Hoe komt deze super Draadborstel reeks tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de zoektocht naar de beste Draadborstel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Draadborstels, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Draadborstels die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Draadborstels het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Draadborstels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Draadborstels

De beste Draadborstels in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Te gebruiken voor licht ontbramen, reinigen en polijsten van zilverwerk, juwelen en andere edelmetalen. Kunnen gebruikt worden met polijstpasta (421). Technische specificaties: Schachtdiameter: 3,2 mm_x000D_ Werkdiameter: 13,0 mm_x000D_

1. Dremel Draadborstel 13,0 mm Staalborstel - 404


Product informatiePlus or Show more

Zachte messing haren voor schoonmaken, polijsten en oppervlakte voorbereiding. Te gebruiken op metaal, legeringen, keramiek, tegels, steen, glas, plastic, glasvezel en hout. Compatibel met de meeste multifunctionele hobbymachines, waaronder Silverline, GMC en Dremel. Inclusief punt, kom en borstelwielen. 3,17 mm spandoorn. Max. 28.000 min-1.

2. Silverline 3-delige messing draadborstel set 5, 15, 20 mm dia.


Product informatiePlus or Show more

De 10 flexible staven van 1 meter maken het erg gemakkelijk om uw schoorsteen met krappe bochten en hoeken van 45 graden, schoon te vegen. De veegkop is slijtvast en heeft Nylon haren. De kop heeft 6 bosjes met elk 7 haren, dat is meer haren dan de gemiddelde schoorsteenvegers die online worden aangeboden! Hoe meer haren, hoe meer u in een keer kunt reinigen! Sluit uw nieuwe borstel aan op uw boormachine en u bent meteen klaar om aan de slag te gaan! De krachtige veegmachine verwijdert zelfs meer stof dan een traditionele handveegmachine, probeer het maar eens! Om uw te helpen om zo netjes en snel mogelijk de klus te klaren, leveren wij een GRATIS plastic doek mee die alles voor u opvangt! Belangrijk de boor: is niet ingebrepen. Product eigenschappen Schoorsteenveegborstel van het merk MAXBLAST. Komt met 7 haren per bos, dat is meer dan gemiddeld!! Komt met een GRATIS opbergzak en stofdoek om uw leefruimte te beschermen tegen roet. Bevat een boordadapter en een inbussleutel. Dit product is gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen aan/van uw bestaande boormachine: (1.5 mAh tot 2.5 mAH) De flexible staven zijn geweldig voor eventuele strakke bochten en hoeken van 45 graden. Het product is ROHS gecertificeerd. Product specificaties Totale lengte van het product: 10 m / 1000 cm Lengte per staaf: 1 meter/100 cm. Materiaal van de Staven: Versterkt Nylon. Materiaal van de borstel haren: Nylon. Gewicht: 1.8 kg *Best geschikt voor schoorstenen met een diameter van 20cm - 70cm*.

3. Maxblast Nylon elektrische schoorsteen borstel - 10 meter - schoorsteenveger - roterende booraandrijving - GRATIS stofzeil en opbergzak


Product informatiePlus or Show more

Messing draad,draaddichtheid 40mm. Schacht 8mm, hoogte 40mm. Voor structureren van hout voor alle schuur-m en polijstwerkzaamheden.

4. Wolfcraft Borstel messing 80mm


Product informatiePlus or Show more

De 20 flexible staven van 1 meter maken het erg gemakkelijk om uw schoorsteen met krappe bochten en hoeken van 45 graden, schoon te vegen. De veegkop is slijtvast en heeft Nylon haren. De kop heeft 6 bosjes met elk 7 haren, dat is meer haren dan de gemiddelde schoorsteenvegers die online worden aangeboden! Hoe meer haren, hoe meer u in een keer kunt reinigen! Sluit uw nieuwe borstel aan op uw boormachine en u bent meteen klaar om aan de slag te gaan! De krachtige veegmachine verwijdert zelfs meer stof dan een traditionele handveegmachine, probeer het maar eens! Om uw te helpen om zo netjes en snel mogelijk de klus te klaren, leveren wij een GRATIS plastic doek mee die alles voor u opvangt! Belangrijk de boor: is niet ingebrepen. Product eigenschappen Schoorsteenveegborstel van het merk MAXBLAST. Komt met 7 haren per bos, dat is meer dan gemiddeld!! Komt met een GRATIS opbergzak en stofdoek om uw leefruimte te beschermen tegen roet. Bevat een boordadapter en een inbussleutel. Dit product is gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen aan/van uw bestaande boormachine: (1.5 mAh tot 2.5 mAH) De flexible staven zijn geweldig voor eventuele strakke bochten en hoeken van 45 graden. Het product is ROHS gecertificeerd. Product specificaties Totale lengte van het product: 20 m / 2000 cm Lengte per staaf: 1 meter/100 cm. Materiaal van de Staven: Versterkt Nylon. Materiaal van de borstel haren: Nylon. Gewicht: 3.6 kg *Best geschikt voor schoorstenen met een diameter van 20cm - 70cm*.

5. Maxblast Nylon elektrische schoorsteen borstel - 20 meter - schoorsteenveger - roterende booraandrijving - GRATIS stofzeil en opbergzak


Product informatiePlus or Show more

De 12 flexible staven van 1 meter maken het erg gemakkelijk om uw schoorsteen met krappe bochten en hoeken van 45 graden, schoon te vegen. De veegkop is slijtvast en heeft Nylon haren. De kop heeft 6 bosjes met elk 7 haren, dat is meer haren dan de gemiddelde schoorsteenvegers die online worden aangeboden! Hoe meer haren, hoe meer u in een keer kunt reinigen! Sluit uw nieuwe borstel aan op uw boormachine en u bent meteen klaar om aan de slag te gaan! De krachtige veegmachine verwijdert zelfs meer stof dan een traditionele handveegmachine, probeer het maar eens! Om uw te helpen om zo netjes en snel mogelijk de klus te klaren, leveren wij een GRATIS plastic doek mee die alles voor u opvangt! Belangrijk de boor: is niet ingebrepen. Product eigenschappen Schoorsteenveegborstel van het merk MAXBLAST. Komt met 7 haren per bos, dat is meer dan gemiddeld!! Komt met een GRATIS opbergzak en stofdoek om uw leefruimte te beschermen tegen roet. Bevat een boordadapter en een inbussleutel. Dit product is gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen aan/van uw bestaande boormachine: (1.5 mAh tot 2.5 mAH) De flexible staven zijn geweldig voor eventuele strakke bochten en hoeken van 45 graden. Het product is ROHS gecertificeerd. Product specificaties Totale lengte van het product: 12 m / 1200 cm Lengte per staaf: 1 meter/100 cm. Materiaal van de Staven: Versterkt Nylon. Materiaal van de borstel haren: Nylon. Gewicht: 2.2 kg *Best geschikt voor schoorstenen met een diameter van 20cm - 70cm*.

6. Maxblast Nylon elektrische schoorsteen borstel - 12 meter - schoorsteenveger - roterende booraandrijving - GRATIS stofzeil en opbergzak


Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| Materiaal: Roestvaststaal | Merk: Ironside | Uitvoering: Staalborstel | Korte beschrijving: Draaddikte 0,30 mm. Gegolfd draad.

7. Ironside Staaldraadborstel RVS 2 rijen


Product informatiePlus or Show more

De 8 flexible staven van 1 meter maken het erg gemakkelijk om uw schoorsteen met krappe bochten en hoeken van 45 graden, schoon te vegen. De veegkop is slijtvast en heeft Nylon haren. De kop heeft 6 bosjes met elk 7 haren, dat is meer haren dan de gemiddelde schoorsteenvegers die online worden aangeboden! Hoe meer haren, hoe meer u in een keer kunt reinigen! Sluit uw nieuwe borstel aan op uw boormachine en u bent meteen klaar om aan de slag te gaan! De krachtige veegmachine verwijdert zelfs meer stof dan een traditionele handveegmachine, probeer het maar eens! Om uw te helpen om zo netjes en snel mogelijk de klus te klaren, leveren wij een GRATIS plastic doek mee die alles voor u opvangt! Belangrijk de boor: is niet ingebrepen. Product eigenschappen Schoorsteenveegborstel van het merk MAXBLAST. Komt met 7 haren per bos, dat is meer dan gemiddeld!! Komt met een GRATIS opbergzak en stofdoek om uw leefruimte te beschermen tegen roet. Bevat een boordadapter en een inbussleutel. Dit product is gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen aan/van uw bestaande boormachine: (1.5 mAh tot 2.5 mAH) De flexible staven zijn geweldig voor eventuele strakke bochten en hoeken van 45 graden. Het product is ROHS gecertificeerd. Product specificaties Totale lengte van het product: 8 m / 700 cm Lengte per staaf: 1 meter/100 cm. Materiaal van de Staven: Versterkt Nylon. Materiaal van de borstel haren: Nylon. Gewicht: 1.5 kg *Best geschikt voor schoorstenen met een diameter van 20cm - 70cm*.

8. Maxblast Nylon elektrische schoorsteen borstel - 8 meter - schoorsteenveger - roterende booraandrijving - GRATIS stofzeil en opbergzak


Product informatiePlus or Show more

Tuitenrager nylon 25mm| Afname Per: 1 Stuk| Merk: Onbekend | Korte beschrijving: Tuitenrager nylon 25mm

9. Tuitenrager nylon 25mm


Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| Materiaal: Messing | Merk: Algemeen | Uitvoering: Staalborstel | Korte beschrijving: Borstel messing draad 4 rijen

10. Borstel messing draad 4 rijen


Vergelijkbare producten aan Draadborstels


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draadborstels er zijn namelijk 45 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Draadborstel kopen.