Bestenu

Wat is de beste zaag van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede zaag is een lastige uitdaging. Wat is de beste zaag van 2023? Na het onderzoeken van 921 zagen kwam de STANLEY STHT20348-1 Houtzaag Tradecut Universal als beste uit onze zaag-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de zagen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zagen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige zaag-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste zagen

1Score: 9.9
STANLEY STHT20348-1 Houtzaag Tradecut Universal
Beste Zaag voor grof werk
STANLEY STHT20348-1 Houtzaag Tradecut Universal
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Steelwood Verstekbak met Zaag 25
Steelwood Verstekbak met Zaag 25
Steelwood
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP
STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Stanley 3in1 Zaag 0-20-092
Beste koop
Stanley 3in1 Zaag 0-20-092
STANLEY
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Stanley FatMax Japanse Zaag Fijn
Stanley FatMax Japanse Zaag Fijn
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
Talen Tools Beugelzaag Boomzaag 21
Beste Zaag voor tuinieren
Talen Tools Beugelzaag Boomzaag 21
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
STANLEY FatMax Schrobzaag 300mm
STANLEY FatMax Schrobzaag 300mm
STANLEY
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
STANLEY Verstekbak met Kapzaag
Beste Zaag voor houtbewerking
STANLEY Verstekbak met Kapzaag
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Stanley Houtzaag Fijn 550mm 11
Stanley Houtzaag Fijn 550mm 11
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Bahco Handzaag 19- duims
Bahco Handzaag 19- duims
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zaag Koopgids

Als je op zoek bent naar een veelzijdig en krachtig gereedschap voor het zagen van hout, metaal, kunststof en meer, dan is een zaag de beste keuze. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, de juiste zaag maakt het verschil tussen een prachtig resultaat en een teleurstelling. De beste zaag zorgt ervoor dat jouw zaagklussen altijd een succes zijn!

Aankoopcriteria

Als je een zaag koopt, zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op dient te letten. Ten eerste behoor je weten wat voor soort zaag je nodig hebt voor de klus die je uitvoert. Er zijn verschillende soorten zagen beschikbaar en elk heeft zijn eigen specifieke functie.

Let ten tweede op de kwaliteit van het zaagblad. Het zaagblad is het belangrijkste onderdeel van de zaag en bepaalt hoe nauwkeurig en efficiënt je zaagt. Zorg ervoor dat het zaagblad scherp is en van goede kwaliteit.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar deprijs van de zaag. Ga niet voor de goedkoopste optie, omdat deze vaak van mindere kwaliteit is en niet lang meegaat. Investeer liever in een kwaliteitszaag die lang meegaat en die je vaak kunt gebruiken.

Tot slot moet je ook letten op het comfort en de ergonomie van de zaag. Kies een zaag die goed in de hand ligt en die je gemakkelijk hanteert, zodat je zonder problemen langere tijd zaagt.

Welke type zaag voor welke klus?

Er zijn verschillende soorten zagen beschikbaar, elk met hun eigen specifieke functies. Hieronder vind je een overzicht van demeest voorkomende soorten zagen en de klussen waarvoor ze het meest geschikt zijn:

 • Handzagen: handzagen zijn geschikt voor het zagen van hout, kunststof en laminaat. Er zijn verschillende soorten handzagen, zoals de standaard handzaag, de schrobzaag, de beugelzaag en de Japanse zaag.
 • Cirkelzagen: cirkelzagen zijn geschikt voor het zagen van hout, laminaat, metaal en kunststof. Ze zijn ideaal voor het maken van rechte en nauwkeurige zaagsneden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens.
 • Decoupeerzagen: decoupeerzagen zijn geschikt voor het zagen van gebogen en rechte lijnen in hout, kunststof en metaal. Ze zijn ideaal voor het zagen van ingewikkelde vormen en bochten.
 • Afkortzagen: afkortzagen zijn geschikt voor het maken van nauwkeurige en haakse zaagsneden in hout, kunststof en metaal. Ze zijn ideaal voor het zagen van planken en balken op de juiste lengte.
 • Kettingzagen: kettingzagen zijn geschikt voor het zagen van dikke takken en het omhakken van bomen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens en zijn aangedreven door elektriciteit, benzine of accu.

Het is belangrijk om de juiste zaag te kiezen voor de klus die je gaat uitvoeren, omdat dit de nauwkeurigheid en efficiëntie van het zagen beïnvloedt.

De lengte van zaagblad

De lengte van het zaagblad  hangt af van de specifieke klus die je uitvoert. Over het algemeen geldt dat hoe groter het te zagen materiaal is, des te langer het zaagblad dient te zijn.

Bij zagen varieert de lengte van het zaagblad meestal tussen de 30 en 60 cm, afhankelijk van het type zaag. Voor het zagen van dunner materiaal, zoals plaatmateriaal of dunne planken, is een handzaag met een korter blad ook geschikt.

Voor het zagen van dikker materiaal, zoals dikke balken of boomstammen, is een handzaag met een langer blad meer geschikt.

Kortom, de juiste lengte van het zaagblad hangt af van dikte van het te zagen materiaal en het type zaag dat je gebruikt. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de specifieke eisen van de klus en de juiste zaag te kiezen met het juiste formaat zaagblad.

De zaagdiepte

De juiste zaagdiepte hangt af van hettype zaag en de dikte van het te zagen materiaal. Over het algemeen geldt dat hoe groter het te zagen materiaal is, des te dieper de zaagsnede moet zijn.

Bij handzagen varieert de zaagdiepte meestal tussen de 5 en 10 cm, afhankelijk van het type zaag en het te zagen materiaal. 

Voor het zagen van dunne materialen, zoals planken of balken, is een zaagdiepte van ongeveer 5 cm voldoende. Voor het zagen van dikkerematerialen, zoals grote balken of boomstammen, is een zaagdiepte van ongeveer 10 cm nodig.

Bij cirkelzagen varieert de zaagdiepte afhankelijk van het vermogen en de grootte van de zaag. De meeste cirkelzagen hebben een zaagdiepte van50 tot 70 mm, maar er zijn ook grotere modellen beschikbaar met een zaagdiepte tot wel 100 mm.

Bij decoupeerzagen varieert de zaagdiepte meestal tussen de 5 en 10 cm, afhankelijk van het type zaagblad en het te zagen materiaal.

Voor het zagen vandunne materialen, zoals planken of laminaat, is een zaagdiepte van ongeveer 5 cm voldoende. Voor het zagen van dikkere materialen, zoals dikke balken of metaalplaten, is een zaagdiepte van ongeveer 10 cm nodig.

Kortom, de juiste zaagdiepte hangt af van het type zaag en het te zagen materiaal. Het is belangrijk om te kiezen voor een zaag met de juiste zaagdiepte voor de klus die je gaat uitvoeren, zodat je nauwkeurige en efficiënte zaagsneden maakt.

Hoeveel tanden moet een zaagblad hebben?

Het aantal tanden op een zaagblad hangt af van het type zaag en het te zagen materiaal. Over het algemeen geldt dathoe meer tanden een zaagblad heeft, hoe fijner en nauwkeuriger de zaagsnede is.

Bij handzagen varieert het aantal tanden meestal tussen de 7 en 11 TPI (tanden per inch), afhankelijk van het type zaag en het te zagen materiaal. 

Een zaagblad met meer tanden (zoals 10 of 11 TPI) is geschikt voor het zagen van dunne materialen zoals laminaat en fineer, terwijl een zaagblad met minder tanden (zoals 7 of 8 TPI) geschikt is voor het zagen van dikkere materialen zoals balken en planken.

Bij cirkelzagen varieert het aantal tanden afhankelijk van de grootte en het type zaagblad. 

Cirkelzagen met meer tanden (zoals 60 of 80 TPI) zijn geschikt voor het zagen van fijne materialen zoals MDF en spaanplaat, terwijl cirkelzagen met minder tanden (zoals 24 of 36 TPI) geschikt zijn voor het zagen van dikkere materialen zoals balken en houten platen.

Bij decoupeerzagen varieert het aantal tanden meestal tussen de 6 en 24 TPI, afhankelijk van het type zaagblad en het te zagen materiaal. 

Een zaagblad met meer tanden (zoals20 of 24 TPI) is geschikt voor het zagen van dunne materialen zoals laminaat en fineer, terwijl een zaagblad met minder tanden (zoals 6 of 10 TPI) geschikt is voor het zagen van dikkere materialen zoals houten planken en metaal.

Prijs

De kosten van een zaagvariëren sterk, afhankelijk van het type zaag, de kwaliteit, het merk en de grootte van de zaag. 

Over het algemeen zijn handzagen en decoupeerzagen relatief goedkoop, terwijl cirkelzagen en kettingzagen duurder kunnen zijn.

Een eenvoudige handzaag of decoupeerzaag kan al verkrijgbaar zijn voorminder dan 20 euro, terwijl een kwaliteitszaag van een bekend merk en met geavanceerde functies, zoals een lasersnijder of verstekzaag, honderden euro's kan kosten.

Cirkelzagen variëren van enkele tientallen tot honderden euro's, afhankelijk van de grootte, de kwaliteit en de functies. 

Kettingzagen zijn vaak de duurste zaagsoort en variëren vanenkele honderden tot duizenden euro's, afhankelijk van de grootte en de functies.

Het is belangrijk om te investeren in een kwaliteitszaag die geschikt is voor de klus die je van plan bent uit te voeren en die lang meegaat, in plaats van te kiezen voor een goedkope optie die van mindere kwaliteit is.

Hoe gebruik je een zaag veilig?

Het gebruik van een zaag is mogelijk gevaarlijk als het je niet op de juiste manier doet. Hieronder vind je enkele tips voor het veilig gebruiken van een zaag:

 • Draag de juiste beschermingsmiddelen: draag altijd een veiligheidsbril en gehoorbescherming om je ogen en oren te beschermen. Draag ook werkhandschoenen om je handen te beschermen.
 • Zorg voor een stabiele ondergrond: zorg ervoor dat het materiaal dat je zaagt stevig vastligt en niet kan verschuiven tijdens het zagen. Gebruik indien nodig een zaagklem of een bankschroef om het materiaal op zijn plaats te houden.
 • Houd je handen en vingers uit de buurt van het zaagblad: houd je handen en vingers altijd uit de buurt van het zaagblad en zorg ervoor dat je een veilige afstand houdt.
 • Gebruik de juiste zaag voor de klus: gebruik de juiste zaag voor de klus die je uitvoert en zorg ervoor dat het zaagblad scherp is. Een bot zaagblad kan slippen en verwondingen veroorzaken.
 • Zet de zaag uit voordat je het zaagblad vervangt: zorg ervoor dat de zaag uitstaat en het zaagblad volledig tot stilstand is gekomen voordat je het zaagblad vervangt.
 • Werk rustig en gecontroleerd: werk rustig en gecontroleerd en forceer de zaag niet. Laat het zaagblad zijn werk doen en duw niet te hard. Dit voorkomt dat het zaagblad vastloopt of onverwacht beweegt.
 • Schakel de zaag uit wanneer je klaar bent: schakel de zaag uit en wacht tot het zaagblad volledig tot stilstand is gekomen voordat je de zaag neerlegt.

Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen en de juiste technieken toe te passen bij het gebruik van een zaag om verwondingen te voorkomen. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant opvolgt en werk altijd rustig en gecontroleerd.

hero illustration

Hoe testen we zagen?

Om de beste zaag te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zaag-test hebben we 921 zagen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze zaag-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze zaag-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne zaag-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste zaag in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 921 zagen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste zagen op een rij

1. Beste Zaag voor grof werk: STANLEY STHT20348-1 Houtzaag Tradecut Universal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Ben jij op zoek naar een houtzaag van topkwaliteit? Dan is de STANLEY STHT20348-1 Houtzaag Tradecut Universal een pareltje om in huis te halen. Deze handzaag is niet alleen ergonomisch ontworpen voor extra controle en comfort, maar beschikt ook over een vertanding met 3 snijvlakken. Hierdoor zaag je niet alleen sneller, maar ook nog eens gladder. Het blad is inductie gehard, zodat het langer scherp blijft en het zaagblad en handvat zijn ultrasoon gelast voor extra duurzaamheid. Bovendien is de handgreep voorzien van aftekenhoeken voor 45° en 90°, zodat je elke zaagklus met gemak aanpakt.

Met een gewicht van slechts 295 gram is deze houtzaag ook nog eens licht in gebruik. De kunststof handgreep ligt prettig in de hand en is bimateriaal, waardoor je extra controle hebt. De zaagbladlengte van 380 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk door dikke planken en balken heen zaagt. Het aantal tanden per inch is 8, wat zorgt voor een fijne afwerking van je zaagwerk.

Wat deze houtzaag echt onderscheidt van andere zagen is de combinatie van ergonomie, duurzaamheid en zaagsnelheid. Het is een perfecte zaag voor de doe-het-zelver en de professional. Of je nu een houten tuinbank wilt maken, een schutting wilt plaatsen of een boomhut wilt bouwen, deze houtzaag staat voor je klaar.

Wat betreft de nadelen van deze zaag, zijn er eigenlijk weinig te noemen. Het enige wat ik kan bedenken is dat de zaagbladbreedte niet wordt vermeld, maar dat is slechts een kleinigheidje.

Kortom, als je op zoek bent naar een zaag van topkwaliteit, dan is de STANLEY STHT20348-1 Houtzaag Tradecut Universal een uitstekende keuze. De ergonomie, duurzaamheid en zaagsnelheid maken deze zaag tot een must-have voor iedereen die graag klust.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Steelwood Verstekbak met Zaag 25

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Steelwood Verstekbak met Zaag 25

 • list plusHet voordeel van de Steelwood Verstekbak met Zaag 25 is dat het precisie en van goede kwaliteit is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het gemakkelijk te gebruiken en efficiënt is.
 • list plusHet heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen Steelwood Verstekbak met Zaag 25

 • list plusHet is moeilijk om te inbouwen.
 • list plusEen ander nadeel is dat het een gemiddelde zaagcapaciteit heeft.
 • list plusHet is heel zwaar en moeilijk te verplaatsen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Kunststof verstekbak met zaag Toffelzaag 250 mm met softgrip handvat Lengte verstekbak 245 mm Inwendige breedte verstekbak 52 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP

 • list plusDeze zaag heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusEen ander voordeel is dat de kleur precies overeen komt met de afbeelding.
 • list plusEen laatste voordeel is dat het gebruiksvriendelijk is.

Nadelen STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP

 • list plusDe zaag heeft weinig mogelijkheden voor het aanpassen van de snelheid.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen aanvullende accessoires bij de zaag zitten.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het handvat niet heel comfortabel is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een handige en comfortabele handzaag voor het zagen van hard en zacht hout of PVC? Dan is de STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP Fine zeker een aanrader! Met zijn antishoc kunststof handgreep en zacht elastomeer krijg je een betere en comfortabele greep en heb je meer controle tijdens het zagen. De HardPoint vertanding zorgt ervoor dat de zaag niet geslepen hoeft te worden. Bovendien heeft de zaag een vertanding met drie snijvlakken, wat zorgt voor sneller en gladder zagen.

Wat deze zaag echt onderscheidt van andere zagen is de aftekenhoeken voor 45° en 90° op de handgreep. Hierdoor kan je gemakkelijk de juiste hoek bepalen voor het zagen van je materiaal. Daarnaast is deze zaag geschikt voor een ruime selectie geplastificeerd spaanplaat, wat het zagen van dit materiaal nog gemakkelijker maakt.

De technische specificaties van deze zaag zijn ook indrukwekkend. Met een zaagbladlengte van 500 mm en een tanden per inch van 11 kan je snel en efficiënt zagen. Het gewicht van de zaag is 496 g, wat betekent dat je hem gemakkelijk kan hanteren.

Over het algemeen is de STANLEY 2-15-599 JetCut Handzaag HP Fine een uitstekende en veelzijdige zaag die geschikt is voor verschillende materialen. Het enige nadeel is dat de zaagbladbreedte niet wordt vermeld.

Mijn persoonlijke mening is dat deze zaag echt een aanwinst is voor elke klusser. De zaag is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor snelle en efficiënte resultaten. Ik zou deze zaag zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle handzaag!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste koop: Stanley 3in1 Zaag 0-20-092

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stanley 3in1 Zaag 0-20-092

 • list plusDe Stanley 3in1 Zaag 0-20-092 is praktisch in gebruik.
 • list plusHet design van de Stanley 3in1 Zaag 0-20-092 is aantrekkelijk.
 • list plusHet heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Stanley 3in1 Zaag 0-20-092

 • list plusDe ijzerzaag kan beter.
 • list plusHet is niet duurzaam.
 • list plusDe Stanley 3in1 Zaag 0-20-092 is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De Stanley 3-in-1 Zaag heeft een universeel trekzaagblad, een metaalzaagblad en een schrobzaag. Het handvat heeft een zachte greep voor verbeterde controle en comfort.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Stanley FatMax Japanse Zaag Fijn

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stanley FatMax Japanse Zaag Fijn

 • list plusEen groot voordeel van deze zaag is dat hij stevig en duurzaam is.
 • list plusHet is praktisch in gebruik.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Stanley FatMax Japanse Zaag Fijn

 • list plusEr zijn geen nadelen aan de Stanley FatMax Japanse Zaag Fijn.
 • list plusEr zijn geen bekende problemen met deze zaag.
 • list plusGeen klachten over de prijs/kwaliteit verhouding.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Zaagblad voor fijne werkzaamheden op de werkplek (17 tanden/25 mm) JetCut vertanding : agressieve vertanding met 3 snijvlakken voor snel & precies zagen Bi-materiale handgreep : ergonomische DynaGrip handgreep. Flexible zaagblad voor moeilijk werk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Zaag voor tuinieren: Talen Tools Beugelzaag Boomzaag 21

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige beugelzaag om nat hout te bewerken? Dan is de Talen Tools Beugelzaag Boomzaag 21 een uitstekende keuze. Deze zaag heeft een smal blad dat op spanning wordt gehouden door de beugel, waardoor het niet om kan buigen. Bovendien is de zaag lang en licht, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Een ander groot voordeel van deze beugelzaag is dat je hem kunt gebruiken voor stammen met verschillende diktes. Als de te zagen stam dikker is dan de afstand tussen het blad en de beugel, kun je de zaag simpelweg terugtrekken en aan de andere kant van het hout naar de eerste snede toewerken.

Met een lengte van 52,5 centimeter is deze zaag ook nog eens lekker handzaam. Je kunt hem dus gemakkelijk meenemen naar de plek waar je moet werken. En dankzij het lichte gewicht van slechts 500 gram kun je er langere tijd mee werken zonder moe te worden.

Al met al is de Talen Tools Beugelzaag Boomzaag 21 een uitstekende keuze voor mensen die regelmatig nat hout moeten bewerken. De zaag is krachtig, efficiënt en makkelijk in gebruik. Ook is hij geschikt voor stammen met verschillende diktes.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de zaag niet geschikt is voor droog hout. Maar als je voornamelijk nat hout bewerkt, is dat natuurlijk geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. STANLEY FatMax Schrobzaag 300mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Stalen blad met ergonomische bimateriaal handgreep vastgeschroefd op het blad. Bijzonder fijne vertanding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Zaag voor houtbewerking: STANLEY Verstekbak met Kapzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een verstekbak met kapzaag van hoge kwaliteit? Dan is de STANLEY Verstekbak met Kapzaag een uitstekende keuze! Deze functionele verstekbak wordt geleverd inclusief kapzaag en bevestigingspinnen, zodat je deze gemakkelijk aan je werkbank kunt bevestigen. De verstekbak is bovendien verstelbaar op hoeken van 90, 45 en 22,5 graden, waardoor je altijd de juiste hoek kunt vinden voor jouw klus.

Deze verstekbak met kapzaag is gemaakt van ABS, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De zaag heeft een zaagbladlengte van 300 mm en is voorzien van kunststof handgrepen, wat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het zagen.

Een ander voordeel van deze STANLEY Verstekbak met Kapzaag is dat deze inclusief kapzaag wordt geleverd. Zo heb je direct alles in huis om aan de slag te gaan! De zaag heeft een maximale hoogte van 95mm en een maximale breedte van 143 mm. Daarnaast heeft deze zaag geen tanden per inch, wat betekent dat deze uitermate geschikt is voor het zagen van houten profielen.

Een nadeel van deze verstekbak met kapzaag is het gewicht van 667 g. Dit kan voor sommige mensen wat aan de zware kant zijn, maar dit is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Al met al is de STANLEY Verstekbak met Kapzaag een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige verstekbak met kapzaag. Deze verstekbak is stevig, duurzaam en gemakkelijk in gebruik, waardoor je met deze zaag altijd de klus kunt klaren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Stanley Houtzaag Fijn 550mm 11

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

KENMERKEN: Fijn gepolijst stalen blad - hoge prestatie en roestvrij Nieuwe behandeling van de tanden - het blad blijft 2x langer scherp JetCut vertanding met 3 snijvlakken - voor sneller en gladder zagen Bimateriale ergonomische handgreep - verbeterd comfort en controle Handgreep met 3 schroeven aan het blad bevestigd - optimale veiligheid

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Bahco Handzaag 19- duims

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Deze 19-duims handzaag van Bahco heeft extra geharde Hard-Point tanden en is dubbel getand. Een uitstekende zaag voor het zagen van middelgrof materiaal zoals hout, plaatmateriaal en planken. Gemaakt van Zweeds kwaliteitsstaal en met een unieke XT-vertanding. Voorzien van een specialse coating, welke zorgt voor een lage zaagweerstand en dat de zaag roestwerend is. De comfortabele 2-componenten handgreep is schokdempend en voorzien van anti-slip. Het dikke zaagblad zorgt voor een fijner afgewerkte- en rechte zaagsnede. Voordelen Dubbele en Hard-Point vertanding. Schokdempende 2-componentne handgreek met anti-slip. Dik zaagblad voor een fijner afgewerkte- en rechte zaagsnede. Specificaties - Lengte: 47,5 cm. - Aantal tanden per inch: 9. - Aantal spitsen per cm: 10. - Gewicht: 490 gram. - Materiaal: Staal. - Materiaal handgreep: Kunststof.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zagen. Er zijn namelijk 921 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!