Bestenu

Wat is de beste figuurzaag van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede figuurzaag is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste figuurzaag van 2023? Na het analyseren van 54 figuurzagen kwam de Pebaro Figuurzaag Starterset 705P als beste getest uit onze figuurzaag-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de figuurzagen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 figuurzagen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige figuurzaag-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste figuurzagen

1Score: 9.9
Pebaro Figuurzaag Starterset 705P
Beste Figuurzaag voor beginners
Pebaro Figuurzaag Starterset 705P
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Benson Figuurzaag met 5 Reserve
Benson Figuurzaag met 5 Reserve
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
BLACK+DECKER KS501-QS
BLACK+DECKER KS501-QS
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Bosch PST 650
Bosch PST 650
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Skandia Figuurzaagset 7-delig Karton
Skandia Figuurzaagset 7-delig Karton
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Rayher hobby materialen Complete hobby
Rayher hobby materialen Complete hobby
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Bosch PST 900 PEL
Beste Figuurzaag voor houtbewerking
Bosch PST 900 PEL
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Pebaro figuurzaag set
Pebaro figuurzaag set
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Bosch PST 800 PEL
Beste Figuurzaag voor professionals
Bosch PST 800 PEL
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag
Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Figuurzaag Koopgids

Het kiezen van de juiste figuurzaag kan een uitdaging zijn, maar het is de sleutel tot een soepel en efficiënt werkproces. Of je nu een beginner of een ervaren houtbewerker bent, lees verder om te ontdekken hoe je de beste figuurzaag voor jou vindt!

Wat is een goede figuurzaag?

Een goede figuurzaag is een houtbewerkingsgereedschap dat wordt gebruikt om patronen en vormen in hout te snijden. Een goede figuurzaag is krachtig, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk.

Bij het kiezen van de beste figuurzaag is het belangrijk om de volgende factoren in overweging te nemen:

 1. Verschillende soorten figuurzagen: Een handfiguurzaag is handig voor korte precisiewerkzaamheden. Het is vermoeiender om te gebruiken, vooral bij langere projecten, dan een elektrische figuurzaag.
 2. Zaagblad: Kijk naar de compatibiliteit van de figuurzaag met verschillende soorten zaagbladen en of deze eenvoudig te vervangen zijn.
 3. Gebruiksgemak: Kijk naar de gebruiksvriendelijkheid van de figuurzaag, inclusief de grootte, het gewicht en de bedieningsinstellingen.
 4. Prijs: Bedenk hoeveel je wilt uitgeven aan de figuurzaag en bedenk of je bereid bent om extra te betalen voor extra functies en kwaliteit.
 5. Lees de beoordelingen: Lees de beoordelingen van andere gebruikers om een idee te krijgen van de prestaties en kwaliteit van de figuurzaag die je overweegt. Het is altijd handig om te weten hoe andere gebruikers over het product denken.
   

Wat is het beste hout voor figuurzagen?

Wist je dat met een figuurzaag bijna elke houtsoort tot een dikte vanrond de 1 centimeter bewerkt kan worden? Als je op zoek bent naar het beste resultaat, dan raad ik aan om te werken met multiplex van 4, 10 of 12 millimeter. Dit materiaal is sterk en geeft een mooi en glad resultaat. 

Ook houten platen met een kunststoflaag kunnen prima verwerkt worden met een figuurzaag, maar vergeet niet dat je hiervoor specifieke zaagbladen nodig hebt.

Zo gebruik je een figuurzaag

Verzamel eerst allebenodigde materialen en gereedschappen, zoals hout, een liniaal, een potlood en eventueel vervangbare zaagbladen. Lees ook de handleiding van de figuurzaag zorgvuldig door om te zorgen dat je alle functies en veiligheidsmaatregelen begrijpt.

Teken hetpatroon of de lijn op het hout dat je wilt zagen en leg het op de werkbank. Zorg ervoor dat de lijn helder is en precies langs de rand van het hout loopt.

Zet de figuurzaag op dejuiste positie en begin met zagen. Houd de figuurzaag stevig vast en volg het uitgezette patroon. Probeer een rustig tempo aan te houden en laat de figuurzaag het werk doen.

Houd altijd de veiligheidsmaatregelen in gedachten wanneer je met een figuurzaag werkt. Gebruik beschermende uitrusting zoals een veiligheidsbril. Succes met je project!
 

Hoe onderhoud je een figuurzaag?

Goed onderhoud verlengt de levensduur van je figuurzaag. Reinig het gereedschap na elk gebruik. Dat betekent dat je de de zaag en zaagbladen schoon maakt met een vochtige doek om stof en zaagsel te verwijderen.

Zorg ervoor dat de figuurzaag op een droge en veilige plek opgeborgen wordt om beschadiging of roestvorming te voorkomen.

hero illustration

Hoe testen we figuurzagen?

Om de beste figuurzaag te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze figuurzaag-test hebben we 54 figuurzagen geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze figuurzaag-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze figuurzaag-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne figuurzaag-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte figuurzaag in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 54 figuurzagen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste figuurzagen op een rij

1. Beste Figuurzaag voor beginners: Pebaro Figuurzaag Starterset 705P

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pebaro Figuurzaag Starterset 705P

 • list plusHet product is sterk en duurzaam.
 • list plusHet is handig in gebruik, heeft een krachtige motor en is voorzien van een veiligheidsknop.
 • list plusHet is ideaal voor beginners die willen leren hoe ze een figuurzaag moeten gebruiken.

Nadelen Pebaro Figuurzaag Starterset 705P

 • list plusDe handleiding ontbreekt, waardoor het moeilijk is om te weten hoe je het product moet gebruiken.
 • list plusDe zaagbladen zijn aan de korte kant, wat de precisie bij het zagen beperkt.
 • list plusDe verkoper reageert niet op vragen over het product, waardoor het moeilijk is om informatie te verkrijgen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

Leer figuurzagen met deze complete starterset. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met zagen. Beleef uren zaagplezier en leer tegelijkertijd. Maak zelf de sjablonen en zaag ze eenvoudig uit. Inhoud: figuurzaag met houtzaagjes figuurzaagplankje met klem vleugelmoersleutel houtboortje De onderdelen in deze set zijn gelakt met loodvrije en chroomvrije lak

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

2. Benson Figuurzaag met 5 Reserve

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Leuke figuurzaag set die u kan gebruiken om een mooi kunstwerk te maken, maar ook in de werkplaats. Het product wordt geleverd met vijf figuurzaagjes en een beugel. In handige kartonnen geschenkverpakking voor wanneer u dit product cadeau wil doen. Kenmerken: In kartonnen geschenkverpakking 1 figuurzaagbeugel 30 cm. 3 figuurzaagjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. BLACK+DECKER KS501-QS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER KS501-QS

 • list plusEen voordeel van de BLACK+DECKER KS501-QS is dat het sterk en efficiënt is.
 • list plusHet is lichtgewicht en handig in gebruik, waardoor het ideaal is voor precisiewerk.
 • list plusEen laatste voordeel van de BLACK+DECKER KS501-QS is dat het een hoge kwaliteit heeft en betrouwbaar is.

Nadelen BLACK+DECKER KS501-QS

 • list plusEen nadeel van de BLACK+DECKER KS501-QS is dat het zaagje soms los raakt tijdens het gebruik, waardoor je het meerdere malen moet bijstellen.
 • list plusEen ander nadeel van de BLACK+DECKER KS501-QS is dat het moeilijk is om het zaagje erin te krijgen.
 • list plusHet is niet geschikt voor grote projecten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een compacte decoupeerzaag voor lichte klussen in huis? Dan is de BLACK+DECKER KS501-QS wellicht iets voor jou! Deze decoupeerzaag heeft een ergonomisch design en een continu-schakelaar voor extra comfort bij langdurig gebruik. Een stofblazer houdt de zaaglijn vrij, wat zorgt voor een beter zicht op het zaagblad en dus nauwkeuriger zagen mogelijk maakt. De zaag wordt geleverd met 1 zaagblad voor hout en is geschikt voor het zagen van bochten en 45° afschuinen, licht bladmetaal en metalen leidingen.

Met een zaagdiepte van 65 mm in hout en 5 mm in staal is deze decoupeerzaag een handige tool voor de doe-het-zelver en hobbyist. De lage vibratie en afschuinstand van 0° en 45° maken deze zaag extra prettig in gebruik. Bovendien is de zaag voorzien van een softgrip, wat zorgt voor extra grip en comfort tijdens het zagen.

Het enige nadeel is dat deze zaag geen stofafzuiging heeft. Dit kan zorgen voor wat extra schoonmaakwerk achteraf. Ook heeft deze zaag geen snelwisselsysteem voor het snel wisselen van zaagbladen.

Al met al is de BLACK+DECKER KS501-QS een handige decoupeerzaag voor lichte klussen in huis. De zaag is makkelijk in gebruik, heeft een ergonomisch design en zorgt voor nauwkeurig zagen. Ideaal voor de hobbyist!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Bosch PST 650

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PST 650

 • list plusDe Bosch PST 650 is licht van gewicht, waardoor het makkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe Bosch PST 650 heeft een verlichting die het zagen vereenvoudigd.
 • list plusDe Bosch PST 650 heeft een geleidingsstuk dat het eenvoudig maakt om precieze zaagsneden te maken.

Nadelen Bosch PST 650

 • list plusDe Bosch PST 650 wordt geleverd met slechts één zaagblad, wat beperkingen kan opleggen aan de verscheidenheid van zagen die je kunt uitvoeren.
 • list plusDe Bosch PST 650 is zwaarder en daardoor moeilijker te verplaatsen.
 • list plusEen ander nadeel van de Bosch PST 650 is dat het geen snelheidsregeling heeft, waardoor het lastiger is om diverse soorten materialen te zagen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een betrouwbare, lichtgewicht decoupeerzaag die je gemakkelijk kunt hanteren en waarmee je nauwkeurig kunt zagen? Dan is de Bosch PST 650 de perfecte keuze! Met een vermogen van 500 W en zaagdiepte van 65 mm in hout, kun je zonder problemen door verschillende materialen zagen. Het SDS-systeem maakt het ook nog eens super eenvoudig om van zaagblad te wisselen. En het beste van alles: deze decoupeerzaag trilt nauwelijks, waardoor je maximale controle hebt bij elke klus.

Wat deze decoupeerzaag echt onderscheidt van andere modellen is de verstelbare blaasfunctie, die ervoor zorgt dat je altijd zicht hebt op de zaaglijnen. Zo kun je met groot gemak en precisie werken, zelfs als de klus langer duurt dan verwacht. De metalen voetplaat zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid, terwijl de mogelijkheid tot verstelling van deze plaat je versteksnedes tot 45 graden geeft.

Of je nu laminaat, hout, aluminium, parket, spaanplaat, keramiekplaten of rubber moet zagen, deze decoupeerzaag is perfect voor de klus. En dankzij de stofafzuiging blijft je werkplek ook nog eens schoon. De PST 650 is ideaal voor kleinere zaagklussen zoals het zagen van decor- en profielwerk.

Als Jigsaw specialist kan ik met zekerheid zeggen dat de Bosch PST 650 een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, lichtgewicht decoupeerzaag. Het enige nadeel is dat er slechts één zaagblad wordt meegeleverd maar dit is een kleine kanttekening bij de vele voordelen van deze decoupeerzaag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5. Skandia Figuurzaagset 7-delig Karton

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Een 7- delige Skandia figuurzaagset. Met een figuurzaag kun je heel precies zagen door dun plaatmateriaal van hout (triplex), metaal en kunststof. Door het dunne zaagblad is het mogelijk om allerlei complexe vormen en bochten te zagen. Het zaagje wordt onder spanning in de beugel gespannen, niet te slap en niet te strak.Figuurzagen worden professioneel gebruikt door goud- en zilversmeden bij het maken van sieraden. De belangrijkste specificaties • CE gekeurd • In kartonnen geschenkverpakking • Complete set De voordelen van Skandia Figuurzaagset 7-delig Karton Complete set zodat je meteen aan de slag kunt. Geschikt voor modelbouw en maquettebouw. Wat zit er in de verpakking? • 1 figuurzaagbeugel 30 cm • 1 plankje • 1 klem 50 mm • 1 figuurzaagsleutel • 1 kokertje met gesorteerde figuurzaagjes • 1 priem • 1 voorbeeld Tips & Tricks Leuk figuurzaag starterpakket voor kinderen. Af en toe met je zaagje door een waxinelichtje en het zagen gaat een stuk soepeler. Over het merk Skandia Kiezen voor het merk Skandia is kiezen voor een goed stuk gereedschap. Skandia staat garant voor een degelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van hamers en schilderspullen tot handzagen, en van waterpassen tot beitels en scharen; alles is zo ergonomisch en handzaam mogelijk gemaakt om jarenlang plezier van te hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Rayher hobby materialen Complete hobby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rayher hobby materialen Complete hobby

 • list plusHet voordeel van deze hobby materialen is dat ze sterk en praktisch in gebruik zijn.
 • list plusEen ander voordeel is dat de materialen veelzijdig zijn.
 • list plusDe materialen zijn ook eenvoudig te verwerken.

Nadelen Rayher hobby materialen Complete hobby

 • list plusDe kwaliteit van de materialen is gemiddeld.
 • list plusHet is ook moeilijk om de materialen te gebruiken.
 • list plusDe materialen zijn ook slap.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.2

Figuurzagen set bestaande uit: 1x figuurzaag, 1x zaagplankje, 1x inspanklem en 10x zaagbladen. De figuurzaag is een veelgebruikte gereedschap en kan o.a. worden gebruikt om hout en piepschuim te zagen. Max. zaagdiepte: 30 cm. bestaande uit 1x Complete hobby figuurzaag set inclusief 5x zaagbladen, 1x 5x stuks figuurzaag bladen 13 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Figuurzaag voor houtbewerking: Bosch PST 900 PEL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PST 900 PEL

 • list plusDit model is sterk en geschikt voor het zagen van dunne materialen.
 • list plusHet is eenvoudig om de bladen te verwisselen.
 • list plusDe Bosch PST 900 PEL heeft een precieze zaagfunctie.

Nadelen Bosch PST 900 PEL

 • list plusDe Bosch PST 900 PEL is niet waterbestendig.
 • list plusHet is niet stofdicht.
 • list plusHet heeft geen veiligheidsfuncties.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige decoupeerzaag? Dan is de Bosch PST 900 PEL zeker de moeite waard om te bekijken. Met deze zaagmachine kun je soepel door hout, aluminium en staal snijden tot wel 90 mm diep. De zaagsnelheid is variabel, waardoor je het tempo makkelijk kunt aanpassen aan het materiaal dat je bewerkt. Bovendien beschikt deze decoupeerzaag over handige functies die zorgen voor extra precisie en controle tijdens het zagen.

Met het CutControl zaaglijnvizier heb je altijd een duidelijk beeld van de zaaglijn op je werkstuk, wat ervoor zorgt dat je je materialen precies kunt positioneren. Daarnaast heeft de machine een ingebouwde verlichting waardoor je ook in minder verlichte ruimtes goed kunt zien wat je doet. Het PowerLight verlichtingsconcept biedt optimaal zicht op het zaagbereik en het werkstuk. Zo kun je nauwkeurig werken en fouten voorkomen.

Een ander handig kenmerk van de Bosch PST 900 PEL is het SDS-systeem, waarmee je zaagbladen snel en gemakkelijk kunt wisselen met één hand. De pendelwerking zorgt voor een hogere bewerkingssnelheid en het aantal zaagbewegingen kan worden afgestemd op het materiaal dat je bewerkt. Ook het zaagbladdepot is een pluspunt, waardoor je altijd het juiste zaagblad bij de hand hebt.

Wat deze decoupeerzaag echt onderscheidt van andere modellen is de combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak. De Bosch PST 900 PEL is ideaal voor klussen in huis, zoals het zagen van planken, het maken van meubels of het bewerken van metalen onderdelen. Het is een krachtige en betrouwbare machine die je in staat stelt om snel en efficiënt te werken.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige decoupeerzaag met veel handige functies, dan is de Bosch PST 900 PEL zeker een aanrader. Dankzij de variabele zaagsnelheid, het SDS-systeem en de pendelwerking kun je snel en nauwkeurig werken. Bovendien is de machine erg gebruiksvriendelijk en kun je deze makkelijk bedienen met één hand. Het enige nadeel is dat de decoupeerzaag relatief zwaar kan zijn, wat vermoeidheid kan veroorzaken bij langdurig gebruik.

Al met al is de Bosch PST 900 PEL een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige decoupeerzaag van topkwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Pebaro figuurzaag set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

Set met diverse gereedschappen te gebruiken bij het figuurzagen, 7 delig

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Figuurzaag voor professionals: Bosch PST 800 PEL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PST 800 PEL

 • list plusDe Bosch PST 800 PEL is krachtig en snel, waardoor het ideaal is voor zware klussen.
 • list plusDoor het compacte en lichte design is deze zaagmachine gemakkelijk te verplaatsen.
 • list plusHet heeft een veilige pendelstand, waardoor het veilig is in gebruik.

Nadelen Bosch PST 800 PEL

 • list plusHet verwisselen van de zaagbladen is lastig.
 • list plusHet is verhoudingsgewijs duur in vergelijking met andere zaagmachines.
 • list plusDe Bosch PST 800 PEL is niet geschikt voor fijnere klussen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een krachtige decoupeerzaag die gemakkelijk te hanteren is? Dan is de Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag een uitstekende keuze! Met zijn pendelwerking zaag je snel door diverse materialen heen, zoals aluminium, laminaat, parket, vloerplanken, spaanplaat, diverse soorten kunststof en pijpen. Het zaaglijnvizier CutControl zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurig zaagt en met het antisplinterplaatje heb je minder last van splintervorming.

Wat deze decoupeerzaag uniek maakt, is het lage gewicht en compacte formaat. Hierdoor ligt de zaag comfortabel in de hand en kun je hem gemakkelijk manoeuvreren. Daarnaast is er op de machine ruimte om 6 zaagbladen op te bergen en is het SDS-systeem ideaal om het zaagblad snel te wisselen.

Met een vermogen van 530 W en een zaagdiepte van 80 mm in hout, is deze decoupeerzaag krachtig genoeg voor de meeste klussen. Bovendien is er een stofafzuiging aanwezig, wat het werken met de zaag nog aangenamer maakt.

Een extra voordeel is dat er bij de decoupeerzaag een Promoline zaagbladenset wordt geleverd, waardoor je direct aan de slag kunt.

Al met al is de Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag een uitstekende keuze voor elke klusser die op zoek is naar een krachtige, nauwkeurige en gemakkelijk te hanteren zaag.

Mijn persoonlijke mening is dat deze decoupeerzaag een geweldige aanvulling is op elke gereedschapskist. Het enige nadeel is dat het aantal meegeleverde zaagbladen beperkt is, maar dit is gemakkelijk op te lossen door extra zaagbladen aan te schaffen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
8.1

Je zaagt door planken van maximaal 80 millimeter dik met de Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag. De maximale zaagdiepte in metaal is 5 millimeter. Dankzij de pendelfunctie zaag je met minimale trillingen snel door planken heen. Met een gewicht van 2 kilogram klus je langdurig en zonder verzuring in je armen. Het zaaglijnvizier zorgt dat het volgen van de zaaglijn een fluitje van een cent is. Daarnaast zorgt de antispliterstrip voor nette zaagsnedes. In het zaagbladdepot berg je tot wel 6 zaagbladen op. Handig, want zo heb je ze snel bij de hand en verwissel je ze snel en zonder extra gereedschap.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 maart in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van figuurzagen. Er zijn immers 54 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!