Bestenu

Beste zaagtafels - dec. 2022

Met meer dan 91 zaagtafels op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste zaagtafels in een handige lijst
01Score: 9.9
VONROC Zaagtafel – 1500W – Ø210MM – 40T zaagblad – Incl. onderstel
VONROC Zaagtafel – 1500W – Ø210MM – 40T zaagblad – Incl. onderstel
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Powerplus POWX07595 Zaagtafel
Powerplus POWX07595 Zaagtafel
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.7
FERM Zaagtafel 800W – Incl. Ø200mm 24T zaagblad, verstekgeleider, parallelgeleider, duwstok en stofzuigaansluiting
FERM Zaagtafel 800W – Incl. Ø200mm 24T zaagblad, verstekgeleider, parallelgeleider, duwstok en stofzuigaansluiting
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Powerplus POWX07590 Zaagtafel
Powerplus POWX07590 Zaagtafel
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
FERM TSM1033 Zaagtafel Ø250mm (T40)
FERM TSM1033 Zaagtafel Ø250mm (T40)
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.8
Einhell Zaagtafel
Einhell Zaagtafel
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.4
Scheppach HS100S Zaagtafel
Scheppach HS100S Zaagtafel
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Proxxon Tafelcirkelzaag KS 230
Proxxon Tafelcirkelzaag KS 230
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
DeWalt DWE7492 Zaagtafel
DeWalt DWE7492 Zaagtafel
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Dewalt DWE7485 Tafelzaag
Dewalt DWE7485 Tafelzaag
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Zaagtafel Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 29, 2021


Ga je op zoek naar een zaagtafel maar weet je niet goed waar je op moet letten? In de onderstaande koopgids leg ik je dit haarfijn uit, dus lees snel verder!

Wat is de verstekzaagfunctie?

Door de verstekfunctie van een zaagtafel te gebruiken zaag je ook schuin. Dankzij deze functie draai je het zaagblad. Er zit vaak een grote hendel aan de as waarmee je het zaagblad draait zodat je in een gewenste hoek kunt zagen.

Wat is een parallelgeleider voor een zaagtafel?

Als je rechte zaagsnedes wilt maken, heb je een parallelgeleider nodig. Je legt je project langs de parallelgeleider en gaat aan de slag. Zo ben je er zeker van dat het materiaal kaarsrecht doorgezaagd wordt. Een parallelgeleider is onmisbaar bij smallere stukken hout zoals bijvoorbeeld plinten of kozijnen.

Zelfs de meest ervaren vakman gebruikt deze om recht te zagen. Uit de vrije hand rechte lijnen zagen is bijna onmogelijk. Bij gebruik van bijvoorbeeld een goede figuurzaag teken je de lijn af en volg je deze. Bij een zaagtafel is dit niet nodig, omdat je de parallelgeleider hiervoor gebruikt.

Wat is een lasergeleider voor een zaagtafel?

Met een zaagtafel die een lasergeleider heeft, ga je heel precies te werk. Je volgt de laser op het hout met je zaag. Het nadeel van zaagtafels met een lasergeleider is dat deze vaak duurder zijn dan zaagtafels met een parallelgeleider.

Wat voor zagen zijn er voor een zaagtafel?

Je gebruikt voor de zaagtafel een cirkelzaagblad die de juiste diameter voor je zaagtafel heeft. Er zijn ook cirkelzaagbladen met een reduceerring, waardoor je de diameter van het asgat zelf naar wens in stelt.

Er zijn daarnaast zaagbladen te krijgen voor hout, MDF, kunststoffen en metaal. De zaagbladen die je gebruikt voor je zaagtafel, gebruik je tevens voor een goede cirkelzaag. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende diameters – waarbij ook de asgaten verschillende diameters hebben. Bovendien zijn zaagbladen in verschillende diktes te krijgen.

Kortom: er is genoeg keuze waardoor je er zeker van bent dat er een zaagblad is die op jouw zaag past.

Wat kun je zagen met een zaagtafel?

Een zaagtafel is ideaal als je plaatmateriaal wilt zagen. Denk aan laminaat, balkjes en planken. Het gaat snel en het resultaat is bovendien kaarsrecht. Je beweegt op een zaagtafel het materiaal en niet de zaag, waardoor het hele proces ook nog eens veiliger is. Het nadeel van een zaagtafel is dat deze veel plaats in beslag neemt.

hero illustration

Hoe komt deze leuke zaagtafel ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste zaagtafel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over zaagtafels, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle zaagtafels die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke zaagtafels het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van zaagtafels stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste zaagtafels in een makkelijke lijst

1 - VONROC Zaagtafel – 1500W – Ø210MM – 40T zaagblad – Incl. onderstel

Loading..
Ga naar laagste prjis

De VONROC TS501AC zaagtafel is dankzij zijn 1500W aan vermogen en het toerental van 5000 omwentelingen per minuut een echte krachtpatser! Start direct met jouw klus, dankzij het meegeleverde 210mm, 40 tands-zaagblad. . Voor welke klussen is deze zaagtafel geschikt? De zaagtafel kan gebruikt worden voor het zagen van diverse soorten hout en plaatmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan het zagen van: massief hout, MDF, spaanplaat en gelamineerd hout. Zeer geschikt voor zowel rechte als schuine zaagsneden. De voordelen van de zaagtafel: Direct aan de slag met jouw zaagklus; dankzij het meegeleverde 210mm, 40 tands-zaagblad. Dit zaagblad is een optimum tussen snel en fijn zagen Stevig en robuuste zaagtafel; de tafelzaag staat op een stevig stalen frame dat is voorzien van rubber antislip voeten, zo staat de tafel stevig en stabiel. Dankzij het onderstel staat de machine daarnaast op een prettige werkhoogte van 79cm. De zaagtafel is robuust en kan dus tegen een stootje. Het grote werkblad is aan beide kanten uitbreidbaar met de meegeleverde tafelextensies. Stofvrij zagen; de zaag wordt geleverd met een slang voor stofafzuiging. Sluit de slang aan op jouw (bouw-)stofzuiger en het stof wordt zowel aan de boven als onderkant van het zaagblad gezogen. Zo heb jij beter zicht op je zaagsnede, voor veilig en accuraat zagen! Aluminium verstekgeleider; het sterke stalen werkoppervlak heeft een geïntegreerde geleidingssleuf voor de verstekgeleider. De aluminium verstekgeleider is voorzien van een traploos instelbare hoek en een duidelijk afleesbare schaalverdeling! Aluminium parallelgeleider; de aluminium parallelgeleider is in twee hoogtes te gebruiken en is voorzien van een snel vergrendeling zodat je deze snel kunt (ver)plaatsen. Het grote voordeel is dat deze zich aan zowel de voor als aan de achterkant vastklemt, zodat deze extra stevig bevestigd is. Veilig werken; dankzij de meegeleverde duw stok en de transparante beschermkap. Traploos instelbaar zaagblad. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC TS501AC zaagtafel. Wat zit er in de verpakking? 1x TS501AC zaagtafel 1x Onderstel 2x Tafelextensies 1x Zaagblad Ø210 x 30 x 2.8/1.8 mm, 40T 1x Slang voor stofafzuiging 1x Duwstok 1x Parallelgeleider 1x Verstekgeleider. Technische specificaties: Vermogen: 1500W Onbelast toerental: 5.000/min Zaagdiepte (mm): 70 Hoogte onderstel (cm): 79 Max. zaagbladhelling links (in graden): 45 Max. zaagbladhelling rechts (in graden): 0 Max. zaagdiepte 45° (schuin): 70 Max. zaagdiepte 90° (recht): 45 Gewicht: 14.5kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Powerplus POWX07595 Zaagtafel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze 2000W tafelzaag heeft een werkblad van 563 x 583mm. Wil je lange of brede panelen, laminaat of plinten bewerken? Dan kan je het werkblad verbreden of verlengen met de bijgeleverde verlengstukken. Je stelt eenvoudig de hoek en hoogte in van het Ø250mm zaagblad. Met de hulp van de verstekgeleider en zijgeleider werk je zeer precies en zaag je tot 85 mm diep bij een overlangse of dwarse zaagsnede of tot 65 mm onder een schuine hoek van 45 graden. De zaag rust op een stevig onderstel dat extra stabiliteit geeft en ervoor zorgt dat je kan zagen op een comfortabele werkhoogte van 820 mm. Waarvoor is deze tafelzaag geschikt? Met deze 2000W tafelzaag maak je rechte en schuine sneden in hout. Ze heeft een groot tafelblad dat je ook nog eens langs beide kanten kan verlengen. Je zaagt er perfect grote houten platen of lange balken mee door. Wat zijn de voordelen? + De duwstok en zaagbladbescherming zorgen ervoor dat je veilig aan de slag kan. + Om steeds een perfect zciht op de zaaglijn te hebben en in een propere omgeving te werken kan je ook een stozuiger aansluiten. + Deze tafelzaag beschikt over een stevig onderstel dat zorgt voor extra stabiliteit. + De zaaghoek en hoogte zijn eenvoudig in te stellen, en met behulp van de verstekgeleider en zijgeleider werk je zeer precies je taken af. Wat zijn de technische kenmerken? - Spanning: 220-240V ~ 50Hz - Vermogen: 2000W - Diameter zaagblad: 250mm - Max. toerental: 5000min-1 - Max. snijcapaciteit 45°: 65mm - Max. snijcapaciteit 90°: 85mm - Werktafelhoogte: 820mm Wat zit er in de verpakking? 1 x Tafelzaag 1 x Zaagblad gemonteerd 1 x Zaagbladbeschermkap 1 x Zaagtafel 3 x Tafeluitbreiding 8 x Steun 1 x Parallelgeleider 1 x Hoekgeleider 1 x Duwstok 2 x Sleutel 1 x Zak met kleine onderdelen 1 x Stofzuigerslang 1 x Mondstuk voor slang 2 x Kantelbeveiliging 4 x Steunpoot 1 x Inbussleutel 1 x Handleiding Garantie? Op deze tafelzaag krijg je 3 jaar garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - FERM Zaagtafel 800W – Incl. Ø200mm 24T zaagblad, verstekgeleider, parallelgeleider, duwstok en stofzuigaansluiting

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze FERM TSM1036 is een compacte maar krachtige zaagtafel en geschikt voor het zagen van allerlei soorten hout in verschillende hoeken. Dankzij het gewicht en de compactheid van de machine is deze ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen. De zaagtafel wordt aangedreven door een krachtige 800 Watt inductiemotor en heeft een onbelast toerental van 2950 rotaties per minuut. De zaagtafel wordt geleverd inclusief meerdere accessoires waardoor je na levering direct aan de slag kunt! Het pakket bevat naast de zaagtafel ook een 24T zaagblad, een verstekgeleider, parallelgeleider, duwstok en een adapter om een (bouw)stofzuiger aan te sluiten op de zaagtafel. Voor welke klussen is deze zaagtafel geschikt? Deze multifunctionele zaagmachine is geschikt voor het zagen van diverse soorten hout en plaatmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan het zagen van: massief hout, MDF, spaanplaat en gelamineerd hout. Met de zaagtafel is het mogelijk om nauwkeurig af te korten, lange zaagsneden te maken en grote werkstukken af te zagen. Daarnaast is de zaagtafel voorzien van een parallel- en verstekgeleider voor nauwkeurig werken en beschikt de machine over een hoekinstelling van 0 tot 45 graden voor schuine snedes. De belangrijkste voordelen van de TSM1036 zaagtafel: 800W inductiemotor; stille, maar toch krachtige motor. Direct aan de slag met jouw zaagklus; dankzij het meegeleverde 200mm, 24 tands-zaagblad. Duurzame stalen constructie; stevig en robuuste zaagtafel die tegen een stootje kan. Daarnaast zorgt het voor een extra lange levensduur Stofarm zagen; de zaag is voorzien van een stofzuigeraansluiting, sluit jouw (bouw-)stofzuiger aan op de zaagtafel en het stof wordt aan de onderkant van het zaagblad weggezogen. Zo heb jij beter zicht op je zaagsnede, voor veilig en accuraat zagen! Aluminium verstekgeleider; het sterke stalen werkoppervlak heeft een geïntegreerde geleidingssleuf voor de verstekgeleider. De aluminium verstekgeleider is voorzien van een traploos instelbare hoek en een duidelijk afleesbare schaalverdeling! Aluminium parallelgeleider; de aluminium parallelgeleider is in twee hoogtes te gebruiken. Het grote voordeel is dat deze zich aan zowel de voor als aan de achterkant vastklemt, zodat deze extra stevig bevestigd is. Veilig werken; dankzij de meegeleverde duw stok en de transparante beschermkap. Daarnaast wordt ongewenste inschakeling van de zaagtafel voorkomen dankzij de veiligheidsschakelaar op de machine. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Vermogen: 800W Voltage: 230-240V ~ 50Hz Onbelast toerental: 2950/min Zaagblad afmeting: Ø200 x 2.4 x 16mm (24T) Max. zaagcapaciteit bij 90°: 45mm Max. zaagcapaciteit bij 45°: 27mm Tafel afmetingen: 505 x 373mm Gewicht: 13kg Wat zit er in de verpakking? 1x FERM TSM1036 zaagtafel 1x 200mm, 24T zaagblad 1x Duwstok 1x Verstekgeleider 1x Parallelgeleider 2x Moersleutel 1x Stofzuigaansluiting Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Powerplus POWX07590 Zaagtafel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Powerplus zaagtafel heeft een vermogen van 1700 W en zaagblad van Ø 210 mm. Waarvoor is de tafelzaag geschikt? Met deze Powerplus-tafelzaag van 1700 W maak je rechte en schuine sneden in hout. Je kan er vol hout en gelamineerd hout, maar ook vezelplaat en multiplex mee splijten en doorzagen. Het grote tafelblad biedt een antwoord op je lange plinten. Wat zijn de voordelen? Met het grote tafelblad dat nog langs beide kanten verlengbaar is, zaag je perfect dikke houten platen of lange balken door. De tafelzaag van Powerplus staat op een stevig onderstel waardoor je kan zagen op een comfortabele werkhoogte van 78 cm. Je hoeft enkel de hoek en hoogte van het Ø 210 mm zaagblad in te stellen en de POWX07590 snijdt zeer precies tot max. 70mm diep. De verstekgeleider en parallelgeleider begeleiden het werkstuk tijdens het zagen, wat het zagen nog stabieler en veiliger maakt. Ook de duwstok en beschermkap zorgen ervoor dat je veilig aan de slag kan. Sluit een stofzuiger aan om het zaagstof op te vangen. Zo kan je overzichtelijk en zonder zaagsel werken. Specificaties Spanning / frequente: 220-240 V~ - 50 Hz Vermogen: 1700 W Toerental: 5500 min-1 Afmetingen zaagblad: Ø 210 x 30 x 2,4 mm Aantal tanden zaagblad: 24 Max. zaagdiepte bij 90°: 70 mm Max. zaagdiepte bij 45°: 45 mm Tafelafmeting: 500 x 445 mm Tafelhoogte (+ onderstel): 78 cm Stofafzuigaansluiting: Ø 35 m Tafeluitbreiding: 500 x 70 mm Wat zit er in de verpakking? 1 x zaagtafel met cirkelzaag en zaagblad 1 x zaagbladbeschermkap 2 x tafeluitbreidingen 8 x steunen 1 x parallelgeleider 1 x hoekgeleider 1 x duwstok 1 x zak met kleine onderdelen 2 x kantelbeveiligingen 4 x steunpoten 1 x handleiding 1 x inbussleutel 1 x steeksleutel Garantie Er zit 3 jaar garantie op deze tafelzaag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - FERM TSM1033 Zaagtafel Ø250mm (T40)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De FERM TSM1033 is een krachtige zaagtafel, ideaal voor de veeleisende klusser die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige machine. De machine is uitgerust met een sterke 1800 Watt motor, een aluminium uitschuifbaar werkblad en een 40 TCT zaagblad van hoge kwaliteit, welke zorgen voor optimale zaagprestaties. Daarnaast is de zaagtafel voorzien van een parallel- en verstekgeleider voor nauwkeurig werken en beschikt de machine over een hoekinstelling van 0 tot 45 graden voor schuine snedes. In tegenstelling tot andere merken in deze prijsklasse is het tafelblad gemaakt van aluminium, de tafel zal hierdoor niet gaan roesten en dit zorgt voor een langere levensduur van de zaagtafel. Dit zorgt voor een sterke, duurzame tafel die niet onnodig zwaar is. Ga je voor de FERM TSM1033, dan ga je voor een zeer complete en veelzijdige zaagtafel. Dankzij het uitschuifbare aluminium werkblad is het zagen van grotere houten werkstukken geen enkel probleem. De liniaalschaal onderaan het werkblad loopt ook door op de uitschuifbare onderdelen van het blad. De tafelverlengstukken zorgen ervoor dat je ook grotere platen kunt zagen met deze krachtige machine. Dankzij het hoge kwaliteit TCT Zaagblad met 40T zaag je zonder moeite door zacht en hard hout. Het voordeel van een 40-tands zaagblad is dat deze resulteert in een nettere zaagsnede ten opzichte van bijvoorbeeld een 24T zaagblad. Zonder verlengstukken is het werkblad 432mm breed. Het tafelblad met verlengstukken is 720mm breed. Door de universele stofzuigeraansluiting is eenvoudig een stofzuiger op de machine aan te sluiten. Hierdoor blijft het zicht op de zaaglijn optimaal en blijft je werkplek schoon. De zaagtafel is voorzien van een veiligheidsschakelaar en thermische beveiliging. Een setje oordoppen, een duwstok en een veiligheidsbril zijn standaard inbegrepen. Daarnaast worden er keilbouten meegeleverd, waarmee je de machine vast kunt ankeren aan een betonnen ondergrond. Dit alles om de veiligheid voor jou als gebruiker verder te vergroten. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: Opgenomen vermogen: 1800W Afmetingen zaagblad: 250 x 30 x 2.8mm Max. zaagcapaciteit bij 90°: 74mm Max. zaagcapaciteit bij 45°: 63mm Onbelast toerental: 4700 /min Tafelafmetingen (Maximaal): 930 x 625mm Tafelbladafmetingen met uitgeschoven verlengstukken (maximaal): 930 x 625mm Hoogte zaagtafel: 865mm Wat zit er in de verpakking? FERM TSM1033 Zaagtafel Tafel extensies 250mm TCT zaagblad (T40) Parallelgeleider Verstekgeleider Duwstok Veiligheidsbril Set oordoppen Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Einhell Zaagtafel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Einhell Elektrische Zaagtafel TC-TS 2025/2 U De Einhell Tafelzaag TC-TS 2025/2 U is een krachtige machine met een vermogen van 2000 W waarmee ambitieuze doe-het-zelvers materiaal zoals massief hout, multiplex, kunststof panelen en vergelijkbare materialen kunnen verwerken. De tafelzaag is uitgerust met een precisie, hardmetalen zaagblad (Ø250x30 mm/24 T), waarvan de hoogte en helling eenvoudig kan worden aangepast met behulp van de 2in1 zaagbladaanpassing. Zaagblad traploos kantelbaar van 0° tot + 45° naar links en in hoogte traploos instelbaar van 0-85 mm. De verbeterde parallelaanslag maakt eenvoudige en nauwkeurige lengtesneden mogelijk en de hoekstop vergemakkelijkt versteksneden. Het tafelblad (583x563 mm) wordt verder vergroot door de stabiele zijtafels (583x165 mm) aan beide zijden. De afzuigadapter (Ø36 mm) op de zaagbladafdekking en op de behuizing zorgen voor een schonere werkomgeving. Alle meegeleverde gereedschappen kunnen worden opgeborgen op de daarvoor bestaande beugels die op de motorbehuizing zijn bevestigd. Het onderstel heeft een comfortabele werkhoogte van 85 cm. Technische specificaties Voeding: 220-240 V | 50 Hz Vermogen: 1800 W Max. Vermogen (S6 | S6%): 2000 W | 25 % Stationair toerental: 5000 min Zaagblad: Ø250 x ø30 Number of saw teeth: 24 Stuks Zwenkbereik Zaagblad: 45 ° Max. Zaaghoogte bij 45°: 65 mm Max. Zaaghoogte bij 90°: 85 mm Hoogteinstelling (traploos): 0-85 mm Diameter van de Zuigslang: 36 mm Werkhoogte: 850 mm Afmetingen werktafel: 563 x 583 Tafelverlenging links: 583 x 165 Tafelverlenging rechts: 583 x 165

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Scheppach HS100S Zaagtafel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Scheppach HS100S zaagtafel 10". Licht van gewicht maar uiterst krachtig. Inclusief vloerstandaard en tafelextensies aan zowel de linker- als de rechterkant. De tafelzaag is uitgerust met een handwiel om deze omhoog en omlaag te verstellen. Afmetingen zaagtafel: 642 x 485 mm. Afmetingen zaagtafel met extensie: 642 x 940 mm. Tafelhoogte: 830 mm. Krachtige 2000 Watt motor. Aan zowel de linker- als rechterkant een tafelextensie om de tafel groter te maken. Inclusief standaard. Maximale zaagdiepte 85 mm. TCT zaagblad 250 mm (10") diameter. Inclusief zaagblad met carbide tanden. Inclusief zaagkap, verstekgeleider en trekgeleider.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Proxxon Tafelcirkelzaag KS 230

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met het bijbehorende “Supercut” zaagblad (Ø 58mm) kan zachthout tot 8mm dikte gezaagd worden. Lange levensduur, geruislozer en standvaste AC-motor. Krachtoverbrenging door tandriem en zorgt voor het juiste toerental van het zaagblad bij een ca. 2-voudig draaimoment. Zaagvermogen: in hout tot 8mm, kunststof (ook PERTINAX-platen) tot ca. 3mm, non-ferro metalen tot ca. 1,5mm. Zelfs glasvezelversterkte kunststof platen kunnen met een hardmetaalzaagblad worden doorgezaagd. Verstelbare langsgeleider met aanduiding. Hoekaanslag met gradenverdeling. Vlakgefreesde werktafel uit aluminium persgietwerk (160x160mm)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - DeWalt DWE7492 Zaagtafel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Standaard meegeleverd 1x HM Zaagblad 24-tands 1x Verstekgeleider 2x Zaagbladsleutel 1x Parallelgeleider 1x Stofafzuigadapter 1x Duwhout Bijzondere kenmerken Door het lage gewicht van 26,6kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt. De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek. Tandheugel aanslagsysteem, voor en achter aan de tafel bevestigd en grote en duidelijke afleesschalen maken de machine makkelijk in het gebruik en bijzonder precies. De krachtige 2000 Watt motor levert hoge prestaties voor alle zaagtoepassingen. Het aanslagsysteem levert een zaagbreedtecapaciteit van 825mm om met een compacte en draagbare machine toch grote platen te zagen. Het spuitgietaluminium tafelblad garandeert precieze resultaten. De overbelastingsbeveiliging garandeert krachtige resultaten in hard, nat en zelfs bevroren hout. Snelvergrendeling van de afschuinstand en grote instelschaal voor makkelijk instellen. Specificaties Opgenomen vermogen 2000 Watt Afgegeven vermogen 1200 Watt Zaagbladsnelheid 4800 rpm Diameter zaagblad 250 mm Asgat zaagblad 30 mm Afschuincapaciteit 45 ° Max. tafelzaag capaciteit (rechts) 825 mm Max. tafelzaag capaciteit (links) 558 mm Max. zaagdiepte 90° 77 mm Max. zaagdiepte 45° 57 mm Afmeting van de tafel 670x630 mm Gewicht 26.5 kg Diepte 650 mm Lengte 680 mm Hoogte 330 mm Geluidsvermogen 106 dB(A) Meetonzekerheid K 2 (Geluid) 3.3 dB(A) Geluidsdruk 95 dB(A) Meetonzekerheid K 1 (Geluid) 3 dB(A)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Dewalt DWE7485 Tafelzaag

Loading..
Ga naar laagste prjis

Standaard meegeleverd 1x 24 tands Series 30 HM zaagblad 1x Verstekgeleider 2x zaagbladsleutels 1x Parallelgeleider 1x Stofafzuigverloopstuk Bijzondere kenmerken -Door het lage gewicht van 22 kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt -De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek -Tandheugel aanslagsysteem, voor en achter aan de tafel bevestigd, en grote en duidelijke afleesschalen maken de machine makkelijk in het gebruik en bijzonder precies -De krachtige 1850 Watt motor levert hoge prestaties voor alle zaagtoepassingen -Het aanslagsysteem levert een zaagbreedtecapaciteit van 622 mm om met een compacte en draagbare machine toch grote platen te zagen Het spuitgietaluminium tafelblad garandeert precieze resultaten -De overbelastingsbeveiliging garandeert krachtige resultaten in hard, nat en zelfs bevroren hout -Snelvergrendeling van de afschuinstand en grote instelschaal voor makkelijk instellen Specificaties Opgenomen vermogen: 1850 Watt Zaagbladsnelheid: 5800 tpm Diameter zaagblad: 210 mm Asgat zaagblad: 30 mm Afschuincapaciteit: 45 Max. tafelzaag capaciteit (rechts): 622 mm Max. zaagdiepte 90: 65 mm Gewicht: 22 kg Meer informatie: Naam Dewalt DWE7485 Tafelzaag - 1850W - 210mm - DWE7485-QS Type nummer DWE7485 / DWE7485-QS Fabrikant DeWALT EAN 5035048723371 Zaagtafel: Een Zaagtafel zoals de DeWALT DWE7485 / DWE7485-QS kan gebruikt worden voor: - Nauwkeurig afkorten - Het maken van lange zaagsnedes in een handomdraai - Het zagen van grote werkstukken op een verantwoorde hoogte

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zaagtafels. Er zijn namelijk 91 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste