Hoe komt deze super Meetwiel ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Meetwiel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Meetwiels, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Meetwiels die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Meetwiels het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Meetwiels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Meetwiels op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze STANLEY Meetwiel heeft een bereik tot 40 meter en is voorzien van een-cijferige teller en manuele resettoets. Daarnaast heeft dit meetwiel een stevige, opplooibare handgreep met rubberen grip. Het wiel is gemaakt van Aluminium en heeft daarnaast een rubberen band. Nauwkeurigheid +/- 99%. Inclusief draagtas. Voordelen Stevige opplooibare handgreep met rubberen grip Nauwkeurigheid +/- 99% 5- cijferige teller met manuele resettoets Inclusief draagtas Specificaties - Diameter wiel: 318 mm - Werkbereik: tot 40 m

1. STANLEY Meetwiel - Tot 10.000 m - Incl. draagtas


Product informatiePlus or Show more

Technische Gegevens Zwaar belast meetwiel met hi-tractieband, speciaal ontworpen voor langdurig comfort Afstand meten tot 10.000 meter Verstelbare stalen buisvormige schacht van 80 cm lang met ABS-ergonomische pistoolgreep Wieldiameter: 318 mm, Tolerantie: 5 mm / m, Metrische aflezing Inclusief handmatige en non-woven draagtas

2. Professioneel Meetwiel


Product informatiePlus or Show more

Technische Gegevens -Zwaar belast meetwiel met hi-tractieband, speciaal ontworpen voor langdurig comfort. -Afstand meten van 0 tot 9.999,9 meter. -Voor vooruit en achteruit te meten. Verstelbare stalen buisvormige schacht van 104,5 cm lang met ergonomische handgreep. -Stevige aluminium 3 traps buis van 16-19-22 mm. -Wieldiameter: 160 mm, Tolerantie: 5 mm / m, Metrische aflezing. -Inclusief handmatige en non-woven draagtas. -Gemakkelijk opvouwbaar, Solide en compact. -Ideaal voor het meten van korte en lange afstanden.

3. Professioneel Meetwiel, Afstandsmeter 160 mm


Product informatiePlus or Show more

Bijzonder nauwkeurig en stabiel meetwiel. Gemakkelijk met één hand te bedienen. Het meetwiel is inklapbaar zodat deze tijdens transport weinig ruimte in beslag neemt. Het telwerk is duidelijk afleesbaar en direct boven het meetwiel aangebracht.

4. Meetwiel met een vol staal wiel


Product informatiePlus or Show more

Technische Gegevens Zwaar belast meetwiel met hi-tractieband, speciaal ontworpen voor langdurig comfort. Afstand meten van 0 tot 9.999,9 meter. Voor vooruit en achteruit te meten. Verstelbare stalen buisvormige schacht van 120 cm lang met ABS-ergonomische pistoolgreep. Wieldiameter 318 mm, Tolerantie: 5 mm / m, Metrische aflezing. Inclusief handmatige en non-woven draagtas. Gemakkelijk opvouwbaar, Solide en compact. Voorzien van opvouwbare geleiderail. Voorzien van standaard. Ideaal voor het meten van korte en lange afstanden.

5. 318 mm. Professioneel Meetwiel, Afstandsmeter


Product informatiePlus or Show more

meetwiel Nedo-mini 703 113

6. Nedo meetwiel nedo-mini 703 113


Product informatiePlus or Show more

Twee sterke wielen en een analoog display met een resetknop. Inklapbaar wiel voor opberging, canvas draagtas. Compact, met een afstandsbereik van 0 tot 9999,9 m. Ergonomische, telescopische steel, verlengbaar van 46cm tot 90cm.

7. Meetwiel mini van 0 tot 9999.9m analoog display met draagtas


Product informatiePlus or Show more

Een meetlint, lintmeter of meetband is een meetinstrument waarmee de maat van iets genomen kan worden, of waarmee je afstanden kan meten. Een metrisch lint is meestal onderverdeeld in centimeters en decimeters en van één tot vijftig meter lang. Het voordeel van een meetlint is dat het zeer buigzaam is, dus je kunt er enerzijds vrij nauwkeurig de omtrek van objecten met een convexe vorm mee opmeten, zoals de buikomvang. Anderzijds is het lint daardoor heel makkelijk mee te nemen omdat het op te rollen is en dus weinig ruimte in beslag neemt. Nadeel is dat het daardoor ook door gaat hangen (zeeg) wanneer het tussen twee punten gespannen wordt en zo een meetfout geeft. De voordelen van dit product Meetlint 100 meter. Lint materiaal: Viberglass Doorgaand af te lezen in cm. Metalen eindhaak en klauw. Water-, kras- en kreukbestendig. De leveringstoebehoren Meetlint 100 meter meet haspel spoel landmeter. De specificaties Afmetingen: 42 x 31 x 3 cm. Gewicht 1200 gram. Kleur: Blauw. Verpakkingsinhoud: Landmeter 100m.

8. Meetlint 100 Meter - Meet Haspel - Spoel - Landmeter - Viberglass - 330 Feet


Product informatiePlus or Show more

Het meetwiel van Toolpack, met een meetbereik van maximaal 10.000 meter, registreert automatisch afstandsmetingen terwijl je ermee loopt. Het meetwiel is moeiteloos te gebruiken! Het heeft een lange, aluminium, buisvormige as met een pistoolgreep van ABS-kunststof en een voetsteun. Het wiel van deze landmeter is licht van gewicht, maar duurzaam en compact, de meter wordt gekenmerkt door een groot, blauw gekleurd LCD-scherm met metrische en imperiale aflezing. Het is prefect voor bouwers, boeren, landmeters, tuinarchitecten, wegenaannemers, het opmeten van sportvelden en meer! Kleur: grijs en rood Materiaal shaft: aluminium Wielmateriaal: ABS-kunststof Hoogte: 100 cm Tolerantie: +/- 0,5% Meetbereik: van 0 tot 10.000 m Compact meetwiel met anti-slip rubberen band (diameter: 160 mm) Met telescopische aluminium as met 2 ABS vergrendelklemmen Perfect geschikt voor lange afstands(weg)metingen LCD-scherm met metrische en imperiale metingen Geheugen reset- en terugroepfunctie 5 x gebruiksvriendelijk aanraaktoets : Aan/uit-schakelaar Wis de gegevens (CLR) Sla de gegevens op (SM) Lees de gegevens (RM) Metrische en inch shift (M / ft) Opvouwbare metalen voetsteun Lang ergonomisch ABS handvat Lichtgewicht Gemakkelijk mee te nemen en op te slaan Geleverd in polyester draagtas 2 x 3 V⎓ LR3 batterij vereist (niet inbegrepen)

9. Toolpack Meetwiel 10000 m


Product informatiePlus or Show more

\N

10. Silverline Metrisch Meetwiel (0 - 99.999,9 Meter)


Producten gerelateerd aan Meetwiels


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Meetwiels. Er zijn namelijk 32 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Meetwiel kopen.