwd.

Welke materialen kun je bewerken met een cirkelzaag?

hide product content

Zoals eerder benoemd hangt het materiaal dat je ermee kunt bewerken af van de soort cirkelzaag. Omdat de gemiddelde cirkelzaag die een consument koopt niet geschikt is voor erg harde materialen, houden we het in deze koopgids op materialen die je met de cirkelzagen voor consumenten kunt bewerken.

Hout is wordt het meest bewerkt door cirkelzagen. Denk dan aan simpele planken, stukken laminaat en houten platen, zoals spaanplaat en triplex. Gaat het om hardhout soorten, dan zijn hier wel geschikte cirkelzagen voor, maar dat zijn dan vooral sterkere modellen. Je hebt geen industriële cirkelzaag nodig, maar let wel op of jouw cirkelzaag geschikt is.

Daarnaast kun je met een cirkelzaag middelhard kunststof zagen als deze de vorm van een plaat heeft. Je kunt in dit geval het beste een speciaal cirkelzaagblad voor kunststof gebruiken, die geschikte vertanding voor het materiaal heeft.

Wat betekenen de afmetingen van cirkelzagen?

hide product content

Wanneer je cirkelzagen bestudeert, kom je veel eigenschappen tegen, waaronder de diameter van het zaagblad en de diameter van het asgat. Deze afmetingen hebben allebei te maken met de maat van een zaagblad.

De diameter van het zaagblad zelf geeft aan hoe groot het blad is. Omdat een zaagblad rond is, wordt dat uitgedrukt in diameter. Hoe groter de diameter van het zaagblad, des te dieper je kunt zagen. Met een groter zaagblad kun je dus door dikkere materialen heen snijden.

In het midden van elk zaagblad zit een rond gat. Dit is het asgat, en de diameter daarvan moet even groot zijn als de diameter van de aanhechting op de cirkelzaag. Elke cirkelzaag heeft namelijk een onderdeel waar je de cirkelzaag aan bevestigd, en die heeft altijd een vaste maat.

Ben je op zoek naar nieuwe zaagbladen? Zorg er dan voor dat je weet welke maat je moet hebben voor de diameter van het asgat.

Hoe komt deze fantastische Cirkelzaag ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Cirkelzaag ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Cirkelzaags, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Cirkelzaags die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Cirkelzaags het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Cirkelzaags stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Cirkelzaags

De beste Cirkelzaags op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met de FERM CSM1039 cirkelzaag haal je een compacte en lichtgewicht machine in huis. De machine is uitgerust met een 1200W krachtige motor en is geschikt voor zaagbladen met een diameter van 185mm. Door de spindelblokkering kun je deze zaagbladen ook nog eens snel en eenvoudig wisselen. De instelbare voetplaat zorgt ervoor dat je de machine kunt gebruiken voor zaaghoeken tussen de 45 en 90 graden. Waar is het artikel voor geschikt? Deze FERM cirkelzaag is de geschikte machine voor zaagwerkzaamheden in diverse soorten en diktes plaatmateriaal. Een handcirkelzaagmachine heeft een geleidingsrail voor het zaagblad, waardoor u kaarsrecht kunt zagen in plaatwerk en in verstek kunt zagen. Het op maat zagen en pas maken van allerlei houtdelen lukt erg goed met een handcirkelzaag. Zolang het te zagen materiaal goed vaststaat en ondersteund wordt. De voordelen van het FERM gereedschap: Nauwkeurige resultaten dankzij parallelgeleider. De spindelblokkering zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig van zaagblad wisselt. Doormiddel van de instelbare voetplaat kun je de machine gebruiken voor zaaghoeken tussen 45 en 90 graden. Ergonomische handgreep voor optimaal werkcomfort. Veel bewegingsvrijheid dankzij het 3 meter lange rubberen snoer. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 1200 W Aansluitspanning: 230 V Frequentie: 50 Hz Onbelast toerental: 5500/min Max. Zaagcapaciteit bij 90°: 65 mm Max. Zaagcapaciteit bij 45°: 43 mm Asgat zaagblad: 20 mm Doorsnede zaagblad: 185 mm Zaaghoekinstelling: 0-45° Machinegewicht: 3,8 kg Wat zit er in de verpakking? FERM CSM1039 Cirkelzaag TCT zaagblad Inbussleutel Parallelgeleider

1. FERM CSM1039 Cirkelzaag - 1200W - 185mm


Product informatiePlus or Show more

Uiterst geschikt voor de regelmatige klusser. Stil in geluid, licht in gewicht en tegelijk sterk voor het werk. Voorzien van universele stofafzuigaansluiting. Zeer aangename machineformaat. Uitgerust met aansluiting op een geleiderail voor nauwkeurig en veilig werken. De voordelen van dit product Uiterst geschikt voor de regelmatige klusser. Stil in geluid, licht in gewicht en tegelijk sterk voor het werk. Voorzien van universele stofafzuigaansluiting. Zeer aangename machineformaat. Uitgerust met aansluiting op een geleiderail voor nauwkeurig en veilig werken. Leveringsomvang Mbox nr.4 821552-6 Zaagb hout 190x30x2,0 12T 20g B-02939 Breedtegeleider 164095-8 Inbussleutel 783217-7 Stofafzuigmondstuk 196520-1 Specificaties Diameter zaagblad: 190 mm Max. zaagcap.: (hoogte) 0° 68 mm Max. zaagcap.: (hoogte) 45° 46 mm Toerental onbelast :4900 min-1 Opgenomen vermogen: 1200 Watt Softgrip: ja Asblokkering: ja Kabellengte: 4,0 m Afm. lxbxh: 309x232x255 mm Gewicht (EPTA): 4,0 kg Machine voltage: 230 V Kantelen L/R: 0 - 45 º Hout: ja Aluminium: ja Koper: ja Messing: ja Brons: ja Kunststof: ja Sandwichpaneel: ja Laminaat: ja Vezelcementplaat: ja Trespa: ja Gasbeton: ja Afkorten: ja Overlangs: ja Materiaal beschermkap: Aluminium Materiaal zool: Aluminium Zaaghoogte: 68 mm Asgat zaagblad: 30 mm

2. Makita HS7601J Cirkelzaag - 230 V - 190 mm - In Mbox Opbergkoffer


Product informatiePlus or Show more

Met deze krachtige en compacte FERM 500W precisie cirkelzaag is geen klus te gek! De machine wordt geleverd met een set van twee geleiderails met een totale lengte van 700mm. Zaag door vrijwel ieder materiaal met de drie meegeleverde zaagbladen met een diameter van 85mm en de variabel instelbare snelheid. De zaagdiepte van de machine is eenvoudig instelbaar tot 22mm. Dankzij de meegeleverde stofafzuiging met adapter kun je stofvrij aan het werk. De cirkelzaag beschikt over een parallelgeleider waarmee je langere en nauwkeurige zaagsneden kunt maken. Dankzij de drie meter lange rubberen kabel geniet je van optimaal gebruiksgemak en alle bewegingsvrijheid. Daarnaast beschikt de machine over een extra zijhandvat voor betere controle en precies werken. Wat zit er in de verpakking? 1x Precisie cirkelzaag 1x TCT zaagblad T24 1x HSS zaagblad T44 Diamant zaagblad Stofzuigadapter Inbussleutel Parallelgeleider Zijhandgreep 2x Geleiderail 2x Klemmen 1x Koppeling incl. bevestigingsmoeren 1x Houder voor montage Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan

3. FERM Precisie Cirkelzaag 500W – Variabele snelheid - Incl. geleiderails, 3 zaagbladen en opbergkoffer


Product informatiePlus or Show more

De Einhell TC-CS 1200 is een betrouwbare en krachtige handcirkelzaag voor het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden in huis, in de garage of op een werkplaats. Door de aanpasbare snijdiepte en hellingshoek biedt de machine een breed scala aan mogelijkheden. Daarbij is het door de grote, ergonomisch vormgegeven handgreep mogelijk om de handcirkelzaag op een comfortabele en veilige manier te geleiden over verschillende materialen. Pluspunten van dit artikel Krachtige motor. Soft-Grip handgreep. Zaagblad inbegrepen. Wat zit er in de verpakking? - Einhell TC-CS 1200 Handcirkelzaag. - 1x Zaagblad: Ø160 x Ø16 x 2,5 mm. Belangrijke specificaties Vermogen: 1230 W. Aansluiting: 230 V / 50 Hz. Onbelast toerental: 5000 t/min. Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Aanpasbare snijdiepte en hellingshoek Om je een grote mate van flexibiliteit te bieden, is de snijdiepte van de machine zonder gereedschap aan te passen. Naast de snijdiepte is ook de hellingshoek van het zaagblad aan te passen, om deze aan te laten sluiten bij het materiaal waarmee gewerkt wordt. Zo zijn zeer nauwkeurige zaagsneden te produceren. Robuuste splijtwijting Met de robuuste splijtwig wordt de zaag van de machine beschermd tegen vastlopen, evenals dat het voor de gebruiker meer veiligheid biedt. Voor invallend zagen kan de splijtwig met een hefboom omhoog worden gebogen. Stofvrij werken Een veilige en schone manier van werken wordt bevorderd door de stofzuigeradapter, waarop een externe stofzuiger kan worden aangesloten. Zo wordt het vrijgekomen stof direct van de werkplaats weggezogen, om een goed zicht te blijven houden op het materiaal waarmee je werkt. Zaagblad inbegrepen Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad met de machine meegeleverd, die een diameter van 160 millimeter en 24 tanden heeft. Met dit zaagblad is het mogelijk om kwalitatief hoogwaardige zaagsneden te maken in vrijwel alle soorten hout. Voor het verwisselen van het zaagblad wordt ook het benodigde gereedschap meegeleverd, wat in de behuizing van de machine kan worden bewaard.

4. Einhell TC-CS 1200 Handzaagcirkel – 1230 W


Product informatiePlus or Show more

Snij steeds rechte snedes met de BLACK+DECKER CS1250L-QS cirkelzaag met krachtige 1250W motor. Naast het recht zagen kan je met deze cirkelzaag ook verstekzagen (0-45°) door zelf aan te geven in welke hoek je wilt zagen. De laserlijn en meegeleverde langsgeleider zorgen er voor dat je nauwkeuriger snedes kan gaan aanbrengen. Deze cirkelzaag is ontworpen voor het zagen van hout en houtproducten zoals houten planken, platen en plinten. Voordelen Gemakkelijk instelbare diepte-instelling tot 66 mm dankzij een hendel Afschuinmogelijkheid van 0-45° voor veelzijdig gebruik Stofafzuigaansluiting voor zuiver werken Veiligheidsschakelaar voorkomt dat je de machine onbedoeld kan inschakelen Specificaties Opgenomen vermogen: 1250 W Zaagdiepte 90°: 66 mm Zaagdiepte 45°: 50 mm Onbelast toerental: 5300 tpm Blad diameter: 190 mm Asgat: 16 mm Afschuinen: 0-45° Veiligheidsschakelaar: Ja Verpakkingsinhoud CS1250L-QS cirkelzaag Geïntegreerde laser Stalen cirkelzaagblad Langsgeleider Sleutel

5. BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag - 1250W - diepte instelling - geïntegreerde laser


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PKS 40 Cirkelzaag is een lichte en compacte handcirkelzaag voor precieze lengtesneden aan de lopende band. Waar is het artikel voor geschikt? De cirkelzaag is geschikt voor het zagen van lange, precieze verstek- en rechte zaagsneden, voornamelijk in hout. Voorbeelden van zaagklussen met een cirkelzaag zijn: - houten plinten en planken zagen - deuren pas zagen - keukenbladen inpassen - balken voor dakuitbouw op maat zagen De voordelen van de cirkelzaag: - Krachtige motor van 850 watt voor lengtesneden tot 40 millimeter zaagdiepte in hout - Exacte zaagdiepteverstelling en precieze instelling voor verstekzaagsneden - Bijzonder gering gewicht en uitstekende ergonomie voor een perfecte geleiding van de zaag - Veiligheidsschakelaar met dubbelzijdig bedienbare inschakelblokkering – verhindert het per ongeluk inschakelen van de machine - Aansluiting voor stofafzuiging – om stofvrij te kunnen werken - Uitgerust met hoogwaardig Speedline Wood-zaagblad – het snelste blad op de markt De belangrijkste specificaties van de cirkelzaag: - Nominaal ingangsvermogen: 850 W - Cirkelzaagblad nom.-Ø: 130 mm - Cirkelzaagblad boorgat-Ø: 16 mm - Onbelast toerental: 5.200 min-1 - Machinegewicht: 3,3 kg - Zaagdieptebereik bij 90°: 0 – 40 mm - Zaagdieptebereik bij 45 °: 0 – 26 mm - Speedline zaagblad Tips & tricks - Gebruik een geleiderail om perfecte rechte lijnen te zagen. Een geschikte geleiderail is te vinden naast dit artikel bij bijpassende artikelen. - Om een optimaal zaagresultaat te behalen, laat je de cirkelzaag het werk doen. Als je te veel voorwaartse druk uitoefent, zal de snelheid van het zaagblad afnemen, zodat je werktempo afneemt. Onderhoud - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Wat zit er in de verpakking? - Bosch PKS 40 Cirkelzaag - Hardmetalen zaagblad Speedline Wood (2 608 640 774) - Parallelgeleider (2 608 005 018) Over het merk Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

6. Bosch PKS 40 Cirkelzaag - 850 Watt - 40 mm zaagdiepte - Inclusief zaagblad


Product informatiePlus or Show more

Nauwkeurig recht zagen, zowel dwars als in de lengte, inval of verstek zagen, het is allemaal mogelijk met deze multifunctionele cirkelzaag. Waar is deze invalzaag voor geschikt? Deze cirkelzaag leent zich perfect voor de kleinere en gedetailleerde zaagklussen. Zoals het op maat zagen van kozijnen, laminaat en plinten. Maar je kunt hem ook gebruiken als invalzaag, bijvoorbeeld om een uitsparing te zagen voor een stopcontact. De voordelen van de cirkelzaag: Door het compacte formaat van deze cirkelzaag kun je hem eenvoudig bedienen met één hand. De maximale zaagdiepte is 28,5 mm maar je kan zelf eenvoudig instellen hoe diep je wil zagen. Deze cirkelzaag levert telkens opnieuw een perfecte zaagsnede dankzij de ingebouwde laser. De veiligheidsknop en vergrendeling zorgen voor de nodige veiligheid. De cirkelzaag wordt geleverd met 3 verschillende zaagbladen zodat je snel en precies door verschillende soorten materialen kan zagen zoals door houten planken, aluminium buizen en keramische tegels. Je kan de cirkelzaag ook aansluiten op een stofzuiger zodat je goed zicht houdt op de zaaglijn en zorgt voor een propere werkomgeving zonder zaagsel. De cirkelzaag wordt geleverd met verstekbak, geleiderail en drie verschillende zaagbladen. Zo kan je meteen aan de slag en ook doorheen verschillende materialen zagen. Wat zit er in de verpakking? • 1 x Cirkelzaag • 1 x Verstekbak (om onder een bepaalde hoek te zagen) • 1 x Geleiderail (om zuiver en recht te zagen) • 1 x TCT-zaagblad (hout) • 1 x Universeel zaagblad HSS ( zacht metaal, kunststof, aluminium) • 1 x Diamantzaagblad (keramiek, steen) • 1 x Inbussleutel (voor het snel wisselen van zaagblad) • 1 x Slang voor stofafzuiging (42 mm) Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning - Frequentie: 220-240 V~ - 50 Hz • Vermogen: 600 W • Toerental: 5500 min-1 • Max. zaagdiepte (hout): 28,5 mm • Max. zaagdiepte ( keramiek): 8 mm • Max. zaagdiepte ( aluminium): 3 mm • Kabellengte: 3 meter • Afmetingen zaagblad: Ø89xØ10x1,0 mm Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op de POWX1365MB invalzaag. Zaagblad aan vervanging toe? • Universeel zaagblad HSS voor zacht metaal, kunststof en aluminium: Kreator KRT023150. • Zaagblad voor hout: Kreator KRT020050. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. 1. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie 2. Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie 3. Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

7. Powerplus POWX1365MB Invalzaag - Incl. 3 zaagbladen en verstekbak - Ø89 mm - 600 W


Product informatiePlus or Show more

Nauwkeurige zaagsnedes met het grootste gemak. Daar staat deze Hyundai invalzaag met geleiderail voor. De ideale hulp bij het uitzagen van binnenmaten, zoals een gat in een aanrecht voor een wastafel of een (trap)gat in bijvoorbeeld een houten vloer. Zeer precies en uiterst efficïent door de bijgeleverde geleiderails. Geschikt voor het zagen door diverse houtsoorten en gelijkwaardige materialen, maar ook door gips, vezelplaten, kunststof en zelfs aluminium. En met deze krachtige Hyundai invalzaag, ook wel liniaalzaag genoemd, snijdt u niet alleen preciese, rechte sneden. Door de kantelfunctie maakt hij ook de mooiste schuine sneden. Inhoud: 1x Hyundai 1050W invalzaag met geleiderail. 1x inbussleutel 5mm. 1x Stofopvangbak. 4x zaagbladen voor hout, steen en metaal: 110x22.2x1.8-40T Technische specificaties: Vermogen; 1050W. Netfrequentie; 50 Hz. Netspanning; 230/240 V. Snoerlengte; 2 meter met VDE-stekker. Toerental; 12.000 per minuut. Diameter zaagblad; 110mm. Asgat; 22,2mm. Max. zaagdiepte in hout; 28mm. Max. zaagdiepte in tegels; 8mm. Max. zaagdiepte in aluminium; 5mm. Gewicht; 4500 gram. Inclusief zaagblad. Voorzien van Hyundai handleiding. Inclusief diverse accessoires. Garantie; 2 jaar.

8. Hyundai Invalzaag met geleiderails 1050 W - Ø 110 mm - Liniaalzaag / Cirkelzaag met kantelfunctie


Product informatiePlus or Show more

Deze cirkelzaag is een perfect instapmodel om lange, rechte stukken in hout te zagen of voor eenvoudig zaagwerk in verstek. Wat zijn de voordelen van deze cirkelzaag? + Het grote zaagblad van Ø185 mm zorgt er samen met het hoge toerental van 5800 min-1 voor dat je erg snel kan zagen. + Je zaagt tot 62 mm diep, waardoor ook dikkere planken geen probleem vormen. Je stelt zelf de zaagdiepte in, zodat je nooit te diep zaagt. + Met de zijgeleider kan je tot 10 cm parallel aan een rand zagen. + Dankzij de extra handgreep stuur je deze cirkelzaag nog beter aan. Bovendien verhoogt het je comfort aanzienlijk, zeker als je lange tijd blijft werken. + Je sluit de cirkelzaag makkelijk aan op een stofzuiger om het meeste stof op te vangen. Zo houd je de werkplaats schoon, adem je geen stof in en behoud je een perfect zicht op de zaaglijn. Waarvoor is hij geschikt? Deze cirkelzaag is een basis instapmodel. Je kan de cirkelzaag gebruiken voor het zagen in hout en plastic. Je kan er hoofdzakelijk lange rechte zaagsneden mee maken. Zowel in grote platen als in dikke planken tot 62 mm. Je zaagt er ook makkelijk hoeken tot 45 graden mee (verstek zagen). Wat zit er in de verpakking? • 1 x cirkelzaag • 1 x zaagblad voor hout (Ø185 x 20 mm - 24T) • 1 x zijgeleider • 1 x zeskantsleutel Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning: 220-240 V • Vermogen: 1200 W • Max. toerental: 5800 min-1 • Instelbare hoek: 0-45° • Max. zaagdiepte: 62 mm (90°) – 42 mm (45°) • Afmetingen zaagblad: Ø185 x 20 x 2,4 mm – 24T • Kabellengte: 2 m • Geluidsniveau: 106 dB • Gewicht: 3,25 kg Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 2 jaar garantie op de POWC2030 cirkelzaag.

9. Powerplus POWC2030 Cirkelzaag - 1200W - Ø185mm


Product informatiePlus or Show more

Een krachtige en handzame mini handcirkelzaag, die geschikt is voor uiteenlopende werkzaamheden. De krachtige motor van de machine maakt het mogelijk om verschillende voorwerpen moeiteloos te zagen. Daarbij wordt een grote mate van flexibiliteit geboden door de aanpasbare zaaghoek van de machine. Met de stabiele soft grip handgreep wordt een veilige manier van werken met deze machine bevorderd. De cirkelzaag wordt geleverd inclusief één zaagblad en vervanggereedschap. Vervangende of extra zaagbladen zijn los te halen bij elke willekeurige bouwmarkt Kenmerken van de mini handcirkelzaag: - Met de aansluiting voor een stofzuiger op de machine is het mogelijk om op een schoon werkoppervlak te kunnen blijven werken. Daarbij behoud je het zicht op je voorwerp, door het stof tijdig weg te zuigen. - Verder is de machine is voorzien van een slim en ergonomisch vormgegeven softgrip handgreep, die het mogelijk maakt om veilig met deze mini cirkelzaag te werken. De softgrip handgreep zorgt voor een fijne ligging in de hand van deze machine, waardoor deze heel eenvoudig op het te zagen materiaal gedrukt kan worden. Specificaties: - Aluminium Zaagschoen - Met aansluiting voor stofzuiger. - Diameter zaagblad: 115 mm - Diameter asgat: 10 mm - Snoerlengte: 2 meter - Aansluitspanning: 220-240 V / 50 Hz - Vermogen: 600 W - Maximale zaagdiepte bij 90° > 43 mm - Maximale zaagdiepte bij 45° > 28 mm - Toerental: 3500 RPM

10. Hofftech Handcirkelzaag 600 watt - Cirkelzaag


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Cirkelzaags. Er zijn namelijk 309 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Cirkelzaag kopen.