Bestenu

Beste leidingzoekers - dec. 2022

Met meer dan 117 leidingzoekers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste leidingzoekers op een rij
01Score: 9.6
5 in 1 Leidingdetector
5 in 1 Leidingdetector
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Dekko Tools Digitale Leidingzoeker
Dekko Tools Digitale Leidingzoeker
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm
Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
Bosch Professional GMS120
Bosch Professional GMS120
Ga naar laagste prjis
05Score: 9
Luxiqo 7 in 1 Digitale Leidingzoeker en Vochtmeter
Luxiqo 7 in 1 Digitale Leidingzoeker en Vochtmeter
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.8
Bosch Truvo Leidingzoeker
Bosch Truvo Leidingzoeker
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.5
VOLTCRAFT VC40 Stopcontacttester CAT II 300 V
VOLTCRAFT VC40 Stopcontacttester CAT II 300 V
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
MAKA 5 in 1 Digitale multidetector
MAKA 5 in 1 Digitale multidetector
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Multifunctionele elektrische materiaal detector
Multifunctionele elektrische materiaal detector
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
LUSQ®
LUSQ®
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Leidingzoeker Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je gaat een gat boren en je weet dat er een leiding in de muur zit, maar waar zit deze leiding precies? Om veilig je gat te boren, gebruik je een leidingzoeker. Waar je op let bij de aankoop van een leidingzoeker, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten leidingzoekers zijn er?

Er zijn leidingzoekers die verschillende materialen kunnen detecteren. Zo zijn er leidingzoekers die ijzerhoudende en/of niet-ijzerhoudende metalen, elektriciteitsleidingen en houten onderconstructies detecteren. Sommige leidingzoekers detecteren zelfs alle bovengenoemde materialen.

Controleer de specificaties van het apparaat voordat je deze koopt om erachter te komen wat hij precies detecteert. De meeste moderne leidingzoekers hebben een scherm waarop je zeer nauwkeurige metingen afleest. Sommige displays vertellen je zelfs welke richting je op moet zoeken om een bepaald materiaal te vinden.

Door welke materialen kun je een leiding zoeken?

Je gebruikt een leidingzoeker in muren en plafonds. Met een leidingzoeker zoek je niet alleen leidingen, maar ook metalen of houten onderconstructies. Hierdoor boor je veilig in je muur zonder door leidingen heen te boren.

Tot hoe diep detecteert een leidingzoeker?

Tot hoe diep een leidingzoeker detecteert, hangt af van het merk en het model leidingzoeker. De meeste detectiedieptes liggen tussen de 70 mm en de 120 mm. Over het algemeen geldt dat hoe dieper de leidingzoeker detecteert, hoe duurderdeze is.

Is een leidingzoeker accuraat?

Een leidingzoeker meet op nauwkeurige wijze of er zich een leiding in de muur bevind op de plaats waar jij wilt gaan boren. Dat niet alleen: de meeste leidingzoekers detecteren ook houten en metalen onderconstucties en andere metalen. De nauwkeurigheidneemt echter af naarmate de batterijen van het apparaatje leeg raken.

Waarom gebruik je een leidingzoeker?

Een leidingzoeker is ideaal en bijna onmisbaar als je in een muur gaat boren waarvan je weet dat er leidingen doorheen lopen, maar niet waar deze precies zitten. Door een leidingzoeker te gebruiken, boor je met je goede boormachine toch gaten in de muur zonder risico te lopen iets te raken.

Ook detecteren de meeste leidingzoekers houten onderconstructies. Hierdoor boor je juist in de houten balk achter de muur. Dit doe je vooral voor extra stevigheid. Een leidingzoeker bied je zodoende niet alleen zekerheid, maar ook veiligheid.

hero illustration

Hoe komt deze super leidingzoeker reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste leidingzoeker ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over leidingzoekers, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle leidingzoekers die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke leidingzoekers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van leidingzoekers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste leidingzoekers op een rij

1 - 5 in 1 Leidingdetector

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Lomvum digitale leidingzoeker heeft 4 standen en kan gebruikt worden om het midden en de randen te detecteren van houten en metalen objecten, elektriciteitsdraden en -kabels in de muur. De leidingzoeker kan op verschillende oppervlakten gebruikt worden en kalibreert automatisch als je hem opstart. De leidingzoeker komt inclusief geluidsalarm en LCD-scherm, zodat je ook in slecht verlichte of donkere kamers veilig kunt boren. Of het nu kleinere projecten of grootse renovatie- en sloopprojecten zijn, met de Lomvum digitale leidingzoeker wordt iedere klus geklaard. Vier scanstanden De Lomvum leidingzoeker heeft 4 scanstanden om balken, metaal en stroomdraden of leidingen te detecteren. Met stand 1 vind je het midden van houten balken in muren, vloeren en plafonds tot een respectievelijke 38 mm. Stand 2 is de metaaldetectiestand waarmee je koper, ijzer, lood en andere metalen kan detecteren in muren tot wel 120 mm dik. Beide standen hebben nog verschillende opties: de exacte modus en de diepe modus. Met de exacte modus kun je op de korte afstand extreem accuraat te werk gaan. Met de diepe modus scan je tot wel 120 mm diep. Door de scanknop ingedrukt te houden kun je wisselen van modus, zo hoef je geen zorgen te maken dat je op de verkeerde plek boort. Automatische kalibratie Door de Lomvum software heb je nooit kallibratieproblemen. Bij opstarten plaats je de leidingzoeker tegen een muur waar geen balken en metalen zitten en hou je het apparaat op de plek totdat het groene lampje gaat branden. Hiermee verzeker je veilig gebruik en garandeer je maximale betrouwbaarheid. Je kan hierna direct aan de slag met scannen. LCD-display en auditief alarm Op het LCD-scherm kan je zien welke kant je de leidingzoeker op moet bewegen, wanneer je het midden en de uiteinden van een object hebt gedetecteerd, weet je waar je wel en niet moet boren. Door het verlichte LCD-scherm, kan je de metingen zelfs in donkere ruimtes zonder problemen aflezen. Naast het LCD-scherm heeft de leidingzoeker ook een auditief alarm. Hoe vaker het alarm klinkt, hoe dichter je bij jouw doelwit bent. Op deze manier word je visueel en auditief ondersteund bij het detecteren van kabels en leidingen, hout en metaal. Multifunctioneel Of je nu een tv aan de muur wilt bevestigen, een groot renovatie project begint, een paar boekenplanken op wilt hangen of een kunstliefhebber bent en een schilderij aan de muur wilt hangen, met de Lomvum leidingzoeker zit je altijd goed. Makkelijk in gebruik De leidingzoeker werkt vlot en accuraat, het LCD-scherm heeft helder beeld en geeft snel het inzicht wat je nodig hebt. Hoe dichter je bij het object komt, hoe sterker het signaal. Bij volledige detectie bevindt de leidingzoeker zich op het object en kan je deze markeren. Daarnaast heeft de leidingzoeker goede grip en is hij licht van gewicht. Op de achterzijde is een zachte bescherming aangebracht. Zo voorkom je krassen en lever je het werk van een professional.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Dekko Tools Digitale Leidingzoeker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Dekko Tools 5 in 1 leidingzoeker voor de professionele klussers en de doe-het-zelf klussers! Dit model detecteert/meet nauwkeurig tot 60mm. Zo is een klus snel en veilig geklaard! Voorkom dat je een waterleiding, stroomkabel, metaal of een ander onderdeel achter de muur raakt. Meten is weten en dat laat Dekko Tools hier weer zien met de beste kwaliteit. De voordelen van deze leidingzoeker van Dekko Tools: Meedere scanstanden zoals hiervoor is benoemd Gevoelige detectie tot 60MM Automatische kalibratie Detectiemelder indicator middels geluid en beeld op LCD scherm inclusief batterij. Detecteert: - leidingen - houte balken - koper - bedrading - metaal Voordelen van ons: Kwaliteit is bij ons prioritiet Sterk aangeraden door onze zakelijke klanten voor hun medewerkers Beste service en altijd bereikbaar Specialist in innovatieve tools 100% tevredenheidsgarantie Wat zit er in de doos: Leidingzoeker van het merk Dekko Tools, 9V batterij en de handleiding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Lomvum Leidingzoeker weet je precies waar je moet boren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en extreem nauwkeurig. Detecteer objecten als hout, metaal, leidingen en bedradingen tot wel 120mm diep. De digitale leidingdetector beschikt over multifunctionele detectiemodus. Kies ervoor om diep te scannen of gebruik de excat modus om de precieze locatie van bijvoorbeeld bedradingen te markeren en randen van objecten te meten. Het apparaat kalibreert tijdens het opstarten vanzelf en is zo direct klaar voor gebruik. Waarom Professionals kiezen voor de Lomvum: Precisie: Veilige, betrouwbare detectie van elektrische leidingen en metaalobjecten. Simpel: Lampensysteem geeft aan waar waar niet en waar wel geboord kan worden. Snel: Nooit opstartproblemen met het autokalibratie systeem. Veilig: Waarschuwingsalarm. Prettig: Compact formaat, easy grip. Multifunctioneel Of je nu houten balken, bedradingen, leidingen of metalen objecten wilt markeren, dit apparaat kan het allemaal. Met 1 simpele druk op de knop wissel je van modus en kan je op zoek gaan naar het object. De leidingdetector heeft 4 verschillende detectiemodus, hieronder vind je een overzicht van elke modus. → Scanmodus 1: Vind het midden van Houten Balken → Scanmodus 2: Koper, IJzer, Lood en andere Metalen → DeepModus: tot wel 120mm Diep → ExactModus: Extreem Nauwkeurig, onder andere voor het vinden van randen. Veilig boren Neemt letterlijk de spanning van het klussen weg. Dankzij het LED Lampensysteem en het Waarschuwingsalarm markeer jij eenvoudig waar wel of niet geboord kan worden. Beweeg de scanner over de muur en wacht tot het lampje groen licht geeft. Geen opstartproblemen De professionele doorontwikkelde software van Lomvum is ervoor gemaakt om het klussen zo makkelijk mogelijk te maken. Tijdens het opstarten kalibreert het apparaat automatisch waardoor je nooit opstartproblemen zult ervaren. Wacht enkel op het groene indicatielampje en je bent klaar om te scannen! ★ 30 dagen bedenktijd Wij zijn overtuigd van ons product en bieden daarom een 100% niet goed, geld terug garantie aan. Ben jij niet tevreden, geen probleem retourneren kan binnen 30 dagen en is volledig gratis. Bestel vandaag en begin morgen direct met veilig boren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Bosch Professional GMS120

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik deze GMS 120 detector van Bosch Professional als je werkzaamheden wilt verrichten aan muren waarvan je niet weet hoe ze zijn opgebouwd of waar leidingen exact lopen. Zowel kunststof als metalen leidingen spoor je op tot een diepte van 12 cm. Ook krijg je een goed beeld van bestaande houten onderconstructies. De Center Finder-schaal geeft de exacte positie aan van het voorwerp dat jij gedetecteerd hebt. Waar is het artikel voor geschikt? Met de Bosch Professional GMS 120 detector spoor je waterleidingen, elektriciteitsleidingen, houten onderconstructies en kunststof leidingen op, tot een diepte van 12 cm. De led-verlichting maakt je detector ook goed te raadplegen in donkere ruimtes. De belangrijkste voordelen van dit product Absolute betrouwbaarheid: door de automatische kalibrering worden alle objecten gevonden en toepassingsfouten vermeden. Betrouwbare detectie ook van laag gelegen objecten – tot 12 cm diepte. Nog beter betrouwbare detectie van objecten door driekleurige LED-lichtring. Precieze weergave van het objectmidden met de „Center-Finder”-schaal alsook indicatie van de materiaaleigenschappen. Betere zichtbaarheid van de resultaten door een verlichting display. Markeringsopening met LED-lichtring. Drie detectiemodi voor verschillende toepassingen: droogbouwmodus, metaalmodus, modus voor spanningvoerende leidingen. De minpunten van dit product De batterijen zul je om de zoveel tijd moeten vervangen. Belangrijkste specificaties Detecteerbare materialen: Ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies, spanningvoerende leidingen. Max. detectiediepte: 120 mm. Detectiediepte staal, max.: 120 mm. Detectiediepte koper, max.: 80 mm. Detectiediepte stroomvoerende leidingen, max.: 50 mm. Detectiediepte houten onderconstructies, max.: 38 mm. Uitschakelautomaat, ca.: 5 minuten. Elektrische voeding: 1 x 9-V-6LR61. Gewicht, ca.: 0,27 kg. Lengte: 200 mm. Breedte: 85 mm. Hoogte: 32 mm. Stof- en spatwaterbescherming: IP 54. Wat zit er in de verpakking? Bosch Professional GMS 120 Leidingzoeker. Handlus. Beschermende tas. 1 x 9 V 6LR61 blokbatterij. Handleiding in de Nederlandse taal. Waarom de Bosch Professional GMS 120 Leidingzoeker? De Bosch Professional GMS 120 detector is een noodzakelijk stuk gereedschap als je wilt boren in muren waarvan je niet weet wat erachter zit. De detectiemodi voor spanningsvoerende leidingen, metaal en droogbouw maken dit tot een multifunctioneel meetapparaat. Het verlichte display maakt werken in donkere ruimtes goed mogelijk. Onderhoud Detectoren zoals de GMS 120 kun je het beste schoonmaken met een niet pluizende antistatische doek. Als je schoonmaakmiddelen gebruikt, zorg er dan voor dat ze geen schurende of chemisch agressieve bestanddelen bevatten. Gebruik geen organische oplosmiddelen. Tips & Tricks Met detectoren spoor je leidingen op en weet je waar je beter niet kunt boren. Wil je extra zicht op de situatie, gebruik dan ook een inspectielamp met camerakabel. Garantie Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie. Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires. Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Luxiqo 7 in 1 Digitale Leidingzoeker en Vochtmeter

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Luxiqo digitale leidingzoeker & vochtmeter heeft 7 standen en kan gebruikt worden om het midden en de randen te detecteren van houten en metalen objecten, elektriciteitsdraden en -kabels. De leidingzoeker kan op verschillende oppervlakken gebruikt worden en kalibreert automatisch als je hem opstart. Daarbij zit er Inclusief een alarm en LCD-scherm ingebouwd, zodat je weet wanneer er elektriciteitskabels in de muur zitten én kan je hem in ruimtes gebruiken waar minder licht is. Of het nu kleinere projecten of grootse renovatie- en sloopprojecten zijn, met de digitale leidingzoeker en vochtmeter van Luxiqo is elke taak makkelijk te overzien. 7 scanstanden De Luxiqo leidingzoeker & vochtmeter heeft 7 scanstanden om balken, metaal en stroomdraden of ledingen te detecteren. Met stand 1 vind je het midden van houten balken in muren tot 19mm. Stand 2 vind je het midden van houten balken in muren tot 38mm. Stand 3 is de metaaldetectiestand waarmee je ijzer, lood, aluminium en andere metalen kan detecteren in muren tot 61 mm dik. Zet je de leidingzoeker op stand 4, dan vind je de locatie van spanningvoerende leidingen in muren tot 51 mm dik. Daarnaast geeft de digitale leidingzoeker altijd een waarschuwing door middel van een piep en een rood lampje, als er spanningvoerende leidingen worden gedetecteerd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je op de verkeerde plek boort. Met de standen 5,6 en 7 kan je het vochtigheidspercentage en luchttemperatuur opmeten van verschillende soorten hout, stucwerk of steen. Vochtmeter De Luxiqo leidingzoeker & vochtmeter heeft ook de functie om het vochtgehalte van verschillende soorten hout, stucwerken en bouwmaterialen te meten. Zelfs brand- of haardhout, laminaat, tapijt, bamboe, karton en papier behoren tot de mogelijkheden. Zo kan het houtvochtigheidspercentage van 6% tot 60% worden gemeten en de muurvochtigheidspercentage van 0,2% tot 3,0%. Dit kan van grote steun zijn bij houtbewerking, herstel van waterschade en woningrenovatie. Ook kan de luchttemperatuur gemeten worden, deze kan worden weergegeven in 2 standen, waaronder ℉ en ℃ en heeft een meetbereik van 0℃ tot 40℃ of 32℉ tot 104℉. Automatische kalibratie Voor maximale betrouwbaarheid, kalibreert de leidingzoeker automatisch wanneer je hem opstart. Hierdoor kunnen de meeste objecten direct gedetecteerd worden en worden eventuele fouten geminimaliseerd. Plaats de leidingzoeker parallel op een muur waar geen balken, metaal of elektriciteitskabels achter zitten. Het is belangrijk dat je de leidingzoeker niet beweegt totdat je de zoemer hoort die aangeeft dat de kalibratie voltooid is. Hierna kan je direct beginnen met scannen. LCD-scherm en alarm Op het LCD-scherm kan je zien welke kant je de leidingzoeker op moet bewegen, daarnaast geeft het ook aan wanneer je het midden en de uiteinden van een object hebt gevonden én wat de status van de batterij is. Doordat het LCD-scherm verlicht is, kan je ook in donkere ruimtes metingen doen en deze zonder enig probleem aflezen. Naast het LCD-scherm heeft de leidingzoeker ook een ingebouwd alarm. Hoe langer het alarm klinkt, hoe dichter je bij jouw doelwit bent. Zo wordt je én visueel én auditief ondersteund bij het lokaliseren van balken, metalen buizen en elektriciteitskabels. Luxiqo Digitale Leidingzoeker & Vochtmeter ▶ Meten van verschillende oppervlakken ▶ Automatische kalibratie ▶ Automatische alarm ▶ Inclusief 9V batterij ▶ Verlicht digitaal LCD-scherm ▶ 7-in-1 leidingzoeker en vochtmeter Multifunctioneel De digitale leidingzoeker & vochtmeter kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Of je nu een TV aan de muur wilt hangen, een schilderij ophangen, een boekenplank aan de muur wilt hangen of een groot renovatieproject wilt starten, met de digitale leidingzoeker & vochtmeter kan het allemaal. De leidingzoeker & vochtmeter is te gebruiken op o.a. behang, pleister- en gipsmuren en hout. Daarnaast is de leidingzoeker ook geschikt voor plafonds en vloeren. Perfect dus voor alle verbouwingen. Makkelijk in gebruik De 7-in-1 leidingzoeker & vochtmeter werkt vlot en accuraat, het LCD-scherm heeft helder beeld en geeft snel het inzicht wat je nodig hebt. Hoe dichter je bij het object komt, hoe sterker het signaal. Bij volledige detectie bevindt de leidingzoeker zich op het object en kan je deze markeren. Op het moment dat je het vochtigheidspercentage wilt meten van een bepaald oppervlak, kan dit eenvoudig door de beschermkap te verwijderen en met de priksondes de meting te doen. Daarnaast heeft de leidingzoeker goede grip en is hij licht van gewicht. Op de achterzijde is een zachte bescherming aangebracht. Zo voorkom je krassen en lever je het werk van een professional. De Nederlandse handleiding ontvangt je in de verpakking en tevens in de mailbox inclusief gebruikstips! Specificaties: ✔ Merk: Luxiqo ✔ Inhoud: 1x digitale leidingzoeker & vochtmeter - 1x Nederlandstalige handleiding - 9V batterij ✔ Materiaal: ABS behuizing ✔ Kleur: Zwart en silver ✔ Gewicht: 300 gr ✔ Afmeting: 7,50x3,80x19,50 cm ✔ Certificaten: CE + FCC ✔ Standen: 7 (2x balkdetectie, 1x metaaldetectie, 1x AC-detectie, 1x Houtvochtigheidsdetectie, 1x Muurvochtigheidsdetectie, 1x Luchttemperatuurdetectie) ✔ Max. detectiediepte balk: 19mm en 38 mm ✔ Max. detectiediepte metaal: 61 mm ✔ Max. detectiediepte AC-bedrading: 51mm ✔ Max. detectiepercentage 6% ~ 60% ✔ Max. detectiepercentage 0,2% ~ 3,0% ✔ Max. detectietemperatuur 0℃ ~ 40℃ (32℉ ~ 104℉) ✔ Schermweergave: LCD-scherm en groen achtergrondlicht ✔ Stroomtoevoer: IPC 6F22 9V batterij (inbegrepen) ✔ Opslagtemperatuur: -10℃ ~ +50 ℃ (14℉ ~122℉) ✔ Centrum lokaliseren: Ja ✔ Automatisch alarm: Ja ✔ Batterij-indicatie: Ja ✔ Antislip: Ja ✔ Anti-kras: Ja Let op: Sluit ALTIJD de stroom af als je dichtbij elektriciteitskabels werkt, om schade aan de digitale leidingzoeker, elektrische schokken of ander persoonlijk letsel te voorkomen. Gebruik de digitale leidingzoeker niet in een omgeving met explosiegevaar waarin zich brandbare vloeistoffen, brandbare gassen of brandbaar stof bevinden. Er kunnen vonken ontstaan in de digitale leidingzoeker die de stoffen of dampen tot ontsteking brengen. Voor de digitale leidingzoeker kan om technische redenen geen honderd procent zekerheid worden gegarandeerd. Raadpleeg voor je eigen veiligheid vóór het boren, zagen of frezen in muren, plafonds en vloeren andere informatiebronnen zoals bouwplannen en foto’s uit de bouwfase om gevaren uit te sluiten. Omgevingsinvloeden, zoals luchtvochtigheid of de nabijheid van andere elektrische apparaten, kunnen de nauwkeurigheid van het meetgereedschap nadelig beïnvloeden. Aard en toestand van de muren (bijv. vocht, metaalhoudende bouwmaterialen, geleidend behang,isolatiematerialen, tegels) alsmede aantal, grootte en positie van de voorwerpen kunnen tot verkeerde meetresultaten leiden. Vertrouw NIET exclusief op de digitale leidingzoeker bij het lokaliseren van items achter het gescande oppervlak. Gebruik ook andere informatiebronnen om items te lokaliseren voordat je het oppervlak doordringt. Hieronder vallen bouwplannen; zichtbare ingangspunten van leidingen en bedrading op de muren in bijvoorbeeld kelders; en het standaard 16 en 24 in. (41 en 61 cm) uit elkaar plaatsen van (dwars)balken. Lokliseerders van elektrische velden kunnen eventueel GEEN AC-draden detecteren als de draden meer dan 2 in (51 mm) van de oppervlakte verwijderd zijn, in beton zitten, omhuld zijn door buizen, zich achter een multiplex afschuifmuur of metaalachtige muurbedekking bevinden, zich in een vochtige omgeving bevinden of er vocht op het gescande oppervlak aanwezig is. Er kunnen spanningvoerende elektriciteitsdraden in de muur zitten. Ga er NOOIT van uit dat dit niet het geval is. Doe geen dingen die gevaarlijk kunnen zijn als er bedrading in de muur zit die onder stroom staat. Sluit ALTIJD de elektriciteit en gas- en watertoevoer af voordat je een oppervlakte doordringt. Hiermee kan je elektrische schokken, brand, en/of ernstig persoonlijk letsel en schade aan het apparaat voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Bosch Truvo Leidingzoeker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Snelle en eenvoudige resultaten – scan muren en plafonds snel met de Truvo detector. Spoor metalen objecten en spanningvoerende leidingen op zodat u veilig gaten kunt boren voor het ophangen van bijvoorbeeld schilderijen en lampen. De driekleurige LED en waarschuwingssignalen geven plaatsen aan waar niet mag worden geboord, en het bedieningsconcept met één knop maakt het toestel gemakkelijk te hanteren. Dit meetgereedschap is geschikt om spanningvoerende leidingen (zoals een stroomleiding) en metalen (zoals staal en koper) te detecteren. Let op: het meetgereedschap kan om technologische redenen geen honderd procent veiligheid garanderen. Om risico's uit te sluiten, dien je je daarom altijd door andere informatiebronnen als bouwtekeningen, foto's uit de bouwfase enz. in te dekken, voordat je gaat boren, zagen of frezen in muren, plafonds of vloeren. Invloeden van buitenaf, zoals luchtvochtigheid of nabijheid tot andere elektrische apparaten, kunnen de nauwkeurigheid van het eetgereedschap belemmeren. Hoedanigheid en toestand van de muren (bijv. natheid, metaalhoudende bouwmaterialen, geleidend behang, isolatiematerialen, tegels) evenals aantal, soort, grootte en positie van de objecten kunnen de meetresultaten vervalsen. Eenvoudige detectie van spanningvoerende leidingen en metalen objecten Een duidelijke driekleurige LED en een waarschuwingssignaal geven plekken aan waar niet mag worden geboord Praktische automatische kalibratie om direct aan de slag te gaan Eenvoudige éénknopbediening Muren en plafonds scannen voordat u gaten gaat boren voor het ophangen van bijvoorbeeld schilderijen en lampen Wat zit er in de verpakking? Bosch Truvo Leidingzoeker 3 x 1,5 V LR03 (AAA) batterijen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - VOLTCRAFT VC40 Stopcontacttester CAT II 300 V

Loading..
Ga naar laagste prjis

VOLTCRAFT VC40 Stopcontacttester CAT II 300 VDe stopcontacttester maakt een snelle en veilige controle van stopcontacten mogelijk. Controleren van de bekabeling Het stopcontact wordt getest op mogelijke installatiefouten zoals het verwisselen van aders en onderbrekingen. Het testresultaat wordt optisch en akoestisch weergegeven. Is de bekabeling in orde, dan klinkt een onafgebroken toon en geven alle LED's groen licht. Controle differentiaalbeveiliging Met behulp van het aanraakcontact wordt de controle van de differentiaalbeveiliging gestart. Er kunnen aardlekschakelaars met een activeringsstroom vanaf 30 mA worden getest. De activeringstijd wordt daarbij automatisch op 300 ms begrensd. Deze test kan ter bescherming tegen persoonlijk letsel en materiële schade pas worden gestart als het apparaat een correcte bekabeling herkent. Pulserend waarschuwingssignaal bij gevaar Naast de LED-statusindicatie klinkt bij gevaarlijke fouten een pulserend waarschuwingssignaal. Ontbreekt bijvoorbeeld de aardleiding (PE) of is het spanningsverlies tussen PE en N te groot, dan helpt het pulserende waarschuwingssignaal het probleem direct te herkennen. Hetzelfde gebeurt wanneer de aardlekschakelaar niet zoals voorgeschreven geactiveerd wordt.3 LED-aanduidingen · Akoestische indicator · Verliesstroomtestknop · Contactelektrode.Automatische testprocedure · Vingercontacten voor aardingstest en verliesstroomtest · Differentiaalbeveiligingstest met 30 mA · Akoestische signalenGebruiksaanwijzing., Stopcontacttester VC40

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - MAKA 5 in 1 Digitale multidetector

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je er zeker van zijn dat je op de juiste plaats in je muur boort en geen elektrische leidingen raakt? Of ben je op zoek naar het vochtgehalte van je hout of muren? Dan is de MAKA 5 in 1 multidetector (MKLD01) de perfecte tool voor jou! Eén tool met alle functies Door de vijf functies in één apparaat te verwerken houd je meer ruimte over in je gereedschapskist en bespaar je bovendien geld. Deze multidetector combineert de mogelijkheden van de MKLW01 vochtmeter en de MK10 leidingzoeker, voor in totaal ruim 15 euro minder. Optimale scandiepte Een optimale scandiepte is belangrijk zodat je niet ondanks het scannen alsnog in bijvoorbeeld een waterleiding boort die net iets dieper ligt dan jouw scanbereik. Dat zal met de multidetector van MAKA niet voorkomen. De scanner van heeft namelijk een bereik tot: 120 mm metaal (zoals beton wapening) 80 mm koperen leidingen (zoals waterleidingen) 50 mm stroomdraden (met spanning) 38 mm hout (zoals rachelwerk onder bijvoorbeeld je gipsplaten) Vochtmeting Naast de uitgebreide functies als leidingzoeker beschikt de 5 in 1 multidetector ook over een vochtmeter. Je kunt gemakkelijk het vochtgehalte meten in hout en bouwmaterialen zoals beton en stucwerk. Dit doe je simpelweg door te schakelen naar de vochtmeterstand en de twee electroden in het te meten materiaal te steken. Batterijduur en display Natuurlijk beschikt de 5 in 1 multidetector ook over een verlicht LCD scherm en een holdfunctie voor het vochtmeten. Zo kun je de vochtmeting uitvoeren, op de hold knop drukken en het apparaat van het te meten oppervlak verwijderen om de gemeten waarde over te nemen. Dit alles werkt op één 9 volt batterij, welke uiteraard meegeleverd wordt. Op een volle batterij kan het apparaat maar liefst 6 uur aaneengesloten werken. Om de batterij te besparen wordt het apparaat na 5 minuten automatisch uitgeschakeld. Specificaties: ✓ Compacte 5 in 1 multidetector ✓ Een volle batterij gaat tot wel 6 uur mee ✓ Kan tegen een stootje door rubber en kunststof behuizing ✓ Leidingdetectie tot wel 120 mm diep ✓ Detecteert zowel metaal, leidingen, stroomdraden en hout ✓ Vochtmeting in zowel hout als allerlei bouw materialen ✓ Het verlichte display draait 180° graden mee zodat je het in 2 richtingen kunt aflezen ✓ Operationele temperatuur 0-50°C ✓ Verpakking bevat: MAKA 5 in 1 multidetector, handige opberghoes, Engelse handleiding en een 9V batterij ✓ Wanneer de multidetector verzonden wordt, ontvang je direct de factuur en Nederlandse handleiding in je mailbox

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Multifunctionele elektrische materiaal detector

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Grolla Materiaal Detector is a 3 In 1 Multifunctionele Stud Finder Wanddetectoren Multi-Scanner LCD Digitale Wanddetector Metalen Hout AC Kabel Live Draad Detector ★ Breed detectieradius - Het maximale detectiebereik van metalen onderdelen: 3-inch; AC-draad: 2-inch; Stud onderdelen: 1,5-inch. Gemakkelijk te vinden van de stud centrum en randen, nauwkeurig lokaliseert metalen buizen, onder spanning staande draad, stud, houten frames, sponningen en balken die verborgen achter muren, vloeren en plafonds. Let erop dat het niet kan worden gedetecteerd als de detectiediepte wordt overschreden. ★CENTER FINDING - AC-draadwaarschuwingsvlag zal op het LCD-scherm verschijnen wanneer levende draden worden gecontroleerd binnen 1M. Als u er zeker van wilt zijn dat er stroomdraad is, detecteer dan alleen in de AC-modus en kalibreer herhaaldelijk. Toon kolom zal verheffen als hout stud finder benadering van het centrum van het item, en de hoogste kolom site is het centrum van de studs. Het geluid van de pieptoon zal u eraan herinneren wanneer u het doel vindt. ★CALIBRATIE - Voordat detectie, houdt u de scanknop ingedrukt voor 1-2 seconden, en het zal worden gekalibreerd. Pieptoon zal u eraan herinneren wanneer het werk gedaan is. Het is mogelijk dat u uw apparaat opnieuw moet kalibreren als de knop in het begin per ongeluk is losgelaten of als u denkt dat het nodig is om dit te doen tijdens het proces. ★EXCELLENT BACKLIT SCREEN - Kenmerken met LCD-achtergrondverlichting, die een duidelijke look, zelfs in omstandigheden met weinig licht, die de detectiemodus, centrum wijzen, lage batterij indicatie geeft. Audio-indicatie, met pieptoon om u eraan te herinneren. ★NOTE - Het is moeilijk om levende draad die dicht bij de aarde draad te detecteren. Het kan niet werken op lat & gips muren; Item's roestige toestand kan de sondeerresultaten beïnvloeden; Detectiediepte kan variëren als gevolg van muurvochtigheid, muurtextuur, verf, enz. Er zijn 3 verschillende dieptes om te kiezen in de Stud Mode, en "1 en een halve" Mode wordt het meest aanbevolen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - LUSQ®

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de LUSQ Leidingzoeker weet je precies waar je moet boren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en extreem nauwkeurig. Detecteer objecten als hout, metaal, leidingen en bedradingen tot wel 120mm diep. De digitale leidingdetector beschikt over multifunctionele detectiemodus. Kies ervoor om diep te scannen of gebruik de precisie modus om de exacte locatie van bijvoorbeeld bedradingen te markeren. Het apparaat kalibreert na het opstarten vanzelf en is zo direct klaar voor gebruik. Waarom Professionals kiezen voor de LUSQ Leidingzoeker: Precisie: Veilige, betrouwbare detectie van elektrische leidingen en metaalobjecten Simpel: Lampensysteem geeft aan waar waar niet en waar wel geboord kan worden Snel: Nooit opstartproblemen met het autokalibratie systeem Veilig: Waarschuwingsalarm Prettig: Compact formaat, easy grip Multifunctioneel Of je nou houten balken, bedradingen, leidingen of metalen objecten wilt markeren, dit apparaat kan het allemaal. Met 1 simpele druk op de knop wissel je van modus en kan je op zoek gaan naar het object. De leidingdetector heeft 4 verschillende detectiemodus, hieronder vind je een overzicht van elke modus. → Scanmodus 1: Vind het midden van Houten Balken → Scanmodus 2: Koper, IJzer, Lood en andere Metalen → DeepModus: tot wel 120mm Diep → ExactModus: Extreem Nauwkeurig Veilig boren Neemt letterlijk de spanning van het klussen weg. Dankzij het LED Lampensysteem en het Waarschuwingsalarm markeer jij eenvoudig waar wel of niet geboord kan worden. Beweeg de scanner over de muur en wacht tot het lampje groen licht geeft. Geen opstartproblemen De professionele doorontwikkelde software van LUSQ is ervoor gemaakt om het klussen zo makkelijk mogelijk te maken. Tijdens het opstarten kalibreert het apparaat automatisch waardoor je nooit opstartproblemen zult ervaren. Wacht enkel op het groene indicatielampje en je bent klaar om te scannen! ★ 30 dagen bedenktijd Wij zijn overtuigd van ons product en bieden daarom een 100% niet goed, geld terug garantie aan. Ben jij niet tevreden, geen probleem retourneren kan binnen 30 dagen en is volledig gratis. Bestel vandaag LUSQ leidingzoeker en begin morgen direct met veilig boren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van leidingzoekers. Er zijn namelijk 117 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste