Hoe komt deze handige Draadborstel lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Draadborstel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Draadborstels, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Draadborstels die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Draadborstels het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Draadborstels stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Draadborstels

De beste Draadborstels in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| Materiaal: Staal | Merk: Ironside | prijsfactor: 1 | Uitvoering: Staalborstel | Visibility: Female | Korte beschrijving: Ironside Staalborstel gebogen staal

1. Ironside Staalborstel gebogen staal


Product informatiePlus or Show more

De 10 flexible staven van 1 meter maken het erg gemakkelijk om uw schoorsteen met krappe bochten en hoeken van 45 graden, schoon te vegen. De veegkop is slijtvast en heeft Nylon haren. De kop heeft 6 bosjes met elk 7 haren, dat is meer haren dan de gemiddelde schoorsteenvegers die online worden aangeboden! Hoe meer haren, hoe meer u in een keer kunt reinigen! Sluit uw nieuwe borstel aan op uw boormachine en u bent meteen klaar om aan de slag te gaan! De krachtige veegmachine verwijdert zelfs meer stof dan een traditionele handveegmachine, probeer het maar eens! Om uw te helpen om zo netjes en snel mogelijk de klus te klaren, leveren wij een plastic doek mee die alles voor u opvangt! Belangrijk de boor: is niet ingebrepen. Product eigenschappen Schoorsteenveegborstel van het merk MAXBLAST. Komt met 7 haren per bos, dat is meer dan gemiddeld!! Komt met een opbergzak en stofdoek om uw leefruimte te beschermen tegen roet. Bevat een boordadapter en een inbussleutel. Dit product is gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen aan/van uw bestaande boormachine: (1.5 mAh tot 2.5 mAH) De flexible staven zijn geweldig voor eventuele strakke bochten en hoeken van 45 graden. Het product is ROHS gecertificeerd. Product specificaties Totale lengte van het product: 10 m / 1000 cm Lengte per staaf: 1 meter/100 cm. Materiaal van de Staven: Versterkt Nylon. Materiaal van de borstel haren: Nylon. Gewicht: 1.8 kg *Best geschikt voor schoorstenen met een diameter van 20cm - 70cm*.

2. Maxblast Nylon elektrische schoorsteen borstel - 10 meter


Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| Materiaal: Messing | Merk: Algemeen | prijsfactor: 1 | Uitvoering: Staalborstel | Visibility: Female | Korte beschrijving: Borstel messing draad 4 rijen

3. Borstel messing draad 4 rijen


Product informatiePlus or Show more

Zachte messing haren voor schoonmaken, polijsten en oppervlakte voorbereiding. Te gebruiken op metaal, legeringen, keramiek, tegels, steen, glas, plastic, glasvezel en hout. Compatibel met de meeste multifunctionele hobbymachines, waaronder Silverline, GMC en Dremel. Inclusief punt, kom en borstelwielen. 3,17 mm spandoorn. Max. 28.000 min-1.

4. Silverline 3-delige messing draadborstel set 5, 15, 20 mm dia.


Product informatiePlus or Show more

Polyurethaan handvat. Stalen haren voor het voorbereiden van lasverbindingen en zware schoonmaak werkzaamheden. Totale lengte 240 mm.

5. Silverline Staalborstel Staal


Product informatiePlus or Show more

0,3 mm diameter staaldraad met hoge treksterkte, voor het verwijderen van roest, ontkalken, ontbramen en het voorbereiden van lasverbindingen. Voor het bewerken van metaal en steen, schoonmaak, oppervlakte voorbereiding en fabricatiewerkzaamheden. Voor het gebruik op haakse slijpmachines. M14 x 2 vrouwelijk draad. Max. 12.500 min-1.

6. Silverline Staalborstel met gegolfd staaldraad 115 mm


Product informatiePlus or Show more

Zacht stalen draadborstels voor schoonmaak, polijsten en oppervlakte voorbereiding. Te gebruiken op metaal, legeringen, keramiek, tegels, steen, glas, plastic, glasvezel en hout. Compatibel met de meeste multifunctionele hobbymachines, waaronder Silverline, GMC en Dremel. Inclusief punt, kom en borstelwielen. 3,17 mm spandoorn. Max. 28.000 min-1.

7. Silverline 3-delige staalborstel set 5, 15, 20 mm dia.


Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| Materiaal: Staal | Merk: Sprenger & brommer | prijsfactor: 1 | Uitvoering: Bougie Borstel | Visibility: Female | Korte beschrijving: Blank hout, 0,15 mm messing draad.

8. Bougie borstel 150 x 15mm


Product informatiePlus or Show more

Schijfremslot Python 10mm + kabel Python schijfremslot voor de beveiliging van motorfietsen. Dit schijfremslot heeft een slotpin met een dikte van 10 mm. Makkelijk in gebruik en extra veilig in combinatie met een kettingslot. Inclusief kabel en tasje. Afmeting: 10 mm Kleur: grijs/zwart

9. Schijfremslot Python 10mm + kabel


Product informatiePlus or Show more

Bijzondere kenmerken Universeel te gebruiken voor koude snedes in metaal Zeer geschikt voor gebruik op plaatstaal, stalen profielen en sandwich-materiaal Ø 165 mm: snelle zaagsnede zonder bramen door het extradunne blad en een hoog aantal zaagsnedes per acculading Geschikt voor alle gebruikelijke metaalzagen Specificaties Diameter x zaagbreedte x asgat 165 x 1.6 x 20 mm Aantal tanden 40 Tandvorm FZFA/FZFA Stambladdikte 1.2 mm Spaanhoek 4° Geschikt voor MKS 18 LTX 58

10. Metabo 628273000 Cirkelzaagblad - 165 x 20 x 40T - Metaal


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Draadborstels


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draadborstels. Er zijn namelijk 45 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Draadborstel kopen.