Bestenu

Wat is de beste leidingzoeker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede leidingzoeker is een lastige uitdaging. Wat is de beste leidingzoeker van 2023? Na het testen van 93 leidingzoekers kwam de Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen als beste getest uit onze leidingzoeker-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de leidingzoekers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 leidingzoekers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige leidingzoeker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste leidingzoekers

1Score: 9.9
Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen
Beste Leidingzoeker voor elektriciens
Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
MAKA Digitale leidingzoeker - Koper, oranje | zwart | grijs
Beste Leidingzoeker voor loodgieters
MAKA Digitale leidingzoeker - Koper, oranje | zwart | grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver
Beste Leidingzoeker voor doe-het-zelvers
Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
5 in 1 Leidingdetector zwart
5 in 1 Leidingdetector zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
LUSQ® Leidingdetector Detecteert tot 120 zwart
LUSQ® Leidingdetector Detecteert tot 120 zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Bosch Professional GMS120 - Leidingzoeker blauw
Bosch Professional GMS120 - Leidingzoeker blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm zwart
Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Allteq Kabeltester Kabelzoeker groen
Allteq Kabeltester Kabelzoeker groen
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart
Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Precision Leidingdetector Inclusief 9V Batterij grijs | zwart | oranje
Precision Leidingdetector Inclusief 9V Batterij grijs | zwart | oranje
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Leidingzoeker Koopgids

Je gaat een gat boren en je weet dat er een leiding in de muur zit, maar waar zit deze leiding precies? Om veilig je gat te boren, gebruik je een leidingzoeker. Waar je op let bij de aankoop van een leidingzoeker, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten leidingzoekers zijn er?

Er zijn leidingzoekers die verschillende materialen kunnen detecteren. Zo zijn er leidingzoekers die ijzerhoudende en/of niet-ijzerhoudende metalen, elektriciteitsleidingen en houten onderconstructies detecteren. Sommige leidingzoekers detecteren zelfs alle bovengenoemde materialen.

Controleer de specificaties van het apparaat voordat je deze koopt om erachter te komen wat hij precies detecteert. De meeste moderne leidingzoekers hebben een scherm waarop je zeer nauwkeurige metingen afleest. Sommige displays vertellen je zelfs welke richting je op moet zoeken om een bepaald materiaal te vinden.

Door welke materialen kun je een leiding zoeken?

Je gebruikt een leidingzoeker in muren en plafonds. Met een leidingzoeker zoek je niet alleen leidingen, maar ook metalen of houten onderconstructies. Hierdoor boor je veilig in je muur zonder door leidingen heen te boren.

Tot hoe diep detecteert een leidingzoeker?

Tot hoe diep een leidingzoeker detecteert, hangt af van het merk en het model leidingzoeker. De meeste detectiedieptes liggen tussen de 70 mm en de 120 mm. Over het algemeen geldt dat hoe dieper de leidingzoeker detecteert, hoe duurderdeze is.

Is een leidingzoeker accuraat?

Een leidingzoeker meet op nauwkeurige wijze of er zich een leiding in de muur bevind op de plaats waar jij wilt gaan boren. Dat niet alleen: de meeste leidingzoekers detecteren ook houten en metalen onderconstucties en andere metalen. De nauwkeurigheidneemt echter af naarmate de batterijen van het apparaatje leeg raken.

Waarom gebruik je een leidingzoeker?

Een leidingzoeker is ideaal en bijna onmisbaar als je in een muur gaat boren waarvan je weet dat er leidingen doorheen lopen, maar niet waar deze precies zitten. Door een leidingzoeker te gebruiken, boor je met je goede boormachine toch gaten in de muur zonder risico te lopen iets te raken.

Ook detecteren de meeste leidingzoekers houten onderconstructies. Hierdoor boor je juist in de houten balk achter de muur. Dit doe je vooral voor extra stevigheid. Een leidingzoeker bied je zodoende niet alleen zekerheid, maar ook veiligheid.

hero illustration

Hoe testen we leidingzoekers?

Om de beste leidingzoeker te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze leidingzoeker-test hebben we 93 leidingzoekers geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze leidingzoeker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze leidingzoeker-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne leidingzoeker-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste leidingzoeker in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 93 leidingzoekers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste leidingzoekers in een oogopslag

1. Beste Leidingzoeker voor elektriciens: Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen

 • list plusDeze leidingzoeker heeft een mooi design.
 • list plusHet apparaat is precis in metingen.
 • list plusHet is gemakkelijk te hanteren.

Nadelen Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen

 • list plusHet apparaat heeft een onnauwkeurige meting.
 • list plusHet is lastig om goede metingen te krijgen.
 • list plusHet is lastig om het apparaat stevig vast te houden voor goede metingen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke leidingzoeker die snel en eenvoudig resultaten oplevert? Dan is de Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen een goede keuze. Met dit meetgereedschap detecteer je moeiteloos metalen objecten en spanningvoerende leidingen, zodat je veilig gaten kunt boren in muren en plafonds voor bijvoorbeeld het ophangen van schilderijen of lampen. Het bedieningsconcept met slechts één knop maakt het toestel gemakkelijk te hanteren en het driekleurige LED-scherm en waarschuwingssignalen geven duidelijk aan waar je wel of niet mag boren.

Het meetgereedschap is geschikt om spanningvoerende leidingen (zoals een stroomleiding) en metalen (zoals staal en koper) te detecteren. Het is belangrijk om op te merken dat het meetgereedschap om technologische redenen geen honderd procent veiligheid kan garanderen. Wij adviseren dan ook om je altijd door andere informatiebronnen als bouwtekeningen en foto's uit de bouwfase in te dekken, voordat je gaat boren, zagen of frezen in muren, plafonds of vloeren. Invloeden van buitenaf zoals luchtvochtigheid of nabijheid tot andere elektrische apparaten kunnen de nauwkeurigheid van het meetgereedschap belemmeren.

Wat deze leidingzoeker van Bosch uniek maakt, is de mogelijkheid om groene objecten te detecteren. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld wilt weten waar de watertoevoerleidingen lopen. Het apparaat is ook compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is naar verschillende locaties.

Als specialist op het gebied van leidingzoekers, kan ik zeggen dat dit meetgereedschap een goede keuze is voor doe-het-zelvers en professionals. Het is eenvoudig te gebruiken en de resultaten zijn snel en nauwkeurig. Het is echter belangrijk om op te merken dat de nauwkeurigheid van het meetgereedschap kan worden beïnvloed door verschillende factoren, dus het is altijd verstandig om andere informatiebronnen te raadplegen voordat je gaat boren.

Al met al is de Bosch Truvo Leidingzoeker - Detecteert groen een handig meetgereedschap dat je tijd en moeite bespaart bij het klussen. Ik raad het zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Leidingzoeker voor loodgieters: MAKA Digitale leidingzoeker - Koper, oranje | zwart | grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKA Digitale leidingzoeker - Koper, oranje | zwart | grijs

 • list plusDeze leidingzoeker heeft een fraai design.
 • list plusDeze leidingzoeker is extreem nauwkeurig.
 • list plusHet materiaal van deze leidingzoeker is van uitstekende kwaliteit.

Nadelen MAKA Digitale leidingzoeker - Koper, oranje | zwart | grijs

 • list plusEr is geen geïntegreerde verlichting.
 • list plusDeze leidingzoeker is niet compatibel met alle soorten leidingen.
 • list plusDeze leidingzoeker is niet waterdicht.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een betrouwbare leidingzoeker die je helpt bij het boren in muren zonder elektrische leidingen, waterleidingen of betonwapening te raken? Dan moet je de MAKA digitale leidingzoeker (MK10) hebben! Dit apparaat heeft een optimale scandiepte zodat je niet per ongeluk in een waterleiding boort die net iets dieper ligt dan jouw scanbereik. De scanner van MAKA heeft namelijk een bereik tot 120 mm voor metaal, 100 mm voor koperen leidingen, 50 mm voor stroomdraden en 38 mm voor hout. Dit is een indrukwekkende nauwkeurigheid die je niet bij alle leidingzoekers tegenkomt.

Het apparaat biedt ook precisie en een auditief alarm. Het display toont nauwkeurig aan welke kant van het apparaat een potentieel obstakel onder het oppervlak ligt. Het apparaat heeft ook een auditief alarm dat steeds luider wordt naarmate je dichter bij jouw doelwit komt. Het verlichte LCD display zorgt ervoor dat je ook in donkere ruimtes duidelijk kunt zien wat je doet. Het apparaat werkt op één 9 volt batterij en kan maar liefst 6 uur aaneengesloten werken.

Wat deze leidingzoeker bijzonder maakt, is dat hij je visueel en auditief ondersteunt bij het detecteren van metaal, leidingen, stroomkabels en hout. Dit is een zeer handige functie die ervoor zorgt dat je zeker weet waar je moet boren en waar niet. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en zeer nauwkeurig. Het enige nadeel is dat het apparaat slechts op één 9 volt batterij werkt.

Over het algemeen is de MAKA digitale leidingzoeker (MK10) een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leidingzoeker. Het apparaat biedt uitstekende nauwkeurigheid en precisie, en is gemakkelijk te gebruiken. Hoewel het apparaat slechts op één 9 volt batterij werkt, is het een uitstekende keuze voor iedereen die zeker wil zijn dat ze op de juiste plek in hun muur boren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Leidingzoeker voor doe-het-zelvers: Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver

 • list plusHet design van deze leidingzoeker is fraai.
 • list plusDe prijs van deze leidingzoeker is betaalbaar.
 • list plusDe leidingzoeker geeft nauwkeurige metingen.

Nadelen Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver

 • list plusDe meting is niet nauwkeurig bij dunne wanden.
 • list plusHet is moeilijk om de leidingzoeker goed te kalibreren.
 • list plusHet is moeilijk om de leidingzoeker te bedienen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige leidingzoeker? Dan is de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver de perfecte keuze voor jou! Dit innovatieve apparaat is geschikt voor zowel professionele klussers als doe-het-zelf klussers. Het detecteert en meet leidingen, houten balken, koper, bedrading en metaal, zodat je veilig en snel aan de slag kunt gaan.

Wat deze leidingzoeker van Dekko Tools onderscheidt van andere producten, is de gevoelige detectie tot wel 60mm. Hierdoor kun je met grote nauwkeurigheid bepalen waar leidingen en andere materialen zich bevinden. Ook de automatische kalibratie en de detectiemelder indicator middels geluid en beeld op het LCD scherm zijn handige features die het apparaat nog gebruiksvriendelijker maken.

Met een gewicht van slechts 245 gram en compacte verpakking van 90 x 46 x 187 mm is deze leidingzoeker gemakkelijk te hanteren en op te bergen. Bovendien wordt hij geleverd met een 9V batterij en handleiding, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Als specialist in Pipe finder kan ik met overtuiging zeggen dat de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker 5 zwart/zilver een topkeuze is voor klussers van elk niveau. Het apparaat is nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Het enige nadeel is dat het apparaat geen dieptemeter heeft, dus het is soms moeilijk om te bepalen hoe diep de leiding of het object zich bevindt. Maar al met al is dit een geweldige tool die zijn geld zeker waard is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. 5 in 1 Leidingdetector zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 5 in 1 Leidingdetector zwart

 • list plusHet voordeel van deze leidingzoeker is dat het licht en makkelijk te bedienen is.
 • list plusDeze leidingzoeker heeft een nauwkeurige meting.
 • list plusEen laatste voordeel van deze leidingzoeker is dat het een mooi design heeft.

Nadelen 5 in 1 Leidingdetector zwart

 • list plusDeze leidingzoeker maakt een irritante piep als er metaal in muren of plafonds wordt gedetecteerd.
 • list plusEr wordt geen batterij meegeleverd met deze leidingzoeker.
 • list plusDeze leidingzoeker detecteert geen kabels.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij op zoek naar een leidingzoeker die je helpt bij het vinden van houten en metalen objecten, elektriciteitsdraden en -kabels in de muur? Dan is de 5 in 1 Leidingdetector zwart van Lomvum de perfecte oplossing voor jou! Deze leidingzoeker heeft 4 scanstanden en kan gebruikt worden op verschillende oppervlakten. Zo vind je gemakkelijk het midden en de randen van houten en metalen objecten en detecteer je bedrading en leidingen.

Wat deze leidingzoeker bijzonder maakt, is dat het apparaat automatisch kalibreert als je hem opstart. Ook beschikt de Lomvum leidingzoeker over een geluidsalarm en LCD-scherm, zodat je ook in slecht verlichte of donkere kamers veilig kunt boren. Met de exacte en diepe modus kun je op verschillende afstanden extreem accuraat te werk gaan.

De verpakking van de Lomvum leidingzoeker is compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende projecten. De leidingzoeker detecteert koper, ijzer, lood en andere metalen in muren tot wel 120 mm dik. Hierdoor is deze leidingzoeker niet alleen geschikt voor kleinere projecten, maar ook voor grotere renovatie- en sloopprojecten.

Het enige nadeel van deze leidingzoeker is dat het apparaat niet draadloos is. Verder zijn er geen nadelen te noemen. De Lomvum 5 in 1 Leidingdetector zwart is een betrouwbare en handige tool voor elke klusser. Het is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een leidingzoeker die je kunt gebruiken voor verschillende oppervlakten en metalen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. LUSQ® Leidingdetector Detecteert tot 120 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LUSQ® Leidingdetector Detecteert tot 120 zwart

 • list plusDankzij het geavanceerde ontwerp van deze leidingzoeker kunnen nauwkeurige metingen worden uitgevoerd.
 • list plusDeze leidingzoeker is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vele jaren meegaat.
 • list plusDeze leidingzoeker is klein en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.

Nadelen LUSQ® Leidingdetector Detecteert tot 120 zwart

 • list plusHet heeft geen geluidsignaal om de leidingen te lokaliseren.
 • list plusEen ander nadeel van deze leidingzoeker is dat het geen LED-lampjes heeft om het gebied te verlichten.
 • list plusHet heeft geen automatische aanwijzingen om de leidingen te vinden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij ook zo klaar met het onnodig boren in leidingen en bedradingen? Dan is de LUSQ Leidingzoeker dé oplossing voor jou! Dit multifunctionele apparaat detecteert niet alleen hout en metaal, maar ook leidingen en bedradingen tot wel 120mm diep. En dat allemaal met extreme nauwkeurigheid.

Wat deze leidingdetector zo bijzonder maakt is de autokalibratie en het lampensysteem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat direct klaar is voor gebruik en je meteen kan zien waar wel en niet geboord kan worden. Met de verschillende scanmodi kan je snel en gemakkelijk verschillende objecten markeren.

Niet alleen is de LUSQ Leidingzoeker veilig en betrouwbaar, maar ook nog eens compact en makkelijk in gebruik. Het LED lampensysteem en het waarschuwingsalarm maken het klussen een stuk prettiger en veiliger.

Een nadeel van deze leidingdetector is dat het apparaat vrij zwaar kan aanvoelen na een tijdje gebruiken. Ook kan het soms moeilijk zijn om het apparaat precies op de juiste plek te krijgen.

Al met al is de LUSQ Leidingzoeker een fantastisch apparaat dat je veel klusplezier zal brengen en je vooral veel tijd en frustratie zal besparen. Een absolute aanrader voor iedereen die graag klust!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. Bosch Professional GMS120 - Leidingzoeker blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Professional GMS120 - Leidingzoeker blauw

 • list plusEen voordeel van deze leidingzoeker is dat het nauwkeurig en reliabel is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het compact en licht is, waardoor het gemakkelijk te transporteren is.
 • list plusHet heeft een krachtig signaalsterkte, waardoor het gemakkelijk is om verborgen leidingen te detecteren.

Nadelen Bosch Professional GMS120 - Leidingzoeker blauw

 • list plusHet is overgevoelig voor elektrische stroom velden, waardoor de metingen onnauwkeurig kunnen zijn.
 • list plusEen ander nadeel is dat het lastig te bedienen is als je geen ervaring hebt met dit soort apparaten.
 • list plusHet scherm is lastig leesbaar als je het niet op de juiste hoek houdt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

Ben jij ook zo klaar met het gissen waar die vermaledijde leidingen in de muur zitten? Met de Bosch Professional GMS 120 detector is dat probleem verleden tijd! Deze blauwe leidingzoeker spoor je waterleidingen, elektriciteitsleidingen, houten onderconstructies en kunststof leidingen op, tot een diepte van 12 cm. Zo weet je precies waar je wel of niet kunt boren. En het beste van alles? Door de automatische kalibratie worden alle objecten gevonden en toepassingsfouten vermeden. Geen gedoe meer met onbetrouwbare resultaten dus!

Wat deze leidingzoeker ook zo handig maakt, is de Center Finder-schaal. Deze geeft namelijk de exacte positie aan van het voorwerp dat jij gedetecteerd hebt. Zo weet je niet alleen waar de leidingen lopen, maar ook hoe ver ze van elkaar af zitten. En dankzij de led-verlichting is de detector ook goed te raadplegen in donkere ruimtes.

Nog beter betrouwbare detectie van objecten wordt mogelijk gemaakt door de driekleurige LED-lichtring en de precieze weergave van het objectmidden met de „Center-Finder”-schaal alsook indicatie van de materiaaleigenschappen. De markeringsopening met LED-lichtring zorgt voor een betere zichtbaarheid van de resultaten.

De Bosch Professional GMS 120 detector heeft drie detectiemodi voor verschillende toepassingen: droogbouwmodus, metaalmodus en modus voor spanningvoerende leidingen. Zo kun je hem voor verschillende klussen gebruiken! Het enige nadeel is dat je de batterijen om de zoveel tijd moet vervangen.

Al met al is de Bosch Professional GMS 120 detector een handig hulpmiddel voor elke klusser die graag zekerheid wil bij het boren in wanden. Dankzij de betrouwbare resultaten en handige functies is dit een topkwaliteit leidingzoeker die zijn geld meer dan waard is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

Met de Sodex Precision Leidingzoeker weet je precies waar je moet boren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en extreem nauwkeurig. Detecteer objecten als hout, metaal, leidingen en bedradingen tot wel 120mm diep. De digitale leidingdetector beschikt over multifunctionele detectiemodus. Kies ervoor om diep te scannen of gebruik de excat modus om de precieze locatie van bijvoorbeeld bedradingen te markeren en randen van objecten te meten. Het apparaat kalibreert tijdens het opstarten vanzelf en is zo direct klaar voor gebruik. Waarom Professionals kiezen voor de Sodex Precision: Precisie: Veilige, betrouwbare detectie van elektrische leidingen en metaalobjecten. Simpel: Lampensysteem geeft aan waar waar niet en waar wel geboord kan worden. Snel: Nooit opstartproblemen met het autokalibratie systeem. Veilig: Waarschuwingsalarm. Prettig: Compact formaat, easy grip. Multifunctioneel Of je nu houten balken, bedradingen, leidingen of metalen objecten wilt markeren, dit apparaat kan het allemaal. Met 1 simpele druk op de knop wissel je van modus en kan je op zoek gaan naar het object. De leidingdetector heeft 4 verschillende detectiemodus, hieronder vind je een overzicht van elke modus. → Scanmodus 1: Vind het midden van Houten Balken → Scanmodus 2: Koper, IJzer, Lood en andere Metalen → DeepModus: tot wel 120mm Diep → ExactModus: Extreem Nauwkeurig, onder andere voor het vinden van randen. Veilig boren Neemt letterlijk de spanning van het klussen weg. Dankzij het LED Lampensysteem en het Waarschuwingsalarm markeer jij eenvoudig waar wel of niet geboord kan worden. Beweeg de scanner over de muur en wacht tot het lampje groen licht geeft. Geen opstartproblemen De professionele doorontwikkelde software van Sodex is ervoor gemaakt om het klussen zo makkelijk mogelijk te maken. Tijdens het opstarten kalibreert het apparaat automatisch waardoor je nooit opstartproblemen zult ervaren. Wacht enkel op het groene indicatielampje en je bent klaar om te scannen! 30 dagen bedenktijd Wij zijn overtuigd van ons product en bieden daarom een 100% niet goed, geld terug garantie aan. Ben jij niet tevreden, geen probleem retourneren kan binnen 30 dagen en is volledig gratis. Bestel vandaag en begin morgen direct met veilig boren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

8. Allteq Kabeltester Kabelzoeker groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.7

• Merk: Allteq • Product: kabeltester met toongenerator • Kleur: groen • Materiaal behuizing: kunststof • Frequentiebereik: 100 Hertz tot 300 Kilohertz • Audiosignaal: 1,5 Kilohertz • Voeding: 2 x 9 volt batterij (inbegrepen) • Set bestaande uit: zender en ontvanger • Afmetingen zender: 145 millimeter x 35 millimeter x 25 millimeter • Afmetingen ontvanger: 238 millimeter x 43 millimeter x 26 millimeter • Geschikt voor: 105, G1, G2, Solarhybrid, 220AC, 230ACX, 260ACX, 265ACX, 305, 308, 310, 315, 320, 330ACX, 420, 430X, 440, 450X, R38Li, R40Li, R45Li, R50Li, R70Li, R75Li, R80Li, R100Li, R130Li, R160Li, R165, R180, Sileno, smart Sileno, Sileno+ en smart Sileno+ • Inclusief: zender, ontvanger, 2 x 9 volt batterijen, RJ11 connector, opbergtas en 2 alligator clips • Garantie: 5 jaar Allteq kabeltester met toongenerator De Allteq kabeltester met toongenerator kan gebruikt worden voor het plaatsen en onderhouden van kabels. De tester bestaat uit een zender en een ontvanger die gebruikt worden voor het installeren, onderhouden en controleren van bijvoorbeeld telefoonkabels of andere kabels. De zender wordt daarvoor aan de ene kant van een kabel geplaatst en de ontvanger aan de andere kant van de kabel. Met audiosignalen kan er vervolgens worden aangegeven of de kabel in orde is en correct is aangesloten. Voor het gebruik van de Allteq kabeltester met toongenerator worden er batterijen gebruikt. Deze 9 volt batterijen, twee stuks in totaal, zijn inbegrepen bij de verpakking. Eigenschappen van het product De Allteq kabeltester met toongenerator is geschikt voor het testen van kabels binnen een frequentie van 100 Hertz tot en met 300 Kilohertz. De tester wordt gebruikt door de alligator clips op de kabel te plaatsen aan de ene kant en de ontvanger aan de andere kant te zetten. Vervolgens kan er een signaal worden verzonden voor controle van de kabel en het signaal. De Allteq kabeltester met toongenerator wordt verkocht met een garantie van 5 jaar. Kenmerken • Geschikt voor het installeren, controleren en testen van verschillende soorten kabels • Set bestaande uit een zender en een ontvanger • Inclusief 2 x 9 volt batterijen • Met handige opbergtas Technische informatie De Allteq kabeltester met toongenerator bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender heeft een lengte van 14,5 centimeter, is 3,5 centimeter breed en 2,5 centimeter hoog. De ontvanger is iets groter met een lengte van 23,8 centimeter, een breedte van 4,3 centimeter en een hoogte van 2,6 centimeter. Bij de aanschaf van dit apparaat ontvang je naast de zender en ontvanger ook 2 batterijen (9 volt), een opbergtasje, 2 alligator clips en een RJ11 connector. De behuizing van de Allteq kabeltester met toongenerator is gemaakt van kunststof in een groene kleur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart

 • list plusDe Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart biedt een precieze meting, waardoor het veel complexe leidingen kan detecteren.
 • list plusHet is compact van formaat en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusHet heeft een stijlvol design, waardoor het er professioneel uitziet.

Nadelen Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart

 • list plusDe Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart heeft geen aanvullende functies zoals geavanceerde analyse tools.
 • list plusHet is niet waterdicht, waardoor het kwetsbaar is voor vochtige omstandigheden.
 • list plusDe Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart heeft geen zelfstandige calibratie functie, waardoor het wat meer tijd kost om de correcte metingen te verkrijgen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.6

Ben je het zat om onnodige gaten in de muur te boren en verborgen leidingen te raken? De Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart is de oplossing voor jou! Deze leidingzoeker heeft niet alleen geluid- en beeldindicaties, maar ook meerdere scanstanden voor het detecteren van leidingen, metaal, houten balken, bedrading en koper tot maar liefst 60mm diep. Het beste van alles is dat het automatisch kalibreert en wordt geleverd met een batterij, dus je kunt meteen aan de slag.

Maar voordat je aan de slag gaat, is het belangrijk om op te merken dat je ALTIJD de stroom moet uitschakelen als je dichtbij elektriciteitskabels werkt, om persoonlijk letsel te voorkomen. En vergeet niet dat de digitale leidingzoeker geen honderd procent zekerheid kan garanderen, dus raadpleeg voor je eigen veiligheid andere informatiebronnen zoals bouwplannen en foto's uit de bouwfase om gevaren uit te sluiten.

Wat deze leidingzoeker onderscheidt van andere producten is de gevoelige detectie en de automatische kalibratie. Het is ook lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Het is de perfecte tool voor doe-het-zelvers en professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige leidingzoeker.

De Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 heeft een verpakking lengte van 190 mm, een gewicht van 250 g en verpakking breedte van 90 mm en verpakking hoogte van 50 mm. Het is compact en draagbaar, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen en meenemen naar elke klus.

Mijn persoonlijke mening is dat de Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 een geweldige investering is voor iedereen die regelmatig klust of projecten uitvoert. Het is betrouwbaar, nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat het geen honderd procent zekerheid kan garanderen, maar dat geldt voor alle leidingzoekers. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare leidingzoeker, is de Apeiron Digitale Leidingzoeker 5 in zwart de juiste keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Precision Leidingdetector Inclusief 9V Batterij grijs | zwart | oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

Met de Sodex Precision Leidingzoeker weet je precies waar je moet boren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en extreem nauwkeurig. Detecteer objecten als hout, metaal, leidingen en bedradingen tot wel 120mm diep. De digitale leidingdetector beschikt over multifunctionele detectiemodus. Kies ervoor om diep te scannen of gebruik de excat modus om de precieze locatie van bijvoorbeeld bedradingen te markeren en randen van objecten te meten. Het apparaat kalibreert tijdens het opstarten vanzelf en is zo direct klaar voor gebruik. Waarom Professionals kiezen voor de Sodex Precision: Precisie: Veilige, betrouwbare detectie van elektrische leidingen en metaalobjecten. Simpel: Lampensysteem geeft aan waar waar niet en waar wel geboord kan worden. Snel: Nooit opstartproblemen met het autokalibratie systeem. Veilig: Waarschuwingsalarm. Prettig: Compact formaat, easy grip. Multifunctioneel Of je nu houten balken, bedradingen, leidingen of metalen objecten wilt markeren, dit apparaat kan het allemaal. Met 1 simpele druk op de knop wissel je van modus en kan je op zoek gaan naar het object. De leidingdetector heeft 4 verschillende detectiemodus, hieronder vind je een overzicht van elke modus. → Scanmodus 1: Vind het midden van Houten Balken → Scanmodus 2: Koper, IJzer, Lood en andere Metalen → DeepModus: tot wel 120mm Diep → ExactModus: Extreem Nauwkeurig, onder andere voor het vinden van randen. Veilig boren Neemt letterlijk de spanning van het klussen weg. Dankzij het LED Lampensysteem en het Waarschuwingsalarm markeer jij eenvoudig waar wel of niet geboord kan worden. Beweeg de scanner over de muur en wacht tot het lampje groen licht geeft. Geen opstartproblemen De professionele doorontwikkelde software van Sodex is ervoor gemaakt om het klussen zo makkelijk mogelijk te maken. Tijdens het opstarten kalibreert het apparaat automatisch waardoor je nooit opstartproblemen zult ervaren. Wacht enkel op het groene indicatielampje en je bent klaar om te scannen! ★ 30 dagen bedenktijd Wij zijn overtuigd van ons product en bieden daarom een 100% niet goed, geld terug garantie aan. Ben jij niet tevreden, geen probleem retourneren kan binnen 30 dagen en is volledig gratis. Bestel vandaag en begin morgen direct met veilig boren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van leidingzoekers. Er zijn immers 93 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!