Hoe komt deze geweldige Liniaal reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Liniaal ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Liniaals, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Liniaals die die je kunt kopen in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Liniaals het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Liniaals stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Liniaals in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Transparant liniaal 30 cm. Met deze liniaal kunnen zowel centimeters en millimeters als inches worden opgemeten. Materiaal: plastic. Lengte: 30 cm.

1. Transparant liniaal 30 cm


Product informatiePlus or Show more

Rechte liniaal gemaakt van aluminium met duidelijke zwarte schaaldeling in cm en in inches Deze liniaal is aan de onderkant voorzien van een handige anti-slip strook, zodat de liniaal tijdens het tekenen van lijnen niet kan verschuiven Schaalindeling: - 30 cm - 12 inch

2. Liniaal Recht - Lengte 30 cm - 12 inch - Aluminium


Product informatiePlus or Show more

Een koershoekmeter werkt met een onderverdeling in 360 graden en bestaat uit 2 draaibare schijven. Hiermee kun je de koers bepalen of uitzetten. Leg de koershoekmeter met het midden op je beginpunt, draai de noordpijl (0 graden) naar het noorden en draai de rode lijn naar de plaats waar het punt zich bevindt wat je wilt meten en lees daar de koers af. Je kan er ook hoeken van gebouwen mee meten (een gewone hoek, een stompe hoek, een scherpe hoek of een gestrekte hoek).

3. Kangaro Koershoekmeter 126mm - 360 graden - 2 draaibare schijven - Kunststof


Product informatiePlus or Show more

Dit setje bevat plastic reken en meet hulpmiddelen die bestaan uit een liniaal van 30 cm, twee driehoek linialen, een gradenboog en een geodriehoek.

4. Liniaal Set 5 stuks


Product informatiePlus or Show more

Aluminium Driekantige Schaallat 1:20 / 1:25 / 1:50 / 1:75 / 1:100 / 1:125 Met schaalindeling 1:20 , 1:25 , 1:50 , 1:75 , 1:100 , 1:125. Ideaal voor het werken op schaal. Met schaalindeling 1:20 , 1:25 , 1:50 , 1:75 , 1:100 , 1:125. Ideaal voor het werken op schaal. driekant liniaal met 6 schaalindelingen 300 mmÂ

5. Aluminium Driekantige Schaallat 1:20 / 1:25 / 1:50 / 1:75 / 1:100 / 1:125


Product informatiePlus or Show more

Liniaal van metaal. 30 cm. Makkelijk in gebruik door de duidelijke cijfers Wat is een liniaal? Dit is een langwerpig meetinstrument. Zoals afgebeld op de afbeelding worden duidelijk cijfers gebruikt om eenvoudig de lengte of breedte van een product of voorwerp te kunnen meten. Het wordt ook vaak gebruikt om langs de liniaal een iets af te snijden. Of een productie tekening op schaal te kunnen te kunnen tekenen. Besteld u meerdere linialen dan krijgt automatisch korting. U ziet de korting direct in uw winkelwagen.

6. Liniaal metaal 30 cm


Product informatiePlus or Show more

SVP GOED LEZEN. DIT ZIJN DUNNE EN FLEXIBELE LINIALEN. - Deze set met 6 DUNNE coupeuse linialen zijn ideaal om mooie ronde lijnen te tekenen. Er staat een duidelijke schaalverdeling op in hele centimeters en in halve centimeters. De linialen zijn 1 mm dik en flexibel buigzaam en transparant, dus dat is heel fijn werken! Je kunt ze gebruiken voor mooie strakke rondingen bij patroontekenen van schouderkoppen, halslijnen, kragen, heupen bij rokken, broeken en ga zo maar door! We gebruiken ze zelf ook en vinden ze echt superfijn werken. Een potlood, pen of rolmes gaat er super netjes en strak langs. BEKIJK OOK EVENTJES DE VIDEO

7. Coupeuse liniaal - linialen set - copeuseliniaal (6 linialen)


Product informatiePlus or Show more

Stalen 50 cm liniaal met gegraveerde maatverdeling - in zakje

8. Stalen 50 cm liniaal met gegraveerde maatverdeling


Product informatiePlus or Show more

T- Liniaal. Met dit gespecialiseerde tekeninstrument kunt u met gemak horizontale lijnen tekenen. Dit pakket bevat een 30 cm T-vierkant gemaakt van duurzaam transparant plastic

9. Westcott - T liniaal - 30cm - transparant


Product informatiePlus or Show more

Snijliniaal, 30cm. Met stalen snijrand, anti-sliplaag en centimeter verdeling.

10. Snijliniaal Westcott 30cm met anti-slip


Gerelateerde artikelen aan Liniaals


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Liniaals er zijn namelijk 701 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Liniaal kopen.