Hoe komt deze handige Komschijf reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Komschijf ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Komschijfs, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Komschijfs die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Komschijfs het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Komschijfs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Komschijfs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Technische Gegevens Gesinterde diamant slijpschijf met 7 mm segment hoogte voor het fijn slijpen van beton, metselwerk en steen. Dubbele rij voor een fijne afwerking. Max. 15.000 min-1. Compatibel met 22,23 mm asgat haakse slijpmachines. Zowel voor nat als droog slijpen. Optimale resultaten bij natslijpen. Diamter: 125 mm.

1. 125 mm Diamant Komschijf met Dubbele Rij


Product informatiePlus or Show more

Technische Gegevens *Gesinteerde diamant slijpschijf met 7 mm segment hoogte voor het fijn slijpen van beton, metselwerk en steen. *Dubbele rij voor een fijne afwerking. *Max. 15.000 min-1. *Compatibel met 22,23 mm asgat haakse slijpmachines. *Zowel voor nat als droog slijpen. *Optimale resultaten bij natslijpen. *Diamter: 115 mm.

2. 115 mm Diamant Komschijf met Dubbele Rij


Product informatiePlus or Show more

Gesinterde diamant slijpschijf met 7 mm segment hoogte voor het fijn slijpen van beton, metselwerk en steen. Dubbele rij voor een fijne afwerking. Max. 15.000 min-1. Compatibel met 22,23 mm asgat haakse slijpmachines, inclusief Silverline en GMC. Zowel voor nat als droog slijpen. Optimale resultaten bij natslijpen.

3. Silverline Diamant-beton slijpschijf, dubbele rij 100 x 22,2 mm


Product informatiePlus or Show more

De Ball Gouge is een sferisch gevormd die snel kleine, uithollingen te creeren in houtbewerkingsprojecten. Het is speciaal ontworpen om uitzonderlijke controle, evenwicht en prestaties te bieden. Deze 30 mm diameter kogelvormige snijkop is ideaal voor het snijden van gladde holtes in houten lepels, kleine kommen en is nuttig voor kleine tot middelgrote projecten. De Ball Gouge beschikt over Anti-Grab Technology, waarmee het gereedschap niet meer kan blokkeren.

4. Arbortech Ball Gouge - BAL2000


Product informatiePlus or Show more

Elastisch voor op haakse slijper met flensmoer m14.

5. Steunschijf 125 mm, asgat: m14


Product informatiePlus or Show more

Diamantgereedschap|Professionele Diamant komschijf + diameter 125mm, asgat 22,2mm, dubbel KORTE BESCHRIJVING: Voor zowel droog als nat schuurwerk. PRODUCT SPECIFICATIES: Diameter: 125mm Asgat diameter: 22,2mm Segment: dubbel Toepassing (materiaal): beton, steen Uitvoering: Droog en Nat gebruik Reference: KSD-125-22,2 EAN: 8719699321021 Levertijd: op werkdagen voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

6. M&H diatools Diamantfrees Komschijf Komfrees Slijpkop Slijpschijf Schuurband DiamantKomschijf Komfrees universeel dubbel 125mm X asgat 22,2mm-voor droog en nat werk-Diamantgereedschappen


Product informatiePlus or Show more

De RC Pro-Carving schijf van Rotarex maakt het mogelijk om elke 115mm-haakse slijper te gebruiken als een sculpteermachine. Rotarex Pro-Carving schijven hebben zes tanden, telkens gevolgd door een begrenzer die de snijdiepte regelt en de kans op terugslag vrijwel elimineert. Vervaardigd in Europa van roestvrij staal en handgeslepen, herslijpbaar.

7. Rotarex RC 115 mm Pro-Carving Disc


Product informatiePlus or Show more

De Arbortech TURBOPlane™ is een universele sculpteerschijf met een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze schijf kan horizontaal gebruikt worden om grote vlakke stukken te verkrijgen. Daarnaast kunt u deze ook gebruiken onder een bepaalde hoek voor vormgeving. Kenmerken: Monteerbaar op alle 100mm & 115mm haakse slijpers Ultieme gereedschap voor sculpteren en schaven van hout Glad resultaat wat intensief schuren overbodig maakt Zeer eenvoudig te herslijpen met een diamant afwetsteen Ideaal voor het maken van convexe vormen Grote Widia schaafmessen Groter snijoppervlak Excellente controle en balans

8. Arbortech TURBO Plane - IND400


Product informatiePlus or Show more

De professionele diamant komschijf 180mm van Combitech Tools is een echte krachtpatser en zowel droog, als nat te gebruiken. De schijf is super geschikt voor het gelijkmatig slijpen van beton, natuursteen en andere harde steensoorten. Ook ideaal voor het ontbramen van beton. Geschikt voor de haakse slijper met SJS(II) of softstart. Met deze turbo komschijf 180 mm kan je perfect schuren en slijpen van beton en andere harde steensoorten. Voorzien van een 22,23mm asgat aansluiting zodat deze komschijf geklemt kan worden tussen de twee flenzen van een haakse slijper.

9. Diamant komschijf 180mm - Droog/Nat - Haakse slijper - Professioneel


Product informatiePlus or Show more

De Arbortech Mini TURBO Kit is een revolutie in houtbeeldhouwen. Het kan gebruikt worden ofwel direct op de Arbortech Mini Grinder of gemonteerd op een haakse slijper met behulp van de meegeleverde extensieadaptor. Dit is een ideaal hulpmiddel voor gebruik uit vrije hand of met mallen indien nauwkeurigheid gewenst is. Voorheen onmogelijk te bereiken plaatsen en vormen zijn nu mogelijk. Dit is de perfecte set voor om middelgrote projecten te voltooien. Diameter: 50 mm Snijdiameter: 8 mm Uitbreidingslengte: 63 mm M14-schroefdraad (geschikt voor standaard haakse slijpers) Aantal snijkanten: 2 ronde hardmetalen punten Maximumsnelheid: 18.000 tpm

10. Arbortech Mini Turbo Kit - MIN510


Artikelen gerelateerd aan Komschijfs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Komschijfs. Er zijn immers 25 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Komschijf kopen.