Hoe komt deze super Handboor reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Handboor ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Handboors, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Handboors die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Handboors het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Handboors stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Handboors

De beste Handboors in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze mini aluminium handboor met 10-delige bitset is ideaal voor het bewerken en modelleren van diverse materialen. De handboor is vervaardigd uit aluminium alloy waardoor deze boor lichgewicht is en heerlijk in de hand licht. De bits zijn gegoten uit high speed roestvrij staal en daardoor zeer solide en duurzaam in gebruik. Kenmerken: Aluminium handboor hobby. Precies, nauwkeurig en efficiënt. Geschikt om in hout, plastic, rubber en andere materiaal een gat te boren. Niet geschikt voor staal, ijzer, steen. Specificaties: Materiaal: Aluminium Lengte: 95mm Kleur: zwart Klembereik: 0.3-3.2mm Hoge precisie, kan 0,3 -3.2mm boor clip. Inclusief 10-delige bitset.

1. Mini Aluminium Handboor - 10-delige Bitset Handboormachine / Handboortje


Product informatiePlus or Show more

Met deze kleine handboor verander je in no time in een bekwaam klusjesman. Hij is bruikbaar bij allerlei materialen zoals hout, plastic en rubber. De bijgeleverde bits (10 stuks) zijn van krachtig roestvrijstaal, de boor zelf is gemaakt van aluminium. Door het kleine formaat is hij enorm lichtgewicht en handig in gebruik. De handboor is zwart en 95mm lang. Alles bij elkaar is dit een handige, duurzame en eenvoudig te gebruiken handboor!

2. Mini Handboor 10-Delige Bitset - Boormachine - Aluminium Handboorapparaat


Product informatiePlus or Show more

Handige fretboren set om gaatjes voor te boren met de hand. Door het voorboren maakt u alvast een klein gaatje in bijvoorbeeld harde hout, waardoor de houtschroef veel makkelijker in het hout gedraaid kan worden. De houtschroef kan immers niet zomaar wegslippen en verwondingen of krassen veroorzaken. U ontvangt vier handboortjes in verschillende lengtes. Materiaal: metaal. Kleur: zwart.

3. 1x Handboren / fretborenset - 4-delig - gaatjes voorboren in hout - klusbenodigheden / gereedschapsets


Product informatiePlus or Show more

The Drill is a well known and valuable tool for the converter and modeler. Drill holes in metal, resin and plastic miniatures with the drill bits provided.- USE FOR PLASTIC, RESIN AND METAL MINIATURES - INCLUDES 3 DRILL BITS: 1.0, 1.4 & 1.8 mm - DRILL HEAD FITS UP TO 3MM DRILL BIT

4. Miniature & Model Drill (The Army Painter)


Product informatiePlus or Show more

Handboor (dus niet elektrisch!) voor hobby of professioneel gebruik, geschikt om te boren in aluminium, kunststof, hout, rubber, kurk en vergelijkbare materialen. Precies, nauwkeurig en efficiënt. Niet te gebruiken voor het boren in staal, ijzer en steen, althans, niet met de meegeleverde boortjes. Specificaties: Lengte: 90 mm Materiaal: aluminiumlegering Kleur: zwart Materiaal: HSS 10 stuks mini spiraalboren inbegrepen: 0.5, 0.6, 0.7, 0.8, 0.9, 1.0, 1.2, 1.5, 1.8, 2.0 mm Hoge precisie, kan boortjes van 0.3 - 3.2 mm vastgrijpen. Geschikt voor bijvoorbeeld het maken of repareren van sieraden en horloges, modelbouw. Ook het voorboren van hout voor schroefjes gaat eenvoudig, het is namelijk toch wat eenvoudiger dit artikel hiervoor te gebruiken dan een elektrische boormachine.

5. Micro handboor zwart (met 10 boortjes)


Product informatiePlus or Show more

Met deze handige fretboortjes van 2.5 mm, 3.0 mm en 4.0 mm boort u eenvoudig een gat in dun hout. Dit is onmisbaar bij o.a. figuurzagen als u niet aan de rand van een stuk hout kunt beginnen te zagen. Door het boorgat steekt u vervolgens het zaagblad van de figuurzaag. De handboren hebben een dwars geplaatst handvat waarmee de boor rondgedraaid kan worden. De punt is schroefvormig, waardoor de boor tijdens het draaien het hout wordt ingetrokken. Ook wel een houtfret genoemd. Connex is het merk voor de veeleisende klusser. German quality betekent bij ons vaak Made in Germany en dat betekent kwaliteit. Daarom is de garantie op dit gereedschap 10 jaar!

6. Connex COXT802010 Set Handboren 2.5 + 3.0 + 4.0 mm


Product informatiePlus or Show more

De handboor is voorzien van hardhouten handvaten en een dubbel tandwiel voor een soepel gebruik. De 6 mm, 3-kaak span hals wordt met de hand vast gedraaid.

7. Silverline Handboormachine 290 mm


Product informatiePlus or Show more

2 boorsleutels van 10 en 13 mm. Heeft u vragen over dit product, neem dan contact met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.

8. Boorsleutels 2 delig


Product informatiePlus or Show more

Met dit handige gereedschapssetje kunt u elk precisiewerkje aan! Deze BukkitBow Mini Handboor is onmisbaar voor al uw piepkleine boorklusjes in hout, aluminium, rubber en kunststoffen zoals plastic. In de meegeleverde 25-delige bitset vindt u altijd het juiste boortje om een gaatje met exact de juiste maat te kunnen boren. Deze slimme handboor mag in geen enkele gereedschapskist ontbreken. De BukkitBow Mini Handboor is klein van formaat maar wel heel sterk, robuust en degelijk. Dit begerenswaardige gereedschap is gemaakt van aluminium waardoor het gewicht slechts 28 gram bedraagt en het apparaat heerlijk in de hand ligt. De bijgeleverde 25 boortjes zijn vervaardigd van hoge kwaliteit roestvrij staal waardoor ze lang meegaan. Door de grote keus in verschillende formaten is het juiste boortje voor uw klus snel gevonden. Materiaal van de handboor: aluminium Materiaal van de meegeleverde boortjes: roestvrij staal Kleur: zwart als op foto Weegt slechts 28 gram Geschikt voor hout, aluminium, rubber, kunststof Perfect hulpmiddel voor diverse hobby’s Dit slimme handboortje is bij uitstek geschikt voor gebruik door modelbouwers, horlogemakers en ontwerpers van sieraden. Ook bij het uitvoeren van computerreparaties kan dit precisie-instrument een erg nuttige hulp zijn. Zowel hobbyisten als professionals kunnen met dit prachtige stukje hoogwaardig gereedschap heel secuur werken en een perfect resultaat afleveren. Vul nu uw gereedschapskist aan met de handige BukkitBow Mini Handboor inclusief een 25-delige set boortjes en ervaar het plezier van werken met een instrument van topkwaliteit!

9. BukkitBow Mini Handboor Met 25-Delige Bitset – Aluminium Handboortje - 25 Boortjes Inbegrepen


Product informatiePlus or Show more

Superhandige handboor voor hobby of professioneel gebruik, geschikt om te boren in aluminium, kunststof, hout, rubber, kurk en vergelijkbare materialen. Perfect voor het kleine werk, bijvoorbeeld met hout. Dit model is groter dan de andere (mini) handboren die wij verkopen. Precies, nauwkeurig en efficiënt. Niet geschikt om te boren in harde materialen zoals staal, ijzer en steen. Dit artikel werkt niet op een batterij, maar gebruikt de kracht van de hand. Het dopje op de achterkant kan losgetrokken worden en dan kunnen losse boortjes bewaard worden in de schacht. Aan de voorkant bevindt zich de 'quick change' adapter. Door aan de kop te draaien zal de mond zich openen en sluiten, waarmee boortjes, waaronder de meegeleverde, vastgezet kunnen worden. Specificaties: Lengte: 12 cm Materiaal: aluminiumlegering Kleur: zilver 10 stuks mini spiraalboren inbegrepen: 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.2mm, 2.5mm, 2.8mm, 3.0mm. Hoge precisie, kan boortjes van 0.8 - 3.0 mm vastgrijpen. Geschikt voor bijvoorbeeld het maken of repareren van sieraden en horloges, modelbouw. Ook het voorboren in hout is toch wat eenvoudiger met dit artikel dan met een elektrische boormachine.

10. Stevige handboor zilver met 10 boortjes (0.8 - 3.0 mm)


Artikelen die soortgelijk zijn aan Handboors


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Handboors. Er zijn immers 33 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Handboor kopen.